Turki ngluncurake operasi militer ing sisih kidul-wétan negara - ing provinsi kanthi populasi Kurdi

144
Turki ngluncurake operasi militer ing sisih kidul-wétan negara - ing provinsi kanthi populasi Kurdi

Laporan urgent teka saka Turki yen operasi wis diwiwiti ing sisih kidul-wétan negara kasebut, ing provinsi sing mayoritas penduduke yaiku etnis Kurdi. Operasi kasebut disetujoni dening Ankara lan diarani "Kapan-7 Karadag".

Miturut informasi paling anyar, operasi militer ditindakake ing rong provinsi tenggara (ils) bebarengan - Siirt lan Shirnak, ing ngendi total meh 700 ewu wong manggon (aku ora ngetung pengungsi saka Suriah).



Kacathet yen luwih saka 800 wakil gendarmerie lan pasukan khusus Kementerian Dalam Negeri Turki wis ditambahake menyang pasukan sing kasedhiya ing provinsi Siirt lan Sirnak. Operasi kasebut diprentahake dening kepala departemen gendarmerie ing provinsi sing dituduhake.

Bala bantuan kanggo pasukan keamanan lokal dipérang dadi sawetara detasemen, sing saben ana telung utawa patang klompok 10-12 wong.
Disambungake menyang operasi daya penerbangan. Kaping pisanan, kita ngomong babagan helikopter patroli, uga dronesing ngawasi wilayah kasebut.

Ankara nerangake wiwitan operasi kanthi kabutuhan "njamin keamanan ing provinsi tapel wates", uga tumindak kanggo "ngilangi sel teroris ing negara kasebut."

Media Turki ujar manawa "klompok teroris wis saya tambah akeh ing wilayah pegunungan ing sisih kidul-wétan Turki, uga ing kutha-kutha ing provinsi Shirnak lan Siirt."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    144 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -78
      Maret 1 2020
      Propaganda ireng nglawan Turki wis diwiwiti!
      1. -10
        Maret 1 2020
        Iku apik yen propaganda. Bumi bakal ditutupi getih - iki ala banget.
        1. -45
          Maret 1 2020
          Apa getih, operasi umum ing gunung nglawan teroris!
          1. + 24
            Maret 1 2020
            “Teroris” apa sing ana ing pikirane Rejepka sing wis lunga? Dadi panemune ora ana ing jagad iki, lan wong-wong Kurdi pungkasane bakal nyirnakake sawijine negara saka Turki, sanajan sing kumis ora bakal weruh, amarga sawise kudeta sabanjure, Rusia ora bakal nylametake dheweke. titik kalima. "Yunani wis mblokir statement negara NATO kanggo ndhukung Turki."
            "Turki ora duwe hak kanggo nuntut panggunaan Artikel 5 saka Piagam NATO ing wilayah Suriah" - Menteri Luar Negeri Luxembourg. Turki: Ndhukung kita! NATO: Tahan! Nduwe swasana ati sing apik. Ottoman entuk kabeh wong sing angel banget, meh kaya xxxls, nganti ora ana sing peduli. IMHO, Recep nggunakake ing SAR wong-wong militèr sing, amarga alasan tartamtu, pengin dicekel, nanging ora bisa. Ya, dheweke duwe pemilu. Karoch, mustachioed ora bakal tenang nganti dheweke nyerahake selat. Turki, Nanging, bakal urip, bakal njupuk Rottenberg kanggo mbangun Terusan Adrianople, nanging pisanan Assad bakal bantuan Erdogan nyisihaken saka ballast Idlib, ing Moscow sultan bakal diijini kanggo nyimpen pasuryan lan mbatalake pasukan tanpa mundhut. Miturut cara kasebut, yen Suriah lan Turki ngetrapake rumus perjanjian Adana, banjur Turki bakal langsung ngakoni Assad lan mbatalake pasukane saka wilayah SAR, utawa paling ora menyang zona 5 km sing ditemtokake dening perjanjian kasebut.
            - Pak Erdogan, pesen wis dikirim saka Sevastopol Rusia. Saran kanggo ngganti pikiran. - Sapa sing ngirim? - Iku ngandika Administrasi ... - Administrasi kutha? - Ora. Administrasi kuburan militer Turki))
            Erdogashka lan Turki wis kesel kabeh wong ing donya, deleng apa sing ditulis wong Eropa babagan undersultan iki:
            1. -35
              Maret 1 2020
              Eropa utawa Uruguay kanggo nulis? Aja narik konteks, lan 30 taun kepungkur operasi ditindakake ing gunung-gunung ing sisih wétan, Apa Wagner ilang ing Libya
              1. + 17
                Maret 1 2020
                Eropah Eropah, aja ndalang dadi indestructible. Kasunyatan bilih wong Turki duwe grater karo wong Kurdi, sing nggawe seprapat saka populasi, iku masalah Turki murni, ora ngganggu wong liya ing Bumi. Lan apa liyane nafig "Wagners"ngguyu? Apa kita seneng ngrungokake musik? Mungkin ora ana Wagner nanging Schubertwassat? Delengen, kayane Mozarts uga nulungi dheweke) Guys, mandheg nandhang omong kosong, santai, Assad wis ngontrol 80% SAR lan wis bali ing Polidlib ing wulan kepungkur, lan bakal njupuk liyane.
                1. -7
                  Maret 1 2020
                  Quote: Sarmat Sanych
                  Assad wis ngontrol 80% saka SAR, lan ing sasi kepungkur dheweke bali Polidlib, lan bakal njupuk liyane.

                  Yen Erdogan miwiti perang skala penuh nglawan Assad, kabeh upaya ing taun-taun pungkasan kanggo numpes ISIS bakal muspra.
                  1. +6
                    Maret 1 2020
                    Recepka ora bakal duwe risiko miwiti perang skala lengkap, yen ora, sawise kerugian nyata pisanan saka puluhan pesawat lan pambrontakan mayuta-yuta wong Kurdi ing negara kasebut, jenderal dhewe bakal dikebiri. Lan scimitar Rusty. Dheweke pissant, kaya akeh prajurite.
                    1. -4
                      Maret 1 2020
                      Dheweke wis ngebom akeh peralatan, lan para teroris kanggo pisanan sawise mundur wiwit nyerang.
                      Sampeyan ora bisa ngarep-arep yen "mungsuh iku pissant." Iku tansah worth nyiapake kanggo paling awon - sing mungsuh iku edan. Supaya ora oversleep, kaya ing tanggal 41.
                      1. +7
                        Maret 1 2020
                        Dheweke pancen ngebom peralatan kasebut, nanging ukurane kurang saka whistles. Turks padha kejiret ing palsu wingi, padha menehi metu video saka "Bomb Pantsyr", nanging ternyata iki video pungkasan taun saka Lvia. Miturut cara, ing Libya, saperangan saka rolas Turki padha bubar banged tengen karo kapal senjata, Erdogan, minangka biasanipun, dibusak piyambak. Dina iki, 6 drone Turki ngeklik ing Libya - lan maneh, reaksi nol. Iku misale jek sing ora muspra sing periodik Cut mati Internet kanggo ahmedkam kang.
                      2. +5
                        Maret 1 2020
                        Quote: Shurik70
                        Iku tansah worth nyiapake kanggo paling awon - sing mungsuh iku edan. Supaya ora oversleep, kaya ing tanggal 41.

