Para militan ngethok dalan gedhe M5 ing wilayah Kirat lan nyedhaki Serakib

137
Para militan ngethok dalan gedhe M5 ing wilayah Kirat lan nyedhaki Serakib

Ing akun jaringan sosial sing dikontrol dening militan, ana laporan yen dheweke bisa tekan pinggiran kulon Serakib.

Elinga yen sawetara minggu kepungkur, kutha iki, sing ana ing persimpangan dalan utama ing provinsi Idlib, dibebasake dening pasukan pemerintah Siria. Nanging, ing sawetara dina kepungkur, militan, kanthi dhukungan saka kontingen militer Turki, bisa nembus pertahanan SAA ing sektor Sarmin-Nairab lan mindhah sawetara kilometer ing sisih wétan - ing arah dalan gedhe M5.



Sauntara, komando SAA nyathet yen pernyataan para militan babagan langsung menyang pinggiran Serakib saiki ora cocog karo kasunyatan. Lan ing foto sing diterbitake dening militan, bisa dideleng yen kita lagi ngomong, mbokmenawa, babagan jam esuk, nalika para militan nguwasani desa Wadi al-Aqib.

Nanging, kasil militèr ing sacedhake Serakib isih kudu digatekake. Dadi, dikenal manawa militan, kanthi dhukungan Turki aktif, bisa ngrebut maneh bagean saka dalan gedhe M5 ing sisih lor Serakib saka SAA. Ing pendhudhukan teroris sawetara pemukiman ing wilayah iki maneh dadi: Katif al-Ram, Muzairiya lan Kirat. Mangkono, para militan mindhah garis ngarep ing sisih wétan, lan saiki dumunung mung sawetara kilometer saka Serakib. Lan saka posisi teroris menyang interchange M4-M5 tetep watara 400 m.

Militan entuk kesempatan kanggo murub ing kolom tentara Siria ora mung saka artileri, nanging uga saka senapan sniper. gaman.


Dalan M5 sing dipotong dening para jihadis ing wilayah Kirat sejatine ora ngidini SAA ngirim pasukan anyar menyang Serakib saka sisih lor.
  • Twitter/ Abdelmajeed AL-khteeb
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

137 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    27 Februari 2020 10:49
    Minangka A.S. Pushkin ing geguritan "Slanderers of Russia": "... luwih saka sapisan sujud ing badai, salah siji sing utawa sisih kita ..."
    1. + 19
      27 Februari 2020 10:57
      Sauntara kuwi, ing sisih kidul Idlib, serangan kasebut ana ing ayunan. Saka wetan padha nyedhaki gunung-gunung lan dikuwasani. Saiki dhataran ditembak.

      Ing wayah wengi dheweke njupuk kabeh ing sisih kidul garis kuning.
      1. -1
        27 Februari 2020 11:19
        Quote: Gusti saka Sith
        Sauntara kuwi, ing sisih kidul Idlib, serangan kasebut ana ing ayunan. Saka wetan padha nyedhaki gunung-gunung lan dikuwasani. Saiki dhataran ditembak.

        Nalika tentara Siria nguwasani desa-desa sing setengah kosong, ora pati ngerti babagan strategis, barmaley karo Turki njupuk Serakib, pusat transportasi utama ing wilayah kasebut, lan ninggalake tentara ing kadhemen.
        1. + 22
          27 Februari 2020 11:29
          Dene para militan lan wadyabala Turki, ing sangisore artileri lan pesawat, kelangan personel sing paling apik lan ngrebut Serakib. Ing Idlib kidul, dheweke nguwasani bukit-bukit lan gunung-gunung, sing ngontrol kabeh wilayah Idlib kidul. Lan Idlib kidul lan Hama sisih lor ora bisa dibebasake nganti pirang-pirang taun.
          Desa sing setengah kosong amarga apa? Ya, amarga militan lan Turki diusir saka kutha lan kutha liyane lan kudu nglumpukake kabeh saka arah liya supaya bisa ngatur paling ora sawetara serangan.
        2. +5
          27 Februari 2020 12:53
          Nalika tentara Siria nguwasani desa-desa sing setengah kosong, ora pati ngerti babagan strategis, barmaley karo Turki njupuk Serakib, pusat transportasi utama ing wilayah kasebut, lan ninggalake tentara ing kadhemen.
          Emphasis diselehake salah: nalika barmaley karo Turki karo losses ageng njupuk Serakib (pusat transportasi penting)

          tentara Siria (tanpa mundhut akeh) rampung ngresiki kanthong Idlib kidul.
          Lan sing paling penting, saiki bisa ngethok dalan gedhe M4 sing strategis.

          Pitakonan: kenapa wong Turki mbutuhake hub transportasi Serakib yen dalan gedhe M4 diblokir? keprungu
          1. 0
            28 Februari 2020 10:01
            Quote: kelip-kelip
            Nalika tentara Siria nguwasani desa-desa sing setengah kosong, ora pati ngerti babagan strategis, barmaley karo Turki njupuk Serakib, pusat transportasi utama ing wilayah kasebut, lan ninggalake tentara ing kadhemen.
            Emphasis diselehake salah: nalika barmaley karo Turki karo losses ageng njupuk Serakib (pusat transportasi penting)

            tentara Siria (tanpa mundhut akeh) rampung ngresiki kanthong Idlib kidul.
            Lan sing paling penting, saiki bisa ngethok dalan gedhe M4 sing strategis.

            Pitakonan: kenapa wong Turki mbutuhake hub transportasi Serakib yen dalan gedhe M4 diblokir? keprungu

            Waca warta dina iki lan deleng peta. Kayane sampeyan wis mabur sethithik karo analis sampeyan
            1. 0
              28 Februari 2020 10:38
              Aku maca, Erdogan nganakake rapat darurat ing Idlib, akses winates menyang jaringan sosial (amarga jumlah kerugian sing akeh, jumlahe beda-beda, saka puluhan nganti atusan pasukan khusus Turki sing tiwas), njaluk bantuan saka NATO (kaya bocah cilik. ), ngancam Assad, lan sadurunge ujar manawa ora apa-apa.
              Dadi normal utawa bantuan NATO (karo Assad kanggo menehi hasil)?
              Kabeh iki katon luwih kaya histeria.
              1. 0
                28 Februari 2020 10:40
                Quote: kelip-kelip
                Aku maca, Erdogan nganakake rapat darurat ing Idlib, akses winates menyang jaringan sosial (amarga jumlah kerugian sing akeh, jumlahe beda-beda, saka puluhan nganti atusan pasukan khusus Turki sing tiwas), njaluk bantuan saka NATO (kaya bocah cilik. ), ngancam Assad, lan sadurunge ujar manawa ora apa-apa.
                Dadi normal utawa bantuan NATO (karo Assad kanggo menehi hasil)?
                Kabeh iki katon luwih kaya histeria.

