Review militèr

Apa sing ana ing ngarep: ambruk utawa slamet?

391

Aku nonton, aku nonton, aku nonton. Aku ngrungokake Putin, ngrungokake akeh wong sing menehi komentar babagan tembunge, aku ndeleng. Aku ngrungokke.


Kahanan, mesthi, ora sakabehe nyenengake.

Ing tangan siji, kabeh langkah-langkah / setengah langkah kasebut, mesthi, ora mungkin tanpa ana. Nanging aku langsung pengin takon: kenapa kita ora kaya wong? Sanadyan jagad liyane ora kaya kita, ora ana alesan kanggo padha karo jagad liyane. Ya, kita ora tau ndeleng wong liya, sampeyan ora ngerti ing ngendi lan kepiye entuk bathi, ta?

Dadi, kita ndeleng Rusia, kita nyoba ngerti apa kabeh padha karo kita.

Mesthine, ngirim kabeh negara (sajatine ora kabeh) seminggu / loro / telu / nganti luwih kabar kanthi biaya dhewe mewah. Ora beban ing budget, ora sirah, lan liyane, iku ora ala kanggo entuk dhuwit ekstra ing denda.

Apa kita nonton? We katon. Lan apa sing kita deleng? Lan kita waca ing ngisor iki.

Sing ora kalebu ing dhaptar tartamtu kudu mulih. Lan tetep nganti kabar luwih lanjut. Pengusaha kudu mbayar upah kanthi lengkap. Lan ing ngendi dheweke bakal njupuk dhuwit kanggo iki, ora ana sing peduli. Amarga iku kudu.

Tanpa bunga, nanging kredit. Tegese, kabeh dhuwit sing dijupuk banjur kudu dibayar maneh. Kabeh, nganti sen.

Semono uga pajak. Banjur - nanging kanggo Penny.

Cetha yen sing duwe atelier sing ditutup, toko mobil, bengkel mobil, pabrik lan pabrik, kafe, restoran, kantor IT, umume, kabeh wong sing dianggep superfluous, ora pengin nyemplungake awake dhewe menyang neraka kredit sing murub. Malah tanpa kapentingan.

Bener, iku menarik. Maksudku jadwale dhewe. Sampeyan, juragan, ing dhawuhku, mandheg nyambut gawe, mecat wong-wong mau lan mbayar kaya wong-wong mau. Logika? Ora, padha ora.

Yen, kanggo ngetrapake prentahe, presiden lan pamrentah mung mbukak dana kesejahteraan lan menehi dhukungan kanggo usaha cilik lan menengah sing ditutup, iki bakal dingerteni.

Nanging dhukungan ing Tanah Utang biasane diwenehake ora kanggo wong sing pancene mbutuhake, nanging kanggo wong sing duwe kesempatan. Conto sing jelas: para pedagang sing ngunggahake rega bensin (sepisan maneh), sing nyebabake "kejutan" Putin liyane, nuli njaluk petisi. Bisnis, Vladimir Vladimirovich, ana ing ancaman! Para antek ora pengin BBM ing rega anyar, kita ora bakal duwe apa-apa kanggo mangan.

Lha, kaya Pak Deripaska, sing kena sanksi ing Amerika Serikat. Banjur kabeh negara cepet-cepet ndhukung dheweke, dheweke ngetokake dhuwit, dheweke ngetokake pesenan kanggo ngemas bir ing kaleng ...

Nanging ing ngendi Deripaska lan bakul bensin, lan ing ngendi kafe, atelier lan liya-liyane?

Nyatane, presiden lan pemerintah mung menehi tendhangan sing apik kanggo kabeh UKM (Usaha cilik lan menengah) kanthi dalih sing masuk akal. Ing kene, bubar, presiden ngandika akeh babagan carane UKM ditresnani ing negara kita lan carane bakal ndhukung.

Dhukungan, aja ngomong apa-apa. Ing titik. Saiki kontrol dijupuk ing sirah, ing syarat-syarat lungguh nganti pungkasan sasi.

Ya, sawetara kafe lan restoran wiwit makarya "kanggo ekspor", padha seneng nemokake helpers ing wangun macem-macem "self-isolate" dikirim ing vacation ora dingerteni. Nanging iki kabeh cilik, sampeyan ndeleng.

Ya, sapa sing bakal pesen panganan saka kafe utawa restoran ing omah nalika mung ana pangarepan sing ora bisa dingerteni? Mesthi, wong bakal. Nanging iki jelas ora cukup kanggo bisnis cilik supaya bisa urip.

Kabeh pirembagan babagan dhukungan iki bakal tetep dadi omongan. Sewa, gaji lan kesenengan liyane durung dibatalake lan ora bakal dibatalake, nanging ing ngendi perusahaan sing ora kerja bakal entuk penghasilan yen ditutup?

Kita ora ana apa-apa sajrone sasi. Dhaptar iku gedhe.

Umumé, "perawatan" dadi aneh. Ora ana roti jahe, nanging set pecut sing enak. Pancen angel kanggo aku ngerti sebabe, kanthi "dhukungan" mikroskopis sing dijanjekake, ana paukuman sing akeh banget.

Ya, sampeyan ora bisa ngubengi cara kita wiwit nglakokake hukum. Wakil-wakil Duma Negara dhewe nesu amarga adopsi undang-undang dikurangi dadi mung mencet tombol tanpa diskusi.

Lha, kepriye maneh, tanah pertiwi ing bebaya, kita nampa apa-apa. Ora ana sing kudu dipikirake!

Akibaté, undang-undang sing dipilih anyar nyebabake kekaguman. A jenis latihan kanggo aturan totalitarian.

Ekspansi kanggo pamaréntahan Federasi Rusia kanggo nyegah lan ngilangi kahanan darurat, kalebu tambahan basis kanggo nyatakake darurat - penyakit sing nyebabake bebaya kanggo wong liya.

Inggih, aku setuju, ana sing wajar. Pitakonan yaiku sapa lan kepiye carane ngevaluasi ancaman penyakit kasebut.

Ana uga nyederhanakake pengadaan umum, moratorium bangkrut, mekanisme nggunakake dana tanggung jawab pribadi kanggo operator tur kanggo ngasilake dana kanggo tur, lan penundaan inspeksi bisnis cilik lan menengah.

Penundaan cek - ora katon kaya sing penting. Ora ana gunane mriksa perusahaan sing ditutup.

Moratorium babagan bangkrut, umume, menarik. Ing tangan siji, misale jek ing sih saka buruh, ing tangan liyane, ing ngendi majikan kudu mlayu yen ana perpanjangan "liburan" lan rusak?

Oh ya, kanggo utangan bank. Lan ing wektu sing padha, miwiti kanthi cepet nransfer kabeh sing kasedhiya kanggo wong liya. Nganti dipilih.

Tanggung jawab pribadi operator tur kanggo bali dana kanggo wisata ... Ora ala. Ayo ndeleng carane akeh pengusaha saka pariwisata bakal slamet ing pungkasan pandemi.

Ing cahya saka acara anyar, yakuwi pidato presiden anyar kanggo bangsa, optimisme, kang, ngandika, ora banget, ing antarane UKM (pengusaha cilik lan medium-ukuran) wis suda kanggo tingkat nol.


Sewulan ora nyambut gawe? Vladimir Vladimirovich cetha ora ngerti carane iku. Dheweke yakin manawa saben pengusaha duwe paling ora akun bank, padha karo akun rombongane. Adhuh, Pak Presiden, iki adoh banget.

Lan kelas menengah, sing entuk luwih saka 17 ewu, saiki bakal miwiti nyelehake untu ing rak kanthi pandonga. Pilihan sakabèhé ora banget: ngrusak utawa virus. Oke, kita bakal menang virus. Isolasi dhewe. Iku yen kita menang. Apa sabanjure?

Apa sing kudu dilakoni karo tentara pedagang saka toko sing ditutup kanthi barang-barang "ora penting", ing pinggir karusakan?

Iki dudu babagan ora nutup, sanajan aku bakal narik kawigaten kanggo mirsani kerusuhan wanita sajrone telung minggu. Penata rambut, salon manikur lan pedikur lan kantor uga ditutup. Hello ayu!

Iku babagan ndhukung UKM. Lan ing babagan iki, kita mung duwe utangan. Loman iku mung luar biasa.

Nanging apa kaendahan ing syarat-syarat paukuman. Contone, owah-owahan ing Code Criminal Federasi Rusia.

Nguatake tanggung jawab kanggo nglanggar aturan sanitasi lan epidemiologis sing nyebabake penyakit massal: denda saka 500 ewu nganti 1 yuta / penjara kanggo periode 1 nganti 3 taun.

Sengaja nggawe ancaman penyakit massal - denda saka 1 yuta nganti 2 yuta rubel / penjara saka 3 nganti 5 taun.

Miturut cara, kanggo ancaman, ora kanggo penyakit massa. Cathetan.

Owah-owahan ing Kode Pelanggaran Administratif. Kabeh uga ayu.

Pelanggaran standar sanitasi dihukum denda, sing ditambah kaping pirang-pirang.

manungsa waé! Cherry ing kue! Kanggo panyebaran informasi palsu ing media lan informasi lan jaringan telekomunikasi, denda kanggo entitas hukum yaiku saka 1,5 nganti 3 yuta rubel.

Yen informasi iki nyebabake pati, nyebabake kesehatan utawa properti, utawa nyebabake kerusuhan umum - denda 3 yuta nganti 5 yuta rubel.

Ora, ayu! Apa sampeyan ndeleng perjuangan kanggo netepi aturan lan peraturan? Wong, aku ndeleng mung Care babagan budget. Utamane babagan nggawe ancaman. Pancen angel ngomong apa sing dipikirake para anggota parlemen, nanging saben wong liya ing negara kasebut bisa didenda amarga ancaman.

Kode pajak. Inggih, paling padha seneng-seneng.

Aku disenengi tax poto-dipunginaaken. Saiki wis dikenalake ing saindhenging negara, saiki njebak lan skinning bakal diwiwiti. Kanggo ana apa-apa kanggo ndhelikake income saka negara. Ora, ing tangan siji, prakara iku perlu, ing tangan liyane, carane penting iku saiki?

Aku kaget amarga menehi pamrentah Federasi Rusia hak kanggo nundha audit pajak nganti 31.12.2020 Desember 30, kanggo menehi penundaan kanggo mbayar pajak, lan nyuda premi asuransi saka 15% dadi XNUMX%.

Tembung kunci yaiku DELAY. Epidemi bakal rampung, yen sampeyan mbayar pajak saiki ditambah sing wis diklumpukake sajrone nem wulan wektu tundha.

Bantuan kanggo bisnis cilik lan menengah, Nanging!!! Mewah, lemu.

Lan saiki hello!

Bakal ana pajak anyar kanggo kapentingan saka simpenan. Minangka janji. Kaping pisanan dianggep yen pajak bakal saka kapentingan ing jumlah ndhuwur 1 yuta rubles. Ora, cah, sampeyan sing mutusaké kanggo mudhun murah. Ora bakal bisa. Ora kanggo sing Putin nandur perdana menteri anyar nalisir pendapat saka Duma.

Miturut wakil Duma Negara Vera Ganzya, sing aku pracaya, amarga dheweke wis mbuktekaken karakter padu lan skandal luwih saka sapisan, tax bakal mbayar dening depositors kang income taunan saka simpenan bakal ngluwihi 60 ewu rubles. Jumlah income kapentingan luwih saka 60 ewu rubel saiki kena pajak ing tingkat 13%.

Sing utama yaiku kepiye wektu! Bantuan kasebut ing perang nglawan coronavirus! Pajak iki bakal dileksanakake wiwit taun 2022 adhedhasar asil saka simpenan kanggo 2021.

Umumé, utamané sawise ngrungokake alamat Putin, aku mung ngerti siji bab.

Sing duwe subsidi, Gazprom, Rosneft, Sberbank lan liya-liyane, dheweke ora preduli karo awake dhewe. Dheweke duwe bantuan pemerintah, dana lan liya-liyane. Padha anget lan garing.

Diputusake kanggo ngukum bisnis cilik lan menengah kanthi pati alon lan nglarani. Aku mung ora bisa mbayangno carane wong-wong sing gumantung ing karya saben dina bakal urip. Dokter gigi pribadi, penata rambut, manikur lan pedikur, tukang sepatu, tukang ban, bengkel mobil, sandhangan, alas kaki, pedagang suku cadang, toko pakaian lan liya-liyane.

Senadyan kasunyatan manawa kabeh wong ora bisa dilebokake ing awake dhewe. Cukup akeh wong sing ngumbara ing kutha-kutha. Lan loro-lorone sibuk karo bisnis, lan terus terang "ngaso".

Secara pribadi, aku duwe pangerten sing ora nyenengake babagan masalah kasebut. Paling apik, kita ngadhepi kesalahpahaman lengkap presiden lan pamrentah babagan efektifitas langkah-langkah sing ditindakake.

Ing kasus sing paling awon, kita dadi peserta ing sawetara jinis eksperimen sosial, sing intine ora jelas, nanging kita bisa ngevaluasi lan ngrasakake asil.

Ing dhewe, sayangé.

P.S. Para penggemar bebas spekulasi babagan kasunyatan manawa pamrentah lan presiden kita nindakake kabeh kanthi bener lan miturut hukum. Apa "pengasingan diri", ing ngendi wong bisa ndeleng istilah kasebut ing hukum, lan kepiye sah ing umum? Inggih, supaya kanggo wong iku bakal bisa kanggo nggoleki?

Dadi, ora ana istilah kasebut. Ana karantina. Ana darurat. Ana darurat. Lan ora ana isolasi. Dadi, apa setengah negara dikuwasani?

Pengarang:
391 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 3 april 2020 07:22
      + 62
      kita bisa ngevaluasi lan ngrasakake asile.
      Sapa sing bakal mbayar sewa, pemanasan, banyu, listrik, komunikasi - yen kabeh perusahaan tetep ing omah? Dhuwite saka ngendi, Zin? Lan kepiye kerjane kanggo njamin keamanan navigasi? Uga saka ngasingake diri? Sawetara "liburan" sing ora bisa dingerteni diumumake, banjur suket ora bakal tuwuh!
      1. siberalt
        siberalt 3 april 2020 07:37
        -87
        Howled "pengusaha" - raja urip. Ora ana sing bisa ngetung jumlahe. Akèh-akèhé saka speculators lan perantara, perusahaan - ephemeral. Ing kene ana gaji ireng lan abu-abu 4-5 ewu saben wulan sajrone 12 jam saben dina ing mburi konter. Nganti 1 Mei, ora ana alesan, lan njupuk silihan tanpa bunga saka bank kanggo upah karyawan sing nyewo - kanthi jelas mbabarake bisnis abu-abu lan evasion pajak. Punika rawuh lolong. Antrian kanggo hairdressers lan manicurists! Saiki ayo padha mlebu ing antrian kanggo wong-wong sing bakal nelpon ngarep. Produk panganan uga bisa dikirim menyang omah kanthi pesenan. Sampeyan kudu pindhah, lan ora njaluk bantuan saka negara, wong sing dikasihi. Saka negara sing padha nganggep minangka pakurmatan kanggo ngrampog utawa ndhelikake pajak.
        1. Panjenengan
          Panjenengan 3 april 2020 08:01
          + 72
          Pranyata yen kanggo mbatalake dhuwit ing luar negeri, sampeyan kudu mbayar pajak mung 2%. Sapa lan kanggo sapa sing ngatur saran iki?
          Mantan kolonel Kementerian Dalam Negeri Terentyev, manggon ing Prancis ing Cote d'Azur, villa, helikopter, Bentley lan spits ing Rusia.
          Lan saiki pitakonan kanggo connoisseur.
          Yagene dheweke bisa nyolong kanthi jumlah sing akeh, atusan yuta dolar, lan kepiye dheweke bisa nransfer kabeh iki ing luar negeri kanthi sah?
          Pitakonan liyane. Napa ora ana investigasi, kenapa ekstradisi ora dibutuhake. Ing ngendi dheweke urip dikenal.
          Sampeyan kudu pindhah. Ing ngisor jendela, ana mobil polisi liwat kaping 4 lan banter nyiarake babagan larangan metu saka omah.
          1. Malyuta
            Malyuta 3 april 2020 09:31
            + 56
            Quote: Panjenengan
            Mantan kolonel Kementerian Dalam Negeri Terentyev, manggon ing Prancis ing Cote d'Azur, villa, helikopter, Bentley lan spits ing Rusia.

            Ana akeh "kolonel" ing Eropah, lan saka ing kono dheweke tresna banget marang Putin lan dibedakake kanthi gelar patriotisme khusus.
            1. Kasym
              Kasym 3 april 2020 23:51
              +9
              Ayo politisi bali Uni, lan iki aku siyap kanggo mangan lan "telek" virus iki hi
              1. Arpad
                Arpad 3 april 2020 23:55
                0
                Quote: Kasym
                Ayo politisi bali Uni, lan iki aku siyap kanggo mangan lan "telek" virus iki hi

                Alasan serius.
                Utamane cara ngorbanake awake dhewe
                1. Kasym
                  Kasym 4 april 2020 00:20
                  + 11
                  Дело в не самопожертвовании, а отношении советского народа к РХБЗ и современных властей! hi.
                  Ing Uni, masalah kuwi bakal ditanggulangi sapisan utawa kaping pindho.
                  1. Arpad
                    Arpad 4 april 2020 08:02
                    +2
                    Quote: Kasym
                    Ing Uni, masalah kuwi bakal ditanggulangi sapisan utawa kaping pindho.

                    Mung bakal ngganggu.
                    Kepiye carane iki bakal mbantu kahanan saiki?
              2. Doliva63
                Doliva63 4 april 2020 20:32
                +3
                Quote: Kasym
                Ayo politisi bali Uni, lan iki aku siyap kanggo mangan lan "telek" virus iki hi

                Politikus ora bakal menehi apa-apa maneh. Yen perlu - mung awake dhewe, kaya ing urip sipil.
                1. Kasym
                  Kasym 4 april 2020 21:06
                  +3
                  Barat butuh revolusi. Lan kita butuh evolusi.
                  1. IS-80_RVGK2
                    IS-80_RVGK2 5 april 2020 03:32
                    +5
                    Quote: Kasym
                    Barat butuh revolusi. Lan kita butuh evolusi.

                    Iki mie ing kuping. Ora tau ana ing sejarah sistem lawas nyerah tanpa perang. Evolusi, traktor ora bisa dipikolehi saka jaran.
                  2. Doliva63
                    Doliva63 6 april 2020 19:07
                    -1
                    Quote: Kasym
                    Barat butuh revolusi. Lan kita butuh evolusi.

                    Apa sampeyan ngerti carane akeh yuta taun wong kudu berkembang ngguyu ilang?
                    Prokhorov tau ngomong ing TV - yen wong mutusake kanggo mbatalake asil privatisasi (lan apa Uni tanpa iku?), Kabeh Rusia bakal wisuh karo getih. Apa sampeyan ngenteni kanggo berkembang? ngguyu Sampeyan naif.
        2. Konstantin Shevchenko
          Konstantin Shevchenko 3 april 2020 08:19
          -20
          Sampeyan nulis bener. UKM mung duwe dhuwit kanggo mayoritas. Artikel iku siji-sisi.
          1. Olgovich
            Olgovich 3 april 2020 11:26
            -27
            Kutipan: Konstantin Shevchenko
            Sampeyan nulis bener. UKM mung duwe dhuwit kanggo mayoritas. .

            Yen ora ana bathi, ora ana sing melu UKM.

            Lan dheweke duwe lan bakal duwe dhukungan:
            saka koran: 10:26
            Kabinet wis alokasi 5 milyar rubles kanggo subsidi pembayaran utang UKM

            02.04.2020

            Dewan Federasi nyetujoni hukum kasebut ing deferrals silihan kanggo warga lan pengusaha
            Individu, pengusaha individu lan bisnis cilik lan menengah bakal entuk penundaan


            Kabinet bakal ngirim 2,6 milyar rubles kanggo kabutuhan urgent bisnis cilik lan medium-ukuran


            01.04.2020

            Mishustin: Usaha cilik lan menengah bakal nampa 150 milyar rubel kanggo ndhukung Employment

            01.04.2020

            Kanggo ndhukung bisnis, Yamal nyuda tarif rental lan pajak
            lan liya-liyane.


            Anggaran, kanthi cara, nanggung kerugian gedhe saka non-operasi perusahaan: sawise kabeh, meh kabeh pajak gumantung saka volume produksi.
            1. depressant
              depressant 3 april 2020 12:23
              + 36
              Olgovich, lan saiki aku bakal menehi sampeyan kekuwatan ekonomi liyane, sing bisa nggumunake imajinasi luwih akeh tinimbang gambar "bantuan" sing sampeyan deleng.

              Saka 2015 nganti Maret 2020, $15 milyar bali menyang Rusia.
              Miturut Biro Riset Ekonomi Nasional AS (NBER) lan Boston Consulting Group, jumlah total tabungan bisnis Rusia ing akun lepas pantai yaiku 3 (telung) triliun dolar...
              Lan ora ana siji mbusak saka hukum loopholes legal kanggo mundur total saka ibukutha lan Nyingkiri Russian taxation - ora ana!
              Ora ana sing ngrusak rantai korupsi domestik lan transnasional - ora ana!
              Ora ana sing nyuda propensity rubel Rusia kanggo ambruk kurs - ora ana!
              Ora ana sing nglindhungi negara kasebut saka ketergantungan bisnis Rusia sing dhuwur ing pasar finansial Kulon - ora ana!
              Skala progresif pajak minangka requiem.
              "Perang nglawan korupsi" kalebu redistribusi sumber pangan ing antarane manuk hering, sing sadurunge disingkirake dening sing anyar.
              Ing kahanan koronavirus, luwih akeh dhuwit bakal ditarik saka negara kasebut, Dana Kesejahteraan Nasional bakal nggawe miliarder dolar anyar. "Bantuan" sengsara saka Mishustin menyang bisnis cilik lan menengah bakal dibuwang kanggo tujuan liyane, sebagian dicolong, digawa metu lan dienggoni ing lepas pantai.
              1. DED_peer_DED
                DED_peer_DED 3 april 2020 14:39
                + 17
                Quote: depresi
                Lan ora ana siji mbusak saka hukum loopholes legal kanggo mundur total saka ibukutha lan Nyingkiri Russian taxation - ora ana!

