Review militèr

Ing masalah proyek global "Kulon".

38
Ing masalah proyek global "Kulon".Aku wis bola-bali ujar manawa proyek global "Kulon" ngalami wektu sing angel. "Roti jahe manis" maneh ora cukup kanggo kabeh wong, lan jumlahe wis tambah akeh luwih saka 30 taun "lemak" sing saiki jumlah "panrima roti jahe" ora kudu dikurangi kanthi 5-10% sengsara, nanging, paling mungkin, ing kaping. Iki, mesthi, nggawe masalah serius - amarga padha "panampa" ora ing kabeh bakal tanpo pekso mbatesi kapentingan. Lan iki, ing siji, tegese sadurunge iku, ing umum, elit united saka project "Kulon" mesthi bakal miwiti kanggo dibagi dadi klan gedhe, Cut dhewe, supaya ngomong, kanggo wong urip. Lan ing kerangka perjuangan klan kasebut, bakal dadi jelas sapa sing bakal tetep "ngambang" lan sapa sing ora.

Dadi, saben klan gedhe iki kudu mutusake apa sumber penghasilan utama, uga ideologi apa sing bakal dilawan mungsuh. Yen kita nimbang sumber, banjur, ing umum, ana telu dina iki. Iki minangka produksi komoditas nyata (kalebu lenga), iki emisi, lan, pungkasane, iki ngontrol transaksi ijol-ijolan. Loro pungkasan cukup angel kanggo misahake siji saka liyane dina iki, nanging minangka peran saka ukuran Single Nilai dipisahake saka dollar lan emas bali menyang peran iki, prabédan bakal dadi ketok.

Nanging, elit finansial sing wis digabung sadurunge kudu dipérang dadi rong klompok: siji kudu ngubengi mesin cetak, sing liyane kudu nggawe infrastruktur "pengganti" global sing bebas saka pers iki. Elinga yen perjuangan iki diterangake ing Prajanjian "Lawas" - ing wangun perjuangan karo "pedhet emas". Ing kene, kanthi cara, sampeyan kudu ngomong sawetara tembung babagan teori konspirasi - amarga tabrakan sing diterangake, sing pancen objektif, uga dibayangke ing akeh teks konspirasi. Bener, kanthi cara sing beda-beda. Mangkono, klompok industrialis paling asring diarani ing teks minangka "Rockefellers", lan "changers" minangka "Rothschilds". Aku ora bisa nemokake ing sastra konspirasi jeneng unambiguous kanggo wong-wong sing ngontrol mesin cetak ing Amerika Serikat, kesenengan iki lantaran kanggo siji utawa liyane.

Aku bakal ngomong yen kesenengan iku bebarengan, nanging minangka printing dhuwit dadi cara dominan kanggo nggawe MediaWiki, klompok dhewe wiwit mbentuk watara Fed, digawe ing basis saka birokrasi Amérika, pejabat saka bank-bank paling gedhé lan sawetara financial liyane. struktur. Lan ing antarane wong-wong mau lan pemodal "lawas", konflik mesthi bakal diwiwiti, sing bakal nandheske garis aliran banyu. Iku kedaden - ing sambungan karo usaha saka "lawas" financiers (conditionally, ing "Rothschilds") kanggo mbaleni fokus awal abad rong puloh karo nitahaken saka Fed lan nggawe "bank sentral bank sentral" ing basis saka IMF.

Gagasan kasebut ora bodho - sanajan pitakonan babagan efektifitas kasebut kapisah, mesthine ora bakal cukup kanggo 100 taun, nanging sejarah karo Strauss-Kahn ditutup tightly - wiwit, minangka bagéan integral, kasedhiya kanggo ban ing kabeh bank sentral (kalebu Fed) ing emisi sawijining. Nanging ing wayahe, dadi cetha banget yen wong-wong sing ngandelake kebijakan "ganti", yaiku, kanthi umum, ngganti sistem finansial dolar kanthi sistem "zona mata uang", ora cocog karo sing sing dadi sumber penghasilan utama yaiku masalah dolar.

Miturut cara, pamisah sadurunge ngarep united "pembiayaan" wungu pitakonan saka sing "industrialis" bakal karo. Minangka pengalaman wis ditampilake (nitahaken saka dana siji dening kepala Rothschild lan Rockefeller omah), "industrialis" kathah ngupaya sukses ing pasar internasional, lan ora pasar Amérika domestik, gumantung ing ditokake saka dollar. Sing, kanthi cara kasebut, nuduhake kepiye para pamimpin ekonomi Amerika dhewe netepake prospek domestik.

Ing taun-taun pungkasan, mung wong sing kesed ora nulis manawa bagean saka "kekaisaran Rothschild" wiwit pindhah saka London menyang Hong Kong, alat utama ing kene yaiku Bank Hong Kong-Shanghai, sing dikenal minangka HSBC. Kabeh wis jelas ing kene - lan iki uga dudu teori konspirasi. Nanging, kasebut ing ndhuwur yen wong-wong sing kaiket banget karo dolar lan Fed kudu nglawan tren kasebut. Nanging, iki mung kesimpulan logis. Kepiye babagan latihan? Lan iki laku, saka situs web RBC.

"Kurang pengawasan ing tumindak bisnis HSBC ing AS wis mimpin kanggo taun operasi laundering dhuwit kanggo kartel tamba Mexican lan klien dubious saka Timur Tengah liwat bank, miturut laporan Komisi khusus Senat AS dirilis ana. Sadurungé, pimpinan HSBC wis ngakoni "kesalahan perhitungan" ing sistem pengawasan internal, lan dina iki bakal menehi panjelasan marang anggota kongres AS.

Miturut asil investigasi, bank Inggris duwe masalah paling serius karo klien Meksiko. Wiwit taun 2005, mayuta-yuta dolar wis mili liwat bank, sing miturut penegak hukum, dadi mafia obat lokal. Transaksi curiga mung mandheg ing Nopember 2007, nalika HSBC ditekani dening karyawan kantor jaksa Meksiko, golek dhuwit saka raja narkoba.

