SBU nemokake maling ing pabrik lapis baja ing Zhytomyr

49

Counterintelligence saka Layanan Keamanan Ukraina nemokake klompok intruder saka antarane karyawan perusahaan milik negara Zhytomyr Armored Plant, sing melu penggelapan dana anggaran. Perusahaan kasebut minangka bagéan saka struktur Ukroboronprom. Pejabat kasebut melu penipuan nalika tuku suku cadang kanthi kualitas sing ora sopan.

Iki dilaporake dening layanan pers Layanan Keamanan Ukraina.



Kegiatan pidana pejabat nyebabake kenaikan biaya tumbas kanthi 750 ewu hryvnia, sing padha karo rong yuta rubel.

Miturut penyelidikan, pungkasan musim semi tender kanggo tuku suku cadang dianakake, ing ngendi struktur komersial saka wilayah Kyiv menang. Panliten kasebut nuduhake yen mung rong pelamar sing melu lelang, salah sijine nyatane fiktif. Akibaté, biaya bagean wis overestimated dening 2,7-5 kaping.

Kajaba iku, kritéria sertifikasi kudu cocog karo produksi AS. Nanging, minangka audit nuduhake, perusahaan sing nindakake sertifikasi iki kadhaptar ing Rusia, lan produksi dhewe dumunung ing salah siji negara ing Asia Wétan.

Para ahli mbantah manawa panggunaan suku cadang sing dituku bisa nyebabake kegagalan kendaraan lapis baja sing digunakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina.

Sajrone telusuran sing ditindakake dening petugas SBU, dokumen, segel, peralatan komputer lan dana ing mata uang Ukrainia lan manca dicekel kanthi jumlah sing padha karo sekitar siji yuta rubel.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    49 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -2
      Maret 2 2020
      Kajaba iku, kritéria sertifikasi kudu cocog karo produksi AS. Nanging, minangka audit nuduhake, perusahaan sing nindakake sertifikasi iki kadhaptar ing Rusia, lan produksi dhewe dumunung ing salah siji negara ing Asia Wétan.
      Ngisinke...
      Nanging video saka SBU "seneng", apa iku? Kabeh ketemu "swag"? Utawa wis sawise "recalculation"? "Ora cukup, ora cukup, bakal dadi" ... ora ana ruang lingkup primordially Rusia
      1. +6
        Maret 2 2020
        Ya, dheweke mung ora nuduhake karo SBU.
        1. +7
          Maret 2 2020
          Ayo. Apa padha nyolong ing / ing Ukraina? Aku ora ngandel. lol
          1. +2
            Maret 2 2020
            Ing Ukraina, dheweke ora nyolong.
          2. +3
            Maret 2 2020
            Kutipan: Dmitry Donskoy
            Apa dheweke nyolong ing / ing Ukraina? Ya, aku ora ngandel.

            Ka ana wong ngandika, "Ukraina iku negara kleptokrasi menang."
      2. +4
        Maret 2 2020
        Ora mung zrada, sampeyan bisa ndeleng bisnis iki minangka pangalihan - ndhaptar perusahaan ing Rusia - katon! apik
        1. +8
          Maret 2 2020
          Inggih, sepisan maneh, skakuas ndudhuk munggah tangan Moscow. Lan apa kabar? opo
          1. +2
            Maret 2 2020
            Kutipan saka bouncyhunter
            Lan apa kabar?

            GRU kita ora turu lan ora ngidini wong liya turu kanthi tentrem! prajurit
            1. +5
              Maret 2 2020
              Kutipan saka Kurare
              GRU kita ora turu lan ora ngidini wong liya turu kanthi tentrem!

              Ngerti . Ana wong sing ana ing blumbang warta kaya ngono ... lol
              1. 0
                Maret 2 2020
                Kutipan saka bouncyhunter
                Ana wong sing ana ing blumbang warta kaya ngono ...

                Persis! apik
          2. 0
            Maret 2 2020
            iku cilik banget kanggo Moscow, padha nyolong cosmodromes ana lan ora 750 ewu sengsara
      3. 0
        Maret 2 2020
        Kutipan saka: svp67
        "Ora cukup, ora cukup, bakal dadi" ... ora ana ruang lingkup primordially Rusia
        Aku setuju, Elkins crawling saindhenging negara, nyolong dhuwit saka budget. Lan awake dhewe : “Dhuwite ngendi Zin?” Sampeyan kudu njupuk kanggo utamané gedhe!
        1. -4
          Maret 2 2020
          Sampeyan kudu njupuk kanggo sing gedhe-gedhe!

