Review militèr

Koridor safety ing dalan M4: media Turki ujar manawa Putin lan Erdogan ora mung ngrembug babagan Idlib

59

Media Turki aktif menehi komentar babagan rembugan sawetara jam antarane Vladimir Putin lan Recep Tayyip Erdogan sing rampung dina sadurunge.


Wartawan perang Turki dilaporake "ngawasi kahanan ing Idlib wiwit jam 0:00 tanggal 6 Maret". Punika nyatet sing karo tekane saka dina anyar ing provinsi Siria mandhek geni. Saka laporan koresponden saluran Haber TV:

Tim kita tetep driji ing pulsa ing wilayah iki kabeh wengi. Geni mandheg, bledosan mandheg, penerbangan penerbangan mandheg.

Salajengipun, perjanjian khusus babagan Suriah dilaporake (saliyane sing ana gandhengane karo gencatan senjata ing Idlib). Ternyata, presiden Turki ora mung kuwatir babagan Idlib sajrone negosiasi kasebut.

Mangkono, dilaporake yen Putin lan Erdogan sarujuk nggawe koridor keamanan sing diarani nganti 6 km ing sisih lor dalan M4. Kita ngomong babagan dalan gedhe sing mlaku saka Aleppo liwat kabeh sisih lor SAR menyang wates wétan negara. Kesulitan muncul nalika patroli ing wilayah kasebut sawise wiwitan operasi Turki sing kondhang.

Saka pesen:

Keamanan bakal diwenehake dening patroli militer Turki-Rusia ing sisih wétan Efrat.

Ditilik saka perhatian media Turki, iki ora pati penting kanggo Ankara tinimbang kahanan ing Idlib. Kita bener-bener ngomong babagan kasunyatan manawa Turki, ing kahanan tartamtu, nyoba nggawe buffer tapel wates ing sadawane kabeh tapel wates Siria-Turki.



Iki nuduhake yen Erdogan prihatin, kanthi entheng, nganti akeh, lan masalah pasukan bersenjata Kurdi ing sisih lor lan lor-wétan Suriah.

Kaya sing kacathet, para présidhèn uga sarujuk babagan saluran kanggo ngirim bantuan kamanungsan kanggo warga Idlib lan nggampangake bali para pengungsi menyang omah-omahé ing provinsi Siria iki.
59 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Livonetc
    Livonetc 6. mars 2020 07:01
    +1
    Kaya sing dikarepake.
    Njamin kanggo wong Kurdi lan patroli gabungan.
    Pitakonan yaiku apa Turki bakal bisa nenangake para militan ing wektu iki.
    1. gundul
      gundul 6. mars 2020 07:21
      +4
      Hello Gennady. Amarga Kurdi mabur menyang Moskow?, Nuwun sewu.
      1. Syurik70
        Syurik70 6. mars 2020 07:29
        +3
        Ing peta, tetanggan Raqqa, dudu Idlib.
        Lan apa tegese kuning? Nggambar?
        1. dorz
          dorz 6. mars 2020 07:38
          + 21
          Kahanan ing provinsi Idlib, kanthi njupuk persetujuan antarane Putin lan Erdogan:
          1. Nastia Makarova
            Nastia Makarova 6. mars 2020 08:02
            +4
            kaya sing dakkandhakake yen bakal ana gencatan senjata lan Idlib bakal dibagi setengah)))))
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Nastia Makarova
                Nastia Makarova 6. mars 2020 10:21
                -1
                wangsulan nanging mengko
              2. Dauria
                Dauria 6. mars 2020 12:39
                +3
                Nanging aku ora setuju, kanggo tumindakku, kurang ajar kudu njawab


                Minangka seminggu kepungkur, aku mbaleni - Sebarake shovels sapper kanggo kabeh petani lokal lan sinau taktik - kita ora duwe otak kanggo liyane.
                Kirimi Nastya minangka penasehat kanggo Lavrov - kabeh iku supaya karo strategi.
        2. Livonetc
          Livonetc 6. mars 2020 07:39
          0
          Apa iki bisa dadi zona aman?
          1. gundul
            gundul 6. mars 2020 10:28
            +1
            Gennady, sawetara jinis kesasar wis dibentuk ing kene, ati-ati.
      2. Livonetc
        Livonetc 6. mars 2020 07:31
        +4
        Dadi kanggo apa?
        Ora kanggo ngimpi saka Kakaisaran Ottoman anyar.
        Moskow sacara historis minangka kuburan impen iki.
        Moscow rodo kasempatan kanggo impetus anyar kanggo pembangunan ekonomi Turki.
        Banjur kanggo stabilitas?
    2. maidan.izrailovich
      maidan.izrailovich 6. mars 2020 07:36
      +9
      Pitakonan yaiku apa Turki bakal bisa nenangake para militan ing wektu iki.

