"Metal winged". Duralumin minangka komponèn kamenangan ing perang

89

Konsumen utama aluminium nalika Perang Patriotik Agung yaiku industri pesawat. Gambar: nevareaktiv.ru

Nyiapake perang gedhe


Ing pérangan pisanan materi babagan industri aluminium lan impact ing potensial militèr Uni Soviet, ngandika negara iki akeh lagging konco Jerman. Ing taun 1941, industri Nazi luwih saka kaping telu tinimbang Soviet ing parameter iki. Kajaba iku, malah kalkulasi kita dhewe ing kerangka rencana mobilisasi MP-1, sing tanggal 17 Juni 1938 (disetujoni dening Komite Pertahanan ing Dewan Komisaris Rakyat), nganggep yen negara kasebut butuh udakara 131,8 ewu ton. aluminium ing cilik saka perang. Lan ing taun 1941, ing kasunyatan, Uni Soviet bisa ngasilake ora luwih saka 100 ewu ton "logam winged", lan iki, mesthi, tanpa njupuk menyang akun mundhut saka wilayah kulon, ngendi metallurgy non-ferrous utama. perusahaan padha dumunung.

Sing paling sensitif kanggo kekurangan aluminium yaiku penerbangan industri, lan sebagian kanggo nyukupi kabutuhan Komisaris Industri Penerbangan Rakyat sing akeh, Dewan Komisaris Rakyat wis ngembangake sawetara langkah. Ing taun 1941, kekurangan kasebut mesthine ditutup kanthi nggunakake logam ringan (34 ewu ton), introduksi kayu olahan ing desain pesawat (15 ewu ton), produksi paduan magnesium (4 ewu ton) lan amarga tabungan banal (18 ewu ton). ton). Iki, kanthi cara, minangka asil saka tambah nafsu mobilisasi Uni Soviet: ing taun 1942, dheweke ngrancang nggunakake ora 131,8 ewu ton aluminium, nanging luwih saka 175 ewu ton. Saliyane nambah kuantitatif ing produksi aluminium, negara kasedhiya ing advance cara kanggo dandan kualitatif saka wesi adhedhasar "logam winged". Pesawat Duralumin wiwitane didandani lan dicet ing tentara luwih akeh tinimbang sing mabur, sing minangka akibat saka resistensi korosi sing kurang saka campuran kasebut. Sajrone wektu, pabrik Aviahim ngembangake cara kanggo nglapisi duralumin kanthi aluminium murni (sing, kanthi mangkono, ditutupi film oksida protèktif sing kuwat ing udara), lan wiwit taun 1932, teknik iki dadi wajib kanggo kabeh industri penerbangan Soviet.




LaGG-3. Gambar: en.wikipedia.org

"Aluminium keluwen" wis impact negatif ing kualitas pesawat domestik ora mung saka kelas mesin cahya saka jinis U-2 lan UT-2, nanging uga saka Yak-7 lan LaGG-3 pejuang. Contone, pesawat tempur Yak-7 minangka pesawat kanthi sayap kayu lan kulit fuselage plywood sing mulus. Bagian buntut awak, rudders lan ailerons ditutupi kanvas. Mung cowl mesin lan hatches sisih irung pesawat digawe saka duralumin. Kajaba iku, salah sawijining pejuang tempur utama ing jaman perang LaGG-3 umume kayu padhet. Unsur daya saka rancangane digawe saka kayu delta sing disebut. Pilot kanthi sarkastik nyimpulake singkatan "LaGG" minangka "peti mati dijamin lacquered." Nanging, 6528 pesawat kasebut, kalebu sing ana ing pabrik pesawat Leningrad, diprodhuksi, lan padha aktif melu perang. Miturut sejarawan militèr A.A. Bantuan, pejuang iki wiwitane "ditakdirkan kanggo ngasilake aluminium Jerman Me-109, sing ing taun 1941 wis nyedhaki kacepetan 600 km / jam."

Paduan berbasis aluminium, sing perlu kanggo penerbangan, dilebur ing USSR nalika wiwitan perang dening telung pabrik: jeneng Voroshilov ing Leningrad, Moscow No. 95 lan Stupino Light Alloys Plant No. 1940 dibangun ing taun 150. Sajrone pambangunan sing terakhir, dheweke aktif njaluk bantuan menyang Amerika. Ing taun 1935, delegasi sing dipimpin Andrei Tupolev tindak menyang Amerika Serikat, ing ngendi lembaran duralumin gedhe 2,5 meter x 7 meter digunakake ing industri pesawat luar negeri. Ing USSR, ing wektu sing padha ora bisa nggawe sheet luwih saka 1x4 meter - standar teknologi wis ana wiwit 1922. Alamiah, pemerintah nguripake Alcoa karo panjalukan kanggo nyedhiyani pabrik multi-roll kanggo produksi sheets duralumin padha, nanging jawaban iki negatif. Dheweke ora adol pabrik Alcoa - iki carane Henry Ford, mitra bisnis suwene Uni Soviet, bakal ngedol. Ing pungkasan taun 30-an, perusahaan lan sawetara liyane padha ing Amerika Serikat nyedhiyakake sawetara pabrik rolling gedhe kanggo wesi aluminium menyang USSR. Akibaté, ing taun 1940 pabrik Stupino mung ngasilake 4191 ton produk gulungan duralumin sing berkualitas tinggi.

Unsur telulas kamenangan


Kerugian paling gedhe ing wiwitan Perang Patriotik Agung kanggo industri aluminium yaiku pabrik aluminium Dnieper. Nahan wadyabala Jerman kang kesusu menyang Zaporozhye tank ing agêng-Agustus, padha nyoba kanggo numpes sebagian DneproGES, kang mimpin kanggo akeh korban loro antarane invaders, lan antarane prajurit Tentara Abang lan sipil. Evakuasi saka smelter aluminium Dnieper, tanduran paling gedhé ing Eropah, digawa metu ing jejere Jerman dening pejabat dhuwur: pangareping insinyur Glavaluminiya A. A. Gailit lan wakil komisar non-ferrous metalurgi V. A. Florov. Evakuasi ing geni musuh pancet (Nazis ana ing sisih liyane saka Dnieper) rampung ing September 16, 1941, nalika pungkasan rong ewu wagon karo peralatan dikirim wétan. Jerman ora tau bisa ngatur produksi aluminium ing perusahaan Zaporozhye nganti wayahe expulsion. Miturut skenario sing padha, pabrik aluminium Volkhov lan alumina Tikhvin dievakuasi.


Pabrik aluminium Ural ing jaman pra-perang (Kamensk-Uralsky). Gambar: ku66.ru

Wiwit musim gugur taun 1941, produksi duralumin sing digulung mandheg lan dibalekake mung ing Mei taun sabanjure. Saiki produksi adhedhasar mung rong perusahaan: pabrik No. 95 ing Verkhnyaya Salda lan pabrik No. 150 ing stasiun Kuntsevo. Alami, amarga mandheg sauntara, volume produksi pesawat kabeh-logam tenggelam, sanajan rada, saka 3404 salinan saka 1940 nganti 3196 pesawat bersayap ing taun 1941. Nanging wiwit taun 1942, volume produksi pesawat sing digawe saka duralumin terus berkembang. Secara resmi, industri penerbangan Soviet bisa ngatasi kekurangan duralumin ing musim panas 1944 - banjur volume produksi pesawat stabil. Kanthi gati kanggo pejuang, iki bisa diamati sajrone Operasi Bagration ing Belarus, nalika pesawat dirancang dening S.A. wiwit teka ing ngarep. Lavochkin La-7. Sebagéyan gedhé unsur dayané digawé saka paduan logam ringan. Pejuang kasebut luwih unggul tinimbang mungsuh utama, FW-190А, kanthi kacepetan, tingkat mendaki lan kemampuan maneuver. Lan yen ing taun 1942 wutah ing produksi pesawat diterangake dening commissioning fasilitas dievakuasi saka kulon menyang wétan, banjur ing 1943 pabrik aluminium muncul ing negara sing durung ana sadurunge. Taun iki, smelter aluminium Bogoslovsky ing wilayah Sverdlovsk lan smelter aluminium Novokuznetsk ing wilayah Kemerovo dioperasikake. Bantuan gedhe kanggo ngatur produksi aluminium ing perusahaan kasebut diwenehake dening spesialis saka pabrik alumina Volkhov lan Tikhvin alumina sing sadurunge dievakuasi. Babagan pabrik aluminium Bogoslovsky, kudu dicritakake yen peleburan aluminium pisanan ditindakake mung ing dina sing penting - 9 Mei 1945. Tahap pisanan pabrik Novokuznetsk diluncurake ing Januari 1943. Ing taun sing padha, leburan aluminium ing USSR ngluwihi tingkat pra-perang kanthi 4%. Contone, mung Pabrik Aluminium Ural (UAZ) ing taun 1943 ngasilake aluminium 5,5 kaping luwih akeh tinimbang sadurunge perang.


