Duma Negara Federasi Rusia nyebutake kekasaran Kairo nolak ngakoni bilai A321 minangka serangan teroris

90

Penolakan Mesir kanggo ngenali kacilakan ing taun 2015 saka pesawat Airbus 321 maskapai Kogalymavia, sing mabur saka Sharm el-Sheikh menyang St. Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia kudu njaluk Kairo mbayar ganti rugi marang sanak keluarga wong Rusia sing wis mati.

Panemu iki diucapake dening Alexander Sherin, Wakil Ketua Pertama Komite Pertahanan Duma Negara, sajrone wawancara karo stasiun radio. "Moscow ngomong".



Miturut koran "Kommersant", Pengadilan Banding Kairo ora njupuk menyang akun claims warga Rusia kang sederek seda nalika bilai liwat Semenanjung Sinai. Padha ora njupuk menyang akun asil saka ujian DNA, kang ndadekake iku bisa kanggo ngenali identitas kabeh mati, lan pratelan sing identitas saka korban kacilakan durung ditetepake. Ing wektu sing padha, tragedi kasebut ora disebut serangan teroris, nanging kacilakan.

Sherin njaluk supaya Rusia nolak tur menyang Mesir, Turki lan negara liya sing ora dihormati Rusia:

Turis kita unik. Padha menyang Turki kanggo ngaso, kang shoots mudhun pesawat kita lan terus tumindak ing cara boorish menyang negara kita lan personel militèr kita, lan bab sing padha kedados karo Mesir. Kahanan iki pancen ora bisa dingerteni lan ora nyenengake kanggo aku.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    90 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 23
      Maret 4 2020
      Ing kasus kaya mengkono, aku tansah takon dhewe - apa persis daya saka kawicaksanan manca Rusia, kang biasane dipuji? Biasane, kemampuan kanggo ora sopan ing bagean kasebut ditinggalake minangka kekuwatan kabijakan luar negeri, nanging nalika kasar diwiwiti ing arahe, menyang endi daya?
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +7
          Maret 4 2020
          Nggawe kahanan kanggo kita, ing segara lan kali kita, duwe Komplek wisata padha karo Turki lan Mesir.

          Apa ora perlu panas Segara Putih nganti suhu Segara Abang?
          Kita duwe zona iklim sing beda. Wong menyang Mesir, Turki lan liya-liyane utamane kanggo anget lan srengenge.
          1. +5
            Maret 4 2020
            teka ing swarga))) ing Wilayah Krasnodar))))
            1. +4
              Maret 4 2020
              Kutipan saka maidan.izrailovich
              Kita duwe zona iklim sing beda. Wong menyang Mesir, Turki lan liya-liyane utamane kanggo anget lan srengenge.

              Kanggo anget lan srengenge? ngguyu
              Padha pindhah kanggo kabeh klebu.

              Wong ngitung dhuwit. Iku luwih murah lan luwih nyaman kanggo mabur menyang Turki lan ngendhokke.

              Lan kita duwe cukup srengenge.

              Inggih, kanggo anget Segara Putih iku kanggo deleng Ukrainians. Padha master ing ngeduk metu segara. Dheweke bisa nggawe sampeyan anget. ngguyu
              1. +4
                Maret 4 2020
                bab luwih nyaman, aku ora setuju, lying ing pantai cedhak hotel kanggo mangan lan ngombe ora vacation. sampeyan ora bisa metu menyang kutha biasane, ora ana sing bisa diajak ngobrol, lan saiki wong Turki ing resort bakal nindakake samubarang sing ora becik lan ngracuni sampeyan kanthi swill.
                1. +7
                  Maret 4 2020
                  ora kena metu menyang kutha

