Ing Sohu Cina: Mung siji negara sing duwe senjata hipersonik, lan dudu Rusia utawa AS

171

Sumber informasi Cina Sohu metu karo materi babagan senjata hipersonik. Penulis, sing ketoke mutusake kanggo menehi "sensasi krasan", ngumumake yen mung ana siji negara ing donya sing saiki duwe "hipersonik nyata. gaman", lan iki "dudu Rusia lan dudu Amerika Serikat."

Saka materi:



Mung ana siji rudal hipersonik sing bener ing donya saiki. Lan ing layanan karo China, ora Rusia lan Amerika Serikat.

Artikel media Cina nyatakake yen Amerika Serikat ngadhepi kesulitan teknis gedhe kanggo nggawe senjata hipersonik lan saiki lagi ngupayakake kesempatan sing ilang.

sohu:

Wakil Kepala Staf Gabungan John Hayten bubar ujar manawa militer AS wis mbuwang 20 taun sing larang regane.

Penulis Cina yakin manawa kita ngomong babagan taun nalika "Amerika Serikat ora kejawab kesempatan kanggo entuk senjata hipersonik dhewe."

Saka materi:

Sanajan Rusia mbangun warisan Uni Soviet babagan senjata hipersonik lan luwih akeh tinimbang Amerika Serikat, nanging isih adoh saka China. Kurang investasi nyebabake kemajuan teknologi senjata hipersonik. Ing wektu sing padha, akeh wong, kalebu Amerika Serikat, nyatakake mamang babagan kasedhiyan senjata hipersonik ing Rusia, kalebu misil hipersonik Zircon.

Penulis luwih narik kesimpulan, nyatakake yen "mung rudal hipersonik ing donya sing digunakake saiki yaiku DF-17 Cina.

Saka artikel:

China minangka siji-sijine negara sing duwe misil hipersonik lan wani nampilake ing publik.

Ketoke, penulis Tionghoa pancen ora kenal karo senjata modern lan ora ngerti manawa Angkatan Udara Rusia bersenjata, contone, sistem rudal hipersonik Kinzhal. Adhedhasar iki, materi ing Sohu bisa digandhengake karo versi Cina saka patriotisme jingoistic ostentatious.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    171 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 29
      27. mars 2020 07:03
      Aku pengin wong Cina percaya marang kekuwatane dhewe.

      Rahayu wong kang pracaya, kang anget ing donya! (Kanthi).

      Lan kita kudu ngembangake teknologi kita. Ayo padha katon lan meri!
      1. + 12
        27. mars 2020 07:08
        Tionghoa iki sejatine nduweni patriotisme "muter"! wong bodho
        1. +9
          27. mars 2020 07:19
          Yen wong ora duwe apa-apa, lan mbok menawa ora bakal cepet, sampeyan kudu ngumumake yen ana. Lunga mrana lan priksa manawa iku bener apa ora. Nanging perang informasi Nyuwun .
          1. +4
            27. mars 2020 11:44
            Kasunyatan bilih ing gambar rudal hipersonik Cina minangka boneka biasa. Nanging publikasi kasebut kudu ningkatake kerajinan karton lan plastik domestik - dumadakan bakal ana panjaluk saka para model.
            1. +2
              28. mars 2020 09:14
              Dheweke nggawe model skala kualitas sing apik banget. Tiyang Jêpan sampun nglangkungi, ing bab warni-warni saha ing babagan salinan.
        2. + 13
          27. mars 2020 07:58
          Sing apik banget dening wong Tionghoa yaiku nyolong barang-barang konsumen sing murah, banjur adhedhasar teknologi manca. Kabeh liyane padha duwe, kanggo sijine iku mildly, supaya-dadi. Ing bidang penerbangan lan teknologi militer. Mungkin apik ing sawetara panggonan, nanging adoh, dudu sing paling apik.
          1. Tur
            + 10
            27. mars 2020 09:01
            Sing apik banget dening wong Tionghoa yaiku nyolong barang-barang konsumen sing murah, banjur adhedhasar teknologi manca.
            Ukara iki dipérang dadi rong bagéan.
            Sing pertama.
            Barang konsumen sing murah.
            Pernyataan iki kontroversial banget.
            Amarga kabeh gadget sing diprodhuksi massal - saka telpon nganti komputer - digawe ing China.
            Kapindho.
            Teknologi alien.
            Gali data resmi RRC lan deleng pirang-pirang pabrik perakitan merek donya: perusahaan otomotif, pabrikan mesin, pengerjaan logam, lan liya-liyane, duwe perusahaan dhewe ing RRC.
            Perusahaan kasebut ngasilake produk adhedhasar teknologi sing ditransfer para pangembang dhewe menyang RRC.
            Lan produk kasebut menyang negara-negara sing pengin duwe produk kasebut.
            Aku ora mikir sing perlu kanggo fitnah China supaya sembarang.
            Kabeh luwih rumit tinimbang pernyataan kasebut - China nggawe barang konsumen.

            Tembung barang konsumen, ing panggunaan kita, wis entuk makna negatif banget.
            Senajan konsumsi nyebar ora kualitas kurang - nanging tingkat perlu. hi
            1. +8
              27. mars 2020 10:01
              Kutipan saka demo
              gadget sing diprodhuksi massal - saka telpon menyang komputer -

              Lan apa sampeyan mikir, apa iku dudu barang konsumen? Utawa sampeyan salah siji saka wong sing smartphone lan laptop minangka dhuwur peradaban manungsa? Kabeh sing diprodhuksi massal minangka barang konsumen miturut definisi, lan China luwih dhisik tinimbang liyane ing kene. Kualitas minangka prakara liyane.
              Deleng carane akeh pabrik perakitan merek donya: padha duwe perusahaan dhewe ing China.
              Dadi apa sing dakkandhakake.
              1. +5
                27. mars 2020 14:42
                Kutipan saka orionvitt
                Utawa sampeyan salah siji saka wong sing smartphone lan laptop minangka dhuwur peradaban manungsa?

