Review militèr

Penilaian awal prototipe pesawat tempur siluman Cina Chengdu J-XX [J-20]

88

Penerbangan pisanan saka prototipe Chengdu J-XX [J-20], 11 Januari 2011. Wigati garis resik lan fuselage ngisor dioptimalake kanggo visibilitas kurang. Nozzle kalebu sambungan lan pinggiran sawtooth (sumber Internet China).

Pambuka
Ing pungkasan Desember 2010, gambar sing diklaim minangka pesawat tempur siluman anyar China katon ing sawetara situs Internet China.

Ing wektu iku, ora ana pernyataan resmi Cina, mula akeh klaim sing disebarake babagan pesawat kasebut ing media mung bisa dadi spekulasi minangka fakta.

Pesawat kasebut bisa uga dadi demonstran teknologi utawa prototipe pesawat tempur sing diproduksi massal. Sing terakhir, Nanging, dadi paling kamungkinan, diwenehi statement saka Wakil Kepala Staf Angkatan Udara PLA, Jenderal penerbangan Hui Weirong, digawe ing November 2009, babagan rencana kanggo njupuk pesawat kasebut ing layanan antarane 2017 lan 2019.

Ing ngisor iki mung minangka pambiji pambuka, tundhuk revisi luwih lanjut. Publikasi APA bakal menehi penilaian sing luwih lengkap ing mangsa ngarep amarga materi teknis lan analisis rinci kasedhiya.

Penilaian awal prototipe pesawat tempur siluman Cina Chengdu J-XX [J-20]

Prototipe Chengdu, Desember 2010 (sumber Internet Cina).


Cathetan Teknis babagan Desain Prototipe
  1. J-XX/J-20 ya iku montor mabur tempur abot sing ukurané sebanding karo F-111. Conto pisanan nduweni sayap delta canard gedhe kanthi sudut angin transversal positif, kanthi sepasang buntut vertikal / horisontal sing miring metu / mundur lan sepasang flaps ngarep canted gedhe sing padha, sing, yen ditinggalake ing pesawat produksi, bebarengan karo buntut bakal nyedhiyani pesawat wis Kapabilitas banget majeng ing lapangan kontrol lan maneuverability. Cetha sing konfigurasi kuwi dimaksudaké kanggo nyedhiyani stabilitas supersonik apik karo jinis tengen engine, uga trans apik- lan maneuverability supersonik.

  2. Tanpa mangu-mangu, wangun siluman luwih apik tinimbang prototipe Rusia T-50 PAK FA lan malah luwih apik tinimbang F-35 Joint Strike Fighter sing diprodhuksi.

  3. Desain J-XX/J-20 katon umume adhedhasar aturan siluman saka F-22A Raptor:

  4. Bagean irung saka J-XX/J-20 Cina lan wangun kanopi katon cedhak karo F-22, menehi tandha sing padha karo desain sing wis kabukten.

  5. Pinggiran asupan udara trapezoid saka mesin J-XX/J-20 padha karo F-22, sanajan katon luwih gedhe lan kaya gaya DSI (Diverterless Supersonic Inlet) F-35, ketoke kanggo nyuda visibilitas F-22. -XNUMX gaya pinggiran intake udara.

  6. Kritis kanggo siluman, wangun sayap-kanggo-fuselage J-XX/J-20 meh padha karo F-22 lan jelas luwih unggul tinimbang prototipe T-50 PAK FA Rusia lan pesawat tempur F-35 Joint Strike Amerika.

  7. Fuselage ngisor sing rata saka J-XX/J-20 optimal kanggo kabeh aspek siluman broadband lan niru desain F-22.

  8. J-XX/J-20 planform saka swiwi nuduhake alignment sudut sing tepat antarane pojok anjog saka buntut horisontal lan pojok anjog saka swiwi lan alignment sudut nyabrang tepat saka pinggiran antarane pojok mburi buntut horisontal lan pojok mburi swiwi. Sapuan ing pinggir swiwi yaiku ~ 43 °, sing jelas ditrapake kanggo penerbangan supersonik sing efisien.

  9. Lawang irung lan landing gear utama J-XX/J-20 nggunakake teknologi pinggiran bergerigi sing dioptimalake X-band adhedhasar desain F-117A lan F-22.

  10. Fuselage mburi, booms buntut, stabilisator / sirip, muncung asimetris, ora kompatibel karo siluman efektif, nanging mung bisa dadi solusi penengah kanggo nyepetake testing pesawat saka prototipe.

  11. Konfigurasi airframe lan wangun mburi fuselage cocog karo gaya desain saka F-22A variabel thrust vectoring nozzle utawa persegi dowo muncung dirancang kanggo kontrol emisi infra merah lan RF siluman.

  12. Konfigurasi airframe kompatibel karo ventral, underwing lan panggonan gaman ing teluk internal lan cukup gedhe kanggo cocog utawa luwih utawa kurang ngluwihi muatan internal saka F-22A Raptor.

  13. Volume bahan bakar sing diselehake ing njero pesawat bisa uga dhuwur amarga konfigurasi fuselage lan volume internal sayap delta sing gedhe. Iki nuduhake niat kanggo nyedhiyakake kemampuan jelajah supersonik sing lestari.

  14. Wong Tionghoa ora ngandhani jinis mesin. Dipercaya yen mesin supersonik Rusia saka seri 117C digunakake, sanajan diwenehi efisiensi sakabèhé saka aerodinamika pesawat, mesthine ora cukup kanggo nggunakake potensial lengkap saka pesawat udara modern iki.

  15. Set sensor internal tetep ora dingerteni. China durung nduduhake radar AFAR utawa sistem canggih kanggo nemokake piranti elektronik radio sing dipancarake. Nanging, bisa uga kasedhiya nalika awak pesawat mlebu produksi. Peralatan Rusia sing cocog saiki lagi dikembangake lan / utawa diuji.



Pesawat tempur abot J-XX / J-20 ukurane padha karo F-111 (sumber Internet Cina).




(US DOD)



Ndhuwur lan ngisor histogram jarak antarane pangkalan udara PLA ing pesisir wétan daratan China lan Pangkalan Udara Kadena AS ing Okinawa lan Pangkalan Udara Andersen ing Guam. Pesawat tempur J-XX/J-20 bisa ngrusak loro pangkalan kasebut.




