Russophobia. Awal 2000-an

32

Miniseri ing saluran YouTube "Tired Optimist" terus ngenalake pangguna karo manifestasi Russophobia ing wektu tartamtu. crita. Jeksa Agung bisa ngetokake sabanjuré wis darmabakti kanggo 2000s, kalebu wektu nalika Rusia, nyoba kanggo Ngurutake metu reruntuhan sawise demise saka USSR, ngadhepi babak liyane, kanggo sijine iku mildly, unfriendliness. "Mitra" banget sing terus ningkatake kapentingan ing Federasi Rusia lan ing wektu sing padha mindhah infrastruktur militer menyang tapel wates kita.

Komponen penting saka Russophobia ing awal 2000s yaiku kontrol media. Radio Liberty lan Voice of America sing ditutupi jamur wiwit milih maneh. Lan tradisional nglawan kapentingan negara Rusia. Nanging ora kaya jaman kepungkur, dheweke ora bisa digunakake mung kanggo populasi kita.



Ing wektu iku, saluran, stasiun radio, lan media cetak, kang dadi kagungane oligarki perang karo saben liyane, wis operasi ing jembaré negara. Lan oligarki banget ora seneng nalika mratelakake panemume ora ditulis dening wartawan, nanging ana nyoba kanggo menehi titik independen saka tampilan ing kabeh sing kedados: saka perang ing Kaukasus Lor kanggo redistribution saka pengaruh ing Rusia. modal.

Babagan 11 "Russophobia" saka "Tired Optimist":

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    32 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      27 Februari 2020 13:59
      Komponen penting saka Russophobia ing awal 2000s yaiku kontrol media.

      Ing wiwitan, sawetara Russophobes kontrol .. banjur padha dibusak, saiki liyane Russophobes kontrol .. nanging asil padha, Russophobes ngontrol kabeh .. Carane liya kanggo nerangake yen Rusia wis mati..
      1. -16
        27 Februari 2020 14:15
        Kepiye carane nerangake yen Rusia wis mati ..

        Cukup wis croaking.
        Go ahead lan multiply.
        Utawa apa Faberge ngganggu sampeyan minangka penari ala?
        1. +8
          27 Februari 2020 14:20
          Kutipan saka maidan.izrailovich
          Utawa apa Faberge ngganggu sampeyan minangka penari ala?

          Khususe aku duwe anak telu .. lan putu siji , aku ora ngrencanakake tambah akeh maneh .. Senadyan kesuburan khususku, wong-wong padha mati lan iki kasunyatan sing wis ditemtokake wiwit kapitalis nguwasani negara.. biyen. sing kabeh apik:
          1. -12
            27 Februari 2020 14:56
            Kesuburan mudhun ing kabeh negara sing standar urip saya mundhak.
            1. +6
              27 Februari 2020 14:58
              Kutipan: AS Ivanov.
              Kesuburan mudhun ing kabeh negara sing standar urip saya mundhak.

              Ing kene ana paradoks, nanging standar urip kita uga mudhun lan tingkat lair.. nanging ing taun 2006 wiwit tuwuh, sanajan ora akeh, nanging ana wutah.. Ora perlu ngeruk sing luwih dhuwur standar urip, nurunake angka lair.. wong wadon kita bakal seneng nglairake, yakin ing mangsa lan standar urip normal..
              1. -9
                27 Februari 2020 15:21
                Yen standar urip lan daya beli sing digandhengake, wong mesthi ora duwe wektu kanggo bocah-bocah - dheweke bakal cepet-cepet ngonsumsi kabeh, kanggo awake dhewe, wong sing dikasihi. Nalika takon kapan ngarepake putu, putri lan mantunu mangsuli: kita durung ndeleng kabeh negara sing disenengi. Sanadyan kanthi penghasilan sampeyan bisa nanggung anak lima. Ing sistem nilai-nilai kasebut, bocah-bocah ora ana ing wiwitan. Kaya umume wong enom. Kita dhewe sing ngadili wong-wong mau - nanging wis beda.
                1. +6
                  27 Februari 2020 16:17
                  AS Ivanov. (Andrew)
                  Kita dhewe sing ngadili wong-wong mau - nanging wis beda.
                  Ora beda karo wong-wong mau, nanging dibesarkan sampeyan. Anak-anak kita minangka pangilon. Dheweke nyerep nilai-nilai sing ditindakake dening kulawargane. Lan yen ing kulawarga padha ora bisa nanemaké nilai-nilai kasebut, mula ora ana sekolah sing bakal ndandani.
                  Aku pribadi ngerti cah wadon sing nikah nalika dheweke durung 18. Kajaba iku, dheweke ora nikah "ing whim", nanging kanthi sengaja lan kanthi sengaja. Dheweke kepengin kulawargane wiwit cilik. Dheweke saiki wis omah-omah, duwe anak telu, lan seneng. Lan iki senadyan kasunyatan sing dheweke durung 27 taun. Nanging, iki minangka pangecualian kanggo aturan kasebut, nanging iki minangka indikator pendidikan sing tepat ing kulawarga.
                  1. 0
                    27 Februari 2020 16:21
                    Ketoke ya, aku uga duwe tangan ing kene. Aku nyetel bocah-bocah, kabeh telu, kanggo karir. Nanging dheweke uga menehi motivasi marang aku, bapak lan ibu, supaya bisa munggah, lan bapak lan ibu duwe lima. Lan aku duwe telu. Anak-anak kita ora ngganggu karir kita.
          2. 0
            28 Februari 2020 03:30
            Secara khusus, aku duwe anak telu.

