Situs desain digital J-20 ing China ngrancang mesin kanggo nggawe jutaan topeng

62
Situs desain digital J-20 ing China ngrancang mesin kanggo nggawe jutaan topeng

Laporan babagan kapasitas produksi pabrik Chengdu Group dirilis ing televisi Cina. Klompok perusahaan iki melu, ing antarane liyane, ing produksi jet tempur multi-peran saka generasi 5 J-20.

Miturut laporan saka koresponden CCTV, karya ditindakake kanggo nggawe sistem otomatis kanggo produksi topeng medis ing situs industri kanggo desain digital pesawat udara jet tempur J-20 "gegayutan karo pandemi koronavirus. ".
Saka laporan ing TV Cina:



Ing situs desain digital J-20, sistem produksi topeng dirancang kanthi output saben dina nganti 3 yuta unit. Sistem dianggo ing mode otomatis. Iki minangka topeng kanthi lapisan antibakteri lan antivirus khusus.

Kacathet yen sistem anyar ngidini ngganti luwih saka 250 karyawan.

Ing wektu sing padha, ditambahake manawa 4 piranti otomatis wis dioperasikake. Ing mangsa ngarep, direncanakake nggawe 24 mesin kaya ngono. Yen kedadeyan kasebut, ing pungkasan minggu iki, produksi topeng medis ing China bakal tambah 84 yuta unit saben dina. China ngrancang dadi eksportir topeng medis nomer siji ing saindenging jagad.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    62 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -1
      Maret 17 2020
      Konversi produksi sing apik, dibutuhake. Sanadyan, miturut pendapatku, regane topeng kasebut digedhekake.
      1. 0
        Maret 17 2020
        Lan aku uga kepingin weruh carane bisa nyaring virus - lan ing wektu sing padha bisa ambegan liwat guano iki nglirik
        1. +2
          Maret 17 2020
          Topeng ora nyaring apa-apa saka virus.
          1. 0
            Maret 17 2020
            Nah, sing paling pinter ing planet Bumi muncul. Langsung katon.
            1. +1
              Maret 17 2020
              Aku tansah kepingin weruh saka ngendi asale, para penyayang label? Lan sampeyan ora lara, pacangan topeng.
        2. +4
          Maret 17 2020
          carane kanggo nyaring virus

          Virus wuda ora mabur liwat udhara. Sampeyan perlu kanggo nyaring cipratan mikroskopis saka idu / snot mabur metu nalika watuk utawa ngomong.
        3. -1
          Maret 17 2020
          Kanggo mangsuli pitakon kaya ngono, sampeyan kudu rada nyopot. Temtokake, takon babagan sifat protèktif topeng, sing ditondoi kanthi tingkat perlindungan marang partikel ing mikron lan ukuran virus. Sawise iku, ora perlu ninggalake komentar bodho.
        4. 0
          Maret 17 2020
          Sadurunge nulis soko, maca soko, familiarize dhewe, takon. Banjur sampeyan ora bakal katon kaya wong bodho.
      2. +8
        Maret 17 2020
        Pentinge topeng banget exaggerated.

        Nanging bathi saka dodolan 300 persen ... nglawan latar mburi panik wong-wong ing planet kita sadurunge koronavirus, sampeyan bisa entuk dhuwit gedhe ... kepiye Marx.
        Milyar dolar wis nandur modal kanggo pangembangan vaksin koronavirus ... apoteker bakal sugih ing bisnis iki.
        1. +1
          Maret 17 2020
          Dadi kasunyatane, sanajan kita nganggep manawa topeng siji bisa digunakake maksimal 2/3 jam, banjur mbayangno_ sampeyan nyedhot obat "antiviral" saka topeng nganti pirang-pirang jam. Coba tebak apa sing ngancam awak? Pitakonan liyane: pirang-pirang jam lan sing paling penting, kepiye sampeyan bisa njaga efektifitas "antivirus" ing topeng? Iki, kaya carane ngolesi tatu karo yodium?!
          1. +3
            Maret 17 2020
            Quote: wong anyar
            Pitakonan liyane: pirang-pirang jam lan sing paling penting, kepiye sampeyan bisa njaga efektifitas "anti-virus" ing topeng? Iki, kaya carane ngolesi tatu karo yodium?!