Anggota kongres AS uga percaya yen dana klien sing ana hubungane karo terorisme internasional dicuci liwat HSBC. Ing curiga, utamane, operasi karo klien saka Iran, Arab Saudi, Suriah lan Kapuloan Cayman entuk.

Ing statement resmi sawise karya Komisi Senat, HSBC nyathet yen kedadeyan kasebut minangka "piwulang penting kanggo kabeh industri kanggo nglawan para penjahat sing nembus keuangan donya." Sadurungé, manajemen bank wis ngakoni kesalahan perhitungan ing organisasi kontrol nalika nindakake bisnis ing Amerika Serikat. Bank saiki bisa uga mbayar denda sing akeh marang panguwasa AS - nganti $ 1 milyar miturut perkiraan ora resmi - kanggo ngrampungake tuntutan kasebut.

Cetha, "pelanggan Meksiko" minangka pidato. Cetha yen HSBC ing AS bakal nglawan "miturut aturan" - yaiku, mbayar denda, mratobat, uga, lan liya-liyane. Cetha yen perkara kasebut ora bakal diwatesi mung siji milyar, nanging la guerre comme a la guerre ... Cetha yen mesthi ana akeh alasan - HSBC digawe miturut praktik "perang candu" lan dhuwit kanggo transit obatan wis tansah dikuwasani Panggonan serius ing turnover sawijining (lan tanpa iku bisa kanggo mbangun jaringan financial global ing abad kaping-XNUMX?). Nanging kanggo kita pancen ora penting. Miturut cara, dheweke ora mung, FRS saiki bakal cukup aktif "nempatake tekanan" ing bank-bank, meksa pimpinane mutusake ing kerangka konfrontasi global. Nanging ing kene ana investigasi kongres khusus - iki juara HSBC!

Wangsulan: Bab ingkang utama iku, ketoke, elit saka project "Kulon" wis pungkasanipun pamisah. Bagéyan saka iku wis gumantung ing internasional, "interzonal" aliran financial (karo pusat ing China, iku ora kanggo apa-apa sing China bakal nggawa securities denominasi ing yuan kanggo pasar donya liwat HSBC), part - ing terus saka dollar. masalah. Cetha yen birokrasi AS wis melu iki, bagean kapindho (lan, mbok menawa, wis main peran dominan ing), amarga mesthi ora bisa menyang ngendi wae. Kanggo produksi nyata, aku wis nulis babagan iki.

Lan yen ana pamisah, sampeyan bisa muter ing. Carane pitakonan kapisah. Nanging, mugi kula ngelingake sampeyan yen ing game kasebut ing antarane macem-macem bagean proyek "Barat" sing durung digabungake, Lenin lan Stalin nggawe kekuwatan gedhe saka Rusia. Mungkin wektune mbaleni asile?
Pengarang:
Sumber asli:
http://worldcrisis.ru/crisis/1000252
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ngalamun
    ngalamun 25 Juli 2012 15:43
    + 10
    Ya, sampeyan ora bisa mbantah ing kene. Saiki bakal menarik kanggo nonton kepiye mantan sekutu USSR, sing cepet-cepet golek roti jahe, bakal nyusup kanthi lengkap. ngguyu
    1. Fakturin
      Fakturin 25 Juli 2012 16:14
      +7
      Frasa pungkasan, miturut pendapatku, ora tanpa makna. Sayange, kita ora duwe Stalin, nanging bangkekan kudu duwe sikil katelu.
      1. Petrovich-2
        Petrovich-2 25 Juli 2012 16:30
        0
        Quote: Fakturin
        Sayange, kita ora duwe Stalin
        aran sampeyan salah, buk.
        1. io_stalin
          io_stalin 25 Juli 2012 19:40
          + 18
          Carane apik dadi Rusian


          "Napa kita wong Rusia tresna marang wong Rusia? (Saliyane kesopanan sing ana ing pitakonan iki)

          ... Kanggo kobong, ngamuk, unceasing kepinginan kanggo abad kanggo nggayuh watesan lan ngluwihi watesan. Nangis - supaya mripatmu nangis. Kanggo master Siberia - supaya ends ing Alaska. Kanggo mbangun pesawat - supaya tengen nganti papan.
          "Perang - supaya bumi nyawiji. Rusia ora mung nggunakke wektu sing suwe lan nunggang kanthi cepet, nanging cepet-cepet nganti dheweke ngliwati garis cakrawala, ing kabeh saka urip spiritual batin kanggo kegiatan revolusioner kanggo riset ilmiah lan teknis. Mung kanthi psikologi ing salawas-lawase ngupayakake watesan, bisa mbangun negara sing gedhe banget kaya kita, nggawe sastra sing surem lan megah kaya kita, nggumunake jagad iki kanthi horor sing ora bisa dipikirake lan pahlawan sing ora bisa dipikirake kaya kita.

          "Kadhangkala - ing wektu sing padha. Kelip-kelip karakter Rusia sing paling utama kadhangkala nggawe negara liya beku ing medeni utawa ngurmati. ...

