AS rangking nomer telu ing jumlah wong sing kena infeksi koronavirus

248
AS rangking nomer telu ing jumlah wong sing kena infeksi koronavirus

Kahanan karo infeksi koronavirus anyar ing Amerika Serikat terus saya tambah parah, negara kasebut wis tekan nomer telu ing jagad kanthi jumlah kasus COVID-19. Iki dilaporake dening Universitas Johns Hopkins Amerika, sing ngitung statistik kasus federal lan lokal.

Miturut data paling anyar saka universitas (ing 5:56 wektu Moskow), 26574 kasus infeksi sing dikonfirmasi didaftar ing Amerika Serikat, 336 wong tiwas, 176 wong sing diobati. Ing babagan jumlah sing kena infeksi, Amerika Serikat mung nomer loro tinimbang China (luwih saka 81 ewu sing kena infeksi) lan Italia (luwih saka 53 ewu). Ing wektu sing padha, Spanyol nyekel Amerika Serikat babagan jumlah wong sing kena infeksi, sing ana 22,4 ewu kasus infeksi sing wis dikonfirmasi. Antarane negara liya kanthi kahanan epidemiologis sing abot yaiku Iran (20,6 ewu) lan Prancis (14,4 ewu).



Ing tengah-tengah kahanan koronavirus saiki ing Amerika Serikat, penjualan senjata api saya mundhak gaman lan amunisi ing sawetara negara kanggo populasi sipil. Kaya sing kacathet, bathi toko sing adol senjata api bubar tambah 309%.

Tambah ing jumlah senjata lan amunisi sing dituku wis kacathet ing meh kabeh negara, nanging penduduk ing negara bagian Pennsylvania, Colorado, Texas, Philadelphia, New York, lan Virginia luwih aktif.

Asil hype kanggo gaman lan amunisi diterangake kanthi kepinginan wong kanggo nglindhungi awake dhewe, kulawargane lan properti saka tuwuhing kejahatan nglawan latar mburi wabah koronavirus anyar.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    248 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      Maret 22 2020
      AS rangking nomer telu ing jumlah wong sing kena infeksi koronavirus

      Kaya sing kadhangkala ditulis, ing sawetara kasus - "Panggonan 3rd terhormat"

      Nanging kanggo Amerika Serikat, "lokomotif kabeh lan kabeh," apa tegese status iki, yen ora minangka indikator insolvensi?
      1. + 12
        Maret 22 2020
        Quote: Pemberontak
        AS rangking nomer telu ing jumlah wong sing kena infeksi koronavirus

        Yen kita njupuk wilayah lan populasi, mula dheweke adoh saka "panggonan berharga", ing kene Italia lan Spanyol mung ora padha ...
        1. 0
          Maret 22 2020
          Kutipan saka: svp67
          Yen kita njupuk wilayah lan populasi, banjur padha adoh saka "panggonan berharga"

          Dheweke ana ing wiwitan perjalanan. Dalan bakal dikuwasani dening sing mlaku.
          1. + 22
            Maret 22 2020
            Gagal lengkap kanggo mungkasi epidemi! Konfirmasi sing jelas babagan mitos babagan Amerika, kepemimpinan lan obat-obatan. Iki dudu kanggo sampeyan ngalahake Godzilla, ora ngebor bolongan ing asteroid lan ora nylametake jagad saka invasi alien. COVID-19 teka lan hegemon diunekake. adoh.
            1. +3
              Maret 22 2020
              Quote: Ireng
              COVID-19 teka lan hegemon dibuwang.

              lan segara ora mbantu! Pulo kasebut dadi cukup terjangkau kanggo serangga cilik.
      2. -2
        Maret 22 2020
        Quote: Pemberontak
        Nanging kanggo Amerika Serikat, "lokomotif kabeh lan kabeh," apa tegese status iki, yen ora minangka indikator insolvensi?

        Iki minangka indikator diagnostik .. ing ngendi dheweke diagnosa akeh, dheweke nemokake akeh. ngguyu
        1. +6
          Maret 22 2020
          Kutipan saka Svarog
          Iki minangka indikator diagnostik .. ing ngendi dheweke diagnosa akeh, dheweke nemokake akeh.


          Yen sampeyan ngomong babagan "obat kuwat AS", banjur - dening. Ing kasus iki, peran sing nemtokake ing posisi kaping 3 dimainake kanthi jumlah tiwas relatif marang jumlah lara lan nambani.
          1. -5
            Maret 22 2020
            Quote: Pemberontak
            Yen sampeyan ngomong babagan "obat kuwat AS", banjur - dening.

            Ora, ora kuwat.. obat iku apik, nanging kanggo sing bisa mbayar.. Aku ngomong babagan diagnostik..
            1. +3
              Maret 22 2020
              Kutipan saka Svarog
              Ora, ora kuwat.. obat iku apik, nanging kanggo sing bisa mbayar.. Aku ngomong babagan diagnostik..

              Aku ora bisa ngomong bab tingkat diagnostik (mbok menawa iku dhuwur), nanging iku ends.

              Kesiapan obat sakabèhé kanggo ngatasi tantangan kaya pandemik banget sithik.

              Kajaba iku, Amerika Serikat umume ora bisa mobilisasi nglawan latar mburi kacilakan umum, dheweke ora duwe fitur sejarah ...
              1. 0
                Maret 22 2020
                Quote: Pemberontak
                Aku ora bisa ngomong bab tingkat diagnostik (mbok menawa iku dhuwur), nanging iku ends.

                Kesiapan obat sakabèhé kanggo ngatasi tantangan kaya pandemik banget sithik.

                Setuju. Nanging malah amarga akeh wong sing ora duwe asuransi.
                Kajaba iku, Amerika Serikat umume ora bisa mobilisasi nglawan latar mburi kacilakan umum, dheweke ora duwe fitur sejarah ...

                Aku bakal ujar manawa dheweke durung duwe tantangan serius, bisa mobilisasi. Iki dituduhake dening krisis ekonomi ing 30s, Pearl Harbor ... Nanging wis rampung padha adoh saka kita .. Senajan kemampuan kanggo ngatasi kangelan apik banget, iku malah luwih apik ora kanggo njaluk menyang kahanan angel))
              2. Komentar wis dibusak.
            2. 0
              Maret 22 2020
              Kutipan saka Svarog
              Quote: Pemberontak
              Yen sampeyan ngomong babagan "obat kuwat AS", banjur - dening.

              Ora, ora kuwat.. obat iku apik, nanging kanggo sing bisa mbayar.. Aku ngomong babagan diagnostik..

              Sing luwih kenthel dompet sampeyan, sing luwih jero diagnosis lan luwih akeh penyakit sing bakal ditemokake ing sampeyan supaya bisa waras maneh.
              1. +5
                Maret 22 2020
                Kutipan saka Piramidon
                Sing luwih kenthel dompet sampeyan, sing luwih jero diagnosis lan luwih akeh penyakit sing bakal ditemokake ing sampeyan supaya bisa waras maneh.

                aturan iki dianggo ing kabeh bawana
        2. +3
          Maret 22 2020
          Banjur sampeyan ora bisa nerusake - "Rusia mati, Putin kudu disalahake." Njupuk sedative.
          1. +5
            Maret 22 2020
            Kutipan: Okolotochny
            Banjur sampeyan ora bisa nerusake - "Rusia mati, Putin kudu disalahake." Njupuk sedative.

            belay Rusia, Putin, apa sing kudu sampeyan lakoni? Aku nulis babagan AS ...
            1. -3
              Maret 22 2020
              Quote: Pemberontak
              Rusia, Putin, apa sing kudu sampeyan lakoni? Aku nulis babagan AS ...

              Rekor karakter iki macet..ojo digatekake ngguyu
              1. +3
                Maret 22 2020
                Kutipan saka Svarog
                Karakter iki duwe rekaman sing rusak.

                Ing basis saka agung marshal? lol
                1. +1
                  Maret 22 2020
                  Quote: Pemberontak
                  Kutipan saka Svarog
                  Karakter iki duwe rekaman sing rusak.

                  Ing basis saka agung marshal? lol

                  Aja nggatekake tali bahu, nggatekake komentar. Ana akeh marshals "inflated" kene .. lan iku salah siji saka wong-wong mau ngguyu
          2. +7
            Maret 22 2020
            Bisa dikira-kira ing rong minggu Amerika Serikat bisa metu ing ndhuwur. Tingkat lair sing dhuwur banget. aran
        3. +2
          Maret 22 2020
          Kutipan saka Svarog
          Iki minangka indikator diagnostik .. ing ngendi dheweke diagnosa akeh, dheweke nemokake akeh.

          nanging bisa uga ora dianggep .. Nanging ora bakal sukses. Kakehan kebebasan kanggo warga lan pers.
          Sing diagnosa sing duwe statistik ala.
          Lan sing isih diagnosa sawise pati - umume ..
        4. +1
          Maret 22 2020
          Kutipan saka Svarog
          Iki minangka indikator diagnostik .. ing ngendi dheweke diagnosa akeh, dheweke nemokake akeh.

          Kualitas obat Kuba ora diragukan, nanging 20 kasus wis diidentifikasi, lan 1 tiwas.
          1. +6
            Maret 22 2020
            Kutipan: Smoky_in_smoke
            Kualitas obat Kuba ora diragukan, nanging 20 kasus wis diidentifikasi, lan 1 tiwas.

            Mungkin amarga pulo kasebut kanthi cepet mandhiri?
        5. +1
          Maret 22 2020
          Svarog
          Hello
          Federasi Rusia rangking nomer telu ing planet babagan jumlah tes sing ditindakake.
          Lan pisanan - ing manufaktur.
          Nanging ..... soko ora converge karo sampeyan. :))))
          Ana sing arep diomongake? :)))
          1. +2
            Maret 22 2020
            Kutipan saka: eseman
            Federasi Rusia rangking nomer telu ing planet babagan jumlah tes sing ditindakake.
            5
            Kutipan saka: eseman
            Lan pisanan - ing manufaktur.
            Iki China
            1. 0
              Maret 23 2020
              liwat
              Hello
              Aku ora yakin manawa sampeyan bener, amarga 3-5 dina kepungkur, informasi sing dakkandhakake bisa dipercaya. Iku isin yen Cina nyusul kita ing produksi ing sawetara dina..
              .Saiki aku ora bisa ngomong apa-apa ing nanggepi - Mungkin sampeyan bener .... utawa Mungkin ora ... Aku ora bakal pindhah menyang nomer tes digunakake, nanging bubar kita padha salah siji saka pimpinan, kaya ing produksi . ... nanging ing komentar - jawaban, ing statement saka skakuas - iku bab kasunyatan sing mriksa liyane - kang wis luwih lara - skakuas pracaya kita meh ora tau nggunakake tes, meh kaya Nenko kang, dadi ora ndhaftar kita lagi lara .... sing ngerti, iki ngapusi.
              Aku ngakoni yen kabeh owah-owahan - nanging aku ora ngakoni yen cepet banget - sial, serius, aku ora percaya .... :))) Nganti saiki, tingkat linuwih saka statement sampeyan - lan tingkat linuwih saka apa aku maca - kira-kira padha ... ... nuwun, aku ora weruh alesan kanggo mbantah, ing tangan siji .....
              lan aku ora yakin manawa sampeyan bener, sanajan gambar sing diwenehake .... Alasan utama yaiku sampeyan ora nyoba ngritik wong sing degenerasi sing dakjawab - Aku iki diagnosis .. .. kowe :))),
              sanadyan. mesthi, aku bakal mriksa kaping pindho informasi sampeyan ... yen sampeyan bener? :)))
              Nggoleki.
              1. 0
                Maret 23 2020
                Kutipan saka: eseman
                Iku isin yen Cina nyusul kita ing produksi ing sawetara dina..
                Seminggu kepungkur aku krungu manawa wong Tionghoa ngasilake 2 yuta tes saben dina, dene ing Rusia 100 ewu
        6. +3
          Maret 22 2020
          Mbokmenawa 17% sing ora duwe asuransi kesehatan utawa 30% populasi sing ora diwenehi perawatan medis kanthi lengkap didiagnosis.
          Amerika Serikat minangka siji-sijine negara maju sing ora nyedhiyakake sistem asuransi kesehatan komprehensif universal kanggo wargane.
      3. +3
        Maret 22 2020
        Quote: Pemberontak
        AS rangking nomer telu ing jumlah wong sing kena infeksi koronavirus
        Kaya sing kadhangkala ditulis, ing sawetara kasus - "Panggonan 3rd terhormat"