                Banjur nuduhake laptop DOMESTIK kanggo wong awam, amarga kabeh iku prasaja.
                1. +6
                  27. mars 2020 19:43
                  Ora masalah nggawe laptop utawa smartphone karo kita. Mung amarga produksi non-massal, bakal luwih larang tinimbang Cina lan ora ana sing tuku. Nanging nggawe salinan mesin Su-35 dadi akeh banget kanggo wong Tionghoa)
                  Donya dikuwasani dening divisi tenaga kerja))) Ana sing nggawe barang konsumen (laptop, smartphone), lan ana sing berteknologi tinggi (mesin pesawat, reaktor nuklir).
                  1. +2
                    28. mars 2020 05:10
                    Aja kakehan nggatekake. Mung kanca NEXUS, pancen salah sijine sing laptop lan smartphone dadi ndhuwur kabeh. Dheweke ora weruh apa-apa ing urip, lan amarga keterbatasan, dheweke nggawe dongeng bocah-bocah babagan "superioritas" wong. Aja gumun, setengahe ana ing kene. hi
                  2. 0
                    28. mars 2020 21:46
                    Mung masalah! Ora ana basis unsur. Sa adoh aku elinga, kita tuku 65 teknologi nm. Lan ora ana teknologi.
                    1. 0
                      30. mars 2020 16:18
                      Kabeh iku! Lan ana basis unsur! Iku mung sampeyan ketoke ora nyetel kanggo nggoleki unsur.
                      Lan prosesor duwe dhewe, kanthi cara, opsi paling anyar ora cukup ala.
                      Ana masalah ing industri. Aku bakal pitutur marang kowe liyane, ana perusahaan sing Pabrik Papan sembarang kerumitan, malah yen padha nggawe 32 lapisan!
                      1. +1
                        30. mars 2020 16:54
                        Papan iku omong kosong, ing taun 80 kita bisa nindakake 15 lapisan. Ya, mungkin kita wis tuku 32nm, nanging Kulon ing 14nm wis nindakake kabeh. Nanging, pitakonan ora ing lapisan lan discretes, nanging ing sekolah kang crumbled. Lan supaya sekolah bisa, sampeyan kudu bisa kanggo asil Final, sampeyan kudu program negara kanggo pangembangan industri. Lan iki dudu aku ngerti.
          2. -9
            27. mars 2020 10:08
            deleng komputer sampeyan
            1. 0
              28. mars 2020 22:59
              Deleng komputer sing ngadeg ing unit kontrol kendaraan pangiriman, komputer game super sampeyan 150000 rubel (aku ora luwih elek) saka sing sampeyan tulis 10 taun kepungkur.
              1. -1
                28. mars 2020 23:02
                ))) Aku ora kadhemen utawa panas saka kendharaan pangiriman, iki mesthine minangka produk potongan penting) nanging sampeyan ora bisa ngisi ekonomi karo dheweke
                1. +1
                  28. mars 2020 23:08
                  Tanpa wong-wong mau (sarana pangiriman), sampeyan bakal manggon utawa wis manggon ing Republik Saratov utawa Republik Voronezh (garis ngisor yen perlu utawa ketik dhewe), lan aku bakal ana ing Republik Sochi lan kita ora bakal beda. ing sembarang cara saka saben liyane lan Somalia utawa Zimbabwe liyane.
                  Mulane, sampeyan pancene ora kadhemen utawa panas, sampeyan nyaman ing apartemen, tenang, tanpa perang lan anget.
              2. 0
                30. mars 2020 16:56
                Apa sampeyan mikir kaya ngono? Biasane ana pengontrol khusus, ora ana komputer ing kana.
          3. +3
            27. mars 2020 16:59
            Ora dilarang urip kanthi otak, utawa apa wae sing sampeyan pikirake, ing abad kepungkur. Mung kita nyopir kayu, minyak lan gas menyang China, lan kita ngimpor komputer, gadget, turbin, alat mesin, mobil, lan liya-liyane. Apa sampeyan bisa ngomong mobil sapa sing nyopir ing rembulan? Carane akeh satelit Glonass duwe, lan carane akeh wong Cina?
            1. +2
              28. mars 2020 04:26
              Nah, ayo dipecah ide iki dadi komponen.
              1. Ya, kita nyopir gas, minyak, lan liya-liyane menyang China.
              2. Kita ngimpor - komputer, gadget, alat mesin, turbin, mobil.
              Uga ora bisa dipungkiri. Nanging..... Jujur, sapa sing nggawe kabeh iki? Ora, aku ora ngumpulake, aku ora nggawe, nanging aku nggawe!
              Nyalin mobil, tuku lisensi, ngrakit saka kosong wong liya, mesthi, apik. Jiwa wirausaha, supaya bisa ngomong. Nanging piye wae dheweke ora bisa nindakake dhewe karo 0. Maneh, mesin sing padha kanggo pesawat. Yen padha dadane rata, kok ora bisa?
              Kesimpulan, nyolong lan mbaleni iku siji bab. Kanggo nindakake perkara anyar sing ora diduweni wong liya beda lan ana masalah karo iki.
              Nganti saiki, aku durung weruh terobosan ing produksi senjata jinis anyar. Lan sampeyan bisa gumunggung babagan wong sing duwe iklan bolt sing luwih dawa. Nanging yen wis wayahe nyopot celana, banjur bakal katon sapa sing entuk bolongan sing luwih akeh.
              1. -1
                28. mars 2020 21:58
                Kanggo nggambar kanthi bener, sampeyan kudu duwe sekolah teknik, yen ora, ora bakal ana sing apik. Aku pribadi percaya yen wong Tionghoa nggawe hypersound. Aku ora mikir iku saka ngeruk, Aku kita "katon" ing soko ing pembangunan kita, kita rampung liyane dhéwé.
                1. 0
                  29. mars 2020 01:22
                  Yaiku, mesin pesawat ora bisa, nanging teknologi sing luwih rumit dikuasai?
                  Logika pirang?
                  1. 0
                    30. mars 2020 10:41
                    Dheweke ora bisa amarga mesin kasebut diowahi khusus lan bagean penting digawe ora bisa dipisahake.
                    Blondie iku sampeyan.
                    1. 0
                      31. mars 2020 11:03
                      Aaaaa!!!
                      Inggih, inggih!!!!
                      Dheweke ora bisa nyalin, nanging bisa nggawe !!!
                      Ya mesthi!!!! Kepiye carane aku ora ngerti SD?
                      Tinimbang paling ora sinau carane nyalin dviglo generasi 5, apa sampeyan langsung ngalih menyang release 6?
                      Kepiye carane aku ora langsung ngerti gerakan Cina sing licik?
                      1. 0
                        31. mars 2020 11:37
                        Apa sampeyan panas banget?
                        Kabeh dicampur.
                        Sampeyan ora ngerti apa salinan lan produk saka desain dhewe?
                        Yen ana ide lan teknologi sing cocog, mula wong Tionghoa bisa nggawe generasi kaping 10. Nanging nggawe salinan luwih angel. Massa saka nuansa.
                        A salinan bisa digawe, nanging bakal beda-beda saka asli lan kondisional, ngandika iku bisa dadi salah siji Samsaya Awon utawa luwih (kang arang banget, Aku sajujure ora ngelingi)
                        Kene, contone, Cina kloning s-zoo, nanging karo paramèter Luwih Samsaya Awon, nanging iki ora penting ing prices sedhep.
                        Parameter produk sing paling awon utawa liyane digawe saka macem-macem: fitur desain, bahan, peralatan teknologi, saka tangan ing pungkasan. Logika langsung ora mesthi bisa kaya sing sampeyan deleng ..
                        1. 0
                          1 april 2020 08:20
                          Apa sampeyan ngomong babagan teknologi?
                          Lan aku mikir aturan sekolah ilmiah babagan iki. ora?
                          Duwe mesin bubut ing omah, nanging ora ngerti babagan pangolahan logam, sampeyan bisa nggawe akeh bagean sing bermutu?
                          Parameter produk sing paling awon utawa liyane digawe saka macem-macem: fitur desain, bahan, peralatan teknologi, saka tangan ing pungkasan. Logika langsung ora mesthi bisa kaya sing sampeyan deleng ..

                          Kepiye logika langsung iki ora bisa digunakake ing kene? Iki logika lurus.
                          Sepisan maneh, kanggo wong sing duwe bakat khusus, ngumpulake, nyalin lan nindakake perkara sing anyar pancen beda. Kanggo nyalin, lan malah ora kabeh, China wis cukup potensial ngelmu, nanging ora dadi luwih kanggo pembangunan dhewe ing bidang aviation, ilmu roket, lan senjata.
                          Lan iki kasunyatan sing ora bisa dipungkiri.
                          Yen aku nggawe roket ing omah nganggo mercon lan diarani hipersonik, apa sampeyan uga bakal percaya?
                        2. 0
                          1 april 2020 11:53
                          Sampeyan maca kanthi teliti, aku nulis yen ana gagasan lan teknologi sing cocog. Sekolah ilmiah minangka konsep umum. Ing USSR ana ilmu akademik lan cabang.
                          Dadi ilmu akademik aturan ing ilmu, ora ing pembangunan.
                          Ilmu industri melu pangembangan produk. Nalika sampeyan nulis, sampeyan kudu ngerti babagan iki.
                          Aku weruh sampeyan ora duwe pendidikan khusus lan sampeyan mbantah kaya wong kiwa. Pangembangan senjata modern minangka proses sing rumit, lan dudu "ngrakit lan nggawe"!
                          Yen sampeyan nglumpukake roket ing dhengkul, mesthi ora ana sing bakal percaya, kaya ngono Hollywood dirakit saka apa-apa ...
                        3. 0
                          3 april 2020 10:48
                          Dadi ilmu akademik aturan ing ilmu, ora ing pembangunan.
                          Ilmu industri melu pangembangan produk. Nalika sampeyan nulis, sampeyan kudu ngerti babagan iki.
                          Aku weruh sampeyan ora duwe pendidikan khusus lan sampeyan mbantah kaya wong kiwa.

