Presiden ora nolak kemungkinan nundha pemungutan suara babagan amandemen Konstitusi

164

Dekrit babagan janjian 22 April saka voting kabeh-Rusia babagan amandemen Konstitusi wis ditandatangani. Kremlin nyathet yen tanggal kasebut wis disepakati lan disetujoni, lan dielingake yen tanggal 22 April bakal dadi dina libur. Elinga yen ing wektu sing padha, panguwasa pancen ora gelem nggunakake konsep "referendum".

Ing voting, Rusia mung bakal weruh siji pitakonan: "Apa sampeyan nyetujoni owah-owahan ing Konstitusi Federasi Rusia?"



Mangkono, informasi kasebut dikonfirmasi manawa bakal ana swara ora ing saben amandemen individu, nanging ing kabeh paket.

Kanthi latar mburi penerbitan keputusan presiden lan panyebaran koronavirus sing simultan ing saindenging jagad, muncul pitakon: apa bisa uga milih pemilihan umum ing wulan April?

Presiden Putin:

Iku gumantung ing kahanan epidemi ing negara. Kanggo kabeh pentinge owah-owahan ing Hukum Dasar negara, ora ana sing luwih penting tinimbang kesehatan lan urip warga negara.

Miturut kepala negara, yen kahanan saya tambah rumit, pemilihan bakal diundur.

Ing latar mburi iki, kepala CEC, Ella Pamfilova, ujar manawa departemen dheweke "siap kanggo pangembangan acara apa wae." Miturut Ms. Pamfilova, CEC siap nyedhiyakake kabeh kolega ing sistem pemilihan kanthi "sarana sing dibutuhake" lan menehi pilihan sing "menehi tujuan kanggo njaga kesehatan lan safety."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    164 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -4
      Maret 18 2020
      Presiden ora nolak kemungkinan nundha pemungutan suara babagan amandemen Konstitusi
      Aku ora kenal kakang Kolya! aran
      1. + 12
        Maret 18 2020
        luwih apik kanggo mungkasi "reset" ...
        1. +2
          Maret 18 2020
          Delengen aku, aku murni kaya kerub, aku ora, aku ora, aku ora melu, aku ora diadili. Kaya salju putih pisanan, rekam jejakku, aku rata-rata. wong, ora steril"
          Aku ora ngelingi penulis, salah sawijining bard, ing awal 80s padha nyanyi gitar ..
          1. -1
            Maret 18 2020
            Kutipan saka Van 16
            Delengen aku, aku murni kaya kerub, aku ora, aku ora, aku ora melu, aku ora diadili. Kaya salju putih pisanan, rekam jejakku, aku rata-rata. wong, ora steril"

            V. Vasiliev ... misale jek.
            1. +1
              Maret 18 2020
              Ya, aku nggoleki kanthi yakin.
          2. 0
            Maret 18 2020
            Kutipan saka Van 16
            Delengen aku, aku murni kaya kerub, aku ora, aku ora, aku ora melu, aku ora diadili. Kaya salju putih pisanan, rekam jejakku, aku rata-rata. wong, ora steril"
            Aku ora ngelingi penulis, salah sawijining bard, ing awal 80s padha nyanyi gitar ..

            Apa dheweke nyanyi babagan jamban? ? belay lol..,, nul,, putih kaya salju (utawa ing kabeh putih lol ), steril non.. wassat Ono opo iki.. ngguyu
            1. +5
              Maret 18 2020
              Aku kelingan anekdot babagan pelacur sing, kanggo omah-omah, kudu mulihake prawan. Banjur eardrums tindak menyang tumindak. Mbok menawa "wong" iku pancen budheg marang gegayuhane rakyat jelata? Nanging crooks, metu saka pakulinan, nulis panjalukan ing Piece saka kertas, lan kabeh kepinginan sing strictly kawujud. "Penobatan" lan "kanonisasi" - bab iku sampeyan kudu menehi alesan, lan yen ora ana apa-apa, sampeyan kudu, paling kaya Joan of Arc, paling "soko" kanggo nuduhake ... ngguyu
        2. +9
          Maret 18 2020
          Kutipan: Aerodrome
          luwih becik "reset"

          reboot gan...
        3. Bom
          -2
          Maret 18 2020
          Aku bakal milih kanggo "ora luwih saka loro zeros saurutan" amandemen.
        4. + 13
          Maret 18 2020
          Kutipan: Aerodrome
          luwih apik kanggo mungkasi "reset" ...

          Ora ana sing bisa ditindakake, kaya sing diucapake ing jargone, nasib wis rampung, alam dhewe nglawan. Virus lan kejatuhan rega minyak bakal ngilangi kekuwatane dhewe lan dadi pedhut sing ilang
          Seminggu mengko karantina ditepangake ing d/s, tegese salah sijine wong tuwa ora bakal kerja, yaiku cuti tanpa gaji, sing dadi pukulan kaping pindho kanggo kesejahteraan kulawarga lan majikan, yen wong ora gelem. kanggo nyerang, banjur alam bakal meksa wong-wong mau. Wis ana rong paku ing tutup peti mati, mung sithik - palu.
          1. +3
            Maret 18 2020
            Sampeyan bisa polish tembelan gundul minangka akeh sing sampeyan seneng lan inflate nul. Utawa, kaya penyihir Thuringian ing film "The Brothers Grimm", ngunci dhewe ing menara Kremlin utawa bunker, mabuk nganggo Botox lan "braces", ngendhaleni masalah lan wong-wong sing duwe werewolves lan melu narsisisme, overgrown. karo jaring laba-laba. Negara bakal waras dhewe lan nerusake. Lan yen dheweke intrik, dheweke bakal bali lan nggiling "pangilon ajaib".
      2. -2
        Maret 18 2020
        Saiki kita ngenteni propaganda aktif babagan kudu milih FOR. Wis akeh banter negatif ing Internet. Ya, lan amandemen kasebut disetujoni kanthi cepet lan konser.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. -14
            Maret 18 2020
            Putin mbalekake Crimea, sing dipisahake dening komunis saka Rusia.
            Aku bakal milih kanggo amandemen.
            Insya Allah, Odessa lan Kyiv bakal dadi kutha Rusia maneh. Inggih, paling ora ing kutha-kutha ngendi padha ngomong lan mikir ing Russian.
            1. +9
              Maret 18 2020
              Iki carane mitos anti-Soviet digawe. Komunis ora misahake Crimea saka Rusia. Iku mungsuh saka komunis sing dibagi USSR antarane piyambak. Lan banjur padha wiwit njupuk adoh wilayah saka saben liyane.
              1. SOF
                -9
                Maret 18 2020
                Kutipan saka tatra
                mitos

                ..... mitos? ..... ngapunten .... lan saka republik Soviet, sing paling penting, ing wektu iku komunis - Sekretaris Jenderal Khrushchev, ndherek Crimea menyang SSR Ukrainia? ....
                ...ngapusi mitos....
                1. +9
                  Maret 18 2020
                  Iki minangka redistribusi umume wilayah ing njero negara, lan sampeyan, mungsuh komunis, nindakake perkara sing padha sawise sampeyan nyekel Rusia. Lan yen sampeyan ora nyekel USSR, iku bakal dadi ora penting kanggo kang republik Crimea belongs. Minangka ora penting ing USSR.
                  1. SOF
                    -1
                    Maret 18 2020
                    Kutipan saka tatra
                    Iku redistribusi biasanipun saka wilayah INSIDE Negara

                    .... biasanipun .... bab carane kabèh Novorossia dumadakan dadi Ukraina lan intensif wiwit sinau MOV?... nglirik
                    1. +2
                      Maret 18 2020
                      Ora kaya "kamardikan" saka mungsuh saka USSR, ing USSR basa negara, wajib sinau, ana basa Rusia. Lan wong-wong sing nyalahake komunis mbenerake para penjahat sing sejati, para separatis, sing ngrusak USSR nglawan kekarepane rakyat ing referendum ing Maret 1991.
                      1. SOF
                        +1
                        Maret 18 2020
                        Kutipan saka tatra
                        Boten kados

                        .... apa bedane .... apa hubungane karo basa negara, nalika wong diajari obah kanthi arahan? , uga ..... bakal nampa, USSR iki banged ..... dhaftar ing driji kabeh demokrat saka pungkasan 80s lan awal 90s .... lan padha kabeh buruh partai .....
                      2. -1
                        Maret 18 2020
                        kene maneh misrepresenting Russian - iku basa komunikasi antaretnis !!!
                        Lan pelacur sing ndhelikake pattickets lan ngganti sumpah sing diwènèhaké marang wong-wong mau, iku wektu kanggo nelpon kanggo akun - "yen ... aku nglanggar sumpah solemn iki, banjur supaya aku nandhang sangsara ukum abot saka hukum Soviet, ing gething umum lan ngremehake wong-wong sing kerja."
                        Ing rak - reset !!! prajurit
                    2. +4
                      Maret 18 2020
                      Kutipan saka SOF
                      Kutipan saka tatra
                      Iku redistribusi biasanipun saka wilayah INSIDE Negara