Pabrik aluminium Ural ing jaman pra-perang (Kamensk-Uralsky). Gambar: ku66.ru

Temenan, kekurangan aluminium domestik bisa diatasi tanpa bantuan pasokan saka Amerika Serikat miturut program Lend-Lease. Dadi, bali ing Juli 1941, nalika nampa wakil pribadi saka Presiden Amerika G. Hopkins ing Kremlin, Joseph Stalin dijenengi bensin oktane dhuwur lan aluminium kanggo produksi pesawat antarane jinis paling needed bantuan saka Amerika Serikat. Secara total, Amerika Serikat lan Inggris Raya karo Kanada nyedhiyakake sekitar 327 ewu ton aluminium utami. Apa akeh utawa sethithik? Ing tangan siji, ora akeh: Amerika Serikat mung ngirim 388 ton tembaga olahan, bahan mentah sing luwih langka, menyang USSR ing Lend-Lease. Ing sisih liya, kiriman saka luar negeri nganti 125% saka tingkat produksi aluminium nalika perang ing Uni Soviet.

Kemajuan ing produksi aluminium nalika Perang Patriotik Agung diamati ora mung ing babagan nambah volume produksi, nanging uga ngurangi konsumsi energi kanggo peleburan. Dadi, ing taun 1943, USSR nguwasani teknologi casting aluminium ing tungku gas, kang akeh suda katergantungan perusahaan metalurgi non-ferrous ing Penyetor listrik. Ing taun sing padha, teknik casting terus-terusan duralumin wiwit digunakake kanthi akeh. Setaun sadurunge, kanggo pisanan ing crita industri ing pabrik Ural, output saiki aluminium ngluwihi 60 gram logam saben 1 kilowatt-jam listrik, nalika 56 gram padha diwènèhaké dening pakewuh. Iki salah siji saka alasan kanggo prestasi sarwa 1944 - UAZ disimpen 70 yuta kilowatt-jam listrik. Babagan apa tegese kanggo industri mobilisasi Uni Soviet, aku mikir ora ana gunane kanggo mbantah.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

89 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. +4
      28 Februari 2020 18:47
      ngendi aluminium kita saiki?!
      1. +2
        28 Februari 2020 20:22
        Kanggo ekspor. Ekspor aluminium ateges ekspor listrik, lan kita duwe tarif domestik sing murah kanggo industri. Nah, kanggo penerbangan lan teknologi, saiki ora ana masalah.
        1. +6
          29 Februari 2020 00:30
          Kutipan saka CTABEP
          lan kita duwe tarif domestik sing murah kanggo industri.

          Tarif kita kanggo industri ora sithik. Mung sawetara tycoon aluminium ing taun 90-an bali ing wektu lan tuku sawetara pembangkit listrik tenaga air sing ora ana sing butuh. Ya, dheweke duwe tarif domestik sing murah.
    2. +3
      28 Februari 2020 20:15
      Ya, mung tanpa aluminium kasur lan bahan peledak (supply liwat LL luwih akeh tinimbang ing omah), saiki dheweke bakal ngombe Bavarian. Inggih, sing bakal lair - banjur carane Bejo. Sawise kabeh, banjur ora bakal ana kumpulan pesawat serang, utawa ora bakal ana batang geni saka model 1944. Ya, lan karo mesin ing tank bakal ana masalah - apa jenis terobosan tank karo mesin saka model 1941?
      Umumé, ing Runet Rusia, ana katresnan aneh "patriot" kanggo ngremehake sekutu koalisi sing ora perlu. Ya, USSR narik kacilakan perang lemah - nanging apa sing dicritakake babagan kasunyatan manawa LL dibayar kanthi emas lan ora mbantu? Ya, kita wiwit perang karo Jepang mung ing 1945 (by the way, wis nglanggar pakta non-agresi, nanging - bilai kanggo vanquished!) - nanging apa neraka kanggo drown kanggo wong-wong mau ing ontran-ontran ing Samudra Pasifik - kabeh luwih, 30s nuduhake yen ana apa-apa, Yapis ora bakal digunakake kanggo njupuk kauntungan saka kahanan lan ngatasi soko? Ya, akeh warga sipil Jerman sing tiwas nalika dibom kutha-kuthane - nanging pira wong Rusia sing tiwas ing Stalingrad, apa reruntuhan Dresden ora dadi jawaban sing pantes? Umumé, kabeh iki aneh.
      1. +8
        28 Februari 2020 20:33
        Kutipan saka CTABEP
        Ya, mung tanpa aluminium kasur lan bahan peledak (supply liwat LL luwih akeh tinimbang ing omah), saiki dheweke bakal ngombe Bavarian.

        Sampeyan ngerti, aku ora seneng cepet-cepet menyang ekstrem iki, nanging aku ora bakal dadi kategoris. Kita mbutuhake LL ora luwih saka tumindak sukses Tentara Abang kanggo Amerika Serikat. Ora amarga altruisme lan tresna marang pepadhamu, dheweke menehi bantuan iki.
        Kutipan saka CTABEP
        Ya, kita wiwit perang karo Jepang mung ing taun 1945 (kanthi cara, wis nglanggar pakta non-agresi, nanging - cilaka wong sing kalah!)

        Ing kene, pitakonan kasebut rumit, amarga mbela Stalingrad lan Kaukasus, USSR ngganggu rencana Jepang kanggo mlebu perang karo kita, lan dheweke duwe rencana kasebut.
        1. +2
          29 Februari 2020 12:55
          Kutipan saka: svp67
          Ora amarga altruisme lan tresna marang pepadhamu, dheweke menehi bantuan iki.

          Nah, sejatine dokumen kasebut diarani An Act to Ningkatake Pertahanan Amerika Serikat. Obrolan liyane yaiku Promosi Pertahanan minangka salah sawijining perkara ing Inggris lan Kuomildan China, liyane kanggo USSR. Nanging iki wis graters intra-Amérika sing.
          Kutipan saka: svp67
          USSR ngalang-alangi rencana Jepang arep perang karo kita, lan dheweke duwe rencana kaya ngono.

          Mung saiki perang karo USSR ing pungkasan 42nd, sawise Midway lan Guadalcanal, Jepang ora cukup.
          1. 0
            29 Februari 2020 13:03
            Kutipan: Octopus
            Mung saiki perang karo USSR ing pungkasan 42nd, sawise Midway lan Guadalcanal, Jepang ora cukup.

            Ya, sampeyan ngerti manawa armada Jepang perang karo AS, lan Angkatan Darat melu perang ... ing China lan nglawan USSR Lan aku ora ngilangi manawa dheweke bisa ngulandara, kanthi yakin USSR wis ana ing verge karusakan. Sayange ora ana dokumen ing wektu iki. Utawa Mungkin ana, nanging durung kasedhiya
            1. +2
              29 Februari 2020 13:24
              Kutipan saka: svp67
              mesthekake yen USSR wis ana ing ambang karusakan. Sayange ora ana dokumen ing wektu iki.

              Apa tegese "ora"? Lumrahe, yen USSR ambruk, Jepang bakal ngrebut potongan, kaya ing kasus Tai Prancis. Ya, pakta non-agresi, iki lan iki, nanging bisa ditanggulangi.
              1. +1
                29 Februari 2020 13:43
                Ya, pakta non-agresi

                Dheweke ora peduli babagan kontrak kasebut, dheweke miwiti acara seluler tanggal 5 Juli (tahap pertama mobilisasi, nambah KVA kanthi 2 divisi), mobilisasi rahasia (500 ewu wong lan kapal kanthi total / lan 800 ewu. ton) 7 Juli, wiwitan konsentrasi pasukan ing tapel wates tanggal 22 Juli, ing awal Agustus, grup sing dialokasikan kanggo invasi USSR dikonsentrasi.
                1. +4
                  29 Februari 2020 13:44
                  Kutipan saka: strannik1985
                  Dheweke ora peduli karo kontrak kasebut

                  Cukup bisa. Nanging padha ora nyerang.
          2. 0
            29 Februari 2020 13:12
            Mung saka USSR

            Nanging ing mangsa panas 1941 padha cukup wanted.
            1. 0
              29 Februari 2020 13:21
              Ing mangsa panas 41, opsi iki dianggep. Lan ditolak minangka ora ana gunane.
              1. +3
                29 Februari 2020 13:24
                Amarga Staff Jendral Jepang ngenteni setengah saka wadyabala bedhil, 2/3 saka artileri lan tank tiba saka Timur Jauh. Lan banjur Jerman gagal njupuk Moscow ...
                1. +1
                  29 Februari 2020 13:25
                  Kutipan saka: strannik1985
                  banjur Jerman gagal njupuk Moscow

                  Jawaban ing ndhuwur. Ya, ora ana sing tresna marang USSR, dudu potongan emas.
        2. +1
          1. mars 2020 08:50
          Kita mbutuhake LL ora luwih saka tumindak sukses Tentara Abang kanggo Amerika Serikat. Ora amarga altruisme lan tresna marang pepadhamu, dheweke menehi bantuan iki.