          Kanggo ora lengkap budaya munafik.
          Ana jinis wong munafik Eropa - kanthi rai sing adhem, ora bisa ditembus, kanthi gerakan sing polesan, kanthi eseman tipis, ing mburine bisa didhelikake kanthi becik lan gething. Ana jinis Asia saka munafik - stiflingly obsequious, mili memuji, esem supaya tutuk meh break - lan ing wektu sing padha scolding sampeyan telung lantai sanalika lawang ditutup. Lan ora ana jinis wong munafik Rusia. Rusian tugas nganggep eseman Amerika minangka artefak, minangka penghinaan, minangka moyoki, minangka moyoki, minangka deklarasi perang. Ketulusan ngrusak wong Rusia ing jagad iki kanthi kemunafikan sing murni, nanging uga minangka tandha identifikasi sing ora bisa dingerteni sing bisa langsung ngenali sampeyan dhewe ing akeh wong manca. Lan yen wong liya duwe ketulusan minangka tandha sifat paling dhuwur marang sampeyan, mula wong Rusia nduweni ketulusan ing tingkat nol, lan watak kasebut diwiwiti kanthi "soulfulness", sing kadhangkala ora bisa dipikirake kanggo wong manca. Inggih, yen Rusia mutusake kanggo nuduhake tulus marang sampeyan, sedulur, lungguha lan nulis surat wasiat, mung yen .....

          Kanggo takdir sajarah sing luar biasa.
          Apa nasibe sejarah Yahudi? "Padha gelo mouse, wrote ing mink." Apa nasib sejarah Amerika? "The redneck tindak menyang pameran." Apa nasib sajarah Jerman? "The Shopkeeper lan Dominasi Donya". Apa nasib sajarah Rusia? Epos. Ups luar biasa. Tiba sing ora bisa dipikirake. Ora ana apa-apa. Lan dominasi lengkap ing jagad iki kanthi dawa. Nalika miwiti sinau dramaturgi, aku ora bisa nyingkirake perasaan yen sejarah Rusia kayane ditulis dening penulis drama profesional, sing kanthi cepet bisa ngira-ngira kapan panampil wiwit bosen kanthi terus-terusan kamenangan, kamenangan, kamenangan lan ing ngendi dheweke kudu. nguripake wentis, lan ing ngendi, ing nalisir, munggah saka reged menyang gedhe. Saka pakulinan, wong Rusia malah ora weruh carane sampurna kontras serem iki, carane sampurna kombinasi iku: repressions gloomy saka 37 lan nggumunke, mokal kamenangan Stalingrad ing 43rd. Utawa terobosan Brusilovsky ing taun 1916 lan karusakan lengkap, iki minangka ambruk negara ing tengah taun 1917. Rusian, metu saka pakulinan, malah ora ngerti kabeh ravishing, dizzying kaendahan roller coaster iki sajarah Rusia, saka kang wong liya wis edan dawa ago. ...

          Apa Rusia minangka wong paling gedhe ing Bumi?
          ya wis. Ketekunan Rusia sing ora sopan bakal cepet-cepet nggiling kabeh lan kabeh wong, sanajan wong Tionghoa. Ana wong sing luwih pinter, ana wong sing licik, ana wong sing luwih teratur, ana sing sugih, luwih akeh, nanging ora ana sing luwih ulet tinimbang Rusia. Rusia, wis nyepetake, nyuwil kabeh, tentara, bangsa, negara, bawana, njaba angkasa, lan cepet utawa mengko Rusia bakal break liwat donya. Kajaba iku, saben wong Rusia nyata ngerti yen jagad iki duweke tengen - mung kanggo njupuk jagad iki. Lan cepet utawa mengko donya Rusia bakal njupuk alih.
          http%3A%2F%2Faftershock.su%2Fnode%2F11248
          1. Teploteh-nick
            Teploteh-nick 25 Juli 2012 19:45
            +5
            Kutipan saka: io_stalin
            Carane apik dadi Rusian

            Lan aja ngomong - tembung emas !!! ombenan
            Kutipan saka: io_stalin
            Apa Rusia minangka wong paling gedhe ing Bumi? ya wis. Ketekunan Rusia sing ora sopan bakal cepet-cepet nggiling kabeh lan kabeh wong, sanajan wong Tionghoa. Ana wong sing luwih pinter, ana wong sing licik, ana wong sing luwih teratur, ana sing sugih, luwih akeh, nanging ora ana sing luwih ulet tinimbang Rusia. Rusia, sawise buyar, nyuwil kabeh, tentara, bangsa, negara, bawana, njaba angkasa, lan cepet utawa mengko Rusia bakal break liwat donya.

            Sampeyan sayangku - ya kanggo tembung kasebut - ya kanggo komentar kasebut - sampeyan langsung kudu menehi minimal Jendral !!! ombenan
            Sayange - Aku mung bisa sijine 1 plus, kang tega. sad
            Matur nuwun Gusti - sing ana wong kaya kita, supaya kabeh sing ditulis - bakal kelakon! am
            Kamulyan kanggo Rusia !!! ombenan
            Miturut cara - iku Amer sing julukan kita - wong paling recalcitrant ing bumi. Lan iku bener.
            1. io_stalin
              io_stalin 25 Juli 2012 19:55
              +7
              We are Rusia.
              ombenan
              We are Rusia, Ukrainians, Tatar, Kirghiz, Kazakhs, Chechens, Avars, Belarusians, Evenks, Mordovians, Karelians, Armenians..... lan akeh akeh putra lan putri wis digedhekake dening Negara Agung kita sak anané.

              Kanggo S.Sh.P.:

              "Sampeyan durung weruh getihe wong sing ditresnani ing ngarep lawang."

              Sholokhov - kanggo Amerika, 1943

              Wong India bisa diabaikan.
              Sholokhov gedhe ngandika "omahmu".
              1. vvvvv
                vvvvv 25 Juli 2012 21:48
                0
                Kutipan saka: io_stalin
                We are Rusia, Ukrainians, Tatar, Kirghiz, Kazakhs, Chechens, Avars, Belarusians, Evenks, Mordovians, Karelians, Armenians..... lan akeh akeh putra lan putri wis digedhekake dening Negara Agung kita sak anané.