        ========
        Lha, amergo AS iku SENENG lan sak kabehe biyasa mung SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING PERTAMA ......... ( umume ndang ngenteni "hasil lomba"... opo
        1. +1
          Maret 22 2020
          Kutipan saka venik

          Inggih, wiwit Amerika Serikat tansah lan ing EVERYTHING biyen mung pisanan.

          bakal. Mesthi bakal dadi sing pertama ...
      4. 0
        Maret 23 2020
        virologist Aleksey Potekhin ngaku yen ora pati mati saka tuberkulosis, uga saka malaria, nanging penyakit kasebut ora dilacak kanthi online.
        Lan kabeh wong ing balon kudu lara virus, iki minangka proses alami.
        [media=https://vb.by/society/health/potehin_o_koronaviruse.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr]
    2. + 14
      Maret 22 2020
      Nalika tuku senjata, wong jelas ora mikir babagan pitulungan lan gotong royong ... Sawetara mikir babagan carane nglindhungi saham, liyane - carane njupuk wong liya ...
      1. + 20
        Maret 22 2020
        Mentalitas-s. Sampeyan maca apa sing ana nalika lampu mati ing New York ing taun 1977. Meh ngrusak kutha. Lan elinga. apa sing kedadeyan ing Moskow nalika listrik mati ing 2005 ... Ora ana apa-apa. Inggih, subway mandheg, uga, kantor tanpa listrik ... Lan ora ana apa-apa - ora ana geng utawa penjarahan.
        Nah, iki USA ... "Peradaban", oh ... Kawanan kera rabid
        1. +7
          Maret 22 2020
          Nalika padha klelep New Orleans, padha mbukak rampokan ana. negatif Lan iki diarani bangsa beradab! belay Wong-wong sing ora dicekel virus, dheweke bakal nembak siji liyane - sawetara kanggo sababe, sawetara - amarga kesalahan, lan sawetara - mung "kanggo nyegah." negatif
          1. + 11
            Maret 22 2020
            Nalika padha klelep New Orleans, padha mbukak rampokan ana.

            Kula dacha wis di resiki 5 kaping taun. Tanpa ana banjir. Oh, Orleans iki, lan tekan kene)
        2. +4
          Maret 22 2020
          Kutipan saka Cowbra.
          . sampeyan maca,

          kabeh dina lan saperangan jam.
          Ing wektu krisis, loro kwartal ireng lan pusat bisnis ..
          Hmm.. Aku maca. Saka kasus kaya mengkono, Amerika ajeg tuku senjata.
          Lan padha gedhe.
          Miturut cara, padha uga sampurna nuduhake conto kepahlawanan lan gotong royong, ditilik saka gambaran.
          Senjata + warga minangka komponen utama kebebasan lan perlindungan. Lan nelpon polisi - nalika padha matèni banjur nelpon.
          1. +1
            Maret 22 2020
            Kutipan: Σελήνη
            Senjata + warga minangka komponen utama kebebasan lan perlindungan. Lan nelpon polisi - nalika padha matèni banjur nelpon.

            Utawa nalika sampeyan nelpon, banjur bakal matèni sampeyan. ngguyu
      2. + 10
        Maret 22 2020
        Padha duwe reaksi sing padha kanggo kabeh. Snowfall ngumumake. Wong akeh padha mlayu menyang toko kanggo nyediakake panganan lan tuku kartrid. Padha announced sing ana angin topan teka, lan kanggo cahya sing angin topan iki ora bakal tekan negara tartamtu, padha kesusu kanggo nyimpen kanggo Simpenan. Saiki kahanan sing padha lan, kanthi mangkono, reaksi sing padha.
        Masalah karo cataclysm rampung, masalah karo koleksi sampah diwiwiti. Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan wis ngetung yen toko wis nggawa seger.
        Saiki dheweke duwe masalah karo kertas jamban, serbet lan disinfektan. Cetha sing kertas masalah, sampeyan ora bisa ngilangke dhewe karo koran elektronik, lan sampeyan mung bisa mbanting fly karo tablet, nanging pour bleach ing kabeh kakehan. Dheweke uga nyapu apa wae sing ngemot alkohol. Alkohol kasedhiya kanggo Advertisement ana, utawa rodo iku, kabeh uga kabongkar, saiki ana antrian kanggo vodka. Wiski ora cocog.
        Nanging kepiye pasar nanggepi apa sing kedadeyan. Kita wis ngeculake disinfektan kanggo smartphone. saka Xiaomi, lan kanggo jeroan.
        Umumé, kanggo sapa perang, lan kanggo sapa ibu sing ditresnani.
        1. +1
          Maret 22 2020
          Saiki dheweke duwe masalah kertas jamban

          iya ta? Lan, ing kene, prasasti ing poster, sakperangan alesan ing basa Rusia. Mbokmenawa - provokator saka "Departemen Negara" ....
          1. +4
            Maret 22 2020
            Miturut logika, amarga sampeyan nulis ing Rusia ing kene, sampeyan uga dadi provokator saka Departemen Luar Negeri.
            Lan sanajan saka ngendi logika sampeyan, sampeyan bodho, tembak metu saka biru. ngguyu
            1. 0
              Maret 22 2020
              Kutipan saka Rusticolus
              sampeyan uga provokator saka Departemen Negara.

              Iki minangka pelari pad kasur, sing disimpen ing kene khusus kanggo rombongan, uga siji pad pasta (ing cabang cedhak). Hey, yen ing dasare tembakan kasebut mlebu ing kasur, banjur menyang Amerika Serikat sampeyan mung kudu nyengir kanthi jahat lan ngirim luwih akeh. ya
        2. -4
          Maret 22 2020
          Dheweke duwe reaksi kaya ngono amarga negara menehi dhuwit: https://www.interfax.ru/world/699981
          Yen kita diwenehi 80000 rubel kanggo saben warga saiki, toko-toko ora bakal ngalami alangan, wong bakal tuku saka ati ...
          1. 0
            Maret 22 2020
            Mbuwang kabeh dhuwit iki ing vskuyu omong kosong. Negara isih butuh dhuwit kanggo vaksinasi kabeh wong, amarga virus iki minangka hibrida influenza lan radhang paru-paru karo manungsa saiki ing salawas-lawase.
        3. -2
          Maret 22 2020
          Dadi wong Amerika Vladimir wis digunakake kanggo ngrampungake masalah dhewe. Kabeh bantuan pemerintah federal yen ana bencana alam yaiku mulihake dalan, saluran listrik lan komunikasi. Yen nggawa panganan, mung dadi sukarelawan. Ora ana sing bakal mbangun omah kanggo dhuwit anggaran. padha mulang gratis, banjur nggawa grub, banjur mbangun kraton kanggo gubug, dheweke dhewe ora bisa mbajak desa utawa ndandani bendungan, kita uga mbangun kabeh bank, saiki banyune dhuwur, mesthine bakal ngambang.
      3. 0
        Maret 22 2020
        Sawise. Padha bakal njupuk ing saurutan. Jinis wong ora padha. Luwih kanggo comfort. More pangarep-arep kanggo telpon sing padha duwe wektu kanggo nelpon polisi, lan dheweke bakal teka.
        1. 0
          Maret 22 2020
          Sawise. Padha bakal njupuk ing saurutan. Jinis wong ora padha. Luwih kanggo comfort.

          tembak. Lan carane.
      4. +1
        Maret 22 2020
        Mental dudu coronavirus. Sampeyan ora bisa waras saka iku. hi
      5. +2
        Maret 22 2020
        Dear Eugene, ing kasus iki sampeyan salah. Ing Amerika Serikat, ing panggonan-panggonan (pedalaman), wong-wong cukup kuwat soldered lan patriotik. pemukiman (malah bisa nelpon rolas omah kutha) manggon bebarengan kanggo sawetara generasi, padha milih walikota lan sheriff, padha bantuan saben liyane. Kanggo jujur, padha luwih pinter saka kita Conto tartamtu - kita duwe masalah karo dalan kanggo sawetara taun bypassed tanggi bebarengan kanggo aplikasi kanggo kantor jaksa lan wilayah. Layang kasebut ditandatangani dening loro saka meh patang puluh rumah tangga - dheweke bakal ngrampok tanggane, apa iki bakal metu?
    3. +3
      Maret 22 2020
      ya wis. Aku ora meri. 10 ewu saben dina
      1. -1
        Maret 22 2020
        Ing kana, tes ditindakake dening sapa wae sing pengin. Asil wiwit mlebu. Iki ngganggu. Kita ora nindakake tes babar pisan. Dheweke ujar manawa ana 600 conto kanggo coronavirus, sing bakal ditindakake mung ing titik khusus Rospotrebnadzor lan mung kanggo sing dikirim dening dokter.
        1. +1
          Maret 22 2020
          Quote: Panjenengan
          Ing kana, tes ditindakake dening sapa wae sing pengin. Asil wiwit teka

          Wingi Hopkins nuduhake meh 27 ewu ing tingkat Prancis dina iki. Luwih saka 10 ewu saben dina. Iki carane akeh conto teka bebarengan kanggo njupuk
        2. +2
          Maret 22 2020
          Stripes nyolong diagnostik saka wong Italia. Wis kecekel. Sapa sing kudu kita nyolong, wong sing ditresnani?
        3. 0
          Maret 22 2020
          Quote: Panjenengan
          Ing kana, tes ditindakake dening sapa wae sing pengin. Asil wiwit mlebu. Iki ngganggu. Kita ora nindakake tes babar pisan.

          Apa yen bener? Kita nggawe luwih saka 160 ewu conto. Pira ing AS?
          https://yandex.ru/covid19
          Mekaten. Lan peta. Lan dinamika. Lan hubungane karo situs internasional ...
          1. 0
            Maret 22 2020
            Lha, sapa sing ora seneng?
          2. +5
            Maret 22 2020
            Quote: penembak gunung
            Apa yen bener? Kita nggawe luwih saka 160 ewu conto. Pira ing AS?

            1. 0
              Maret 22 2020
              Kutipan: Overlock
              Overlock

              Umm ... sampeyan ngerti pitakonan sing sampeyan jawab kanthi yakin? Utawa sampeyan, kaya, dhewe? nglirik

              - Masha, pinten dhuwit sampeyan nglampahi dina iki?
              - Ijo...

              Ngerti, nuwun Nyuwun
            2. -3
              Maret 22 2020
              Lan apa? Ing Rusia, 8 kaping luwih saka ing AS. Lan dicethakaké maksimum bisa. Mulane, ana kurang saka 100 kasus saben dina ... luwih kurang. Lan ing AS luwih saka 5000!!! Lan apa sing dituduhake?
              Amerika ora kejawab epidemi kasebut. Aku ngomong babagan Eropa ing umum.
        4. -3
          Maret 22 2020
          Quote: Panjenengan
          Ing kana, tes ditindakake dening sapa wae sing pengin.

