Review militèr

Helikopter telusuran lan ngluwari Sikorsky HH-60W Jolly Green II: antarane tes lan seri

9

Kanggo kepentingan layanan telusuran lan nylametake Angkatan Udara AS, karya saiki ditindakake kanggo nggawe helikopter Sikorsky HH-60W sing janjeni. Proyèk iki wis digawa menyang produksi skala cilik lan uji coba militer, lan ing mangsa ngarep, konstruksi serial sing lengkap bakal diluncurake. Helikopter anyar kanthi kinerja sing luwih apik kudu ngganti peralatan model sadurunge.


Panggantos modern


Saiki, helikopter utama Angkatan Udara PSS yaiku HH-60G Pave Hawk, digawe maneh ing taun wolung puluhan. 113 mesin saka jinis iki tetep ing layanan, cocok kanggo operasi liwat sawetara taun sabanjuré. Senadyan modernisasi pancet, peralatan kuwi lungse lan kudu diganti. Wiwit pungkasan taun nineties, upaya wis digawe kanggo nggawe helikopter anyar, nanging proyek pisanan saka jinis iki ora sukses.

Ing 2013-14 Pentagon nutup program liyane kanggo ngganti Pave Hawk lan enggal ngluncurake proyek anyar. Ing wulan Juni 2014, Sikorsky nampa pesenan kanggo nggawe modifikasi modern saka helikopter HH-60, banjur diluncurake produksi massal. Rauh, mesin janji nampa indeks resmi HH-60W. Disaranake nggunakake proyek UH-60M sing ana minangka basis kanggo helikopter iki.


Kontrak pisanan senilai 1,3 milyar dolar kasedhiya kanggo pangembangan proyek lan pambangunan papat helikopter eksperimen. Kumpulan lima pesawat sabanjure kudu dikirim ora luwih saka 2020. Secara total, Angkatan Udara pengin nampa 112 helikopter anyar ing 2029. Nilai total sing dikarepake saka kabeh kontrak kasebut yaiku $ 7,9 milyar.

Sampel pisanan


Ing 17 Mei 2019, prototipe pisanan HH-60W nggawe penerbangan pertama, sing suwene luwih saka 70 menit. Sajrone wektu kasebut, pilot tes ngrampungake program penerbangan ekstensif lan ngonfirmasi karakteristik penerbangan dhuwur saka helikopter. Mung sawetara dina sabanjure, mobil kapindho diangkat menyang udara. Loro prototipe liyane mlebu uji coba penerbangan sajrone sawetara wulan sabanjure.

Papat mesin pisanan kalebu ing tahap karya pangembangan (Engineering & Manufacturing Development). Banjur limang helikopter maneh kudu dibangun minangka bagéan saka tahap pangembangan Artikel Tes Demonstrasi Sistem. Kanthi bantuan saka sangang mesin eksperimen, Angkatan Udara lan Sikorsky bakal sinau lan ngrampungake kabeh masalah desain lan panggunaan teknologi.


Ing pungkasan Februari 2020, pitung helikopter HH-60W melu tes kasebut. Nomer iki kalebu papat prototipe EMD lan telung helikopter tataran SDTA. Loro helikopter dipasrahake menyang Angkatan Udara kanggo diuji ing pangkalan udara nyata. Situs kanggo tes kasebut yaiku lapangan terbang Duke Field saka pangkalan Eglin (Florida).

Miturut asil tes pisanan peralatan eksperimen sing ditindakake taun kepungkur, Angkatan Udara nyetujoni transisi proyek kasebut menyang tahap anyar. Ing wulan September, Sikorsky nampa pesenan sing diarani. produksi awal tingkat rendah (LRIP). Batch pisanan ing LRIP kudu kalebu 10 helikopter kanggo pangiriman ing 2020-2021. Pambangunan peralatan iki bakal diwiwiti sawise rampung karya ing helikopter SDTA.