                          Serius????
                          Lha terus piye wong Tionghoa sing duwe DEVELOPMENTS, kancane ora kidal, karo pendidikan khusus?
                          Aku insinyur mekanik kanthi pendidikan. Dadi, kabeh produk Cina duwe sawetara jinis curiga saka salinan produksi manca.
                        4. 0
                          3 april 2020 12:05
                          Gunakake gagasan wong liya lan
                          kerja iku normal, kabeh wong nyenengi. Lan China nggunakake ukuran sing luwih gedhe.
                          Nanging iki ora ateges dheweke ora duwe pangembangan dhewe. Ngluncurake roket menyang angkasa ora gampang tanpa pangembang.
                          Apa sampeyan wis kerja ing spesialisasi sampeyan?
                          Ing sawijining wektu, aku kerja 13 taun ing industri pertahanan, mula aku ngerti apa sing daktulis lan pendhidhikan profilku minangka insinyur-desainer-teknologi REA.
                        5. -1
                          7 april 2020 04:09
                          Apa sampeyan wis kerja ing spesialisasi sampeyan?
                          Ing sawijining wektu, aku kerja 13 taun ing industri pertahanan, mula aku ngerti apa sing daktulis lan pendhidhikan profilku minangka insinyur-desainer-teknologi REA.


                          Lan saiki aku kerja ing spesialisasiku. Lan sadurunge dheweke kerja ing spesialisasine. Lan dheweke njabat ing profesine.
                          Nanging bali menyang wedhus Cina.
                          Dadi, apa jenis INOVASI sing wis dikenalake wong Tionghoa menyang produke dhewe?
                          Sampeyan bisa nyalin tanpa wates apa sing wis ditindakake wong liya. Nanging bakal paling ora rong langkah ing mburi kompetisi. Nanging kanggo nggawe dhewe, anyar, kang liyane durung duwe, China piye wae ora kasil. Bantah karo kasunyatan.
                          Aku wis maca babagan roket, satelit, angkasa, nanging maneh aku bakal ngelingake sampeyan babagan mirip sing curiga karo produk buatan Rusia. Utawa luwih, malah Soviet. ora?
                        6. 0
                          7 april 2020 11:43
                          Nyalin mesthi nemtokake peran wong njaba, yen ora ana strategi khusus kanggo pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi dhewe.
                          Ing sih saka kasunyatan sing wong Tionghoa duwe strategi, ngandika pendidikan wong Tionghoa ing sekolah ilmiah paling Western ing beyo umum.
                          Yen aku wong Tionghoa, aku uga, yen bisa, nyuwek kabeh sing perlu lan, kanthi podo karo, mbangun sekolahku dhewe.
                          Kanthi nyalin, sampeyan nggawa produksi lan basis teknologi menyang jagad, lan kanthi ngembangake ilmu pengetahuan sampeyan dhewe, sampeyan nggawe kesempatan kanggo wong Tionghoa dhewe kanggo nyerang kemajuan teknologi. Aku mikir kita kudu ngenteni 10-20 taun lan kabeh iki bakal nyata.
          4. 0
            28. mars 2020 07:50
            Kutipan saka orionvitt
            Sing apik banget wong Tionghoa yaiku nyolong barang-barang konsumen sing murah

            Lan dheweke tuku para ilmuwan kanthi akeh lan nggawe kahanan supaya bisa kerja.
            1. +1
              1 april 2020 11:59
              Kene padha nyalin Negara.
              Nanging penting kanggo ngerti manawa dheweke nggawe sekolah ilmiah kanthi bebarengan.
              1. 0
                1 april 2020 15:23
                Kutipan saka Campanella.
                Kene padha nyalin Negara.

                Apa Stalin miwiti industrialisasi??? ngguyu ngguyu ++
                1. +1
                  1 april 2020 16:34
                  Stalin nindakake sing padha ing jamane.
                  1. +1
                    1 april 2020 17:34
                    +++ Matur nuwun! kita duwe unanimity langka!
        3. -1
          27. mars 2020 09:19
          Kutipan: Tatyana
          Tionghoa iki sejatine nduweni patriotisme "muter"! wong bodho

          Spring Fever?!
          1. 0
            27. mars 2020 09:22
            Kutipan saka Mole
            Kutipan: Tatyana
            Tionghoa iki sejatine nduweni patriotisme "muter"! wong bodho

            Spring Fever?!

            Ketoke, ya - kanthi latar mburi pandemik "coronavirus" ing China dhewe lan ing saindenging jagad.
          2. 0
            27. mars 2020 10:59
            Dadi aku pengin ngerteni. dadi sapa sing ngapusi?
            1. 0
              28. mars 2020 01:00
              Quote: mikh-korsakov
              Aku pengin ngerti.

              Kene sampeyan, mangga, pendapat sing cukup seimbang https://russian.rt.com/world/article/673411-knr-giperzvuk-oruzhie
        4. 0
          28. mars 2020 22:49
          Ora kanggo pisanan, lan piye wae wiwit wedge
        5. +1
          29. mars 2020 06:30
          Kutipan: Tatyana
          Tionghoa iki sejatine nduweni patriotisme "muter"! wong bodho

          Kuwi Cina D. Majumdar. Analis uga ...
      2. + 16
        27. mars 2020 07:16
        Chinaza bener ... Mung jeneng hypersound Cina diarani rada beda - COVID-19
        1. +3
          27. mars 2020 07:31
          kok padha miwiti ngeculke ing wektu tentrem ... padha nyuwil mati supaya akeh plans
        2. +5
          27. mars 2020 11:16
          Evgeniy! Off topik, nanging nyengsarakke. Aku yakin manawa COVID-19 wis nyebabake lan bakal terus ngrusak ekonomi, ngrusak nyawa manungsa - saben ora ana regane. Nanging metu saka ngendi wae, sekelompok panulis muncul kanthi driji ing keyboard, sing nyatakake ramalane, dadi kaya karakter sing misuwur ing urip, sing ora kerja dhewe, ora ngerti cara kerja sing bener, nonton cara kerjane wong liya, lan nguwuh. : "Ngendi, mboten prelu." Dina iki aku kudu ngrungokake wanita tartamtu sing lulus saka universitas kedokteran 25 taun kepungkur, lan banjur mlayu menyang Italia kanggo bisa dadi panuntun. Diselang-seling karo ngecakake pamrentah Italia, ora kompeten babagan iki. ayo padha ngatur dhewe, dheweke nuduhake kabodhoan banget yen ora perlu nganggo topeng, amarga virus kasebut cilik banget, mula bisa gampang nyusup menyang celah ing antarane benang, lan karantina ora dibutuhake, amarga ana hawa basi kamar saka kuman, lan virus metu ora. Kepiye sampeyan seneng iki? Wong-wong iki crawled metu saka retak, nanging wong bakal pracaya, amarga ing kawitan marketing iku logis.
          1. +2
            27. mars 2020 12:26
            hi Ing kene siji mung bisa ngelingi wong tuwa Einstein kanthi aphorism babagan tanpa wates Universe lan tanpa wates sing luwih gedhe saka kabodhoan manungsa!
          2. Tur
            +1
            27. mars 2020 17:42
            Diselang-seling karo ngecakake pamrentah Italia, ora kompeten babagan iki. ayo padha ngatur dhewe, dheweke nuduhake kabodhoan banget yen ora perlu nganggo topeng, amarga virus kasebut cilik banget, mula bisa gampang nyusup menyang celah ing antarane benang, lan ora perlu karantina, amarga ana hawa basi kamar saka kuman, lan virus metu ora. Carane sampeyan seneng iki?
            Kita ora apa-apa.
            Virus nuduhake macem-macem wujud lan ukuran. Minangka aturan, virus luwih cilik tinimbang bakteri. Umume virus sing diteliti duwe diameter antara 20 nganti 300 nm. Sawetara filovirus dawane nganti 1400 nm, nanging mung diameter 80 nm.
            Lan saiki deleng "sel" topeng lan mbandhingake ukurane.
            Lan kabeh bakal tiba ing panggonane.[b][/b]
            1. +5
              27. mars 2020 19:51
              Kutipan saka demo
              Lan saiki deleng "sel" topeng lan mbandhingake ukurane.