          Sebutno regane, plz!
          1. 0
            Maret 22 2020
            Gratis.
    4. +2
      Maret 22 2020
      Gegayutan karo sabotase dening warga kutha-kutha gedhe ing rezim karantina Amerika, direncanakake ngenalake Pengawal Nasional lan Tentara AS menyang kutha-kutha kasebut.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +3
          Maret 22 2020
          Kutipan saka Sun Chaser
          Tentara ora bisa digawa menyang dalan. Ora duwe fitur kasebut.

          Perlu lan "fungsi" bakal langsung katon.
        2. +1
          Maret 22 2020
          Waca babagan kerusuhan Detroit taun 1967, ing ngendi Angkatan Udara Amerika ditarik kanthi apik.

          Presiden Lyndon Johnson mrentahake nggunakake unit militer miturut Undhang-undhang Pemberontakan Amerika taun 1807, sing ngidini panggunaan pasukan militer marang wargane.
      2. 0
        Maret 23 2020
        Iku misale jek kaya kahanan paling angel ing Seattle. Kaping pisanan, meh setengah saka wong Tionghoa. Kapindho, wong tuwa ngetungake peringatan marang panguwasa babagan netepi aturan safety. Pranyata papan panggonan kompak wong tuwa kena pengaruh virus meh 100%. Lan sing utama yaiku demokrasi, kapercayan sing jelas manawa apa sing ora dilarang dening hukum diidini. Lan sing panguwasa mung bisa nggawe Advisory statements, lan kanggo nepaki utawa ora kanggo nepaki bisnis warga. Ya, kaya fronde kaya ngono, sampeyan ngandhani, nanging kita meh kaya Che Guevara.
        1. 0
          Maret 23 2020
          Ing Amerika, kabeh bakal dadi cara - sing kudu mati, sing ora perlu urip ngguyu
    5. -3
      Maret 22 2020
      Kakurangan kita nyapu soba lan kertas jamban ing toko, stok lokal ing bedhil lan amunisi.
      1. +2
        Maret 22 2020
        Wong-wong mau wis suwe nyapu kabeh tisu jamban, saiki padha ngalih menyang batang
        1. +2
          Maret 22 2020
          Kutipan saka Cowbra.
          Wong-wong mau wis suwe nyapu kabeh tisu jamban, saiki padha ngalih menyang batang

          Kaya mangkono iku. Alex Brezhnev duwe video babagan iki.
      2. +3
        Maret 22 2020
        Kutipan: Alexey Alexandrovich
        Kakurangan kita nyapu soba lan kertas jamban ing toko, stok lokal ing bedhil lan amunisi.

        apa padha ngedol, padha tuku.
      3. 0
        Maret 23 2020
        Ing endi sampeyan ndeleng gupuh lan wong-wong sing nyapu kertas jamban lan soba kanthi gupuh? Inggih, padha nulis ing net, lan malah upload foto, sampeyan nyoba kanggo pindhah menyang toko dhewe kanggo katon.
        Sawetara wis tekan idiocy sing wiwit ngirim online babagan jumlah kasus. Tuladha tartamtu. Wilayah Amur, kutha Svobodny. Pabrik pangolahan gas paling gedhe lagi dibangun ing cedhak. Mung buruh migran sing kerja, ora nyenengake banget, lan ora nyenengake yen ana 25 ewu ing dina iki, nanging babagan liya. Siji wanita sing ora nyukupi wiwit ngirim surat babagan kasunyatan manawa ana 2 wong sing lara ing kana, siji digawa menyang rumah sakit regional ing sawetara mobil kapsul khusus, sing nomer loro ana ing penyakit infèksius lokal.
        ketemu. Mungkin mung wong bodho sing dikirim saka telpon, utawa bisa uga nuduhake yen dheweke bisa kerja lan golek wong bodho. Aku bakal nyimpang mundur iki babagan "tambang" sekolah, toko ....
        Padha ora sijine lady ing kunjara, nglanggar administratif, nanging aku padha bakal solder nggoleki kanggo kebekan, soko ing wilayah 100.
        Kahanan kasebut serius banget, mula sampeyan ora nulis apa wae.
    6. +1
      Maret 22 2020
      Piye wae informasi iki babagan keterlibatan Amerika ing panyebaran virus ing Wuhan ora cocog, miturut laporan sadurunge saka media China, bisa uga isih wong Tionghoa, bisa uga eksperimen karo virus pertempuran.
      1. 0
        Maret 22 2020
        Cukup pas. Kasur mung ora katon luwih saka irung, lan motto "kita kanggo soko" luwih gegandhengan karo wong-wong mau saka malah forelocks. Contone, padha nglatih Osama dhewe. sawise nampa 9/11 utawa, contone, iku CIA sing melu perdagangan narkoba, lan banjur longsoran retak meh ngubur AS ... Degenerates
      2. -1
        Maret 22 2020
        Wong Amerika bisa uga wis nemokke lan nggawa menyang Wuhan kanggo revisi, lan ing kana virus kasebut lolos saka laboratorium, lan saiki wong Tionghoa percaya yen Amerika kudu disalahake amarga dheweke pancen lincah nganti bisa ngatasi laboratorium. tembok. recourse
      3. +1
        Maret 22 2020
        Virus iki minangka produk masakan, ekologi lan kebersihan Cina - saben taun kena infeksi, kaya ing negara-negara Afrika.
    7. +4
      Maret 22 2020
      Dadi obat kasebut apik ... Bener, sapratelon saka populasi ora duwe akses menyang - ora ana apa-apa ...
    8. Komentar wis dibusak.
    9. +1
      Maret 22 2020
      "Metu." Pompeo.
    10. 0
      Maret 22 2020
      Napa dheweke butuh gaman - apa bakal nembak virus? ?? wong bodho Ana luwih perlu kanggo obat-obatan lan kebersihan pribadi tinimbang rong tong anyar, lan kartrid ngantuk kanggo wong-wong mau! !! wong bodho
      1. +5
        Maret 22 2020
        Napa dheweke butuh gaman - apa bakal nembak virus? ??

        Dheweke coughed - bang saka kabeh trunks. Boten pribadi.
      2. -1
        Maret 22 2020
        Dheweke nyedhiyakake kebersihan kanthi tuku kabeh kertas jamban.
      3. +1
        Maret 22 2020
        Quote: Irit
        Napa dheweke butuh gaman - apa bakal nembak virus? ?? wong bodho Ana luwih perlu kanggo obat-obatan lan kebersihan pribadi tinimbang rong tong anyar, lan kartrid ngantuk kanggo wong-wong mau! !! wong bodho

        virus mati saka geni lan suhu dhuwur saka gas bubuk, iki sterilization. Apa ora cetha? eseman
      4. -2
        Maret 22 2020
        Quote: Irit
        Napa dheweke butuh gaman - apa bakal nembak virus?

        Angkat kertas toilet.
    11. +5
      Maret 22 2020
      Warga Pennsylvania pancen kuwatir yen dheweke bakal diinjak-injak dening kabeh sampah saka New York lan jersey sing nistha. Polisi wis meh siyap masang kordon. (Info saka komunikasi pribadi.)
    12. +1
      Maret 22 2020
      Ya ... Sampeyan katon, lan Trump bakal nelpon lan njaluk bantuan ... ()
      1. -1
        Maret 22 2020
        Iki kudu ngirim sawetara divisi perawat kita menyang Amerika. Lan ngendi kanggo njaluk supaya akeh mau! opo Nanging awake dhewe kudu nyoba kanggo nyegah virus kasebut. Yen ora, awake dhewe bakal mbutuhake pitulungan, lan saka ngendi kita ngarep-arep yen jagad iki ana pandemi.
    13. +3
      Maret 22 2020
      Aku ora ngerti apa-apa ... padha ngomong babagan China, virus kasebut wis wiwit mudhun, kayane perusahaan wiwit kerja, ta?
      Amarga kasunyatan manawa China lan Amerika ana ing fase virus, lan yen isih kaya iki sajrone sewulan, lan yen rong luwih, saham bakal mudhun ... bakal luwih elek tinimbang hipotek 2008. krisis
      1. +2
        Maret 22 2020
        Ditilik saka kahanan ing jagad iki, China saiki bisa uga wis ngalih menyang statistik liyane - sing ora sedhih lan ngidini sampeyan ambegan optimisme sing sehat menyang negara kasebut. aran
        1. +1
          Maret 22 2020
          Kutipan saka: bessmertniy
          Ditilik saka kahanan ing jagad iki, China saiki bisa uga wis ngalih menyang statistik liyane - sing ora sedhih lan ngidini sampeyan ambegan optimisme sing sehat menyang negara kasebut.

