Komisi PBB ing Suriah nuduh Angkatan Udara Rusia minangka kejahatan perang

129

Laporan Komisi Internasional Perserikatan Bangsa-Bangsa dikhususake kanggo kegiatan Angkatan Udara Federasi Rusia ing Suriah. Iku claims sing penerbangan Federasi Rusia melu ing komisi kejahatan perang ing Suriah.

Laporan kasebut nuduhake serangan tanpa pandang bulu saka Pasukan Aeroangkasa Rusia ing pemukiman ing provinsi Idlib. Kabeh mau ana ing kontrol Pasukan Demokrat Siria. Moscow dituduh nglanggar hak-hak sipil warga Siria, kalebu bocah-bocah.



Eskalasi ing Suriah ora mung ing provinsi Idlib. Bentrokan antarane kelompok bersenjata pro-Turki lan milisi Kurdi lan sekutu-sekutune uga saya tambah akeh. Utamane, dikenal babagan karusakan dening Pasukan Kurdi kanggo Pembebasan Afrin, sing nggunakake ATGM, pusat teknis Tentara Bebas Siria pro-Turki ing wilayah Maranaz.

Uga, saluran TV satelit oposisi Haleb TV nglaporake babagan bentrokan ing sisih lor provinsi Aleppo antarane Pasukan Demokratik Siria, sing adhedhasar Kurdi, lan kelompok bersenjata sing didukung Turki. Skirmishes dumadi ing garis Jebrin-Aazaz.

Ana uga informasi saka portal media Aleppo Media Center babagan roket sing ora dingerteni sing tiba ing cedhak kutha Karkhan ing provinsi Hatay, Turki.

Uga dikenal babagan kunjungan delegasi Tentara Nasional Libya (LNA) menyang Suriah. Perdana Menteri Abdul Rahman al-Ahresh lan Menteri Luar Negeri lan Kerjasama Internasional Abdul Hadi Alkhweij, sing teka ing negara kasebut saka Libya, ketemu karo Presiden Suriah Bashar al-Assad.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    129 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 95
      2. mars 2020 18:35
      Amerika ngebom Rakka, ora ana apa-apa, kabeh apik
      1. Maz
        + 67
        2. mars 2020 18:42
        Ya, kaya Israel lan liyane sing kurang ajar ing Suriah, ngrusak setengah saka bangunan telu lantai karo kabeh wong sing ana ing kono, lan ora preduli manawa iki wong sing ora melu - sing utama kudu dicathet ing media ing wektu.
        1. -51
          2. mars 2020 19:03
          Maz, sampeyan wis milih?
          Ngrampungi tugas sipil? Utang warga Israel?
          Kagem sinten?
          1. Maz
            + 22
            2. mars 2020 20:43
            Kutipan saka avib
            Maz, sampeyan wis milih?
            Ngrampungi tugas sipil? Utang warga Israel?
            Kagem sinten?
            Aku ora nglirwakake klambi jendhela - utamane amarga aku ora duwe utang karo sapa wae ... kaya rong puluh taun. Nanging Israel duwe utang marang aku - lan aku bakal ndayung saka iku sanajan sampeyan sesambat lan sesambat.
          2. gmb
            -28
            2. mars 2020 20:53
            Dheweke banget nglawan wong-wong Yahudi ing Israel nganti siap dipateni bebarengan karo wong-wong Yahudi.
            1. -13
              3. mars 2020 00:33
              dudu warga negara, gaster, mulane dheweke nesu.
              1. -6
                3. mars 2020 10:25
                Maz minangka warga negara kosher saka Negara Israel. Kanthi kabeh hak istimewa sipil - asuransi kesehatan, asuransi sosial lan pensiun. Mung ing kene kanthi kuwajiban dheweke ora kuwat. Mulane, ayo kang nulis iku mudhun ing Israel Arab - padha whining anti-Israel lan sumpah, nanging Gusti Allah ngalang-alangi njaluk sekel kurang saka insurance nasional !! - njerit: "Nglanggar!!!"
                Nanging ora ana apa-apa, Maz, anak lan putu sampeyan bakal bisa kanggo sampeyan.
                1. Maz
                  +1
                  3. mars 2020 19:16
                  Kutipan saka avib
                  Maz minangka warga negara kosher saka Negara Israel. Kanthi kabeh hak istimewa sipil - asuransi kesehatan, asuransi sosial lan pensiun. Mung ing kene kanthi kuwajiban dheweke ora kuwat. Mulane, ayo kang nulis iku mudhun ing Israel Arab - padha whining anti-Israel lan sumpah, nanging Gusti Allah ngalang-alangi njaluk sekel kurang saka insurance nasional !! - njerit: "Nglanggar!!!"
                  Nanging ora ana apa-apa, Maz, anak lan putu sampeyan bakal bisa kanggo sampeyan.

                  anak-anakku ora pengin manggon ing Israel, lagi nyiapake kanggo pindhah. Ingkang paling menarik iku aku ora ngandika tembung kanggo wong-wong mau, ora pitutur marang wong-wong mau, padha tokoh metu piyambak, padha nampa tumindak Yahudi apik, ora tembung, ora. Inggih, wilujeng. Lan aku, tuan-tuan, wong-wong Yahudi, bakal ngilangi kabeh saka sampeyan, sanajan sing ora mungkin. Kanggo sampeyan, aku ora duwe ati nurani, ora ana filantropi, ora ana tembung sing apik. Sampeyan dhewe sing ngajari aku - saiki mangan paling jero karo suplemenku. Dadi, aku ngidinke sampeyan kanggo tujuan egois pribadi. Dadi jancok sampeyan walrus, ora putu utawa anak. Oalah, aku ngelingake sampeyan babagan bituah sing kudu ditindakake Leumi - jancok nganti lengkap.
                  1. -1
                    4. mars 2020 01:18
                    [/ quote] [quote = Maz] Lan aku, tuan-tuan, wong-wong Yahudi, bakal ngilangi kabeh saka sampeyan, sanajan sing ora mungkin.