              Dadi topeng lan bakteri ora bakal tundha. Iku njebak materi biologi (umpamane, idu cipratan nalika watuk lan wahing) lan bledug, sing dadi operator virus.
              1. Tur
                -3
                27. mars 2020 20:35
                Mekaten ingkang kula aturaken.
                Topeng ora nylametake sapa wae saka apa wae.
            2. +3
              27. mars 2020 20:56
              Van. ukuran sel topeng punika 0,3 microns, sing, lady tengen iki. Masalahe yaiku virus ora obah ing udhara dhewe - ora duwe swiwi. Dheweke ana ing njero sekresi tetes pasien nalika watuk lan wahing. Nalika nggebug obyek kayata gagang lawang, lsp. tetesan garing, nanging film saka impurities organik tetep nempel ing tetesan kasebut. Sajrone wektu, film kasebut dibusak dening tangan wong, ing saben kasus kanthi cara sing beda-beda - mula ana bedo ing data bebaya. Nanging kuwi crita sing beda
              1. Tur
                0
                27. mars 2020 22:55
                Ya, lan aku, ing umum, babagan iki.
                Sampeyan bisa masang topeng gas, nanging sampeyan isih kudu nyopot, lan ing kene tangan sampeyan ora dicuci.
                Utawa obyek ing sakubenge wis kontak karo operator virus.
                Kanggo nglindhungi dhewe saka virus, sampeyan kudu ngganti sikap sampeyan kanthi radikal kanggo kebersihan.
                Lan iki ora bisa ditindakake sajrone seminggu utawa rong minggu.
                Aku ngandhani putune 10 kaping dina supaya ora ndemek apa-apa: ora ana ing lift, utawa umume. transportasi, ora ono, ing umum.
                Lan ora teka.
                Aku mikir kanggo miwiti ngantem tangan (mung guyon).
                Dadi kene.
            3. 0
              1 april 2020 17:38
              Kutipan saka demo
              Lan saiki deleng "sel" topeng lan mbandhingake ukurane

              MIDDLE AGES saka eling kita saka wong rata-rata banget
          3. 0
            28. mars 2020 14:02
            Ya, dheweke pancen bener babagan topeng, mesthi ana sing bisa nahan partikel virus ffp3, nanging iki dudu topeng medis biasa, ing mitra Soviet malah dianjurake kanggo nempelake menyang pasuryan kanthi lem kanggo nyegah bocor. Dadi, topeng iku sepisan maneh kepinginan kanggo tutul kanggo pasuryan lan entuk manfaat maksimum saka wong-wong mau mung yen sampeyan wis lara lan nalika wahing snot bakal mabur ora adoh, lan sampeyan kudu udhara seger, mung tanpa kontak. karo wong liya
      3. + 12
        27. mars 2020 07:22
        Aku pengin wong Cina percaya marang kekuwatane dhewe.

        Aku pengin percaya....
        Nanging nyatane, Beijing ngubengi Washington. A Bunch saka statements formidable, nanging nyatane saben-saben kompromi ing syarat-syarat Amérika.
        1. 0
          27. mars 2020 08:25
          Kutipan: Ilya-spb
          Aku pengin wong Cina percaya marang kekuwatane dhewe.

          Kutipan: Tatyana
          Tionghoa iki sejatine nduweni patriotisme "muter"!

          Quote: Hagalaz
          Yen wong ora duwe apa-apa, lan mbok menawa ora bakal cepet, sampeyan kudu ngumumake yen ana.

          Kutipan saka orionvitt
          Sing apik banget wong Tionghoa yaiku barang-barang konsumen sing murah banget (ing cara, ana uga sing berkualitas)

          apik apik apik apik
          Ing Sohu Cina: Mung siji negara sing duwe senjata hipersonik, lan dudu Rusia utawa AS

          AKU ORA PERCAYA "SOHU" IKI... wassat
          1. +3
            27. mars 2020 08:32
            Ing Sohu Cina: Mung siji negara sing duwe senjata hipersonik, lan dudu Rusia utawa AS
            Kutipan saka: ROSS 42
            AKU ORA PERCAYA "SOHU" IKI...


            Lan sampeyan ora kudu percaya ya

            Sing utama yaiku wong Tionghoa lan Amerika Serikat dhewe percaya yen ora ana senjata hipersonik ing Rusia. nglirik

            Ayo padha ngendhokke lan ngaso ing "laurels saka pemenang", ora curiga yen kewan wulunen bisa nyelinep tanpa digatekake. ya
        2. 0
          28. mars 2020 21:02
          Nalika China ndhisiki planet - nerbitake WARNING sing serius. Lan liyane, kabeh salinan, lan mulane murah, ing tingkat barang konsumen short-urip. Ana barang kaya "logam Cina", yaiku materi sing bisa gagal kapan wae.
      4. +7
        27. mars 2020 14:50
        Kutipan: Ilya-spb
        Aku pengin wong Cina percaya marang kekuwatane dhewe.

        Sing nggumunake, sajrone 30 taun kepungkur, wong Tionghoa wis nggawe lompatan sing kita isih bisa sinau saka dheweke. Lan yen jangkah pembangunan terus padha, banjur neraka, kita bakal tetep karo wong-wong mau.
        Dene topik artikele ... wah, jarene, wah, jare ... aku weruh ing kene akeh sing lara ati saka warung cina iki. Ngomong ora duwe.
        1. -2
          28. mars 2020 04:55
          Nyalin mobil, tuku lisensi, ngrakit saka kosong wong liya, mesthi, apik. Jiwa wirausaha, supaya bisa ngomong. Nanging piye wae dheweke ora bisa nindakake dhewe karo 0. Maneh, mesin sing padha kanggo pesawat. Yen padha dadane rata, kok ora bisa?
          Kesimpulan, nyolong lan mbaleni iku siji bab. Kanggo nindakake perkara anyar sing ora diduweni wong liya beda lan ana masalah karo iki.
          Nganti saiki, aku durung weruh terobosan ing produksi senjata jinis anyar. Lan sampeyan bisa gumunggung babagan wong sing duwe iklan bolt sing luwih dawa. Nanging yen wis wayahe nyopot celana, banjur bakal katon sapa sing entuk bolongan sing luwih akeh.
    2. + 16
      27. mars 2020 07:05
      Apa sing diarani "moment of humor"? Apa obat sah ing China?
      1. +4
        27. mars 2020 07:10
        Napa mung obat? Ing China ana produk - "Confucius". Vodka beras, 50 derajat.
        1. +9
          27. mars 2020 09:15
          Lan, kanthi cara, muck langka ...
          1. Tur
            0
            1 april 2020 20:57
            Yen sasi - liyane kanggo ngombe mung THIS, banjur sampeyan njaluk digunakake kanggo iku.
            Aku ngerti dhewe.
            Lan kanggo pisanan, nalika aku nyoba .........!!!!!!!! wah.
      2. +4
        27. mars 2020 07:24
        Apa sing diarani "moment of humor"?