                  Kok dadakan iki? Lan ing kene ora dadi masalah kanggo ngatur program budaya sing cukup maneka warna. Lan adoh saka saben "resort kesehatan" ing Rusia bisa saingan karo program kuwi. Lan lying ing lounger ing blumbang uga ngaso, lan kadhangkala wong uga perlu istirahat pasif.
                2. +9
                  Maret 4 2020
                  racun - banjur ditinggal tanpa pelanggan sing entuk dhuwit?
                  nalika SU'shka kita ditembak, kanca-kanca kita ing Turki, padha ngomong yen wong lokal ora seneng karo kabar iki ... wong Turki beda ... wong urip saka turis kita, lan ana sing perang karo kita...
                  PS nanging saiki aku ora arep menyang Turki / Mesir ...
                3. +4
                  Maret 4 2020
                  Massa saka kenalanku mung wallow lan mangan ditandhani kauntungan utama. Kanggo murah, sampeyan bisa mangan lan ngombe saka weteng, ora nindakake apa-apa lan kabeh bakal dicopot sawise sampeyan.)))))) Aku menehi lelungan menyang Volga sajrone seminggu, lan dheweke mangsuli yen iki dudu a liburan!))))))
                  1. +3
                    Maret 4 2020
                    Iki carane nggawe wong babi lan konsumen, sanajan vacation paling apik kanggo pindhah menyang Volga
                    1. +1
                      Maret 4 2020
                      Lan yen sampeyan ora nemoni peralatan sing larang, uga ora larang. Loro kulawarga ninggalake patang dina ing sawijining pulo ing Gora More. Cuaca ora nguciwani, toko 15 menit numpak prau, pantai pasir. Bocah-bocah kanca sing umur 8 lan 5 taun nggero nalika wayahe lunga! Bir Lagman Barbecue, tarian dhewe, oh-oh! Aku banjur ngombe teh kanggo minggu! )))))) Lan ora kenek kanthong!))))
                      1. 0
                        Maret 4 2020
                        Dadi aku luwih seneng hiking ing gunung tinimbang ngubengi segara
                        1. +2
                          Maret 4 2020
                          Kabeh wong beda-beda! Kanggo sawetara, hiking minangka kesenengan, lan kanggo wong liya, ngapusi ing pantai minangka sensasi. Ora ana gunane kanggo ngetrapake pendekatan sampeyan kanggo masalah iki marang wong liya.
              2. -5
                Maret 4 2020
                LEBIH MURAH LAN LEBIH NYAMAN .. lan luwih aman kanggo ngiyanati Tanah Air ing kasus iki luwih aman, saka ngendi asale, degenerasi.
              3. 0
                Maret 4 2020
                Nalika padha mabur menyang Mesir, aku yakin padha nalar kanthi cara sing padha. Lan saiki dhuwit kanggo sederek ora kanggo ngalahake metu. Luwih murah, sial .. Dheweke bakal miwiti dolanan bal-balan kanthi sirah ing pesisir, banjur sampeyan bisa ngerteni apa wae. Apa angel mbayangno? Ing 15, ing pantai Tunisia, 39 wong ditembak dening militan, kalebu wanita Rusia. Boikot mesthi. Saben ruble lan dolar turis kita nambah ekonomi lan nyebabake perang. Wong Turki sugih, bisa ditindakake tanpa dhuwit turis.
                1. +1
                  Maret 4 2020
                  Sampeyan bener, nganti padha miwiti nglereni, dheweke bakal numpak kanthi gratis lan kepenak lan ora peduli apa sing diomongake babagan dheweke.
            2. +1
              Maret 4 2020
              Lan saka ngendi sampeyan "teka akeh"?
              1. +1
                Maret 4 2020
                tanah airku!!! opo sing salah?
            3. -1
              Maret 4 2020
              Kita ora bakal mlebu ...
              Malah + Crimea ora cukup kanggo kabeh wong.
              Lan cuaca / banyu ora tansah es, kaya ing Mesir / Turki.
              Lan ora ana karang
              1. 0
                Maret 4 2020
                Ing Rusia, ana akeh panggonan kanggo ngendhokke kajaba segara
            4. +2
              Maret 4 2020
              Kutipan: Nastia Makarova
              teka ing swarga))) ing Wilayah Krasnodar))))

              Nastya! hi Bokmanawi pangandikan panjenengan punika ingkang dados pratelanipun wakil. Ing Mesir, mangsa wiwit ing April (suhu nyaman kanggo Rusia, tho). Punika timbalan lan pours banyu ing pabrik kita, supaya ngomong, resorts. Mungkin aku ora kejawab, nanging aku ora krungu yen wong Mesir ora gelem nyukupi tuntutane sanak-sedulure wong Rusia sing wis mati.
              1. 0
                Maret 4 2020
                ya, ora preduli apa sing dilobi wakil iki ing kana)))) apik lan anget, dina iki srengenge +25
                1. +2
                  Maret 4 2020
                  Kutipan: Nastia Makarova
                  kene apik lan anget, dina iki panas +25

                  Apa bab banyu? Lan suwene suwene dadi luwih anget? recourse
            5. +6
              Maret 4 2020
              Kutipan: Nastia Makarova
              teka ing swarga))) ing Wilayah Krasnodar))))

              Sponsor ketegangan ing hubungan karo Turki lan Mesir minangka resort ing Wilayah Krasnodar. Resorts Wilayah Krasnodar - ora ana alternatif liyane! ngguyu
            6. +1
              Maret 4 2020
              Aku mung pungkasan mangsa panas jejere sampeyan lagi preian. Ing Adygea. Ngginakaken minggu ing Lago-Naki. Rafted mudhun kali, nunggang jaran, menek wit ing cadangan ing tali.
              Iku vacation paling tau. Aku menehi saran kanggo kabeh wong!
              1. 0
                Maret 5 2020
                Aku uga wis kaping pirang-pirang, ora ana Türkiye sing bisa mbandhingake
            7. -1
              Maret 4 2020
              Kutipan: Nastia Makarova
              teka ing swarga))) ing Wilayah Krasnodar))))

              apik
              Yen ana Paradise ing donya - iki wilayah Krasnodar!
              1. 0
                Maret 5 2020
                Kutipan saka: Zoldat_A
                Yen ana Paradise ing donya - iki wilayah Krasnodar!

