Angkatan Laut disebut tanggal bali menyang armada kapal selam nuklir Vepr proyek 971

21
Angkatan Laut disebut tanggal bali menyang armada kapal selam nuklir Vepr proyek 971

Kapal selam nuklir multi-tujuan (NPS) "Vepr" proyek 971 "Pike-B" bakal bali menyang Angkatan Laut Rusia sawise ndandani lan modernisasi ing April taun iki. Iki diumumake dening Panglima Angkatan Laut, Laksamana Nikolai Evmenov, ing wawancara karo koran Krasnaya Zvezda.

Miturut Panglima Angkatan Laut, armada kasebut ora duwe hak ngucapake pamit luwih dhisik marang kapal sing duwe cadangan penting kanggo modernisasi, sing diinvestasi dening perancang domestik lan pembuat kapal.



Ing wulan April taun iki, kita ngenteni kapal selam nuklir Vepr bali menyang Pasukan Kapal Selam sawise didandani.

Evmenov ngandika.

Panglima kasebut nyathet yen ing mangsa ngarep, Angkatan Laut ngrancang nerusake ndandani lan modernisasi kapal selam nuklir proyek 667 BDRM, 971, 949 ing macem-macem volume, "meh tikel" urip kapal selam nuklir proyek 971 lan 949 .

Baleni maneh, proyek 667BDRM kapal selam nuklir operator rudal uga ngalami dandan

Evmenov ngandika.

Kapal selam nuklir Vepr dilebokake kanthi jeneng K-157 ing galangan kapal Sevmash ing Severodvinsk tanggal 13 Juli 1990, diluncurake tanggal 10 Desember 1994, lan ditugasake tanggal 25 November 1995. Bagéyan saka Lor armada.

Karakteristik utama: pamindahan lumahing 8140 ton, ing jero banyu 12770 ton. Dawane maksimum ing DWL yaiku 114,3 meter, jembar maksimum awak yaiku 13,6 meter, draf rata-rata ing DWL yaiku 9,7 meter. Kacepetan lumahing 11,6 knot, jero banyu 33 knot. Kedalaman kecemplung kerja yaiku 480 meter, ambane kecemplung maksimal yaiku 600 meter. Awak 73 wong, kalebu 31 perwira. Otonomi pandhu arah yaiku 100 dina.

Pembangkit listrik: Reaktor nuklir OK-650B3 (190 MW), 1 turbin kanthi kapasitas 43000 hp.

Persenjataan: 4 tabung torpedo 650 mm (amunisi - 12 torpedo) lan 4 tabung torpedo 533 mm (amunisi - 28 torpedo), roket-torpedo lan rudal jelajah RK-55 "Granat", MANPADS "Strela-ZM".

.
  • http://www.korabli.eu/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Maret 18 2020
    Kapal selam nuklir multi-tujuan minangka predator laut sing nyata, lan apik yen dheweke bali menyang layanan sawise modernisasi, warisan Soviet sing kuat kanthi kemungkinan modernisasi.
    1. -2
      Maret 18 2020
      Kutipan: Alexey-74
      Kapal selam nuklir multi-tujuan minangka predator laut sing nyata, lan apik yen dheweke bali menyang layanan sawise modernisasi, warisan Soviet sing kuat kanthi kemungkinan modernisasi.

      Wangsulan: Bab ingkang utama ing rethinking teknologi anyar.
      1. +1
        Maret 18 2020
        Inggih, mesthi. Ana uga video lan dokumenter saka Departemen Pertahanan. Lan ora mung kanggo prau, nanging uga kanggo pesawat strategis lan peralatan liyane. Dheweke ninggalake kasus kasebut lan ngganti kabeh isi, saka mesin menyang panel kontrol.
        1. -4
          Maret 18 2020
          Quote: Gusti saka Sith
          rampung karo panel kontrol

