Review militèr

Estonia kanggo nyedhiyakake pesawat NATO karo situs latihan bom

48
Ing 2014, Estonia arep menehi pesawat militer sekutu NATO sing patroli ing langit kanthi kesempatan kanggo nindakake latihan tembak roket lan bom, Letnan Kolonel Jaak Tarien, Kepala Staf Angkatan Udara Republik, marang wartawan, Selasa.

Miturut dheweke, kru udara negara-negara Alliance Atlantik Utara, sing patroli ing langit Estonia, Latvia lan Lithuania kanthi owah-owahan saka pangkalan udara Lithuania Zokniai, ora mung butuh penerbangan latihan, nanging uga latihan tembak, laporan ITAR-TASS. .

"Wiwit wiwitan misi NATO ing 2004, ana keprihatinan (dening Sekutu) yen pilot ora bisa dilatih kanthi lengkap. Pentinge misi kasebut mbutuhake kita nggawe situs sing dibutuhake (kanggo tembak lan bom)," ujare Tarien. Dheweke njlentrehake manawa ing sektor tartamtu wilayah udara Estonia, sekutu saiki bisa nglatih ora mung ing dhuwure telung kilometer, kaya sing sadurunge, nanging uga ing dhuwure nganti 200 meter.

"Sawetara negara pengin nindakake latihan pengeboman lan nembak rudal udara menyang lemah. Ing pungkasan taun 2014, kanthi basis latihan pusat, pesawat NATO bakal diwenehi kesempatan kaya ngono, "ujare kepala staf. "Ing KTT NATO ing Mei ing Chicago, persetujuan sadurunge, sing penting banget kanggo Estonia, disetujoni. Sekutu kita mutusake kanggo nglanjutake misi kanggo nglindhungi wilayah udara Negara Baltik. Iki tegese pangerten manawa mokal finansial lan ora wajar kanggo Estonia, Latvia lan Lithuania entuk pesawat dhewe, "ujare Delfi saka Estonia Eesti Päevaleht.

Nanging, sekutu NATO, sing nggawe payung ing kene rotasi nem sasi, ora nggawe keputusan kasebut saka maksud sing apik. Estonia, bebarengan karo Latvia lan Lithuania, uga kudu nggawe tawaran dhewe, yaiku paket sing bakal mbantu pesawat mabur ing kene kanggo nutupi biaya sing sethithik.

Ketua Dewan Umum ing Kementerian Pertahanan Federasi Rusia Igor Korotchenko komentar ing wawancara karo Delfi: "Yen situs tes pancen digawe, mula ing Rusia iki, mesthine bakal ditemokake kanthi negatif." Dheweke ujar manawa penerbangan serangan ing dhuwur bakal dirasakake ing konteks kabijakan militer NATO sing ora ramah lan banjur digambarake menyang Estonia.

Korotchenko percaya yen reaksi Rusia bakal ngiyataken tutup tapel wates udhara karo Estonia, "utamane kanthi nyebarake sistem rudal anti-pesawat anyar lan nambah stasiun radar kanggo ngawasi apa sing kedadeyan ing wilayah udara jejer kanggo ngenali ancaman sing bisa ditindakake. Rusia".

Reaksi politik, njupuk menyang akun "isi kelangan umum saka hubungan Rusia-Estonian", bakal tindakake ing kasus apa wae, amarga Rusia ora nambah ngarsane militèr ing tapel wates karo Estonia. "Ing negara kita, sebaliknya, klompok ing Distrik Militer Kulon umume suda. Mulane, ora perlu reaksi keras saka Estonia marang ancaman militer saka Rusia. Dheweke mung ora ana, "ujare Igor Korotchenko.

"Mesthi, kita ora weruh bebaya militer kaya ngono, nanging isih ora nyenengake. Kaya-kaya ana tembakan sing ditembak ing cedhak sirah sampeyan - dudu sampeyan, nanging ing endi wae sing cedhak. Mula, logika dhasar saka tanggapan militer ujar manawa iki ora bakal dingerteni, "ujare ahli kasebut. Nalika ditakoni apa game iki mbebayani banget kanggo negara cilik kaya Estonia, pakar Rusia mangsuli yen prilaku kasebut ora cukup.