            4-5 lapis kasa nganggo pita = topeng sing bisa digunakake maneh. Wesi kanggo mbantu - virus mati ing suhu 37-38 derajat. Setrika saben 3 jam, ing wayah sore ora lara kanggo wisuh. Mugi sehat.
            PS Tatu ora diolesi yodium.
            1. +1
              Maret 17 2020
              Ternyata gampang banget! Langsung ngabari WHO.
              1. +1
                Maret 17 2020
                Quote: wong anyar
                Ternyata gampang banget! Langsung ngabari WHO.

                Lan WHO wis ngerti babagan iki. Nanging sawise kabeh, dressings nganggo kudu luwih akeh tinimbang sing bisa digunakake maneh .. Lan apoteker "unfasten" WHO. bisnis, Nanging
                1. +1
                  Maret 17 2020
                  Kolega, ora ana siji-wektu, bisa digunakake maneh bakal nylametake sampeyan saka varus. Simpen mung setelan pangayoman kimia. Saliyane irung lan tutuk, proteksi dibutuhake kanggo membran mukosa mata lan auricle. Uga tangan sing dilindhungi kanthi permanen.
                  1. +1
                    Maret 17 2020
                    Quote: wong anyar
                    Kolega, ora ana sing bisa digunakake maneh bakal nylametake sampeyan saka virus

                    Mesthi ora bakal nylametake sampeyan. Dheweke ora dirancang kanggo iki. Nanging bakal nyuda risiko infeksi dening tetesan udhara.
                    1. 0
                      Maret 17 2020
                      Kolega, topeng kanggo wong sing wis lara lan carane tenang jiwa. Wong sing sehat duwe risiko entuk buket kabeh, kanthi kondensasi kabeh lan kabeh ing / ing topeng. Inggih, yen sampeyan pengin banget, banjur paling respirator.
                    2. +1
                      Maret 17 2020
                      Topeng, supaya ora nginfèksi wong liya, contone: sederek sing manggon, lan liya-liyane (uga, dheweke ora mikir babagan iki).

                      Secara kasar, tetesan udara saka ambegan sampeyan menyang wong liya bakal mabur luwih elek. Nanging .... njupuk menyang akun spesifik, tiba ing topeng, tetesan iki mung bisa miwiti Multiply ing topeng.
                    3. +1
                      Maret 17 2020
                      Inggih, ing umum, bab migunani, iku ngijini sampeyan kanggo ngurangi risiko infèksi wong liya, yen saben wong nganggo, lan padha nganggo bener, ngganti ing wektu.
            2. +2
              Maret 17 2020
              Aku bingung karo keraguan sing ora jelas, ujar manawa virus kasebut mati ing suhu 37-38 derajat. Iku sing bakal "masak" ing awak ing suhu dhuwur lan wong bakal langsung waras piyambak.
              Sanajan aku dudu ahli virologi.
              1. +1
                Maret 17 2020
                Bener, iki kedadeyan, para dokter, asring kena infeksi virus, ora nyaranake nyuda suhu, mung ora kabeh organisme bisa tahan suhu dhuwur, mula virus kasebut mbebayani kanggo wong tuwa, lsp.
              2. +2
                Maret 17 2020
                Kutipan: Blacksmith 55
                Iku sing bakal "masak" ing awak ing suhu dhuwur lan wong bakal langsung waras piyambak

                Bisa uga nggumunake, nanging kaya ngono. Ora ana obat kanggo flu (yaiku virus). Kabeh antigrippin minangka terapi pangopènan. Lan virus kasebut mateni sabenere kanthi suhu dhuwur 38-39 derajat. Yen suhu mundhak luwih dhuwur - ngalahake nganti 38. Obat liyane diwènèhaké kanggo nyegah komplikasi. Contone, garwane lara flu, lan batuk katon, saliyane antipiretik, antibiotik diwènèhaké kanggo asuransi radhang paru-paru. Lan dheweke langsung ngelingake - sanalika suhu mudhun sajrone + 2 dina liyane lan mandheg njupuk antibiotik.
                Miturut cara, flu uga minangka coronavirus.
          2. 0
            Maret 17 2020
            Quote: wong anyar
            sampeyan nghirup obat "antiviral" saka topeng nganti pirang-pirang jam.

