Review militèr

Pasukan tugas Kementerian Pertahanan ing Italia bakal mlaku menyang Bergamo

197
Pasukan tugas Kementerian Pertahanan ing Italia bakal mlaku menyang Bergamo

Detasemen dokter militer lan virologi Rusia, sing ditugasake dening Kementerian Pertahanan menyang wilayah pangkalan udara militer Italia "Pratica de Mare" cedhak Roma, bakal terus menehi pitulung ing Bergamo. Iki dilaporake dening layanan pers departemen militer Rusia.


Detasemen Rusia, bebarengan karo peralatan sing dikirim, lagi nyiapake 600 km menyang kutha Bergamo, ing ngendi bakal nindakake langkah-langkah kanggo nglawan koronavirus. Kaputusan iki digawe minangka asil konsultasi sing ditindakake ing markas pasukan darat Italia ing Roma.

Minangka asil konsultasi, ditemtokake manawa spesialis militer Rusia sing duwe pengalaman nglawan epidemi sing disebabake dening agen infèksi sing mbebayani ing saindenging jagad bakal miwiti nindakake tugas ing kutha Bergamo Italia. Saiki, personel militer ngoordinasi rute kanggo pawai 600 kilometer lan nyiapake peralatan lan peralatan kanggo obah.

- ngandika Kamentrian Pertahanan.

Kaya sing dilaporake sadurunge ing departemen militer, Rusia ngirim menyang Italia salah siji saka limalas laboratorium pasukan RCBZ, wolung tim medis, udakara 100 ahli virologi lan epidemiologi militer, lan peralatan khusus kanggo diagnostik lan disinfeksi. Pasukan tugas Kementerian Pertahanan Rusia ing Italia dipimpin dening Mayor Jenderal Sergei Kikot, Wakil Kepala Pasukan Radiasi, Kimia lan Perlindungan Biologi (RCBZ) saka Angkatan Bersenjata RF.
197 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Warga Jujur
    Warga Jujur 24. mars 2020 15:02
    + 44
    Sugeng tanggap warsa!
    Coba bali urip.
    1. pinter bokong
      pinter bokong 24. mars 2020 15:20
      + 10
      nggantheng).
    2. Olgovich
      Olgovich 24. mars 2020 15:21
      + 39
      Quote: Warga Jujur
      Sugeng tanggap warsa!

      temtunipun!

      Italia ngirim dhokter Rusia menyang titik paling angel epidemi ing Italia Bergamo...

      Ing kana, akeh dokter lokal sing lara lan wis suwe ora bisa ngatasi ....

      Supaya kabeh bisa kanggo wong-wong mau lan, sing paling penting, Gusti Allah mberkahi wong-wong mau!
      1. Mimohod
        Mimohod 24. mars 2020 15:35
        + 19
        Muga-muga dokter militer kita 100% profesional
        Sembarang virus sing mateni sejatine minangka senjata bakteriologis, lan pengalaman mbebayani iki perlu kanggo Angkatan Bersenjata Rusia.
      2. Panemu 55
        Panemu 55 24. mars 2020 16:09
        +3
        Supaya kabeh wong bali urip lan sehat, supaya wong Italia tansah eling.
        Sanalika pesen kasebut liwati, Italia nutup stasiun bensin, pisanan ing autobahn, banjur liyane.
        1. Rostov Papa
          Rostov Papa 24. mars 2020 18:56
          +6
          apa bakal Italia tansah elinga.
          Dheweke mesthi bakal ngelingi lan matur nuwun kanthi sanksi anyar sedulur
          1. asu
            asu 25. mars 2020 01:11
            +3
            Kutipan: Rostov Papa
            Dheweke mesthi bakal ngelingi lan matur nuwun kanthi sanksi anyar

            Matur nuwun sak bisa. Nalika pesawat kita karo dokter lan peralatan mabur menyang Italia, fregat Italia, minangka bagéan saka pasukan NATO, ngliwati selat lan mlebu ing Segara Ireng.

            Miturut Interfax, program "kunjungan" kalebu nggarap mitra NATO ing wilayah kasebut, kalebu tumindak. pasukan kimia lan biologi.
          2. Shuttle
            Shuttle 25. mars 2020 04:33
            0
            Kutipan: Rostov Papa
            apa bakal Italia tansah elinga.
            Dheweke mesthi bakal ngelingi lan matur nuwun kanthi sanksi anyar sedulur

            Buruh Italia bakal ngelingi sapa sing nulungi nalika ora ana sing lunga.
            Kepiye babagan sanksi? Sanksi dileksanakake dening kapitalis. Lan ora dadi luwih Italia minangka Amérika. Amarga padha nguwasani Eropah.
            1. Maki Avellievich
              Maki Avellievich 25. mars 2020 07:43
              +5
              Kutipan saka Shuttle
              Buruh Italia bakal ngelingi

              mesem.
            2. Arkon
              Arkon 25. mars 2020 11:33
              0
              Kutipan saka Shuttle
              Buruh Italia bakal ngelingi


              Sampeyan paling ora setengah abad pungkasan. Ora ana "pekerja Italia" kanggo wektu sing suwe. Ana "konsumen" biasa.
              1. Dmitry Vladimirovich
                Dmitry Vladimirovich 25. mars 2020 12:09
                0
                Kutipan: Arkon
                Sampeyan paling ora setengah abad pungkasan. Ora ana "pekerja Italia" kanggo wektu sing suwe. Ana "konsumen" biasa.


                Aku ngomong karo buruh biasa ing Italia - pitakonan sing padha karo kita, carane kanggo Feed kulawarga, carane nggawe ends ketemu - wong normal biasa sing tresna anak lan wong sing dikasihi.
                Aku duwe pepadhamu Italia - dheweke nikah karo wong Rusia, nganggo basa Rusia kanthi lancar.
                Kaping pirang-pirang dheweke ngobrol karo dheweke "salawas-lawase."
                Ing Rusia, dheweke ora duwe jiwa - dheweke percaya yen kita luwih bebas lan luwih apik tinimbang ing Italia.
      3. biaya
        biaya 24. mars 2020 18:25
        +8
        Pasukan tugas Kementerian Pertahanan ing Italia bakal mlaku menyang Bergamo

        Sing aku ngormati Staff Umum kanggo profesionalisme dhuwur lan humor subtle sehat. Operasi iki dokter Rusia diarani "Truffaldino" nglirik
        koran Italia tengah "Corriere della Sera"
        "Aku medici military russi, con esperienza nella lotta contro le epidemie, che sono arrivate ​​ad aiutare il popolo italiano, nell'ambito dell'operazione medica militare congiunta "Truffaldino" ikizieranno a svolgere compiti a Bergamo. Ing kasunyatan, aku wis didol amarga paesi concordano percorsi ing commettere 600 chilometri ing marcia lan preparano saben movimento ing attrezzature lan attrezzature. Grazie Rusia
        1. rawa-rawa
          rawa-rawa 24. mars 2020 18:45
          0
          Quote: sugih
          Sing aku ngormati Staff Umum kanggo profesionalisme dhuwur lan humor subtle sehat. Operasi iki dokter Rusia diarani "Truffaldino"

          Ya, ora guyon ing kene, wong mati ing batalyon, sanajan yen ngrasakake film kasebut, bakal dadi bintang reputasi Rusia.
          1. biaya
            biaya 24. mars 2020 18:54
            +5
            Secara pribadi, kanggo aku, iku jeneng normal, kabeh sastra sing ana gandhengane karo Bergam. Wong Italia ora duwe pretensi kanggo jenenge. Kosok baline, koran Italia tengah Corriere della Sera nulis babagan operasi medis militer iki - ... "Grazie Rusia"
            1. rawa-rawa
              rawa-rawa 24. mars 2020 19:06
              +1
              Quote: sugih
              Secara pribadi, kanggo aku, iki minangka jeneng normal, luwih akeh sastra sing ana gandhengane karo Bergam.

              Aku wanted kanggo guyon padha Trufaldino, nanging ora topik, wong mati kaya mabur.
              Quote: sugih
              Wong Italia ora duwe pretensi kanggo jenenge.

              Italia modern malah ora ngerti jeneng opera lan operettas, wong wis diganti kathah.

              Quote: sugih
              Kosok baline, koran Italia tengah "Corriere della Sera" nulis babagan operasi medis militer iki - ... "Grazie Russia"

              Nanging ora ana sing ngelingi Trufaldino ..
              Batalyon-Meh Detasemen.
              1. Avior
                Avior 24. mars 2020 23:53
                0
                Paling kamungkinan, ora ana sing ngelingi, amarga ing versi asli saka muter Italia bab abdi loro master, kang ora Truffaldino saka Bergamo, nanging Truffaldino Battochio.
                Aku setuju karo sampeyan, jeneng paling kontroversial.
            2. orionvitt
              orionvitt 24. mars 2020 21:10
              +3
              Quote: sugih
              "Grazie Rusia"

              Lan apa, aku makili kolom peralatan militer Rusia (sanajan medis), ing dalan Italia. Krisis minangka krisis, nanging iki, seminggu kepungkur, ora bisa dibayangake. Lan kasunyatan manawa Italia ana ing posisi kaya ngono, banjur sapa dhoktere? Ternyata, Rusia lan China. Lelucon iku dudu guyonan, ironi dudu ironi, nanging kasunyatan.
            3. 30 ing
              30 ing 24. mars 2020 21:21
              +6
              Lan rong taun sabanjure dheweke bakal ngucapake matur nuwun marang Amerika Serikat kanggo bantuan sing diwenehake .... Memori saka bocah wadon (Eropa) cendhak!
    3. NEXUS
      NEXUS 24. mars 2020 15:33
      + 11
      Quote: Warga Jujur
      Sugeng tanggap warsa!
      Coba bali urip.


      Apa sing ditindakake Rusia, China, Kuba (nyoba kanggo lokalisasi epidemi) lan apa sing ditindakake kasur ... geeks ... fie.
      1. ABM
        ABM 24. mars 2020 16:15
        +4
        sawetara jenis incoherent pesawat saka tembung sing rampung karo undhangan kanggo Italia ... pengangguran - Aku ngerti, iku ora duwe kita! iku perlu kanggo ngisolasi kabèh Eropah kanggo taun sabanjuré, paling. Kepiye kabel https://www.youtube.com/watch?v=NSbSTj4uPa4
      2. orionvitt
        orionvitt 24. mars 2020 21:16
        +4
        "Aja menyang Eropa utawa sampeyan bakal nggawa infeksi"
        Apa sing salah karo tembung-tembung kasebut? Aku sengit kanggo keno Kiselyov, nanging ing kasus iki, ngendi iku salah? Ing Eropah kabèh dipageri pager, lan mbak iki lungguh ing Italia, lan liyane pinter ing kono. Nanging babagan tank Amerika, iki minangka topik.
    4. NEXUS
      NEXUS 24. mars 2020 17:00
      + 10
      Quote: Warga Jujur
      Sugeng tanggap warsa!
      Coba bali urip.


      Dadi aja percaya sawise teori konspirasi lan milyaran emas ...
      1. Avior
        Avior 25. mars 2020 00:02
        0
        wis maca kutipan?
        Apa sampeyan ngerti pira "wong recalcitrant" ing Amerika Serikat sing lara saka virus, sing mesthine kudu tumindak kanthi selektif?
    5. venik
      venik 24. mars 2020 22:30
      +5
      Quote: Warga Jujur
      Sugeng tanggap warsa!
      Coba bali urip.