      Dheweke (Turki) bisa tenang para militan sadurunge. Lan yen dheweke ora tenang, tegese dheweke ora pengin.
      1. Livonetc
        Livonetc 6. mars 2020 07:41
        +1
        Pitakonan iku, bisa padha tenan?
        Paling kamungkinan, ora kabeh kelompok pengin manut Turki.
        Luwih, allies ing acara saka ketepakan saka kapentingan ing titik tartamtu.
    3. Musorgian
      Musorgian 6. mars 2020 11:36
      0
      Utawa luwih, apa padha arep! Lan padha bisa nindakake.
    4. Mar.Tira
      Mar.Tira 6. mars 2020 15:36
      0
      Kutipan saka Livonetc
      Njamin kanggo wong Kurdi lan patroli gabungan.
      Pitakonan yaiku apa Turki bakal bisa nenangake para militan ing wektu iki.

      Ora ana sing bisa menehi jaminan. Apa Rusia? Dideleng saka patroli sing sepisanan, mobil lapis baja Turki macet banget ing buritan KAMAZ Rusia sing jarake kira-kira sak meter, loro lan bakal miwiti nyerang maneh.
    5. Paul Siebert
      Paul Siebert 7. mars 2020 20:30
      0
      Pitakonan yaiku apa Turki bakal bisa nenangake para militan ing wektu iki.

      Turki iku pejuang. Erdogan ngawasi partai Ikhwanul Muslimin. Organisasi sing ditunjuk minangka organisasi teroris.
      Kanggo ndhukung partai iki, uga munggah menyang Libya, kanggo nglindhungi rezime ing Tripoli.
      Ngatur patroli bareng karo penanya iku ora masuk akal lan mbebayani.
      Iku kaya nggawa ula ing dhadhamu. nglirik
  2. Deniska999
    Deniska999 6. mars 2020 07:02
    + 10
    Nyatane, pesta kasebut mung istirahat. Tembung umum, lan mung ...
    1. wong lanang
      wong lanang 6. mars 2020 10:42
      +1
      Kutipan saka Deniska999
      Nyatane, pesta kasebut mung istirahat. Tembung umum, lan mung ...

      Aku entuk kesan sing padha, miturut parsimony pernyataan resmi. Nanging, sisih Turki ditandhani dening statements rada kandel, kang, ing tampilan saka posisi militèr relatif kuwat, uga perlu kanggo muter ing raos patriotik saka pemilih Turki, cukup dingerteni. Nanging, kita, saiki, ora gagal posisi negosiasi.
      Saka sudut pandang pribadi lan emosional, aku ora seneng kepiye Presiden kita terus-terusan ngaturake bela sungkawa marang Sultan. Nanging iki, aku nandheske - mung penilaian emosional.
      1. ora pati
        ora pati 6. mars 2020 11:48
        0
        Kabeh cetha beku. Tomat ing kasur Turki luwih becik ora bungah. Lan hotel Turki kudu muter lambe babagan penghasilan saka turis kita. negatif
        1. wong lanang
          wong lanang 6. mars 2020 12:00
          +3
          Kutipan saka: bessmertniy
          Kabeh cetha beku. Tomat ing kasur Turki luwih becik ora bungah. Lan hotel Turki kudu muter lambe babagan penghasilan saka turis kita. negatif