                Dadi wong kene sementara, padha teka kanggo bisa. Ing kene dheweke bakal entuk kanggo kabeh sedulure sing akeh, lan sing akeh kanggo awake dhewe - akeh, lan ....
                Ora, dheweke ora bakal ninggalake ... sing tresna marang bocah-bocah dudu duweke.
                Kaping pisanan, dheweke bakal nyusoni nganti getih metu saka puting susu, lan banjur nganti otak kita susu metu saka puting susu.
                1. depressant
                  depressant 3 april 2020 15:19
                  + 26
                  Aku setuju, kolega, aku setuju!
                  Wiwit pangisi daya ing ponsel meh lungguh, aku mikir: ayo nguripake saluran 1. Lan saiki wis diuripake. Lan ana pesen: monumen kanggo Marsekal Konev bubar dibongkar ing Republik Ceko. Matur nuwun marang marshal-liberator, warga ora ngidini mbubrah monumen, lan saiki dalan-dalan kosong, sawetara demonstran nglumpuk nglawan barbarisme, nanging ora bisa nyegah para buruh. Lan walikota kutha kanthi sinis nyatakake: "Dheweke tanpa topeng!"
                  Sing kedadeyan nalika kekuwatan dadi buruh sementara sing nyepak sejarah negarane. Yen sampeyan ora ngajeni awake dhewe, sapa sing bakal ngajeni sampeyan? Isin nganti nesu.
              2. Arpad
                Arpad 4 april 2020 08:07
                +2
                Quote: depresi
                Saka 2015 nganti Maret 2020, $15 milyar bali menyang Rusia.

                ну это понятно , сначала объявили об амнистии капиталов , а первого вернувшего прекрасно посадили.
                Ora ana wedhus lanang, mbaleni nasib
                "V.V. Putin
                Yen wong legalizes dana lan property ing Rusia, kang bakal nampa tenan legal njamin sing ora bakal nyeret kanggo macem-macem panguwasa, kalebu hukum nglaksaknano, shaken, takon bab sumber lan cara kanggo entuk ibukutha, kang ora bakal ngadhepi pidana utawa administratif. penuntutan lan ora bakal ana pitakonan saka panguwasa pajak lan lembaga penegak hukum. Desember 2014


                lan minangka asil

                Precedent nggunakake informasi deklarasi aset manca ing kasus pidana marang pengusaha bakal mengaruhi proses bali ibukutha kanggo Rusia minangka kabèh, miturut statement dening Ombudsman Bisnis Boris Titov, diterbitake ing website. "Ing mratelakake panemume, ing kasus iki, ora mung semangat hukum babagan amnesti ibukutha (sing wis dikenal) sing dilanggar, nanging uga surat kasebut," ujare Titov.

                Dina sadurunge dikenal yen kasus pidana diwiwiti marang co-pemilik perusahaan Ust-Luga, Valery Izrailit, sawise dheweke kanthi sukarela ngirim deklarasi sing ngemot informasi babagan aset asing menyang Federal Tax Service (FTS). FSB ora mung nyita salah sawijining deklarasi amnesti khusus saka bangunan kantor pusat Layanan Pajak Federal, nanging saiki digunakake minangka bukti ing kasus pidana.
                1. depressant
                  depressant 4 april 2020 11:19
                  +5
                  Ya, kanca, aku ngerti bisnis iki. Pengusaha kasebut percaya marang Putin, lan sekumpulan predator, sing dibesarkan kanthi sesambungan karo Putin sing padha, kesusu lan wiwit nyuwek mangsa. Kawanan kasebut mutusake manawa Putin kanggo dheweke minangka pemukul makhluk urip. Lan mbok menawa pancen bener. Kabeh iki sedhih banget.
              3. evgeniy.plotnikov.2019mail.ru
                evgeniy.plotnikov.2019mail.ru 4 april 2020 10:33
                +5
                Нет, уважаемый депрессант, так не будет. У этого ,,забавного,, о б р а з о в а н и я под названием ,,Россия Капиталистическая,, (,,РК,,)ВРЕМЯ ВЫШЛО! Пришла пора ему з а к а н ч и в а т ь с я. И никакие ,,мендели-медведевы,, и ,,иже с
                ними,, этот процесс не остановят! Кто сумел остановить гибель государства ,,РИ,, , когда оно ,,все сказало,,? Кто сумел остановить гибель государства ,,СССР,,? КГБ, МВД, Армия, миллионы ,,коммунистов,,?
                Pitakonan kasebut kudu beda karo sing ditulis dening penulis sing dihormati ing artikel kasebut. Apa kita bakal bisa mbongkar "konstruksi" edan iki tanpa kerugian khusus kanggo negara Rusia lan ngasilake SOSIALIS (i.e. tenan peduli bab ALL kelompok sosial(kelas))negara? Punika Pitakonan!
                ,,Просто, как мычание,, : зашел в тупик - вернись назад! Другое дело, что русскоговорящие дубиноголоаые ,,хиви,, глобалистов могут попытаться заставить население России ,,лезть на стену,, ... Но за ,,стеной,, - ПРОПАСТЬ! ,,Грустновато,, будет всем. В годы ВОВ в плен власовцев не очень охотно и не очень часто брали. Чаще решали все ,,по месту,, ...
                Wong-wong bajingan bisa kanthi lancar ngganti sistem sosial-politik ing negara kasebut ing "XNUMX-an", mula kenapa wong sing sopan ora bisa ngasilake OPF sing efektif lan sregep?
                Dibawa alkohol, bocah-bocah wadon sing korupsi, "kanca" sing ragu-ragu muncul? mandeg! Lan banjur ora mung kulawarga, sampeyan bisa ilang urip, wong eccentric .. Deleng, apa tanggi sampeyan duwe! Sehat, nanging boorish ... Yen, ing gambar,
                1. depressant
                  depressant 4 april 2020 12:02
                  +7
                  Коллега, в ваших словах есть определенный смысл. Но, на мой взгляд, общество еще не созрело к социалистическому перевороту. Оно созрело к бунту, который будет жестоко подавлен достаточно обласканной Нацгвардией и частью столь же обласканной Армии. Честные офицеры, ставшие на сторону бунтовщиков, будут физически уничтожены. Лично мне такие жертвы не нужны. Для меня каждый русский любой национальности и вероисповедания -- огромная ценность. Пока социалистическая идея не овладеет массами в достаточной степени, перевороты и бунты затевать нельзя. Время еще не пришло.
                  Но пришло время агитационной работы. Вот этим и надо заниматься. Чтобы обмануть советских людей -- да так, чтобы они не смогли дружно подняться на выступление против тех, кто затеял распад Союза в Беловежской Пуще, -- предателям, начиная с Хрущева, понадобилось более 50 лет. Сейчас историческое время спрессовано, оно ускоряется. Думаю, сторонникам социализма понадобится много меньше времени. Важны попутчики. Это мелкий и средний бизнес, самозанятые как элементы социализма. И помните, что уже созданный псевдокапиталистический строй просто так не сдастся. Оффшорные миллиарды будут брошены на противодействие щедрой рукой. Олигархи влегкую пойдут даже на расчленение России.
        3. Malyuta
          Malyuta 3 april 2020 09:37
          + 47
          Quote: siberalt
          siberalt (Oleg)

          Quote: siberalt
          Ing kene ana gaji ireng lan abu-abu 4-5 ewu saben wulan sajrone 12 jam saben dina ing mburi konter

          Komentar sampeyan jelas ora nyukupi, sampeyan nyoba nggolongake urip para bakul cilik minangka raja, nanging sampeyan njupuk wong-wong Putin saka kritik. Inggih ... wah ..., kelangan, aku mikir sampeyan wis revisi sampah-tv banget.
        4. papat
          papat 3 april 2020 13:02
          -19
          Nesu wong kapitunan ing saben tembung. Lan ora lara mikir. Apa sampeyan ngadili.
        5. AA17
          AA17 3 april 2020 13:58
          + 38
          Уважаемый, сибиралт (Олег). "Подавляющая часть спекулянты и посредники..."- Вы не правы. Вы забыли, что после закрытия тысяч заводов и фабрик в регионах люди вынуждены были заняться самовыживанием. Я сам из таких людей. Были бы рабочие места на Госпредприятиях с достойной зарплатой, то многие самозанятые граждане пошли бы туда работать. С удовольствием бы отрабатывали законные 8 часов, а затем - домой. Зачем Вы оскорбляете людей, многие из которых работают "как проклятые".
          1. Mole
            Mole 4 april 2020 05:37
            + 11
            “Lha kok ngenyek wong, akeh sing kerjane “kaya dikutuk”.
            Panjenenganipun ketoke warms nyawa kanggo deleng kategori "pinter lan energik, sing wis ketemu piyambak ing srengenge."
            Kita kanthi sistematis ngreset bisnis cilik lan menengah. Mung lemak lunga, ngreset. Saiki Dirk uga ora ana, nanging ana kepinginan kanggo ngreset. Ngelingake aku njupuk dhewe.
        6. pak abang
          pak abang 3 april 2020 15:38
          + 17
          Aku ora manggon ing Rusia, kita uga duwe bisnis kulawarga cilik. Kita uga duwe 1 sasi ing omah. Gusti mberkahi:
          1. kita ora duwe karyawan
          2. bisnis mbagekke (vending), ditutup nang endi wae, nang endi wae ambegan. Nanging kanggo pangan kanggo sasi iki kita bakal ngumpulake
          А вот у других всё закрылось. И что вы думаете, прямо у всех есть средства сидеть дома? Ну может месяц да, а дальше?
          Kanggo ngerti apa bisnis cilik, sampeyan kudu ngatasi. Lan dheweke ora njagong lan meri nalika wong liya nindakake luwih utawa kurang.
        7. nznz
          nznz 3 april 2020 19:08
          + 20
          не могу промолчать.Господит сибиралт вы обиженный на что то? Откуда такие суждения? Похлже на диванных экпертов,которые не зналиЮне пробовали но думают что могут У нас с женой фирма-16лет пахоты,начала она,я трудился наемным руководителем.Начала с займа в 300тыс.Взяла у нашего знакомогоЮно на условиях полстых-он имеет решающую долю.За нами только руководство, никокй поддержки в серьезных ситуациях не было.Было все отт налоговой до попыток рекета-я решал, потому что друзья есть простые ребята.Они так же как я ненавидяьт неспрведливость.( рекет примерно так устроен был-создается проблема искусственно, потом решается за деньги,решальшик все сам организовывает.Выезд ОМОН мордой в пол положить офис-200тыс стоил как говорят ,для своих)Я в 2005 ушел к жене помогать. Удача была в том что стройка испытывала бум, материалы продавались еще на заводах.Быстро все кончилось,заводов стало много у нас. Но это дало возможность встать на ноги.Балансируем ежегодно-экономика такая что неясно ничего. Звисим от строек, дилеры очень известны брендов.В чем наша вина-спекулянт перепродает с наваром.Дилер-продает по ценам завода,выше не может.Весь доход от скидки.Но заказчики и немыслимая конкуренция привели к тому что этот защитный процент оказывается мизерным. Нищие обезжиренные поставщики дерутся за заказчиков. На серьезные объекты не войти-уровня госзаказов.Я сно почему.Тендеры шерстили покупали проги Селдон, работали на площадках от РОсатома до Фабрикант. Ноль. Есть заказ-но страховой взнос несколько миллионов-откуда их взять?Ладно-пытаемся работать-говорят нужен такой подрядчик который из своих средств постороит хотя бы что то.Это как? Говорят-уже работает один-он и победит.Знаете почему тот так рискует? верно-у него гарантии,потому что в доле его сидят сами заказчики.Чужие там не ходят. так что гос заказ это рай.Он как бы есть-но никто его не видел.Из простых смертных а не небожителей. на каждом уровне-область ,город, свои такие схемы.
          16 лет , без отпуска лет 6..гастрит ,стрессы.и вот оно-на работу не ходи а ЗП 15 человекам дай. Вы мало что понимает в озлобленности-завтра эти 15 бубдут на улице.может кто то из них вам в подворотне по башке двинет..деньги нужны-заработать невозможно-кредиты и ипотеки покрывать надо.. может и на вас снизойдет благодать понимания..берегите себя..
        8. axay032
          axay032 4 april 2020 02:38
          + 14
          Вы любезный вообще в России живете? Если да то оглянитесь,.
          Wilayah Rostov, aku duwe akeh kanca sing dudu pedagang !!! Layanan mobil, konstruksi, penata rambut, lan toko sing ana gandhengane, tanpa iki, ora ana sing bisa mbatalake sewa papan lan omah lan layanan komunal, nanging sampeyan ora bisa kerja!?
          Kunjungan omah sampeyan ngomong? Dadi isolasi! Tembung iku njijiki. Ora ana sing mbatalake hipotekku lan ora bakal ngapura. Lan kabeh kategori aku wis kadhaptar ing ndhuwur ora menehi peduli bab apa mati keluwen utawa saka virus, keluwen malah luwih nyata. Produk kanggo omah sampeyan ngomong!? Apa sampeyan gelem mbayar rong rega kanggo dheweke? Sawise kabeh, altruisme ora ana ing mode saiki, aku ora. Pungkasane, yen sampeyan duwe bantahan, aku siap ngrembug. Aku menehi sampeyan minus.
          1. Arpad
            Arpad 4 april 2020 08:12
            +6
            Kutipan saka: axay032
            Aku duwe akeh kanca sing dudu pedagang!

            ing umum, perdagangan iku bisnis pancen normal lan legal.
            / Iku ora kabeh cetha carane pemilik saka toko toko bedo saka pemilik saka garage?
            Вообще то в моём понимании , если гарант объявил об отпуске , то государство как то обязано учавствовать в оплате этих выходных.
            Cetha sing ora lengkap - iku mokal kanggo ijol kanggo kabeh losses.
            Nanging upah buruh - ya, pajak kanggo negara kanggo periode iki kanggo ngreset.
            Kanthi nyewa, mesthi ana masalah - sing nduweni minangka pihak sing padha tatu.
            Nanging ing paling ndhuwur.
        9. Elturisto
          Elturisto 4 april 2020 16:09
          -2
          Mantap...
        10. user
          user 4 april 2020 16:23
          +3
          Punika rawuh lolong


          Sampeyan temenan ora entuk sepeser ing urip sampeyan, kabeh ana ing sangu, lan sangu sampeyan kalebu potongan sing entuk.
        11. user
          user 4 april 2020 16:26
          +1
          Akèh-akèhé saka speculators lan perantara, perusahaan - ephemeral.


          Kabeh ephemera iki digawe dening wong-wong sing wis adaptasi ing trough. Aku ora ngerti babagan iki. Nuwun sewu, dudu wakil, dudu senator.
        12. Cyrus
          Cyrus 4 april 2020 17:06
          -4
          Aku setuju karo apa wedi negara kudu menehi ganti rugi marang pedagang pribadi, rakus ora dadi batesan, mula rusak yen sampeyan ora bisa adaptasi.
          1. Kawiwitan
            Kawiwitan 5 april 2020 03:07
            +3
            Banjur kanthi wedi apa sing duwe hak kanggo nunjukake apa-apa marang dheweke amarga ora ana hubungane.
            Apa tegese dheweke ora duwe hak mandheg kerja?
            Apa sampeyan bakal adaptasi, kanggo kasunyatan sing tau dilarang kanggo bisa?
            1. PAE8
              PAE8 5 april 2020 03:45
              +1
              Kutipan saka Revival
              Apa sampeyan bakal adaptasi, kanggo kasunyatan sing tau dilarang kanggo bisa?

              Loro lan dilarang mangan. Iki kanggo wong sing wis adaptasi karo jaman.
        13. jaket tank
          jaket tank 4 april 2020 18:51
          -6
          Aku ndhukung, lan apa sing bakal ditindakake dening Comrade Stalin sajrone Perang Sato Dingin karo penulis artikel alarmis kasebut?
          1. Tandha Abang
            Tandha Abang 4 april 2020 23:22
            +5
            ora ana apa-apa. Sampeyan duwe gagasan sing salah babagan Comrade. Stalin.
            1. jaket tank
              jaket tank 5 april 2020 08:01
              -3
              И нас действительно ждёт крах или выживание? Сами в это верите? Ну про крах-тарарах?Ничего не перепутали? С Украины пишите?
              1. Romawi123567
                Romawi123567 6 april 2020 13:13
                +1
                Ora sabar, wis tekan kene..
                Wingi aku mbayar setengah saka hipotek, amarga aku kudu awis metu bagéan saka dhuwit ing nightstand .. kaya ing sabanjuré. ing sasi padha bakal mbayar kula gaji gundhul, kang meh ora cukup kanggo urip .. Aku ngrancang kanggo nyimpen 5 ewu ing April, paling njaluk disandangi dening spring, lan ing Mei, ewu - hadiah kanggo anak kanggo DR .. Nanging sampeyan kudu maca SMS saka bank. .
                Yen ora urip, banjur ...
          2. kelip-kelip
            kelip-kelip 5 april 2020 14:02
            -1
            apa sing bakal ditindakake Comrade Stalin sajrone perang hibrida kadhemen karo penulis artikel alarmis kasebut?
            apik
            Penulis iki, ing sangisore Comrade Stalin, mesthi ngisi kathoke kanthi konten sing ambu ora enak. keprungu
        14. ZAV69
          ZAV69 4 april 2020 18:55
          -1
          Aku karo kowe kanthi Aku setuju.
        15. Sardanapalus
          Sardanapalus 5 april 2020 04:36
          +3
          Sampeyan bisa langsung ndeleng budget nyedhot. Dheweke dhewe mbokmenawa ora menehi resiko dhuwit dhewe kanggo nggawe bisnis lan bathi ing jangka panjang. Lan dheweke ora mbayar listrik kaping telu luwih saka rumah tangga biasa (amarga turnover 300 ewu rubel wis dadi perusahaan industri). Lan aku ora nginstal telung cagak, Aku ora nyetel lampu (sampeyan uga kudu mbayar ijin) Lan aku ora ngumpulake siji segel kanggo nyimpen 61, loro liyane ilang amarga iki, papat pesenan kanggo ngrusak. Sampeyan sijine ing paw lan mandheg dibatalake lan ing limang taun saurutan. Fie ing sampeyan.
        16. kelip-kelip
          kelip-kelip 5 april 2020 13:58
          -3
          Howled "pengusaha" - raja urip. Ora ana sing bisa ngetung jumlahe. Akèh-akèhé saka speculators lan perantara, perusahaan - ephemeral. Ing kene ana gaji ireng lan abu-abu 4-5 ewu saben wulan sajrone 12 jam saben dina ing mburi counter. Nganti 1 Mei, ora ana alesan, lan njupuk silihan tanpa bunga saka bank kanggo upah karyawan sing nyewo - kanthi jelas mbabarake bisnis abu-abu lan evasion pajak. Punika rawuh lolong.

          Ora ing alis, nanging ing mripat. apik
          Plus.
      2. Svarog
        Svarog 3 april 2020 07:59
        + 58
        Secara pribadi, aku duwe pangerten sing ora nyenengake babagan masalah kasebut. Paling apik, kita ngadhepi kesalahpahaman lengkap presiden lan pamrentah babagan efektifitas langkah-langkah sing ditindakake.

        Aku rumangsa yen dheweke mbales dendam marang warga Rusia, nanging apa sing ora jelas .. dheweke ngrusak kabeh wong kanthi sinis, nanging ing wektu sing padha kabeh apik banget karo dheweke .. Aku ora ngandel yen dheweke 'Ora ngerti apa-apa .. wah, yen mangkono .. banjur dheweke mung ora kompeten.. Dadi pranyata dheweke ngerti kabeh lan kanthi sengaja njupuk langkah-langkah kasebut, sing ora ana kepentingane wong liya kajaba bunderan batin. .Nanging kabeh kaya biasane..
        Pancen.. ing wektu sing angel kanggo negara, bisa mbukak endhog kanggo ndhukung usaha cilik, menengah, ya mung wong sing ora duwe endhog..
        1. Malyuta
          Malyuta 3 april 2020 09:41
          + 37
          Kutipan saka Svarog
          Aku ora ngandel yen dheweke ora ngerti apa-apa.. lha nek ngono... ya mung ora kompeten.. Dadi jebule kabeh ngerti lan sengaja njupuk langkah-langkah kaya ngono, sing ora ana kepentingane. nanging bunder batin ora digatekake babar pisan.

          Lan apa sing wis ditunggu-tunggu sajrone 20 taun, amarga kabeh taun iki pembantaian wong pribumi wis ditindakake?
          Kutipan saka Svarog
          Pancen.. ing wektu sing angel kanggo negara, bisa mbukak endhog kanggo ndhukung usaha cilik, menengah, ya mung wong sing ora duwe endhog..

          Lan kenapa sampeyan duwe ide manawa dana stabilisasi ditujokake kanggo warga, apa alasan sampeyan?
        2. DED_peer_DED
          DED_peer_DED 3 april 2020 14:43
          +8

          "Bosen urip ing donya iki, Pak!" N.V. Gogol
        3. olimpiade15
          olimpiade15 3 april 2020 19:55
          + 15
          Aku uga entuk kesan yen langkah-langkah coronovirus ditindakake kanthi tujuan khusus, yaiku, kanggo nutupi rampokan wong liya. Pengasingan diri minangka langkah sing efektif nglawan kemungkinan protes saka populasi amarga kenaikan rega sing bakal teka amarga krisis.
          Umume buruh ora bakal nampa apa-apa sajrone periode absen paksa saka papan kerja: ora ana sing bakal mbayar apa-apa, kajaba PNS. Kaputusan sing ditampa ora nggatekake kahanan nyata.
          Оценивать ситуацию надо с понимания стоимости жизни в стране. Доход в 17 тыс. - это не средний класс, а бедность, ибо нужно заплатить 10 тыс. за жильё. На оставшиеся 7тыс. питаться, одеваться, дорожные расходы, отдых, развлечения, т.е. максимум экономии на питании и одежде, прочее не доступно. Наиболее распространенная неплохая з/ плата на перифирии ~30 тыс. - это расходы на месяц на 1 чел., семью содержать на такие доходы невозможно. Реальная ситуация еще хуже. У нас лиц , находящихся в кредитной кабале около половины жителей. Взяли когда- то кредит , но ситуация изменилась, и началось перекредитование в других банках, т.е. идут десятилетия, а долг не уменьшается, выплачиваются только проценты. Сумма уже выплаченных средств в десятки раз больше первоначального займа, но долг не уменьшается. На их фоне лица с доходом 17 тыс. выглядят благополучно, но прожить два месяца невозможно, ибо из них надо за жильё заплатить2* 10= 20 тыс., уже долг по ЖКУ. У владельцев малого бизнеса деньги в обороте, а оборота нет, всё закрыто. В общем для большинства населения эта самоизоляция удар под дых.
          Masalah liyane didhelikake ing mburi virus: krisis, kejatuhan rega minyak, kejatuhan ruble lan kabutuhan kanggo mbatalake penghasilan miliarder sing ilang saka kanthong populasi.
          1. aybolyt678
            aybolyt678 3 april 2020 22:28
            + 10
            Ngasingake diri ndhelikake masalah pambayaran yen ana darurat utawa karantina, negara kita wajib ngimbangi kerugian. Sampeyan dhewe wis nulis trik ngisolasi diri.
          2. Komentar wis dibusak.
        4. sindikalis
          sindikalis 4 april 2020 14:51
          +3
          Kutipan saka Svarog
          perasaan yen dheweke mbales dendam marang warga Rusia, nanging apa sing ora jelas ..

