Bagean anyar "75 Taun Kamenangan" nunggu publikasi sampeyan

29

Para maos ingkang minulya! Warta informasi lan analitis "Military Review" wis mbukak bagean khusus kanggo mengeti 75th saka Kamenangan ing Perang Patriotik Agung.

Sampeyan mesthine wis ngerteni tampilan desain sing cocog ing "header" situs kasebut. Kita ngandhani yen lintang abang lima-nuding sing muncul ing latar mburi pita St. George kanthi sebutan nomer ulang taun ora mung logo.



Iki mbukak bagean sing kita mutusake kanggo ngumpulake bahan ing kaca Perang Patriotik Agung sing ora dingerteni, uga wong-wong sing langsung nggawe Kamenangan Agung.



Tim Military Review ngajak nonton kanggo nyeleh ing materi bagean anyar sing darmabakti kanggo sederek, kenalan - veteran saka Perang Patriotik Agung, ngarep ngarep buruh, anak saka taun perang, mantan tawanan saka kamp konsentrasi Nazi. Sembarang sumbangan sampeyan ditampani, amarga bakal ngonfirmasi maneh salah sawijining motto lan slogan utama sing diumumake sawise perang: Ora ana sing lali, ora ana sing lali!

"Military Review" nawakake nerbitake foto saka arsip kulawarga kanthi teken saka penulis utawa pemilik saiki. Iki bisa dadi foto karo para veteran sing dijupuk ora mung nalika taun perang, nanging uga sawise rampung.

We offer publikasi ing kaca informasi lan portal analitis esai babagan nasib para veteran tartamtu sing dikembangake sawise bali saka ngarep, cara kerjane, apa sing ditindakake, ing posisi apa, ing profesi apa.

Sembarang informasi unik saka alam iki penting, amarga ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar lengkap saka Perang Patriotik Agung lan apa kita dina iki nandur modal ing konsep "Wong Victorious".

Bakal dadi museum cilik crita, sing bakal sampeyan, para pembaca sing ditresnani, bakal nggawe.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    29 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      Maret 20 2020
      Perlu lan migunani.
      Apa crita saka kabeh wong bakal diterbitake?
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +5
          Maret 20 2020
          Quote: Round Smesharik
          Apa tegese putu Bandera lan Vlasov, lan liya-liyane?

          Bener, maksudku, umpamane, aku nulis babagan mbah kakungku - veteran, prajurit garis ngarep, utawa babagan mbah putri, sing nalika umur 19 taun mimpin shift ing perusahaan pertahanan - bakal nerbitake apa ora?
          1. +7
            Maret 20 2020
            Warga sing jujur ​​- sampeyan ora enten! Iki persis jenis informasi sing dikarepake saka kita ing bagean iki! PS-situs kanggo rubrik iki MATUR NUWUN! !!! hi
            1. 0
              Maret 20 2020
              Ya, aku maca kanthi ati-ati - nanging pitakonane, apa dheweke bakal nerbitake? Dadi, aku bakal nyoba nulis ing akhir minggu - lan ngirim.
              1. +3
                Maret 20 2020
                Warga sing jujur, sampeyan malah bisa nulis saiki! Ayo maca lan matur nuwun kanggo kiriman sampeyan! Kulo pengen sing bakal diterbitake alamiah! !!
          2. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      Maret 20 2020
      Lan carane kanggo nyelehake informasi ing bagean iki?
      1. +3
        Maret 20 2020
        Poke tengen ing ndhuwur ing profil lan baris pisanan bakal "nambah artikel". Sawetara pangerten tata letak lan desain dibutuhake. Sawise nulis, kirim artikel kanggo moderat lan ing sawetara dina bakal diterbitake (yen moderasi sukses, mesthi).
        1. +2
          Maret 20 2020
          Matur suwun!
          Prinsip ngirim wis jelas. Kasengsem ing tujuan mlebu ing bagean iki
          1. +1
            Maret 20 2020
            Sadurunge, ana kesempatan kanggo milih bagean sing dikarepake kanthi mandiri, saiki fungsi iki wis ilang. Moderator dhewe sing mutusake menyang endi artikel kasebut. Nanging aku mikir dheweke bakal maca obrolan lan mangsuli kanthi luwih tepat, aku dhewe kasengsem.
            1. +2
              Maret 20 2020
              Bakal ngenteni
          2. +1
            Maret 20 2020
            Kutipan saka globus
            Kasengsem ing tujuan mlebu ing bagean iki

