"Kita butuh sistem Rusia, dudu rudal Rafale lan Ukrainia," ujare veteran Angkatan Udara India

16

Ing dina Jumuah, kepala Angkatan Udara India (IAF), Rakesh Kumar Bhadauria, ujar manawa 36 pesawat Rafale sing dituku ing taun 2019 saka Prancis kanthi rega $ 7,8 milyar ora cukup kanggo nyukupi syarat kanggo pertempuran. penerbangan. Miturut dheweke, pimpinan politik negara kudu nggawe kesimpulan sing jero kanthi menehi perhatian marang masalah kasebut.

Sing utama yaiku "isi"


Veteran IAF Wijinder Thakur ngandhani Sputnik yen Rafale minangka pesawat paling apik ing layanan karo Angkatan Udara. Nanging, musuh sing ditemtokake kaya Pakistan ing posisi kanggo ngowahi ombak kanthi nyebarake rudal PL-15 China sing luwih dawa ing versi jet JF-17 sing ditingkatake.



Kauntungan teknis sing dipikolehi Angkatan Udara liwat akuisisi Rafale bakal dadi transitory, amarga bakal adhedhasar sistem lan peralatan senjata Rafale.

Thakur nyathet.

Miturut dheweke, rong puluh taun kepungkur, Angkatan Udara negara wis ngadhepi masalah sing padha, gumantung ing platform, lan dudu "isi". Akibaté, sajrone konflik ing Kargil (1999), tuku darurat bom sing dipandu laser lan sistem panuntune kudu digawe.



Bet ing Rusia


Penampilan PL-15 UR ing China nyebabake keprihatinan serius ing Amerika Serikat nalika iku. Dadi, Angkatan Udara AS ngandika ing 2015: "Kita kudu bisa ngluwihi rudal iki." Miturut Thakur, prelu nggatekake kaluwihan saka mungsuh potensial ing sarana karusakan. Ing Februari 2019, New Delhi wis kaget nalika ngadhepi jarak sing luwih dawa gaman lan kapabilitas manajemen sing luwih apik ing Angkatan Udara Pakistan.

IAF ngidini dheweke kalah kanthi fokus kanggo entuk platform tinimbang nganyarke sistem lan peralatan senjata. Kanthi wawasan tempur sing cukup, Angkatan Udara bisa nyengkuyung Su-30MKI kanthi rudal udara-ke-udara jarak luwih dawa sing dipikolehi saka Rusia, tinimbang terus ngandelake rudal jarak cendhak sing dipesen sawetara taun kepungkur saka Ukraina.

pungkas Thakur.

Ketoke, kita ngomong babagan akuisisi ing 2013 saka R-27 medium-range online guided pluru saka Square, kang diprodhuksi dening Artyom. Kaya sing diterangake Thakur, sawise kahanan saya tambah parah ing Balakot ing taun 2019, akeh rudal Rusia kudu dituku (kontrak wiwit taun 2019 kanggo pasokan R-27 lan R-73).

Ing wektu sing padha, New Delhi ngembangake sistem pertahanan rudal Astra dhewe, sing diarani bisa nabrak target sing bisa digerakake kanthi kecepatan supersonik.

"Kita butuh sistem Rusia, dudu rudal Rafale lan Ukrainia," ujare veteran Angkatan Udara India

TTX UR, diprodhuksi dening "Artem"


  • http://www.artem.ua/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    3. mars 2020 01:46
    Bakal luwih larang kanggo sesambungan karo Prancis ... banjur bisa nyelehake babi kanthi pasokan komponen ... dumadakan, Amerika Serikat ngetrapake sanksi marang India amarga sawetara alasan lan Prancis langsung nurut .. lan conto karo Mistral dikonfirmasi dening Prancis, partner sing ora bisa dipercaya.
    1. +2
      3. mars 2020 18:56
      Adoh saka mung conto. Carane padha "mbuwang" Argentos ing Kawa saka Falklands utawa Hussein. Wong India lagi dolanan geni, banjur sampeyan kudu ngusapi snot getih.
  2. +4
    3. mars 2020 01:57
    Inggih, Rafal, ketoke, mesin kasebut apik, nanging larang ...
    Sampeyan bisa tuku kaping pindho minangka akeh Sous-shek kanggo mbah iki.
  3. -10
    3. mars 2020 02:22
    Negara miskin India. Wong urip mlarat. Apa mbuwang milyar ing pesawat
    1. +6
      3. mars 2020 02:30
      Banjur, kenapa Rusia ngentekake produksi, ana mungsuh ing saubengé.
    2. +8
      3. mars 2020 02:39
      mlarat? Inggih, bener ekonomi 3rd ing donya. Lan yen sampeyan ora duwe otot militer, mula sampeyan ora ana wong ing jagad iki.
      Jerman menang ekonomi kaping 5 kanggo wektu iki, lan ora ana sing bisa nelpon. Aku ora ngomong babagan iki babagan kesejahteraan internal warga negara kasebut. Lan ing babagan pengaruhe ing urusan donya.
    3. +2
      3. mars 2020 04:17
      Kutipan saka Hartakolo12
      Negara miskin India. Wong urip mlarat. Apa mbuwang milyar ing pesawat