          Konsol, ana, nganti ...... rolas ...
          1. 0
            Maret 18 2020
            Aku mung kesed kanggo dhaptar kabeh)
        2. 0
          Maret 18 2020
          Mugi iki ironi?
          1. 0
            Maret 18 2020
            Paling ora siji wis mlebu, Gusti mberkahi sampeyan kanggo pikiran sampeyan)
          2. 0
            Maret 19 2020
            Matur nuwun! Iku mung tega sing iku cara iku ing MO, minangka wrote bab ndhuwur.
    2. +7
      Maret 18 2020
      Kutipan: Alexey-74
      padha bali menyang layanan sawise modernisasi, warisan Soviet kuat karo kamungkinan modernisasi.

      "Vepr" didandani. Utawa, pemugaran kesiapan teknis. Kapal kasebut ora ngalami modernisasi. Leopard wis ana ing proses modernisasi wiwit 2011 lan Wolf wiwit 2014. Lan pungkasan pinggiran modernisasi iki ora katon.
      1. -5
        Maret 18 2020
        Kutipan: Aristarkh Ludwigovich
        "Vepr" didandani. Utawa, pemugaran kesiapan teknis. Kapal kasebut ora ngalami modernisasi.

        Kutipan: Vladimir Bogomolov "Wayahe bebener (ing 44 Agustus)
        Ora bisa ngerti!


        Project 971 Pike-B kapal selam nuklir multiguna Vepr bakal bali menyang Angkatan Laut Rusia sawise ndandani lan modernisasi ing April taun iki. bab iku Panglima Angkatan Laut Laksamana Nikolai Evmenov ngandika
        1. +3
          Maret 18 2020
          Minangka direktur pabrik Nerpa Arkady Oganyan kacarita, "Perbaikan dermaga lengkap lagi ditindakake, katup ventilasi, kingstones, shafting utama, baling-baling, lapisan khusus karet lagi didandani, awak wis dicet kanthi lengkap, sistem kapal kasebut. mengaruhi kelangsungan uripe lagi didandani." Kajaba iku, miturut dheweke, kerja kanggo ngganti inti reaktor nuklir.
          Ссылка: http://deepstorm.ru/DeepStorm.files/45-92/nts/971/K-157/K-157.htm
          1. -2
            Maret 18 2020
            Kutipan: Aristarkh Ludwigovich
            Minangka direktur tanduran "Nerpa"

            Nyuwun

            Panglima Angkatan Laut Laksamana Nikolai Evmenov ngandika


            Sampeyan bakal ngerti ... Yen ora:
            Kutipan: fabel
            Nalika ora ana persetujuan antarane kanca,
            Urusane ora bakal lancar,
            Lan ora ana sing bakal metu, mung glepung.


            Laksamana armada sampeyan, lan jenderal produksi, ora bisa mutusake apa sing ditindakake karo prau, nanging kontra "teka" kanggo aku. ngguyu
  2. +9
    Maret 18 2020
    Wayahe menarik, kanthi cara: "iki dilebokake kanthi jeneng" K-157 "ing galangan kapal Sevmash ing Severodvinsk tanggal 13 Juli. 1990 taun, diluncurake tanggal 10 Desember 1994 taun, dileksanakake tanggal 25 November 1995 "Kanthi total pelanggaran hukum ing taun 90-an (sing akeh diwedeni ing kene), kapal selam nuklir dibangun lan dipasrahake menyang armada ing mung 5 taun. Saiki iki ora cedhak.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. -2
      Maret 18 2020
      Banjur padha ngrampungake apa sing wis ditemtokake, banjur isih ora ana PDB karo tim sing ngrampungake industri teknologi.
  3. qaz
    + 11
    Maret 18 2020
    Quote: Mbebayani
    Wayahe menarik, kanthi cara: "iki dilebokake kanthi jeneng" K-157 "ing galangan kapal Sevmash ing Severodvinsk tanggal 13 Juli. 1990 taun, diluncurake tanggal 10 Desember 1994 taun, dileksanakake tanggal 25 November 1995 "Kanthi total pelanggaran hukum ing taun 90-an (sing akeh diwedeni ing kene), kapal selam nuklir dibangun lan dipasrahake menyang armada ing mung 5 taun. Saiki iki ora cedhak.