          Pamrentah, adol sumber daya alam ing luar negeri lan narik kabeh bathi ing kana, duwe kamardikan finansial saka rakyat. Lan ora mung kamardikan. Rakyat kanggo pamrentahan kuwi ora dadi alangan, nanging bisa dadi mungsuh sing bisa ngaku sumber daya alame.
      3. Malyuta
        Malyuta 3 april 2020 09:28
        + 35
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Sapa sing bakal mbayar sewa, pemanasan, banyu, listrik, komunikasi - yen kabeh perusahaan tetep ing omah?

        Pensioners, metu saka pakulinan, bakal mbayar kanggo omah lan layanan komunal saka pensiun, nanging presiden lawas-wektu ora ngomong apa apa kanggo liyane saka warga. Paling kamungkinan, purgomer pribadine bakal ngomong mengko, nanging iki ora tartamtu.
        1. Campanella
          Campanella 3 april 2020 21:25
          + 13
          Iku bakal muni persis kaya:
          "Ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus!"
          "Mboten ngertos.."
          "Но капитализм выбрал народ.."
          "Kahanan angel sing ana gandhengane karo coronovirus lan krisis global nyebabake ..."
          "Kita siap kanggo tantangan ..."
          lsp. lsp.
      4. kelip-kelip
        kelip-kelip 3 april 2020 15:44
        +9
        Kita bisa urip sanajan ana (mungkin - panguwasa)
        "Ing Kursk, ing pabrik lenga motor lan petrokimia Polymerium, bengkel anyar kanggo produksi antiseptik lan disinfektan dibukak lan dilengkapi kanthi cepet kanthi nggunakake kapasitas kompleks produksi sing kasedhiya kanggo perusahaan. Kabeh peralatan lan personel sing bisa ditindakake wis melu. ing produksi anyar, ngenalake jadwal kerja telung shift. antiseptik wis luwih saka 25 ton saben dina.
        Marang panguwasa nglirik
        1. Essex62
          Essex62 5 april 2020 13:49
          0
          Wong sing kuat nglakokake perusahaan! Rusia ora dadi aktif lan gedhe-gedhe.
          Babagan kang diarani. karantina, ana anggepan yen prau kasebut sengaja diguncang. Provoke lan remuk. Kesel main ing negara kesejahteraan lan golek obligasi. Gendéra Pengawal Putih ora bisa ditindakake ing ngarep formasi bebarengan karo palu lan arit. Katon kaya klinik. Mbok menawa dheweke mutusake kanggo nemtokake ideologi kasebut. Pasien hipertensi umur 60 taun ora bisa dadi alangan maneh. Salam kanggo USSR sosial.
    2. Peter Poroshin
      Peter Poroshin 3 april 2020 07:26
      -15
      Valera, valera ... gampang uncalan apel bosok, nanging apa sampeyan bisa ngomong, dear!
      1. Keong N9
        Keong N9 3 april 2020 10:22
        + 25
        Apa sing ana ing ngarep: ambruk utawa slamet?

        Ahead ... Antarane liyane, ana uga sowing ahead, nyiapake tunas kanggo tanduran. Utawa wong-wong sing nggawe "penyisihan diri" iki percaya yen gulungan lan produk liyane, woh-wohan lan sayuran tuwuh ing wit? Nanging, Vovka mung mikir kaya ngono (elinga kartun kasebut), mula ora nggumunake, iki misale jek mikir kanthi cara sing padha, kaya peralatan bakal disiapake kanggo kampanye nyebar, lan plowing lan sowing bakal ditindakake kanthi jarak jauh. ngguyu Ya, lan apa anane mikir bab sowing-fi, iku cilik banget, iku dudu urusane bendaran kanggo mikir bab sepele, metu, supaya gajah mikir, dheweke duwe sirah gedhe, lan ana. trunk .... nanging tuan-tuan, menyang Kremlin panganan bakal diangkut menyang Borovikha lan saka Argentina kanthi pesawat khusus, yen ana perlu ... ya
        1. Andrey VOV
          Andrey VOV 3 april 2020 10:47
          -17
          Sowing bakal ditindakake kaya biasane, aja kuwatir,
          1. Malyuta
            Malyuta 3 april 2020 11:05
            + 31
            Kutipan: Andrey VOV
            Sowing bakal ditindakake kaya biasane, aja kuwatir,

            Yen sampeyan maksud kuburan, banjur "musim sowing" ana ing saindhenging taun, kanggo sawetara taun pungkasan wis "sown" liyane lan liyane thickly.
            1. Andrey VOV
              Andrey VOV 3 april 2020 11:27
              -8
              Kanggo wong wuta, mangsa nyebar wiwit kaya sing dikarepake, sanajan sadurunge jadwal amarga awal musim semi, wiji diasinake, pupuk digawa menyang sawah, peralatan ana ing baris, dadi yen ora ana ing subyek, banjur ngadeg. pojok
              1. Goblin1975
                Goblin1975 3 april 2020 12:20
                + 22
                Kutipan: Andrey VOV
                Kanggo wong wuta, mangsa nyebar wiwit kaya sing dikarepake, sanajan sadurunge jadwal amarga awal musim semi, wiji diasinake, pupuk digawa menyang sawah, peralatan ana ing baris, dadi yen ora ana ing subyek, banjur ngadeg. pojok

                Sowing, mesthi, bakal dileksanakake. Ing prices apa, carane akeh apa pungkasanipun bakal biaya saka potong anyar, iki isih pitakonan secondary.
                Nanging krisis kasebut mesthi bakal nyerang sektor swasta. Kaping pisanan, kanggo warga musim panas, amarga. gerakan diwatesi. Lan ditambah toko sing adol wiji, pupuk lan bahan kimia ditutup. Sengaja, aku mung nelpon rantai toko - Antarane Kembang (Voronezh), operator mangsuli yen toko ora bisa digunakake, mung basis grosir.
                Aku wong, kaya akeh ing musim semi, peduli babagan kebon - pruning, klamben ndhuwur, nyemprot. Nanging taman kasebut ana ing Tanah Air cilik, 200 km adoh. saka Voronezh. Iku ora bisa metu karo pruning, Aku nelpon bapakku sawise uyuh kanggo nggunakake remnants saka ancang-ancang pungkasan taun. Mesthi wae, ora bakal cukup kanggo kabeh kebon, sanajan kanggo perawatan lengkap (52 wit), uga, kaya sing bakal ditindakake, bakal ngolah spesies sing paling rawan. Liyane karya ditundha nganti aku teka.
                Kebon iku tega, pungkasan mangsa panas ana peaches sange (taun katelu wiwit padha wiwit menehi harvest), lan ing umum uga diklumpukake koleksi apik saka varieties apricots, cherries manis, plums, pears, wit apel, cherries. Ana anggur, gooseberries, raspberries. Varietas dipilih miturut kadewasan lan panggunaan sing dikarepake. Ora mung kanggo awakku dhewe, nanging uga kanggo sedulur sing cedhak lan kanca-kanca. Nanging isih apik yen bapakku bisa lan paling ora bisa nguwasani paling ora bagean saka karya tanpa aku. Nanging apa sing bakal ditindakake warga musim panas lan pamilik pribadi liyane, sing ora bakal lunga utawa ora ana saham?
                Inggih, cetha yen wong bakal duwe sawetara jinis panen, nanging kerugian uga ora cilik. Sawetara mung ora bakal bisa miwiti kerja landing ing kahanan kasebut. Nanging iki (giliran, blanks) kanggo akeh uga minangka tambahan penting kanggo meja. Lan iki bakal duwe pengaruh mengko.
                1. Vadim237
                  Vadim237 4 april 2020 10:46
                  -5
                  Lan apa sing bakal ditindakake warga musim panas yen dheweke lunga lan nyekel coronovirus - 10% saka wong-wong mau mesthi ora ana ing kebon.
                  1. IS-80_RVGK2
                    IS-80_RVGK2 4 april 2020 19:23
                    0
                    Bakal ana 10% luwih sithik panuku produk sampeyan. Dadi sampeyan bisa ndeleng masa depan kanthi optimis. Inggih, anggere isih ana.
              2. Malyuta
                Malyuta 3 april 2020 14:15
                + 35
                Kutipan: Andrey VOV
                Kanggo wong wuta, mangsa nyebar wiwit kaya sing dikarepake, sanajan sadurunge jadwal amarga awal musim semi, wiji diasinake, pupuk digawa menyang sawah, peralatan ana ing baris, dadi yen ora ana ing subyek, banjur ngadeg. pojok

                Nyuwun pangapunten, nanging aku arep takon, apa sampeyan nanem optimisme ing kita kanggo dhuwit utawa metu saka kapercayan?
                Gambar langsung ditampilake dhewe, gunung kanthi ati-ati pickled wiji Walanda, kabeh lapangan kebak pupuk, ing wiwitan ana "Giras" lan "Katarpillers" karo bahan bakar diesel, resik minangka luh bayi, ing 100 rubles saben liter (rega). ing dokumen bisa beda-beda saka kasunyatan), lan kanggo pembalap traktor, peta spasi diisi menyang tablet lan navigator nemtokake rute kanggo pungkasan wektu. Idih!!!!
                Dadi ing wayah sore M. ujar manawa kabeh apik lan aku pengin percaya, nanging isin yen Radishchev uga sinau akeh sawise lelungan saka St. Petersburg menyang Moskow.
                Вот и я, еду по области , гляжу по сторонам и не вижу ни техники, ни славных комбайнёров и прекрасных трактористов, ни распаханных полей, ни тучных стад КРС, не везёт мне , всё больше заросшие берёзками поля попадаются, да остовы бывших свинарников и коровников с выложенными логотимами студ стройотрядов и датами 70-80ых гг. Печаль, а вы везунчик, вы же в теме! hi
                1. Andrey VOV
                  Andrey VOV 3 april 2020 14:42
                  -5
                  Dear, ora kanggo dhuwit, utawa tanpa dhuwit, Aku wrote carane iku ing APO kita, lan karo liyane ing wilayah kita, iku ora ana guna kanggo embellish gambar, iku gampang kanggo mriksa. Luwih saka 10 ewu ton pupuk sing dituku lan digawa bali ing wulan November Desember, luwih saka XNUMX ewu ton pupuk saiki diolah, saltpeter digawa metu menyang sawah, wiji gandum disiapake kanggo nyebar, traktor lan gabungan lan liya-liyane. peralatan secara harfiah ngadeg ing baris lan dipriksa dening kepala mekanik,
                2. Andrey VOV
                  Andrey VOV 3 april 2020 14:45
                  -1
                  Gandum, ampas tebu uga dikirim menyang pelabuhan, gerbong obah kanthi jelas, kabeh karyawan nganggo topeng lan respirator, departemen komersial lan departemen akuntansi adoh.
                3. Vadim237
                  Vadim237 4 april 2020 10:53
                  -2
                  Rampungake rengekmu ing taun iki, area tanduran bisa nambah 13% amarga tambah akeh permintaan ing donya kanggo panganan, lan kandang babi anyar lan peternakan liyane biasane dibangun ing sisih kidul Rusia.
              3. 210okv
                210okv 4 april 2020 18:14
                +3
                Bener, kita wis metu saka Wilayah Krasnodar. Nyedhaki musim gugur, kita bakal ngidak-idak tanduran KAMAZ sing ditanam ing pelabuhan, ing Afrika lan ing BV ..
        2. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 3 april 2020 11:22
          -1
          nyebar miturut rencana, paling ora ing Wilayah Krasnodar, kabeh kaya biasane
          1. Keong N9
            Keong N9 3 april 2020 11:42
            +7
            iya ta? Inggih, matur nuwun Gusti, temenan iki "isi":
            Kampanye panyebaran ana ing ancaman telat amarga rezim mandhiri ing wilayah Rusia. Pamrentah mung mbatesi pegaweyane para pegawe lawas, nanging para petani ora bisa entuk silihan, bahan bakar lan suku cadang kanggo mesin. Para petani dhewe ndeleng cara metu ing easing pajak lan situs web khusus.

            Petani ing wilayah Novosibirsk nunggu masalah saka kolega saka wilayah Moskow - tetanèn wis nandhang sangsara marga saka rezim ngisolasi diri. Minangka Oleg Sirota, produsen keju cedhak Moskow, saiki produsen tetanèn ora bisa njupuk silihan kanggo suku cadang, peralatan lan bahan bakar lan pelumas sadurunge musim nyebar, amarga bank-bank ditutup. Agraris dislametake karo dana mikro daerah, gaweane dijaluk dilanjutake.

            Masalah liyane yaiku perusahaan pertanian ora bisa nampa subsidi yen duwe tunggakan pajak. Ing wektu sing padha, wilayah bisnis cilik liyane bisa santai saka beban pajak nganti 1 Mei.

            Kajaba iku, wong tuwa sing umure luwih saka 65 taun ora bakal bisa kerja ing lapangan lan ing pabrik amarga rezim ngisolasi diri. Vladislav Korochkin, ombudsman kanggo masalah sing ana hubungane karo penghapusan pelanggaran hak-hak pengusaha ing bidang phytosanitary, pengawasan Veterinary lan pengawasan ing bidang produksi wiji, marang kp.ru yen luwih apik kanggo pensiunan ngetokake cuti sakit.

            https://www.nsk.kp.ru/online/news/3818133/
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 3 april 2020 11:59
              +1
              paling mungkin dump!!! ing Wilayah Krasnodar, kabeh perusahaan pertanian kalebu ing dhaptar lan kerja kaya biasane
              1. BARKHAN
                BARKHAN 3 april 2020 15:02
                0
                Kutipan: Nastia Makarova
                paling mungkin dump!!! ing Wilayah Krasnodar, kabeh perusahaan pertanian kalebu ing dhaptar lan kerja kaya biasane

                Aku maca tulisan-tulisan kasebut, diarani kanca sing ana ing subyek wilayah Penza ... wong tani wis kerja keras ing sawah, aku percaya.
                Kanggo bisnis cilik-menengah, ana rong cara. Ana bisnis sing ora perlu apa-apa .... Kaya restoran larang lan agen perjalanan asing, pusat kebugaran lan McDonalds. udhara bakal mabur. Ora suwe. ora bakal keluwihan income, lan supaya ora mati keluwen, scum iki kudu bisa hard, uga, utawa metu menyang dalan kanggo buzz.
                Aku iki wong sing kerja keras, aku entuk urip kanthi kerja sing jujur, lan aku tansah jijik ndeleng akeh parasit sing nglemu spekulan. Yen dadi ala banget lan ana sistem jatah, spekulan kudu ditembak ... Lan iki wis dadi kediktatoran, ora bakal ana pejabat ing masyarakat iki. Secara fisik, ora bakal ana.
                В 2007 я переехал из Москвы на малую родину в Пензу .На землю моего прапрадеда и прадеда четырежды раскулаченных ,из 14 детей от голода выжили 4 ...Построил дом своими руками и всю сопутствующую инфраструктуру.Скупил два участка земли соседних.Есть теплицы,парники,пчёлы...Есть запас продуктов и денег лет на пять,есть оружие всё это защитить.И благодарен Богу ,что не толкаюсь задницами сейчас в Москве со спятившим паразитарным планктоном и не пухну от безделья и безнадёги,пялясь в окно на пустые улицы.
                Ora ana owah-owahan ing uripku, kajaba kekurangan tunggangan warga musim panas sing mabuk ...
                Matur nuwun kanggo Roman kanggo artikel kasebut. Akhir-akhir iki, kepiye kedadeyan ...
                Lan, ya, ora suwe kita bakal duwe negara sing beda banget.
                1. IS-80_RVGK2
                  IS-80_RVGK2 4 april 2020 19:26
                  0
                  Apa sampeyan ngerti yen sampeyan mung nulis omong kosong?
                2. Essex62
                  Essex62 5 april 2020 14:10
                  +2
                  Mesthi bakal. Aku ndhukung sampeyan kanthi iman, Sergey. Kabeh jurusan bakal ilang, pitik, plankton kantor lan liya-liyane. Lan cucumbers karo madu, thukul dening sampeyan, bakal nyang-nyangan ing prices USSR. Lan kabeh situs konstruksi ekonomi nasional iki bakal cepet-cepet lan diisi maneh ing wayah wengi. Mung kanggo iki, ing sistem politik, perlu rada mbenerake lan nyelehake saben wong ing skala gaji miturut skala tarif, nasionalisasi sumber daya, lan liya-liyane kanggo ngatasi resistensi borjuis borjuis, kanggo break lan reformat. psikologi wong enom keracunan dening propaganda paling murni lan konsumerisme.
                  Sampeyan mesthi pinter, karo wong inti. Aku ngormati pendapat sampeyan ombenan nanging romantis irredeemable.
              2. 210okv
                210okv 4 april 2020 18:18
                0
                Dheweke mesthi kerja, nanging aku kerja ing salah sawijining.
            2. Andrey VOV
              Andrey VOV 3 april 2020 12:29
              -6
              Kabeh silihan luwih disenengi, produser tetanèn nampa lan ngetokake subsidi luwih dhisik, kanggo bahan bakar lan pelumas sing padha, pupuk, ya, bakal angel kanggo warga musim panas.
          2. DED_peer_DED
            DED_peer_DED 3 april 2020 14:56
            +7
            Kutipan: Nastia Makarova
            paling ing Wilayah Krasnodar, kabeh kaya biasane

            Ing Wilayah Krasnodar, umume - karantina. Wiwit dina iki, kabeh lalu lintas dilarang kanggo transportasi sing ora duwe pass, ing antarane pemukiman lan ing jerone, kanthi lengkap. Ing kutha cilik kita, cedhak administrasi, ana wong akeh (padha mlayu saka virus, massal ...) nyoba ngalahake pass.
            Bratelnik ora bisa kerja sajrone 3 dina, dheweke kerja minangka loader ing kantor grosir pribadi (resmi diadegake) adol topeng, sarung tangan, serbet sanitasi, kertas jamban, peralatan makan sing bisa digunakake, lan liya-liyane. "penting". Babagan liyane, aku meneng.
            1. 210okv
              210okv 4 april 2020 18:21
              0
              Babagan liyane. Kita duwe bis ing perusahaan, mesthi ora trep, umume wis biasa karo mobil.
        3. DED_peer_DED
          DED_peer_DED 3 april 2020 14:47
          +2
          Ahead ... Antarane liyane, ana uga sowing ahead, nyiapake tunas kanggo tanduran. Utawa wong-wong sing nggawe "penyisihan diri" iki percaya yen gulungan lan produk liyane, woh-wohan lan sayuran tuwuh ing wit?



          "Wong manca bakal nulungi kita, Kulon karo kita!" Ostap Bender
        4. Altona
          Altona 3 april 2020 15:44
          + 16
          Kutipan: Keong N9
          Utawa apa wong-wong sing nggawe "pengasingan diri" iki percaya yen gulungan lan produk liyane, woh-wohan lan sayuran tuwuh ing wit?

          ----------------------------
          Dheweke ora bisa ngatur jahitan topeng, apa sing bisa dakkandhakake. Padha ngirim pesawat luwih cepet kanggo larang Trampoule. "Cabut sanksi, sayangku, sijine tembung sing apik marang pangeran Saudi kanggo gabungan minyak kita."
          1. Keong N9
            Keong N9 3 april 2020 16:25
            +9
            Padha ngirim pesawat luwih cepet kanggo larang Trampoule.

            Secara pribadi, aku ora yakin manawa "bantuan kamanungsan" iki digawa menyang Amerika Serikat kanthi cepet. nglirik Saiki Kremlin nyoba banget kanggo ngrampungake "masalah" karo Saudi. Lan kanggo iki akeh perkara sing dibutuhake, lan Amerika Serikat setuju dadi perantara .... nglirik
            1. Komentar wis dibusak.
          2. Vadim237
            Vadim237 4 april 2020 10:58
            -3
            В день России нужно примерно 900 миллионов одноразовых масок такое количество в сутки не реально делать на это нужно 10 миллионов человек что бы каждый из них шил по 100 штук в день - проще каждому для себя шить.
            1. kelip-kelip
              kelip-kelip 4 april 2020 20:06
              0
              Rusia mbutuhake udakara 900 yuta saben dina
              Kenapa akeh banget?
        5. kelip-kelip
          kelip-kelip 3 april 2020 15:53
          -9
          Ing ngarep yaiku kampanye nyebar, nanging panguwasa ora nindakake apa-apa - bener?
          "Ing Kursk, ing pabrik lenga motor lan petrokimia Polymerium, bengkel anyar kanggo produksi antiseptik lan disinfektan dibukak lan dilengkapi kanthi cepet kanthi nggunakake kapasitas kompleks produksi sing kasedhiya kanggo perusahaan. Kabeh peralatan lan personel sing bisa ditindakake wis melu. ing produksi anyar, ngenalake jadwal kerja telung shift. antiseptik wis luwih saka 25 ton saben dina.

          Padha diprodhuksi dening sawetara pabrik Moscow.

          Rostec ngasilake respirator antimikroba sing nglindhungi virus lan jinis mikroorganisme sing ana ing udhara.
          1. 210okv
            210okv 4 april 2020 18:22
            +1
            Lan ing ngendi ALL iki?
            1. kelip-kelip
              kelip-kelip 4 april 2020 20:04
              -3
              Lan ing ngendi ALL iki?

              Kaping pisanan, para pekerja ing sektor penting, sing kerjane ora bisa mandheg, bakal dilengkapi peralatan khusus.

              Sawise kabeh liyane. Kira-kira ing pungkasan April, akeh perusahaan bakal diwenehi peralatan khusus: antiseptik, topeng, respirator (yen perlu, sandhangan kerja, pemindai termal sing bisa ndeteksi wong kanthi suhu dhuwur ing wong akeh, lsp.)
              Kajaba iku, Kementerian Pertahanan mbangun 16 pusat medis modular multifungsi ing saindenging negara kanthi cepet. 8 direncanakake bakal dibangun ing 30 April, lan 8 sing isih ana ing 15 Mei.

              Ngasingake diri dibutuhake kanggo mungkasi tuwuhing penyakit sajrone sawetara wektu nalika ana cara khusus.
              We ngaso, nalika bagean liyane saka negara plows 24/7
  2. amatir
    amatir 3 april 2020 07:11
    + 34
    Kasus langka nalika aku setuju karo artikel politik R. Skomorokhov.
    1. Stas157
      Stas157 3 april 2020 07:21
      + 43
      Quote: Amatir
      Kasus langkanalika aku kanthi setuju karo artikel politik R. Skomorokhov.

