Mobil lapis baja Turki sing dijupuk Vuran katon ing Jalan Lingkaran Moskow

148
Mobil lapis baja Turki sing dijupuk Vuran katon ing Jalan Lingkaran Moskow

Ing Web, ing kaca "Informan Militer", foto saka mobil wojo miturut omongane uwong Turki Vuran, dumunung ing platform saka traktor militèr obah ing Moscow Ring Road. Mobil waja ditutupi tarpaulin, nanging warna-warna mobil waja, sing ana ing tentara Turki, lan ban kempes katon jelas.

Dianggep traktor kasebut ngangkut mobil lapis baja Vuran Turki, sing dicekel tentara pemerintah Siria ing provinsi Idlib utawa saka angkatan bersenjata GNA ing Libya. Pangiriman kendaraan lapis baja kasebut menyang formasi bersenjata sing didhukung Turki ing Suriah ora dilaporake kanthi resmi, nanging akeh kendaraan lapis baja kasebut dikirim menyang Libya.



Ing wulan Mei taun kepungkur, kapal kargo teka ing Tripoli, nggawa kendaraan lapis baja Turki anyar saka kelas MRAP Kirpi II lan Vuran, sing dirancang kanggo nyengkuyung unit militèr lan suku sing ndhukung pamaréntahan persetujuan populer Saraj.


Mobil lapis baja Vuran pisanan ditampilake ing Turki ing taun 2017. Bobot - 18,5 ton, kapasitas - 11 personel militèr (awak 2 + 9 pasukan). Modul tempur sing dikontrol remot dipasang minangka senjata. Armament - machine gun (7,62 mm utawa 12,7 mm). Nanging, ing versi militan, modul pertempuran bisa diganti karo senapan mesin abot sing dipasang ing menara.

Kendaraan kasebut dilengkapi kamera ngarep lan mburi, sistem pemadam kebakaran otomatis, lan sistem stabilisasi stasiun senjata. Ban duwe sisipan sing ngijini sampeyan kanggo mindhah malah karo kabeh gembong punctured. Kabin dilengkapi AC, sing uga nduweni fungsi pemanasan.
  • https://vk.com/feed
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

148 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -26
    13. mars 2020 16:16
    Peralatan piala kanggo museum, sanajan sampeyan bisa tuku sampel sing wis siap.
    1. + 48
      13. mars 2020 16:21
      Paling kamungkinan. bakal ditliti kanthi teliti dening wong-wong sing sinau kendaraan lapis baja manca.
      1. -21
        13. mars 2020 16:25
        Kutipan: Andrey Mikhaylov
        Paling kamungkinan. bakal ditliti kanthi teliti dening wong-wong sing sinau kendaraan lapis baja manca.

        Ya ora ana apa-apa kanggo sinau, truk MARP, baja Jerman, lan hodovka karo mesin sing padha, saka truk komersial biasa. Luwih gampang tuku saka China, amarga peralatan kasebut bisa dibuang. Ora mungkin sawise 350K mesin bakal kapitalisasi.
        1. + 11
          13. mars 2020 16:38
          Pira taun mobil lapis baja kudu ngetung 350k, aku nabrak mobil 10k sajrone 100 taun
          1. -4
            13. mars 2020 16:45
            Quote: wong pinter
            Pira taun mobil lapis baja kudu ngetung 350k, aku nabrak mobil 10k sajrone 100 taun

            5 taun, iki jenis khusus patroli MARP.
            Umumé, aku muter -6-8 ewu taun lan loro utawa telung mil ing kulawarga, nanging ora ana siji njupuk menyang akun jam motor, iki warming munggah lan macet lalu lintas.
            250-300 jam kira-kira 8 ewu kilometer.
            Miturut cara, ing mesin anyar, yen stigma ora dibuwang mati ing panel, jam mesin ditulis utawa ing SM.
            1. + 24
              13. mars 2020 19:59
              Aku, kakbe, mung arep takon - lan sapa sing ngobong karya intelijen kita ing media ??? Lan paling ora "minus" - kenapa ing media nyebarake apa wae ??? ya wis! "We got stock", ya padha digawa sinau ... Kok mbuwang tutup menyang udhara ??? Apa sebabe nggawe rame lan rame babagan iki? Aku bingung, ngomong opo wae....
              1. +4
                13. mars 2020 20:25
                Lan apa "banget" ing kene? Wong Turki ngerti yen kita minangka sekutu kahanan, lan ora ana sing bisa dituju. Kajaba iku, cangkang waja iki bisa dituku kanthi resmi saka Turki.
                1. + 31
                  13. mars 2020 21:58
                  Kewan, dudu kewan, nanging teguran marang sing narik terpal kudu ditampar.
                  prajurit
                  1. +2
                    14. mars 2020 13:35
                    Kewan, dudu kewan, nanging teguran marang sing narik terpal kudu ditampar.

                    Lan sampeyan ngomong ora ana agen manca - ya, wong Rusia biasa ora bakal menehi perhatian marang mobil lapis baja iki, luwih-luwih dheweke ora bisa ngenali basa Turki)))
                2. DPN
                  +4
                  14. mars 2020 08:41
                  MUNGKIN wedhus ing kreta, LAIN yen diijini.
              2. -8
                13. mars 2020 21:21
                ya wis! “Tuku”, ya dijak sinau..

                Sapa sing ngomong apa sampeyan sinau? Utawa mungkin ana wong sing duwe kuwasa entuk pameran iki kanggo tujuan pribadi? Minangka pilihan kanggo ngeterake adonan saka titik A menyang titik B.
                1. 0
                  13. mars 2020 22:17
                  Apa malah nggawa saka Turki? Cedhak sampeyan bisa tuku sing padha.
                  1. -3
                    14. mars 2020 07:58
                    Luwih cedhak ngendi? Lan Turki ora adoh banget, kabeh babagan rega lan sanksi sing diarani ora ngidini sampeyan tuku peralatan militer.
                    1. 0
                      14. mars 2020 09:49
                      luwih cedhak iku ing Nizhny Novgorod.
                    2. +1
                      14. mars 2020 10:41
                      Sa adoh aku ngerti, Rusia ngasilake pirang-pirang kendaraan kanthi tujuan sing padha. Lan apa njupuk menyang neraka ngerti ngendi? Siji-sijine sing luwih apik yaiku sasis lan transmisi saka Mercedes, nanging yen perakitan kasebut Turki, mula ora akeh. Lan nalika wiwit break bakal malah luwih nyenengake.
                      1. -1
                        14. mars 2020 11:03
                        nanging yen majelis iku Turki, banjur ora banget

                        Sampeyan bisa uga mikir perakitan Rusia komponen Cina luwih apik? Mung kene iku ora perlu la la sing duwe kabeh komponen kita dhewe.
                2. -3
                  13. mars 2020 23:05
                  Quote: wong pribadi
                  Minangka pilihan kanggo ngeterake adonan saka titik A menyang titik B.