          Ya, tembung sampeyan - ya ing kupinge Gusti Allah ... Secara pribadi, aku ora bisa ngerti apa gunane nggabungake ekonomi Turki menyang ekonomi kita (wiwit karo kedatangan massa tukang bangunan Turki ing ibukutha kita, bali ing taun 90an), lan , modern kanggo kita - ekonomi Rusia menyang Turki (Potok, S-400, pembangkit listrik tenaga nuklir, lan sapiturute).
          Kontradiksi geopolitik ora bisa dirampungake, kaya balet saka MMA, kenapa kekancan buatan iki? Lan, sacara eksklusif, saka sisih kita?
          Umumé, aku ora ngerti kepinginan Vladimir Vladimirovich kanggo nyenengake kabeh wong mitra. Nyuwun
          1. ora pati
            ora pati 6. mars 2020 12:07
            +3
            Aku uga ora ngerti kenapa kita duwe tukang bangunan Turki iki nalika kita ora kerja. ora
            1. _Ugene_
              _Ugene_ 6. mars 2020 13:44
              +2
              Aku uga ora ngerti kenapa kita duwe tukang bangunan Turki iki nalika kita ora kerja.
              Sampeyan mung ora ngerti, nyatane wong Turki mbangun karo kita amarga alasan ekonomi - padha mbangun luwih apik, luwih cepet lan ing wektu sing padha luwih murah tinimbang kita, sayang, nanging bener. Aku dhewe ora antusias babagan iki, nanging pelanggan milih karo ruble, pasar
            2. wong lanang
              wong lanang 7. mars 2020 13:47
              0
              Kutipan saka: bessmertniy
              Aku uga ora ngerti kenapa kita duwe tukang bangunan Turki iki nalika kita ora kerja. ora

              Sawetara "Bapak sing ora dingerteni" (c) entuk dhuwit sing apik banget babagan iki nglirik aran
  3. v1er
    v1er 6. mars 2020 07:03
    +9
    Ora ana kapercayan marang wong Turki. Wis kedadeyan, militan saka zona de-eskalasi ngluncurake drone ing pangkalan kita lan murub ing posisi SAA.
  4. master 52
    master 52 6. mars 2020 07:08
    +8
    tentrem ala iku luwih apik tinimbang perang, mung ora bakal tentrem. ana wong ing Idlib entuk dhuwit ing perang. yen wong Kurdi paling akeh mbalangake watu marang wong Turki, mula m4 bakal dadi milik kita
  5. gundul
    gundul 6. mars 2020 07:10
    +3
    Iku misale jek cukup beda - ngelawan bener. Elinga sapa sing pengin mateni Erdogan lan nganggo tangane. Saiki luwih cedhak sapa sing menehi bali menyang tentara Turki ing wektu iki - ora, dudu Menteri Pertahanan - ora ketompo carane lucu muni - sanak-sedulur - angel kanggo kita ngerti omah gila iki.
    1. ora pati
      ora pati 6. mars 2020 12:10
      +1
      Aku ngaku, aku pribadi pengin. Kanthi tanganku dhewe. recourse Nanging, lengen tansaya cendhak lan ringkih. Aku ora bisa tekan kabeh. Nyuwun
  6. Aleksey Aleksandrovich
    Aleksey Aleksandrovich 6. mars 2020 07:18
    +8
    Turki ora owah ing pirang-pirang abad. njerit pontorez.
  7. ROSO 42
    ROSO 42 6. mars 2020 07:29
    +1
    Keamanan bakal diwenehake patroli militer Turki-Rusia gabungan wetan bengawan Efrat.

    Keputusan iki sing paling jengkel. Kahanan durung mateng kanggo militer Rusia (polisi militer) kanggo patroli bebarengan. Ya, ora ana TRUST iki kanggo sisih Turki iki ...
    ORA!!!
    wong bodho Cetha yen iki meh padha karo mlaku ing koridor Kremlin bebarengan karo delegasi Turki.
  8. maidan.izrailovich
    maidan.izrailovich 6. mars 2020 07:33
    +2
    Ing cendhak, kahanan hang maneh. Lan kabeh titik ing "lan" ora diselehake.
    Lan iki....
    ... presiden uga setuju babagan saluran kanggo ngirim bantuan kamanungsan kanggo warga ...