"Ana perasaan yen Estonia ora pengin ndeleng jagad ing saubengé, sing saya ganti. Iki minangka fobia Soviet cubed. Iki ngelingake aku marang salah sawijining Sekretaris Pertahanan Amerika sing mlumpat metu saka jendela bengok-bengok "Rusia teka!"
Sumber asli:
http://www.vz.ru/news/2012/7/24/590071.html
48 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Denis
    Denis 26 Juli 2012 06:42
    +8
    Estonia siyap kanggo apa wae, bakal nyedhiyakake kutha-kuthane, pedununge - Alliance NATO kudu nyelehake bom ing endi wae kanggo nguji akurasi ...
    1. esaul
      esaul 26 Juli 2012 07:33
      +4
      Lan aku seneng banget karo tembung Korotchenko

      «yen situs tes pancen digawe, mula ing Rusia iki, mesthine bakal ditemokake kanthi negatif. Dheweke ujar manawa penerbangan serangan ing dhuwur bakal dirasakake ing konteks kabijakan militer NATO sing ora ramah lan banjur digambarake menyang Estonia.

      Korotchenko percaya yen reaksi Rusia bakal ngiyataken tutup tapel wates udhara karo Estonia, "utamane kanthi nyebarake sistem rudal anti-pesawat anyar lan nambah stasiun radar kanggo ngawasi apa sing kedadeyan ing wilayah udara jejer kanggo ngenali ancaman sing bisa ditindakake. Rusia".


      Amarga akeh usaha kanggo mbangun hubungan sing bener karo Balts mbukak menyang tembok nasionalis kosong lan kepinginan pancet kanggo goyangake freebie saka Rusia.
      1. ngalamun
        ngalamun 26 Juli 2012 09:57
        +2
        Populasi spratland saya suda kanthi cepet, ana akeh wilayah kosong kanggo latihan kisaran bom, ing kutha-kutha sing wis dibebasake saka warga, bisa ditindakake latihan pasukan khusus kanggo mbebasake sandera utawa nglatih unit tempur ing kahanan kutha. Perusahaan TV bisa nandur wit palem lan njupuk laporan saka hot spot. Kreatip!!! wassat
        Nanging kanthi serius, aku pengin para penembake anti-pesawat nembak luwih akeh pesawat sing nglanggar wilayah udara Rusia, ngetutake conto Phantom Turki. nglirik
      2. waf
        waf 26 Juli 2012 10:41
        +5
        Kutipan saka esaul

        Lan aku seneng banget karo tembung Korotchenko


        Sugeng rawuh, Valery! apik

        Tembung kasebut normal, nanging sing nggumunake, miturut dheweke (aku nggawe kesimpulan iki), Pendidikan Furnitur Taburetkin isih percaya yen NATO ing negara Baltik main dolanan lan "pedal" ing pesawat kertas ???

        Banjur kok ora ana siji tanggung jawab kanggo "kalah" saka serangan-serangan / howling aviation saka BaltuFlot, lan utamané kanggo karusakan saka Pengawal 689, Sandomierz, Ordo Alexander Nevsky Fighter Aviation Regiment dijenengi sawise A.I. Pokryshkin????? am

        Lan kabeh kaya biasane ... "kita apik"????

        Legenda bisa ditambahake babagan resimen lan pilot, latihan ... umume, ing ndhuwur kabeh pujian, pesawat Su-27P (seri 27) !!!! Dheweke tekan Inggris lan bali menyang paru-paru, nanging ..... ing Oktober 2001, Jenderal Tentara Kvashnin mlebu, lan Panglima Angkatan Laut Rusia, Laksamana Kuroyedov, lan komandan Armada Baltik, Laksamana. Valuev, dhawuh kanggo nglakokaké arahan miturut kang Guards Fighter Regiment bakal suda lan diowahi dadi 143 skuadron penerbangan tempur tanpa jeneng sajarah lan jeneng Pokryshkin.!!!!

        Nyatane, iki tegese ngilangi resimen Pokryshkin sing misuwur.

        Sawise acara kasebut, 19 pilot kelas 1 mutusake kanggo mungkasi kegiatan mabur ...