            Lan durung dingerteni - obat apa sing dadi keajaiban.
        2. 0
          Maret 17 2020
          Quote: LYOKHA padha
          Milyar dolar wis nandur modal kanggo pangembangan vaksin koronavirus ... apoteker bakal sugih ing bisnis iki.

          Iku uga bakal Cina.
      3. +5
        Maret 17 2020
        Yen sampeyan maca kanthi teliti, sampeyan ora nulis omong kosong. Kajaba iku, sawise nampa kawruh babagan epidemi, ana pangerten babagan apa sing kudu ditindakake.
        Nanging iki wis metu saka wilayah kanggo nguripake sirah.
        1. -2
          Maret 17 2020
          Sampeyan luwih ngati-ati ing giliran_ iku ora kanggo sampeyan ngadili apa lan carane aku kudu nulis. Apa sampeyan bakal entuk kawruh babagan epidemi liwat, utawa liwat topeng, utawa bisa uga liwat konversi VP? Apa sampeyan ora nulis, omong kosong, sayangku?
          1. 0
            Maret 17 2020
            Maneh, ora maca nganti pungkasan.
            Aku uga nulis babagan sirah.
            Lan mesthi, sampeyan bisa nulis apa wae sing dikarepake. Kertas bakal tahan kabeh.
            1. 0
              Maret 17 2020
              Rungokake, tulis lan pikirake apa sing dikarepake. Sampeyan bisa mikir babagan anatomi kabeh. Tokmo adoh saka aku.
        2. -7
          Maret 17 2020
          Penasaran kepiye carane ing China njupuk epidemi coronovirus lan nglindhungi populasi kanthi serius. Ing China, pamrentah wis prentah kanggo kabeh wong nganggo topeng perlindungan pernapasan, ditambah sarung tangan lan jubah khusus sing bisa digunakake, lan iki disebarake kanthi biaya negara. Langkah-langkah wis ditindakake kanggo nglarang spekulasi ing produk lan peralatan pelindung medis lan obat-obatan. Lan apa sing ditindakake ing Rusia nglawan latar mburi iki? Liyane saka matesi rapat lan takon "rantai" kanggo nyedhiyani data kasedhiyan produk - NOTHING! Mung rapat kanggo "ngembangake rencana" kanggo "nglawan" pandemi. Apa panyedhiya sing penting kanggo warga kanthi peralatan pelindung pribadi nglawan virus kanthi biaya pamrentah negara, sanajan ora bisa ngisi apotek nganggo topeng pelindung, mula ora bisa mbatesi kegiatan para spekulan sing tuku kabeh topeng ing pucuk lan ngedol ing Internet "ing prices exorbitant"!
          1. +2
            Maret 17 2020
            Iki diarani kontrol negara ing negara lan rakyat. Minangka wong Tionghoa ujar "Perang Rakyat" nglawan virus.
          2. +4
            Maret 17 2020
            * Apa ana epidemi coronovirus ing Rusia? Kabeh, pitakonan wis ditutup.
            * Topeng "Gratis" saka pamrentah - mbayar lan pajak. Yaiku populasi.
            * Lan pungkasan, kanggo alarmists lan hype-mangan. Contone, ing Ukraina, ana gupuh nganti titik transportasi umum wis dibatalake. Carane akeh kasus ing Ukraina? 5 wong?! Tingkat kematiane yaiku 3%. Lan saiki alon-alon - pasien TB mung resmi - 550 ewu ing Ukraina. Nduwe tingkat kematian 30%.
            Ayo njaluk topeng. Lan konco lambang Ilonomask
            1. +2
              Maret 17 2020
              Para alarmis ragu-ragu, kudu ditembak, kaya ing China, saiki dheweke bakal seneng yen kita wis nggunakake cara China! Wong-wong pancen kesusu tuku produk ing toko - kepiye carane ora adoh? Apa pengaruhe media marang pikiran sing rapuh!!!! Internet lan jaringan sosial nambah persentasi saka gupuh .... lan metu saka biru !!! Ana sing wis weruh wong sing nandhang coronovirus lan ngerti kanca sing lara ... psikosis massa !!! Kanthi flu musiman, ana akeh pasien lan ora panik, sanajan ora ana sing mati, lan kabeh wong kerja (bocah sekolah dikirim menyang karantina, nalika ketemu ing njaba sekolah), banjur gupuh lan tuku panganan !!! ! Sawetara wong ora duwe topeng sing cukup! wassat
            2. +1
              Maret 17 2020
              Ya, sampeyan ora mbingungake perawatan kesehatan ing Federasi Rusia lan Ukraina. Ing Ukraina, iku mung ora ana. Tambah iki zombie lan nggatekke sing wis thukul saka risak pendidikan.
              1. +1
                Maret 17 2020
                Ing wangun mbukak saka tabung punika ukara luwih abruptly saka rolas infèksi karo Crown ing supermarket. Napa Eropa ora panik? Napa Ukraina ora diisolasi kanthi lengkap? Ana 550 ewu resmi ing kana, pira kanthi bentuk paru-paru - neraka ngerti - lan, kanthi THREAT kaya - ing bokong kabeh mahkota ing jagad ...
                1. +1
                  Maret 17 2020
                  Sampeyan ndeleng, saiki fashion kaya iki, kabeh ana ing sisih, aturan "mahkota". Sampeyan nambah menyang onkologi tabung, diabetes, campak lan dhaptar terus. Aku mbaleni, wong Ukrainia bisa mateni sisa-sisa pencegahan lan perawatan kabeh lan kabeh wong.
          3. +1
            Maret 17 2020
            Kanggo China, wong tuwa minangka memori lan nurani bangsa. Kanggo umume negara liya, iki minangka "pemakan dhuwit dana pensiun" sing beda karo pendekatan.
          4. 0
            Maret 17 2020
            Komentar sing paling masuk akal. Sampeyan wis rampung apik.
      4. 0
        Maret 17 2020
        60 taun kepungkur, topeng kasa diwulangake kanggo njahit dening siswa SD. Lan ing saben kelas, dibagi dadi lima, ana perawat sing nganggo tas putih lan salib abang, sing mriksa "tangan reged" para siswa lan wisuh.
        1. 0
          Maret 17 2020
          Aku kelingan jaman kanak-kanak sing ora peduli. Dokter saka poliklinik uga mlebu sekolah. Apik banget. Tokyo ora kudu nganggep yen Rusia saiki luwih elek tinimbang ing papan liya. Malah wong Eropa nuduhake "ala" kabeh ing kene.
      5. -2
        Maret 17 2020
        Quote: wong anyar
        Sanadyan, miturut pendapatku, regane topeng kasebut digedhekake.