                NATO mbantu nalika nembak pesawat Rusia lan tekan pangkalan Khmeimim. Dheweke seneng karo Assad, yen ora amarga posisi Federasi Rusia, Assad mesthi dipindhah dening arena skating.
                1. 0
                  28 Februari 2020 11:04
                  bantuan NATO
                  iki banget mbukak. Ayo padha njaluk bantuan kanggo wong Mars.
                  Z.Y. Saperangan liyane serangan kasebut (karo puluhan mayit) Assad bakal ngatur lan Erdogan militer Turki bakal dieksekusi.
      2. +4
        27 Februari 2020 12:09
        Sith, sampeyan ora duwe statistik ing pasukan melu saka CAA, mung ana nomer kanggo Turki lan broads, nanging ora kanggo CAA. Mung jeneng lan nomer divisi, nanging nomer prajurit ana bisa beda-beda. banget.
        Lan kanggo wilayah mardika, ana angka 3000 km, nanging pira akeh pemukiman sing ora ana ing wilayah kasebut.
        1. +5
          27 Februari 2020 12:16
          Ora Sayange.
          Сolonelcassad, [27.02.20 12:04]
          Sumber-sumber Siria ngaku yen dina iki pertahanan militan ing sisih kidul ambruk lan tentara mung ngenggoni desa-desa sing ditinggalake dening militan.
          1. +3
            27 Februari 2020 12:50
            Dhuh Sang Sith, nyuwun pangapunten bilih kula mboten wonten ing topik artikel, nanging sampun setaun kula kepengen nyuwun pirsa, pangkat ingkang paling keren ing tabel pangkat? Lord of the Sith utawa Lord of the Sith, mung sampeyan ana loro ing VO, Sith eseman Nuwun sewu! Kanggo pitakonan bocah kuwi.
            1. +8
              27 Februari 2020 13:21
              Jeneng julukan iki, aku nulis minangka guyon, ana jeneng Jadus, lan lengkap Sith Gusti Jadus. Pangeran iku pangkat kang luhur, lan Pangerane kang utama. Inggih, minangka marshal tentara lan panglima ing.

              Nanging kanthi serius, aku dadi komisaris militer Mage, jenengku Sergey.
              1. 0
                27 Februari 2020 13:54
                Ayo kenalan karo Sergey, aku ngerti yen sampeyan komisaris militer. Apa iki, sepi?
                1. +4
                  27 Februari 2020 13:58
                  "Ing 12:42 kahanan escalated banget ing sadawane kabeh garis ngarep. LPR. Sisih kulon dalan gedhe Bakhmutka - shelling saka piranti memori, mortir lan bedhil self-propelled terus. DPR. Svetlodarsky bridgehead, Dokuchaevsk lan distrik - shelling-mortars. , kendaraan tempur infanteri. Pertempuran lagi ing DPR, sisih n.p. Elenovka - abot krungu.

                  Pesen saka warga: "Stakhanov, sampeyan bisa krungu adoh banget ing sisih kidul! Stakhanov Yuzhny keprungu. Bryanka krungu! Bryanka banter banget! Debaltseve keprungu rumblings abot. Getaran keprungu! Almaznaya, krungu! Stakhanov Prospekt banget krungu! Gorlovka banter! Gorlovka! Jendela-jendelane gonjang-ganjing ing tengah!"

                  Video saka warga sipil: "Desa Donetsk ing LPR wis diserang dening Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit jam 10. Nanging wong kudu ngerti apa sing kedadeyan saiki ing sisih lor LPR."

              2. 0
                27 Februari 2020 23:08
                Pangéran Pangéran Pangéran

                Bener, aku ngerti, Vladyka iku Gusti, mung diterjemahake menyang basa Rusia.
          2. 0
            27 Februari 2020 13:04
            mung ngenggoni desa-desa tinggalane para militan

            И ora mung ngancam mblokir dalan gedhe M4, kanthi akses menyang tapel wates Turki lan, bisa uga, ngethok wong Turki saka Turki.
            Wong Turki bakal lenggah ing Idlib lan ing persimpangan dalan penting "strategis" (Serakib) sing diisolasi saka Turki.
            1. +4
              27 Februari 2020 13:21
              Injih pak! Lan uga serangan saka Idlib, ana sawetara puluhan kilometer sing isih ana ing tapel wates, sing bakal ngilangi Idlib saka tapel wates lor karo Turki.
              1. +2
                27 Februari 2020 13:36
                Lan uga nyerang saka Idlib
                Lan iki uga.
                Nanging, saliyane kanggo pamikiran iki
                Dene para militan lan wadyabala Turki, ing sangisore artileri lan pesawat, kelangan personel sing paling apik lan ngrebut Serakib.
                Apa ora kanggo patemon karo Putin (laporan flashed sing 5 Maret) Erdogan ndamel Janissaries kanggo Serakib?
                Yen mangkono, muspra dheweke kesusu: "Kremlin: rencana Putin durung ana rapat karo Erdogan."
                Ing cendhak, dibuwang saka Janissaries eseman
                1. +4
                  27 Februari 2020 13:59
                  Sajrone separo pisanan 27 Februari, SAA mbebasake 12 pemukiman.
      3. -2
        27 Februari 2020 12:41
        Ing sawetoro wektu, padha ngresiki wilayah, lan meh menyang bendungan.
        Ngeculake 10 Brigade, 10 Resimen Seni, resimen tank
    2. 0
      27 Februari 2020 11:05
      Sampun mbobot Serakib. Nyuwun
      1. -8
        27 Februari 2020 11:07
        nganti ora ana sing konfirmasi
        1. +9
          27 Februari 2020 11:14
          Kassad wis duwe informasi yen Serakib wis dijupuk. Ana akeh foto lan video.
          1. -7
            27 Februari 2020 11:21
            miturut peta, padha njupuk
        2. -1
          28 Februari 2020 10:02
          Kutipan: Nastia Makarova
          nganti ora ana sing konfirmasi

