Berliet T100: "Hurricane" ing basa Prancis

30

Berliet T100 ing salah siji saka akeh demo promosi. Sumber: autoreview.ru

155 ton teknik Prancis


Oktober 2, 1957, ing Paris Motor Show ana raksasa nyata Berliet T100, kang kanggo akèh taun dadi mobil paling gedhé ing donya. Prancis trampil njupuk kauntungan saka dimensi non-standar lan katon saka mobil lan karo kuat lan utama untwisted kampanye iklan watara wong gedhe.

Truk bonnet telu poros bisa ngunjungi, saliyane pameran Paris, Geneva Motor Show, nuduhake ing Helsinki, Grenoble, Avignon lan malah Casablanca. Kanthi akeh cara, iki ndadekake mobil paling misuwur ing antarane kabeh Berliet.



Wigati dimangerteni manawa kendaraan gedhe kasebut ora ana hubungane karo pembangunan militer utawa peralatan khusus kanggo lelungan sing ekstrim. Nanging, militer Prancis ora bisa nggunakake mobil kanthi ambane meh limang meter ing negara Eropa sing sempit. Lan papat-wheel drive ora tansah dibutuhake. Contone, deleng traktor Berliet TF (8x4) taun 1968 minangka bagéan saka sepur dalan VTE sing dirancang kanggo ngeterake misil menyang silo peluncuran lemah. Truk dalan khas sing dirancang khusus kanggo dalan lancar ing bawana Eropa. Mulane, Berliet T100 warna pasir ora dimaksudake kanggo tentara negara NATO, nanging nindakake tugas transportasi lapangan minyak Shell ing bawana Afrika.


Pisanan diprodhuksi Berliet T100. "Paparan" ing Algiers. Sumber: autoreview.ru

Katrangan babagan paramèter sakabèhé lan kemampuan potensial saka wong gedhe Prancis iki. Jembar ing sumber nuduhake beda, supaya kita bakal fokus ing sawetara 4800-4960 mm. Ing dhuwur uga beda-beda gumantung saka 3980 kanggo 5400 mm, nanging iki amarga beda ing desain saka papat versi mesin. Luwih tepate, ora malah papat pagelaran, nanging papat dirilis salinan. Nalika diluncurake, Berliet T100 ora mung truk paling gedhe ing donya, nanging uga, mbok menawa, sing paling langka - perusahaan kasebut diwatesi mung papat kendaraan sing dirakit. Apa asline direncanakake utawa mobil kasebut gagal ing box office, isih durung dingerteni. Perusahaan kasebut ing siji wektu gabung karo Renault. A pangeling andhap asor saka account legendaris mung Berliet Foundation vault ing Le Montellier. Ing kono mung siji-sijine truk sing isih ana ing Prancis kanthi nomer seri 2 saiki disimpen - iki dituduhake taun kepungkur ing Paris ing Retromobile.



Berliet T100: "Hurricane" ing basa Prancis




Traktor roket Prancis Berliet TF. Sumber: flickr.com


Berliet TF ing Museum Prancis. Sumber: autoreview.ru

Supaya mesin kuwi bisa mindhah, lan malah nggawa sèket ton (miturut sumber liyane, ora luwih saka 40 ton) saka kargo, iku perlu unit daya serius. Ing taun 50-an, Prancis ora duwe mesin sing cocog, mula kudu tuku mesin diesel American Cummins V12 kanthi pamindahan 28 liter, kanthi rong turbocharger lan daya wiwitan 600 hp. karo. Raksasa pisanan malah duwe jeneng sing cocog - Berliet T100-600. Miturut cara, ana motor liyane, nanging ora ana hubungane karo transmisi, nanging dadi sistem brake, power steering lan tanggung jawab kanggo ngisi daya baterei. Peran unit daya tambahan dimainake dening Panhard Dyna Prancis asli kanthi volume kerja 850 cm.3.

Kabeh mesin iki dipakani saka rong tank 950 liter, lan konsumsi bahan bakar referensi cukup iso dibandhingke tank - 90 liter saben 100 km. Habitat utama Berliet T100 isih jembar pasir, ing ngendi, nalika dimuat, diesel nggunakake luwih saka 240 liter saben 100 km. Miturut cara, sampeyan bisa kanthi aman nambah sawetara puluhan liter bahan bakar diesel Berliet Gazelle kanggo biaya iki, kang kudu relentlessly tindakake pemilik monstrous sawijining. "Squire" iki nggawa ban serep, jack gedhe lan piranti liyane.


