        Efek samping saka coronavirus. lol
        1. APA
          +9
          27. mars 2020 07:36
          Aja ngalem dhewe, ora ana sing bakal.
        2. +7
          27. mars 2020 07:48
          Dianggep siji, lan pincang liyane? wassat
          Pemanasan sadurunge pisanan April
          1. -1
            27. mars 2020 10:13
            Wong Tionghoa ngalami komplikasi ing otak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. -27
      27. mars 2020 07:09
      Wong Tionghoa bisa dipercaya, nanging kartun Putin ora, dheweke wis mbuktekake yen dheweke minangka wong sing ngomong kosong.
    5. +3
      27. mars 2020 07:10
      wektu iki "kodhok" croaked banget banter lan crane bisa, Mungkin ... ing umum, output tansah padha lan "kodhok" temenan ora kaya iku, ing mangsa.
    6. +3
      27. mars 2020 07:17
      Lan uga duwe kapal pesiar kelas Star Destroyer (akeh), Pati Stars (3 potongan), mesin wektu (siji bebener) lan liya-liyane.
    7. -2
      27. mars 2020 07:17
      Akibat saka pandemi? lol
      1. 0
        27. mars 2020 19:56
        "Sampeyan ora nonton film?" (Kakang 2).
    8. +3
      27. mars 2020 07:18
      Wis cetha. Iku Ukraina! Panci lepas landas vertikal hipersonik.
    9. +1
      27. mars 2020 07:24

      katon futuristik nglawan latar mburi Iskander / Dagger, lan sirah iku glider sing bisa dicopot
      1. +2
        27. mars 2020 07:47
        Iki luwih katon:
        1. 0
          27. mars 2020 11:00
          Miturut bukti ora langsung, iki katon kaya warhead gliding, kang, maneuvering lumahing deflected, cepet-cepet kanggo target karo koordinat dikenal utawa dikenal "gambar" disimpen ing memori. Sing. wis ora engine, ora komunikasi radio, i.e. ora ana kamungkinan karusakan dhewe nalika pesenan dibatalake, ora ana retargeting ing pesawat. wesi tuang. Blok kasebut diselehake ing Voevoda ing pungkasan taun 80-an.
          1. +4
            27. mars 2020 11:48
            Kanthi kabeh indikasi, iki ora liya mung model rudal hipersonik sing apik, amarga ora ana negara siji ing jagad sing nggawe blok luncur hipersonik sing bakal ditampilake ing umum amarga rahasia bentuk aerodinamis lan fitur pesawat udara. dhewe.
        2. 0
          27. mars 2020 15:09
          Parade Cina nyenengake kanggo nonton!
          1. -1
            27. mars 2020 18:09
            Parade Cina nyenengake kanggo nonton! Utamané kothak wanita. Nanging nyatane dheweke bakal ngluwihi jumlahe lan bakal entuk kualitas. Kursus teknik
      2. +2
        27. mars 2020 08:36
        Khrushchev uga nggawa roket sing diiseni pasir ing pawai kanggo cocog karo bobote.
    10. +5
      27. mars 2020 07:31
      Mung ana siji rudal hipersonik sing bener ing donya saiki ...

      Carane siji? Aja dadi penulis sing andhap asor. We ndeleng ing foto - lagi ing tumpukan Panjenengan. belay
    11. +8
      27. mars 2020 07:32
      Apa aku ora kejawab wiwitan perang candu anyar???
    12. +7
      27. mars 2020 07:35
      Dituduhake ing parade? Dituduhake. Padha ngandika sing planning unit hipersonik ... Padha ngandika. Apa maneh sing sampeyan butuhake? Tampilake cuplikan tes? Lha, ora sia-sia. Iku rahasia! Aku elinga sawetara taun kepungkur, dheweke uga nyoba nduduhake kapal selam ing kene. Supersonik. Cina ... lan dudu pisanan April, sing khas.
      Strictly miturut Sun Tzu. Ngapusi mungsuh - setengah menang perang.
      1. +2
        27. mars 2020 09:18
        Mekaten - Sun! Iki minangka dhasar dhasar! lol
    13. +1
      27. mars 2020 07:36
      "Sohu" minangka analog saka koran Soviet "Pravda". Apa sing bakal diarepake saka dheweke, mesthine mung memuji kekasihe ... Inggih, ing babagan hypersound, indikator kasebut ora ana analog mesin sing bisa dipercaya kanggo pesawat, sanajan mesin kita ora bisa nyalin! Elinga - pesawat paling akeh, paling akeh generasi kaping lima yaiku Cina (maneh, "Sohu") ...
      1. + 11
        27. mars 2020 08:30
        Kutipan saka Yngvar
        "Sohu" minangka analog saka koran Soviet "Pravda".

        Analog saka koran Soviet Pravda yaiku Renmin Ribao (organ cetak Komite Pusat Partai Komunis China). "Sohu" - Rusian "AiF" - utawa mung analog ...
        1. +2
          27. mars 2020 08:41
          Ora, iki bebener pionir ...
      2. +2
        27. mars 2020 08:44
        Soviet "Pravda" wrote bebener, minangka laku nuduhake. Mesthi, gaya nulis bisa dadi khusus lan kesimpulan, nanging teksture bisa dipercaya.

        Nanging padha ora bisa ngandika bab Sohu.
        1. +3
          27. mars 2020 14:49
          Kutipan saka ButchCassidy
          Soviet "Pravda" wrote bebener, minangka laku nuduhake. Mesthi, gaya nulis bisa dadi khusus lan kesimpulan, nanging teksture bisa dipercaya.

          Sampeyan ora nerangake apa sing ditulis ing Pravda, apa sing ana ing Izvestia, lan apa sing ana ing Krasnaya Zvezda. Mung siji conto:

          Apa sampeyan bakal menehi apa-apa "kanggo ngethok", apa sing ditulis ing kene, yaiku amarga Tereshkova "ngilangake" program penerbangan sing Korolev ora gelem ngirim wanita menyang angkasa?
          Lan nalika padha nyithak artikel babagan Perang Vietnam, apa dheweke nuduhake anané ahli militer Soviet sing nyetrika Phantom Amerika?
          Pravda iki, sing mbutuhake bebener, minangka organ Komite Pusat CPSU. nglirik
          1. 0
            27. mars 2020 19:46
            Dear, maca apa sing sampeyan tulis lan pikirake. Mungkin sampeyan ana ing panggonan sing salah? Aku ngomong babagan tekstur sing dilaporake Sohu.

            PS Apa sing nggawe sampeyan mikir yen koran "Pravda" kudu nulis kabeh bebener babagan kabeh, utamane sing bisa ngrusak keamanan nasional negara? Tugase ora nulis goroh. Nanging Sohu terus terang dumunung ing semangat propaganda nasionalis cilik (gee-gee, lucu ngomong babagan 1 milyar wong "cilik")))
      3. +1
        27. mars 2020 19:52
        Kutipan saka Yngvar
        "Sohu" minangka analog saka koran Soviet "Pravda". Apa sing dikarepake saka dheweke, mesthine mung pujian saka kekasihe ...

        Ing koran Soviet Pravda, kaya sing dakrungu, mung informasi sing bisa dipercaya sing diterbitake utawa ora kabeh.
    14. +3
      27. mars 2020 07:41
      Balabolkas saka Sohu ana ing repertoare. Inggih, drum ing gulu lan ing endhas kolom arep / menyang ...., umume, ing ngendi wae sing dikarepake.
    15. +8
      27. mars 2020 07:44
      Ketoke, penulis Tionghoa pancen ora ngerti babagan senjata modern lan ora ngerti
      kabeh rudal balistik tekan target kanthi kacepetan hipersonik, malah sing diprodhuksi ing taun 60-an ing pabrik-pabrik USSR lan AS.
      1. -5
        27. mars 2020 10:57
        Ora. Kabeh warheads alon ing lapisan kandhel kanggo supersonik
        1. +4
          27. mars 2020 11:12
          Kutipan: tlauicol
          Ora. Kabeh warheads alon ing lapisan kandhel kanggo supersonik

          Iku mung ora. Kanggo ngatasi pertahanan rudal, dheweke bisa nyepetake nganti 15 Mach, nanging dheweke ora ngerti cara maneuver, banjur
          1. -1
            27. mars 2020 11:52
            Kepiye cara warhead sampeyan bakal cepet - mung duwe mesin turbojet kanggo muter sumbu supaya luwih akurat nalika mlebu ing atmosfer.
            1. +1
              27. mars 2020 12:09
              Kutipan: Vadim237
              Kepiye cara warhead sampeyan bakal cepet - mung duwe mesin turbojet kanggo muter sumbu supaya luwih akurat nalika mlebu ing atmosfer.