          Dadi ora ana sing mbantah, iki sing diarani gotong royong. Sing banjur mutusake ora mbayar - nyatane, iku uga hak kita, kahanan wis owah, wong lanang, pamit. Nanging marang crita kelangan sing LL ora pengaruh apa-apa, lan padha ngandika Jerman dhewe bakal wis Smashed tanpa LL Panjenengan lan ngarep kapindho, bodho.
      2. +3
        29 Februari 2020 14:45
        Lan pirang-pirang wong Soviet sing bakal mati kelaparan lan penyakit yen ora ana pasokan panganan (Kanggo 8 prajurit sajrone perang 000 taun) lan obat-obatan (sing meh ora ana ing USSR)! Uga jutaan pasang sepatu lan Iki minangka "bantuan kamanungsan" sing nylametake USSR saka kepunahan akeh, akeh! Iki mbuktekake KELASE 000 lan 4 sawise mandek pasokan ing L.L. ing taun 1946.
      3. -1
        29 Februari 2020 22:50
        STAVER,

        Aku ora ketemu "ngremehake" bantuan saka allies ing kabeh.
        Nanging nangis sing tanpa bantuan mbah kakung bakal ilang 100% - gerbong lan cart cilik ing Web!
        Komentar sampeyan kaya ngono.
        Lan padha mbayar kanggo LL, kalebu Gold, sampeyan ora kudu nimbang saben wong bodho lengkap, informasi ing domain umum.
        1. 0
          1. mars 2020 08:47
          Iku mung titik, ana akeh informasi, nanging sampeyan mikir sing padha mbayar kanggo Lend-Lease ing emas.
      4. 0
        12 april 2020 09:14
        Kutipan saka CTABEP
        Ya, mung tanpa aluminium kasur lan bahan peledak (supply liwat LL luwih akeh tinimbang ing omah), saiki dheweke bakal ngombe Bavarian.

        Inggih, pisanan, kemungkinan sampeyan bakal ngombe Bavarian saiki cukup cedhak karo nol. Aku malah ora bakal nerangake apa.
        Babagan persediaan. Ya, kiriman iki mbantu banget. Nanging ing cedhak Moscow ora ana apa-apa, lan Jerman diwenehi pendal serius. Senajan ing rega dhuwur banget. Lan yen ora kanggo swasana ati gething, banjur ing 42nd lan tanpa bantuan saka Kulon iku bisa kanggo entuk sukses gedhe lan teka kanggo kamenangan liwat Jerman ing 45 padha. Sayange, kesalahan kasebut serius banget lan kaping 42 dadi meh padha karo kegagalan kaping 41. Perang mesthi menang tanpa bantuan, nanging mengko lan biaya sing luwih gedhe. Nanging yen Amerika Serikat lan Inggris wis mbukak ngarep nomer loro ing 42nd, kita uga ora mbutuhake nyewakake.
        Lan kanthi cara kasebut, Inggris nampa pitulungan luwih akeh tinimbang USSR, sanajan ora ana perang darat karo Jerman.
        Nanging ing kene sing menarik. Ayo dadi contone Vietnam. Ya, padha ora bakal menang marang negara tanpa bantuan saka USSR, ora mung materially, nanging uga karo kontingen meh 10 ewu personel militèr, sing paling akeh perwira: instruktur, pilot, gunners anti-pesawat, etc. Lan sapa sing menang perang? Vietnam mesthi. Amarga yen ora ana wani Vietnam, bantuan kita utawa 100 ewu pasukan kita ora bakal mbantu. Mergo iki.
  2. + 13
    28 Februari 2020 18:24
    Saliyane ing industri pesawat, aluminium dibutuhake kanggo produksi mesin diesel V-2, mesin utama tank medium lan abot Soviet. Crankcase lan blok silinder digawe saka silumin, piston uga aluminium, total, luwih saka 100 ewu mesin iki diprodhuksi nalika Perang Donya II.
    1. 0
      29 Februari 2020 11:47
      Lan apa omelan iki sijine engine karo nggunakake sudhut aluminium ing tank?
      1. +2
        29 Februari 2020 13:00
        Kutipan saka swzero
        iku bisa kanggo sijine mesin karo nggunakake sudhut aluminium ing tank?

        Amarga asline mesin pesawat. USSR ora duwe sumber daya kanggo ngowahi wesi cast, termodinamika uga kudu recalculated ana, lan bangunan engine dadi alangan gedhe kanggo USSR.
  3. +4
    28 Februari 2020 18:26
    Menapa malih, salah siji saka pertempuran utama pejuang jaman perang LaGG-3 umume kayu solid.

    Apa kertas njupuk kabeh?
    1. Alf
      +1
      28 Februari 2020 19:42
      Quote: Amatir
      Menapa malih, salah siji saka pertempuran utama pejuang jaman perang LaGG-3 umume kayu solid.

      Apa kertas njupuk kabeh?

      Pitakonan apa?
    2. +5
      28 Februari 2020 20:41
      Umumé, LaGG mung duwe set daya lan kulit - wings lan fuselage mburi, ing desain flaps, rudders, pigura engine (ora ngetung engine dhewe), unsur kabin, radiator, tank bahan bakar, kabeh jinis hatches, etc. padha digawe saka logam.
      1. 0
        29 Februari 2020 12:40
        Kutipan: CERMET
        Bener, LaGG mung duwe set daya lan kulit - swiwi lan mburi fuselage - kabeh-kayu.

        Nanging apa rincian iki murni kayu? Mungkin kabeh komposit sing padha, bahan utama yaiku kayu?
  4. 0
    28 Februari 2020 18:27
    Kutipan saka Mathafaka
    Henry Ford lan kasur liyane ora mbantu kita

    kudune opo?
  5. -2
    28 Februari 2020 20:33
    Pitakonanku yaiku apa perlu nglumpukake mesin kanthi nggunakake aluminium - V-2 (blok silinder lan crankcase digawe saka silumin) ing tangki, nalika penerbangan kita ngalami keluwen aluminium akut. Apa mokal kanggo tank sing bobote ora kritis kanggo nggunakake bahan liyane. IMHO murni sabotase. Tank didorong nganggo mesin aluminium kanthi sumber daya 50-100 jam, sing biaya 3 kaping luwih saka M-17 kanthi sumber daya 250-400 jam, lan ing wektu sing padha diobong kaya pertandhingan (ing Pertempuran Kursk, persentasi T-34s diesel sing diobong ngluwihi bensin T-70 amarga lokasi pidana tank ing kompartemen pertempuran), lan pesawat digawe saka kayu lan percale. Sampeyan bisa maca liyane babagan mbandhingake V-2 lan M-17T ing kene https://yandex.ru/turbo?text=https%3A%2F%2Fwww.drive2.ru%2Fb%2F3061712%2F
    IMHO kanggo iki sampeyan kudu njupuk.
    1. 0
      28 Februari 2020 20:46
      Duwe aluminium, tinimbang kayu-kayuan La-5/7, iku bisa kanggo gawé saratipun kabeh-logam La-9/11 gadhah sawetara akeh maneh, kekuatan lan senjata liyane kuat. Padha ditrapake kanggo Yakov - mung mbandhingaké Yak-9U lan kabeh-logam Yak-9P
      1. -2
        29 Februari 2020 13:13
        Kahanan karo Al ing USSR malah luwih menarik tinimbang sing sampeyan pikirake. USSR ngginakaken aluminium ora mung ing tank, nanging uga ing kapal (Tupolev bodho prau torpedo), lan saka pesawat digunakake utamané ing (Tupolev) tukang ngebom. Menapa malih, nalika Amerika nggawe pesawat kayu-logam (Bell XP-77), padha digawe kulit logam (aluminium) ing pigura kayu, lan ing USSR, ing nalisir, kulit kayu ing pigura logam (baja). Akibaté, plywood ing udhara mbukak warped sadurunge kita mata lan banget digawe serep aerodinamis. Kajaba iku, masalah awal Yakov kanthi kacepetan maksimal (nyilem): nyuwek kulit saka pesawat. Banjur kita kepengin weruh kenapa Cobra dadi buzzer utama Soviet, iku traktor mabur.