                  Luwih, banjur kanggo siji trip saka omah gedhong ing Rublyovka menyang hangar ing Vnukovo, ngendi pesawat refueled lan warmed-munggah bakal nunggu.
                  wassat wassat wassat
                  1. -6
                    14. mars 2020 07:54
                    Utawa, bisa uga.
                  2. 0
                    14. mars 2020 10:32
                    Kahanan kasebut ora mungkin, nanging wong "kantong dhuwit" ati-ati lan ati-ati. Apa wae bisa kedadeyan, dumadakan tsar bakal cendhak lan dheweke bakal miwiti nyegerake sosialisme kanthi sabar.
                3. 0
                  14. mars 2020 23:08


                  ya wis! “Tuku”, ya dijak sinau..

                  Sapa sing ngomong apa sampeyan sinau? Utawa mungkin ana wong sing duwe kuwasa entuk pameran iki kanggo tujuan pribadi? Minangka pilihan kanggo ngeterake adonan saka titik A menyang titik B.
                  Minangka sudagar pribadi - kanggo koleksi, utamané yen salinan peserta ing musuhan. Pilihan liyane: kanggo museum peralatan militer ...
                4. 0
                  15. mars 2020 11:22
                  Lha yo.. wargane iso tuku MCI, mung mlayu nggo tuku domestik pokoke)))))))
              3. + 11
                14. mars 2020 09:49
                Ora pucet.
                Iki minangka tampilan sing disengaja.
                Terpal ora cukup kanggo nutupi kabeh mobil? Lan iki Piece saka mobil, elegantly kiwa undisguised, kang sampeyan bisa kanthi cetha ngenali. Ya, lan digawe dowo ing sadawane dalan tol sing rame, sing mesthi ana sing njupuk gambar.
                Iki minangka jepit rambut kanggo wong Turki.
                1. +3
                  14. mars 2020 10:43
                  Mbok. Paman Vova sepisan maneh nuduhake marang Sultan ing ngendi persis dheweke ndeleng dheweke.
                  1. +1
                    14. mars 2020 11:03
                    ya wis. Pak Naga iku negosiator sing kuwat banget.
              4. -2
                14. mars 2020 10:25
                Iku mung mobil lapis baja, dudu drone
              5. +2
                14. mars 2020 16:29
                Yen kabeh dadi rahasia, dheweke diangkut kanthi luwih wicaksana. Temenan
          2. +2
            13. mars 2020 17:11
            Kanthi jarak tempuh kasebut, taksi bakal luwih murah. Aku mbukak menyang 40-50 ewu taun kanggo karya (ora mendhoan lan ora ngirim kabeh limo iku).
            1. -6
              13. mars 2020 17:45
              Kutipan saka: Rostislav
              Kanthi jarak tempuh kasebut, taksi bakal luwih murah. Aku mbukak menyang 40-50 ewu taun kanggo karya (ora mendhoan lan ora ngirim kabeh limo iku).

              Dadi aku duwe mobil loro, sing nomer telu bisa dadi truk utawa tukang gawe off-road.
              Lan wiwit taun 2000, kulawarga ora ngerti apa iku transportasi umum.
              Aku ora nate mlebu subway ing kutha Almaty, iki dianggep minangka atraksi.
              1. 0
                13. mars 2020 18:35
                Apa metro sampeyan dadi "guilty," sing dianggep minangka atraksi
                1. -1
                  13. mars 2020 18:50
                  Quote: Astra wild
                  Aku mangan subway sampeyan dadi "guilty," sing dianggep minangka atraksi

                  Konstruksi diwiwiti ing taun 1984, ing taun 1991 dheweke milih lemah sing luwih murah kanggo mbangun, mesthine stasiun-stasiun kasebut ilang daya tarike, amarga arus penumpang wis owah, amarga ana ing arah sing salah.
                  Nanging Metro lagi rampung, lagi sawing, saiki trem wis ilang, nanging padha teka karo jalur Bus, lan uga pengin mbukak metro munggah pangkat, kaya trem.
                  Dheweke ndeleng kaya sing dikarepake, mula transportasi pribadi dadi larang.
                  1. +2
                    14. mars 2020 16:01
                    A rowange saka rawa, Aku ora ngerti bab sampeyan, nanging aku duwe akèh kenangan karo tram: Aku isih bocah lan dibusak saka omah kanggo ndeleng donya. Aku munggah ing trem lan pindhah menyang mandeg pungkasan, lan ing omah ibu saya edan: ngendi aku bisa? Dheweke mung njupuk mobile: halo, apa sampeyan duwe mine? "Lan banjur ora kabeh wong duwe telpon darat. Dadi akeh kenangan sing disambungake karo trem, lan saiki yen aku numpak trem, aku kelingan soko nalika isih cilik.
            2. +1
              13. mars 2020 18:20
              karya beda.. nenun dina kanggo sawetara stabil, utawa malah luwih
              1. 0
                14. mars 2020 13:27
                5 taun berturut-turut, aku mlaku 107 km menyang ONE end kanggo kerja ... saiki cara paling gampang yaiku 54 km. dadi karo kerja shift 25 ewu setahun, ora ana (miturut jarak tempuh) ...
                1. 0
                  14. mars 2020 13:36
                  nggih, jelas yen sampeyan ora kudu milih .. Aku nglampahi 45-60 menit ing minibus siji cara ngubengi kutha. Dadi akeh wektu boroske ...
          3. +3
            13. mars 2020 18:22
            Sberbank VAZ 2114 kita suwene 4 taun nganti 350tkm saben lan ilang. Ana lelungan bisnis menyang cabang 600 km saben dina.
          4. 0
            14. mars 2020 09:38
            Aku tekan 40k ing setahun nalika tuku "sepuluh paling ndhuwur")))
        2. -1
          13. mars 2020 17:06
          Quote: rawa
          Ya, ora ana apa-apa kanggo sinau

          Lan ing peluru lan bledosan resistance?
          1. -10
            13. mars 2020 17:09
            Quote: Pemberontak
            Lan ing peluru lan bledosan resistance?

