modul tempur remot kontrol India: apa iku

21

India wis ngembangake modul tempur anyar sing dikontrol remot kanthi bersenjata senapan mesin 12,7 mm. Bisa mlebu layanan karo tentara India, lan bisa uga mlebu pasar internasional. gaman.

Nganti saiki, tentara India ora duwe modul tempur sing dikontrol saka jarak jauh saka produksi dhewe. Kahanan iki meksa departemen militer India ing 2016 kanggo miwiti rembugan karo Israel babagan pasokan 747 modul tempur sing dikontrol saka jarak jauh sing diprodhuksi dening Elbit Systems ing senapan mesin M2HB. India ngarepake tuku 136 modul tempur sing wis siap lan nglumpukake 611 liyane ing perusahaan India kanthi lisensi Israel.



Ing 2018, kontrak ditandatangani kanthi total $ 173 yuta kanggo tuku modul pertempuran Elbit Systems kanggo kabutuhan Indian Coast Guard. Nanging meh rong taun wis liwati, lan informasi babagan apa modul Israel dikirim menyang angkatan bersenjata India utawa ora. Yen pangiriman ora kelakon, bisa uga India bakal mbukak praktik nggunakake modul pertempuran sing dikontrol saka jarak jauh kanthi nggunakake sistem layanan produksi dhewe. Iki bakal dadi tandha apik kanggo industri militer India.

Modul anyar diarani RCWS (Remote Control Weapon Station) lan kompatibel karo macem-macem peralatan militèr lan gaman. Kaping pisanan, modul pertempuran dikembangake kanggo ngeterake senapan mesin NSVT HMG sing dipasang ing stabilizer biaxial.

Modul iki dirancang kanggo numpes target lemah lan udhara, lan remot kontrol ngijini sampeyan kanggo nglindhungi operator saka ancaman. Uga bisa digunakake ing mode awan lan wengi lan dilengkapi karo rangefinder. Kajaba iku, sistem kontrol geni bisa ditambah karo mesin pelacak target.

Desain modul tempur India ora beda-beda ing orisinalitas: digawe ing basis turntable, ing sisih kiwa modul ana unit optoelektronik, lan senjata tambahan bisa ditempelake ing sisih tengen senjata utama ( senapan mesin NSVT). RCWS bisa ditambah karo senapan mesin konvensional, peluncur granat otomatis, utawa misil sing dipandu. Apa jenis senjata tambahan kanggo dipasang ing modul bakal diputusake dening pelanggan ing saben kasus tartamtu.


История tampilan modul pertempuran digandhengake karo modernisasi tank "Arjun Mk", dianggep tank perang utama pasukan darat India. Modul kasebut uga wis dikonfigurasi kanggo digunakake ing kendaraan pemulihan lapis baja Arjun lan kapal patroli C-431 saka Indian Coast Guard.

Modul iki dikembangake dening organisasi negara Ordnance Factory Board (OFB) lan perusahaan Bharat Electronics Ltd (BEL) minangka bagian saka implementasine program negara "Make in India". Meh kabeh manufaktur kendaraan lapis baja modern nawakake modul tempur tanpa awak, mesthine perusahaan India ora ana sing istiméwa.

Liyane bab iku durung cetha banget carane pasukan bersenjata India bakal nggunakake modul pertempuran anyar. Contone, pasukan darat ngoperasikake kendaraan tempur nganggo menara berawak tradisional. Mesthine mung Arjun Mk. bakal dadi kendaraan tempur pisanan sing nampa modul anyar. Nanging pangiriman RCWS menyang pasukan bakal diwiwiti ora luwih awal tinimbang wiwitan taun 2020-an.

Bisa uga India bakal nyoba nggawa modul tempur anyar menyang pasar senjata dunia. Nanging, ing pameran senjata internasional DefExpo 2020, sing kedadeyan durung suwe ing Lucknow (Uttar Pradesh), perusahaan pangembang OFB ora menehi informasi rinci babagan stasiun tempur tanpa awak, sanajan RCWS dhewe dipamerake ing acara kasebut.

Nanging iki ora ateges India ora bakal nemokake panuku potensial kanggo RCWS. Modul kasebut nggambarake keseimbangan sing apik ing antarane rega lan efisiensi, sing bisa dadi kapentingan kanggo tentara ing pirang-pirang negara ing donya.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    April 2 2020
    Iku katon kaya modul diprodhuksi ing Kazakhstan karo Turki, karo NSVT.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        April 2 2020
        Kutipan: Mobiuss
        Lan ing ngendi modul iki ing Kazakhstan? Ing wates? Ora weruh soko..

        Ing MARPs Arlans.
        1. +1
          April 2 2020
          MRAP, tepate!)))
      2. +1
        April 2 2020
        Apa maneh sing bisa dideleng ing wates? Poplar, S-300, Su-30, TAKR "Peter Agung"?
    2. +1
      April 2 2020

      modul SARP!
      1. +1
        April 2 2020

        Lan modul anyar karo FCT dipasangake, Aku ora ngerti jeneng.
        1. +2
          April 2 2020
          Kutipan saka Talgat 148
          Lan modul anyar karo FCT dipasangake, Aku ora ngerti jeneng.

