Tu-142 anti-kapal selam Rusia mabur ing cedhak Alaska

12
Tu-142 anti-kapal selam Rusia mabur ing cedhak Alaska

Sepasang pesawat anti-kapal selam jarak jauh Rusia Tu-142 mabur ing cedhak Alaska, ing sawetara wilayah nyedhaki pesisir kanthi jarak 50 mil laut. Iki dilaporake dening layanan pers Pasifik armada.

Loro pesawat anti-kapal selam jarak jauh Tu-142 marine penerbangan Angkatan Laut Rusia nindakake penerbangan sing direncanakake ing wilayah udara liwat perairan netral saka Segara Chukchi lan Segara Beaufort. Suwene penerbangan kira-kira 12 jam

- pesen ngandika.



Miturut layanan pers, ing sawetara bagéan saka pesawat Rusia diiringi pesawat tempur F-22 lan F-18 Amérika. Komando Pertahanan Dirgantara Amerika Utara (NORAD) ngonfirmasi pangiring pesawat Rusia, ujar manawa pesawat Angkatan Udara AS lan Kanada mabur kanggo ngiringan.

Pesawat Rusia ing Segara Beaufort tetep ana ing wilayah udara internasional lan nyedhaki pesisir Alaska kanthi jarak 50 mil laut.

- ditekuk ing NORAD.

Perlu dicathet menawa pesawat anti-kapal selam Rusia Tu-142 bubar nggawe sawetara penerbangan dawa liwat perairan netral ing sisih lor, kalebu Atlantik. Kaya sing diterangake ing departemen militer, penerbangan kasebut ana gandhengane karo latihan US Navy Ice Exercise (ICEX) 2020, sing kalebu kapal selam nuklir Angkatan Laut AS. Miturut informasi sing kasedhiya, latihan kasebut kalebu pendakian kapal selam Amerika ing Kutub Lor.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    12 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      11. mars 2020 11:04
      Ayo padha ngisi tangane, yen ora nggoleki, paling ora ing penerbangan jarak jauh, sukses!
      1. -1
        11. mars 2020 11:11
        We kanggo wong-wong mau menyang Alaska, lan padha kanggo kita. Proses normal.
        https://www.vesti.ru/doc.html?id=3246949&utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews
        Mung saiki dheweke katon ndeleng kita ing pesisir, nanging kita ora weruh kapal selame.
        (mung, yen padha weruh, mesthi ana pigura saka MO kita)
        1. -2
          11. mars 2020 11:25
          Miturut informasi sing kasedhiya, latihan kasebut kalebu pendakian kapal selam Amerika ing Kutub Lor.

          Kutipan saka x.andvlad
          Mung saiki dheweke katon ndeleng kita ing pesisir, nanging kita ora weruh kapal selame.

          Lan aku maca ing media Internet lokal media ing esuk sing ing Arktik
          Kapal selam nuklir Angkatan Udara AS, Toledo, mecah es, muncul ing cedhak pangkalan militer Rusia "Arctic Shamrock" ing Arktik, lapor Mekanika Popular.

          Dadi iki ditulis wingi. Dadi nalika anti-kapal selam mabur liwat Atlantik lan Pasifik, paus minke muncul ing Arktik. Sanadyan.
          Punika kutipan saka Popular Mechanics
          Minangka bagéan saka latihan militer pasukan kapal selam IceX-2020 ing Samudra Arktik lan ing Segara Beaufort, kapal selam nuklir kelas Los Angeles USS Toledo (SSN-769) Angkatan Laut AS nggawe transisi saka pangkalan ing Connecticut ing pesisir Timur AS menyang wilayah Arktik ing jarak cedhak karo zona kapentingan Armada Lor Federasi Rusia. Watesan wilayah sing bisa ditindakake kapal selam Amerika sajrone latihan Ice Exercise 2020 dumunung ora adoh saka kepulauan Franz Josef Land, ing salah sawijining pulo sing dadi pangkalan Kementerian Pertahanan Rusia "Arctic Shamrock" dumunung.

          Pilihan kasebut uga kudu digatekake.
      2. 0
        11. mars 2020 11:15
        Kutipan: Vladimir_2U
        Ayo padha ngisi tangane, yen ora nggoleki, paling ora ing penerbangan jarak jauh, sukses!

        Lan sing paling penting, supaya bisa digunakake kanggo kabeh pertahanan udara, pertahanan rudal, lsp.
        Inggih mabur lan mabur nglirik
        1. 0
          11. mars 2020 12:19
          Dheweke dhewe kudu ngerti manawa kapal selame butuh mripat lan mripat. nglirik Iki tujuane pesawat kita - mripat, kuping lan organ sing ngukum wong sing nglanggar jero banyu.
    2. +1
      11. mars 2020 11:07
      Kunjungan hormat. Carane tanpa iku?
    3. 0
      11. mars 2020 11:08
      Bibi Amerika, bakal F-22 metu kanggo mlaku-mlaku? )
      1. 0
        11. mars 2020 11:16
        Kutipan saka Mytholog
        Bibi Amerika, bakal F-22 metu kanggo mlaku-mlaku? )

        Apa yen dumadakan avionik gagal.. nglirik
    4. 0
      11. mars 2020 11:26
      Mabur, mabur manuk .... nuwun sewu, kita duwe kumpul cilik, kaya manuk !!!
    5. -1
      11. mars 2020 13:21
      Lan pira Tu-142 sing isih ana? Mungkin pangkalan Mangokhto lan kutha militèr uga bakal dibalèkaké? Timur, Nanging, adoh kanggo paling.
      Aku duwe sajarah karo panggonan iki, cilik, nanging ana.
      1. 0
        11. mars 2020 14:06
        Kutipan: Fedorov
        Lan pira Tu-142 sing isih ana?

        Ing Kipelovo, skuadron kapisah tetep saka divisi.
    6. 0
      11. mars 2020 19:44
      arep opo? kabeh iku nggoleki kanggo kula, sawetara latihan digawa metu, lan kita ketegangan mau. Kesimpulan: kita sinau kabeh lan kabeh !!!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"