Ing pers Prancis: Trump nimbali Kremlin kanggo nylametake industri shale AS

53

Ing Prancis, dheweke mutusake kanggo spekulasi babagan apa khusus, saliyane ancaman koronavirus, dibahas sajrone obrolan telpon antarane Donald Trump lan Vladimir Putin.

Ing siaran pers saka administrasi Kremlin, ujar manawa salah sawijining topik ana gandhengane karo rega minyak. Jérôme Marin, kolumnis Prancis kanggo La Tribune, nyaranake manawa Trump nimbali Putin kanggo "mungkasi konflik sing bubar muncul ing antarane Arab Saudi lan Rusia."



Artikel Jérôme Marin nyathet yen Trump mung marem kanthi lisan karo rega minyak sing murah, nanging ing sela-sela Gedung Putih kabeh wong ngerti apa rega kasebut ngancam Amerika Serikat.

Pengamat Prancis nulis yen Amerika Serikat mutusake kanggo dadi perantara antarane Moskow lan Riyadh kanggo nylametake industri shale dhewe saka bangkrut lan njaga posisi ing pasar energi global. Mulane Trump disebut Kremlin.

Maren percaya yen Rusia lan Arab Saudi duwe cadangan finansial, dheweke ora bakal siap nyerah. Lan kahanan angel ing pasar lenga, miturut La Tribune, bisa mimpin kanggo efek ngelawan - kanggo lompat cetha ing prices kanggo "emas ireng" ing medium term. Penulis nyathet yen nganti saiki, umume sumur shale Amerika bakal ditutup amarga bangkrut.

Para ahli nyathet yen sawise obrolan telpon antarane Trump lan Putin, minyak berjangka kanggo Juni nambah luwih saka 4%, tekan $ 27,5 saben tong minyak.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    53 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      31. mars 2020 14:07
      Ing pers Prancis: Trump nimbali Kremlin kanggo nylametake industri shale AS
      Jancok, apa sampeyan wis lali telpon saka vassal-pangeran?
      yen Amerika Serikat mutusake dadi mediator antarane Moskow lan Washington,
      Lan luwih bisa dingerteni? Banjur aku ora keno apa-apa. aran
      1. +3
        31. mars 2020 14:15
        Amerika Serikat mutusake dadi mediator antarane Moskow lan Riyadh
        Lan China minangka perantara antarane Moskow lan Beijing!
        Lan Prancis antarane Moscow lan Paris! Nanging ing virus korona! wassat
      2. 0
        31. mars 2020 14:16
        Dheweke wis nelpon wong-wong mau. Apa gunane? Federasi Rusia duwe produksi sing padha, Federasi Rusia kepengin - rega bakal tetep ana
      3. +2
        31. mars 2020 14:19
        Dheweke uga nyeluk dheweke :) Putra Mahkota Mohammed nyaranake supaya Trump pindhah menyang salah siji saka 3 arah "menyang, menyang, menyang"

        Trump ora duwe sumber daya sing bisa dingerteni kanggo meksa, ora ana cadangan babagan ... alas.
        1. +4
          31. mars 2020 15:08
          Aku seneng feint karo Venezuela ... Amerika Serikat iki upset.
          1. +3
            31. mars 2020 15:31
            Dedkastary, Oooh, iku kacathetapik.
            https://interaffairs.ru/news/show/25804
            https://www.rbc.ru/economics/29/03/2020/5e7fc64c9a79477fdb2c6aca
            wig Trump bakal teka enggalngguyu
        2. +2
          31. mars 2020 15:54
          Kutipan saka Voletsky
          Trump ora duwe sumber daya sing jelas kanggo meksa, ora ana cadangan

          Carane ora? Kepiye babagan Sanksi Suci?
          1. +1
            31. mars 2020 16:03
            Sanksi ya :) Ayo wong-wong mau nglarang tuku minyak URALS dening kilang Amerika, iki bakal nyebabake ekspor minyak Rusia menyang pesisir wétan banget :)))
            1. +3
              31. mars 2020 16:47
              Kutipan saka Voletsky
              Sanksi ya :)