            Khusus, aku duwe papat. Umume kancaku duwe loro. Ana sing duwe luwih.
            .... wong mati lan iki kasunyatan ....

            Apa aku ndeleng mbantah iki. Omah anyar lagi dibangun. Lan padha mapan. Wong ngendi? Kabeh lokal ... lan iku kasunyatan.
            Apa manuk gagak isih kluruk babagan "kepunahan"? Kanggo tujuan apa?
      2. +3
        27 Februari 2020 14:37
        Iku mung ora tembung bab Russophobes bener.
        Kita ngerti manawa media sing diimpor ora ana isin, nanging mung ngapusi, nanging wong-wong sing nganggep awake dhewe dadi anggota Gréja Ortodoks Rusia ora mung ngapusi babagan jaman biyen lan saiki, nanging kanthi terang-terangan lan tanpa isin munggah menyang kekuwatan. Churchmen sing LIE lan ora wedi kasunyatan sing meh kabeh bisa dicenthang.
        Kepala pasamuan nyatakake kebiadaban para leluhur kita, pimpinan gereja liyane sing diarani ALL WOMEN OF RUSSIA minangka pelacur ing udara, lan ora ana apa-apa.
        Apa sing ana ing sirahe? Lha, kepiye carane bisa? Lan padha ora getun babar pisan pangandikane.
        1. +1
          28 Februari 2020 05:39
          Lan telegram ucapan selamat sing dikirim dening Hierarki Gréja nalika pamaréntahan sementara dadi kuwasa! Ora ana tembung sing apik babagan Tsar Nicholas II sing dibuwang. Ora kaya saiki.
          Kutipan: Vasily50
          Iku mung ora tembung bab bener Russophobes ...... Kepala pasamuwan martakaké savagery saka leluhur kita, pimpinan pasamuwan liyane disebut ALL WOMEN OF RUSSIA prostitusi ing udhara, lan boten.
          Apa sing ana ing sirahe? Lha, kepiye carane bisa? Lan padha ora getun babar pisan pangandikane.
      3. -13
        27 Februari 2020 14:54
        Banjur ana Finnophobes, Germanophobes, Danishophobes ... Kepiye carane sampeyan bisa nerangake yen negara-negara kasebut bakal mati?
        1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      27 Februari 2020 14:00
      Komponen penting saka Russophobia ing awal 2000s yaiku kontrol media. Radio Liberty lan Voice of America sing ditutupi jamur wiwit milih maneh.

      Lan sing anyar ora ketinggalan, luwih-luwih saiki negara kasebut wiwit goyangake kabeh sing dikarepake. Iki bakal langgeng FOREVER!
      1. -2
        27 Februari 2020 14:10
        prajurit lan yen kabeh padha trample europpa? uga, minangka resik minangka pimple, nanging isih remet metu. nganti dheweke entuk kita)
        1. +3
          27 Februari 2020 14:21
          Sampeyan kudu mikir bisnis sampeyan dhewe, nindakake kabeh kanthi bener.
      2. +3
        28 Februari 2020 05:52
        Kutipan saka roket757
        .... Lan sing anyar ora ketinggalan, luwih-luwih saiki negara wis wiwit goyangake kabeh sing arep digantung. Iki bakal langgeng FOREVER!
        Sugeng enjing Victor! hi sampeyan ngomong sing anyar ora ketinggalan? Dadi ora dheweke ora ketinggalan, nanging dheweke nyoba luwih akeh supaya bisa dingerteni.
        1. +2
          28 Februari 2020 07:05
          Hi Dmitry prajurit
          Kutipan saka Reptilian
          nyoba harder kanggo njaluk ngeweruhi.

