Sawijining kolom kendaraan lapis baja Amerika dilempari watu ing provinsi Hasakah

51

Konvoi militer AS liyane dibenturi watu ing Suriah. Miturut stasiun radio Sham FM, warga ing desa Suriah ing al-Kuzliya, sing dumunung ing provinsi Hasakah, ora nglilani konvoi pasukan Amerika menyang desa kasebut.

Miturut kiriman Facebook dening stasiun radio, konvoi pitung kendaraan lapis baja Amerika nyoba mlebu ing desa al-Kuzliya ing provinsi Hasakah, nanging dicegat dening warga lokal sing ngalangi dalan. Watu lan obyek improvisasi liyane dibuwang menyang Amerika, sing meksa kolom kasebut mundur.



Warga desa al-Kuzliya, ing sisih kulon kutha Tell Tamr ing provinsi Hasakeh, nyegah konvoi penjajah Amerika, sing dumadi saka pitung kendaraan lapis baja, mlebu ing desa kasebut, mbalangi watu lan dipeksa mundur.

- ngandika ing pesen saka stasiun radio.

Perlu dicathet yen iki dudu konflik pisanan antarane pedunung provinsi Hasakeh lan militer AS. Tanggal 13 Februari taun iki, konvoi peralatan militer Amerika sing ilang menyang desa ing wilayah Kamyshly, ing ngendi warga lokal mbuwang watu ing Amerika. Kanggo nanggepi, padha mbukak geni, mateni siji remaja. Mung katon pas wektune saka polisi militèr Rusia mbantu supaya getihen luwih. Militer Rusia masang konvoi Amerika lan mbantu metu saka desa kasebut. Minangka pejabat Rusia banjur nyatakake, yen kolom AS wis luwih jero menyang desa kasebut, dheweke ora bakal bisa mundur saka kono.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    51 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -24
      8. mars 2020 13:58
      Minangka pejabat Rusia banjur nyatakake, yen kolom AS wis luwih jero menyang desa kasebut, dheweke ora bakal bisa mundur saka kono.

      Dheweke bakal mbalang watu lan nembak nganggo AK-47, kanthi idin lan ora tumindak saka Amerika ...
      1. +4
        8. mars 2020 14:40
        Sugeng tanggap warsa 8 Maret... ngguyu Kabar kuwi mung balm kanggo nyawa!
        1. +2
          8. mars 2020 23:26
          Sawijining kolom kendaraan lapis baja Amerika dilempari watu ing provinsi Hasakah

          Ana sing nemoni watu
          Aku mbuwang ula - lan ora ana Juru masak (c) nglirik
      2. +7
        8. mars 2020 16:38
        Piye wae, misale jek yen ing zagashnik warga desa bakal ana peluncur granat! Kanggo teknik kasebut, Yankees lan RPG 7 bakal cukup kanggo mripat .....
      3. + 11
        8. mars 2020 17:51
        Kangge, gupuh saya mundhak ing Amerika Serikat dhewe amarga koronavirus, jumlah kasus dadi atusan. Ing kategori produk sing lagi kesapu saka rak-rak, ..... amunisi katon: dodolan kartrid S&W mlumpat 410%. Amerika, sing, miturut libshiza kita, "mlaku-mlaku lan eseman," siyap-siyap nglawan utamane sing mesem, amarga dheweke ngerti ...
      4. +2
        8. mars 2020 22:11
        Kanthi Ak, dheweke ora bakal nusuk apa-apa ing kana, lan Amerika bakal ngilangi kabeh wilayah kanggo ditembak nganggo RPG .... Mulane, kanthi watu ... Lan katon ora puas lan kabeh wong tenang.
    2. + 14
      8. mars 2020 13:58
      Kabeh demokrasi sing ora njupuk ROOT
      1. +1
        8. mars 2020 17:04
        Quote: Titus
        Kabeh demokrasi sing ora njupuk ROOT

        Kanthi kabeh pakurmatan kanggo sampeyan, iku isih ora "dheweke", nanging "dheweke". Ayo dadi kanca karo kemurnian basa Rusia?!
    3. + 14
      8. mars 2020 14:00
      jawaban padha mbukak geni, matèni siji cah enom

      Lan mbayangno apa lolongan ing pers wungu yen Rusia nindakake?
    4. +5
      8. mars 2020 14:04
      Apa maneh sing ditindakake Amerika ing Suriah? Yagene dheweke isih ana ing Suriah?
      1. +1
        8. mars 2020 14:11
        Padha nggawe tampilan ngarsane supaya ora ilang pasuryan.
        1. +2
          8. mars 2020 14:14
          Apa sebabe dheweke butuh?
        2. +8
          8. mars 2020 16:50
          Padha nggawe tampilan ngarsane supaya ora ilang pasuryan.

