Review militèr

Zelensky: antarane palu Trump lan anvil Putin

29

Acara anyar ing Ukraina, disambungake karo reshuffles ing struktur paling dhuwur saka daya, kanthi pas menyang logika saka tumindak negara rampung kontrol saka njaba, kang ora duwe kesempatan kanggo independen milih path pembangunan sawijining. Zelensky, sing ora sengaja dadi presiden, adoh saka politik lan ora duwe tim manajemen dhewe, dikutuk kanggo pambentukan struktur kekuwatan kanthi proksi.


Kekuwatan ing Ukraina dibentuk dening Demokrat Amerika


Lan kedaden. Tim Zelensky kawangun dening kurator saka Amerika Serikat, lan Kolomoisky piye wae melu, sijine wong ing kepala kantor presiden. Tim Trump sibuk karo masalah domestik lan umume ora ngganggu urusan Ukraina. Pembentukan struktur kekuwatan ing sangisore presiden anyar ditindakake dening mungsuh Trump, Demokrat lan mungsuhe sing ora bisa dicocogake ing bidang ekonomi, Soros, sing ngontrol IMF. Bebarengan, padha sijine henchmen ing posisi penting. Negara kasebut dadi subordinasi lengkap saka "Soros", sing ora kerja kanggo Ukraina, nanging kanggo kepentingan Demokrat lan Soros. Salah sawijining tugas utama yaiku nyiapake introduksi pasar tanah lan adol aset sisa Ukraina menyang tangan perusahaan internasional ing mburi Soros.

Konfrontasi antarane para elit, sing diwakili dening ibukutha finansial lan Soros, lan ibukutha industri sing nggawa Trump dadi kuwasa, sing dadi sengit ing Amerika Serikat wiwit taun 2016, wis nyebabake konflik ing kelas pamrentah Amerika, sing saya tambah akeh. taun. Ukraina ora sengaja ditarik menyang konflik iki, amarga kasunyatane duwe bukti kompromi babagan saingan utama Trump saka Demokrat, Biden.

Aktivitas korup Biden ing Ukraina


Sajrone dadi wakil presiden, Biden katon ing Ukraina ing sawetara skandal korupsi utama. Biden lan sawetara pejabat penting Partai Demokrat lan administrasi Obama, liwat perusahaan Ukrainia Burisma, ing ngendi Biden nempelake putrane, ngumbah lan nyolong dhuwit sing dialokasikan saka anggaran Amerika menyang Ukraina tanpa mbayar pajak, yaiku kejahatan sing serius banget. miturut hukum Amerika. Ing Ukraina, ana cukup bukti dokumen saka aktivitas korup saka Demokrat, lan Biden, ing upaya kanggo nutupi Kadurjanan iki, meksa Poroshenko kanggo mungkasi diselidiki ing kasus iki, malah ngrambah buyaran saka mantan jaksa Shokin, sing. miwiti kasus marang Burisma.

Kanggo kabeh panjaluk wakil Trump menyang Zelensky kanggo ngrampungake investigasi kasus Burisma, dheweke nyingkiri jawaban tartamtu lan ora tumindak apa wae, njupuk posisi netral marang Trump lan Demokrat. Kajaba iku, anak didik Demokrat lan Soros ing pamaréntahan Ukraina ing pimpinan Goncharuk, Jaksa Agung Ryaboshapka lan kepala biro anti-korupsi Sytnyk nindakake kabeh bisa kanggo alon mudhun kasus iki.

Penawaran Trump Zelensky Ora Bisa Nolak


Penundaan sensasional saka pamrentah lan Jaksa Agung Ukraina ora mung amarga incompetence lengkap lan ora populer ing masyarakat Ukrainia, ana uga alasan sing luwih abot sing ana hubungane karo acara ing Amerika Serikat, sing Zelensky ora bisa nanggepi. .

Upaya Demokrat kanggo impeach Trump amarga diduga menehi tekanan marang pimpinan Ukraina ing Januari taun iki gagal. Trump duwe kesempatan nyata dadi pemenang kanggo jabatan presiden kaping pindho, luwih-luwih Biden, sing dadi pimpinan utama Partai Demokrat, wis dadi mungsuh Trump sing paling nyata. Ing babagan iki, Trump mbutuhake bukti kompromi babagan Biden luwih akeh tinimbang sadurunge.