          iki hakekate, sing biyen ... luwih tliti, utawa apa wae, paling ora dheweke nyoba ngyakinake kanthi cara siji utawa liyane. Sing modheren mung ngece, nyoba bengok-bengok, malah ora nyoba mbuktekake apa-apa ... Kanthi cara sing prasaja, kanthong angin, rame, ora ana rem babar pisan.
          Sayange, amarga nyuda tingkat pendidikan wong awam, dheweke nemokake lingkungan sing nyengkuyung.
          Saiki, mungsuh mantan padha mati kaya mammoths ....
          1. +3
            28 Februari 2020 10:21
            Kutipan saka roket757
            Hi Dmitry prajurit
            ....... mung njerit-njerit, mbengok-mbengok, malah ora njajal mbuktekake apa-apa ... Kanthi cara sing prasaja, angin, rame, ora ana rem babar pisan.
            Sayange, amarga nyuda tingkat pendidikan wong awam, dheweke nemokake lingkungan sing nyengkuyung.
            Saiki, mungsuh mantan padha mati kaya mammoths ....

            Iku kedadeyan yen wong enom butuh merek, blogger, pembuat film, vktrisk, goroh langsung, uga fitnah, dheweke ora ngerti utawa ora ngerti. Dudu bab urip jaman biyen, dudu bab fakta sejarah .... Paling ora admiral, ngendi kabeh iki ----- saiki.
            Lan sampeyan bisa ngguyu ing visi Trotsky ing film lan pitakonan muncul ing sambungan. Banjur apa pendapat sampeyan babagan wektu iku? Palsu!
            1. +1
              28 Februari 2020 11:05
              Kutipan saka Reptilian
              wong enom kudu

              Wong enom kudu nindakake sing apik, menarik !!!
              Lan kanggo iki sampeyan kudu sinau, banjur KERJA, kerja ....
              Iki sing ora ditanem nalika isih cilik ... padha bocah!
              1. +3
                28 Februari 2020 11:25
                Kutipan saka roket757
                .......... kudune, ..... nyambut gawe .... Kuwi sing ora ditanem nalika cilik ...!

                Aku mikir yen wis slamet ing taun 90-an, wong tuwa pengin nylametake anak-anake saka kabeh masalah, yen bisa. Ing sisih liya, bocah-bocah iri, lan saiki sampeyan bisa meri wong akeh Nyuwun
                1. +2
                  28 Februari 2020 11:45
                  Kutipan saka Reptilian
                  Aku mikir yen wis slamet ing taun 90-an, wong tuwa pengin nyingkirake kabeh masalah marang anak-anake.

                  Ora kanggo ngajari kerja, paling ora ngerti yen "tanpa tenaga kerja, ora ditarik metu lan .... ora ana sing apik sing bakal kelakon, cendhak," iki dudu uwal saka kabeh kesulitan sing bakal diadhepi bocah-bocah ing dalan mandiri. .
                  Umumé, aku ora pengin ngrembug skripsi iki, amarga bodho banget.
                  1. +3
                    28 Februari 2020 12:39
                    Victor, aku ora ngrembug apa sing arep dibahas, jelas? Lan aku mikir, amarga ing pungkasan taun 90-an, jamanku, akeh bocah sekolah, siswa nyoba golek dhuwit ekstra, yaiku, ana kepinginan kanggo nambah, mbantu wong tuwa, kulawargane.
                    Lan saiki carane dimuat? ----- supaya padha menehi kita ngguyu lol kita uga pengin negatif з
                    1. +2
                      28 Februari 2020 13:20
                      Kutipan saka Reptilian
                      supaya padha menehi kita, kita uga pengin