          Dheweke ngontrol wilayah minyak lan pompa minyak Siria kanggo didol, nalika ora nandur modal ing ekonomi Siria. Lan Rusia nyoba mulihake apa sing wis rusak dening wong Amerika iki, nalika ora nampa apa-apa.
      2. +7
        8. mars 2020 14:54
        Ana lenga ing cedhak, lan saiki babagan perang nglawan teroris:
        Amerika Serikat lan Kurdi sarujuk karo ISIS kanggo nransfer lapangan gedhe Tabiya, ing ngendi pabrik Conoco dumunung. Informasi kasebut dikonfirmasi dening komandan lapangan sing ditawan, sing menehi prentah supaya ora ngrusak bangunan pabrik lan ora ana sing mbukak geni ing Kurdi. Wartawan Libanon Firas Shufi nggawe film adhedhasar episode iki.
        Kita nggawe kesimpulan.
        1. +2
          8. mars 2020 15:09
          Dadi ngusir kabeh wong metu saka kono, lan Amerika uga nganggo tendhangan.
          1. -1
            8. mars 2020 20:29
            Dadi ngusir kabeh wong metu saka kono, lan Amerika uga nganggo tendhangan.

            Sapa sing bisa nindakake? Sapa sing bakal langsung ngidak-idak Amerika? Jawaban iki ketok anggere dollar aturan donya ora ana siji.
            1. -1
              8. mars 2020 22:35
              Suwe-suwe dheweke dhewe nggoleki lan entuk kasunyatan manawa ana sing ngoyak dheweke kanthi tendhangan. Lan bisa uga ana wong sing ora cukup sabar kanggo Amerika.
    5. + 11
      8. mars 2020 14:08
      Ora ana fantasi. Sampeyan kudu mbuwang botol cat. abang.
      1. +3
        8. mars 2020 14:54
        Quote: Pereira
        Ora ana fantasi. Sampeyan kudu mbuwang botol cat. abang.

        Kanthi campuran geni ...
        1. +2
          8. mars 2020 15:12
          Ora, iki durung perang. Padha bakal isin matèni kanggo Paint, banjur padha kudu wisuh. Kabeh ana wektune.
        2. +1
          8. mars 2020 15:30
          Quote: jaket tank
          Kanthi campuran geni ...

          Sampeyan mbokmenawa duwe pendapat sing apik banget babagan wong Amerika. Amarga sawise iku desa bakal diobong nganggo napalm. Bebarengan karo pedunung, wedhus, asu lan sisa-sisa botol.
    6. -9
      8. mars 2020 14:09
      Perasaan yen ing Suriah minangka hiburan nasional - kanggo mbuwang watu ing motorcade sing liwat.
      1. + 14
        8. mars 2020 14:17
        Hiburan nasional Amerika: miwiti konflik anyar, kudeta panggung lan ngrusak stabilitas.
    7. 0
      8. mars 2020 14:09
      Jujur, langkah-langkah kasebut kanggo sapa wae sing mbalangake watu luwih kaya ora ora Dina iki, miturut Amerika, sesuk, contone, Kurdi miturut kita. Kahanan sing menarik.
      1. +2
        8. mars 2020 14:30
        Acara buggy. Lan kewan omo - iki wong sing bakal zaglyuchit luwih kuwat.
      2. -11
        8. mars 2020 14:32
        Lan ora suwe, watu gedhe bakal mabur menyang bathuk sampeyan ... Apa sampeyan krungu? Pengamat?
      3. -8
        8. mars 2020 14:40
        Watcher, apa sampeyan bisa ngrasakake aku nonton sampeyan? A?
      4. 0
        8. mars 2020 15:33
        Kutipan: Observer2014
        Sesuk wong Kurdi, contone, miturut kita.

        Apa sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal kelakon sawise 15 Maret? Nalika kita, bebarengan karo Turki, bakal patroli M-4 ing Idlib. Watu bakal dadi barang sing paling ora mbebayani sing bakal mabur menyang militer kita. Ing hooting umum lan kamera video.
        1. +2
          8. mars 2020 15:38
          Quote: Grits
          Apa sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal kelakon sawise 15 Maret? Nalika kita, bebarengan karo Turki, bakal patroli M-4 ing Idlib. Watu bakal dadi barang sing paling ora mbebayani sing bakal mabur ing militer kita

          Sadawane M-4 kudu ana jalur keamanan sing ambane 6 km. kanggo saben sisih. Watu langka bakal mabur 6 km.
          1. +2
            8. mars 2020 16:42
            Yen diikat menyang RPG ... ora bakal mabur.
    8. Komentar wis dibusak.
      1. +4
        8. mars 2020 15:34
        Quote: jaket tank
        Wong-wong sing nyerang bakal disembelih kaya babi