    ... dadi umume hadiah kanggo Erdogan.
    Kita wis ngerti "penduduk" wong Turki sing bakal nyedhiyakake "bantuan kamanungsan".
    Dadi perang terus.
    1. wong lanang
      wong lanang 6. mars 2020 10:51
      0
      Dadi perang terus.
      temtunipun. Konflik, a priori, geostrategis. Lan, sabenere, antarane Turki lan Rusia. Loro-lorone negara ngupayakake kanthi radikal nguatake posisi ora mung ing Timur, nanging ing saindenging Mediterania, umume, lan ora mung (ing kene ana kompetisi ing pasar senjata global, lan kemitraan sing katon saling migunani ing akeh sektor ekonomi, lan bebarengan. kapentingan eksklusif negara kita ing wilayah Segara Ireng, Crimea, Ukraina, Armenia, etc., etc., etc - kabeh banget tightly disambungake menyang siji simpul).
      Ya, lan aspirasi pemugaran kekaisaran Turki, sing kanggo kita, terus terang, kaya arit ...
      Ora gampang ing kana.
  9. Vasyan1971
    Vasyan1971 6. mars 2020 07:50
    +3
    Salajengipun, perjanjian khusus babagan Suriah dilaporake ...

    Ora, aku mesthi ora kejawab. Apa persis sing padha tangi? Ing endi pungkasane panah? Miturut dhaptar. Sultan gludhug lan gludhug, ngancem ancaman, mriem meriam ngliwati tapel wates ... Apa sing ana ing ngisor iki? Where kanggo maca?
    1. Andobor
      Andobor 6. mars 2020 08:11
      0
      Kutipan: Vasyan1971
      Sultan gludhug lan gludhug, ngancam ancaman, murub saka meriam ngliwati tapel wates ...

      - M 4 iki trocoh, kajaba kasunyatan sing padha bener dikuwasani - lan ora kasebut ing kabeh.
    2. Alexander21
      Alexander21 6. mars 2020 08:54
      0
      Kutipan: Vasyan1971
      Apa sing ana ing garis ngisor saiki? Where kanggo maca?


      Where maca tanpa pitunjuk, Mungkin sawetara ahli. Aku ndeleng kahanan kasebut, mula konflik kasebut beku, loro-lorone nggawe konsesi lan kompromi. Jujur, aku ora weruh kamenangan Rusia ing kene .... wiwit para teroris ndhelik ing payung Turki ing Idlib lan saiki ora ana sing bakal ngebom, amarga bakal ana respon marang pasukan Siria kanggo saben serangan marang dheweke, lan iki wis nglanggar persetujuan lan sisih kita pisanan ora bakal bisa, padha ora bisa rampung mbebasake Idlib luwih, setengah tetep karo sisih Turki lan, ketoke, iku ora bakal menehi adoh ing kabeh. , lan yen SAA nyoba maneh kanggo miwiti operasi counter-teroris, mimpin tentara lan konflik bakal suar munggah karo semangat gawe anyar. Miturut cara, ing konferensi pers sawise negosiasi, Erdogan ora duwe apa-apa bab disarmament saka militan, mung "rezim Assad kanggo nyalahke kanggo kabeh" lan sing pasukan rezim kang tanggung jawab kanggo kahanan ing Idlib, i.e. dheweke ora ngowahi visi lan posisine, sing tegese para militan, kaya dheweke, bakal tetep ana ing sisih Turki ing Idlib. Sanajan kasunyatane kita uga bisa ngetrapake kahanane, wilayah sing direbut maneh dening SAA saka pro-Turks tetep ana ing Siria, mung iku.
      1. Vasyan1971
        Vasyan1971 6. mars 2020 09:11
        +2
        Singkate, padha bocor ing rem, ternyata. Dheweke tuku nyawa Barmaley kanthi biaya wong Turki. Nanging barmaley minangka pamirsa sing bakal ngaso, mbilas celana lan menek maneh. Dadi apa? Apa sampeyan ora bakal nanggepi tembung? A hotbed permanen saka tension? Utawa liyane "Republik Turki sing ora diakoni" kaya Siprus?
        Aku nglangi kanthi cethek, ketoke - aku ora bisa nyekel ...
        1. Alexander21
          Alexander21 6. mars 2020 09:23
          +4
          Ketoke, totohan ing prudence saka Kepemimpinan Turki, lan kapentingan ekonomi lan hubungan antarane Rusia lan Turki ngluwihi ambisi Ottoman Erdogan, nalika konflik iki beku, apa bakal kelakon sabanjuré ... yen Turki wareg karo kahanan saiki. , banjur pembekuan saka kahanan ing Idlib bisa kanggo dangu, yen ora, banjur kita bakal weruh upaya anyar dening militan pro-Turki kanggo ngrebut maneh wilayah sing dikuwasani dening SAA. Apa Rusia bakal nindakake ing kasus iki, ora idea, nanging kita cetha nyana yen sisih Turki bakal nepaki kewajiban. Nanging iku bakal dadi hotbed saka tension, amarga para militan ora bakal lunga menyang ngendi wae, Turki ora duwe rencana kanggo nglucuti senjata, lan uga ora bisa diilangi, upaya apa wae bakal nyebabake aksi militèr saka pihak Turki, mula iku. buntu.
          1. Vasyan1971
            Vasyan1971 6. mars 2020 09:39
            +1
            Kutipan: Aleksandr21
            nalika konflik beku

