Pertahanan Aerospace: wawancara karo desainer umum saka prihatin Almaz-Antey

3

Desember 1998 Baghdad sing tentrem, liwat dalan-dalan sing mlaku-mlaku ewonan wong, dumadakan beku lan ing wayah awan gupuh ngrebut wong-wong mau. Sekutu Amerika-Inggris mutusake kanggo "nguji" Irak kanggo kekuatan kanthi nembak puluhan, atusan rudal jelajah ing kutha sing tentrem. Sirine serangan udara keprungu ing ngendi mung sawetara menit kepungkur keprungu pidato biasa, ngguyu, obrolan ing meja kafe lan restoran cilik.

Kru film Arkady Mamontov nyekseni wiwitan operasi AS lan Inggris nglawan Irak, sing disetujoni dening Presiden Amerika Serikat Bill Clinton. Saiki, ing saluran YouTube, dheweke ngomong babagan acara tragis sing ana gandhengane karo Operasi Desert Fox.



Arkady Mamontov:

Kita padha syuting. Maksudku ana ing payon Kementrian Penerangan (Irak). Roket karo geni neraka ing buntut bisa katon mabur ing dhuwur kurang liwat kutha, mudhun ing ngarepe target lan striking karo bledosan kuat.

Kesaksian acara 22 taun kepungkur iki minangka timbal kanggo wawancara babagan carane wong bisa mbela serangan udara saiki.

Materi kasebut menehi wawancara karo desainer umum saka keprihatinan Almaz-Antey Pavel Sozinov. Dheweke ngomong babagan apa sing ditindakake saiki, apa tugas sing dituju ing pertahanan aerospace negara sing ditindakake.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    3 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      24. mars 2020 05:18
      Apik banget yen Rusia ora mung duwe juara donya kanggo ndeteksi, nglacak lan ngrusak target aerospace, nanging uga duwe aliran terus-terusan lembaga riset lan R&D ing industri teknologi tinggi iki.

      Sawise kabeh, iki minangka "putu lan putu" saka panemu radio Rusia sing gedhe - Alexander Stepanovich Popov !!

      Nanging kenapa jagad kudu ngerti rincian, paling ora, kauntungan kompetitif Rusia, saka tutuk desainer umum Almaz-Antey dhewe?

      Salah informasi???? Dadi ayo disuarakake kanthi anonim kaya "sumber sing bisa dipercaya" ....
    2. +2
      24. mars 2020 05:41
      Umumé, menarik ... sanadyan, ora ana sing anyar ... nanging isih ... bakal ditindakake! Sawetara "pernyataan" kontroversial .... contone, yen S-300 bisa nglindhungi Serbia saka NATO yen ana ing kono ... Susah! Serbia iku sawijining negara cilik ... lan ana NATO "padhet" watara! Kabeh, minangka "ing telapak tangan"! Anane gunung bakal mbantu, mesthi ... nanging "sebagean"! Anggota NATO banjur bisa "memalu" S-300 kanthi "massiveness" rudal PR ... + perang elektronik ... + UAV ... + DRG ing helikopter. Lan anane rudal "gedhe", nanging mung 4 ing peluncur ... ora ana "pangarep-arep gedhe"! Wong Serbia bisa "ngrusak getih" NATO ... nanging "apik" kanggo mbela awake dhewe ... meh ora!
    3. 0
      25. mars 2020 15:45
      Mung Rusia lan China sing bisa nglawan Amerika. Dadi, ora ana S-300 sing bakal mbantu ing taun 1999. Pertahanan udara minangka jinis pertempuran sing kompleks, interaksi sawetara komponen perlu: ZRV, Angkatan Udara, RTV, EW, lsp. Lan kanggo nyuda sawetara divisi sistem pertahanan udara yaiku masalah wektu.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"