                      .... biasanipun .... bab carane kabèh Novorossia dumadakan dadi Ukraina lan intensif wiwit sinau MOV?... nglirik

                      Ora, kaya redistribusi wilayah antarane Ingushetia lan Republik Chechnya. Sawisé iku, Ingushetia ngadeg "ing kuping" kanggo sawetara sasi. Lan elinga yen analogi lengkap, amarga transfer wilayah kasebut uga dumadi ing sangisore komunis ing pimpinan negara. Putin wis dadi anggota CPSU wiwit taun 1975.
                      1. SOF
                        -1
                        Maret 18 2020
                        Kutipan: Goblin1975
                        iku kaya redistribusi wilayah antarane Ingushetia lan Republik Chechnya

                        ..... iki apik ...... banget kurang luwih, amarga acara kasebut dumadi ing kerangka siji republik federal Uni ..... lan Crimea lan wilayah Novorossia diwenehi republik liya, sing, miturut dekrit, melu nggawe Uni....
                        .... lan apa hubungane Putin karo ... karo anggota wiwit 1975 .... nglirik
                2. +5
                  Maret 18 2020
                  Ing kalodhangan iki, aku nyritakake perjalanan sing adoh saka kampung halaman. Ing wiwitan, dheweke ana ing pandhu arah gratis, ing sisih wétan kerajaan Muscovite. Banjur nglangi menyang provinsi Kazan. Banjur digawa menyang wilayah Nizhny Novgorod. Lan pungkasane nyelehake jangkar ing wilayah Kirov.
                  Apa kutha wisata.
                  Dadi Crimea tansah dadi bagéan saka negara.
                  1. SOF
                    +1
                    Maret 18 2020
                    Kutipan: Gardamir
                    Dadi Crimea tansah dadi bagéan saka negara

                    .... sing bener, nanging mung Crimeans, sakperangan alesan, kelalen takon, ing 54th adoh - apa padha arep sinau MOV, ing framework saka basa republik, utawa padha perlu ..... oke, supaya - supaya ing sangisore raja Peas, padha njupuk lan menehi estate, karo kabeh kontingen jiwa .....
              2. 0
                Maret 18 2020
                Iku mungsuh saka komunis sing dibagi USSR antarane piyambak.

                Lan kepiye carane "mungsuh" komunis duwe kertu partai CPSU ing kanthong? Apa ana angin?
                1. +1
                  Maret 18 2020
                  Kutipan saka maidan.izrailovich
                  Iku mungsuh saka komunis sing dibagi USSR antarane piyambak.

                  Lan kepiye carane "mungsuh" komunis duwe kertu partai CPSU ing kanthong? Apa ana angin?

                  Mungsuh internal yaiku pengkhianat ing Tanah Air, luwih ala tinimbang sing njaba. Sampeyan nyana kurang meanness saka wong. Sing saiki lan saiki wis akeh shifter, lan sing saiki dadi pimpinan. Kertu anggota ditampa ora kanggo iman ing cita-cita sing cerah, nanging kanggo karir lan kekuwatan.
            2. SOF
              -15
              Maret 18 2020
              Quote: Contone
              Aku bakal milih kanggo amandemen.

              .... Aku pancene seneng jitteriness kabeh posisi oposisi .... ngguyu ...."bakal mungkasi zeroingTsTsa" wassat .....
              .... pitakonan backfill: kok padha gonjang-ganjing yen padha yakin sing kabeh negara nglawan?.....Wedi singsot balabol maneh?..... aran
              1. 0
                Maret 18 2020
                Kutipan saka SOF
                ..Aku pancene seneng jitters kabeh posisi oposisi

                "abdi rakyat" sampeyan ing jitters ... iku kobong.
                1. SOF
                  -2
                  Maret 18 2020
                  Kutipan: Aerodrome
                  ing jitters Panjenengan "abdi rakyat" ... panggang

                  .... Aku ora mirsani saka tembung "ALL" ..... nanging baking ing posisi oposisi - ana - padha wedi marang karsane rakyat? ...... kok repot-repot? - uga, wong bakal teka, lan padha bakal ngomong Ora Ana kanggo "resetTsTsa" .... kok wedi .... nglirik
                  1. +6
                    Maret 18 2020
                    Kutipan saka SOF
                    .ora nonton saka tembung "ALL".

                    Mesthi ora katon. Mung zeroing 4 taun sadurunge pungkasan istilah karo kacepetan kaya karo diare.
                  2. +1
                    Maret 18 2020
                    Kutipan saka SOF
                    apa sampeyan goyang? - wah, wong-wong bakal teka, lan bakal ngomong "NO" kanggo "nullifiedTsTsa" .... kok kita wedi ....

                    Kabeh wis diputusake kanggo wong-wong sing wis suwe, pemungutan suara ora ana kekuwatan hukum maneh, mung bakal dadi majelis rakyat, yen ora dibatalake kanthi lengkap (ing kene, kedadeyan koronavirus, mung apik, pancen pas wektune, minangka dhawuh), ora ana sing nemtokake. Wong-wong bakal metu kanggo ngucapake penghinaan marang panguwasa, iku kabeh.
              2. +1
                Maret 18 2020
                Kutipan saka SOF
                ..pitakonan kanggo ngisi: kok padha gonjang-ganjing, yen yakin negara kabeh padha nglawan? ..... wedi maneh. singsot karo balabol? ..

                Iki ora elek kanggo wong-wong mau, nanging wis biasa. Mung kahanan sing kudu diguncang. "Getih dibutuhake, getih!" (Saka film taun 50-an, judhul ......? Revolusi, pelaut, tuntutan jaman, perwira ing ngisor es)
              3. +1
                Maret 18 2020
                Dheweke ora pengin suling maneh..
                Kepiye carane dheweke nyusup ing pemilihan Yeltsin kanggo masa jabatan kaping pindho ..
                Nalika dheweke ngandhani babagan demokrasi lan pemilihan "adil".
              4. Bom
                -4
                Maret 18 2020
                Pengikat durung ngerti apa sing disiapake idolane. Mung luwih saka $200 saben sasi minangka kelas menengah, sing nggawe 73% saka populasi negara. Kanggo sampeyan dhewe lan apa sing kedadeyan ora medeni? Kaos kakine luwih larang.
                1. -3
                  Maret 18 2020
                  Quote: Bom
                  Pengikat durung ngerti apa sing disiapake idolane. Mung luwih saka $200 saben sasi minangka kelas menengah, sing nggawe 73% saka populasi negara. Kanggo sampeyan dhewe lan apa sing kedadeyan ora medeni? Kaos kakine luwih larang.

                  Ketoke, dheweke mung ora ngerti definisi kelas menengah utawa wis rampung ngreset menyang nol.
            3. + 16
              Maret 18 2020
              Quote: Contone
              Putin bali menyang Crimea,

              Donbass kok durung dadi bagéan saka Rusia? Ossetia Kidul, Abkhazia, Transnistria kok ora bali menyang Rusia. Wong-wong ing wilayah kasebut uga pengin dadi bagéan saka Rusia!
              1. +1
                Maret 18 2020
                Kutipan: Gena84
                Quote: Contone
                Putin bali menyang Crimea,

                Donbass kok durung dadi bagéan saka Rusia? Ossetia Kidul, Abkhazia, Transnistria kok ora bali menyang Rusia. Wong-wong ing wilayah kasebut uga pengin dadi bagéan saka Rusia!


                Ora suwe dongeng kasebut dicritakake, nanging ora cepet sambungan kasebut digawe. Kabeh ana wektune.
                1. -2
                  Maret 18 2020
                  Kutipan: Vladimir_6
                  Ora suwe dongeng kasebut dicritakake, nanging ora cepet sambungan kasebut digawe. Kabeh ana wektune.

                  Wong-wong ora bakal urip anggere tukang crita janji.
        2. +3
          Maret 18 2020


          (saka Internet)
          Nanging, posisi wong prentah !!!
      3. -1
        Maret 18 2020
        Iku gumantung ing kahanan epidemi ing negara. Kanggo kabeh pentinge owah-owahan ing Hukum Dasar negara, ora ana sing luwih penting tinimbang kesehatan lan urip warga negara.

        Dadi virus ora njupuk kita.. diduga mung ana 114 kasus.
        1. +3
          Maret 18 2020
          Kutipan saka Svarog
          Dadi virus ora njupuk kita.. kita diduga mung 114 kasus.


          Kok mesthine? "Para panguwasa ndhelikake kabeh, kamar mayat kebak mayit"?

          Aku elinga ana bajingan saka Ukraina sing nyebar misinformation babagan tragedi ing Kemerovo? Apa sampeyan pancene pengin dituntut marang sampeyan?
          1. +3
            Maret 18 2020
            Sampeyan pancene pengin dilat ing arah daya ??