            Kutipan: Aleksandr21
            dadi buntu.

            Ketoke ya.
            1. wong lanang
              wong lanang 6. mars 2020 10:58
              -1
              Kutipan: Vasyan1971
              Kutipan: Aleksandr21
              nalika konflik beku

              Kutipan: Aleksandr21
              dadi buntu.

              Ketoke ya.

              Ing titik iki, impasse kahanan wis mesthi.
              Eksklusif IMHO - menehi kritik saka wektu sing suwe banget ditindakake dening wong pisanan ing negosiasi ing format "mripat-kanggo-mripat" - Aku ora ngilangi akeh perjanjian sing rahasia banget.
              Ngelingi manawa siji lan pimpinan liyane duwe kabutuhan sing penting, saiki, kanggo ndeleng kanthi kuat ing pemilih internal dhewe lan ing pasukan oposisi (ing pangertene sing wiyar) ing negarane - aku ora bakal kaget. yen aku ora adoh saka bebener.
              Nanging, wektu bakal ngomong.
    3. Goblin1975
      Goblin1975 6. mars 2020 11:17
      +4
      Kutipan: Vasyan1971
      Salajengipun, perjanjian khusus babagan Suriah dilaporake ...

      Ora, aku mesthi ora kejawab. Apa persis sing padha tangi? Ing endi pungkasane panah? Miturut dhaptar. Sultan gludhug lan gludhug, ngancem ancaman, mriem meriam ngliwati tapel wates ... Apa sing ana ing ngisor iki? Where kanggo maca?

      Ing garis ngisor, ing ngisor iki kira-kira: Rusia-Turki, skor iku conditionally babak. Saka kapitunan ing wayahe, conditionally Assad. Amarga senadyan sawetara pitukon wilayah, nandhang losses pinunjul ing peralatan, kang, Nanging, Federasi Rusia mesthi bakal nggawe, lan aku uga mikir sing losses pinunjul ing pasukan maju. Malah padha nulis bab pati saka komandan Tigers, nanging paling kamungkinan iki palsu. Nanging wong Siria ngakoni ilange sawetara komandan dhuwur.
      Kerugian paling penting saka Assad yaiku dheweke ngluncurake serangan kanthi pasukan sing ora cukup, lan minangka asil, penandatanganan gencatan senjata. Dheweke ngidini Turki saiki kanthi terang-terangan ngamanake wilayah sing dikuwasani kanggo awake dhewe (sumber MK.ru):
      Akibaté, wartawan kudu nyekel Menteri Pertahanan Sergei Shoigu ing perjalanan kanggo ngerteni perkara utama: "Lan kepiye operasi militer ing Idlib? Iku ora bakal kelakon ing kahanan apa wae?". “Inggih,” wangsulane monosyllabic.. Lan aku uga nganggep bisa nambah manawa ing mangsa ngarep pranata memorandum babagan stabilisasi kahanan ing Idlib, kang ditandatangani ing sela-sela negosiasi Rusia-Turki, sarujuk karo pamaréntah Siria.
      (Goblin - kaping pindho kita (RF) nuduhake Idlib karo Turki, TANPA Suriah)

