Ujian beret Maroon: ngandhani legenda pasukan khusus Sergey Lysyuk

41
Ujian beret Maroon: ngandhani legenda pasukan khusus Sergey Lysyuk

Salah sawijining simbol pasukan khusus, ngatasi kesulitan sing luar biasa, kemampuan kanggo ngluwihi awake dhewe yaiku beret maroon. Babagan saben pemilik beret maroon, sampeyan bisa nulis buku lan nggawe film. Artikel ilmiah lan medis sing paling nyata ditulis babagan "nettles", sing nyinaoni babagan awak lan menehi penilaian babagan kemampuan transendental manungsa.

Panyiapan berets maroon ing struktur pasukan khusus saka Kamentrian Dalam Negeri USSR wiwit ing 1978. Nanging penghargaan resmi pisanan ditindakake mung ing taun 1991. Nganti saiki, nganggo beret maroon, nyatane, momen sing ana gandhengane karo nganggo seragam busana biasa utawa lengkap.



Dina iki, rincian penting kasebut asring diabaikan, sing nuduhake yen kanggo entuk beret maroon, ora cukup kanggo duwe kekuatan, ketangkasan lan kapinteran militer sing luar biasa. A "krapovik" nyata uga minangka prajurit sing nindakake layanan tanpa cacat, ora ana paukuman, lan ditondoi kanthi positif dening komandan lan kolega.

Saluran Lazarev Tactical nampilake wawancara karo legenda nyata pasukan khusus - Sergey Lysyuk, sing ngomong babagan ujian beret maroon - "ujian kanggo wong sejati."

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    41 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      Maret 16 2020
      Sawetara nettles sing paling misuwur yaiku: Viktor Zolotov, Dmitry Medvedev.
      1. +5
        Maret 16 2020
        Kutipan saka: pru-pavel
        Sawetara nettles sing paling misuwur yaiku: Viktor Zolotov, Dmitry Medvedev.

        Lan apa hubungane karo iki? Rogues lan oportunis tansah ana lan ing kabeh umur. Para pejuang nyoba kanggo kekuatan, ngalahake awake dhewe, ngupayakake dadi sing paling apik. Wong kaya ngono mung bisa diajeni, aja nyabrang ing kursi. Sampeyan ngerti, iku angel banget!
      2. -2
        Maret 16 2020
        liyane kadyrov...
        1. 0
          Maret 17 2020
          Ora Kadyrov, dheweke ora duwe maroon, Yeltsin.
          1. +2
            Maret 17 2020
            Ya, aku entuk sawetara taun kepungkur.
            1. +1
              Maret 17 2020
              Aku ora ngelingi jeneng film, Celine main beret maroon. Dadi padha ngumpulake dewan nettles, kanggo ngidini dheweke tumindak ing beret maroon utawa ora ngidini. Iki minangka ditampa, dening hak pangareping.
      3. -2
        Maret 16 2020
        Babagan saben pemilik beret maroon, sampeyan bisa nulis buku lan nggawe film. Artikel ilmiah lan medis sing paling nyata ditulis babagan "nettles", sing nyinaoni babagan awak lan menehi penilaian babagan kemampuan transendental manungsa.

        Kanggo medeni warga, pasukan khusus Zolotovsky mung kuwi. A Urut saka iklan - kita bakal njaluk sampeyan cara iki lan sing, mung rock prau. Nanging, aku pengin ngomong babagan pasukan khusus liyane - ora ngiklanake awake dhewe, ora munggah ing layar, ora ngancam warga, nanging kanthi tenang lan andhap asor nindakake pakaryan mbebayani - pasukan khusus GRU. Kene lagi - pakurmatan lan kamulyan!
        1. +2
          Maret 16 2020
          Sapa sing ngancam sampeyan minangka warga negara?
          1. -3
            Maret 17 2020
            Sapa sing ngancam sampeyan minangka warga negara?