                        Ana siji sing "gila" ing sajarah, jenenge Hitler. Ditembak ing ruang paling ngisor. Dheweke milih negara sing salah minangka mungsuh.
                        1. 0
                          Maret 1 2020
                          Mekaten. Lan carane akeh kasusahan nggawa. Sampeyan ora bisa ngandelake kawicaksanan.
                    2. -6
                      Maret 1 2020
                      Tentara Siria dipeksa metu saka sangang desa ing wilayah Idlib sajrone sedina.
                      Militan pro-Turki, kanthi dhukungan saka tentara Turki, wis ngusir militer Siria saka sangang desa ing wilayah Idlib ing dina kepungkur. Dina Minggu, 1 Maret, laporan kantor berita Turki Anadolu.

                      "Desa Ankavi, Kahira, Manara lan Tal Zejren ing provinsi Hama, uga pemukiman Hallube, Kukfin, Kafr Avid, Sfuhen lan Fattoure ing provinsi Idlib, bali ing kontrol oposisi," laporan ngandika.

                      Senjata abot digunakake kanggo nglawan pasukan resmi Damaskus. Kacathet yen sajrone 24 jam kepungkur, enem tank ditembak, telung artileri, rong mobil lapis baja, 12 pickup dirusak, lan 46 prajurit Siria tiwas.

                      https://lenta.ru/news/2020/03/01/turki-azia/
                      1. +4
                        Maret 1 2020
                        Ngapunten, pranala menyang kaset basi lan Anadolu minangka jumble lengkapngguyu. Nanging nyatane, ana peta SAR, ing ngendi sapa wae bisa ndeleng manawa Suriah lan Idlib utamane ana ing mburi Assad ing 2015, 2018 lan saiki. Ing ngendi Rusia mrentah, mesthi ana Kamenangan, elinga iki. Saka kabeh ndonya, macem-macem liberal, toppers kasur, sawetara sing dipilih, wong saka pinggiran lan wong liya bisa merengek, nanging Rusia meneng-meneng nindakake tugase lan bakal nggawa menyang pungkasan sing menang. Sing paling penting yaiku Rejepka ngerti banget, sanajan dheweke wedi ngakoni dhewe. Banjur ana 7 yuta turis Rusia sing tiba-tiba nolak menyang Turechchina, iki pungkasane bakal dadi paku ing peti mati ekonomi Turki sing wis stunting.eseman. Gashi kumis bakal nampa syarat, aja kuwatir, dheweke bakal mbuwang pecandu narkoba Gülenl Turki ing Idlib lan kabeh entuk bathi.
                        1. -5
                          Maret 1 2020
                          Quote: Sarmat Sanych
                          tapessru ora nguntungke lan Anadolu punika jumble lengkap


                          Inggih sampeyan dibandhingake! Pers Turki kanthi sumber Internet pro-pemerintah Rusia. Yen Lenta.ru ora bisa dipercaya, banjur sapa maneh? Laporan saka Staf Umum ora kasedhiya kanggo aku. Ya, yen tape.ru nggawe isi, mula iki disetujoni saka ndhuwur.
                        2. +3
                          Maret 1 2020
                          lentasru - "kanthi persetujuan saka ndhuwur"ngguyu Apa sampeyan serius utawa sampeyan mutusake kanggo nongkrong ing wayah sore? Iki sumber paling Jesuit-Russophobic (alami pribadi), malah UkroObozrevatel kurang scorched lan luwih kikuk. Nanging sanajan iki ora menarik, ana sing luwih nyenengake - pirang-pirang yuta troll sing klelep kanggo wong Turki wis muncul ing Internet sajrone 2 dina kepungkureseman. Kajaba iku, cabang saka NATO Cyber ​​​​Command makarya kanthi sengaja, lan ora mung ing Negara Baltik, Bahrain, pinggiran Brovary lan Lviv. Kajaba iku, peternakan bot Navalny kita wis tenggelam, raksasa Sorros nampa 90% media Internet Rusia, siji "Hurst Shkulev Media" konsentrasi 46 media regional ing ditahan. Nanging ing kene ana paradoks - luwih akeh dhuwit digunakake ing Rusia (udakara $ 6 milyar saben taun), nanging kerjane kurang. Paradoksapik
                        3. -3
                          Maret 1 2020
                          Quote: Sarmat Sanych
                          lentasru - "karo persetujuan saka ndhuwur" Apa sampeyan serius arep petrosyanit ing wayah sore? Iki sumber paling Jesuit-Russophobic (alami pribadi), malah UkroObozrevatel kurang scorched lan luwih kikuk.


                          Lan iki sing ditulis Military Observer.

                          Ing wayah sore tanggal 28 Februari 2020, artileri Turki, MLRS lan penerbangan (utamane drone) wiwit nyerang posisi militer Suriah sing mentas dikuwasani ing lembah Al-Ghab.

                          Ing esuk 29 Februari, serangan massive terus. Pasukan pemerintah nandhang kapitunan serius ing wilayah desa Kastun, Mansur lan Kafr-Avad (Avayd).

                          Akibaté, nalika pasukan khusus Turki lan militan, didhukung dening artileri, nyerang ing wayah sore, militer Siria kudu mundur. Kanggo setengah dina nganti sore, pasukan pemerintah ilang bagean penting saka apa sing wis dibebasake sajrone rong dina kepungkur.

                          Desa Novy Zeyzun, Kastun, Mshik, Ziyara, Tel-Vaset, Mansura, Hamidia, lan Dokmak dikuwasani dening para Islamis. Ing wilayah Jebel Zawiya, militan njupuk setengah bunderan lan nyerang kutha Kafr Awad, sing dijupuk mung rong jam. Militer Siria mundur kanthi cepet. Sasampuning Kafr Awad karebut, militan lan militèr Turki malih ngrebut pemukiman. Sfuhon lan Fatira.

                          Esuk iki, 1 Maret, serangan balik terus. Ing lembah Al-Gab, para militan ngrebut desa Kahira, Tel-Mabtukh, Kleydin, Ankawi. Ing Jebel Zawiya, mungsuh ngrebut desa gedhe Khazzarin lan njupuk kutha Kafr Nebel dadi setengah bunderan "jantung revolusi".

                          Tanggal 1 Maret, Menteri Pertahanan Turki Hulusi Akar ngumumake yen wiwit 27 Februari, Operasi Spring Shield wis ditindakake ing Suriah sisih lor-kulon, sing diwiwiti "minangka nanggepi serangan jahat marang militer Turki." Kasunyatan yen militer Siria "nyerang" wong Turki, mbela tanahe, Akar kelalen ngomong.

                          Miturut dheweke, ing Februari 27-29, 1 UAV Siria, 8 helikopter, 103 tank, 72 howitzer, telung sistem pertahanan udara lan 2 personel militer Siria "netral".

