Babad Minsk: tentara LDNR menehi "jawaban"

20

Spring Fever


Miturut data resmi Staf Umum Ukrainia, 41 prajurit Ukrainia tiwas ing ngarep ing Donbass taun iki. Ngelingi propensity Kyiv kanggo mitos-making, tokoh kasebut katon jelas diremehake, uga kerugian LDNR sing diumumake dening Ukraina, sing, miturut militèr Ukraina, wis suwe ngluwihi satus. Ing kasus apa wae, kerugian kasebut saya tambah akeh: miturut Angkatan Udara, ing 2018, 110 prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina lunga menyang jagad sabanjure.

Bentrokan ing garis demarkasi (kalebu ing panggonan-panggonan sing bubar dipisahake saka pasukan lan sarana) serius, kanthi nggunakake aktif kendaraan lapis baja, artileri lan mortir kaliber sing dilarang dening Minsk, drone lan ATGM. Bubar, ATGM lan LNG asring digunakake - loro-lorone mburu truk musuh, lan Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi tradisional ora ngremehake "pembawa banyu" lan ambulans.



Korban sipil uga tambah akeh. Mung ing Maret, 10 wong dadi korban shelling dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing LDNR, siji korban tiwas. Korban sipil ing sisih Ukrainia-kontrol ora dingerteni, Nanging, kang menehi kritik saka anané cocog warta ing media Ukrainia, polisi rakyat kerja luwih tanggung jawab lan akurat.

Sampeyan menehi jawaban


Antarane "guard-patriots" umume ditampa yen sawise penandatanganan perjanjian Minsk kapindho, angkatan bersenjata saka republik sing ora diakoni dadi bocah-bocah pecut, sing mung bisa nanggung kerugian lan nampa tamparan sensitif saka mungsuh. Insanity kadhangkala tekan ombone sing malah wartawan sing aktif komunikasi karo wakil saka Corps wiwit nyebar crita kuwi - ing awal Maret, amarga pitenah kuwi, wartawan saka salah siji saka publikasi Russian ilang akreditasi dheweke.

Nyatane, mesthi, angkatan bersenjata LDNR bisa lan seneng njawab, nanging padha nindakake kanthi wicaksana, nyoba ora ngiklanake nglanggar perjanjian, sing OSCE lan macem-macem organisasi internasional takon, sakperangan alesan mung saka republik. - lan ora tau saka Ukraina. Ya, kedadeyan yen keputusan kanggo nggunakake kaliber gedhe digawe ing lemah dening para komandan utawa malah para pejuang dhewe, sing banjur dijaluk kanthi ketat (lan ora mesthi adil). Perang iku perang - kedaden sing pejuang nakal lan malah bisa nggunakake badai lan gludhug kanggo ngirim hello geni kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina (Aku wis weruh kuwi fun).

Minangka omong kosong babagan kartrid kanggo bedhil mesin sing mlebu ing akun kasebut, mula bisa uga kegilaan kasebut kedadeyan ing sawetara unit teladan sing kapisah, nanging umume ide kanggo ngitung amunisi kanggo bedhil. gaman katon ora mungkin.

Urip ing pinggir


Eskalasi permusuhan sawisé pelawak Vladimir Zelensky dadi kuwasa ing Ukraina, sing dadi penerus sing pantes kanggo kabijakan Poroshenko, nyebabake asil sing logis: perintah kasebut tambah akeh pesen kanggo respon artileri simetris lan karya kontra-baterei. Kajaba iku, karya pencegahan pungkasane katon kanggo nyegah pambangunan benteng dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing zona "abu-abu" (Strategi Poroshenko sing misuwur babagan "lompat kodok" yaiku kanggo nyekel "netral" lan nyedhaki parit pejuang LDNR. , kena ing untu lan "mlumpat"). Ketoke, ing Donetsk lan Luhansk, kaputusan digawe kanggo nduduhake marang mungsuh sing ora mung Kyiv bisa mundhakaken tarif.