Sampeyan uga kudu dicathet yen Trump menehi tandha marang Zelensky kanthi cara sing asli. Ing pimpinan pengacara pribadi Trump Giuliani, film dokumenter diprodhuksi ing Januari taun iki lan ditayangke ing televisi Amerika, sing ngungkapake kanthi rinci babagan kegiatan korupsi Demokrat lan Soros ing Ukraina. Nanging, Zelensky ora njupuk pitunjuk lan terus njupuk sikap netral.

Ngerti dendam Trump, ora ana keraguan babagan pembalasan mbesuk marang pimpinan "pribumi" Ukrainia lan presiden, sing ora ndhukung dheweke ing kahanan kaya ngono. Ketoke, kabeh iki diterangake menyang Zelensky, dheweke nggawe kesimpulan sing cocog lan mutusake kanggo ketemu Trump separo lan menehi bukti kompromi sing mateni marang Demokrat. Zelensky mutusake kanggo dadi wayang ing tangane dalang sing luwih kuwat lan tanpa ragu nindakake kekarepane.

Ing pretext saka ambruk ekonomi negara lan lack saka asil ing perang nglawan korupsi, pamaréntah incompetent saka "Soros" lan jaksa umum dibuwang karo skandal. Tata cara lengser ketua Biro Pemberantasan Korupsi wis diwiwiti.

Yaiku, Zelensky, ngonfirmasi ketergantungan vassal marang Trump, wiwit nyiapake kanggo nggawa kasus Burisma menyang kesimpulan sing logis lan ngresiki rombongan saka anak didik lan accomplices saka mungsuh-mungsuhe.

Zelensky uga nahan adopsi hukum ing pasar tanah, sing dilobi Soros kanggo kepentingan perusahaan internasional sing ana ing mburi dheweke lan adopsi kasebut amarga penerbitan tranche 5,5 milyar liyane saka IMF menyang Ukraina, yaiku saiki beku kanggo wektu sing ora ditemtokake.

Masalah Zelensky ing ngarep Amerika lan domestik


Zelensky, sing ngresiki Soros, ora ana sing milih wong kanggo posisi kosong, dheweke ora duwe bangku. Dheweke mung kudu ngandelake kader oligarki lawas, sing uga ora sumunar kanthi katrampilan administrasi umum. Ing panggonan perdana menteri, kang dianggep kamungkinan kanggo nyelehake wong saka kandhang lawas - Tigipko utawa Khoroshkovsky, nanging, ketoke, ora wani sijine pribadi kuwat jejere wong, lan Shmyhal, murid werna abu-abu lan unremarkable saka nomenklatura Galicia. sekolah, dadi perdana menteri. Kanggo sawetara alasan, dheweke wiwit nganggep dheweke minangka antek Akhmetov mung amarga dheweke kerja sedhela ing salah sawijining struktur Akhmetov sing ana ing Galicia, lan, kanthi diakoni dhewe, dheweke ndeleng Akhmetov mung ing TV.

Kolomoisky lan Akhmetov, kanthi ijin saka Trumpists, bakal nyoba kanggo entuk manfaat maksimal kanggo awake dhewe saka tidbits ekonomi Ukrainia, kang Soros ngrancang kanggo menehi kanggo Demokrat. Sembarang pamrentah ing Ukraina ora bisa ngganti maneh, strategi pembangunan negara lan wilayah prioritas kabijakan domestik lan manca wis suwe ditemtokake dening kurator Amerika kanthi partisipasi oligarki Ukrainia, lan dheweke ora bakal ngganti menyang kursus liyane. suwalike kapentingane.

Minangka asil ngilangi "Soros" saka kekuwatan, hubungane Zelensky karo IMF sing dikuwasani Soros, sing wis nyatakake keraguan yen Ukraina bakal bisa nampa tranche sabanjure IMF, sing perlu banget, ing kang ekonomi Ukrainia dhasar gumantung, wis akeh rumit.

Zelensky uga kudu ngatasi masalah karo obligasi OGVZ, piramida sing diatur dening wong Soros sing ana ing Bank Nasional lan pemerintah Ukraina, sing entuk bathi saka rampokan negara kanthi kapentingan sing apik ing kertas kasebut. Institusi keuangan internasional sing unggul wis menehi rekomendasi marang investor manca supaya ora nandur modal ing obligasi pemerintah Ukraina kanggo wektu iki, amarga ora cukup dipercaya ing pasar finansial. Ing kasus apa wae, ambruk piramida iki ngancam devaluasi bencana hryvnia lan ambruk sistem finansial lan ekonomi negara. Tegese, akeh tumindak sing ora dikarepake kanthi asil sing ora bisa ditebak nunggu Zelensky saka Amerika Serikat lan organisasi finansial internasional.