              Aturan emas: "Yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake, nemtokke sanksi."
              1. +2
                31. mars 2020 16:53
                wow :) Aku malah menehi saran sing apik, bisa uga digabungake karo embargo impor titanium lan aluminium Rusia :)
                utawa miturut sanksi Saudi Aramco, ide kasebut uga murub, lan malah luwih apik tinimbang kabeh perusahaan milik negara saka OPEC +; Supaya kabeh wong ngrasa kaya milyarder, ora saben dina sampeyan bisa mbalekake dhuwit $ 100 :)
                Yen ora, ing kasus iki, aku ora menehi saran supaya sampeyan mlaku ing jendela kantor karo makelar lan pedagang ing saindenging jagad :)
      4. +6
        31. mars 2020 15:29
        Kongres ora ngidini Trump tuku minyak serpih kanthi cadangan, lan tanpa iki, perusahaan minyak serpih bakal mati sajrone sewulan kanthi rega murah saiki. Mula, dheweke nyerang Arab Saudi lan nelpon Putin, uga "Jerman minangka mungsuh" lan "50 yuta korban USSR ing Perang Dunia II." Umumé, apa ora bisa ngandika marga saka prices lengangguyu.
        Pernyataan wingi babagan pimpinan Texas: "Negara Texas bisa kanthi bebas setuju karo pemotongan produksi OPEC + kanggo ngimbangi pasar minyak." Nalika Trump ing Twitter ngalahake kabeh wong, utamane k-virus, separatisme mekar lan mambu ing sisih kidul. Dadi bakal teka menyang ATO. Tejas tse Meksiko! Ponaduse))) Sapa sing ora mlumpat iku Konfederasi!
        AS lan Eropa nolak minyak Saudi: https://ria.ru/20200327/1569219108.html
        Saudia wiwit deflate, senadyan banter claims ing awal sasi sing bakal kepunjulen kabeh wong karo mirah tong minyak). Anggaran kerajaan wis dipotong 8%, lan produksi wiwit mudhun amarga kekurangan kapasitas lan cadangan. Malah American Bloomberg prédhiksi "krisis ekonomi sing durung tau ana ing sajarah ing KSA." Lan kabeh baling-baling njerit, iku pemandangan melas.
        Sawise maneh padha nganakake perang, sing Rusia ora teka manehapik
        KSA sepisan maneh bakal dadi Arab saka 16 negara, karo Syi'ah kuwat ing sisih kidul ngendi kabeh lenga diprodhuksi lan ing ngendi Syi'ah ala ngasah untu ing Wahabi lan dinasti Saudi. Sawise Saudis, pertandhingan nunggu karo ahli waris sah sing diusir ing taun 1930-an. menyang Eropah. Semono uga Qatar lan Bahrain, ing ngendi luwih saka 90% Syi'ah nandhang sangsara ing sangisore Sunni, sing kurang saka 10% saka populasi.
        Ing AS, panyulingan lenga wis mudhun wiwit musim semi pungkasan. Saka total PDB "kutha ing bukit" saka "sosis" nyata kurang saka 5 triliun, liyane minangka bungkus permen saka "investor" ijol-ijolan, supaya STUFF ana bakal elek. Aku mikir 15-20 negara berdaulat ing panggonan AS iku normal. Rusia wis menang perang minyak lan Saudis lan lenga shale:
        https://youtu.be/wztei9g6kgk
        Bankir Jepang: "Fasilitas panyimpenan lenga ing donya ora cukup kanggo cadangan, dheweke kudu nyimpen lenga ing tanker, nanging kemungkinan ora bakal ditindakake, mula manuver Saudi kanggo ngusir Rusia bakal gagal":
        https://youtu.be/nh4EhAIVzF8
        Ana sing salah lan Amerika ora netepi janji-janji sing diucapake marang para antek Arab, masalah-masalah malah para antek eksekutif kasebut ora dadi kapentingan kanggo dheweke. Pira maneh "penemuan apik" sing kudu ditindakake dening Saudi))
        China tuku rekor lenga saka Rusia: https://m.vz.ru/news/2020/3/26/1031043.html
        Ing tanggal 27 November 2019, ESPO MNP digawa menyang kapasitas maksimal 580 yuta barel saben taun. Liwat ESPO, sawetara perusahaan Rusia (Rosneft, Gazprom Neft, Surgutneftegaz lan liya-liyane) nyedhiyakake lenga ESPO Blend, lenga cahya belerang sing kurang, sing kutipan ngetutake kutipan minyak mentah Dubai, nanging kanthi diskon positif, amarga belerang ing ESPO punika 3 kaping kurang saka ing Dubai. Ora bisa saingan karo ESPO lan Saudi Aramco karo Cahya Arab - kualitas lenga Siberia luwih dhuwur.
        Lan elinga, kabeh jinis typils disebarake kanthi referensi menyang Reuters utawa Bloomberg yen "China ora gelem tuku minyak Rusia, wedi sanksi, piso ing mburi, koko"?)))
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
                        1. Komentar wis dibusak.
                        2. Komentar wis dibusak.
                  2. +3
                    31. mars 2020 16:34
                    Sing penting ing kene dudu apa sing dikira wakil saka negara-negara non-prodhuksi babagan telpon Trump menyang Putin, nanging kenapa Trump bener-bener bingung. Pancen, miturut ahli Valdai Club Dmitry Suslov, amarga kejatuhan rega minyak, industri shale AS "ora ana ing ambang bangkrut, nanging ana ing kahanan bangkrut." Lan amarga produksi minyak Amerika minangka sumber pendanaan penting kanggo Partai Republik, ambruk industri cracking kanthi otomatis ndadekake kamenangan pemilihan Trump dadi ragu. Empu Vanity sawijining, lan iki inti.
    2. +9
      31. mars 2020 14:09
      Jenis review siji-sisi. Lan apa pers Nigerian lan Mongolia mikir babagan telpon iki?
      Sohu, maneh, lali)
      1. +8
        31. mars 2020 14:15
        Sawise obrolan telpon antarane Trump lan Putin, minyak berjangka kanggo Juni nambah luwih saka 4%, tekan $27,5 saben tong minyak.
        153 telpon liyane saka Trump menyang Putin lan rega saben tong minyak bakal dadi $ 200.
      2. -4
        31. mars 2020 14:40
        Kutipan saka Mytholog
        Jenis review siji-sisi.