                    Ayo, Maz, tuduhake wong-wong Yahudi iki. Lan sadurunge sampeyan, ora ana sing nyoba mbengkongake sistem Israel. Terus, ganteng.
          3. +6
            3. mars 2020 04:17
            Ty ... nanging sampeyan wis tekan ngisor wong? Dheweke duwe pendapat dhewe, amarga jagad iki minangka demokrasi!
            Utawa demokrasi nalika kabeh jinis Makarevichs, Latynins lan liyane kaya sampeyan, Albats, pour telek ing Federasi Rusia, nyipta dongeng? Malah, tuan-tuan, Yavretsky Russophobes?)
            1. -1
              3. mars 2020 20:38
              Aku ora seneng ing Israel - koper, stasiun sepur, Ukraina utawa saka ngendi asale ...
              1. 0
                6. mars 2020 06:49
                Sing, padha bisa ngandika kanggo Urgant, Makarevich, Hilberttrud lan liyane "Rusia" ... utawa iki wis dianggep anti-Semitism, "Russian imperial, gua chauvinism" lan extremism?
                1. 0
                  6. mars 2020 06:57
                  Apa ana wong Rusia sing sampeyan dhaptar teka ing Rusia saka negara liya?
                  Aja ngganti konsep lan aja nyeret kesimpulan sing trep kanggo sampeyan.
                  1. 0
                    6. mars 2020 07:00
                    Apa ora akeh sing duwe paspor Israel?
                    Apa ora cetha yen ing kene "warga" iki mung entuk dhuwit, nanging ora kanthi rahasia nyatakake posisi Russophobic? Ora ana substitusi ing kene.
                    "Vanechka" sing padha terus-terusan ora puas karo apa wae ...
                    1. 0
                      6. mars 2020 07:10
                      Sampeyan Russophobia wis dadi plug ing saben tong minyak. Lan ing Rusia dhewe. A soko sethitik - Russophobe. Lan iki ing Rusia.
                      Ketik definisi lan tanggung jawab pidana kanggo Russophobia lan ngukum. Kaya anti-Semitisme. Lan wong-wong iki saka TV .... ketoke padha kaya wong. Miturut pers Rusia, 90% wong ing TV, preduli saka warga negara, duwe kewarganegaraan liyane saliyane Rusia. Lan kaya mentri lan wakil saka Duma Negara, uga.
        2. + 12
          2. mars 2020 20:40
          AS lan Israel wis mundur saka Komite Hak Asasi Manusia PBB. Dadi ora ana pitakonan kanggo wong-wong mau.
          1. +3
            3. mars 2020 04:27
            Kutipan saka knn54
            AS lan Israel wis mundur saka Komite Hak Asasi Manusia PBB. Dadi ora ana pitakonan kanggo wong-wong mau.

            Dadi apa sing ngalangi kita lunga? Supaya pratelan bodho kuwi ora muncul maneh.
            1. +5
              3. mars 2020 07:40
              Quote: Grits
              Dadi apa sing ngalangi kita lunga?

              Pisanan - kanggo ndandani Konstitusi kanggo prioritas hukum nasional liwat hukum internasional. Kabeh pesen - mung sawise iku.
            2. +4
              3. mars 2020 08:18
              Lan ing wektu sing padha saka sekelompok majelis liyane sing ora perlu utawa ora bisa dingerteni, panitia perjanjian lan perjanjian ... kalebu babagan senjata kimia. Kurang sampeyan janji kanggo nepaki, kurang pratelan sing sampeyan duwe))) Umume, aku seneng karo wong Amerika, kabeh sing ora cocog karo dheweke, kabeh salah lan kontrak diakhiri, pancen sapa sing mandheg.
      2. + 73
        2. mars 2020 18:43
        Kutipan saka maxxavto
        Amerika ngebom Rakka, ora ana apa-apa, kabeh apik

        Amerika lan Dresden ngebom, lan Korea, lan Vietnam mung dibom bom, lan Yugoslavia, nanging ora ana PBB sing nyalahake dheweke, dheweke nindakake "demokrasi Barat" nganggo bom.
        1. + 62
          2. mars 2020 18:55
          Sampeyan salah sijine emphasis.
          Sing Turki, sing Amerika, sing wong Yahudi mung menehi hak kanggo ngukum lan morally ngevaluasi acara. Iki sing kudu dikritik amarga dheweke dhewe melu teror negara. Ideologi negara negara-negara sing duwe *rezim demokrasi* ora beda karo ideologi teroris sing dilindungi. Sing Turki, sing Amerika, sing wong Yahudi nindakake teror negara marang warga ing negara manca ing basis ètnis, lan ora ndhelikake.
          Miturut cara, nyolong dhuwit lan barang-barang berharga liyane sing ditindakake dening Inggris-Amerika marang Venezuela, marang Iran lan akeh liyane sing bisa uga disebabake terorisme negara.
          1. +2
            2. mars 2020 19:57
            Kutipan: Vasily50
            Sing Turki, sing Amerika, sing wong Yahudi mung menehi hak kanggo ngukum lan morally ngevaluasi acara.

            Yen wis cetha karo Amerika lan Israel, luwih utawa kurang, wong Turki bisa uga padha karo dheweke.
        2. + 23
          2. mars 2020 19:28
          Kutipan saka tihonmarine
          Kutipan saka maxxavto
          Amerika ngebom Rakka, ora ana apa-apa, kabeh apik

          Amerika lan Dresden ngebom, lan Korea, lan Vietnam mung dibom bom, lan Yugoslavia, nanging ora ana PBB sing nyalahake dheweke, dheweke nindakake "demokrasi Barat" nganggo bom.