          Sampeyan bisa uga bakal kaget, nanging ing China, para pelanggan bisnis ing dina pisanan wiwit nyumbang jumlah gedhe kanggo nglawan koronavirus. Kolega oligarki Rusia, lan jujur, "gagak ireng" koronavirus, njupuk dalan sing beda.
          Diskusi babagan prilaku oligarki lan bisnis gedhe ing latar mburi panyebaran koronavirus durung suda nganti pirang-pirang dina. Ing tangan siji, kita ndeleng pengusaha Cina sing, kanthi nyediakake dhuwit akeh, bisa mbantu nglawan penyakit kasebut. Akibaté, China saiki ujar manawa pandemi saya mudhun. Ing sisih liya, ana oligarki lan pengusaha Rusia sing ... ujar manawa panguwasa nindakake kabeh sing salah. Dadi, ayo ngomong.
          Cina. bisnis. Patron
          Dadi, apa sing ditindakake wong sugih Tionghoa sing "ilang saka media" sajrone wabah kasebut? Nanging apa...
          Ana unen-unen wong Tionghoa: yen langit tiba, gedhe-gedhe nulungi. Wektu wis dikonfirmasi akurasi kawicaksanan rakyat. Wabah kasebut parah banget nganti Wuhan, Hubei lan malah kabeh negara butuh dhukungan. Nanging ing wektu sing padha, kekuwatane rakyat biasa mung winates, mung sethithik sing bisa ditindakake dhewe. Lan nalika iku sing dhuwur banget dibutuhake kanggo ndhukung langit. Lan sapa sing paling dhuwur ing antarane kita? Lan iki perusahaan gedhe sing kabeh wong ngerti: Alibaba, Tengxun, Baidu, Jingdong, Dodo, Wanda, Huawei.
          Ing dhuwur wabah kasebut, media China luwih fokus marang dokter, pasien, Hubei lan Wuhan ... Perusahaan sing paling ora diomongake.
          Ing wiwitan, ora kabeh jelas karo virus, ora ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake, kepiye carane. Lan reaksi pisanan saka magnates yaiku: njupuk dhuwit kita! Akun raksasa Internet, nyatane, diwiwiti kanthi 100 yuta yuan.
          "Wangyi" - 100 yuta.
          "Dodo" - 100 yuta.
          "Kuaishou" - 100 yuta.
          Meituan Group - 200 yuta.
          "Baidu" - 300 yuta.
          Raksasa teknologi Internet berbasis Beijing, ByteDance, wiwitane ngalokasiake 200 yuta, banjur nambahake 191 yuta liyane, dadi total dadi 391 yuta yuan. Dhuwit iki utamane kanggo para pekerja medis lan wong lara ing garis ngarep, kanthi rega 100 yuan saben wong, lan siji yuta kanggo wong sing tiwas sajrone tugas.
          Tengxun wiwitane nyumbang 300 yuta yuan. Sawise iku, tambahan 200 yuta. Ing tanggal 8 Februari, Tengxun wis nyumbang milyar yuan liyane, kanthi total 1,5 milyar.
          Alibaba nyiyapake dana milyar dolar kanggo tuku pasokan medis, banjur nandur modal 1 milyar liyane kanggo ndhukung produsen pertanian lan 20 yuta kanggo tim akademisi Zhong Nanshan, kepala epidemiologis. Sauntara kuwi, Ma Yun (Jack Ma) kanthi pribadi nyumbang 100 yuta. Iki wis 2,12 milyar.
          Iki mung bagian sekedhik saka sumbangan saka raksasa internet. Ana liyane - iku angel kanggo nglacak kabeh. Ing tanggal 30 Januari, kontribusi saka 800 perusahaan ing saindenging negara nganti 13 milyar yuan (1 yuan-11 rubel)
          Tycoon nindakake tugas nyedhiyakake topeng, panganan, pasokan medis, lan liya-liyane. Lan wong-wong sing nyoba entuk bathi saka kacilakan wong bisa ngetung paukuman sing abot.
          golek bathi? Siap mbayar
          Mesthi, wong Cina uga wong. Ana uga sing nyoba kanggo awis ing gupuh umum. Lan ... minangka asil, para pengusaha dhewe ngetokake statement babagan perkara iki. Jingdong lan Alibaba njaluk larangan kenaikan rega topeng
          kasunyatan iku kasunyatan - billionaires Cina ora stint lan mbantu negara.
          "Dheweke duwe dhuwit, duwe teknologi, duwe ide, duwe kulawarga. Nalika negara butuh banget, kabeh padha dadi siji, ora ragu-ragu menehi sumbangan gedhe. Ing wektu sing angel, masyarakat butuh pahlawan, lan, "Dheweke duwe dhuwit, duwe teknologi, duwe ide, duwe kulawarga. pranyata, perusahaan heroik. Amarga kekuwatane perusahaan gedhe sepuluh yuta luwih gedhe tinimbang wong biasa."
          Lan babagan Rusia?
          Mesthi, ana perusahaan sing nanggapi masalah. Dikenal yen Yandex lan, contone, Sberbank nyedhiyakake pitulungan kanggo ngatur pembelajaran jarak jauh kanggo bocah sekolah lan siswa kanthi platform. Rostelecom wis ngowahi tarif, nanging kaya operator telekomunikasi liyane sing nyedhiyakake platform kanggo ngatasi masalah sing ana gandhengane karo ora ana ing awake dhewe. Sawetara bioskop wis mbukak akses gratis menyang pangkalane. Lan pengusaha swasta melu kampanye kanggo ndhukung wong-wong sing butuh ing wektu sing angel, contone, kanthi ngumpulake panganan.
          Ing sisih liya, kepala Sberbank German Gref langsung ngomong babagan perlu kanggo transisi umum kita menyang online - contone, ing masalah pembayaran tanpa awis. Cetha yen ing kene filantropi bertepatan karo kepentingan pribadi, sing uga ora ala. Lan ana precedents cukup elek, kang, contone, ngandika wartawan TV Vladimir Solovyov.
          "Masalah wis teka ing kita," ujare ing alirane, tegese virus kasebut uga digawa menyang Rusia. "Apa sing ditindakake para oligarki? Ora ana sing bakal nyekel dheweke. negara. Menehi dhuwit! Menehi dhuwit kanggo negara! Ora... Kabeh lunga menyang endi wae, kakumbah. Ora kaya ing China. Ora kaya ing Amerika. Lan wong-wong sing paling sugih ndeleng kabeh iki - lan: "Ts-ts-ts-ts-ts-ts ... ora kaya ngono, tumindak sampeyan ora kaya ngono, ora, sampeyan urip salah, oh-oh-oh-oh. "
          Sampeyan umume nindakake kabeh salah ... Dadi utawa ora?
          Petisi mbukak babagan tumindak salah saka panguwasa Rusia dumadi saka 24 penandatangan. Antarane wong-wong mau ora akeh ahli minangka simpatisan. Contone, penerbit Irina Prokhorova, penulis Lyudmila Ulitskaya, ekonom Sergei Guriev, lan Anastasia Vasilyeva, sing wis kejiret ing palsu luwih saka sapisan, tanggung jawab kanggo "serikat dagang dokter" ing sangisore naungan Alexei Navalny. Minangka kanggo wakil saka masyarakat profesional, siji bisa nemokake ahli biologi Irina Yakutenko utawa, contone, dhokter Alexei Golovenko antarane signatories.
          Nanging ora malah dhaftar signatories menarik, nanging panjaluk. Kanggo miwiti, para penandatangan negesake manawa Rusia kudu tuku tes asing kanggo ndeteksi coronavirus - lan tanpa sertifikasi. Dheweke uga nulis manawa klinik swasta, lan ora mung organisasi pemerintah, kudu bisa nyoba.
          Читать полностьюhttps://yandex.ru/turbo?text=https%3A%2F%2Ftsargrad.tv%2Fnews%2Foligarhi-chjornye-vorony-koronavirusa-russkih-snova-vybrali-zhertvoj-a-v-kitae-ne-tak_243816
          1. +1
            Maret 22 2020
            Ing Rusia, dana gedhe isih digunakake kanggo pangembangan vaksin nglawan coronovirus. Gajine ngluwihi gaji karyawan ing laboratorium sing padha ing Amerika lan kalebu sing paling dhuwur ing donya. wassat
            Ahli biologi sing kerja awan lan wengi ing Pusat Vektor kanggo Virologi lan Bioteknologi babagan vaksin nglawan epidemi sing nggegirisi nampa 14,5 ewu rubel saben wulan.
            Saiki, institusi ilmu anggaran federal, Pusat Ilmiah Negara kanggo Virologi lan Bioteknologi "Vektor" minangka salah sawijining pusat virologi lan bioteknologi ilmiah paling gedhe ing Rusia. Karyawan pusat kerja ing saindhenging jam lan wis ana prestasi.

            Contone, tanggal 17 Maret, dheweke nemokake 13 varian vaksin koronavirus. Asil pisanan bakal diumumake ing wulan Juni.

            Saiki ing situs web "Vektor" ana informasi babagan kompetisi ngisi sawetara posisi sing kosong sekaligus. Gaji sing ditawakake kanggo para kandidat banget. Contone, peneliti senior ditawakake gaji 30 rubel, peneliti prasaja - saka 14 rubel, lan peneliti junior Departemen Virologi Molekuler Flaviviruses lan Hepatitis Viral - saka 556 rubel.

            https://www.om1.ru/news/society/187779-obnarodovany_zarplaty_novosibirskikh_uchenykh_kotorye_spasajut_mir_ot_koronavirusa__cifry_shokirujut/
            Wah, sampeyan "kelas menengah"! ngguyu
            1. 0
              Maret 22 2020
              Kutipan saka Monster_Fat
              Saiki ing situs web "Vektor" ana informasi babagan kompetisi ngisi sawetara posisi sing kosong sekaligus. Gaji sing ditawakake kanggo para kandidat banget. Contone, peneliti senior ditawakake gaji 30 rubel, peneliti prasaja - saka 14 rubel, lan peneliti junior Departemen Virologi Molekuler Flaviviruses lan Hepatitis Viral - saka 556 rubel.

              Aku ora duwe tembung, ora kabeh sad
            2. -1
              Maret 22 2020
              Kutipan saka Monster_Fat
              Wah, sampeyan "kelas menengah"

              Wah, sampeyan "troll lokal" ngguyu

              Kita maca kanthi teliti:

              Gaji: saka 30 rubel.

              Pembayaran insentif: sesuai karo Peraturan babagan remunerasi ing Institusi Anggaran Federal SSC VB "Vektor" Rospotrebnadzor.

              Paket sosial: sesuai karo Kode Buruh Federasi Rusia lan persetujuan kolektif

              1. "Saka 30000" ora "nganti 30000".
              2. Miturut pengalaman karya kanggo negara ing 2010 lan sethitik mengko, aku bener njaluk 40 ing tangan karo gaji 17. Sampeyan bisa ngguyu.

              Ya, link:

      2. 0
        Maret 22 2020
        China bisa mobilisasi nglawan ancaman kasebut, ing saindenging jagad, sayangé, ora bisa. Prinsip obat bencana wis bisa digunakake ing kene, sing wis dilalekake ing jagad liyane "manusiawi". Ing Rusia, sawise kabeh masalah ing 30-40 taun kepungkur, isih kaya ngono, liyane mlaku ing dalan optimasi sadurunge.
        1. -1
          Maret 22 2020
          Ayo ndeleng carane China mobilisasi nalika dikenani biaya dening sawetara negara ing saindenging jagad amarga ndhelikake informasi babagan virus iki lan umume nyebarake, sing banjur nyebabake akeh tiwas lan kerugian pirang-pirang milyar dolar kanggo ekonomi - saiki infeksi iki lan sesuk bakal kedadeyan. duwe hibrida tuberkulosis influenza kanthi daya tahan basil hepatitis?
          1. 0
            Maret 22 2020
            flu TB? Huruf sing menarik. Amarga akeh penyakit alami, mula kaya ngaku Jepang kanggo tsunami sing asale saka pesisir.
            1. 0
              Maret 22 2020
              Dheweke duwe siji-sijine sumber kabeh virus kasebut ing kana - pawon sing kurang ajar.
              1. 0
                Maret 22 2020
                Cukup kontak karo kewan sing kena infeksi.
                Aku wonder apa anti-vaxxers mikir bab kabeh iki? Utawa wis padha mati?
      3. -1
        Maret 22 2020
        Kutipan: Warrior MoreTot
        babagan China, dheweke ujar manawa virus kasebut wis mudhun

        Sing ringkih mati, sing kuwat slamet.
    14. +2
      Maret 22 2020
      Aku ora gloat, nanging Gusti nandhani nakal.
    15. -19
      Maret 22 2020
      Amerika bakal ngatasi virus korona. Ora ana keraguan babagan iki. Kaya biasane, dheweke kerja kanthi cepet lan efisien. Utamane, ngimpor interferon 2b saka Kuba wis diidini suwe. Sing ngerti ana sanksi. Interferon perlu kanggo perawatan koronavirus ing tahap awal.
      Ing Rusia, jumlah wong sing kena infeksi diterangake kanthi jumlah tes sing ditindakake. Senajan tes biaya Penny. Nanging kudu diprodhuksi ing jumlah sing dibutuhake. Ing babagan iki, Korea Kidul wis nuduhake efisiensi sing luar biasa. Dikembangake lan diprodhuksi massal tes kasebut. Kajaba iku, padha ditawakake kanggo ekspor. Perusahaan kita uga ditawakake.
      Kasunyatan sing kondhang yen Rusia ora nggawe peralatan pelindung. Kita ora duwe respirator utawa topeng sing cukup. Saiki, miturut pesenan Mishustin, narapidana, siswa lan, amarga sawetara alasan, Pengawal Nasional bakal miwiti njahit. Dadi aku ngusulake supaya katon luwih cedhak ora saka njaba, nanging ing njero negaramu dhewe. Kita wis luwih seneng tinimbang kabeh wong ing donya.
      1. -1
        Maret 22 2020
        Koe pancen goblok tenan...
        1. +1
          Maret 22 2020
          Kutipan saka michael2000
          Koe pancen goblok tenan...