                          http://warsonline.info/somali/novosti/siriia/idlib290220-32.html

                          Sampeyan ngirim wis maca warta lan mbandhingaké, lan ora kesusu ing kula karo saber unsheathed.
                        4. 0
                          Maret 1 2020
                          Apa "pengamat militèr"? We saiki ing "Military Review" sing. Babagan sumber, Kolonel Kassad, Anna News, lan sawetara liyane wis mbuktekake awake dhewe dadi sumber sing bener. Ndhaptar kabeh peralatan lan wong iki, apa sampeyan malah mbayangno gambar ??)) Assad duwe tentara kaya Turki ukuranewassat, lan iki sawise 9 taun perang getihen saka kabeh pihak. Aku langsung ngelingi aktor misuwur saka "Ivan Vasilyevich" karo asu pangon lan swara: "Jaket Suede - telung ..."ngguyu. Hare nandhang omong kosong lan nyebarake omong kosong Turki, lan luwih-luwih kanggo dhaptar desa-desa Siria cilik kanthi telung pedunung, deleng peta sing luwih apik. Lan peta kasebut kaya sing Assad ngrebut Polidlib saka tentara 2 sing kuat ing NATO sajrone sewulan, lan kabeh amarga wong Turki kaya peluru saka wedhus gembel, sing dituduhake dening 14 kamenangan Rusia ing Kakaisaran Ottoman sing padhet banget. Tenang, limping Rejepka, miturut warta sore dina iki, wis wiwit nampa loro ing Siria lan Libya, mula dheweke bakal ngilangke awake dhewe lan nerusake syarat kita. Iku bakal apik kanggo wong, pracaya kula, amarga sawise kudeta sabanjuré padha ora bisa disimpen.
                        5. -3
                          Maret 1 2020
                          Quote: Sarmat Sanych
                          Apa "pengamat militèr"? We saiki ing "Military Review" sing. Babagan sumber, Kolonel Kassad, Anna News, lan sawetara liyane wis mbuktekake awake dhewe dadi sumber sing bener.


                          Military Observer minangka situs warta militer murni, tanpa forum diskusi, kaya ing VO. Inggih, Aku ora rooting kanggo Turki, nanging aku nuduhake sejatine sifate warta saka 2 sumber Russian independen kanggo anggota dihormati saka forum. Mung amarga sampeyan ora seneng karo situs kasebut, konten kasebut ora sah. Aku pamit kanggo sim. Aku ora weruh topik liyane kanggo diskusi. hi
                        6. +1
                          Maret 2 2020
                          gotong royong. Lan deleng sumber sing bener.
                        7. +1
                          Maret 2 2020
                          Quote: Nanging, sayang
                          Sampeyan ngirim wis maca warta lan mbandhingaké, lan ora kesusu ing kula karo saber unsheathed.

                          banjur luwih becik sampeyan nemokake manawa para teroris-penjajah militèr Turki dijupuk dhisik menyang wilayah Turki !!! nglirik ngguyu
                        8. +1
                          Maret 2 2020
                          "Kolumnis Militer" malah ngluwihi k-s model 2015. 103 tank! 72 howitzer! - uga, mung Kursk Bulge! Kelalen nyakup "jaket suede 3" sing kondhang. Yèn mangkono, wadyabala SAR wis padha lumayu ing sakehing arah, nanging ora lumaku. Mundur, ya, - ing ngarepe pasukan mungsuh sing unggul. Nanging ora luwih.
                        9. 0
                          Maret 2 2020
                          Miturut cara, ya, apa sing ngomong babagan kualitas tas daging, ora bisa ngomong babagan liberal.
                        10. +1
                          Maret 2 2020
                          Quote: Nanging, sayang
                          Pers Turki karo pro-pamaréntah Rusia

                          wassat ana langsung siaran jurnalisme Turki independen !!! nglirik lan kaya-kaya ndhukung sampeyan, wingi dheweke nahan wartawan ing Turki sing nulis artikel "salah" !!! nglirik ngguyu
                  2. +4
                    Maret 1 2020
                    Syurik70,

                    " Mangan banjur dheweke bakal mangan, nanging sapa sing menehi??"
                    Lan puser ora bakal nyuwek mustachioed, kanggo jam?
                    Ing kana, paman-paman padha ngetokake pesenan sing luwih adhem ing babagan potensial militer, nanging apa sing dikarepake kanggo pengemis iki?
              2. +4
                Maret 1 2020
                Kutipan saka tekinoral
                Lan apa Wagner ilang ing Libya

                Pitakonan counter. Apa sing ilang Ankara ing Libya? Bubar iki, sawijining dewan suku dianakaké ing Libya, dirawuhi dening udakara 300 pinituwa, ing ngendi Haftar ndhukung dhukungan lan banding disiapake kanggo PBB kanggo mbatalake pengakuane GNA Saraji. Umume wong Libya ngetutake Haftar, nanging Turki uga bisa njupuk sisih sing salah ing kene.
                1. +3
                  Maret 2 2020
                  Kutipan: Nyrobsky
                  Turki uga bisa njupuk sisih sing salah ing kene.

                  koyo wong ngerti... ngorong-ngorong tanggane lan padu karo kabeh !!! opo ora muspra padha duwe kerjasama karo raguls !!! lol wassat
            2. -33
              Maret 1 2020
              [/ kutipan] Rusia ora bakal nylametake bokonge [kutipan]

              Rusia nylametake Erdogan. opo?? Kanggo apa? Kanggo tujuan apa? Saka ngendi sampeyan entuk data? Ngomong liyane. Sing Trump uga dibantu ing pemilihan. Wis ping pinten sampeyan maca. Babagan carane Rusia nylametake Erdogan. Pengeran. Wong-wong iki ngrokok apa? wassat
              1. + 13
                Maret 1 2020
                Ora, mesthi, ora ana sing nylametake sapa wae lan ora ana sing milih sapa wae, kabeh "mung kedadeyan"ngguyu
                1. -12
                  Maret 1 2020
                  Quote: Sarmat Sanych
                  Ora, mesthi, ora ana sing nylametake sapa wae lan ora ana sing milih sapa wae, kabeh "mung kedadeyan"ngguyu

                  Kemungkinan sing. Apa Erdogan weruh ing ngimpi. Luwih dhuwur tinimbang Rusia mbantu. Erdogan. Saka ngendi data kasebut? Sampeyan ora bisa kanggo FSB. Utawa penasehat pribadi kanggo Presiden Rusia? ngguyu
                  1. +4
                    Maret 1 2020
                    Guru, nandhang lara phantom, pitakonan iki wis dikunyah atusan kaping ing taun-taun pungkasan, kanthi ahli lan bukti. Iku padha karo carane aku bakal mbuktekaken kanggo sampeyan sing Santa Claus ora tenan mabur ing tim reindeer karo hadiah kanggo milyaran anak.
              2. + 12
                Maret 1 2020
                Sedhela, Rusia sing nyedhiyakake data Erdogan ing 2016 yen dheweke pengin ngrusak rezime. Mulane dheweke nyusup menyang Putin sajrone 2-3 minggu.
                1. +4
                  Maret 1 2020
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  Sedhela, Rusia sing nyedhiyakake data Erdogan ing 2016 yen dheweke pengin ngrusak rezime. Mulane dheweke nyusup menyang Putin sajrone 2-3 minggu.

                  Sugeng rawuh ing Timur Tengah.
                  Layanan sing ditemtokake - sajrone jam ora dadi layanan maneh. ngguyu
                  Miturut cara, statement resmi saka Turki
                  Militer Turki kepeksa nembak loro pengebom Su-24 Siria buatan Rusia sing kagolong pasukan diktator Bashar al-Assad, nalika nyoba nyerang pesawat Angkatan Udara Turki.