                Sayange, sawetara wong ora nemokake cara liyane kanggo ngadeg metu - supranational, contone, cara. Lan dheweke wiwit milih "kekhususan", contone, adhedhasar bangsa. Lan wara-wara iku minangka banter, minangka nemen sabisa, i.e. luwih katon ing latar mburi umum.
                Contone, lan aku mikir akeh sing bakal setuju - ing taun 90-an ana wabah kejahatan, saiki ana lingkungan iki. Punika wong sing wis ora nampa pendidikan, lan ing umum - ora ana siji lan apa-apa ing urip, nanging kepengin piye wae negesake piyambak lan ora nemu apa-apa sing luwih apik kanggo entuk wewenang ing cara iki. Kanggo nyelehake kanthi cetha - ing kacilakan lan kasusahan wong liya. Mesthi, iki dudu perkara utama kanggo kabeh wong ing bunderan kasebut, nanging panguwasa uga nyenengake ... Kanggo sawetara, masalah kasebut luwih akeh babagan dhuwit lan gaya urip. Nanging siji ora kelakon tanpa liyane. Lan sawise kabeh, nalika wong "munggah", iku wis rampung legalized kanggo awake dhewe lan malah bisa dadi warga sing tepat, utawa malah menehi ganti rugi masyarakat kanggo tumindak kepungkur. Bisa uga ana sawetara. "Wong iku serigala kanggo manungsa" - bisa entuk pijakan ing urip.
                Cukup, ana subkultur, bangsa, lan liya-liyane. Lan pamisahan saka subkultur utawa bangsa kasebut saka umum iku dhewe OPOSITION. Liyane bab iku bisa uga ana permusuhan ngluwihi iku. Iki "mabur" sing kudu dipisahake lan dioyak, lan kanthi kasar. Lan saiki connivance.
                1. vvvvv
                  vvvvv 25 Juli 2012 23:35
                  +1
                  Ketoke, ana sing lara lan minus ...
              2. keylogger
                keylogger 26 Juli 2012 00:09
                0
                teks apik !!!
          2. Dimitr
            Dimitr 25 Juli 2012 22:35
            +1
            Kutipan saka: io_stalin
            Carane apik dadi Rusian

            Ya pancen! Lan aku bungah yen aku bangga bisa ngomong: "Aku Rusia!"
        2. vvvvv
          vvvvv 25 Juli 2012 20:11
          +2
          Stalin nduweni gaya manajemen otoriter, lan saiki luwih angel diatur, amarga. wong sing subordinated kanggo ombone rodok kurang dening wedi, nanging padha pengin soko, kapentingan dhewe ... Lan luwih angel kanggo wong-wong mau, lan nang endi wae sampeyan kudu setya kanggo everyone, malah yen korupsi ... Iki arang banget singkat . ..
          1. io_stalin
            io_stalin 25 Juli 2012 20:18
            +4
            sing. embuh.
            ora ana nasional, internasional, mononasional.
            ora.
            "Sampeyan ndeleng gopher. - Ora. Nanging dheweke!"
            1. vvvvv
              vvvvv 25 Juli 2012 21:31
              +2
              Lan aku ora mikir sing masalah ing Panggonan pisanan. Ide kasebut bisa uga, nanging umume ora butuh. Massa luwih cedhak karo kulit dhewe lan urip saben dina sing nyaman. A bagean cilik saka wong mikir bab liyane. Anggota forum iki - pangecualian langka. Aku mung arep menyang saben wong sing aku kenal. Kabeh whirl ing urusane lan idleness. Ora ana kepinginan kanggo ketegangan pikirane lan kuwatir babagan apa wae. Kabeh massa iku infantile, supaya wong bakal nindakake kabeh kanggo wong-wong mau. Putin, wenehi aku kerja, wenehi dhuwit, wenehi liyane. Yen bisa, mesthi njaluk sisu, kaya bocah cilik. Ana sing kudu disalahake lan ana sing kudu disalahake. Freeloaders kanggo urip, sanajan urip iki nggawe sampeyan. Amarga iki, alam ora owah lan katon ing kesempatan sing paling sithik. Sing. ora driji, utawa gyrus, bakal pindhah ngluwihi selfishly perlu. Pramila kula pitados bilih saben tiyang pikantuk ingkang pantes.
              Aku ora seneng yen kaya ngono. Apa kuciwo ing wong. Lan aku kudu ngomong kabeh iki.
              Malah sawise ngomong karo wong - persetujuan maksimum. Apa gandum sing ditinggal bakal germination dudu kasunyatan ...
              Nanging, iki kabeh ditrapake ora mung kanggo bab kuwi sing biasane rembugan kene. Kajaba iku, lan umume, paling ora ing apa wae, contone, ing bisnis. Kanggo wektu sing suwe aku nawakake sawetara bisnis kanggo kenalanku - ana minat lan perhatian, nanging pancen ora ana inisiatif lan langkah-langkah.
              Kabeh iki minangka SIFAT UMUM. Lan ora Matter apa iku bab.
              Sejatine, aku mung ing a.h.w.e... Nyuwun
            2. Karabin
              Karabin 25 Juli 2012 21:50
              -2
              Dear io_stalin, tulung nerangake apa tujuan sampeyan ngirim "Sepira apike dadi Rusia". Lan apa hubungane kiriman iki (aku ora nglawan kontene) karo artikel Khazin?
              Apa sampeyan kuwatir babagan rating?
              Apa sampeyan pengin excite raos patriotik cetha antarane anggota forum? tanggane santa... nuwun sewu ... insinyur pemanas wis overexcited lan siap kanggo langsung promosi sampeyan menyang jenderal.
              1. Dimitr
                Dimitr 25 Juli 2012 22:38
                +1
                Kutipan saka Karabin
                engineer pemanas wis overexcited lan siap kanggo langsung ningkataké sampeyan kanggo jenderal.

                Iku tega sing ora excites sampeyan!
                1. Karabin
                  Karabin 25 Juli 2012 23:59
                  +1
                  Kutipan saka Dimitar
                  Iku tega sing ora excites sampeyan!