        Ya, nanging ana panjaluk topeng sing akeh banget, tegese sampeyan bisa entuk dhuwit babagan iki lan wong Tionghoa ngerti babagan iki.
        1. +1
          Maret 17 2020
          Ing situs desain digital J-20 ing China, piranti dirancang kanggo nggawe jutaan topeng.

          Aku weruh judhul artikel, Aku panginten Cina peralatan dirancang kanggo J-20 sing mancaraken mayuta-yuta palsu J-20 topeng ing radar saka mungsuh potensial. Aku wiwit maca kanthi minat .... lan ngerti yen iki maneh babagan obat lan coronovirus. Malah ngisin-isini nglirik
          1. 0
            Maret 17 2020
            Quote: sugih
            Aku weruh judhul artikel, Aku panginten Cina peralatan dirancang kanggo J-20 sing mancaraken mayuta-yuta palsu J-20 topeng ing radar saka mungsuh potensial. Aku wiwit maca kanthi minat .... lan ngerti yen iki maneh babagan obat lan coronovirus. Malah ngisin-isini

            Lan aku, sawise maca judhul, ngira yen artikel kasebut bakal ngeculake topeng oksigen kanggo pilot. Aku uga mikir, kenapa pilot China butuh topeng jutaan?
    2. +1
      Maret 17 2020
      Iki diarani konversi!
      Bisnis iku komunis.
      Tionghoa sing apik!
      Ing Rusia, kabeh bisa kelakon yen maling liberoid ora teka menyang daya.
      Wong Tionghoa nembak dhewe ing Tiananmen, lan ing kene Yazov getun Yeltsin lan kanca-kancane ...
      1. 0
        Maret 17 2020
        Kutipan saka: Victor_B
        Wong Tionghoa ing Tiananmen nembak dhewe