Ora dingerteni kepiye epik karo panyebaran koronavirus bakal rampung (isih ora ana kasus siji ing LDNR; tapel wates karo Federasi Rusia wis dibukak maneh), lan kepiye pengaruhe ing kahanan ing ngarep, nanging kanggo tanggal, owah-owahan kualitatif ing kahanan durung katon. Nganti saiki, jumlah serangan wis suda, nanging kemungkinan iki minangka fenomena sementara. Kamungkinan ing mangsa ngarep anarki sing saya tambah akeh ing Ukraina bakal nyebabake eskalasi permusuhan: sawise ilang penghalang pungkasan, unit-unit Angkatan Bersenjata Ukraina ing garis ngarep bisa metu kabeh.

Ngelingi kekeselen komando korps saka provokasi Angkatan Bersenjata Ukraina lan kegiatan akeh unit milisi rakyat, logis kanggo nganggep yen game eskalasi luwih lanjut ing sisih Ukrainia bakal nyebabake konflik lokal sing sengit, lan bisa uga. ontran-ontran full-ukuran. Nyatane, mung siji push ora cukup kanggo ngleksanakake skenario kuwi; sawetara jinis provokasi utawa antics saka sisih Ukrainia. Kayane luwih sithik - lan presiden-komedian bakal ngrampungake game ... Nanging, bisa uga panyebaran koronavirus bakal ngalihake perhatian wong Ukrainia saka Donbass. Mbokmenawa, pangembangan kahanan kasebut bakal dadi luwih jelas ing wulan April.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

20 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    24. mars 2020 15:21
    Artikel banget bravura kanggo Yegor. Sadurunge, pesen-pesene katon luwih seimbang lan wajar.
    1. + 10
      24. mars 2020 15:35
      Ora ana sing cukup, aku bakal ndeleng sampeyan yen anakmu ana ... lan anakku ana.
      1. +3
        24. mars 2020 16:10
        Aku mung bisa ngarep-arep supaya dheweke tetep urip lan bali menyang omah kanthi slamet. Iku mung sing Egor wungu masalah Donbass sadurunge. Lan retelling saka "omong kepala" ... Ora perlu analitis skills kene.
        1. +5
          24. mars 2020 16:32
          Matur nuwun, iki penting banget kanggo aku. Sampeyan ora bisa mbayangno pira.
      2. 0
        3. november 2022 19:47
        Apa dheweke dadi sukarelawan ing kana? Satemene aku ngerti, kowe manggon nang endi wae ing Siberia, lan leluhurmu saka Siberia.
  2. +6
    24. mars 2020 15:35
    Kajaba iku, Angkatan Bersenjata Ukraina sacara tradisional ora ngremehake "pembawa banyu" lan ambulans.
    Mutant Veseushnye iki, minangka operator gen Bandera, mung bisa nglawan warga sipil.
    1. -3
      24. mars 2020 21:50
      Kanggo wiwitan, sampeyan bakal bisa ndeleng kabar kasebut, operator banyu kasebut ing Ural-375 (D) / 4320, ora ana anti-tanker ing optik sing bisa dibedakake saka pasokan amunisi, mula ora jelas kenapa dheweke njupuk lan ora tansah justifiably drive peralatan gedhe banget lan kikuk kuwi kanggo ngarep, banjur padha ngomong sing padha kalah minangka asil saka serangan ATGM.
      Kadhangkala padha mbukak mung katelu, kok ora njupuk padha GAZ-66 tinimbang ...
      1. + 13
        24. mars 2020 22:04
        Kutipan saka Holgerton.
        Kanggo wiwitan, sampeyan bakal bisa ndeleng kabar kasebut, operator banyu kasebut ing Ural-375 (D) / 4320, ora ana anti-tanker ing optik sing bisa dibedakake saka pasokan amunisi, mula ora jelas kenapa dheweke njupuk lan ora tansah justifiably drive peralatan gedhe banget lan kikuk kuwi kanggo ngarep, banjur padha ngomong sing padha kalah minangka asil saka serangan ATGM.
        Kadhangkala padha mbukak mung katelu, kok ora njupuk padha GAZ-66 tinimbang ...
        Ya, lengkap kanggo sampeyan. Salah siji padha ndeleng armada tank Rusia saka angkasa kanthi mripat telanjang, nanging ing kene dheweke ora ngerti operator banyu kanthi kabeh optik ing jarak kilometer. Nanging, ya, apa wong anti-tank karo ATGM sing lungguh ing zona demiliterisasi, nalika "retraction lan disengagement" diwenehake dening OBESESHNIKS sing katon wuta?
      2. +4
        25. mars 2020 22:39
        Kutipan saka Holgerton.
        operator banyu kasebut ing Ural-375 (D) / 4320, ora ana anti-tanker ing optik sing bisa dibedakake saka pasokan amunisi.
        sampurna bentenaken.
        Kutipan saka Holgerton.
        ing kene rada ora jelas kenapa dheweke njupuk lan ora mesthi bisa nyopir peralatan sing gedhe banget lan kikuk menyang ngarep.
        seret liwat 3 km ing punuk dhewe sumber banyu 3 dina lan jatah garing minggu paling kanggo departemen - iku bakal langsung dadi cetha. Lan supaya Ural, kurang saka rtgr, ora nggawa grub lan banyu.
        Kutipan saka Holgerton.
        lan banjur padha ngomong sing padha ngandika kalah minangka asil saka serangan ATGM.
        Ora perlu ngalih saka sirah sing lara menyang sing sehat. Lan mobil sing ditanam ing ATGM uga disalahake? Lan omah negara sing dilipat saka omah manuk tanggal 8 Maret uga kudu disalahake? Wong-wong sing murub saka ATGM iki kudu disalahake. Lan wong-wong sing nggebug tangane para pejuang LDNR kanthi kasar supaya ora menehi wangsulan.
        Kutipan saka Holgerton.
        kok ora njupuk padha GAZ-66 tinimbang ...
        Ya, ya, kanggo nyopir kendaraan kabeh medan kanthi mesin bensin menyang LBS supaya kembang api luwih efektif nalika ditabrak.
  3. +6
    24. mars 2020 15:56
    Kutipan: Nyrobsky
    Kajaba iku, Angkatan Bersenjata Ukraina sacara tradisional ora ngremehake "pembawa banyu" lan ambulans.
    Mutant Veseushnye iki, minangka operator gen Bandera, mung bisa nglawan warga sipil.