          Mungkasi - mlayu menyang klub judo Leningrad lan koperasi Lake!
          Lan uga kanggo liga hoki wengi!
          Iki ora toleran! ngguyu
      4. 0
        Maret 2 2020
        Kabungahan ora ana ing dhuwit, nanging nyatane yen tank garing "rusak". nglirik
    2. -1
      Maret 2 2020
      Sampeyan bisa ngundang wong-wong mau menyang kita, ora ana pungkasane karya ing kene ... Yen ora, tangan kita wisuh tangan, lan iki dudu spesialis lokal, nesu marang kita, mula bakal digali nganti paling dhuwur ...
    3. +6
      Maret 2 2020
      Ya, iki dudu binomial Newton, yen sampeyan nggali luwih jero babagan industri pertahanan ing kemah apa wae, sampeyan bisa tekan ngisor iki ...
      Ing negara, contone, padha bisa tuku bolts biasa lan perkakas kaya padha digawe saka emas.
      1. -1
        Maret 2 2020
        Aku setuju, kabeh wis lawas kaya donya ...
        1. +3
          Maret 2 2020
          Aku setuju, kabeh wis lawas kaya donya ...


          Mesthi wae..

          "Sampeyan bakal nggawe kontrak karo perbendaharaan, sampeyan bakal inflation kanggo satus ewu karo nempatno kain bosok, banjur sampeyan bakal nyumbang rong puluh arshin, lan menehi ganjaran liyane ..."
          Gogol N.V.
          1. +2
            Maret 2 2020
            apik
            Kutipan saka dauria
            Aku setuju, kabeh wis lawas kaya donya ...


            Mesthi wae..

            "Sampeyan bakal nggawe kontrak karo perbendaharaan, sampeyan bakal inflation kanggo satus ewu karo nempatno kain bosok, banjur sampeyan bakal nyumbang rong puluh arshin, lan menehi ganjaran liyane ..."
            Gogol N.V.

            Nikolai Vasilyevich ngandika kabeh lan kabeh kanggo dangu
            "... wis miwiti sawetara jenis masyarakat amal kanggo wong-wong miskin lan nyumbang jumlah sing signifikan, kita langsung, ing pengetan saka tumindak pujian kuwi, nyetel nedha bengi kanggo kabeh dignitaries pisanan kutha, mesthi, kanggo setengah saka kabeh jumlah sing disumbang; kanggo liyane, apartemen sing apik banget disewa langsung kanggo panitia, kanthi pemanasan lan penjaga, banjur kabeh jumlah kanggo wong miskin tetep limang rubel lan setengah, lan ing kene, ing distribusi jumlah kasebut, ora kabeh anggota. setuju antarane piyambak, lan saben wong sijine sawetara jenis godfather.

            Gogol N.V. "Jiwa Mati"
    4. +3
      Maret 2 2020
      Lha kono ora oleh bos sing mlarat golek duit, SBU macet irunge nang kono, mbuh tuku sing rusak, terus piye?
      Kanggo sing, sawise tumbas kuwi, katon lan bakal ana WORLD ing Dombas, lan regime ora perang, digunakake tumindak gaib V. Nuland pics rauh mungkasi lan sampeyan kudu njupuk mati kaca tingal mawar-colored. am
      1. +2
        Maret 2 2020
        Kutipan: Fantazer911
        Lha kono ora oleh bos sing mlarat golek duit, SBU macet irunge nang kono, mbuh tuku sing rusak, terus piye?
        Kanggo sing, sawise tuku kuwi, katon lan bakal ana WORLD ing Donbas, lan ukroregime ora bakal perang.