            Ana deskripsi artikel kasebut. Tulis saperangan baris ana, lan iku.
            1. +1
              Maret 21 2020
              Matur suwun
    3. +3
      Maret 20 2020
      Nalika nambahake artikel, sampeyan kudu nggawe cathetan "75 taun kamenangan" utawa ing moderat, karyawan dhewe nindakake pilihan?
      ,,,utawa bakal ana tab kapisah ing bagean "Tambah artikel". 75 taun Kamenangan?
    4. +6
      Maret 20 2020
      Bisnis taunan. tawaran apik.
    5. +6
      Maret 20 2020
      Aku mesthi bakal nulis artikel babagan simbah. apik
      1. +3
        Maret 21 2020
        Dadi aku bakal nulis artikel babagan simbahku. Dheweke ngomong akeh banget babagan perang ... Nanging aku ora yakin yen aku bisa nguwasani proses nambahake artikel menyang situs kasebut.
        1. +1
          Maret 21 2020
          Quote: Grits
          Nanging aku ora yakin manawa aku bisa nguwasani proses nambahake artikel menyang situs kasebut

          Lan aja wedi! Mripat wedi, nanging tangan nindakake!
    6. +8
      Maret 20 2020
      Hadiah sing apik kanggo keturunan Pemenang!
    7. +6
      Maret 20 2020
      Penting banget lan bener !!! Matur nuwun.
      1. +6
        Maret 20 2020
        Kutipan: DMB 75
        Penting banget lan bener !!! Matur nuwun.

        mugo-mugo yen ngeluh babagan rambut abang ing artikel kasebut bakal mandheg !!!
    8. +2
      Maret 20 2020
      AU. Admin!
      We wanted sing paling apik, ternyata, minangka tansah.
      Endi "omah" karo artikel warta?
    9. +2
      Maret 20 2020
      wiwitan apik. Kene lan saiki lan mesthi sesuk perlu kanggo kita lan anak-anak kita.. putu lsp!!!!!!
    10. LMN
      +8
      Maret 20 2020
      Iku angel ngomong apa-apa.
      Simbahku, sing nalika umure 16 taun melu "proteksi" wong Jerman sing ditawan sing sebagian mbangun kutha Magnitogorsk, wis seda. Bagean kutha sing dibangun isih ana. Ing wilayah sing padha, bangunan FSB isih dumunung.
      Mbah, saben dina (kurang luwih 5 km) menyang kursus MMK + perawat, pungkasane dadi letnan cadangan layanan medis, saiki umure 95 taun, nanging isih urip.
      6 saka sedulur-sedulure padha mlebu wadyabala, wis dingerteni udakara 4. Telu kobong ing Kursk Bulge, kaping papat bali menyang desa, kabeh kobong lan mati sawetara sasi.
      Ora ana sing anyar sayangé ...
    11. LMN
      +3
      Maret 20 2020
      Ana panjaluk.
      Sampeyan bakal ngelingake babagan "triptych" kamenangan! 5 taun kepungkur, ana artikel babagan VO.
      Nanging ora ngganggu ngeling-eling, aku yakin akeh sing ora ngerti.
    12. Komentar wis dibusak.
    13. +1
      Maret 21 2020
      Luwih becik masang instruksi utawa algoritma tumindak ing artikel iki babagan cara nerbitake artikel sampeyan ing bagean iki.
    14. +1
      Maret 21 2020
      Ora ana sing lali, ora ana sing lali!
      hi
    15. +1
      Maret 21 2020
      Muga-muga taun iki mausoleum ora ditutupi spanduk ing pawai lan katon pita abang kemenangan, kaya sadurunge. Sawise kabeh, kamenangan iku saka wong Soviet lan simbol banjur kudu cocok.
    16. +1
      Maret 21 2020
      pamanku Syrovatsky Grigory Alexandrovich .. disusun ing September 41, ing desa Osoviny, Kerch ... perang lan ilang ana, cedhak Kerch ing Oktober-November 41, mbah kakungku Syrovatsky Alexander Ignatievich disusun bebarengan karo putrane, seminggu mengko iku hard tatu lan ing November 41 sak mundur dheweke dibuwang cedhak Kerch, miraculously digawa ngarep .. lan maneh nimbali ing Mei 44, tekan Prague .. dianugerahi m. gelar .. paman liyane, Leonid Aleksandrovich, perang saka Mei 3 nganti kamenangan, njupuk Wina .. dianugerahi medali lan Ordo "Red Star" .. ibuku ing 44 ngagem biskuit kanggo partisans lan prajurit ing wayah wengi ing quarries Bagerovo, liyane iki nahan dening Jerman lan flogged karo ramrods lan dirilis kanggo bayi (limang taun) .. mbah kakung liyane, Marchenko Alexander, perang ing infanteri segara wiwit 42, ing Segara Ireng, ing Malaya Zemlya, Novorossiysk mbebasake, iki tatu serius lan pensiun cedhak Anapa .. lan paman liyane Alexander ing 1941 diunekake dening tambang anti-personil Jerman cedhak Kerch lanseda ing papan.. mekaten crita Kemenangan.. kita sedaya kelingan lan kelingan sedayanipun..
    17. 0
      Maret 22 2020
      Aku duwe saran ... ngganti Avatar "75" ... .

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"