Radius panggunaan pertempuran tanpa ngisi bahan bakar kanggo pejuang kelas FB-111A kanthi ukuran lan bobot, kanthi njupuk sawetara asumsi, biasane saka 1000 nganti 1500 mil laut. Peta iki nggambarake jangkoan geografis sing bisa digayuh saka Anshan, Dachang lan Foluo Northeast Air Bases kanthi radius tempur mungguh 1000 lan 1500 mil laut. Proyeksi equidistance Azimuth dipusatake ing Pangkalan Udara Dachang.


Kesimpulan umum
Ukuran pesawat udara J-XX / J-20 lan emphasis sing jelas ing supersonik nuduhake paling ora ana niat kanggo nggawe interceptor jarak jauh sing bisa digunakake nganti pulo-pulo ing ridge kapindho (kalebu Filipina lan Guam). Paling kamungkinan, versi produksi J-XX/J-20 bakal kalebu kemampuan ngisi bahan bakar aerial kanggo luwih nggedhekake sawetara panggunaan pertempuran.

Siluman, jelajah supersonik, jarak jauh bakal nyedhiyakake Angkatan Udara China kanthi kemampuan kanggo nembus sistem pertahanan udara terpadu, ngrusak E-3 AWACS, RC-135B / W Rivet Joint, sistem pengintaian lan pengawasan liyane, lan sing paling penting tanker udara. saka Angkatan Udara lan Angkatan Laut. Yen ana kahanan sing ora dikarepake, iki bakal dadi rumit, yen ora rampung ngganggu operasi udara saka pangkalan udara Andersen lan mblokir pangkalan sing ana ing mburi Ryukyu, Kapuloan Jepang lan Semenanjung Korea.

Sembarang pratelan yen F-35 Joint Strike Fighter utawa F/A-18E/F Super Hornet bakal bisa bersaing ing pertempuran udara karo Chengdu Cina, apamaneh nyusup ing wilayah udara sing dibela dening para pejuang kasebut, mung ora masuk akal. F-35 Joint Strike Fighter, bebarengan karo F/A-18E/F Super Hornet, sacara aerodinamis lan kinematis luwih cendhek tinimbang J-XX/J-20 sing disedhiyakake, lan wangune bisa netralake kaluwihan saka sensor apa wae sing bisa digunakake. kasil nglawan versi pejuang Rusia lan Cina awal.

Kesempatan kanggo multifungsi lan jumlah pesawat sing direncanakake
J-XX/J-20 bisa digunakake minangka pesawat serang kelas F-111 lan Su-34 yen dilengkapi bom dipandu kayata Luoyang/CASC LT-3 Laser/Satellite Aided Inertially Guided Bomb, FT-1, FT -2, FT-3, FT-4, FT-5 lan LS-6. Iki minangka mitra Cina ing JDAM Amerika, sawetara sing dilengkapi sayap tambahan sing dimodelake ing JDAM-ER.

J-XX/J-20 sing wis rampung kanthi kemampuan tempur lengkap bakal padha karo FB-22A multi-peran sing dijuwarakake dening Dr. James G. Roche nalika dadi Sekretaris Angkatan Udara nganti taun 2005.

Angkatan Udara China durung ngumumake volume produksi sing direncanakake. Kapabilitas operasional utama J-XX / J-20 sing diumumake langsung disambungake karo decommissioning seri kapindho Su-27SK lan seri pertama Su-30MKK, sing saiki lagi dilayani. Mangkono, yen kita nganggep yen J-XX / J-20 dimaksudake kanggo ngganti Su-27SK, banjur Su-30MKK, banjur angka 400-500 pesawat bisa ditampa.


Bom kaliber LS-6 250 lan 125 lb dipandu ing Zhuhai ing taun 2010 minangka analog langsung saka bom kaliber cilik GBU-39/B Amérika sing saiki digabungake ing F-22A Raptor.



Gambar lan multimedia prototipe
[Kabeh gambar lan media sumber saka Internet Cina]

Penerbangan prototipe pisanan tanggal 11 Januari 2011






























Pengujian taksi prototipe Desember-Januari 2011


































multimedia
[Panyunting APA ora nyetujui lan ora mesthi setuju karo isi konten multimedia pihak katelu sing ana ing kaca iki]











Pengarang:
Sumber asli:
http://www.ausairpower.net/APA-J-XX-Prototype.html
88 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ataturk
    Ataturk 27 Juli 2012 09:04
    + 11
    Sadurunge ovsky lan bali Rusia ing pesawat!
    Dicap dening wong Cina. Kita kudu nglawan iki. Angkat wadyabala.
    Sampeyan ora bisa dipercaya wong Tionghoa iki!


    Ora cukup otak kanggo tuku. Salon apa wae, mula wong Tionghoa langsung ngadeg karo penguasa.
    1. Tirpitz
      Tirpitz 27 Juli 2012 09:19
      + 19
      Kutipan saka Ataturk
      Salon apa wae, mula wong Tionghoa langsung ngadeg karo penguasa.

      Lan padha nindakake kanthi bener. Ing USSR, ing wiwitan, uga akeh sing disalin saka teknologi Amerika.
      1. alex-defensor
        alex-defensor 27 Juli 2012 11:03
        + 23
        Solusi desain hibrida Cina MiG 1.44 lan F-22.

        Dikawruhi yen PGO (buntut horisontal ngarep) kanthi kecepatan dhuwur menehi resistance, sing ningkatake syarat daya mesin (utamane kanggo China, sing durung ngerti carane nggawe mesin sing apik) lan konsumsi bahan bakar. Sampeyan uga dikenal sing PAK FA ditinggalake saka PGO, kalebu amarga unsur iki nambah EPR. Kita digunakake solusi revolusioner karo irung deflected, kang tumindak minangka PGO, nanging menehi kurang sawur.