                Lan apa aku salah ngomong? Ing mangsa panas ana, ing Kuban, iku apik. Ing mangsa, Nanging, ora banyu mancur. Angin, kabut, asor. Minus 10 - ngapusi lan mati minangka kadhemen (amarga kelembapan).
                Nanging ing mangsa panas lan awal Autumn - iku anget, srengenge, woh-wohan lan sayuran biaya sen, anggur krasan ... apik Apa ora swarga?
                1. +2
                  Maret 5 2020
                  Mesthi, swarga, mung saka Timur Jauh sampeyan isih kudu mabur, lan iki saka 50 nganti 90 ewu rubel kanggo kulawarga telu mung kanggo penerbangan. Nalika ing Thailand, liburan kabeh kalebu rong minggu kanggo telung wong sing padha.
                  1. 0
                    Maret 5 2020
                    Kutipan saka Ugrumi
                    Mesthi, swarga, mung saka Timur Jauh sampeyan isih kudu mabur, lan iki saka 50 nganti 90 ewu rubel kanggo kulawarga telu mung kanggo penerbangan. Nalika ing Thailand, liburan kabeh kalebu rong minggu kanggo telung wong sing padha.

                    Lha, ora salah awakku dewe, nek negaraku iki gede. Nanging, iku dudu salah, nanging kaluwihan saka leluhur kita. ombenan
                    Sanajan saiki tiket pesawat, aku mikir, luwih terjangkau tinimbang ing USSR. Bandingake - 90 tyr kanggo kulawarga telu saiki lan 134 rubles Moscow-Vladivostok kanggo siji ing 80s. 400 rubel ing taun 80an kanggo telung, aku bakal pitutur marang kowe, ora 20 kopecks kanggo roti ...

                    Aku ndeleng Timur Jauh mung ing TV - dheweke nuduhake kanthi apik. Kanca sing njabat ing Iturup - wis telung puluh taun dheweke ngimpi arep nunggang sampeyan ing dolan. Nanging ana sing ora narik aku menyang Thailand (ndeleng komentar babagan Mesir lan Turki ing ngisor iki).
          2. +1
            Maret 4 2020
            Kutipan saka maidan.izrailovich
            Kita duwe zona iklim sing beda. Wong menyang Mesir, Turki lan liya-liyane utamane kanggo anget lan srengenge.

            Contone, aku ngerti iklim sing dakkarepake lan aku wis biasa nindakake tanpa srengenge panas lan panas ing mangsa panas.
            segara? Dadi Volga cukup kanggo aku - kenapa aku kudu Turki-Mesir?

            Lan saiki ana luwih akeh kesempatan kanggo njaluk mangsa panas ing mangsa saka, contone, ing kanak-kanak lan muda Soviet.

            Segara ing mangsa iku blumbang. Kajaba iku, blumbang ruangan sing digawe panas yaiku 50 meter - luwih becik, miturut pendapatku, tinimbang suhu cipratan segara. Banyune anget, sirahe adem. Ing minus 32 aku lunga nglangi - kesenengan sing ora bisa diterangake. Apa iku Türkiye?

            Pamburu panas - adus lan solarium. Lan mlumpat metu saka bathhouse ing salju kanggo somersault - ngendi iki ing Turki? Apa sing kudu daklakoni ing panas Mesir kanthi awan laler?

            Ngelak kanggo pengalaman anyar - dadi telung puluh taun aku nyopir, kanggo 1000 kilometer ngubengi omah, aku ora bisa ndeleng kabeh. Leningrad (Aku biyen nyebataken ing cara lawas - iku apa iku nalika aku weruh pisanan lan tresna) Aku ngerti kaya akeh wong lokal ora ngerti. Impenku arep menyang Kamchatka.

            Lan ya. Piramida, umpamane, National Geographic, bakal nuduhake kualitas HD ing omah, amarga aku ora bakal bisa ndeleng ing Mesir. Tanpa stuffiness, mabur lan mambu unta.
          3. 0
            Maret 5 2020
            Wong-wong mau menyang Mesir lan Turki utamane amarga kanggo jumlah N, sampeyan bakal mangan, ngombe, turu, ngaso kaya sing dikarepake lan sampeyan ora bakal peduli apa-apa, lan panganan bakal dadi panganan, sedhep lan porsi gedhe, lan kita duwe kanggo jumlah N padha, sampeyan ... uga, sampeyan dhewe ngerti, saben wong wis ana ing paling sapisan.
        2. -7
          Maret 4 2020
          Apa sampeyan nulis iki, tumungkul ing ngarep potret Pemimpin sing ditresnani?
      2. 0
        Maret 4 2020
        Kutipan: Vyacheslav Viktorovich
        Ing kasus kaya mengkono, aku tansah takon dhewe - apa persis daya saka kawicaksanan manca Rusia, kang biasane dipuji? Biasane, kemampuan kanggo ora sopan ing bagean kasebut ditinggalake minangka kekuwatan kabijakan luar negeri, nanging nalika kasar diwiwiti ing arahe, menyang endi daya?


        Lan apa sing kedadeyan yen duta besar Rusia ing Qatar ngalami tekanan sing akeh, mula dheweke kudu ngalami sawetara operasi ing mripate?