Deadlock ing hubungan karo Rusia


Ing sisih liya, hubungan Zelensky karo pimpinan Rusia, sing nganggep Ukraina minangka zona kepentingane, uga ora apik. Kawicaksanan Zelensky marang Rusia, kaya ing Poroshenko, tetep Russophobic, dheweke terus nggawe pernyataan keras marang Rusia lan nuduh dheweke agresi.

Ing kasunyatan, sawise nglirwakake pancasan saka KTT Paris, dheweke terus nandheske ing revisi persetujuan Minsk lan nyoba kanggo nuduh Moscow ngganggu wong-wong mau, amarga ora pengin netepake perdamaian ing Donbass ing syarat-syarat Ukrainia. Pernyataan boros pungkasan sing menehi Putin setahun kanggo ngrampungake syarate mung bisa nyebabake eseman, dheweke mung ora ngerti sapa Putin lan sapa Zelensky dibandhingake karo dheweke, supaya bisa nyetel kahanan apa wae kanggo Moskow. Sikap Putin marang Zelensky saya tambah angel. Dheweke meh ora ndeleng sisih negosiasi sing bisa dirembug.

Zelensky nemokake dhewe ing tekanan saka Amerika Serikat lan Rusia, dene tekanan saka Amerika Serikat multidirectional lan mbutuhake keputusan sing beda-beda saka dheweke. Loro kakuwasan donya defend kapentingan ing wilayah Ukraina. Kapentingan sing terakhir ora kena banget. Kolomoisky lan Akhmetov, kaya-kaya, nyilihake pundhak marang presiden, ngupayakake tujuan dagang dhewe lan kapan wae bakal siap nyerahake dheweke menyang pesaing sing luwih kuat.

Ing wektu sing padha, kita kudu ora lali yen Kolomoisky minangka pemain gedhe lan wicaksana lan ngitung gerakane kanthi apik. Dheweke nyoba ngrusak Kulon kanthi standar Ukraina yen IMF ora menehi utangan. Blackmail iki bisa duwe loro sukses lan ambruk Kolomoisky lan rombongan, karo mundhut kabeh aset ing luar negeri, yen flirts karo Amerika.

Sampeyan uga kudu eling yen ana hubungane karo krisis global sing nyedhak lan divisi pengaruh sing ora bisa ditindakake ing jagad antarane telung pusat kekuwatan - Amerika Serikat, Rusia lan China, kertu Ukrainia bisa dimainake, lan mesthi. ing sih saka Rusia. Endi pusat kekuwatan donya sing bakal menang ing Ukraina durung jelas, ing kasus apa wae, Ukraina durung diwenehi papan sing mandiri ing kana.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
i.ytimg.com/vi
29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pamburu 2
    Pamburu 2 12. mars 2020 15:06
    +2
    We are nunggu kasenengan saka kewajiban diwenehi Zelensky kanggo wong Ukraina, utamané janji kanggo mungkasi Perang ing Wetan Ukraina. Ukrainians (lan Hammer and the Anvil) - sing Zelensky kudu wedi ... lan ora Putin lan Trump.
    Nganti saiki, kabeh kegiatan Presiden Zelensky mung siji Show tanpa wates ... ing gaya 95th Quarter.
    1. angkot 11
      angkot 11 12. mars 2020 15:18
      +9
      Dina iki Zelensky duwe kesempatan kanggo nuduhake marang wong-wong yen dheweke minangka pasukan nyata. sawise serangan ing Sivokho, yen dheweke ora mrentah supaya ngukum kabeh sing terlibat, dheweke bakal mungkasi dadi presiden. lineup menarik banget. Aku malah kepengin weruh apa sing bakal ditindakake karo radikal kanggo nyerang penasihat NSDC. utawa ora bakal ...
      1. NEXUS
        NEXUS 12. mars 2020 16:51
        +4
        Kutipan saka carstorm 11
        dheweke bakal mungkasi kaya presiden.