        Nalika ketua Dewan Veteran saka Divisi Pejuang 9, Kolonel Maslov, prajurit garis ngarep, ngerti babagan arahan iki, babagan jumlah pilot sing ilang, dheweke ujar: "Kita mung ngalami kerugian ing patang puluh telu. , ing langit liwat Kuban, nalika kita nyuwil Fritz mburi. Iki minangka pengkhianatan lan sabotase nyata ... " am

        Lan alesan ... uga, iku banget prasaja ... resimen iki adhedhasar ing lapangan udara ing Nivenskoye - modern, kelas XNUMXst.
        Landasan pacu punika beton telung lapisan, papan khusus lapangan udara, rega saben luwih saka $300, lan ana ewu lan ewu.

        Ing Jerman, ana lapangan udara "Luftwaffe".

        Sampurna dilengkapi: got ing ambane gedhe, uga rumiyin glethakaken kabel, uga-dirancang dalan akses. (Marsekal Goering dhewe nate lungguh ing kantor komandan resimen saiki).

        Sawisé perang, lapangan udara dimodernisasi kanthi nganggep spesifik tapel wates.

        Sawise Israel numpes kabeh penerbangan Arab ing lapangan udara Mesir nalika perang Arab-Israel taun 1967, papan perlindungan beton sing larang katon ing lapangan udara tapel wates kita.

        Lapangan udara wis digawe panas caponiers, kamar kanggo personel teknis lan pesawat, fasilitas panyimpenan bahan bakar lan toko senjata, dalan, jalur sepur, gardu listrik, etc. lsp.

        Perkiraan biaya obyek kasebut kira-kira $ 1.000.000.000.!!!!!



        Iku mung maneh pitakonan sing muncul, nanging sapa sing dadi Parentah Agung ing wektu iku ?????? Lan ...... ngaso ...... keprungu

        Inggih, sampeyan bisa nulis kabeh geguritan babagan lapangan udara ing Chkalovsk. utamané carane pesawat disassembled padha diangkut ana, amarga. RP ora gelem nampa pesawat menyang lapangan udara iki amarga kahanan darurat landasan pacu ... wah, ana akeh kabeh lan liyane !!!

        Iki critane .. ora "menyenangkan" banget .... recourse
        1. Sabun Srg
          Sabun Srg 26 Juli 2012 11:06
          +3
          Seryoga welcome!!! Ya kabeh wis suwe jelas ... uyah liyane ing tatu ....
        2. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 26 Juli 2012 11:44
          +3
          Woy Sergey, sampeyan nulis adoh saka barang-barang rosy, nanging dudu titik kasebut. Dina iki, siji ndhukung aksesi WTO! Aku kepengin weruh kenapa, kanthi kabeh ora setuju karo Rusia, Amerika mbatalake amandemen vena. Bakal negara kanggo detriment saka awake dhewe lan kanggo please kita. Iki minangka pitakonan lan jawabane jelas!
          1. waf
            waf 26 Juli 2012 12:01
            +1
            Kutipan: Alexander Romanov
            adoh soko rosy sampeyan nulis


            Salam Sasha, +! Lha, merga bungahe bakal ana liyane, akeh banget ... ing endi wae sing katon ..... sing siji bengok-bengok, mung mburi bengok-bengok iki ... ora pengin ndeleng apa-apa, apa sejatine ing kono.

            Nanging ana ing Kaliningrad ana 10 pangkalan udara lan 13 liyane cadangan lan grup penerbangan ana .. Gusti Allah ngalang-alangi!

            Lan kabeh wong Jerman, Norwegia, Swedia, Anglo-Saxon lungguh kanthi tenang, kaya tikus .... banjur sampeyan ndeleng lan .. banjir!

            Inggih, babagan Tu-160, pasangan sing kudu mabur liwat dheweke ..... uga, umume ... ora ana tembung!

            We indulged ing resimen kaya mengkono, nalika kita menyang WWI, kita tansah wedi sapi ... sanadyan banjur kita entuk melon kuwi ... nganti write-off ... farms kolektif sambat. sing sapi mandheg barking, supaya sapi padha, nanging kene, sawise kabeh ... negara berdaulat ... lan ing pangayoman saka Angkatan Udara NATO !!!

