Tes hipersonik "Zircon" saka kapal bakal terus

62
Tes hipersonik "Zircon" saka kapal bakal terus

Tes saka Zirkon hipersonik paling anyar bakal terus diluncurake saka kapal permukaan. Ing taun 2020, frigat Admiral Gorshkov bakal ngluncurake sawetara peluncuran rudal hipersonik liyane. Iki dilaporake dening TASS kanthi referensi menyang sumber ing industri pertahanan Rusia.

Tes "Zircon" nggunakake fregat Severny minangka operator armada proyek 22350 "Admiral Gorshkov" bakal diterusake, sawetara peluncuran liyane direncanakake ing 2020

- agensi ngutip tembung saka sumber.



Miturut publikasi, pangembang rencana roket kanggo konfirmasi kemampuan Zircon kanggo ngatasi pertahanan rudal mungsuh. Wektu tes tambahan ora dilapurake. Ora ana data babagan wektu peluncuran rudal hipersonik saka kapal selam.

Elinga yen tes pisanan rudal hipersonik Zircon saka kapal permukaan dikenal ing pungkasan Februari taun iki, nalika warta agensi nglapurake peluncuran "Zircon" saka fregat "Admiral Gorshkov" ing salah sawijining papan latihan angkatan laut Armada Utara ing Segara Barents. Kacarita rudal sing diluncurake saka kapal kasebut ngluwihi luwih saka 500 km lan tekan target sing ana ing pesisir. Ing wektu sing padha, dijlentrehake manawa peluncuran pisanan ditindakake ing wulan Januari.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kanggo ngluncurake rudal Zircon, sistem tembak berbasis kapal universal (UKSK) 3S-14 digunakake, dirancang kanggo murub rudal Kaliber lan Onyx. Saiki, kabeh kapal anyar sing lagi dibangun, uga sing lagi ngalami modernisasi, dilengkapi UKKS 3S-14. Kajaba iku, UKKS dilengkapi kapal selam multi-tujuan proyek 885 "Ash".
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    62 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +8
      Maret 6 2020
      Kita ngenteni vidos kapal sing dicemplungake dening Zircon. Sawisé iku, bisa dadi bisu ing topik iki kabeh. Iklan ing saindenging jagad. Ana kapal - lan ora.
      1. +2
        Maret 6 2020
        Terus nonton garis horizon khayalan
        1. 0
          Maret 6 2020
          Kepiye carane aku tanpa sampeyan. Matur nuwun kanggo ngurus aku
      2. +8
        Maret 6 2020
        Quote: Kumis Paus
        Kita ngenteni vidos kapal sing dicemplungake dening Zircon

        Kanthi cara sing apik, paling ora sawetara vidos sing bisa dingerteni. Supaya hypersoundness lan kemampuan kanggo mencet target cilik bisa katon. Iku bakal dadi menarik banget.
        1. -2
          Maret 6 2020
          Sampeyan ora butuh video, nanging paling ora siji foto Zircon.
          Kanggo mangerteni apa iku: rudal jelajah utawa rudal balistik liyane.
          1. +1
            Maret 6 2020
            Apa sampeyan isih ngira? Yen 500 km, banjur nggawe balistik nalika ana Dagger? Kajaba iku, ngluncurake BR saka kapal kanthi jarak 500 km.. Paling kamungkinan Zircon iku padha karo igloo karo awak prewangan lan lumahing nuntun cendhak. Kabeh. Apa maneuver ing 5-6M ing atmosfer? Ya, padha ora perlu. KR ditrima minangka operator saka warhead diterangake ing ndhuwur. Iku ndadékaké kanggo kadohan saka 100-150 km, banjur warhead dianggo.
            1. -4
              Maret 6 2020
              Kutipan saka Wedmak
              Apa sampeyan isih ngira?

              lan sampeyan ... karo kawruh kuwi ing antrian kanggo "kertu ijo? lan apa, nambah nomer telpon, lan FSE. wong bodho
              1. +3
                Maret 6 2020
                lan sampeyan ... karo kawruh kuwi ing baris kanggo "kertu ijo"?

                Iku luwih kamungkinan ora metu ..)) Nanging, ora ... mung logika lan sethitik kawruh fisika.
            2. +3
              Maret 6 2020
              Kutipan saka Wedmak
              Apa sampeyan isih ngira?

              Kabeh padha ngira-ira. Bisa uga CR lan BR, lan ana ing antarane. Malah bisa uga dadi sawetara variasi saka "Dagger". Kabeh bisa, nanging sing sejatine ana mung guesswork.
              1. +2
                Maret 6 2020
                lan soko ing antarane

                Sing paling kamungkinan.
                Malah bisa uga dadi sawetara variasi saka "Dagger".