          Ramalan sampeyan kayane ana ing bebaya
          1. -3
            28 Februari 2020 10:07
            kabeh wis dikonfirmasi
            1. 0
              28 Februari 2020 10:35
              Kutipan: Nastia Makarova
              kabeh wis dikonfirmasi

              Ahhh, dadi ing Suriah Saa wis mapan ing wates anyar ing sisih kulon Serakib lan saiki ana gencatan senjata. Lan aku ngira yen ana mambu perang gedhe ing kana lan wong Turki ngremukake Saa, lan dheweke mundur.
              1. -2
                28 Februari 2020 11:00
                saiki Saa numpes militan ing sisih kidul, serangan utama ana
                1. -1
                  28 Februari 2020 11:09
                  Kutipan: Nastia Makarova
                  saiki Saa numpes militan ing sisih kidul, serangan utama ana

                  Kidul sing ora ana gunane kanthi bukit-bukit lan desa-desa sing kosong, oh, penting banget kanggo reputasi nalika prapatan dalan sing paling penting lan kutha ilang.
                  1. -3
                    28 Februari 2020 11:15
                    tegese penting! Lan apa babagan reputasi kasebut? yen denouement penting, banjur padha bakal njupuk maneh
                    1. 0
                      28 Februari 2020 12:35
                      Kutipan: Nastia Makarova
                      tegese penting! Lan apa babagan reputasi kasebut? yen denouement penting, banjur padha bakal njupuk maneh

                      Penting banget lan dheweke pengin njupuk, nanging ora bisa
                      1. -2
                        28 Februari 2020 12:56
                        nganti aku nyoba njupuk, maca warta, saiki kabeh wong ing sisih kidul, lan ing kono padha nyoba kanggo terus ing paling, serangan apa? akeh wong Siria liyane bakal menehi km ing dalan gedhe M5
                      2. 0
                        28 Februari 2020 14:48
                        Kutipan: Nastia Makarova
                        nganti aku nyoba njupuk, maca warta, saiki kabeh wong ing sisih kidul, lan ing kono padha nyoba kanggo terus ing paling, serangan apa? akeh wong Siria liyane bakal menehi km ing dalan gedhe M5

                        Pfft, lan sing ndhukung sing padha ora nyoba. Kepengin nanging ora bisa
                      3. -3
                        28 Februari 2020 14:55
                        padha ora bisa, ana akeh banget barmaley
                      4. 0
                        28 Februari 2020 14:59
                        Kutipan: Nastia Makarova
                        padha ora bisa, ana akeh banget barmaley

                        Ing kana, Turki wis ora isin maneh nyerang SAA, ngarep ing kana bakal muter wetan yen ora cocog.
                      5. -2
                        28 Februari 2020 15:10
                        Putin lan Edik ngobrol ing telpon dina iki, kabeh bakal apik, ora ana sing pengin ilang
                        lan supaya padha muter yen padha ora pengin perang
      2. 0
        27 Februari 2020 12:37
        Quote: Aron Zaavi
        Sampun mbobot Serakib. Nyuwun


        Iku mbebayani kanggo ditahan nalika kutha ana ing setengah encirclement. Ya, dudu kabar apik.

        Dheweke ngomong babagan T-90 sing dijupuk, nanging ora ana foto, tegese 80% minangka dongeng. Nanging miturut peralatan sing ditinggalake dening SAA, dheweke entuk skor nganti 10 unit
  2. -2
    27 Februari 2020 10:49
    Warta ing Yandex --- Detasemen oposisi bersenjata Siria, sing didhukung dening Turki, ngrebut maneh kutha Sarakib sing wigati sacara strategis ing provinsi Idlib saka pasukan pamaréntah Siria. Iki dilaporake dening agensi Turki Anadolu. Miturut dheweke, pasukan oposisi tindak menyang kutha ing wayah sore.
    1. -32
      27 Februari 2020 10:56
      Erdogan wong
      1. + 13
        27 Februari 2020 11:04
        Kutipan: SanSanych Gusev
        Erdogan wong

        oh torrol ... kanggo sapa lan putri-putri! wassat
        1. -28
          27 Februari 2020 11:24
          Aku ora ngerti, sampeyan mbokmenawa luwih ngerti!
      2. +2
        27 Februari 2020 12:52
        Ana uga wanita sing jenggot, iki dudu indikator saiki. lol
    2. -2
      27 Februari 2020 11:04
      Kabeh babagan "oposisi" lan "teroris sing bener lan moderat" liyane ing lelucon:

      - Kita sinau carane nggawe permen saka (tembung sing dilarang dening aturan)!
      - Lan minangka asil?
      - Ing bungkus lan njaba meh kaya permen ... nanging ambune lan rasa padha ...


      Umumé, ora perlu mangan saka media. Sampeyan perlu kanggo langsung dig ing fertilizers.
    3. +5
      27 Februari 2020 11:06
      Kutipan saka papapg
      Iki dilaporake dening agensi Turki Anadolu. Miturut dheweke, pasukan oposisi tindak menyang kutha ing wayah sore.

      Apa iki sing nglaporake tiwas 150 prajurit SAA nalika ditembak? Banjur kabeh wis jelas ...
      Sesuk bakal ana kabar babagan serangan ing Aleppo, mobil lapis baja Turki sing ditembak karo 6 prajurit, lan udakara 12542 prajurit SAA sing tiwas minangka pembalasan.
      1. -8
        27 Februari 2020 11:12
        iku perang informasi, kita uga wis numpes yuta teroris, yen kita nyimpulake kabeh saka 2015.
        1. +2
          27 Februari 2020 13:43
          Dirusak ora dirusak, nanging umume Siria dibebasake.
    4. -7
      27 Februari 2020 11:09
      ayo dienteni informasine, nek ngono ya ora apa-apa, saiki sing utama ana ing kidul, banjur bali menyang ngalor.
    5. -2
      27 Februari 2020 11:22
      Kutipan saka papapg
      Warta ing Yandex --- Detasemen oposisi bersenjata Siria, sing didhukung dening Turki, ngrebut maneh kutha Sarakib sing wigati sacara strategis ing provinsi Idlib saka pasukan pamaréntah Siria. Iki dilaporake dening agensi Turki Anadolu. Miturut dheweke, pasukan oposisi tindak menyang kutha ing wayah sore.