    Lan malah kasus egregious kaya OSCE sing ora adil ora sok dong mirsani.............
  4. +6
    24. mars 2020 15:57
    Aku lali - OSCE sing ora adil kudu dipetik .......
    1. +3
      24. mars 2020 16:21
      Ora, kancaku, aku nulis kanthi bener - tanpa tanda kutip. sing. Impartially ora sok dong mirsani!
  5. +2
    24. mars 2020 16:06
    Dibiloid minangka "mie digantung" - dheweke menehi urip kanthi "mlumpat" kanggo "mie" iki. Yen ora, sawise kabeh, padha bakal nguripake kanggo Kukuev.
  6. +4
    24. mars 2020 16:07
    Insanity kadhangkala tekan ombone sing malah wartawan sing aktif komunikasi karo wakil saka Corps wiwit nyebar crita kuwi - ing awal Maret, amarga pitenah kuwi, wartawan saka salah siji saka publikasi Russian ilang akreditasi dheweke.

    Mung wae, Korps wis entuk koresponden sing waras dhewe. Sawise iku, dheweke mutusake kanggo nyingkirake kabeh independen (saka panguwasa korps). Miturut cara, padha sangsoro saka akreditasi ing kabeh kanggo apa penulis nyerat bab.

    Kanggo omong kosong babagan kartrid kanggo bedhil mesin sing mlebu ing akun kasebut, mula bisa uga kegilaan kasebut kedadeyan ing sawetara unit teladan sing kapisah, nanging umume ide kanggo ngitung beban amunisi kanggo senjata cilik katon ora mungkin.

    Menapa malih, iku katon terus terang wrecking. Lan durung, iki bebener apes. Masalahe akeh komandan ora nyambungake urip mangsa karo Donbass - Nanging, kaya sadurunge. Teka preian, ngaso, lunga. Lan sing utama ing liburan iki ora ngganggu panguwasa.
    Menapa malih, sawise mulihake tatanan, tradhisi anarkis njupuk komandan khusus wasis ing sikil kasil eradicated ing milisi.
    1. -1
      24. mars 2020 21:12
      "Oalah, padha dicabut akreditasi kanggo apa sing ditulis dening Penulis."
      Malah ora ana kepinginan kanggo mbantah karo aksioma.