                Ora bisa, Dagger ora pas ing UKKS.
          2. +2
            Maret 6 2020
            Ing jaman USSR, ana akeh foto lan film (ing jaman bioskop!) Senjata tembak kasedhiya kanggo wong umum? Sithik. Nanging ... Nanging, iku. Apa kita bakal nindakake tanpa video?
            1. -6
              Maret 6 2020
              Kutipan: Mikhail Tynda
              Ing jaman USSR, ana akeh foto lan film (ing jaman bioskop!) Senjata tembak kasedhiya kanggo wong umum? Sithik. Nanging ... sanadyan iku

              Ing kana saiki, salah sawijining wakil Arkhangelsk mbedakake dheweke kanthi crita babagan kunjungan anyar menyang rumah sakit bersalin, sing (opanya) wis ditutup kanggo taun kapindho. Iki tegese panguwasa kanthi jelas nggawe kecenderungan kanggo ngobrol akeh lan ora nindakake apa-apa.

              "Zircon", mugi kula ngelingake sampeyan, nganti saiki mung ana ing tembung: ing statement, janji lan gosip sing ora diverifikasi. Ora ana video, ora ana foto, malah kartun sing jelas. Mulane, aku isih seneng banget "kanggo dipikir."

              Kutipan: Mikhail Tynda
              Apa kita bakal nindakake tanpa video?

              Lan arep menyang ngendi? Kajaba iku, panemu kita babagan perkara iki kurang menarik kanggo wong sing bisa nuduhake video.
              1. +1
                Maret 6 2020
                ing daya, cenderung kanggo pirembagan kathah lan nindakake sethitik (ora ana) wis cetha dijupuk wangun.

                Nanging aku bakal njlentrehake manawa penyakit iki biasane diwiwiti ing wilayah kasebut. Kanggo Moscow adoh, lan kene "Aku" pangeran lokal ... Padha mbukak mung nalika wong penting lelungan saka tengah. Lan Gusti Allah ngalang-alangi presiden iku ... banjur kabeh wis rampung ing kacepetan hypersound. Nanging sampeyan ora bisa nemtokake Putin kanggo kabeh wong kanggo kontrol.
            2. 0
              Maret 6 2020
              Ing jaman USSR, ana akeh foto lan film (ing jaman bioskop!) Senjata tembak kasedhiya kanggo wong umum.

              Kepiye sampeyan seneng "menenun" ing "nglangi tunggal"?
          3. +5
            Maret 6 2020
            Kutipan saka: voyaka uh
            Sampeyan ora butuh video, nanging paling ora siji foto Zircon.

            Dadi maca antarane garis... uga dokumentasi desain lan laporan tes kanthi biaya sing cukup" ngguyu Wong lanang, kaya sampeyan ing Twitter lan ora ing forum militer.
          4. +1
            Maret 6 2020
            Rahasia ekstra ora perlu ing kene. Ing tampilan, mesthine ora bakal nyalin. Hukum fisik padha kanggo saben wong, lan pangembangan manca bakal padha.
            PS Ing taun 80-an, ing foto karo pesawat kita ana tanda tangan - pejuang Soviet modern, ing wektu sing padha ing pirang-pirang majalah manca - lan merek, lan karakteristik kinerja, lan liya-liyane, ing domain umum. Madhouse! hi hi
            1. 0
              Maret 7 2020
              Apa sing edan? Lan karakteristik merek lan kinerja kabeh ana ing pendapat "dheweke") Nanging yen kita sawise iku (miturut logika sampeyan) nemokake karakteristik kinerja sing bener, iki bakal dadi pambocoran rahasia militer kasebut)
          5. 0
            Maret 7 2020
            Kutipan saka: voyaka uh
            Sampeyan ora butuh video, nanging paling ora siji foto Zircon.
            Kanggo mangerteni apa iku: rudal jelajah utawa liyane

            Ya, wis ana foto - salah sawijining warga negara sampeyan dikirim ing komentar, saka salah sawijining pameran aerospace. Tata letak mesthi, nanging cukup kanggo dhewe.
            Dadi iki minangka rudal hipersonik pelayaran kanthi ramjet, digawe ing backlog program Kholod. Iku kaya prototipe saka Amérika X-51, digawe uga ing mburi program Soviet Kholod ... nanging ora bisa. Lan "Zircon" mesthi katon luwih sampurna lan diwasa saka demonstrator X-51.
            Aku ora nyimpen pranala, dadi aku ora bisa nuduhake, nanging dikirim (foto lan link) ing komentar ing VO.
            Zircon, sawayah-wayah aku elinga, duwe masalah karo ngluncurake kapal nyata saka UKKS - peluncuran sing kuat banget lan unit akselerasi (tataran) bisa ngowahi kabeh dek, dadi sampeyan butuh equilibrists nalika diluncurake, padha karo peluncuran Onyx , sing katon padha sulap . Lan saka platform lemah lan udhara, kabeh katon wis digarap lan modifikasi disiapake kanggo lemah (peluncur Onyx pesisir cocok) lan udhara (dites karo Tu-22M3, lagi nyiapake kanggo Su-34. operator, bisa uga versi laut saka Su-30 lan modifikasi kanggo media Su-57 (2 pcs ing kompartemen njero)).
            1. 0
              Maret 7 2020
              Saben uwong dipoyoki foto kasebut - tata letak, ujare, ora tau mabur.
              Foto Boeing X-51 Waverider, sing tansah diterbitake nalika nulis babagan Zircon,
              malah mabur. Siji pesawat dianggep sukses. Nanging program kasebut ditutup
              amarga linuwih kurang. Boeing ora ndhelikake X-51. Ana akeh foto.
              Yen ana roket karo ramjet, kok ndhelikake? Amerika ora kasil.
              Kosok baline, dheweke ngiklanake kanthi kuat lan utama.
              Mulane, aku curiga ana sawetara jinis booster-jump-glider saka segara
              (wektu iki) miwiti. Ayo ngenteni...
              1. +3
                Maret 7 2020
                Kutipan saka: voyaka uh
                Mulane, aku curiga ana sawetara jinis booster-jump-glider saka segara
                (wektu iki) miwiti. Ayo ngenteni...