            Dadi kabeh paramèter ana ing domain umum, uga dipamerake ing pameran terbuka. ngguyu
            1. +3
              13. mars 2020 17:16
              Quote: rawa

              Dadi kabeh paramèter ana ing domain umum, uga dipamerake ing pameran terbuka.

              Nanging ora ana sing ngomong siji, nanging nyatane liyane? nglirik

              Amerika utamané guilty iki, pelanggan asring sambat babagan bedo antarane ciri ing brosur lan hardware nyata.
              1. -6
                13. mars 2020 17:22
                Quote: Pemberontak
                Nanging ora ana sing ngomong siji, nanging nyatane liyane?

                Sing ora bisa teka ing Kazakhstan utawa Azerbaijan.
                Lan ana nganti 300 potongan Oshkosh ing Uzbekistan, minangka hadiah. Utawa, mung njupuk crowbars. Kaya ing Lend-Lease, dheweke mung klelep mobil karo Stutobekers lan Dodges ing tongkang ing segara.
                1. -3
                  13. mars 2020 17:26
                  Quote: rawa
                  Sing ora bisa teka ing Kazakhstan utawa Azerbaijan.

                  Apa sampeyan mbayangno tes bledosan kaya "Bach" sing prasaja?
                  Iki minangka kompleks kabeh. Kanthi stands, sensor, etc ... Riset.
                  Kepiye kabeh iki ing Kazakhstan, utawa Azerbaijan? Lan bakal padha ngidini sampeyan?
              2. +1
                13. mars 2020 18:51
                Iki tansah kasus karo bourgeoisie, tanpa pangecualian.
            2. +7
              13. mars 2020 17:22
              Quote: rawa
              Quote: Pemberontak
              Lan ing peluru lan bledosan resistance?

              Dadi kabeh paramèter ana ing domain umum, uga dipamerake ing pameran terbuka. ngguyu
              Yen ora ana kapentingan, padha ora bakal wis nyeret ewu mil menyang Golden-kubah, lan wiwit padha rammed iku, banjur specialists kaya kanggo delve menyang iki "kewan" urip.
              1. -2
                13. mars 2020 17:40
                Kutipan: Nyrobsky
                Yen ora ana kapentingan, padha ora bakal wis nyeret ewu mil menyang Golden-kubah, lan wiwit padha rammed iku, banjur specialists kaya kanggo delve menyang iki "kewan" urip.

                Apa sampeyan mikir wong Turki nggawe sing gaib, ngguyu
                1. + 14
                  13. mars 2020 18:27
                  Quote: rawa
                  Apa sampeyan mikir wong Turki nggawe sing gaib,

                  Kita ora ngerti apa sing diiseni ing teknik iki. Sajrone perang karo Georgia ing 08.08.08, 5 Humvee dijupuk minangka piala. kagolong Batalyon Sinyal XNUMX, Grup MTO kaping XNUMX saka Polisi Militer Korps Marinir AS. Kayane uga ora ana sing khusus, nanging NATO nangis amarga dheweke lan nuntut supaya bisa bali maneh. Hummers iki dilengkapi sistem komunikasi elektronik lan diuji ing kahanan sing digunakake. A. Nagovitsin, mantan wakil Staf Nasional Federasi Rusia, dikonfirmasi - "Akeh perkara sing menarik ditemokake ing Hummers." Ing Ukraina, ana uga akeh "palu scrap metal" mlaku saiki, nanging iki palu temen beda. Kadosipun kula, wêsi Turki limrahipun botên badhe kasêret ngantos dumugi punika, nanging sampun kalêbêtakên dhatêng tiyang Siria, nanging têtela wontên ingkang ngisi kapentingan.
                  1. -23
                    13. mars 2020 18:41
                    Kutipan: Nyrobsky
                    Kita ora ngerti apa sing diiseni ing teknik iki.

                    Iku, aku wanted kanggo sumpah, peduli iku, ing Kazakhstan ana akeh Humvee, teka lan ndeleng, Oshkosh ing Uzbekistan, apa panuku picky.
                    Minangka bocah.
                    Hamvei H1 ora beda karo mitra militer, mung trim interior.
                    Patriot UAZ nyerep soko, ing posisi 1 ing rotting awak, VAZ, lan ing katelu sawise Cina.
                    Mungkasi masturbasi, ing kene ora perlu mbayar ibukutha ibu lan nyederhanakake kabijakan migrasi.
                    PYSY.. Ana satelit Russian, paling iklan kanggo YENG ngadeg, iku ora supaya apik karo bisnis iki.
                    1. +8
                      13. mars 2020 18:53
                      Sejatine, sampeyan pengin ngomong apa?
                      1. -15
                        13. mars 2020 19:00
                        Kutipan: Nyrobsky
                        Sejatine, sampeyan pengin ngomong apa?

                        Lan apa sing dikarepake? Apa sampeyan entuk mobil sing ora ana tandhingane ing jagad iki? ngguyu
                        Topik kabeh diseret yen perlu kanggo nemokake rahasia.
                      2. +4
                        13. mars 2020 21:16
                        Hummers iki dilengkapi sistem komunikasi elektronik lan diuji ing kahanan sing digunakake.

                        A. Nagovitsin, mantan wakil Staf Nasional Federasi Rusia, dikonfirmasi - "Akeh perkara sing menarik ditemokake ing Hummers."

                        Apa sampeyan wis maca iki kanthi teliti utawa sampeyan kesed maca komentar wong liya?
                      3. -9
                        13. mars 2020 21:39
                        Kutipan saka Gado
                        Apa sampeyan wis maca iki kanthi teliti utawa sampeyan kesed maca komentar wong liya?

                        Ya, aku maca kanthi ati-ati manawa ana sing nggumunake ditemokake ing Hummers, kaya mobil.
                        Padha bisa nginstal peralatan khusus ing mesin liyane.

                        Where mobil karo transmisi otomatis, mungkasi VAZ nggunakake Japanese Jatoks, hydromechanical papat-langkah ing ngawèhaké, awal viburnums.
                        Saiki ana robot saka Jepang kanggo sisih paling, lan periode 100 kanggo urip. Sampeyan ora bisa nindakake kick mudhun, nanging bakal metu kanggo ndandani kanggo Penny.
                        Ing truk KAMAZ, iku babagan transmisi otomatis Alison saka China, lan transmisi manual biasanipun, supaya padha pindhah menyang telung dina.
                        maca warta lokal.
                      4. +4
                        14. mars 2020 06:16
                        Ya, aku maca kanthi ati-ati manawa ana sing nggumunake ditemokake ing Hummers, kaya mobil.