Instance #1 lan #2 kanthi rinci. Sumber: autoreview.ru

Wong Prancis, ketoke, ora mikir babagan efisiensi ekonomi sing digawe dhewe - sawise kabeh, perusahaan minyak dadi pelanggan. Mbok menawa sing paling efisien ing babagan ekonomi yaiku salinan katelu sing dibangun kanthi awak mbucal. Ngarep-wheel drive iki dijupuk adoh saka mobil, tinimbang reversing otomatis (papat Gir maju lan padha bali) transmisi Clark diwenehake karo mekanika lan nggawa bobot total kanggo 155 ton karo kapasitas mbukak 80 ton. Kaya Berliet T100, sing katon luwih kaya truk mbucal pertambangan, wis status prototipe lan ora bisa urip nganti saiki - ing taun 1978 didaur ulang kanggo kethokan. Dheweke ora duwe wektu kanggo ngunjungi Afrika, dheweke mung makarya sethithik ing pambangunan dalan ing tanah air lan sawetara wektu dadi atraksi aneh.

"Mobil paling gedhe ing donya"


Sawise pirang-pirang promosi lan pertunjukan kanggo masarakat umum, uga kanggo para panuku potensial, rong mobil pisanan sing diprodhuksi ing musim gugur 1958 banjur dites ing Saint-Priest, Prancis. Engineers, antarane liyane, experimented karo dual wheel ing poros mburi, nanging kinerja salib negara ora puas. Kajaba iku, padha ora mutusaké ngendi kanggo nyelehake liyane buta wheel spare (dhuwur 2,2 meter), kang ora bisa dihindari ing cilik saka konfigurasi anyar. Siji "kaca" ing wangun Berliet Gazelle mesthi ora cukup. Iku worth mentioning dhewe sing Prancis ora bisa ngleksanakake ing, kang disebut, "mobil paling gedhe ing donya", sistem paging terpusat. Iku cukup bisa sing bakal nyimpen engineers saka perlu kanggo nginstal gembong gedhe karo meksa lemah tartamtu ora luwih saka kilogram saben centimeter kothak. Elinga yen ing wektu sing padha, luwih gedhe ZIL-157, dilengkapi inflasi ban dhasar, dadi produksi massal ing USSR. Gembong ing Berliet T100 padha tenan nyengsemaken. Saben potongan siji ton iki asline digawe dening Goodyear, lan banjur Michelin ngembangake "sable khusus" sing unik kanthi tekanan rendah lan ambane watara meter.








Foto promosi saka Berliet T100. Sumber: autotruck-press.ru

Sawise nyoba ing Saint-Priest, dimangerteni yen truk diesel 600 tenaga kuda ora cukup. Ing pabrik kepala ing Monplaisir, mesin kasebut dianyari, kanthi bantuan owah-owahan ing mekanisme distribusi gas, daya langsung diunggahake dadi 700 hp. karo. Saiki colossus bisa nyepetake nganti 34 km / jam, sing mbebayani banget kanggo wong liya. Kasunyatan iku driver, amarga saka hood buta, sacoro prakteke ora kanggo sawetara meter ing ngarepe grille radiator. Pins dibalèkaké karo lanterns ing swiwi piye wae mbantu kanggo aran dimensi, nanging cara utama kanggo nyimpen pejalan kaki apes lan ungulates cilik ana sirine mechanical karo swara heartbreaking. Lan mesthi, lampu sirah paling kuat digawe flux cahya padhang sing Berliet T100 katon ing wayah wengi, mbokmenawa saka satelit. Miturut cara, raksasa kaloro sing isih urip ing nomer 1 katon saka satelit, dipasang minangka monumen ing Aljazair Hassi-Messaoud meh ing tengah ara-ara samun ing sangisore langit sing mbukak.


Berliet T100 No.. 3 ing versi dump truck. Sumber: autoreview.ru


Stillborn Berliet T100Tulsa. Sumber: autoreview.ru

Iklim Afrika garing dadi pengawet banget kanggo raksasa Prancis, lan mobil tansah nengsemake sawetara turis karo dimensi. Salinan iki teka ing Aljazair ing pungkasan taun 50-an lan nganti 1962, bebarengan karo mesin nomer 2, nggarap rig pengeboran perusahaan minyak Prancis. A truk flatbed bisa njupuk ing pump 20-ton bebarengan karo winch 35-ton lan isih kasil badai sand dunes karo 26% angkat. Aku kudu ujar manawa pasir kasebut cepet banget: ing ngendi Berliet sing dimuat, ana wong sing mlebu ing pasir sing jero. Nanging ing taun 1962, Aljazair ngumumake kamardikan, lan loro mobil dadi properti saka pemilik anyar saka Sonatrach. Wong Prancis ora tau bisa ngasilake truk sing diprodhuksi pisanan saka Afrika lan kanthi angel njupuk salinan kapindho sing rusak mung ing awal 70s. Dheweke sing wedi karo wong Prancis kanthi knalpot asap ing pameran retrotechnics taun kepungkur.




