      ======
      Wong lanang kerja kaya iki:Yen ora kita, banjur sapa"?" .... Dadi dheweke kerja ing Chernobyl ......
      Aku dhewe ora mukmin, nanging aku arep ngomong: Ayo padha menyang sabab SUCI! Gusti Allah tulungana!
      1. NEXUS
        NEXUS 25. mars 2020 02:20
        +5
        Kutipan saka venik
        Karya wong lanang kaya mangkene: "Yen ora kita, banjur sapa?" .... Dadi dheweke kerja ing Chernobyl ......
        Aku dhewe ora mukmin, nanging aku arep ngomong: Ayo padha menyang sabab SUCI! Gusti Allah tulungana!

    6. COJIDAT
      COJIDAT 26. mars 2020 11:58
      0
      Sauntara iku, ing tanggal 23, angkatan laut Italia, bebarengan karo Kanada, nyedhaki pesisir Crimea lan mriksa garis pertahanan kita!
  2. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 24. mars 2020 15:04
    +1
    Lan apa, ora ana pangkalan udara sing luwih cedhak?! Katon yen interaksi antarane pihak ora koordinasi! Utawa wektu ing saham ora diukur?!
    1. pesawat
      pesawat 24. mars 2020 15:06
      +1
      Sawise kabeh, iku ditulis sing saiki rute sarujuk.
      1. Pimpinan saka Redskins
        Pimpinan saka Redskins 24. mars 2020 15:14
        -1
        Lan aku ora ngomong babagan rute, nanging babagan interaksi. Mokal kanggo miwiti klompok sing dikarepake luwih cedhak karo Bergamo?
        1. pesawat
          pesawat 24. mars 2020 15:15
          0
          Mesthi ana alesan. Mungkin keluwesan Italia sing biasa :)
          1. wong pribadi
            wong pribadi 24. mars 2020 15:32
            +5
            Mungkin laxity Italia biasanipun

            Kaya utawa ora, Italia minangka anggota NATO, lan ora ana sing mbatalake rahasia.
        2. svp67
          svp67 24. mars 2020 15:38
          +6
          Quote: Pemimpin Redskins
          Mokal kanggo miwiti klompok sing dikarepake luwih cedhak karo Bergamo?

          Bisa, kabeh bisa. Nanging sing dadi tuan rumah. Ketoke, pangkalan udara iki paling ora kena infeksi lan kita kudu ndeleng logistik ... Ana akeh kahanan.
        3. Avior
          Avior 25. mars 2020 00:04
          +2
          misale jek, ngendi lan carane khusus nggunakake, padha wiwit mikir mung sawise rawuh, pramila padha miber kanggo Roma.
    2. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 24. mars 2020 17:02
      +7
      Bandara Bergamo dhewe luwih cedhak, nanging aku curiga saiki wis kebak pesawat lan ora ana papan. Mesthi ana sawetara pertimbangan, Federasi Rusia nanggepi kanthi cepet supaya ora ana sing ngarep-arep - mula, pangkalan angkatan udara sing cocog.
      Sugeng nyambut damel
      1. NEXUS
        NEXUS 24. mars 2020 21:54
        +3
        Kutipan saka Pete Mitchell
        Bandara Bergamo dhewe luwih cedhak, nanging aku curiga saiki wis kebak pesawat lan ora ana papan. Mesthi ana sawetara pertimbangan, Federasi Rusia nanggepi kanthi cepet supaya ora ana sing ngarep-arep - mula, pangkalan angkatan udara sing cocog.
        Sugeng nyambut damel

        Aku kasengsem ing pitakonan babagan suwene memori para juru mudi Eropa kasebut nalika kasur, sawise ngatasi virus iki, bakal maneh "nyaranake" ngetrapake sanksi marang Federasi Rusia.
        1. Pete Mitchell
          Pete Mitchell 25. mars 2020 02:07
          +5
          Kutipan: NEXUS
          sepira suwene para juru mudi Eropa duwe memori dawa nalika ....

          Sampeyan mbokmenawa ngelingi bebener saka Anglo-Saxon: ora ana kanca ing politik, mung ana mitra sementara. Aku ora bakal ngandelake memori, mesthi ora nganggep linuwih: wong bakal ngelingi juru mudi kaya baling-baling cuaca ...
        2. vladimirvn
          vladimirvn 25. mars 2020 12:23
          0
          Bakal padha karo wong Bulgaria. Kita ora salah, kita duwe Eurosolidarity. aran
    3. separ
      separ 24. mars 2020 17:28
      +1
      Bergamo duwe bandara sing apik
      1. Liam
        Liam 24. mars 2020 17:32
        +3
        Sawetara puluhan kilometer adoh ana bandara gedhe Malpensa lan liyane yaiku Linate ing Milano. Ing 150 km ana 2 liyane Venice lan Torino.
        1. bk316
          bk316 24. mars 2020 22:00
          +2
          Sawetara puluhan kilometer adoh ana bandara gedhe Malpensa lan liyane yaiku Linate ing Milano. Ing 150 km ana 2 liyane Venice lan Torino.

          Ing Turin, lapangan udara kasebut adhedhasar NATO (mbokmenawa ana sing ndhelikake), nalika F-16 ngaso ing kana, dheweke kudu mabur ing ndhuwur. ngguyu
          Ing Milan, siji wis ditutup kanggo dangu.
          Ing Venice, kanggo silts, Strip punika dicokot cendhak, Aku ora ngerti apa-apa bab liya.
          1. Liam
            Liam 24. mars 2020 22:17
            +1
            Kutipan saka: bk316
            Sawetara puluhan kilometer adoh ana bandara gedhe Malpensa lan liyane yaiku Linate ing Milano. Ing 150 km ana 2 liyane Venice lan Torino.

            Ing Turin, lapangan udara kasebut adhedhasar NATO (mbokmenawa ana sing ndhelikake), nalika F-16 ngaso ing kana, dheweke kudu mabur ing ndhuwur. ngguyu
            Ing Milan, siji wis ditutup kanggo dangu.
            Ing Venice, kanggo silts, Strip punika dicokot cendhak, Aku ora ngerti apa-apa bab liya.

            Sampeyan ora kuwat ing penerbangan. Ing Caselle, ing ngendi bandara dumunung, ana pabrik kanggo produksi Typhoons lan asring mabur ing kana. Lan dudu F-16. Supaya ora mbedakake F-16 saka topan, sampeyan kudu nyoba)
            Yaiku, sampeyan ora ngerti apa-apa babagan salah sawijining pusat Eropa paling gedhe ing Malpensa?. ya...
            1. bk316
              bk316 25. mars 2020 19:22
              0
              papan panggenan bandara punika pabrik produksi Topan lan padha kerep mabur mrana.lan ora f-16

              Iku F-16 sing mabur. Aku bisa uga wis bingung, nanging padha duwe nomer beda mesin - sampeyan ora bisa salah.
              Lan babagan band, sapa wae bisa google, nanging aku ndeleng kanthi mripatku dhewe.
          2. Liam
            Liam 24. mars 2020 22:41
            +1
            Kutipan saka: bk316
            Ing Venice, jalur kasebut cendhak banget kanggo silt

            Venice cendhak

            Landasan pacu
            Nomer Ukuran (m) Jangkoan
            04R/22L 3300 aspal
            04L/22R 2780 aspal

            Lan ing Pratica di Mare, mung.

            Pratica di Mare

            Bandara jinis militèr
            Operator Aeronautica Militare
            Lokasi Pomezia, Roma

            Landasan pacu
            arah Length lumahing
            m ft
            13L/31R 2480 8138 aspal
            13 / 31
            (TUTUP) 2540 8335 aspal

            Sampeyan mesthi connoisseur mulya, lan pesawat lan bandara, uga nomer
          3. separ
            separ 28. mars 2020 11:24
            0
            Ing Turin, ing lawang menyang bandara, ana F-104 ing papan parkir sing langgeng
      2. Pete Mitchell
        Pete Mitchell 24. mars 2020 20:23
        +2
        Kutipan saka Seper
        Bergamo duwe bandara sing apik

        Apik banget, dilengkapi kanthi apik, nanging kanthi jumlah parkir sing winates. Ngelingi yen warga lokal, alias registrasi 9H, ora mabur - kabeh wis dikemas ing kono, ora ana papan.
  3. Marconi41
    Marconi41 24. mars 2020 15:05
    +4
    Langsung menyang episentrum! Mesakaké. Muga-muga para dokter lan virologi kita ora bakal nguciwani.
    1. kakang abu-abu
      kakang abu-abu 24. mars 2020 15:40
      + 13
      Kutipan: Marconi41
      Langsung menyang episentrum!

      Ana profesional sing kuwat, dheweke kerja bareng karo Ebola ing Afrika, ora ana spesialis sing duwe pengalaman kaya ing Italia.
    2. svp67
      svp67 24. mars 2020 15:48
      +4
      Kutipan: Marconi41
      Mesakaké.

      Dheweke mung "mburi" ...
      Kutipan: Marconi41
      Muga-muga para dokter lan virologi kita ora bakal nguciwani.

      Dheweke ngerti apa sing ditindakake lan kenapa dheweke ana ing kana. Kabeh sing ora ditindakake saiki yaiku detasemen maju. Sing kudu nuduhake carane ngatasi "serangan massal" saka "mungsuh" kasebut
  4. Sith Gusti
    Sith Gusti 24. mars 2020 15:06
    + 28
    We manggon ing wektu apik tenan. Pasukan Rusia nylametake negara kasebut menyang NATO, nalika anggota NATO liyane ora obah, mung milih irung lan nyolong topeng kanthi antiseptik.
    1. pesawat
      pesawat 24. mars 2020 15:10
      +7
      Quote: Gusti saka Sith
      We manggon ing wektu apik tenan. Pasukan Rusia nylametake negara kasebut menyang NATO, nalika anggota NATO liyane ora obah, mung milih irung lan nyolong topeng kanthi antiseptik.

      Ora mung padha ora obah, nanging uga nyoba, kaya Polandia, sijine ngandika ing rodha.
      1. cniza
        cniza 24. mars 2020 15:43
        +3
        Quote: Gusti saka Sith
        We manggon ing wektu apik tenan. Pasukan Rusia nylametake negara kasebut menyang NATO, nalika anggota NATO liyane ora obah, mung milih irung lan nyolong topeng kanthi antiseptik.


        Apa Rusia tau tumindak beda? Ayo NATO terus muter ...
    2. UsRat
      UsRat 24. mars 2020 15:12
      + 12
      Quote: Gusti saka Sith
      We manggon ing wektu apik tenan. Pasukan Rusia nylametake negara kasebut menyang NATO, nalika anggota NATO liyane ora obah, mung milih irung lan nyolong topeng kanthi antiseptik.

      Kaping pisanan, pasukan Rusia nylametake negarane, mbebayani kesehatan lan nyawane, supaya bisa sinau babagan cara ngatasi iki ing kahanan pertempuran - apa ana sing nggumunake? Ya, lan Italia ora kepikiran ... China ora menehi kesempatan kasebut lan, nyatane, ora menehi galur virus ...
      Babagan NATO - kabeh wong ngerti babagan iki, nanging dheweke meneng - dheweke gabung karo NATO amarga alasan politik, ora ana anggota NATO sing bakal mbabarake negarane kanthi serius babagan macem-macem bebaya ... nanging ana gunane politik!
      1. Sith Gusti
        Sith Gusti 24. mars 2020 15:16
        +3
        Wis cetha. Nanging ing wektu sing padha, media uga bakal makarya kanthi maksimal, ujare, "Rusia nylametake Italia, dene kabeh negara Eropa liyane nyepak omong kosong."

        Reputasi kita bakal munggah ing tingkat jet.
        1. UsRat
          UsRat 24. mars 2020 15:20
          +8
          Quote: Gusti saka Sith


          Reputasi kita bakal munggah ing tingkat jet.