                Wong Tionghoa ngliwati dalan iki (RSD kanthi glider ing "sirah").
                Boten propelan ngalangi ing dimensi kuwi (ukuran ora luwih saka "Onyx") lan karo sawetara kuwi (saka 500 kanggo "liwat 1000 km.") Ora pas menyang UKKS Bukak tuwung. Dadi mung ramjet ing pembakaran supersonik ing program "Dingin".
                Kasunyatan manawa mesin ramjet bisa mlaku kanthi stabil ing kecepatan kasebut uga dituduhake dening Amerika kanthi X-51, sing uga nuduhake manawa masalah ngilangi panas ing kecepatan kasebut uga bisa ditanggulangi. Nanging kasunyatan manawa pepelats kasebut kanthi kecepatan sing luwih dhuwur uga bisa diarahake, dikontrol, kenek target, Rusia wis mbuktekake babagan "Vanguards" (wis ana ing layanan) lan cukup sukses dites "Zircons". Dadi ora fiksi, teka-teki lan dongeng - ramjet banal ing rudal hipersonik.
                Lan jarak 1000 km. kanggo unit kasebut cukup realistis, amarga kanthi cepet (hiper) efisiensi bahan bakar ramjet mundhak banget (kita ndeleng tabel, kita yakin), mula, duwe bobot wiwitan lan cadangan bahan bakar kaya ngono. saka Onyx, Zircon bakal mabur luwih akeh - mung kanggo jarak sing wis ditemtokake. Nanging 1000 utawa luwih km. , iku rodo wis ing inersia lan tanpa maneuvering energik ing bagean final.
                1. 0
                  Maret 7 2020
                  "kanggo ngatur, kenek target, Rusia wis mbuktekaken ing sawijining (wis ing layanan) "Vanguards" ////
                  ----
                  Iki uga akeh pitakonan. recourse
                  Carane akurat Vanguards, ora ana sing ngerti. Padha ora njupuk ing Kamchatka.
                  Ana semi-tes ing ambane Rusia. Amerika ngaku sukses
                  ana sawetara banget.
                  Avant-garde digawe, tinimbang, minangka "faktor ketidakpastian" (head ledak nuklir mabur,
                  ora ana sing ngerti ngendi - medeni), lan ningkatake pertahanan rudal AS kanthi dhuwit tambahan.
                  Mulane, Vanguards diselehake ing ICBMs Cairan lawas ing jumlah 10-15 bêsik.
                  1. +2
                    Maret 7 2020
                    Ing kacepetan sing diumumake, "Daggers fly" - nganti 10M, kanthi maneuvering lan panuntun dhumateng presisi.
                    Miturut cara, Amérika "Pershing-2" uga wis tuntunan radar lan, mulane, padha kontrol ing bagean final.
                    Dadi karo "Vanguard" idea lawas, kondhang - mbalek maneh saka atmosfer (lan malah loro) digawe malah dening lampu SA saka spacecraft Soyuz sak landing kontrol. "Shuttle" Amerika lan "Buran" Soviet padha ngleyang lan dikontrol ing saindhenging keturunan. Ing Uni Soviet, ana program "Bor" (model suda saka pesawat tempur angkasa sing gagal), sing direncanakake digunakake minangka blok striking kelas megaton kanggo kapal tempur orbital Buran (nganti 15 "Borov" ing siji "Buran"). "Bora" diuji kanthi peluncuran nyata lan mudhun saka orbit, dikontrol, digerakake.
                    Apa dhasar beda karo dheweke "Vanguard" ora cetha banget kanggo aku. Cetha yen "Vanguard" mabur / rencana luwih suwe ing wates atmosfer, diubengi dening plasma, ngalami efek suhu dhuwur luwih suwe ... yaiku, bahan anyar wis muncul.
                    tahan panas.
                    Sing ngrampungake masalah kasebut.
                    Apa sifat mangu-mangu? Nyuwun Iki minangka perkembangan / perkembangan lawas Uni Soviet wiwit taun 60-an.
                    Dilaksanakake dina iki.
                    Nalika bahan lan teknologi sing dibutuhake muncul.
                    Sing maca literatur ilmiah lan teknis taun 60-an, 70-an ... malah 80-an ora kaget. Sikap kanggo kabeh, rodo, minangka kanggo construction long-term kayata frigates 22350 - "Pungkasane".
                    1. -1
                      Maret 7 2020
                      "The American Shuttle lan Soviet Buran diluncurake lan dikontrol ing kabeh bagean keturunan" ////
                      -----
                      Ana tugas dhasar beda - rem maksimum kanggo
                      landing alus.
                      Kendaraan tempur kudu njaga kacepetan dhuwur sajrone bisa.
                      Yen ora, dheweke bakal kenek.
                      Pershing-2, supaya kenek target, kalem mudhun ing bagean terminal
                      kanggo kacepetan supersonik.
                  2. 0
                    Maret 10 2020
                    Kutipan saka: voyaka uh
                    Amerika nyatakake yen ana sawetara sing sukses.