        Kuwi tatanan ing Stalin. Tupolevites (isih ing gedhe) nguwasani pesawat logam - lan padha manggon ing, malah karo prau gliding, malah nalika padha menyang departemen Beria, Yakovlev padha ora ngerti carane nggawe logam - uga, tegese iku dudu nasib USSR duwe pejuang logam.
        1. +1
          29 Februari 2020 13:34
          Kutipan: Octopus
          digunakake utamané ing (Tupolev) ngebom

          Oh ya. Uga ing transportasi. Li-2. Nanging ora ing pejuang, nefig.
          1. +3
            29 Februari 2020 22:25
            Nanging ora ing pejuang, nefig.


            Bener, ora. Ing desain airframe nganti 3 ton bobot take-off, aluminium ora menehi gain serius. Wit kasebut duwe kekurangan gedhe - dadi teles, retak, bosok, luwih angel didandani. Ing cendhak - urip pesawat.
            Nanging ing perang, sampeyan bisa nutup mata kanggo iki.
            Nanging kanggo nggawe bomber ngarep plywood (sing nyata, dudu "Nyamuk" saka balsa) wis angel. Aturan "kotak-kotak" lan sopromat.
            USSR entuk supremasi udara strategis (lan ora mung operasional) ing taun 43 tanpa aluminium ing spar, ing kayu La-5 lan Yak-9.
            Iki pie. Aku ora nglawan pesawat kabeh logam .... Aku mung ora seneng dongeng.
            1. 0
              29 Februari 2020 22:48
              Kutipan saka dauria
              Aku ora nglawan pesawat kabeh-logam

              Inggih, mawon.
              Kutipan saka dauria
              Aku mung ora seneng dongeng.

              Bebener iku ing 40th USSR mung wiwit ngalih menyang pesawat logam. Kajaba iku, para pemburu kepala saka Comrade Beria ngajak kerja saka NKAP menyang NKVD mung para perancang sing duwe pengalaman nggarap glider logam: Tupolev lan Myasishchev.
              Kutipan saka dauria
              Ing cendhak - urip pesawat. Nanging ing perang, sampeyan bisa nutup mata kanggo iki.

              Lan ing kualitas aerodinamis kulit ing wektu sing padha. Inggih, lan kasunyatan sing kacepetan nyilem maksimum yak cocog kanggo kacepetan horisontal sawetara Lightning.
      2. +3
        29 Februari 2020 17:43
        Kutipan saka swzero
        Duwe aluminium, tinimbang kayu La-5/7, bisa ngasilake La-9/11 kabeh logam sing kondisional kanthi jarak sing luwih dawa,

        La-9 diprodhuksi massal wiwit Agustus 1946. Kepiye carane bisa perang yen wis setaun wiwit perang rampung? Yen ya, yen mung. Nanging ora ana aluminium. Lan proyek padha La-9 mung ing 45th wiwit sculpt.
      3. Alf
        +2
        29 Februari 2020 20:19
        Kutipan saka swzero
        Duwe aluminium, tinimbang kayu La-5/7, bisa ngasilake La-9/11 kabeh-logam kondisional.

        Lan sampeyan bisa langsung LA-15 ...
      4. +1
        29 Februari 2020 22:15
        Kutipan saka swzero
        Padha ditrapake kanggo Yakov - mung mbandhingaké Yak-9U lan kabeh-logam Yak-9P

        lan ing ngendi sampeyan bakal nggawe? ing pabrik furnitur apa? Apa sampeyan wis krungu babagan personel lan peralatan?
    2. 0
      29 Februari 2020 19:35
      Ana pendapat sing alesan kanggo introduksi saka mesin diesel ana keluwihan saka bahan bakar diesel, kang, sawise panyulingan lenga, diwutahake menyang jugangan ndudhuk ing lemah, amarga wis ora ana maneh cukup wadhah.
      1. +4
        29 Februari 2020 20:53
        Quote: panambang
        alesan kanggo introduksi saka mesin diesel ana keluwihan bahan bakar diesel

        Kanggo pasukan darat, syarat pasokan bahan bakar ditindakake dening KB-70 lan B-59 kanthi 82,5%, bensin motor 62%, lan bahan bakar diesel 45,3%. Yaiku, kahanan sing paling apik yaiku nyedhiyakake bahan bakar kanggo tank T-26 lan BT. Ing wektu sing padha, re-peralatan tentara karo jinis tank anyar karo mesin diesel - KV, T-34, T-50 - ora cekap kasedhiya karo bahan bakar.


        Uni Soviet wis masalah elek karo liyane utawa kurang kabeh. Mesin pesawat, kaya Sherman A1, ora duwe bensin penerbangan. Mesin diesel, kaya Sherman A2, ora duwe bahan bakar lan sumber daya (bahan lan produksi) kanggo mesin kompleks kasebut. Ing blok mesin mobil, kaya ing Sherman A4, ujar, miturut Hercules saka ZiS, ora ana potensial teknik lan desain. Umumé, ing ngendi wae sampeyan mbuwang - ing endi wae wedge.
        1. 0
          1. mars 2020 11:15
          Artikel fokus ing negara panyulingan lenga ing USSR, karo risak saka output produk ing persen. Saiki aku ora ngelingi persentasi, nanging bagean saka bahan bakar diesel ora cilik, comparison digawe saka tanduran kita. karo sing paling apik Western, ing syarat-syarat output saka pecahan entheng lan abot. Kahanan kanggo Kepemimpinan USSR banget sedhih, ana lag teknologi serius ora mung ing teknik mesin, nalika sampeyan nulis.
          Lan kekurangan bahan bakar ing pasukan bisa uga amarga kerumitan transportasi lan panyimpenan. Plus panjalukan militer sing gedhe banget. Ora mungkin yen militer taun 40-an beda karo kanca-kancane ing taun 80-an nalika aku njabat. Ing unit sing daklakoni, BBM mung diitung kanthi ton. Wadhah Stokubovye ngadeg kanthi terbuka lan tanpa perlindungan.
  6. +1
    28 Februari 2020 20:52
    Contone, pesawat tempur Yak-7 minangka pesawat kanthi sayap kayu lan kulit fuselage plywood sing mulus. Bagian buntut awak, rudders lan ailerons ditutupi kanvas. Mung cowl mesin lan hatches sisih irung pesawat digawe saka duralumin.

    Lan apa karo hatches kanggo tangki gas, sing ditutup karo panel duralumin, sing bebarengan dadi kulit sayap? Aileron lan rudders uga duralumin, ditutupi kanvas
    1. +1
      28 Februari 2020 21:09
      Isih ana pitakonan, apa spar Yak-9 kabeh digawe saka duralumin utawa, kaya biasane, ing spar wektu iku (rak digawe saka chromansil, lan tembok digawe saka duralumin)? Lan apa sing nyegah nggunakake spar logam ing Yak padha saka awal produksi (paling ora kanggo bagean saka produksi), lan ora saka tengah taun 42nd?
  7. 0
    29 Februari 2020 16:48
    Kanthi kayu, kabeh ora gampang banget: ing wektu iku minangka analog saka komposit saiki. Antarane wong Inggris industri, salah siji pesawat paling apik lan paling cepet yaiku Mosquito kayu.
    1. +1
      29 Februari 2020 22:20
      Aku setuju, akeh wong mikir sing nggunakake logam langsung menehi sawetara kauntungan ing karakteristik kinerja pesawat, ing kasunyatan, iku isih kudu digunakake wisely. Logam kasebut mesthi duwe kaluwihan operasional, nanging panggunaane ora mesthi menehi kaluwihan sing jelas babagan struktur campuran, contone:
      Tes antarane Yak-9P VK-107P kanthi sayap campuran lan kabeh logam nuduhake yen loro pejuang duwe data penerbangan sing padha, lan aerobatik uga padha. Siji-sijine sing sayap logam sing luwih awet bisa nyepetake nyilem nganti 700 km / jam.
      Utawa ing kene: tes wis nuduhake yen kacepetan Yak-3 kanthi swiwi logam kabeh luwih cilik tinimbang eksperimen Yak-Z VK-107A kanthi desain campuran. cedhak lemah - kanthi 7 km / jam lan ing dhuwur 5000 m - kanthi 18 km / jam. Penurunan kacepetan maksimal amarga kurang pangembangan produksi pesawat logam (utamane riveting) lan kelancaran permukaan sayap logam sing luwih murah.
      dibandhingake karo kayu.
  8. 0
    2. mars 2020 10:58
    Kutipan saka CTABEP
    Ya, mung tanpa aluminium kasur lan bahan peledak (supply liwat LL luwih akeh tinimbang ing omah), saiki dheweke bakal ngombe Bavarian. Inggih, sing bakal lair - banjur carane Bejo. Sawise kabeh, banjur ora bakal ana kumpulan pesawat serang, utawa ora bakal ana batang geni saka model 1944. Ya, lan karo mesin ing tank bakal ana masalah - apa jenis terobosan tank karo mesin saka model 1941?