        Nanging duta besar mbela surat diplomatik marang meh puluhan pejabat bea cukai Qatari ...

        Banjur dheweke dituduh ...

        Sing. Kanca-kanca Lavrov - kanthi gampang lan alami minangka pahlawan nyata Rusia (sanajan ora dianugerahi bintang, nanging nyatane Pahlawan) nyerah lan dadi guyonan ing saindenging jagad.

        Lan saiki kita kepengin weruh - kenapa ing negara Arab - Rusia ora dianggep minangka wong ...

        Ora ana pangayoman kanggo Rusia ing donya - ora!
        Nyatane, ora.

        Dadi ora ana rasa hormat marang Rusia.

        Malah bajingan sing entuk ora luwih saka 3 dirham saben dina - lan dheweke nganggep awake dhewe luwih unggul tinimbang Rusia ...
    2. +3
      Maret 4 2020
      Masalah kita yaiku kita cepet-cepet nglalekake penghinaan.
      1. +3
        Maret 4 2020
        Padha nggawa banyu ing gelo. nglirik

        Pesawat iki diunekake, lan sampeyan nawakake kanggo gelo? wong bodho
    3. +6
      Maret 4 2020
      Sherin njaluk supaya Rusia nolak tur menyang Mesir, Turki lan negara liya sing ora dihormati Rusia

      Pernyataan populis lan ora tanggung jawab. Lan iki minangka wakil ketua pisanan Komite Pertahanan Duma Negara.
      Kaping pisanan, pamrentah ora nulungi wargane ing pengadilan manca, lan banjur nyengkuyung supaya nindakake pakaryan kasebut - kanggo pengaruhe negara kasebut liwat industri pariwisata.
      Aku ora bakal google. 100% anggota LDPR.
      1. -6
        Maret 4 2020
        saiki wong Mesir...
        apa sing lagi dipikirake? belay
      2. +1
        Maret 4 2020
        ayo dibedakake kanthi jelas antarane tuntutan hukum pribadi lan tuntutan negara. Klompok inisiatif sing diajukake marang Mesir diwakili dening firma hukum sing kuwat banget. biasane padha metu kanggo korban kanggo nampa bagean sawise pembayaran, kang cukup gedhe. ana, saben ngajokake tuntutan hukum kanggo 3 yuta dolar. ana 30 wong. iki rudeness karo apa ngandika mbukak lan bener.
      3. 0
        Maret 4 2020
        Pernyataan populis lan ora tanggung jawab.

        Apa populisme? Apa mbebayani kanggo warga negara kita ing negara kasebut (Mesir lan Turki)? Dadi mung wong bodho sing ora ngerti yen ngono.
        1. + 10
          Maret 4 2020
          Apa sampeyan wis lali carane pilot kita ditembak ing cedhak tapel wates Turki? Banjur dumadakan dadi cetha yen Erdogan adol minyak karo barmley, dheweke dadi pembunuh Kurdi, mula ora mungkin pindhah menyang resort Turki ... Kurang saka sasi, dumadakan dadi kanca paling apik, pejuang nglawan teroris. , Supplier favorit tomat lan sekutu ing Suriah. Wisatawan tumbled menyang Turki, kaya salmon kanggo spawning, diplomat lan parlemen wiwit Kiss Turki ing gums. Sapa, sampeyan takon, sing main karo panemu Rusia kanthi kertu sing ditandhani? Apa Erdogan? Amarga dheweke dadi Sultan, dheweke tetep. Nanging kita, misale jek, karo sekutu wis bledosan gedhe. Lan sing paling awon yaiku bisa dadi luwih elek. Wong saka NATO narik swara. Kasus kasebut wiwit mambu kaya Vietnam utawa Afghanistan. Mung saiki, ing skenario donya, kita katon luwih tipis tinimbang ing jaman USSR.
          1. 0
            Maret 4 2020
            sing. yen sampeyan tahan sethithik
            Apa wong Turki lan Mesir bakal dadi sedulur maneh?
            menehi stream Turki III?
    4. + 16
      Maret 4 2020
      Mula dheweke ora gelem amarga ora gelem mbayar ganti rugi marang sedulure korban. Nanging kenapa Rusia wis ngenteni suwe, ing ngendi pengacara kita? Negara iki dianakaké pasuryan mudhun ing meja, lan kita bakal tangi, lan kita bakal terus "partnership" ???
      1. + 14
        Maret 4 2020
        Quote: Irit
        Mula dheweke ora gelem amarga ora gelem mbayar ganti rugi marang sedulure korban. Nanging kenapa Rusia wis ngenteni suwe, ing ngendi pengacara kita? Negara iki dianakaké pasuryan mudhun ing meja, lan kita bakal tangi, lan kita bakal terus "partnership" ???