              Amarga "pamblokiran breeding langkah" lan daya tarik
              1. -1
                27. mars 2020 12:28
                https://masterok.livejournal.com/3410660.html
                Rem nganti 3 maks. Apa sampeyan ngirim gambar tanpa maca?
                1. 0
                  27. mars 2020 12:38
                  Kutipan: tlauicol
                  Apa sampeyan ngirim gambar tanpa maca?

                  Aku maca kanthi ati-ati sawetara artikel, lan dheweke mung ngomong babagan kacepetan nganti 15 Mach, supaya bisa ngatasi pertahanan rudal.
                  https://army-news.ru/2016/06/boegolovka-kak-ona-rabotaet-posle-otdeleniya-ot-rakety/
                  Kutipan: tlauicol
                  Rem nganti 3 maks.

                  Sampeyan dhewe maca kanthi teliti
                  Ing wektu iki, hulu ledak ngliwati wates ndhuwur stratosfer - stratopause - lan lumebu ing stratosfer ing elevasi 55 km. Saiki obah kanthi kecepatan hipersonik sepuluh nganti rolas kaping luwih cepet tinimbang swara.
                  1. -1
                    27. mars 2020 13:45
                    Nah, maca nganti rampung! utawa kesel?
                    ing ndhuwur sampeyan nulis "kabeh warheads saka rudal balistik teka menyang target ing kacepetan hipersonik."
                    Aku ngomong ora, supersonik.
                    babagan pertahanan rudal wis diseret sawise kasunyatan
                    1. 0
                      27. mars 2020 13:54
                      Kutipan: tlauicol
                      babagan pertahanan rudal wis diseret sawise kasunyatan

                      Lha ya sampeyan bener
                      Dheweke alon banget. Penerbangan hipersonik degenerasi dadi supersonik Mach XNUMX-XNUMX. Warhead mencorong wis surem, sirna lan nyedhaki titik target.
    16. +1
      27. mars 2020 07:47
      kabeh miturut Zadornov
    17. -5
      27. mars 2020 07:47
      Rudal balistik Cina DF-17 dilengkapi unit glide dipandu HGV kanthi awak operator bagean segi telu, sing nindakake penerbangan aerobalistik ing atmosfer kanthi kacepetan ~ 10M ing lintasan sing lembut kanthi ketinggian apogee 60 km kanggo sawetara. saka 1400 km

      1. 0
        27. mars 2020 09:21
        nindakake penerbangan aerobalistik ing atmosfer kanthi kacepetan ~ 10M ing sadawane lintasan sing lembut kanthi ketinggian apogee 60 km kanggo jarak 1400 km.

        Ing babagan karakteristik kinerja, katon kaya Dagger. Mung Dagger minangka rudal aerobalistik sing diluncurake ing udara,
        lan DF-17 minangka rudal balistik adhedhasar lemah sing dilengkapi unit gliding sing dipandu HGV. Aneh yen Sohu ora nggatekake Vanguard (rudal balistik basis lemah + unit gliding hipersonik) ing layanan karo Federasi Rusia.
        1. -4
          27. mars 2020 09:36
          DF-17 minangka Iskander-M sing dimodernisasi, sing tinimbang hulu ledak dilengkapi unit glide dipandu HGV kanthi awak bantalan beban segi telu, sing, amarga kualitas aerodinamis sing tambah, wis kaping pindho jarak penerbangan minangka Iskander-M hulu ledak.

          Beda karo unit gliding tanpa sayap atmosfer HGV, unit sayap sing nglayang exatmospheric Avangard diluncurake menyang orbit cedhak Bumi kanthi rudal balistik antarbenua, obah ing orbit ing wates atmosfer lan angkasa, nduweni kecepatan maksimal 27M lan jarak 20 km.
        2. 0
          27. mars 2020 12:32
          Apa ora aneh yen dheweke ora nggatekake Iskander, sing wis ngadeg wiwit taun 2007?)
    18. + 13
      27. mars 2020 07:52
      Wong Tionghoa kepengin dadi panguwasa gedhe nganti lara untune.
      Nanging negara gedhe dudu negara sing akeh senjata, nanging sing bisa nyerang nalika ngadhepi negara liya.
      Iki biasane.

      Amerika iku negara gedhe, kita uga, sanadyan karo creak, nanging tetep posisi lan kabeh jotosan.

      Lan China, kanthi tekanan sing paling sithik, nggabungake kabeh.
      Perang dagang sing gagal karo Amerika Serikat nuduhake iki.
      Ing tembakan kosong pisanan ing perang dagang Trump, wong Tionghoa nyerahake kabeh. Banjur padha bocor kita tanpa tembung amarga saka sanksi, senajan padha ngalahake dodo lan ngandika sing padha kanca paling penting ing donya.
      Nanging dhuwit dadi luwih dhuwur tinimbang kekancan lan citra negara.
      Lan, paling kamungkinan, bakal terus.
      Saiki dheweke nglipur awake dhewe ing pers manawa dheweke duwe gaman sing paling apik, tentara sing paling kuat, lan liya-liyane ...
      1. -6
        27. mars 2020 17:34
        omong kosong opo? wassat Perdagangan China karo AS 100 kaping luwih gedhe tinimbang karo Federasi Rusia, lan ora milih AS. Kira-kira sapa sing kudu dadi kanca?
        perang perdagangan, sarujuk, minangka kabeh wong normal, konsesi saka loro-lorone. Nanging sampeyan bisa njaluk menyang POZU lan nandhang sangsara milyaran losses, sanksi lan muter maneh 10 taun kepungkur, kanggo bungahaken saka Federasi Rusia. Bingo!
        nalika RRC sumpah kekancan karo Federasi Rusia? ing ngimpi mabuk-erotis?
    19. +2
      27. mars 2020 07:55
      Aku miwiti maca judhul lan ngguyu. Salajengipun iku bisa wis lan ora kanggo maca. Sohu iku Sohu.
    20. 0
      27. mars 2020 07:57
      Minuman kasebut khusus kanggo konsumsi internal ... uga mangan tikus karo ula ... budaya sing beda.
    21. +5
      27. mars 2020 07:57
      Tangerine lagi kobong karo napalm))
      Coronavirus garing, ngrokok, saiki kabeh Sohu ora realistis)))

      Bakal teka ing titik sing ora bakal ana bantahan, kaya ing guyon, aku Dartagnan, lan sampeyan kabeh ngerti sapa)))
    22. +1
      27. mars 2020 08:03
      Ing wektu sing padha, akeh wong, kalebu Amerika Serikat, nyatakake mamang babagan kasedhiyan senjata hipersonik ing Rusia, kalebu misil hipersonik Zircon.

      Ing wektu sing padha, ora ana keraguan babagan anané senjata hipersonik ing China lan ora bisa. Nyuwun
    23. +1
      27. mars 2020 08:03
      Inggih, supaya padha flaunt, yen tembok ora nyimpen wong.
    24. bar
      +5
      27. mars 2020 08:06
      Inggih, pinten omong kosong sampeyan bisa ngirim ing kene saka propaganda "sumber daya Sohu" iki? Napa mudhun menyang tingkat boulevard? sad
    25. 0
      27. mars 2020 08:10
      Sing nggumunake, patriot Cina iki uga, wong Tionghoa sing wis wiwit ngerti kenapa ... Dheweke ngritik. Utawa padha ora seneng.
    26. +1
      27. mars 2020 08:13
      Sapa wae sing pisanan ngira kanggo nelpon kacepetan kosmik pisanan Hypersound - rampung.
      Lan kita disebut VKS pisanan.