          Sawise "komisi" PBB kasebut, pikirane ora sengaja muncul - apa kudu digawe? Ora ana pangertèn saka PBB ing Uni, sing saiki. Platform ekstra kanggo Russophobes. Kajaba iku, kanggo dhuwit dhewe, kita kudu ngrungokake kabeh omong kosong iki.
          Iosif Vissarionovich ora pengin - lan ora ana PBB. Kita tansah ngarep-arep sing paling apik, kita mikir yen kabeh wong ing donya iki jujur ​​lan bener. Nyatane, kaya ...

          Nalika Amerika ora mung nindakake kadurjanan militèr, nanging pembantaian langsung saka populasi sipil, ngebom sapa wae sing dikarepake - kaya ngono dheweke nggawe perpisahan ing PBB kasebut. Lan nalika sampeyan kudu croak ing arah kita - PBB, PBB, Majelis Umum PBB, Dewan Keamanan PBB, Komisi PBB ...
          Ya, kanggo siji Kolya Pavlov karo tabung tes menyang Amerika, PBB kudu pour bream kaya sing kabeh Amerika isih bakal gatel. Ora, ora apa-apa, "dheweke guyon" ...
          1. + 13
            2. mars 2020 20:03
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Ya, kanggo siji Kolya Pavlov karo tabung tes menyang Amerika, PBB kudu ngetokaké bream kasebut,

            Lan sing paling Jahwéh, wakil saka kabèh donya lungguh lan, karo pasuryan pinter, mirsani carane siji karo tabung test digawe bodho donya kabèh, lan saben wong "mbuwang tutup menyang udhara", paranoia murni.
          2. +6
            3. mars 2020 02:22
            hi
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Sawise "komisi" PBB kasebut, pikirane ora sengaja muncul -
            kita nindakake kabeh kanthi bener, amarga 'mitra' wis ribut ing kabeh aspek, Gusti ngapura aku
            1. +1
              3. mars 2020 02:51
              Kutipan saka Pete Mitchell
              hi
              Kutipan saka: Zoldat_A
              Sawise "komisi" PBB kasebut, pikirane ora sengaja muncul -
              kita nindakake kabeh kanthi bener, amarga 'mitra' wis ribut ing kabeh aspek, Gusti ngapura aku

              Ya, iku jenis pakulinan.

              Kaum liberal inveterate kita mundhakaken squeal - iku ateges sing padha squealing marang iku tumindak bener ing negara.
              "Mitra" wiwit keselak racun - tegese kita nindakake perkara sing bener ing jagad iki.
              Lan yen wong-wong mau lan liya-liyane wiwit "nyanyi" bebarengan, mula, tanpa mikir, kita bisa terus nindakake apa sing kita lakoni - iki kanggo keuntungan kita.

              Kaya ing geometri - "bukti kanthi kontradiksi."
          3. +2
            3. mars 2020 08:09
            Koyone PBB ngenteni nasibe Liga Bangsa-Bangsa.
        3. +1
          3. mars 2020 04:33
          Kutipan saka tihonmarine
          Amerika lan Dresden ngebom, lan Korea, lan Vietnam mung dibom bom, lan Yugoslavia, nanging ora ana PBB sing nyalahake dheweke, dheweke nindakake "demokrasi Barat" nganggo bom.

          Sampeyan lali apa sing diarani - "bom kamanungsan". Tegese, bocah-bocah lan wong tuwa diwenehi bom kanthi gratis.
          Apa VKS kita ora teka karo sing padha - konyol, nanging stupidly ayu.
      3. + 17
        2. mars 2020 18:45
        Lan sapa sing dadi hakim? am
        1. +4
          2. mars 2020 18:50
          Iku ngelingake aku Aleppo, aku ora bakal sukses ing 2nd. Kaping pisanan, kita bakal ngusir teroris metu saka kono, banjur nggawa bantuan kamanungsan nglirik Iku mung ketok yen sawise iku padha ora bakal peduli marang wong Siria.
        2. + 19
          2. mars 2020 19:11
          Kutipan: Dmitry Donskoy
          Lan sapa sing dadi hakim? am

          PBB minangka kantor sing wis nglayani kepentingan Amerika Serikat sajrone 25 taun. Minangka institusi kontrol lan pengaruh internasional, PBB wis rampung discredited dhewe wiwit bombing Yugoslavia. Iku wektu kanggo nggawe organisasi anyar, saestu mandhiri.
          1. gmb
            -15
            2. mars 2020 20:55
            Ora, iki kantor sing terus-terusan ngukum Israel
          2. +4
            2. mars 2020 21:30
            Kutipan: Nyrobsky
            PBB minangka kantor sing wis nglayani kepentingan Amerika Serikat sajrone 25 taun.

            Wigati dimangerteni manawa warta iki lan siji liyane muncul ing VO ing dina sing padha - "8 yuta ton bom: Sejarawan ngumumake rincian bom Amerika ing Vietnam."
            https://topwar.ru/168526-istorik-raskryl-podrobnosti-amerikanskih-bombardirovok-vetnama.html
            Serangan udara Amérika wiwit tanggal 2 Maret 1965 lan rampung tanggal 31 Oktober 1968. Sajrone kabeh wektu iki, pilot AS nggawe 304 sorties, ngeculake watara wolung yuta ton bom ing Vietnam. Iki minangka kejahatan perang kanthi proporsi sing luar biasa, sing meh ora ana pelaku sing diukum nganti saiki.

            Kebetulan? Yen mangkono, banjur pas wektune lan logis.
        3. 0
          2. mars 2020 20:05
          Kutipan: Dmitry Donskoy

          Lan sapa sing dadi hakim?