                        Apa jenis freaks ora ana kene. ngguyu.
                        Bisa dadi lemak babi kaya lemak babi, kok nyoba, lan kendaraan komando lan kontrol ora mung palu, ing kono elektronik militer asing banget, regane banget, macem-macem rahasia, yen sampeyan ora ngerti, luwih becik ora. komentar.
                      5. 0
                        14. mars 2020 17:49
                        Quote: rawa
                        Ya, aku maca kanthi ati-ati manawa ana sing nggumunake ditemokake ing Hummers, kaya mobil.

                        Bisa dideleng yen CIA isih sedhih babagan kelangan palu kasebut kanthi isine.
                  2. +1
                    13. mars 2020 22:22
                    Sampeyan pancen bener. Mbok menawa iki minangka kendaraan komando, lan utamane menarik kanggo sistem komunikasi lan pertukaran informasi, keamanan saluran.
                  3. +2
                    14. mars 2020 08:36
                    Kutipan: Nyrobsky
                    Quote: rawa
                    Apa sampeyan mikir wong Turki nggawe sing gaib,

                    Kita ora ngerti apa sing diiseni ing teknik iki. Sajrone perang karo Georgia ing 08.08.08, 5 Humvee dijupuk minangka piala. kagolong Batalyon Sinyal XNUMX, Grup MTO kaping XNUMX saka Polisi Militer Korps Marinir AS. Kayane uga ora ana sing khusus, nanging NATO nangis amarga dheweke lan nuntut supaya bisa bali maneh. Hummers iki dilengkapi sistem komunikasi elektronik lan diuji ing kahanan sing digunakake. A. Nagovitsin, mantan wakil Staf Nasional Federasi Rusia, dikonfirmasi - "Akeh perkara sing menarik ditemokake ing Hummers." Ing Ukraina, ana uga akeh "palu scrap metal" mlaku saiki, nanging iki palu temen beda. Kadosipun kula, wêsi Turki limrahipun botên badhe kasêret ngantos dumugi punika, nanging sampun kalêbêtakên dhatêng tiyang Siria, nanging têtela wontên ingkang ngisi kapentingan.

                    Aku bakal mbenerake sethithik, ana sistem intelijen sing dites, lan dheweke sedhih.
                    1. +2
                      14. mars 2020 11:17
                      Kutipan saka: neri73-r
                      Aku bakal mbenerake sethithik, ana sistem intelijen sing dites, lan dheweke sedhih.

                      Kajaba iku, wektu pungkasan dheweke "sedih" ing taun 2018, terus-terusan ngandhani yen kudu bali, sing dikirim dening alas lan potholes. Yen, 10 taun sabanjure, kasur isih nyoba ngolehake tantasses kasebut, mula mesthi ana sing migunani. hi
                  4. +1
                    14. mars 2020 17:46
                    Kutipan: Nyrobsky
                    nanging NATO nangis persis amarga saka wong-wong mau lan nuntut supaya padha bali kaya.

                    Khususé, Yulia Latynina paling njaluk bali saka palu iki.
                    1. +2
                      14. mars 2020 19:51
                      Luwih, dheweke ora nuntut, nanging nggawe latar mburi ing sih saka pemilik, ngerti saka kang feeder Lady iki mangan. Muga-muga umure Alekseeva ora ngancam dheweke.
                2. 0
                  14. mars 2020 18:26
                  Inggih, yen aku duwe waja Jerman ing subyek, Aku wis sinau iku, Mungkin aku bakal nggawe soko anyar.
        3. + 12
          13. mars 2020 20:31
          Quote: rawa
          Ya, ora ana apa-apa kanggo sinau

          ========
          kancaku! Peralatan militer asing ditliti ora mung kanggo "mata-mata" sawetara solusi teknis, nanging utamane kanggo sinau kekuwatane, lan sing paling penting - vulnerabilities!!!
          PS Kadhangkala luwih becik meneng tinimbang ngomong (utawa "blur")!
        4. 0
          14. mars 2020 00:01
          Quote: rawa
          Ya, ora ana apa-apa kanggo sinau

          Nanging sampeyan kudu nyoba kanggo penetrasi.
        5. +1
          14. mars 2020 09:22
          Kelemahane, kekuwatan - sinau lan aplikasi ing perjuangan partisan.
      2. 0
        13. mars 2020 20:23
        Apa sing ana kanggo sinau? Kajaba, saka bedhil mesin, "push" panggonan sing paling rawan lan ngandhani wong Siria.
      3. +4
        13. mars 2020 20:55
        Kutipan: Andrey Mikhaylov
        Paling kamungkinan. bakal ditliti kanthi teliti dening wong-wong sing sinau kendaraan lapis baja manca.

        Paling kamungkinan, dheweke bakal nggedhekake pameran kasebut.
      4. 0
        14. mars 2020 05:01
        Kita wis sinau kabeh kanggo dangu, iki dudu produk super anyar. Ya, lan biasane sinau ing negara sing direbut, dudu pesawat utawa roket. Lan wesi iki mbokmenawa digawa menyang Kubinka minangka pameran.
    2. SSR
      +3
      13. mars 2020 18:47
      Quote: rawa
      peralatan piala kanggo museum,

      Ya, apa hubungane karo iki?!)))
      Sanalika tarpaulin mbukak bagean mobil, telpon sing ora dibuwang langsung ditemokake, njupuk gambar, dikenali lan dikirim ing jaringan! Kesimpulane?)))
      Iku luwih apik kanggo nutupi peralatan lan telpon kita terus daya maneh.))
      1. 0
        13. mars 2020 19:02
        Kutipan saka S.S.R.
        Iku luwih apik kanggo nutupi peralatan lan telpon kita terus daya maneh.))

        Ing kana, lawang Corolla katon menarik, mobil sing bentuke lintang, sanajan lawas.
  2. -19
    13. mars 2020 16:19
    Katon kaya palsu
    1. +5
      13. mars 2020 16:40
      Kutipan: Vyacheslav P
      Katon kaya palsu

      Ngusap mripatmu. Papan reklame ing basa Rusia, ing foto pisanan padha.
      1. -7
        13. mars 2020 16:50
        Dadi apa? saiki ing video, jaringan syaraf ngganti pasuryan wong, sampeyan bisa palsu apa
      2. -2
        13. mars 2020 17:06
        Saiki sampeyan ora bisa ngilangke mripat ing njaba omah, amarga dokter ora nyaranake amarga coronovirus. Lan babagan tameng, saiki sampeyan bisa photoshop saucer mabur karo tromp tinimbang alien. Pitakonan yaiku, kenapa dheweke ora ndhelikake biasane, lan ing ngendi dheweke njupuk?
        1. +2
          14. mars 2020 05:25
          Lan babagan tameng, saiki sampeyan bisa photoshop saucer mabur karo tromp tinimbang alien. Pitakonan yaiku, kenapa dheweke ora ndhelikake biasane, lan ing ngendi dheweke njupuk?

