Review militèr

Patroli gabungan kaping pindho ing dalan gedhe M4 ditindakake ing Idlib

13
Patroli gabungan kaping pindho ing dalan gedhe M4 ditindakake ing Idlib

Ing Suriah, patroli Rusia-Turki kaping pindho ing bagean dalan M-4, rute patroli, kaya ing kasus pertama, dicekak kanggo njamin keamanan. Iki diumumake dening Rear Admiral Oleg Zhuravlev, kepala Pusat Rusia kanggo Rekonsiliasi Partai Berperang ing Suriah.


Ngomong ing briefing kanggo wartawan, Zhuravlev ujar manawa dina Senin, 23 Maret, patroli gabungan Rusia-Turki ing bagean dalan M4 ditindakake ing rute sing cendhak. Ing wektu sing padha, militer Turki janji bakal netralake militan saka kelompok-kelompok sing ngalangi dalan gratis ing mangsa ngarep.

Tanggal 23 Maret 2020, ing zona de-eskalasi Idlib (...), patroli gabungan Rusia-Turki kaping pindho ing bagean dalan M-4, (...) njamin keamanan, dawane patroli gabungan. rute wis suda. Sabanjure, pihak Turki nindakake (...) kanggo netralake kelompok ekstremis radikal sing ngalangi gerakan kolom patroli gabungan ing dalan M-4 ing koridor keamanan.

- ngandika Zhuravlev.

Sabanjure, wakil saka patroli Turki, Kolonel Tentara Turki Ukay Sagyr Oglu, ujar manawa rute patroli gabungan dalan M4, sing ngliwati wilayah provinsi Idlib, bakal saya tambah.

Kita bakal nambah jarak kanthi bertahap, amarga kita tumindak bebarengan ing wilayah El Qamishli. (...) Sing utama kanggo kita yaiku njamin keamanan, mula kita bakal terus kerja sama. Tujuan kita yaiku nggawa tentrem ing bumi iki

dheweke marang polisi militer Rusia.

Perlu dielingake yen patroli bareng ing bagean dalan M4 Aleppo-Latakia ditindakake sesuai karo persetujuan sing ditindakake sajrone rembugan antarane presiden Rusia lan Turki, sing ditindakake tanggal 5 Maret taun iki. Ing wektu sing padha, tentara Turki nindakake kanggo njamin keamanan patroli kanthi netralake militan radikal.
13 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 24. mars 2020 10:01
    0
    Ing wektu sing padha, tentara Turki nindakake kanggo njamin keamanan patroli. wis neutralized militan radikal.
    Aku wonder carane, wis diiseni kantong lan tas ransel, sing padha ora bisa mlaku? Nyuwun
  2. roket757
    roket757 24. mars 2020 10:01
    0
    Acara terus kaya biasane ... n, kayane kabeh bakal diwiwiti lan acara bakal diwiwiti ing sumbu wektu, beda ....
    1. Pemberontak
      Pemberontak 24. mars 2020 10:04
      -3
      Kutipan saka roket757
      kabeh bakal diwiwiti kanthi cepet lan acara, sing beda-beda, bakal diwiwiti ing sumbu wektu ....

      Bal sing nyenyet, karo knot "mati" ... Knots sing,temenan rauh, bakal kudu Cut, mbuwang kabeh sopan santun karo wong Turki.
      1. ora pati
        ora pati 24. mars 2020 10:18
        +1
        Ayo wong Turki nyoba - padha ngresiki dalan saka paling ora sawetara militan sing ora manut. Lan kita bakal weruh kepiye carane bisa njaga perjanjian kasebut.
        1. Pemberontak
          Pemberontak 24. mars 2020 10:22
          -5
          Kutipan saka: bessmertniy
          Ayo wong Turki nyoba - padha ngresiki dalan saka paling ora sawetara militan ora manut marang wong-wong mau

          Apa sampeyan ndeleng Petunjuk saka sing efforts ?
          Kutipan saka: bessmertniy
          Lan kita bakal weruh kepiye carane bisa njaga perjanjian kasebut.

          Sepisan maneh? Pira sampeyan bisa ndeleng, peepers keplok?

          Quote: tembang
          Dadi aku ngenteni, ngarep-arep lan percaya ...
      2. roket757
        roket757 24. mars 2020 10:24
        +1
        Polites bisa dibuwak, iki ora bakal kaget utawa gawe uwong yakin! Ora ana sing bakal ngilangi kapentingan anggere bisa dilestarekake lan ditindakake. Kuwi saiki ce la vie.
        1. Pemberontak
          Pemberontak 24. mars 2020 10:28
          -3
          Kutipan saka roket757
          ora ana sing bakal mbuwang kapentingan anggere bisa disimpen lan dileksanakake

          Aja pracaya! Wong Turki, kanthi cara sing padha! sedulur

          Ing siji "kennel" (Idlib) loro asu (ing tangan siji, Turki, ing liyane, SAR lan Federasi Rusia), ora akur. ora .
        2. ora pati
          ora pati 24. mars 2020 10:32
          +1
          Ing Idlib, kapentingan para pihak beda-beda banget kanggo nyana yen para abdine Sultan bakal tundhuk karo perjanjian sing ana karo kita saiki.
  3. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 24. mars 2020 10:08
    0
    Nerangake tembung "patroli liyane" sapa? Nalika aku ngladeni, konsep "patroli" tegese rombongan patroli sabanjure nindakake tugas, ngganti sing sadurunge, lan ing wayah awan, iki kabeh patroli, laut, patroli, perbatasan, komandan, perbatasan, lsp.
    1. Pemberontak
      Pemberontak 24. mars 2020 10:17
      -1
      Kutipan: Dmitry Potapov
      Nerangake tembung "patroli liyane" sapa? Nalika aku ngladeni, konsep "patroli" tegese rombongan patroli sabanjure lagi tugas, ngganti sing sadurunge, lan terus-terusan.


      Ala, kasunyatan Idlib. Patroli lengkap kabeh bagean rute sing direncanakake ora bisa ditindakake.
      Dadi, kaya iki ... "Tyk-smyk"("patroli ora teratur")
  4. Olya Tsako
    Olya Tsako 24. mars 2020 10:13
    +2
    Senajan Janissaries janji Rusia kanggo mbebasake dalan gedhe M4 saka militan, nanging malah nyerahke amunisi kanggo teroris.

    Beda karo janji Turki kanggo ngirim pasukan respon khusus menyang area dalan M4 ing Idlib kanggo ngresiki wilayah kasebut saka teroris, Federasi Rusia ngerti yen tinimbang pasukan khusus, mung senjata lan amunisi liyane sing teka ing militan. Mangkono, Ankara negesake manawa bakal terus menehi oposisi kanggo rilis kasebut. Idlib., Lan yen ing pungkasan sasi iki Turki ora nepaki kewajiban ing Idlib, banjur Angkatan Aerospace Rusia lan militer Siria bakal nerusake operasi militer gedhe-gedhe kanggo mbebasake provinsi Siria Idlib lan Aleppo,
  5. Bunder smeshariki
    Bunder smeshariki 24. mars 2020 10:18
    -2
    Pengangkut personel lapis baja ing foto kasebut apik banget ..! Utamane pita St. George ing ngarep.
  6. sanik2020
    sanik2020 24. mars 2020 11:42
    +1
    Biasane, nalika gencatan senjata tartamtu teka ing perang, iku ora calmness sing muncul, nanging malah luwih tegang pangarep-arep sing bakal nabrak malah harder lan saben wong bakal poke driji ing everyone.