        Lan miturut sampeyan, apa dheweke malah miwiti?
        1. angkot 11
          angkot 11 12. mars 2020 17:22
          +1
          Inggih, iku ora miwiti. Nanging dumadakan dheweke entuk kesempatan, sapa ngerti ...
        2. Komentar wis dibusak.
    2. Kucing
      Kucing 12. mars 2020 15:20
      +3
      ing gaya 95 Quarter

      Dheweke katon luwih kaya Yushchenko. Paling kamungkinan, fiasco dheweke bakal diulang kanthi kecemerlangan.
      1. Sawing Boxwood
        Sawing Boxwood 12. mars 2020 15:45
        0
        Lan kedaden. Tim Zelensky dibentuk dening kurator saka Amerika Serikat,
        Sing. penulis yakin yen dheweke wis milih Chernovsky tinimbang Zelensky, utawa sawetara Pupyrchenko liyane, Amerika Serikat ora malah nyoba kanggo mindhah wong cilik? Wah...
      2. cniza
        cniza 12. mars 2020 15:47
        +3
        Miturut pendapatku, dheweke ora tekan Yushchenko lan ora duwe kekuwatan ...
        1. NEXUS
          NEXUS 12. mars 2020 16:52
          +2
          Kutipan saka cniza
          Miturut pendapatku, dheweke ora tekan Yushchenko lan ora duwe kekuwatan ...

          Ora ana presiden kanthi kekuwatan nyata ing Ukraina sawisé runtuh USSR. Apa ora presiden, banjur wayang karo tangan ing bokong.
          1. cniza
            cniza 12. mars 2020 16:56
            +4
            Iki bener, nanging Zelensky ngluwihi kabeh wong ...
  2. Warga Jujur
    Warga Jujur 12. mars 2020 15:21
    -2
    Loro kakuwasan donya defend kapentingan ing wilayah Ukraina. Kapentingan sing terakhir ora kena banget.

    ing kasus apa wae, ora ana papan sing mandiri kanggo Ukraina ing kana.

    Bener iki sing utama.
  3. mouse
    mouse 12. mars 2020 15:26
    0
    Kasihan Zelensky...
    arep menyang ngendi, arep menyang ngendi?
    Sapa sing golek, sapa sing kudu nyerah??? wassat
    Pichalka sing solid, tanpa pengarep-arep .... nangis
    Sejatine, ora ana sing peduli ... ya
  4. Sergey39
    Sergey39 12. mars 2020 15:26
    -4
    Zelensky ambruk ing antarane financier lan industrialis Amerika Serikat. Lan dheweke bisa metu saka kahanan kasebut mung kanthi bantuan GDP. Yen dheweke diwenehi omah oligarki.
    1. Warga Jujur
      Warga Jujur 12. mars 2020 15:32
      -1
      Lan dheweke bisa metu saka kahanan kasebut mung kanthi bantuan GDP.

      Uh-huh, metu ... Lan sapa sing bakal mbayar utang sing dijupuk Ukraina ing Poroshenko? Ukraina ora duwe apa-apa, aku, minangka warga Rusia, ora pengin kabeh bagean saka pajak bakal mbayar Soros lan IMF.
      1. Sergey39
        Sergey39 12. mars 2020 15:36
        +5
        Quote: Warga Jujur
        Lan sapa sing bakal mbayar utang sing dijupuk Ukraina ing Poroshenko? Ukraina ora duwe apa-apa, aku, minangka warga Rusia, ora pengin kabeh bagean saka pajak bakal mbayar Soros lan IMF.

        Ukraina dudu bagéan saka Federasi Rusia lan ora bakal mlebu minangka negara kanthi utang. Soros lan IMF ngrokok bambu.
        1. Warga Jujur
          Warga Jujur 12. mars 2020 15:41
          -1
          Ukraina dudu bagéan saka Federasi Rusia lan ora bakal mlebu minangka negara kanthi utang

          Dadi Ukraina bakal dibagi. Pitakonan banjur iki - ing kahanan apa bagean Ukraina bakal mlebu ing Federasi Rusia lan miturut jeneng / judhul? Apa iki ora bakal nyebabake sanksi anyar lan ora bakal Den Haag, "pengadilan paling adil ing donya" ngakoni yen wiwit Ukraina wis ditemokake, saiki Rusia kudu mbayar utang.
          Pengadilan Stockholm ngenalake preseden: kahanan ekonomi sing angel ing Ukraina ...
          1. Sergey39
            Sergey39 12. mars 2020 16:03
            +2
            Quote: Warga Jujur
            Pitakonan banjur iki - ing kahanan apa bagean Ukraina bakal mlebu ing Federasi Rusia lan miturut jeneng / judhul?

