Wektu mbikak proyek RTO kaping papat 22800 "Karakurt" kanggo Armada Pasifik dadi dikenal.

8
Wektu mbikak proyek RTO kaping papat 22800 "Karakurt" kanggo Armada Pasifik dadi dikenal.

Kapal roket cilik kaping papat proyek 22800 (kode "Karakurt") kanggo Pasifik armada bakal diselehake ing Galangan Kapal Amur ing Komsomolsk-on-Amur tanggal 7 Mei. Iki dilaporake dening media lokal kanthi referensi menyang layanan pers perusahaan kasebut.

RTO kaping papat kanggo Armada Pasifik bakal dilebokake ing 7 Mei, kapal kasebut wis nampa jeneng "Pavlovsk". Rong RTO pisanan saka "seri Pasifik" - "Rzhev" lan "Udomlya" dilebokake ing 1 Juli taun kepungkur, RTO katelu proyek 22800 "Karakurt", sing diarani "Ussuriysk", dilebokake ing pungkasan Desember. 2019.



Konstruksi ditindakake miturut kontrak sing ditandatangani dening Kementerian Pertahanan tanggal 22 Agustus 2018 kanggo pambangunan enem kapal rudal cilik kanggo Armada Pasifik. Persetujuan kasebut nyedhiyakake pambangunan papat RTO ing Galangan Kapal Amur lan loro liyane ing Vostochnaya Verf ing Vladivostok. RTO pungkasan saka seri Amur kudu mlebu layanan sadurunge 2026, seri Vladivostok - nganti 2023.

Kapal rudal cilik proyek 22800 (kode "Karakurt") - seri rudal multi-tujuan Rusia lan kapal artileri saka zona segara cedhak (korvet cilik). Dheweke dirancang kanggo nindakake operasi tempur ing zona segara cedhak lan melu nindakake tugas ing wektu tentrem lan perang kanthi mandiri lan minangka bagean saka klompok kapal.

Karakteristik utama: dawa - 67 meter, jembaré - 11 meter, konsep - 4 meter, pamindahan - watara 800 ton, jarak jelajah - nganti 2500 mil, otonomi - 15 dina. Persenjataan utama yaiku siji PU UKSK (kompleks kapal universal) 3S14 RK "Kaliber", siji 76-mm bedhil AK-176MA, loro 30-mm bedhil AK-630M utawa ZRAK "Pantsir-M", loro 14.5-mm utawa Senapan mesin MTPU 12,7 mm.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    8 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      Maret 27 2020
      Lan ing ngendi foto "Buyan"? Utawa padha cepet-cepet kelet ing paling sawetara warta sanalika bisa? Konsep editor wis suwe ora ana ing situs iki .....
      1. + 13
        Maret 27 2020
        Kutipan saka lopuhan2006
        Lan ing ngendi foto "Buyan"? Utawa padha cepet-cepet kelet ing paling sawetara warta sanalika bisa? Konsep editor wis suwe ora ana ing situs iki .....

        sad Situs iki wis suwe duwe moderator politik liberal sing mutusake apa sing bisa lan ora bisa ditulis, lan tembung apa wae bisa diinterpretasikake minangka tembung sumpah, utawa malah luwih elek, minangka upaya kanggo nuwuhake rasa sengit marang latar etnis utawa pengakuan! Sawetara moderator isih nyoba mbuktekake awake dhewe minangka proofreader lan stylists. Dheweke nggoleki lan nemokake plagiarisme saka "penulis" biasa!, lan kanggo "penulis" sing "kondhang" karo bintang marshal sing nyalin plagiarisme langsung saka media Internet - tansah Green Street! ya
    2. -6
      Maret 27 2020
      Ing taun 1987, sajrone latihan Armada Pasifik, Monsoon RTO dicemplungake dening rudal target, 39 kru tiwas. Sasaran kasebut ora nggawa hulu ledak (!), Lan kapal kasebut gagal nembak target kasebut amarga kelemahane pertahanan udara. Penyebab kematian RTO yaiku bahan bakar roket sing diobong.
    3. -9
      Maret 27 2020
      Apa ora lay iku dina iki? Lan ing 7 Mei, lay siji liyane, yen wong pengin ngrameke Dina Kamenangan, lan ora sadurunge upacara laying.
    4. +1
      Maret 27 2020
      Lan sabanjure warta babagan kekurangan mesin kanggo dheweke ....
    5. -2
      Maret 27 2020
      Zakladivat mozhno, ora dvizhok neto i tak skoro nebudet.
    6. -1
      Maret 27 2020
      Aku tansah disenengi wong RTO project 22800 "Karakurt", telpon pisanan kanggo iki - ing Caspian Flotilla. Sapa sing ora lali rudal - "Kaliber" saka proyek RTO 21631 "Buyan-M"
    7. +1
      Maret 28 2020
      Jujur, aku wis kesel nglaporake perkara sing padha.
      Ditata - apik kanggo nggawe kapal. Banjur kasus bakal munggah, amarga lack of dvigla a. Bad kanggo gawe kapal. Inggih, Angkatan Laut, ing pungkasan. Ngomong, nanging aku ngelingake sampeyan! ... Ora ana gunane ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"