        Mesin non-spasi (ora kaya PAK FA) nyuda ruang internal sing cocog kanggo nyelehake senjata (iki minangka kekurangan F-22 sing dikenal)

        Ngurangi EPR kanggo ngrusak karakteristik pesawat liyane minangka keputusan sing kontroversial, lan ing kahanan interaksi karo sistem decimeter lan meter radar adhedhasar lemah, ora ana gunane. Miturut cara, kita kudu ora lali sing PAK FA uga bakal dilengkapi radar decimeter dumunung ing sudhut anjog saka wings.
      2. Isr
        Isr 28 Juli 2012 09:40
        -7
        Pisanan, kapan? Sa adoh aku ngerti, meh kabeh elektronik disalin. Kanggo iki, Zelenograd dibangun, mesthine kanggo pembangunan maju, nanging nyatane kanggo reverse engineering.
        1. GregAzov
          GregAzov 28 Juli 2012 12:58
          +7
          Apa sampeyan ora kesel nyekel lilin nalika ngopi? Radar saka pirang-pirang pesawat kita (MiG 31, A-50, Su-27 ing jamane luwih apik tinimbang amer, lan sampeyan bisa meneng babagan rudal sing dipandu.
        2. 11Guru11
          11Guru11 28 Juli 2012 15:41
          +4
          Uga ujar manawa peralatan kita SELALU duwe lampu lan dudu microcircuits, kaya Zelenograd, nalika awal microelectronics, loro insinyur Joel Barr lan Alfred Sarant diundang, bebarengan karo insinyur kita, nggawe kabeh nomenklatur mikrosirkuit awal. Yen disalin sethithik, lan mung bagean sing kapisah saka skema, kanggo peralatan militer, nyalin wuta mung bunuh diri.
          Apa sampeyan bakal ngritik Amerika yen Wernher von Braun lan kabeh insinyur Jerman liyane nggawe program ruang angkasa?
      3. Boba
        Boba 2 Agustus 2012 13:39
        0
        Wong Cina nggantheng babagan iki.
  2. Armata
    Armata 27 Juli 2012 09:26
    + 19
    Wah, iku dudu mobil sing apik. Ora ana estetika desain lan rasa proporsi.
    1. tronin.maxim
      tronin.maxim 27 Juli 2012 09:41
      + 11
      Quote: Lokomotif uap

      Wah, iku dudu mobil sing apik. Ora ana estetika desain lan rasa proporsi.

      Lan miturut iku, mobil iku ateges dudu duweke. Dheweke mung njupuk portotype Soviet (yaiku, entuk teknologi) nggawe salinan, nanging ora duwe pikiran sing cukup kanggo ngrampungake! Nanging ora preduli apa wong Cina, mung bisa meri kepinginan lan kepinginan. Ing kasus apa wae, yen sampeyan nandhang sangsara suwe, ana sing bakal bisa ditindakake! Kuwi mung opo?
      1. Letun
        Letun 27 Juli 2012 11:48
        +8
        Quote: Lokomotif uap
        Wah, iku dudu mobil sing apik. Ora ana estetika desain lan rasa proporsi.

        Iku amarga iku dudu kita. Yen kita nindakake, dheweke bakal ngujo aerodinamika modern, lantern sing mulus, lsp. nglirik
        1. lelikas
          lelikas 27 Juli 2012 20:25
          0
          Nanging dudu kasunyatan - T50 padha ora nimbulaké kepinginan kanggo ngujo, kados Su-27.
          sanadyan kita.
      2. waf
        waf 27 Juli 2012 17:14
        +7
        Kutipan saka tronin.maxim
        Nanging ora preduli apa wong Cina, mung bisa meri kepinginan lan kepinginan. Ing kasus apa wae, yen sampeyan nandhang sangsara suwe, ana sing bakal bisa ditindakake! Kuwi mung opo?


        Maxim, Sugeng rawuh, +! Ing babagan nyilih, sampeyan bener, lan kabeh wong ngerti yen wong Tionghoa minangka pro ing bisnis iki !!!

        Nanging dheweke wangkal ... lan pindhah menyang tujuane ... kaya sing pungkasan, mula aku rumangsa bakal nindakake !!!

        Punika conto:



        china-defense.com nerbitake foto klompok spesialis Cina ing jejere prototipe pesawat tempur T-10K (Su-27K, Ukraina).

        Foto kasebut mesthine dijupuk ing taun 1999, nalika wong Tionghoa wiwit aktif ing pesawat iki, duwe rencana ngembangake pesawat tempur J-15 dhewe adhedhasar operator kasebut.

        Lan iki asile ..... nanging kabeh wis liwati lan ora ana sing liwat ... wiwit kunjungan ... recourse











        Saiki, China duwe papat prototipe penerbangan J-15, tes penerbangan samesthine ing mangsa ngarep saka dek kapal induk Varyag, uga dituku saka Ukraina (1998).

        Ing sawetoro wektu, dheweke lagi nguji kanthi lengkap ing Utas ....

        1. lelikas
          lelikas 27 Juli 2012 20:23
          0
          Miturut pendapatku, 12 taun ora cepet banget kanggo copy-paste.
          1. waf
            waf 27 Juli 2012 20:56
            +2
            Quote: lelikas
            Miturut pendapatku, 12 taun ora cepet banget kanggo copy-paste.


            Lha, ing kene kowe kliru, awit rolas taun kepungkur mung sowan weruh, nanging wis suwe anggone mabur, ditambah isih ana dek, lan akeh nuansane dhewe-dhewe, tumrape wong Cina iku. "kasus" rampung anyar! nglirik
            1. lelikas
              lelikas 27 Juli 2012 23:28
              0
              Lha, dudu rolas, wektu iku wong Tionghoa ngeculke J-11 kanthi lengkap, ing taun 2005 tuku t10k (lan dideleng saka foto, padha ngukur kabeh wis ana ing 99m), yen sampeyan ora percaya pejabat, banjur. ing 2011 katon J-15.
              Kabeh padha, kanggo negara sing mrodhuksi iPhones sadurunge Apple, iku piye wae curiga dawa.
      3. Isr
        Isr 28 Juli 2012 09:49
        +7
        Prototipe dudu teknologi. Mbayangno yen sampeyan tuku prosesor ing toko. Apa sampeyan duwe prototipe, apa sampeyan bisa nggawe maneh teknologi produksi? Ora. Sampeyan kudu nemokke, bingung babagan carane bisa nggayuh dimensi 20 nanometer, carane mbusak panas, carane njaga karesikan. Dheweke bisa nyalin awak, nanging iki dudu perkara utama, ana mesin, avionik, lan locator. Sampeyan bisa nyalin pesawat saka kaping 2. Perang Donya, lan iku ora gampang.
    2. waf
      waf 27 Juli 2012 16:57
      +4
      Quote: Lokomotif uap
      Wah, iku dudu mobil sing apik. Ora ana estetika desain lan rasa proporsi.