          Hakim, jaksa, jaksa, lan koroner.
      4. +8
        2. mars 2020 18:45
        kabeh-kabeh apik

        Ora ana sing normal lan luwih elek!
        Umumé, ora lucu, malah kepinginan standar kanggo moyoki "mitra tersumpah" lan institusi "internasional" ilang ... duka
        Perkembangan kabeh kahanan ing Donya banget, ngeling-eling, paling ora, minangka prelude kanggo sawetara jinis fantasi babagan topik post-apocalypse. Iki ditrapake ora mung kanggo Suriah, lan ora kudu ing panggonan panas ing planet, nanging, contone, kanggo histeria liwat coronavirus.
        Aku pancene pengin salah, nanging ana perasaan yen ana wong sing nyurung jagad menyang Perang Agung! Nyuwun
        1. +2
          2. mars 2020 20:09
          Kutipan saka olegfbi
          nanging ana perasaan yen ana wong sing nyurung jagad menyang Perang Agung!

          Dheweke wis suwe meksa, lan kabeh wong ngerti sapa sing nyurung, nanging kaya ngono salah sawijining ilmuwan Amerika kanthi umum ujar manawa dheweke mung wedi karo musim nuklir. Bocah-bocah Syoma ora biasa karo frosts.
      5. +7
        2. mars 2020 18:49
        Kutipan saka maxxavto
        Amerika ngebom Rakka, ora ana apa-apa, kabeh apik

        dys nuduhake apa iki "pendhudhuk Siria" apa karo tawanan
        1. +8
          2. mars 2020 19:00
          Sampeyan ora bisa mbandhingake bom Amerika sing demokratis lan bom tong minyak sing ora bisa mbedakake dhewe saka Demokrat. Lards dhuwit mbayar kanggo ngrusak reputasi Rusia.
      6. +7
        2. mars 2020 18:52
        Amerika ngebom Rakka, ora ana apa-apa, kabeh apik


        Sampeyan ora ngerti apa-apa! Iki minangka bom kebebasan !!
        1. +3
          2. mars 2020 20:53
          Iki minangka bom demokratis sing tentrem......
      7. +9
        2. mars 2020 18:57
        Yen Turki nyerang Suriah, apa teroris uga ndhukung iki? Nyuwun
      8. +1
        2. mars 2020 19:28
        Wah, kok ketel godhok!!! am Ngenteni crap-barmalei sing saben wong bakal nampa jawaban !!! belay prajurit
      9. +1
        2. mars 2020 20:23
        Kabeh salah!!!!! Ana teroris ing Raqqa, lan bocah-bocah janggut moderat ing Idlib!
      10. 0
        2. mars 2020 21:25
        Hegemon udur kaya ing ngisor iki: "Apa sing diijini kanggo Jupiter (USA) ora diijini kanggo bantheng (kabeh wong, kalebu Rusia kene).
      11. +1
        2. mars 2020 22:07
        Kutipan saka maxxavto
        Amerika ngebom Rakka, ora ana apa-apa, kabeh apik

        Dadi apa salah, kolega? Markas PBB ana ing wilayah kasur - apik, Israel lan Turki dadi pengikute - apik, sanajan dheweke nyoba sing paling apik kanggo katon mandiri. Ing ngisor iki - kasur dipesen lan dieksekusi ing PBB apa wae sing dikarepake! We kudu gangguan lan pretext kanggo provokasi liyane, ora ketompo ngendi lan nalika iku kelakon, nanging kudu, sawise kabeh film diputer ing PBB.
    2. + 30
      2. mars 2020 18:36
      Yagene kita ora nyalahake sapa wae sing nindakake kejahatan perang? Aku pancene kesel karo indifference lan andhap asor kita.
      1. +2
        2. mars 2020 18:42
        Ketoke amarga ana sing kelangan barang (properti ing luar negeri).
      2. +8
        2. mars 2020 18:45
        Cho, bener? "Turki kudu tanggung jawab kanggo kejahatan para militan oposisi pro-Turki ing Republik Arab Suriah," ujare Hanni Megalli, anggota Komisi Independen PBB babagan Suriah.
        Kita mikir yen Turki paling ora kudu tanggung jawab kanggo nglanggar," ujare Megalli dikutip dening RIA Novosti.
      3. +5
        2. mars 2020 18:53
        Yagene kita ora nyalahake sapa wae sing nindakake kejahatan perang? Aku pancene kesel karo indifference lan andhap asor kita.

        Kita duwe mentalitas lanang, lan dheweke duwe wanita - dheweke bakal nggunakake cara apa wae kanggo nyenyet ....
        Kaya karo wong wadon - yen sampeyan lagi padu karo dheweke, mula dheweke ora bakal kantun kesempatan kanggo cokotan sampeyan ...
        1. +1
          2. mars 2020 20:27
          Kanggo akèh taun urip kang digawe sawetara kesimpulan. 1. Aja ngandhani wong wadon babagan kelemahane lan perkara-perkara penting, amarga kapan wae informasi iki bakal digunakake kanggo sampeyan. 2. Tulisen kabeh barang kanggo sedulurmu
          1. -1
            3. mars 2020 00:37
            Quote: wong pinter
            Kabeh properti nulis marang sedulur

            Banjur kabeh bakal menyang bojone sedulur
      4. +3
        2. mars 2020 18:53
        Nyatane, dheweke tansah nyalahake Dewan Keamanan PBB, nanging ana sawetara sing ana, lan ana akeh.
      5. 0
        2. mars 2020 20:39
        Inggih, yen diplomat kita, Safronkov kayane wis nyoba. Kanggo salah sawijining "pendakwa" kanggo nyelehake guci ing sirahe ... Mergo ora krungu bab dheweke.
      6. gmb
        -12
        2. mars 2020 20:57
        Nyalahke - Georgia, Ukraina, Israel
      7. 0
        2. mars 2020 22:54
        Kutipan saka Kapkan
        Yagene kita ora nyalahake sapa wae sing nindakake kejahatan perang? Aku pancene kesel karo indifference lan andhap asor kita.