                    Ya ... "Aku ora maca, nanging aku ora seneng" (c) Jen Psaki ngguyu
                2. 0
                  Maret 7 2020
                  Bandhingake dimensi sel x-51 lan UKKS. Iku ora pas, lan iki senadyan kasunyatan sing Waverider saka udhara Bukak lan tanpa wong golek lan warhead (bakal luwih gedhe). Ora bakal bisa nyuda ukuran kanthi radikal ("bahan bakar mutlak" durung ditemokake). Kanggo pracaya "ing kita" iku dipuji, nanging siji kudu realis kabeh padha.
                  1. +1
                    Maret 8 2020
                    Kutipan saka 3danimal
                    Bandhingake dimensi sel x-51 lan UKKS. Iku ora pas, lan iki senadyan kasunyatan sing Waverider udhara diluncurake lan tanpa GOS lan B

                    Inggih, banjur mbandhingaké karo dimensi saka "Zircon" (UKSK) pisanan demonstrator Soviet-Rusia "Koala" - iku bakal luwih gedhe tinimbang X-51.
                    Dadi opo?
                    Ukuran "Onyx" dijupuk minangka basis (kanggo "Zircon").
                    Apa kisaran "Onyx"?
                    550 km. ing kerosene (kanthi bahan bakar anyar rada luwih).
                    Apa Onyx duwe ramjet?
                    Panjenenganipun punika .
                    Kacepetan apa sing dibutuhake kanggo miwiti (ramjet)?
                    2 - 2,5M.
                    Kacepetan sing padha dibutuhake kanggo miwiti ramjet Zircon.
                    Mulane, unit akselerasi (tataran) padha bisa kira-kira padha.
                    Nanging ramjet "Zircon" ing pembakaran supersonik nduweni kacepetan sing luwih dhuwur (lan efisiensi bahan bakar / sawetara).
                    Pinten efisiensi bahan bakar sing luwih dhuwur, lan mula jangkauane, ditetepake kanthi empiris.
                    Jangkoan Zirkon sing diumumake kanthi resmi luwih saka 1000 km.
                    Apa bisa ana sawetara ukuran kasebut?
                    mandheg
                    Apa Onyx duwe 550 km minyak tanah?
                    Apa babagan bahan bakar anyar?
                    + 10 - 15%, mula 600 - 630 km.
                    Dadi ?
                    Dadi .
                    Saiki kita njupuk tabel katergantungan efisiensi bahan bakar ramjet ing kacepetan penerbangan ing 7M, 8M, 9M, 10M ...
                    Apa sing paling kita entuk?
                    Nganti 1000 km lan ndhuwur kanthi kacepetan maksimum sing diumumake.
                    Ing kacepetan apa roket bakal digunakake isih durung dingerteni - misteri. Militer lan negara.
                    Nanging, sawetara 1000 km lan liyane sing diumumake ing tingkat paling dhuwur cukup nyata, bisa digayuh lan bisa diwujudake.
                    Saka iki kita bakal nerusake.
                    Lan sampeyan ora bisa pracaya ing kasunyatan sing bumi wis wangun werni lan gerakane ngubengi Srengéngé - iki hak panguwasa.
                    hi
                    1. 0
                      Maret 8 2020
                      Delengen, ora mungkin ana terobosan radikal nalika nggawe scramjet, lan malah sing ultra-kompak. Dibandhingake karo ukuran Onyx ora cocok, malah kanggo "analitik sofa".
                      Ora ana kabar babagan tes scramjet, banjur dumadakan - Zircon rampung.
                      Ana wong ing forum iki sing ngaku (nalika informasi kurang kasedhiya) sing Dagger minangka roket scramjet, prototipe saka Zircon. Keris duwe mesin apa? Iku adhedhasar apa?
                      IMHO, cukup cepet kita bakal weruh data anyar ing Zircon, konfirmasi mamangku.
                      1. +2
                        Maret 8 2020
                        Saben wong sing bebas duwe hak berdaulat kanggo IMHO dhewe.
                        Nanging Bebener tansah padha lan muni unambiguous. Minangka tembung saka pranatan militèr, kang ora ngidini interpretasi pindho.
                        Scramjet wis diuji ing versi eksperimen Zircon wiwit taun 2012.
                        minimal .
                        Iki ora ngetung program Soviet "Dingin".
                        "Kinzhal" minangka roket aerobalistik kanthi mesin turbojet, digawe kanthi basis roket Iskander.
                        Iki minangka proyek sing beda lan macem-macem jinis rudal. "Dagger" diwiwiti saka operator udhara ing dhuwur 18 m lan kanthi kacepetan 000M (2,2 km / jam), jarak 2500 km, iki maksimal. sawetara MiG-2000 kanthi beban kasebut lan sistem peluncuran kasebut (akselerasi nganti 31 km / jam ing dhuwur 2500 km). Jarak nyata saka "Dagger" sawise misahake kira-kira 18 km. Lan kabeh iki kanthi bobot wiwitan pr 1200 ton.
                        "Zircon" nduweni bobot wiwitan saka peluncur lemah / kapal (!!!) uga kira-kira 4 ton, nanging setengah saka massa wiwitan minangka bobot saka tahap wiwitan / panggung ndhuwur, sing nyepetake "Zirkon" dhewe dadi. 2 - 2,5M, sawise undocking lan peluncuran scramjet njupuk Panggonan. Lan pesawat nyata kanggo target.
                        Yen sampeyan pengin ngirim "Dagger" menyang kisaran kasebut, lan kanthi peluncuran darat / segara, mula bobot wiwitane kudu paling sethithik tikel kaping pindho.
                        Lan ana proyek kasebut - langkah pisanan saka Iskander, sing kapindho yaiku Dagger dhewe. Ing wektu sing padha, jarak sing dikarepake yaiku 1200 - 1500 km.
                        Muga-muga bedane efisiensi bahan bakar ora kudu dikunyah kanthi kapisah?
                        Apa sampeyan mbandhingake / nimbang?