          Kanggo bengkel mobil - kanggo dukun, lan kanggo nambal ban sing kempes. Ing papan reklame kasebut kanthi cetha ditulis ing basa Rusia ngguyu
    2. + 10
      13. mars 2020 17:11
      Kutipan: Vyacheslav P
      Vuran

      mesthi- OH

      1. +1
        13. mars 2020 17:16
        Dheweke. ana, ing foto ing artikel, mirrors bisa katon saka ngisor tarpaulin traktor
        1. +1
          13. mars 2020 17:22
          Kutipan saka ximkim
          Dheweke. ana, ing foto ing artikel, mirrors bisa katon saka ngisor tarpaulin traktor

          Ekstrim (ora nulis pungkasan) wektu, misale jek teknologi Turki tak menyang Rusia sawise 08.08.08/XNUMX/XNUMX?

          1. 0
            13. mars 2020 17:24
            Nanging aku ora ngerti iki..
  3. -8
    13. mars 2020 16:21
    mbok menawa mobil lapis baja Turki Vuran,

    Iki carane gosip lair ...
    1. +2
      13. mars 2020 16:26
      PS apa salah? Apa pewarnaan ngganggu sampeyan? ngguyu Aku kira ora ateges aku mikir ... hi
      1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      13. mars 2020 17:03
      Kutipan saka Mouse
      mbok menawa mobil lapis baja Turki Vuran,

      Iki carane gosip lair ...

      apa yen kita mutusake kanggo ndeleng kualitas mbangun sing bisa ditindakake dening kethek iki?!!! aran lol
      1. +2
        13. mars 2020 17:12
        Sawise perakitan ... file! ngguyu
        1. +2
          13. mars 2020 19:15
          Kutipan saka Mouse
          Sawise perakitan ... file! ngguyu

          lol dadi kita dadi kasengsem, nanging apa sing bisa ditindakake dening insinyur perakitan Turki sing "sarwa" !! nglirik ngguyu
          1. +4
            13. mars 2020 19:58
            sinau modifikasi file? recourse
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
  4. -1
    13. mars 2020 16:22
    Kendaraan kasebut dilengkapi kamera ngarep lan mburi, sistem pemadam kebakaran otomatis, lan sistem stabilisasi stasiun senjata. Ban duwe sisipan sing ngijini sampeyan kanggo mindhah malah karo kabeh gembong punctured. Kabin dilengkapi AC, sing uga nduweni fungsi pemanasan.
    Cukup mobil kelas bisnis! Mungkin salah siji saka oligarki kita dhawuh minangka ngarep liburan? eseman
    1. -9
      13. mars 2020 16:29
      Kutipan saka bisnisv
      Cukup mobil kelas bisnis! Mungkin salah siji saka oligarki kita dhawuh minangka ngarep liburan?

      Iku luwih apik kanggo tuku kucing ara-ara samun saka Israel, waja lan lincah, ora nglangi lan terus dadi ing kacepetan.
    2. 0
      13. mars 2020 18:15
      Kutipan saka bisnisv
      Cukup mobil kelas bisnis! Mungkin salah siji saka oligarki kita dhawuh minangka ngarep liburan?

      Minusers, ati-ati, iku ironi! Involuntarily, sampeyan bakal ngelingi Pak Lavrov!
  5. -8
    13. mars 2020 16:24
    Kanthong wong bledosan, amarga dheweke bisa entuk "kesenengan. Siji biaya kiriman apartemenku cedhak Kiev ..
    1. +9
      13. mars 2020 17:07
      Kutipan: Fedorov
      yen dheweke bisa entuk "kesenangan.

      senengane opo?? wong bodho opo
      Kutipan: Fedorov
      Biaya pengiriman siji

      "Evakuator" Kementerian Pertahanan Federasi Rusia kanggo Kementerian Pertahanan Federasi Rusia bisa digunakake kanthi gratis !!! nglirik prajurit
  6. +3
    13. mars 2020 16:29
    Ketoke ing taman Patriot Ya, lan iku tansah migunani kanggo kenalan.
    1. +2
      13. mars 2020 17:02
      Ya, lan tansah migunani kanggo kenalan.

      Apa sampeyan mikir ana apa-apa???
      1. +3
        13. mars 2020 19:52
        Kutipan saka Mouse
        Ya, lan tansah migunani kanggo kenalan.

        Apa sampeyan mikir ana apa-apa???


        Ing taun 2008, saka Poti (Georgia) menyang Moskow nggawa telung "Humvee" sing ditawan karo "isi" Reb. Lan dadi metu, iku banget migunani kanggo njaluk ngerti soko. Malah waja aluminium ing komposisi dadi menarik banget. Dadi aja cepet-cepet "profan", ora ana wong saka Wilayah Moskow sing bakal nglaporake sampeyan: Kenapa? lan kenapa?
  7. + 11
    13. mars 2020 16:35
    Kang menehi kritik dening kasunyatan sing tarpaulin ora cukup kanggo kabeh mobil wojo, iki minangka transportasi indikatif saka peralatan dijupuk.
    Umumé, kontingen kita sing winates ing Suriah --- kanca sing apik! Nomer cilik ngatasi masalah gedhe. Mungkasi kemajuan hydra Erdogan. Kontribusi kanggo ngaso operasional ing serangan Turki. Cetha yen mungsuh bakal regroup lan terus onslaught, ngendi ing sly, lan ngendi ing dhuwur lengkap ing tutup saka pesawat sing. Nanging kita uga duwe pilihan kanggo gerakan kasebut. Wiwit jaman USSR sing mulya, rencana wis dikembangake lan panah abang ditarik --- liwat gunung, saka segara lan malah saka zona mburi menyang jantung mungsuh sing langgeng.
    P.S. Yen iki dudu piala sing dijupuk persis ing medan perang Siria, mula kabeh padha --- Aku ngomong apa sing dakkandhakake. Lan aku mikir supaya, lan ora carane liya kene lads kadhangkala miwiti. prajurit
    1. -4
      13. mars 2020 17:07
      Kekuwatan cilik? Lan pira akeh sing tiwas ing njaba Wilayah Moskow?
      1. +7
        13. mars 2020 17:13
        Banjur sampeyan kudu takon. Sampeyan jelas ngerti masalah iki
  8. +2
    13. mars 2020 16:39
    Biasane, ora mungkin dibungkus nganggo terpal supaya ora kobong?)
    1. +6
      13. mars 2020 16:56
      Katon yen nalika ngeterake "piranti" iki, masalah rahasia ora diangkat.
      Yen ora, dheweke bakal dibungkus kanthi bener lan bakal diangkut ing wayah wengi.
  9. -17
    13. mars 2020 16:41
    Yen iki pancene mobil lapis baja Turki sing dicekel, mula aku rumangsa ora ana sing miwiti. Salah siji ush kudu diangkut meneng-menengan, utawa ora kanggo nesu Sultan babar pisan. Dheweke emosional, dheweke bakal ngalahake ajiné ing meja, mblokir selat lan wilayah udara, lan sawetara rute kasebut digawa, sampeyan ora bakal nglangi ing Atlantik.
    1. +4
      13. mars 2020 17:07
      Kutipan saka Bairat
      aja pisan-pisan nesu Sultan.