                  Kenapa kesimpulan kaya ngono?
              2. io_stalin
                io_stalin 26 Juli 2012 00:02
                +4
                Aku seneng artikel ing umum.
                Aku setuju yen Rusia duwe kesempatan.

                Kanggo pisanan ing 30 taun, kahanan sing kita seneng.
                Ekonomi pasar dudu panacea, ora becik, sing kita deleng.

                Apa sing kedadeyan ing AS lan Eropa minangka transisi menyang negara totalitarian global.
                Ing Kulon, kantong dhuwit transnasional sing tanggung jawab, sing ora mbutuhake moralitas, agama, utawa populasi.
                Kita durung opindosilis, ora ing wektu, kita wis makaryakke ikhlas. (Nanging ora kabeh).
                Awaké dhéwé ngerti nèk kekuwatan kuwi ana ing BENER.
                Kita kabeh karo Putin eseman ngimpi Rusia Agung.
                Dihalangi dening wong-wong sing duwe warna ungu jero.
                Nanging sawise Libya, dheweke uga butuh negara sing kuwat, sampeyan bisa ngrasakake.

                Kulon uga butuh Rusia, butuh banget sumber daya, nanging kabeh beda karo dheweke, mentalitas beda, kita ora ana ing dalan menyang negara mulya Globalisasi.


                Globalisasi (miturut Rogers) nggambarake "moralitas" kantong dhuwit lan kelemahane manungsa (ugh, njijiki):

                "1. Introduksi sistem "pendidikan" sing nggumunake sing ora nyedhiyakake kawruh sing lengkap, ora mbentuk pamikiran kritis lan kawruh universal babagan donya.
                2. Pembentukan massa jinis pamikiran konsumen sing ora dipikirake.
                3. Karusakan pikiran sing produktif, diganti kanthi spekulatif lan parasit. Kalebu nggawe kahanan kasebut nalika pabrikan entuk bathi kurang saka bakul / perantara.
                4. Penegasan teori ekonomi neoliberal sing ora bisa digunakake minangka siji-sijine sing bener, sanajan ora ana rumus siji sing bisa ditrapake ing praktik utawa didhukung dening fakta.
                5. Imposition saka Highly specialized, gumantung, kolonial jinis monokultural, produksi low-tech.
                6. Dhukungan kanggo rezim ultra-tengen, reaksioner, diktator sheikh Arab, monarki, gerakan fasis lan fundamentalisme Islam.
                7. Perjuangan kanggo nglindhungi paten lan "hak" nyuda pangembangan teknologi lan mbatesi akses menyang informasi.
                8. Promosi individualisme lan egosentrisme, sing ndadékaké atomisasi masyarakat lan nyuda tingkat lair sing nyebar.
                9. Nglindhungi hak-hak kaum gay, pedofil lan wong-wong jahat liyane sing ngluwihi kabeh watesan sing wajar."
                http://second-911.livejournal.com/24227.html

                Iki ora bisa diijini.
                1. OdinPlys
                  OdinPlys 26 Juli 2012 05:44
                  -1
                  Kutipan saka: io_stalin
                  Iki ora bisa diijini.


                  Kanggo nyegah iki ... perlu kanggo ngenali ing tingkat eselon paling dhuwur saka daya ... kasunyatan iki ...

                  = Ing kabeh negara ing ngendi wong-wong Yahudi wis manggon ing jumlah gedhe, padha ngedhunake tingkat moral, kejujuran komersial, ngisolasi awake dhewe lan ora ngutangi awake dhewe kanggo asimilasi. Padha dipoyoki lan nyoba ngrusak agama Kristen. Dheweke wis netepake negara ing sawijining negara lan, yen ana oposisi, ngupayakake nyedak negara kanthi finansial. Yen kita ora, miturut Konstitusi, ngusir wong-wong mau / saka Amerika Serikat /, banjur kurang saka rong atus taun bakal cepet-cepet akeh, njupuk alih, nguntal negara lan ngganti wujud pamaréntahan kita. Manawa padha ora disingkirake, kurang saka rong atus taun anak-turun kita bakal padha nyambut gawe ana ing pategalan kanggo nyukupi pangan, dene wong-wong Yahudi bakal padha ngoyak-oyak tangane ana ing kantor-kantor dhuwit. Aku pitutur marang kowé, para sedulur, nèk kowé ora nyingkirké wong-wong Yahudi ing salawas-lawasé, anak-anakmu bakal ngipat-ipati kowé ana ing kuburanmu.=

                  BENJAMIN FRANKLIN / 1706-1790 / Fisikawan lan politikus Amerika. Saka pidato nalika diskusi Konstitusi AS taun 1787

                  Mbusak kabeh pawiyatan ... lan institusi prasekolah saka guru Zionis ... kudune ora ana ing media ... lan luwih-luwih ... ing aparat administratif ...
                  1. kucing ilmuwan
                    kucing ilmuwan 29 Juli 2012 14:41
                    0
                    OdinPlys,

                    BENJAMIN FRANKLIN /1706-1790/ Fisikawan lan politikus Amerika. Saka pidato nalika diskusi Konstitusi AS taun 1787


                    Nyedhiyani pranala menyang kutipan asli ing basa Inggris.
                    Mangga, pindhah menyang situs organisasi serius, lan ora menyang situs Nazi.
                    Palsu iki diterbitake ing Nazi Jerman ing taun 1934, ing Goebbels, Menteri Propaganda.

                    Museum Institut Franklin ora tau nyedhiyakake informasi kasebut.
                    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Franklin_Prophecy
              3. ZAVET
                ZAVET 26 Juli 2012 09:13
                -1
                Kiriman iki minangka MODEL RUSIA PERSEPSI WORLD lan
                OPOPOSED kanggo model Yahudi saka Rothschild-Rackefeller donya.