Siji-sijine Berliet T100 sing saiki bisa nyurung awake dhewe. Sumber: flickr.com

Nalika dadi cetha yen ora ana sing kudu ditindakake ing pasar Afrika, insinyur Berliet nawakake tata letak cabover anyar kanggo raksasa kasebut. Mobil kasebut nampa jeneng Tulsa dhewe lan jelas ditujokake menyang pasar jaban rangkah. Berliet Tulsa mesthine dadi traktor ageng lan ngluku hamparan jembar ing Amerika Serikat kanthi bangkai 100 ton. Dalan-dalan temenan ora bakal bisa slamet saka mobil kaya ngono, mula wong Prancis ngusulake yen sepur Tulsa mung kudu nunjukake titik ing peta lan mobil bakal tekan ing dalan sing paling cedhak. Contone, ing sebrang prairie ing Amerika Utara. Mesthine, kepinginan kanggo gigantisme ing luar negeri ora dihargai, lan wong Prancis mbuwang traktor kasebut kanggo kethokan.










Tes. Sumber: drive2.ru

Sing paling menarik yaiku konsep Berliet T100 wis cacat wiwit wiwitan. Mung scaling munggah (utawa hypertrophying) konsep truk klasik bisa sukses ing bawana Afrika, nanging mesthi ora ing donya kulon maju. Nalika ing Uni Soviet, padha ngembangaken operator roket lan tank operator paling technical Komplek saka merek MAZ (sing misuwur "Hurricane" antarane wong-wong mau), ing Prancis padha terus terang menehi tandha wektu. Bener, iki minangka salah sawijining sebab kenapa saiki mung sawetara wong sing ngerti babagan Berliet. "Mobil paling gedhe ing donya" ora ana gunane kanggo sapa wae ...
Berliet T100 teka ing Pameran Retromobile Prancis 2019


Walking Museum T100
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

30 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    3 april 2020 06:37
    Apa "berudu" ... Thanks kanggo artikel. Aku ora tau krungu babagan truk iki, sanajan garis data mobil wis dikenal saka buku.
    1. -5
      3 april 2020 10:02
      MZKT lan Belaz kita luwih apik.
      1. +4
        3 april 2020 10:03
        Padha katon mengko
        1. 0
          6 april 2020 17:04
          Quote: Pemimpin Redskins
          Padha katon mengko

          Nanging ora ana sing bakal "terus" karo YAG
          YAG-12 - pisanan ing USSR lan salah siji sing pisanan ing donya kargo kendaraan lintas negara poros papat kanthi susunan roda 8 × 8. Kendaraan didegaké ing 1932 ing Yaroslavl Automobile Plant
          MAZ-529 - 1956. MAZ-535 - 1958. MAZ-537 muncul ing Kurgan ing taun 1963, ora adoh saka Berlet ing wektu, lan luwih saka papat diprodhuksi ing macem-macem cara. ngguyu
          Lan kita kudu bangga!
  2. Ham
    -7
    3 april 2020 07:31
    babar blas ora ana guna saka sudut pandang ekonomi
    1. +5
      3 april 2020 09:50
      Kenging punapa? Truk dump pertambangan ... MAZ ngasilake barang sing padha ing negara kita, banjur 2x lan 3x as diganti jenenge Belaz. Saiki peran iki dileksanakake dening kendaraan articulated lan 8x8 lan 10x10 minong dump truk adhedhasar mesin serial. Diesel uga 500-700 hp saben.
      1. Ham
        -2
        4 april 2020 18:10
        Lha, pira pira truk tambang sing digawe adhedhasar model iki?
        mobil iki disusun minangka truk multi-tonnage prasaja! "Truk dump pertambangan" minangka peralatan khusus!
        trus jebule mass montor iku dhuwur banget nganti dalan ora bisa nahan...
        1. 0
          4 april 2020 20:55
          Ing sisih liya, iki dudu "feat" kanggo industri Prancis ... dheweke nindakake, ora lunga, dheweke luwih maju ..... ora kanggo dhuwit umum.
          1. Ham
            -1
            5 april 2020 11:41
            ayo budhal