          Ya, kayane dheweke nyuda dana, lan manual latihan wis suwe ora dianyari ... Zeks jahitan topeng kanggo dheweke. ngguyu Saka gauze, ing Singers pra-perang karo drive mlaku, mbokmenawa. Ale, badut, ora ana sing bisa njahit - Navalny dibebasake, lan Savchenko ora bisa njahit - dheweke nembak Rada nganggo mortir ngguyu
          1. +1
            Maret 22 2020
            Mungkin ora "narapidana", bisa uga "sapa, ing endi wae beda":
          2. -5
            Maret 22 2020
            Kutipan saka Cowbra.
            Ya, iku felt sing padha wis suda pendanaan, lan manual latihan wis ora dianyari kanggo dangu ... Kang narapidana jahitan topeng Saka gauze, ing Penyanyi pra-perang karo drive mlaku, mbokmenawa. Ale, badut, ora ana sing bisa njahit - Navalny dibebasake, lan Savchenko ora bisa njahit - dheweke nembak Rada nganggo mortir

            Wangsulan. Sampeyan pancen wong aneh. Sampeyan ora percaya karo perdana menteri.
            Perdana Menteri Mikhail Mishustin menehi pitunjuk kanggo nggawe kahanan kanggo produksi topeng medis ing institusi Layanan Penjara Federal (FSIN). Iki dilaporake dening RBC kanthi referensi kanggo pesenan Perdana Menteri dhewe.

            Dokumen kasebut, sing keasliane dikonfirmasi kanggo publikasi dening sumber sing cedhak karo pamrentah, mrentah Kementerian Kehakiman lan Layanan Penjara Federal kanggo melu tawanan ing produksi topeng medis saben dina. Instruksi kasebut uga nuduhake nyiptakake kahanan kanggo produksi peralatan pelindung pribadi (topeng medis, gaun, lan liya-liyane) ing organisasi sing di bawah Kementerian Pertahanan, Kementerian Pendidikan, Kementerian Pendidikan, lan Pengawal Rusia. Siswa, siswa institusi pendidikan khusus menengah, lan personel militer bakal melu nggawe.
            1. 0
              Maret 22 2020
              Quote: antik
              Sampeyan ora percaya karo perdana menteri.

              Apa iku, VLYADISLV? Ing statement kasebut. sing wis kejiret ngapusi luwih saka sepisan - padha ngapusi maneh? Bocah, rungokake kene. lan aja nganti bingung. dhawuhe sapa? Dadi kudu - yen sampeyan ora ngerti - ing portal resmi sing cocog, nanging ora. Dadi? "Schenevmerla! DUkraine lemu nganti lara"
      2. -3
        Maret 22 2020
        Kasunyatan sing kondhang yen Rusia ora nggawe peralatan pelindung. Kita ora duwe respirator utawa topeng sing cukup. Saiki, miturut pesenan Mishustin, narapidana, siswa lan, amarga sawetara alasan, Pengawal Nasional bakal miwiti njahit. Dadi aku ngusulake supaya katon luwih cedhak ora saka njaba, nanging ing njero negaramu dhewe. Kita wis luwih seneng tinimbang kabeh wong ing donya. Iku dudu topeng sing dibutuhake ing kene, nanging respirator, luwih becik konstruksi, lan iki mung nyimpen saka kamera video pengawasan ruangan, lan sanajan ora kebak. ngguyu
        1. +3
          Maret 22 2020
          Kasunyatan sing kondhang yen Rusia ora nggawe peralatan pelindung.

          LLC "Geksa" Kutha Dubna. Aku lunga ndeleng kothak topengku. Lan saiki aku ora ana ing Rusia.
          1. -7
            Maret 22 2020
            Ora ana topeng ing apotek Rusia. Ora ana perusahaan sing nampa pesenan kanggo topeng lan respirator. Des. Ora ana dana lan antiseptik ing apotek hipersonik Rusia. Wong Tionghoa nawakake topeng kanggo $ 0,4-0,47. Respirator $ 2,5. Tingkat antivirus.
            Tes ditawakake Korea Selatan. Ing jumlah tanpa wates. Nanging dheweke ora duwe sertifikat registrasi. Regane murah.
            1. +2
              Maret 22 2020
              Quote: antik
              Ora ana topeng ing apotek Rusia.

              Ora ing kutha kita, kene sampeyan bener. Nanging ana panemu manawa topeng kasebut ora akeh mbantu. Nyuwun
              1. +2
                Maret 22 2020
                yen topeng iki ora mbantu

                Mesthi wae dheweke ora mbantu. Padha ora nglindhungi membran mucous saka mripat. Ya, lan ora ana sing nganggo jas PPE) Dheweke teka ing omah, goyangake jaket, nyedhot virus, lunga kanthi seneng)
          2. +5
            Maret 22 2020
            Kutipan: Vadim02rus
            LLC "Geksa" Kutha Dubna. Aku lunga ndeleng kothak topengku. Lan saiki aku ora ana ing Rusia.

            ngendi aku bisa tuku?
            1. +2
              Maret 22 2020
              ngendi aku bisa tuku?

              Wong kasebut ngaku yen dheweke ora ngasilake. Iku nguripake metu padha gawé, lan ora mung ana.
              Where tuku HZ. Ing taun iku padha tuku ing Astana, nalika padha kemoterapi kanggo bojoku.
        2. +2
          Maret 22 2020
          Kutipan: Gennady Fomkin
          Kasunyatan sing kondhang yen Rusia ora nggawe peralatan pelindung. Kita ora duwe respirator utawa topeng sing cukup.

          ngguyu
          https://senserussia.com
          https://productcenter.ru/producers/catalog-mieditsinskiie-maski-dlia-litsa-3335
          OOO Maska (TM SENSE) minangka pabrikan Rusia kanggo produk medis sing bisa digunakake.
          Kegiatan utama kita yaiku produksi lan grosir topeng medis sing bisa digunakake saka kain non-anyaman generasi paling anyar.

          OOO PO Pharmcom Novouralsk
          SalutemE produksi topeng linen! Velikiy Novgorod

          ... Inggih, punika. siji pitakon panelusuran ngguyu Volume sing cukup -
          Ora, ora ana topeng ing apotek. Volume cilik sing mlebu didol langsung. Kenging punapa? Amarga negara ngentekake pirang-pirang dekade paling akeh 400 ewu topeng medis saben dina. Iki kalebu kabeh jinis "saham mobilisasi" ing institusi medis khusus.
          Saiki panjaluke kira-kira 3,5-4 yuta topeng saben dina. Yen pandemi tekan tingkat Italia utawa Wuhan saiki ing wektu sing paling ala, bisa mlumpat nganti 400 yuta potongan saben dina.

          Nanging ora ana hubungane karo "volume sing nyukupi"
          Amarga langkah-langkah darurat, produksi saiki bisa disebar nganti 900 ewu potongan. Nganggep industri tambahan cilik, total output wis tambah dadi 1,2 yuta. Saiki lagi ngluncurake shift katelu tambahan (padha isih kudu nyewa wong, sing ora rampung ing limang menit) lan nyepetake konversi industri sandhangan liyane sing cocog. . Miturut Menteri Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia Denis Manturov, ing Maret iki wis menehi 1,5 yuta potongan saben dina.
          1. -7
            Maret 22 2020
            Kita maca kanthi teliti. Rusia ora ngasilake kanthi jumlah sing nyukupi.... Khusus, topeng Rusia pancen omong kosong. Ora ana dana. Aja tuku antiseptik. Negara kasebut pancen ora cocog karo tantangan lan bebaya modern. Nanging kita wis tangi saka dhengkul kita. Lan bangga katon ing donya watara kita, squatting. Insya Allah, wabah bakal nyebar, kita bakal ngimpi elek. Ventilator sapisan lan kaping pindho. Mekaten. Biologi molekuler, kaping. Lan iku. Pusat sing bisa ngurutake "balung", tegese sinau reseptor, karakteristik interaksi virus lan sel, sintesis obat, kajaba arbidol, maneh.
            Amerika minangka negara gedhe. Negara ilmuwan gedhe, obat sing apik, populasi patriotik, lan kanthi pemahaman sing apik babagan demokrasi. Srengenge, mung ana srengéngé, lan dudu pemimpin sing madhep rembulan, sing ana ing saubenge para abdi dalem.
            1. +2
              Maret 22 2020
              Quote: antik
              Kita maca kanthi teliti.

              MASKER VIRUS AJA Mbantu!!! Perlindhungan cilik - bantuan sethithik. yen pembawa virus nganggo topeng. nanging - mung ing kasus kasebut. yen dheweke sijine topeng bubar, Kelembapan (idu) bakal garing sethitik - lan siphoning liwat topeng bakal persis padha. kaya wong sing kena infeksi ora nganggo topeng. Lan ing lawang mlebu - topeng ora bakal mbantu, lan standar apa wae.
              Quote: antik
              Biologi molekuler, kaping.

              ... ora ana. Ana ahli mikrobiologi. ana ahli biokimia. lan ahli biologi molekuler ora diimpor ...
              Quote: antik
              Lan bangga katon ing donya watara kita, squatting.

              Apa pemilik ngidini sampeyan unbend? Lan sijine tsak, sampeyan wis ngerti babagan moncong
              1. -6
                Maret 22 2020
                Matur nuwun kanggo tembung apik. Sampeyan langsung aran kaya profesional kelas dhuwur. Gaya, suku kata, kabeh apik! Aku seneng banget karo ahli biologi molekuler. Dadi ayo menang! Ora kanggo biologi molekuler, microbiologists urip! Sapa sing mung bakal nggarap asam nukleat virus, nggawe obat anyar, lan umume mindhah kemajuan?
                1. +1
                  Maret 22 2020
                  Molekul biologi sampeyan! Sampeyan mung kudu mabuk dhisik ing Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia lan golek ahli biologi molekuler. Kanthi YOU ing sirah - kanggo defend everyone. Bareng ing gaya YOUR. Goblin, bener? Sapa iki - "biologi molekuler"? ngguyu
                  1. -6
                    Maret 22 2020
                    Kutipan saka Cowbra.
                    Sapa iki - "biologi molekuler"?

                    Google duwe kabeh.
                    1. +2
                      Maret 22 2020
                      Ora. , Ora ana. Lan tanpa Google - aku dudu sing nyanyi lagu babagan "ahli biologi molekuler" - apa sampeyan bisa nerangake?
                2. +3
                  Maret 22 2020
                  Quote: antik
                  Matur nuwun kanggo tembung apik.

                  Apa halo, iki jawabane. nglirik ngguyu
              2. -8
                Maret 22 2020
                Jumlah ventilator sing diprodhuksi ing Rusia sajrone 20 taun kepungkur. Iki minangka informasi tambahan kanggo sampeyan, para aktivis, kolonel lan jenderal kanthi epaulet sing dicet kanggo katentreman atine. Sajrone 20 taun, 2,6 ewu ventilator wis diprodhuksi ing Rusia. Ana sawetara bagean cilik sing diimpor. Nanging biasane ditemokake ing rumah sakit gedhe. Kira-kira pira wong sing bisa kita lara, lan pira sing isa ditulungi. Aja lali yen piranti kasebut terus digunakake. Operasi sing direncanakake lan darurat, resusitasi, kabeh karya kasebut mbutuhake ventilasi mekanik.
                1. +2
                  Maret 22 2020
                  Fantik. sampeyan kanggo pembangunan - sampeyan ngerti. Nalika IVL digunakake? Lan standar kanggo nyedhiyakake populasi piranti ventilasi paru-paru buatan - sampeyan ngerti? Lan saka ngendi asale standar - ngerti? Loro pitakonan - sampeyan njawab. larang
                  Aja lali, ya. karo sampeyan kanggo "ahli biologi molekuler" - jawaban. Ayo. manual, babaran ing squat! ngguyu
                2. +3
                  Maret 22 2020
                  Quote: antik
                  . Kira-kira pira wong sing bisa kita lara, lan pira sing isa ditulungi

                  Ing endi kita duwe?
                  Quote: antik
                  Jumlah ventilator sing diprodhuksi ing Rusia sajrone 20 taun kepungkur.