    Sawise rel, lokomotif, easel, bensin, mobil, bahan peledak, pengalengan, tembaga, lan liya-liyane, pungkasane teka ing teori aluminium babagan peran sing nemtokake Lend-Lease. Tembakau, alkohol, film-film, lipstik lan teori-teori liyane sing luwih apik babagan kekurangan sewa alternatif sing dikarepake.
    Lan sayangé Sekutu dijupuk bir Bavarian.
    Yen luwih serius. A sumber soko, contone aluminium, kalebu ngarsane ing awal perang, pangiriman sak perang, piala (contone, aluminium pesawat mungsuh sing tabrakan ing wilayah sing), minus imbangan ing pungkasan perang.
    Iki kudu ditambahake yen ana cadangan ageng kanggo ngganti sumber sing ilang (contone, aluminium karo pipa kayu lan baja) lan sumber daya sing padha gedhe kanggo nyuda produksi, sing bisa ditindakake tanpa.
    Dadi USSR bisa nindakake tanpa ngutangi, nanging allies ora bisa nindakake tanpa Tentara Abang.
  9. 0
    3. mars 2020 12:55
    Kutipan: Octopus
    Yakovlev padha ora ngerti carane kanggo muter logam - uga, iku tegese iku ora nasib USSR duwe fighter logam.
    Kesimpulan sing diragukan. Sanalika pejuang kabeh-logam dibutuhake, Yakovlev cepet digawe - ndeleng Yak-9P. Biro desain diikat karo peralatan teknologi pabrik. Yen pabrik bisa nggawe pesawat saka desain campuran, padha nyoba ora break chain teknologi. Nggarap aluminium mbutuhake peralatan tartamtu lan wong sing ngerti carane nggarap. Ora bakal bisa ngatur produksi pejuang kabeh logam ing pabrik sing mung ana tukang las sing ngelas pigura saka pipa logam lan tukang kayu sing nindakake kabeh saka kayu. Paling ora ing wektu sing cukup. Cukup kanggo ngelingi epik kanthi peluncuran I-180 ing pabrik No. 21 ing Gorky. Amarga owah-owahan gedhe ing desain dibandhingake karo I-16, pabrik, sing diwakili dening manajemen, sabotage peluncuran mesin kasebut kanthi cara sing bisa ditindakake, nyoba nyurung pejuang I-21 (Pashinin) dhewe. sing luwih trep kanggo wong-wong mau saka sudut pandang teknologi.
    1. +1
      3. mars 2020 17:03
      Yakovlev wis pengalaman pesawat kabeh-logam malah sadurunge perang, iki I-30, (dheweke wanted kanggo gawé ing telung pabrik)
      Minangka kanggo I-180, ing babagan manufaktur, Polikarpov pindhah menyang pabrik, nanging I-21 minangka pesawat saka biro desain (pabrik), mula tanduran kasebut ngandelake - luwih akeh "roti" bisa dipikolehi.
      1. +2
        3. mars 2020 17:41
        Ya, iki uga kedadeyan. Nanging nyatane, ing taun 41, angkatan udara ditinggal tanpa mesin modern. Iku tekan titik sing pilot 42 wiwit nandheske ing pemugaran produksi I-16s lan seagulls. Amarga Laggi lan Yaki ora bisa nindakake apa-apa marang Friedrichs. Ilang loro vertikal lan horisontal. Keledai lan seagull, sanajan ora kekancan kanthi cepet, paling ora ngidini dheweke bisa lolos saka serangan amarga kemampuan maneuver. Lan ing tutup kanggo ketemu panyerang karo giliran ing bathuk. I-180 bakal katon luwih apik tinimbang yaks lan laggs amarga maneuverability luwih apik lan tingkat menek, sacoro prakteke ora kalah kanggo wong-wong mau ing kacepetan.
      2. +1
        4. mars 2020 08:45
        Kutipan: CERMET
        Yakovlev wis pengalaman pesawat kabeh-logam malah sadurunge perang, iki I-30, (dheweke wanted kanggo gawé ing telung pabrik)

        1. I-30 ora maneh "sadurunge perang."
        2. I-30 uga ora pesawat kabeh-logam. Rangka baja, kulit ing busur lan sayap diganti saka plywood dadi duralumin. Ing mburi wit. Dibandhingake karo Li-2.
        1. +1
          4. mars 2020 13:17
          1. Penerbangan pisanan saka spring I-30 saka 41st.
          2. Ing bagean buntut, formwork cahya sing digawe saka slats kayu dipasang ing truss logam, ing ngendi sheathing linen digawe dowo. Fairing ndhuwur fuselage digawe saka plywood. Inggih, malah kemudi ditutupi kanvas ing ndhuwur. Sing kabeh "kayu" ing - liyane logam
          1. +1
            4. mars 2020 14:00
            Kutipan: CERMET
            Penerbangan pisanan saka spring I-30 saka 41st.

            Ya, nanging iki ora ana maneh "sadurunge perang." Yak, MiG lan LaGG ing 40th wis ana ing seri kasebut.
            Kutipan: CERMET
            Sing kabeh "kayu" ing - liyane logam

            Lan iki "buntut". Apa diwiwiti saka kokpit sajrone jam?
            I-30 minangka pesawat kanthi desain campuran kanthi panggunaan duralumin. A langkah maju relatif kanggo Yak-1, nanging adoh saka Li-2
            1. 0
              4. mars 2020 14:08
              Aku ora ngerti apa sing sampeyan maksud karo istilah "sadurunge perang."
              Inggih, yen sampeyan ndhudhuk, ya, I-30 iku pesawat saka desain campuran, karo swiwi kabeh-logam. Sadurunge pejuang kabeh logam saka Biro Desain Yakovlev, tetep nguwasani lapisan duralumin ing mburi fuselage - nanging iki ora dadi masalah, mung pitakonan kenapa pejuang kasebut kudu kaya Li-2, uga, utawa Pe-2, contone,
              1. +2
                4. mars 2020 14:19
                Kutipan: CERMET
                Sadurunge pejuang kabeh logam saka Biro Desain Yakovlev, tetep nguwasani lapisan duralumin ing mburi fuselage - nanging iki ora dadi masalah, mung pitakonan kenapa pejuang kasebut kudu kaya Li-2, uga, utawa Pe-2, contone,

                Ora, sampeyan oversimplifying. Sampeyan isih bakal duwe bidang campuran, sanajan kulit duralumin. A glider logam, pisanan kabeh, petungan kekuatan temen beda, kabeh, Gusti ngapura kula, kekuatan saka bahan. Iki kanggo taun! - Tupolev-Petlyakov nggarap, Myasishchev diterjemahake saka basa Inggris (uga saka kantor Tupolev). Lan iki pancen ora kedadeyan karo Yakovlev.

                Nalika iku wis dikuasai - banjur ya, sampeyan duwe pesawat saka kualitas beda. Kaya Messerschmitt.
                1. 0
                  4. mars 2020 14:55
                  Sadurunge I-30, apa Yakovlev duwe pengalaman ngitung sayap kabeh logam? Apa biro desaine manggon ing Mars lan ora bisa nggunakake pengalaman biro desain liyane?
                  Conto mbalikke: Sukhoi (sekolah Tupolev) khusus ing struktur kabeh-logam, apa sampeyan ngerti suwene wektu sing diwenehake kanggo ngolah fuselage logam Su-2 dadi kayu?
                  1. +1
                    4. mars 2020 16:11
                    Kutipan: CERMET
                    Sadurunge I-30, apa Yakovlev duwe pengalaman ngitung sayap kabeh logam?

                    Ora. Mula dheweke njupuk swiwi kayu lan ditutupi nganggo duralumin tinimbang kayu lapis, tanpa ngetung apa-apa. Iki apa kita ngomong bab. Dipetik ing thread sing pesawat kulit logam bisa luwih abot tinimbang plywood.
                    Kutipan: CERMET
                    kowe ngerti sepira wektu dheweke diwenehi kanggo ngolah fuselage logam Su-2 dadi kayu?

                    Wengi, kaya biasane. Asil punika sethitik katebak.
                    Kutipan: CERMET
                    urip lan ora bisa nggunakake pengalaman biro desain liyane?

                    Mesthi ora. Pengalaman biro desain liyane yaiku wong tartamtu sing bisa nindakake petungan kasebut. Iki ora nganyari ing CAD kanggo kumpa munggah. Alami, kawruh iki nyebar (saka Biro Desain Tupolev), nanging ora kabeh kanthi sinar sing apik.