          Sampeyan ora bisa ngetung babagan iki - dheweke wis ngumbah otak wong awam Kulon, dheweke luwih seneng percaya yen Putin ngirim wong ijo menyang Uni Eropa ... ing arah iki..
        2. Lopatov
          Lopatov 24. mars 2020 15:24
          +1
          Quote: Gusti saka Sith
          Reputasi kita bakal munggah ing tingkat jet.

          Ora temenan. Amarga ana China, sing nindakake pesenan luwih gedhe.

          Nanging ajining diri sekutu Italia bakal tiba kanthi ironis.
          Utamane nglawan latar mburi kasunyatan manawa Kuba mutusake kanggo mbantu para dokter.
          1. svp67
            svp67 24. mars 2020 15:31
            + 17
            Kutipan: Lopatov
            Utamane nglawan latar mburi kasunyatan manawa Kuba mutusake kanggo mbantu para dokter.

            Kuba nduweni tingkat obat lan pelatihan dokter sing dhuwur banget. Viva Kuba! Viva Fidel!
            1. Lopatov
              Lopatov 24. mars 2020 15:35
              +9
              Kutipan saka: svp67
              Kuba nduweni tingkat obat sing dhuwur banget

              nanging ing wektu sing padha negara terus terang miskin. miskin banget. Nanging dheweke isih mbantu.
              Venezuela, Suriname, Granada, Jamaika, Nikaragua.
              Lan saiki, Italia.

              Kutipan saka: svp67
              Sawisé iku wong-wong mau

              Kutub...
              Padha ing salawas-lawase diganti dening otak ambisi.

              Kabeh katon surem banget ...
              Polandia lan Ceko, "ngemot" bantuan kamanungsan China, Polandia, sing ora nglilani pesawat Rusia liwat, Amerika, sing diam-diam ngekspor sistem tes saka Italia lan kejiret ...
              1. svp67
                svp67 24. mars 2020 15:40
                +5
                Kutipan: Lopatov
                nanging ing wektu sing padha negara terus terang miskin.

                Sayange ya. Nanging kabeh obat ing Amerika Tengah lan akeh negara ing Afrika adhedhasar dokter Kuba.
          2. wong pribadi
            wong pribadi 24. mars 2020 15:39
            +2
            Nanging ajining diri sekutu Italia bakal tiba kanthi ironis.


            Ya, ora ana sing bakal tiba, pandemi iki bakal mudhun lan kabeh bakal kaya sadurunge. Dheweke uga bakal nuduh Rusia nggawe coronovirus iki lan kabeh wong bakal ndhukung tuduhan kasebut.
            1. Lopatov
              Lopatov 24. mars 2020 15:44
              0
              Quote: wong pribadi
              Ora ana sing bakal tiba

              Wis tiba, akeh. Akeh banget.
              Sawise foto kasebut, sikap ora bisa tetep padha:

              https://www.dvidshub.net/image/6145794/covid-19-testing-swabs-arrive-memphis
              1. wong pribadi
                wong pribadi 24. mars 2020 16:08
                +1
                Wis tiba, akeh. Akeh banget.
                Sawise foto kasebut, sikap ora bisa tetep padha:

                Lan ing foto kasebut IL-76 nggawa vaksin kasebut? Dadi obat-obatan durung ditemokaké, lagi dibongkar, amarga virologists kudu numpak soko lan urip. Presiden Italia njaluk bantuan menyang Amerika Serikat, lan Amerika Serikat, mesthi, ora bakal mbantu kaya sing bakal ditindakake kampanye PR lan kabeh jagad bakal ngerti babagan iki. Lan panemu warga biasa sing ana ing Italia ora ana sing bakal nganggep. Sampeyan maca komentar ing ngisor demo (Van) wong nulis kabeh kanthi bener.
                1. Lopatov
                  Lopatov 24. mars 2020 16:12
                  +6
                  Quote: wong pribadi
                  Lan apa sing ana ing foto IL-76 iki digawa vaksin?

                  Ing foto iki american pesawat transportasi militèr ekspor sistem tes koronavirus saka Italia lor. ING AS. Dheweke butuh liyane.

                  Aku dikirim link ing ngisor foto.
                  1. wong pribadi
                    wong pribadi 24. mars 2020 16:58
                    -5
                    sistem tes ekspor kanggo coronavirus saka sisih lor Italia. ING AS. Dheweke butuh liyane.

                    Dadi ing Italia ana kekurangan ventilator, topeng. Lan apa sampeyan mikir yen dheweke ngekspor sistem tes kanggo coronavirus? Aku takon iki kargo sapa? Utawa bisa uga mung guyonan sing ala.
                    1. Lopatov
                      Lopatov 24. mars 2020 21:09
                      +1
                      Quote: wong pribadi
                      Lan apa sampeyan mikir yen dheweke ngekspor sistem tes kanggo coronavirus?

                      Persis.
                      Lan dudu aku sing "mikir". iki carane Amerika mlebu foto dhewe.

                      Kira-kira 500,000 swab lan pasokan tes diterbangake saka Pangkalan Udara Aviano, Italia, menyang hub FedEx ing Memphis, Tennessee, kanggo disebarake menyang fasilitas medis ing saindenging AS.

                      "Kira-kira 500 swab tes lan pasokan dikirim saka Pangkalan Angkatan Udara Aviano, Italia, menyang fasilitas FedEx ing Memphis, Tennessee kanggo distribusi menyang fasilitas kesehatan ing saindenging AS"
                      Ireng putih.
                      1. Liam
                        Liam 24. mars 2020 21:16
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        Ireng putih.

                        Ireng ing putih miturut shovel.
                        Terjemahake kabeh teks menyang publik sing terhormat.
                        Misi kasebut ngetutake misi pertama sing diarahake Komando Mobilitas Udara tanggal 16-17 Maret, sing uga ngangkut 500,000 swab tes kanggo nyengkuyung upaya kabeh pemerintah sing dipimpin dening Departemen Kesehatan & Layanan Manusia AS kanggo nglawan pandemik Coronavirus. Swab kasebut diprodhuksi dening perusahaan Italia Copan Diagnostics, Inc., sing terus ngasilake jumlah sing cukup kanggo nyukupi syarat Italia lan global. Nalika AS terus tuku swab kasebut, komponen AMC, Cadangan, lan Pengawal Nasional Udara diajeni kanggo mbantu ngeterake dhukungan mitra Italia sing loman kanggo nulungi wong Amerika.
                      2. Lopatov
                        Lopatov 24. mars 2020 21:29
                        +1
                        Kutipan saka Liam
                        Terjemahake kabeh teks menyang publik sing terhormat.

                        Nerjemahake alesan? Apa sing diomongake "wong Italia wis cukup"? Sing "nyatane, iki ora sistem tes, nanging piranti kanggo njupuk smears sing sapa bisa gawé, nanging kita mutusaké kanggo ngirim pesawat BTA kanggo wong-wong mau. Kanggo Italia, wolung setengah ewu kilometer ... Lan ing sisih lor Italia, mbabarake pilot bebaya.

                        Ing wiwitan, Amerika ora bisa njaga rahasia iki. Boasting katon luwih penting.
                        Banjur padha ora bisa ngapusi tenan. Utawa padha ora peduli apa padha pracaya utawa ora ...

                        Nanging wis kasep.
                        Sanajan sendok kasebut "ditemukake", sedimen bakal tetep. Lan opo maneh...
                      3. Liam
                        Liam 24. mars 2020 21:36
                        0
                        Ana sing sampeyan waved. Lan mesthine. Terjemahan prasaja saka tautan sing digawa dhewe
                      4. Lopatov
                        Lopatov 24. mars 2020 22:39
                        -1
                        Kutipan saka Liam
                        Apa sampeyan gelombang

                        Luwih-luwih sampeyan duwe masalah maca.

                        Aku bakal siji metu kanggo sampeyan pribadi, yen ora, sampeyan ora bakal sok dong mirsani maneh



                        Lan wong Amerika padha wagging
                        Nyoba ngapusi manawa iki minangka "tampon lan bahan bakar" sing luwih gampang diprodhuksi ing omah tinimbang diangkut saka Italia sing kena epidemi.
                      5. asu
                        asu 25. mars 2020 02:06
                        +1
                        Kutipan: Lopatov
                        Nerjemahake alesan?

                        Sampeyan nemen overestimate kemampuan saka Eropah (lan ora mung) layman ing syarat-syarat resistance kanggo propaganda. Dina iki minangka alesan, lan sesuk - sejarah "obyektif". Durung dilalekake, lan iki bakal dilalekake.
                        Kanggo bantuan kita ... Sampeyan ngerti, kaya sing diucapake: yen sampeyan nulungi wong ing sawijining dina, mesthine bakal ngelingi sampeyan - ing wektu sabanjure dheweke butuh pitulung maneh.
                      6. Lopatov
                        Lopatov 25. mars 2020 08:59
                        0
                        Quote: asu
                        Sampeyan nemen overestimate kemampuan saka Eropah (lan ora mung) layman ing syarat-syarat resistance kanggo propaganda.

                        Utawa Mungkin sampeyan overestimate iku?
                        Aku ngelingake yen ukara "sendok dicolong" wis diuwuh-uwuh. pers Italia.
                        Lan cara iki sing utama ing perang informasi nglawan Rusia.
                      7. asu
                        asu 25. mars 2020 11:17
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        Utawa Mungkin sampeyan overestimate iku?

                        Penghinaan Suez (sing penting kanggo kabeh Eropa) diapura, Vietnam diapura, tabung uji Powell diapura, destabilisasi wilayah Mediterania terus diapura (sing penting kanggo wong Italia) - pesawat kanthi tes kasebut bakal diapura. luwih cepet.
                        Conto tandingan sampeyan?
                      8. Lopatov
                        Lopatov 25. mars 2020 11:34
                        0
                        Quote: asu
                        Penghinaan Suez (tegese kabeh Eropa) diapura, Vietnam diapura, tabung uji Powell diapura,

                        Lan sisih apa wong Italia ing kene?
                      9. asu
                        asu 25. mars 2020 16:24
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        Lan sisih apa wong Italia ing kene?

                        Italia minangka salah sawijining negara pisanan sing ndhukung gagasan kabijakan umum Eropa. Posisi Eropa babagan masalah kasebut dikenal, sampeyan bisa yakin manawa cocog karo basa Italia.
                        Dadi aku ngerti yen sampeyan ora duwe conto statement sampeyan?
                      10. Lopatov
                        Lopatov 25. mars 2020 18:30
                        0
                        Quote: asu
                        Italia minangka salah sawijining negara pisanan sing ndhukung gagasan kabijakan umum Eropa.

                        wolung))))
                        Lan nalika krisis Suez, lan ing Vietnam, lan ing perang karo Irak, Italia ora luwih saka penggemar.
                        Dadi dheweke temenan ora ana sing kudu diganggu.

                        Nanging nalika Amerika ing Irak murub konvoi Italia karo wartawan sing dibebasake ... Sepuluh dina sabanjure, Berlusconi ngumumake tanggal wiwitan kanggo mundurake kontingen Italia saka negara kasebut.
                        Tegese, penghinaan kasebut nduweni akibat sing jelas. Meh langsung.
                      11. asu
                        asu 25. mars 2020 22:54
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        wolung))))

                        Kakehan emosi lan logika sing sithik.
                        Krisis Suez rampung karo transisi Eropa, kaya ngono, dadi mitra negara sing kurang padha, supaya bisa ngomong. Acara kasebut duwe pengaruh negatif marang transportasi minyak menyang negara-negara Mediterania ing wiwitan. Italia penggemar kene? Cetha manawa ancaman kanggo pasokan minyak lan ilang bagean saka kedaulatan pan-Eropa luwih serius tinimbang konvoi sing dibuwang.
                        Vietnam. Cukup maca babagan geografi protes marang perang iki supaya ora ngomong omong kosong maneh.
                        Irak. Sawetara pidato anti-perang babagan masalah iki ing Italia wis bisa nyritakake pengamat sing ati-ati manawa wong Italia ing kene ora rumangsa dadi penggemar biasa.
                        Kutipan: Lopatov
                        nesu duwe akibat sing jelas.