                Спасибо.
    2. alex-defensor
      alex-defensor 26 Juli 2012 00:17
      +1
      HSBC digawe miturut praktik "perang candu" lan dhuwit kanggo transit obat-obatan tansah manggoni papan sing serius ing turnover (kepiye jaringan finansial global bisa dibangun tanpa ing abad kaping XNUMX?)

      Ditebas urip!!!

      Ayo kula ngelingake sampeyan yen ing game kasebut ing antarane macem-macem bagean saka proyek "Kulon" sing durung digabungake, Lenin lan Stalin nggawe kekuwatan gedhe saka Rusia. Mungkin wektune mbaleni asile?

      Aku mikir, nanging tanpa fitur ekstrim saka rezim Stalinis !!!

      Quote: ngimpi
      Ya, sampeyan ora bisa mbantah ing kene. Saiki bakal menarik kanggo nonton kepiye mantan sekutu USSR, sing cepet-cepet golek roti jahe, bakal nyusup kanthi lengkap.

      Akeh sing bakal teka mlayu kanggo kita mratobat!!!
  2. Dreadnout
    Dreadnout 25 Juli 2012 15:46
    +7
    Iku bakal cukup kanggo panguasa kita otak Lenin lan kaku karo cakrawala Stalin. Ing istilah "sneakiness" padha tenan outdid wong.
  3. Kaa
    Kaa 25 Juli 2012 15:52
    0
    Lan babagan apa artikel kasebut? Kakehan bukuff, aku ora ngerti. Topik wis hackneyed saka Rothschilds-Rockefellers, bubar kene artikel padha dhewe ana, karo pesen padha, carane, padha ngomong, kanggo muter ing contradictions. Apa wong pinter, ngandika - lan ora ana sing cetha! belay
    1. Fakturin
      Fakturin 25 Juli 2012 16:16
      +2
      Kaa,
      Ya, iki dudu artikel, iki laporan saka pertandingan sepak bola mulut, sing penulis ora weruh.
  4. patriot2
    patriot2 25 Juli 2012 16:20
    +4
    Artikel pinter, nanging panggonan Rusia ing donya ditemtokake dening elit kita: daya lan bisnis. Nganti saiki, angel ngomong yen Rusia wis pindhah saka dolar lan pindhah menyang nilai liyane.
    1. Russ-
      Russ- 25 Juli 2012 16:47
      +6
      Kutipan: patriot2
      Rusia pindhah adoh saka $ lan pindhah menyang nilai liyane.

      Inggih, meh ora ana negara ing donya sing bisa mbayar iki.
      Kita, wong Rusia biasa, ora pengin urip kaya ing DPRK. Dadi sawise kabeh.
      Pramila kita kedah nganggep kasunyatan politik lan bisnis modern.
      Senajan aku setuju - pindhah adoh saka iki - PERLU! Utamané saka $ - kaya kuwi.
      1. Sablezub
        Sablezub 25 Juli 2012 22:58
        +1
        Aku setuju karo sampeyan, Russ ... nanging ora bakal gampang ditindakake ... The Fed wis nggambar batch kertas ijo liyane lan Amerika Serikat terus nyengkuyung lan nggawa "demokrasi lan prinsip kebebasan" menyang jagad iki. , Enlightening "wilayah unfavorable ing donya" ... Rothschilds lan Rockefellers kita kudu kahanan kang ora tetep lan lam kontrol (lan ora lokal ing negara siji, nanging global), supaya marang latar mburi perang iki, konflik lan kebingungan, Amerika Serikat. katon kaya pai apel kanggo investor ... mulane dheweke nekad narik Rusia menyang keributan iki, wah, China ... "Pamilik mesin cetak" pancen pengin bathi super, amarga dheweke ngegungake awake dhewe nalika Perang Dunia II. ... lan mulane padha cap dolar anyar kanggo Amerika Serikat kanggo construction saka operator pesawat anyar, pluru, prau, etc ...
        1. alexng
          alexng 26 Juli 2012 00:08
          0
          Amerika Serikat ora duwe wektu maneh kanggo nyetak - teknologi dolar ora ngidini, lan distribusi demokrasi ing antarane amer wis salah sawise misfire akhir-akhir iki. Lan saiki, yen India gabung karo "misfire" iki (sing bisa kedadeyan sawise lelungan Rogozin menyang India), mula para pedagang infeksi kasebut bakal mandheg. Saben dina ora Minggu.
          1. Sablezub
            Sablezub 26 Juli 2012 00:20
            +1
            ing topik -NATO: digawe dening Nazi ana siji "wong wicaksana" miturut julukan Isr, supaya dheweke ngaku yen Anglo-Saxon alus lan alus ... lan kabeh iki ngomong babagan piramida, Fed, dollar lsp iku omong kosong lan reged goroh.. .
  5. Petrovich-2
    Petrovich-2 25 Juli 2012 16:32
    +2
    Mungkin wektune mbaleni asile?

    Leonidich, sayangku, kenapa sampeyan ora yakin?
    "Mungkin" lan tandha pitakon - mbusak. Lan titik.
  6. Eugene B.
    Eugene B. 25 Juli 2012 16:42
    -2
    Mergo ing moncong raine pengarang kaya-kaya lunyu.
    Aftor tau ngandika, kita kudu muter Rothschild utawa Rockefeller? urgently kudu mutusaké, digunakake purun permen, Gingerbread ora bakal menehi.
    1. ZAVET
      ZAVET 25 Juli 2012 17:27
      -6
      Ya, kepinginan saka penulis - JEW Khazin (Semite-Negroid) CLEAR kanggo nemtokke kita model saka worldview tartamtu (srana saka perang ideologis).
      "Rockefellers", "Rothschilds", "Prajanjian Lawas", "gedhe" Yudashvili-Stalins", "Lenins-Ulyanovs", etc.