                    Ayo kula ngelingake sampeyan siji bab sing paling saka spesialis Tuploev makarya ing taun ing departemen saka Comrade Beria.
    2. +1
      4. mars 2020 08:42
      Kutipan saka swzero
      Sanalika pejuang kabeh-logam dibutuhake, Yakovlev cepet digawe - ndeleng Yak-9P

      1. Lan ing 41 iku ora dibutuhake?
      2. Yak-9P - kabeh-logam?
      Kutipan saka swzero
      Nggarap aluminium mbutuhake peralatan tartamtu lan wong sing ngerti carane nggarap. Ora bakal bisa ngatur produksi pejuang kabeh logam ing pabrik sing mung ana tukang las sing ngelas pigura saka pipa logam lan tukang kayu sing nindakake kabeh saka kayu.

      Wong-wong iki nggunakake peralatan iki kanggo ngasilake Pe-2, Li-2, Il-4.
      Kutipan saka swzero
      Biro desain diikat karo peralatan teknologi pabrik.

      Iki pancen nyenengake, amarga biro desain ora ngerti ing pabrik endi pesawat kasebut bakal diprodhuksi.
      1. 0
        4. mars 2020 10:38
        Yak-9P VK-107, kabeh-logam. Serial diprodhuksi sawise perang, perang ing Korea. Ing tanggal 41, pesawat kabeh-logam bisa uga dibutuhake, nanging industri ora bisa njamin produksi massal ing wektu sing cendhak - peralatan produksi maneh dibutuhake. Kapindho, ora bakal cukup aluminium kanggo produksi massal. Lan diwenehi ing 42 kita ilang 70% saka kapasitas produksi aluminium kita, kita bakal wis kiwa tanpa pesawat ing kabeh yen kita wis gumantung ing mesin kabeh-logam. Senajan, IMHO, ing seri winates, iku bisa lan migunani kanggo gawé mesin kuwi kanggo arming guiap. Iki bakal nambah efisiensi. Ora ana gunane kanggo nyelehake unit tempur ing kendharaan larang IMHO kasebut - padha kobong sajrone sawetara minggu gelut.
        1. +1
          4. mars 2020 11:22
          Kutipan saka swzero
          Serial diprodhuksi sawise perang

          Aku nulis
          Kutipan: Octopus
          Bebener iku ing 40th USSR mung wiwit ngalih menyang pesawat logam

          Kutipan saka swzero
          industri ora bisa njamin produksi massal ing wektu cendhak

          Iku gumantung apa sing dianggep massive. Pe-2 ora dadi non-massa. Tu-2 lan Yak-9 diprodhuksi ing pabrik sing padha.

          Kaputusan kanggo nggawe pejuang anyar adhedhasar teknologi I-16 duwe pro lan kontra. Plus - karakter massa, minus - kualitas, manufaktur ing produksi massal, pertempuran lan karakteristik operasional.
          Kutipan saka swzero
          aluminium ora bakal cukup kanggo produksi massal

          Omong kosong. Ora ana sing nggawe produksi mobil ing taun 40, ngetung nyerahake bagean Eropa ing negara kasebut. Aluminium cukup.

          Nanging prioritas ora dilebokake kanggo para pejuang. Lan pendekatan dhewe - kanggo ngumumake kompetisi kanggo kabeh biro desain Uni - ora melu introduksi teknologi anyar, saka ngendi teknologi anyar teka. Ora teh Amérika Lor, karo pangareping desainer saka Messerschmitt.
          1. 0
            4. mars 2020 11:42
            Bener, mobil apik digawe saka kayu. Kerugian utama yaiku jarak sing kurang amarga bobot keluwihan lan sumber daya sing kurang saka airframe, nanging ing kahanan ing sisih wétan, ora bisa diarani minangka kekurangan kritis. IMHO, daya tarik karo mesin sing adhem banyu rada salah. M-105 lan AM-37/38 nduweni karakteristik kinerja sing ora cukup. Ing kasunyatan, iku bisa kanggo nggawe mesin luwih kuat ing basis - Am-42 / M-107 mung sawise perang. Iku luwih bener kanggo ninggalake mung M82 / M71 ing seri.
            1. +1
              4. mars 2020 12:43
              Kutipan saka swzero
              mobil apik digawe saka kayu. Kerugian utama

              Ora beda banget karo dheweke ing penampilan, Yak-9 ing wektu sing padha ing kabeh babagan luwih sampurna. Iki pancen alami, amarga nggawe pesawat iki meh rong taun pengalaman ing produksi lan panggunaan pertempuran Yak-1, lan ana kemungkinan nggunakake duralumin sing luwih akeh, ing ngendi negara kasebut ora ngalami maneh. kangelan gedhe kaya ing awal perang. Panggunaan logam digawe iku bisa, utamané, kanggo Ngartekno nyuda massa saka struktur, lan nggunakake gain salah siji kanggo nambah sumber bahan bakar, utawa kanggo nglengkapi pesawat karo senjata luwih kuat lan peralatan khusus liyane warna.

              Nalika padha ngomong yen wit iku gabungan kuno, sebanding karo duralumin, tegese nyamuk balsa glued. Ing LaGG, kayu beda, lan lem beda. Iki bobot, kekuatan (kalebu kacepetan maksimum), kualitas aerodinamis saka kulit. Yaiku, kualitas, ing tampilan sing beda, luwih penting kanggo pejuang tinimbang kanggo transporter lan malah tukang ngebom.
              Kutipan saka swzero
              IMHO, daya tarik karo mesin sing adhem banyu rada salah. M-105 lan AM-37/38 nduweni karakteristik kinerja sing ora cukup. Ing kasunyatan, iku bisa kanggo nggawe mesin luwih kuat ing basis - Am-42 / M-107 mung sawise perang. Iku luwih bener kanggo ninggalake mung M82 / M71 ing seri

              Iki crita umum. Ora ana mesin kasebut ing USSR taun 40th. Bisa uga M-88, nanging kanggo sawetara alasan ora bisa. Dadi VK, AM lan M-62.
              Carane mbuwang wong-wong mau uga rembugan kaping satus ing sumber daya alhistorical. M-62 - transportasi, latihan lan два ing stormtrooper. VC kanggo pejuang, AM (yen perlu ing kabeh) kanggo pion. Pawn dudu tukang ngebom nyilem, nanging nyilem horisontal. Ora ana cara liya.

              ASh-82 minangka mesin taun kaping 43. Ora perlu maneh, umume. Kanggo nggawe luwih cepet - iki kudu alternatif saka agêng-30s. Ing tanggal 40, nalika MiG lan LaGG lan Yak dadi seri, ora ana pilihan kasebut.
              1. 0
                4. mars 2020 13:23
                ASh-82 iku mesin saka 43 taun? .....
                Ek, sampeyan melambaikan tangan kancaku ...
                Mungkin tegese ASh-82FN?
                1. +1
                  4. mars 2020 14:13
                  Kutipan: CERMET
                  ASh-82 minangka mesin taun kaping 43?

                  Alah, ya. M-82 ngadeg ing stand ing 40th. Dheweke nggawa dheweke, kanthi cara sing apik, mung sawise perang. Iki apik. PW2800 - peluncuran pisanan ing taun 37th, pesawat karo ing seri - mung ing 42nd.
                  1. 0
                    4. mars 2020 15:06
                    Kutipan: Octopus
                    Kutipan: CERMET
                    ASh-82 minangka mesin taun kaping 43?

                    Alah, ya. M-82 ngadeg ing stand ing 40th. Dheweke nggawa dheweke, kanthi cara sing apik, mung sawise perang. Iki apik. PW2800 - peluncuran pisanan ing taun 37th, pesawat karo ing seri - mung ing 42nd.

                    Ing 42 M-82 wis "mabur" loro Su-2 lan La-5
                    1. 0
                      4. mars 2020 16:13
                      Kutipan: CERMET
                      wis "mabur" loro Su-2 lan La-5

                      16 jam.

                      Sampeyan bisa, mesthi, ngrancang pesawat mung kanggo iku. Nanging aku ora nyaranake.
                      1. 0
                        4. mars 2020 17:44
                        Kutipan: Octopus
                        Kutipan: CERMET
                        wis "mabur" loro Su-2 lan La-5

                        16 jam.

                        Sampeyan bisa, mesthi, ngrancang pesawat mung kanggo iku. Nanging aku ora nyaranake.

                        Gumantung carane nyopir, Allisons uga ora nyusoni sumber daya ing Cobras kita.
                        16 jam paling sethithik 16 sorties - pesawat banjur urip kurang
                      2. +1
                        4. mars 2020 22:22
                        Kutipan: CERMET
                        Gumantung carane nyopir, Allisons uga ora nyusoni sumber daya ing Cobras kita.