            Aku uga bakal mbaleni sawise Svarog - sawise voting, ketoke, jumlah wong lara bakal tambah banget ..
            Ayo, ngajokake kasus.
            1. -1
              Maret 18 2020
              Kutipan: Roman1234567
              Sampeyan pancene pengin dilat ing arah daya ??

              Aku uga bakal mbaleni sawise Svarog - sawise voting, ketoke, jumlah wong lara bakal tambah banget ..
              Ayo, ngajokake kasus.

              Lan otak sampeyan mung mikir babagan "sengit Putin" lan "dilat ing arah kekuwatan"?
              Banjur apa gunane alesan sampeyan a la "panguwasa ndhelikake kabeh"? Akhir minggu iki, pasangan enom tuku buckwheat sing sehat ing supermarket. Pitakonan iku apa wong mikir? Padha ora mangan soba akeh banget ing setahun, bakal dadi ala. Ana sing tuku kertas jamban setaun. Pitakonan - apa sampeyan duwe sirah ing pundhak?

              Ing kene sampeyan duwe alesan sing padha. Lan aku menehi conto tartamtu, nalika tumindak sampeyan padha karo tumindak kriminal saka prankster saka Ukraina. Kanggo gupuh, eksekusi tansah diandelake ing ngarep. Kahanan kasebut serius, nanging iki dudu alesan kanggo nesu, ilang otak lan nyebarake palsu.
              1. -1
                Maret 18 2020
                Lan otak sampeyan mung mikir babagan "sengit Putin" lan "dilat ing arah kekuwatan"?

                Nalika aku weruh carane wong wiwit dilat marang wong-wong sing wis ngapusi oyod - apa liyane kanggo nemu hubungane karo wong-wong mau ??)
                Duwe kesasar ora sepisan - pantes yen tembung-tembunge bakal dianggep, kanthi entheng, kanthi mangu ..

                Lan aku menehi conto tartamtu, nalika tumindak sampeyan padha karo tumindak kriminal saka prankster saka Ukraina. Kanggo gupuh, eksekusi tansah diandelake ing ngarep.

                Tumindakku wis ana dhasare.
                Lan yen dianggep kejahatan ora percaya karo wong goroh.. wah wis tak wenehi endi formulir lamaran kanggo miwiti kasus pidana.. Prajurit garis ngarep, sialan..))
                1. +3
                  Maret 18 2020
                  Yen sampeyan wis rampung Petrosyanisme, aku mikir, sampeyan ora bisa nerusake. Lan panik babagan pandemi yaiku idiocy lan ngiyanati.
                  1. Komentar wis dibusak.
            2. +4
              Maret 18 2020
              Kutipan: Roman1234567
              Sampeyan pancene pengin dilat ing arah daya ??

              Apa jargon Roma? Iku ndadekake kula pengin takon: Ing arah ngendi sampeyan dilat?
              1. Komentar wis dibusak.
                1. +2
                  Maret 18 2020
                  Kutipan: Roman1234567
                  Yen sampeyan pengin, takon..

                  Lan apa langsung ing "sampeyan"? Saraf nyerah?
                  Nanging aku bakal ngelingake sampeyan langsung - ora perlu nindakake iki kabeh .. ing sembarang arah ..

                  Mungkin ana sing nglakoni. Nanging iki topik kanggo forum temen beda.
                  Nanging, ana wong ing julukane nyatakake "patriot" .. Mula dheweke ora duwe hak kanggo nindakake liyane.. Sawise kabeh, patriot mung wajib mbela panguwasa. wajib bela!! Yen ora, dheweke ora bakal dadi patriot maneh ..))

                  Ing kene, akeh kanca nganggep awake dhewe minangka patriot. Saben uwong mratelakake panemune. Lan yen sudut pandang mungsuh ora cocog karo sampeyan, benerake kanthi argumentasi, ora ngina.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
                        1. Komentar wis dibusak.
                        2. Komentar wis dibusak.
            3. -1
              Maret 18 2020
              Kutipan: Roman1234567
              Aku uga bakal mbaleni sawise Svarog - sawise voting, ketoke, jumlah wong lara bakal tambah banget ..
              Ayo, ngajokake kasus.

              Lan aku mikir bakal nyuda. Dheweke bakal ujar manawa dheweke bisa ngrampungake pakaryan para kepala obat maju sing padhang. Virus ora bakal dibutuhake maneh. Asil saka voting dikenal ing advance - padha ing Pemilu saka penduduk lan padha karo kelas tengah kita ing Rusia punika.
          2. -2
            Maret 18 2020
            Kutipan saka ButchCassidy
            Kok mesthine?

            PATAMUSHTA..
            https://news.mail.ru/incident/40990557/

            Ing Tatarstan, 431 wong dikarantina amarga coronavirus
        2. SOF
          -6
          Maret 18 2020
          Kutipan saka Svarog
          kita dinuga mung 114 kasus

          .... lan pira akeh wong sing kena infeksi "sing mesthine" karo media USSR sing ora bisa dipercaya?....
          1. SOF
            -4
            Maret 18 2020
            .....oopsss.... minus telu wis..... wassat wassat wassat
            ..... lan kampot? .... argumentasi, yaiku, ing ngendi? ......
            ..... lan pira kacilakan pesawat ana ing Uni .... lan carane padha ditutupi ....?
            1. +4
              Maret 18 2020
              Kutipan saka SOF
              .....oopsss.... minus telu wis..... wassat wassat wassat
              ..... lan Kampot?.... Argumentasi, yaiku ngendi?

              Alexander, apa argumen kasebut? Sampeyan mung bisa nambah "rating" karo slogan anti-Putin.
              hi
              1. SOF
                +1
                Maret 18 2020
                Kutipan: Vladimir_6
                Kutipan saka SOF
                .....oopsss.... minus telu wis..... wassat wassat wassat
                ..... lan Kampot?.... Argumentasi, yaiku ngendi?

                Alexander, apa argumen kasebut? Sampeyan mung bisa nambah "rating" karo slogan anti-Putin.
                hi

                ... Aku weruh iki ... hi
        3. +2
          Maret 18 2020
          Kutipan saka Svarog
          Dadi virus ora njupuk kita.. diduga mung ana 114 kasus.


          Ora bakal nambah. Ora ana sing bisa ngrusak kita wong Rusia.
    2. + 14
      Maret 18 2020
      "Apa sampeyan nyetujoni owah-owahan ing Konstitusi Federasi Rusia?"

      Ora, kita ora nyetujoni, nanging bisa ngganti apa-apa ing kaputusan saka panguwasa.
      1. +8
        Maret 18 2020
        Kemungkinan kanggo nundha voting
        Lan ing kana pitakonan bakal kabur lan dilalekake .... Lan makna voting iki? Kabeh wis disetujoni lan ditandatangani ...
        1. -7
          Maret 18 2020
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Lan ing kana pitakonan bakal kabur lan lali ....


          Kaya-kaya dhewe, PDB, amarga penundaan kasebut, ora kantun pemungutan suara ing referendum.
          Suoro siji, ora diitung....

          Lan penting saben swara !
      2. +7
        Maret 18 2020
        Ing USSR, ing acara ulang taun kaping 150 saka lair Lenin, telung subbotnik bakal dianakake lan kabeh wong bakal waras saka coronovirus. Lan saiki, ing tanggal iki, kita bakal milih konstitusi sing nyathet kontra-revolusi, eksploitasi manungsa dening manungsa, lan kanggo kekuwatan borjuis. Utawa iki dudu pitenah marang sejarah kita?
        1. -17
          Maret 18 2020
          Pitenah marang sejarah yaiku penolakan Rus sing umur sewu taun lan ngluhurake komunisme.
          Iki brainwashing.
          USSR mung wayahe ing sajarah Rusia.
          Kanggo akeh, wayahe iki apik banget.
          Mung wayahe iki ayu ora dening komunis, nanging wong Rusia biasa karo kang kita urip enom kita. Hamparan Rusia sing éndah lan ambane jiwa Rusia.
          Lan komunis mbuktekaken sifat rakus. Kowe bajingan wis ngrusak negara. Negara sing digawe dening leluhur kita nganti pirang-pirang abad.
          1. -14
            Maret 18 2020
            Sibirlat, hubungi panitia regional Partai Komunis utawa Zyuganov pribadi kanggo tamba kanggo coronovirus. Sampeyan mesthi bakal ditulung.
            Apa sampeyan mikir yen kertu anggota sing nambani?
            Ora dokter, nanging kertu pesta?
            Kepiye carane urip ing Rusia nganti umur 17 taun?
            Potemkin, Pushkin, Lomonosov, Mendeleev lan puluhan yuta wong liya?
            Wong peteng padha ngguyu
            1. +5
              Maret 18 2020
              Quote: Contone
              Sibirlat, hubungi panitia regional Partai Komunis utawa Zyuganov pribadi kanggo tamba kanggo coronovirus. Sampeyan mesthi bakal ditulung.
              Apa sampeyan mikir yen kertu anggota sing nambani?
              Ora dokter, nanging kertu pesta?
              Kepiye carane urip ing Rusia nganti umur 17 taun?
              Potemkin, Pushkin, Lomonosov, Mendeleev lan puluhan yuta wong liya?
              Wong peteng padha ngguyu


              Mesthi, padha peteng lan mundur, mung ing USSR pendidikan wong dadi prioritas, saben wong, preduli saka asal, bisa nampa pendidikan lan entuk sukses. Saiki wong sing pinter, sopan lan terpelajar ora bisa maju amarga sistem kasebut dhewe ngethok wong-wong mau ing pinggiran kanthi angel lan suwe.
            2. 0
              Maret 18 2020
              Quote: Contone
              Kepiye carane urip ing Rusia nganti umur 17 taun?