            Apa yen, kaya ing Suriah ... padha napuk Tu-160? Utawa apa kita duwe akeh banget sing bisa ditindakake???

            Umumé, salah siji wong wis humor ireng utawa .... uga, Gusti Allah mberkahi wong!


            Kutipan: Alexander Romanov
            Bakal negara kanggo detriment saka awake dhewe lan kanggo please kita. Iki minangka pitakonan lan jawabane jelas!


            Nah, kene sampeyan dhewe ngerti kabeh kanthi bener lan mangsuli!+! ombenan
    2. Kaa
      Kaa 26 Juli 2012 10:00
      +1
      Kutipan saka Denis
      kanggo tes akurasi ...

      Dheweke kepengin ngladeni (apa sing dikarepake?) Lan bakal teka kanggo nyoba senjata nuklir ... Dadi St. , kanggo intelligibility.
  2. Vanek
    Vanek 26 Juli 2012 07:01
    +9
    Nanging, sekutu NATO, sing nggawe payung ing kene rotasi nem sasi, ora nggawe keputusan kasebut saka maksud sing apik.

    nato lan apik wishes ?? belay Apa padha ngrokok ing kono?
    1. Narkom
      Narkom 26 Juli 2012 07:23
      +7
      Ketoke sing dipilih kanthi teliti ing Afghanistan. nglirik
      1. Armata
        Armata 26 Juli 2012 09:29
        +3
        Ora adoh saka Holland, lan hidroponik kasebut dipageri aran
        1. Sabun Srg
          Sabun Srg 26 Juli 2012 10:19
          +3
          Lokomotif uap ... wah, isin sampeyan .... wassat
          1. Vanek
            Vanek 26 Juli 2012 10:32
            +5
            Kutipan saka SrgSoap
            Lokomotif uap ... wah, isin sampeyan ....


            Kayu bakar ing plataran
            Ing sedulur kayu bakar
            Sedulur duwe suket
            Carane sedulur ngrokok
            Dadi langsung menyang kayu bakar

            suket adem. wassat
            1. vorobey
              vorobey 26 Juli 2012 12:08
              +3
              NAA ing plataran traavaa, lan ing traave braattva, kuu riymm ing kabeh ddroova lan traave haanaa.
  3. Narkom
    Narkom 26 Juli 2012 07:22
    +2
    Kayane penerbangan supersonik ing papan sing dhuwur banget uga mlebu pesen kasebut. Umumé, ketemu pribumi.
  4. Yuri11076
    Yuri11076 26 Juli 2012 07:34
    +2
    Dheweke ora bakal ngerti kenapa NATO butuh dheweke ...
    1. lefterlin53rus
      lefterlin53rus 26 Juli 2012 07:46
      +1
      Kutipan saka Yuri11076
      Dheweke ora bakal ngerti kenapa NATO butuh dheweke ...

      Kanggo apa prostitusi? Aku ora weruh prabédan.
  5. koksalek
    koksalek 26 Juli 2012 07:41
    +2
    Aku ora bisa ngenteni kabar babagan carane falcons Rusia nindakake latihan nang endi wae ing Kuba nglawan mungsuh potensial
  6. Captain3
    Captain3 26 Juli 2012 07:43
    +1
    Ya, Kemitraan kanggo Perdamaian
  7. Delink
    Delink 26 Juli 2012 07:57
    +2
    Sampeyan uga perlu kanggo miwiti latihan bebarengan karo Belarus cedhak tapel wates Estonia, Lithuania lan Latvia. Saiki. Mung siji dokumen kanggo mlebu lan kita ana ing kana. Kita duwe lapangan sing kudu diuripake.
    1. Andy
      Andy 26 Juli 2012 09:14
      +3
      wingi maneh aku maca Menteri Pertahanan Latvia babagan mabur tansaya. militèr penerbangan-seryut. lan cair.
    2. ngeruk
      ngeruk 26 Juli 2012 09:57
      0
      Sepisan utawa kaping pindho bakal mabur liwat Baltik Tu-160, langsung meneng
      1. lefterlin53rus
        lefterlin53rus 26 Juli 2012 12:15
        0
        Kutipan saka awal
        Sepisan utawa kaping pindho bakal mabur liwat Baltik Tu-160, langsung meneng