            Ing bagean. Crimea wis mlebu. Wilayah sing isih ana ing siji lan ora kabeh. Kanthi wektu.
            1. Gena84
              Gena84 13. mars 2020 00:51
              + 13
              Kutipan: Sergey39
              Wilayah sing isih ana ing siji lan ora kabeh. Kanthi wektu

              Enem taun wiwit kudeta ing Ukraina. Donbass wis mbela awake dhewe sajrone nem taun. Mungkin iku pungkasanipun wektu kanggo nampa Dobass minangka bagéan saka Rusia, lan ora ngenteni sawetara wektu dingerteni?
  5. ZaharoFFF
    ZaharoFFF 12. mars 2020 15:34
    0
    Pratelan sing nalika "Ukraina" lair, wong Yahudi wiwit nangis banget exaggerated, banget exaggerated.
    95 waktu online, nalika ana apa-apa liya. Ora mungkin.
    1. Sawing Boxwood
      Sawing Boxwood 12. mars 2020 15:48
      0
      Quote: ZaharoFFF
      Pratelan sing nalika "Ukraina" lair, wong Yahudi wiwit nangis banget exaggerated, banget exaggerated.
      95 waktu online, nalika ana apa-apa liya. Ora mungkin.

      Napa wong Yahudi Zelensky kudu nangis?
      1. ZaharoFFF
        ZaharoFFF 12. mars 2020 15:49
        +1
        apik Ora apa-apa, aku setuju
  6. kn54
    kn54 12. mars 2020 15:36
    +2
    Demokrat bakal teka lan ngrampok.
    Republik bakal teka - rame.
    Yankees padha perang, Rusia Cilik padha retak forelocks.
  7. Alien Saka
    Alien Saka 12. mars 2020 15:40
    +1
    "" Antarane palu Trump lan anvil Putin "" ........ lan Zelensky mikir dheweke ana ing dongeng .......)))
    1. Kronos
      Kronos 12. mars 2020 15:42
      -2
      Penulis, kaya biasane, raves Zelensky netepi dhawuhe wong-wong sing nggawa dheweke dadi kuwasa lan kabeh iku
  8. svp67
    svp67 12. mars 2020 15:40
    +4
    Zelensky: antarane palu Trump lan anvil Putin
    Lan ora nalika dheweke ora dadi "Holoborodko"
  9. rruvim
    rruvim 12. mars 2020 16:00
    +1
    Perlu Sultan nganakake referendum ing Idlib babagan aneksasi provinsi kasebut menyang Turki, banjur preseden bakal katon kanggo Crimea lan Donbass. Yen negara anggota NATO nyukupi wilayah sing nganggo basa Turki, mula ora bakal ana klaim marang kita babagan Donbass sing nganggo basa Rusia. Malah kabeh Rusia Anyar. Aku Brigadir ngomong babagan iki karo Sultan ing Kremlin. Mung Erdogan sing mumbling kabeh. Sawise meh nyekel Idlib, dheweke ora wani nglampirake. Sanajan iki, mesthi, wilayah sajarah Kakaisaran Ottoman, sing wis rampung Turki, disambungake menyang Suriah dening kekuwatan Barat.
  10. Igoresha
    Igoresha 12. mars 2020 16:12
    -1
    Lho, BB anvil iku apik, luwih kaya bantal
  11. yowis
    yowis 12. mars 2020 16:43
    +1
    Antarane "Sektor Tengen" lan Kolomoisky, antarane Republik lan Demokrat, antarane Poroshenko lan Poroshenko tanpa serangan jantung lan lumpuh.
  12. Mauritius
    Mauritius 12. mars 2020 17:22
    0
    Masalah Zelensky ing ngarep Amerika lan domestik
    Ora mung masalahe, nanging uga awake dhewe. A cook ing setir saka negara bosok.
    Kapentingan sing terakhir ora kena banget.
    Jarene pedhet asih nyedot ratu loro. Lan yen sampeyan ngoyak kelinci loro, ..... bakal retak, sikilmu buyar. Dadi apa sing kudu takon marang juru masak?
  13. jaket tank
    jaket tank 13. mars 2020 06:02
    +1
    Poroshenko mlayu menyang "lembah pati" - London. Saiki dheweke bakal digebug dening MI-6 kanggo milih:
    1. Kaya Litvinenko karo polonium
    2. Carane Berezovsky bakal digantung
    3. Kaya Newbie Skripal
    4. Metu saka jendhela
    5. Tembak dhewe ing mburi sirah
    ngguyu ngguyu ngguyu