            Yaiku - mobil dadi ora ana gunane saka sudut pandang ekonomi?)))
            1. 0
              5 april 2020 16:00
              Ora ngerti....iki dudu ekonomi sing direncanakake. Kahanan wis diganti lan ya, wis dadi ora relevan ..... Volga-Saber uga digawa menyang Federasi Rusia, dheweke wiwit ngasilake, krisis 2008 dadi ora relevan ..
              1. Ham
                0
                6 april 2020 07:10
                kepriye: "ora ngerti?" kita malah ngerti banget yen mobil ora dadi produksi, sanajan padha akeh banget diiklanake lan di-push liwat ... lan ing macem-macem versi! lan ora ana sing lunga;)
                apa hubungane karo "ekonomi sing direncanakake", yen "tangan pasar sing ora katon", ngira kabeh pro lan kontra, mobil iki mung ditinggalake minangka monumen desain ...
                sampeyan kudu katon ing iku luwih akeh;) lan malah orangutan bisa sijine cons
                1. 0
                  6 april 2020 10:18
                  Aku ora sijine minuses .... nanging kita ngerti saka dhuwur saka taun kepungkur ... lan kita ora ngerti apa pembangunan iki komersial ing produk liyane.
                  1. Ham
                    -1
                    6 april 2020 11:21
                    kita ora ngomong babagan "produk liyane", nanging kanggo unit tartamtu!
                    1. 0
                      6 april 2020 11:57
                      spesifik ya
            2. 0
              6 april 2020 17:11
              Kutipan: Ham
              yaiku - mobil dadi ora ana gunane saka sudut pandang ekonomi?)))

              Sing bener - mung papat (sanajan beda) salinan sing dirilis. Bakal duwe bathi, meh ora bakal diwatesi kanggo pesta kasebut. Iki dudu "Buran" lan dudu "Shuttle" sing bakal diprodhuksi ing batch winates, potongan-potongan. Punika spek. trailer, kanggo transportasi siji-wektu gawé.
    2. -1
      6 april 2020 17:06
      Kutipan: Ham
      babar blas ora ana guna saka sudut pandang ekonomi

      Lan kok padha downvoted? Apa keuntungan EKONOMI sing bisa diwenehake mungsuh?
  3. Alf
    -1
    3 april 2020 08:34
    Perangkap konstruktor klasik. Kita mikir carane nindakake, banjur nindakake, banjur mikir apa sing kudu dilakoni.
    1. +3
      3 april 2020 13:00
      Perangkap konstruktor klasik. Kita mikir carane nindakake, banjur nindakake, banjur mikir apa sing kudu dilakoni.
      Komentar - kasus klasik - cepet-cepet evaluasi nyebabake kesalahan ing kesimpulan.
  4. -7
    3 april 2020 08:36
    Saka iku sampeyan bisa nggawe jihad mobile pantes
  5. +9
    3 april 2020 09:29
    Wow, apa colossus. Roda kudu digawe miturut pesenan. Setir luwih utawa kurang rapi rampung. Kabin banget nyenengake kanggo taun-taun kasebut, bisa uga panas, mesin diesel bakal dadi panas, mula panas bakal dadi panas. Rem paling bisa digunakake saka sistem hidrolik utama tanpa amplifier, mung mbukak katup sistem hidrolik kanthi pedal, kita wiwit nggunakake iki mung kira-kira sepuluh taun kepungkur, ing motor grader GS-14, yen ora ana rem banget. . Kados pundi kula ngira-ngira barang ingkang wonten ing swiwi ingkang ujungipun abrit, punika tandha-tandha swara, pukulun ingkang kados makaten, Badui tuwin unta, ambruk mati. Aku wonder apa jenis lever-jinis shock absorber padha ing poros tengah, utawa iku limiter travel, ora ana absorbers kejut sawise kabeh. Babagan inflasi ban, aja mikir manawa iki minangka panacea, utamane amarga dheweke ngerti ngendi kewan iki bakal numpak. Lan mbayangno jinis kompresor sing sampeyan butuhake. Bab mobil pengiring, mesthine iki guyon, ora ana sing nggawa ban serep saka mburi. Ing asas, mobil menarik, bisa ahead saka wektu. Ing USSR kita, ing MAZ, padha nindakake sing padha karo MAZ-530, sing, mesthi, ora dadi gedhe, nanging uga gedhe banget, iku bab menehi tandha wektu. Lan saiki expanses sisih lor nang endi wae cukup kasil dikuwasani dening mesin ora kurang monstrous. Aku ngomong babagan engsel, akeh CAT, Volvo, lan liya-liyane. Kapasitas muatan truk sampah iki wis nyedhaki 60 ton. Ora sithik ing Yamal, kabeh padha seneng lan tanpa ngompa, kabeh ora lara utawa watuk. ombenan
    1. +3
      3 april 2020 22:36
      Kabin banget nyenengake kanggo taun-taun kasebut, bisa uga panas, mesin diesel bakal dadi panas, mula panas bakal dadi panas dhewe.
      Mobil, njupuk menyang akun peculiarities saka operasi, dilengkapi air conditioning, pawon, kulkas lan tank kanggo ngombe banyu.
  6. + 15
    3 april 2020 10:53
    Kutipan: Alf
    Perangkap konstruktor klasik. Kita mikir carane nindakake, banjur nindakake, banjur mikir apa sing kudu dilakoni.