        Wiwit biyen.. pira warga AS sing wis dicolong..? Apa Erdogas entuk tomat? Nanggepi mateni diplomat lan pesawat sing mudhun, kita nyedhiyakake C400, pembangkit listrik tenaga nuklir ... kita nyelehake pipa .. Lan dheweke, ndeleng loman lan kebecikan kita, mung dadi ora sopan. aneh, aneh banget..
        1. +4
          Maret 4 2020
          Minangka sawetara komentator ing kene ujar manawa dheweke mung pengin ndeleng Lavrov lan Shoigu ing pamrentahan anyar, mula iki minangka conto diplomasi lan kabijakan luar negeri.
        2. +2
          Maret 4 2020
          Aneh, yen ora ngomong liyane. nanging umume, aku kesel ngomong ing omissions. figuratively.
      2. +2
        Maret 4 2020
        Sing bener, kita bakal esuk lan kita bakal terus partner. Mung ora kita, nanging kekuwatan kita ora ana gunane.
      3. +1
        Maret 4 2020
        Rusia, sing diwakili dening perusahaan asuransi lan maskapai, ngurutake ganti rugi internal. Iki minangka aksi kelas sing kapisah.
      4. +1
        Maret 4 2020
        apa hubungane Rusia minangka negara lan tumindak kelas pribadi?
      5. +1
        Maret 4 2020
        Quote: Irit
        Negara iki dianakaké pasuryan mudhun ing meja, lan kita bakal tangi, lan kita bakal terus "partnership" ???

        partner karo Turki. Sanajan ana "padha ngalihake rai ing meja" iku istilah sing rada entheng. Nanging sampeyan ora bisa ndhelikake ing kanca paling apik, nanging ing Mesir - sampeyan bisa
    5. +5
      Maret 4 2020
      Dadi ing ngendi pengacara internasional kita?
      Mbantu mbela hak warga Rusia ing PACE, ECHR, PBB - sampeyan bakal dibayar kanggo iki.
      Utawa sampeyan mung bisa nyatakake "prihatin".
      1. -1
        Maret 4 2020
        Warga sing jujur ​​- aku dibayar kanggo iki? Apa iki guyon, utawa sampeyan ngenalake aku karo komposisi delegasi PACE, IF, PBB kanthi keputusan mupakat? Aku warga Rusia sing prasaja, dudu pengacara, pendapatku mung menarik ing negara kasebut! Banjur, adoh saka saben wong, liberal sing padha, kajaba saka pendapate dhewe, ora perlu liyane kanggo apa-apa!
        1. 0
          Maret 4 2020
          Warga sing jujur ​​- aku dibayar kanggo iki?

          Apa sampeyan pengacara internasional?
          Apa iki guyon, utawa sampeyan ngenalake aku karo komposisi delegasi PACE, IF, PBB kanthi keputusan mupakat?

          Apa kita ora duwe utusan ing organisasi kasebut? Aku ndeleng carane ngajokake tuntutan hukum marang Gazprom - iki carane diajukake ing tingkat negara. Cara neliti sapa sing nembak Boeing ing Ukraina - ana uga dhukungan negara kanggo penuntut. Lan apa sing kita entuk? Mung tembung kanggo panggunaan internal?
      2. +2
        Maret 4 2020
        sing American Girardi & Keese presents. wong-wong iku sing pisanan ngubungi sanak-sedulure. mung 30 kulawargané ngajokake pratelan iki saka kabeh.
    6. +1
      Maret 4 2020
      "Turis kita unik. Padha menyang Turki kanggo ngaso, kang shoots mudhun pesawat kita lan terus tumindak boorishly menyang negara kita lan personel militer kita, lan bab sing padha kedaden karo Mesir. Kahanan iki arang banget dingerteni lan ora nyenengake kanggo kula. "


      Minangka salah siji satirist ngandika - Land of Paradoxes "Ing perang - ora bakal mbantu, ing perang - bakal menang"))
    7. +3
      Maret 4 2020
      Lha, apa sing dikarepke panguwasa, yen terus mamah endi sing prinsipe ora pantes, Limpopo lan Papua liyane ngusapi sikile. Apa sing wis ditindakake lan entuk, sing efektif.
    8. +6
      Maret 4 2020
      Aku wonder kok Amerika Serikat solves masalah kuwi ing dhewe, ing pengadilan, lan kita menek kanggo kaadilan kanggo culprit? Apa dheweke tau ngakoni iki? Apa ora wektu kanggo miwiti pengadilan miturut hukum sampeyan dhewe? Sawise ngumpulake bukti, mesthi, kanthi partisipasi kasus internasional.
      1. -5
        Maret 4 2020
        ide menarik..
        Apa sampeyan ngusulake nglamar menyang Pengadilan Basmanny?
        1. +3
          Maret 4 2020
          Kutipan saka KVK1
          Apa sampeyan ngusulake nglamar menyang Pengadilan Basmanny?

          Aku mbaleni kanggo referensi. Ing AS, kaputusan saka sembarang pengadilan distrik, ing outback godforsaken, nang endi wae ing Kansas, luwih saka kabeh kedadean internasional lan pengadilan digabungake. Lan negara (USA), ing tumindak, repels sabenere saka kaputusan iki lan hukume dhewe-dhewe.
          1. -1
            Maret 4 2020
            lan aku mbaleni (sanajan aku ora weruh ngendi sampeyan nulis iki sadurunge)
            Suggest arep pengadilan ing outback ing Kansas?
            utawa ing Rusia?
            apa persis sing arep sampeyan omongake?
            yen keputusan pengadilan kita ora ditampa ing negara liya?
            dadi mung gumantung ing Rusia.
            1. 0
              Maret 4 2020
              Kutipan saka KVK1
              apa persis sing arep sampeyan omongake?
              yen keputusan pengadilan kita ora ditampa ing negara liya?