                  Ing kene, kanthi adil, ora kabeh dadi rosy, ing kene ana pendapat sing menarik, aku pengin dadi salah, nanging ...
            2. +2
              Maret 22 2020
              Quote: antik
              Inggih, khusus, topeng Rusia iku telek

              Mesthi wae ... mung "native", mung saka Ukraina, mung hardcore ... "antik", sampeyan ora olèh ing kene, wis weruh? nglirik

              Lan sampeyan bakal mungkasi munggah padha mantan "Kristal", banjur Katya-loro lan saiki setan iku sawetara jenis indistinct - umum nglirwakake. Embuh kaya ngene, ehem, omonganmu omong kosong. Kanca-kanca tresna
              1. -5
                Maret 22 2020
                [/ quote] [quote = Golovan Jack] Lan sampeyan bakal mungkasi munggah padha karo mantan "Kristal", banjur Katya-loro lan saiki setan iku sawetara jenis indistinct - umum nglirwakake. Embuh kaya ngene, ehem, omonganmu omong kosong.

                Inggih, pisanan kabeh, iku ora ngganggu kula. Nggatekake ora digatekake. Iki game bodho saka jenderal lan marshals. Kapindho, aku ngerti tenan perusahaan apa sing sampeyan duwe ing kene lan saka nursery sampeyan crawled metu. Katelu, kabeh tangisan bungah lan kapercayan mutlak ing kabeneranku dhewe nyebabake sawetara keraguan. Good luck kanggo pangkat sabanjuré. ngguyu
                1. +2
                  Maret 22 2020
                  Quote: antik
                  Inggih, pisanan kabeh, iku ora ngganggu kula. Nglirwakake ora nglirwakake

                  Sampeyan salah paham. Saiki, aku nyoba ngomong karo sampeyan kaya manungsa. Banjur aku bakal mandheg. Banjur akeh wong bakal mandheg. Lan sampeyan bakal bosen ...

                  Manuk iki bakal mati amarga bosen
                  Amarga dheweke ora bisa lungguh ...

                  Ayo.. atnik ngguyu
                  1. -6
                    Maret 22 2020
                    Kutipan: Golovan Jack
                    Sampeyan salah paham. Saiki, aku nyoba ngomong karo sampeyan kaya manungsa.

                    Aku ora kasengsem ngomong karo sampeyan.
                2. +2
                  Maret 22 2020
                  Quote: antik
                  Inggih, pisanan kabeh, iku ora ngganggu kula.

                  Ora bakal soar, ora nulis. ngguyu
        3. +4
          Maret 22 2020
          Kutipan: Gennady Fomkin
          Kasunyatan sing kondhang yen Rusia ora nggawe peralatan pelindung.

          Ya, topeng lan saringan gas PMM-88 lan PMK-3 kanggo dheweke, ketoke produksi Martian. ngguyu
          1. +1
            Maret 22 2020
            Apa sampeyan mlumpat ing wong? Dheweke mung ngutip "kuna", lan entuk minus)
          2. -6
            Maret 22 2020
            Quote: Tank Hard
            Ya, gasku topeng PMM-88 lan PMK-3 lan saringan kanggo dheweke, ketoke produksi Mars.

            Apa sampeyan nganggo ing kutha? Apa sampeyan lali masang nalika tangi?
            1. +3
              Maret 22 2020
              Quote: antik
              Apa sampeyan nganggo ing kutha? Apa sampeyan lali masang nalika tangi?

              Aku ora nyopot, sampeyan intelektual kita ... ngguyu
              1. -4
                Maret 22 2020
                Inggih rampung. Foto-foto wis teka, ayo padha bungah-bungah.
                1. +2
                  Maret 22 2020
                  Quote: antik
                  Foto-foto wis teka, ayo padha bungah-bungah.

                  Aku bakal ngirim ing pribadi. nglirik
                2. +2
                  Maret 22 2020
                  Quote: antik
                  Inggih rampung. Foto-foto wis teka, ayo padha bungah-bungah.

                  Iku ora bisa metu ing pribadi, tetep kene.

                  Aku ing tengah, ing cangkang saka judhul. Aku bisa nerangake kanggo sampeyan carane nganggo topeng gas ing wong. nglirik
                  1. -5
                    Maret 22 2020
                    Freak, kenapa sampeyan tanpa topeng gas favorit? Sampeyan lara, Gusti Allah pareng komplikasi. Lan kita ora bisa ketemu. Aja nembak! Mugi sehat.
                    1. +2
                      Maret 22 2020
                      Quote: antik
                      Lan kita ora bisa ketemu

                      Sapa sing bakal mangu! ngguyu Pejuang internet, padha banget ... aran lol
          3. +3
            Maret 22 2020
            Quote: Tank Hard
            Ya, topeng lan saringan gas PMM-88 lan PMK-3 kanggo dheweke, ketoke produksi Martian.

            Luwih becik nonton ukr sing dilindhungi:

            Yen sampeyan ora ngerti. ing Mahkota cara transmisi iki - saliyane kanggo udhara (ambegan, kira-kira) - uga nular (tutul). Badut ing topeng gas. nanging tanpa sarung tangan - ing transportasi umum. clinging ing handrail
            1. +3
              Maret 22 2020
              Kutipan saka Cowbra.
              Yen sampeyan ora ngerti. ing Mahkota cara transmisi iki - saliyane kanggo udhara (ambegan, kira-kira) - uga nular (tutul). Badut ing topeng gas. nanging tanpa sarung tangan - ing transportasi umum. clinging kanggo tugas

              Nanging, ora trep kanggo perang ing topeng gas iki, kita entuk PMK-3 nglirik ngguyu
              1. +2
                Maret 22 2020
                Iku ora trep kanggo perang ing topeng gas ing umum! ngguyu
                1. +2
                  Maret 22 2020
                  Kutipan saka Cowbra.
                  Iku ora trep kanggo perang ing topeng gas ing umum!

                  Lan tanpa topeng gas - lan ora trep ngguyu
                  1. +2
                    Maret 22 2020
                    Ora, supaya "gajah mlayu" ing kono. Nah, aku malah duwe kewan beda ing avatarku. jancok-jancok ngguyu
                2. +4
                  Maret 22 2020
                  Kutipan saka Cowbra.
                  Iku ora trep kanggo perang ing topeng gas ing umum

                  Iki mesthi, Nanging, luwih ora trep ing sawetara saka liyane. nglirik
                  1. +3
                    Maret 22 2020
                    Quote: Tank Hard
                    Kutipan saka Cowbra.
                    Iku ora trep kanggo perang ing topeng gas ing umum

                    Iki mesthi, Nanging, luwih ora trep ing sawetara saka liyane. nglirik

                    Tank, mandheg mandheg ngguyu

                    Ya, topeng gas - sing bisa dingerteni, cowvirus roam (Cowbra, ora ana sing pribadi ngguyu ). Lan sing arep perang karo sapa? Kita ora manggon ing Amerika, teh... Nyuwun ngguyu
                    1. +3
                      Maret 22 2020
                      Kutipan: Golovan Jack
                      . Lan sapa sing arep perang? Kita ora manggon ing Amerika, teh

                      Ketoke trauma psikologis remaja ... Nyuwun Ing taun 1990, aku ngalami "acara Osh", kenangan tetep ing salawas-lawase, banjur ana macem-macem, kalebu "Batken" lan "revolusi tulip", kabeh kena ing aku pribadi. Wiwit kuwi, sanajan aku ora pengin sapa wae, aku nyiapake ... aran
                      1. +3
                        Maret 22 2020
                        Quote: Tank Hard
                        Ing taun 1990 dheweke slamet saka "acara Osh"

                        Sampeyan ngandika aku elinga. Sanak-sedulure bojoku saka kana, ehem, budhal ing wektune, mula aku rada nyepelekake kedadeyan ing kana.

                        Quote: Tank Hard
                        sanajan aku ora pengin sapa wae, nanging aku nyiapake ...

                        Sampeyan ora bisa guyon maneh, ta? Banjur - yen sampeyan gelut serius - dadi kenapa sampeyan butuh topeng gas? nglirik
                        1. +2
                          Maret 22 2020
                          Kutipan: Golovan Jack
                          Banjur - yen sampeyan gelut serius - dadi kenapa sampeyan butuh topeng gas?

                          Lan carane sethitik iku? nglirik ngguyu
                          Ngomong-ngomong, review sing menarik, mungkin ana sing bakal migunani ... aran
                        2. +1
                          Maret 22 2020
                          Aku malah ora bakal nonton video. Yen ana, aku bakal mbungkus lembaran (yen aku nemokake) lan nyusup ing endi wae ... ing endi wae mripatku katon wassat
                        3. +2
                          Maret 22 2020
                          Kutipan: Golovan Jack
                          Aku malah ora bakal katon. Aku bakal mbungkus dhewe ing lembaran, yen aku nemokake, lan nyusup ... ing ngendi wae mripatku katon

                          Ing menara tikus, wanita tuwa saka lantai ndhuwur dadi unsur sing cocog kanggo nglindhungi tikus saka panyerang, ora wedi, mbuwang macem-macem obyek ing panyerang, lan banjur nglacak wilayah kasebut saka optik. Nanging ana "tikus" tartamtu, padha ora ninggalake dhewe. nglirik
                        4. +1
                          Maret 22 2020
                          Quote: Tank Hard
                          Ing menara rat wong wadon tuwa

                          Aku ngomong - Marauder - luwih apik. Luwih kaya urip. "Menara" minangka splint. Karting...
                        5. +3
                          Maret 22 2020
                          Kutipan: Golovan Jack
                          Aku ngomong - Marauder - luwih apik. Luwih kaya urip. "Menara" minangka splint. Karting...

                          Lan aku seneng. Akeh saran praktis, ora kaya Marauder. Beda kahanan, beda buku. Menara nuduhake uga kaslametané klompok ing kahanan sing luwih bisa kanggo RF saka sing diterangake ing Marauder. Praktek nuduhake yen klompok kanca sing diatur saka 30 nganti 100 wong bisa urip; Nyuwun
                        6. +1
                          Maret 22 2020
                          Tank, iki hard OFF kene ... Aku, karo ijin, bakal ninggalake diskusi ngguyu
    16. +2
      Maret 22 2020
      Apa dheweke ana kanggo njupuk bali saka virus utawa remet panganan, obat-obatan lan kertas jamban saka siji liyane? Sawetara negara nyedhiyakake panganan, banyu lan produk kebersihan, nalika nyedhiyakake senjata lan amunisi. Nifigushechki dhewe kahanan! opo
      1. +4
        Maret 22 2020
        Quote: tawanan
        Apa dheweke ana kanggo njupuk bali saka virus utawa remet panganan, obat-obatan lan kertas jamban saka siji liyane? Sawetara negara nyedhiyakake panganan, banyu lan produk kebersihan, nalika nyedhiyakake senjata lan amunisi. Nifigushechki dhewe kahanan! opo

        Persis. Ing wiwitan, salah sawijining kenalanku ujar manawa ora perlu kanggo nyedhiyakake panganan, nanging ing kartrid. Sapa sing duwe kartrid bakal duwe panganan)
        1. +4
          Maret 22 2020
          ngguyu Langsung ing Zhirinovsky.
      2. +3
        Maret 22 2020
        Quote: tawanan
        Sawetara negara nyedhiyakake panganan, banyu lan produk kebersihan, nalika nyedhiyakake senjata lan amunisi. Nifigushechki dhewe kahanan! opo
        Inggih, mentalitas sing padha duwe. Ing kahanan sing ora bisa dingerteni, copot tong minyak lan tembak dhisik.
      3. +1
        Maret 22 2020
        Quote: tawanan
        padha nyimpen senjata lan amunisi. Nifigushechki dhewe kahanan!