      Sing utama yaiku mbatesi kanthi jelas kapentingan genetis bawaan saka KITA.
      1. wall
        wall 25 Juli 2012 19:38
        +2
        Lan sampeyan maca kaca dheweke. Dheweke, ora kaya sampeyan, paling ora nulis perkara sing pinter. Lan dheweke ora duwe akeh teori konspirasi.
        1. alexng
          alexng 26 Juli 2012 00:10
          +1
          Kutipan saka tembok
          Lan sampeyan maca kaca dheweke. Dheweke, ora kaya sampeyan, paling ora nulis perkara sing pinter. Lan dheweke ora duwe akeh teori konspirasi.
          Lan liyane otak ... ngguyu
          1. ZAVET
            ZAVET 26 Juli 2012 09:16
            -2
            OOO stinkers metu))))))

            Miturut cara, aku ora weruh apa-apa sing wicaksana ing artikel kajaba STAMPS.

            Senajan aku setuju, sanajan ing antarane wong Yahudi ora ana wong sing BODO.
  7. anconsha
    anconsha 25 Juli 2012 16:43
    +3
    Oh, iku angel kanggo Kulon dhewe lan negara liya kanggo mbuwang dolar, minangka ukuran kabeh ing donya. Iku wis dadi akeh banget bagean saka daging lan getih kabeh ekonomi ing donya... Ana ora cukup emas kanggo sijine menyang circulation. Nutup ing negara siji saka kabeh liyane lan manggon independen? Kasep, amarga donya wis dadi global, lan sawetara impositions saka demokrasi sing, kaya Suriah saiki, ora bakal nglilani lan bakal mangan. metune ngendi???? Saben uwong kanthi tenang digali, karo pepadhamu kanggo nyang-nyangan kanggo mata uang lan supaya bisa urip.
  8. vadimN
    vadimN 25 Juli 2012 17:45
    +5
    Kasunyatan manawa ambruk sistem pemerintahan global saiki liwat oligarki finansial lan industri jelas ora mung kanggo kita, nanging uga kanggo wong-wong mau.
    Iku bodho kanggo mikir sing wong-wong iki ora foresee aliran Gamelan saka kapentingan kanggo pesawat liyane, supaya ora ilang "apa sing wis gained liwat overwork."

    Penulis artikel kasebut nulis: ... "Lan yen ana pamisah, sampeyan bisa muter."....

    Dheweke uga nyedhiyakake iki lan, yakin, bakal nggawe langkah-langkah pencegahan sing efektif. Mulane, game kasebut ora kudu nyekel iwak ing banyu perestroika oligarkis, babagan strategi netralisasi lengkap lan ngrusak sistem ngompa dhuwit lan sumber daya saka saindenging jagad kanggo wong-wong sing diarani ing kene kanthi jeneng umum "Rothschild-Rockefellers". Nanging kepiye carane nindakake iki minangka pitakonan gedhe ... Lan apa ana pasukan lan wong sing bisa nindakake iki?
    1. Sablezub
      Sablezub 26 Juli 2012 09:12
      0
      muga-muga ana ... yen ora, nganti suwe umume jagad iki ana ing ngisor tumit para demokrat kasebut, rusak banget amarga bom, tumungkul karo tangan sing amba.
  9. vladimir64ss
    vladimir64ss 25 Juli 2012 18:01
    +1
    Sembarang project wis telung fase: 1 Tambah ing bathi; 2 bathi maksimal; 3 bathi irungnya. Mesthi, ing pungkasan Fase 3, proyek anyar ditindakake. Apa sing ditulis penulis. Dadi, owah-owahan proyek kaya owah-owahan genggeman ing perang, emphasis lan keseimbangan ilang tanpa disengaja. Sampeyan bisa gampang tiba. Iki sing ditawakake Khazin kanggo njupuk kauntungan.
    1. alexng
      alexng 26 Juli 2012 00:15
      +1
      Tembung God ing transkripsi Inggris GOD G - generator; O - operator; D - ngrusak (generator-operator-destroyer utawa ngrusak). Tahap iki ana ing kabeh. Dadi "Manual Sunset" kanggo kulawarga teka. ombenan
  10. OperTak
    OperTak 25 Juli 2012 18:49
    +3
    Artikel iki ora kudu dianggep serius banget. Sadurunge rilis film anyar, dheweke tansah ngeculake trailer - umpan iklan. Sak ngertiku, Khazin ora bisa pesen, kok dadi topik kanggo diskusi dhewe. Artikel iki minangka "trailer" sing ngemot judhul dhuwur lan 1-2% informasi sing wis dikenal. Saiki pihak sing kasengsem bakal ngubungi dheweke lan tuku (ing arti harfiah) informasi lan proposal Khazin. Aku malah ngakoni yen dheweke, minangka wong, cukup netral, lan bakal dibagi elit kita dadi "wong sing pengin gabung" lan "wong sing ora pengin" (murni minangka perantara, mesthi).
  11. io_stalin
    io_stalin 25 Juli 2012 21:20
    +6
    Waca kabeh.
    Supaya bocah-bocah ngerti. (Nanging, aku uga ana ing peteng babagan sesuatu) eseman

    Ora mung senapan serbu Kalashnikov: Apa sing digawe Rusia (usaha ing ensiklopedia)

    "Nalika ngunjungi kanca cedhakku, aku kaget karo gambar sing luar biasa sing mbukak nalika aku ngobrol karo putrane sing isih enom, sing dadi bapak baptis.

    Kawangun minangka asil saka kawicaksanan Russophobic lan Russoborist negara kita lan, utamané, miturut omongane uwong Kamentrian Pendidikan, gambar saka worldview anak kita.

    Aku bakal nyritakake maneh dialogku karo bocah lanang sing meh umur 11 taun, sing dakkarepake:

    Danila, iku asmane anak baptisku, nimbali aku menyang komputer, ing ngendi dheweke main game, kanggo nuduhake kamulyan tank game, sing dheweke perang meh. Nggoleki tank, aku ngalembana kanggo kamenangan ing game lan scolded iku kanggo milih model Abrams, kang Amérika, lan ora siji saka tank kita, kang ing akeh babagan ngluwihi model Western podho rupo.