      Sumber Kommersant: Ing tanggal 5 Maret, Presiden Rusia lan Turki Vladimir Putin lan Recep Tayyip Erdogan nganakake rembugan lan sarujuk karo memorandum kanggo ngrampungake kahanan ing Suriah:
      Rusia lan Turki setuju yen konflik Siria ora duwe solusi militer;
      wiwit jam 0:00 tanggal 6 Maret, gencatan senjata bakal ditindakake ing Idlib;
      koridor keamanan bakal digawe 6 km lor lan kidul dalan M4 ing Suriah;
      saka 15 Maret, patroli Rusia-Turki bebarengan ing dalan M4 ing Suriah bakal diwiwiti;
      pihak kasebut negesake maneh prasetya marang kedaulatan Suriah lan nyatakake niat kanggo nglawan terorisme;
      Turki duwe hak kanggo nanggapi tumindak pasukan pamaréntah Siria.

      Nanging, paling kamungkinan iki ngaso sauntara (Aku ora ngerti suwene), amarga. kontradiksi antarane Turia lan SAR ora ilang karo penandatanganan gencatan senjata iki. Lan ora mungkin saiki ana pihak sing siap nyerahake tuntutane marang Idlib. Mesthi, ancang-ancang bakal digawe kanggo database anyar, lan nalika siji saka pihak nganggep dhewe cukup kuwat, liyane bakal dipuntudhuh saka non-selaras karo persetujuan lan kabeh bakal miwiti anew.
      Sampeyan uga menarik apa masalah liyane sing dianggep nalika tawar-menawar kanggo Idlib. Kaping pisanan, sampeyan kudu menehi perhatian marang Libya. Aku ngakoni yen Erdogan bisa nampa idin saka Federasi Rusia minangka ganti rugi supaya ora ngadhepi dheweke ing Libya, utamane amarga kepentingan Federasi Rusia ing Libya lan Suriah ora bisa dibandhingake.

      PS Pengawetan Suriah ing bekas wates. Aku isih terus percaya yen iki ora bisa ditindakake ing mangsa ngarep. hi
      1. asinY
        asinY 6. mars 2020 11:49
        +2
        Kutipan: Goblin1975
        RF-Turki, conditionally tarik

        Ora persis: RF-USA, skor 1: 0. Turki dudu pemain, Turki minangka bagian saka game kasebut. Kaya Assad. Sultan ngumumake yen dheweke bakal "nyuwek tangan rezim," nanging, tanpa nyuwek apa-apa, dheweke tenang. Duwe kelangan wilayah "kondisional" sing apik lan nuduhake marang jagad yen ora aman kanggo troll Rusia.

        Kutipan: Goblin1975
        Rusia lan Turki setuju yen konflik Siria ora duwe solusi militer

        Apa ora sampeyan sing medhar wangsit perang karo Turki, oh AI gedhe?

        Kutipan: Goblin1975
        Aku ngakoni yen Erdogan bisa nampa idin saka Federasi Rusia minangka ganti rugi supaya ora ngadhepi dheweke ing Libya

        Aja ngemis. Ora ana sing apik kanggo sampeyan, "abang abang" nolak lan menang liyane, sanajan cilik, nanging kamenangan ing kebijakan manca.

        Kutipan: Goblin1975
        Aku tetep ngetung

        Coba ora ngetung, nanging mikir, kepiye yen bisa ditindakake? nglirik
        1. Goblin1975
          Goblin1975 6. mars 2020 12:04
          0
          Kutipan saka Salty
          Apa ora sampeyan sing medhar wangsit perang karo Turki, oh AI gedhe?

          Ora, dudu aku. Aku ora perlu nganggep omongane wong liya. Aku mung ngeyel yen Federasi Rusia ora duwe kesempatan kanggo ngalahake Turki ing Suriah, lan kanthi pasukan sing kasedhiya ing kana. Ing kang aku terus mekso.

          Lan aku janji, reinkarnasi Golovan, bakal nglirwakake sampeyan. Lan ing kene, sampeyan bisa nyalahke aku amarga ora netepi janji iki kanthi lengkap.
          1. asinY
            asinY 6. mars 2020 12:11
            +1
            Ora, dudu aku. Aku ora perlu nganggep omongane wong liya

            Nyuwun pangapunten, mula aku bingung karo wong liya.