        Sedhela ... kabeh, minangka siji, padhang lan cetha. Ya, iki siji ... Aku ora wani nerjemahake - Monster Lemak - mlebu - maca, sampeyan dhewe bakal ngerti kabeh. ngguyu
    17. -6
      Maret 22 2020
      Dheweke ngguyu bodho, ora ana apa-apa, mung nambah jumlah tes kanggo virus, kanthi nindakake iki, dheweke bisa ngilangi penyakit kasebut, mboko sithik mlebu karantina, ing kasus iki ana dokter lan papan kanggo lara, ora kaya ing Italia ing stroke sawetara ewu pasien sing lara, Alami, ora bakal ana papan kanggo wong sing kena infeksi, sampeyan kudu ndeleng jumlah sing tiwas lan ora kena infeksi.
    18. 0
      Maret 22 2020
      Kaya sing kacathet, bathi toko sing adol senjata api bubar tambah 309%.

      Siap-siap kanggo kiamat zombie wassat
    19. +2
      Maret 22 2020
      Apa sampeyan krungu apa-apa babagan penutupan CIA karo Pentagon? ngguyu
    20. +4
      Maret 22 2020
      Aku ora ngerti apa-apa. Lan apa sing ditindakake Bruce Willis, Iron Arnie, Sylvester-Rambo, Bolero-Van Dam. Aku ora ngomong babagan kabeh jinis Iron man, Thors, X-Men, Spider lan bat!? ??
      .Napa padha ora nylametake Jagad?
      1. 0
        Maret 22 2020
        Ya, mung Ant-Man sing kuwat nglawan virus. Dheweke ujar manawa dheweke wis ngresiki udhara sajrone 3 dina ing Gedung Putih. Ing nanoView.
    21. Ham
      -1
      Maret 22 2020
      ambruk lengkap obat komersial ing kahanan darurat ... ing Eropa lan ing Amerika ...
      lan ngendi propagandists lokal sing, foaming ing tutuk, ngedika bab "advanced American medicine" lan dikirim gambar? es?
      lan ternyata uga ngimpor obat-obatan utama saka India lan China ...
      1. Komentar wis dibusak.
        1. 0
          Maret 22 2020
          Tingkat kematian sing nyata iku ajaib. Rasio iki dudu sing lara lan sing mati, nanging sing wis pulih lan sing wis mati. Lan saiki nomer beda. Saiki, miturut warta, 800 tiwas ing Italia saben wengi.
          1. +4
            Maret 22 2020
            Kutipan saka garri lin
            Lan iki nomer liyane.

            Italia: 4825 tiwas lan 6072 pulih
            China: 3261 mati, 72250 pulih

            Rata-rata - nang endi wae watara 10%. Nanging ing Italia-Spanyol ... ya, ana masalah nyata.

            Link aku seneng:
            1. +2
              Maret 22 2020
              Matur nuwun kanggo link. Singkat lan informatif. Lan serem.
              1. +4
                Maret 22 2020
                Kutipan saka garri lin
                Lan serem

                China wis mudhun. Yen ing negara liya bakal ana dinamika sing padha - ora ana sing nggegirisi, cukup aneh.

                Angka absolut minangka persentase populasi (ya, saka China sing padha) mung "ora ana apa-apa." IMHO kabeh shnyaga iki isih umume media.
                1. +2
                  Maret 22 2020
                  Secara pribadi, aku wedi dadi panas. Aku ora ngerti kenapa nanging aku wedi. Nambah UV apik, nanging aku ora ngerti babagan ngunggahake suhu. Sing jelas media panik. Nanging ing wektu sing padha, aku mikir gambar sing nyata luwih elek tinimbang sing resmi. Lan ing China sing padha uga. Padha ateges didhelikake. Kanthi lengkap, dheweke bisa / bisa ngapusi data statistik. Malah saiki.
                  1. +4
                    Maret 22 2020
                    Kutipan saka garri lin
                    Secara pribadi, aku wedi dadi panas. Aku ora ngerti kenapa nanging aku wedi. Nambah UV apik, nanging aku ora ngerti carane nambah suhu

                    Nah, virus dudu OV, ora mabur adoh-adoh... ayo dienteni, singkate.

                    Aku wis ndeleng kabeh lelucon babagan SARS lan flu babi, nanging aku durung nate ndeleng langkah-langkah kaya iki. Iki rada nguwatirake, ya ... nanging nganti saiki ora ana liyane.
                    1. +2
                      Maret 22 2020
                      Pamrentah mbuwang dhuwit sing akeh banget. Persentase PDB. Lan iki wong kikir sing bakal nyumerepi piyambak kanggo euro. Ora katon kaya wong-wong mau. Utawa padha ngerti soko. Apa tenan wedi wong. Kajaba iku, media wis kesel kabeh. Akeh sing nanggepi gupuh ing media kanthi frasa. Babagan jinis maneh mbayar gupuh. Produsen soba, TB lan topeng medis. Bocahe asring mbengok "Asu ajag".
                      1. +2
                        Maret 22 2020
                        Iki amarga, ora kaya kabeh galur pneumonia influenza liyane, sing nyatane wis suwe dikenal, virus iki kaping pirang-pirang luwih nular, duwe wektu inkubasi sing dawa, diwiwiti minangka selesma umum kanthi wiwitane lemah, banjur bisa tiba-tiba nguripake. dadi radhang paru-paru sing abot - lan durung ana vaksin sing efektif amarga virus kasebut anyar.
                        1. +1
                          Maret 22 2020
                          Iki kabeh wong ngerti. Muni cukup serem. Nanging ing latar mburi gosip cukup optimistis saka China. 800 mayit saben wengi ing Italia katon serem. Aku realis lan ora bakal kaget karo kabar ala saka Italia, AS. Dina sawise sesuk. Aku pengin diapusi, nanging aku ora bakal kaget.
        2. 0
          Maret 22 2020
          Kutipan saka Sun Chaser
          Jerman apik banget. 0,25% kematian.
          jawaban



          Prakara kasempatan.
          Untunge ana wektu tundha.
          Nanging kita wis bisa ngomong yen federalisme ngalangi adopsi keputusan simultan.
          Carane bakal luwih - Nyuwun .
      2. 0
        Maret 22 2020
        ngguyu Minangka ngendi? Maca sawetara kiriman ndhuwur. Kene lagi, kene lagi. Kepiye carane bisa tanpa dheweke?ngguyu ngguyu
    22. 0
      Maret 22 2020
      Produksi topeng medis diluncurake ing wilayah Novosibirsk ing mode tes sawise panyuwunan panguwasa regional, ujare Andrey Goncharov, Menteri Perindustrian, Perdagangan lan Pengembangan Kewirausahaan wilayah kasebut.

      Garis kasebut wiwit kerja ing tengah-tengah gangguan pasokan saka China, ing ngendi wabah koronavirus pecah. Epidemi Cina nyebabake permintaan topeng ing Novosibirsk - saiki umume rantai apotek ora duwe produk iki.

      Karya baris bakal ngilangi defisit. Kaya sing dikarepake, kapasitas produksi bakal saka 60 nganti 80 ewu topeng, produksi bakal ditetepake ing telung shift, para pekerja bakal miwiti ngasilake produk ing wayah awan.

      Kajaba iku, Kamentrian Perindustrian lan Perdagangan regional, kanthi panyuwunan Gubernur Wilayah Novosibirsk Andrey Travnikov, wis wiwit ngawasi karya perusahaan lokal sing nggawe topeng.
      1. +1
        Maret 22 2020
        Ya, sampeyan ora bisa dadi ora kuwat. Aku elinga ing sekolah, ing pawulangan NVP, padha riveted bandage katun-gauze. Kasus rong menit, lan barang kasebut bisa digunakake maneh. Disetrika nganggo wesi ing sisih loro lan maju. Kene teka masalah!
        1. +1
          Maret 22 2020
          Quote: tawanan
          Kasus rong menit, lan barang kasebut bisa digunakake maneh. Disetrika nganggo wesi ing sisih loro lan maju

          IMHO bab gedhe banget ora nyaman. Nanging topeng digawe saka kertas jamban utawa serbet cepet, higienis lan ing endi wae malah modis. Paling ora sampeyan ora bakal menyang toko kanthi bandage gauze katun. Luwih gampang langsung ing topeng gas.
    23. 0
      Maret 22 2020
      Boomerang wis bali menyang tanah air.
      Washington Post 05 Oktober 2019:


      Ing AS, vapers mati amarga penyakit paru-paru sing ora dingerteni. Panguwasa wis nglaporake limang korban kecanduan

      Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS wis nyathet pati kaping lima saka wong sing ngrokok e-rokok ing negara kasebut. Departemen Kesehatan AS njaluk supaya wong-wong ora ngeculake e-vaporizer amarga penyakit misterius sing ana gandhengane karo panggunaane, lapor The WSJ.


      Gunggunge 450 kasus wis dilaporake ing 33 negara.


      "Temenan iki minangka epidemi sing mbutuhake respon cepet," ujare Dr. David Cristiani saka Harvard School of Public Health.


      Sadurunge, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS wiwit nyelidiki penyakit misterius sing nyerang vapers. Akeh kasus uga digandhengake karo panggunaan tetrahydrocannabinol cannabinoid.


      Gejala sing paling umum yaiku watuk, nyeri dada, kurang oksigen, mriyang, sirah, mundhut eling, diare, anorexia, lan bobot mundhut.


      Bronkoskopi ndadekake bisa nemtokake manawa penyakit kasebut ora nular. Radiographs nuduhake peteng ing sisih ngisor paru-paru, computed tomography - nyuda ing airiness saka alveoli pulmonary.