        Amarga pancen ora ana sing bakal ngrungokake kita. Kita ora duwe media global.
        Sampeyan bisa ngomong babagan Raqqa, Vietnam, lan liya-liyane - meh ora ana wong ing donya sing bakal maca iki utawa ndeleng ing TV. Amarga ora bakal dicithak ing koran lan ora bakal ditampilake ing TV.
    3. + 21
      2. mars 2020 18:38
      Inggih, inggih. Bakal ana tekanan ing kabeh aspek. Ora suwe dheweke bakal miwiti nglanggar hak-hak gay ISIS.
      1. +8
        2. mars 2020 18:44
        Kutipan: Vasyan1971
        Ora suwe dheweke bakal miwiti nglanggar hak-hak gay ISIS.

        Iki minangka tandha sing apik banget babagan sukses nyata CAA lan Angkatan Udara Rusia. Elinga yen ana lolongan organisasi pro-Kulon nalika mbebasake wilayah liyane ing Suriah. Saben wektu padha clichés informasi.
        1. -20
          2. mars 2020 18:46
          Nyatane, yen sampeyan sinau peta sajrone 5 taun, kontrol Assad ing Suriah ora mundhak akeh
          1. +2
            2. mars 2020 22:29
            Kutipan: Kronos
            Nyatane, yen sampeyan sinau peta sajrone 5 taun, kontrol Assad ing Suriah ora mundhak akeh



            Pungkasan - Januari 2020 Sinau, banjur tulis. hi
            1. -1
              2. mars 2020 22:32
              https://sha-julin.livejournal.com/134169.html вот тут подробнее
        2. 0
          2. mars 2020 19:05
          Kutipan: VitaVKO
          Saben wektu padha clichés informasi.

          Minangka pungkasan M.N Zadornov ngandika: "Street, street, street. Avenue, avenue, avenue."
      2. +7
        2. mars 2020 18:55
        Kutipan: Vasyan1971
        Inggih, inggih. Bakal ana tekanan ing kabeh aspek. Ora suwe dheweke bakal miwiti nglanggar hak-hak gay ISIS.

        Komisi PBB manual ora warta, nanging diwenehi! Yankees malah ora menehi visa kanggo diplomat kita kanggo rapat-rapat, amarga negarane, hukume! negatif Sampeyan perlu kanggo nandheske ing transfer PBB kanggo negara liya, lan sing paling penting, kanggo nindakake proyek ing kapentingan dhewe, padha isih bakal omong kosong lan telek, supaya paling proyek bakal rampung! mandheg
    4. +5
      2. mars 2020 18:39
      Kasunyatan manawa delegasi LNA teka ing Suriah apik, nanging komisi kasebut ana ing sisih.
    5. +4
      2. mars 2020 18:41
      Carane cepet padha wiwit squeak. Ora ana bukti, aku yakin. Nalika komisi iki lunga menyang Suriah?
      1. +1
        2. mars 2020 20:40
        Yen dheweke wiwit squeak, mula kita nindakake perkara sing bener.
    6. + 16
      2. mars 2020 18:41
      Oh carane! Slamet, PBB nglindhungi barmaley ...
      1. -4
        2. mars 2020 20:37
        Kutipan saka parusnik
        Oh carane! Slamet, PBB nglindhungi barmaley ...

        Apa masalahe? Sawise kabeh, kanggo minggu kapindho wis, sawetara warga wis kurban kanggo nulis keluhan marang Turki menyang PBB lan ngumpulake bukti marang Turki. Inggih, PBB piyambak, pisanan nulis. Sampeyan kudu bungah, amarga ana reaksi saka PBB!

        PS Lha, mbok menawa warga iki saiki bakal nyopot kaca tingal wungu lan dibuwang ing tong sampah. Lan kanggo kuwi, PBB bakal matur nuwun. Yen ora, ayo nulis menyang PBB, ayo ngumpulake bukti marang Turki. Nalika padha ngomong, nulis, ngumpulake, yen wong ora duwe apa-apa. Luwih becik, aja transfer kertas. ngguyu
        PPS Komentar ora ono kanggo sampeyan pribadi, nanging mung humor ireng liyane saka Leshy. hi
    7. + 10
      2. mars 2020 18:41
      Lan kapan prajurit (wedhus) PBB iki bisa nindakake inspeksi lan nulis laporan? Operatif. Lan ing Donbass, apa ora wektu kanggo nyepetake bekicot iki, yen ora, padha ora bisa nemokake apa-apa kanggo 6 taun!
    8. +9
      2. mars 2020 18:43
      Ana apa-apa kanggo ngrembug, iku perlu kanggo ngirim adoh lan pungkasanipun.
      Ya, sing luwih penting, kudu rampung karo barmaley, imperfection minangka pilihan sing paling awon.
    9. 0
      2. mars 2020 18:46
      Lavrov, apa Kementerian Luar Negeri nggarap kita utawa ing ngendi? Suwene sampeyan bakal ngunyah snot? Utawa sampeyan bisa nindakake apa-apa kajaba kuwatir?
      1. gmb
        -8
        2. mars 2020 20:58
        Apa sing dijaluk saka simbah
    10. +3
      2. mars 2020 18:47
      Sapa sing bakal mangu-mangu! Umumé, wektune kanggo ngirim kabeh jinis pengadilan lan komisi internasional iki menyang setan, ora gelem ngakoni yurisdiksi. Ora ana brainer - ora ana apa-apa kajaba politicking bosok, ora ana mambu keadilan.
      1. +4
        2. mars 2020 19:30
        Tanggal 22 April, kita bakal milih konstitusi anyar lan ngirim kabeh hak internasional menyang neraka!!! apik duka prajurit
        1. -5
          2. mars 2020 19:30
          Lan uga kita. Mlaku dadi mlaku!
          1. -1
            2. mars 2020 21:35
            Kutipan saka paul3390
            bebarengan karo kita.