      Alhamdulilah ana wong liya sing biasane setuju karo penulis. Lan iki ora umum!

      Dadi, ora ana istilah kasebut. Ana karantina. Ana darurat. Ana darurat. Lan ora ana isolasi. Dadi, apa setengah negara dikuwasani?

      Nanging aku isih ora ngerti kenapa dheweke ora ngumumake karantina ing negara kasebut, nanging tumindak kaya nalika karantina! Apa trik maneh?
      1. Gardamir
        Gardamir 3 april 2020 07:41
        + 51
        Aja fokus. Negara iki dikuwasani dening wong duraka. Zero tanggung jawab, nanging ora bakal kantun dhewe.
        1. Aku mikir logis ... episodik
          Aku mikir logis ... episodik 3 april 2020 08:24
          + 34
          "Ответственности ноль" Совершенно верно, так как Обнулятство, вкючая Обнулятство ответственности сейчас узаконено и в моде.
        2. Malyuta
          Malyuta 3 april 2020 09:47
          + 29
          Kutipan: Gardamir
          Negara iki dikuwasani dening wong duraka. Zero tanggung jawab, nanging ora bakal kantun dhewe.

          Quote: Aku mikir logis ... episodik
          Tanggung jawab nol "Iku bener, amarga Zeroing, kalebu tanggung jawab Zeroing, saiki wis sah lan dadi mode

          Quote: Aku mikir logis ... episodik
          Tanggung jawab nol "Iku bener, amarga Zeroing, kalebu tanggung jawab Zeroing, saiki wis sah lan dadi mode

          Soko alus comrades sampeyan nelpon crooks lan maling.
        3. dva36
          dva36 3 april 2020 10:45
          + 12
          Apike, wong duwe 6 minus. Sapa sing padha setuju karo para panguwasa kita?
          1. Malyuta
            Malyuta 3 april 2020 11:10
            + 27
            Kutipan saka: dva36
            Apike, wong duwe 6 minus. Sapa sing padha setuju karo para panguwasa kita?

            Salah siji bot, utawa sing cocog karo sistem, nanging isih ana "detasemen Putin", nanging crita sing beda.
            1. wong Suci
              wong Suci 3 april 2020 15:44
              +7
              Ekstra ing patemon Presiden Vladimir Putin karo Petersburgers ing Februari yaiku, antarane liyane, karyawan perusahaan Yevgeny Prigozhin. Iki ditulis dening Angkatan Udara, sing sinau biografi sawetara peserta ing rapat iki. Utamane, kaya ing ngisor iki saka investigasi wartawan, bocah wadon sing difoto karo Putin sajrone rapat kasebut minangka kepala departemen salah sawijining sumber informasi Prigozhin. Kajaba iku, pejabat St. Petersburg katon ing antarane wong sing nonton. Presiden ngomong karo warga kutha sawise dheweke nyelehake kembang ing monumen kanggo walikota kutha Anatoly Sobchak, salah sawijining peserta ing rapat iki, Zinaida Belikova, banjur takon marang kepala negara carane urip kanthi pensiun 10 rubel.
          2. Nyrobsky
            Nyrobsky 3 april 2020 14:03
            -5
            Kutipan saka: dva36
            Sing nggumunake, wong duwe minus 6. Sapa sing setuju karo penguasa kita?

            Lan apa sampeyan mikir, saben wong kudu mlaku ing formasi siji lan mlaku menyang drum, preduli saka drummer ngalahake irama utawa ora kanggo irama? Ana kritik ing artikel kasebut, nanging ora ana pitunjuk cilik babagan carane nindakake kanthi beda. Ing Italia, Spanyol lan Amerika Serikat, langkah-langkah kuarantin ditindakake telat, asile yaiku kematian ing posisi utama. Ну ладно, пойдём от противного, так, как по мнению автора статьи было бы правильно, а именно - карантина и самоизоляции нет, народ массово перемещается в общественном транспорте и тусуется по торговым центрам, шарахается по всем городам и весям страны и евроазиатским туристическим околоткам подвозя новые порции мутировавшего вирусного штамма, щедро делясь заразой "обчихивая" домочадцев, соседей и коллег по работе. Заражаемость в сутки будет расти не на десятки или сотни, а на тысячи, смертность вырастет пропорционально, стационаров и больничных коек хватать не будет, аппаратов ИВЛ соответственно тоже(их и так не густо), медперсонал у нас не из "гранита отлит" а как бы тоже состоит из того же набора ДНК и хромосом и соответственно будет выбывать по причине того же заражения. Kabeh brigade, karyawan kantor, limang tukang roti ing toko roti, lan liya-liyane. Apa iki bakal luwih gampang kanggo pengusaha? Ing siji amben ana pengusaha, ing amben liyane iku pekerja keras, lan loro-lorone disambungake menyang ventilator sing padha! Lan apa, nishtyak! Wong sing lara yaiku cuti lara sing dibayar yen ora ana wong sing kerja keras ing papan kerja sajrone cacat, lan pengusaha sing padha bakal mbayar nalika produksine nganggur. Pasien minangka biaya anggaran kanggo perawatan ing rumah sakit. A lik lara teka kanggo polishing kuku utawa nindakake rambute lan "mbucal" hairdresser, sing, yen slamet, bakal mbayar sewa, utawa bisa uga ora. barbershop ditutup lan ora entuk apa-apa, utawa mung mati. Ing cendhak, "asil" negatif kanggo "UKM" bakal padha, nanging digayuh ing cara sing beda. Bisa ditebak manawa ing kasus iki artikel sing bakal ngrusak maneh bakal dirilis, nanging ing topik - "Napa ora ana karantina lan liburan, kaya ing saindenging jagad?" utawa "Para panguwasa ngrusak masarakat tanpa ngenalake langkah-langkah pengasingan diri sing ketat!". Автор утверждает то, что "каникулы"и"простой" ни чем не обеспечены, но вчера Мишустиным была озвучена цифра в 1,5 трлн.рублей которые правительство планирует выделить именно на эти цели. Saiki, minangka counterargument, sampeyan bakal ngomong yen dhuwit iki diparengake kanggo njarah-rayah. Aku ora mbantah manawa sebagian bisa uga ana pilihan kasebut lan bagean saka dana bakal dicolong kanggo tujuan liyane. Nanging kenapa tansah lan kabeh ditampilake kanthi cara sing negatif lan kabeh mesthi ala? Dheweke ora nyedhiyakake dhuwit - ala, dheweke nyedhiyakake dhuwit - uga ala, dheweke ora ngenalake karantina, ala, dheweke ngenalake karantina, categorically ala! Nalika iku apik? Mungkin kita kudu pindhah saka politisasi krisis lan mung nuduhake pikiran kolektif? Ing Syktyvkar, siji dokter sing ora kesel nginfeksi 55 pasien rumah sakit karo koronavirus, loro sing tiwas nganti saiki. SIJI!!!!! 53 lara 2 mayit! Pira maneh sampeyan mikir yen perlu kanggo nginfèksi lan nyopir wong menyang peti mati, supaya bisa ngeruk mburi sirah kanggo kesimpulan, apa ora luwih apik kanggo mbatesi kontak wong kanthi lungguh ing omah? Wit cemara wis ambruk, mung minggu pisanan karantina, lan ramalan negatif kanggo Rusia wis digawe sajrone limang taun sabanjure, sanajan kasunyatane, kabeh negara saiki mlaku miturut algoritma sing padha. Nanging miturut sawetara komentator, iki bisa ditindakake kanggo kabeh negara, nanging kanggo Rusia ora mungkin. Если пожары и наводнения "ТАМа", то это стихийное бедствие и принимаемые там меры беспрецедентны по здравой логике и смыслу, а если пожары и наводнения "ТУТа", то это власть не правильная, да и страна какая то не очень.
            1. Svarog
              Svarog 3 april 2020 14:57
              + 14
              Ana kritik ing artikel kasebut, nanging ora ana petunjuk cilik babagan cara nindakake kanthi beda

              Dmitry, kanggo kula, iku perlu kanggo nindakake iki:
              - Nalika informasi babagan virus anyar muncul ing China, tim spesialis kita mesthine ana lan nggawa conto menyang Rusia kanggo sinau, nalika ngawasi apa sing kedadeyan ing China ..
              Salajengipun, sawise ngerti ancaman kasebut, langsung nutup tapel wates, kabeh sing teka kanggo karantina ..
              Iki babagan tahap awal .. Nanging kaya sing dideleng, kita wis slovenliness lengkap lan ora nggatekake, kita nutup tapel wates, salah siji sing pungkasan ing donya .. Apa sing bakal kelakon yen ana virus sing luwih serius? Ya, kabeh wong mung bakal menyang swarga .. lan ora ana Rusia. Kanggo kantun kasebut, dheweke bakal nyelehake tembok ing USSR .. nanging ora ana sing kudu disalahake ..
              Yen babagan kahanan sing wis ana, mula negarane kok ilang? Napa negara darurat ora diumumake? Inggih, ayo ngasingake diri.. nanging negara kudu nanggung biaya warga kanggo isolasi.. Diangkah, transfer dhuwit menyang kertu saben wong kanggo apa sing dibutuhake.. Bayar keperluan warga wulan iki, mbantu usaha cilik lan menengah. Banjur bisa ngomong Ya, pemerintah ngurus wargane.
              1. Nyrobsky
                Nyrobsky 3 april 2020 15:23
                -1
                Kutipan saka Svarog
                Dmitry, kanggo kula, iku perlu kanggo nindakake iki:
                - Nalika informasi babagan virus anyar muncul ing China, tim spesialis kita mesthine ana lan nggawa conto menyang Rusia kanggo sinau, nalika ngawasi apa sing kedadeyan ing China ..

                Ahli virologi kita nampa conto galur saka China kanthi cepet, nanging iki dudu teka-teki bocah-bocah lan kudu digarap kanthi rinci, sing ora cepet. Genom kasebut dideskripsikake, galur kasebut dibandhingake karo conto Eropa, lan sawetara beda dicethakaké. Padha kerja.
                Kutipan saka Svarog
                . Nanging, kita bisa ndeleng, kita wis slovenliness lengkap lan disregard, kita nutup tapel wates, salah siji saka pungkasan ing donya.
                Aku uga, kanggo kasunyatan sing iku perlu kanggo nutup sadurunge sasi lan setengah.
                Kutipan saka Svarog
                Yen babagan kahanan sing wis ana, mula negarane kok ilang? Napa negara darurat ora diumumake? Oke, isolasi diri.

                Penulis nesu sumpah kanggo apa negara wis ngenalaken, lan sampeyan kanggo apa durung ngenalaken.
                Kutipan saka Svarog
                Inggih, ayo ngasingake diri.. nanging negara kudu nanggung biaya warga kanggo isolasi.. Diangkah, transfer dhuwit menyang kertu saben wong kanggo apa sing dibutuhake.. Bayar keperluan warga wulan iki, mbantu usaha cilik lan menengah. Banjur bisa ngomong Ya, pemerintah ngurus wargane.
                Bener, nanging dina iki mung dina kaping lima saka "preian" lan aku ora bisa mbayangno carane bisa kanthi cepet nransfer jumlah dana menyang akun saben wong sajrone periode kasebut. Ing kasus apa wae, wektu dibutuhake kanggo njlentrehake jumlah sing dibutuhake karo wilayah kasebut. Ing kene, mbok menawa, bisnis uga kudu menehi voting ing wangun aplikasi kanggo jumlah kerugian sing ditindakake. Negara ora bisa sembarangan ngisi yuta kanggo saben pengusaha individu karo turnover saka 100 ewu rubles. Kabeh iki kudu ditindakake liwat wong-wong sing sampeyan sebutake wingi, yen ora oke, ing wayah bengi - para birokrat. Nanging, kaya mangkene, negara dhewe ora nolak kewajiban kanggo populasi lan bisnis, nanging kepiye carane nindakake iku pitakonan liyane. Umumé, aku wrote ora kabeh iku nishtyak lan ora ana alesan kanggo badhan, nanging ora perlu kanggo kebacut politicize topik iki. Iki minangka tingkat bencana alam, dudu Wishlist individu, politisi individu. Oke, ayo njupuk penghapus, mbusak Putin, nulis Dorogin, kepiye, saiki, bakal mbantu nglawan koronavirus?
                1. Svarog
                  Svarog 3 april 2020 15:32
                  +9
                  Kutipan: Nyrobsky
                  Iki minangka tingkat bencana alam, dudu Wishlist individu, politisi individu. Oke, ayo njupuk penghapus, mbusak Putin, nulis Dorogin, kepiye, saiki, bakal mbantu nglawan koronavirus?

                  Iki dudu bencana alam, kahanan iki bisa ditebak lan cukup diarepake.. kaya sing dakcritakake ing ndhuwur, sikap sing ora peduli lan sloven saka layanan khusus lan pejabat sing dadi masalah kanggo warga. Lan kita duwe sikap kaya ngono ing kabeh, lan sing mbangun vertikal iki lan sing nggawe sistem iki sing kudu disalahake .. Mulane, wong sing mimpin negara kita penting banget .. lan wis mimpin kanggo 20 taun..
                  1. Nyrobsky
                    Nyrobsky 3 april 2020 15:56
                    0
                    Kutipan saka Svarog
                    Iki dudu bencana alam, kahanan iki bisa ditebak lan cukup diarepake .. kaya sing dakcritakake ing ndhuwur, justru sikap sing ora peduli lan slovenly saka layanan khusus lan pejabat. Lan kita duwe sikap kaya ngono ing kabeh, lan sing mbangun vertikal iki lan sing nggawe sistem iki sing kudu disalahake .. Mulane, wong sing mimpin negara kita penting banget .. lan wis mimpin kanggo 20 taun.

                    Pasemon bab ora tumindak pemerintah, jambs, mbangun sistem sing ndhukung oligarki, etc. Aku uga ngerti sampeyan, nanging ayo padha ndeleng kabeh. Kanggo nindakake apa? Putin lan pamaréntahan mundur, pemilihan anyar, pambentukan pamaréntahan anyar lan kabinèt menteri, nasionalisasi bank lan sektor minyak lan gas, lsp. lsp. Nah, kepiye babagan coronavirus? Apa kita bakal perang sawise kabeh acara kasebut? Dadi acara kasebut bakal paling sethithik sawetara taun, utawa luwih, lan infeksi kasebut, yen ora dilawan lan diidini mbusak, sapratelon saka populasi bakal mudhun.
                    1. Svarog
                      Svarog 3 april 2020 16:02
                      +8
                      Kutipan: Nyrobsky
                      Lan kepiye babagan coronavirus?

                      Apa sing kudu ditindakake, saiki ora ana apa-apa kajaba lungguh ing awake dhewe .. ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngencengi tes lan kudu ana ing saben kutha.. jaman iki.. hi
                      1. Nyrobsky
                        Nyrobsky 3 april 2020 16:08
                        0
                        Kutipan saka Svarog
                        Kutipan: Nyrobsky
                        Lan kepiye babagan coronavirus?

                        Apa sing kudu ditindakake, saiki ora ana apa-apa kajaba lungguh ing awake dhewe .. ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngencengi tes lan kudu ana ing saben kutha.. jaman iki.. hi

                        Dadi kita teka menyang konsensus. hi Aku wiwitane nulis babagan iki yen karantina lan ngasingake awake dhewe minangka langkah sing ora bisa ditindakake. Lan negara, mesthi, minangka inisiator acara kasebut, kudu mangsuli marang rakyat kanthi netepi kewajibane kanthi lengkap.
                      2. Vadim237
                        Vadim237 4 april 2020 11:02
                        0
                        Tes ora bakal mbantu sampeyan - amarga sampeyan lan wong liya bisa kena infeksi paru-paru sawise lulus - sampeyan bakal nyoba tes saben dina.
                2. AAG
                  AAG 5 april 2020 12:19
                  -1
                  Nyrobsky:
                  "Virolog kita nampa conto galur saka China kanthi cepet."
                  Ing TV dina iki padha ngandika (Aku ora ngelingi posisi, misale jek, saka Rospotrebnadzor) ing Interview sing conto pisanan ditampa saka Australia (!).
                  1. Nyrobsky
                    Nyrobsky 5 april 2020 22:48
                    0
                    Kutipan saka AAG
                    Nyrobsky:
                    "Virolog kita nampa conto galur saka China kanthi cepet."
                    Ing TV dina iki padha ngandika (Aku ora ngelingi posisi, misale jek, saka Rospotrebnadzor) ing Interview sing conto pisanan ditampa saka Australia (!).
                    Aku ora ngomong babagan saka ngendi conto pisanan ditampa, nanging mung nuduhake manawa conto saka China ditampa kanthi cepet, sing, amarga hubungan sing dipercaya antarane Beijing lan Moskow, minangka fenomena sing normal.
              2. Pribadi89
                Pribadi89 3 april 2020 15:28
                +6
                Negara iki digawe kanthi tujuan siji - kanggo njarah-rayah wilayah tilas USSR.
                1. Vadim237
                  Vadim237 4 april 2020 11:06
                  -5
                  Yen ana sing ngrampok lan terus ngrampog, mula iki wong-wong sampeyan saka Komite Pusat CPSU lan sampah partai komunis liyane.
                  1. IS-80_RVGK2
                    IS-80_RVGK2 4 april 2020 19:41
                    0
                    Они такие же коммунисты как и вы.
            2. Kawiwitan
              Kawiwitan 3 april 2020 15:33
              +9
              Mangkene bandhingane tama lan tuta:
              Amerika Serikat: Pembayaran tambahan kanggo wong sing nganggur lan pembayaran langsung $1200 kanggo warga AS sing entuk nganti $75 setaun (lan kurang kanggo sing duwe penghasilan luwih akeh), ditambah $000 kanggo saben bocah.
              Jerman: bisnis cilik lan program bantuan mandhiri, dheweke duwe hak kanggo mbayar langsung nganti € 15 gumantung saka ukuran perusahaan.
              1. Nyrobsky
                Nyrobsky 3 april 2020 15:47
                -4
                Kutipan saka Revival
                Amerika Serikat: Pembayaran tambahan kanggo wong sing nganggur lan pembayaran langsung $1200 kanggo warga AS sing entuk nganti $75 setaun (lan kurang kanggo sing duwe penghasilan luwih akeh), ditambah $000 kanggo saben bocah.
                Jerman: bisnis cilik lan program bantuan mandhiri, dheweke duwe hak kanggo mbayar langsung nganti € 15 gumantung saka ukuran perusahaan.

                Утверждаете что уже выплатили, или таки планируют оказать поддержку в указанном размере? Между ТУТа и ТАМа, ровно как между УЖЕ и ЕЩЁ ТОЛЬКО, есть разница. Или вы как сторонник двойных стандартов считаете что ТАМа по любасу можно чуть чуть потом, а ТУТа надо категорически уже здесь и сейчас?
                1. Kawiwitan
                  Kawiwitan 4 april 2020 01:08
                  +5
                  Ora ana sing arep mrene!
                  Dadi pitakonan wis dibayar utawa durung minangka upaya kanggo ngrusak masalah kasebut nalika ora ana sing bisa diomongake.
                  2. Dheweke wis mbayar ing AS, sepupu bojoku ing New York entuk!
                  P.S.
                  Yen sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ngomong, nulis bab "putri saka perwira lan ora kabeh iku supaya prasaja."
              2. kelip-kelip
                kelip-kelip 3 april 2020 16:09
                -12
                Mangkene bandhingane tama lan tuta:

                Aneh yen sampeyan isih "tuta" dudu "tama". keprungu
                1. Kawiwitan
                  Kawiwitan 4 april 2020 01:09
                  +4
                  Jawaban sampeyan luwih saka saluran ora narik apa-apa.
                  Apa ana sing kudu diomongake? Sampeyan bisa menehi conto sing padha "kene", kita ngenteni))
            3. Cossack 471
              Cossack 471 3 april 2020 21:34
              0
              Покажите хотя бы одного человека . получившего деньги от государства При Путине ВСЕ деньги даются только через банки . хотя раньше давали и через казначейство
              1. Nyrobsky
                Nyrobsky 3 april 2020 23:35
                -2
                Kutipan: Cossack 471
                Покажите хотя бы одного человека . получившего деньги от государства При Путине ВСЕ деньги даются только через банки . хотя раньше давали и через казначейство

                Apa sing nggawe sampeyan mikir yen, ing panjaluk sampeyan, saka kapentingan nganggur, aku bakal gampang nerbitake jeneng "wong siji" sing nampa dhuwit saka negara ing sangisore Putin? Mungkin sampeyan ora "Cossack 471" ing kabeh, nanging sawetara jenis Cossack mishandled? Aku ora percoyo karo kowe. ora
                Nanging, aku duwe pitakonan kanggo sampeyan, apa bedane dhasar antarane nampa babos amarga warga ing meja kas bank lan ing meja kas treasury?
            4. 210okv
              210okv 4 april 2020 18:27
              -1
              Apa sampeyan ngomong babagan kahanan kanthi objektif? Langkah-langkah kasebut paling ora telat sewulan. Maksudku penutupan tapel wates lan karantina sing ketat kanggo kabeh sing teka saka kana.
              1. Nyrobsky
                Nyrobsky 4 april 2020 19:29
                -1
                Kutipan: 210 okv
                Apa sampeyan ngomong babagan kahanan kanthi objektif? Langkah-langkah kasebut paling ora telat sewulan. Maksudku penutupan tapel wates lan karantina sing ketat kanggo kabeh sing teka saka kana.

                Secara objektif, aku nulis babagan iki ing ndhuwur lan nulis yen perlu ditutup setengah wulan kepungkur. ya
          3. kelip-kelip
            kelip-kelip 3 april 2020 16:07
            -6
            Sapa sing padha setuju karo panguwasa kita
            Sapa tenan? ngguyu их (наших правителей) терпеть не могут даже президенты США, конгрессмены США и прочие сенаторы только и делают, что облагают санкциями, покровители игилов и других террористических организаций и прочая русофобская нечесть.
            Banjur dumadakan ana sing ndhukung? nglirik
          4. Altona
            Altona 4 april 2020 10:52
            +3
            Kutipan saka: dva36
            Sapa sing padha setuju karo para panguwasa kita?

            -------------------------
            Isih akeh penganut patriotisme digital-digital ing kene, menehi monarki karo tsar sing langgeng lan perang sing menang karo Amerika ing tank Soviet sing disesuaikan. Dheweke kaya "bisa mbaleni", sanajan ora bisa ngulang perban kasa dhasar kanggo paling ora 30% saka populasi. Padha duwe hamsterism militèr-pensiun cilik dibangun, nanging carane kasunyatan bener bisa ana, padha ora menehi peduli.
      2. amatir
        amatir 3 april 2020 07:48
        -22
        Alhamdulilah ana wong liya sing biasane setuju karo penulis.