        Kenapa dheweke kudu macem-macem?
        Iku kabeh babagan pers Prancis.
        Ing pers Prancis: Trump nimbali Kremlin kanggo nylametake industri shale AS

        Penulis ora arep nutupi media donya
        1. +3
          31. mars 2020 14:57
          Ing pers Prancis: Trump nimbali Kremlin kanggo nylametake industri shale AS
          Dina iki jam 13:59
          Aku mangu ... kita bakal wis glethakaken mudhun ing embrasure, nanging disimpen "shale" ... alam bébas omong kosong ... nanging aku ora yakin apa-apa, malah sing pepadhamu ora asing.
      3. +4
        31. mars 2020 15:26
        Kutipan saka Mytholog
        Jenis review siji-sisi. Lan apa pers Nigerian lan Mongolia mikir babagan telpon iki?
        Sohu, maneh, lali)

        Yen artikel diterbitake ing pers Mongolia sing cocog karo sapa wae, dheweke uga bakal nggawa dheweke.
      4. +1
        31. mars 2020 23:18
        Kutipan saka Mytholog
        Jenis review siji-sisi. Lan apa pers Nigerian lan Mongolia mikir babagan telpon iki?
        Sohu, maneh, lali)

        Dadi yen Nigeria, Mongolia lan China kasebut, mula iki bakal dadi ringkesan. Banjur dheweke mung kenal karo apa sing dipikirake Prancis babagan obrolan antarane Trump lan PDB. Dheweke (Prancis) ora ana sing dipikirake, koronavirus wis dikalahake, prajurit saka Suriah lan Irak wis ditarik metu, galangan kapal sing mbangun Mistral wis bangkrut, rompi kuning wis liburan, kabeh ana ing a buntelan. Mung saiki padha kuwatir babagan obrolan wong-wong sing ora ana hubungane karo Prancis.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        31. mars 2020 14:23
        Telpon kasebut saka Trump.
        1. +2
          31. mars 2020 15:01
          Kutipan: AS Ivanov.
          Telpon kasebut saka Trump.

          ora, inisiatif teka saka 60 volt, sanajan yen rikma abrit nelpon kanggo dangu, iku bisa munggah ing ndhuwur 100.
    4. +2
      31. mars 2020 14:12
      Pengamat Prancis nulis yen Amerika Serikat mutusake kanggo dadi perantara antarane Moskow lan Washington kanggo nylametake industri shale dhewe saka bangkrut lan njaga posisi ing pasar energi global.