        Nah, sampeyan ora bisa ...
        Wong ing Ukraina entuk bathi saka kendaraan lapis baja, lan banjur bakal milisi ing Donbass entuk peralatan sing rusak? ngguyu

        Wong-wong saka perusahaanku menyang mrana kanggo gelut. Kacarita nalika wadyabala Ukrainia miwiti perang, milisi meh ora ana kendaraan lapis baja. Enem sasi mengko ana udakara 300 unit. Dheweke melu perang, njupuk bagean sing ditinggal. Supaya skakly ora nyolong, supaya padha nindakake kanthi jujur ​​- Donbass bakal entuk.
        1. +1
          Maret 3 2020
          Manawa padha nindakake kanthi ati nurani, kapriye anggone nglebokake panguwasa ing corman, mula tanke iku cacad lan prajurite, nganggo busana cookie, ora bakal bisa nglawan bangsane, kayadene. iki hi
          1. 0
            Maret 4 2020
            Kutipan: Fantazer911
            uga tank risak lan biskuit prajurit wis macak, kita ora bakal bisa perang nglawan rakyat kita,

            A tank risak kanggo milisi banjur ndadekke atine maneh.
            Lan tentara Ukrainia ora nganggep wong Donbass dadi duweke, dheweke wis diajari babagan iki sajrone 30 taun - dheweke wis sinau ... Kanggo wong-wong mau, dheweke minangka accomplices saka Nazi lan divisi SS "Galicia". Mulane, dheweke bakal perang.

            Ngomong-ngomong, sampeyan wis krungu ngguyu anyar (apa luwih lucu yen ora bener)?
            Saiki kita "non-sadulur" decipher "SS divisi" minangka "Division" Sichovіh Striltsiv ".


            Kamera, jebule ibu...
    5. + 10
      Maret 2 2020
      ora kaget. padha duwe nang endi wae lan sak. bisa kanggo agensi penegak hukum ing Ukraina ora ana pungkasan. Ya, lan struktur penegak hukum banget saka Ukraina uga ora ngganggu mriksa, pejabat korup wis dienggoni ing luwih impudently.
      1. 0
        Maret 2 2020
        Kaya kita, Rusia. Kita kabeh ngerti babagan Chekalin lan Zakharchenko :)
      2. 0
        Maret 2 2020
        Kutipan: Vladimir B.
        padha duwe nang endi wae lan watara

        Inggih, kabeh wong mlumpat ing 404 iki. Lan kita luwih apik, utawa apa?
        "Apa gosip sing kudu dianggep kerja,
        Apa ora luwih apik kanggo nguripake dhewe, godfather?
        =I.A.Krylov=
    6. + 18
      Maret 2 2020
      Pathetic, individu sing ora penting. Inggih, kula mangertos, pabrik militer, acceptance militer, ana kolonel. Nanging kanggo nyolong rong yuta ing syarat-syarat rubel iku kanggo ngremehake pangkat kolonel, kanggo tandha incompetence, pettiness lan stinginess. Deleng, kita duwe prakara sing beda: Kolonel Zakharchenko, Kolonel Terentyev, Kolonel Cherkalin, Kolonel Vasiliev, Kolonel Frolov - iki kekuwatan, iki ukuran! Rong puluh milyar dicolong (lan ora rubles, nanging dolar!) Padha ketemu, padha ngatur kanggo njupuk kaping atus. Punika skala! Apa sing bakal kelakon nalika tekan para jenderal? Lan yen sampeyan dig ndhuwur banget? Nanging, padha tansah digali saka ndhuwur kanggo ngisor, iki hukum alam. Ora let suwe bakal tekan lètnan, lan ing kana bakal tekan pribadhi ing sadawane barisan militèr. Nyolong, bajingan, kerah utawa kancing? Njaluk lengkap!
      1. +1
        Maret 2 2020
        Aku pancene kaya, nanging aku ora bisa amarga rating negatif, Aku bakal menehi plus.
      2. +1
        Maret 2 2020
        Sampeyan lali babagan perwira surat perintah.) sanajan, miturut logika media kita, perwira jaminan minangka wong sing paling jujur ​​ing Angkatan Bersenjata. Mung kolonel sing nyolong..)
      3. bip
        0
        Maret 2 2020
        hi Astepanov, mung ing Ukraina mlarat dijarah, cilik banget "aliran finansial" tekan "tangan playful" kolonel Ukraina, lan mulane ora ing "skala" kuwi dibandhingake gedhe-gedhe Rusia! Nyuwun
        Ing Uni, dheweke ngomong babagan "scaling" ing tengah lan "ing pinggiran":
        Ing Kamchatka, letnan kaya kolonel, lan ing Moskow kolonel kaya letnan!

        nglirik
      4. +4
        Maret 2 2020
        Kutipan saka astepanov
        Pathetic, individu sing ora penting.