        Sampeyan bisa, kaya biasane, setuju karo Skomorokhov. Sampeyan uga bisa setuju utawa ora setuju karo Tereshkova. Iki pendapat pribadi sampeyan. Inggih, pendapat sampeyan pancen "violet" kanggo kula, amarga aku duwe dhewe, sing aku ora menehi sapa wae, kalebu. lan aku ora maksa sampeyan.
        1. Stas157
          Stas157 3 april 2020 07:56
          + 31
          Quote: Amatir
          Inggih, pendapat sampeyan pancen "violet" kanggo kula

          Aja nganti tersinggung. Sampeyan wis mratelakake panemume, kok sampeyan nglarang kula? Ya, lan aku ora nulis kanggo sampeyan.
          1. amatir
            amatir 3 april 2020 07:58
            -7
            Aku mratelakake panemume ing artikel Skomorokhov. Lan sampeyan mratelakake panemume babagan aku. Mula, aku mratelakake panemuku babagan sampeyan. ombenan
            1. Stas157
              Stas157 3 april 2020 08:00
              + 21
              Quote: Amatir
              Aku mratelakake panemume ing artikel Skomorokhov. Lan sampeyan mratelakake panemume babagan aku.

              Ora. Uga babagan Skomorokhov. ombenan
      3. Svarog
        Svarog 3 april 2020 08:05
        + 39
        Kutipan: Stas157
        Nanging aku isih ora ngerti kenapa dheweke ora ngumumake karantina ing negara kasebut, nanging tumindak kaya nalika karantina! Apa trik maneh?

        Sejatine kita darurat, nanging ora nyatakake amarga regane larang banget.. kabeh wong kudu mbayar. wektu sing padha dileksanakake denda .. Kanca kula wingi nutupi pamaréntahan iki kabeh sore apa donya iki worth .. anak papat, bojone guru, lan dheweke dhewe ing piecework, pira wis ditampa .. lan hipotek silihan .. kabeh koleksi umume .. saiki ora jelas apa sing kudu urip..
        Umumé, negara kita ora kanggo warga .. nanging kanggo bunderan sempit wong .. Ora negara, nanging sawetara jenis pengusaha individu .. ora mung padha getihen virus piyambak .. padha nutup tapel wates banget pungkasan . .lan malah ndharat kabeh wong dadi hard.. Opo wae tanggung jawabe wong...ora duwe ati nurani..ya ora apa-apa..
        1. Pribadi89
          Pribadi89 3 april 2020 15:35
          + 13
          Ana siji kauntungan kanggo kahanan iki. Wong-wong sing, sanajan sawise reformasi pensiun, tetep khayalan ing hubungan karo negara "kita" lan sistem iki, bakal rauh pisah karo wong-wong mau.
          1. Vadim237
            Vadim237 4 april 2020 11:20
            -5
            Труд продлевает жизнь - доказано практикой и реформа нужна была так как в России пенсионная система накопительно распределительная всем выдают пенсию с общего котла а поскольку у нас далеко не все честно платят пенсионные налоги государство компенсирует более триллиона рублей в ПФР каждый год - так как пенсию надо платить всем, можно сделать индивидуальную пенсионную систему но в этом случае более десяти миллионов тех кто ни чего не откладывал нужно будет послать на ХХХ а это уже приведёт к реальному социальному взрыву.
            1. IS-80_RVGK2
              IS-80_RVGK2 4 april 2020 19:45
              0
              Lan carane ekstraksi nilai surplus ndawakake umur.
        2. Komentar wis dibusak.
      4. Panjenengan
        Panjenengan 3 april 2020 08:10
        + 34
        Sampeyan ora perlu mbayar dhuwit. Ora dikarantina, ngisolasi dhewe Kata Kunci DIRI... ora kepeksa
        Minangka kanggo karantina. Ing Australia, wis ditambahi 3 sasi. Akeh dhuwit wis dialokasikan, dheweke lungguh ing omah kanthi 90% gaji, padha uga ing negara-negara Uni Eropa. Ing Amerika Serikat, umume, Trump nggebug sirahe lan mbuwang $ 2.2 triliun kanggo perang lan dhukungan saka populasi. Kabeh wong sing ora duwe omah padha manggon ing sawetara kost kanthi pranata lengkap. Akeh negara sing wis nglanjutake karantina nganti pisanan Juli, yaiku. padha kanggo 3 sasi.
        Muga-muga ora ana sing nganggep manawa kita pancen khusus lan virus kasebut nyenyet kita lan mati ing kana. Aku yakin manawa kita bakal duwe perkara sing padha, nanging kahanan darurat, darurat, karantina ora bakal diumumake.
        Nanging, sakperangan alesan ana kapercayan sing ing mangsa cedhak Sobyanin bakal dibusak. Putin ora ambigu nyatakake fi marang dheweke. Dheweke ora bisa ngatasi penyakit kasebut. Angka gedhe banget. Salah siji nomer bakal mudhun utawa Sobyanin bali menyang Kogalym.
        1. KELAS
          KELAS 3 april 2020 09:01
          + 33
          Quote: Panjenengan
          Nanging, sakperangan alesan ana kapercayan sing ing mangsa cedhak Sobyanin bakal dibusak.

          Carane sampeyan bisa? Kita ora ngganti jaran ing nyebrang! Lan kita wis "nyebrang" suwene 20 taun! Katon ing pesisir ...
        2. Overlock
          Overlock 3 april 2020 10:22
          + 32
          Quote: Panjenengan
          Sobyanin bakal dibusak ing mangsa ngarep.

          iku bab Sobyanin? - Lan Skvortsova-Golikov? Padha kudu dijupuk kanggo sabotase.
          Kepiye sisa-sisa perawatan kesehatan bisa ngatasi aliran infeksi? Ana ora cukup kapasitas, wong.
          "Administrasi wilayah Lipetsk ngajak kabeh warga sing peduli, perusahaan, organisasi ing wilayah kasebut kanthi panyuwunan kanggo menehi pitulung finansial kanggo nglawan infeksi koronavirus. Средства могут быть перечислены в некоммерческую организацию — Фонд поддержки социальных проектов и благоустройства города Липецка», — 2 апреля, сайт администрации региона.
          Endi peran negara ing kene? “Dhuwite endi, Zin?”
      5. Vladimir Glinsky
        Vladimir Glinsky 3 april 2020 08:11
        + 29
        Kutipan: Stas157
        Nanging aku isih ora ngerti kenapa dheweke ora ngumumake karantina ing negara kasebut, nanging tumindak kaya nalika karantina! Apa trik maneh?

        Inggih, iki mung prasaja banget. Yen ana kahanan darurat, negara bakal tanggung jawab kanggo nasib lan kaslametané Rusia. Yen kita nindakake kanthi cara sing ditindakake, mula kabeh beban dadi tanggung jawab para pengusaha. Sing, ing siji, quietly bakal mudhun saka tanggung jawab. Lan buruh bakal ditinggalake mung kewajiban tanpa jaminan saka majikane. Inggih, kira-kira, majikan ora duwe dhuwit kanggo gaji, amarga ora ana kegiatan. Dadi apa? Kepiye negara bisa njamin pembayaran karyawan? ora ana. Tegese, buruh lungguh tanpa dhuwit lan ora duwe hak kanggo bantuan saka negara, amarga pengusaha duwe utang.
      6. pilot69
        pilot69 3 april 2020 08:30
        + 26
        Ya, kabeh iku prasaja, kanthi introduksi negara darurat utawa darurat, negara kudu njupuk kabeh masalah kanggo njaga populasi. Penyediaan panganan, obat-obatan, banyu, lsp. Nganti evakuasi saka wilayah sing akeh kontaminasi. Kabeh wis ditulis ing hukum. Sapa sing butuh? Luwih gampang nggawe sampah kaya ngasingake awake dhewe. Kabeh wis diwènèhaké ing hukum, mung ing biaya dhewe. Puter kaya sing dikarepake, kanca-kanca. Lan kita ora bakal ngeculake.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. pilot69
            pilot69 3 april 2020 19:53
            +9
            Lan matur nuwun, mangga, ing Pabrik Ural Instrument-Making, ventilator langsung rampung dening resuscitator, utawa iki minangka pilihan tambahan? Sampeyan bab anget lan alus, lan sampeyan bab manis lan ijo. Aku meneng babagan kasunyatan manawa perawat sing dilatih khusus gumantung ing saben resuscitator. Lan tikelake wong-wong iki kanthi paling ora loro, amarga ora bisa kerja sajrone jam, kanthi fisik. Sampeyan bisa luwih maju - mbusak kompresor ing toko-toko ban - kanthi imajinasi tartamtu, uga ventilator.
            1. kelip-kelip
              kelip-kelip 3 april 2020 21:22
              -4
              ventilator langsung rampung dening resuscitator
              Masalah kaya mengkono, sayangé, tansah muncul nalika ana kahanan darurat. Lan negara endi sing ora duwe masalah iki?

              Utawa sampeyan pengin ngomong yen kita kudu nyiapake luwih dhisik kanggo kahanan kaya mengkono lan sinau setengah negara minangka resuscitator?

              Lan ora angel sinau babagan nyambungake ventilator, dudu sampeyan kanggo pilot pesawat, sing masalah gedhe yaiku kekurangan ventilator, ing Italia siji ventilator disambungake kanthi gantian menyang sawetara pasien sekaligus.
      7. depressant
        depressant 3 april 2020 08:47
        + 28
        Stas...
        Quarantine, darurat - iki nalika pemerintah njupuk tanggung jawab, lan mulane dhukungan finansial saka populasi. Elinga kahanan banjir ing Timur Jauh lan ing papan liya? Ing paling sawetara, ing paling wong gratuitous pitulungan financial - ana. Dheweke mbangun omah, menehi apartemen, ora ana jeblugan sosial.
        Karantina tegese gratis, ing watesan sing cukup, ganti rugi kanggo kabeh korban. Pranyata saben wong sing kelangan pegaweyane. Sing bakal mbebasake bisnis cilik lan medium kanthi otomatis supaya ora mbayar dhuwit menyang staf sing ora kerja amarga isolasi kuarantin. Iki bakal ngidini perusahaan MS bisa nyimpen paling ora bagean dhuwit lan kanthi cepet mulihake perusahaan kasebut sawise karantina rampung. Iki ora.
        Самоизоляция -- это насильственная добровольность, перекладывание ответственности на население. Персонал малых и средних предприятий уволен, государство предлагает уволенным обозначиться на биржах труда. Скудные запасы малого предпринимателя проедаются его семейством и отложены на неизбежные налоги после окончания режима самоизоляции, значит -- разорение. Средний предприниматель уезжает за границу, опасаясь социального взрыва: биржи есть, но их мало, ставят на учет только легально потерявших работу, нелегальных много, взрыв будет.
        Ana kedadeyan sing padha ing taun '98. Bagéyan penting saka bisnis cilik lan medium dadi lalen, negara ora nulungi. Sawetara sing slamet. Ing panggonan sing tilar donya teka sing anyar, luwih untu, sing sinau pengalaman. Buruhe ora sinau pengalaman, akeh sing setuju dadi imigran ilegal, gaji ing amplop. Ing taun 98, bledosan dipateni dening Primakov. Saiki Primakov wis ilang, jeblugan bisa. Iku bakal provoked dening luwe. Lan ora ana Primakov sing duwe bantahan marang coronovirus. Virus iku kuat! Kuwi angkat ekonomi kanggo lapisan anyar pengusaha cilik lan medium-ukuran, nganyari maneh getih wirausaha. Yen wong luwe aja ngrusak negara dadi atom.
        1. Overlock
          Overlock 3 april 2020 10:18
          + 34
          Quote: depresi
          Yen wong luwe aja ngrusak negara dadi atom.

          Lan ora mung luwe! Ing latar mburi iki, aktivasi gagasan nasionalis ing republik! Kelumpuhan sistem administrasi negara, sing dituduhake ing kebebasan lengkap wilayah ing perang nglawan virus, sampeyan mung kudu nganggep manawa umume wilayah disubsidi. Shisha apa sing bakal dilawan? Sawetara gubernur wis takon marang populasi chip ing kanggo peralatan medis. Pitakonan muncul, kenapa kita butuh kahanan kaya ngono? Mung ngumpulake pajak?
        2. penasehat level 2
          penasehat level 2 3 april 2020 10:35
          +7
          Lyudmila, aku setuju karo meh kabeh, nanging kepiye gaji ora "ing amplop" bantuan saka cuti sing ora dibayar?
          1. depressant
            depressant 3 april 2020 12:59
            +9
            Yen pengusaha mecat staf sing wis kadhaptar kanthi resmi amarga nyuda produksi krisis, mula staf kasebut bisa ndhaptar ing bursa tenaga kerja lan entuk paling ora tunjangan pengangguran. Mulane, saben wong menehi saran: golek pemecatan ing kahanan kaya mengkono lan ora saka karsane dhewe. Imigran ilegal ora bisa nuntut keuntungan. Sampeyan ora tau kerja ing endi wae sadurunge, dheweke ngandhani, mula ora kerja. Kaya, negara ana ing kene - apa hubungane?
        3. kelip-kelip
          kelip-kelip 3 april 2020 17:11
          -12
          Ing taun 98, bledosan dipateni dening Primakov. Saiki Primakov wis ilang, jeblugan bisa.
          Jeblugan mung bisa ditindakake ing otak warga sing paling dhuwur. keprungu
          Saiki ora mung Primakov, saiki ora ana kahanan ing taun 98.
          Yen ana bledosan, banjur kentut saka wong-wong sing mangan hibah lan Russophobes sing bakal njeblug.
          Ora ana siji-sijia (ora ana pamrentah saiki, utawa malah rakyat) sing bakal ngidini negara dirusak!
      8. Overlock
        Overlock 3 april 2020 09:57
        + 31
        Kutipan: Stas157
        Alhamdulilah ana wong liya sing biasane setuju karo penulis. Lan iki ora umum!

        к зиме большинство поймет это. Особенно после сорванной посевной:сельхоз работникик тоже на изоляции, соляру покупать по новым ценам не все смогут и т.д. Каковы цены на продукты будут летом и осенью? После месяца неработы только в Moscow janji bakal nganggur 1 yuta!
        1. Andrey VOV
          Andrey VOV 3 april 2020 10:51
          -7
          Aja ngapusi, peternakan ora mandhiri, buruh sing ora langsung melu kerja lapangan wis dikirim menyang omah, bahan bakar solar lan pupuk wis dituku.
        2. Keong N9
          Keong N9 3 april 2020 11:01
          + 15
          Wong sing "sugih" adoh banget karo "wong biasa", saka kabutuhan lan syarate. Elinga Marie Antoinette apes lan ora iso lali: "Dheweke ora duwe roti? Ayo padha mangan roti banjur ....":
          Wanita paling sugih ing Rusia miturut majalah Forbes, pangadeg toko online Wildberries Tatyana Bakalchuk, njaluk supaya kabeh toko Grosir ing negara kasebut ditutup kanggo nglawan koronavirus. Produk, miturut dheweke, kudu dituku ing Internet. Dheweke uga njaluk tuku sandhangan lan barang kecantikan kanggo nglawan depresi ing karantina.

          Bakalchuk ngajak para pengecer panganan kanggo nutup kabeh lantai dagang lan ngalih kanthi lengkap menyang perdagangan online, mung ninggalake layanan nerbitake pesenan. "Aja ngapusi keputusan yen sampeyan wis nindakake kabeh kanggo mesthekake kontak sithik ing antarane wong ing lantai dagang sampeyan," ujare ing versi lengkap video kasebut. "Kita kabeh ngerti apa sing kedadeyan ing toko sampeyan saiki."

          Dheweke njaluk supaya para panuku supaya ora tuku topeng medis supaya ditinggalake menyang dokter lan buruh dagang. Nanging, dheweke nawakake tuku buku, sandhangan, aksesoris, lan barang-barang kecantikan.

          "Ora ana sing nyenengake, utamane kanggo bocah-bocah wadon, kaya gaun utawa lipstik sing anyar. Lan busana kanggo lelungan virtual sore menyang bioskop utawa teater bakal mbantu sampeyan nglampahi wektu lan ngganggu sampeyan saka pikiran sing sedhih, "ujare Bakalchuk.

          https://www.svoboda.org/a/30518619.html
          1. kelip-kelip
            kelip-kelip 3 april 2020 17:15
            -5
            Elinga Marie Antoinette miskin
            Mesthi, kita ngelingi kepiye saiki sadurunge mripat kita. keprungu
            1. jaket tank
              jaket tank 4 april 2020 17:07
              -3
              Iku minggu pisanan ngisolasi diri ... Luwe, mlarat, mlarat, ora peduli, cemas, gelisah, lan, uga, Marie Antoinette (ing ngendi tanpa Mashka?) wiwit katon. keprungu
      9. Kawiwitan
        Kawiwitan 3 april 2020 15:19
        +5
        Banjur bakal ana kewajiban sing ora nyenengake kanggo mbuwang dhuwit kanggo wong, upah minimum, panganan, kamulyan, lan sayang banget, kaya ngono sing ngatur kanthi jeneng ilegal.
      10. Normal ok
        Normal ok 3 april 2020 15:24
        +9
        Kutipan: Stas157
        Nanging aku isih ora ngerti kenapa dheweke ora ngumumake karantina ing negara kasebut, nanging tumindak kaya nalika karantina! Apa trik maneh?

        Kanthi pambuka sah режима ЧС/ЧП ответственность за жизни людей ложится на власть. Вплоть до раздачи пайков тем кто нуждается и официального объявления форс-мажора для бизнеса.. При нынешнем же положении дел: "спасение утопающих, дело рук самих утопающих".
        1. Komentar wis dibusak.
  3. titsen
    titsen 3 april 2020 07:11
    +5
    kendel.
    Bener.
    Nanging ... mung goyang hawa
  4. Tebih B
    Tebih B 3 april 2020 07:13
    + 43
    Umumé, miturut asil Maret, ana perasaan sing terus-terusan manawa kabeh negara wis siyap. Eksperimen utawa ora, aku ora ngerti, nanging pisanan padha mudhun lenga, banjur Putin ngreset menyang nol, banjur blurted babagan kelas menengah karo 17 ewu income, saiki iki mandhiri, lan padha bisa cram kabeh iki menyang. sewulan. Aku wis tau weruh dadi luwih edan ing wektu cendhak. Aku krungu soko bakal kelakon.
    Ya, taun kaping 20 dadi menarik. Ketoke, mbah babagan taun kabisat ngandhani sing bener.
    1. Stas157
      Stas157 3 april 2020 08:09
      + 34
      Kutipan: Far B
      Ya, taun 20 iku menarik.

      Presiden zeroed wis rampung akeh ing mangsa pungkasan, kaya istilah iki pancene pungkasan. Lan kabeh diwiwiti kanthi rampokan pensiun lan kabeh ora bisa rampung kanthi cara apa wae!
    2. Ingvar 72
      Ingvar 72 3 april 2020 08:25
      + 16
      Kutipan: Far B
      Umumé, miturut asil Maret, ana perasaan sing terus-terusan manawa kabeh negara wis siyap.

      Aku duwe perasaan iki wiwit taun kepungkur.
      1. depressant
        depressant 3 april 2020 09:48
        + 17
        Lan wiwit wingi aku ngrasakake bebaya domestik. Dheweke ngandhani: "Aja nyebar gosip palsu lan panik! Yen ora, sampeyan bakal entuk yuta yuta!" Lan apa bab siji iki?
        wingi. Bel lawang. Wiwit kaping 2, aku mutusake kanggo ngasingake awake dhewe. Mulane aku takon liwat lawang - sing, padha ngomong? Wanita reresik. Pranyata aku nelpon kantor omah kanthi keluhan babagan reresik saben dina sing ora apik kanthi nggunakake disinfektan.
        Aku?!????
        Pranyata, ya. Dheweke nelpon omahku lan nomer apartemenku. Ing cendhak, padha nyetel. Aku menehi saran sampeyan ndeleng nomer telpon ing determinant ing kantor omah. Pembersih durung katon. Aku percaya yen ing kerangka pengangguran total sing bakal teka, perjuangan kanggo proyek apa wae wis diwiwiti - apa wae! Cleaner kita urip saka papan kerja. Mbok menawa uga wong Tajik sing kondisional, amarga ora diidini mulih amarga wates ditutup. Padha menehi sogokan lan wong wadon slamet, lan dheweke randha, putrine sekolah. Aku kuwatir - dumadakan bakal ana pendapat, konflik domestik ...
        Dina iki. Aku ndeleng metu jendhela. Wong-wong sing aktif obah-obah, wong-wong nyoba kanggo ngrampungake sadurunge polisi teka. Wong lanang sing nganggo ransel lan tas isine wis jelas arep metu saka desa. Tanggane mbukak tas, paket, sawetara barang menyang mobil - padha lunga!
        Iki ngendi aku wedi. Omah setengah kosong. Mung wong miskin, wong tuwa, ora bakal bisa lunga menyang ara-ara samun sing adoh. Sapa sing mlarat, enom, kuwat, brutal amarga keluwen, bakal dirampok. Lan aku duwe lawang tipis karo siji kunci - apa aku duwe hak wedi? Ora ana sing bakal nulungi. Polisi, muter-muter ing wayah awan, barking liwat kothak sumpah, lunga ing wayah sore.
        Aku kelingan apa sing kedadeyan nalika krisis 2008.
        Ana apa-apa.
    3. aybolyt678
      aybolyt678 3 april 2020 08:37
      + 13
      Kutipan: Far B
      Aku krungu soko bakal kelakon.

      Raja iku ora nyata! wassat
      1. Ingvar 72
        Ingvar 72 3 april 2020 09:53
        + 21
        Kutipan saka: aybolyt678
        Raja iku ora nyata!