      Palmyra-2
    6. + 11
      27 Februari 2020 12:33
      Aku ngutip baris warta babagan panangkepan Sarakib saka Yandex, aku wis nampa 6 ora seneng, aku nyatakake kanthi tanggung jawab! - Aku ora njupuk Sarakib!!!
  3. +3
    27 Februari 2020 10:51
    Kanggo VKS Rusia ana proyek.
    1. +1
      27 Februari 2020 10:53
      Quote: Gusti saka Sith
      Kanggo VKS Rusia ana proyek.

      Saiki wae? wingi ora ana, nanging saiki wis ana?
      1. -4
        27 Februari 2020 10:59
        Sarkasme kursi sampeyan ora pantes ing kene.
        1. +1
          27 Februari 2020 11:15
          Apa sofa sampeyan mabur? Lan pinten kang njupuk ing Papan?
          1. +5
            27 Februari 2020 12:25
            Boten mabur ing Donbas kajaba BP lan cangkang, iku wektu ngerti.
      2. -3
        27 Februari 2020 11:24
        Kutipan saka Vol4ara
        Saiki wae? wingi ora ana, nanging saiki wis ana?

        tenan. Sing cetha malah kanggo wong bodho, kabeh bakal ngidak-idak Serakib. Apa sing sampeyan tunggu? Bom ngapunten?
  4. 0
    27 Februari 2020 10:53
    Ing wektu sing padha, --- MOSCOW, 27 Februari - RIA Novosti. Media Turki nglaporake manawa kutha Serakab ing provinsi Idlib wis bali menyang kontrol "oposisi moderat" Siria ora bener, sumber militer marang wartawan. Sapa sing kudu dipercaya? Sanajan mesin telusur utama Rusia menehi informasi sing bertentangan. We kudu censorship.
    1. +8
      27 Februari 2020 10:54
      ngenteni dina lan kabeh bakal dadi cetha. kowe ora kesusu?
    2. -4
      27 Februari 2020 13:39
      Sumber militer - sapa iki? Aku wis suwe ora weruh propaganda kikuk karo referensi kanggo "sumber militer". Ing pekarangan kita, ana gelandangan sing njupuk ing tong sampah. Bisa uga diarani "sumber militer". )))
    3. Err
      +2
      27 Februari 2020 15:04
      Ing kene, umume ana wong sing nyoba mancing ing banyu sing disinformasi. Mangkene infografis resmi saka situs web Kementerian Pertahanan Federasi Rusia wiwit jam 07:00 tanggal 27.02.2020 Februari XNUMX. Sing. miturut katrangan ingkang wonten ing MO kita, enjing menika Serakib mboten ditinggal SAA.
      Source: http://syria.mil.ru/war-on-terror/infographics.htm
  5. 0
    27 Februari 2020 10:58
    Siji bab sing mesthi, saiki "panas banget"!
  6. -19
    27 Februari 2020 10:59
    Yen Turki dikalahake, banjur Erdogan bakal "mandheg omah-omah" kita.
    1. +5
      27 Februari 2020 11:02
      Erdogan dudu garwane sing ditresnani.
      Aja gelo, akrab.
      Beat tegese tresna.
    2. +3
      27 Februari 2020 11:06
      Ayo dheweke "nikah" draf ala ... kita ora ngerti banget.
  7. +2
    27 Februari 2020 11:01
    Akeh foto.
    Sanalika pindhah menyang geyropa bakal ana bahan kanggo polisi geyropa.
  8. +4
    27 Februari 2020 11:02
    Lan saka posisi teroris menyang interchange M4-M5 tetep watara 400 m.


    "Asyik" ana, sing ora ana tembung ...
    1. +2
      27 Februari 2020 13:21
      "Asyik" ana, sing ora ana tembung ...
      Ya, Erdogan (kaya sultan sejati) kayane wis janji 5 akce kanggo kabeh broads ... mung, aku mikir, ora saka kas "sultan", nanging saka Turki. keprungu
      1. +3
        27 Februari 2020 13:36
        Dheweke ora mbingungake kas negara karo kas negara ... ya
  9. +3
    27 Februari 2020 11:03
    Kahanan sing angel, nanging wong jenggot uga entuk, MTR kita
    1. + 10
      27 Februari 2020 11:23
      Iki minangka video sing dikirim ing Dina MTR, kapan lan ing ngendi acara kasebut ora dingerteni.
      1. +6
        27 Februari 2020 11:24
        kapan lan ing ngendi acara kasebut ora dingerteni.
        Inggih, temenan dudu Courchevel.
    2. +5
      27 Februari 2020 11:32
      Wong lanang munggah ing armor - sweatshirt wis nggodhok!
  10. -3
    27 Februari 2020 11:12
    1 dina maneh nganti 2 Maret, bakal Erdogan netepi janjine utawa ora nganti akhir Februari kanggo ngeculake kabeh?
    1. -1
      27 Februari 2020 11:27
      Kutipan: Nastia Makarova
      1 dina maneh nganti 2 Maret, bakal Erdogan netepi janjine utawa ora nganti akhir Februari kanggo ngeculake kabeh?