              Aku pengin khusus ngomong sing Amerika Serikat ing pancasan lan tumindak sing dipandu utamané dening sing aturan, lan ora "hukum internasional" kondisional, kang secondary kanggo wong-wong mau. Lan dheweke ora peduli yen dheweke ditampa ing negara liya utawa ora. Bener, kanggo bebener, kudu ditambahake yen dheweke bisa, minangka kuwat lan meh tansah, kabeh tumindak ora nambah katresnan.
    9. +7
      Maret 4 2020
      Ing kene, kabeh kekuwatan diplomasi Rusia.
      Ing endi Lavrov kanthi mripat sing mbebayani? Ngendi telpon Duta Besar Mesir lan presentasi cathetan kasebut?
      Ing basa Rusia, iki diarani - "png karo wong mati. Pesawat sampeyan, turis, masalah sampeyan."
      Ya, yen ana wong sing lali, iki minangka korban sipil pisanan saka Federasi Rusia ing perang Siria.
    10. +1
      Maret 4 2020
      Lha, nang endi Kementerian Luar Negeri utawa wong manca sing wis mati. Endi jawaban saka Kementerian Luar Negeri Federasi Rusia.
      1. 0
        Maret 4 2020
        iki pratelan pribadi. apa karo Kementerian Luar Negeri? kahanan iku reged, mesthi, nanging ora perlu kanggo nyampur kabeh bebarengan.
        1. +2
          Maret 4 2020
          Apa Kementrian Luar Negeri ana ing pendapat sampeyan? Iku kanggo nglindhungi kapentingan negara lan warga.
    11. 0
      Maret 4 2020
      Kene bubar padha kepingin weruh apa aku dhasar ora pindhah ing vacation kanggo Mesir. aran
    12. +2
      Maret 4 2020
      Bubar MGIMO minangka universitas sing ngasilake perkawinan. Luwih becik ngangkat duta kaya ing USA, asile padha wae. Sing sawise MGIMO jurusan, sing warga kejiret ing werna ing rekomendasi saka senator.
      1. -1
        Maret 4 2020
        Lan babagan MGIMO? Ana gugatan pribadi.
    13. -3
      Maret 4 2020
      Aku katon ing komentar, liberal nesu. Kabijakan Rusia sing merdika kaya wong-wong mau, mula Duma kita nindakake kabeh kanthi bener.
      1. +1
        Maret 4 2020
        Pikiran sampeyan nindakake kabeh kanthi bener. Nanging rakyat, sing nyata, ing ngendi para wakil bakal mbela kepentingane warga kabupatene (lan dudu Administrasi Presiden), durung dipilih ing pemilihan sing bebas saka sensor. Lan mesthi bakal kelakon, lan mugia enggal
    14. +1
      Maret 4 2020
      Ya, negara iki unik! Ana sanksi marang Rusia, lan pejabat terus tuku real estate ing kana lan nyimpen dhuwit ing kana. Apa MP ngerti?
    15. +1
      Maret 4 2020
      Kutipan saka KVK1
      ide menarik..
      Apa sampeyan ngusulake nglamar menyang Pengadilan Basmanny?

      Ngapa ora? Bisa uga ing wong liya.
    16. +2
      Maret 4 2020
      Negara stasiun gas saiki ora bakal dianggep beda.
      Dheweke bakal nyoba mbukak cangkeme ing USSR kaya ngono ...
      1. -3
        Maret 4 2020
        miturut USSR, ora ana sing bisa ngajokake tuntutan hukum pribadi, lan topik iki mung ora bisa dirungokake. Kaya-kaya wong bodho ora bisa diakses. carane padha ora bener mati amarga sepur menyang Mesir ing USSR kaya arep menyang rembulan saiki.
      2. -2
        Maret 4 2020
        Lan apa? Padha retak malah Samsaya Awon. Pindhah menyang Hohland - njupuk mati kabeh donya.
    17. 0
      Maret 4 2020
      Pengadilan Mesir dikenali "gangguan nglanggar hukum" ing pesawat saka "pihak katelu", Lan banjur "sculpts hunchback."
      Sederek nuntut luwih saka 93 milyar rubel, adhedhasar Konvensi Montreal, miturut jumlah maksimum kompensasi moral minangka akibat saka pati penumpang ora diwatesi. Yagene rega urip wong Rusia lan ganti rugi kanggo wong sing ditresnani ora bisa luwih murah tinimbang ing negara AS utawa EU, nalika mbayar jutaan dolar utawa euro.
      Kawigatosan - pengadilan Rusia mrentah maskapai kasebut mbayar kulawarga korban mung 32 yuta rubel saben, uga pembayaran urip saka patang nganti 30 ewu rubel nganti rong puluh sanak keluarga korban.
      Mbokmenawa kita kudu miwiti karo "paling manusiawi" ...
    18. Bai
      0
      Maret 4 2020
      Sherin njaluk supaya Rusia nolak tur menyang Mesir, Turki lan negara liya sing ora dihormati Rusia