        Ya, ora, squeal kasebut bakal kaya swara nalika ngethok busa bakal katon kaya musik sing nyenengake
      2. sergskak
        sergskak 26 Juli 2012 12:21
        0
        Iki minangka drive kaping 160. Iku bakal nutupi kabeh wilayah Baltik kanthi siji bayangan.
  8. Firaun7766
    Firaun7766 26 Juli 2012 08:11
    +2
    Estonia wis suwe mbengkongaken lan nyedhiyakake bulges kanggo kabeh "jelek" donya ....
    Nanging kanthi serius, nemtokke sanksi sepihak marang negara-negara sing ora ramah kaya Estonia lan iku!
    1. Andy
      Andy 26 Juli 2012 09:12
      +4
      lan sapa sing bakal mlebu? Ivanov teka ing basket utawa Yakunin karo Railways Russian. Mungkin sing mewah sing ngidini wong Tionghoa mabur liwat Rusia? Aku elinga anak-anak oligarki sing tuwuh pengin tuku tanah ing cedhak Tallinn, mula mungkin wong tuwane bakal ngetrapake sanksi? anggere ora ana urutan nang Rusia, ana apa-apa kanggo mikir bab sawetara jinis pengaruh external.
  9. Andy
    Andy 26 Juli 2012 09:25
    +4
    Pesawat tempur Rusia kerep katon ing Segara Baltik, sanajan iki ora tansah dilaporake sacara umum, Menteri Pertahanan Artis Pabriks (Persatuan) marang Radio Latvia.
    "Penerbangan terus, terus luwih saka sawetara taun kepungkur. Iki minangka pertunjukan kekuwatan. Latihan Rusia ing wilayah sing cedhak karo kita saya tambah akeh. Iki ora mung ana ing Baltik, nanging uga ing Segara Ireng, "Pabrik. ngandika.

    Miturut politisi kasebut, negara-negara Baltik wis bola-bali ngangkat masalah iki ing negosiasi internal NATO, kalebu ing puncak Chicago.
    Pabriks nyathet yen negara-negara Baltik ora bisa nggawe skandal diplomatik amarga saben penerbangan. "Nanging saka wektu kanggo wektu, nalika kita nimbang sing iki mengaruhi kapentingan kita luwih saka biasanipun utawa kita ora seneng, kita bakal ngandhani masyarakat umum babagan. Lan menehi sinyal liwat saluran diplomatik, "ujare.

    Media sadurunge nglaporake manawa jet tempur NATO njupuk udhara saben minggu kanggo ngawal pesawat tempur Rusia ing Segara Baltik.
    1. vorobey
      vorobey 26 Juli 2012 11:38
      +2
      Kutipan saka Andy
      "Penerbangan terus terus luwih saka sawetara taun kepungkur

      Kutipan saka Andy
      Pabriks ngandika.

      Estonia murni, ringkes lan kanthi makna sing jero
    2. ngalamun
      ngalamun 26 Juli 2012 12:18
      +1
      Kutipan saka Andy
      Negara-negara Baltik wis bola-bali ngangkat masalah iki ing negosiasi internal NATO, kalebu ing KTT Chicago.

      Perwakilan Spratland sing dipeksa nggawe pernyataan supaya anggota NATO liyane ora salah yen dheweke minangka pelayan sing ngladeni negosiasi lan puncak. ngguyu
  10. Yuri11076
    Yuri11076 26 Juli 2012 09:39
    0
    lefterlin53rus,

    Lan mung dheweke ora ngerti yen dheweke dadi pelacur ...
  11. Lazer
    Lazer 26 Juli 2012 10:14
    +1
    Ayo padha pobabahat, muga-muga bakal luwih tenang.
  12. Sanches
    Sanches 26 Juli 2012 10:53
    0
    rudal lan bom nyerang negara cilik kaya ngono ... dheweke pengin banjir
  13. vorobey
    vorobey 26 Juli 2012 11:35
    +5
    Dheweke marang loro Estonia guyon - bab apa jenis rem Estonia.
    digebugi. Esuke.