      Ana cetha ora cukup kekuatan kanggo kabeh. Nanging dheweke wis njupuk kutha strategis penting kanggo awake dhewe. Lan iki tegese sampeyan bisa lali babagan dalan M-5.
      1. +2
        27 Februari 2020 11:31
        nanging aku kelangan 25% saka Idlib ing sisih kidul, ing ngendi para militan mlayu ing 3 dina))) nganti aku njupuk mengko lan bakal menehi maneh nalika pasukan digawa bali maneh.
        1. +1
          27 Februari 2020 13:41
          nalika njupuk mengko lan bakal menehi maneh nalika pasukan ditarik munggah ana maneh
          Utawa Turki, sawise arah strategis penting, bakal njupuk munggah secondary. Apa banjur sampeyan bisa mbayangno.
          1. -1
            27 Februari 2020 13:54
            bisa uga, nanging assad bakal njupuk serakib maneh))))) ing endi divisi 25, ana promosi
    2. +4
      27 Februari 2020 11:37
      ngandika sing ancang-ancang kanggo operasi full-ukuran bakal rampung ing pungkasan Februari, lan iku bakal miwiti ing Maret. Nanging sadurunge negosiasi, kemungkinan besar, dheweke ora bakal miwiti, nanging bakal nyoba ngusir wong Siria saka desa-desa sing paling cedhak. Katon kaya wong Turki wis nemokake pilihan sing duwe bathi kanggo awake dhewe: dheweke ora ndemek kita, nanging kita bisa njupuk.
      1. -5
        27 Februari 2020 11:42
        operasi kanggo mulihake wates idlib?
        1. +7
          27 Februari 2020 11:45
          Ora ana sing ngerti apa sing ana ing pikirane, dheweke kanthi jelas pengin nggabungake provinsi Idlib menyang Turki, lan liya-liyane, yen bisa.
          1. -3
            27 Februari 2020 11:50
            apa dheweke pengin wilayah iki? ora ana lenga ing kana lan mayuta-yuta wong Siria kudu diwenehi panganan
            1. +5
              27 Februari 2020 11:56
              rencana bertahap kanggo mulihake Kakaisaran Ottoman. Wong Turki nyisir wilayah Antiokhia kanggo awake dhewe kanthi licik ing taun 1940, saiki Idlib cedhak, lan tentara bayaran bisa dipindhah luwih adoh yen wong Turki ninggalake Idlib kanggo awake dhewe - Suriah ora bisa ndeleng jagad iki, mula dheweke nyekel untune. .
              1. -2
                27 Februari 2020 13:11
                ayo ndeleng apa sing bisa ditindakake, Erdogan uga ora langgeng
                1. +2
                  27 Februari 2020 14:23
                  ayo ndeleng apa sing bisa ditindakake, Erdogan uga ora langgeng
                  Lan apa sing bisa ditampa?
                  Dheweke minangka bocah saka proyek kasebut lan dadi sandera proyek kasebut. Proyek Amerika digawe ora kanggo sukses Turki, nanging kanggo Türkiye perang.
                  Proyek diarani kekaisaran neo-Ottoman.
                  Saiki kabeh provinsi Turki ambegan lan urip kanthi neo-Ottomanisme, Gülen lan Turki (loro-lorone ana hubungane karo CIA) wis nindakake proyek sing apik ing lapangan iki, film "Magnificent Century" didanai lan digawe kanggo pemanasan umum kanggo proyek iki. , uga "anjir" menyang Turki saka EU, sawise dekade nunggu Turki.
                  Amarga "neo-Ottomanisme" minangka proyek sing mbebayani kanggo Turki, mula kudune dipimpin dening wong sing bodho lan dikontrol. Erdogan dipilih kanggo kualitas kasebut.
                  Dheweke banjur mikir yen neo-Ottomanisme apik kanggo Turki lan nyurung dheweke kanggo mateni.
                  Ing asas, sawise SU-24 ambruk, Turki ora bisa ana maneh, lan mung bakal apik kita menehi Turki lan Erdogan kesempatan liyane.
                  Nanging bagean masyarakat Turki wis digawe panas dening neo-Ottomanism (plus rombongan Erdogan raket karo CIA, utamané Fidan) nyopir dheweke ing dalan neo-Ottoman. Sing. nganti mati Turki.
                  Dadi dheweke kudu mlayu saka Idlib.
                  1. -1
                    27 Februari 2020 14:27
                    sakjane ngepit idlib iki!!(((
            2. 0
              27 Februari 2020 13:04
              Kutipan: Nastia Makarova
              apa dheweke pengin wilayah iki?
              Dideleng saka carane dheweke clung ing wilayah iki, ketoke perlu.
              Kutipan: Nastia Makarova
              ora ana lenga ing kana lan mayuta-yuta wong Siria kudu diwenehi panganan
              Ora ana lenga, nanging wilayah iki berkembang banget ing babagan pertanian, kayata "keranjang roti" ing Suriah. Ing babagan iki, Erdogan ora ngganggu.
              1. -3
                27 Februari 2020 13:16
                nalika ana Erdogan, nanging bakal ninggalake lan liyane bisa uga ora perlu
                1. +1
                  27 Februari 2020 13:23
                  Kutipan: Nastia Makarova
                  nalika ana Erdogan, nanging bakal ninggalake lan liyane bisa uga ora perlu
                  Dadi dheweke nyatakake yen dheweke kanggo integritas Suriah, nanging setan ngerti suwene 35 km sing digawe bakal ana. zona buffer ing sadawane tapel wates Turki karo Suriah. Mula, dheweke nglawan kasunyatan manawa Suriah ora bakal ngontrol tapel wates. Inggih, yen wong liya teka, mesthine bakal tetep zona penyangga sing padha, sing bakal ditindakake kanthi persetujuan. Pitakonan mung, kanggo pinten 5-10-40 taun?
                  1. -3
                    27 Februari 2020 13:30
                    dheweke butuh wilayah kanggo njaga para militan, nanging militan wis entek, wis akeh sing wis dilebur, mungkin dheweke setuju yen Assad bakal ngresiki Idlib nanging ninggalake 35 km saka zona penyangga
        2. +6
          27 Februari 2020 11:49
          Nah, saiki kertu kuwi lagi aktif dipromosikan. Shaded minangka zona pendhudhukan Turki.

  11. -18
    27 Februari 2020 11:20
    Kita kudu nyingkirake sawetara senjata nuklir taktis ing cedhak tapel wates karo Turki. Lan langsung kabeh dhukungan kanggo militan bakal mandheg. Ing wektu sing padha, kita bakal nyoba senjata ...
    1. + 17
      27 Februari 2020 11:23
      Kita kudu nyingkirake sawetara senjata nuklir taktis
      Kapten, apa sampeyan wis preinan suwe?)
      1. 0
        27 Februari 2020 15:34
        Kutipan saka MoJloT
        Kawan Kapten, sampeyan wis suwe preinan?

        Sampeyan mung kudu ngombe vodka. Saka minggu. Sampeyan katon, karep bakal suda.
      2. -1
        28 Februari 2020 20:17
        Sampeyan ora ngerti kahanan saiki. Yen geni ora langsung dipateni, perang donya bakal diwiwiti. Lan supaya menehi otak lan kabeh tenang.
    2. +7
      27 Februari 2020 11:23
      Selehake biaya kasebut ing sofa tempur sampeyan.
      1. 0
        28 Februari 2020 20:18
        Telung taun aku latihan ngirim serangan nuklir taktis ing wilayah Jerman Kulon ...
    3. +5
      27 Februari 2020 12:12
      Kutipan saka Dzafdet
      Kita kudu nyingkirake sawetara senjata nuklir taktis ing cedhak tapel wates karo Turki.