                        Lan coba ngerti dhewe yen sampeyan ora ngerti babagan apa wae, iki ora ateges ora ana ing alam.
                        "Ana akeh perkara sing kaya ngono ing jagad iki, kanca Horace
                        Apa sing ora diimpiake dening wong wicaksana ... "
                        hi
                        1. 0
                          Maret 9 2020
                          Apa hubungane karo karakteristik Keris aerobalistik (pitakonan babagan iki retorika)?
                          Ora tau ana foto, video babagan tes scramjet. Iki biasane dites ing laboratorium mabur (kanthi analogi karo x-51 utawa "Dingin"), dudu produk tartamtu.
                          Ana kesalahan penting ing pertimbangan ing kirim ing ndhuwur: sampeyan mutusake manawa ukuran scramjet padha karo mesin Onyx.
                          Lan desain beda karo ramjet konvensional, ing ngendi aliran udara sing bakal teka dikurangi nganti kacepetan subsonik lan ana pembakaran.
                          Iku arang banget sing nduweni karakteristik X-51 (nanging diluncurake ing segara, kanthi booster gedhe lan hulu ledak lan pencari) Zirkon nduweni ukuran sing luwih cilik.
                          Fisika ora kesusu manut aturan militer.
                        2. 0
                          Maret 9 2020
                          Kutipan saka 3danimal
                          Apa hubungane karo karakteristik Keris aerobalistik (pitakonan babagan iki retorika)?

                          Mung kanggo dissuade sing "Zircon" - tiron saka "Kizhal". Lan supaya cetha nuduhake yen ora bisa ing asas kanggo njupuk sawetara padha ing roket ngalangi propelan saka dimensi tartamtu.
                          Kutipan saka 3danimal
                          Ora tau ana foto, video babagan tes scramjet.

                          Rahasia normal. Malah ing industri sipil, pangembang nglindhungi perkembangan paling anyar saka prying eyes, saka saingan. Apa sing bisa kita ucapake babagan senjata - iki masalah keamanan negara. Wis mesthi kaya iki kanggo saben wong.
                          Lan kabeh kampanye PR babagan rencana lan terobosan ing mangsa ngarep ... elinga program disinformasi Star Wars AS. Upaya kanggo "remuk karo pamer" minangka conto favorit saka mungsuh Anglo-Saxon.
                          Lan kita nggunakake cara sing padha. Perang minangka dalan ngapusi (kaya sing dikandhakake ahli strategi Cina).
                          Iku wong Amerika sing pisanan ngomong babagan "Zircon" nalika ngrekam tes pisanan saka aparat kasebut. Dheweke wiwit goyangake hawa kanthi iki ... Rusia kudu ngakoni yen ya, karya kasebut ditindakake.
                          Sisane digebugi / digebug dening wartawan, kepengin banget mangan gorengan, nanging ora ngerti persis apa wae ing subyek.
                          Kutipan saka 3danimal
                          Ana kesalahan penting ing pertimbangan ing kirim ing ndhuwur: sampeyan mutusake manawa ukuran scramjet padha karo mesin Onyx.

                          Iki dudu kesalahan, nanging spesifikasi. Rudal Zircon kudu pas karo ukuran peluncur UKKS standar. Lan maksimum sing diselehake ana saka ana mung "Onyx". Iku luwih gedhe ing diameteripun saka "Kaliber" lan rampung occupies volume saka tuwung Bukak.
                          Adhedhasar iki, "Zircon" ora bisa luwih gedhe tinimbang "Onyx" kanthi cara apa wae - iki minangka tugas teknis wiwitan.
                          Ramjet diluncurake kanthi kacepetan pr. 2,5M, tegese tahap wiwitan lan akselerasi meh padha. Aku ora bakal mbaleni liyane, kabeh bisa dikira / diwilang miturut persamaan rasio - cepet lan gampang.
                          Kutipan saka 3danimal
                          Fisika ora kesusu manut aturan militer.