                  Iki diumumake dening wakil resmi Kementerian Pertahanan Turki ing dina Minggu
                  1. +4
                    Maret 1 2020
                    Aku ora perlu ngomong babagan subtleties saka wétan, aku Azerbaijan)
                  2. +1
                    Maret 1 2020
                    Kutipan saka atalef
                    Sugeng rawuh ing Timur Tengah.
                    Layanan sing ditemtokake - sajrone jam ora dadi layanan maneh.

                    ah Sanya, di-push menyang titik! hinanging bab SU-24 sing nyerang pesawat saka Turki, iki masterpiece! ngguyu
                    1. 0
                      Maret 1 2020
                      Kutipan: Aerodrome
                      ro SU-24 nyerang pesawat saka Turki, iki masterpiece! ngguyu

                      Wong Turki bisa bingung. Mungkin iku ora Su, nanging An-24 padha? Uga pesawat sing keren ...
                  3. +5
                    Maret 1 2020
                    Kutipan saka atalef
                    amarga padha nyoba kanggo nyerang pesawat saka Angkatan Udara Turki.

                    Su-24 nyoba nyerang pesawat?opo Apa jenis sampah?belay
                  4. 0
                    Maret 1 2020
                    Produksi Rusia
                    ngguyuatalef, ora ana instagram lan Yandex-Zen ing kene, kenapa ngirim emisi kanggo warga Turki internal? Mesthi, ing Ottoman wildly writhing sing Suriah cilik lan bloodless dibuwang luwih saka satus prajurit Turki liwat sasi kepungkur, bab 3000 Turkoman barmaley sing lunga menyang houri sak iki wektu, Aku umume tetep meneng. Kajaba iku, Assad polidliba squeezed metu, 80% saka ATS wis ing kontrol. Iki padha karo carane murid kelas loro bakal numpuk sampeyan, sanajan sampeyan, mesthi, pungkasanipun ngalahake wong munggah, tatu wong uga, nanging ing wektu sing padha karo mripat ireng ing loro mata. Lan sawise kabeh, Rejepka ora tahan, kanthi kekuwatan tentara ke-2 ing NATO nglawan yatim piatu lan nyiksa Suriah, dheweke ambruk, nanging pungkasane ora menang apa-apa, ngremehake kabeh jagad, ditambah maneh. Eropah marang awake karo pengungsi.
                2. -10
                  Maret 1 2020
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  Sedhela, Rusia sing nyedhiyakake data Erdogan ing 2016 yen dheweke pengin ngrusak rezime. Mulane dheweke nyusup menyang Putin sajrone 2-3 minggu.

                  Sedhela. Datane saka ngendi? Apa sampeyan seer kanthi kasempatan? Utawa minangka kanca, Sarmat Sarynych, penasehat pribadi Putin? ngguyu
                  1. +9
                    Maret 1 2020
                    Iki data saka sumber terbuka. Ya, lan Erdogan ing sawijining wektu ora ndhelikake iki, mula dheweke takon Putin kanggo rapat seminggu sawise putsch. sugeng enjang)
            3. +1
              Maret 1 2020
              Quote: Sarmat Sanych
              Erdogashka lan Turki wis kesel kabeh wong ing donya

              Sampeyan lali babagan "hegemon donya", sing bakal ndhukung lan nggedhekake konflik ing wilayah manca. Apa sing lagi dilakoni.
        2. +1
          Maret 1 2020
          Erdogan bisa ngalami kahanan sing ala banget - Kurds ing loro-lorone, tentara Siria ing pihak katelu, lan muter kaya sing dikarepake. Sampeyan bisa menyang sing pinter, sampeyan bisa menyang sing ayu.
      2. -2
        Maret 1 2020
        #arep? apik
      3. -56
        Maret 1 2020
        Lan ing kene mesthi kaya ngono. Kontingen kene saka USSR.
        1. +8
          Maret 1 2020
          Ya, ah, dadi apa?
        2. ANB
          +5
          Maret 1 2020
          . Lan ing kene mesthi kaya ngono. Kontingen kene saka USSR.

          Apa sampeyan duwe masalah karo iki? Apa sampeyan pengin ngrembug mau?
      4. Komentar wis dibusak.
      5. + 22
        Maret 1 2020
        Inggih, nguripake propaganda sampeyan. AzTV utawa Inter. Dheweke bakal ngandhani yen sampeyan lan wong Turki "bir millat iki dovlyat", lan Turki bakal ngrebut Damaskus)
      6. -24
        Maret 1 2020

        apa sampeyan mikir kita wedi
      7. + 10
        Maret 1 2020
        Kutipan saka tekinoral
        Propaganda ireng nglawan Turki wis diwiwiti!

        nggih, sampeyan pengin?
        ---
        luwih becik sampeyan ngandhani apa tujuan sing ditindakake Turki ing Suriah?
        sepisanan, kepentingan Turki ora ketok!!!
        ngomong apa tujuan sing ditindakake Turki, mung ngomongake tujuan sing nyata, dudu sing diumumake !!!
        uga ngandhani apa tujuan sing ditindakake Turki ing Libya?
        ps
        Aku bakal nganggep manawa kanggo Turki (kekaisaran) independen, hidrokarbon mandiri (lenga) ora ana sing dibutuhake. sing. Turki butuh lenga dhewe!... nanging ora ana lenga ing Idlib.... utawa Idlib piye wae mbukak dalan menyang lenga?
        marang kita carane iku, saka sudut pandang kapentingan Turki.
        Yen ora, kita ora ngerti wong Turki, lan yen ora ana pangerten, mula tumindake Turki katon ora rasional ....
        1. +4
          Maret 1 2020
          Aku ora ngerti babagan Idlib, aku kepengin weruh kenapa? Iki mbokmenawa mung hotel kanggo militan, padha ngumpul ing kono saka kabeh liwat Suriah ... Nanging padha pancene kudu lenga, carane liya. Kabeh wong ngerti iki. Nanging aku bakal nambah kok: dikenal sing Turki wis sawetara saka sumber fosil dhewe .. Lan kanggo industri tekstil, utawa rodo cat kanggo lan industri kimia ing umum - iku kuwat ing Turki - lenga dibutuhake. Rega lenga donya kanggo wong Turki dhuwur, produksi ora nguntungake. Lan ing kene, ing sisih pepadhamu, padha ngalahake lan ngrampog, lawang-lawang dicegat - mula dheweke mlebu kanggo njupuk barang dhewe. Lan "rezim Assad ala" minangka pretext, yen ana siji liyane sing kanggo Syria united lan wates, ing kahanan iki bakal dadi mungsuh.
        2. -2
          Maret 1 2020
          Kutipan saka NEOZ
          luwih becik sampeyan ngandhani apa tujuan sing ditindakake Turki ing Suriah?

          Apa sampeyan lan aku kanca?
          1. 0
            Maret 2 2020
            Kutipan saka tekinoral
            Apa sampeyan lan aku kanca?

            Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo ngomong babagan pitakonan?
      8. +5
        Maret 1 2020
        Lan kanggo nglawan "propaganda ireng" wong Turki "perang" karo wartawan.
        "Pemimpin redaksi Sputnik Turkey wis ditahan"
        “...wis 9 jam redaksi ora bisa ngubungi karyawan telu, wiwit wingi bengi ora nyambung... .