      opo Maksudmu ing Georgia?
      1. -1
        28 Februari 2020 20:19
        Ora, ing titik-titik tapel wates ing ngendi wong Turki nggawa pasukan lan senjata kanggo para militan.
    4. 0
      27 Februari 2020 13:46
      Ya, wong Siria duwe hadiah ing tanahe kanthi radiasi, nanging ing Istanbul bakal migunani kanggo ngerti panggonane.
  12. -2
    27 Februari 2020 11:30
    Sarakib dicekel militan, roofing felts dijupuk roofing felts SAA kiwa
    1. 0
      27 Februari 2020 13:16
      Kutipan: Nastia Makarova
      Sarakib dicekel militan, roofing felts dijupuk roofing felts SAA kiwa

      Aku wonder apa pasukan nyedhiyani sawijining pertahanan? Nalika militan njupuk Palmyra kaping pindho, mung ana garnisun siji, sing metu karo wiwitan b / tumindak. Banjur, sawise Aleppo, SAA bali lan ngusir Igiloid metu saka Palmyra. Paling kamungkinan, Sarakib uga ditinggal. Paling ora ana gelut sing angel kanggo dheweke nalika njupuk dheweke, utawa saiki nalika dheweke ninggalake dheweke. Ing asas, sanajan SAA njupuk dheweke, padha ninggalake koridor janggut ing sisih lor Sarakib, liwat kang padha ninggalake, nyerah kutha meh tanpa perang. Ana sing salah karo kutha iki.
      1. -2
        27 Februari 2020 13:22
        padha ninggalake kaya sing ana, supaya ora ana pengepungan lan bisa uga ana persetujuan karo Turki, saiki kabeh pasukan Assad ing sisih kidul 10 desa nyekel saben dina.
        1. -2
          27 Februari 2020 16:53
          Kutipan: Nastia Makarova
          saiki kabeh pasukan Assad ing sisih kidul ngrebut 10 desa saben dina

          satemene kang ala iku kabeh wadyabala ana ing sisih kidul. ngendi ana praktis ora resistance. Lan meh ora ana militan. Desa-desa kosong dikuwasani. Iku ora bisa malah disebut dijupuk tembung - padha pindhah menyang. Nanging ninggalake pasukan sing ora bisa ditindakake ing Nairib lan Serakib minangka salah perhitungan. ora mungkin wong Turki bisa menehi inisiatif
          1. -2
            28 Februari 2020 07:47
            apa sampeyan peduli? supaya padha perang kaya sing dikarepake
  13. +4
    27 Februari 2020 11:34
    Aku nulis wingi ing forum sing kahanan ing wilayah Serakib elek, Neirab dijupuk saka Siria karo losses abot. Nanging patriot pounced, carane wani sampeyan pitakonan rencana strategis gedhe, strategi kursi. Ing kana, artileri Turki nyerang kanthi kuat lan utama, lan uga saka kiriman sing ana ing mburi, pesawat kita ora mabur (aneh kok), wong Siria nglawan dhewe, siji divisi 25 bener perang, nanging isih ana ing sisih kidul. Aku ngomong maneh, iki salah perhitungan saka jenderal kurator kita. Salah siji perang lan menang, utawa tumindak luwih fleksibel. Dheweke miwiti kanthi apik, menang ing cedhak Aleppo, semangat mundhak, wong Siria percaya ing kamenangan, lan ditinggal dhewe ing cedhak Neyrab lan mung digiling. Divisi 25 bakal bali lan menang maneh, nanging ora bisa menang perang piyambak? Kanggo menehi kertu trump kasebut marang Erdogan, kanggo menehi iman marang kamenangan marang sultan iku salah perhitungan.
    1. -6
      27 Februari 2020 11:45
      maneh, jenderal kita kudu disalahake kanggo sampeyan)))) ora bisa ngetung perang 100%, siji wilayah nyerah. liyane dicekel, lan liyane 25, Assad ora duwe prajurit normal kanggo nyerang nang endi wae ing wektu sing padha.
      1. +6
        27 Februari 2020 11:49
        Jendral-jendral mung nindakake tugase nalika diparingi bebas. Nanging nalika retorika babagan "mitra" urip, kabeh jenderal langsung menyang lapak lan kita wiwit kekancan karo kabeh wong.
        1. +3
          27 Februari 2020 11:53
          Kutipan saka Sauron80
          Jendral-jendral mung nindakake tugase nalika diparingi bebas. Nanging nalika retorika babagan "mitra" urip, kabeh jenderal langsung menyang lapak lan kita wiwit kekancan karo kabeh wong.

          Kayane kaya ngene iki - politik wis urip, piye wae angel dipercaya yen iki mung "kelalaian". Sawetara Urut saka menehi hasil.
          1. -10
            27 Februari 2020 12:05
            mesthi, persetujuan, Türkiye lan Rusia terus rapat saben dina
      2. +1
        27 Februari 2020 11:52
        temtunipun. Sapa wae pimpinan kudu disalahake kanggo kabeh sing kedadeyan ing pasrahe. Para jenderal kudu ngetung skenario apa wae kanggo pangembangan acara lan siap kanggo pilihan counteraction - sing dadi jenderal. Iki yen dheweke sing ngrancang operasi kasebut. Yen iki kasus murni Siria, banjur ora ana pitakonan, kabeh apik! Logis, penasehat kita mesthine ana ing sangisore serakib, sawise serangan pisanan saka tentara meriem Turki, sawetara kesimpulan kudu ditarik, uga, infanteri ora bisa nglawan apa-apa, yaiku, mundur wong utawa mateni titik artileri, lan kita malah. pesawat dibusak saka wilayah kasebut. Lha wong-wong mesthi digawa metu, kok dilebokake pejuang Siria? Aku melas kanggo wong-wong mau, nanging sampeyan mbokmenawa ora.
        1. -11
          27 Februari 2020 12:07
          padha nulis yen serakib ditinggal lan ora dijupuk perang, ing sisih kidul uga ana maju gedhe, ketoke, kanthi persetujuan karo Turki, padha ganti wilayah.
        2. -1
          27 Februari 2020 16:56
          Quote: Penduduk Ural
          lan kita malah mbusak penerbangan saka wilayah kasebut

          Nalika serangan pisanan ing Nairib kedaden lan VKS kita bisa, ana akeh pathos lan bungah. Endi penerbangan saiki? kok padha anteng nglilani babah menyang Serakib?
    2. -4
      27 Februari 2020 11:52
      Ana sing narik kendhali wong Siria
      1. -8
        27 Februari 2020 12:06
        ya ora, yen wis ditarik, banjur 25% saka Idlib ing 3 dina ing sisih kidul ora bakal dijupuk.
        1. +3
          27 Februari 2020 12:08
          Kutipan: Nastia Makarova
          ya ora, yen wis ditarik, banjur 25% saka Idlib ing 3 dina ing sisih kidul ora bakal dijupuk.