      Pangobatan khusus ora bisa ditemokake amarga panyebab penyakit kasebut ora dingerteni.
      Iki ngendi lan kapan CORONAVIRUS diwiwiti.
    24. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        Maret 22 2020
        Dheweke nyedhiyakake meh $ 3 triliun

        Dadi apa karo wong-wong mau? Miwiti mesin lan print. Coba dipikir, utang negara luwih triliun - kurang triliun.
      2. 0
        Maret 22 2020
        Inggih, banjur populasi bakal miwiti tuku ora mung senjata cilik, nanging uga artileri. lol
      3. +1
        Maret 22 2020
        Telung triliun potongan kertas sing ora aman - saiki bakal mbantu lan sesuk bakal nggawe masalah kanggo kabeh ekonomi AS.
        1. 0
          Maret 22 2020
          bakal nggawe masalah kanggo kabeh ekonomi AS

          Paradoks kasebut ora mung ing Amerika Serikat.
    25. +1
      Maret 22 2020
      Kutipan saka: bessmertniy
      Ditilik saka kahanan ing jagad iki, China saiki bisa uga wis ngalih menyang statistik liyane - sing ora sedhih lan ngidini sampeyan ambegan optimisme sing sehat menyang negara kasebut. aran


      Saka artikel
      "Ing babagan jumlah sing kena infeksi, Amerika Serikat mung nomer loro ing China (luwih saka 81 ewu sing kena infeksi) lan Italia (luwih saka 53 ewu)." Mesthi, kanthi populasi milyar (Cina), dibandhingake karo Italia, persentase kasebut 0,00 ... nanging aku isih kepengin weruh apa dinamika kasebut, apa perusahaan wis mulai kerja ... ing umum, ora jelas kepiye carane diwiwiti . .. ing kawitan padha ngomong liwat pangan, saiki padha ngomong (pejabat Cina) sing Amerika wis kasus ing 2018 lan sing padha digawa ing sak latihan US-Cina anyar.
      Iku kabeh jenis kabut.
      Ing teori, gegayutan karo masalah global, pandemi, muter rega $ 20-25 lenga uga ora es, nanging sampeyan bisa pindhah menyang kahanan "sehat" lan banjur bom prices utawa nambani iku beda amarga kahanan saiki. .
    26. Komentar wis dibusak.
    27. 0
      Maret 22 2020
      Nalika lagi nyebarake pasukan ing kutha-kuthane dhewe-dhewe, GDP nggawe gerakan ksatria lan ngirim spesialis militer langsung menyang mburi NATO, kanggo mbantu spageti sengsara sing ditinggalake dening nasibe sing diarani sekutu. ngguyuWigati dicathet yen pimpinan Rusia ngumumake kesiapane kanggo enggal menehi pitulung marang Italia.

      "Utamane, direncanakake nyedhiyakake peralatan pelindung, kompleks seluler adhedhasar KAMAZ kanggo disinfeksi aerosol transportasi lan wilayah, peralatan medis lan liyane, uga ngirim tim spesialis Rusia kanggo pitulung praktis ing wilayah sing paling kena pengaruh ing negara kasebut, "ujare laporan kasebut.

      Pangiriman bakal ditindakake liwat Kementerian Pertahanan Rusia.
      1. 0
        Maret 22 2020
        Sapa wae bisa mbantu, nanging ora Inggris lan ora Polandia karo Balts.
        1. 0
          Maret 22 2020
          Italia ora dosa lan bantuan.
        2. +3
          Maret 22 2020
          Kabeh pitulungan sing bisa ditindakake kudu diwenehake marang wong sing butuh: watu ing sampeyan, lan sampeyan ana roti ngguyu
    28. 0
      Maret 22 2020
      Apa AS bakal entuk posisi kaping telu? Go Amerika!
    29. 0
      Maret 22 2020
      Kaya sing dikandhakake Peskov, presiden sing ora bisa dicopot mutusake kanggo nulungi Italia ing perang nglawan coronovirus. Carane! Dheweke menehi sanksi marang kita, lan kita nulungi dheweke. Sabanjure kanggo bantuan - "mitra" kita ing Amerika Serikat? ora Lan dheweke nanggapi kita kanthi sanksi sabanjure - kanggo "campur tangan ing urusan internal." ya
    30. -1
      Maret 22 2020
      Ing AS, kabeh mung diwiwiti.
      Ing China, proses distribusi dilokalisasi. Saka 81345 sing kena infeksi, 72354 wis pulih.
      Ing Amerika Serikat, saka 26574 sing kena infeksi, mung 176 sing wis pulih. Data tanggal 21 Maret.
      https://xn--80aesfpfapfkv.xn--80asehdb/stat/80-onlajn-statistika-koronavirusa-v-mire-na-segodnja-22-marta-2020-goda.html
    31. -6
      Maret 22 2020
      apa pungkasane Amerika maneh?))))))))))))))))))
    32. 0
      Maret 22 2020
      Aku ora percaya karo kano iki. Coronovirus! Coronovirus! Kabeh wong nganggo topeng. omong kosong.
      1. +1
        Maret 22 2020
        Aku ora percaya karo kano iki. Coronovirus! Coronovirus! Kabeh wong nganggo topeng. omong kosong.



        1. 0
          Maret 22 2020
          Ora tahan gambar minangka jawaban - apa sing sampeyan coba ucapake? Gagal pidato?
          1. +1
            Maret 22 2020
            Mosh dheweke ora gelem, nanging nganti saiki kabeh apik karo wicara, dheweke bisa mumet. ngguyu
    33. 0
      Maret 22 2020
      Iran butuh bantuan kanggo nglawan koronavirus ing tengah-tengah panyebaran infeksi sing signifikan ing saindenging negara lan wis nyerahake dhaptar pasokan menyang Rusia kanthi ngarep-arep dhukungan. Duta Besar Iran kanggo Moskow Kazem Jalali ujar iki ing wawancara karo individu TASS, "ujare diplomat kasebut.

      Miturut dheweke, Rusia wis menehi sistem tes kanggo Republik Islam kanggo ndeteksi penyakit kasebut, lan Iran ngormati langkah sing ramah iki. "Rusia nyedhiyakake 500 sistem tes, yaiku, kit diagnostik, dikirim menyang Iran. Dheweke bisa diagnosa koronavirus ing 50 wong. Kita matur nuwun banget marang Rusia babagan iki, "Jalali nandheske.
      1. 0
        Maret 22 2020
        Saiki sing utama kanggo Rusia yaiku nggawe produksi massal sistem tes kasebut lan luwih becik vaksin - kabeh pasar donya kanggo triliunan rubel, ing wektu sing padha, kita bakal ngimbangi kerugian anggaran amarga rega minyak mudhun.
        1. +1
          Maret 22 2020
          Kutipan: Vadim237
          Saiki sing utama kanggo Rusia

          Saiki sing utama kanggo Rusia yaiku warga sing kurang panik! Perlu - kanggo ngatur hype kasebut ing SARS biasa am
          1. 0
            Maret 22 2020
            Sayange virus kasebut nyata.
            1. 0
              Maret 23 2020
              Virus kasebut nyata, nanging hype kasebut gawean! Virus wis mesthi, ana lan bakal;) ora ana sing dhasar anyar, uga nyatane wong, sayangé, ora langgeng.
    34. -1
      Maret 22 2020
      Kutipan saka olegfbi
      Bencana bisa kedadeyan ing Amerika Serikat sing bakal nggegirisi ing saindenging jagad!
      Lan alasane yaiku:
      Miturut macem-macem prakiraan, saka 30 nganti 40 yuta wong Amerika ora duwe madu. insurance, lan riko mbayar kanggo dhokter wiwit saka 400 USD. Patut, 30 - 40 yuta ngluwihi ngawasi lan perawatan!
      Ing negara-negara, ing prinsip, umume ... ora ana sistem kesehatan umum. Ora ana rumah sakit umum ...
      Ora ana sing ngerti carane ngatur madu ukuran gedhe. aktivitas ing setelan medical rampung pribadi! Ya, mung mokal kanggo nyukupi / tenan mobilisasi bisnis (obat ing AS minangka bisnis lan ora liya) lan bisa digunakake ing kahanan darurat ...!

      Mesthi wae, iki kabeh mung ditrapake yen koronavirus minangka panyebab nyata kedadeyan ing jagad iki. Nanging aku mangu!
      Ana artikel babagan operasi tutup. Banget padha bebener, nanging iki mung salah siji opsi. Kita ora ngerti sing bener, lan mbokmenawa ora bakal ngerti.

      Wingi ing Italia, 800 wong tiwas saka coronavirus. Wow operasi tutup! Sayange, kita kabeh isih duwe dalan sing adoh.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +1
          Maret 22 2020
          Sampeyan luwih kuwatir babagan bokong sampeyan ing AS - Rusia paling apik ngatasi virus lan kita bakal ngatasi infeksi anyar iki.
    35. +1
      Maret 22 2020
      Dadi sampeyan bakal percaya ing Gichi Manitou.
    36. 0
      Maret 22 2020
      Iki dudu kanggo sampeyan ngasilake suckers ing bursa saham.

      Saiki kabeh bakal diwasa. Wektu kanggo mbayar tagihan.
    37. +1
      Maret 22 2020
      Ya ... Pancen angel ora kena virus nalika diidoni ing mburine ing saindenging jagad, malah ana sing ngidoni.
    38. -1
      Maret 22 2020
      Kutipan: Gennady Fomkin
      Iki dudu kanggo sampeyan ngasilake suckers ing bursa saham.

      Saiki kabeh bakal diwasa. Wektu kanggo mbayar tagihan.

      Sampeyan pancen "apik banget"! Wong Amerika lawas bakal mati wiwit umur 60 taun lan wong-wong wis lara. Ya Amerika, senajan mesthi bakal ana tilas sabangsane sing ninggalake Rusia lan dadi Amerika, nanging wong-wong mau! Ora prajurit! Lan 99% wong-wong mau ora nindakake apa-apa sing ala kanggo sampeyan lan Rusia. Nesu bodho wong nesu.
    39. 0
      Maret 22 2020
      Malah sadurunge pandemi, aku nonton video ing YouTube sing lagi nyiapake sepur kanthi mobil dobel sing ditutup kanggo wong. Utawa kanggo mayit.
      1. 0
        Maret 22 2020
        Apa maneh sing sampeyan nonton?
    40. +1
      Maret 22 2020
      Wirang ing bangsa ngédap, nanging ing urutan katelu! Mung pisanan, mung hardcore uncompromising! Apocalypse zombie wis teka kaya bandera kanggo ngresiki kekacoan ...
    41. 0
      Maret 22 2020
      Inggih bodho! Soba, gula kudu tuku! Lan padha senjata api!
    42. 0
      Maret 22 2020
      Kutipan saka looker-on
      Kutipan: Gennady Fomkin
      Iki dudu kanggo sampeyan ngasilake suckers ing bursa saham.

      Saiki kabeh bakal diwasa. Wektu kanggo mbayar tagihan.

      Sampeyan pancen "apik banget"! Wong Amerika lawas bakal mati wiwit umur 60 taun lan wong-wong wis lara. Ya Amerika, senajan mesthi bakal ana tilas sabangsane sing ninggalake Rusia lan dadi Amerika, nanging wong-wong mau! Ora prajurit! Lan 99% wong-wong mau ora nindakake apa-apa sing ala kanggo sampeyan lan Rusia. Nesu bodho wong nesu.

      Dheweke lunga, iku pilihane.
    43. 0
      Maret 22 2020
      Laporan: "Darurat Virus Corona Amerika - Nglawan COVID-19"


    44. 0
      Maret 22 2020
      AS rangking nomer telu ing jumlah wong sing kena infeksi koronavirus


      Ora peduli, ayo nari!
      Utawa kaya sing diucapake ing St. Petersburg - Nglirwakake, waltz! wassat ngguyu
    45. 0
      Maret 22 2020
      Volume tuku senjata lan amunisi dening populasi tambah udakara 4 kali. Dadi dheweke nemokake obat kanggo coronovirus.
    46. +2
      Maret 22 2020
      Kutipan saka looker-on
      Amerika lawas bakal mati saka 60 taun

      Biden? Obama? Pelosi? Clinton (2 potong)? Soros? Nuland? Pompeo? Ben Hodges? Sing wadon Magyar, mantan Sekretaris Negara (lali jeneng mburi)?
      Adhuh, adhuh! Ya, dheweke wis ngenteni dheweke ing kana. Kanthi pitchforks!
      Siji sing wis tuwa lan lara ing sirah bubar mati - lan iki ora ngganggu kita, ora ketompo carane aneh kanggo sampeyan ...
      Trump duweke kita, Shoigu ngungsi.
    47. 0
      Maret 23 2020
      Pendekatan AS murni kanggo ngrampungake masalah apa wae
    48. 0
      Maret 23 2020
      Sayange dudu sing pertama.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"