      trus che njeblug nesu??!!! wassat ngguyu
    2. +1
      13. mars 2020 17:16
      Lha kowe ngomong opo, urusan urip.
    3. +5
      13. mars 2020 17:31
      Lucu, Erdogan bakal nesu yen dheweke menehi peralatan menyang barmaley, nanging entuk ??? )) Lan apa GDP bakal ngomong? Vovka, wenehi mobilku, yen ora, aku ora bakal nambani sampeyan karo tomat ?? Aku weruh ing museum ing almamater spare parts saka tamohawk dijupuk mudhun ing Suriah, lan apa sawise iku? nyana nesu saka US ?? Aku menehi adoh - kang tegese aku ora ngarep-arep bali))) Padha wrote iku mati lan iku.
      Lan kenapa dheweke ora nutupi, nanging ana sing didhelikake ing kene ?? Aku ngerti yen javelins digawa menyang Federasi Rusia (lan aku kudu wis), mesthi ora bakal diseret liwat adat ing ngarsane kosong .. Lan mobil waja, supaya kanggo familiarization karo techies lan militèr, ya , minangka salah sawijining komentator nulis menyang museum perang ing Suriah.
  10. 0
    13. mars 2020 16:58
    Adhedhasar kasunyatan apa penulis nyimpulake yen iki mobil lapis baja Vuran? A ban flat lan werna, nanging iki, kanggo sijine iku mildly, bantahan banget
    1. +4
      13. mars 2020 17:07

      Iki Vuran, mburi identik karo foto Vuran saka net. Foto kasebut dijupuk saka portal Turki. https://www.yalinhaberler.com/haber/18467/tsk-nin-yeni-zirhli-araci-vuran-kabiliyetleri-ile-gozdoduruyor.html
      1. +1
        14. mars 2020 04:56
        VURAN MPAV

        Produsen: BMC Sanayi ve Ticaret AS
        Tipe Produk: Kendaraan Bantu
        Nama: Kendaraan Taktis
        Kendaraan lapis baja Vuran MPAV (Kendaraan Armored Multi-Tujuan - kendaraan lapis baja multi-tujuan) nduweni perlindungan tambang lan balistik, cocog karo kelas MRAP. Pisanan dikenalaké ing 2009. Ing pasar manca, mesin kasebut pisanan dituduhake ing IDEX 2017.
        Vuran minangka varian sing dilisensi saka Hurricane digawe dening perusahaan Israel Hatehof (saiki Carmor).
        Fitur:
        mesin 250 hp, kasedhiya karo mesin 375 hp.
        Rumus roda 4x4
        Kasus transfer rong kacepetan
        Diferensial sing bisa dikunci ing poros ngarep lan mburi
        As karo gear planet
        Kemampuan kanggo ngeterake 5-7 pejuang sing dilengkapi
        Transmisi kanthi otomatis
        Penundaan independen
        Hatch kanthi kemungkinan rotasi bunder lengkap (bisa dipasang bedhil mesin)
        CTIS - Sistem Inflasi Ban Tengah
        Wheels karo sisipan runflat
        Perlindhungan marang senjata pemusnah massal (unit filter-ventilasi)
        Spesifikasi produk:
        Jumlah roda nyopir, potongan - 4
        Jumlah rodha, potongan - 4
        Awak-7
        Bobot, kg-10000
        Daya mesin, hp-375
        Ambane ngatasi alangi banyu, mm-1000
        Gradien,% -60
        Slope,% -30
        Cadangan daya ing dalan gedhe, km-700
        1. +1
          14. mars 2020 12:45
          Quote: sugih
          Kendaraan lapis baja Vuran MPAV (Kendaraan Armored Multi-Tujuan - kendaraan lapis baja multi-tujuan) nduweni perlindungan tambang lan balistik, cocog karo kelas MRAP. Pisanan dikenalaké ing 2009.

          Vuran, sing kita ngomong, mung muncul ing 2016. Sampeyan wis kesasar amarga jeneng Vuran sadurunge digunakake kanggo pengulangan pisanan saka Amazon saiki. Mobil lapis baja dituduhake kanggo pisanan ing IDEF-2017 (Istanbul). IDEX dianakake ing Abu Dhabi (UAE)

          Foto sampeyan dudu Vuran, nanging Landak.


          Vuran - iki:

          Data sampeyan ing Vuran uga salah (amarga sampeyan bingung karo Amazon sing luwih entheng)
          Bobot tempur maksimal Vuran yaiku 18,5 ton, kapasitas 9-11 wong. Mesin 375 hp Cimmins ISL
          1. +1
            14. mars 2020 12:52
            Sugeng rawuh, Gregory hi
            Matur nuwun kanggo koreksi
    2. +1
      13. mars 2020 18:51
      Kutipan saka vladcub
      Adhedhasar kasunyatan apa penulis nyimpulake yen iki mobil lapis baja Vuran?