        Salajengipun: https://news.rambler.ru/incidents/43770238/?utm_content=news_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink
        Wong Turki sing apik.
      9. 0
        Maret 2 2020
        Lan apa sampeyan mikir VO kudu promosi?
    2. +6
      Maret 1 2020
      Erdogan: Cepet mikir babagan sapa maneh sing kudu dilawan.
      1. -22
        Maret 1 2020
        Erdogan kudu cepet-cepet mungkasi bulan madu karo sawetara negara!
        1. +6
          Maret 1 2020
          Serangan ing Kurdi wis samesthine, Partai Buruh Kurdistan iku balung ing tenggorokan.
          1. -31
            Maret 1 2020
            Ana kerusuhan ing macem-macem kutha ing Suriah. Wong-wong padha tangi. Kanthi Assad, mung Rusia lan tentara bayaran.
            1. + 15
              Maret 1 2020
              raki-uzo, infantile liyane karo kasunyatan ilangngguyu. Wong-wong mau mung mbalela marang Recepka sing lunga, lan katon jendral Turki bakal digantung ing apel Adam.
              1. -16
                Maret 1 2020
                Sarmat! Apa sampeyan nulis paling sethithik lan nulis supaya + nampa?
                1. +9
                  Maret 1 2020
                  Erdogan ngirim serangan preemptive ing Kurdi kanggo nyegah pemberontakan? Apa sampeyan ngerti carane dheweke munggah ing ngarep? Apa sampeyan yakin karo stabilitas Turki lan kecukupan pimpinan sampeyan?
                  Idlib
                  Suriah wetan
                  Kurdistan Irak
                  Qatar
                  Libya
                  Saiki ana uga ngarep internal karo Kurdi.
                  Lan oposisi internal, rasa ora puas karo tentara, kalah pemilihan ing wilayah partai ... resesi ekonomi sing mung bakal ambruk yen ana eskalasi karo Rusia lan konflik anyar karo Eropa babagan pengungsi.
                  Saiki luwih akeh dokumen lan saksi anyar sing Turki ing Idlib nyiapake teroris saka China tiba ing tangan tentara Siria. marang China. Aku ngomong babagan kelompok Uighur ing sisih kidul Idlib.
                  Sapa sing nyengkuyung sampeyan dadi edan?
                  NATO ora bakal ndhukung sampeyan, lan sampeyan wis dikandhani iki.
                  Lan Yunani minangka penjamin.
                  Kelelawarmu sing edan banget wis bisa padu (pertengkaran nganti inti) karo meh kabeh wong. Lan ing ngendi wae dheweke mlebu, dheweke mlebu TO SPICE EVERYONE.
                  Apa dheweke wiwit lair kaya ngono?
                  Utawa pancen muride tukang sihir Gülen sing wis edan lan urip ing kasunyatan sing padha?
                  Kaya Hitler ... dheweke uga magang tukang sihir.
                  Apa sampeyan ngerti yen iki pungkasane Turki minangka negara?
                  Pangarep-arep kanggo dhukungan saka Amerika?
                  muspra.
                  Kanggo dangu ora ana negara kaya Turki ing peta operasional Amerika. Ing panggonane, Greater Armenia, Kurdistan lan "Greater Greece" flaunt.
                  Apa sampeyan pengin masa depan negara sampeyan?
                  Ya kanggo kesehatan.
                  Pilihan sampeyan.

                  Mung Erdogan saiki histeris amarga dheweke kelangan dhukungan, kalah ing pemilihan daerah, lan mulane ilang kekuwatan. Kelangan kekuwatan kanggo dheweke yaiku ilang kabeh. Lan urip. Dheweke lan kabeh kulawargane. "Gulen saka bocah-bocah" ora bakal ngapura marang purges ing tentara lan aparat negara.
                  Elinga, makhluk sapa Gülen?
                  Lan saiki kita eling maneh - sapa sing dikarepake. Dhukungan sapa?
                  Erdogan kenek millstones.
                  Lan sampeyan karo dheweke.
                  Ing kasus liyane, aku bakal simpati, nanging saiki aku luwih simpati karo wong Siria ing Idlib.
                2. +2
                  Maret 1 2020
                  tekinoral, Mungkasi isin dhewe, katon nalika aku kedhaftar ing VO lan ndeleng apa interval antarane pesen. Boten kados paling sampeyan trolls, Aku nulis sapisan sasi kanggo sawetara dina lan, sing ngerti, aku ora nguber plus.
            2. +3
              Maret 1 2020
              Kutipan saka: raki-uzo
              Kanthi Assad, mung Rusia lan tentara bayaran.

              luwih becik sampeyan ngandhani apa tujuan sing ditindakake Turki ing Suriah?
              sepisanan, kepentingan Turki ora ketok!!!
              ngomong apa tujuan sing ditindakake Turki, mung ngomongake tujuan sing nyata, dudu sing diumumake !!!
              uga ngandhani apa tujuan sing ditindakake Turki ing Libya?
              ps
              Aku bakal nganggep manawa kanggo Turki (kekaisaran) independen, hidrokarbon mandiri (lenga) ora ana sing dibutuhake. sing. Turki butuh lenga dhewe!... nanging ora ana lenga ing Idlib.... utawa Idlib piye wae mbukak dalan menyang lenga?
              marang kita carane iku, saka sudut pandang kapentingan Turki.
              Yen ora, kita ora ngerti wong Turki, lan yen ora ana pangerten, mula tumindake Turki katon ora rasional ....
        2. 0
          Maret 1 2020
          Apa kabar karo sawetara? Karo kabeh wong.
        3. ANB
          +4
          Maret 1 2020
          . Erdogan kudu cepet-cepet mungkasi bulan madu karo sawetara negara!

          Kepiye babagan Ukraina?
          Rusia kudu nyiyapake pos pengamatan ing wilayah Kurdistan Turki. Mung nutupi wong-wong mau luwih apik supaya malah pikirane ora muncul babagan shelling. Kabeh kanggo pertahanan wong Turki saka rezim Erdogan.
      2. +5
        Maret 1 2020
        Kutipan saka shoroh
        Erdogan: Cepet mikir babagan sapa maneh sing kudu dilawan.

        Ing ngarep katelu mutusaké kanggo mbukak. Topi Monomakh abot.
        1. +1
          Maret 1 2020
          Topi baseball saka otvovchik, kepiye dheweke ora bisa ndeleng kupinge ...
        2. 0
          Maret 1 2020
          Kutipan: Sergey39
          Topi Monomakh abot.

          Aja ngrusak headdress kuna saka tsars Rusia. Erdogan duwe sorban sultan, utawa fez, utawa apa wae sing diduweni.Nanging jaman Suleiman Ingkang Agung wis suwe lan ora bisa dibatalake.
          1. 0
            Maret 1 2020
            Ing kasus iki, iku unit phraseological.
      3. 0
        Maret 1 2020
        Kutipan saka shoroh
        Erdogan: Cepet mikir babagan sapa maneh sing kudu dilawan.


        Erdogan tumindak kaya bocah sing gelo: dheweke mutusake ngrusak kabeh arah - pengungsi, Kurdi, wartawan Sputnik ....