        Lan kanggo dangu ing China, pagelaran kuwi ora samesthine. Punapa mawon sampeyan ngomong, nanging guru apik Hiram Maxim.
    3. +3
      Maret 17 2020
      Ora ala. Pisanan, iki virus kanggo sampeyan, banjur iki topeng kanggo sampeyan ...
      1. -4
        Maret 17 2020
        Ironis, kanthi bagean "ireng" (humor "ireng"), nanging sejatine bener:
        1. +2
          Maret 17 2020
          Minangka kanca saka Kamentrian Luar Negeri Cina kanthi bener nyathet, dudu kasunyatan manawa operator nol kasebut yaiku wong Tionghoa.
          Dadi ora kabeh gampang kaya nyebarake palsu kanthi "guyonan".
          1. 0
            Maret 17 2020
            Kutipan saka g1washntwn
            Minangka kanca saka Kamentrian Luar Negeri Cina kanthi bener nyathet, dudu kasunyatan manawa operator nol kasebut yaiku wong Tionghoa.
            Dadi ora kabeh gampang kaya nyebarake palsu kanthi "guyonan".

            Operator null paling kamungkinan nggawa virus in vitro.
            1. 0
              Maret 18 2020
              Kutipan saka Piramidon
              Operator null paling kamungkinan nggawa virus in vitro.

              Wis dingerteni manawa laboratorium Amerika melu program karo serangga sing nyebar genophage. Lan ing ngendi ana genophages, ana virus, ing ngendi ana serangga - ana, contone, wadhah - kelelawar - pasar - Wuhan - pandemi.
    4. 0
      Maret 17 2020
      Apa aku bisa ngomong, uga rampung Cina. Apa topeng iki perlu, apa nglindhungi utawa ora, iku prakara liyane. Nanging ing wayahe kanggo nggawe produksi kuwi, iki kemajuan. Cukup kaget 84 lemon saben dina! Dheweke mung bakal ngatasi kabeh jagad iki, apa wae sing sampeyan ucapake, nanging sampeyan ora bisa nindakake tanpa dheweke, lan ora ana negara sing bisa nyedhiyakake topeng kasebut. Lan dhuwit saka dodolan bakal "ora lara", nalika ekonomi saya mudhun ing saindenging jagad.
      1. -2
        Maret 17 2020
        nanging nyatane, ora ana sing butuh topeng iki))))
        1. 0
          Maret 17 2020
          Kutipan: Nastia Makarova
          nanging nyatane, ora ana sing butuh topeng kasebut

          Aku dudu ahli kanggo ngadili kabutuhan topeng. Nanging ing kahanan sing ngancam, dheweke bakal dipeksa nganggo, kaya sing kedadeyan ing China. Dadi kepinginan kita ora dadi perhatian sapa wae. Lan yen ora cukup (produksi dhewe), dheweke kudu dituku saka China, lan rega bakal mundhak. Akibat saka virus, nalika kabeh wong weruh ing jumlah lara lan mati. Nanging ora ana sing kepengin weruh akibat sing paling dhasar nganti saiki. Lan oh, carane abot bisa, uga, aku ora bakal ngomong apa-apa bab iki, saben wong kudu duwe sirah dhewe.
          1. -1
            Maret 17 2020
            1. topeng ora nyimpen
            2. dipeksa nganggo karo kita?
            3. kasa + katun + 3 menit iki topeng kanggo sampeyan
            1. 0
              Maret 17 2020
              Kutipan: Nastia Makarova
              1. topeng ora nyimpen
              2. dipeksa nganggo karo kita?
              3. kasa + katun + 3 menit iki topeng kanggo sampeyan