      Zhenya. halo, +! Aku setuju, sawetara jinis aib aerodinamis, nanging mungkin iki isih konsep ????

      sing menarik ... banget sehat, ing asas, yen ukuran kuwi tetep. banjur garis abang tekan bisa dadi nyata ... recourse

      Mesthi, minangka pejuang ... ora ale babar pisan, nanging minangka kejut ..... pitakonan gedhe bisa muncul!
      1. elang_ireng
        elang_ireng 27 Juli 2012 17:04
        +3
        Umumé, aku duwe perasaan yen mesin kasebut ora serial, nanging, supaya bisa ngomong, tonggak sejarah, laboratorium mabur, kaya Su-47, wis akeh jambs, apa sing bakal ana ing seri kasebut, ana. isih palu lan pahat kanggo palu lan palu))))))))
        1. waf
          waf 27 Juli 2012 18:03
          +1
          Kutipan saka: black_eagle
          lan kanggo ngomong, tonggak sejarah, laboratorium mabur


          Setuju banget, sayang, pancen +! ombenan

          Padha sijine iku. apa sing bisa "masak" lan mlaku kanggo kompatibilitas, supaya cocog, kaya sing sampeyan ujar kanthi bener, kanthi palu lan pahat ...

          Nanging apa sing kedadeyan ing pungkasan ... licik ... infeksi ....



          foto saka kanopi solid-cast non-naleni saka kokpit pesawat tempur F-22 Raptor Amerika lan J-20 Cina.
          Siji dipikir ing kang tabet sing loro lanterns digawe ing prinsip mbangun padha, lan wis meh padha geometri.



          Lha, lan liya-liyane ... ora ana cukup ruang ing komentar kanggo dhaptar kabeh sing dipinjam wong Cina ...

          Apa sing bisa dakkandhakake ... cukup sekilas ... ing ngendi kita, lan ing ngendi ... wong Cina ....



          Nanging kanggo mbandhingake kita lan dheweke????? Ora usah dipikir-pikir...durung...!!!

          1. elang_ireng
            elang_ireng 27 Juli 2012 18:32
            +1
            Mesthine, dheweke licik, amarga Jepang bisa mlumpat luwih dhisik, lan kabeh Eropa digabung!))))) +
          2. saturnus.mmm
            saturnus.mmm 28 Juli 2012 22:21
            +1
            Kutipan saka waf
            foto saka kanopi solid-cast non-binding saka kokpit pesawat tempur F-22 Raptor Amerika lan J-20 Cina

            Ketoke, karya perwira intelijen Cina muspra, amarga pesawat paling maju pungkasan ing Amerika kanthi ikatan
            Yen sampeyan nggedhekake foto sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas.
    3. Ricoshet
      Ricoshet 27 Juli 2012 16:57
      +1
      Nanging dheweke duwe lan atusan liyane bakal dicap, lan sawetara duwe acara ngluncurake kapal utawa rolas turntable saben taun, iku bedane.
  3. Ataturk
    Ataturk 27 Juli 2012 09:26
    +5
    Kutipan saka Tirpitz
    Ing USSR, ing wiwitan, uga akeh sing disalin saka teknologi Amerika.


    wong Tionghoa duwe ukuran gedhe + dicap kanthi jumlah sing akeh + perancang Soviet dhewe nggawe akeh barang. Lan iki kabeh disalin lan dicap.
    1. Letun
      Letun 27 Juli 2012 11:52
      +6
      Inggih, carane aku bisa pitutur marang kowe, contone, Tu-4 salinan pas saka Amérika B-29. Sanajan salinan kasebut nduweni kualitas sing dhuwur, sanajan Amerika dhewe ing wektu kasebut ngakoni yen dheweke ora ngarep-arep saka USSR manawa perusahaan kita bakal bisa nyuwek lan miwiti ngasilake pesawat kasebut (maju banget). aran
      1. pimply
        pimply 27 Juli 2012 17:50
        +1
        Ing kana, kaya wong Tionghoa, ana masalah karo umur mesin - 25 jam mungsuh 500 kanggo Amerika. Inggih, bobote dadi luwih akeh
    2. waf
      waf 27 Juli 2012 18:38
      +5
      Kutipan saka Ataturk
      Lan iki kabeh disalin lan dicap.


      Sugeng ndalu Omar, leres+! Nanging intine....???? recourse

      Bisa dimangerteni, jebule kaya guyonan ... "ing endi wae d ... nanging akeh banget", nanging iki d ... kudu dijawab karo apa? Ana sing kudu dijawab, nanging maneh ... lan yen ya, iki g .... akeh ????

      Dadi wektune kita kudu ngayun lan mlayu kanthi cepet lan ngilangi kabeh omong kosong ..... oke, aku ora bakal ndemek sampeyan (dudu Omar sampeyan), nanging Super-Duper lan Mistral sing disetujoni karo Lynxes, Centaurs, Pengangkut personel lapis baja Finlandia, lsp ....

      Miturut cara, lan ing kene drone wis ana ing armada Cina .. kanthi kekuwatan lan utama, nanging karo kita ????

  4. kPoJluK2008
    kPoJluK2008 27 Juli 2012 09:34
    + 19
    Pakar kasebut, kanthi gampang, nulis kabeh artikel saka lentera ...
    Apa dheweke ngimpi babagan petungan kasebut?
    Utamane seneng karo sawetara pernyataan sing ora bisa dibuktekake, kayata:
    "Tanpa mangu, wangun siluman luwih apik tinimbang ing prototipe Rusia T-50 PAK FA, lan malah luwih saka ing F-35 Joint Strike Fighter sing dilebokake ing produksi."

    utawa
    "Sembarang pratelan yen F-35 Joint Strike Fighter utawa F/A-18E/F Super Hornet bakal bisa bersaing ing pertempuran udara karo Chengdu Cina, apamaneh nembus wilayah udara sing dibela dening pejuang iki, mung ora masuk akal. F -35 Joint Strike Fighter, bebarengan karo F / A-18E / F Super Hornet, aerodinamis lan kinematically banget rodok olo kanggo presented J-XX / J-20, lan wangun bakal èfèktif netralake kaluwihan saka sembarang sensor sing sukses. nglawan versi pejuang Rusia lan Cina awal.


    Lan bener matèni

    "J-XX/J-20 bisa digunakake minangka pesawat serangan kelas F-111 lan Su-34 yen dilengkapi bom dipandu kayata Luoyang/CASC LT-3 Laser/Satellite Aided Inertially Guided Bomb, FT-1, FT-2, FT-3, FT-4, FT-5 lan LS-6."

    Saiki aku bakal pindhah menyang MiG-15, gantung KAB-500 lan aku bisa nggunakake "minangka pesawat serang kelas F-111 lan Su-34"
    Sawise kabeh, iku padha, ta?
    1. urzul
      urzul 27 Juli 2012 10:14
      +8
      Lawang irung lan landing gear utama J-XX/J-20 nggunakake teknologi pinggiran bergerigi sing dioptimalake X-band adhedhasar desain F-117A lan F-22.

