Saluran Turki: pasukan rezim utang penerbangan militer Rusia nyekel Serakib

125

Media Turki metu kanthi materi sing nggambarake versi acara ing Idlib saka markas operasi Turki. Materi saluran TV Haber ujar manawa "oposisi moderat" ngontrol 12 pemukiman ing sisih kidul Idlib minangka akibat saka serangan kasebut. Nganti saiki, para militan wis bisa nguwasani kutha-kutha lan kutha-kutha Kefermus, Hazzarin lan Deir al-Kibir.

Saka laporan saluran TV Turki:



Mangkono, wilayah Jabal Zawiyya wis rampung dibusak saka pasukan rezim. Iki minangka gateway kanggo dalan gedhe M4 sing nyambungake Aleppo lan Latakia.

Laporan sing padha ngandhani babagan mundhut wilayah Serakib kanthi "oposisi moderat" (pitakonan muncul: paramèter apa sing nemtokake moderasi ing Turki?).

Saka laporan Haber TV:

Pasukan rezim duwe utang kanggo nyekel Serakib marang militer Rusia penerbangan. Pesawat Rusia wis nyerang wilayah kasebut wiwit esuk. Iki ora cocog karo perjanjian Astana lan Sochi.

Apa serangan sing ditindakake dening militan sing didhukung dening pasukan Turki cocog karo perjanjian kasebut?

Media Turki ujar manawa "formasi bersenjata pro-Iran" aktif ndhukung pasukan Siria. Mbokmenawa, kita ngomong babagan Hizbullah, sing wakil, miturut sumber informasi Libanon, bebarengan karo SAA ing Serakib sing dikuwasani lan nglawan kelompok pro-Turki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    125 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 54
      2. mars 2020 14:18
      Turki kudu ngatur kerugian sing ora bisa ditampa, akeh sing gumantung marang Iran
      1. + 44
        2. mars 2020 14:21
        Rouhani wis ngelingake Erdogan yen Iran ora bakal katon tenang maneh ing tumindak Sultan.
        1. + 33
          2. mars 2020 14:33
          Pasukan rezim duwe utang kanggo nyekel Serakib menyang penerbangan militer Rusia. Pesawat Rusia wis nyerang wilayah kasebut wiwit esuk. Iki ora cocog karo perjanjian Astana lan Sochi.

          Punopo panjenengan eling??? Dheweke mutusake kanggo njupuk conto saka Amerika, kaya kada duwe bathi utawa ora duwe bathi, kita ngganti aturan game ...
          1. + 39
            2. mars 2020 14:57
            Aku isih ora ngerti kenapa Erdogan mlebu wasir iki? Aku bakal lungguh kanthi tenang lan terus ngethok dhuwit saka Eropa kanggo para pengungsi, kanggo gas kita, kanggo turis lan tomat. Apa sebabe dheweke nindakake kabeh iki, aku ora ngerti. Wilayah iki katon ora duwe makna strategis. Utawa mungkin dheweke dijanjekake saka sebrang samodra?
            1. +9
              2. mars 2020 15:29
              Kutipan saka maxim947
              Aku isih ora ngerti kenapa Erdogan mlebu wasir iki?

              hi Erdogan lan "tim" dheweke nindakake bisnis sing apik banget babagan minyak Siria sing dicolong karo ISIS sing padha. Saiki dheweke kepengin nglakoni sing padha, mung kanthi bantuan wong Turkoman.
              1. + 12
                2. mars 2020 15:37
                Halo kancaku! hi
                Kutipan saka Kurare
                Saiki dheweke kepengin nglakoni sing padha, mung kanthi bantuan wong Turkoman

                Edik, apa cita-citane durung kleru? wassat Iku katon kaya bab nular - kanggo mbayangno dhewe minangka "pusar bumi" utawa "cahya planet".
                1. + 10
                  2. mars 2020 15:43
                  Saiki dheweke kepengin nglakoni sing padha, mung kanthi bantuan wong Turkoman.

                  Ya, kaya sepele sing nyusup ing kanthong sampeyan, penyelundupan iki ora ana gunane apa wae sing wis ditindakake.
                  Pasha halo. hi
                  1. +7
                    2. mars 2020 15:47
                    Max, hormatku! prajurit
                    Kutipan saka maxim947
                    ora siji iota worth telek kang wis entuk piyambak menyang

                    Punika - quintessence! Nanging ora saben wong bisa ngerti. Max, ngormati lan ngormati! apik prajurit
                2. +2
                  2. mars 2020 16:08
                  Sugeng rawuh, Pasha! hi

                  Impunitas ngasilake ambisi sing luwih gedhe. Dheweke ngancam Eropa karo pengungsi - dheweke menehi dhuwit. Yen ana, iku mbukak wates lan blackmail.
                  Kajaba iku, Erdogan lan kulawarga mung nggawe dhuwit edan ing lenga dicolong lan misale jek sing game worth lilin kanggo dheweke. Ing kene aku ora setuju maxim947 (Maksim)
                  Game kasebut dadi gedhe banget. Yen ora cukup kekuwatan, lan nggetak ora bisa, ora ana sing bisa nylametake sultan semu. Nanging aku wis duwe rencana uwal.
                  1. +3
                    2. mars 2020 16:11
                    Kutipan saka Kurare
                    ora ana sing nylametake sultan semu

                    ya Ayo dadi! Apa sampeyan mikir lan bangga? Paukuman (paukuman) bakal ditindakake ...
                  2. +2
                    2. mars 2020 16:52
                    Kutipan saka Kurare
                    Aku wis duwe rencana uwal.

                    Iku ora mungkin. Lan sampeyan mlayu ing ngendi? Ing ngendi dheweke ngenteni dheweke (supaya ora digantung)?
                    1. 0
                      2. mars 2020 16:54
                      Quote: Kapten Pushkin
                      Lan sampeyan mlayu ing ngendi?

                      Contone, ing Azerbaijan. Nyatane, kanthi dhuwit kaya dheweke, ana negara sing bakal nampa dheweke kanthi tangan terbuka.
                      1. +4
                        2. mars 2020 17:12
                        Nyatane, kanthi dhuwit kaya dheweke, ana negara
                        lan carane bakal ngeterake wong-wong mau, liwat Pundhak ing tas? Nyuwun
                        1. 0
                          2. mars 2020 17:14
                          Quote: kelip-kelip
                          lan carane bakal ngeterake wong-wong mau, liwat Pundhak ing tas?