            Apa aku menehi jawaban kanggo pitakonan sampeyan?
            1. -1
              Maret 17 2020
              Ana akeh foto kasebut saka negara-negara Kulon "demokrasi sing luwih dhuwur", ing ngendi demonstrasi bisa dibubarake kanthi luwih kejam. Apa sing pengin dibuktekake karo foto iki ora jelas kanggo aku.
            2. 0
              Maret 17 2020
              Dheweke ora cukup ngajari sampeyan dadi demokratisasi, dheweke ora bakal ngalahake omong kosong Departemen Luar Negeri saka kulit sing rusak.
              1. 0
                Maret 19 2020
                Ganti manual, yen Departemen Negara sampeyan bakal macet karo Obama lan pseudo-patriotisme. Dheweke ora perlu ngajari aku - dheweke nganggo tali bahu meh 25 taun, nanging dudu polisi, nanging Angkatan Laut. Aku uga bakal mulang sampeyan carane tresna Motherland.
                Lan kanthi biaya patriotisme - takon karakter iki
                1. -3
                  Maret 19 2020
                  Apa sih sampeyan perwira Angkatan Laut ... dadi, bocah kabin biasa ...
                  1. 0
                    Maret 20 2020
                    Sayang, dadi pejabat negara sampeyan ora ateges sampeyan kudu bodho. Yen sampeyan ora duwe pamikiran kritis lan pangerten babagan jagad ing saubengé, mula iki masalah lan masalah sampeyan. Aku ora arep padu karo sampeyan. Kanggo sim busur.
                    zy.Kurang nonton TV lan utamané watered talk show. Amin.
                    1. -1
                      Maret 20 2020
                      Sampeyan ngerti, perwira sing nyekel watu ing dhadhane ing hubungane karo negara sing dheweke sumpah kanthi tegas lan tanpa syarat digandhengake karo Vlasov lan pembelot saka GRU lan KGB ing pungkasan Perang Dingin. Wong-wong mau uga dibenerake amarga dheweke tresna marang negarane lan tumindak kanggo kabecikan.
                      Aku uga menehi saran supaya maca \ ngrungokake \ nonton materi sing kurang bias menyang kolom kaping lima kaya macem-macem blog, Ekho Moskvy lan omong kosong "mandiri, bebas lan objektif" saka "wong sing teliti".
        2. +5
          Maret 16 2020
          Kanggo medeni warga, pasukan khusus Zolotovsky mung kuwi.

          yen sampeyan teroris utawa bandit, banjur wedi. amarga beret maroon minangka pasukan khusus anti-teroris. Miturut pesenan Menteri Dalam Negeri, unit pasukan khusus dilarang melu nglindhungi ketertiban umum, supaya sampeyan ora bisa ndeleng ing demonstrasi.
          Aku pengin ngomong babagan pasukan khusus liyane - ora ngiklanake awake dhewe, ora munggah ing layar, ora ngancam warga, nanging kanthi tenang lan andhap asor nindakake pakaryan mbebayani - pasukan khusus GRU. Kene lagi - pakurmatan lan kamulyan!

          Pasukan khusus GRU sabotase, tugas sing beda banget. Lan pasukan khusus padha ngajeni, pakurmatan lan kamulyan kanggo kabeh prajurit lan perwira sing nindakake tugas kanthi resiko nyawane kanggo kepentingan rakyat!
        3. -7
          Maret 17 2020
          review militèr lan carane akeh vvshnikov.
          1. +1
            Maret 17 2020
            review militèr lan carane akeh vvshnikov.