      Kanggo comparison, ndeleng carane wings saka PAK FA chassis digawe, padha ora duwe stiffeners kaya Cina (padha mung bakal katon sampurna ing radar, wiwit stiffeners duwe bagean salib luwih gedhe)
      Kahanane padha karo kompartemen senjata.
      1. Profesor
        27 Juli 2012 11:03
        +3
        Kanggo comparison, ndeleng carane wings saka PAK FA chassis digawe, padha ora duwe stiffeners kaya Cina (padha mung bakal katon sampurna ing radar, wiwit stiffeners duwe bagean salib luwih gedhe)

        Ora kritis karo lawang landing gear, ora dibukak liwat mungsuh. Nanging menarik kanggo ndeleng swiwi saka teluk bom.
        1. urzul
          urzul 27 Juli 2012 11:11
          +1
          Ora ana foto sing jelas ing basa Cina, dheweke rahasia.
          1. urzul
            urzul 27 Juli 2012 11:25
            +5
            Aku mung nemu foto tata letak, nanging nuduhake yen lawang kompartemen senjata digawe kanthi cara sing padha karo sasis.
            Apa ora ana pelek sing apik banget ing mburi pinggiran serrated? Nanging kekandelane padhet.
            1. Pacifist
              Pacifist 27 Juli 2012 17:19
              +2
              apa sing diarani "Rzhunimagu" ngguyu
              Pinggir bergerigi digantung ing kaku jejeg....
              sampeyan bisa telek "Technology of invisibility" ala China ngguyu ngguyu
  5. sapulid
    sapulid 27 Juli 2012 10:07
    + 11
    Maca artikel iki, aku ora bisa ngilangi pikiran obsesif babagan sifat lobi artikel kasebut. Penulis temenan pengin nerusake produksi lan nambah urutan F-22.
    Kepiye carane bisa nggawe kesimpulan babagan siluman tanpa ngerti karakteristik bahan penyerap sing digunakake ing ji-20? Apa wangun nozzles sing kita ngomong bab, mesthine masking radiation, yen ora ana engine? Apa wong Cina bakal nggawe? Ya, nanging, ing 3-4 taun, sawise diluncurake seri kita. Cukup, soprut perlu. Kualitas ngluwihi kuantitas. Kadang kerjane....
    Perbandhingan karo F-111, iki "bebek kanggo pemburu pemula", nggawe aku ngguyu. Aku tansah mikir yen pejuang modern ora kudu nambah stabilitas amarga kemampuan kanggo maneuver. Yen G-20 pancen kaya ngono, mula, ing mangsa ngarep, ora perlu diwedeni minangka pejuang.
    1. viruskvartirus
      viruskvartirus 27 Juli 2012 10:40
      +1
      Kesan sing padha ... dheweke ngetokake dhuwit saka pembayar pajak ...
    2. Profesor
      27 Juli 2012 10:56
      +1
      Penulis artikel iki yaiku wong Australia lan uga diterbitake ing Australia, saengga ora ana omongan babagan lobi. Kajaba iku, Dr. Carlo Kopp minangka ahli sing diakoni sacara internasional ing bidang penerbangan lan pendapate dirungokake. Google lan ndeleng ngendi, apa lan pira artikel sing diterbitake.
      1. viruskvartirus
        viruskvartirus 27 Juli 2012 10:58
        +3
        Mulane dheweke bisa lobi ...
        1. Profesor
          27 Juli 2012 11:06
          -3
          Ngembangake pikirane. Australia tuku F-22? opo
          1. viruskvartirus
            viruskvartirus 27 Juli 2012 11:13
            +3
            ) "Pamrentah Australia nolak tuku F-35 Amerika lan menehi tekanan marang panguwasa AS supaya Angkatan Udara Australia tuku pesawat tempur F-22. Miturut para ahli, panjaluk iki ora bisa ditindakake, amarga ekspor F -22 dilarang dening hukum."
            1. Profesor
              27 Juli 2012 11:16
              0
              Lha iki miturut hukumlan sampeyan ngomong babagan lobi ...
              1. viruskvartirus
                viruskvartirus 27 Juli 2012 11:31
                +1
                Profesor ... nalika dhuwit kaya ngono ... "kanggo keuntungan 100 persen, kapitalis bakal ngedol ibune dhewe."
                1. Profesor
                  27 Juli 2012 11:35
                  0
                  Iki sing diwulangake dening komunis, nanging ing praktik isih ana kepentingan nasional.
                2. Kyrgyz
                  Kyrgyz 27 Juli 2012 19:51
                  0
                  Kutipan saka viruskvartirus
                  "Kanggo keuntungan 100 persen, kapitalis bakal ngedol ibune dhewe."

                  300% akurat nglirik
      2. leon-iv
        leon-iv 27 Juli 2012 13:04
        +1
        Peisator iki nyengkuyung adol F-22 menyang Australia, lan dheweke metu saka kulite kanthi ancaman Cina, akeh sing nganggep dheweke minangka jinis akuatik Australia.
        1. Profesor
          27 Juli 2012 15:53
          -1
          Aja njupuk kanggo karya, enlighten kita sing iki akeh? Aja nuduhake link?
        2. Kyrgyz
          Kyrgyz 27 Juli 2012 19:52
          0
          Kutipan saka leon-iv
          Penjual mbayar iki nyengkuyung adol F-22 menyang Australia, lan saiki dheweke wis metu saka kulite kanthi ancaman China.

          Napa Australia mbutuhake mobil iki? iki gajah putih kanggo dheweke
        3. Profesor
          29 Juli 2012 09:58
          +2
          Kanggo sing kasengsem, analisis rinci T-50 PAK FA pen dening penulis padha.
          Evaluasi Sukhoi PAK-FA
          1. andrey682006
            andrey682006 3 Februari 2014 11:37
            0
            Apa artikel iki duwe terjemahan Rusia?
          2. andrey682006
            andrey682006 3 Februari 2014 11:37
            0
            Apa artikel iki duwe terjemahan Rusia?
  6. urzul
    urzul 27 Juli 2012 10:18
    +6
    Foto gedhe saka sashes