          Deleng ing peta kiriman Turki, wong Turki wiwit mbangun kanthi intensif ing wilayah Serakib, lan meh ora ana ing sisih kidul,
          1. -6
            27 Februari 2020 12:14
            tegese 100% persetujuan. wong Siria bakal ninggalake bagéan saka sisih lor ing bali padha bakal nampa kidul
          2. -2
            27 Februari 2020 16:57
            Quote: Penduduk Ural
            Deleng ing peta kiriman Turki, wong Turki wiwit mbangun kanthi intensif ing wilayah Serakib, lan meh ora ana ing sisih kidul,

            Amarga wong Turki ngerti carane prioritize lan ngerti apa sing luwih penting.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +4
      27 Februari 2020 12:15
      Quote: Penduduk Ural
      Aku nulis wingi ing forum sing kahanan ing wilayah Serakib elek, Neirab dijupuk saka Siria karo losses abot. Nanging patriot pounced, carane wani sampeyan pitakonan rencana strategis gedhe, strategi kursi. Ing kana, artileri Turki nyerang kanthi kuat lan utama, lan uga saka kiriman sing ana ing mburi, pesawat kita ora mabur (aneh kok), wong Siria nglawan dhewe, siji divisi 25 bener perang, nanging isih ana ing sisih kidul. Aku ngomong maneh, iki salah perhitungan saka jenderal kurator kita. Salah siji perang lan menang, utawa tumindak luwih fleksibel. Dheweke miwiti kanthi apik, menang ing cedhak Aleppo, semangat mundhak, wong Siria percaya ing kamenangan, lan ditinggal dhewe ing cedhak Neyrab lan mung digiling. Divisi 25 bakal bali lan menang maneh, nanging ora bisa menang perang piyambak? Kanggo menehi kertu trump kasebut marang Erdogan, kanggo menehi iman marang kamenangan marang sultan iku salah perhitungan.

      Boten sumelang. hi Ing kene, akeh, tinimbang analytics dhasar, urip miturut fantasi lan Wishlist. Banjur dheweke nesu banget nalika Wishlist lan kasunyatane ora cocog. Aku malah mandheg nulis babagan topik iki. Aku ngenteni mburi petualangan Idlib lan asile. Wong Siria (sing dadi SAA) nuwun sewu. Wong Turki nggiling unit sing paling siap tempur, sing cacahe wis ana ing driji, lan ing kene akeh sing seneng, kaya para pemain sing wis nggawe taruhan. Lan dheweke ora gelem takon pitakonan dhasar, ing ngendi Assad entuk kekuwatan kanggo nggiling tentara Turki?

      PS Nanging, dheweke duwe fantasi liyane kanggo pitakonan iki - yen Pasukan Aerospace kita, kanthi sawetara rolas pesawat, bisa ngalahake tentara NATO kaloro. Lan Erdogan mesthi bakal wedi njawab, sanajan dheweke ora duwe conto iki. Inggih, sing padha arep lan iku.
      Wong sing elek, kaya pecandu narkoba sing wis nampa ilusi liyane lan nganggep minangka kasunyatan.
      Lan isih Turki sing isih nyeret, kanthi pukulan gedhe, ngenteni asil saka rapat sing bisa ditindakake antarane Erdogan, Putin, Merkel, Macron.
      1. +4
        27 Februari 2020 12:30
        patemon bakal tanpa Merkel lan Micron.
        lan sampeyan bener babagan totoan, umume wong-wong sing ngetutake Suriah nganggep kabeh ana minangka game olahraga, mula brondong, bir lan kripik cukup cocog ing kene.
        1. +1
          27 Februari 2020 13:19
          Miturut layanan pers Kremlin, Putin durung duwe rencana kanggo lelungan menyang Istanbul tanggal 5 Maret.
          Ing tanggal 26 Februari, Erdogan ujar kaping pindho manawa dheweke ngarepake pertemuan puncak karo Putin tanggal 2 Maret. Peskov njlentrehake dina iki yen Putin duwe "rencana kerja liyane" kanggo dina kasebut. Luwih penting tinimbang rapat karo Erdogan, sing ngancam Assad kanthi perang.
      2. -6
        27 Februari 2020 13:18
        lan sampeyan kanggo sapa? Wong Siria wis nggiling lan tahan nganti 7 taun
        1. +3
          27 Februari 2020 15:49
          Kutipan: Nastia Makarova
          lan sampeyan kanggo sapa? Wong Siria wis nggiling lan tahan nganti 7 taun

          Ing kasus iki, aku kanggo kasunyatan. Ora fantasi alam bébas. Apa wong Siria? Assad, mesthi, wong apik, kanthi karakter. Nanging yen sampeyan mbusak proksi Iran saka ing kono, "pedagang pribadi" kita lan Pasukan Aerospace, Hezbollah (uga proxy Iran), lan liya-liyane, mula Assad bakal diluncurake sajrone sawetara minggu. Utawa apa sampeyan ora ngerti karo tangane Assad sing wis suwe berjuang? Ana perang sipil lan rancangan sumber daya wis suwe kesel. Ana divisi 25th, iki meh kabeh sing Assad wis siap tempur.
          1. 0
            27 Februari 2020 15:59
            Aku setuju yen Assad meh ora duwe pasukan sing siap tempur, kanthi dhukungan dheweke mbebasake meh kabeh wilayah, lan Idlib bakal diresiki ora dina iki ing setahun.
            1. -1
              27 Februari 2020 16:04
              Kutipan: Nastia Makarova
              Aku setuju yen Assad meh ora duwe pasukan sing siap tempur, kanthi dhukungan dheweke mbebasake meh kabeh wilayah, lan Idlib bakal diresiki ora dina iki ing setahun.

              Kanggo kasunyatan sing paling kene kita setuju karo ketok, Aku sijine sampeyan plus. Nanging demi Gusti, mikir kritis, analisa!
              1. -3
                27 Februari 2020 16:07
                nalika iku temenan aku setuju, nanging aku ora seneng nalika padha miwiti nulis ing judhul sing kabeh wis ilang, Rusia wis ilang.
      3. 0
        27 Februari 2020 13:54
        Petualangan ing Ankara, iku fraught kanggo nimbang Moscow lan Damaskus suckers.
        1. Komentar wis dibusak.
      4. -1
        27 Februari 2020 17:02
        Kutipan: Goblin1975
        Lan isih Turki sing isih nyeret, kanthi pukulan gedhe, ngenteni asil saka rapat sing bisa ditindakake antarane Erdogan, Putin, Merkel, Macron.