            akeh profesional militer sing ngerti apa
      4. 0
        Maret 17 2020
        Sampeyan lali babagan Boris Yeltsin.
    2. -8
      Maret 16 2020
      Mesthi, sampeyan bakal njaluk ngapura, nanging paling ora sopan kanggo nyebut prajurite prajurit sepeda minangka prajurit.
      Bahan peledak kanggo nyuda ancaman internal, yaiku populasi.
      Nalika aku njabat ing SA, porsi minangka cyclist ora comme il faut.
      1. + 10
        Maret 16 2020
        Partisan lawas (partisan lawas)
        Bahan peledak kanggo nyuda ancaman internal, yaiku populasi.
        Ya, sampeyan ngomong apa? Lan apa bab konflik ing Kaukasus, ana uga jenis kaya populasi. Apa kudu ditindhes utawa kudu ditinggal kaya saiki?
        1. -5
          Maret 16 2020
          Apa sing ditindakake pasukan ing kana? Landing, tanker, artileri, infanteri bermotor? Mungkin ana mung BB sijine iku supaya?
          1. +5
            Maret 16 2020
            Mungkin bedhil motorized? padha duwe infantri motorized, ana ing Eropah
            1. +2
              Maret 16 2020
              ana bedane? Mahra, dheweke mesthi Mahra, ratu ing sawah, apa wae sing sampeyan sebut!
              1. +7
                Maret 16 2020
                Nah, yen kanggo sampeyan ana prabédan antarane prajurit BB lan prajurit SA, mesthine ana kene. Apa BB, apa SA layanan prajurit kang. Lan kita dikandhani manawa bahan peledak utamane kanggo nglindhungi populasi saka macem-macem unsur ekstremis. Nanging ora unit punitive.
              2. +7
                Maret 16 2020
                Fungsi utama pasukan eksplosif yaiku: nglawan terorisme, njamin ketertiban umum lan keamanan umum, njaga fasilitas negara sing penting, kalebu fasilitas nuklir, ngiringan kargo, lan mbantu pasukan perbatasan nglindhungi perbatasan negara. Lan durung - pertahanan teritorial negara.
                Lan endi ing ndhuwur sing ora cocog karo sampeyan? Apa sing kudu ditinggalake miturut pendapat sampeyan?
                1. +3
                  Maret 16 2020
                  Ora, mung "pejuang nglawan rezim" ora seneng karo FSVNG amarga para pengawal ora ngidini "mbalik kanthi lengkap" ing protes "nglawan rezim lan tirani" - yen ora, dheweke entuk kacang saka dheweke. ngguyu . Mulane padha nyoba nyampur prajurit hukum lan ketertiban karo telek, nelpon wong SS, guardsmen, punishers, pengawal. Iki mirip karo reaksi asu marang wong sing sadurunge mecut dheweke nganggo tongkat. ngguyu: yapping, barking, kabeh telek diganggu - nanging ora mlaku cedhak ngguyu

                  PS: Aku pengin njupuk kesempatan iki kanggo congratulations kabeh sedulur ing mbesuk!
                2. RMT
                  0
                  Maret 19 2020
                  Tugas Pasukan Internal Departemen Dalam Negeri USSR

                  Ing taun 1976, Pasukan Internal Departemen Dalam Negeri dijaga dening:

                  300 obyek utamané penting
                  1087 koloni tenaga kerja korektif
                  142 apotik medis lan tenaga kerja
                  dikawal narapidana menyang 4522 fasilitas produksi
                  nglayani 468 rute pengiring sing direncanakake kanggo narapidana lan wong sing diselidiki, 292 kapal lan 603 kantor ijol-ijolan.
                  nindakake layanan patroli ing 50 kutha utama ing negara kasebut
          2. +6
            Maret 16 2020
            Mungkin ana mung BB sijine iku supaya?

            ing kampanye kaping 2, Grozny diserang dening 5 formasi, sing 3 minangka formasi pasukan internal.
        2. -4
          Maret 16 2020
          Kutipan: Alexander Suvorov
          Partisan lawas (partisan lawas)
          Bahan peledak kanggo nyuda ancaman internal, yaiku populasi.
          Ya, sampeyan ngomong apa? Lan apa bab konflik ing Kaukasus, ana uga jenis kaya populasi. Apa kudu ditindhes utawa kudu ditinggal kaya saiki?