                        Iki mung digunakake minangka alesan kanggo tumindak tartamtu.
                        Iki ora ngalangi wong Italia dadi kurang "kanca" karo negara. Hubungan ekonomi, budaya lan militer wis dilestarekake kanthi lengkap
                      12. Lopatov
                        Lopatov 25. mars 2020 23:10
                        0
                        Quote: asu
                        Kakehan emosi lan logika sing sithik.

                        Persis. Kakehan owl-stringing ing globe.

                        Quote: asu
                        Cetha manawa ancaman kanggo pasokan minyak lan ilang bagean saka kedaulatan pan-Eropa luwih serius tinimbang konvoi sing dibuwang.

                        Pancen, dheweke mung murub, apa omong kosong.


                        Ing foto kasebut, taman Romawi sing dijenengi Nicola Calipari, sing tilar donya ngliput wartawan Italia sing nembe dibebasake saka panangkaran saka peluru Amerika.
                      13. asu
                        asu 26. mars 2020 00:12
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        Kakehan owl-stringing ing globe.

                        Persis. Conto acara sing wong Italia kudu dendam marang negara kasebut ana ing ngarep sampeyan (siji cilik sing diwenehake sampeyan). Tingkat "persahabatan" antarane negara lan Italia uga ora rahasia, lan terus terang dhuwur, ora ketompo.
                        Dadi ing ngendi sampeyan ndeleng manawa ana sing tiba "atos lan atos"?
                      14. Lopatov
                        Lopatov 26. mars 2020 00:17
                        0
                        Quote: asu
                        Dadi ing ngendi sampeyan ndeleng manawa ana sing tiba "atos lan atos"?

                        Temenan ora saka ngendi sampeyan narik dendam Italia ing Perang Vietnam ...
                      15. asu
                        asu 26. mars 2020 03:16
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        Temenan ora saka ngendi sampeyan narik penghinaan

                        Yen sampeyan ora bisa mbuktekake sudut pandang sampeyan, coba mbantah salah sawijining pernyataan sekunder lawan supaya bisa nggawe tampilan terus diskusi. Yen malah pernyataan sekunder mungsuh ora bisa dibantah, aja isin, nggawe statement (ya, dumber) kanggo mungsuh dhewe, lan mbantah dhewe!
                        Aku ora nyebut masalah iki ing hubungan AS-Italia grievances agawe. Kajaba iku, dhukunganku mung sebaliknya - manawa wong Italia ngapura kabeh marang Yankees. Dadi, pikiranmu iki wis ilang. Ana uga?
                        Inggih, aku mbaleni pitakonan - apa lan ing ngendi sampeyan tiba ing kono?
                      16. Lopatov
                        Lopatov 26. mars 2020 09:15
                        0
                        Quote: asu
                        Yen sampeyan ora bisa mbenerake sudut pandang sampeyan, coba mbantah salah sawijining pernyataan sekunder mungsuh,

                        Iku
                        Sampeyan ora bisa mbantah kasunyatan manawa wong Italia ora seneng karo cara para sekutu saiki.

                        Mulane, padha wiwit invent moyoki maye kanggo wong-wong mau, kang padha mestine ngapura. Mulet manuk hantu ing globe. "Italia minangka salah sawijining negara pisanan sing ndhukung gagasan babagan kabijakan Eropa sing umum, mula ora bisa disepelekake yen Amerika Serikat ora ngidini Inggris lan Prancis, sing gabung karo dheweke, kanggo ngontrol saluran kasebut."

                        Sampeyan gagal ngonfirmasi seriuse keluhan kasebut.
                        Cara konfirmasi, aku nuduhake sampeyan conto serangan ing konvoi karo wartawan sing dirilis lan reaksi langsung saka panguwasa Italia.

                        Quote: asu
                        Nalika sampeyan ora bisa mbenerake sudut pandang sampeyan

                        ... miwiti nyoba kanggo nerjemahake kabeh menyang pribadine. Untunge, aku nyoba ora nglilani mungsuh-mungsuhku tumindak kaya ngono.
                      17. asu
                        asu 26. mars 2020 13:18
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        Sampeyan ora bisa mbantah kasunyatan manawa wong Italia ora seneng karo cara para sekutu saiki.

                        Sampeyan maneh nggawe tesis kanggo aku. Aku bakal mbaleni maneh apa sing sampeyan lakoni kanggo mbantah:
                        Quote: asu
                        Durung dilalekake, lan iki bakal dilalekake.


                        Kutipan: Lopatov
                        moyoki agawe

                        Aja nyipta.

                        Kutipan: Lopatov
                        miwiti nyoba kanggo nggawe pribadi

                        Ayo ngomong babagan unggah-ungguh. Sampeyan ora ngerti manawa kanthi nyipta tesis bodho kanggo mungsuh sampeyan, sampeyan bakal nyinggung dheweke? Coba ngerti iki.
                      18. Lopatov
                        Lopatov 26. mars 2020 15:23
                        0
                        Quote: asu
                        Ayo ngomong babagan unggah-ungguh.

                        Ora ana sing gegandhengan karo kiriman sampeyan. Sakabehe.
                        Lan aku ora kasengsem kanggo ngrembug dhewe karo sampeyan. Apa aku wis nulis babagan. ing pesen sadurunge
                      19. asu
                        asu 26. mars 2020 15:56
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        Ora ana sing gegandhengan karo kiriman sampeyan. Sakabehe.

                        Ana statement sing arep nantang.
                        Ana panemu sampeyan, sing mung ora cocog karo kasus kasebut lan kudu mandheg nyebar.
                        Dadi, ana kabeh kanggo jawaban sing rasional. Nanging sing jelas aku ora bakal ngarep-arep kaya ngono saka sampeyan.
                        Nuwun sewu sim.
                      20. Lopatov
                        Lopatov 26. mars 2020 15:57
                        -1
                        Quote: asu
                        Ana statement sing arep nantang.
                        Ana panemu sampeyan, sing mung ora cocog karo kasus kasebut lan kudu mandheg nyebar.
                        Dadi, ana kabeh kanggo jawaban sing rasional. Nanging sing jelas aku ora bakal ngarep-arep kaya ngono saka sampeyan.
                        Nuwun sewu sim.

                        Lan maneh.
                        Ing topik, nul, mung siji kepinginan kanggo ngrembug mungsuh.
                      21. Liam
                        Liam 25. mars 2020 23:02
                        0
                        Lopatov ing perané.
                        Kutipan: Lopatov
                        Nanging nalika Amerika ing Irak murub ing konvoi Italia karo wartawan mardika


                        Roma, 17:08  Januari 8 2020 / IA

                        Menteri Pertahanan Italia: Kita tetep ing Irak


                        Kontingen militer Italia bakal tetep ing Irak, Menteri Pertahanan Italia Lorenzo Guerini ngandika 7 Januari sajrone obrolan telpon karo kepala Pentagon, miturut koran Italia Il Messaggero.

                        Lorenzo Guerini njamin mitra Amerika Mark Esper manawa Italia ora bakal mundur pasukane saka Irak. Cacahing prajurit Itali ing nagari punika 926 jiwa.
                        .
                      22. Lopatov
                        Lopatov 26. mars 2020 00:16
                        0
                        Kutipan saka Liam
                        Menteri Pertahanan Italia: Kita tetep ing Irak

                        wolung))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))
                        Sugeng Sharik ...... (c)
                        wolung)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))
                        Duh, asale saka ngendi...
                      23. Avior
                        Avior 25. mars 2020 00:20
                        +2
                        Aku curiga yen sing mbayar yaiku pabrikan Copan Diagnostics, Inc. lan diunggahaké
                        Liwat pangkalan udara Italia Aviano.
                        Kapitalisme jagad, kaya ngono.
                        Apa sampeyan ndeleng statement nang endi wae yen Amerika nyegat saka wong Italia, lan wong Italia dhewe pengin tuku kumpulan iki?
                      24. Lopatov
                        Lopatov 25. mars 2020 09:05
                        0
                        Kutipan saka Avior
                        Apa sampeyan ndeleng statement nang endi wae yen Amerika nyegat saka wong Italia, lan wong Italia dhewe pengin tuku kumpulan iki?

                        ngguyu ngguyu ngguyu
                        Apa iku penting????
                        Kanggo sawetara Mario Bombese, sing lungguh ing karantina sing ketat, kuwatir karo bapak lan ibu maratuwane sing lara. Dituku, dicolong, ngapusi ing gudang pangkalan militer Amerika sajrone 40 taun ... Dheweke ora peduli
                        Mario Bombese ndeleng foto wong Amerika njupuk metu saka negara sing digunakake kanggo nglawan koronavirus. Lan kanthi kemungkinan dhuwur iki minangka sistem tes. Lan yen misale jek sampeyan bakal seneng lan dheweke bakal miwiti mbenerake, kaya sawetara ing situs iki, mula sampeyan ora ngerti wong.
                      25. Avior
                        Avior 25. mars 2020 09:12
                        0
                        Aku ora ngerti Mario, nanging ana kenalan ing Italia, mung ing sisih lor
                        Ing kalodhangan, aku bakal takon sapa sing disalahake kanggo kahanan kasebut
                      26. Lopatov
                        Lopatov 25. mars 2020 09:18
                        +1
                        Sepupuku iku penerjemah saka basa Italia, Welasan lelungan menyang Italia lan akeh kenalan. Kahanane ngganggu. Dheweke percaya yen "sekutu" wis nilar dheweke. Kaya sing dibuwang sadurunge, sajrone krisis ekonomi lan sajrone hiper-influx para migran. Lan sing mbantu mung wong Cina
                      27. Avior
                        Avior 25. mars 2020 10:28
                        0
                        Ya, wiwitane dhewe-dhewe njupuk ancaman kasebut kanthi entheng, banjur sekutu sing disalahake
                        Malah biyasane nyalahake pamrentahane, mesthi ora seneng
                      28. Lopatov
                        Lopatov 25. mars 2020 11:35
                        0
                        Kutipan saka Avior
                        Ya, wiwitane dhewe-dhewe njupuk ancaman kasebut kanthi entheng, banjur sekutu sing disalahake

                        Kanggo wong biasa, iki normal.
                      29. Liam
                        Liam 25. mars 2020 10:20
                        0
                        Kutipan saka Avior
                        sing disalahake kanggo kahanan

                        Lan sapa sing kudu disalahake? Donya kabeh katon murub. Tes dibutuhake kanggo ngenali sing kena infeksi. Sampeyan, kaya wong liya, maca nomer sing diidentifikasi saben dina kaya laporan saka ngarep. Apa sampeyan mikir ana masalah ing Italia babagan ngenali pasien?
                        Nah, yen ana sing ngaku wong, iku menyang China. Kaping pisanan, kanggo kasunyatan sing 3 sasi ndhelikake bledug ing karpet lan crushed dhokter karo polisi, sing bengok-bengok babagan virus anyar ing jaringan sosial. , lan panguwasa mbantah, lan sajrone 3 wulan iki virus nyebar ing saindenging jagad lan kita duwe apa sing kita duwe.
                        Lan penipuan ing China iki dudu sing sepisanan. Kabeh infèksi asalé saka wong-wong mau lan terus-terusan hushed nganti padha metu saka kontrol.
                      30. Liam
                        Liam 25. mars 2020 09:57
                        0
                        Kutipan saka Avior
                        Aku curiga

                        Copan Italia Spa
                        Indirizzo: Via F. Perotti 10 - 25125 Brescia (BS)
                        Iki minangka perusahaan Italia sing dumunung ing Italia. Dheweke ngasilake tes kasebut lan adol menyang kabeh wong ing saindenging jagad, kalebu Amerika. Intercepts mung ana ing jagad cedhak hangout lokal.
        3. Tur
          Tur 24. mars 2020 15:24
          + 17
          Ing taun 1945, kita wis tau ana ing stratosfer adorasi universal.
          Nazisme menang.
          Lan banjur kanthi cepet kita wiwit tiba ing inferno.
          Dadi bakal ana ing kene.
          Kanggo kula, wong sing umure wis maju, inti saka politisi Barat jelas banget. Ya, lan warga.
          Kita nindakake tugas lan kanthi tenang bali menyang omah.
          Lan supaya apa sing bakal dadi.
          1. ohka_new
            ohka_new 24. mars 2020 18:22
            +3
            Aku uga pengin nambah Messina 1908.
      2. abang
        abang 24. mars 2020 15:19
        +6
        Mung kabeh legenda babagan nilai-nilai manungsa ing Eropa, kesetaraan lan persaudaraan, dadi palsu. Eropa ora peduli karo tanggane. Lan Rusia minangka jiwa sing loman, mesthi wis ana lan bakal.
    3. Nyrobsky
      Nyrobsky 24. mars 2020 15:17
      +4
      Quote: Gusti saka Sith
      We manggon ing wektu apik tenan. Pasukan Rusia nylametake negara kasebutnalika anggota NATO liyane ora obah, mung milih irung lan nyolong topeng kanthi antiseptik.