            belay Ya, ana amandemen babagan kulawarga minangka kesatuan khusus kanggo wong lanang lan wadon.
            Ana bantahan? wassat
    11. +6
      2. mars 2020 18:48
      Nanging, kayane Serakib dicekel maneh !!! Jerit-jerit sing padha keprungu ngremuk ati...
    12. +2
      2. mars 2020 18:50
      Sampeyan bisa nesu kaya sing sampeyan seneng, nanging anggere kita posisi ing peran Leopold kucing (saka sisih sing ringkih), mesthine. Lan posisi kuwi malah bisa mimpin kanggo perang gedhe. Lan ora perlu ngirit keamanan negara kanthi nyuda belanja militer, uga program sosial. Bagian utama senjata saiki isih Soviet, sing uga dimodernisasi ing rencana limang taun. Lan adoh saka strategi armada nyamuk, sing duwe 8 kaliber ing kapal. Ya, sawetara iki wis dibangun.
    13. 0
      2. mars 2020 18:54
      Dheweke lali nyebutake virus korona China kanggo tumpukan, iki satus persen tangan kita, "novichok" sing wis modern. Dheweke ora peduli apa sing dislompet saka rostrum Balabol iki, anggere reged ditujokake kanggo kita.
    14. +3
      2. mars 2020 18:55
      Komisi PBB minangka komisi saku saka Amerika Serikat sing pengin nguwasani kabeh jagad lan netepake hukum teroris dhewe. Amerika lan teroris kudu metu saka Suriah!
    15. +3
      2. mars 2020 18:56
      Ngumumake dhaptar komisi kabeh!))
      Mesthine iki minangka inisiator saka jinis Inggris kanthi prentah sing luar biasa karo henchmen ...
      Aku mikir sampeyan bisa nglirwakake sampah iki, ayo padha saiki nyatakake prihatin.
    16. +1
      2. mars 2020 18:57
      Ora gumun kelakuane
      organisasi sub_pin_of_dosn_th liyane. Nanging, iki minangka tandha manawa Federasi Rusia ana ing dalan sing bener.
      Nanging sing jelas wektune nggawe blok militer-politik anyar, sing mung ana negara sing bener-bener merdika.
      P.S. nalika para pejuang India dadi luwe banget lan wiwit aktif mangan negara-negara sing wakil-wakile terus-terusan nyoba nggigit kita, nyoba nyenengake para bendarane, lan mula golek cara supaya bisa urip, sampeyan kudu monetisasi kabeh trik kasebut tanpa kompromi lan tanpa kompromi. snot.
      Aja menehi siji rubel kanggo matur nuwun ...
    17. +1
      2. mars 2020 18:57
      PBB wis suwe lali tujuane organisasi iki digawe. Hukum Internasional diijini disisihake.
      Pernyataan kasebut ora kena digatekake. Rusia nindakake kabeh kanthi bener. Mung negara sing ora ngaku tanah manca, lan kita tundhuk karo Hukum Internasional. .
    18. -1
      2. mars 2020 19:04
      Nah, apa sing anyar babagan iki?
    19. 0
      2. mars 2020 19:07
      Ora butuh akeh tuduhan. Soko PBB ora katon ing "garis kontak" utawa ing "zona de-escalation". Tumindak dhisik, banjur ngritik lan nyalahke.
    20. +1
      2. mars 2020 19:08
      Hatay minangka sanjak Alexandretta Siria, sing ing taun 1939 wong Turki, kanthi bantuan Prancis, "meres" saka Suriah.
    21. 0
      2. mars 2020 19:11
      Bukti liyane yen PBB kuwi organisasi sing bodho, ora duwe akal, lan korupsi. Scum sing duwe bobot utama.
    22. 0
      2. mars 2020 19:13
      Jinis sing ora sopan.
    23. +3
      2. mars 2020 19:13
      Rusia kudu kuwat, yen ora, ing donya Kulon, peradaban iki, kemunafikan lan standar ganda bakal ngukum kita lan nuntut lan ngukum kita!
      Banjur dheweke bakal nulis crita "bener" liyane, ing ngendi dheweke bakal nemtokake negara kita minangka "jahat manungsa ing saindenging jagad". (((
    24. +3
      2. mars 2020 19:16
      Aku propose kanggo rembugan karo Turki kanggo nggawe koridor saka Idlib menyang tapel wates EU, kanggo meksa bandit ninggalake Suriah kanggo apik, yen ora bakal udan roket.
      Sadawane dalan, rembugan karo wong Yunani, Bulgaria lan Hungaria karo Ceko lan njupuk kabeh scum iki menyang Eropah lawas.
      Lan supaya wong-wong mau padha tega ing kono lan nylametake saka Assad ala lan Putin sing ngelak getih.
      Ayo padha ngerti ing kulit dhewe moderasi oposisi iki.
    25. -6
      2. mars 2020 19:18
      Ngomong-ngomong, aku isih kaget banget yen B. Assad ora ana ing televisi, kanthi macem-macem pernyataan ing kana.. Apa dheweke lungguh ing bunker ... ?? Piye wae ora lanang. A pepadhamu lagi perang nglawan negara sampeyan lan ora ana statement saka sampeyan babagan iki? Inggih, luwih saka aneh.
    26. +3
      2. mars 2020 19:18
      Gemuruh bajingan iki ora pantes digatekake. PBB ing massa minangka kantor birokrasi sing korup.
    27. +7
      2. mars 2020 19:22
      karusakan saka teroris - angkara perang? Russophobes wis rampung metu saka ril. PBB saiki wis dadi papan berkembang biak kanggo kegilaan lan kejahatan perang. Kanggo 22 taun kepungkur
      1. gmb
        -2
        2. mars 2020 21:01
        Ya sadurunge, sadurunge
    28. +1
      2. mars 2020 19:22
      Pimpinan Turki Recep Tayyip Erdogan ujar manawa Ankara ora duwe masalah karo Rusia utawa Iran ing Suriah lan tumindak negarane ing SAR mung amarga kepentingan keamanan nasional lan kepinginan kanggo ngrampungake krisis migrasi.