    Nyoba ora nggawe rame, perusahaan pramuka Estonia nyusup menyang markas
    mungsuh. Wong-wong saka sakcedhake padha teka kanggo ndeleng.
    desa-desa!
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 26 Juli 2012 11:46
      +5
      Ora ana negara kaya Estonia! Iki minangka provinsi Rusia sing sauntara ora bisa dikontrol, nanging ora suwe.
      1. vorobey
        vorobey 26 Juli 2012 11:58
        +4
        Pesawat NATO bakal ngebom sepisan lan ora bakal ana provinsi kasebut.
        Hello Sanya. Panjenengan wingi tindak pundi. Aku lan Esther butuh perusahaan.
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 26 Juli 2012 15:56
          +1
          Kutipan saka vorobey
          Panjenengan wingi tindak pundi.

          Halo, aku mangsuli kanthi wektu tundha banget, aku bakal entek wektu liburan. Lan babagan perusahaan, aku tansah kanggo ombenan
      2. waf
        waf 26 Juli 2012 12:03
        +4
        Kutipan: Alexander Romanov
        Iki minangka provinsi Rusia sing sauntara ora bisa dikontrol, nanging ora suwe.


        Sanya +! ombenan Deleng, ... "ayo gludhug" kanggo ekstremisme .... wassat
        1. vorobey
          vorobey 26 Juli 2012 12:17
          +3
          Aku wis menehi tandha sampeyan kanggo dilebokake ing dhaptar Magnitsky. bakal diwatesi ing hak kanggo sprats kanggo taun anyar. Lan Sergei ditandhani kaping pindho. Oh, carane dheweke ketemu aku wingi ing moncong ramah ing meja ....
          1. Armata
            Armata 26 Juli 2012 12:26
            +3
            Soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Pokka fu tuta crychitte, kita wis ndhelikake target pilot NTTO topless. Mung padha duwe bahan bakar sing cukup, yen ora kudu fosfor kanggo stasiun bahan bakar.
            1. vorobey
              vorobey 26 Juli 2012 12:42
              +4
              Ing tanggal 28 Juni, pesawat serangan A-10 saka Skuadron Uji 40 Angkatan Darat AS mudhun ing sajarah minangka pesawat pisanan sing mabur nganggo bahan bakar anyar adhedhasar bahan mentah alkohol. Pesawat mabur tanpa masalah lan ndharat kanthi sukses
              .
              Quote: Lokomotif uap
              Aku kudu fosfor ing stasiun layanan.

              Aku polisi Jepang, nanging aku mikir kok tax excise alkohol wiwit tuwuh, lan Advertisement diwatesi. saiki kabeh alkohol Ossetian kiwa bakal diekspor.

              Ora suwe vodka bakal nyedhaki rega A98 lan dadi bahan mentah sing strategis.
              1. waf
                waf 26 Juli 2012 17:09
                0
                Kutipan saka vorobey
                Ing tanggal 28 Juni, pesawat serangan A-10 saka Skuadron Uji 40 Angkatan Darat AS mudhun ing sajarah minangka pesawat pisanan sing mabur nganggo bahan bakar anyar adhedhasar bahan mentah alkohol. Pesawat mabur tanpa masalah lan ndharat kanthi sukses
                .


                Sanya, lan Rook kita "mangan" kabeh, malah kayu bakar karo batu bara (mesthi guyon), nanging sampeyan bisa ngisi paling ora karo apa-apa, ing serius, kaya traktor lan kerosene lan bahan bakar diesel lan bensin, nanging alkohol .. Iki umume ... bakal ana swara super .. mesin bakal mabur maju saka glider !!! +++ !!! ombenan

                Kowe kelingan piye carane ing film Special National Fishing?...... Oh uga dikirim... ora tau lunga kaya ngono... Lei ngomong.... saiki ayo!? sedulur
          2. waf
            waf 26 Juli 2012 14:07
            +2
            Kutipan saka vorobey
            Aku wis menehi tandha sampeyan kanggo dilebokake ing dhaptar Magnitsky. sampeyan bakal diwatesi ing hak kanggo sprats kanggo taun anyar


            Sanya, sampeyan pancen wong sing apik, oke, paling ora kanggo dina Angkatan Laut sampeyan ora ngilangi kaca, Gusti. jarene wis nyabrang (ketuk-ketuk-ketuk-ketuk-ketuk-ketuk-ketuk-ketuk-ketuk-ketuk-ketuk-ketuk 3 kali nang kayu.. sirahe, opo wae sing dadi kenyataan)!