        Сегодня в инете срач по поводу вчерашнего обращения Путина в прямом эфире - время на часах Путина было другое, т.е. обращение было в записи. Зачем врать про прямой эфир надо было?
        1. Wawan 16
          Wawan 16 3 april 2020 11:33
          + 18
          "Kok kowe kudu ngapusi siaran langsung?"
          pakulinan. Iku banget ingrained ing getih sing padha ora bisa bantuan nanging ngapusi. Ora preduli.
    4. AAK
      AAK 3 april 2020 08:55
      + 18
      Aku setuju karo sampeyan, kolega! Aku malah bakal nyebataken dudu eksperimen siji, nanging sistem eksperimen sing sukses kanggo nyinaoni prilaku wong ing kahanan sing terus-terusan ngenalaken kahanan stres supaya bisa nggawe model kanggo ngatur "pemilih". Dheweke menehi "probe" sing cilik utawa ora cilik, nonton reaksi kasebut, ngitung akibat sing bisa ditindakake lan ngetrapake algoritma kanggo ngatur kahanan kasebut. Pancen, iku katon kaya preparasi veiled kanggo soko ora apik banget.
      1. depressant
        depressant 3 april 2020 10:17
        + 15
        Lan aku bakal pitutur marang kowe, kanca-kanca, apa sing kedadeyan.
        Elinga carane USSR dirusak? Rak kosong! luwe!
        О том, как будут уничтожать Россию, я думаю давно. Создать ситуацию голода через продуктовые магазины уже не получится -- они поголовно частные! Частник не прекратит работу ни при каких условиях. Ни крупные торговые сети, ни мелкие продуктовые магазинчики. Даже насильственную дезинфекцию переживут, ежели кто-то из персонала подхватит вирус. Переживут, наймут новый персонал ( не сомневаюсь -- будет очередь желающих) и снова откроются. И сетевые -- то же самое. Но закрытие тех или иных торговых точек хотя бы на две недели -- карантинный срок -- создаст неудобства и посеет панику, которая по мере роста случаев будет нарастать. А потом на карантинный срок начнут закрывать оптовые базы, что вынудит торговлю продуктами еще больше задирать цены. Вот так ситуация может раскрутиться до состояния конца 80-х --- начала 90-х. Значит кому-то это выгодно. А если таковых нет, то пусть берут меры! И полицейские патрули по ночам, а не только днём! Патрули! Потому что я помню, что было в кризис 2008-го. Сейчас много хуже.
        1. Goblin1975
          Goblin1975 3 april 2020 12:42
          + 12
          Quote: depresi
          Lan aku bakal pitutur marang kowe, kanca-kanca, apa sing kedadeyan.
          Elinga carane USSR dirusak? Rak kosong! luwe!
          О том, как будут уничтожать Россию, я думаю давно. Создать ситуацию голода через продуктовые магазины уже не получится -- они поголовно частные! Частник не прекратит работу ни при каких условиях. Ни крупные торговые сети, ни мелкие продуктовые магазинчики. Даже насильственную дезинфекцию переживут, ежели кто-то из персонала подхватит вирус. Переживут, наймут новый персонал ( не сомневаюсь -- будет очередь желающих) и снова откроются. И сетевые -- то же самое. Но закрытие тех или иных торговых точек хотя бы на две недели -- карантинный срок -- создаст неудобства и посеет панику, которая по мере роста случаев будет нарастать. А потом на карантинный срок начнут закрывать оптовые базы, что вынудит торговлю продуктами еще больше задирать цены. Вот так ситуация может раскрутиться до состояния конца 80-х --- начала 90-х. Значит кому-то это выгодно. А если таковых нет, то пусть берут меры! И полицейские патрули по ночам, а не только днём! Патрули! Потому что я помню, что было в кризис 2008-го. Сейчас много хуже.

          Iya, Ludmila hi. Тоже такие мысли имеются. Аналогии с последними годами перестройки просто поражают, некоторые так даже очень(источник РБК):
          Produsen rokok wis ngelingake babagan kemungkinan kekurangan rokok ing pasar Rusia amarga penundaan dipeksa karya.
          St Petersburg lan Leningrad perusahaan rokok adhedhasar wilayah JTI, BAT lan Philip Morris Izhora tindak ing vacation suwene minggu minangka pamaréntah federal mbusak produk rokok saka dhaftar non-diwatesi non-apa produk rokok minggu.

          Lan sanajan aku dhewe ora ngrokok lan umume aku dadi mungsuh ngrokok, analogi ora bakal ilang. Dadi, isih ngenteni sawetara trik liyane karo alkohol, kanggo lukisan lenga lengkap.
          Создают ли эту обстановку специально, чтобы спровоцировать недовольное население на активные действия? Действительно, помня как это происходило в СССР, во многих случаях искусственное создание дефицита, сейчас такое тоже нельзя исключать. Снимает ли это обстоятельство вину с ВВП? Ни в коем случае. Наоборот то, что лицо продолжает цепляться за власть любыми путями и тем самым способствует усугблению кризиса, если даже, что возможно твоя команда стала работать против тебя, не может служить ни каким оправданием. Это же твоя команда и ты за неё в ответе, полном.
          1. depressant
            depressant 3 april 2020 14:38
            +9
            Цепляется. Из страха за жизнь -- он же не самостоятельная фигура, наемник, обязан отработать доверие. За 30 лет до государственника не вырос. Вся политика провальна -- и внутренняя, и внешняя. А страна... По старой привычке, по инерции страна катилась по ранее проложенным рельсам, а они все больше ржавели, и сейчас колеса прокручиваются вхолостую, не умея преодолеть трение, порожденное не только экономикой, но и ростом национального самосознания особо "продвинутой" интеллигенции отдельных территорий. Да, что-то будет. Не берусь даже предсказывать -- страшно.
            Lan kumelun))) Aku ngrokok seludup Belarusian - sing paling murah, njijiki. Ana 14 paket ing saham. Yen wis rampung, aku bakal mandheg ngrokok. Nanging aku iki. Lan carane wong kita?
            Кстати, на улицах вновь появились курящие женщины. Года три как их не было --такой наивный протест против напрягающей обстановки?)) Что касается спиртного, то видела, как люди ящиками про запас набирали. И вот думаю: а что бы не начать с национализации спиртной и табачной отраслей? Доход-то какой будет в казну! Не начнут. Вчера профсоюзрого лидера оживили, сдули с него пыль, и он сказал, мол, акции компаний упали, можно скупить и национализировать. А, значит вот как собираются деньги из Фонда национального благосостояния спустить. То Сбербанк хотели на них покупать, но его акции упали, Набиуллина задёшево продавать не хочет, то теперь акции каких-то неудачников. Акции винно-водочных и табачных предприятий упадут вряд ли. И если допустить, что их владельцы с какого-то боку дружественны президенту, и ему понадобится, как Вы говорите, какой-то политический фортель с ограничением по спиртному и табаку, -- разумеется, друзья с удовольствием окажут ему поддержку. С последующим возмещением потерь из казны и бонусами. Либо недруги, а они сплоченная группа, пойдут на такое, чтоб ему погадить. Не считаясь с убытками. Все может быть. Провокации возможны.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Normal ok
          Normal ok 3 april 2020 15:47
          +4
          Quote: depresi
          Lan aku bakal pitutur marang kowe, kanca-kanca, apa sing kedadeyan.
          Elinga carane USSR dirusak? Rak kosong! luwe!
          О том, как будут уничтожать Россию, я думаю давно. Создать ситуацию голода через продуктовые магазины уже не получится -- они поголовно частные! Частник не прекратит работу ни при каких условиях. Ни крупные торговые сети, ни мелкие продуктовые магазинчики. Даже насильственную дезинфекцию переживут, ежели кто-то из персонала подхватит вирус. Переживут, наймут новый персонал ( не сомневаюсь -- будет очередь желающих) и снова откроются. И сетевые -- то же самое. Но закрытие тех или иных торговых точек хотя бы на две недели -- карантинный срок -- создаст неудобства и посеет панику, которая по мере роста случаев будет нарастать. А потом на карантинный срок начнут закрывать оптовые базы, что вынудит торговлю продуктами еще больше задирать цены. Вот так ситуация может раскрутиться до состояния конца 80-х --- начала 90-х. Значит кому-то это выгодно. А если таковых нет, то пусть берут меры! И полицейские патрули по ночам, а не только днём! Патрули! Потому что я помню, что было в кризис 2008-го. Сейчас много хуже.

          Inggih, sampeyan ngaco. Ora ana sing bakal ngrusak sapi sing dipangan. Masalahe, "pemilik" padha ngguyu nganti ora ngerti yen sapi ora mung kudu disusu, nanging uga diwenehi panganan.
        3. Vadim237
          Vadim237 4 april 2020 11:29
          -5
          Mungkasi fantasizing - ora ana sing nutup lan ora bakal nutup depot grosir lan ing taun 80-an ana krisis ekonomi sing serius ing USSR ing pungkasan taun 80-an, USSR dadi bangkrut, mula rak-rak kosong ing toko - manajemen duwe rong pilihan. kanggo ngunggahake rega utawa nyuda biaya kanggo republik nanging pimpinan ora bisa mlaku kanthi cara apa wae, ing pungkasan kabeh rampung kanthi sedih.
          1. depressant
            depressant 4 april 2020 13:20
            +1
            Vadim, minangka bagéan saka kepemimpinan politik, sing nduweni kekuwatan tanpa wates, kanthi sengaja mimpin negara kasebut menyang kahanan kasebut.
            Nuwun sewu, telpon kula meh mati. Ayo ngobrol babagan iki ing topik liyane lan tarik analogi sing luwih spesifik karo dina iki.
      2. Normal ok
        Normal ok 3 april 2020 15:43
        +8
        Kutipan: AAK
        Aku malah bakal nyebataken dudu eksperimen siji, nanging sistem eksperimen berturut-turut kanggo nyinaoni prilaku wong ing kahanan sing terus-terusan ngalami stres.

        Ngelingake aku babagan plot buku Strugatskys "The Doomed City".
  5. Doccor18
    Doccor18 3 april 2020 07:17
    + 20
    Karantina, ngasingake diri, apa wae sing diarani, minangka topik sing ora nyenengake, nanging dipeksa. Perang nglawan epidemi tegese iki minangka titik pisanan. Bab liyane yaiku kabeh kelas bakal ilang saka karantina nasional iki - bisnis cilik. Lan sawise kabeh iku, iku bisa kanggo ngomong, elit kita. Go lan nyoba nindakake bisnis ing negara kita saka nol .....
    Yen dheweke menehi dhukungan finansial sing cukup kanggo bisnis cilik lan menengah, lan uga mbayar jumlah normal (padha karo gaji saben wulan - sing nyata), mula ora ana sing bakal nate ngalami bencana ing karantina iki.
    1. Gardamir
      Gardamir 3 april 2020 07:28
      + 17
      Karantina minangka konsep hukum. Lan ngisolasi awake dhewe kaya duweke dhewe ... Aku menyang WC, nanging banjur aku ganti pikiran, aku didenda.
      Bantuan kanggo bisnis? Ya, ora perlu bantuan, banjur, nalika wong tuku jabatan kepala kantor pajak, saka ngendi dheweke entuk dhuwit?
      Elinga yen ora ana sing ngumumake karantina, lan ing basa Rusia tembung kasebut ora diciptakake dening wong Jerman. Saben tembung nduweni teges dhewe-dhewe.
      1. siberalt
        siberalt 3 april 2020 07:47
        +5
        Karantina - konsep medis. Lan langkah-langkah penegakan bisa beda banget, kalebu saka nggunakake klub lan menyang alam legal. lol
        1. Gardamir
          Gardamir 3 april 2020 07:54
          + 14
          Ing kasus iki, pisanan kabeh, konsep legal. Lan ngisolasi diri.
          Banjur, sanajan sadurunge ngomong babagan virus, aku kesel banget ing kerja nganti ora lunga ing ngendi wae nalika dina libur. Mandhiri. Nanging kadhangkala dheweke menyang toko kanggo njaluk roti.
          1. kelip-kelip
            kelip-kelip 3 april 2020 21:47
            0
            Karantina minangka konsep hukum.
            Sampeyan ora bener. Karantina dudu konsep sing sah.
            Sampeyan wis didandani ing ndhuwur.
            Quarantine minangka ukuran watesan, pamisahan, sing tujuane kanggo nyegah kontak sing nyebabake ancaman kesehatan.
            Lan dhasar kanggo karantina yaiku indikasi medis.
      2. aybolyt678
        aybolyt678 3 april 2020 08:44
        +7
        Kutipan: Gardamir
        Saben tembung nduweni teges dhewe-dhewe.

        tembung tansah owah gingsir. Dadi tembung "Mungkin", ing abad kaping 19 minangka antonim saka tembung "mbokmenawa", saiki dadi sinonim. Elite - conto kanggo tindakake, saiki poto-jeneng saka klompok plutokrat. Budaya minangka sistem watesan internal, saiki pagelaran nasional utawa amatir
        Ewah-ewahan tegesipun tembung boten kadadosan kanthi kebetulan.
        1. Gardamir
          Gardamir 3 april 2020 10:36
          +6
          Aku setuju. Saiki aku ngarani "patriot" dudu wong sing tresna marang tanah air, nanging sing duwe properti ing luar negeri, bocah-bocah mahasiswa ing luar negeri, sing uga diobati ing kana, nanging kita diarani ngurmati. Sing-along lokal uga disebut patriot, sing penting ora kanggo kamakmuran Rusia, nanging pejabat gedhe ora dicela.
          1. Goblin1975
            Goblin1975 3 april 2020 12:47
            +9
            Kutipan: Gardamir
            Aku setuju. Saiki aku ngarani "patriot" dudu wong sing tresna marang tanah air, nanging sing duwe properti ing luar negeri, bocah-bocah mahasiswa ing luar negeri, sing uga diobati ing kana, nanging kita diarani ngurmati. Sing-along lokal uga disebut patriot, sing penting ora kanggo kamakmuran Rusia, nanging pejabat gedhe ora dicela.

            Nanging aku propose kanggo nyimpen malah dadi, tembung patriot kanggo basa Rusia. Lan sing dituduhake hi Sampeyan pribadi, disebut poutriots. Lan cetha yen kabeh bakal apik kanggo kabeh wong, apa jenis wong sing kita ngomong lan tembung apik bakal tetep ing basa Rusia.
          2. Vadim237
            Vadim237 4 april 2020 11:32
            -3
            Sampeyan minangka kanca kanggo kamakmuran Rusia ing umume, paling ora nindakake apa-apa - utawa iki saben dinten ngeluh iki minangka karya sampeyan kanggo entuk manfaat saka kamakmuran.
            1. IS-80_RVGK2
              IS-80_RVGK2 4 april 2020 19:59
              0
              Manajer efektif cornering luwih gampang. Sampeyan ora nulis komentar iki ngadeg konco mesin.
        2. kelip-kelip
          kelip-kelip 3 april 2020 22:00
          +1
          tembung tansah owah gingsir.
          Kombinasi tembung sing menarik: "terus-terusan" lan "ganti"
          Constancy punika stabilitas, ora variabilitas, i.e. ora owah.
          Dadi, kenapa "tembung-tembung terus-terusan ngganti maknane"?
          1. aybolyt678
            aybolyt678 3 april 2020 22:24
            +6
            Quote: kelip-kelip
            Kombinasi tembung sing menarik: "terus-terusan" lan "ganti"

            komentar banget subtle! ora nggatekake. Matur nuwun. Mangga diwaca kadhangkala diganti kanggo nyenengake demagog sabanjure.
            1. kelip-kelip
              kelip-kelip 3 april 2020 22:48
              +2
              komentar banget subtle! ora nggatekake. Matur nuwun.
              Ora, sampeyan nggunakake kanthi bener, mung tembung kasebut metu saka tembung-tembung sing nduweni makna sing ngelawan. ya
      3. Komentar wis dibusak.
        1. sot
          sot 4 april 2020 20:32
          0
          Topeng bisa digunakake kanggo 2 jam, uga, supaya dina. Rusia butuh 140 yuta topeng saben dina. Padha rencana kanggo gawé 5 yuta.. Liyane ora duwe hak kanggo urip?
  6. ora nyenengake
    ora nyenengake 3 april 2020 07:17
    +9
    Langkah-langkah kanggo nggabungake masyarakat ditindakake ing wayah wengi perang, minangka bagian saka persiapan kasebut. Malah yen perang iki ekonomi, nalika aku maca krisis ekonomi global wis telat kanggo rong taun (wong liya wis kasebut warisan saka gelembung financial unresolved 2008).
    Bakal luwih elek! sad
    1. Normal ok
      Normal ok 3 april 2020 15:51
      +5
      Kutipan saka: ora seneng
      Langkah-langkah kanggo nggabungake masyarakat

      "Langkah-langkah" sing ditindakake ora nggabungake, nanging luwih stratifikasi masyarakat. Kanggo sing wis trampil nggabungake sistem kasebut lan sing bakal duwe "untu ing rak",
  7. apples
    apples 3 april 2020 07:21
    +9
    Panguwasa ngapusi babagan virus - infektivitas lan kematian saka tuberkulosis ana ing wiwitan, nanging ora ana sing nyatakake epidemi lan pandemi.
  8. 3vs
    3vs 3 april 2020 07:26
    + 23
    Utawa mbok menawa Sang Kristus wis teka ing donya?
    Ing guise saka epidemi, kuil-kuil uga ditutup, lan instruksi kanggo kabeh wong - kanggo njagong ing retak, ora tetep metu ...

    Ora ana siji-sijine ing pamrentahan iki sing ngusulake awal dina Senin kanggo nyiyapake pawon lapangan ing parkiran pusat perbelanjaan kanggo menehi panganan kanggo wong sing ora duwe mata pencaharian kanthi panganan panas.
    Ora ana sing ngusulake kanggo ngetokake biaya negara, lan dudu utangan tanpa bunga, kanggo karyawan perusahaan tertutup, apa wae bentuk kepemilikan, kanggo sasi April kanthi gaji, miturut tabel staf, nanging ora. kurang saka upah minimum.
    Ora ana sing ngusulake kanggo mbatalake pembayaran kanggo sasi April dening warga sing ditinggal tanpa mata pencaharian kanggo layanan omah lan komunal / telephony / Internet / overhaul.
    Ora ana sing nawarake kanggo nundha pembayaran hipotek lan silihan liyane sajrone sewulan.

    Pejabat kanthi gaji atusan ewu rubel bisa nglampahi setaun kanthi mandhiri.

    Lan misale jek yen omong kosong iki ora dibatalake ing mangsa ngarep,
    rampokan lan rampokan bakal diwiwiti ing dalan-dalan, bungkusan panganan bakal dijupuk saka wong sing liwat, mundhak
    angkara.
    1. siberalt
      siberalt 3 april 2020 07:57
      -30
      Как раз наоборот. Порядка больше будет. Как говорится, не было счастья, да несчастье помогло. Грядет тотальное переформатирование нашего "бизнеса" и управления экономикой до чего - то вразумительного.
      1. 3vs
        3vs 3 april 2020 08:08
        + 24
        Apa reformat?
        Mayuta-yuta wong bakal pindhah menyang bursa saham!
        1. AS Ivanov.
          AS Ivanov. 3 april 2020 10:13
          -12
          Sawise pandemi iki, bakal ana akeh relung sing ora dienggoni! Banjur sapa sing tangi dhisik - sing lan sepatu olahraga.
          1. penasehat level 2
            penasehat level 2 3 april 2020 10:51
            + 14
            Andrey, ceruk ora bakal katon akeh, dudu taun 90-an nalika sampeyan bisa ngatasi meh kabeh - pasar pancen kosong ... saiki pemain gedhe wis nguwasani 80 persen pasar, lan sawise mati bisnis MIS dheweke bakal njupuk Panggonan .. dadi aku ora ngerti sing Sampeyan prédhiksi free niche ing wilayah .. kajaba ing sektor layanan, nanging iki nalika wong duwe dhuwit ..
            1. Goblin1975
              Goblin1975 3 april 2020 13:03
              + 10
              Quote: penasehat level 2
              Andrey, ceruk ora bakal katon akeh, dudu taun 90-an nalika sampeyan bisa ngatasi meh kabeh - pasar pancen kosong ... saiki pemain gedhe wis nguwasani 80 persen pasar, lan sawise mati bisnis MIS dheweke bakal njupuk Panggonan .. dadi aku ora ngerti sing Sampeyan prédhiksi free niche ing wilayah .. kajaba ing sektor layanan, nanging iki nalika wong duwe dhuwit ..

              Jawaban gedhe apik. АС Иванов, который (Андрей), он наверное действительно не понимает, что свободные ниши образуются по причине невостребованности у нищего населения. И пока доходы населения не будут расти, а при Путине они расти не будут, история его правления это уже показала (привет высоким ценам на энергоресурсы), то и спросом у населения будут пользоваться только те, которые обеспечивают самые базовые потребности, да и те по самому минимуму.
              Iki, contone, nyoba kanggo mbukak dealer mobil sade Mercedes antarane wong-wong pribumi miskin. Niche iku gratis, nanging mung dheweke dhewe sing manggon ing gubug lan bisa mbayar nganggo cangkang, mula dheweke manggon ing tani subsisten. Dadi ana akeh ceruk gratis kanggo wong asli kasebut, nanging ora ana sing butuh, mula ora dikarepake.
      2. aybolyt678
        aybolyt678 3 april 2020 10:59
        +3
        Quote: siberalt
        lan manajemen ekonomi kanggo soko dingerteni.

        Sadurunge bisa diatur, kudu digawe. Kanggo nggawe, sampeyan kudu mutusake apa sing bakal digawe, amarga yen sampeyan ora ngerti arep menyang ngendi, sampeyan bakal ana ing papan liya. ngguyu
        Информация, по определению Мишустина, такое же золото и нефть нашего времени.... Только как и кому он думает продавать информацию о нас???? Цифровизация это облачная платформа по сбору информации, искусственный интеллект это работа с нашими запросами. Я думаю, на основе цифровизации будет создана логистическая схема распределения сетевых супермаркетов, не сомневаюсь, иностранных.
    2. KELAS
      KELAS 3 april 2020 09:19
      +3
      Kutipan: 3vs
      Ora ana sing ngusulake kanggo mbatalake pembayaran kanggo sasi April dening warga sing ditinggal tanpa mata pencaharian kanggo layanan omah lan komunal / telephony / Internet / overhaul.

      Setuju banget karo sampeyan. Nanging ana siji amandemen positif - Internet kanggo wektu "isolasi diri" wis dadi gratis! Dheweke ora nundha pembayaran, yaiku gratis. Ing kasus apa wae, panyedhiya Net-by-Net. Aku ngerti wingi.
      1. Keong N9
        Keong N9 3 april 2020 11:52
        + 10
        Panjelasan cilik babagan "istilah" (ditemokake ing YaP):

        Никаких специальных режимов, типа: «мягкого карантина» или «жёсткого карантина», «всеобщей самоизоляции», «длинных выходных» — не существует.

        Ana rezim hukum ing ngisor iki, kajaba sing saben dina:
        1. Mode kesiapan dhuwur kanggo kahanan darurat.
        Secara kasar, iki minangka mode mobilisasi layanan darurat lan wong sing tanggung jawab. Diwenehake yen ana ancaman darurat. Ora mungkin mbatesi hak lan kabebasan wong ing rezim kasebut. Rezim kasebut bisa ditindakake dening presiden, panguwasa regional lan lokal, uga komisi pemerintah khusus sing dipimpin dening kepala Kementerian Situasi Darurat.