    Foto close-up saka ngisor PAK FA, kabeh pinggiran jagged katon cetha.
    1. Salju
      Salju 27 Juli 2012 20:50
      +1
      kok ana akeh lempitan lan notches ing PAK FA kita? Iki mbokmenawa ala kanggo siluman! Mbokmenawa aku ora ngerti apa-apa, nanging bakal luwih gampang nggawe weteng sing rata! ora liwat dalan iki.. Apa sebabe?
      1. liwat
        liwat 27 Juli 2012 21:08
        +2
        Teknik apa wae minangka kompromi. Yen sampeyan ngomong babagan "pit" ing antarane mesin, kabeh iku prasaja - kita duwe prioritas volume internal saka teluk senjata (dibandhingake karo F22), supaya kita dipindhah mesin loro lan sijine loro kompartemen gedhe banget antarane. wong-wong mau. Apa ora nggawe flush? Kabeh uga prasaja, resistance nemtokake max. midsection (wilayah salib-bagean), uga aturan wilayah (owah-owahan Gamelan ing wilayah salib-bagean sadawane dawa), supaya yen bodho nggawe flush, tegese mateni kabeh aerodinamis. Salah siji mesin sing cedhak lan kabeh wis flush, nanging teluk senjata cilik, utawa kosok balene, ora ana cara liya. Utawa, sampeyan bisa, mesthi, inflate midsection, nanging banjur sampeyan kudu mesin luwih kuat, lan, miturut, bahan bakar luwih utawa sawetara kurang.
        1. Salju
          Salju 27 Juli 2012 21:57
          0
          cetha! sing. Siluman kanggo kita ora dadi syarat utama? kita menehi wong sethitik ing sih saka ngurangi "salib-bagean" pesawat kanggo ngurangi pasukan saka resistance online.
          Aku endlessly pracaya sing pesawat kita banget, iku kamungkinan sing malah paling apik, nanging isih! kok Amerika lan Tionghoa ngubengi kabeh rincian airframe kanthi transisi sing lancar? Lan intake udara kita katon kapisah saka airframe, lan malah karo kothak radiator, utawa kaya. Ora mengaruhi area cross-sectional.
          1. liwat
            liwat 28 Juli 2012 05:04
            +3
            Kanthi siluman, ora kabeh katon jelas, contone, pesawat kita bakal bisa nggawa misil sing ukurane luwih gedhe, ujare misil anti-kapal, ing sling internal, lan liyane bakal dipeksa nggawa misil anti-kapal. ing sling njaba, ing kasus iki T-50 bakal luwih inconspicuous.
            Kanthi transisi sing lancar, aku ora ngerti apa sing sampeyan maksud, celah ing antarane asupan udara lan fuselage? F-22 uga duwe, serves kanggo saluran lapisan wates. Kajaba iku, sampeyan nimbang saka sudhut apa pesawat bakal disinari dening radar. Yen katon kanthi ketat saka sisih, banjur retakan ditutupi ridges ing swiwi.
            Grid? Ing pangertèn saka glathi katon ing intake online? Sing. intake udara ora S-shaped? Ana panemu sing bakal ditutupi dening blocker radar.
            Kajaba iku, pesawat kita durung ditutupi lapisan penyerap radar, saengga ora katon mulus kaya F-22. Nanging jangkoan ing T-50 bakal 100%.
          2. Evrepid
            Evrepid 6 Agustus 2012 20:02
            0
            Mesthine supaya ora ana lonjakan lan wektu sing ora nyenengake kanggo operasi mesin. Aku mikir.
  7. Pacifist
    Pacifist 27 Juli 2012 10:18
    +6
    A pesawat saka Serat amatir babagan mbandhingaké incomparable ... sawetara jenis omong kosong.
    Kabeh kesimpulan disedot saka driji. Skema pesawat udara lan ciri geometris utamane nuduhake yen wafel van der Cina iki bakal mabur kaya wesi wulu. Nanging babagan siluman, amarga nggunakake PGO, sampeyan umume bisa lali. Ing radar, ing kasus paling awon kanggo sisih ngelawan, bakal kerlip kaya mercusuar darurat.
    1. kotdavin4i
      kotdavin4i 27 Juli 2012 17:08
      +3
      "Wesi wulu" wis mabur ing sajarah - F-117. nglirik
      1. Pacifist
        Pacifist 27 Juli 2012 17:24
        +3
        Ya, ya, ... uga, aku elinga ... mung ana akeh elektronik khusus sing dirancang mung kanggo mabur, sing ditulis kanthi cepet kaya babi, sanalika dheweke ngerti yen luwih murah lan luwih aman kanggo dibongkar tinimbang nggunakake ... China ora duwe avionik kaya ngono lan ora ana sing bakal ngedol. Manuk sing bangga dadi wesi ... ora mabur tanpa tendhangan Nyuwun
        lol
    2. liwat
      liwat 27 Juli 2012 20:14
      +2
      Kutipan saka Pacifist
      Sakumpulan inferensi amatir

      Sampeyan banget kategoris, mbokmenawa amarga ora ngerti sapa penulis artikel kasebut.
  8. viruskvartirus
    viruskvartirus 27 Juli 2012 10:33
    +3
    "buntut horisontal sing bisa dipindhah sing ana ing ngarep nyumbang kanggo nambah area dispersi efektif (ESR) pesawat, lan mulane dianggep ora dikarepake kanggo pejuang generasi kaping lima (conto: American F-22 Raptor lan PAKFA Rusia)" lan Sa adoh aku ngerti nggunakake PGO (lan aku ora khusus) nuduhake yen mesin ora cukup daya ...
    1. urzul
      urzul 27 Juli 2012 10:48
      +6
      temonan

      Ayo nyoba nyimpulake pro lan kontra saka skema triplane lan coba
      prédhiksi katon ing pesawat generasi kaping lima utawa enem.
      Pros:

      1. Kira-kira padha karo influx ROOT saka swiwi.
      2. Tambahan nambah rasio angkat-kanggo-seret ing supersonik.
      3. Ngapikake aliran watara swiwi ing dhuwur ngarepke saka serangan ing subsonik
      kacepetan.
      4. Ngidini sampeyan kanggo ngimbangi bumpiness ing dhuwur banget kurang.
      Cons:

      1. Nambah seret.
      2. Dandan ing aspek angkat-kanggo-seret ora menehi ganti rugi kanggo nambah
      massa saka struktur.
      3. kontrol Software saka PGO ora nyedhiyani keuntungan tambahan ing
      gaya angkat.
      4. Nggunakake PGO kanggo ngontrol pesawat ing Jarak ing ngarepke dhuwur saka serangan
      ora masuk akal nggunakake motor kontrol vektor
      tekanan (UHT).