                          Apa sampeyan mikir dheweke nyimpen dhuwit ing ngisor kasur? lol
                        2. +2
                          2. mars 2020 18:02
                          apa dheweke nyimpen dhuwit ing ngisor kasur?
                          Aku mikir yen dheweke nyimpen ing bank: bisa uga Yunani, Siprus, Amerika, Swiss, Libya ... uga, umume ana akeh pilihan ... sanajan ora ana siji sing bisa dipercaya.
                        3. +1
                          2. mars 2020 18:14
                          Kanggo Yunani utawa Siprus, aku bakal mbantah ngguyu
                          Lan ya, ana akeh pilihan! Iku kanggo bank (s) kang nyeret dhuwit ing tas.
                        4. -5
                          2. mars 2020 19:18
                          Kutipan saka Kurare
                          Quote: kelip-kelip
                          lan carane bakal ngeterake wong-wong mau, liwat Pundhak ing tas?

                          Apa sampeyan mikir dheweke nyimpen dhuwit ing ngisor kasur? lol

                          ing cellos ya
                      2. -1
                        2. mars 2020 17:19
                        Azerbaijan bakal nerbitake kanthi urutan Interpol utawa ing Federasi Rusia.
                        1. +1
                          2. mars 2020 17:27
                          Quote: jaket tank
                          Azerbaijan bakal nerbitake kanthi urutan Interpol utawa ing Federasi Rusia.

                          Apa Interpol nglawan dheweke?
                          Lan aku ragu yen Azerbaijan bakal ngekstradisi dheweke menyang Federasi Rusia.
                        2. +2
                          2. mars 2020 17:43
                          Nanging sawise penipuan Eropa karo pengungsi, apa dheweke ora bakal ngetokake surat perintah? Aja ragu-ragu babagan panjaluk Federasi Rusia, mula diaspora bakal ngganggu ...
                        3. 0
                          2. mars 2020 17:53
                          Quote: jaket tank
                          Nanging sawise penipuan Eropa karo pengungsi, apa dheweke ora bakal ngetokake surat perintah?

                          Yen dibuwang, mula kanthi cara iki sejatine dheweke ngakoni yen dheweke dirudopekso gedhe banget. ngguyu Senajan, liwat wektu, nalika sing politisi sing ngidini piyambak dibuwang menyang pensiun, Mungkin generasi anyar bakal menehi wong kuwi "penghormatan"

                          Minangka mratelakake panemume - Aku mangu iku.hi
                    2. 0
                      3. mars 2020 20:54
                      Quote: Kapten Pushkin
                      Kutipan saka Kurare
                      Aku wis duwe rencana uwal.

                      Iku ora mungkin. Lan sampeyan mlayu ing ngendi? Ing ngendi dheweke ngenteni dheweke (supaya ora digantung)?

                      Rostov, bener? Utawa Assad dilindhungi undhang-undhang ana?
                3. 0
                  2. mars 2020 16:17
                  Nanging dheweke banjur dadi nomer loro utawa katelu ing kana, sing luwih dhisik kita ngerti
              2. +2
                3. mars 2020 21:06
                Ora ana lenga ing Idlib. Mung unit Siria sing dipilih.
              3. 0
                4. mars 2020 00:19
                Gegayuhanipun Sultan... Pranyata, dheweke mbayangake awake dhewe minangka penerus kang pantes. Makutha wis gedhe. Kanggo ngresiki karo shovel - kita ora bakal kantun.
            2. +8
              2. mars 2020 15:42
              Apa sampeyan ora ngelingi apa sing disepakati Putin lan Erdogan ing Idlib? Lan kenapa? Lan apa sing diwakili Idlib ing perjanjian kasebut?
              Nglumpukake teroris saka kabeh Suriah lan diiseni menyang Idlib, matur: "Kabeh apik, Marquise ayu." Banjur wiwit - shelling, serangan ing Khmeimim, serangan ing SAA, lan kabeh karo pengajuan Erdogan - provokator. Dheweke gatel lan kabeh wong ing kene Islamis, dheweke kaya ngono. Lan ngidoni kabeh prajanjian - rama bangsa, sampeyan ndeleng, "sultan" iku-dadi.
              1. +3
                2. mars 2020 16:20
                Kutipan saka Gado
                rama bangsa, ngerti, "sultan" iku.

                lirih ngandika. Naluri ngreksa dhiri dipateni. Sistem ngrusak dhewe - aktif.
            3. +2
              2. mars 2020 15:57
              Erdogan minangka anak didik saka sedulur Muslim sing nyoba nguwasani Mesir sing padha lan Gusti Allah liyane. Kajaba iku, Turki dhewe isih nduweni ambisi kekaisaran. Kakaisaran Ottoman ilang ora suwe.
            4. Komentar wis dibusak.
            5. -1
              3. mars 2020 00:57
              Kutipan saka maxim947
              Aku isih ora ngerti kenapa Erdogan mlebu wasir iki?

              Lan takon dhewe. Nanging aku guess ora saka urip apik. ("Yen aku dadi sultan ...", "Nanging ing sisih liyane ...") Umumé, alternatif ...
              Nanging aku kepengin weruh carane akeh "Turis Rusia" bakal ngaso ing Turki sajrone sawetara wulan, pira tomat sing bakal dituku?
            6. -1
              3. mars 2020 10:15
              Edik, ing mratelakake panemume, wis stupefied dening Suriah lan lokal barmaley.
              jihad, setengahe, ping 5, wis dicet maneh saka igil menyang alqaeda, banjur menyang annusra, banjur ing panggonan liya, padha digawa menyang idlib saka kabeh syria.
              saiki lagi bejat menyang Turki.
              nalika Edik ngomong babagan meh 4 yuta!!!! Pengungsi Siria ing Turki, dheweke ora ngapusi, isih ana ing Idlib.
              feed panggonan wong?
              Padha sengit marang Assad, padha nglawan dheweke, padha wedi marang paukuman.
              Dadi Ed njaluk 30 km saka tapel wates DMZ supaya tetep ana ing terrarium ing kana.
              Lan ing ngendi dheweke kudu lunga?
              saiki diklik, dheweke mbukak wates menyang Eropa)
          2. +6
            2. mars 2020 14:59
            Ambivalence ora ngurmati Ottoman. Nanging dheweke dhewe ora nganggep iki minangka kekurangan ... mandheg
          3. +6
            2. mars 2020 14:59
            Kutipan saka Livonetc
            Rouhani wis ngelingake Erdogan yen Iran ora bakal katon tenang maneh ing tumindak Sultan.