      Aku duwe pendapat babagan penulis minangka "loro pasuryan a..guna". Iku modis kanggo nulis - bebener sethitik, ember saka goroh. Metodologi "infowar". Dheweke lan "Aku Yegor Makhov, milisi, ... pitung pembunuh" (maca ing komentar saka dheweke). Kanggo kula, dheweke goroh. Lan "Patriot" lan "misinformation" pours.
  7. -3
    24. mars 2020 16:32
    Gencatan senjata Minsk sengit.
    Yen Rusia lan Amerika Serikat nandatangani pakta non-agresi ing Minsk, mula perang bakal diwiwiti sajrone sedina.
  8. -2
    24. mars 2020 22:30
    Dadi aku ngarep-arep penilaian sing ora adil (aku durung ngerti yen iku Makhov, nanging dheweke bias)
    nanging
    Kerugian ing antarane warga sipil ing sisih sing dikuwasani Ukraina ora dingerteni, nanging miturut kekurangan warta sing relevan ing media Ukraina, milisi rakyat kerjane luwih tanggung jawab lan akurat.

    kabar bab korban lan shelling saka sipil ing Ukraina ajeg kacarita. Malah luwih saka militèr.
    Umumé, kedadeyan sing paling akeh korban sipil ana ing papan sing kerep ditembak. Kene sing paling mati
    Gorlovka lan Yasinovataya saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina
    Marinka, Mayorsk, Avdeevka saka ORDLO.
    Lan ana akeh kabar babagan warga sipil sing tiwas saka geni ORDLO.
    Mesthi, aku ngerti yen perang informasi mbutuhake nglaporake manawa mungsuh iku ala banget sing mateni warga sipil, lan kita ora entuk apik (lan yen kita entuk, kita ngubungake kanggo nyerang dhewe saka Angkatan Bersenjata Ukraina_
    Nanging ora. Kabeh tiba ing tentrem. Nanging ora ana sing keganggu kanggo nyalahke mungsuh kanggo iki.

    Umume warga sipil ing Donbass sing nandhang lara ing taun 2014 - 2082 tiwas lan luwih saka 4000 tatu.
    Dene pandemi, yen ora ana diagnosis, ora ana pandemi.
  9. +2
    25. mars 2020 11:48
    Aku mung bakal ngomong mungkasi makili kita minangka whipping lanang, kabeh sing kudu rampung, saben wong sing kudu diantemi, nanging ora kaya sadurunge, nanging kanthi ati-ati, nanging pracaya kula, kita ngalahake lan kita bakal ngalahake. Lan mung ana siji masalah sing ora ditampa ing kene, lan wilayah Donetsk lan Lugansk kudu bali menyang tapel watese.
    1. -1
      26. mars 2020 16:37
      Kutipan: Sergey Altai
      Lan mung masalah sing padha ora nampa kene

      Nang endi iki?
  10. 0
    25. mars 2020 22:56
    Antarane "penjaga-patriot" umume percaya yen sawise penandatanganan perjanjian Minsk kapindho, angkatan bersenjata saka republik sing ora diakoni dadi bocah-bocah sing mecut,
    lan ana. Ing apa padha ngalahake loro dhewe lan liyane. Alien saka kaliber gedhe. Tangane dhewe supaya ora mangsuli.
    Kegilaan kadang nganti tekan tingkat kaya ngono,
    edan iku kahanan kaya mengkono, lan ora iku wis angel kanggo meneng ing kahanan iki.
    Nyatane, mesthi, angkatan bersenjata LDNR bisa lan seneng mangsuli,
    ora bisa, merga saiki ora diwulang iki (ora ngerti kanggo DPR, nanging ing LPR pasukan bedhil bermotor wis dadi tentara bangunan motor, sing melu database nyata lan ngerti carane nggunakake. wesi, ana mung sawetara kiwa lan padha terus squeezed metu), lan padha ora seneng, amarga padha diukum abot kanggo iku.
    Kanggo omong kosong babagan kartrid kanggo bedhil mesin sing mlebu ing akun kasebut, mula bisa uga kegilaan kasebut kedadeyan ing sawetara unit teladan sing kapisah, nanging umume ide kanggo ngitung beban amunisi kanggo senjata cilik katon ora mungkin.
    ya, ya, ing sawetara, uga, bisa uga ing sawetara sengsara 90%, lan, ya, ora mungkin nglirik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"