        Ora ketompo carane dheweke ketemu awake ... al
    3. +1
      Maret 1 2020
      PDB wis kanthi kendel menehi tandha dhukungan saka Kurdi, mbok menawa ana keajaiban sing dibutuhake kanggo miwiti tumindak, apa ora kesel mbuwang mutiara ing ngarep babi?
    4. + 19
      Maret 1 2020
      "Kanca Rezhdep" ing geni utawa abruptly mutusaké kanggo ngalih manungsa waé saka townsfolk kanggo Kurds, digunakake kabeh ora supaya prasaja ing Suriah. Pertahanan udhara Siria nutup udhara liwat Idlib, pesawat ora dingerteni dibom militèr Turki, Iran ngancam serangan. Target Turki, lan uga Libya, Kurdi luwih apik.
      1. +2
        Maret 1 2020
        Ora, mung preemptively mbusak "mburi"
        1. +1
          Maret 1 2020
          Bener, pisanan mburi, banjur maju, lan ora pisanan kita mbusak ril, lan banjur kita bengok-bengok driver kanggo drive luwih cepet.
          1. 0
            Maret 1 2020
            Inggih, tegese kita kudu ngarepake "maju" anyar.

            Umumé, iki dudu sing sepisanan ngresiki, amarga ing sawetara taun kepungkur.
        2. +3
          Maret 1 2020
          Operasi iki ditindakake saben taun, kadhangkala kaping 2-3, malah menehi jeneng operasi "Kapan-7 Karadag". TCTerms kanggo iki Sapa sing ngetutake, ngerti yen sadurunge ana operasi "Kapan-1,2,3, etc." Yaiku, rutinitas.
          1. -1
            Maret 1 2020
            Turki wis ngluncurake operasi militer ing Suriah. Dheweke nampa jeneng "Spring Shield"

            https://strana.ua/news/252482-vesennij-shchit-v-sirii-turtsija-objavila-o-nastuplenii-na-idlib-1-marta-2020.html
            SANA resmi ngonfirmasi kelangan rong pesawat Siria, pilot diusir. Pertahanan udara SAR diaktifake, drone Turki 4 ditembak, nyatane perang Suriah-Turki diwiwiti.
    5. +7
      Maret 1 2020
      Ngunggahake strategis
      hype politik ing tingkat global, Sultan kesusu kanggo ngatasi masalah taktik ing wilayah liyane ngguyu
      1. 0
        Maret 1 2020
        Ya, kabeh strategi dheweke bakal mudhun menyang zilch, snot lan kekacoan ...
        1. +3
          Maret 1 2020
          Ya, kenapa, dheweke bakal ngrampungake masalah regional, nggedhekake zona tapel wates lan nylametake pasuryane, mboko sithik gabung karo serangan ing Idlib.
    6. +8
      Maret 1 2020
      Preventive cleaning? Hmm. Apa dheweke kerja ing ngarep kurva utawa ana sinyal?
      Umumé, menarik yen ana wong sing mutusake kanggo nulungi wong Kurdi, lan, supaya bisa ngomong, ora ana sing ora ngganggu lan ninggalake dheweke karo wong Kurdi karo rezim Erdogan, huh? Ora nglawan Turki, nanging nglawan rezim ..
      1. bar
        +3
        Maret 1 2020
        Preventive cleaning? Hmm. Apa dheweke kerja ing ngarep kurva utawa ana sinyal?

        Iki luwih kaya tantrum tinimbang timbal. Sultan pasisir wis kalah babar pisan.
        1. +2
          Maret 1 2020
          Wis telat ing lingkungan sing meh sejuta, sing kabeh wis siyap kanggo skenario kaya ngono ...
    7. -4
      Maret 1 2020
      Perange awakmu dhewe supaya wong liyo padha wedi. Wektu kanggo nggawe Kurdistan dadi negara. Imbangan banget kanggo Turki lan Iran. Lan bangsa paling gedhe ing donya isih ora duwe negara dhewe.
      1. -1
        Maret 1 2020
        Barmaley karo Turki tekan trek, iku perlu kanggo gain foothold. Lan iku tengen kanggo ngapusi Kurdi ing sly, lan yen kabeh iku Bunch, banjur nang endi wae oposisi bakal tiba. ...
      2. +2
        Maret 1 2020
        Ana sawetara bangsa ing India sing luwih akeh tinimbang wong Kurdi. Nanging, dheweke duwe negara dhewe. Negara isih minangka entitas kaya negara ing negara federal.
      3. 0
        Maret 1 2020
        Ya, iku uga sing dipikirake AS.
    8. +1
      Maret 1 2020
      Syrian_MC @Syrian_MC

      14 rudal jelajah nyabrang bagean tengah ing garis pesisir Siria lan ndharat ing #Idlib
      402
      12:43 - 1 Mar 2020
      Info lan privasi Twitter Ads

      Wong 239 ngomong babagan iki

      Apa ana sing duwe konfirmasi utawa mbantah?
      1. 0
        Maret 1 2020
        Kutipan saka: nov_tech.vrn
        Apa ana sing duwe konfirmasi utawa mbantah?

        Aku duwe, nanging aku ora bakal ngomong apa-apa.. prajurit
    9. +5
      Maret 1 2020
      Sanalika geldings nguripake (yaiku, dheweke nguripake, liwat dhukungan finansial saka Turki lan Gülen, liwat tekanan ing EU, lan liya-liyane) menyang neo-Ottomanisme, Turki langsung dadi wedhus kurban. Wedhus mangertos, yen kurban mung ing wayahe nalika padha wiwit ngethok, lan sadurunge iku, nalika lagi mangan suket, katon iku dudu wedhus, nanging asu ajag. keprungu
    10. +4
      Maret 1 2020
      Ankara nerangake wiwitan operasi kanthi kabutuhan "njamin keamanan ing provinsi tapel wates", uga tumindak kanggo "ngilangi sel teroris ing negara kasebut."

      Erdogan, iki kembang Kurdish pisanan. Woh wohan beri bakal katon nalika kabeh Kurdi (40 yuta) munggah marang sampeyan, banjur sampeyan bakal ngerti yen sampeyan ora nganti "ambisi sultan". Marang Kurdi, panganan saka Rusia, ora "patriot" bakal nyimpen. Erdogan dhewe ana ing pojok, lan dheweke wis mimpin kabeh Turki menyang masalah wektu.
      1. +3
        Maret 1 2020
        Bangsa Kurdi mimpin USSR ing kahanan sing luwih apik. Apa gunane? Dheweke ora bakal tangi.
        1. +1
          Maret 1 2020
          Nonton carane dheweke dipakani, dheweke ora menehi strategi
        2. +3
          Maret 1 2020
          Quote: Pereira
          USSR ing kahanan sing luwih apik. Apa gunane?

          Ora ... Ora ana otonomi kasebut (sanajan ora diakoni) ing Suriah lan Irak. Senior Assad lan Hussein ora ngidini, uga bisa ngganti oksigen karo sarin.
          1. 0
            Maret 1 2020
            Nanging wong Turki padha mungsuh.
            1. 0
              Maret 1 2020
              Quote: Pereira
              Turki padha mungsuh.