              Ya, ora banget piye wae ing massa umum - yen sampeyan maca Dostoevsky, contone, Tolstoy ... lan malah sengit kabeh Soviet Pyotr Krasnov
          2. +9
            Maret 18 2020
            Lan apa serfdom apik iku, ah ... Mung jaman emas pembangunan!
            1. +3
              Maret 18 2020
              Kutipan saka: tech3030
              Lan apa serfdom ayu iku, oh

              Kita bakal teka menyang dheweke rauh! "bangsawan" wis dibentuk, kita bakal nyetujoni otokrat ing tanggal 22, gendarmerie wis digawe, lan wong-wong cilik bakal ditugasake kanggo para priyayi - iku bisnis kanggo "suara" siji maneh!
          3. + 10
            Maret 18 2020
            Ha, nanging kepiye sejarahe Rus sing umur sewu taun ing antarane mungsuh komunis sing ngrebut Rusia? Diwiwiti lan diakhiri karo aturan palsu sampeyan saka rojo Rusia sing pungkasan kanggo nggawe mitos anti-Soviet sing delusional "kepiye kabeh apik sadurunge komunis, Rusia menehi panganan ing saindenging jagad, lan cepet-cepet ndhisiki planet liyane."
            Kabeh mungsuh saka komunis ora Care babagan abad-lawas periode Rusia sadurunge Revolusi Oktober, padha ngapusi periode Soviet kanggo mbecikake penyitaan saka USSR, sajarah periode post-Soviet - "kita ora duwe apa-apa kanggo nindakake. karo apa sing kita duwe, lan ora ana hubungane karo tanggung jawab kanggo penyitaan Rusia, lan kabeh sing wis ditindakake wiwit panangkepan.
          4. +9
            Maret 18 2020
            Quote: Contone
            Lan komunis mbuktekaken sifat rakus. Kowe bajingan wis ngrusak negara.

            Sampeyan ngejar komunis, banjur nganti pungkasan, memuji oligarki ...
            Banjur carane dadi siji-sisi nglirik dheweke ngidoni komunis, nanging ora sujud marang oligarki.
          5. 0
            Maret 18 2020
            Sampeyan kudu ati-ati karo tembung sampeyan. Kepala ing negara, komunis padha Gorbachev, Yeltsin.
            Ya, lan sampeyan gelo karo USSR, jelas idola sampeyan Chubais.
      3. -8
        Maret 18 2020
        Kutipan: Gena84
        Ora, kita ora nyetujoni, nanging bisa ngganti apa-apa ing kaputusan saka panguwasa.

        Ora, WE APPROVE!

        Nanging ora mung "paket" saka ngendi sampeyan kudu mbuwang "zeroing" sing ala ...

        1. +3
          Maret 18 2020
          Maca dokumen nyata. Lan kaya ing jaman Soviet: Aku ora maca, nanging aku ngukum
          1. -4
            Maret 18 2020
            Kutipan saka ButchCassidy
            Maca dokumen nyata. Lan kaya ing jaman Soviet: Aku ora maca, nanging aku ngukum

            Aku wis maca wis suwe, lan siji-sijine sing ora bisa ditampa kanthi KATEGORI yaiku ...

            Ya bener, apa sing arep dak jelasake? Sawise kabeh, aku ora milih ing referendum, aku durung nampa paspor Rusia. Lan yen ana, banjur pindhah menyang wilayah Rostov kanggo 100 km (salah siji cara) kanggo milih - ora ...

            Sampeyan ngerti. Dheweke dhewe muddied house humor iki, ing saran saka "wakil rakyat", sampeyan lan gendéra ing tangan.

            Metu...
            1. 0
              Maret 18 2020
              Napa kita kudu metu? Yen masalah iki digedhekake dening "spesialis" kuwi sing ora duwe hak milih?
              1. -6
                Maret 18 2020
                Kutipan saka ButchCassidy
                Napa kita kudu metu? Yen masalah iki digedhekake dening "spesialis" kuwi sing ora duwe hak milih?


                Bukak kene: https://topwar.ru/169027-ne-hochu-v-imperiju-tereshkovoj-i-ohlobystina.html
                lan sampeyan bakal weruh saka komentar flattering "dialamat" sing, carane, lan apa "diapusi".
                1. +1
                  Maret 18 2020
                  Quote: Pemberontak
                  Bukak kene: https://topwar.ru/169027-ne-hochu-v-imperiju-tereshkovoj-i-ohlobystina.html
                  lan sampeyan bakal weruh saka komentar flattering "dialamat" sing, carane, lan apa "diapusi".

                  Aku uga mandheg ing kana. Lan aku ora ketemu bantahan normal siji saka penambang. Kabeh bantahan teka menyang siji bab: Baba Yaga nglawan! Inggih, Pak. Wakil Presiden Amerika Serikat teka ing pikiran. Dheweke teka lan mbujuk Putin supaya ora menyang jajak pendapat. Apa sampeyan ora mikir aneh yen para penambang kita duwe tujuan sing padha karo negara, sing ing dokumen kebijakan kasebut nyebut Rusia minangka mungsuh?

                  "Ayo mikir, ayo mikir ... "
                  (c) Jerman saka Murmansk
          2. 0
            Maret 18 2020
            Kutipan saka ButchCassidy
            Lan kaya ing jaman Soviet: Aku ora maca, nanging aku ngukum

            Apa sampeyan wis maca dhewe? Sawetara amandemen praktis, pirang-pirang kosmetik lan murni deklaratif, lan ing antarane sing utama, sing taman kasebut dipager - artikel 4, paragraf 3.1!
            1. -2
              Maret 18 2020
              Kutipan saka AUL
              Apa sampeyan wis maca dhewe? Sawetara amandemen praktis, pirang-pirang kosmetik lan murni deklaratif, lan ing antarane sing utama, sing taman kasebut dipager - artikel 4, paragraf 3.1!


              Aku uga nyithak keputusan Mahkamah Konstitusi babagan amandemen ing 50 lembar. Lan babagan taman sing dipageri: sampeyan kudu ndeleng wit ing mburi alas. Lan kajaba Putin, apa sampeyan duwe pikiran sing luwih rumit ing sirahmu? Apa sampeyan ngerti owah-owahan apa sing ditindakake ing sistem mriksa lan imbangan kekuwatan negara ing negara kasebut? Kepiye kekuwatan lan tanggung jawab wakil-wakil saka Duma Negara sing dipilih?
              1. +4
                Maret 18 2020
                Kutipan saka ButchCassidy
                Lan kajaba Putin, apa sampeyan duwe pikiran sing luwih rumit ing sirahmu?

                Kaping pisanan, aja kasar! Aku uga duwe pendapat tartamtu babagan sirah sampeyan, nanging aku ora nerbitake?
                Lan sareh.
                Kepriye kekuwatane dikuwatake ketok. CC - ditunjuk dening presiden. Jaksa Agung uga. Pasukan keamanan uga. SF - ditunjuk dening dheweke. Kabeh kekuwatan nyata ana ing tangan sing padha.
                Lan carane TANGGUNG JAWAB saka "kapilih" wakil saka Duma Negara dikuwati lan kanggo sapa? Kanggo pemilih? Dadi ora ana mekanisme kanggo para pamilih kanggo pengaruhe, apa maneh kelingan! Dadi kabeh amandemen ing topik iki murni deklaratif lan kosmetik. Mung koreksi zeroing tenan bakal bisa. Sayange...
                Lan babagan tanggung jawab presiden marang rakyat - ora ana tembung.
                1. +3
                  Maret 18 2020
                  Kutipan saka AUL
                  Lan carane TANGGUNG JAWAB saka "kapilih" wakil saka Duma Negara dikuwati lan kanggo sapa? Kanggo pemilih? Dadi ora ana mekanisme kanggo para pamilih kanggo pengaruhe, apa maneh kelingan! Dadi kabeh amandemen ing topik iki murni deklaratif lan kosmetik. Mung koreksi zeroing tenan bakal bisa. Sayange...