                      Tren sing mbebayani banget ... lagi nyusoni wong enom saka apa sing wis kabukten nganti pirang-pirang abad - Nindakake dhewe lan bareng karo wong liya - bakal kaya ing kartun / film, uga Soviet - Kanggo aku, kanggo aku lan maneh kanggo aku. ! -
                      Sing mung nalika kabeh wong miwiti ME, sing bakal nindakake lan nuduhake? iku ora teka saka udhara.
                      1. +2
                        28 Februari 2020 18:32
                        Kutipan saka roket757
                        .... Tren sing mbebayani banget ... nyusoni wong enom saka apa sing wis kabukten nganti pirang-pirang abad - Nindakake dhewe lan nuduhake ..
                        apik
                        Utawa --- nindakake dhewe lan ngomong wong liya carane nindakake apik
                        Dadi sawise kabeh, diumumake yen kita butuh konsumen, dudu pencipta
                        1. +1
                          28 Februari 2020 18:56
                          Dheweke ora ndhelikake maneh, amarga dheweke yakin yen proses dehumanisasi wis GO!
                        2. +2
                          28 Februari 2020 21:40
                          Maneh, aku ora ngetutake proofreader Nyuwun
                          Saka tembung --- kanggo ngonsumsi, mentri kepengin ndhidhik konsumen. Sampeyan uga bisa nggawe tembung sing padha.
                          Nanging, aku pengin nambah, sanajan kabeh, saiki sawetara buku anyar diterbitake babagan USSR, akeh sing nyinaoni pengalaman mbangun, nggawe wong anyar, tampilan anyar, ..... Pengalaman USSR lagi ditliti, dokumen lan artikel lagi diterbitake, suwene suwe, utawa babar pisan ora diterbitake.....
                          Tegese, tanpa liberal lan goroh, miturut kanyatan. Aku maca, aja mung bubar.
                        3. +1
                          28 Februari 2020 21:50
                          Pendidikan manungsa minangka proses sing kompleks.
                          Pancen angel banget kanggo mbenerake prilaku bocah enom nalika dibombardir karo LOAD informasi, aturan, lan liya-liyane. Wong tuwa, guru, pendidik tansah ngadhepi iki....
                          Pranyata perjuangan terus-terusan. Aku ora yakin sing waras bisa menang, malah kanggo tetep nomer pinunjul saka normal dikembangaké wong enom.
                        4. +3
                          28 Februari 2020 22:18
                          Masalahe, pamrentah Soviet wiwit langsung ngatasi iki.
                          Contone, ing taun 24, majalah MURZILKA muncul! Victor, aku kasebut iki. Aku maca nganti pungkasan Perang Dunia II, ana buku --- MURZILKA ARCHIVE, Lan majalah liyane uga. Lan upbringing iki katon. Apa urip kaya? Iki wektune simbah, ing majalah ---- ngupayakake urip sing luwih apik. Ing karusakan lan keluwen kasebut. Cukup apik tenan!
                          Nanging wong Soviet uga digawe ing perusahaan ngendi ana buruh. Ana rencana lan program.
                          Sesuk aku bakal nyoba nulis ing pesen pribadi apa sing diwaca, sing ora duwe wektu, nanging aku mung arep
    3. +4
      27 Februari 2020 14:41
      Rusia tansah kaya balung ing tenggorokan Kulon:
      "Aku luwih seneng kekacauan lan perang sipil ing Rusia tinimbang cenderung nggabungake maneh dadi negara siji, kuwat, terpusat." Henry Kissinger.
      Inggih, iki ora apa-apa, padha mungsuh lan padha mestine. Sanajan tanpa wong-wong mau, kita duwe "kita" Russophobes kaya bodho saka shag:
      "Pisanan 1917, banjur langsung 1937. Loro karusakan consecutive saka elit mimpin kanggo kasunyatan sing Rusia dadi negara sampah genetis. Aku bakal nglarang negara iki kabeh. " K. Sobchak
      Lan akeh banget, utamane ing kalangan "elit", kaya sing diarani awake dhewe, kabeh kudu "dilarang".
      1. 0
        27 Februari 2020 14:47
        Sampeyan ora kudu ngutip shelupon sing bisa nindakake apa wae babagan awake dhewe.
        1. +3
          28 Februari 2020 05:47
          Kutipan: Vasily50
          Sampeyan ora kudu ngutip shelupon sing bisa nindakake apa wae babagan awake dhewe.

          Kuotasi, miturut pendapatku, sebaliknya, konfirmasi, ora ngidini lali setelan tartamtu saka sing dikutip. Banjur kaping pirang-pirang dheweke krungu yen, ujare, tegese beda banget, utawa tembung kasebut dijupuk metu saka konteks. Lan tembung apa, konteks kuwi.!
    4. +1
      27 Februari 2020 16:17
      Ayo dibuwang macem-macem statement saka elit budaya. Kita nganggo kabeh cara urip saka Kulon. Lan kita nganggo ing skala Rusia. Menapa malih, kita ngomong - "Iki kemajuan." Kemajuan yaiku nalika njupuk sing paling apik saka jaman kepungkur. lan nambah. ing Amerika. Lan upaya iki ora ditindakake dening sawetara liberal. Liberal produksi wedi kaya neraka menyan. Lan sawise nonton TV, wong ora ngerti apa negara dheweke manggon. Iki Russophobia Fitur kita tangi nalika gludhug nyerang.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"