    Kanggo komentar iki, dheweke mangsuli yen dheweke seneng karo tank Amerika. Nanging aku ora bakal nyenengi karakteristik komparatif lan deskriptif teknologi tank, delving menyang sajarah perang lan industri militèr amarga saka preferensi rasa saka cah lanang 11 taun-lawas ing game komputer.

    Mulane, shrugging pundak, aku, bali kanggo maca sawetara buku, mutusaké kanggo tetep meneng. Nanging, nalika aku pindhah adoh saka meja ing ngendi Danila lungguh, kanthi ora sengaja, kasunyatan sejarah babagan penemuan tank, dening Inggris, muncul ing memoriku. Sing dakkandhakake marang anak baptisku. Apa sing dakrungu minangka wangsulan aku gumun, meksa aku bali lan nerusake obrolan.

    Lan dheweke marang kula ing ngisor iki. "Pranyata" kabeh sing ana ing jagad iki diciptakake dening Amerika lan Eropa. Rusia ora tau nggawe apa-apa lan ora bisa nggawe apa-apa. Kabeh sing paling apik lan perlu digawe dening Amerika lan Eropa, lan Rusia mung tuku kabeh saka wong-wong mau. Lan liya-liyane ing urat sing padha."

    SO 128 panemuan:
    http://perevodika.ru/articles/21692.html
    1. Dimitr
      Dimitr 25 Juli 2012 22:50
      +1
      Kutipan saka: io_stalin
      SO 128 panemuan:

      Nanging ora kabeh!!!!
  12. wong peteng70
    wong peteng70 25 Juli 2012 22:32
    -1
    Lan yen ana pamisah, sampeyan bisa muter ing. Carane pitakonan kapisah. Nanging, mugi kula ngelingake sampeyan yen ing game kasebut ing antarane macem-macem bagean proyek "Barat" sing durung digabungake, Lenin lan Stalin nggawe kekuwatan gedhe saka Rusia. Mungkin wektune mbaleni asile?

    Wis teka.. wis teka. Mung saiki iku cetha ora Lenins lan Stalins ing daya, nanging maksimum Nicholas II lan Rasputins.
  13. OdinPlys
    OdinPlys 26 Juli 2012 05:29
    -1
    Kanggo sawetara alasan aku ora seneng artikel iki ... apa ana sawetara jinis venality sing teka liwat ... utawa tawaran kanggo menehi hasil ... lan menehi hasil iku menehi hasil ... Sampeyan kudu duwe strategi dhewe mesthi...
    1. neodim
      neodim 26 Juli 2012 11:13
      0
      Ya, penulis ora rampung, dheweke ora ujar:
      Ratu Inggris lan Rothschilds babagan finansial meh padha.
      HSBC wis mbiayai adol lan tuku obat wiwit diwiwiti.
      Lan akibate, mbah Elizaveta iki nampa lan nampa dhuwit kanggo obat-obatan, kang bubar dipuntudhuh dening anggota parlemen Prancis.

      Penulis ora ngandhani ALL PRADA babagan oligarki Barat, amarga dhewe ing sistem.

      Hubungan antara ibukutha Inggris lan China ing RRC dielingi:
      Dadi ing taun 1842 sing ndunungi kekaisaran ana 416 jiwa, 118 yuta wong sing narkotika, ing taun 200 -2 wong, sing 1881 yuta wong sing narkotika. Ngira kerugian USSR ing Perang Patriotik Agung lan Cina. Nanging mayuta-yuta sing dipateni iki ora ana gunane dibandhingake karo kasunyatan sing meh setengah saka wong Tionghoa dadi pecandu narkoba.

      "Sanalika China tetep dadi negara pecandu narkoba, kita ora kudu wedi yen negara iki bakal dadi kekuwatan militer sing serius, amarga kebiasaan iki nyedot kekuwatane wong Tionghoa," ujare konsul Inggris ing China Geoff Hurst ing taun 1895. , ngandika ing rapat Komisi Royal ing Opium.

      Banjur ana mayit sing diiseni heroin prajurite, sing digawa metu saka Asia Kidul-Wétan, lan perang candu pungkasan (Ya Allah, sing pungkasan) saiki: abdi-abdi tikus jahat saka dhampar Inggris, numpes World Trade Center ing September 11, 2001 lan murub rudal jelajah ing Pentagon , ing basis iki, padha ngirim pasukan kanggo Afghanistan, ngendi padha disebaraké tanduran poppy, nggawa produksi kanggo 80% saka donya.
      Pangeran Mahkota Harry tugas minangka pengawas - ora sawetara Tommy scammed, nanging anggota saka kulawarga kraton, dadi Pak, nyedhot penthil dhewe lan plug anak kirik greyhound ing bokong: iku sing stinking degenerates sing banget tikus sing. poisoning kita ... Ya, ing cara, dina liyane Komisi PBB nglaporake kanggo wong-wong mau ngajokaken kanggo legalize nggunakake tamba ing saindhenging donya, sesuai karo Rekomendasi ndhuwur saka konsul Perang Candu Pisanan. Lan carane bajingan iki argue sing padha ora nemu cara efektif kanggo nglawan kecanduan narkoba, sing ana goroh ala ing gaya imperialis iki: Pamrentahan Rakyat China, sing teka ing 1949, ngrampungake masalah iki kanthi gampang - kanthi ngirim "Warna bangsa" (miturut Karaganov) kanggo pendidikan maneh ing desa, Saiki ora ana scammers ing China. Kita pengin iki karo "wong paling apik" iki:

      http://www.clumba.su/genetika-genofond-genocid/

      Aku nggawe bisnis karo wong-wong iki rada salah. ngguyu
      , kudu diadili kanthi biaya ....