                  Aku ngomong babagan iki. Nifiga ora ngerti, nanging sakperangan alesan ngadili. Pamrentah miturut Konstitusi anyar bakal disetujoni dening Duma Negara! Lan ora mung mentri, nanging uga timbalane (kajaba saka "presiden" mentri daya lan Kamentrian Luar Negeri)!
                  Sadurunge, Zhirinovsky nesu - deputi ora ana hubungane karo Pemerintah! Lan saiki dheweke bakal tanggung jawab, amarga dheweke setuju. Lan wong-wong bakal mulai njupuk pemilihan ing Duma Negara kanthi luwih serius, dheweke bakal ngerti yen komposisi Pamrentah bakal gumantung marang sapa sing dipilih.
                  1. -1
                    Maret 18 2020
                    Kutipan saka ButchCassidy
                    Nifiga ora ngerti, nanging sakperangan alesan ngadili.

                    Apa sampeyan ora sopan maneh?
                    Ya, lan sampeyan kleru. Aku nulis babagan irresponsibility deputi Duma Negara kanggo pancasan, lan sampeyan ngomong bab tanggung jawab kanggo nyetujoni pamaréntah. Apa lan kepiye dheweke bakal mangsuli, lan marang sapa?
                    Lan wong-wong bakal mulai njupuk pemilihan ing Duma Negara kanthi luwih serius, dheweke bakal ngerti yen komposisi Pamrentah bakal gumantung marang sapa sing dipilih.
                    Lan iki malah ora lucu ing sistem kita nominasi calon.
                    Aku ora kasengsem ngomong karo sampeyan. Pungkasan sambungan.
                    1. 0
                      Maret 18 2020
                      Kutipan saka AUL
                      Ya, lan sampeyan kleru. Aku nulis babagan irresponsibility deputi Duma Negara kanggo pancasan, lan sampeyan ngomong bab tanggung jawab kanggo nyetujoni pamaréntah. Apa lan kepiye dheweke bakal mangsuli, lan marang sapa?

                      Sampeyan sing ngrungokake kanthi teliti lan ngerti masalah sing sampeyan rembugan. Sadurunge, Duma Negara ora tanggung jawab kanggo karya Pemerintah, amarga ora ana pengaruhe marang dheweke. Pramila, pratelan babagan kedadeyan kasebut ora nglawan dheweke, nanging nglawan Pamrentah sing ditunjuk. Saiki kahanan wis ganti. Lan Pamrentah Mishustin wis ditunjuk miturut skema anyar.
                      Kutipan saka AUL
                      Aku ora kasengsem ngomong karo sampeyan.

                      gotong royong. Lan aku ora kasar marang sapa wae. Lan aku diajari nelpon ireng - ireng, lan putih - putih wiwit cilik.
                      1. -1
                        Maret 18 2020
                        Kutipan saka ButchCassidy
                        gotong royong.

                        Langganan ora bisa diakses ... Langganan ora bisa diakses ...
    3. +1
      Maret 18 2020
      Kita kudu mikir babagan preian Mei.
      1. -3
        Maret 18 2020
        Saiki, mbok menawa, 2021 sabanjure.
    4. + 10
      Maret 18 2020
      Ora kaya Prancis, sing nganakake pemilihan kotamadya, ora preduli! Pira wong sing kena infeksi tambahan amarga iki - nyatane, ing Prancis, wabah kasebut "nyepetake" ora luwih alon tinimbang ing Italia, mung kanthi wektu tundha siji nganti rong minggu ...
      1. -2
        Maret 18 2020
        Ing skala nasional, angel kanggo mungkasi wabah kasebut, uga ana sawetara keanehan ing mentalitas wong Rusia (bisa uga, dakkira, cokotan)
        1. + 10
          Maret 18 2020
          Kutipan saka Qwertyarion
          Ing skala nasional, angel kanggo mungkasi wabah kasebut, uga ana sawetara keanehan ing mentalitas wong Rusia (bisa uga, dakkira, cokotan)

          Mesthine, nalika sawetara wong bodho sing kena infeksi bisa lolos saka rumah sakit, lan liberalisme keplok dheweke ... Pejuang kebebasan, nafing ... Banjur para dokter bakal duwe "sepur" kanggo asu wadon iki, pilih-etung ...
          1. +6
            Maret 18 2020
            Quote: penembak gunung
            nalika sawetara wong bodho sing kena infeksi bisa lolos saka rumah sakit,

            Ana akeh wong bodho ing endi wae, lan sampeyan uga kudu waspada karo wong-wong sing kerja kanthi suhu, ngombe antipiretik.
            1. 0
              Maret 18 2020
              kita kudu ngati-ati marang wong-wong sing teka saka luar negeri lan karo suhu yuta lumaku ing lurung-lurung
              1. +3
                Maret 18 2020
                Kutipan: Nastia Makarova
                ngati-ati marang sing teka saka luar negeri

                Virus kasebut uga ditularake menyang warga lokal, wong sing suhu ing bathuk ora ngomong apa sing lara.
                1. 0
                  Maret 18 2020
                  Nah, nganti saiki bebaya mung saka pengunjung, warga durung kena infeksi
                  1. +3
                    Maret 18 2020
                    Kutipan: Nastia Makarova
                    wargane durung kena infeksi

                    Iki ora dingerteni. Contone, apa ana wong sing mriksa sanak-sedulur lan kanca-kanca kanthi irung pilek lan suhu kanggo virus?
                    Utawa ora ditrapake kanggo warga lokal?
                    1. +2
                      Maret 18 2020
                      ing poliklinik kita ora ana sing dites kanggo virus, kabeh dokter ngguyu panik lan menehi saran supaya tetep ing omah.
                      1. +3
                        Maret 18 2020
                        Kutipan: Nastia Makarova
                        ing poliklinik kita ora ana sing dites kanggo virus, kabeh dokter ngguyu gupuh

                        Nah, sampeyan dhewe mangsuli babagan metode diagnostik ....
                        1. 0
                          Maret 18 2020
                          Yen dokter ngguyu lan gupuh TV, aku bakal luwih percaya karo dokter
                        2. +1
                          Maret 18 2020
                          Iman ndadekake manungsa luwih kuwat
                        3. 0
                          Maret 18 2020
                          tembung emas, iman bakal nylametake, dudu topeng
                        4. 0
                          Maret 18 2020
                          Deleng wong-wong mau sajrone sewulan utawa rong wulan ... ing Eropa dheweke uga ngguyu, lan saiki dheweke takon: "kenapa kita ora nindakake iki sadurunge ..."
                        5. 0
                          Maret 19 2020
                          mung luck nyimpen kene
                        6. 0
                          Maret 19 2020
                          kok mung luck?
                          ketaatan kanggo langkah-langkah antivirus konvensional bakal alon-alon nyebarake, sing bakal ngidini para dokter ngatasi aliran wong sing kena infeksi nalika vaksin lagi dikembangake ...
                          Sing utama yaiku duwe semangat kanggo ngenalake langkah-langkah kasebut nganti jumlah wong sing kena infeksi ngluwihi jumlah kritis lan ora bakal bisa nyebarake panyebaran ...
                        7. -1
                          Maret 19 2020
                          cukup siji numpak sepur lan langsung 1000 bakal lara, kabeh langkah ora ana gunane
                        8. 0
                          Maret 19 2020
                          kenging menapa? ing Kyiv, metro ditutup
                        9. -1
                          Maret 19 2020
                          ing Ukraina piyambak)))) metro ditutup lan wong-wong banjur ngrangkul transportasi darat))))
                        10. 0
                          Maret 19 2020
                          dadi mung penutupan metro ora bisa diwatesi
                          Nanging kabeh wong kudu lungguh ing omah sajrone sawetara minggu supaya bisa "medhot rantai" operator virus ...
                        11. -1
                          Maret 19 2020
                          banjur saben wong kudu mbayar
                        12. 0
                          Maret 19 2020
                          ya, yen ora, dheweke bakal lungguh ing omah
                          nanging yen sampeyan ora mbayar, sampeyan kudu mbayar garpu ora mung kanggo perawatan ... lan mung kerugian langsung saka kerugian saka epidemi skala gedhe lan protracted mesthi bakal nutupi biaya quarantine ...
                        13. -1
                          Maret 19 2020
                          ayo dideleng kepriye tumindake para panguwasa
                        14. -1
                          Maret 19 2020
                          sing utama yaiku ora "alon" kanthi ngetrapake keputusan babagan karantina ... lan entuk implementasine ...
                          misale jek ing tanggal 60, nalika ngimpor cacar menyang Moskow, mung ana telung wong sing mati saben 10 ewu sing dirawat ing rumah sakit, nanging banjur tumindak meh langsung, dibandhingake karo kahanan saiki, nalika wong-wong kanthi tenang lunga menyang Italia, bali menyang omah liwat Jerman lan anteng terus mlaku-mlaku ning endi sing disenengi...
                        15. -1
                          Maret 19 2020
                          Kutipan: Nastia Makarova
                          lan wong ing ngisin ing transportasi darat tindak

                          misale jek sing kedutaan Besar Viktor Stepanovich ing kutha Kyiv mung ora pass kanggo Nezalezhnaya ...