        Lan langsung nambah, tanpa maca kabeh liyane :)))))) Kanggo Panikovsky :))))))
      5. +3
        Maret 2 2020
        Pathetic, individu sing ora penting.
      6. 0
        Maret 2 2020
        Kutipan saka astepanov
        Inggih, aku ngerti, pabrik militer, acceptance militer.
        Apa sampeyan wis tau weruh "pabrik lapis baja" iki? Biasane rembaza, ing Novaya Guiva. Ing 2007 (nalika aku ana kanggo pungkasan wektu), iku ing disrepair, uga Ozernoye tetanggan (Airfield). Nanging kanggo divisi saka budget, ketoke padha ambegan "urip anyar".
        1. gmb
          0
          Maret 2 2020
          Ing taun 86, pabrik kasebut makarya kanthi kapasitas penuh, sawise Afghanistan ndandani kendaraan tempur infanteri, biasane tangki bensin dijahit. Buruh mbuwang baterei ing pager, aku kelingan persis.
          1. 0
            Maret 3 2020
            Kutipan saka gmb.
            Buruh mbuwang baterei liwat pager, aku elinga persis

            Apa sampeyan wis nyoba ngunggahake baterei tank? Aku ora ngomong bab mbuwang liwat pager. Lan ing 86th, kabeh bisa kanthi kapasitas penuh, nanging wong sing salah entuk.
            1. gmb
              0
              Maret 3 2020
              Ya, mesthi, lan piyambak padha nyeret, 72kg, saka T80. Dheweke ngangkat Kraz bebarengan. Dadi aku ora mbantah manawa bisa, nanging baterei dicolong.
    7. +2
      Maret 2 2020
      "Sinau (bakal) ndeleng wong tuwa" ...
    8. -1
      Maret 2 2020
      Supaya Ukraina ngubengi donya, cukup kanggo ngirim Rogozin, Serdyukov, Manturov ing kana ... Ing panggonan sing padha, kabeh sampah kita ditampa kanthi ora sengaja menyang posisi dhuwur. Mung Ukraina cilik ora bakal tahan napsu lan salah kalkulasi trinitas iki ...
    9. -1
      Maret 2 2020
      Dadi, ing ngendi tangane Moskow!?? keprungu
      Utawa durung ketemu, muscovites peduli!?? belay
      1. +1
        Maret 2 2020
        Kaya iki? Ing endi perusahaan kasebut kadhaptar? Mekaten! Nanging pasangan kasebut minangka perenang sing cethek. Kita kudu njupuk conto saka resimen kita!))))))
        1. Kita kudu njupuk conto saka resimen kita!))))))

          Miturut cara, cara sing apik kanggo ngatasi masalah anggaran.
          Upaminipun ora cukup milyar kanggo sawetara proyek nasional. We njupuk polkan paling cedhak, masang menyang vise Faberge. saperangan giliran lan ... PROFIT!!! ngguyu
      2. 0
        Maret 2 2020
        Carane tanpa tangan Kremlin! Mesthi wae. Menang, sertifikat saka Rusia.
    10. 0
      Maret 2 2020
      ngguyu "Kajaba iku, kritéria kanggo sertifikat kudu cocog karo produksi ing Amerika Serikat. Nanging, minangka audit nuduhake, perusahaan sing nindakake sertifikasi kasebut didaftar ing Rusia, lan produksi kasebut ana ing salah sawijining negara. Asia Timur."
      Negara sing ora ana logika, standar AS kanggo peralatan sing diprodhuksi ing USSR? iki mung ing Ukraina.
    11. 0
      Maret 2 2020
      Ngapusi!!! Sawise Maidan, kabeh wong jujur! Iki propaganda Kremlin!
    12. -2
      Maret 2 2020
      Aku ora ngerti, kenapa kethek liar butuh dhuwit?
    13. +8
      Maret 2 2020
      Kesel wis karo Ukraina iki.
    14. 0
      Maret 2 2020
      Dadi dudu shakhrai, iku partisan. ngguyu
    15. 0
      Maret 2 2020
      "Sapu anyar" V. Zelensky basa wiwit "nyapu", nanging bakal padha "njupuk metu linen reged ing umum"? - bakal ana pendaratan?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"