      Ing kesempatan iki, misale jek kaya Jerman ngandika ing vena sing "" Miturut tumindak iki, Rusia ndamel kapak menyang dodo NATO kanggo banget nangani "".
    4. Paranoid50
      Paranoid50 24. mars 2020 15:18
      +3
      Quote: Gusti saka Sith
      We manggon ing wektu apik tenan.

      Ora tembung kasebut. Sial, 600 km RKhBZ Maret, lan malah ngliwati wilayah negara NATO ...
      Ya, ana "telu ing siji": tumindak sing apik, lan latihan, lan pengalaman sing ora bisa ditemokake. Lan supaya pelari cacat sing mbuwang ing Italia, sing ajeg ngombé ing kene, keselak ing empedu dhéwé.
      1. Hagalaz
        Hagalaz 24. mars 2020 15:47
        +3
        Kutipan saka Paranoid50
        Quote: Gusti saka Sith
        We manggon ing wektu apik tenan.

        Ora tembung kasebut. Sial, 600 km RKhBZ Maret, lan malah ngliwati wilayah negara NATO ...
        Ya, ana "telu ing siji": tumindak sing apik, lan latihan, lan pengalaman sing ora bisa ditemokake.

        Lan iki mung plus saka kahanan iki. ageng tenan.
        Nanging kita isih bakal ndeleng rasa syukur Italia. Contone, nalika wektune kanggo milih sanksi anti-Rusia. Aku nang sing paling padha bakal milih nglawan, nanging bakal nyebar tangan lan bakal nindakake kaya liyane. Kuwi kabeh katresnan.
    5. cadangan
      cadangan 24. mars 2020 15:39
      +5
      Quote: Gusti saka Sith
      We manggon ing wektu apik tenan. Pasukan Rusia nylametake negara kasebut ...
      dudu sing sepisanan...

      topwar.ru/15760-podvig-russkih-moryakov-v-messine.html
      1. Okolotochny
        Okolotochny 24. mars 2020 18:07
        +2
        Pikul, "From the Dead End", miturut pendapatku, nggambarake kasus iki. Utawa "The Three Ages of Okini-san". Para pelaut kita, nalika padha nggawa tatu, ngandika: "Boten, senor, boten, senorita." Saka cruiser "Askold" ing mratelakake panemume ana pelaut.
        1. cadangan
          cadangan 24. mars 2020 18:22
          +4
          Crita Valentin Savvich diarani "Mboten, signor, boten, signorita!"
          ing 1908 ing Messina ana pelaut skuadron Armada Baltik saka kapal perang "Tsesarevich" lan "Glory", cruisers "Admiral Makarov" lan "Bogatyr"



          Miturut cara, Pikul ora ujar manawa kita kudu nembak sawetara perampok lokal ...
          1. Okolotochny
            Okolotochny 25. mars 2020 11:59
            +2
            Aku lali, matur nuwun kanggo ngelingake aku. hi
            1. cadangan
              cadangan 25. mars 2020 12:23
              +1
              Kesenenganku...
              ana film dokumenter babagan acara kasebut
    6. A.K.
      A.K. 24. mars 2020 15:41
      -1
      Ya, aku rumangsa ora bakal suwe karo Italia, Ukraina kudu disterilisasi kanthi gouging, panguwasa ora nindakake apa-apa, kabeh ditutup lan ora duwe apa-apa kanggo nglawan virus iki. Ora ana sing bakal nylametake, kajaba kita. Dadi aku ora mikir kita bakal ngenteni suwe.
    7. Kaldon48
      Kaldon48 24. mars 2020 15:42
      -1
      Kita, kaya biasane, ngarep-arep kesempatan, lan dumadakan, hubungan bakal dadi panas lan paling ora ana sing bakal nganggep kita luwih apik. Mbalik ing jaman Soviet, akeh wong lan dhuwit sing ditindakake, lan saiki, ing Nadezhda sing padha, pimpinan kita ngapura utang saben wong. Ora, kanggo paling ora nulis utang saka pensiunan
  5. kn54
    kn54 24. mars 2020 15:13
    +3
    Kenapa Rozman lan "Kuping Matzoh" meneng? Ora mungkin kalbu disiksa, amarga ora ana sing kaya ngono, Nanging ana sinis lan munafik.
    1. Piramidon
      Piramidon 24. mars 2020 15:27
      +3
      Kutipan saka knn54
      Kenapa Rozman lan "Kuping Matzah" meneng wae?

      Dheweke isih ngarang. Dheweke ora ngetutake Shoigu. Dheweke ngatur kabeh kanthi cepet.
    2. Siberian
      Siberian 24. mars 2020 15:40
      0
      Kutipan saka knn54
      Yagene Rozman lan "Telinga matzah" meneng? Ora mungkin nurani disiksa, amarga ora ana sing kaya ngono, Nanging ana sinis lan munafik.

      Ora meneng:
      https://topwar.ru/169349-gozman-predpolozhil-chto-na-samoletah-v-italiju-putin-chto-to-vyvozit-v-jetot-turbulentnyj-period.html
    3. Vasyan1971
      Vasyan1971 24. mars 2020 16:00
      0
      Kutipan saka knn54
      Kenapa Rozman lan "Kuping Matzah" meneng wae?

      Gozman ora meneng!
      https://topwar.ru/169349-gozman-predpolozhil-chto-na-samoletah-v-italiju-putin-chto-to-vyvozit-v-jetot-turbulentnyj-period.html

      Nanging luwih becik meneng wae...
  6. barmaleyka
    barmaleyka 24. mars 2020 15:26
    0
    Militer Rusia (sanajan dokter) ngliwati negara NATO, naskah kanggo film kiamat.
    1. 16329
      16329 24. mars 2020 17:45
      +2
      Ora mung dokter, ana pasukan RHBZ (kimiawan militer)
  7. svp67
    svp67 24. mars 2020 15:29
    +7
    Pasukan tugas Kementerian Pertahanan ing Italia bakal mlaku menyang Bergamo
    Dheweke saiki dibuwang menyang "neraka". Sugeng tanggap warsa kagem panjenengan sedaya. Mbalik urip.
  8. Bunder smeshariki
    Bunder smeshariki 24. mars 2020 15:29
    -1
    Detasemen dokter militer lan virologi Rusia, ditransfer dening Kementerian Pertahanan menyang wilayah pangkalan udara militer Italia

    Mung wong Rusia sing ora wedi apa-apa lan sapa-sapa.. Sing liyane wis tutup lan goyang-goyang ing gupuh. ana ing getih kita, sanajan sampeyan kudu ngrusak urip sampeyan dhewe! hi
    1. Hagalaz
      Hagalaz 24. mars 2020 15:52
      +4
      Luwih becik yen negara liya ngormati bantuan kasebut ...
  9. Sergey 23
    Sergey 23 24. mars 2020 15:31
    +6
    Operasi Wong Sopan ing Putih.
  10. Sergey 23
    Sergey 23 24. mars 2020 15:38
    +2
    Ora demonstrasi Bendera Federasi Rusia sing ala !!!
  11. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 24. mars 2020 15:48
    -1
    Lan ing wektu iki ing Rusia:
    "Sajrone awan, 14 luwih akeh pasien sing nandhang koronavirus didaftar ing 57 wilayah Rusia, ujare markas operasional kanggo nglawan COVID-19.

    Sobyanin ujar manawa ora ana gambaran nyata babagan koronavirus ing wilayah kasebut"
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 24. mars 2020 15:54
      +2
      bakal ana liyane nanging ing umum iku normal
    2. svp67
      svp67 24. mars 2020 16:04
      +2
      Quote: jancok lawas
      Sobyanin ujar manawa ora ana gambaran nyata babagan koronavirus ing wilayah kasebut

      Apa aku bisa ngerti ngendi lan kapan statement iki digawe? Lan apa urusane walikota Moskow karo wilayah liyane, supaya dheweke mangsuli dhewe, nanging kenapa dheweke munggah menyang wilayah liyane?
      Lan aku bakal ngandhani apa sebabe. Saiki aliran "ora teka" wis metu saka Moskow, amarga ana masalah kerja ing Moskow, amarga karantina, lan saiki bakal nyebar infeksi iki ing saindenging negara, mula dadi pitakonan. Dadi, Sobyanin saiki nyoba ngilangi sawetara kesalahan. Lan aku bakal, tinimbang provinsi sing paling cedhak, ing lawang menyang wilayah kasebut, bakal nggawe kontrol medis supaya bisa langsung ngilangi sing curiga kanggo karantina.
      1. Liam
        Liam 24. mars 2020 16:20
        +2
        Kutipan saka: svp67
        Apa aku bisa ngerti ngendi lan kapan statement iki digawe? Lan apa urusane walikota Moskow?

        NOVO-OGAREVO, 24 Maret. /TAS/. Ora ana gambaran nyata babagan tingkat infeksi koronavirus ing wilayah Federasi Rusia, ujare Walikota Moskow Sergei Sobyanin, wakil ketua pertama Dewan Koordinasi ing pamrentah kanggo nglawan panyebaran koronavirus anyar.


        "Ora kabeh wilayah ngerti [kahanan karo tingkat panyebaran virus]. Ya, dheweke [kepala wilayah] ndeleng manawa ana sing lara. Kasunyatane, volume tes sithik banget, ora ana. gambar nyata," ujare walikota.