            Kutipan: Goblin1975
            Aku reinkarnasi Golovan,

            Oh, lan sampeyan uga, reinkarnasi Golovan? Ngomong-ngomong, aku wis ana ing suratku, lan bakal ana ing WhatsApp. Dheweke janji bakal teka ing kene minggu ngarep. Kayane dheweke lara banget kanggo sampeyan, lan ora mung kanggo sampeyan. siyap-siyap.
      2. Vasyan1971
        Vasyan1971 6. mars 2020 12:06
        +1
        Kutipan: Goblin1975
        Saka kapitunan ing wayahe, conditionally Assad.

        Dheweke pancen kaya ngono wiwit wiwitan. Pitakonan iki: "Pinten?" Rasa seneng sing paling ora bisa direbut maneh.
        Kutipan: Goblin1975
        Aku isih terus percaya yen iki ora bisa ditindakake ing mangsa ngarep.

        Aku condong menyang padha. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing Amerika ora bakal bali lenga squeezed. Nyuwek Siria kabeh lan macem-macem. Yahudi, Amerika, Turki lan bandit sing bener-bener terang-terangan ...
  10. askort154
    askort154 6. mars 2020 07:57
    +3
    Mangkono, dilaporake yen Putin lan Erdogan sarujuk nggawe koridor keamanan sing diarani nganti 6 km ing sisih lor dalan M4.


    Padha nyamar sarujuk ing soko. Iki uga bisa ditindakake liwat telpon.
    Paling kamungkinan, iki pucuk gunung es, kanggo media. Bagian jero banyu ora kanggo publisitas.
    1. Vasyan1971
      Vasyan1971 6. mars 2020 08:23
      +2
      Kutipan saka: askort154
      Paling kamungkinan, iki pucuk gunung es, kanggo media. Bagian jero banyu ora kanggo publisitas.

      ya wis. "Kita sarujuk kanggo tundhuk karo persetujuan sadurunge" - apa tegese? Apa wong Siria bakal mbalekake apa sing wis diantemi? Bakal padha mandheg ana? Bakal padha nerusake? Barmaley bakal dadi barang lan ora bakal omong kosong amarga punggung Turki?
      Kanggo apa pejuang Siria tiwas bisa dingerteni - kanggo tanahe. Lan kenapa Janissaries nggiling? Kaya dheweke tuku nyawa Barmaley kanthi biaya wong Turki?
      Ora bisa ndeleng saka sofa ...
  11. Dmitry Bolotsky
    Dmitry Bolotsky 6. mars 2020 08:17
    + 13
    Ditilik saka peta, potongan gedhe diwenehake marang wong Turki tanpa perang. Kajaba iku, loro rute strategis kasebut ora kudu dipecat dening barmaley. Apa sebabe kesel ing diskusi? Yen aku mangertos kabeh bener, iki kamenangan serius.
    1. maidan.izrailovich
      maidan.izrailovich 6. mars 2020 08:31
      +2
      Miturut peta....
      Yen aku mangertos kabeh bener, iki kamenangan serius.

      Iku ayu ing kertas.
      Ngenteni lan ndeleng.
    2. Andobor
      Andobor 6. mars 2020 09:18
      +5
      Kutipan: Dmitry Bolotsky
      Apa sebabe kesel ing diskusi?

      Amarga bagean sing kasengsem lan aktif saka komentator, kaya ing papan liya ing jaringan, minangka omong kosong sing disewa, wong Ukrainia biasane nggarap omong kosong, ngerti basa kasebut lan murah banget, mula dheweke nguwasani dhuwit Barat kanggo nglawan "propaganda Rusia" - ora ana. proyek liyane ing Ukraina lan mlarat wuda. Lan contone, aku ora nate mlumpat lan nyenengake, sanajan prestasi sing apik banget.
  12. Sergst
    Sergst 6. mars 2020 08:27
    0
    Kutipan: Vasyan1971

    Ora, aku mesthi ora kejawab. Apa persis sing padha tangi? Ing endi pungkasane panah? Miturut dhaptar. Sultan gludhug lan gludhug, ngancem ancaman, mriem meriam ngliwati tapel wates ... Apa sing ana ing ngisor iki? Where kanggo maca?