                        Sampeyan milih sampel iki kanggo comparison muspra, Aku bakal ngomong sakbenere.
                        Kutipan: CERMET
                        16 jam paling sethithik 16 sorties - pesawat banjur urip kurang

                        ya wis. Mung ora 16, nanging 10. Ing pungkasan taun 44 (kanggo FN).
                        Njupuk kapentingan ing apa kedaden karo AS malah ing La-7, ana karya apik ing topik iki.

                        La-7, aku mbaleni. Banjur kanca pengin nggawe mesin 82nd mung ing taun 41.
                      3. 0
                        5. mars 2020 11:34
                        1. Sampel kanggo comparison nuduhake yen siji lan motor liyane ora perawat sumber motor ngumumaké
                        2. Ing karya apik sing padha, takon apa prabédan antarane M-82 lan ASh-82FN lan apa cacat desain engine iki metu ing La-7 lan apa rezim suhu makarya minangka asil saka banget crimped. kerudung.
                        3. Kancane salah ing kene - dheweke cepet-cepet menyang ekstrem liyane, ing tanggal 41, sebaliknya, dheweke pengin mbusak "ventilasi udara"
                      4. +1
                        5. mars 2020 23:46
                        Kutipan: CERMET
                        Sampel kanggo mbandhingake nuduhake yen siji lan motor liyane ora ngrawat sumber daya motor sing diumumake

                        Ora, sampeyan ngapusi. Alison nuntut bulkhead ing kasus sing ditemtokake dening pabrikan. La-7 ing tes garis ngarep ngalami kerugian sing padha amarga kacilakan mesin minangka pertempuran.
                        Kutipan: CERMET
                        apa prabédan antarane M-82 lan ASh-82FN

                        OK, ayo ninggalake FN. banjur:
                        Kita ndeleng kahanan saka taun 82 nganti 41.
                        Kita ndeleng review La-5 tanpa FN.
                        Apa sampeyan mikir luwih apik?
                        Kutipan: CERMET
                        Rushes menyang nemen liyane, ing 41, ing nalisir, padha wanted kanggo mbusak "vents online"

                        Ya, iki minangka kesalahan umum sawise Messer.
                      5. 0
                        6. mars 2020 15:03
                        Kutipan: Octopus
                        Kutipan: CERMET
                        Sampel kanggo mbandhingake nuduhake yen siji lan motor liyane ora ngrawat sumber daya motor sing diumumake

                        Ora, sampeyan ngapusi. Alison nuntut bulkhead ing kasus sing ditemtokake dening pabrikan. La-7 ing tes garis ngarep ngalami kerugian sing padha amarga kacilakan mesin minangka pertempuran.
                        Kutipan: CERMET
                        apa prabédan antarane M-82 lan ASh-82FN

                        OK, ayo ninggalake FN. banjur:
                        Kita ndeleng kahanan saka taun 82 nganti 41.
                        Kita ndeleng review La-5 tanpa FN.
                        Apa sampeyan mikir luwih apik?
                        Kutipan: CERMET
                        Rushes menyang nemen liyane, ing 41, ing nalisir, padha wanted kanggo mbusak "vents online"

                        Ya, iki minangka kesalahan umum sawise Messer.

                        Ing "gumantung carane nyopir" Aku duwe mergo, ing wektu sing padha ayo kang katon ing kahanan karo M-82 (lan ora karo ASh-82FN), mung ora ing 41 (ora ana apa-apa kanggo nonton ana - ora ana operasi tempur), nanging kanggo 42 taun (yaiku banjur padha menyang ngarep):
                        Ing Maret 1942, pesawat Su-2 kanthi mesin M-82 mlebu BBAP kaping 826, ing ngendi tes militer ditindakake ing operasi tempur, sampeyan bisa ndeleng laporan ing kene: http://www.airpages.ru/mt/mot45.shtml
                        cendhak, taksiran positif (kanggo pilot Su-2, sing utama yaiku kelangsungan mesin lan nuduhake), kutipan saka sumber:
                        Total wektu operasi minimal kanggo motor yaiku 10 jam 50 menit, maksimal - 56 jam 24 menit.
                        Klompok piston mesin M-82 makarya kanthi apik sajrone operasi, ora ana cacat sing nglanggar operasi normal klompok piston (kumelun, piston scuffing, nyandhang ring piston, lan liya-liyane) ... "


                        Yen sampeyan maca luwih lanjut - wis ana review ing La-5, kutipan pungkasan saka kono:
                        Mesin M-82 ing pesawat (La-5) dilakokno dening kru penerbangan ing kabeh wektu ing mode nominal lan take-off, minangka asil ora mesin siji, amarga nyandhang ring piston sealing gas, nggarap sumber daya lan, minangka aturan, gagal sawise 35-40 jam. Sajrone operasi, motor bisa digunakake kanthi apik, nanging ana sawetara cacat ...
                      6. +1
                        6. mars 2020 19:03
                        Kutipan: CERMET
                        Ing "gumantung carane nyopir" aku duwe liyane

                        Aku ngerti maksudmu. Sampeyan ngomong babagan Alisson twisting ing Cobra, sing ditampilake minangka sawetara jinis hack urip Soviet. Ora, iki ora padha karo AS.
                        Kutipan: CERMET
                        kutipan sumber daya

                        ))
                        A kompetisi ing kriting nglereni metu kuotasi saka sumber padha.
                        Mangkono, operasi mesin M-82 ing udhara kanggo pisanan wiwit wiwitan nampa rating positif

                        Iki musim panas '42.
                        Kutipan: Octopus
                        ASh-82 minangka mesin taun kaping 43

                        Kutipan: Octopus
                        Ing tanggal 40, nalika MiG lan LaGG lan Yak dadi seri, ora ana pilihan kasebut.

                        Apa ora kaya ngono? Apa bisa dadi M-82 tanggal 19 Februari 40, peluncuran seri I-26 / Yak-1?
                      7. 0
                        6. mars 2020 21:11
                        Nanging, ASh-82 minangka mesin taun kaping 42, lan dudu taun 43, yen ora, aku ora mbantah karo sampeyan. hi
                      8. 0
                        4. mars 2020 23:24
                        bab 16 jam ngendi infa? Ing 42, mode afterburner wis dikenalaké kanggo wong tanpa watesan wektu - ketoke sumber ngidini.
                  2. 0
                    4. mars 2020 17:38
                    PW-2600 analog M82 muncul ing 35th
                    1. +3
                      4. mars 2020 21:56
                      Kutipan saka swzero
                      PW-2600 analog M82 muncul ing 35th

                      Wright Cyclone iku. Ora PV.

                      Lan pesawat kasebut dadi seri ing 41st: B-25 lan A-20.

                      5 taun kanggo fine-tune engine iku kahanan rampung normal. Iki ninggalake metu saka kurung sing Wright ora Perm.
                      1. 0
                        4. mars 2020 23:15
                        Aku nggawe kesalahan, nanging maksudku Wright R-2600 14 (Twin Cyclone). Inggih, banjur pesawat karo M-105 ora miwiti produksi sadurunge. Ya, lan Yak-1 lan Lagg padha dikembangaké karo mripat ing M-106 non-ana, kang ora tau muncul. Minangka pengalaman Su-2 nuduhake, remotorization saka m-88 kanggo m-82 tindak tanpa masalah. Feint sing padha bisa uga ditarik karo I-180.
                      2. +1
                        5. mars 2020 01:36
                        Kutipan saka swzero
                        pesawat karo M-105 durung dadi produksi sadurunge.

                        M-105 Sejatine engine saka 30s awal. M-82 - dhasar
                        produk anyar. Sadurunge dheweke, mung GnomeRon rong baris, nanging ora ana sing bisa digunakake.
                        Kutipan saka swzero
                        Feint sing padha bisa uga ditarik karo I-180.