            Sultan nyaut lan ora weruh pesisir ...
            1. 0
              2. mars 2020 21:26
              Ditangekake sawise upaya kudeta sing ora kasil lan mutusake yen dheweke ora bisa mati. Kayane saliyane Interpol lan Federasi Rusia, dheweke uga kudu waspada karo lingkungane. Bisa uga dadi luwih elek. Timur minangka masalah sing rumit.
              1. +1
                3. mars 2020 09:53
                Quote: tawanan
                Kayane saliyane Interpol lan Federasi Rusia, dheweke uga kudu waspada karo lingkungane.


                Lan uga basaku dhewe...
          4. 0
            2. mars 2020 15:53
            Quote: Kostyara
            Pasukan rezim duwe utang kanggo nyekel Serakib menyang penerbangan militer Rusia.
            Punopo panjenengan eling??? Dheweke mutusake kanggo njupuk conto saka Amerika, kaya kada duwe bathi utawa ora duwe bathi, kita ngganti aturan game ...

            Ya, aku elinga kene aku ora ngelingi ing kinerja Turki.
        2. +3
          2. mars 2020 14:58
          Mbayangno yen Federasi Rusia nutup langit, lan Iran mbuwang telung divisi "ksir", kampanye Edik bakal dadi neraka neraka.
          1. -8
            2. mars 2020 16:42
            Lan Erdogan bakal nutup Bosphorus! Kanggo militer lan kanggo warga sipil (tanker) Federasi Rusia!
            1. +6
              2. mars 2020 17:18
              Lan Erdogan bakal nutup Bosphorus!
              Lan kita kayane durung perang. Penutupan selat kasebut ndadekake casus belli - basis hukum kanggo perang. Lan yen perang wiwit antarane Rusia lan Turki, sapa sing bakal dadi pemilik selat kasebut isih dadi pitakonan.
          2. +1
            2. mars 2020 19:02
            Mbayangno yen Rusia nutup langit


            Hmm... Lan saiki saka sudut pandang militer. 80-100 km ing Suriah, banjur tapel wates. Lan ambane ngarep paling sethithik 200 km. Lan supaya "nutup langit" (utawa, miturut ilmu, kanggo nggawe supremasi udara operasional), iku perlu kanggo Pethel kanggo ambane lengkap. Kanthi lapangan udara, cadangan, gudang, pos komando ing lemah lan ing udara.
            Dheweke tekan kanthi pesawat (lan ing sawetara panggonan kanthi artileri) saka wilayahe.
            Dadi, Assad maju ... Dheweke nerusake ilmu, lan ora mung kaya bang. Persiapan artileri, latihan penerbangan kanthi jero menyang tapel wates . Dhukungan penerbangan lan artileri kanggo serangan kasebut, surak, kita bubar, wong Swedia mlengkung. Lan Turki wis edan lan ngunggahake pesawat - ora mung pejuang, nanging uga ndhukung pertahanan wanita kanthi serangan udara menyang lemah. Perang ing udhara diwiwiti. Ora ana supremasi udara, ana gelut. Ora mung iku - mung wong Turki menyang luar negeri - "Aku ana ing omah, sampeyan ora bisa ndemek." Ing kahanan kasebut, Assad kudu nyerang kanthi ijol-ijolan 1 nganti 3

            Ora, wong lanang ... Iku ora kanggo militer kanggo ngatasi masalah .... Dheweke kudu palu Turki ing luar negeri. Utawa bodho mati, wedi unleash perang. Sampeyan ora bakal iri.
            Pisanan, supaya Putin lan Erdogan salah siji ngambung utawa doyo siji liyane ing pasuryan.
      2. + 11
        2. mars 2020 14:50
        Iki kudu ditindakake supaya, tanpa ngrusak ambisi Turki, nggawe dheweke asor - bakal ana aerobatik diplomasi domestik.
        1. +4
          2. mars 2020 15:20
          Aku wis piye wae rembugan kene ing situs bab diplomasi kita. aja ngarep-arep sing ora mungkin saka dheweke.
          mid wis suwe sinecure. mgimo minangka sump utama, ing ngendi anak-anak saka wong tuwa sing lemu, kaya-kaya, nampa pendidikan sing ora perlu lan ora nyenengake. mula ora ana tingkat diplomasi umume.
          1. +6
            2. mars 2020 15:40
            Sampeyan ora ngerti.
            Ing sembarang institusi pendidikan ana sawetara persen nyata, janjeni. Saka wong-wong mau mung sing dibutuhake. Lan "wong sing butuh" pancen butuh banget.
            Liyane mung ballast sing ora bisa dihindari. Persis padha ing MGIMO.
            1. +2
              2. mars 2020 17:56
              mung iki nyata, sing wis liwati liwat kompetisi, lan ora liwat pitenah, ing skenario apik bakal njaluk ngendi padha perlu, nanging menyang pengajuan kanggo wong-wong sing nggawe karir dizzying liwat pitenah.
            2. +1
              2. mars 2020 21:40
              Kutipan saka Lokal
              Sampeyan ora ngerti.
              Ing sembarang institusi pendidikan ana sawetara persen nyata, janjeni. Saka wong-wong mau mung sing dibutuhake. Lan "wong sing butuh" pancen butuh banget.
              Liyane mung ballast sing ora bisa dihindari. Persis padha ing MGIMO.

              Pracayaa, kabeh siswa penghargaan B lan P ing pasukan iki ora mesthi bener. Asring, mantan hooligans lan wong telu dadi prajurit tanpa wedi lan reproach, sing narik kabeh unit karo wong-wong mau. Iki ditrapake kanggo pilot lan pelaut, lan perwira infantri.
        2. 0
          2. mars 2020 15:34
          Iki kudu ditindakake supaya, tanpa ngrusak ambisi Turki, nggawe dheweke asor - bakal ana aerobatik diplomasi domestik.