      Nyuwun pangapunten, nanging mbokmenawa salah ketik. Perantara antarane Moskow lan Riyadh, maksudmu?!
      kanthi hormat, hi
      1. +4
        31. mars 2020 14:30
        Wis didandani, ing komentarku uga! hi Waca ndhuwur.
        Nanging padha macet minus .... Ngguyu, lan ora luwih!
    5. -3
      31. mars 2020 14:16
      Kelangan. Dheweke mateni USSR kanthi rega minyak sing murah. Saiki sing prices padha ngengingi piyambak. Jawaban apik.
      1. +6
        31. mars 2020 14:37
        Sapa sing keren? Ing AS, bathi lenga kurang saka 1 persen saka anggaran.
        1. MMX
          -3
          31. mars 2020 15:22
          Kutipan saka: voyaka uh
          Sapa sing keren? Ing AS, bathi lenga kurang saka 1 persen saka anggaran.

          Kenapa Trump nelpon, yen ora ana apa-apa?
        2. 0
          31. mars 2020 17:37
          Kutipan saka: voyaka uh
          Sapa sing keren? Ing AS, bathi lenga kurang saka 1 persen saka anggaran.

          Apa jenis "daya" sing nyerang? Mungkasi panganan sampeyan ??
      2. -2
        31. mars 2020 14:38
        Minyak 13, lan biaya produksi 20 saiki sampeyan kudu mbayar ekstra kanggo entuk, supaya entuk dhuwit patriot. ngguyu
        1. 0
          1 april 2020 11:31
          Ora. Kita bakal tumungkul sadurunge sanksi dicabut lan njaluk Welas Asih
      3. -1
        31. mars 2020 15:10
        Kutipan: Svetlan
        Kelangan. Dheweke mateni USSR kanthi rega minyak sing murah.

        Keren mitos hawala....
      4. +4
        31. mars 2020 18:01
        Kutipan: Svetlan
        Dheweke mateni USSR kanthi rega minyak sing murah.

        Apa sampeyan ndeleng grafik rega minyak saka 80 nganti 90? Deleng.. sampeyan bakal sinau akeh babagan sumber ilmu sampeyan..
        USSR tiwas amarga ngiyanati para elit lan administrasi sistem sing nggegirisi .. Sistem Stalin nahan tes sing paling kuat - perang kaslametan ... kanthi alesan sing gampang, fleksibel lan cedhak karo kasunyatan ..
    6. +4
      31. mars 2020 14:18
      Kaget, versi Jerome tartamtu pas karo versi saka patriot ing sangu. Banjur ternyata Jerome dudu Jerome, dheweke kerja minangka blogger lan umume ora sengaja.
      1. 0
        31. mars 2020 14:26
        Banjur ternyata Jerome dudu Jerome, "
        Lan Jerome Chuck. Lan dheweke urip, ing kryzhopol utawa ing ZhmErynka
    7. 0
      31. mars 2020 14:31
      Ing kene wong Prancis ngerti kabeh. Mung Amerika Serikat ora bakal dadi perantara. Lan anggota kartel. Lan sapa sing bakal dadi kartel iki? Yen TANPA SA, banjur piye wae ora stabil.
    8. -3
      31. mars 2020 14:34
      Minyak shale ora ngganggu sapa wae - Amerika Serikat kanthi cepet tiba ing Depresi Agung kapindho model 1929

      1. +3
        31. mars 2020 15:12
        Quote: Operator
        Amerika Serikat kanthi cepet tiba ing Depresi Agung kapindho model 1929.

        jagad kabeh ana ...
    9. 0
      31. mars 2020 14:35
      Aku ora ngerti ngendi Trump disebut, nanging Urals wis worth tank 13. Aku wonder carane akeh kayu bakal ambruk supaya ora ngedol ing mundhut. ngguyu
      1. 0
        31. mars 2020 19:37
        Kutipan saka: Werwulf_1989
        pira kang bakal ambruk kayu,

        werewolf-slicker., lan moderator sing buta clooney ...
    10. -3
      31. mars 2020 14:42
      Kampanye baksu kirdyk, sampeyan kudu tuku emas!
      1. +1
        31. mars 2020 14:54
        Kutipan: 75 Sergey
        Kampanye baksu kirdyk, sampeyan kudu tuku emas!

        tuku. Aku ngidini.

        ngguyu
      2. -3
        31. mars 2020 15:00
        Ya, aku uga mikir kanggo ngganti, nanging aku isih rencana kanggo pindhah liwat gunung ing mangsa panas iki ...
        1. +3
          31. mars 2020 16:50
          Kutipan saka Inquisitor
          Ya, aku uga mikir kanggo ngganti, nanging aku isih rencana kanggo pindhah liwat gunung ing mangsa panas iki ...