        2. Mode darurat.
        Punika dikenalaké ing cilik saka bilai. Nanging rezim iki uga ora ngidini mbatesi hak kanggo gerakan wong. Wong sing padha uga bisa ngenalake rezim kasebut: presiden, panguwasa daerah, panguwasa lokal lan komisi pamrentah babagan kahanan darurat. Saiki ana tagihan sing bakal ngidini pamrentah dhewe, lan dudu komisi kasebut, ngenalake kahanan darurat lan waspada.

        3. Negara darurat.
        Iki dikenalake nalika ana bencana lan bencana gedhe, kalebu epidemi, utawa ing kasus "owah-owahan kekerasan ing tatanan konstitusional," yaiku, kerusuhan bersenjata, kerusuhan, lan liya-liyane. Iki minangka kahanan darurat sing ndadekake bisa mbatesi hak-hak lan kabebasan-kabebasan warga kanthi signifikan, umpamane, kanggo nglarang wong-wong mau obah ing dalan-dalan. Negara darurat dikenalake dening presiden lan disetujoni dening para senator.

        Isih ana darurat militer, nanging iki crita liyane.

        Curfew minangka langkah sing bisa ditindakake yen ana kahanan darurat utawa darurat militer, lan ing wektu tentrem mung bisa ditrapake kanggo bocah lan remaja. Contone, sampeyan bisa nglarang bocah sekolah mlaku ing wayah wengi.

        Quarantine dudu rezim, nanging minangka "langkah-langkah mbatesi" sing biasane diwenehake kanthi prentah saka kepala dokter sanitasi.

        Apa sing dikenalaké ing Rusia? Bener - hibrida ora ngerti.

        Walikota Moskow, kanthi dekrit, disusul gubernur wilayah Moskow, kanthi dekrit, ngenalake rezim kesiapan sing dhuwur kanggo kahanan darurat (!) Ing wilayahe, lan banjur ditambahi. Nanging iki isih mung mode tandha dhuwur, yaiku, skenario paling entheng.

        Iki tegese kabeh tembung babagan "wajibake warga supaya njaga jarak" utawa "wajibake warga ngasingake awake dhewe" ora liya mung REKOMENDASI. Saran migunani saka pejabat. Kanthi sukses sing padha, dheweke bisa "mewajibake" sampeyan nyanyi lagu kebangsaan Republik Moldova saben esuk utawa nganggo celana jambon nalika Selasa. Sanksi ora bisa ditrapake kanggo ora netepi rekomendasi kasebut.

        Ing dina-dina pungkasan, institusi negara wis peddling.

        Kaping pisanan, presiden nglanggar hukum nalika menehi "minggu ora kerja" saka pundhak master kanthi biaya majikan. Ing saindenging negara, rutinitas saben dina tetep, lan keputusan presiden dhewe bertentangan karo Kode Buruh, miturut dokumen kasebut kudu diterbitake ora luwih saka 2 wulan sadurunge tanggal liburan. Banjur kudu dadi keputusan pemerintah, dudu dekrit. Lan miturut Konstitusi, hukum federal nduweni kekuwatan hukum sing luwih gedhe tinimbang keputusan presiden.
  9. nikvic46
    nikvic46 3 april 2020 07:29
    +3
    Aku ora kasengsem banget karo bisnis cilik lan menengah kaya wong-wong sing kerja ing kono. Sawise kabeh, ora kabeh sing kerja ing kono dadi pemegang saham. Saiki industrialis gedhe wis siyap menehi siji milyar rubel kanggo mbantu negara. , wong sugih mbangun rumah sakit kanthi gratis. sing dicopot saka dheweke. Iki bakal dadi jaminan kanggo bebaya ing mangsa ngarep. Ajar ing madu. universitas mung 6 taun. Mungkasi ngapusi.
    1. KELAS
      KELAS 3 april 2020 09:30
      + 15
      Kutipan saka: nikvic46
      Saiki industrialis gedhe siap menehi milyar rubles saben kanggo bantuan negara.

      Apa sampeyan serius saiki? Apa sampeyan bisa ngarani wong-wong iki? Apa iku Chubais? Sechin? Rotenbergs? Lan yen sampeyan siap kanggo menehi, banjur apa ora menehi? Apa padha ora diijini nindakake? WHO? ngguyu ngguyu
      1. nikvic46
        nikvic46 3 april 2020 11:14
        -1
        Alexander. Metu kanggo mbantah dudu perkara sing paling apik. Ngatasi kabar, banjur kabeh bakal apik. Kesehatan!
        1. KELAS
          KELAS 3 april 2020 16:50
          +6
          Kutipan saka: nikvic46
          Alexander: Arep mbantah dudu perkara sing paling apik.

          Николай, а разве я спорил? Я просто задал несколько уточняющих вопросов! Кстати, ответов ни на один из них от вас не последовало. Ну, да за спрос денег не берут...
          Duwe sing apik sampeyan uga! hi
          1. nikvic46
            nikvic46 4 april 2020 06:46
            0
            Alexander. Saliyane VO, sampeyan isih kudu maca apa-apa, aku bakal menehi jeneng, iki Potanin, lan uga Sechin.
      2. depressant
        depressant 3 april 2020 11:33
        + 23
        Alisher Usmanov, wis nyumbang manuskrip Pierre de Coubertin sing regane $ 8.8 yuta menyang IOC, disengiti kabeh wong, lan tanpa nyumbang sepeser pun kanggo obat Rusia, ninggalake kanggo mandhiri ing tanah air - ing Uzbekistan.
        Roman Abramovich nyedhiyakake Hotel Millennium gratis kanggo para dokter sing nglawan koronavirus - Inggris seneng banget! Lan ora dhuwit kanggo negara kita.
        Potanin ngumumake yen dheweke bakal menehi 1 milyar rubel kanggo NGO kasebut (cathetan - NGO!), Sing bakal menehi pitulungan kanggo wong-wong sing butuh, nanging NGO bakal nemokake liwat kompetisi, lan kontes kaya ngono bakal suwene pirang-pirang wulan. Ketoke, apa dheweke bakal nggoleki sing bakal digulung maneh, utawa bakal nggawe dhewe, supaya dhuwit tetep ana ing "donor"? Iku tiron saka sumbangan.
        Тимченко, Керимов, Мордашов, Вексельберг, Прохоров, Миллер, Дюков и прочие -- у нас давно больше сотни миллиардеров! Которые жрали в кризисы -- нас, пили в кризисы -- нашу кровь, нажрались и напились до состояния жирных собачьих клещей и до интеллектуального состояния этой породы паразитов, да так, что инстинкт самосохранения отказывает -- не жертвовали, не жертвуют и не будут жертвовать народу, из которого выпивают кровь. Путин, ау -- где вразумляющий пинок им под зад?!?
        Lan apa sing diarani elit panggung televisi - kabeh Ernst, Malakhov, tali, posner, penari liyane, sing-alongs lan sing-alongs? Ora, aja nyumbang! Virus - dheweke mlaku lan katon. Dheweke bakal nemokake sampeyan.
      3. wong Suci
        wong Suci 3 april 2020 15:23
        0
        Miturut cara, dheweke menehi milyaran lan mbangun rumah sakit: Deripaska, Potanin, Fridman, malah mantan pemilik Yugra Bank Alexei Khotin nawakake panguwasa nggunakake real estate komersial kanthi gratis kanggo nglawan wabah kasebut.
  10. DMB 75
    DMB 75 3 april 2020 07:31
    + 23
    Apa "pengasingan diri", ing endi bisa ndeleng istilah kasebut ing hukum, lan kepiye sah umume?

    Ora ana istilah sah kanggo ngasingake diri. Bisnis iki sukarela, rekomendasi. Meh rong pertiga wong sing ana ing kahanan mandhiri amarga koronavirus tanpa tabungan, amarga sawetara alasan ora umume ngomong babagan iki. Akeh pengusaha sing duwe utang bakal kelangan nyata. estate sing dijanjikake dening bank. Iki wis cukup jelas. Sawetara perusahaan mesthi bangkrut, amarga ing kahanan kaya ngono, luwih gampang bangkrut tinimbang terus mbayar wong liya lan nyoba nggawe pasuryan sing apik ing game sing ala. negara liyane, kanggo biaya gaji kanggo karyawan .Aja lali sing downturn ekonomi lan mundhak pengangguran amarga pandemi coronavirus bisa mimpin kanggo nambah ing tingkat angkara. yen sampeyan pengin, lan yen sampeyan njupuk silihan saka Sberbank. We pengin sing paling apik, ternyata kaya biasane. Pandemi bakal liwat, masalah bakal tetep.
    1. Militer77
      Militer77 3 april 2020 10:46
      +5
      Sawetara perusahaan mesthi bangkrut, amarga ing kahanan kaya ngono, luwih gampang bangkrut tinimbang terus mbayar wong liya lan nyoba nggawe pasuryan sing apik ing game sing ala.

      Kebangkrutan massal bakal nyebabake pengangguran massal, sing bakal nyebabake arus metu saka kutha menyang deso. Aku sing padha bakal miwiti banget Petunjuk babagan "free" hektar ing Timur Jauh. Bisa uga iki minangka salah sawijining sebab kenapa negara darurat ora diluncurake.
      1. Keong N9
        Keong N9 3 april 2020 12:13
        +6
        Bapak-bapak, sapa sing bisa menehi komentar babagan iki:
        Presiden Rusia Vladimir Putin mrentah para gubernur supaya nggawe prosedur khusus kanggo gerakan warga lan kendharaan ing wilayah sing ana gandhengane karo ancaman panyebaran koronavirus. Keputusan sing cocog iki diterbitake ing Kamis, 2 April, ing layanan pers Kremlin.

        Dekrit kasebut wiwit ditrapake wiwit dina diterbitake.

        Kanggo pejabat paling dhuwur (kepala badan eksekutif paling dhuwur saka kekuwatan negara) saka entitas konstituen Federasi Rusia, kanthi nggatekake pranata Keputusan iki, adhedhasar kahanan sanitasi lan epidemiologis lan karakteristik panyebaran koronavirus anyar. infeksi (COVID-19) ing entitas konstituen saka Federasi Rusia <...>: kanggo netepake gerakan prosedur khusus ing wilayah sing cocog karo wong lan kendharaan, kajaba kendharaan sing melu transportasi antar wilayah, "ujare dokumen kasebut.

        https://iz.ru/994930/2020-04-02/putin-poruchil-ustanovit-osobyi-poriadok-peredvizheniia-grazhdan-i-transporta
        Lan iki:
        Panguwasa Moskow mrentahake petugas polisi lalu lintas supaya nahan mobil saka wong sing nglanggar awake dhewe. Hukum sing relevan babagan iki diterbitake ing situs web walikota ibukutha.

        "Kanggo nyuda pelanggaran administratif sing diwenehake ing bagean 4 saka artikel 3.18.1, kendaraan kasebut ditahan," ujare dokumen kasebut.

        Kaputusan kanggo mungkasi penahanan utawa mbalekake kendharaan bakal ditindakake dening pejabat sing duwe hak nggawe protokol babagan pelanggaran administratif.

        https://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/2020421539-kO8az.html
        Aku ora ngerti, apa tegese sampeyan ora bisa nyopir mobil dhewe ing sekitar Moskow? Utawa iku barang palsu? Aku kudu pindhah menyang Moskow minggu ngarep, lan "tanpa pilihan." Lan aku isih ora bisa ngerti ing situs web Sabyaninov ujar manawa pass lan kode kontrol gerakan dibatalake amarga "kesadaran warga", banjur aku maca iki. https://aif.ru/moscow/v_moskve_vvedeny_shtrafy_dlya_avtomobilistov_za_narushenie_samoizolyacii
        Ничего понять не могу, как же на самом деле обстоят дела. Может это касается тех, кто уже болеет короновирусом? Может, кто прояснит из москвичей.
        1. Militer77
          Militer77 3 april 2020 13:24
          +3
          Kutipan: Keong N9
          Aku ora bisa ngerteni apa sing kedadeyan. Mungkin iki ditrapake kanggo wong-wong sing wis lara coronovirus? Mungkin wong saka Muscovites bakal njlentrehake.

          Iku ditrapake kanggo kabeh wong, nanging kita uga ora ngerti apa-apa, iku bisa, iku mokal, utawa "iku bisa, nanging kasebut kanthi teliti," ... Nalika aku ngerti, Gays padha ngiwa kanggo nemtokake perlu kanggo trip dening mobil. Kita bakal weruh minggu ngarep. Umume bisa mbatesi entri menyang Moskow menyang wilayah kasebut.
  11. parusnik
    parusnik 3 april 2020 07:31
    + 25
    Налог на вклады, это не что...Платишь налог за то, что банк зарабатывает на твоих деньгах...Тебе 4% годовых, а ты 13% ежемесячно..."Не прячьте ваши денежки по банкам...иначе быть беде"(с)..После пандемии, окажется , что большая часть населения, окажется должна государству и крупному бизнесу, свои потери будут возмещать за счет населения...А там и референдум..Часто писали на форуме, что в 90-е хотите?...Будет похлеще, чем в 90-е..."Кровавый,тоталитарный режим", это когда колбасы , свободы и т.д.не было, раем покажется...
    1. siberalt
      siberalt 3 april 2020 08:02
      +4
      Pajak penghasilan ing simpenan iku normal. Iku ora normal sing padha arep mbalekake saka MediaWiki
      wiwit saka siji yuta kayu, lan iki 90% pensiunan sing wis nyimpen kanggo nambah pensiun kanggo akèh taun, padha uga investor ing pembangunan ekonomi. Pendapatan kena pajak minimal ing simpenan kudu diunggahake saka paling sethithik 10 yuta simpenan.
    2. IS-80_RVGK2
      IS-80_RVGK2 4 april 2020 20:11
      -1
      Apa sing bisa dakkandhakake, welcome to kapitalisme bisnis cilik lan menengah. Carane kabeh padha ipat-ipat lan fitnah komunisme lan komunis. Nah, saiki ayo wong Atlantis sing lurusake pundhake ngrasakake apa kapitalisme sing sejatine. Lan kenapa bisnis cilik lan menengah kita njerit njaluk bantuan pemerintah? Apa bisa pundhak ora dilurusake kanthi lengkap lan tangan sing ora katon ing pasar ora mbantu? ngguyu
  12. d^Amir
    d^Amir 3 april 2020 07:33
    +3
    Sampeyan ngerti, piye wae, kabeh keributan babagan virus iki ora cukup wiwitane ... uh ... swayed ... lunga ing preian, mung aktif ngeculake, banjur Vladimir Vladimirovich mbuwang minggu liyane sadurunge liburan ... wah menurutku yo apik.. biasa wae...sepisan...nanging wingi sukses...wedi...tuku soba neng endi???
  13. Gardamir
    Gardamir 3 april 2020 07:35
    + 12
    Ing asas, Romawi wis ngandika kabeh. Saiki kabeh wis dicampur, lenga pisanan wis tiba ing rega masalah ekonomi. Pitakonan medis minyak kapindho lungguh ing omah. Masalah hukum yaiku pembatalan Konstitusi. Lan nyatane, kabeh iki mung siji pitakonan,
    "Kamu Gryadeshi?"
  14. Qwertyarion
    Qwertyarion 3 april 2020 07:35
    + 26
    Ing sasi, default gedhe ing silihan bakal diwiwiti.
    Bisnis cilik sing ditutup kanggo Quarantine bakal ngrusak awake dhewe nganti wektu sing luwih apik, lan ora bakal entuk utangan kanggo njaga personel sing nganggur.
    1. KelWin
      KelWin 3 april 2020 09:18
      + 11
      Ya, wulan apa. Aku durung mbayar, dina kapindho lunga. Lan aku ora bakal nangis, amarga minggu sing padha ing pungkasan sasi, pesenan ana ing toko. Lan ora mung aku ...
      1. Qwertyarion
        Qwertyarion 3 april 2020 10:37
        + 10
        [
        Kutipan saka Kelwin
        Aku durung mbayar

        Babagan utangan lan ora mbayar:
        bank-bank ing gelombang saka non-pembayaran bisa nindakake disservice kanggo pelanggan dening kurban penundaan utawa preian silihan, nanging karo kondisi renegotiating perjanjian silihan, lan padha bakal cram anyar "iku apik" menyang persetujuan anyar kanggo awake dhewe, padha bakal mundhakaken tingkat kapentingan lan push insurance anyar.
        Akibaté, sadurunge ora mbayar, aku kudu menehi bank, contone, 1000 rubel, lan sawise bantuan sampeyan bakal utang 2000 rubel.
        Iki bakal katon kaya.. nangis
        1. KelWin
          KelWin 3 april 2020 11:58
          +6
          Вполне могут, и наверняка будут пытаться очень усердно, даже не сомневаюсь. Поэтому юриста уже загрузил этим вопросом, но пока пауза, там все сложно. Говорят примерно так: "в том виде, в котором это сейчас сделано, так никогда не делалось, и практики такой нет - изучаем ситуацию". Но как-то оформлять эти "каникулы" надо, иначе потом ничего не докажешь, когда начислят за все время просрочки после снятия моратория...
          1. Qwertyarion
            Qwertyarion 3 april 2020 12:22
            +5
            Kutipan saka Kelwin
            Nanging piye wae sampeyan kudu ngatur "preian" iki, yen ora, sampeyan ora bakal mbuktekake apa-apa mengko nalika entuk ...

            hi Aku setuju karo sampeyan, sampeyan ora perlu ngandelake "apa wae sing kedadeyan lan ngobong kabeh kanthi nyala biru" ...
            Perlu rembugan karo tukang kredit .... Ora ana sing bakal nyuwil utang kita kaya ngono.
  15. Oleg Skvortsov
    Oleg Skvortsov 3 april 2020 07:36
    + 12
    Ora ana dhukungan kanggo wong-wong saka wong-wong iki sing makili negara. Apa ora kabeh pensiunan, wong mlarat, kulawarga gedhe lan warga sing ora dilindhungi sosial entuk 20 ewu saben? Inggih, iku kudu nyuwek saka dhewe, wong sing ditresnani. Inggih, padha nganggep negara apik minangka kanthong. Aku percaya yen ketegangan sosial bakal tambah akeh. Panjaluk liyane kanggo VO yaiku ora nulis akeh babagan virus iki. Aja nambah psikosis. Ana artikel sing apik babagan epidemiologis nalika Perang Dunia II. Thanks kanggo Romawi - minangka tansah ing ndhuwur
    1. KELAS
      KELAS 3 april 2020 09:38
      + 13
      Kutipan: Oleg Skvortsov
      Aku percaya yen ketegangan sosial bakal tambah akeh. Panjaluk liyane kanggo VO yaiku ora nulis akeh babagan virus iki.

      Oleg, ketegangan sosial bakal nambah kaping pirang-pirang ora saka artikel ing VO. Dheweke duwe sawetara alasan liyane kanggo tension!
      1. Oleg1
        Oleg1 3 april 2020 12:51
        -14
        Kutipan saka AUL
        Kutipan: Oleg Skvortsov
        Aku percaya yen ketegangan sosial bakal tambah akeh. Panjaluk liyane kanggo VO yaiku ora nulis akeh babagan virus iki.

        Oleg, ketegangan sosial bakal nambah kaping pirang-pirang ora saka artikel ing VO. Dheweke duwe sawetara alasan liyane kanggo tension!


        Apa Putin nginfeksi negara kasebut karo coronovirus? Utawa apa dheweke ora ngidini panyebaran wabah kasebut? Oh wong iku bajingan!
        1. Greenwood
          Greenwood 3 april 2020 14:57
          + 15
          Kasunyatan manawa langkah Putin bakal nyebabake wong mlarat, bangkrut lan pengangguran, kabeh sing ditindakake ing taun 90an.
  16. antik
    antik 3 april 2020 07:38
    + 27
    Первая попытка незаконного изменения Конституции удалась. Теперь уже проще. Можно не задумываться над терминами. Типичная игра слов и подмена понятий. Этим всегда славился Путин. Вместо Чрезвычайного Положения, непонятная самоизоляция.
    Но давайте будем честными и скажем , что все последнее время Президент был мало похож на себя. Самостоятельно речи не произносит, только зачитывает по бумажке или по телесуфлеру. Патологичекий страх за свою жизнь, вызывает насмешки во всем мире.
    Perjalanan sing misuwur menyang jamban kanthi pengawal 6 nindakake tugas sing apik kanggo ngrusak reputasi.
    Попытка показать Путина в качестве мыслителя в скандальном сериале 20 вопросов Путину, провалилась полностью. Страна увидела, что Президент не ориентируется в обстановке, не совсем адекватно оценивает события, патологически чванлив и лицемерен.
    Такое впечатление, что мы видим некую телесную сущность, а личность исчезла. Что это? Возрастные изменения, болезнь, неизвестно. Но то что Путин мутировал в сторону позднего Ельцина это факт.
    1. 30143
      30143 3 april 2020 07:43
      +9
      Umur lan kompleks njupuk tol. Nanging, iki jenis stabilitas (unpredictability). Elingi almarhum Leonid Brezhnev ...
      1. antik
        antik 3 april 2020 09:16
        + 14
        Kutipan: 30143
        Umur lan kompleks njupuk tol. Nanging, iki jenis stabilitas (unpredictability). Elingi almarhum Leonid Brezhnev ...

        Помню брежневские времена отлично. Но у Брежнева не было столько спеси и лицемерия. Больше напоминает Ельцина по моему. Чванством и безумной тягой к власти.
  17. 30143
    30143 3 april 2020 07:39
    +2
    Aku mbaleni maneh: "Kita kudu nggawe langkah-langkah supaya bisa urip lan nuduhake.
    Secara pribadi, nalika kita miwiti ngomong babagan karantina, aku langsung nyuda kabeh biaya, amarga. Aku ngerti iku 3-4 sasi. Dhuwit cenderung entek cepet.
    Iku apik yen ing karya gaji wis suda ing jumlah bensin sing aku nglampahi ing trip kanggo karya.
    Ora panganan langsung dipotong. Restoran, kafe (sanajan aku ora nemoni dheweke) - ing sisih.
    Aku tuku produk mung saka produksi Ukrainia lan minangka needed. Aku wiwit masak bubur barley karo cracklings. Ora kaya ing tentara. Ternyata enak lan dhuwur kalori. Mamalyga wis disiapake.
    Umumé, panganan petani sing prasaja.
    Konservasi, sing ngadeg sajrone setengah taun, ditindakake. Tuku akeh masker sekali pakai. Dhuwit wiwit nyimpen ing dina kaping lima.
    Akeh kanca sing edan ing omah, ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Rong minggu histeria ing jaringan sosial ... Wingi aku weruh kanthi kaget yen ana kasepen. Wong-wong wis biasa urip lan kerja ing omah. Yen sampeyan perlu soko, banjur sampeyan nemokake telpon lan setuju karo bakul sing bakal teka munggah ing wektu sing ... Ing bab mung padha takon iku jumlah tanpa owah-owahan. Mobil kasebut mbutuhake perbaikan cilik. Tekan, ngenteni ing dalan nganti panggonan ing bale kosong. Luwih saka rong wong ora diidini. Kabeh staf nganggo topeng lan sarung tangan. Ing lawang mlebu, botol antiseptik. Cedhak kasir uga. Aku menehi dhuwit, ngolah tangan ...
    Dheweke ora bakal ngidini sampeyan mlebu ing toko tanpa topeng.
    Ing transportasi minggu pisanan ana skandal lan gelut. Iku apik yen panguwasa langsung nyadari yen perlu mbusak lelungan preferensial kanggo pensiunan lan siswa. Banjur jam sibuk, lan menyang ngendi? Lan wong ora bisa kerja. Saiki papan pamriksa wis disiyapake ing sekitar kutha-kutha mega. Priksa suhu lan tujuan lelungan. Ngenalke pas khusus kanggo dokter lan fasilitas umum, tk. transportasi umum ngalih menyang mode transportasi khusus.
    Mergo iki.
    Lan saiki, intine, istilah darurat lan karantina. Iki minangka berkah - akeh sing langsung disimpen saka karusakan. Operator tur, lan liya-liyane. Dheweke ora bisa ngasilake dana. Pancen force majeure. Cetha yen sing mbutuhake bakal entuk dhuwit.