              Ana lan bakal ana.
              Miturut cara, Iran uga ora kanca.
              Nanging Kurdistan merdika. kanggo Rusia minangka pilihan sing paling apik. Lan wiwitane, Kurdistan Siria (Irak wis ana) kudu duwe otonomi sing wiyar. Wong Turki nyumbang kanggo iki kanthi meksa wong Kurdi kanggo kerja sama karo Assad. Wong-wong iku kurang ajar Assad, meksa sing terakhir bali menyang Kurdi (ora preduli Iran ora seneng, dheweke ora bisa ngatasi masalah iki). Israel kurang ajar Iran nuduhake yen tanpa Rusia iku ora pemain ing Suriah. Amerika ndhukung (nggunakake) Kurdi kanggo njaluk Erdogan (nanging iki ora suwe lan Kurdi ngerti yen Turki minangka prioritas sing luwih dhuwur, lan kanthi kudeta sing sukses, dheweke bakal ngidini wong Turki ngremukake dheweke).
              Lan nalika alignment mbingungake, Rusia kudu legalize struktur administratif Kurdish (loro ing Suriah lan ing Irak).
      2. +2
        Maret 1 2020
        Erdogan piyambak ing sudhut, lan ndamel kabèh Turki menyang alangan wektu
        Kanggo ngrusak Turki, ora ana pesawat lan rudal sing dibutuhake - iki cukup kanggo nyelehake Erdogan ing kuwasa, sing dituduhake Amerika Serikat kanthi apik: pisanan dheweke nguripake Turki menyang neo-Ottomanisme, lan banjur nyerahake Erdogan.
        Menapa malih, geldings dipilih kanggo wektu sing suwe saka antarane kekurangan Turki, Erdogan menangake kompetisi iki.
    11. +1
      Maret 1 2020
      Turki ngluncurake operasi militer ing sisih kidul-wétan negara - ing provinsi kanthi populasi Kurdi

      Dadi Suriah lan Rusia setuju karo Kurdi.
      Erdogan ing jebakan..
      Ya allah paringono.. hi
      Kutipan saka: askort154
      Erdogan, iki kembang Kurdish pisanan. Woh wohan beri bakal katon nalika kabeh wong Kurdi (40 yuta) nglawan sampeyan, mula sampeyan bakal ngerti yen sampeyan ora nganti "ambisi Sultan"

      Iki sing dirancang kanggo. hi
      1. -7
        Maret 1 2020
        iki bener!
        Sing utama yaiku "multi-move" ora bisa ditindakake ...
        banjur ora ana sing ngomong, "tulung diobati kanthi pangerten" lan "dheweke tenggelam" ...
      2. 0
        Maret 1 2020
        Kabeh padha setuju karo wong-wong mau, kaya wong gipsi, lan uga Amerika Serikat
    12. +3
      Maret 1 2020
      Wong Turki cepet-cepet nggunakke lan nyopir alon-alon, cakar manuk bakal macet.
    13. -3
      Maret 1 2020
      F-16 Turki sing mudhun!
      1. 0
        Maret 1 2020
        Bukti ing studio pzhl
      2. MUD
        0
        Maret 1 2020
        F-16 Turki sing mudhun!

        Lan wanita ngomong yen SU-24. Lan sabenere iku beda, lan ora kasebut sadurunge. Lan ing umum padha ngomong sing iki kaloro.
        Nanging perang propaganda.
      3. 0
        Maret 1 2020
        Apa sampeyan malah nonton dhewe? wassat
    14. +3
      Maret 1 2020
      Aku njupuk tiket menyang Turki kanggo preian Mei, aku kudu mendaki ... (
      1. -1
        Maret 1 2020
        Kutipan: GRIGORIY76
        Aku njupuk tiket menyang Turki kanggo preian Mei, aku kudu mendaki ... (

        yen sampeyan wedi banget, banjur introduce dhewe minangka Tatar lan kabeh bakal ok. Ing donya Turki, akeh Tatar dianggep Russified, mulane, sampeyan ora bakal nimbulaké anggepan)))
        1. 0
          Maret 1 2020
          yen sampeyan wedi banget, banjur introduce dhewe minangka Tatar lan kabeh bakal ok
          Anggere padha ora Cut
      2. 0
        Maret 1 2020
        Inggih, sampeyan optimis!
      3. +9
        Maret 1 2020
        Ayo, aja lali sirah serep. lol Apa sing narik sampeyan menyang wong galak iki?
        1. -2
          Maret 1 2020
          Dadi deshego ana, luwih murah tinimbang kita.
      4. +3
        Maret 1 2020
        Apa sing kudu ditindakake ing Turki sing sial iki? Ana negara normal.
      5. -5
        Maret 1 2020
        Ya, dheweke wedi sampeyan ing VO! Ora ana sing bakal ndemek sampeyan, sampeyan bisa yakin.
        1. +1
          Maret 1 2020
          Ya, ora peduli, aku ora tau ngunjungi sampeyan lan ora bakal lunga, sanajan sampeyan mbayar ekstra.
          Mbalik ing taun 90-an, dheweke nggawe separatisme ing negara kita, sampeyan kaya hyena, mung ngenteni pepadhamu sing lemah supaya bisa nyerang dheweke.
    15. +1
      Maret 1 2020
      Ketoke perang karo SAR ora cukup kanggo Erdogan, saiki dheweke mutusake mangan cemilan karo Kurdi maneh!
      1. +1
        Maret 1 2020
        Dadi, kenapa dheweke langsung cepet-cepet menyang Wina, kenapa mbuwang wektu kanggo perkara-perkara sepele, tinimbang Ottoman, Selzhuk, gipsi, lan mung demokrat.
    16. -1
      Maret 1 2020
      Sapa sing ngerti ngendi kaliber kita wis ndharat?
      1. +2
        Maret 1 2020
        Ing endi sing anget lan entheng
    17. Komentar wis dibusak.
    18. -6
      Maret 1 2020
      Su-24 mudhun dina iki!
    19. -5
      Maret 1 2020
      Wayahe nalika pesawat pengintaian gedhe Rusia "Orlan-10" ditembak mudhun ing ngarep
      Iki sing ditulis barmaley!
      1. +3
        Maret 1 2020
        Iki minangka drone Turki paling anyar sing ditembak - TAI Anka-S.
    20. +1
      Maret 1 2020
      ,,Ing Ankara, wartawan media kita ditahan siji-siji.

      "Polisi teka ing kantor kita ing Istanbul. Pegawe liyane ditahan, "laporan Margarita Simonyan ing saluran Telegram dheweke.

      Miturut dheweke, "telung liyane kita wis karo polisi ing Ankara wiwit wingi, ngendi nasionalis nyuwil menyang apartemen ing wengi sadurunge."

      Sadurungé, Simonyan ujar manawa telung staf editor diserang ing Turki. Wong sing ora dingerteni ujar manawa koresponden kasebut "makarya kanggo wong Rusia." "Sawetara hantu ngancam, bengok-bengok," Simonyan mbiji kedadeyan kasebut.

      "Pemimpin editor Sputnik Turki kita wis ditahan," dheweke nambah saiki.