        Dheweke nyathet Primorsky Krai minangka conto, nyatakake yen "yen 6 ewu wong teka ing Primorye sing wis ana ing luar negeri ing zona infeksi, mula iki isih dadi masalah gedhe, lan cepet utawa mengko masalah iki bakal metu"
        .
        1. svp67
          svp67 24. mars 2020 17:03
          0
          Kutipan saka Liam
          Dheweke nyebutake Primorsky Krai minangka conto

          Inggih, ya ... saka posisi walikota Moskow, mesthi, luwih becik ndeleng masalah Primorsky Krai ... Dadi, aku bakal nulungi Primorye, tes, aku bakal ngirim peralatan pelindung, sing saka kesehatan buruh ... Aku ora seneng yen ana sing munggah menyang ekonomi wong liya. Aku mbaleni maneh, dheweke nyoba ngilangi bagean saka kesalahan amarga mundhak cepet, amarga mundur saka "migran buruh" saka Moskow, ana hubungane karo karantina sing ketat. Jujur, aku bakal ngerti yen dheweke nginstal titik kontrol ing dalan metu saka Moskow lan dheweke bakal ngilangi kabeh sing curiga, lan supaya ... Aku ora ngerti dheweke. Utawa ngomong kanthi terang yen perlu kanggo ngatasi masalah iki, utawa ora melu urusane wong liya.
          1. Liam
            Liam 24. mars 2020 17:19
            +1
            Dadi, saliyane walikota Moscow, uga
            Kutipan saka: svp67
            Sergei Sobyanin, Wakil Ketua Pertama Dewan Koordinasi Pemerintah kanggo Melawan Panyebaran Novel Coronavirus.

            Oalah, iki transkrip rapat iki.
            http://www.kremlin.ru/events/president/news/63053

            Ana rincian sing menarik banget babagan laporan menyang Putin babagan topik kasebut, umpamane, pira kasur resusitasi ing Moskow, utamane ing Kommunarka, rumah sakit utama negara kanggo nglawan virus:
            Ayo menyang Kommunarka, mung ana 60 kasur resusitasi
            Lan udakara udakara 10 wis dikuwasani, sanajan 200/300 kasus resmi saiki.
            Tokoh menarik liyane saka transkrip:
            Saiki padha klompok risiko, yen kita nimbang sing teka saka luar negeri, nanging padha teka yuta menyang Rusia ing 10 dina pungkasan
            1. svp67
              svp67 24. mars 2020 17:45
              0
              Kutipan saka Liam
              Saiki dheweke minangka klompok risiko, yen kita nganggep sing teka saka luar negeri, nanging sejuta wong teka ing Rusia sajrone 10 dina kepungkur.

              Umumé, kacarita babagan 100 Rusia ing luar negeri, saka ngendi angka yuta teka?
              1. Liam
                Liam 24. mars 2020 17:47
                +3
                Apa sampeyan mikir yen Sobyanin ngapusi ing mripate Putin nalika rapat?)
                Aku wedi yen gambaran nyata saka kahanan iku rada beda saka apa wis dadi adoh wis cheerfully kacarita kanggo populasi
                1. bk316
                  bk316 24. mars 2020 22:10
                  0
                  [quote] Apa sampeyan mikir yen Sobyanin ngapusi ing mripate Putin nalika rapat?)
                  Ora karo Sobyanik mung angel karo angka, kaya sampeyan.
                  Ora ana cara kanggo nggawa lam ing 10 dina kanthi pesawat, mung sampeyan ora bisa nggawe penerbangan akeh.
                  1. Liam
                    Liam 24. mars 2020 22:23
                    +1
                    bk316 Apa sampeyan mikir yen Sobyanin ngapusi ing mripate Putin nalika rapat?)
                    Ora karo Sobyanik mung angel karo angka, kaya sampeyan.
                    Ora ana cara kanggo nggawa lam ing 10 dina kanthi pesawat, mung sampeyan ora bisa nggawe penerbangan akeh.

                    Mesthi wae, kepiye Sobyanin (lan layanan pers Kremlin) ngerti nomer nyata. Sampeyan gampang ngetung nganggo driji.. nanging dheweke ora ngerti apa sing diomongake.
                    Penolakan kasunyatan iku tahap apa?
          2. asu
            asu 25. mars 2020 02:31
            +1
            Kutipan saka: svp67
            tes, Aku bakal ngirim peralatan protèktif

            Aku maca dina liyane babagan tuku luwih saka satus yuta tes "Moscow". Tuku kasebut ditindakake tanpa tender saka perusahaan kanthi modal resmi 10 ewu rubel, kanthi omset sing sithik ing taun-taun sadurunge, lan sing ngganggu, sadurunge pemenang tender, dituku dening sawetara wong sing curiga.
            Yen kaya ngono - banjur tuku tes kanggo Primorye lan kabeh Rusia - panguwasa Moskow ora bakal nolak. "Kanggo sapa perang, kanggo sapa ibu sing ditresnani."
      2. Horseradish lawas
        Horseradish lawas 24. mars 2020 17:31
        -1
        Kutipan saka: svp67
        Apa aku bisa ngerti ngendi lan kapan statement iki digawe?

        "Walikota Moscow Sergei Sobyanin, ing rapat karo Presiden Rusia Vladimir Putin, ujar manawa ora ana gambaran nyata babagan panyebaran koronavirus ing wilayah Rusia, lan ujar manawa dheweke bakal njaluk pitunjuk marang kepala administrasi presiden, Anton Vaino, supaya njamin kontrol kahanan."

        https://ria.ru/20200324/1569074448.html
    3. svp67
      svp67 24. mars 2020 16:13
      0
      Quote: jancok lawas
      Lan ing wektu iki

      Sampeyan downvoted kabeh komentar. Aku duwe pitakon, apa sampeyan pengin sukses kanggo kabeh wong lanang? Apa sampeyan pengin dheweke mati?
      1. Horseradish lawas
        Horseradish lawas 24. mars 2020 17:38
        -2
        Sawetara komentar sing aku setuju, sawetara aku ora setuju. Ana ora kurang pluses saka minuses.
        Siji-sijine sing nyebabake keprihatinan yaiku nyawa lan kesehatan para dokter militer kita kaancam lan Italia minangka anggota aktif NATO, sing umume njupuk posisi anti-Rusia.
        1. svp67
          svp67 24. mars 2020 17:53
          +5
          Quote: jancok lawas
          Sawetara komentar sing aku setuju, sawetara aku ora setuju. Ana ora kurang pluses saka minuses.

          Aku seneng sampeyan mutusake "ngganti sepatu". Aja mikir yen "tapak kaki" ora tetep. Gusti Allah iku hakimmu
          Quote: jancok lawas
          Siji-sijine sing nyebabake keprihatinan yaiku nyawa lan kesehatan para dokter militer kita kaancam lan Italia minangka anggota aktif NATO, sing umume njupuk posisi anti-Rusia.

          Lan ora mung dokter, ana prajurit lan perwira pasukan RKhBZ. Nuwun sewu, nanging kabeh padha MILITER, lan nasibe tentara, wong menehi banyu, pakan, sandhangan, kanthi biaya dhewe, nanging yen wis teka, dheweke kudu metu lan nglindhungi rakyat. Dheweke saiki entuk pengalaman sing larang regane ing kana, sing dikirimake menyang kita, ing Pusat Pertahanan. Adhedhasar tumindak, pasukan lan sarana bakal direncanakake ing kene, yen kita pindhah miturut skenario Italia, utawa luwih apik, kanggo nyegah.
          Ora ana gunane sing paling apik dikirim menyang kana, ngerti yen dheweke ora kalebu saka barisan wong-wong sing bakal ngalangi virus iki ing kene. Sawise kabeh, sampeyan kudu ngerti manawa wong-wong iki lunga sajrone perjalanan bisnis ditambah rong minggu liyane ...
          1. Horseradish lawas
            Horseradish lawas 24. mars 2020 18:18
            +1
            Kutipan saka: svp67
            Lan ora mung dokter, ana prajurit lan perwira pasukan RKhBZ. Nuwun sewu, nanging kabeh padha MILITER, lan nasibe tentara, wong menehi banyu, pakan, sandhangan, kanthi biaya dhewe, nanging yen wis teka, dheweke kudu metu lan nglindhungi rakyat. Dheweke saiki entuk pengalaman sing larang regane ing kana, sing dikirimake menyang kita, ing Pusat Pertahanan. Adhedhasar tumindak, pasukan lan sarana bakal direncanakake ing kene, yen kita pindhah miturut skenario Italia, utawa luwih apik, kanggo nyegah.
            Ora ana gunane sing paling apik dikirim menyang kana, ngerti yen dheweke ora kalebu saka barisan wong-wong sing bakal ngalangi virus iki ing kene. Sawise kabeh, sampeyan kudu ngerti manawa wong-wong iki lunga sajrone perjalanan bisnis ditambah rong minggu liyane ...

            Inggih, angel ora setuju karo statement sampeyan. Mung siji pitakonan: kenapa dokter militer kita ora menyang China? Kenapa Italia? Apa ora Spanyol? Apa ora negara Eropah liyane? Utawa ora ana sing njaluk bantuan kajaba Italia?
            1. svp67
              svp67 24. mars 2020 18:32
              +5
              Quote: jancok lawas
              Kenapa Italia?

              Jumlah tiwas ing Italia wis ngluwihi ing China. Saiki mbandhingake populasi lan mbayangno ukuran tragedi China lan Italia. Dheweke bakal ngrusak infeksi iki ing Italia, dheweke bakal mabur menyang Spanyol yen dheweke takon
            2. bk316
              bk316 24. mars 2020 22:13
              +1
              Mung siji pitakonan: kenapa dokter militer kita ora menyang China?

              Amarga China ora njaluk bantuan (lan saiki ora bakal takon.) Spesialis ngirim topeng. ora entuk?
              Lan Spanyol sabanjure ing baris lan bisa uga Jerman. Senajan aku mikir Jerman bakal nolak.
            3. asu
              asu 25. mars 2020 02:37
              0
              Quote: jancok lawas
              kenging punapa lajêng dhoktêr militèr kita botên tindak dhatêng Tiongkok

              Dheweke ora diidini mlebu ing China. A delegasi tindak (kepala departemen virologi, misale jek, madu kaping 2 ngandhani, dheweke dadi bagian saka iku) - dheweke ora nglilani dheweke menyang ngendi wae, ora nuduhake apa-apa, ora menehi ketegangan. , padha ora nuduhake data
          2. Avior
            Avior 25. mars 2020 00:23
            0
            Nuwun sewu, nanging kabeh padha MILITER, lan nasibe tentara, wong menehi banyu, pakan, sandhangan, kanthi biaya dhewe, nanging yen wis teka, dheweke kudu metu lan nglindhungi rakyat.

            rada kontroversial
            wong-wong padha mangan lan ngombe militèr kabeh padha, ora supaya padha mbela mungsuh.
            Lan NATO minangka mungsuh resmi.
    4. Harry.km
      Harry.km 24. mars 2020 19:05
      +1
      Quote: jancok lawas
      "Sajrone awan, 14 luwih akeh pasien sing nandhang koronavirus didaftar ing 57 wilayah Rusia, ujare markas operasional kanggo nglawan COVID-19.


      Wingi wis 71 ... Luwih becik yen tren terus ..
      1. bk316
        bk316 24. mars 2020 22:16
        +2
        Iku bakal becik yen tren terus.

        Aku mung mikir kepiye wong cilik sing ngerti kahanan kasebut.
        Apa tren? Apa sampeyan bisa ngomong babagan nomer kasebut?
        Petunjuk: sampel acak saka sampel acak diganti miturut fungsi sing padha karo asline.

        Perlu nerangake?
    5. sabakina
      sabakina 24. mars 2020 19:23
      +1
      Quote: jancok lawas
      Sobyanin ujar manawa ora ana gambaran nyata babagan koronavirus ing wilayah kasebut"
      Ayo dheweke njaga wilayahe! Aku uga, walikota kabeh Rus ...
  12. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 24. mars 2020 15:51
    -5
    : Stopudovo kita karo vaksin teka.
    1. svp67
      svp67 24. mars 2020 16:05
      +6
      Kutipan: Gennady Fomkin
      Stopudovo kita karo vaksin teka.