Urutan anyar lan jeneng anyar


Tanggal 27 Februari, ana acara penting anyar. Adhedhasar asil karya sadurunge lan sukses anyar, Sikorsky nampa pesenan anyar. Wektu iki kita ngomong babagan batch kapindho helikopter "produksi tingkat rendah" - iki mesin 12 kanthi total nilai luwih saka $ 500. Helikopter pisanan saka urutan iki samesthine taun ngarep, sawise rampung karya. kumpulan pisanan saka LRIP.


Angkatan Udara uga ngumumake yen helikopter HH-60W sing janjeni, miturut tradhisi sing ana, entuk jeneng dhewe. Mobil anyar iki dijenengi Jolly Green II. Jeneng iki nuduhake julukan Jolly Green Giant ("Jolly Green Giant"), sing diwenehake kanggo nggoleki lan nylametake helikopter nalika Perang Vietnam. Werna warna ijo sing khas nyebabake asosiasi karo karakter saka iklan kanggo sayuran kaleng.

Rencana kanggo masa depan


Kontrak sing ana, kalebu. bubar mlebu, nyedhiyani kanggo pangiriman papat batch saka helikopter HH-60W Jolly Green II karo total 31 Unit. 7 helikopter digawe lan diuji; 2 wong ditransfer menyang Angkatan Udara. Dadi, ing 2020-22. Sikorsky bakal mbangun 24 helikopter liyane - SDTA eksperimen sing isih ana lan rong klompok LRIP.

Sawise iku, diluncurake seri skala lengkap, sing bakal bisa njamin implementasine kabeh rencana Angkatan Udara sing ana. Sawetara taun kepungkur, diumumake yen 113 HH-60Ws anyar bakal diprentahake kanggo ngganti 112 helikopter HH-60G sing wis lungse. Mangkono, nganyari maneh armada bakal ditindakake kanthi basis siji-kanggo-siji babagan kuantitas, nanging kanthi akibat sing jelas kanggo kualitas.


Pesenan sing ana nyedhiyakake pangiriman 26 helikopter serial saka 112 sing direncanakake. Mangkono, ing mangsa cedhak, Pentagon lan Sikorsky bakal mlebu perjanjian anyar kanggo 86 kendaraan kanthi produksi minangka bagéan saka seri lengkap. Mesthi, kontrak kasebut bakal katon ing taun iki, lan implementasine bakal diwiwiti sawise rampung tahapan saiki.

Miturut rencana sing ana, pangiriman HH-60W Jolly Green II kudu diterusake nganti 2029. Gumantung ing tanggal peluncuran, produksi massal skala lengkap bakal tahan udakara 8-9 taun. Mangkono, kanggo implementasine kabeh rencana kanthi tepat, perusahaan manufaktur kudu tekan jangkah kira-kira. 9-11 helikopter saben taun. Nganti saiki, produksi luwih alon, utamane amarga tahap proyek saiki.

Keuntungan utama


Helikopter HH-60W anyar dikembangake kanthi basis serial UH-60M, sing pisanan njupuk ing 2008. Mesin dhasar dibandhingake karo HH-60G sing wis lungse lan nduweni sawetara kaluwihan penting. Proyèk Jolly Green II saiki nyedhiyakake restrukturisasi lan peralatan maneh helikopter dhasar sing cocog karo syarat PSS Angkatan Udara.


Disimpen pembangkit listrik sing efisien lan ekonomis. Ing wektu sing padha, sistem bahan bakar ditambah karo tank anyar, kang mimpin kanggo nambah meh pindho ing kapasitas. Jarak penerbangan wis ditambah saka 360 mil (kira-kira 580 km) kanggo model dhasar dadi 700 mil (luwih saka 1100 km). Durasi penerbangan wis ditambah, sing nambah efisiensi operasi telusuran lan nylametake. Helikopter kasebut uga duwe bar pengisian bahan bakar sajrone penerbangan.

Elektronik on-board sebagian dipinjam saka UH-60M lan ditambah karo piranti modern kanggo macem-macem tujuan. A "kabin kaca" modern karo kabeh peralatan perlu digunakake. Avionik ngidini sampeyan nggoleki korban, njaga komunikasi lan ijol-ijolan data antarane helikopter lan pimpinan operasi.