          Ide iki apik banget, nanging kepiye carane.
          Inggih, pikiran ing nguber. Upaminipun Assad menang lan bakal bisa kanggo nyimpen ing paling apa wis dijupuk kanggo tanggal, lan saenipun bakal gain kontrol trek, kita bakal tetep meneng bab kabèh Idlib kanggo saiki. Cetha yen iki bakal dadi kekalahan kanggo Erdogan sawise kabeh pernyataan lan janjine. Apa sing bakal kelakon ing hubungan Rusia-Turki sawise iku. Kanthi Pipeline Gas, Pembangkit Listrik lan liya-liyane.
          Pitakonan tambahan: apa sing bakal kelakon ing Suriah dhewe yen Erdogan menang?
          1. +3
            2. mars 2020 15:43
            Kutipan saka alexmach
            Ayo Assad menang lan bisa njaga paling ora apa sing direbut nganti saiki,

            Dijupuk utawa dirilis?
            1. 0
              2. mars 2020 16:02
              Nalika aku ngerti, iku temenan kanggo bali lan nyimpen apa barmaley dijupuk dina. Yaiku, suwene patang dina
        3. +3
          2. mars 2020 17:28
          nyentuh ambisi Turki
          Inggih, punika sadaya ingkang kita tindakaken. Suriah lan Iran wis suwe ngeyel ngresiki Idlib, Erdogan nolak, janji, kita lunga menyang rapat, Erdogan ngapusi kabeh wong, janji maneh, ngapusi maneh. Lan saiki whines yen Turki ora bakal nyerah Idlib, padha ngomong, Rusia ora pengin ngrusak hubungan karo Turki (partner ekonomi) lan bakal menehi ing Sultan.
          Rusia nolak, Erdogan bodho wiwit mundhakaken totoan (ing saran saka troll Amérika, part-wektu kepala Intelligence Turki Fidan, Fidan padha diatur pati saka militèr Turki lan jangkoan sudhut ing media Turki, kang sangsoro Sultan. kesempatan kanggo mundur), lan rampung ing kahanan sing luwih elek.
          Erdogan kudu nggantung Fidan, yen ora Fidan bakal mungkasi dheweke dhewe.
          Prospek kasebut digambar sadurunge Turki.
      3. +2
        2. mars 2020 22:11
        wah...kedadeyan sing padha, para "oposisi" wis kelangan Serakib maneh,
        kanthi dhukungan saka tentara Rusia (perang elektronik + artileri) lan Hizbullah +, polisi militer Rusia dikenalake menyang Serakib, tegese ora bakal bisa ditutupi karo artileri, yen jawabane bakal mabur menyang pos pengamatan.

        Erdogan menehi bali sethitik, ngandika ... uga, karo Rusia lan Iranians Kita ora pengin perang. Ayo ndeleng apa sing ora dikarepake, iku pancene ora dikarepake. Utawa kita ora pengin, nanging kita bakal ..

        ketoke ana kedaden sing kita ora ngerti, wong Turki digawe statements perang wingi.
      4. -1
        2. mars 2020 22:53
        Quote: wong pinter
        Turki kudu ngatur kerugian sing ora bisa ditampa, akeh sing gumantung marang Iran

        Lan jawabane ora nyiksa?
      5. 0
        2. mars 2020 23:03
        Lan kanthi tangan sing salah lan bengok-bengok luwih banter tinimbang sapa wae ---- oh !!! Apa sing ngganggu!!!! We ngucapake belasungkawa!!!!
    2. -8
      2. mars 2020 14:21
      Lha nek ping pira Serakib ganti tangan?
      1. +7
        2. mars 2020 14:29
        Kanggo kita saka
        Saluran Turki: Pasukan rezim duwe utang kanggo nyekel Serakib menyang penerbangan militer Rusia
        tombol punika Jupuk Serakiba! ya
        1. +5
          2. mars 2020 18:59
          Ing sawetoro wektu, polisi militer Rusia wis digawa menyang Serakib! Checkmate Erdogan))
          1. +2
            2. mars 2020 21:17
            Kutipan saka Sauron80
            Ing sawetoro wektu, polisi militer Rusia wis digawa menyang Serakib! Checkmate Erdogan))
            Erdogan isih duwe kesempatan kanggo blackmail EU, karo pengungsi, Mungkin padha bakal menehi sawetara dhuwit. Miturut cara, lan dheweke nindakake iku biasa-biasa wae ora
          2. +2
            3. mars 2020 21:10
            Ora ing Idlib
      2. +1
        2. mars 2020 14:39
        Ya, pira sing dibutuhake kanggo mbuwang kabeh riffraff saka Suriah.
      3. +1
        2. mars 2020 15:42
        Pip ing ilat
      4. -1
        2. mars 2020 16:05
        Kutipan: Dimon saka Kazakhstan
        Lha nek ping pira Serakib ganti tangan?

        Lan carane akeh wong sing bakal mati ing kasus iki sampeyan ora "menarik"?
    3. +2
      2. mars 2020 14:23
      Iran ora bisa ngalahake wong Turki, dheweke bakal duwe masalah dhewe liwat atap
      1. +5
        2. mars 2020 14:26
        iki loro saingan ing wilayah, kok ora?
        1. -13
          2. mars 2020 14:32
          Iran dudu saingan karo Turki. Turki tau nerangake marang Amerika Serikat yen ora bakal nyedhiyakake wilayahe kanggo nglawan Iran. Nanging ing bab ngubur Iran, wong Turki, kanthi bantuan saka Amerika, bakal ngusir Iran menyang Zaman Batu. Dadi kabeh jinis notasi Iran, mung "menehi swara." Iran, ing mburi Rusia, kepengin rembugan karo Turki. Dheweke wis menehi rembugan kapisah marang Turki. Tujuane jelas, kanggo njamin liwat Turki saka NATO lan tetep ing pie. Wong Turki malah ora mangsuli. Dadi Iran padha ...
          1. +9
            2. mars 2020 14:37
            Ora ana sing bakal ngalahake sapa wae, yen dheweke pengin lan bisa, mesthine wis suwe.
            1. 0
              2. mars 2020 15:47
              Amerika gelombang siji-siji kaya bocah, padha ngumpulake koalisi. Dadi karo Iran: yen padha ngumpul koalisi, banjur .... Iku bakal "mochilovo" kelangan
              1. 0
                2. mars 2020 16:23
                Ora ana siji mati kanggo iku ora cetha apa lan sing ora bakal
        2. +2
          2. mars 2020 14:33
          Kutipan saka vadson
          iki loro saingan ing wilayah, kok ora?

          Amarga Iran wis narik sawetara perang ing wektu sing padha: ing Suriah, ing Yaman, ing Irak. Hehbollah Libanon uga didhukung dening wong Iran. Lan dheweke butuh konflik utama tambahan sing paling ora. Mung ora cukup sumber daya. hi
          1. 0
            2. mars 2020 21:39
            Sampeyan ngganti sepatu kanthi cepet! Ing artikel wingi lan kirim wingi, sampeyan lan Ratmir Ryazansky nangis babagan carane Rusia ora aktif. Apa sampeyan duwe kaluwihan? Aku ora kanggo wong, sampeyan ora duwe. Kanggo manungsa?
            1. 0
              2. mars 2020 22:56
              Kutipan: Okolotochny
              Sampeyan ngganti sepatu kanthi cepet! Ing artikel wingi lan kirim wingi, sampeyan lan Ratmir Ryazansky nangis babagan carane Rusia ora aktif. Apa sampeyan duwe kaluwihan? Aku ora kanggo wong, sampeyan ora duwe. Kanggo manungsa?