              Apa dheweke nyimpen utawa ora ora dadi masalah, nanging bakal meksa dheweke nganggo ing sektor layanan, kesehatan, lan pendidikan. Somodels ora bakal diijini. Punika malah komentar saka Ukraina saka Kramb Wiwit dina iki, pedagang swasta ing perusahaan didhawuhi nganggo topeng medis lan nggunakake cairan antiseptik, dilarang salaman - kabeh wong sujud.
              1. 0
                Maret 17 2020
                Ing Rusia, ora bisa meksa apa wae
              2. 0
                Maret 18 2020
                "Kasa + kapas" ora ana gunane. Malah topeng kelas proteksi paling dhuwur ninggalake virus kanthi 5-10% - iki mung liwat membran mukus saka tutuk lan irung, nanging ana uga mata lan rute entri liyane.
        2. 0
          Maret 17 2020
          Kutipan: Nastia Makarova
          nanging nyatane, ora ana sing butuh topeng iki))))

          Nanging sakperangan alesan padha snapped munggah ing apotek kita lan padha terus takon.
          1. -1
            Maret 17 2020
            dadi padha tuku soba lan kertas jamban, wong-wong padha gupuh
    5. +2
      Maret 17 2020
      Kutipan saka Cowbra.
      * Apa ana epidemi coronovirus ing Rusia? Kabeh, pitakonan wis ditutup.
      * Lan pungkasan, kanggo alarmists lan hype-mangan. Contone, ing Ukraina, ana gupuh nganti titik transportasi umum wis dibatalake. Carane akeh kasus ing Ukraina? 5 wong?! Tingkat kematiane yaiku 3%. Lan saiki alon-alon - pasien TB mung resmi - 550 ewu ing Ukraina. Nduwe tingkat kematian 30%.
      Ayo njaluk topeng. Lan konco lambang Ilonomask

      Angkutan umum ing Ukraina durung dibatalake - jumlah wong kanggo transportasi diwatesi nganti 10 wong, nanging iki ana ing wilayah sing durung diumumake kahanan darurat.
      Metro pancen bakal ditutup amarga wong-wong nganggo topeng ing tutup ... sawetara, nalika jam sibuk, golek "roti" ing supermarket ...
      Ora ana gupuh ing Ukraina, mung wong-wong, kaya sampeyan, mung ngandelake awake dhewe ... statistik ... ing kene, ora ana sing ngerti sejatine jumlah tiwas.
      Wiwit dina iki, pedagang swasta ing perusahaan didhawuhi nganggo topeng medis lan nggunakake cairan antiseptik, dilarang salaman - kabeh wong sujud.
      Kanggo nggawe kahanan ing Ukraina jelas, kita duwe wong bodho sing, sawise preian lan kerja ing Eropa lan China, saiki mlaku-mlaku ing dalan-dalan ing kutha-kutha TANPA MASKER, tinimbang ana ing karantina mandiri sajrone 2 minggu ... dhewe.
      Topeng medis saiki didol kanthi rega 10 kaping luwih dhuwur tinimbang regane, lan, kaya antiseptik, ora kasedhiya ing apotek ...
    6. 0
      Maret 17 2020
      Wong Tionghoa kudu ngasimilasi kabeh Dolbo lan kabeh jagad bakal mabur menyang angkasa tinimbang Proton sing tiba
    7. +3
      Maret 17 2020
      3 yuta dina!
      Lan produksi kanthi otomatis.
      Conto iki nuduhake yen China wis pindhah menyang status negara adidaya teknologi.
      1. +1
        Maret 17 2020
        Ya, Voyack, lan ora mung kapasitas produksi, nanging uga wektu nalika nggawe sistem kasebut! China saiki dadi negara adidaya 1 ing donya. Padha mbangun rumah sakit kanggo 3 dina?
        Ora ana wong ing donya sing bisa nindakake iki, ora ana Eropa utawa AS!
        Aku mung ora ngerti carane bisa.
        Masker dibutuhake MURAH lan kurang 3-4 jam, ora mung kanggo wong sing sehat, nanging kanggo pembawa VIRUS, supaya tetesan ora dibuwang dening tembok lan perabotan!
        Virus iku GEDE, dadi topeng luwih efektif.
        Nanging pitakonan iki est lan carane luwih aman topeng, obat apa sing ana ing kana?
        1. +1
          Maret 17 2020
          Paling kamungkinan, dheweke ngasilake topeng N95 (utawa KN95) saka standar GB2626 2006.
          Ana uga topeng kanthi katup ambegan, nanging kudu pas ing pasuryan. Lan padha larang banget.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"