                  2. 0
                    Maret 18 2020
                    infèksi saka wong-wong sing bali wis diwiwiti ... durung akeh, nanging wis jumlah sing katon ...
                    Gunggunge wong sing kena infeksi koronavirus ing Rusia wis tekan 114 wong, lan ing sepuluh kasus, infèksi ditularaké ing Rusia. Sajrone awan, kasus koronavirus anyar dideteksi ing 15 wilayah Rusia.
                    www.rbc.ru/society/18/03/2020/5e2fe9459a79479d102bada6
    5. -4
      Maret 18 2020
      Kita mesthi kudu sabar, utawa kita bakal kena epidemi. Kajaba iku, bakal apik yen penundaan kasebut pas karo adopsi voting ing saben amandemen kanthi kapisah.
      1. -11
        Maret 18 2020
        Kita bakal entuk luwih awal, aja kuwatir.. Ing subway, ing bis, ing toko, ing kantor, saben dina luwih kerep ketemu karo pasien koronavirus.
        Nganti 22 April, kabeh wong sing bisa lara
    6. -1
      Maret 18 2020
      Undhang-undhang babagan amandemen wis lulus, voting mutusake apa?
      1. 0
        Maret 18 2020
        Apa sampeyan ing topik ing kabeh?
        1. -2
          Maret 18 2020
          Ya, ing subyek, hukum diadopsi miturut skema saka State Duma-Sovfed-reg parlemen-const pengadilan-presiden. 22 April bakal dadi sing ora duwe kekuwatan hukum. Yen ana referendum utawa "pemilu" ing 22, ya, nanging ora ngerti apa.
          1. 0
            Maret 19 2020
            Inggih, dheweke nerangake marang sampeyan yen presiden ora bakal mlebu tanpa persetujuan voting.
            1. -1
              Maret 19 2020
              Nyatane, dheweke wis mlebu.
              1. 0
                Maret 20 2020
                Waca:
                8. Sawise amandemen Konstitusi Federasi Rusia sing diwenehake dening Artikel 1 Hukum iki disetujoni sajrone voting kabeh-Rusia, Presiden Federasi Rusia ngetokake dekrit babagan publikasi resmi Konstitusi Federasi Rusia kanthi amandemen sing digawe, uga nuduhake tanggal amandemen sing relevan ditrapake. Publikasi resmi Konstitusi Federasi Rusia, kaya sing diowahi, bakal ditindakake langsung sawise publikasi resmi asil voting kabeh-Rusia.
    7. 0
      Maret 18 2020
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Kemungkinan kanggo nundha voting
      Lan ing kana pitakonan bakal kabur lan dilalekake .... Lan makna voting iki? Kabeh wis disetujoni lan ditandatangani ...

      Kabeh kekuwatan duweke rakyat! Lan tanah kanggo wong tani. Buruh pabrik.
      Yen sampeyan mikir babagan carane kabeh diwiwiti, lan apa sing kedadeyan, pranyata saiki kahanane luwih elek tinimbang ing sangisore raja. Kabeh kamardikan padha diperes metu, padha cajoled karo wicara ayu. Liwat TV, dheweke ngapusi populasi lan nindakake apa wae sing dikarepake.
      Jeng segara ora adoh! Ora bakal ana palung sing rusak mengko.
    8. -3
      Maret 18 2020
      Iki alesan kanggo ora lunga. Aku wedi karo coronovirus. Miturut cara, tambang kerja ing salah sawijining kantor kutha. Dheweke uga ujar wingi yen dheweke kudu mesthekake rawuh ing stasiun pemungutan suara. Dodge, nanging nyedhiyani 10 wong. Iki tegese panguwasa ora preduli sapa sing milih lan kepiye carane, sing utama yaiku jumlah pamilih. Miturut cara, ana sing wis nyebutake bab sing padha.
      1. -1
        Maret 18 2020
        Kutipan saka Bacha
        turnout utama.

        Mulane, ora ketompo carane milih ... Ellochka bakal nyetel persentasi kanggo pesenan ....
      2. -5
        Maret 18 2020
        Kutipan saka Bacha
        Iki tegese panguwasa ora preduli sapa sing milih lan kepiye carane, sing utama yaiku jumlah pamilih. TO

        Mesti wae .. dheweke bakal nganggep kaya sing kudune .. nanging kanthi jumlah sing dipilih kahanan kasebut bisa uga metu .. Aku mutusake dhewe ora lunga ..
        1. +4
          Maret 18 2020
          Aku wonder yen sampeyan bisa rig Pros lan cons, kok ora rig turnout?
          1. +1
            Maret 18 2020
            Quote: Hagalaz
            Aku wonder yen sampeyan bisa rig Pros lan cons, kok ora rig turnout?

            Merga sing dadi pemilih ora mung angka, nanging uga wong sing bisa dideleng ing PS. Lan ora ketompo carane akeh sampeyan ngapusi turnout, karo PS kosong, iki mung bakal nimbulaké rasa ora percaya malah luwih saka nomer.
            1. 0
              Maret 18 2020
              Sanajan sampeyan nemtokake tujuan lan ngliwati kabeh stasiun polling ing kutha sampeyan lan ndeleng sawetara kahanan, sampeyan ora bakal bisa ngontrol kabeh negara, luwih-luwih ndandani saben wektu. Kapindho, sapa sing bakal ngrungokake apa sing sampeyan deleng, kajaba kanca lan sedulur? Ana cukup obrolan saben dina babagan gubug kosong, banjur apa? Lan media bakal nuduhake gambar sing kudune.
              1. 0
                Maret 18 2020
                Quote: Hagalaz
                Sanajan sampeyan nemtokake tujuan lan ngliwati kabeh stasiun polling ing kutha sampeyan lan ndeleng sawetara kahanan, sampeyan ora bakal bisa ngontrol kabeh negara, luwih-luwih ndandani saben wektu. Kapindho, sapa sing bakal ngrungokake apa sing sampeyan deleng, kajaba kanca lan sedulur? Ana cukup obrolan saben dina babagan gubug kosong, banjur apa? Lan media bakal nuduhake gambar sing kudune.

                Apa sing sampeyan omongake meh bener. Meh amarga akeh kasus turnout bisa dipantau lan diitung kanthi streaming saka kamera jalanan ing PS.
                sing bakal krungu sampeyan, bab apa padha weruh
                Ing kene aku setuju karo sampeyan. Nanging iki kabeh luwih ora ana alesan kanggo pindhah kanggo ketemu wishes falsifiers lan melu ing sirkus iki. hi
                1. 0
                  Maret 18 2020
                  Sing jelas hi . Nanging pitakonan praktis, sapa sing ngoperasikake kamera keamanan? Sapa sing nduweni hak kanggo mbuwang bahan rekaman video?
        2. +2
          Maret 18 2020
          Kutipan saka Svarog
          Mesthi .. dheweke bakal nganggep kaya sing dikarepake..

          Yen asil voting ora cocog karo pendapat pribadi sampeyan, iki ora ateges yen dheweke nganggep "kaya sing kudune", lan ora kaya sing dipilih.
        3. + 11
          Maret 18 2020
          Kutipan saka Svarog
          Aku mutusake dhewe ora lunga.

          muspra. kudu pindhah. yen ora, pranyata "gubugku ana ing pinggir."
    9. -2
      Maret 18 2020
      Aku mutusake kanggo maca apa amandemen sing diusulake kanggo Konstitusi.
      https://fozo.info/239-polnyj-spisok-popravok-v-konstituciju-2020.html
      Pancen normal usulan-usulan, kajaba kanggo dubious "Panyediaan Part 3 saka Artikel 81" ing nomer presiden istilah kanggo GDP.
      Duwe pitakonan? Napa digawa lan nggawe hype informasi ing saubengé. Aku ora seneng gagasan "firaun" seumur hidup. Amarga dheweke, aku siap milih nglawan amandemen kasebut. Nanging sawise maca liyane saka amandemen, "Utas abang" kang NO: "dual kewarganegaraan", "akun ing bank-bank manca", "prioritas hukum manca liwat Rusian", ngganti wates saka Federasi Rusia.
      A pikiran seditious muncul: "Mungkin idea saka" zeroing "digawa ing waé supaya wong bakal milih marang amandemen?" wong bodho
      1. +4
        Maret 18 2020
        Ing kasus iki, bisa uga luwih gampang njagong ing punggungmu lan ora miwiti apa-apa? Sawise kabeh, ora ana sing gatel, ora ana sing nuntut amandemen. Ana sepi.
        1. 0
          Maret 18 2020
          Apa ora luwih gampang mung lungguh ing bokong lan ora nindakake apa-apa?