      "Aku njaluk menyang Rusia lan Iran. Kita ora duwe masalah karo sampeyan ing Suriah, kita ora nargetake salah siji Rusia utawa Iran... Kita perang kanggo keamanan nasional kita. Kita, dudu Rusia, dudu Iran, lan dudu negara liya sing nampa 3,7 yuta pengungsi, "ujare Erdogan sajrone pidato ing Ankara.

      Dheweke nambahake yen Türkiye "ora bisa nggawa beban iki maneh."

      "Sampeyan bisa nggawa wong-wong iki urip sing layak ing tanahe, utawa kabeh wong bakal nampa beban iki. Saiki wektu pengorbanan sepihak wis rampung, "presiden Turki negesake. Mungkin dheweke ngomong ing telpon karo mustachioed liyane ngguyu bab "kang perang" lan "kang conthong ing alas"?
      1. +1
        2. mars 2020 21:38
        Kutipan: Gennady Fomkin
        Dheweke nambahake yen Türkiye "ora bisa nggawa beban iki maneh."

        Oh, ayo ... Utamane yen ana kantor bagasi sing ora lara - diarani Eropa. ya
    29. +4
      2. mars 2020 19:25
      Perwakilan negara endi sing dadi komisi kasebut? Apa padha katon, apa padha krungu lan waras?
      Cynicism mesthi muter liwat antarane Westerners. Kanggo nyumbang getih kanggo bocah sing lara, antrian 5 ewu wong kumpul, nanging apa sing ditindakake ing tingkat internasional - setan lagi ngaso.
    30. +3
      2. mars 2020 19:26
      Dheweke uga kudu mangsuli Raqqa. Miturut cara, kita saiki ana, dheweke bakal ngirim jaksa menyang kana. ngguyu
    31. +2
      2. mars 2020 19:29
      Ora ana apa-apa, kita bakal ngetung wong sipil sing mati ing Suriah wiwit koalisi kasebut melu bom karpet negara kasebut wiwit taun 2011 nganti 2019. Sing melu ana - Amerika Serikat, Inggris, Prancis. Apa sampeyan ndeleng intervensi koalisi PBB? Apa dheweke menehi ijin kanggo intervensi Siria?
    32. +3
      2. mars 2020 19:29
      Sauntara iku, wong Siria ing sisih kidul Idlib wis ngowahi ombak lan maju maneh: wis bali telung kutha sing sadurunge ditinggal lan pindhah menyang lor menyang M4. Ora kaget pesawat transportasi militer kita didorong menyang Suriah. Dadi wong Turki ngomong beda-beda, kaya-kaya njaluk simpati: menyang ngendi kabeh! Kaya ing lelucon: "... lan carane ambegan !!!"
    33. +6
      2. mars 2020 19:32
      Laporan Komisi Internasional Perserikatan Bangsa-Bangsa dikhususake kanggo kegiatan Angkatan Udara Federasi Rusia ing Suriah. Iki nyatakake yen penerbangan Rusia melu ing tindak kejahatan perang ing Suriah.

      Keterlibatan Pasukan Aerospace ing kejahatan ing Suriah mung bisa ditaksir dening panguwasa Siria, lan ora dening sekelompok wong bodho sing lungguh ing endi wae ing samodra lan ngumpulake data saka Helm Putih lan saka jaringan sosial.
    34. -3
      2. mars 2020 19:41
      Apa iki ora mbuwang?
    35. +2
      2. mars 2020 19:42
      Lan kenapa PBB kaya ngono? Ayo padha nyelidiki kejahatan getih Amerika Serikat lan NATO. Tangane nganti sikut getih.
    36. -1
      2. mars 2020 19:48
      Iki minangka awal Maret, lan akeh acara sing wis kedadeyan wiwit awal taun. Ing kacepetan iki, ing tanggal 9 Mei, kanca lan mitra bakal nyiapake hadiah sing ora dikarepke kanggo Pemimpin sing ditresnani.
      1. +1
        2. mars 2020 21:41
        Ukuran: 7,62x54
        bakal nyiapake hadiah sing ora dikarepke kanggo Pemimpin sing ditresnani.

        Kanca Kim Jong-un duwe kabeh ing openwork - utamane amarga DPRK wis nutup watese wiwit 1 Februari.
    37. +1
      2. mars 2020 19:51
      Kabeh mau ana ing sangisore kontrol Pasukan Demokrat Siria.


      Ya, lan dheweke menehi data kanggo komisi ...
    38. +4
      2. mars 2020 19:52
      Aku uga ngelingi sundel iki babagan Aleppo lolong. kajaba Federasi Rusia, ora ana sing mbantu. Kabeh wong iki kudu dikunjara minangka penjahat dhewe.
    39. +3
      2. mars 2020 20:09
      kudu ngebom komisi PBB supaya paling ora padha nyalahke kasus kasebut .... Senajan, banjur wis ora ana sing nyalahke! :)
      Ide apik!
    40. +3
      2. mars 2020 20:10
      Rasa saka PBB iki, minangka saka wong tuwa-impoten ing harem.