      Wong Yahudi lan Arab iku wong siji, TAPI ... Dewa iku beda. Wong-wong mau wis padha ngemut-emut nganti suwe.
      Kita duwe crita sing padha karo Ukraina - padha nyoba kanggo nggawa musuhan kanggo kita saka njaba kanggo millennium.
      Inggih, India punika hakekatipun tiyang satunggal bungkus (sanajan tiyang Indhia piyambak-piyambak nggadhahi bangsa piyambak-piyambak ing saben desa - nanging kepriye! Neng desa tetangga, jenggotipun mboten nyisir kados makaten - tegesipun tiyang sanes. ), nanging dheweke dhewe ora ngelingi perang kabeh urip amarga iku. Perlu supaya - bapak lan simbah diwarisake.

      Lan banjur padha lengen piyambak. Banjur bakal kaya iki - dheweke uga bakal ngatur perang nuklir cilik, "pawon", nganggo bungkus.
      Lan liyane India ora duwe apa-apa kanggo perang karo.
      1. +2
        3. mars 2020 05:48
        Ya, India ora bakal narik China. China kaya-kaya alon-alon ngrebut wilayah sing disengketakan. Lan karo Bangladesh lan Myanmar - ora ana gunane ngganggu wong miskin.
    4. +2
      3. mars 2020 07:19
      Dheweke duwe kasta kaya ngono - sing ora kena (sinonim karo sing nistha). Sacara etnis beda-beda saka massa utama populasi, bisa uga minangka turunan saka populasi pribumi (kaya wong India ing Amerika). Dheweke kalah perang karo alien agresor lan wiwit urip dadi budak.
      "Cilaka wong sing dikalahake"! (c)
  4. +1
    3. mars 2020 02:43
    rudal jarak menengah R-27 ing Square,

    Isih bakal tuku roket saka bajak laut Somalia wong bodho
  5. 0
    3. mars 2020 06:29
    regejegan langgeng antarane militèr India lan pejabat saka sapa, apa lan pinten tuku. Nanging yen komponen ngrusak wis dibusak saka chain iki, banjur 100% cepet lan tanpa "scuffle" ditanggulangi masalah iki.
  6. 0
    3. mars 2020 11:50
    Amarga kasunyatan manawa pilot Su-30MKI bisa nglawan rudal sing diluncurake dening F-15 Pakistan kanthi nggunakake rudal jarak cendhak Rusia, India wis seneng banget karo rudal Rusia. Nyatane, kendaraan Rusia ora bisa dikalahake dening mungsuh. Kajaba iku, rega / entuk manfaat dadi sepuluh kaping luwih saka Rafal.
    Nanging sing paling ora ana yaiku integrasi jero kapabilitas Angkatan Udara karo sistem peringatan Angkatan Udara Rusia.
    Sabanjure, masalah kasebut ora bisa ditanggulangi tanpa integrasi ing tingkat mesin generasi kaping 5. Lan iki minangka karya sing rumit, kanthi jaminan kewajiban bebarengan.
    Nganti saiki, ora ana kekarepan politik kanggo nggawe hubungan kasebut ing sisih India. Lan India ora kejawab wektu nalika mlebu ing serikat buruh sing saling nguntungake kanthi syarat sing luwih murah.
    1. 0
      3. mars 2020 13:42
      nglawan rudal sing diluncurake dening F-15 Pakistan

      F-16 Angkatan Udara Pakistan.
  7. -1
    3. mars 2020 19:45
    Kutipan saka: Zoldat_A
    ...
    Inggih, India punika hakekatipun tiyang satunggal bungkus (sanajan tiyang Indhia piyambak-piyambak nggadhahi bangsa piyambak-piyambak ing saben desa - nanging kepriye! Neng desa tetangga, jenggotipun mboten nyisir kados makaten - tegesipun tiyang sanes. ), nanging dheweke dhewe ora ngelingi perang kabeh urip amarga iku. Mesthi wae - bapak lan simbah diwarisake ...

    India minangka koloni Inggris, lan nalika Inggris diusir, dheweke, sadurunge ninggalake, dibagi India dadi Pakistan lan India, kanthi sengaja nggawe konflik kanggo masa depan. Sadurungé wong Inggris, wong-wong mau urip tentrem ing antarané dhéwé-dhéwé, ing sawijining negara umum.
  8. 0
    3. mars 2020 21:50
    Kutipan: Oleg Bratkov
    Sadurungé wong Inggris, wong-wong mau urip rukun ing antarané, ing sawijining negara

    Idyll, pastoral lan kamulyan.
  9. Eug
    0
    4. mars 2020 08:06
    Miturut kakehan sing ditampilake ing tabel, R-27 - utamane varian "energi" - ora dimaksudake kanggo ngrusak target maneuver. Lan ing Angkatan Udara Pakistan, yen ana, mula dheweke ora melu, nanging pejuang sing bisa maneuver ..

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"