          Sapa sing kudu lungguh? Kanggo wong sing ngusulake amandemen kasebut, utawa marang wong sing amandemen kasebut "nganggo arit Faberge"?
          Ana perjuangan rahasia kanggo masa depan Rusia: Great Power utawa henchman Amerika a la pinggiran
          1. 0
            Maret 18 2020
            Sing. Gagasan sampeyan yaiku manawa amandemen babagan zeroing diajukake dening wong sing dadi henchman saka Kulon, nanging babagan kabeh liyane sing Rusia minangka Kekuwatan Agung?
            1. +1
              Maret 18 2020
              ya wis. Maca amandemen. https://fozo.info/239-polnyj-spisok-popravok-v-konstituciju-2020.html Yen sampeyan mbantah apa-apa, aku bakal ngucapke matur nuwun kanggo komentar.
              1. 0
                Maret 18 2020
                Ora ora. Aja njupuk adoh, ora secara harfiah mesthi, nanging aku ngerti wong. Ngomong bab liyane.
                Aku pribadi, pisanan krungu bab perlu kanggo amandemen (pancen migunani) saka Presiden. Banjur liyane ditambahake. Lan ing kene, Valentina, sing wis ngganti sepatune, katon minangka anggota Partai Bersatu Rusia lan ngenalake amandemen sing pisanan bisa mbatalake wewenang presiden (wis nggumunake), kanthi amandemen pribadine. Presiden, ing siji, bener nyetujoni amandemen zeroing, kang muter marang lan mangsa gedhe Rusia (ing cahya saka tesis). Apa sampeyan rumangsa konflik? Lan maneh, ternyata partai Rusia Bersatu lan Valentina pribadi minangka mungsuh Rusia lan presiden? Serius?
                1. -1
                  Maret 18 2020
                  Quote: Hagalaz
                  pranyata partai United Russia lan pribadi Valentina mungsuh Rusia lan presiden? Serius?

                  Lan apa ora, tenan? Lan kok, nyatane, langsung "kabeh
                  pesta EP?

                  Ing, Aku bakal uncalan sampeyan pilihan liyane, guyon kanggo: contone, Putin wara-wara ing April 10-15 sing "marang zeroing". Apa sampeyan mikir yen paket liyane bakal ditampa sawise iku, utawa ora? nglirik

                  Prinsip kasebut diarani "nggawa wedhus" ngguyu

                  Umumé, ana sejuta pilihan, lan umume ora kanggo analytics sofa. Esem lan gelombang, lanang, eseman lan gelombang ya
                  1. 0
                    Maret 18 2020
                    Aku setuju, lan pilihan iki teka ing pikiranku.
                    Nanging aku nulis ing konteks logika sing takon Amatir.
                  2. 0
                    Maret 18 2020
                    Kutipan: Golovan Jack


                    Umumé, ana sejuta pilihan, lan umume ora kanggo analytics sofa.

                    Mbokmenawa saben wong sing ndaftar ing kene ngerti iki, yen dheweke wong sing waras. Teh ora ana ing bagean tertutup Dewan Keamanan. Nanging kenapa ora mikir ing tingkat sing bisa diakses?
                2. 0
                  Maret 18 2020
                  Lan maneh, ternyata partai Rusia Bersatu lan Valentina pribadi minangka mungsuh Rusia lan presiden?

                  Lan sampeyan ngilangi pilihan. nalika ana wong sing pinter menehi saran marang PDB dhewe yen amandemen kasebut bener, nanging ora bisa ditindakake sajrone 2 taun, lan wong-wong padha tresna marang dheweke lan mulane bakal langsung seneng karo perpanjangan istilah kasebut. (Tereshkova wis dadi akibat saka iki). Inggih, kasunyatan sing sawise reformasi pensiun lan kawicaksanan ekonomi panguwasa ora maneh padha sawise Crimea, kang bisa uga ora ngerti. Elinga carane dheweke ora ngerti rega es krim?
      2. -2
        Maret 18 2020
        """ "Nanging sawise maca liyane saka amandemen, ing "Utas abang" kang ora: "dual kewarganegaraan", "akun ing bank-bank manca", "prioritas saka hukum manca liwat Russian gedhe-gedhe", ngganti wates saka Russian Federation """""""
        Persis kebalikane..
        Kabeh vinaigrette sing ora ana gunane iki dibuwang supaya wong-wong padha mangan Firaun
        1. +1
          Maret 18 2020
          dadi NO: "kewarganegaraan dual", "akun ing bank manca", "prioritas hukum manca liwat Russian gedhe-gedhe", ngganti wates saka Federasi Rusia """""""
          Persis kebalikane..

          Apa sampeyan ora bisa maca?
          4. Warga negara Federasi Rusia sing wis umur 30 taun, manggon permanen ing Federasi Rusia, bisa dadi senator Federasi Rusia, ora duwe kewarganegaraan saka negara manca utawa ijin panggonan utawa dokumen liyane sing ngonfirmasi hak manggon permanen warga Federasi Rusia ing wilayah negara manca. Senator saka Federasi Rusia kanthi cara sing diwenehake dening hukum federal, dilarang mbukak lan duwe akun (simpenan), nyimpen dhuwit lan barang berharga ing bank mancadumunung ing njaba tlatah Federasi Rusia.
      3. -1
        Maret 18 2020
        Quote: Amatir
        Nanging sawise maca amandemen liyane, "utas abang" sing ora: "kewarganegaraan ganda", "rekening ing bank manca",

        Apa naif! Sapa sing bakal nyekel real estate lan rampokan ing bank-bank asing kanthi jeneng dhewe? Iki kabeh karo bojoku (anak, wong tuwa, ibu maratuwa, lsp), lan aku resik! Inggih, lan kanggo ngetokake kewarganegaraan yen perlu - apa masalah?
        1. 0
          Maret 18 2020
          Iki kabeh karo bojoku (anak, wong tuwa, ibu maratuwa, lsp), lan aku resik! Inggih, lan kanggo ngetokake kewarganegaraan yen perlu - apa masalah?

          Ora masalah. M. Zhvanetsky sapisan wis diterangake urip kuwi.
          Dheweke sijine untu emas kanggo kabeh wong - kanggo awake dhewe, bojone, ibu maratuwa, anak. Sing paling enom umure setengah taun - wis untu emas. Apa sing elek? ayu! Sampeyan ora bisa eseman - sampeyan bakal dicekel! Lan ora ana sing bisa mesem. Ora ana sing mbukak cangkeme! Ing omah, radiator dadi emas - ditutupi lempung ing ndhuwur. Apa, padha ora panas? anget munggah. Iki emas! Putra ora bisa mlebu ing institute - lengkap. Setengah bata kanggo dekan - putra saka akademisi, sirah emas! Putri iku sapi, lagi wae mlaku. Setengah bata ing untu - ballerina prima ing Bolshoi! Lan minangka asil, kabeh wis diatur lan telung bata kanggo dina udan. meneng wae! Ora rapat. Ora nedha bengi, ora preian. Jendhela ditutup kanthi lawang, aja metu saka omah! Tugas saben jam. Mangan mung ing wayah wengi ing ngisor tutup! Iki urip!

    10. +5
      Maret 18 2020
      Bakal dadi, bakal ... virus nggawe pangaturan ing endi wae lan ing endi wae.
      1. +5
        Maret 18 2020
        Victor hi Secara pribadi, aku wis yakin manawa kahanan saiki bakal ngganggu pemungutan suara lan pilihan sing paling apik yaiku nundha nganti pungkasan musim panas. ngguyu Lan ing wektu kasebut, pandangan jagad rakyat bakal owah sacara dramatis ing pengaruh krisis ekonomi, lan masalah diskusi bakal ganti, panyengkuyung ekonomi pasar bakal nyuda. Kasunyatan bilih ide voting punika profanity, dadi cetha nalika Duma ditolak amandemen kanggo ban kepemilikan saka real estate ing luar negeri, padha arep manggon ing salawas-lawase lan ing feeder. nglirik lan ing peran wong sapi padha ora nganggep awake dhewe. Inggih, ing kene pancen praktis, yen ana real estate, banjur lungguh ing Duma, mungguh, sampeyan ora bisa terus-terusan ana, tegese ana manajer lan personel liyane, pajak, gaji staf, lsp. , Pitakonan iku padha sanksi kita, timbalan kita kerja kanggo wong-wong mau karo bayaran prayoga ... brilliantly kurang ajar lan manteb ing ati. A kamanungsan ing posisi anjog saka peradaban technogenic punika dalan kanggo ora ono littered karo kasangsaran lan pain. Njupuk Isinbayeva padha lol dheweke ora maca konstitusi, yaiku, dheweke ora ngerti ing ngendi dheweke manggon, kepiye lan kenapa, nanging dheweke nuduhake visi khusus ing kana. wassat Sing luwih akeh seniman, badut lan liya-liyane, sing biasane dikubur ing mburi pager kuburan, luwih cedhak karo tryndets. belay Yen ditliti data sejarah, banjur ilang negara-negara kuat kedadeyan kaya ngono, lan peradaban padha karo kamanungsan wiwit nguwasani jagad iki, mula kabeh. ngguyu Lha, mbok menawa wong-wong kuwi dudu manungsa sing ala, nanging ngatur barang sing ora dimangerteni bakal ngancam nyawa. Ing internet ana guyon babagan taksi Yandex - nelpon nomer kewan kaping pindho lan shahidmobile bakal teka. ngguyu . Ora muspra yen Gusti misahake basa lan wong, mung ana sawetara perkara sing ora cocog lan mbebayani banget ... iki amarga katresnan lan welas asih marang kita lan ora liya ...
        1. +1
          Maret 18 2020
          Sugeng Dmitry prajurit
          Kutipan saka Demon_is_ada
          Lan ing wektu kasebut, pandangan jagad rakyat bakal owah sacara dramatis ing pengaruh krisis ekonomi, lan masalah diskusi bakal ganti, panyengkuyung ekonomi pasar bakal nyuda.