    Aku, minangka penduduk Severodvinsk lan karyawan Sevmash, bisa ngomong babagan iki. Kanggo wektu sing suwe, kutha kita yaiku ZATO (Pendidikan Administratif-Teritorial Tertutup) lan mulane krisis total teka luwih cepet tinimbang wong liya. Panganan, sandhangan lan barang-barang liyane isih kasedhiya. Kajaba iku, proses sing rumit, dawa lan ekstensif kaya sing mandheg nggawe kapal selam nuklir ora nggawe pertandingan. Mulane padha mbangun apa sing isih ana, nalika isih ana buruh, lan mung banjur ...
  4. Komentar wis dibusak.
  5. +1
    Maret 18 2020
    Keliwat repot! 7-10 taun - sampeyan bisa edan. Nalika kapal selam pungkasan saka seri iki didandani, iku bakal perlu kanggo nulis mati pisanan, didandani lan bali menyang armada ing 2008.
    1. 0
      Maret 20 2020
      Sampeyan ora bisa mbayangno carane akeh karya wis rampung, ora narik ing VTG, rodo, ing repair medium.Kaping pisanan, RV katon kaya notebook sekolah (aku exaggerate), mod.work digawa metu, supaya sutradara utawa laksamana ora licik.
  6. Tes
    +5
    Maret 18 2020
    qaz (Konstantin), sedulurku sing dikasihi, sampeyan 202% bener. Mbalik ing awal 90s, wakil saka pabrik - kontraktor saka tilas republik Soviet teka ing SEVMASH. Ing wulan Juni 1993, dheweke mabur menyang Kaliningrad kanggo ngaso, ana masalah ing wilayah Kaliningrad cilik ing sepur sing kudu dilewati - Lithuania isih urip kanthi transit produk minyak kanggo Kaliningrad. Lan ing 93 taun padha, spesialis ing Shilyalis teka ing "Arktika" saka Kaunas kanggo sasi. Spesialis isih kerja saka "Sail" Sevastopol. Saperangan taun mengko, panguwasa Independen prakteke matèni "Sail" ... wong pinter kita ing Pemerintah ora bisa ngerti ing sembarang cara sing atusan Enterprises saka kabeh liwat Uni makarya kanggo siji kapal selam nuklir, republik dadi sawijining, privatisasi. tindak lan seri saka bangkrut Enterprises wiwit saindhenging tilas Uni , kabeh, tenggat wektu kanggo pangiriman kabeh pesenan miber dening .... Sing "Gepard", sing "Losharik" suwene padha lair ... April 1996 - paminting paling gedhe saka pembuat kapal sing keluwen ing Severodvinsk - 42-000 wong mlaku ing sadawane Lenin Avenue menyang alun-alun Kemenangan ... Lan ing Taun Anyar 45, nggulungake pemadaman sajrone 000-1998 jam saben dina lan gas beku ing pipa, loro-lorone. CHPP meh ora urip, baterei ing apartemen kadhemen. Aku njupuk bapakku marang dheweke, ing apartemen ing Pobeda Avenue, 6, iku +10 ing 63 Desember, gas froze, lan wis kompor gas .. Aku duwe kompor listrik ing apartemen, padha digawe panas pawon karo oven, ing 30 putri ragilku lair, iku perlu kanggo siram cilik, padha sijine adus ing meja ing pawon. Iku Taun Anyar sing merry, kita manggon ing pawon lan kamar gedhe, kita ora menyang kamar cilik kanggo rong minggu, kita nyoba kanggo panas kamar gedhe karo pemanas listrik ... Lan carane gaji banjur dibayar. ing potongan kanthi wektu tundha 2-1997-2 wulan ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"