      Vaksin saiki wis ana - kaya tapal sing wis mati, kudu diwenehake menyang wong sadurunge, rong wulan sadurunge. Ing kene saiki cara liya bakal ditrapake
    2. Okolotochny
      Okolotochny 24. mars 2020 18:10
      +5
      Durung ana vaksin. Nalika mung ing dalan menyang.
      1. Gennady Fomkin
        Gennady Fomkin 24. mars 2020 18:20
        0
        Ilmuwan Novosibirsk wiwit nggawe rong vaksin nglawan koronavirus sing mateni - micetimes.asia ngguyu
    3. Avior
      Avior 25. mars 2020 00:24
      -2
      kang durung ana ing alam.
  13. Vasyan1971
    Vasyan1971 24. mars 2020 16:04
    -3

    Tremble Eropa, "wong ijo cilik sing sopan" wis teka kanggo nylametake sampeyan. maneh. Koyo biasane.
    1. Mikhail Drabkin
      Mikhail Drabkin 25. mars 2020 02:33
      0
      Pay manungsa waé - ana personil militer wanita !!!
      Good luck lan kesehatan ing kinerja balai perang!!
      1. svp67
        svp67 25. mars 2020 11:03
        +1
        Kutipan: Mikhail Drabkin
        Pay manungsa waé - ana personil militer wanita !!!

        Saiki kasenenganmu ora jelas. Ya, ana akeh wanita ing grup iki, uga ana dokter, lan staf medis junior kita, umume, staf wanita. Perawat, asisten laboratorium, ya akeh spesialisasi sing luwih apik.
  14. Kushka
    Kushka 24. mars 2020 16:08
    +5
    Quote: Hagalaz
    Kutipan saka Paranoid50
    Quote: Gusti saka Sith
    We manggon ing wektu apik tenan.

    Ora tembung kasebut. Sial, 600 km RKhBZ Maret, lan malah ngliwati wilayah negara NATO ...
    Ya, ana "telu ing siji": tumindak sing apik, lan latihan, lan pengalaman sing ora bisa ditemokake.

    Lan iki mung plus saka kahanan iki. ageng tenan.
    Nanging kita isih bakal ndeleng rasa syukur Italia. Contone, nalika wektune kanggo milih sanksi anti-Rusia. Aku nang sing paling padha bakal milih nglawan, nanging bakal nyebar tangan lan bakal nindakake kaya liyane. Kuwi kabeh katresnan.

    Yen sampeyan nulungi, mula ora njaluk apa-apa.
    Lan yen sampeyan njaluk bali, mula sampeyan wis Adol.
    Lan ing pasar, kaya sing sampeyan ngerteni, ana wong bodho loro - siji percaya yen dheweke njupuk akeh saka dheweke,
    liyane sing menehi meh free .
  15. Super
    Super 24. mars 2020 16:14
    -9
    Kanggo militer kita, iki latihan sing apik. Cepet utawa mengko, wong sing sopan bakal katon ing Italia, Roma bakal dadi milik kita.
    1. Tavrik
      Tavrik 24. mars 2020 18:15
      +6
      Aku propose kanggo miwiti karo panggolekan wilayah Pskov supaya, lan banjur pindhah menyang Italia.
  16. rawa-rawa
    rawa-rawa 24. mars 2020 16:22
    +2
    Lan ing Rusia, kaya kasus iki, wong sing lara muncul ing Kazakhstan sing ora mabur luwih saka Moskow, siji Rusia.
    1. cadangan
      cadangan 24. mars 2020 16:30
      +3
      Dheweke nulis manawa ana 495 kasus, sing meh 300 ana ing Moskow lan wilayah kasebut ...
      1. rawa-rawa
        rawa-rawa 24. mars 2020 16:37
        +1
        Kutipan saka: cadangan
        Dheweke nulis manawa ana 495 kasus, sing meh 300 ana ing Moskow lan wilayah kasebut ...

        Aku ora percaya, kita wis nutup rong kutha, saben dina 2-3 wong sing dideteksi, kabeh omah ditutup kanggo karantina, yen menyang toko, mula omah sing paling cedhak ana ing karantina.
        saiki 68 pasien.
        1. cadangan
          cadangan 24. mars 2020 17:06
          +3
          wis ana 71 saben dina, ing "jumlah komersial" mung ing jaman saiki dheweke lara ...
          Aku mikir ing sawetara minggu skala bencana bakal katon ...
          nalika isih ana cukup wong ing metro Moskow, sanajan wis dadi luwih gratis ...

          68 ing 18 yuta iku siji saka 264 ewu
          495 ing 140 yuta - siji ing 284 ewu
          rasio padha ...
          1. rawa-rawa
            rawa-rawa 24. mars 2020 17:11
            +3
            Kutipan saka: cadangan
            Aku mikir ing sawetara minggu skala bencana bakal katon ...

            Nutup kutha.
            Ing Almaty, angkara wis mudhun, udhara wis seger, ana sawetara mobil sing ngunjungi, rega dikontrol.
            Siji bungah kanggo bisa ing kebon. Omah pribadi.
            1. cadangan
              cadangan 24. mars 2020 17:16
              +4
              Quote: rawa
              Nutup kutha.

              yen aku dumadakan ketemu wong saka Kremlin utawa, paling awon, saka Balai Kota Moskow, aku bakal langsung ngomong ... prajurit
              misale jek padha ora wani nutup Moscow ...
              1. rawa-rawa
                rawa-rawa 24. mars 2020 17:28
                0
                Kutipan saka: cadangan
                misale jek padha ora wani nutup Moscow ...

                Mesthi, ana akeh liyane sing bakal teka.
                Iku luwih gampang kanggo mulang wong Italia carane masak sup kubis.
                1. cadangan
                  cadangan 24. mars 2020 18:01
                  +1
                  Muga-muga iki kedadeyan nalika sinau luwih apik saka kesalahane wong liya ...
                  kenapa wong Jerman lan Korea isih duwe rasio lara / mati sing beda banget ...
                  1. rawa-rawa
                    rawa-rawa 24. mars 2020 18:14
                    +1
                    Kutipan saka: cadangan
                    Muga-muga iki kedadeyan nalika luwih becik sinau saka kesalahane wong liya ... kok padha karo wong Jerman lan Korea, dene rasio lara / mati beda banget ...

                    Aku seneng wong Tionghoa, sanajan padha kontra-gouging ing urip, nanging ana pesenan lan padha nuruti.
                    Ana sedulur ing Jerman, bibi buyut bojone lara lan adhine didhewekake, sanajan bojone lara, nanging isih durung jelas sapa sing lara.
                    Korea Selatan, bojone sedulurku wis kerja wiwit oktober, jarene ora lara lan ora apa-apa, ora gelem budhal, yen ora, mengko ora pindah, dadi wong Korea uga ora bisa dipercaya. .
                    1. cadangan
                      cadangan 24. mars 2020 18:58
                      +2
                      Apa salah karo wong Korea?
                      rong wulan sawise "nyekel" kasus sing sepisanan, ing puncak dheweke kena infeksi 800 wong saben dina, saiki ana udakara 100, meh setengah wulan 111 tiwas kanthi meh 9 ewu kasus ...
                      1. rawa-rawa
                        rawa-rawa 24. mars 2020 19:20
                        0
                        Kutipan saka: cadangan
                        Apa salah karo wong Korea?

                        Dadi dheweke duwe rapat umum yen tapel wates kudu ditutup ing awal Februari.
                        Miturut cara, Kazakhstan nutup tapel wates karo China ing awal Februari, padha njupuk metu mahasiswa lan warga, manggonake ing quarantine, ora siji lara.
                        Banjur Maret, warga negara kita wiwit bali saka Eropa, Rusia lan Belarus, lan virus kasebut muncul.
                        Nanging kita seneng manawa virus pertama digawa ing pesawat pribadi, ketua pengadilan Nursultan saka Jerman, mula aku mikir manawa kabeh Kazakhstan ditransfer menyang rezim darurat paramiliter.
                      2. cadangan
                        cadangan 24. mars 2020 19:52
                        0
                        Quote: rawa
                        Dadi dheweke duwe rapat umum yen tapel wates kudu ditutup ing awal Februari.

                        mbok menawa iki saka "iri" kanggo tetanggan lor ...

                        Quote: rawa
                        Nanging kita seneng manawa virus pertama digawa ing pesawat pribadi, ketua pengadilan Nursultan saka Jerman.

                        uga, ya, misale jek sing wiwit sawetara wayahe climbing andha sosial, sawetara wiwit "njupuk gendheng mati" ... apa karo gubernur Evdokimov, sing mutusaké sing hukum fisika padha ora ditulis kanggo wong lan ing kacepetan 150 sampeyan ora bisa sabuk munggah,
                        kepiye babagan spesialis penyakit infèksius utama Stavropol Sannikova, sing kesusu menyang Spanyol lan nalika bali mutusake manawa karantina ora diciptakake kanggo dheweke ...
                      3. rawa-rawa
                        rawa-rawa 24. mars 2020 20:07
                        +1
                        [quote = reservist] iki mbok menawa saka "iri" marang tetangga lor ... [/ kutipan]
                        Ya, FIG ngerti, aku ngetutake omongane mantu, sanajan Korea Selatan wis slamet saka rong kediktatoran.
                        [quote = reservist] Evdokimov, sing mutusake manawa hukum fisika ora ditulis kanggo dheweke lan kanthi kacepetan 150 sampeyan ora bisa ngunci, [/ kutipan]
                        Sayange, dheweke pancen wong sing apik, sanajan ana pitakon ...
                        [quote = reservist] manawa spesialis penyakit infèksius utama Stavropol Sannikova, sing kesusu menyang Spanyol lan nalika bali mutusake manawa karantina ora diciptakake kanggo dheweke ...
                        Kita duwe Kepala Dokter Saniter Almaty sing padha, mabur menyang Jerman, saiki ing Quarantine.
                    2. Paranoid50
                      Paranoid50 24. mars 2020 20:02
                      +1
                      Quote: rawa
                      Aku seneng wong Tionghoa, senajan uripe nglawan,

                      Saiki dadi isin ing Naples ... ngguyu Dene gouging, banjur nganti wong Italia, kayadene saka Cina menyang Italia dhewe mlaku. sedulur
                      1. rawa-rawa
                        rawa-rawa 24. mars 2020 20:19
                        -1
                        Kutipan saka Paranoid50
                        Sapunika ing Naples punika kawirangan ... Dene gouging, banjur padha nganti Italia, minangka saka China menyang Italia dhewe mlaku.

                        Aku ora ngubungi wong Italia, nanging wong Tionghoa, Watcher dibutuhake, kanthi lara, dheweke dadi pramuka.
                        Pengawas karo pecut.
                        Ora nggumunake para leluhurku padha dadi batur tukon. ngguyu
      2. sindikalis
        sindikalis 24. mars 2020 17:12
        +1
        Yen kita ngetrapake statistik kasebut ing wiwitan jadwal Italia, banjur ing seminggu utawa loro kabeh dokter lan peralatan kasebut bakal dibutuhake ing Rusia kanthi ora kurang. Aku wonder apa Italia bakal bali kabeh iki?
        1. cadangan
          cadangan 24. mars 2020 17:25
          0
          yen "optimis" kanggo njupuk grafik Jerman minangka basis, banjur ing rong utawa telung minggu ...
          120 ewu manggon ing Bergamo, ing kene pitakonan bisa uga kanggo spesialis - suwene wektu kanggo lokalisasi epidemi ing kutha kasebut?
  17. ButchCassidy
    ButchCassidy 24. mars 2020 16:33
    +2
    Militer Rusia ing pangkalan udara negara NATO, sing bakal ngira ...
  18. AwaZ
    AwaZ 24. mars 2020 16:41
    +3
    mesthi katon kaya gouging ing bagean saka Italia. Awalé bisa ndharat ing Italia sisih lor.
    Ing sisih liya, bakal dadi tontonan epik: gerakan peralatan militer Rusia ing dalan motor Italia. Tanpa guna, dheweke ora njupuk operator personel lapis baja kanthi peralatan anti-kimia)))))
  19. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 24. mars 2020 16:41
    0
    ngguyuhttps://youtu.be/MOTBTSFgJSA
  20. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 24. mars 2020 17:00
    +1
    Yagene pesawat kita kanthi bantuan medis kanggo wong Italia nggawe dalan nyimpang liwat Segara Ireng, lan ora ngliwati Belarus, Polandia lan Republik Ceko. ngguyu
    1. Avior
      Avior 25. mars 2020 00:28
      -1
      Republik Ceko ora duwe wates karo Italia
  21. Komentar wis dibusak.
    1. Vasyan1971
      Vasyan1971 24. mars 2020 19:16
      -4
      Sampeyan bingung anget karo alus, ora dipandu malah dening pratandha njaba, nanging umpluk ing wong.
  22. Marconi41
    Marconi41 24. mars 2020 18:02
    +1
    Kutipan saka Brabus
    Ing wektu nalika "kelas menengah" butuh bantuan ...