          Ora ketok, nanging ... nanging apa kamungkinan, mung Gusti Allah sing ngerti!
          Wong pinter kadang ora ... masyarakat iku INERT! definisi kaya - Lan ora bakal dadi luwih elek - kadhangkala bisa dibenerake, nanging kadhangkala "mati" !!! -
          Kutipan saka Demon_is_ada
          Kasunyatan bilih ide voting punika profanity, dadi cetha nalika Duma ditolak amandemen kanggo ban kepemilikan saka real estate ing luar negeri, padha arep manggon ing salawas-lawase lan ing feeder.

          Iki cukup ketok, saperangan liyane TCTerms, saka rencana padha, lan aku duwe kepinginan kanggo sijine prakara ing basis pepek lan ing salawas-lawase ... sanajan aku ora kagungane daya iki sadurunge, nanging ngluwihi watesan.
          Kutipan saka Demon_is_ada
          A kamanungsan ing posisi anjog ing peradaban technogenic iku dalan kanggo ora ono

          Karya sing tanggung jawab kudu ditindakake dening wong sing ngerti, ngupayakake ngerti (ora ana sing nglarang pendidikan mandiri), sing bisa ngrungokake spesialis ... iki paling ora.
          Kutipan saka Demon_is_ada
          Lha, mbok menawa wong-wong kuwi dudu manungsa sing ala, nanging ngatur barang sing ora dimangerteni bakal ngancam nyawa.

          Pitakonan yaiku, kanggo sapa sing apik ... kita ngadili kanthi KASUS !!!
    11. +2
      Maret 18 2020
      Referendum iki kanthi sah ndadekake sethithik prabédan. Cukup - "simbol kepercayaan."
      Temtunipun - perlu kanggo nransfer lan nambah langkah quarantine. Ana akeh "pengecualian" ing nutup tapel wates sing nullifies gaweyan. Perlu - "aja metu kabeh - aja ana sing mlebu."
      Yen padha "nglilani wong-wong mau lunga", banjur mung warga Federasi Rusia lan liwat "kamp Wewelak" kanggo sasi.
      1. 0
        Maret 18 2020
        Kutipan saka: samarin1969
        Ana akeh "pengecualian" ing nutup tapel wates sing nullifies gaweyan. Perlu - "aja metu kabeh - aja ana sing mlebu."

        Sampeyan bisa ngidini barang - ngganti, contone, pembalap ing tapel wates, terus mbukak kanggo sawetara dina, lan banjur supaya pindhah. Telat lan biaya lelungan minimal, ora ana gangguan pasokan lan kenaikan rega barang "manca" ing kasus iki.
        Ing hubungan kanggo turis lan liyane, aku setuju sing ora nglilani ing, sing langsung kanggo quarantine.
        PS Wingi ing grup jejaring sosial lokal aku weruh woro-woro kaya: "sing nandhang tutup tapel wates, ayo padha bersatu lan njaluk ganti rugi" ... Kanggo aku, iki minangka conto egois sing luar biasa. Nanging umume komentar kasebut cukup. Lan iku pleases. A komentar karo makna ing ngisor iki utamané ngadeg metu: "Aku nandhang sangsara, nandhang sangsara banget, nanging aku ngerti sing safety saka akeh ewu wong gumantung iki, lan mulane aku ora arep nyawiji karo sampeyan."
    12. -2
      Maret 18 2020
      Gavrila minangka ahli roket,
      Banjur Gavrila dadi ahli basa,
      Nanging banjur ana kedadeyan ing ruble,
      Lan iki Gavrila sing dadi pemodal ....
      Py.SY, bledosan esuk saka kentut dicet langit abu-abu Mordor!
      1. +4
        Maret 18 2020
        ... Nanging banjur referendum bubar,
        Dadi Gavrila dadi pengacara!
        Lan ing konstitusi jaban rangkah, dheweke dadi spesialis utama!
    13. +1
      Maret 18 2020
      A cahya sethitik Gavrila metu saka amben
      Lan tanpa nyuwek mripatmu,
      Wiwitane dheweke ahli politik,
      Banjur aku keling puisi kanggo sampeyan.

      Nalika nedha awan dheweke bakal bengok-bengok - kabeh wis ilang!
      Nalika srengenge surup - njupuk topi,
      Lungguh ing sofa
      Gavrila bakal dadi patriot.
    14. +1
      Maret 18 2020
      bisa uga virus iki (ora kaya tingkat pati sing gedhe, kaya sing terus-terusan dicritakake, saka demam saben taun luwih saka siji yuta tiwas) ora liya mung nutupi ekonomi global. krisis sing diwiwiti ing negara-negara lan alasan kanggo ngenalake kahanan darurat ing kabeh negara sing kena pengaruh.
    15. +3
      Maret 18 2020
      Ella Pamfilova ujar manawa departemen dheweke "siap kanggo pangembangan acara apa wae."

      Sapa sing bakal mangu-mangu. CEC njamin asil sing dikarepake, saka polling utawa ngawasi, ing "apa wae pangembangan acara." Kabeh ndhuwur wis mobilized. Tereshkova, deputi, Putin, kaya piano ing grumbulan, cedhak Duma, senator, hakim konstitusional. Iku tetep mung kanggo pamilih kanggo pindhah menyang ndhuwur amba lan sarujuk kabeh ing paket.
    16. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        Maret 18 2020
        Kutipan saka rudolf
        kepincut manungsa waé ... surprise Putin ing munggah ing prices bensin ing Rusia

        Apa sampeyan maca apa-apa kajaba judhul? Ora ana "kagetan", ana pratandha marang pamrentah yen ora kudu kaya ngono ya
        1. Komentar wis dibusak.
          1. 0
            Maret 18 2020
            Kutipan saka rudolf
            Aku krungu ing RBC

            GYYYY apik ngguyu apik

            Sawise maneh:

            Kenaikan rega bensin kanggo taun iki pancen ora bisa ditampa - utamane ing latar mburi kejatuhan rega minyak mentah. Iki dikandhakake tanggal 17 Maret dening Presiden Rusia Vladimir Putin ing rapat karo pamrentah Federasi Rusia, nalika ngrungokake laporan Menteri Pertanian Dmitry Patrushev.

            Rincian: https://regnum.ru/news/society/2887153.html

            Lha kene "surprise" endi, tunjukan drijimu ya
            1. Komentar wis dibusak.
              1. -1
                Maret 18 2020
                Kutipan saka rudolf
                Ing pungkasan video: Kepiye carane, apa sampeyan?

                Dhuh, yen Bos Besarmu ngomong iki marang kowe, kepiye reaksimu? Kanggo sawetara alasan, popok sing ditresnani dening akeh ing kene dikenang ... nglirik

                Kutipan saka rudolf
                Mungkasi banjir, Golovan

                Banjir saiki sampeyan "rudolf" negatif
      2. -3
        Maret 18 2020
        Kutipan saka rudolf
        lagi kesusu banget

        Aku kok padha kesusu. 4 taun maneh nganti pungkasan mangsa saiki
        1. Komentar wis dibusak.
          1. -2
            Maret 18 2020
            Amandemen kasebut wis resmi disetujoni dening Duma Negara lan Dewan Federasi lan dileksanakake sawise ditandatangani dekrit dening presiden. Voting populer iki ora nduweni makna hukum.
            1. +1
              Maret 18 2020
              Kutipan saka Liam
              Voting populer iki ora duwe makna legal.

              Nanging bakal ana akeh show-off. Wong disetujoni! Wong-wong menehi kredit kepercayaan!
              Wedhus bisa dicukur luwih lanjut.
              1. -2
                Maret 18 2020
                Aku ora mikir yen cepet-cepet ketok, preduli saka apa wae, mung disambungake karo show-off, padha bisa kanggo "nampa" perlu% malah ing kahanan sing luwih angel.
    17. 0
      Maret 18 2020
      Kanthi fashion saiki kanggo zeroing, kok ora ngreset dekrit dhewe?
    18. 0
      Maret 19 2020
      Ya, dudu wektu sing paling apik kanggo milih. Aku ora ngomong babagan coronavirus, mung ora bakal mandhegake panguwasa. Kanggo nyenengake masarakat, sampeyan kudu nyelehake rega lan ngunggahake rubel. Lan iki ora nyata.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"