      panganan khas.
      Nanging, aku siap ngrungokake pendapat sampeyan, piranti apa, yen ana.
      1. +3
        14. mars 2020 01:28
        Aku ngakoni lan ngalahake dhadhaku kanthi kuku, nanging aku, kaya sing kedadeyan, ora kasengsem karo kendaraan lapis baja Turki "umum" ... Iki aku nyatane yen ing "media" ditemokake "piala" diarani Kirpi, banjur Vuran ... Dadi sapa sing bakal ngomong "akhire lan ora bisa dibatalake", apa jenis abracadabra sing kejiret ing dalan gedhe?
        1. 0
          14. mars 2020 12:49
          Kutipan: Nikolaevich I
          ing "media" ditemokake "piala" diarani Kirpi, banjur Vuran

          Wong Turki duwe telung kendaraan lapis baja anyar: Amazon cahya


          medium Vuran


          lan Kirpi abot


          Endi sing luwih mirip?
          1. 0
            14. mars 2020 16:14
            Ana luwih saka telu. Ana uga serial Ejder Yalçın https://www.youtube.com/watch?v=ML0cTsPwZas
            Ana YÖRÜK cilik https://www.youtube.com/watch?v=2uQXqy2D7rE
            Lan HIZIR gedhe https://www.youtube.com/watch?v=_aoFRmfYWaE
            Kabeh mesin kasebut ditampa ing pangkat Angkatan Bersenjata lan Kamentrian Dalam Negeri.
  11. +3
    13. mars 2020 16:59
    Ha - ha - ha, padha squeezed mobil saka wong wadon!
    Uga rampung kita wong!
  12. AB
    +2
    13. mars 2020 17:00
    Yen iki diantrekake Turk, paling kamungkinan iku dituku dening Museum Teknologi Vadim Zadorozhny. Sugeng tuku sing sukses.
    1. +5
      13. mars 2020 20:39
      Kutipan saka AB
      Museum Teknologi Vadim Zadorozhny.

      Kuba njaluk supaya ora nyilih dheweke - malah ora perlu tuku, amarga "apa sing dijupuk saka perang ..." ya
      1. 0
        14. mars 2020 01:05
        "A fly ing ointment" - tank "angsal" ing Suriah bali menyang Israel (padha bali saka Kubinka, kabeh minuses kanggo panglima, kang "sikep goodwill"). Sapa wae sing pengin "piala" bisa nggawa sawetara "Leopards" saka Suriah utawa sawetara Abrams saka Irak (wektu saiki wis musna). Mungkin iku perlu kanggo "entuk" "diantemi Abrams" saka Irak kanggo kethokan logam, lan sinau waja dhewe lan njupuk ing jarak tembak?
        1. +4
          14. mars 2020 02:12
          Quote: kucing-rusich
          Israel bali tank "angsal" ing Suriah

          Dadi ya, nanging wong-wong Yahudi banget nyuwun (minangka paweling), lan ing bali padha menehi "padha, nanging beda." ya
          Quote: kucing-rusich
          Mungkin iku perlu kanggo "entuk" "diantemi Abrams" saka Irak kanggo kethokan logam, lan sinau waja dhewe lan njupuk ing jarak tembak?

          Aku ora bakal kaget yenneraka proyek wis rampung."
      2. AB
        +1
        14. mars 2020 13:51
        Kutipan saka Paranoid50
        Kuba njaluk dheweke ora nyilih

        Supaya Kubinka entuk pameran anyar, dheweke kudu ngubengi setaun lan njaluk dana saka kantor dhuwur. Resmi, Kubinka minangka bawahan saka Institusi Otonomi Negara Federal "Taman Budaya Patriotik Militer lan Rekreasi Angkatan Bersenjata Federasi Rusia "Patriot". Ora ana dana dhewe, mung dana negara. Wektu banget wis liwati wiwit Turki. dikirim pasukane. Lan ora ana masalah kanggo awis, bakal mbukak lan nggawa Ya, dheweke bakal matur nuwun.
        1. +2
          14. mars 2020 13:56
          Kutipan saka AB
          Taman budaya lan rekreasi militer-patriotik Angkatan Bersenjata Federasi Rusia "Patriot".

          Oh, kanthi cara, bisa uga langsung ana, minangka tambahan kanggo piala "Barmaley" sing wis ana. ya
  13. -2
    13. mars 2020 17:03
    Ya, apa sing apik kanggo sinau, bisa uga bakal sinau sing anyar lan menarik, yen macan kita katon kaya banyu ing latar mburi mobil lapis baja Amerika lan Turki ing kelas abot.
  14. +1
    13. mars 2020 17:07
    Mungkin kuwi isine. Komunikasi khusus utawa kontrol drone?
  15. -1
    13. mars 2020 17:12
    Persenjataan ninggalake akeh sing dikarepake. Massa Kamod isih padha, nanging pangayoman "saka wong bodho"! Wong Turki srakah kanggo meriam sing apik, mula dheweke nyopot mobil waja saka dheweke!
    1. +1
      13. mars 2020 23:01
      Quote: Irit
      Wong Turki padha srakah kanggo mriem apik

      iki dudu kendaraan tempur infanteri! bisa dilengkapi modul pertempuran karo 7,62 mm utawa 12,7 mm machine gun utawa 40 mm ngluncurake granat. Cukup, kanca sekelas duwe perkara sing padha (ana sing luwih elek).

      Quote: Irit
      Kabin isih padha

      apa sing dikarepake saka MRAP? Nggawe tuntutan, entuk asil. Kabeh MCI ing donya ora cilik, sing amarga syarat resistance kanggo bledosan tambang.
      Kita uga duwe piranti sing padha - Typhoon K-53949, contone
  16. +2
    13. mars 2020 17:13
    Persis, padha))
    Apike, wong Turki kedutan, kaya bali, kaya sing kedadeyan karo Yankees ing perang ing 08.08.08/XNUMX/XNUMX?
    1. +3
      13. mars 2020 20:03
      "Apa sing dijupuk saka perang iku suci" Zhora hi sing bener, terus.
      1. +3
        13. mars 2020 20:05
        halo, Sergey hi

        Persis, sawise kabeh, piala perang ya
        1. +5
          13. mars 2020 20:09
          Dadi panggonane ana ing Kubinka.
          P.S. Piye kabarmu nang kono? Apa sampeyan lagi perang? Muga-muga sampeyan tentrem lan TENANG. Ora ana ganjaran sing luwih gedhe kanggo prajurit tinimbang gencatan senjata.
          1. +3
            13. mars 2020 20:55
            Aku ora apa-apa, aku wis demobilized, utawa rodo pindhah menyang cadangan. Sampeyan kudu urip kanggo awake dhewe lan kulawarga, dudu bocah umur rong puluh taun.