            Lha kowe isih kudu urip nganti taun anyar, amarga isih dina Angkatan Udara, dina Angkatan Udara, lan ing endi wae ana kanca lan kanca, nanging mung lungguhan ngombe, sampeyan ngerti ... ora kelakon karo awake dhewe ... dadi yen urip nganti sing anyar . banjur kita wis linglang, linglang, uga, utawa ngunyah bola salju ... padha liwat, muga-muga aku ora lali ???


            Kutipan saka vorobey
            Oh, carane dheweke ketemu aku wingi ing moncong ramah ing meja ....


            Sanya, nanging sampeyan ngerti, aku karo kabeh atiku ... lan sampeyan ora nongkrong karo sapa wae ... tetep ing kursus umum sampeyan (utawa sampeyan ... kaya sing sampeyan ujar, tindakake dalan sampeyan dhewe? ??)!

            Wingi aku wanted kanggo uncalan granat liyane ing nguber ... dadi kanggo ngomong, kanggo ngamanake, nanging sing bakal kakehan, nanging aku mung ngelingake yen aku duwe akeh SM lan aku ngerti carane bener mbuwang iku!

            Oalah, simak kabar, wingi aku lagi lungguh mikir, ...... ora bisa konsultasi karo sampeyan, sampeyan tansah ngotak-atik granat kanthi cara sing ala lan uga saka persetujuan parit. , lan padha duwe kuwat lan dipercaya), nanging lokomotif Uap nang endi wae ilang wingi ... dadi saiki. lan komentarmu.???

            Umumé, sial .. sawetara pitakonan .... recourse

            Miturut siaran pers saka Angkatan Pertahanan Selandia Baru, kapal frigat F 77 Te Kaha Selandia Baru (Proyek MEKO 200) tanggal 23 Juli 2012, jarak tempuh 500 mil laut wiwit dipasrahake menyang armada tanggal 22 Juli 1997. .

            Mangkono, ing 15 taun layanan, fregat Te Kaha nutupi jarak sing padha karo lelungan saka Bumi menyang Bulan lan bali, utawa 23 lelungan ngubengi Bumi.

            Rata-rata saben dina "mbukak" kapal kanggo kabeh wektu layanan, mungguh, watara 91 mil.



            Fregat F 77 Te Kaha saka Angkatan Laut Selandia Baru nuju menyang Pearl Harbor kanggo melu latihan angkatan laut internasional Exercise Rim. 03.07.2012/XNUMX/XNUMX
            1. vorobey
              vorobey 26 Juli 2012 14:37
              +3
              Serega, sampeyan ora bakal meri marang wong sing ngladeni ing prau iki, uga ing prau. Nanging dheweke duwe cadangan buoyancy. Kabeh bulkheads nutup ing badai. tutup porthole lan aku ora Care babagan pratandha segara. nanging ora kabeh wong nyimpen obrolan.
              Lan sampeyan bisa ngisi bahan bakar ing segara, tetep ing tanker lan paling ora isi.
  14. Ataturk
    Ataturk 26 Juli 2012 12:10
    +1
    Punika ingkang narik kawigatosan kula. Negara-negara sing duwe konflik karo minoritas nasional ing Rusia uga mantan serikat, banjur Rusia extinguishes ing wangun angel. Nanging Estonia, mung ora. Dina iki sudhut kanggo penerbangan lan sesuk basa. Kenapa Rusia meneng? Iki dudu sepisanan aku ngerteni fenomena iki. Ora ana tembung kanggo wong-wong mau.
    Ana 3 pilihan ing kene.