    Apa dheweke butuh bantuan saka ahli kimia lan ahli virologi? Ora perlu nyampur macem-macem barang ing siji tumpukan.
  23. Tavrik
    Tavrik 24. mars 2020 18:12
    -6
    Kutipan saka: svp67
    Nuwun sewu, nanging kabeh padha MILITER, lan nasibe tentara, wong menehi banyu, pakan, sandhangan, kanthi biaya dhewe, nanging yen wis teka, dheweke kudu metu lan nglindhungi rakyat. Saiki dheweke entuk pengalaman sing larang regane ing kana, sing disiarake kanggo kita, ing Pusat Pertahanan.

    Apa jenis wong sing dilindhungi wong lanang ing Italia? Aku ora mbayar pajak kanggo bantuan negara NATO nalika aku duwe soko apa ing dhewe. Ayo padha njaluk pengalaman invaluable ing wilayah negara sing feed lan banyu. Apa sing mandheg? Apa kita duwe wong kanggo nambani?
    Lan wong Italia seneng: Rusia mbantu dheweke kanthi gratis. Saiki dheweke bakal ngetokake driji ing candhi ing subyek "Rusia aneh iki", banjur bakal ngomong: "Inggih, matur nuwun, sampeyan mbantu ... pamit!" lan maneh bakal milih kaya adat ing NATO.
    Lan Gusti Allah pareng (pah, pah) salah siji saka kita kena infeksi lan mati? Kepiye carane nerangake marang sanak-sedulure kenapa bojone, putrane, bapake mati? Kanggo kesehatan pedunung ing provinsi Italia?
    Ing cendhak, liyane nyoba kanggo appease "kulawarga fraternal bangsa NATO."
    1. bk316
      bk316 24. mars 2020 22:20
      +1
      Aku ora mbayar pajeg kanggo iku

      Apa sampeyan mbayar akeh?
  24. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 24. mars 2020 18:26
    +2
    Mesthi, kita kudu menehi pakurmatan marang S.K. Shoigu! Penyelenggara! Ora kosong. Inggih rampung.
    1. rawa-rawa
      rawa-rawa 24. mars 2020 18:40
      +1
      Kutipan: Warrior MoreTot
      Mesthi, kita kudu menehi pakurmatan marang S.K. Shoigu! Penyelenggara! Ora kosong. Inggih rampung.

      Dheweke dadi mantan MChSnik kanthi rasa humor.
  25. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 24. mars 2020 19:07
    0
    Kutipan: Olgovich
    Quote: Warga Jujur
    Sugeng tanggap warsa!

    temtunipun!

    Italia ngirim dhokter Rusia menyang titik paling angel epidemi ing Italia Bergamo...

    Ing kana, akeh dokter lokal sing lara lan wis suwe ora bisa ngatasi ....

    Supaya kabeh bisa kanggo wong-wong mau lan, sing paling penting, Gusti Allah mberkahi wong-wong mau!

    Perdana Menteri Walanda Mark Rutte ngirim pidato televisi menyang negara kasebut tanggal 16 Maret babagan kahanan koronavirus sing serius. Kinerja kasebut diumumake minangka bersejarah.

    Rutte ujar manawa Walanda ora bakal ngetutake dalan kabeh negara lan nutup Walanda. Walanda minangka negara sing bebas. Perdana menteri ujar manawa bakal ngembangake kekebalan klompok ing antarane populasi. Luwih akeh wong sing lara, luwih gedhe kemungkinan virus ora bakal nempel maneh. Virus kasebut, kaya, sawise karantina diangkat, bisa bali lan kabeh wong lara maneh, lan akibat kanggo ekonomi bakal serius banget. belay
    1. cadangan
      cadangan 24. mars 2020 19:19
      +2
      koyone dudu sing sepisanan ... wong Inggris uga nyanyi lagu-lagu kasebut, nanging ing dina liyane dheweke ngganti pikirane ...
    2. bk316
      bk316 24. mars 2020 22:21
      -1
      Perdana menteri ujar manawa bakal ngembangake kekebalan klompok ing antarane populasi.

      Nah, yen sampeyan ora melas kanggo sawetara atus ewu warga, banjur posisi sing bener ....
  26. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 24. mars 2020 19:18
    +1
    Sekolah Ilmiah Pusat Riset Virologi (VSC) saka Institut Mikrobiologi Kementerian Pertahanan Rusia nduweni pengalaman sing sugih ing nggawe antidotes kanggo penyakit sing mateni. Contone, ahli virologi militer sing nindakake serangkaian studi kanggo ngisolasi agen penyebab pneumonia atipikal saka sampel pasien lan, kanggo pisanan ing Rusia, ngisolasi lan menehi ciri agen penyebab penyakit iki. Adhedhasar iki, sistem tes diagnostik dikembangake kanggo ngenali virus SARS. Spesialis Angkatan Bersenjata uga nggawe model standar laboratorium kanggo ndeteksi infeksi virus mbebayani iki, sing dilengkapi kabeh stasiun sanitasi lan epidemiologis utama ing Rusia. , kita isih ora ngerti kabeh. Pakaryan Pusat Riset Virologi Kementerian Pertahanan Rusia ditindakake miturut judhul "rahasia paling dhuwur". Nanging ing sumber informasi sing mbukak kacarita ing taun 1995, kepala Pusat Ilmiah All-Russian, Mayor Jenderal Layanan Kedokteran Alexander Makhlai, dianugerahi gelar Pahlawan Federasi Rusia kanggo nggawe siji-sijine jagad. immunoglobulin kanggo nyegah Ebola. Ing kabeh negara industri ing donya, nggarap virus saka klompok pisanan pathogenicity, tingkat kematian saka kang bisa nganti 80-90 persen, dipercaya mung dening militer.
  27. fa2998
    fa2998 24. mars 2020 19:31
    -1
    Quote: wong pribadi
    Mungkin laxity Italia biasanipun

    Kaya utawa ora, Italia minangka anggota NATO, lan ora ana sing mbatalake rahasia.

    Saiki dheweke bakal sinau topografi, mungkin dheweke bakal nglacak pawai nganggo satelit. Italia minangka sing pertama kanggo kita, militer ngliwati kabeh Eropa, mung Suvorov perang ing Alpen. Good luck kanggo militer! prajurit hi
  28. ZABVO
    ZABVO 24. mars 2020 19:48
    0
    Ora jelas apa sebabe dheweke dikirim menyang kana.
  29. rawa-rawa
    rawa-rawa 24. mars 2020 19:48
    0
    Ing dhukungan saka Italia. Ing wayahe.
    1. cadangan
      cadangan 24. mars 2020 20:08
      +1
      Quote: rawa
      Ing wayahe.

      nang endi wae ing Italia ... wong dikarantina ing omah ...
      1. rawa-rawa
        rawa-rawa 24. mars 2020 20:22
        0
        Kutipan saka: cadangan
        nang endi wae ing Italia ... wong dikarantina ing omah ...

        Kita duwe akeh diva opera sing kerja ing kana, padha nyanyi saka loteng.
        We tresna opera, nanging ora dadi luwih karo ballet. ngguyu
  30. Jerman Titov
    Jerman Titov 24. mars 2020 20:07
    +3
    Dokter militèr - Respect. Thanks kanggo wong-wong mau aku urip.
  31. Mentat
    Mentat 24. mars 2020 20:12
    +1
    Lan nalika aku nulis dina sadurunge wingi yen iku normal lan manusiawi kanggo bantuan wong ing mortal need, aku ditampani cons.

    Siji eksentrik malah bisa nulis supaya padha mati, ora nulungi kita, gubug kita ana ing pinggir.

    Dina iki, nalika "topik wis ilang": good luck guys, apa kanca apik, nggantheng! Lan akeh plus. Apa owah-owahan sepatu ing udhara utawa irung ing angin? Endi kiriman iki wingi?
    1. asu
      asu 24. mars 2020 22:42
      0
      Quote: Mentat

      Lan nalika aku nulis dina sadurunge wingi yen iku normal lan manusiawi kanggo nulungi wong sing butuh, aku ditampa kanthi kontra.

      Bot-bot kasebut bisa ditindakake. Ojo digatekake. Iki kedadeyan ing kene.
      1. Golovan Jack
        Golovan Jack 24. mars 2020 22:51
        -1
        Quote: asu
        Bot-bot kasebut bisa ditindakake

        Bot iku, kanthi tegas, minangka otomatis. Banjur sampeyan salah.

        Bener, sawetara reguler lokal (kayata swarf-skins) uga bisa digandhengake karo bot - bisa ditebak, gampang dimanipulasi. Lan yen sampeyan nampa perkiraan iki, sampeyan ora adoh saka bebener.

        Nanging dudu kuwi. Kamrad Mentat wis ing situs kanggo 5 taun, dheweke ngerti kabeh baubles iki banget, lan komentar iku garpu cetha ing sisih, mangkono kita squabbling. Lan sampeyan teka lan nyuwil kabeh raspberries Nyuwun ngguyu
        1. asu
          asu 24. mars 2020 23:04
          -1
          Kutipan: Golovan Jack
          Bot iku, kanthi tegas, minangka otomatis

          Njupuk minangka epithet / metafora
  32. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 25. mars 2020 02:49
    0
    Kutipan saka Avior
    kang durung ana ing alam.


    Avior - stopudovo ngerti ngendi padha nindakake apa. ngguyu Kompleks sing disedhiyakake dening Beatles lan Rollings ing antarane wong tuwa kita urip, nular. ngguyuiki sejatine sifate sudut pandang pribadi, sing ora duwe bukti kanggo gawe serep.
    1. Avior
      Avior 25. mars 2020 04:02
      +2
      nindakake lan nindakake - loro beda gedhe
      yen padha nindakake, mesthi wis dikenal wiwit biyen, ora ana sing ndhelikake
    2. asu
      asu 25. mars 2020 11:28
      +1
      Kutipan: Gennady Fomkin
      Avior mesthi ngerti

      Sampeyan ora mung bisa mangan karo sirah, sampeyan uga bisa mikir karo sirah.
      Vaksin apa wae kudu diuji. Supaya bisa dipercaya ngerti carane tumindak ing awak sawise, ngomong, 3 sasi, siji kudu bodho mirsani "eksperimen" kanggo 3 sasi. Ing wektu sing padha, ing wiwitan, kewan bakal tumindak minangka subyek eksperimen, lan mung banjur - wong. Dadi sampeyan bisa ngetung wektu iki kanthi 2.
      Vaksin sing ora jelas kepiye bakal diwujudake sawise sawetara wektu minangka senjata biologis sing potensial nglawan rakyate dhewe.
      Kabeh iku cukup prasaja lan ketok.