      "Mitra" Barat mateni sapa wae sing dikarepake, lan ora ana sing nyalahake sapa wae.
      Saben uwong padha, nanging ana sing luwih padha.
    41. 0
      2. mars 2020 20:18
      Tansah teles. Udan nang endi wae.
      Mateni setan sanalika.
      UN ngirim menyang lintang alus.
    42. +1
      2. mars 2020 20:35
      Kulon iku Kulon, kok kaget.
    43. +1
      2. mars 2020 20:56
      Bakal menarik kanggo ndeleng sapa sing ana ing "komisi PBB" iki. 100% siji vassal US.
    44. 0
      2. mars 2020 21:01
      Komisi PBB ing Suriah nuduh Angkatan Udara Rusia minangka kejahatan perang

      Inggih punika ok lol
    45. 0
      2. mars 2020 21:04
      Inggih, iki kacathet. kesel. Nanging ora bisa nuntut fakta sing didokumentasi saka PBB iki, lan yen ora, banjur mbantah goroh. Senajan kok kaget, ing paket serigala kabeh wong kudu nguwuh.
    46. -1
      2. mars 2020 21:33
      apa organisasi munafik lan korupsi NOU, aku wonder APA kantor perwakilan Federasi Rusia isih nindakake ana? wektu kanggo ninggalake lan ngidoni kabeh resolusi
    47. -1
      2. mars 2020 21:36
      Kutipan saka 501 Legion
      Aku uga ngelingi sundel iki babagan Aleppo lolong. kajaba Federasi Rusia, ora ana sing mbantu. Kabeh wong iki kudu dikunjara minangka penjahat dhewe.

      lan padha durjana. Iku produk Striped, alat pengaruh medial ngendi kabeh vassal sing bisa lolong
    48. 0
      2. mars 2020 22:35
      Nah, nggiling nganggo ilat, aja nggawa tas. Endi foto, video, saksi asline??? Utawa maneh highley kaya? Yah wong rampog dipompa!!!! Dheweke bakal numpuk omong kosong lan lelucon, lan ing bolongan, dheweke bakal numpuk bolongan. PBB wis suwe ora mutusake apa-apa, organisasi sing ora ana gunane .... Ing kene ana wong lanang sing kumpul ing plataran, dadi ya, serius !!! Lan padha muter domino, lan ngombe bir, lan, mesthi, padha ngomong bab serius. Lan yen dheweke setuju babagan apa wae, mesthi bakal ditindakake !!!! Lan iki mung ilat!!!!
    49. 0
      2. mars 2020 22:43
      Iku misale jek kanggo kula sing PBB iki nemokke kanggo nyedhot munggah kanggo Amerika ing kabeh, wiwit madegé, organisasi wis ora mantun konflik siji.
      1. gmb
        0
        3. mars 2020 00:40
        maca. Sing nggawe carane USSR entuk telung votes.
    50. 0
      2. mars 2020 23:34
      Sing mbayar (USA) pesenan musik
    51. 0
      3. mars 2020 00:01
      menarik, laporan iki concocted dening administrasi Trump
    52. 0
      3. mars 2020 00:22
      Wis ing kana, wong-wong kacukan padha mbukak cangkeme nglawan kekuwatan pendiri PBB. Carane ngilangke Raqqa lan kutha-kutha liyane saka pasuryan saka bumi, banjur sampeyan bisa nggunakake bom karo uranium kurang, banjur ora ailyat, nanging ing kene barmalei padha strangled lan njerit.
    53. +2
      3. mars 2020 00:31
      Inggih, yen aviation dianggo, banjur sayangé bakal tansah ana korban ing antarane warga sipil. Nanging sakperangan alesan, nalika aviation Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang kutha-kutha ing Donbass, komisi PBB meneng.
    54. +1
      3. mars 2020 00:48
      Duh, demokrat PBB wis tangi!
      Aku wonder sing sijine wick ing sak panggonan kanggo wong-wong mau? wong lamis!
    55. 0
      3. mars 2020 02:02
      Nalika padha wiwit kalah ing ngarep militer, dheweke langsung miwiti "nyerang" ing ngarep informasi! Dadi ing saindhenging perang ing Suriah.
    56. 0
      3. mars 2020 07:42
      Apa sing sampeyan tindakake ing kana? Yagene kowe mbutuhake bangsa iki lan perange? Maneh, kepiye Afghanistan?
    57. 0
      3. mars 2020 07:48
      Pendekatan Barat kanggo teroris yaiku nyampurake preman lan preman langsung karo warga sipil, nanging ora ngganggu. Voila! "Oposisi moderat" sing berjuang kanggo demokrasi.
    58. Maz
      0
      3. mars 2020 08:34
      Kutipan saka gmb.
      Dheweke banget nglawan wong-wong Yahudi ing Israel nganti siap dipateni bebarengan karo wong-wong Yahudi.

      Arab ngurmati Rusia. newbie aku ngerti carelessly ndamel menyang pom bensin, wong Yahudi ngancani kula turu ing kursi. lan prajurit ing alangan ngempet lan nunjukaké sing kita kudu pindhah menyang Telaviv ing dalan mrana, ing sisih kidul. Mati, aphid. mobil diubengi dening wong Arab. Sapa sing ngerti arep menyang ngendi.Mulane wong-wong Arab nglilani awake dhewe yen ngerti yen dheweke wong Rusia, dheweke uga nuduhake dalan lan nulungi kita navigasi. Nanging prajurit Yahudi ing alangi sing ora ngandika sing dalan ndadékaké menyang Gaza, guyon karo loro urip, sampeyan bajingan. Seryoga pingin mateni pas bali, lha wonge olah raga decathlon, tapi wis ganti lan ditaleni, tapi sayange, kudune dibuang babar blas.. kelakon, Aku sing bakal nylametaké kowé, lan dudu kowé, wong-wong Yahudi.
    59. 0
      3. mars 2020 10:56
      Ing ngendi PBB sampeyan nalika Nazi ngebom Donbass?
    60. 0
      3. mars 2020 13:10
      Kabeh organisasi sing diarani "internasional" lan "supranasional" saka PBB nganti Komite Nobel paling ora ana ing pengaruh Amerika lan, maksimal, wong Amerika tumindak kaya master ing kana.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"