      Pancen bener, nanging dheweke ora bakal nolak. Lan yen sampeyan ora ngajeni dhewe, banjur kanggo ngurmati apa wong njaba bakal ngormati sampeyan?
    19. 0
      Maret 4 2020
      lan Natasha Rusia isih bakal pindhah menyang Turki, Mesir, lan liya-liyane, ora nggatekake babagan politik lan negarane dhewe, sing utama yaiku kanggo anget dhadhane.
    20. -1
      Maret 4 2020
      Aku setuju banget karo Sherin, kita duwe cukup wong bodho narcissistic, padha ora Care carane nambani negara kita, ora ngerti karo pikiran sengsara sing iki uga ditrapake kanggo wong-wong mau.
      Lan ing wektu sing padha, ana pitakonan kanggo panguwasa kita, suwene masokisme sing ora bisa dingerteni iki bakal terus, utawa ibukutha lan kulawargane ing gunung kasebut ora ngidini keputusan kanggo milih negarane. Dadi wong kita violet kanggo kapentingan manca, kita njaluk kanggo ngormati negara kita lan rakyat.
    21. +1
      Maret 4 2020
      Egey! lan sing durung dijupuk mudhun utawa diunekake munggah pesawat Russian durung?! Sugeng rawuh! Sapa maneh sing ora nyampurake Rusia lan wong multinasional karo telek? Sugeng rawuh! Rusia bakal nandhang kabeh saiki! Kanggo dheweke sing kudu disalahake .... Lan yen dheweke ora disalahake, mula dheweke bakal milih wong sing salah. ngapura "pisau ing mburi" saka kanca karo loman tenan Russian .. Lan uga Rusia tresna kanggo ngapura utang kabeh limo Papuans lan mantan kanca bosom, ngedol sumber daya alam ing setengah rega kanggo mungsuh, lan menehi wilayah kanggo tanggi tanpa alesan. .. Rusia iku jiwa loman .. Lumaku, cacat! Nanging serius - kenapa wong kita butuh Mesir sing mambu iki kanthi piramida ?! Aku ora ngomong bab buruh hard prasaja, nanging bab pemilik bener lan warga Rusia .. Apa ana kanggo milih? Apa bisa ngempit Terusan Suez saka tukang nyedhot.. Iki mung topik sawise pipa gas Turki. populasi donya liyane lumebu ing hysterics .. Lan ora ana siji elinga Ebola medeni sing wiping metu ireng, lan padha ora ngelingi bab flu manuk .. lan AIDS .. Kuwasa donya iki banget alangan dening populasi procreating amarga kanggo pangembangan obat .. Maneh, iki dosa gedhe: abdine Gusti Allah, lumpuh, kudu mati sawise lair, lan dokter nyeret dheweke metu saka donya liyane .. lan ibune, sawetara jinis silikon. blogger, Gusti ngapura kula, wis nandhang sangsara karo wong kanggo setahun, menyang panti asuhan .. utawa bengok-bengok kabeh liwat Internet: mundhakaken dhuwit kanggo operasi !! Sing, nalika Doctors marang dheweke - ora nglairake, - anak bakal duwe patologi elek, - dheweke ora ngrungokake wong .. Lan nalika dheweke nglairake - menehi kula saperangan yuta, - sandi wong cilik bakal ora urip digunakake .. Lan tho, kang bakal ninggalake .. lan operasi ora nyimpen .. Lan kene .. - mung pesawat saka mantan Kakaisaran .. Peduli iku, nalika direktur Cherkizon ing Turki mbukak hotel - Abramovich piyambak sailed marang ing yacht .. - dear wong! Lan kabeh iku sah! Asil saka Cherkizon!!!! saben dina, miturut dokumen tax, ana 50 ewu rubles .. Wong-wong Rusia miskin lan miskin, ndhuweni obyek kuwi ing Muscovy .. Ing asas .. - Mesthi wong-wong sing nyebul munggah Papan iki ing Mesir wis dawa wis mati. Kita mung ora perlu ngerti. Nanging wong wis diatur supaya dheweke butuh tontonan, eksekusi umum lan pengakuan.. Pertunjukan dibutuhake.. Ing kene, kabeh mungsuh kita duwe pertunjukan lan dolanan kanggo umum ternyata dadi pesta mata.. Lan kita isih duwe sawetara pencerahan budaya tinimbang Oscar ... Kanggo sing lan kita nandhang sangsara .. - kita ora ngerti carane drive gambar .. Sorry, iku nggodhok ...
    22. +1
      Maret 4 2020
      Sawise "ing kaki", Rusia, yen perlu, iku wektu kanggo dadi ora mung ing "pose", nanging ing "sikap gelut". Mungkasi ngomong babagan sawetara "hukum internasional", inisiatif perdamaian, mitra, lan terus-terusan nyatakake sawetara "prihatin" sing ora ngiket sapa wae. Saka posisi iki, kita tak bogged mudhun ora mung ing Donbass, nanging uga ing Suriah lan Venezuela.
    23. 0
      Maret 4 2020
      Aku ora pengin, nanging aku bakal nulis. Kabeh resort ing Turki lan Mesir bakal dibuwang sanalika yen charter diblokir. Cara kasebut tenang lan efisien. Mung sing duwe ora butuh. Lan wong-wong sing pengin santai gratis mesthi bakal. Sapa sing bakal nolak ngombe watara jam.
      1. 0
        Maret 5 2020
        Wiwit 2015, ora ana charter menyang Mesir ... kita ora kaget, kita ngatur, menehi ganti rugi amarga ora ana turis.
        1. 0
          Maret 6 2020
          Lan ana akeh turis saka Rusia? Ing wektu sing kuwat banget wis dadi kurang. Sing pengin lan karo dhuwit - ya kanggo kesehatan. Dhiskusi babagan biaya pengiriman.
    24. -1
      Maret 4 2020
      Crimea iku kita, Rusia! Saiki saben Rusian bisa nuduhake dhewe, wong posisi ing hubungan kanggo Turki padha - dheweke ora marem karo cara "sultan" (R. Erdogan) tumindak - welcome to Crimea ... Kanthi Mesir iku padha - kok argue lan sumpah ing situs - ngobrol karo kanca-kanca kanthi pribadi, nawakake liburan ing Crimea.
    25. 0
      Maret 4 2020
      Duma Negara, Kementerian Luar Negeri Federasi Rusia, Kementerian Pertahanan Federasi Rusia kudu mblokir Mesir sabisa-bisa kanggo serangan teroris iki lan ngukum negara iki! Liwat pengadilan kanggo entuk pembayaran ganti rugi babakan dhuwit kanggo sederek sing tiwas ing serangan teroris iki! Ing perdagangan, nemtokke sanksi marang Mesir! Kamentrian Luar Negeri njupuk kabeh langkah kanggo ngukum pelaku serangan teroris iki!
    26. 0
      Maret 4 2020
      Quote: Kumis Paus
      . Nanging rakyat, nyata, ing ngendi para wakil bakal mbela kepentingane pedunung ing kabupaten kasebut.