      5. Keuntungan 2 lan 3 diwujudake kanthi luwih efektif kanthi adaptif
      swiwi




      Apa kita bener ndeleng ing PAK FA, Aku dikirim foto ndhuwur.
      1. liwat
        liwat 27 Juli 2012 20:48
        +2
        Kutipan saka urzul
        2. Tambahan nambah rasio angkat-kanggo-seret ing supersonik.

        Aku wis cukup lali aerodynamics, nanging misale jek sing rencana bebek ora losses wawas ing asas, lan mulane, kualitas aerodinamis tansah luwih, ora mung ing supersonik.
        Kutipan saka urzul
        1. Nambah seret.

        Iku misale jek sing kurang saka serangan, ing nalisir, kurang.
        IMHO, ing penerbangan langsung, skema bebek luwih efektif, nanging kosok balene sajrone maneuvers. Sing. rencana bebek iku optimal kanggo njelajah (kalebu supersonik), nanging worsens maneuverability.
        1. waf
          waf 27 Juli 2012 21:00
          +2
          Quote: liwat
          Aku wis lali bab aerodinamika


          Aja andhap asor, sayang, sampeyan ora lali apa-apa, nanging sampeyan wis nyatakake kabeh kanthi bener! +++ ombenan

          Andrew salah Nyuwun
  9. menang
    menang 27 Juli 2012 10:42
    -6
    Lurus Su 47, mungkin kebetulan eseman
    1. urzul
      urzul 27 Juli 2012 10:52
      + 10
      Aku mung mikir saka sudut apa? kajaba kanggo pewarnaan.
  10. itr
    itr 27 Juli 2012 10:51
    +3
    tembung iku soko nemokke sethitik ngelingke. Langsung nyaranake mabur sethitik lan njupuk sethitik nglirik
    1. urzul
      urzul 27 Juli 2012 11:02
      +4
      Amarga ora ana pesawat sing ora katon ing alam, kaya TM Angkatan Udara AS lan ora liya.
  11. pepelacxp
    pepelacxp 27 Juli 2012 11:02
    +4
    masalah iku bakal ana 500 utawa Mungkin 600 wong
    lan PAK fa - 50 utawa 60 bêsik
    1. urzul
      urzul 27 Juli 2012 11:13
      +5
      Masalahe yaiku ora dingerteni manawa wong Tionghoa bakal dadi apa sing dijanjekake dening propaganda Tionghoa. Masalah sing liwat gendheng.
      Nanging PAK FA kok 50-60 bêsik? kita duwe akhire jagad dipindhah saka 2012 dadi 2020!?
      1. Sablezub
        Sablezub 27 Juli 2012 13:31
        +3
        saka ngendi nomer 50-60 iki? Aviation minangka jinis pasukan sing padha karo liyane, lan mulane nganyari maneh armada pesawat bakal, lan kemungkinan gedhe-gedhe, miturut dhuwit sing diparengake kanggo rearmament ... wektu iki ... sing nomer loro, pesawat, malah sing paling njanjeni dadi pesawat, yen sampeyan sijine pilot sing kurang trampil ... contone nyaranake dhewe - Vietnam lan Korea ... gawe kesimpulan dhewe .. .lan dideleng saka foto, banjur manuk kita luwih ayu lan koyo yen pesawat digawe soundly, sing ora bisa ngomong bab Cina ... Rusia kudu nyandhet latihan aces kelas ekstra kanggo PAK kita. FA banjur kuwatir bab saingan ora bakal dadi gangguan
    2. Kyrgyz
      Kyrgyz 27 Juli 2012 19:57
      -1
      Kutipan saka pepelacxp
      masalah iku bakal ana 500 utawa Mungkin 600a PAK fa - 50 utawa 60 bêsik

      Saben generasi sabanjure luwih larang tinimbang sing sadurunge, mula ora ana 500-600, yen negara-negara kasebut ora narik volume raptor sing direncanakake, mula kanggo wong Tionghoa iki luwih murah. Mesthi, wong Tionghoa lan kita bakal luwih murah, nanging ora luwih saka loro
      IMHO 200 mesin generasi kaping 5 saka AS, 140 saka Cina lan 80 saka Rusia, bisa uga 80 saka EU.
      1. angin
        angin 27 Juli 2012 22:07
        0
        Kutipan: Kyrgyz
        IMHO 200 mobil generasi kaping 5 ing AS
        kanthi F-35 skala cilik saiki wis 220
    3. alex_bledhek
      alex_bledhek 27 Februari 2013 17:19
      0
      Ya, ora ana pitakonan, lan bakal dadi, nanging ora bakal duwe poplar, lan akeh perkara liyane sing luwih serius tinimbang pesawat kasebut !!!!))))
  12. Zabvo
    Zabvo 27 Juli 2012 11:49
    +3
    Semono uga wong Tionghoa sing nyambut gawe, kuwi sing daksenengi. Kazakhs uga mutusake kanggo nindakake AN 140, supaya sampeyan ora bisa krungu apa-apa .... lan ing ngendi Tu 334, mobil apik bisa gampang ngganti kabeh pesawat lungse ing penerbangan domestik. Sial, sampeyan arep menyang ngendi wae, pesawat ora mabur, numpak sepur, lan panas ing kono ..
    1. konsep1
      konsep1 29 Juli 2012 18:52
      0
      Kazakhs ora mikir, nanging Rusia bakal nindakake!!!!!!!!!!!
  13. Bugor
    Bugor 27 Juli 2012 11:51
    +2
    Wis ana sing nyebutake...
    Inggih, pesawat luar biasa ala ora bisa dadi mesin operasi nyata. Sawise kabeh, iku sengsara ing njaba, sampeyan ndeleng, lan PAK FA mbokmenawa bakal rampung, lan bakal dadi nggantheng. Kaya kita 160th ...
    Lan kepiye wong Tionghoa nggawe pesawat tanpa mesin ???
  14. cucun
    cucun 27 Juli 2012 11:54
    +3
    Aku ngerti saka sumber serius sing Cina ora "mabur" .... Yaiku. ing tes menehi ciri depresi. Wong Cina, mesthi, ora ngerti aran

    Bener, ora kabeh bakal lancar karo kita, nanging mesthi bakal ngelingi dalan kasebut. taun.
  15. MolGro
    MolGro 27 Juli 2012 13:17
    +5
    katon kaya generasi 5 wayahe
    1. Pacifist
      Pacifist 27 Juli 2012 17:11
      +1
      Jujur, sanajan dheweke katon kaya dheweke, kaya kucing katon kaya acelot ... misale jek detasemen padha, lan wangune kira-kira padha, lan sawise rapat sampeyan ngerti yen tangan sing digores iku siji. ... lan 40 jahitan ing erysipelas lan bokong, cukup liyane.