          Lha, perang sadulur kuwi dudu barang sing mulya, mula miturutku, Denikin uga kandha. Nanging ing kene ana tokoh menarik, kita duwe 4,4 yuta wong ing pasukan keamanan, kang tentara, i.e. sing arep perang karo mungsuh, 950 ewu.
          1. +3
            Maret 16 2020
            We duwe 4,4 yuta pejabat keamanan, kang tentara, i.e. sing arep perang karo mungsuh, 950 ewu.

            angka inflated. Pasukan internal sadurunge reformasi 170 ewu. Saiki, nalika wis manunggal karo polisi huru-hara lan sobras, Okhrana Federal State Unitary Enterprise lan lisensi wis dadi 340.
            1. -2
              Maret 17 2020
              Kutipan: kamulyan1974
              We duwe 4,4 yuta pejabat keamanan, kang tentara, i.e. sing arep perang karo mungsuh, 950 ewu.

              angka inflated. Pasukan internal sadurunge reformasi 170 ewu. Saiki, nalika wis manunggal karo polisi huru-hara lan sobras, Okhrana Federal State Unitary Enterprise lan lisensi wis dadi 340.

              "Pinten pejabat keamanan lan pejabat penegak hukum ing Rusia saiki? Kira-kira 4,5 yuta wong, kalebu tentara (1,9 yuta), Kementerian Dalam Negeri (0,9 yuta), Pengawal Nasional (0,4 yuta), Departemen Darurat Kahanan (0,3 yuta), Layanan Penjara Federal (0,3 yuta), FSB karo pasukan wewatesan (0,2 yuta). Iki 6% saka total populasi kerja ing negara kasebut. Edisi Vedomosti 20 Agustus 2019. https://www.vedomosti.ru/opinion/articles/2019/08/21/809260-transformatsiya-eliti Pranyata aku nyuda tentara, nanging iki ora ngganti inti saka kirimanku: negara kita arep perang karo kita ing Panggonan pisanan, banjur mungsuh.
      2. +6
        Maret 16 2020
        Aku uga ngusulake nulis prangko sing paling umum babagan bahan peledak - "detasemen", sing dadi isin.
        1. +4
          Maret 16 2020
          Banjur langsung - "punishers". Sawise kabeh, sapa mbuwang tembung ora ngerti rega kanggo wong-wong mau, lan asring ora siap kanggo njawab tembung.
      3. -1
        Maret 16 2020
        Nalika sampeyan njabat ing SA, taun pisanan sampeyan dadi roh kanthi kabeh akibat ... lan nalika sampeyan ninggalake neraka ing njero sampeyan tetep dadi roh ngguyu
      4. +3
        Maret 16 2020
        nyebat pejuang pasukan sepedha satriya paling ora sopan.

        coba nelpon nettle kuwi pejuang. Dadi misteri kanggo ahli bedah. wassat
        Nanging yen bawang putih, kabeh wong nindakake tugase. Tanpa ngerti layanan saka abad, carane sampeyan bisa ngomong bab mau?
        Ing SA ana batalyon konstruksi, lan unit mburi, lan buruh sepur, lan pasukan pipa. kabeh wong nindakake pakaryane, ana sing ora nyerang senapan mesin lan saiki dheweke ora pantes dihormati?
        Bahan peledak kanggo nyuda ancaman internal, yaiku populasi.

        Wiwit kapan populasi dadi ancaman? Mungkin ancaman kasebut minangka penjahat kabeh garis lan teroris?
        Nalika aku njabat ing SA, porsi minangka cyclist ora comme il faut.