                          Fisika duwe Piagam (undhang-undhang) dhewe, ngerti sing lan kanthi ati-ati nimbang subyek sinau, ora ana kebingungan.
                          Nanging implementasine pancen elegan.
                        3. +1
                          Maret 9 2020
                          Peluncuran scramjet dumadi ing kecepatan sing luwih dhuwur tinimbang mesin scramjet konvensional. Sampeyan bisa pengin lan nyetel tugas apa wae, nanging tingkat teknologi (kadhangkala hukum fisika utawa kemungkinan industri) bisa ngenalake watesan dhewe. Conto crita mesin tank T-14. Kanthi ciri dhawuh pinunjul, nanging ... ora bisa.
                          kanggo nyegah sampeyan yen "Zircon" minangka replika saka "Kizhal"

                          Aku ora tau ngaku kaya ngono, nyritakake kiriman kasebut. Iku bab kasunyatan sing ana akeh wong kene sing pracaya wiwit Dagger "hypersonic", mesthi wis scramjet lan bisa dadi prototipe Zircon.
              2. 0
                Maret 10 2020
                Kutipan saka: voyaka uh
                Siji pesawat dianggep sukses.

                "Sukses" dilebokake ing tanda petik. Program test ora bisa rampung, supaya "cheers" kanggo kasunyatan sing ternyata nuduhake investor rada tipis.
      3. 0
        Maret 11 2020
        Apa sampeyan ngomong babagan tongkang target, muga-muga?
    2. 0
      Maret 6 2020
      Ora ana data babagan wektu peluncuran rudal hipersonik saka kapal selam.
      Wangsulan: Bab ingkang utama iku kudu - Bukak!
    3. -10
      Maret 6 2020
      Wektu kanggo nyoba ing barmaley, cedhak karo Siria M-4 lan M-5)))
    4. Miturut publikasi, pangembang rencana roket kanggo konfirmasi kemampuan Zircon kanggo ngatasi pertahanan rudal mungsuh.

      Muga-muga iki ora dadi masalah. Aku pengin krungu luwih akeh babagan tes ing target permukaan.
    5. +1
      Maret 6 2020
      Piye wae rada ngina: tembak kasebut ditindakake ing wulan Januari, lan "VO" dilaporake mung ing wulan Maret. opo Sampeyan perlu kanggo menehi reprimand, utawa soko, kanggo wong sing tanggung jawab kanggo shooting, kang murub lan ora laporan ing wektu. aran
    6. -1
      Maret 6 2020
      Muga-muga wektu sabanjure bakal diluncurake ing jarak maksimal. Nanging apa kacepetan lan maneuverability bakal anti-rudal - iki pitakonan apik!
    7. +5
      Maret 6 2020
      Amerika wis ngelu, ora ngerti carane lan apa kanggo nutup jendhela ing pengintaian aerospace. Maneh, sawise kabeh, Rusia iki bakal njupuk ora dingerteni ing ngendi lan kapan, nanging data RTR dibutuhake, paling ora tarik ing Photoshop dhewe ...
    8. 0
      Maret 6 2020
      Kaget yen ora ana video lan foto sing diluncurake, amarga satelit mitra kita terus-terusan digantung ing kana.
      1. +8
        Maret 6 2020
        Kapabilitas satelit banget exaggerated. Ing film Hollywood meh padha nglacak gerakan semut saka wong-wong mau, nanging ing kasunyatan, kabeh luwih rumit. Donbass minangka bukti iki.
        1. -5
          Maret 6 2020
          Kutipan saka Rakovor
          Kapabilitas satelit banget exaggerated. Ing film Hollywood meh padha nglacak gerakan semut saka wong-wong mau, nanging ing kasunyatan, kabeh luwih rumit.

          Sampeyan mbokmenawa bakal kaget banget, nanging sampeyan duwe info sing wis lawas
          Digital Globe wis wiwit nyedhiyakake pasar gambar bumi kanthi resolusi nganti 30 cm / piksel.
          1. KCA
            +5
            Maret 6 2020
            Mung satelit ing orbit geostasioner sing bisa macet ing wilayah kasebut, dhuwure kira-kira 40 km, kabeh katon, saka orbit sing kurang sampeyan bisa ndeleng soko sing luwih saka 000cm (pilihan paling optimistis), lan rata-rata ana sing luwih saka 10cm , uga, Bumi ditutupi karo atmosfer, lan ana macem-macem proses menarik sing bakal molak subyek njupuk utawa mung nggawe shooting mokal, kabut abot, contone, cloudiness, lan wacana kabeh. satelit liwat area peluncuran lan tiba saka rudal warhead dikenal nganti detik, pangembangan paling anyar diluncurake mung ing "jendhela", uga, utawa milih wilayah sing ora ana orbit satelit, contone, situs tes Sary-Shagan ing Kazakhstan, ora mung Rusia sing nyoba roket ing negara manca
        2. +8
          Maret 6 2020
          Kutipan saka Rakovor
          Ing film Hollywood, dheweke meh nglacak gerakan semut saka dheweke
          Lan ing film paling apik, tampilan sisih diwenehake! ngguyu
        3. -2
          Maret 6 2020
          Supaya satelit bisa terus-terusan ngawasi sepotong permukaan, sampeyan kudu
          chain dawa satelit, banjur ora bisa ndhelikake.
          Kanggo iki, dheweke nggawe satelit mini, kayata qubit.
          1. +6
            Maret 6 2020
            Qubits ora duwe malah 10% saka kemampuan kanggo mirsani lumahing normal. Ora akeh sing bisa diklumpukake ing kubus kanthi pinggir 50 cm.
          2. KCA
            +2
            Maret 6 2020
            Sampeyan ora bisa nempel pangilon reflektor kanthi diameter 2 meter menyang qubit, kanggo satelit pengintaian AS 2.4m entuk gambar kanthi piksel pigura 10-15cm permukaan.
      2. +8
        Maret 6 2020
        Kutipan saka APAS
        Kaget yen ora ana video lan foto sing diluncurake, amarga satelit mitra kita terus-terusan digantung ing kana.