    Nyatane, kabeh kedaden persis ngelawan.
    Kabeh salinan Berliet T100 dirancang lan dibangun kanggo tugas tartamtu.
    Rong salinan pisanan dibangun khusus kanggo transportasi peralatan eksplorasi ing ara-ara samun (ergs) Sahara, ing ngendi dhuwure gumuk pasir tekan 120 meter.
    Tema "padang pasir" ora anyar kanggo perusahaan kasebut. Sadurunge, ing taun 1956, perusahaan transportasi Saharan Automobile Company, khusus ing transportasi kargo ing Sahara, mrentahake truk khusus kanggo ara-ara samun.
    Asil kasebut yaiku Berliet GBO15 6x6 sing nggawa 60 ton off-road utawa narik trailer sing bobote 90 ton.

    Kanggo rong taun, 1958-1960, perusahaan ngasilake 45 truk kasebut.
    Secara logis, perusahaan eksplorasi Compagnie Générale nyedhaki Berliet babagan nggawe kendaraan khusus kanggo ngangkut peralatan ing ara-ara samun. Dheweke mung ora butuh luwih saka loro. Mobil-mobil kasil nindakake fungsine nganti Aljazair entuk kamardikan, sing karya eksplorasi ing Sahara mandheg nganti pirang-pirang taun.
    Salinan katelu ing versi dump truck 6x4 dibangun kanthi urutan tambang uranium ing Bessin-sur-Gartampes.
    1. +9
      3 april 2020 11:28

      Salinan kaping papat uga dibangun kanggo tugas tartamtu - kanggo melu ing pameran donya peralatan produksi minyak ing Tulsa, Oklahoma, "ibukutha minyak donya", pusat produksi minyak Amerika. Tumindak kasebut pancen logis - sawise ilang pasar penjualan ing Aljazair, perusahaan kasebut golek sing anyar. Nanging ora tansah sukses, kaya ing kasus iki.
      1. + 12
        3 april 2020 11:37
        Ing taun 1970-an, perusahaan Belgia MOL Trucks of Hooglede tuku dokumentasi teknis kanggo desain Berliet lan, adhedhasar dheweke, wiwit ngasilake macem-macem model MOL asli dhewe, kalebu truk lan traktor 4X4, 6X6 lan 8X8 medium lan gedhe.
        1. +5
          3 april 2020 14:49
          hi
          matur nuwun. Kelanjutan artikel kasebut bener.
          1. +5
            3 april 2020 14:53
            Berliet minangka salah sawijining perusahaan otomotif Eropa pisanan kanthi sejarah sing cukup menarik sing cukup kanggo artikel.
        2. +1
          7 april 2020 20:41
          Sing paling menarik yaiku jagad iki isih kebak peralatan kasebut lan diprodhuksi lan digunakake.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. 0
    3 april 2020 16:44
    Lan mesthine, lampu sirah sing paling kuat nggawe fluks cahya sing padhang sing Berliet T100 katon ing wayah wengi, bisa uga saka satelit.

    Lan saka alam. ngguyu
  10. -1
    3 april 2020 21:21
    Truk mesthi nyengsemaken ing ukuran. Senajan penulis bener, masalah engineering ditanggulangi kanthi primitif, langsung. Cukup, tanpa mikir, dheweke numpak truk biasa. Ternyata grandious nanging temenan ora efisien.

    Lan artikel kasebut dadi menarik banget. Thanks kanggo penulis!
  11. +4
    4 april 2020 07:08
    Saben produk gumantung banget marang literasi pelanggan, apa sing dipesen, ditindakake kanthi apik.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"