      Nanging Garda Nasional dudu sing pisanan ngganti jeneng kasebut, sayang.
    27. 0
      27. mars 2020 08:16
      Wong Tionghoa gawe guyu ..... China mung siji-sijine negara sing duwe senjata hipersonik, wah ... wah ngguyu
    28. 0
      27. mars 2020 08:23
      Sing paling khayal yaiku "mangu" babagan anané GZO ing Rusia, padha mbujuk dhéwé babagan iki. )))
    29. 0
      27. mars 2020 08:25
      Inggih, padha, kaya kita, nglirwakake impen minangka kasunyatan ...
      Cara sing padha. Dadi apa? Kartun bakal nuduhake. Dheweke mutusake kanggo ngalahake pesaing lan mungsuh.
      Aku ora ngerti kenapa informasi iki? Kanggo nggedhekake patriotisme ing VO? Dadi dheweke ora ana ing kono.
      Publikasi bakal menehi minus lemak.
      Ya, lan tanpa referensi kanggo sumber.
      Aku pribadi mriksa wong-wong mau akhir-akhir iki. Lan kadhangkala dheweke bakal ngrujuk, nanging ana sing dicritakake babagan sing beda banget ...
    30. KCA
      0
      27. mars 2020 08:26
      Yen China ora duwe sistem peringatan dini, supaya wong Tionghoa nggantung mie, Federasi Rusia lan Amerika Serikat duwe sistem peringatan dini sing cukup efisien, China mesthi duwe misil super-hipersonik mega, lan kita lan Amerika. ngerti babagan iki
      1. +3
        27. mars 2020 12:02
        Wong Tionghoa wis nggawe bahan keramik sing bisa tahan suhu 3300 derajat lan ing wektu sing padha njaga sifat kekuatane, nanging mesthi ora nggawe sistem kontrol lan panuntun ing aliran plasma, tugas iki minangka urutan gedhene sing luwih angel. tinimbang nggawe mesin jet kanthi sumber daya luwih saka 500 jam - sing wis bisa ditindakake sajrone 20 taun, dheweke ora bisa, mula ora duwe senjata hipersonik sing dipandu, lan sanajan ing jangka panjang, dheweke ora bakal bisa. katon, iku ora kanggo wong-wong mau kanggo nduduhake model ing parades lan Klone lan rivet iPhones.
        1. KCA
          0
          27. mars 2020 12:50
          Aku adoh saka ilmu material, nanging aku ngerti manawa, saliyane suhu materi, luwih saka puluhan paramèter kudu digatekake nalika nggawe bagean, kayata bilah turbin, utawa misil lan badan AP.
    31. 0
      27. mars 2020 08:36
      Ora suwe, aku mikir sawise pemilihan, negara-negara bakal nerangake marang China babagan jero khayalan.
    32. +1
      27. mars 2020 08:40
      Sanajan Rusia mbangun warisan Uni Soviet babagan senjata hipersonik lan luwih akeh tinimbang Amerika Serikat, nanging isih adoh saka China.


      Kuwi kamulyaning Allah, padha bungaha lan urip tentrem.
    33. 0
      27. mars 2020 08:54
      Lan sing mung ngeduk ing mbucal sampah iki generator delusional Sohu
    34. 0
      27. mars 2020 08:57
      Jujur, dheweke wis kesel ngeposake kabeh omong kosong saka gombal ala iki.
    35. +4
      27. mars 2020 09:06
      Apa tegese roket palsu sing ana ing gambar utawa apa wae, sing kabeh jagad kaget amarga parade 2018, kaya roket sing ora duwe muncung?)
    36. 0
      27. mars 2020 09:48
      kepingin ono gunane.. kadang wong wedok ngomong ngono.... ngguyu
    37. +1
      27. mars 2020 10:01
      Penulis Cina iku salah. senjata hipersonik nyata muncul ing Kakaisaran Klingon nalika jaman Kahless, sing digunakake marang Molor tiran lan banjur nggabungake omah Klingon sing beda-beda menyang Dewan Klingon. lol
    38. -1
      27. mars 2020 10:19
      Sohu=Ren tv.
    39. 0
      27. mars 2020 10:28
      Ing Sohu Cina: Mung siji negara sing duwe senjata hipersonik, lan dudu Rusia utawa AS
      Dadi, iki dudu China, kaya sing diomongake, "Shura Lifshitz ("Sohu") ngerti apa-apa, ora nangis tanpa guna" ...
    40. +2
      27. mars 2020 10:38
      Wektu kanggo ngrampungake kutipan publikasi iki, sing wis mlebu ing kategori pers kuning, tanpa obyektivitas. Ora ana gunane malah ngrembug. Fakenews ing Cina.
    41. +1
      27. mars 2020 10:45
      Kutipan saka demo

      Amarga kabeh gadget sing diprodhuksi massal - saka telpon nganti komputer - digawe ing China.
      Gali data resmi RRC lan deleng pirang-pirang pabrik perakitan merek donya: perusahaan otomotif, pabrikan mesin, pengerjaan logam, lan liya-liyane, duwe perusahaan dhewe ing RRC.
      Perusahaan kasebut ngasilake produk adhedhasar teknologi sing ditransfer para pangembang dhewe menyang RRC.

      Ora kabeh diprodhuksi massal ing China. Pabrik perakitan tegese perakitan, nanging ora kudu transfer teknologi. Lan ing sawetara kasus, ora ana sing ngirim apa-apa. Jumlah perusahaan perakitan amarga murah tenaga kerja, nanging dudu pangembangan teknis negara.
    42. 0
      27. mars 2020 11:04
      Lan supaya rapper duwe perang babagan iki! Bakal luwih spektakuler, lan bisa entuk popok iklan.
    43. Hiu
      +2
      27. mars 2020 11:17
      Sohu iku padha karo koran Tionghoa Express. Napa libele digawe umum - aku ora ngerti. Sing luwih serius ora?
      1. 0
        27. mars 2020 11:55
        Masyarakat duwe informasi sing pantes.
      2. 0
        27. mars 2020 12:03
        Publikasi serius kabeh ana ing karantina - nanging kaya biasane, ora ana infeksi sing kena jaundice.
    44. +1
      27. mars 2020 11:45
      Wong Tionghoa umume wong lanang keren. Maca ing komentar, supaya NAOK padha duwe sakcara invincible. Nanging China ora menang perang siji, terus-terusan entuk tinsel
    45. 0
      27. mars 2020 12:23
      China kepengin medeni tanggane sisih lor. Malah, apa yen digunakake lan dadi luwih akomodatif?
      1. 0
        27. mars 2020 12:24
        Iki ditulis kanggo wedi
    46. 0
      27. mars 2020 12:54
      carane padha nyalin apa ora
    47. 0
      27. mars 2020 13:03
      Maneh yGspert Cina, ora tekan ngisor genangan)
    48. +1
      27. mars 2020 13:05
      Ana pabrik China, lan ana sing diarani "Shanghai" ...
      Dadi, "sohu" - Shanghai!
    49. 0
      27. mars 2020 13:11
      Sesi kepuasan dhiri umum.
    50. -1
      27. mars 2020 13:35
      Koran iki kaya pers kuning, goroh lan ngomong. Dheweke dadi wartawan lan ora ngerti apa-apa. Teknologi roket wis ketinggalan jaman. Mungsuh nyuwil adoh ahead ing teknologi terobosan. Nanging pangembang kita bisu lan ora pengin percaya sing jelas. AS duwe aerospace TR-3B (lan modifikasi lan drone, wis akeh) sing ora katon ing kabeh radar, duwe teknologi super: ngontrol gaya gravitasi (obah vertikal (lan tanpa atmosfer)), ngontrol pasukan inersia (pilot ora aran percepatan), Ngontrol aliran watara (ora seret). Akselerasi ing wiwitan 5 km per detik per sq, ing atmosfer, sawise 5 detik kacepetan kira-kira 15 km per detik. Kacepetan ing lapisan atmosfer sing padhet nganti 10 km per detik. Kacepetan ing antariksa luwih saka 100 km per detik. Bisa nindakake macem-macem biaya fusi ing kecepatan kasebut. Dheweke wis mabur kanthi impunity ing kabeh negara wiwit taun 2003, radar ora bisa ndeleng !!!!! Ana akeh video sing mbuktekake. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nampa dheweke. Iki minangka teknologi Soviet sing dicolong dening AS wiwit taun 80-an. Amerika Serikat wis ngenalake teknologi kasebut, nanging Rusia ora pengin ngenalake. Kenging punapa?
    51. 0
      27. mars 2020 13:44
      Kutipan: Jura-19
      Wong Tionghoa bisa dipercaya, nanging kartun Putin ora, dheweke wis mbuktekake yen dheweke minangka wong sing ngomong kosong.