              Aku diganti dadi apa? ngendi? Lan babagan wong lanang, sampeyan pengin luwih akeh lan sampeyan bakal nyilih. Banjur iku apik kanggo njagong ing komputer saka kadohan kanggo mutusaké sing duwe luwih saka iku. Sampeyan ngerti, model kewanenan, aku ora mangu-mangu. Dadi apa aku diganti?
      2. -4
        2. mars 2020 15:00
        Yen Suriah ambruk, Edik arep menyang ngendi?
        1. +1
          2. mars 2020 15:27
          Mesthi ora ing Iran. nglirik Malah Murad 3, ing jaman jayané, meh nguripake Kakaisaran 350 taun luwih dhisik tinimbang jadwal, meh ora nyeret perang Persia, meh bangkrut negara.

          Kajaba iku, akuisisi Murad 3 - meh kabeh ora kalebu ing Iran modern.

          Ya, ana desas-desus yen Turki lan Iran duwe kerjasama militer-teknis sing padhet babagan topik ekspor non-prioritas kanggo Turki. Padha bantuan karo komponen kanggo Phantoms. Padha mbantu akeh kanggo nggawe siklus lengkap produksi rudal Standard 1 (baris ora dikirim menyang Shah, nalika Turki minangka operator paling gedhe ing donya Standard 1, wis basis industri dhewe ngarahke ing pangopènan, ndandani, panggantos komponen. lan modernisasi sebagian rudal).

          arep menyang ngendi?
          Dipuntedahaken eyatalets Aleppo lan Damaskus. ngenteni Bali Trablus Garb, yaiku, Tripoletania kabeh Libya modern. Nanging saiki, iki minangka teater cilik, sanajan ngemot atusan minyak lan gas, uga minangka proyek kanggo nggabungake zona segara.
          1. 0
            2. mars 2020 16:45
            "Timur iku masalah sing rumit"
    4. +5
      2. mars 2020 14:23
      Media Turki ujar manawa "formasi bersenjata pro-Iran" aktif ndhukung pasukan Siria. Mbokmenawa, kita ngomong babagan Hizbullah, sing wakil, miturut sumber informasi Libanon, bebarengan karo SAA ing Serakib sing dikuwasani lan nglawan kelompok pro-Turki.
      Ya, Turki bisa padu karo dheweke, sajrone dina iki ...
      1. +3
        2. mars 2020 14:57
        Sultan pungkasane lunga menyang klamben ...
      2. +5
        2. mars 2020 15:04
        Erdogan isih ngimpi babagan Kakaisaran Ottoman? Fig sampeyan! Dheweke ngerti carane padu, nanging babagan kekancan? Gülen ora turu. nglirik
    5. +7
      2. mars 2020 14:24
      Dina sadurunge wingi ana kegiatan banget galak ing Chelyabinsk. Su-34 mabur bolak-balik. Helikopter staf, Bears. Muga-muga Su-34 kita mabur maneh liwat Segara Kaspia lan Iran.
      1. +3
        2. mars 2020 15:31
        Kutipan saka Kapkan
        Dina sadurunge wingi ana kegiatan banget galak ing Chelyabinsk

        Kabar uga sumunar yen TOS anyar wis dikirim menyang Suriah. Yen mangkono, ora bakal katon kaya sapa wae.
    6. + 14
      2. mars 2020 14:27
      Wong Turki salah tafsir! RETURN saka Serakib CAA diwajibake kanggo penerbangan Rusia. Nanging militan duwe utang CAPTURE Serakib kanggo drone lan artileri Turki!
    7. +4
      2. mars 2020 14:36
      Wong-wong Yahudi nyerang Golan Siria, nulungi Teroryugs, nanging Haftarych kanthi temen-temen mbukak kedutaan ing Damaskus dina iki. Dheweke kudu mbuwang wong-wong mau menyang Assad, yen ora, dheweke kekurangan prajurit sing dipecat.
      1. 0
        2. mars 2020 14:57
        Kutipan saka Xenofont
        nanging Haftarych mbukak kedutaan Besar ing Damaskus dina iki. Dheweke kudu mbuwang wong-wong mau menyang Assad, yen ora, dheweke kekurangan prajurit sing dipecat.

        Haftar ora duwe cukup Tripoli kanggo njupuk rong taun.
    8. -12
      2. mars 2020 14:38
      Kutipan saka Xenofont
      Wong-wong Yahudi nyerang Golan Siria, nulungi Teroryugs, nanging Haftarych kanthi temen-temen mbukak kedutaan ing Damaskus dina iki. Dheweke kudu mbuwang wong-wong mau menyang Assad, yen ora, dheweke kekurangan prajurit sing dipecat.

      Matur nuwun kanggo politisi sampeyan. Tsakhal ngenteni.. Ing wates
      1. +9
        2. mars 2020 15:01
        Kita duwe akun khusus kanggo politisi, nanging sampeyan ora menehi saran.
    9. +9
      2. mars 2020 14:38
      .. Laporan sing padha ngomong babagan kelangan "oposisi moderat".
      (Pitakonan muncul: apa paramèter ing Turki kanggo nemtokake "moderasi"?)


      "Oposisi sing ora sopan" - ngethok sirah.
      Lan "oposisi moderat" - shoots ing mburi sirah.
    10. +7
      2. mars 2020 14:42
      Kajaba iku, Serakib ora ilang, yen ora ana kanca-kanca sing yakin manawa para bandit lan Khmeinin bakal dicekel. Kolega, ora perlu gupuh: markas kita ora saingan ing kana lan wong Turki dhewe ngakoni
    11. +9
      2. mars 2020 14:52
      Materi saluran TV Haber ujar manawa "oposisi moderat" ngontrol 12 pemukiman ing sisih kidul Idlib minangka akibat saka serangan kasebut.