        Dheweke ora ngerti carane nyembelih babi. Utamane nggawe sosis getih.
    9. +8
      8. mars 2020 14:45
      Konvoi liyane prajurit AS mbenturi watu ing Suriah

      Amerika kudu ngucap matur nuwun amarga dibenturi watu. Dheweke uga bisa mbuwang granat ing Amerika saka "tresna gedhe" kanggo wong-wong mau.
    10. -9
      8. mars 2020 14:51
      Quote: Pemimpin Redskins
      Perasaan yen ing Suriah minangka hiburan nasional - kanggo mbuwang watu ing motorcade sing liwat.

      Apa perasaan eling dhiri saka wong Siria teka ing pikiran sampeyan? Utawa sampeyan bakal ngisi kabeh wong karo Coca-Cola? Kayane padha mangan...
    11. +4
      8. mars 2020 15:05
      Apa ana granat?
      1. +2
        8. mars 2020 16:41
        Ya, dheweke duwe sistem sing salah!
    12. +9
      8. mars 2020 15:26
      warga lokal mbalangi watu ing Amerika. Kanggo nanggepi, padha mbukak geni, mateni siji remaja.


      Lha kowe dudu bajingan? Kaya wong SS, punishers nalika Perang Patriotik Agung.
    13. + 10
      8. mars 2020 15:29
      Konvoi militer AS liyane dibenturi watu ing Suriah. Miturut stasiun radio Sham FM, warga ing desa Suriah ing al-Kuzliya, sing dumunung ing provinsi Hasakah, ora nglilani konvoi pasukan Amerika menyang desa kasebut.
      Lucu. Dheweke mbayangake kepiye partisan kita nalika Perang Dunia II nglawan para penjajah kanthi cara iki .... sad
    14. 0
      8. mars 2020 15:32
      Watu sing ora efektif, ganti nganggo granat lan botol campuran sing gampang diobong ...
      Iki bab sing kudu wis rampung kanggo dangu.
    15. -6
      8. mars 2020 15:45
      Quote: Grits
      Quote: jaket tank
      Wong-wong sing nyerang bakal disembelih kaya babi

      Dheweke ora ngerti carane nyembelih babi. Utamane nggawe sosis getih.

      Yah....
    16. Komentar wis dibusak.
    17. -6
      8. mars 2020 15:47
      Quote: Grits
      Quote: jaket tank
      Wong-wong sing nyerang bakal disembelih kaya babi

      Dheweke ora ngerti carane nyembelih babi. Utamane nggawe sosis getih.

      Sinau ... Ora angel ...
    18. +2
      8. mars 2020 16:07
      Ya, Amerika banget "ditresnani" ing provinsi Hasakah, kaya ing papan liya ing donya.
    19. +3
      8. mars 2020 16:17
      Kembang kudu dibuwang, sugeng tanggal 8 Maret lol 2 kembang ireng kanggo saben yankee negatif . Lan, kacang polong timbal sing dibumbui karo nembak RPG am
      1. -10
        8. mars 2020 16:34
        Apa sing ngalangi sampeyan nindakake ing ndhuwur?
    20. 0
      8. mars 2020 16:40
      Lemah, yen mung botol (ora kosong) ya lan dadi ....
      1. 0
        8. mars 2020 16:58
        Apa padha ora kosong? Dheweke ora ngombe.
        1. 0
          8. mars 2020 16:59
          Iki bebener lan masalahe!
    21. +4
      8. mars 2020 16:56
      Kutipan: Nikolay Ivanov_5
      Apa maneh sing ditindakake Amerika ing Suriah? Yagene dheweke isih ana ing Suriah?

      Amerika wis nemokake lenga ing kana lan lagi ngekstrak. Kasunyatan manawa Suriah ana ing ndhuwur minyak kasebut bisa uga salah pangerten sementara.
    22. +1
      8. mars 2020 18:26
      Sampeyan perlu ora mung karo watu, nanging uga karo endhog bosok, tomat, kulit kentang lan semesh peelings. Lan luwih apik - koktail Molotov.
    23. 0
      8. mars 2020 22:10
      Kabeh padha, Oshkosh mobil kelangan .... Kanthi pangayoman tambang apik .. Kanggo patroli
    24. +1
      8. mars 2020 23:03
      Iki minangka pendapat pribadi, sing bisa uga ora cocog karo sing resmi. Nanging apa sing ngalangi wong-wong kita supaya ora mandheg ngrokok lan ngadeg ing pinggir sajrone 15-20 menit?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"