Kaya helikopter liyane saka kulawargane, HH-60W bisa dilengkapi bedhil mesin kanggo pertahanan diri. Dadi, ing materi promosi ana konfigurasi karo loro instalasi senapan mesin onboard.


Kabin kargo-penumpang ing sisih tengah fuselage bisa ngganti tata letak lan konfigurasi, uga dilengkapi karo macem-macem peralatan khusus. Bisa nampung macem-macem jinis kursi lan tandu utawa peralatan liyane sing cocog karo tugas saiki. Re-peralatan saka helikopter njupuk wektu minimal, sawise kang bisa miwiti kanggo nindakake tugas.

Mangkono, helikopter telusuran lan nylametake anyar kanggo Angkatan Udara AS nduweni sawetara kaluwihan penting sing bisa mengaruhi efisiensi karya nyata. Penyatuan maksimal karo teknologi sing ana kudu nyederhanakake produksi lan operasi, lan peralatan anyar bakal menehi solusi kanggo masalah utama.

Nanging, saiki PSS Angkatan Udara AS kudu nggunakake peralatan lawas. Perusahaan Sikorsky sibuk mbangun prototipe batch kapindho lan durung pindhah menyang ngumpulake seri cilik pisanan. Mulane, produksi massal lan pangiriman helikopter kanggo unit tempur isih dadi masalah ing mangsa ngarep. Mung sawise iku, proses nganyari armada layanan telusuran lan nylametake bakal diwiwiti, sing bakal terus nganti pungkasan dekade. Iki tegese HH-60G sing wis lawas isih bakal digunakake, sanajan dheweke bakal miwiti menehi dalan menyang HH-60W modern.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Sikorsky Aircraft Corp. Sajarah rega saham /lockheedmartin.com
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kote Pane Kohanka
    Kote Pane Kohanka 2. mars 2020 06:55
    -1
    Jujur, aku pengin entuk analisis komparatif babagan mobil manca karo mobil kita!
    1. SIAP kanggo BREAKTHROUGH
      SIAP kanggo BREAKTHROUGH 2. mars 2020 12:52
      -1
      Ora ana sing bisa dibandhingake.
      Ora ana mesin domestik kanthi fungsi sing padha.
      1. Kosyar
        Kosyar 2. mars 2020 12:56
        0
        Oh, iki bakal dadi potensial Amerika, nanging kanggo tujuan tentrem, sepira kasusahan sing bisa dihindari!
        1. SIAP kanggo BREAKTHROUGH
          SIAP kanggo BREAKTHROUGH 2. mars 2020 13:01
          -1
          Mbokmenawa, situs sing darmabakti kanggo topik militer dudu papan sing paling apik kanggo ngucapake simpati marang "militer", utamane layanan penyelamat lan patroli AS wis duwe armada pesawat paling gedhe ing donya. Kajaba iku, keterlibatan peralatan militer kanggo operasi sipil minangka perkara umum.
        2. Vadim dok
          Vadim dok 2. mars 2020 16:38
          0
          Iki helikopter SANITARY! Yagene sampeyan mutusake manawa iki ora kanggo tujuan tentrem?
          1. exo
            exo 3. mars 2020 17:57
            0
            Iki minangka helikopter kanggo evakuasi pilot pesawat sing mudhun saka zona pertempuran. Kaping pisanan, lan, miturut, bersenjata. Ora ana hubungane karo ambulans.
  2. Vladimir_2U
    Vladimir_2U 2. mars 2020 09:12
    -5
    Carane aku pengin kabeh peralatan ora militer, nanging ngluwari. Nanging kanggo manggon karo asu ajag ...
  3. Art
    Art 2. mars 2020 20:45
    0
    Pay manungsa waé menyang jangkah pembangunan lan produksi.
    Ora pindhah menyang tengen ...
  4. Burbulator
    Burbulator 26 Mei 2020 19:16
    0
    Amerika kanthi sakabehe nggawe helikopter sing sukses. Black Hawk.