                        Mbok. Aku bakal pitutur marang kowe liyane, orane I-185 bisa banget migunani nalika PV-2800 dadi teori kasedhiya liwat LL. Nanging ing kene sampeyan ora bisa nindakake tanpa hit.
                        Lan kanggo taun 39th, pejuang karo JO katon mung solusi. Malah Amerika piyambak karo Wrights sarwa lan PVs ing wektu iku pesen pejuang mung karo Alison biasa-biasa wae (kajaba sing naval). Apa kita bisa ngomong bab USSR, kang, kajaba engine saka I-16, pancene ora duwe apa-apa.
                        Kutipan saka swzero
                        ngendi infa

                        Miturut La-7, contone,
                        http://indbooks.in/mirror2.ru/?p=27185
                      3. 0
                        5. mars 2020 11:23
                        pindho baris m87 lan m88 miber cukup sukses ing DB-3. Kanggo link sampeyan babagan m82 - pisanan, nuduhake modifikasi FN, lan kaping pindho, ditulis manawa panyebab utama masalah kasebut yaiku kualitas saringan bledug. Lan ana uga ditulis yen ing mesin liyane saringan iki ora ana ing kabeh. Iku ora kasunyatan sing padha m-105s tumindak luwih apik ing kondisi padha. M-88 ana mesin temen normal kanggo pejuang. LTTH I-180 karo dheweke nyemangati. Mesin 12 silinder sing bentuke V ora duwe cadangan kanggo nambah daya kanthi nambah jumlah silinder.
                      4. +1
                        5. mars 2020 11:52
                        Kutipan saka swzero
                        miber ing DB-3

                        Inggih, 87 lan 88 ora banget sukses, nanging 85 ya, aku kelalen.
                        Kutipan saka swzero
                        panyebab utama masalah yaiku kualitas saringan bledug

                        Waca nganti rampung)))
                        Kutipan saka swzero
                        M-88 ana mesin temen normal kanggo pejuang. LTTH I-180 karo dheweke nyemangati.

                        Mung M-88 dhewe ora utamané nyemangati.
                      5. 0
                        6. mars 2020 07:44
                        Nalika umur 41 taun, dheweke wis digedhekake. Dheweke mabur cukup normal ing DB-3F lan Su-2. M-105 lan Am-37 uga ora beda karo akrab ing wiwitan.
                      6. +1
                        6. mars 2020 18:45
                        Kutipan saka swzero
                        Nalika umur 41 taun, dheweke wis rampung digawa

                        ya wis. Mung ing syarat-syarat daya iku kira-kira ing tingkat padha karo 105 lan 62.
      2. 0
        4. mars 2020 10:42
        Minangka kanggo Pe-2, Li-2 lan pabrik liyane sing diprodhuksi, padha ngerti carane bisa karo aluminium. Sing ngasilake pejuang, ora.
        1. 0
          4. mars 2020 14:18
          Kutipan saka swzero
          Minangka kanggo Pe-2, Li-2 lan pabrik liyane sing diprodhuksi, padha ngerti carane bisa karo aluminium. Sing ngasilake pejuang, ora.

          Contone, pabrik 135 sing ngasilake Su-2 kanthi sayap kabeh logam sadurunge ngasilake R-10, sing kabeh kayu.
          Tanduran 21, sing ngasilake I-16 sadurunge produksi LaGG-3, bisa uga nggawe set daya swiwi, rudders, tameng saka logam, kulit I-16 ing ngarep uga dilapisi duralumin.
          Sing. tetanduran utama wis ora kangelan global ing karya karo aluminium
  10. 0
    4. mars 2020 13:43
    [quote = Octopus] [quote = swzero] Sanalika pesawat tempur kabeh logam dibutuhake, Yakovlev cepet-cepet nggawe - deleng Yak-9P [/ kutipan]
    1. Lan ing 41 iku ora dibutuhake?
    Pejuang kabeh-logam minangka pesawat masa damai utawa ekonomi sing sugih, sadurunge perang ana rencana kasebut, nalika perang - desain campuran luwih optimal. Ora ana pangertèn kanggo nggawe fuselage kabeh-logam, bisa digawe malah kabeh-kayu, swiwi ing kene ora bisa ngaso ing wit padhet karo sungu, nanging nindakake apa padha teka ing taun 42. Spar iku logam (nyimpen kira-kira 100 kg sekaligus), nanging aileron lan kulit wis digawe saka plywood (minus - operasi open-air ngrusak, nanging ing kahanan perang urip pesawat cendhak - iku cukup, plus - bisa digawe luwih lancar lan luwih dijaga)
    1. 0
      4. mars 2020 14:27
      Kutipan: CERMET
      utawa ekonomi sugih

      ya wis. Aviation ora murah ing kabeh.

      Kutipan: CERMET
      minus - operasi mbukak udara ngrusak, nanging ing kahanan perang, umur pesawat cendhak - cukup, plus - bisa digawe luwih lancar lan luwih bisa dijaga.

      Ya, akeh cons. Ditulis ing ndhuwur.
  11. 0
    4. mars 2020 15:11
    Kutipan: Octopus
    Kutipan: CERMET
    utawa ekonomi sugih

    ya wis. Aviation ora murah ing kabeh.

    Kutipan: CERMET
    minus - operasi mbukak udara ngrusak, nanging ing kahanan perang, umur pesawat cendhak - cukup, plus - bisa digawe luwih lancar lan luwih bisa dijaga.

    Ya, akeh cons. Ditulis ing ndhuwur.

    Inggih, sampeyan bisa ngomong babagan materi apa wae, ana plus.
    1. +1
      4. mars 2020 16:26
      Kutipan: CERMET
      Sampeyan bisa ngomong babagan materi apa wae, ana plus.

      Ana uga plus. Nanging perang karo Messers ora ditrapake kanggo plus iki.
      1. 0
        4. mars 2020 17:47
        Lan ing ngendi perang karo Messers? Apa sampeyan ngerti logika sampeyan?
  12. 0
    4. mars 2020 17:38
    Kutipan: Octopus
    Kutipan: CERMET
    Sadurunge I-30, apa Yakovlev duwe pengalaman ngitung sayap kabeh logam?

    Ora. Mula dheweke njupuk swiwi kayu lan ditutupi nganggo duralumin tinimbang kayu lapis, tanpa ngetung apa-apa. Iki apa kita ngomong bab. Dipetik ing thread sing pesawat kulit logam bisa luwih abot tinimbang plywood.
    Kutipan: CERMET
    kowe ngerti sepira wektu dheweke diwenehi kanggo ngolah fuselage logam Su-2 dadi kayu?

    Wengi, kaya biasane. Asil punika sethitik katebak.
    Kutipan: CERMET
    urip lan ora bisa nggunakake pengalaman biro desain liyane?

    Mesthi ora. Pengalaman biro desain liyane yaiku wong tartamtu sing bisa nindakake petungan kasebut. Iki ora nganyari ing CAD kanggo kumpa munggah. Alami, kawruh iki nyebar (saka Biro Desain Tupolev), nanging ora kabeh kanthi sinar sing apik.

    Ayo kula ngelingake sampeyan siji bab sing paling saka spesialis Tuploev makarya ing taun ing departemen saka Comrade Beria.

    Uuuu .... maca kanthi cepet desain I-30 - jurang panemuan nunggu sampeyan.
    Miturut Sukhoi, dheweke diwenehi wektu 20 dina kanggo nggarap desain lan gambar. Asil - maca review saka pilot babagan Su-2.
    Babagan kawruh lan pengalaman: contone, Biro Desain Polikarpov malah nganakake rapat karo desainer saka biro desain liyane kanggo ngganti pengalaman, nanging iki ora berkembang, nanging kanthi cara sing teratur saben wong bareng lan kepiye carane
    1. +3
      4. mars 2020 22:14
      Kutipan: CERMET
      Uuuu....cepet maca desain I-30

      Tandha kasebut entheng. Marang kula, yen ora nggawe angel, apa inovasi ing airframe saka sudut pandang saka kekuatan.
      Kutipan: CERMET
      Asil - maca review saka pilot babagan Su-2.

      Pilihan sing endi?
      Kutipan: CERMET
      tertib, everyone nuduhake lan carane

      Ya akeh critane.
      Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan ora bisa sinau kekuwatan materi kanthi pesenan sajrone 20 dina? Yaiku, bisa, nanging luwih becik ora?
      Kutipan: CERMET
      ngendi perang karo Messers?

      Senadyan kasunyatan sing kira-kira iki samesthine saka fighter. Tingkat teknologi I-16 ndadekake bisa entuk Hurricane Soviet (telung Hurricane). Nanging ora Turu.
      1. 0
        5. mars 2020 11:22
        1. Ora ana sing bakal ngandhani rincian babagan I-30 saiki, sampeyan bisa nerusake saka kasunyatan manawa bobot pesawat I-30 wis tambah 26 kg dibandhingake karo I-2-430.
        2. Versi serial saka Su-2 ana siji - karo fuselage kabeh-kayu.
        3. Apa sampeyan sinau garing ing 20 dina? Utawa ana cukup tenaga kerja ing biro desain lan liya-liyane kanggo nggawe petungan sing dibutuhake?
        "Buku Pegangan Desainer Pesawat"
        Publikasi Institut Aerohydrodynamic Tengah dirilis maneh ing 39. Volume katelu dikhususake kanggo kekuatan struktur.
        4. Tingkat Yak-1 ora struktural lan teknologi luwih rumit tinimbang padha I-16, mesthi, ora turu, nanging duwe engine rada beda?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"