    1. Anggota NATO ora bisa kena. Ora perlu golek masalah ing sirahmu. Ing tembung, wedi utawa ndhuwur iku kanggo NATO.

    2. Kita tahan kita tahan lan nyerang bebarengan? Piye wae aku ora percaya.

    3. Estonia ora kasengsem. Asu ngguyu. lan kafilah terus.

    Where bebener mung Gusti Allah ngerti!
    1. Armata
      Armata 26 Juli 2012 12:21
      +1
      Hello Omar. Paling kamungkinan, ing kene mung kahanan kaya "Lan Vaska ngrungokake lan mangan." Ana akeh conto nalika kita meneng nggawe counterweight supaya banjur dadi ala kanggo screamer piyambak.
      1. vorobey
        vorobey 26 Juli 2012 12:27
        +2
        Umar, tentrem rahayu. Aku pilihan katelu. kanthi tambahan siji. Estonia ora ana kapentingan kanggo sapa wae. Iki minangka zona penyangga ing antarane Kulon lan Rusia, nyedhiyakake sprats menyang lan mrene. kanggo master ora duwe bathi, kanggo feed banget. NATO nemokake opsi sing luwih bisa ditampa kanthi ekonomi - situs uji coba.
        1. Ataturk
          Ataturk 26 Juli 2012 12:42
          +3
          Sugeng siang kancaku. Ndeleng video iki nggawe aku ngguyu ing sawetara perkara.
          1) Artikel liyane ujar manawa Amerika bakal ngebom Rusia
          2) Tentara Estonia paling ramah lingkungan HAHAHAHAHAHAHAHA

          nonton video.

          1. vorobey
            vorobey 26 Juli 2012 12:52
            +1
            Omar duwe siji caveat, ndeleng video, malah aku njaluk ngapura, scrotum sandi nyenyet. Baltik cukup adhem sanajan ing wektu iki. Lan amers ora njaluk menyang banyu, nanging Estonia mbokmenawa temen maujud mung sesuk sing banyu kadhemen.

            Aku duwe kasempatan kanggo ndharat uga ing Desember. Wong lanang, sensasi ora bisa diterangake nalika ambegan saka kadhemen suda. Yen ing urip nyata ana wong sing ana ing pesisir, oh, lan dheweke bakal teka.
            1. vorobey
              vorobey 26 Juli 2012 13:01
              +3
              Konflik bersenjata antarane Latvia lan Lithuania.
              Panglima Latvia nyebut wong Estonia:
              - Aku ngerti sampeyan duwe rong tank! Apa sampeyan bisa ngutangi dheweke kanggo perang karo Lithuania?
              Kita mung bisa menehi sampeyan siji!
              - Lan matur nuwun kanggo sing! Ngomong-ngomong, kok mung siji?
              - Kita mung nyilihake sing nomer loro kanggo wong Lithuania!
              1. Ataturk
                Ataturk 26 Juli 2012 13:08
                +2
                Kutipan saka vorobey

                Konflik bersenjata antarane Latvia lan Lithuania.
                Panglima Latvia nyebut wong Estonia:
                - Aku ngerti sampeyan duwe rong tank! Apa sampeyan bisa ngutangi dheweke kanggo perang karo Lithuania?
                Kita mung bisa menehi sampeyan siji!
                - Lan matur nuwun kanggo sing! Ngomong-ngomong, kok mung siji?
                - Kita mung nyilihake sing nomer loro kanggo wong Lithuania!


                HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA LUCU SUPER LAN BENER BENER)))))))))))))))))))))) WUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

                + 100000000000000000
      2. Ataturk
        Ataturk 26 Juli 2012 12:28
        +2
        Quote: Lokomotif uap
        Hello Omar. Paling kamungkinan, ing kene mung kahanan kaya "Lan Vaska ngrungokake lan mangan." Ana akeh conto nalika kita meneng nggawe counterweight supaya banjur dadi ala kanggo screamer piyambak.


        Halo kancaku. Aku mung ngarep-arep supaya panguwasa Rusia ora kekacoan karo Kulon.

        Yen Rusia lan NATO padha, kita bisa miwiti ndedonga marang Gusti Allah kanggo kawilujengan nyawa kita. Yen Rusia karo NATO, sampeyan wis bisa dadi 100% yen kita bakal nemokake awake dhewe ing perbudakan.