      Sampeyan kudu takon saluran iki, lan moderat ditemtokake dening kasunyatan sing padha Cut sirahe ora publicly, nanging ing sly?
    12. +5
      2. mars 2020 15:04
      ... rebutan Serakib pasukan rezim wajib kanggo penerbangan militer Rusia

      Ya, nanging kanggo tembung kasebut kudu "telpon menyang akun" ing ngendi wae lan kapan wae. Apa rezim kasebut uga manggon ing sisih lor Siprus lan nyegah Sultan Turki "mangan lan turu"?
      Ndedonga yen dudu penerbangan Soviet sing mewajibake sampeyan ... Iku bakal dadi wektu sing suwe kanggo pakan cumi ...
      Salah sijine nyebarake rudal nuklir, dheweke meh ngeculake jagad ing TMV, banjur rezim Assad ing Suriah nyegah ...
      Apa rezim Netanyahu ngrusak udara kanggo sampeyan? Mungkin rezim Hassan Rouhani ora weruh kaya ngono?
      Siji bab aku setuju karo XNUMX%:
      Quote: wong pinter
      Turki kudu ngatur kerugian sing ora bisa ditampa, akeh sing gumantung marang Iran

      apik
      Memori cendhak - perlu kanggo ngelingake ...
    13. -8
      2. mars 2020 15:06
      wayahe bebener bakal teka ing Suriah, Rusia No. 1, utawa maneh seret protracted ing upaya kanggo nggawe biaya kita kritis kanggo budget
    14. 0
      2. mars 2020 15:27
      Pasukan rezim duwe utang kanggo nyekel Serakib menyang penerbangan militer Rusia.
      Ayo terus mikir Turki luwih: lan malah Amerika Serikat ora resiko gelut karo Rusia (daya nuklir), Amerika Serikat ora resiko, nanging padha pengin lan ing saben cara bisa meksa Turki perang karo Rusia. Sing. AS lan Israel pengin nglawan Rusia kanthi nyawa wong Turki. Turks kanggo wong-wong mau (kanggo Amerika Serikat lan Israel) mung consumables.
      Kajaba iku, Amerika Serikat nguripake Turki menyang dalan neo-Ottomanisme, sing, sanajan manis kanggo jiwa wong Turki, mbebayani banget kanggo Turki ing kahanan saiki.
      Iku wektu kanggo Turki ngelingi pranata Ataturk lan ngusir agen Amerika metu saka negara.
      1. -7
        2. mars 2020 19:42
        malah Amerika Serikat ora resiko perang karo Rusia (daya nuklir), Amerika Serikat ora resiko

        kok gelut?
        Aku ora ngerti umurmu, nanging aku kelingan banget ...
        Afghanistan (saiki Syria)
        SDI (saiki misil hipersonik)
        rega lenga murah (dina iki 49)
        lan USSR ora dadi (lan aku ora bakal mbandhingake USSR karo Rusia saiki)
        lan sing bakal nembak rudal ing villa kastil, bank-bank karo akun, sederek ing pungkasan ..
        Apa sampeyan menet tombol? yen sampeyan duwe bojo, anak, Jeng lan kabeh "entuk" tabungan ana?
    15. 0
      2. mars 2020 15:29
      Aku wis guess kuwi, nanging amarga sayuran ijo mundur saka awal taun kanggo watesan saiki, supaya Turki alon-alon bisa njupuk metu tentara Assad saka wilayah. artileri entuk, f16s ngalahake pengering saka wilayahe.
      lan sampeyan ora bakal njupuk maneh ing tlatah Turki.
      saa maju, ngaso lan dheweke ditembak kaya ing game.
      1. 0
        2. mars 2020 17:59
        Sembarang perang multifungsi, lan karusakan saka wong minangka salah sawijining syarat utama.
    16. 0
      2. mars 2020 15:31
      Ya, wis suwe saya jelas yen Barat ngganti sepatu barmaley dadi posisi.
    17. -14
      2. mars 2020 15:32
      Maneh kolom ditutupi. https://korrespondent.net/world/4199476-dron-snial-avyaudar-po-kolonne-voisk-asada
      1. +2
        2. mars 2020 15:43
        sampeyan duwe paramog maneh, ta?
      2. + 10
        2. mars 2020 16:00
        Kutipan saka Mik1701
        Maneh kolom ditutupi.

        ngguyu Kolom, banjur ... Ya, padha dijamin
        OTRK "Tochka" numpes konvoi militer Turki. Iki dilaporake ing Twitter Last Defender. Pasukan Ankara nyoba nembus menyang kutha Sarakib. Sadurungé, dhèwèké dibébasaké déning pasukan pamaréntah Damaskus.
        Ana 30-40 kendaraan ing konvoi militer Turki. Ora ana mobil sing bisa tekan panggonan sing dituju. Roket ditembakake ing mungsuh dening militer Bashar al-Assad. Miturut data awal, 18 wong tiwas lan 25 wong Turki liyane tatu.
        Mergo ngono. ya
        1. +2
          3. mars 2020 21:13
          Nyoba U-titik. Dijupuk ing Kapustin Yar karo wong-wong mau
    18. +1
      2. mars 2020 15:39
      ing Idlib piyambake sedaya ngusir setan. nanging saiki dumadakan wis dadi moderat. Makhluk Turki sampeyan mutusake. Sayange yen Rusia ora ndhukung Kurdi, ing kene perlu kanggo ngatur perapian ing wilayah Turki dhewe dening pasukan Kurdi.
      1. +1
        2. mars 2020 17:07
        ing wilayah Turki dhewe dening pasukan Kurdi
        Aja padha sumelang, sanalika rezim Erdogan wiwit ilang stabilitas (lan kabeh dadi menyang iki), Kurdi (lan iki seprapat saka populasi Turki) bakal ndudhuk metu scimitars lan elinga kabeh kanggo Turki.
    19. +1
      2. mars 2020 15:51
      Kutipan saka Kapkan
      Dina sadurunge wingi ana kegiatan banget galak ing Chelyabinsk. Su-34 mabur bolak-balik. Helikopter staf, Bears. Muga-muga Su-34 kita mabur maneh liwat Segara Kaspia lan Iran.

      Ing kasunyatan, Chelyabinsk adoh saka Segara Kaspia, lan ing sisih kidul ana uga Sushki.
    20. +1
      2. mars 2020 15:51
      Babagan carane, langsung ganti sepatu. Perjanjian Sochi lan Setan eling ...
      Tahan maling ing versi Turki
    21. -1
      2. mars 2020 16:18
      Media Turki ujar manawa "formasi bersenjata pro-Iran" aktif ndhukung pasukan Siria. Mbokmenawa, kita ngomong babagan Hizbullah, sing wakil, miturut sumber informasi Libanon, bebarengan karo SAA ing Serakib sing dikuwasani lan nglawan kelompok pro-Turki.