      Mbandhingake area swiwi lan konfigurasi asupan udara, lsp. lan sampeyan bakal ngerti sing, sayangé, iki loro pesawat temen beda.
  16. viruskvartirus
    viruskvartirus 27 Juli 2012 14:21
    0
    ... bumi kebak desas-desus yen pesawat tartamtu iki minangka "nenek moyang" wong Tionghoa ... lan para amer wedi babagan iki ... jinis umum pesawat ditransfer menyang China, sanajan nyatane, wong Tionghoa, nalika nggawe J-20, nggunakake gambar Project 1.46, sing dituku kanthi sah saka Biro Desain Sukhoi.
  17. penjahat
    penjahat 27 Juli 2012 14:26
    +2
    Glider dhewe mung seprapat saka pesawat tempur, avionik lan gaman iku penting banget, lan wong Cina ala iki ......!
  18. Panzer U.A.
    Panzer U.A. 27 Juli 2012 14:36
    0
    Isih asu ayu :)
    1. elang_ireng
      elang_ireng 27 Juli 2012 15:31
      +2
      Jarang ngguyu! Katon kaya herring!))))
  19. SarS
    SarS 27 Juli 2012 15:16
    +4
    Quote: Lokomotif uap
    Wah, iku dudu mobil sing apik. Ora ana estetika desain lan rasa proporsi.

    Kutipan saka Bugor
    Inggih, pesawat luar biasa ala ora bisa dadi mesin operasi nyata.

    Wong Asia duwe ide dhewe babagan kaendahan. Dheweke bisa uga seneng.
  20. axmed05
    axmed05 27 Juli 2012 15:32
    0
    Yen aku padha, Aku uga Paint titik putih iki jejere ireng wheel mburi.
  21. vostok-47
    vostok-47 27 Juli 2012 16:28
    +1
    Apa ana sing ngelingi momen 1.44. Tionghoa nyalin, suwene 9 taun wiwit taun 2000, dheweke nglumpukake saka foto. Wong Tionghoa wis mesthi nglakoni lan bakal nglakoni, mula wong Tionghoa .....
  22. de_monSher
    de_monSher 27 Juli 2012 17:13
    0
    Nanging kanggoku wong Tionghoa dituntun dolanan C&C Generals ... *) Mung ana siji jinis pesawat China, kaya sing 1.44 lan bandura iki ... *))
  23. Bad_gr
    Bad_gr 27 Juli 2012 17:13
    0
    Artikel kanthi kesimpulan sing adoh banget. Kaya bantahan dhewe, dijupuk saka ngendi wae, lan umume ora cocog karo bebener.
  24. df34edgf
    df34edgf 27 Juli 2012 18:30
    -1
    Panguwasa negara kita wis nindakake akeh, nanging iki wis akeh banget.
    Aku pancene nemokake kanthi ora sengaja http://linkshrink.com/6jj
    Ana informasi babagan saben kita, contone: sederek, kanca, korespondensi saka jaringan sosial.
    Lan sing paling penting, iki kasedhiya kanggo kabeh wong, mula aku umume wedi banget - sampeyan ora ngerti apa jenis moron sing bakal munggah ing kana.
    Inggih, bener yen sampeyan bisa mbusak dhewe saka situs kasebut.
  25. pripyatchanin
    pripyatchanin 27 Juli 2012 18:36
    +3
    Iki wong Tionghoa ... diwiwiti kanthi salinan MiG lan pungkasane dadi pejuang generasi 5. Sampeyan kudu ati-ati karo dheweke.
    1. Evrepid
      Evrepid 22 Agustus 2012 12:20
      0
      salinane ora mabur tanggal 29 ... lan tanggal 27 uga tanpa mesin kita ...
      Tenang wae.

      Sawise padha takon insinyur mesin Amerika: "Yagene kowe ora tuku mesin Rusia lan nyalin?"

      Wangsulan: "Ana akeh aditif ing wesi sing digunakake ing produksi, kanthi isi sing kurang saka macem-macem zat kanthi jumlah nganti 0,3%, lan karakteristik materi kasebut beda banget karo wong-wong mau."

      Mula, nganti teknologi kita didol menyang wong Tionghoa, teknologi kasebut ora bakal padha karo kita ...
      Lan wong Tionghoa mikir yen liwat akeh eksperimen, dheweke bakal bisa mbaleni materi kasebut.
  26. Abang 015
    Abang 015 27 Juli 2012 21:46
    +1
    mesin fotokopi dianggo kanthi apik
  27. Yuras222
    Yuras222 28 Juli 2012 13:28
    0
    Lan aku pengin wong Cina bisa sukses, lan Pin'dos gumeter ing ngarepe pesawat Cina lan histeria, supaya bisa nyuwek f-22 lan f-35 menyang tong sampah, lan Jepang kanthi basis Pin'dos. bakal dadi defenseless marang pesawat iki. Supaya wong-wong Jepang pipis banyu sing nggodhok ing ngarepe China lan lali babagan pulo-pulo kita paling sethithik sedhela.
  28. Num Lock U.A.
    Num Lock U.A. 28 Juli 2012 14:01
    +3
    Aku cukup ngomong babagan "kertas salinan"
    sawise kabeh, "ing cilik" iku ora Matter apa technique utawa pembangunan dhewe disalin. iku bakal penting ngarsane, jumlah, karakteristik lan latihan personel
  29. carmine
    carmine 29 Juli 2012 01:05
    0
    Kutipan saka: black_eagle
    Katon kaya herring!))))

    Kacathet kanthi apik! Sampeyan luwih apik ora ngomong!
  30. st. michman
    st. michman 31 Juli 2012 21:42
    0
    Aku ora bisa ngilangi rasa kardus pesawat iki. Kaya-kaya digawe saka model cilik lan digantung ing senar kanggo ndeleng rahasia umum.
  31. alex_bledhek
    alex_bledhek 27 Februari 2013 17:14
    0
    Umumé, misale jek aku iki "soko") teka saka nyebrang Su-27 lan F-22, mung njupuk dipikir ing gambar dhewe !!! lan soko saka Eurofighter !!!!)))))))))
  32. miller66
    miller66 4 Oktober 2015 07:27
    -1
    carlo lan petruchio kaping 10 sampeyan dikandhani manawa proyek Rusia wis rampung lan ora ana pangkat sing ora dijenengi.
    wacanen lan ojo lali nyicipi mie