          Iki mesthine murni pembangunan kita, tanpa Turki, ing Februari Grigory Bedenko ngandhani Gurkhan yen dheweke duwe cetak ulang lan ana VO, dheweke dhewe lali lan nggoleki linggis.
          NSV utama India tuku saka kita.
          1. +1
            April 2 2020
            Arab njupuk NSV uga!
            1. 0
              April 2 2020
              Kutipan saka Talgat 148
              Arab njupuk NSV uga!

              Nanging meh 5 ewu batang ora bisa didol ing siji wektu.
              Ing Arab, padha nyetel kanggo NATO sèket dolar, sanajan masalah metu.
              1. +1
                April 2 2020
                Jujur, aku ora ngerti saka ngendi asale omongan babagan 5 ewu NSV ....
                Mungkin aku ora ngerti akeh. Nanging katon kaya bebek. Jumlahe mung gedhe. Ing wektu serikat, kapasitas tanduran ana 600 bedhil mesin saben sasi (NSV, NSVT karo daya tengen lan kiwa kanggo T-72, -62M, lan T-64, -80, mungguh, ZGU-12.7).
                Lan padha cepet digunakke dening tentara Soviet lan sekutu. Yen ana akeh senapan mesin sing diprodhuksi, mesthine wis didol lan ditransfer kanggo panyimpenan menyang gudang senjata Barak.
                1. 0
                  April 2 2020
                  Kutipan saka Talgat 148
                  Jujur, aku ora ngerti saka ngendi asale omongan babagan 5 ewu NSV ....

                  Aku ora ngerti dhewe, nanging saka ngendi, lan malah saka wektu iku.
                  Nanging babagan sewu sing kita ngerti manawa.
              2. 0
                April 2 2020
                Ing NATO .50BMG, dheweke ora langsung lunga, ana masalah karo tape, sampeyan ora bisa pas karo tape kita.
                1. 0
                  April 2 2020
                  Kutipan saka Talgat 148
                  Ing NATO .50BMG, dheweke ora langsung lunga, ana masalah karo tape, sampeyan ora bisa pas karo tape kita.

                  Ana ora mung tape nanging uga panrima beda.
      2. 0
        April 2 2020
        Kutipan saka Talgat 148
        modul SARP!

        Iki minangka produk pungkasan, lan ditutupi tameng waja. Sadurunge, ana salinan sing ana ing foto kasebut.
        Ora mung kuwi, dheweke nambahake rong gagang liyane kaya ing DShK, iki nalika elektronik bakal ilang.
        1. +1
          April 2 2020
          Ya, ing model pisanan, aku weruh pemicu kanggo kontrol manual.
  2. 0
    April 2 2020
    modul pertempuran dipandu diprodhuksi dening Elbit Systems ing M2HB senapan mesin.

    Iku luwih kaya NSW.


    Lan iki Browning M2.

    Wong India (utawa wong Israel?) padha ngapusi sedulur kita
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      April 2 2020
      Quote: Amatir
      Wong India (utawa wong Israel?) padha ngapusi sedulur kita

      Artikel ing ireng ing Rusia nuduhake yen wong India sijine NSVT
      Desain modul tempur India ora beda-beda ing orisinalitas: digawe ing basis turntable, ing sisih kiwa modul ana unit optoelektronik, lan ing sisih tengen senjata utama (NSVT machine gun).
      kadhangkala sampeyan kudu maca artikel
      1. 0
        April 2 2020
        Paragraf kapindho ngandika modul kanggo senapan mesin M2NV!
        1. 0
          April 2 2020
          Kutipan saka Talgat 148
          Paragraf kapindho ngandika

          ing paragraf kapindho ditulis kanggo modul Israel, ora kanggo India
      2. 0
        April 2 2020
        kadhangkala sampeyan kudu maca artikel

        India wis ngembangake modul tempur anyar sing dikontrol remot kanthi bersenjata senapan mesin 12,7 mm. Dheweke bisa mlebu layanan karo tentara India, lan bisa uga mlebu pasar senjata internasional.
        Nganti saiki, tentara India ora duwe modul tempur sing dikontrol saka jarak jauh saka produksi dhewe. Kahanan iki meksa departemen militer India ing 2016 kanggo miwiti rembugan karo Israel babagan pasokan 747 modul tempur sing dikontrol saka jarak jauh sing diprodhuksi dening Elbit Systems ing senapan mesin M2HB. India ngarepake tuku 136 modul tempur sing wis siap lan nglumpukake 611 liyane ing perusahaan India kanthi lisensi Israel.

        Pak Polonsky ing artikel dheweke dhewe ora mutusake apa senapan mesin. Ing sak panggonan, siji bab, ing liyane, liyane.
        1. +1
          April 2 2020
          Umumé, Israel tansah ngembangake sawetara opsi, kanggo pasar kanggo negara kaya "M-16" lan kanggo negara kaya "AK-47"!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"