      "Turki, opo iki???" - wartawan ngamuk.,,
      1. -11
        Maret 1 2020
        Ora ana apa-apa ing Turki, nulis marang wong-wong mau nglawan wong Turki!
        1. +4
          Maret 1 2020
          Mungkin wong Turki ing Rusia uga ana ing Gulag?
          1. +1
            Maret 1 2020
            Miwiti meksa Turki, kaya pungkasan, ing perusahaan Turki ing Rusia!
            1. 0
              Maret 1 2020
              Aku mung ora ngerti siji bab, apa Turki perang karo Rusia utawa karo Assad?
            2. -1
              Maret 1 2020
              Kenapa push? Kanggo nyekel kabeh wong Turki lan kanggo Vorkuta kanggo panggonan permanen.
      2. +2
        Maret 1 2020
        lan apa sing dikarepake? Kok montor mabur ditembak lan pilot tiwas, kok duta tiwas? ... Iki kabeh pranala saka siji chain. Kabeh saka kasunyatan sing panguwasa Federasi Rusia ora nanggepi ing sembarang cara kanggo ancaman, uga, jujur, iku mung pipis kanggo cekap nanggepi tumindak kuwi.
        Yen ana kedadeyan ing Rusia kanthi tiler Turki, lolongan bakal ana ing saindenging jagad ...
      3. 0
        Maret 2 2020
        Offline
        Nick Russ (Nick Russ) Wingi, 16:03
        +2
        Turki wis resmi ngakoni (Kantor Kejaksaan Turki) yen ora ana bukti kegiatan ilegal RT Sputnik. Kanthi njaluk ngapura - meneng.
    21. +1
      Maret 1 2020
      Media Turki ujar manawa "klompok teroris wis saya tambah akeh ing wilayah pegunungan ing sisih kidul-wétan Turki, uga ing kutha-kutha ing provinsi Shirnak lan Siirt."
      Erdogan nyoba nindakake operasi reresik kanthi swara ombak lan jeritan babagan kelompok teroris. Kaya sing wis kasebut sadurunge, saliyane nyekel wilayah sing dikarepake, wong Kurdi sing paling akeh sosis, Gusti Allah (Allah) menehi kekuwatan, stamina, lan uga kawicaksanan supaya ora ngganggu paus minke!
    22. -4
      Maret 1 2020
      Downed 2 Dryers.
    23. 0
      Maret 1 2020
      Masalah Kurdi sing ora ditanggulangi pungkasane bakal dadi detonator ambruk Turki. Lan wong Turki ora bakal bisa ngatasi masalah iki. Kakehan getih sing diwutahake.
    24. 0
      Maret 1 2020
      Turki ngluncurake operasi militer ing sisih kidul-wétan negara - ing provinsi kanthi populasi Kurdi
      Wong Turki koyone mikir yen dheweke cepet-cepet menyang NEO-Ottoman GREATNESS, kaya anak kucing wuta, dheweke mung ora weruh carane driver Erdogan (kanggo hooting antusias saka pemain figuran Turki) nyopir lokomotif (jenenge Turki) menyang jurang. keprungu
    25. 0
      Maret 1 2020
      Duh, kaosnya robek...
    26. -1
      Maret 1 2020
      Kutipan saka chenia
      Quote: Pereira
      Turki padha mungsuh.


      Ana lan bakal ana.
      Miturut cara, Iran uga ora kanca.
      Nanging Kurdistan merdika. kanggo Rusia minangka pilihan sing paling apik. Lan wiwitane, Kurdistan Siria (Irak wis ana) kudu duwe otonomi sing wiyar. Wong Turki nyumbang kanggo iki kanthi meksa wong Kurdi kanggo kerja sama karo Assad. Wong-wong iku kurang ajar Assad, meksa sing terakhir bali menyang Kurdi (ora preduli Iran ora seneng, dheweke ora bisa ngatasi masalah iki). Israel kurang ajar Iran nuduhake yen tanpa Rusia iku ora pemain ing Suriah. Amerika ndhukung (nggunakake) Kurdi kanggo njaluk Erdogan (nanging iki ora suwe lan Kurdi ngerti yen Turki minangka prioritas sing luwih dhuwur, lan kanthi kudeta sing sukses, dheweke bakal ngidini wong Turki ngremukake dheweke).
      Lan nalika alignment mbingungake, Rusia kudu legalize struktur administratif Kurdish (loro ing Suriah lan ing Irak).

      Kabeh cetha. Sing Kurdi kudu paling ora otonomi jelas.
      Lan apa jenis "mutiara" iki - // Israel kurang ajar Iran nuduhake yen tanpa Rusia iku ora pemain ing Suriah. //
      1. -1
        Maret 1 2020
        Mesthi Turki takon pendapat sampeyan!
    27. 0
      Maret 1 2020
      Kutipan: Black_Vatnik
      Iki data saka sumber terbuka. Ya, lan Erdogan ing sawijining wektu ora ndhelikake iki, mula dheweke takon Putin kanggo rapat seminggu sawise putsch. sugeng enjang)

      Dheweke uga ketemu karo Presiden Azerbaijan. Lan apa? Apa motif Rusia kanggo mbantu Turki? Iki siji bab liyane. Kepiye Rusia bisa ngerti babagan kudeta ing Turki? Piye??
    28. +1
      Maret 1 2020
      Iki minangka ngarep katelu sing dibukak dening Turki. Mung internal. Dheweke bakal maneh escalate saka sluggish kanggo watesan. Katon kabeh ora becik karo Erdogan, amarga ing njero negara kudu ngetok senjata.
      1. -2
        Maret 1 2020
        Nalika kabeh ala kanggo sampeyan, sampeyan njagong lan saben dina sampeyan nonton carane allies sing Smashed menyang molekul. Iki tegese sampeyan ora sehat. Lan yen sampeyan bisa ngidoni pendapat wong liya lan perang ing ngendi wae lan kapan wae sampeyan pengin, iki tegese kabeh ora mung apik, nanging apik banget.
    29. -1
      Maret 1 2020
      Kutipan saka tekinoral
      Aku mung ora ngerti siji bab, apa Turki perang karo Rusia utawa karo Assad?

      Nah, kaya iki. Mlayu saka Assad. Rusia mlebu menyang persetujuan dhukungan ..
    30. -1
      Maret 1 2020
      Kutipan saka tekinoral
      Mesthi Turki takon pendapat sampeyan!

      Muga-muga ana kabijakan sing cukup.
    31. 0
      Maret 1 2020
      Lan saiki Federasi Rusia nggawe sekutu, kita kelangan Turki, mateni Assad, lan liya-liyane, nggawe khilafah buatan lan menyang tapel wates Federasi Rusia, wis nindakake kerusuhan ing Kaukasus. , lan sateruse! salah siji RF zhoska bakal njawab utawa bakal, yen Turki ngancam Federasi Rusia karo perang! uga, salah siji kita bakal nyerahke kabeh wong lan terus manggon ing negara regional lan sampeyan bisa lali bab ambisi! lan ing Kaukasus, Islamists sumunar maneh, ngirim kabeh jinis amir maneh! utawa xs carane iku mlebu Suriah, iku ora metu saka kono
    32. 0
      Maret 1 2020
      Pasukan Aerospace Rusia bakal mbantu Assad mung ing perang nglawan teroris. Ing perang antara Siria lan Turki (lan wis diwiwiti), mung Iran sing bakal nyampingi Assad, wong Turki bakal ngusir wong Kurdi ing sisih lor. Sarung kasur (ora mung Amerika Serikat mbatesi perang ing Afghanistan lan kasur AUG mlebu ing Segara Mediterania) bakal nyuda wilayah minyak wétan (Gazprom lan Rosneft bakal "ilang" minangka pasokan operator energi menyang EU bakal dipesthekake), lan apa sing isih ana ing Suriah bakal dikendhaleni Iran. Federasi Rusia bakal terus ngedol senjata menyang Turki, Suriah, Iran - iki minangka tambahan. hi
    33. 0
      Maret 2 2020
      Laporan urgent teka saka Turki yen operasi wis diwiwiti ing sisih kidul-wétan negara kasebut, ing provinsi sing mayoritas penduduke yaiku etnis Kurdi.
      Apa merikatos? Utawa wis ninggalake bangsal, mandheg nyediakake senjata, pasokan listrik, instruktur, lsp?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"