      Inggih, sadurunge iku, wong Turki, tanpa mangu-mangu, murub pluru saka drones ing dhasar saka "formasi pro-Iran", ketoke curtsying (utawa curtsying?) menyang arah wong Yahudi. Sawise nampa wangsulan, dheweke wiwit sesambat "apa sing sampeyan lakoni ing kene?"
      Kanggo saben obah, tansah ana counter-pindhah. Yen sampeyan ora pengin "kuciwa", lungguh kanthi lurus, aja "sumorot".
      Wong Turki, ing sisih liya, nganggep awake dhewe mung siji-sijine sing bisa nuduhake sesuatu marang wong liya. Nalika padha diselehake ing panggonan, padha nangis "lan kita kanggo apa?" belay sedulur lol
    22. +3
      2. mars 2020 16:19
      Kabar apik. Lan komentar padha bungah. prajurit Malah wingi, kanca-kanca individu nuduh Putin lan Staf Umum minangka pengecut lan ora tumindak. Dianggep evakuasi teka IL-76.
      Nanging kaya sing kita deleng, Angkatan Udara lan pimpinan negara kerja.
      Wong Turki uga digawa ing Idlib kanthi operasi gabungan karo barmaley.
      Lan supaya Ottoman ora nindakake perkara sing bodho, Putin nyatakake posisi Rusia kanggo dheweke:
      supaya ora ana wong sing bisa perang karo kita.

      Kajaba iku, Hassan Rouhani ngirim pesen sing jelas.
      Ayo padha mikir babagan akibate.
    23. +1
      2. mars 2020 16:21
      Nglumpukake kabeh .. lan Moderate lan ora supaya, Turkomans lan Turks ... ing .. ing .. Sunshine.
    24. -4
      2. mars 2020 16:24
      Bloomberg nglaporake panggunaan Drone Swarm pisanan ing Turki ing Suriah
      Panggunaan "grombolan" drone serangan dening militer Turki kanggo nglawan bagean pasukan pemerintah Siria sing didukung Rusia minangka "kebaruan militer" sing mbuktekake kemampuan teknologi Turki.

      Rincian liyane ing RBC:
      https://www.rbc.ru/society/02/03/2020/5e5ce80c9a79470c866f08c7
      1. +7
        2. mars 2020 16:51
        Wong Siria njupuk Khazarin lan nyekel Kafr Nabl.
      2. +2
        2. mars 2020 16:58
        Welasan drone dudu grombolan))
        1. 0
          2. mars 2020 19:38
          Kutipan saka Krasnodar
          Welasan drone dudu grombolan))

          Nines dudu unit, tegese definisi "grombolan" cocok
      3. +2
        2. mars 2020 17:18
        Arah janji ing panggunaan UAV yaiku asosiasi ing kelompok utawa grombolan. Prinsip organisasi swarm diamati ing serangga. Ing kasus drone, sawise digabungake dadi grombolan, saben drone dikontrol kanthi otomatisasi dhewe, lan prilaku grombolan bisa dikontrol dening program kanthi unsur AI utawa siji (sawetara) operator.

        Ing AS, dheweke seneng-seneng karo bocah-bocah wadon model, lan wong Turki wis duwe drone tempur "swarming", tenan, "pemimpin" teknologi.
    25. +1
      2. mars 2020 16:51
      Saluran Turki: pasukan rezim utang penerbangan militer Rusia nyekel Serakib

      Erdogan bisa miwiti mbatalake pasukane saka Idlib, lan nerangake babagan iki marang wong Turki kanthi nyatane yen Rusia ana, kekuwatan nuklir, lan malah Amerika Serikat, bebarengan karo NATO, ora duwe risiko mlebu konflik militer karo Rusia. Turki ngirim ora ngetutake skenario Amerika (lan perang karo Rusia minangka impen Amerika Serikat) lan kanggo kepentingan Amerika Serikat ngancam eksistensi Turki.
      Kemal Atatürk ana ing kahanan sing padha 100 taun kepungkur, amarga tumindak sing wicaksana lan nemtokake Turki wis disimpen.
      Wasiat Ataturk dudu jaman biyèn Turki, nanging Turki saiki lan ing mangsa ngarep, sabarang penyimpangan saka wong-wong mau bakal kebak pati Turki.
    26. 0
      2. mars 2020 16:51
      Kabeh iki aneh ... tegese "zya" kanggo wong-wong mau, lan "nizya" kanggo nanggepi kita. A sekolah njijiki, padha tansah ngganti aturan, sampeyan ora bisa malah muter catur karo wong-wong mau, mesthi bakal nggawe aturan dhewe.
    27. +2
      2. mars 2020 18:17
      iki video saka serangan VKS - padha bisa uga! Turki dadi luwih apik
      https://topcor.ru/13275-sirijcy-pokazali-video-pricelnyh-udarov-vks-rf-po-tureckoj-bronetehnike.html?yrwinfo=1583161799910098-758289729298264540700067-vla1-1562
      1. 0
        3. mars 2020 17:01
        Bang, bang lan lulus. Turks, luwih tepat, ora miss siji.
        1. +2
          3. mars 2020 17:03
          ya, luwih apik dipasang!
    28. +1
      2. mars 2020 18:32
      02.03.2020, 15: 22
      Presiden Turki Recep Tayyip Erdogan ngandika Turki "ora ana masalah" karo Iran lan Rusia ing Suriah.

      "Aku njaluk menyang Rusia lan Iran. Kita ora duwe masalah karo sampeyan ing Suriah, kita ora ngarahake Rusia utawa Iran. Kita ora butuh lenga lan tanah ing Suriah. Kita berjuang kanggo keamanan nasional kita, "ujare Pak Erdogan sajrone pidato ing Ankara
      https://www.kommersant.ru/doc/4275175
    29. 0
      2. mars 2020 19:28
      Quote: Kapten Pushkin
      Kutipan saka Kurare
      Aku wis duwe rencana uwal.

      Iku ora mungkin. Lan sampeyan mlayu ing ngendi? Ing ngendi dheweke ngenteni dheweke (supaya ora digantung)?

      Mulané, dhèwèké bakal nyekel pangwasa nganti pungkasan.
    30. 0
      2. mars 2020 19:43
      Quote: kelip-kelip
      ing wilayah Turki dhewe dening pasukan Kurdi
      Aja padha sumelang, sanalika rezim Erdogan wiwit ilang stabilitas (lan kabeh dadi menyang iki), Kurdi (lan iki seprapat saka populasi Turki) bakal ndudhuk metu scimitars lan elinga kabeh kanggo Turki.