        Sampeyan ndeleng cuaca ing wilayah sing ditindakake tes.
        Jumlah dina sing cetha saben wulan yaiku 1.
        Mendhung rata-rata 7,5 poin.
        Aku ora mikir sing tester cukup pinter kanggo nindakake peluncuran ing dina mung cetha ing sasi.
        Lan apa sing bisa dideleng saka satelit?
        1. 0
          Maret 7 2020
          Kutipan saka: kit88
          Sampeyan ndeleng cuaca ing wilayah sing ditindakake tes.
          Jumlah dina sing cetha saben wulan yaiku 1.
          Mendhung rata-rata 7,5 poin.
          Aku ora mikir sing tester cukup pinter kanggo nindakake peluncuran ing dina mung cetha ing sasi.

          Apa sampeyan tau ndeleng (umpamane) peluncuran roket saka Baikonur nalika udan deres utawa pedhut? Kasunyatane yaiku wiwitane nyoba nindakake tes ing kahanan normal, banjur tes mengko wis ditindakake ing kahanan iklim sing angel, nggunakake beban maksimal.
    9. +7
      Maret 6 2020
      Lan apa babagan kualitas gambar? Maksudku kahanan umume, kayata kahanan cuaca, kasedhiyan satelit, lsp. Satelit ora tetep ing sak panggonan. Supaya sampeyan bisa kanthi tenang ngetung kahanan lan, njupuk menyang akun kahanan cuaca, nindakake loro shooting lan transfer pasukan, etc., lan ora ana sing bakal sok dong mirsani.
      1. KCA
        +3
        Maret 6 2020
        Sing dituduhake nalika transfer Iskanders menyang wilayah Kaliningrad, nalika "mitra" sinau babagan iki saka laporan TV Rusia sajrone latihan ing 2014, lan ing 2016 umume ngubengi kasur, dilebokake ing kabeh kamulyan tanpa nyamar:

        Kamentrian Pertahanan Rusia nyatakake yen ora ana sing nggawe rahasia gedhe babagan transportasi kompleks kasebut ing kapal kargo garing Ambal.

        "Salah Iskander khusus kapapar malah sadurunge loading menyang Ambal ing satelit pengintaian Amérika mabur," Mayor Jenderal Igor Konashenkov, juru wicoro kanggo Kementerian Pertahanan Rusia, njamin. Miturut dheweke, iki ditindakake kanggo "njlentrehake paramèter operasi pesawat ruang angkasa Amerika." "Kita ora kudu ngenteni suwe -" mitra Amerika kanthi "ngungkapake impuls" dhewe ngonfirmasi kabeh kanggo kita," ujare Konashenkov.
    10. 0
      Maret 6 2020
      Aku pengin ndeleng foto liyane ...
    11. -3
      Maret 6 2020
      Ana sing bisu babagan misil bertenaga nuklir. Luwih becik dadi patriot, nanging luwih becik dadi patriot sing duwe otak.
    12. 0
      Maret 6 2020
      Quote: gelo
      Aku pengin ndeleng foto liyane ...

      Nanging aku luwih kasengsem ing apa kedaden kanggo sopka ing Bureya, lan iki tes gegaman adhedhasar prinsip fisik anyar (greaser) prajurit
    13. +3
      Maret 6 2020
      Kutipan saka: voyaka uh
      Sampeyan ora butuh video, nanging paling ora siji foto Zircon.

      "Zircon" bakal bisa ndeleng gratis mung panampa. Nanging dheweke ora duwe wektu kanggo njupuk gambar lan malah sijine ing jaringan. Sanajan dheweke duwe piranti 5G utawa ana, iPhone minangka sing pungkasan, pungkasan ...
    14. +1
      Maret 6 2020
      Quote: Kumis Paus
      Kita ngenteni vidos kapal sing dicemplungake dening Zircon. Sawisé iku, bisa dadi bisu ing topik iki kabeh. Iklan ing saindenging jagad. Ana kapal - lan ora.