      Dadi gedhe lan percaya ing dongeng! ngguyu
      1. 0
        Maret 5 2020
        Iki dudu dongeng, sing kudu dadi tujuane. Lan panemune timbalan uga. Wong ora nepaki deklarasi - nindakake liyane. Ing Amerika Serikat, para anggota kongres nganakake acara kasebut ing ngarep para pamilih supaya mung bisa dipilih maneh kanggo periode anyar - larang kanggo nonton. Mug squeamish bakal teka ing kene, ngethok pita, ngucapake saperangan slogan lan bali menyang Moskow. Urip ana, nanging ing lemah - "populasi".
        1. 0
          Maret 9 2020
          Sing bener, wakil kudu dikontrol dening pamilih. Dheweke kudu ngerti yen dheweke ora nyukupi pangarep-arep kabupatene, dheweke bakal kelangan papan sing anget. Banjur bakal tumindak beda.
    27. 0
      Maret 5 2020
      Kutipan: Vyacheslav Viktorovich
      Ing kasus kaya mengkono, aku tansah takon dhewe - apa persis daya saka kawicaksanan manca Rusia, kang biasane dipuji? Biasane, kemampuan kanggo ora sopan ing bagean kasebut ditinggalake minangka kekuwatan kabijakan luar negeri, nanging nalika kasar diwiwiti ing arahe, menyang endi daya?

      Sederhana wae, kekuwatan kita ora bisa perang yen diprovokasi. lan supaya kita zhahayut nalika perlu. Nanging nalika skala perang bakal global - apa sampeyan butuh WWII 2020 anyar lan ngluwihi? Apa babagan mangsa nuklir?!
      ps Apa kabeh wong lali babagan 2008 karo Georgia? Chechnya (dheweke wanted kanggo padu kita karo Kaukasus), lan sadurunge iku: Moldova (Transnistria), Georgia (Abkhazia lan Ossetia Kidul), Armenia lan Azerbaijan (Karabakh konflik), kita kudu ora lali bab sedulur saka Serbs enom kita sak bom Yugoslavia !!!!
    28. Komentar wis dibusak.
    29. 0
      Maret 16 2020
      Kutipan: T.Henks
      Lan ana akeh turis saka Rusia? Ing wektu sing kuwat banget wis dadi kurang. Sing pengin lan karo dhuwit - ya kanggo kesehatan. Dhiskusi babagan biaya pengiriman.
      Ana sawetara turis saka Rusia, nanging ora ana kita ditutupi dening turis lokal saka negara Arab tetanggan lan akeh turis saka Ukraina. Kanggo rega, rong minggu ing Sharma bintang lima kanthi penerbangan reguler luwih murah tinimbang "resort Wilayah Krasnodar"

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"