      Tak kira isih adoh
      1. +1
        2. mars 2020 20:47
        1. SAA nguwasani sabagéan gedhé Sarakib, perang dumadi ing sisih kulon lan kulon. Loro-lorone nggunakake artileri. Wong Turki nggunakake drone, penerbangan kita mbantu wong Siria. Pihak kasebut ngaku sawetara peralatan lan kreta liyane saka saben sisih lan puluhan sing tiwas.
        2. Dalan gedhe M-5 durung diresiki lan diobong saka desa-desa ing sisih kulon dalan Hama-Aleppo. Iki mbutuhake ora mung Sarakib dhewe, nanging uga dijamin nyekeli pemukiman Jabas lan Afes.
        3. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake mlebu polisi militer Federasi Rusia menyang Sarakib wiwit jam 17:00, sanajan perang ing kutha de facto isih ana ing wektu pengumuman. Uga ing wilayah Sarakib, Suheil kacathet karo pengawal tradisional Rusia.
        4. Ing sisih kidul, wong Siria nulak serangan marang Kafr Nabl lan bisa ngrebut Khazarin maneh, kalah wingi. Ing wayah awan, loro-lorone nyoba nyerang, nanging nyuda aktivitas UAV Turki lan kerugian sing abot katon nyuda impuls serangan para militan.
        5. Sajrone dina ana 1 drone Iran sing dikonfirmasi lan 1 liyane sing durung dikonfirmasi - bisa uga Turki. Ing latar mburi acara wingi, pihak kasebut kanthi jelas tumindak kanthi ati-ati, amarga langit ing Idlib, terus terang, ora aman, sing, nanging, ora ngganggu karya Angkatan Udara Rusia sing aktif banget.
        6. Erdogan nganggep gencatan senjata tanggal 5 Maret, nanging partaine ujar manawa dheweke ora bakal menyang Moskow kanggo kompromi. Temenan, yen Turki ngeyel kanggo mbatalake SAA menyang Jalur Sochi, ora bakal ana persetujuan.
        7. Suriah resmi nolak kabeh klaim Turki sing ana ing wilayah Siria lan nyatakake yen bakal terus mbebasake wilayah Siria saka teroris lan accomplices. Turki langsung disebut sponsor terorisme, sing ora nepaki perjanjian sing wis rampung.
        8. Uga, Damaskus de facto lan de jure ngakoni pamaréntahan ing Tobruk, sing ndhukung Haftar, minangka pamaréntahan Libya sing sah. Sawise kedutaan Libya ing Damaskus ditutup ing 2012, bakal dibukak maneh lan bakal makili Haftar, dudu Sarraj.
        9. Tumindak para militan ing sawetara wilayah ing Deraa rampung kanthi cara sing ora sopan - wis ana persetujuan yen sing ora puas kudu nyerahake senjata lan metu menyang Idlib. Rembugan isih ditindakake karo sawetara klompok liyane.
        10. Aliran pengungsi saka Turki menyang Yunani saya tambah akeh, minangka asil saka media lan politikus Eropa saya tambah akeh nguripake regime histeria entheng babagan apa sing kedadeyan, nyalahake "Erdogan sing ala", utawa "Asad getih", utawa "Putin insidious".
        Boris Rozhin
    31. +2
      2. mars 2020 21:12
      Aku propose kanggo nelpon kabeh administrasi negara ..REGIMES ... Merkel Regime, Trump Regime, Erdogan Regime, etc., digunakake kita disebut kolega (kolega saka jagading) mung nelpon rezim banget selektif
    32. 0
      2. mars 2020 21:36
      Kutipan: Vadim dok
      Lan Erdogan bakal nutup Bosphorus! Kanggo militer lan kanggo warga sipil (tanker) Federasi Rusia!

      Isih ana dalan liwat Iran Kidul lan Irak Lor!
    33. 0
      3. mars 2020 01:43
      Apa wong Turki nulis artikel? utawa mungsuh saka Assad?
    34. -1
      3. mars 2020 02:02
      Kabeh mau mung sementara, ora ana gunane mecah tumbak. Sanalika Turki melu, kabeh dadi cetha. Kita ora bakal bisa ndandani kahanan kanthi pasokan senjata "karo kru lan kru sing disewa", Turki bakal mbanting Bosphorus.
      Kita duwe sawetara jenis masochism, kita tansah milih lan milih celonone crap siji minangka allies, Assad, utawa rodo sederek saka dhaftar iki. Apa ora ngendelake awake dhewe utawa kuwat?... x.z. Nanging iki ora mung kerugian gambar, nanging uga finansial sing signifikan, Suriah gagal, saiki bisa dideleng luwih cetha lan ora ana sing kudu disalahake kajaba kita - nalika pisanan ngumumake mundur, bener-bener ngalahake puluhan ISIS. kelompok saka warga negara CIS lan kita, lagi ngomong, padha menang ing pendekatan adoh.
      Lan sawetara kamenangan sementara saka kelompok pro-Iran, mundur lan kalah saka pro-Turki mung minangka rutinitas saben dina, rutinitas, lan kanthi strategis kabeh wis diputusake lan ora ana ing sih kita wiwit saiki kita ilang Turki minangka mitra. Ora kanthi ngumbah, dadi kanthi muter, Turki gouge CAA ing sekitar Idlib, mung seminggu ing kana - seminggu ing kene.
    35. 0
      3. mars 2020 06:47
      "Saluran Turki: pasukan rezim utang nyekel Serakib menyang penerbangan militer Rusia"
      ---
      Ora Rusia, nanging pasukan sekutu.
      Lan bunder sekutu kudu ditambahi.
      Venezuela, Kuba, Belarus, Iran, Korea Utara, China, India, Libya.
      Sampeyan katon, lan kabeh Afrika bakal nyekel.
      Bandha bumi iki dadi kagungane wong-wong sing manggon ing bumi iki. Lan wong-wong sing tetep ing Abad Pertengahan, "nyambungake kulkas menyang TV", supaya padha tetep ana ing Abad Pertengahan. Bebarengan karo 150 saluran TV kabel, lan Makarevich minangka bonus.
      Penyebab kita bener.
      Mungsuh bakal dikalahake!
    36. -1
      3. mars 2020 11:18
      Sampeyan nulis omong kosong.. Sirahmu apik. Sofa .. Erdogan bakal mbukak .. Kanggo Azerbaijan .. Padha ora bakal menehi metu. njijiki maca omong kosong kaya ngono. Inggih, kontingen kene ing situs iki. Kabeh sing ana ing kursi dikalahke.. Ditahan. Ditanggepi. Padha sijine ing panggonan. Ugh
    37. 0
      3. mars 2020 21:21
      Ya, lan "Frost Umum"!
    38. +1
      4. mars 2020 00:23
      سلام به برادران وهمرزمان عزیز روسیه
      به امید پیروزی های محور مقاومت.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"