      Kasedhiya, kanca, sing target kapal iki bakal pindhah. Yen ora, yen dheweke jangkar, iku padha karo njupuk ing target stasioner ing papan latihan

      Kutipan saka KCA
      uga, utawa padha milih wilayah sing ora ana orbit satelit, contone, situs tes Sary-Shagan ing Kazakhstan

      Apa sampeyan mikir yen ora ana orbit satelit pengintaian ing Sary-Shagan?
    15. +2
      Maret 6 2020
      Kapal kasebut apik banget.
    16. 0
      Maret 7 2020
      Kutipan saka glk63
      Apa sing edan? Lan karakteristik merek lan kinerja kabeh ana ing pendapat "dheweke") Nanging yen kita sawise iku (miturut logika sampeyan) nemokake karakteristik kinerja sing bener, iki bakal dadi pambocoran rahasia militer kasebut)

      Apa sing edan? Kakehan rahasia. Nalika publikasi Barat nerbitake tampilan (lan kadhangkala foto) teknologi Soviet, lan kita terus nulis ing majalah kita "pejuang Soviet modern" utawa "BOD Soviet modern", utawa "rudal Soviet ing parade ing Red Square"
      Kamrad fa2998 (Andrey) exaggerated sethitik babagan karakteristik kinerja. Yen dheweke menehi karakteristik kinerja, mula dheweke ora ditampa kanthi tangan pertama, lan akeh sing "teori" utawa "diwilang". Ing kasus tartamtu, padha bertepatan karo karakteristik kinerja nyata, ing liyane - "padha adoh-fetched"
      Nanging kanggo jeneng saka kapal - padha dipérang mudhun loro miturut jinis lan jeneng, nalika iku mokal kanggo kita ngerti kang jinis "Admiral Isakov" belongs kanggo, lan kang "Vice Admiral Drozd" belongs kanggo . Sanajan kadhangkala jinis kapal kasebut ora miturut kita, nanging miturut klasifikasi Barat. Nanging iki asring didandani ing edisi sabanjure.
    17. -2
      Maret 7 2020
      Kutipan saka glk63
      Apa sing edan? Lan karakteristik merek lan kinerja kabeh ana ing pendapat "dheweke") Nanging yen kita sawise iku (miturut logika sampeyan) nemokake karakteristik kinerja sing bener, iki bakal dadi pambocoran rahasia militer kasebut)

      Sayange, loro merek lan karakteristik kinerja ing sumber manca padha banget akurat, nanging nonton Soviet sinau bab mau ing 10-15 taun. hi
    18. +1
      Maret 8 2020
      Kutipan saka: voyaka uh
      Carane akurat Vanguards, ora ana sing ngerti. Dheweke ora nembak ing Kamchatka ..

      Padha dijupuk. Sadawane Kura saka PR divisi 13. Ana 5 diluncurake ing LCI. Salah sijine (kapindho) ora kasil.

      Kutipan saka: voyaka uh
      Ana semi-tes ing ambane Rusia. Amerika ngaku sukses
      ana sawetara banget.

      Ing Sary-Shagan, Topol-E biasane njupuk saka Kapyar. Lan "Aku disiksa dening mamang" yen "Topol-E" bisa nggunakake "Avangard" minangka BO ...

      Kutipan saka: voyaka uh
      Mulane, Vanguards diselehake ing ICBMs Cairan lawas ing jumlah 10-15 bêsik.

      Ing jumlah 12. loro resimen 6 rudal. Kajaba iku, loro resimen "non-standar", amarga resimen ing misil cahya biasane duwe 10 silo. Nanging ing kene kabeh gumantung ing divisi PR dhewe. Ana resimen 6 silo
      1. +1
        Maret 10 2020
        "Dheweke dipecat. Ing Kura saka PR divisi 13. " ///
        ----
        Kanthi planing vanguard?
        Avant-garde diluncurake vertikal kaya hulu ledak biasa.
    19. 0
      Maret 10 2020
      Kutipan saka: voyaka uh
      "Dheweke dipecat. Ing Kura saka PR divisi 13. " ///
      ----
      Kanthi planing vanguard?
      Avant-garde diluncurake vertikal kaya hulu ledak biasa.

      Lan aku nulis nang endi wae karo "gliding", Alexey ?. wangsulanku:
      "Dheweke dipecat. Ing Kura saka PR divisi 13"

      wangsulane tembungmu sing ora ditembaki Kura.
      Menapa malih. Yen sampeyan ndeleng balesanku ing benang Vanguard, sampeyan bisa ndeleng manawa aku tansah mamang yen Vanguard ngliwati kabeh siklus tes, kalebu, kaya sing sampeyan ucapake, "planing" saka Vanguard skala lengkap.
      Amerika relatif cedhak karo "swara landhep" sistem peringatan dini - radar Cobra Dine ing Pulau Shemiya. Jarak deteksi target - udakara 3500 km. Kura dumunung watara 900 km. Supaya bisa gampang nglacak kabeh "evolusi". Unit kontrol kuwi biasane dibukak ing sadawane Sary-Shagan. Nanging mung "Topol-E" kanthi "payload" sing luwih cilik sing saiki diidini. Dadi mung bisa nyoba model skala Avangard, lan dudu Avangard dhewe. Lan ana downside. Pancen angel banget kanggo mriksa kemungkinan mabur ing sadawane "ula" utawa lintasan Zenger amarga jarak cilik antarane titik wiwitan lan pungkasan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"