      Kita bakal pracaya tanpa pitakonan, nanging supaya padha ngomong saka sapa teknologi rudal iki dicolong utawa disalin?
    52. 0
      27. mars 2020 14:03
      A kesimpulan kandel saka publikasi Cina.
    53. +1
      27. mars 2020 14:12
      China minangka siji-sijine negara sing duwe misil hipersonik lan wani nuduhake ing publik.
      Sohu Publishing House minangka analog saka Zen, ing ngendi, kaya sing sampeyan ngerteni, mutiara kasebut ditemokake yen ibu ora nangis. Mulane, aku ora ngerti kenapa iki, miturut pendapatku, sumber daya serius kudu digunakake karo kabeh jinis crap Cina? Ya, sampeyan ora bakal ngerti sapa sing bakal nulis ing endi wae! IMHO.
    54. 0
      27. mars 2020 15:07
      Minangka pahlawan Matrix ngandika: "Ignorance is Bliss!" Penulis artikel Cina mung reeks rasa seneng.
    55. 0
      27. mars 2020 16:05
      Penulis mutusake kanggo ngrampungake awake dhewe ing jaman kepungkur, lan buku kutipan Mao ngobong lapisan jakete. Apa sing bakal sampeyan lakoni kanthi jeneng mbusak rekaman pidana kanggo ngurmati USSR lan nggawe pernyataan sing cocog?
    56. 0
      27. mars 2020 16:19
      Sapa sing padha nyuwek saka banjur?
    57. 0
      27. mars 2020 16:40
      Ora ana sing duwe senjata rudal hipersonik lan ora bakal duwe senjata kasebut nganti suwe. nyepetake rudal menyang kecepatan hipersonik ora dadi masalah, nanging ora ana sing bisa ngrampungake masalah nuntun senjata kasebut sajrone fase akhir penerbangan kasebut.
      1. 0
        28. mars 2020 14:18
        Inggih, kok ... sistem panuntun dhumateng inersia padha wis digunakake kanggo dangu, pitakonan mung akurasi
        1. 0
          30. mars 2020 17:07
          sistem inersia digunakake marang target stasioner karo koordinat sadurunge dikenal. Miturut cara, ana rudal "hipersonik" wiwit taun 70-an, umpamane X-15. nanging ora ana sing bisa ngomong babagan penembakan ing kapal kaya zirkon. Pitakonan kasebut ana ing tuntunan aktif.
    58. 0
      27. mars 2020 17:02
      Dheweke ora bisa nggawe mesin pesawat sing apik, nanging "nggawe" rudal hipersonik ...... Sumber informasi Cina Sohu ngowahi dadi sawetara publikasi sing murah, ing ngendi wong-wong sing ora duwe apa-apa maneh kudu nulis.
    59. 0
      27. mars 2020 18:32
      Isih, Sohu nulis sing bener. Mung wong Tionghoa sing nduduhake iki ing parade militer. Iki bisa uga kardus, dene liyane duwe produk nyata, nanging nganti saiki ora ana wong liya sing nuduhake menyang masarakat.
    60. 0
      27. mars 2020 19:03
      Cukup ora setuju karo wong-wong sing memuji lan ngluhurake sampeyan.
    61. 0
      27. mars 2020 19:49
      Lha, oke, ayo percaya marang wong Cina lan ora, ayo mbantah. Wong lanang, kita kudu ndhisiki China. Saiki kita isih duwe sekutu nglawan Amerika Serikat, kadhangkala ragu-ragu, nanging isih ....
    62. 0
      27. mars 2020 20:18
      Ingkang utama yaiku film sing sempit yakin manawa dheweke duwe, lan Rusia bakal nggunakake tanpa gangguan lan bledug.
    63. 0
      27. mars 2020 22:37
      sohu ketoke cabang Cina saka The kapentingan nasional. koran kuning sampah padha
    64. awu
      0
      27. mars 2020 23:25
      Tionghoa lan J20 kanthi mesin generasi katelu minangka pesawat generasi kaping lima sing ora ana saingan.
    65. 0
      28. mars 2020 00:46
      Sampeyan wis kesel terus-terusan ngutip Sohu bodho iki. Apa sampeyan wis langganan utawa apa?
    66. 0
      28. mars 2020 01:15
      Kutipan saka demo
      Amarga kabeh gadget sing diprodhuksi massal - saka telpon nganti komputer - digawe ing China.

      Aja bingung perakitan miturut instruksi produksi sing dikirim karo peralatan lan produksi ing omah nggunakake teknologi sampeyan dhewe.
      Kok kowe ngomong omong kosong iki maneh?
    67. 0
      28. mars 2020 01:49
      Wong Tionghoa duwe masalah karo mesin pesawat konvensional, nanging ana hypersound ... lucu, nanging mung kanggo wayahe.
    68. 0
      28. mars 2020 11:06
      Sedulur Tionghoa wiwit "bintang"; dheweke wis kena infeksi Amerika.
    69. ZVS
      -1
      28. mars 2020 14:22
      Wong Tionghoa ngelingake bocah-bocah bodho sing nyoba narik perhatian kanthi ngapusi.
      Nah, apa jenis rudal hipersonik? Dheweke ora ngerti carane nggawe mesin jet saka ngeruk, banjur dumadakan ana hypersound. Nasibe wong Tionghoa yaiku lentera udara lan palsu. Iki nasibe.
    70. 0
      28. mars 2020 15:24
      Tionghoa ana ing ngarep kabeh planet. Padha ora ninggalake sosialisme, lan kabeh negara, ing siji impuls, disalin, clipped, disassembled, lan sinau. Nalika kabeh donya nguripake irung nanging tuku kabeh (kabeh) Cina. Wong Tionghoa luwih maju tinimbang kabeh wong ing teknologi lan produksi. Kanggo kita (Rusia), kita adol kabeh, ilang, dijarah, dicopot. Lan saiki saka saben wesi kita ngomong carane gedhe kita. Ora telek, otak wis mabur ing luar negeri, lan wong-wong sing tetep inersia kanggo nggawe soko padha ngadhepi karo lack saka dhuwit lan teknologi. Sampeyan bisa uga ora pracaya, utawa sampeyan bisa terus ngapusi dhewe yen kita minangka negara sing paling maju kanthi teknologi.
    71. 0
      28. mars 2020 18:55
      Nulis bab karo Sohu wis ora lucu maneh. Ora jelas sapa sing nulis ora jelas apa sing ora jelas ing ngendi, lan uga ing basa Cina. Iku luwih apik kanggo nulis kanggo VO warta saka aggregators sampah kita. Paling ora ana ing basa Rusia.
    72. 0
      28. mars 2020 19:52
      Apa publikasi iki malah Cina resmi, yaiku, nggambarake kawicaksanan saka panguwasa RRC lan PKC? Utawa apa iku mratelakake panemume saka klompok aktivis sosial? Yaiku, kaya Review Militer kita?)) Utawa padha sawetara penggemar Hong Kong? Aku ora ngerti, mohon pencerahane.
    73. 0
      29. mars 2020 02:54
      Aja mbalikke tas!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"