    Ana situs kremlin.ru - ana informasi utami babagan negosiasi.
  13. Artemy Morozov
    Artemy Morozov 6. mars 2020 09:02
    +1
    Mesthi bakal ana pelanggaran gencatan senjata. Lan pihak bakal miwiti nyalahake saben liyane. Ing babagan iki, aku mung ndeleng serangan gedhe marang teroris lan nyekel Idlib kanthi panyebaran kontingen kita ing tapel wates karo Turki. Rembugan luwih lan tekanan ekonomi saka loro-lorone, ing ngendi wong Turki bakal kalah.
    1. Andobor
      Andobor 6. mars 2020 09:52
      +1
      Kutipan: Artemy Morozov
      Mesthi bakal ana pelanggaran gencatan senjata. Lan pihak bakal miwiti nyalahake saben liyane.

      persetujuan ing advance ngandhut panjaluk sing temenan unrealistic kanggo militan, kaya sing sadurunge perjanjian Sochi sing, Sochi rampung karo pendhudhukan setengah saka zona Idlib lan karusakan saka bagean pinunjul saka militan wangkal kang Turki padha nguber. sawise Assad.
  14. Signifer
    Signifer 6. mars 2020 10:06
    0
    Dadi babagan potongan kidul zona keamanan? Ora cukup cetha. Apa bisa ngrampungake militan ing kana utawa ana gencatan senjata? Sapa sing pungkasane?
    1. Vaddik
      Vaddik 6. mars 2020 11:56
      +1
      Amarga ora dilarang dening perjanjian kasebut, mesthine bisa rampung nganti tekan "koridor keamanan"
  15. Dimas54
    Dimas54 6. mars 2020 10:11
    +2
    Kutipan: Dmitry Bolotsky
    Yen aku mangertos kabeh bener, iki kamenangan serius.

    Iku menarik carane GDP crushed Erdogan, kanggo nyerah Piece kuwi tanpa perang, lan malah M4 tanpa perang.
  16. faterdom
    faterdom 6. mars 2020 10:15
    +2
    Inggih, apa sing dikarepake Turki, ing wayah wengi kunjungan kasebut, disuaraake kanthi cetha dening wong sing paling dhuwur. Apa sampeyan entuk? Kanggo sijine iku mildly, kuping kuldi, lan malah sing siji bab. Nanging tren kasebut ditandhani - dheweke isih bakal nyenengi lan nyurung - sabanjure kabeh bakal luwih elek.
    Ya, lan musim liburan, aku mikir, wong Turki wis bisa nulis dhewe dadi minus, dheweke nyebarake gelombang bashi-bazouk sing mudhun - ayo dicerna ing njero awake dhewe saiki.
  17. Igor Gul
    Igor Gul 6. mars 2020 10:31
    0
    Nah, Idlib bisa dingerteni. Lan kepiye Serakib?
    1. Paranoid50
      Paranoid50 6. mars 2020 11:19
      +6
      Kutipan: Igor Gul
      Lan kepiye Serakib?

      Kanthi Serakib, kabeh tetep ana ing tangane sing duwe hak, kaya kabeh dalan gedhe M5. Lan wis saka garpu karo M4 lan luwih bebarengan bakal dadi "netral". Ayo dadi saiki.
  18. Vaddik
    Vaddik 6. mars 2020 11:53
    +2
    Gencatan senjata kanggo sawetara wektu. Nganti halving sabanjure zona kontrol militan.
  19. yowis
    yowis 6. mars 2020 13:14
    0
    Ana alesan kanggo percaya yen Erdogan ora mung ngrembug babagan Idlib lan Kurdi, nanging uga nasibe dhewe (pribadi). Negara-negara ora bakal ngidini dheweke mbuwang militan ing Idlib. Militan bakal nyerang lan njaluk dhukungan saka tentara Turki, lan oposisi, nggunakake topik iki, bakal nggulingake Erdogan sethithik (nanging banget demokratis, ora nglarani kabeh).
  20. penembake gunung
    penembake gunung 7. mars 2020 13:56
    -1
    Kakehan wektu wis liwati. Wong Turki ora ninggal rencanane. Dheweke mung meneng sedhela. Maneh, musim wisata bisa diganggu. 6 yuta turis saka Rusia!!! Lan saben paling sethithik dhuwit bakal nggawa (rata-rata) ... dheweke nggawe drone luwih akeh, nggali amunisi, lan nyoba maneh ing musim gugur, IMHO.