        Yen wong Turki pancen pengin, banjur tentara Assad bakal ditinggalake kanthi sungu lan sikil ing sawetara dina. Ora ketompo carane dheweke bengok-bengok ing VO babagan kekuwatan lan efektifitas pertempuran SAA. Lan kita ora bakal mbantu. Malah yen padha arep. rolas pesawat ora bisa ngalahake atusan kendaraan lapis baja lan pertahanan udara ing lemah, lan malah nganggo tutup tempur.
        1. +1
          27 Februari 2020 17:04
          Quote: Grits
          Kutipan: Goblin1975
          Lan isih Turki sing isih nyeret, kanthi pukulan gedhe, ngenteni asil saka rapat sing bisa ditindakake antarane Erdogan, Putin, Merkel, Macron.

          Yen wong Turki pancen pengin, banjur tentara Assad bakal ditinggalake kanthi sungu lan sikil ing sawetara dina. Ora ketompo carane dheweke bengok-bengok ing VO babagan kekuwatan lan efektifitas pertempuran SAA. Lan kita ora bakal mbantu. Malah yen padha arep. rolas pesawat ora bisa ngalahake atusan kendaraan lapis baja lan pertahanan udara ing lemah, lan malah nganggo tutup tempur.

          Ya, aku setuju karo sampeyan. Aku dhewe wis berjuang kanggo pendapat iki luwih saka sepisan. hi
  14. +3
    27 Februari 2020 13:15
    Perampok
    1. +1
      27 Februari 2020 13:28
      Swasana tiba-tiba ilang) kaya truk pickup nututi.
  15. 0
    27 Februari 2020 13:18
    Apa mung aku sing weruh kali lan tlaga ing sisih kidul? Lan ora ana banyu maneh. Idlib bakal dijupuk saka sisih kidul, ngethok Turki karo militan saka tapel wates.
  16. -2
    27 Februari 2020 13:44
    Tenang, tenang wae. Kita durung ngalami kabeh. Bayangake, kabeh wis rampung, lan ora bakal ana sing nyoba item anyar. Kita duwe sistem perang elektronik, kabeh jinis sistem pertahanan udara kaya cangkang, SU34 durung ditampilake kanthi apik, artileri lan rudal anyar ... Aku ora ngelingi kepiye sistem geni voli anyar kaya GRADA nanging liyane. Lan rudal Assad ambruk ... Kabeh ana. Mungkin tanggal 1 Maret kita bakal ketemu wong Turki karo CLOVES. Ya, supaya padha mlaku maneh.
    ___ Utawa mungkin kabeh kontingen Turki bakal disandera dening wong Siria. Kanthi teknologi lan tanpa banyu.
  17. 0
    27 Februari 2020 14:11
    Kutipan: CBR600
    Tenang, tenang wae. Kita durung ngalami kabeh. Bayangake, kabeh wis rampung, lan ora bakal ana sing nyoba item anyar. Kita duwe sistem perang elektronik, kabeh jinis sistem pertahanan udara kaya cangkang, SU34 durung ditampilake kanthi apik, artileri lan rudal anyar ... Aku ora ngelingi kepiye sistem geni voli anyar kaya GRADA nanging liyane. Lan rudal Assad ambruk ... Kabeh ana. Mungkin tanggal 1 Maret kita bakal ketemu wong Turki karo CLOVES. Ya, supaya padha mlaku maneh.
    ___ Utawa mungkin kabeh kontingen Turki bakal disandera dening wong Siria. Kanthi teknologi lan tanpa banyu.
    lan wong Turki mesthine nganggo stik lan watu teka perang
  18. +1
    27 Februari 2020 14:24
    Turks omong kosong, Nanging. Mbuwang sumber daya "babyam"
  19. 0
    27 Februari 2020 14:26
    Quote: kelip-kelip
    ayo ndeleng apa sing bisa ditindakake, Erdogan uga ora langgeng
    Lan apa sing bisa ditampa?
    Dheweke minangka bocah saka proyek kasebut lan dadi sandera proyek kasebut. Proyek Amerika digawe ora kanggo sukses Turki, nanging kanggo Türkiye perang.
    Proyek diarani kekaisaran neo-Ottoman.
    Saiki kabeh provinsi Turki ambegan lan urip kanthi neo-Ottomanisme, Gülen lan Turki (loro-lorone ana hubungane karo CIA) wis nindakake proyek sing apik ing lapangan iki, film "Magnificent Century" didanai lan digawe kanggo pemanasan umum kanggo proyek iki. , uga "anjir" menyang Turki saka EU, sawise dekade nunggu Turki.
    Amarga "neo-Ottomanisme" minangka proyek sing mbebayani kanggo Turki, mula kudune dipimpin dening wong sing bodho lan dikontrol. Erdogan dipilih kanggo kualitas kasebut.
    Dheweke banjur mikir yen neo-Ottomanisme apik kanggo Turki lan nyurung dheweke kanggo mateni.
    Ing asas, sawise SU-24 ambruk, Turki ora bisa ana maneh, lan mung bakal apik kita menehi Turki lan Erdogan kesempatan liyane.
    Nanging bagean masyarakat Turki wis digawe panas dening neo-Ottomanism (plus rombongan Erdogan raket karo CIA, utamané Fidan) nyopir dheweke ing dalan neo-Ottoman. Sing. nganti mati Turki.
    Dadi dheweke kudu mlayu saka Idlib.

    Dadi, ya
  20. 0
    27 Februari 2020 19:43
    Minangka Shoigu ngandika perang wis rampung
  21. -1
    28 Februari 2020 11:11
    Quote: kelip-kelip
    bantuan NATO
    iki banget mbukak. Ayo padha njaluk bantuan kanggo wong Mars.
    Z.Y. Saperangan liyane serangan kasebut (karo puluhan mayit) Assad bakal ngatur lan Erdogan militer Turki bakal dieksekusi.

    Saperangan liyane serangan kasebut lan Saa bakal pindhah saka kulon menyang wetan menyang wates Irak, kita bakal nyatakake keprihatinan lan Assad bakal kaya Saddam yen dheweke ora duwe wektu kanggo mbuwang ing Federasi Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"