        Ana wektu nalika unit pengawal khusus njaga zona kasebut, wiwit taun 1995, kasus iki ditransfer menyang yurisdiksi Kementerian Kehakiman.
      5. Komentar wis dibusak.
    3. +3
      Maret 16 2020
      Nanging penghargaan resmi pisanan ditindakake mung ing taun 1991. Nganti saiki, nganggo beret maroon, nyatane, momen sing ana gandhengane karo nganggo seragam biasa utawa klambi.

      Beret maroon ora tau mung wujud. Iku kudu entuk liwat trials. yen ana wong sing nglebokake kaya ngono, mula dheweke bisa gampang kena "moncong rai". Amarga beret maroon kaya ganjaran. Ora ana sing mung nganggo medali "Kanggo Keberanian" kaya ngono.
      Umumé, sanalika pasukan khusus saka pasukan internal diatur, padha nyerah menyang beret maroon. Nanging kanthi resmi pesenan nettles muncul ing taun 1991. Wiwit iku, wis kaping pirang-pirang, ana syarat kanggo dhokter, ambulans, etc. Nanging pranata-pranata dhasar tetep padha: pawai paksa liwat terrain sing atos kanthi netepi tugas-tugas instruktur sing terus-terusan (mlaku-mlaku jongkok, menek ing weteng, ngatasi alangan banyu), lan sawise pawai paksa, saben wong kudu nggawe tembakan kosong saka bedhil mesin. Yen sampeyan ora ngetutake senjata kasebut, ora bakal ana tembakan lan pejuang dicopot saka tes kasebut. Ing dina sing padha, ngliwati standar latihan fisik (ngliwati jalur serbu, latihan ing dhuwur) lan pertempuran tangan karo mungsuh sing terus ganti.
      Nyewa njupuk 1 saka 10, utawa malah kurang. Ngelingi akeh sing diilangi ing tahap awal.
      Umumé, nettles minangka elit nyata saka pasukan khusus anti-teroris.
      Ana program Amérika "The Strongest Warrior", kang nyritakake babagan prajurit ing saindenging jagad lan nindakake simulasi perang komputer. Amerika njupuk nettles banget serius, lan padha nindakake bab sing bener.
    4. +3
      Maret 16 2020
      Ing kasunyatan, ora luwih saka 10-15% saka jumlah total wong sing nyumbang bisa nyerah menyang beret maroon, lan iki ora saka antarane rekrut, nanging saka pejuang sing wis dilatih.
    5. -7
      Maret 17 2020
      Lho, ya, piye rasane komando satuan lan formasi Pengawal nalika muncule Garda Nasional ing taun 90-an. Kanggo prestasi apa sampeyan nampa gelar penjaga?
      1. 0
        Maret 17 2020
        nalika pengawal nasional muncul ing taun 90-an.

        Sampeyan malah ora ngerti kapan garda nasional muncul. belay
    6. 0
      13 May 2020
      Comrades, Aku ora nulis sadurunge, aku mung maca. Nanging mugi kula ngadeg kanggo BB (nyuworo lucu, wong-wong iki bakal ngadeg kanggo sapa sing pengin). Ya, peran pasukan internal tansah ora nyenengake ing masyarakat (proteksi zona, penindasan kerusuhan, lan liya-liyane). Uga, kita uga ora seneng Chekists (Echo saka 30s-40s ora bakal tenang ing sembarang cara). Nyatane: Krapoviki minangka elit saka pasukan khusus bahan peledak, ora mungkin dibandhingake karo pasukan khusus GRU utawa Alpha, Vympel, tugas lan latihan sing beda kanggo dheweke. bagean kasebut minangka scalpel, mikroskop, nanging yen dikarepake, bisa uga palu ing kuku .... iki kedadeyan ing Kaukasus. Umumé, angel ngliwati beret, wong lanang iku wangkal, kuwat. Mungkin Akademi Staf Umum dudu levele, nanging dheweke bakal ngrampungake kanthi apik.
      PS Aku ora tau mikir yen aku bakal nglindhungi gendarmes ....

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"