            Nanging katentreman lan katentreman kanggo Republik kita ora bakal lara ya
  17. -2
    13. mars 2020 17:26
    Apa jenis sloppiness ?! Ya, apa pancene ora bisa ndhelikake peralatan sing dijupuk nganggo tarpaulin ?!
    1. +1
      13. mars 2020 17:30
      Quote: Ratmir_Ryazan
      Apa jenis sloppiness ?! Ya, apa pancene ora bisa ndhelikake peralatan sing dijupuk nganggo tarpaulin ?!

      Apa sampeyan wedi kena pilek?
  18. +3
    13. mars 2020 17:47
    Digawa kanggo persiapan))
  19. +1
    13. mars 2020 17:55
    iki ora saka Suriah, iki, kaya, saka Libya. saka wong-wong sing diwenehake kanggo kelompok Sirte sadurunge padha menyang sisih Haftar.
    wong kuwi, misale jek, ora mlebu ing Suriah.
  20. +4
    13. mars 2020 18:55
    Paling kamungkinan, dheweke bakal nuduhake ing Tentara. Wis dadi tradisi, demonstrasi peralatan sing dijupuk saka Timur Tengah

    Kendaraan tempur infanteri Turki ACV-15, situs Tentara-2018 sing dijupuk
    1. -1
      13. mars 2020 22:18
      Apa sengsara...
  21. 0
    13. mars 2020 19:24
    Iku bakal luwih apik yen padha nggawa Leo2a5
    1. +7
      13. mars 2020 20:40
      Kutipan saka Zaurbek
      Leo2a5 bakal luwih apik

      Ngenteni, ora kabeh bebarengan. ngguyu
    2. 0
      13. mars 2020 22:41
      Kutipan saka Zaurbek
      Iku bakal luwih apik yen padha nggawa Leo2a5

      kanggo Toys kuwi - temenan ora kanggo Suriah, Libya utawa Turki.
  22. -3
    13. mars 2020 19:55
    Bakal sinau lan nyalin.
  23. Komentar wis dibusak.
  24. 0
    13. mars 2020 20:18
    Masalah kabeh yaiku kekurangan toilet bio kanggo wong cacat
  25. 0
    13. mars 2020 21:49
    Dheweke digawa menyang Kubinka, menyang papan latihan!
    Dheweke sniff pisanan, njupuk ing adonan, lan banjur menyang museum piala. ya
  26. 0
    13. mars 2020 22:17
    Aku iku bakal bisa kanggo nyoba imagers termal ing waja kang, lan ing amunisi waja kanggo bedhil mesin lan autocannons kendaraan waja cahya. Plus sasis menarik, engine.
    1. -1
      15. mars 2020 14:13
      Sasis lan mesin ana 100% komersial
    2. -1
      15. mars 2020 15:47
      Ing kono, sinau nggawe mobil normal
  27. -1
    14. mars 2020 00:16
    Pesawat kasebut nyelehake saperangan bom ing jejere kolom lan kolom ngadeg, sisipan ora mbantu, ing ngendi wae ing topik sadurunge ana foto. Aku yakin nang endi wae ing ngisor tarpaulin drone sing mudhun dijupuk.
  28. +3
    14. mars 2020 02:29
    Kutipan: TatarinSSSR
    Apa sengsara...
    FNSS ACV-15. Pangembangan saka M113 armored personel operator lan ora ana liyane, Inggris lan negara ora nganggo, lan didol menyang Turki sing pengin duwe produksi dhewe. Waja kasebut nyekel tembakan KPV / KPVT kita, menyang bevel buritan - piring waja kanthi sudut kanggo nambah resistensi peluru. Sotong njaba, nanging cukup lincah nalika lelungan. Miturut standar modern, operator waja personel sing dilacak, kaya progenitor sawijining, cetha banget banget kanggo kendaraan tempur infanteri, nanging minangka operator personel wojo iku ora ala lan apik banget. Wong Turki masang kabeh ing kono, sing biasane digunakake dening sasis pembawa personel lapis baja M113. Ana versi lengkap karo enem rodha dalan, ACV-19, nomer pungkasan tegese massa ing ton, nanging meh ora akeh, nanging ACV-15 wis ewu Unit.
    Miturut cara, ana pilihan, salah siji kanggo awake dhewe, utawa kanggo ekspor, padha panginten kanggo kurban, karo menara saka BMP-3 kita.
    BMP-1, -2, -3 kita mesthi adoh, ora pantes dibandhingake ing kene, aku bakal ngomong yen iki kelas kaya liga motor kita, uga prasaja lan bisa dingerteni minangka tongkat, mung toothier babagan senjata lan sethitik liyane dilindhungi:

  29. 0
    14. mars 2020 03:20
    Dadi opo !? Ora jelas kenapa, ewonan kilometer kanggo nyeret, persis menyang Moskow!?
    1. Komentar wis dibusak.
  30. 0
    14. mars 2020 06:02
    Mobil lapis baja Turki sing dijupuk Vuran katon ing Jalan Lingkaran Moskow



    -Dadi Erdogan sing nggawa dheweke sajrone kunjungan terakhir menyang Moskow ... -Temenan dheweke pengin menehi jaminan patroli gabungan ing wilayah Moskow ... -Nanging ana sing ora tuwuh bebarengan ... -lan ninggalake dheweke .. .- kaya ora perlu ...
  31. +2
    14. mars 2020 09:47
    Sayange, ora "Abrams" ing platform. Ing Kubinka, iku banget kurang.
  32. -1
    14. mars 2020 11:06
    Ing kahanan saiki, nalika prangko anyar katon, penyakit, Pick munggah item, peralatan kudu ati-ati banget, utamané sak B.D marang terr. org. Muga-muga kabeh tata cara sing dibutuhake wis rampung sadurunge dikirim menyang ibukutha kanthi bungah, cepet-cepet.
  33. -1
    14. mars 2020 23:27
    Lha, ora kaya ngono. Ora sengaja njupuk gambar saka sudut sing sukses. Drop, mesthi. Kok menarik...?
  34. -2
    15. mars 2020 00:49
    Ing kulo iki cedhak Moscow
  35. -1
    15. mars 2020 14:32
    Aku kelingan anekdot.
    Pengumuman. "Hammer for sale. Used. Ora mlaku. Murah. Pickup saka Irak."
  36. Komentar wis dibusak.
  37. -1
    15. mars 2020 15:45
    ... traktor kasebut ngangkut mobil lapis baja Vuran Turki ...

    Lan... apa?! Sampeyan kudu ngerti senjata mungsuh SUBJECTLY! Sing bakal ditindakake.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"