          Italia utawa Prancis?
          1. -1
            31. mars 2020 18:37
            Aku ngarep-arep ngunjungi Mesir, utawa Thailand yen kabeh wis rampung, Eropa ora dibutuhake, lan aku wis ndeleng kabeh ing kana.
          2. +2
            31. mars 2020 18:48
            Spanyol uga ing pangertèn iki ngguyu
    11. +4
      31. mars 2020 14:50
      Para ahli nyathet yen sawise obrolan telpon antarane Trump lan Putin, minyak berjangka kanggo Juni nambah luwih saka 4%, tekan $ 27,5 saben tong minyak.


      Iki carane dhuwit digawe saka hawa tipis ...
      1. +4
        31. mars 2020 15:13
        Kutipan saka cniza

        Iki carane dhuwit digawe saka hawa tipis ...

        kabeh milyaran, padha nggawe hawa, mung dhuwit sing dipikolehi saka punuk.
    12. +8
      31. mars 2020 15:06
      iku pancene ala kanggo ndeleng wiwit padha wiwit reprint kabeh limo sampah
    13. Komentar wis dibusak.
    14. -4
      31. mars 2020 15:26
      Karma kaya ngono. Rega minyak menehi tekanan ing USSR, supaya entuk garis bali.
    15. -1
      31. mars 2020 15:28
      Trump nimbali Kremlin kanggo nylametake industri shale AS.

      Spin Donald, muter! Setengah taun isih ana sadurunge pemilu. negatif
    16. 0
      31. mars 2020 16:09
      Ing pers Prancis: Trump nimbali Kremlin kanggo nylametake industri shale AS

      Padha njupuk care ... Bebarengan karo Obama "loro bebarengan" ing kuwi cara sing ora trep kanggo nyedhaki, lan dumadakan padha wiwit padha sumelang ing bab kawilujengan. Sanksi kudu dicabut, banjur ana obrolan ... Senadyan, kanggo sapa sing menehi saran? Brzezinski pungkasan.
      Aku elinga ing wektu kangelan kanggo negara, malah wong sugih menehi pungkasan. lan mung ana siji badhan - kanggo nyimpen petrodollar.
    17. +3
      31. mars 2020 16:18
      Ing cendhak, wong Prancis narik manuk hantu ing ndonya utawa, kaya wong sing kalah, nyetel kasunyatan kanggo jawaban kasebut, paling ora cocog kanggo jawaban kasebut. kanthi aplomb gedhe
    18. -2
      31. mars 2020 17:48
      Sajrone minggu, macem-macem Rusia ambruk ing rega ing Eropa Lor-Kulon kanthi $ 5,51 / bbl. Diskon ing Urals relatif kanggo Severomorskoe tanggal lenga wungu dening $ 1,25 / bbl kanggo $ 4,75 / bbl liwat minggu. (CIF Rotterdam), sing dadi diskon paling dhuwur wiwit Juni 2008.
    19. +3
      31. mars 2020 18:40
      Secara pribadi, aku mikir yen ekonomi AS (minus lenga shale) mung entuk manfaat saka rega sing murah. TAPI! Yen ing kapentingan negara duwe paling rega prayoga kanggo lenga, banjur kita kudu rembugan. Lan mbatesi produksi kanggo kabeh wong, kalebu Amerika Serikat. Aku ora ngerti carane realistis iku sah kanggo wong-wong mau (struktur negara beda banget saka kita), nanging mung ana siji pilihan liyane - kanggo mbusak wong saka telung gedhe (RF, SA lan USA) saka pasar. Yen ora, kanopi surplus ora bisa diilangi kanthi cara apa wae.
    20. 0
      31. mars 2020 20:16
      Trump, umume, nindakake pakaryan sing apik, dheweke nelpon Putin kanggo nylametake industri minyak. Apa dheweke setuju utawa ora ora jelas. Nanging ngerti banget yen Amerika ora diwatesi dening moralitas kanggo nggayuh tujuane. bisa nindakake, amarga AS duwe pilihan gedhe saka sarana Saiki maneh Houthis bakal shell kilang lenga, njeblug tambang Iran saka rolas tanker, utawa bisa uga coronavirus bakal nggebug raja SA banget - sing ngerti ???

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"