    Lan minangka asil.
    Panguwasa butuh wektu kanggo mbangun.
    Supaya ora gupuh, dina ora kerja diumumake.
    Kahanan kasebut berkembang kanthi cepet, saengga ing mangsa ngarep sampeyan bakal diumumake minangka karantina lan darurat.
    Negara iki gedhe, ora bisa mandheg kabeh bebarengan. Kita digambar sajrone rong minggu nganti karantina diumumake.
    Irunge aja digantung.
    Wingi aku mbayangno... "sepur arep menyang Wetan." Comrade Stalin kiwa ... Lan padha njagong mudhun lan drive kanggo mburi, lan ing saben stasiun gerbong bakal ninggalake. Bisa mbayangno carane virus bakal nyebar?
  18. Provinsi_71
    Provinsi_71 3 april 2020 07:42
    -6
    Если посмотреть список системообразующих предприятий (более 600), работа которых не прекращается, то впереди, однозначно, не крах. Все, "кому надо", работают.
  19. Alex_59
    Alex_59 3 april 2020 07:44
    -4
    Aku bebener nang endi wae ing tengah. Pamrentah tumindak kikuk lan ora kanthi cara sing paling apik lan sukses. Lan aku ora kalebu jumlah penggemar Putin, nanging ing kasus iki aku ngerti kenapa kabeh kedadeyan kaya ngono. Bener, kenapa kabeh kedadeyan kanthi cara sing padha ing Italia utawa AS? Ing ngendi uga ora ana topeng, lsp. lsp. Yagene kabeh kedadeyan ing tanggal 22 Juni 41, meh padha ora kasil lan kikuk? Nah, apa sampeyan kudu nerangake kanthi rinci? Lan dadi ketok.
    Lan saiki akeh sing bengok-bengok "ndeleng, ora ana pandemi, kenapa kita butuh langkah-langkah drakoni"? Dheweke njerit, persis nganti njupuk coronovirus - ora bakal ana sing bisa njerit yen paru-paru dadi jeli. Banjur dheweke uga bakal njerit, nanging kenapa ora njerit yen sampeyan isih urip lan sehat? Mesthi, ora bakal ana pandemi yen kabeh wong mandhiri. Pancen lucu banget nalika wong-wong sing disimpen ngritik apa sing disimpen.
    Cekakipun. Virus ora guyon. Iku kasunyatan. Lan luwih becik urip ala ing awake dhewe tinimbang ngapusi ing kuburan. Wabah iki bakal mungkasi - kita bakal terus nyepak pamrentahan. Nganti saiki, gencatan senjata.
    1. Avior
      Avior 3 april 2020 08:11
      + 20
      Inggih, inggih. Tinimbang negara mbantu para majikan sing mandhiri lan cilik, sing ana dana khusus, masalah finansial wis ditindakake.
      Lan dheweke kudu meneng, miturut saran sampeyan
      1. Alex_59
        Alex_59 3 april 2020 08:55
        -2
        Kutipan saka Avior
        Lan dheweke kudu meneng, miturut saran sampeyan

        Ora, dheweke ora kudu meneng, nanging bengok-bengok ing tutup iki babagan kasunyatan manawa wabah kasebut diciptakake khusus kanggo ngrampok dheweke uga ora cukup.
        Coba bayangake apa sing kedadeyan karo wong-wong sing ngritik tumindak para panguwasa ing wulan Juni 41. Lan sampeyan mbokmenawa bakal dadi ing ngarep nelpon kanggo shooting alarmists lan provokator. Dina iki dudu taun sing kaping 41, lan mesthi ana kritik marang tumindake pemerintah, nanging kudu cukup. A kritikus kudu soberly netepke kahanan saiki, uga kasunyatan sing pemerintah pancene ora jenius, lan padha kadhangkala ora sengaja bisa liwat kathah. Sawise kabeh, awake dhewe ora jenius, uga kelakon nyopot.
        Ya, nyalahake kabeh masalah ing bisnis cilik iku njijiki, mula ayo ngomong babagan iki khusus ing wektu sing angel iki, lan dudu babagan kasunyatan manawa karantina ora resmi resmi utawa manawa wabah kasebut palsu.
        1. Avior
          Avior 3 april 2020 09:15
          + 14
          Lan elinga yen dina iki 2020, dudu 1941.
          Lan aku ora weruh jeritan manawa wabah kasebut diciptakake kanggo dirampok.
          Aku ndeleng pitakon sing cukup - kenapa juragan cilik lan pegawe mandhiri dadi ekstrem ing karantina?
          1. Alex_59
            Alex_59 3 april 2020 10:55
            0
            Kutipan saka Avior
            Lan elinga yen dina iki 2020, dudu 1941.

            Persis, dudu tanggal 41, mula dialog bisa ditindakake. Apa aku nulis babagan iki, utawa sampeyan ora maca?
            Kutipan saka Avior
            Aku ndeleng pitakon sing cukup - kenapa juragan cilik lan pegawe mandhiri dadi ekstrem ing karantina?
            Aku dhewe bisnis cilik. Ing wangun murni. Apa sing kedadeyan ora nyenengake aku, nanging aku ngerti yen kita ngadhepi unsur kasebut. Yen sesuk usaha cilikku kebanting, contone banjir, terus sapa sing kudu aku ngaku ekstrim? Putin ora nemokake virus kasebut.
            Oke, ayo ngomong. Lan kepiye carane kudu tumindak supaya bisnis cilik ora ekstrem? Menehi kabeh dhuwit kaya ngono? Lan saka ngendi entuk dhuwit iki? Njupuk adoh saka oligarki? Cukup adil, nanging kita ora ana ing taun 41, kita njupuk panggonan oligarki lan mikir, kenapa dheweke kudu mbalekake apa sing wis entuk bisnis? Yagene dheweke kudu menehi marang wong liya lan ora marang buruh sing padha? Dadi, sesuk dheweke bisa bali menyang kita, para pengusaha cilik, lan ujar, ya, bareng karo sing luwih mlarat tinimbang sampeyan. Kenapa dumadakan?
            Njupuk saka dana. Ya, sampeyan bisa. Yen cukup. Lan apa sing bakal sampeyan ucapake sesuk, sawise epidemi, nanging nganggo minyak ing 25 lan dolar ing 100? Ora ana dana, ora ana sing bisa ngatasi krisis - disebarake nalika wabah kasebut.
            Kabeh pilihan ala.
            1. Avior
              Avior 3 april 2020 11:03
              + 12
              Dadi, sesuk dheweke bisa bali menyang kita, para pengusaha cilik, lan ujar, ya, bareng karo sing luwih mlarat tinimbang sampeyan. Kenapa dumadakan?

              wis nglamar. mbayar gaji kanggo wong sing nganggur kanthi biaya dhewe. Iku aneh yen sampeyan, pengusaha, ora ngerti iki.
              Dana stabilisasi mung kanggo kahanan krisis kaya pandemi
              1. Alex_59
                Alex_59 3 april 2020 11:06
                -1
                Kutipan saka Avior
                mbayar gaji kanggo wong sing nganggur kanthi biaya dhewe.
                Secara khusus, aku mung duwe siji karyawan sing direkrut - yaiku aku.
                Kutipan saka Avior
                Dana stabilisasi mung kanggo kahanan krisis kaya pandemi
                ora ana dana kuwi. Lan sing duwe tujuan ditetepake kanthi beda.
                1. penasehat level 2
                  penasehat level 2 4 april 2020 06:55
                  +3
                  yen ora duwe karyawan, sampeyan bisnis cilik banget.. rodo tukang.. dadi luwih gampang kanggo sampeyan ing kaping, mung mangan dhewe lan pitakonan saka ngendi kanggo menehi gaji kanggo wong ora worth iku, soale kowe dhewe ngalih bubur.. lan aku duwe wong kene, yen bisa adoh-adoh, nanging yen karantina dilanjutake, dadi opa.. lan wong sing daktresnani, aku mulang / masak lan wis kerja. luwih saka setahun.. saiki mikir apa sing kudu dilakoni.. kanggo saiki kanggo 2/3 gaji wis ditransfer, nanging luwih saka sadurunge panas, yen aliran awis ora dibalèkaké malah dening setengah, iku bakal hard kanggo keno. .sampeyan kudu mikir sapa sing arep dikorbanake.
        2. apples
          apples 3 april 2020 09:31
          +4
          epidemi iki dirancang khusus kanggo ngrampok

          Supaya sampeyan ngandika, nanging sampeyan ora bisa ngomong luwih
        3. Edasko
          Edasko 3 april 2020 09:51
          +4
          Miturut pendapatku, wong-wong iki nindakake kabeh kanthi apik. Wong-wong bakal wiwit ngobong celengan supaya bisa urip. Sampun dangu para panguwasa ngasah untunipun. Nanging yen wis cukup, dheweke bakal ngumumake karantina. Mung nguripake munggah alesan apik lan nggunakake.
          1. Alex_59
            Alex_59 3 april 2020 11:22
            -1
            Kutipan saka edasko
            Miturut pendapatku, wong-wong iki nindakake kabeh kanthi apik.

            Nah, sampeyan wis ngerti kabeh. Preduli saka apa mengkono. Wong-wong bakal mati amarga virus - "wong lanang nindakake kabeh kanthi cekap, ngrusak keluwihan populasi." Dheweke ngusir wong-wong menyang karantina supaya ora nglilani wong-wong mau mati amarga virus - "wong lanang nindakake kabeh kanthi cekap, dheweke pengin njupuk dhuwit ing tangane."
            Nyaman banget. Ana tansah soko kanggo kick pamaréntah kanggo.
            1. Edasko
              Edasko 3 april 2020 15:23
              0
              ora ana dana kuwi. Lan sing duwe tujuan ditetepake kanthi beda

              Omonganmu opo!? Coba goleki chtol ing Google .. Lan babagan kasunyatan manawa sampeyan minangka pengusaha cilik, seneng karo pamrentah - mula maca artikel kasebut maneh, mung kanthi mikir ..
              Menehi kabeh dhuwit kaya ngono? Lan saka ngendi sampeyan entuk dhuwit iki?
              Sampeyan pengusaha ala, buta huruf. Kanthi pamikiran primitif. Sampeyan kudu rusak supaya ora ngremehake pengusaha cilik liyane. Kanggo referensi - sampeyan ora bisa mung menehi dhuwit stupidly. Ana cara liya kanggo ngrangsang, nanging kontraindikasi kanggo sampeyan.
        4. Titus
          Titus 3 april 2020 23:19
          0
          Dadi wis pirang-pirang taun liwat siji panggonan, nanging dhasare ora ana sing tanggung jawab apa-apa ... utawa luwih, kita karo kanthong dhewe..
    2. Cossack 471
      Cossack 471 3 april 2020 22:00
      0
      И Путин и правительство работают абсолютно непрофессионально Чего ждали когда вирус уже косил китайцев ? Сейчас говорит . что работают на опережение На опережение это когда в феврале закрыл границы . профинансировал пошив масок и костюмов . запретил вылет туристов Ведь это же элементарно !
  20. 30143
    30143 3 april 2020 07:46
    +8
    Nyatane, presiden lan pemerintah mung menehi tendhangan sing apik kanggo kabeh UKM (Usaha cilik lan menengah) kanthi dalih sing masuk akal. Ing kene, bubar, presiden ngandika akeh babagan carane UKM ditresnani ing negara kita lan carane bakal ndhukung.


    Lan aku ngandhani yen ing Federasi Rusia, uga ing Ukraina, ana kekuwatan oligarki.
  21. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 3 april 2020 07:47
    + 16
    Вот ,действительно, идиотский "термин" ! Самоизоляция...сам себя "изолировал" ?!...добровольно ?! belay Нет никакой "добровольности" ! Есть принуждение через угрозу "репрессий" ! Но правящий путинский режим всячески избегает употребление иных слов;т.к. иначе,это предполагает бОльшую ответственность за действия властей ! То есть, путинская власть ведёт себя , как та "девица",которая пытается с мужиком переспать и невинность соблюсти !
    1. Lokal
      Lokal 3 april 2020 10:59
      -18
      Dadi aja ngasingake awake dhewe, apa masalahe?
      Yen iki "mung rekomendasi", lan rezim getih wis ngalih kabeh tanggung jawab menyang pundhak sing rapuh.
      Вдруг коммунистических сектантов и вправду вирус не берёт?
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 3 april 2020 14:00
        +6
        Kutipan saka Lokal
        Kepiye yen sektarian komunis pancen ora kena virus?

        Lan apa hubungane karo "sektarian komunis" ing kasus iki? wong bodho Таким "безумным" заявлением ,вы напомнили мне некого "градоначальника с органчиком в голове вместо мозгов"... Какой "фоновалик" поставить, такой и будет "лексикон" !
        Babagan isolasi diri lan isolasi paksa... Возможна ли "самоизоляция"(то есть, добровольная изоляция...) в "натуре" ? Может быть ! Во всяком случае, пример с Китаем подаёт надёжу ! Российская действительность начиналась с "самоизоляции"... так как в начале diatur dening banding ! Nanging, sanalika langkah-langkah paksaan, undang-undang sing nglarang, "pengasingan diri" rampung (!) ... "isolasi paksa" diwiwiti! Apa dheweke kabenerake? Mbok! Lan apa sing kudu ditindakake yen isolasi sukarela gagal, dadi mokal amarga "mentalitas aneh saka Rusia." wong bodho " ? Но негативность восприятия "распоряжений,законов" властей заключается в разных положениях юриспруденции "самоизоляции" и "принудительной изоляции" !!! По конституции,подобные меры позволительны в случае объявления...введения режима ЧС (ЧП) ! В таком случае , гос-во берёт на себя всю ответственность(!), включая выплату денежных средств, обеспечение продовольствием ! Запретительные законы действительны только во время действия ЧС(ЧП) ! В настоящем случае гос-во возлагает,например, выплату зарплаты на предпринимателей , не интересуясь : а смогут ли они? А что будет с ними потом ? Более того , запретительные законы будут действительны и "потом" (!)...и власти смогут найти повод использовать их и в дальнейшем... например, для запрета митингов,шествий... В настоящее режим действует по принципу: цигель,цигель, ай лю-лю...сначала принимаются запретительные законы, а лишь потом пытаются "подогнать " законодательную базу, положения юриспруденции...
  22. Tomic3
    Tomic3 3 april 2020 07:57
    + 16
    Думаю, что апрелем все не обойдется, май наверняка тоже объявят нерабочим. Пора опять за огород браться, стайку ставить и хрюшек заводить. Я, впрочем как и многие другие, такое в 90-е уже проходил, когда зарплаты не платили по полгода, а то и год. Лето впереди. Надо по максимуму сделать сбор ягод, грибов, орехов. Если с погодой повезет, на дикоросах можно около 500-700 тысяч заработать. С учетом своего хозяйства - на год хватит. На власть можно похоже не надеяться от слова "совсем".
    1. Ivan Kolodin
      Ivan Kolodin 3 april 2020 09:00
      +5
      Impen undang-undang anyar ora bisa diklumpukake tanduran liar, mula mlebu menyang dacha tanpa wiji, lan pusat tukang kebon kita ditutup contone ....
      1. Tomic3
        Tomic3 3 april 2020 09:55
        +4
        Kok ngimpi. Umume desa urip kaya ngono. Amarga ora ana proyek. Hukum bisa uga ana, nanging kabeh badan pengawas iki arang katon. Saben omah duwe 2-3 karabin. Wiji tansah bisa dipinjam utawa dituku saka tetanggan. Toko bisa digunakake, nanging jujur, aku ora nate njupuk ing kana, umume wiji sing ana kualitas sing diragukan.
  23. partisan lawas
    partisan lawas 3 april 2020 07:59
    + 23
    30 taun pungkasan wis ateges siji SURVIVAL. Nggawe bisnis, nyambut gawe kanggo pakdhe, lan kabeh wektu mikir mungkin sesuk, wulan ngarep, taun ngarep bakal luwih apik? Nanging ora, ora bakal. Sing lan negara ing kita milks garing.
    Aku elinga China ing awal 90s tindak ana saben limang taun sapisan, wektu pungkasan taun kepungkur. Teka omah kanthi pikiran siji
    Lan ing .. We duwe pamaréntahan kuwi, kita manggon ing telek padha ing 90s lan 2000s, ora ana owah-owahan. Telung puluh taun bodho ilang. Iku isin.
    Lan sawise kabeh, padha makarya, nyoba, ora muter wong bodho. Eh!
    1. 30143
      30143 3 april 2020 10:40
      +4
      A maling lungguh ing maling lan ndhesek. Lan kita ngindari sabisa-bisa.
      Aku arep nonton film "The Fountain" ...
      Ana akeh pikirane menarik, iku perlu kanggo refresh.
    2. Lokal
      Lokal 3 april 2020 11:00
      -16
      Wong kaya sampeyan bakal manggon ing sangisore pamrentahan apa wae. Kecuali virus njupuk mesthi.
    3. Vadim237
      Vadim237 4 april 2020 11:37
      -5
      Ya, sampeyan manggon ing telek sing padha ing taun 90-an lan awal 2000-an - lan umume wis uwal saka kono.
  24. Peter Poroshin
    Peter Poroshin 3 april 2020 08:01
    + 14
    Yen sampeyan nyoba kanggo nglacak acara ing wektu, katon luwih kaya eksperimen elek ing negara lan populasi pribumi.
    Saka taun kaping 14 - operasi "demonetisasi" kanthi bodho ngethok 50% saka gaji para pekerja keras ing saindenging negara, sajrone telung taun dheweke nyuda akeh populasi, bisnis cilik digawa menyang bangkrut, lan saiki mung Cut mau. Sapa sing slamet bakal disembelih mengko. Ora ana dhukungan lan mbokmenawa ora bakal ana.
    Судьба индейцев РФ властям не интересна.
    Ing negara iki, kabeh tansah ora thanks, nanging ing éwadéné.
  25. fa2998
    fa2998 3 april 2020 08:04
    + 15
    Kahanan darurat lan kahanan darurat dienalake kanthi keputusan presiden lan keputusan pamrentah. Lan wong sing lungguh ing omah kudu mbayar dhuwit. Kita nyebarake wong menyang omahe "karo dhewe" lan ngenalake "pengasingan diri." Istilah kasebut ora bisa dingerteni, lan denda kanggo pelanggaran. Matur nuwun kanggo keprihatinan sampeyan! Lan sing bakal mbayar apartemen komunal-setengah negara urip saka paycheck kanggo paycheck. duka hi hi
    1. Ingvar 72
      Ingvar 72 3 april 2020 08:33
      + 13
      Kutipan: fa2998
      sing bakal mbayar utilitas

      Uga nyewa, silihan lan liya-liyane.
      1. Essex62
        Essex62 5 april 2020 17:41
        -1
        Komunal, utangan? Iki ana wong sing nulis "telung karabin ing saben omah." Ayo padha teka.
  26. samarin1969
    samarin1969 3 april 2020 08:12
    + 19
    "Bisnis Kecil lan Sedheng" cukup ngalami "preian Natal". Lan dheweke nindakake kanthi seneng. Wulan - "sdyuzhit." Nanging banjur? ... Yen virus ora "ngrusak dhewe", banjur "komunisme perang" tetep: penghapusan tagihan sarana, jatah panganan, lsp.

    Yen, tinimbang prihatin aneh kanggo wong sing seneng nongkrong / golek dhuwit ing luar negeri, langkah-langkah karantina ditindakake ing tapel wates, bakal luwih gampang. Buzova lan Lev Valerianovich mesthi lungguh ing steppe ing zona karantina ing Doshirak sajrone sewulan - lan ora ana virus. Saiki kabeh wong bakal lungguh ing sih-rahmat "semi-warga".

    Государство действительно слишком много переваливает проблем на региональные власти и местный бизнес. Можно было объявить, что нуждающихся обеспечат пищевым набором, интернетом и лекарствами. А всё внимание врачам и сельским труженикам. Вот без них, проблемы "бизнеса" покажутся чепухой.

    ps Aneh. Ora kaya ing kabeh negara, ana sawetara polisi ing dalan. Kayane, miturut statistik, ana luwih akeh ing donya saben 100 wong. Secara visual ing wilayah kasebut ora ana siji-sijine. Siji rasukan flashed liwat kamera ing tengah Simferopol, lan iku. Nyuwun
    1. 30143
      30143 3 april 2020 10:46
      +1
      Dheweke uga wong ... beresiko, sing gampang kena infeksi.
      Dheweke duwe kulawarga. Dheweke butuh ing barak kanggo diisolasi. Yen kabeh wis jelas karo dokter, mula iki ora bisa ditinggalake saka virus kasebut. Dheweke uga kudu nandhang kasusahan. Lan yen wong ing wangun entheng, ora bakal ngerti yen dheweke lara. Lan ing cedhak, partner bisa njaluk ventilator.
    2. AAK
      AAK 3 april 2020 10:50
      +6
      Mesthi wae, saben dina aku lunga menyang lan bali kerja (perusahaan kita yaiku Perusahaan Kesatuan Negara Republik Crimea, sawetara wong adoh, sawetara ana ing papan kerja), polisi ora katon, ana sawetara rasukan ing kantor. mlebu lan metu saka Simferopol, nanging ora akeh.
    3. Lokal
      Lokal 3 april 2020 11:07
      -14
      Kutipan saka: samarin1969
      Aneh. Ora kaya ing kabeh negara, ana sawetara polisi ing dalan. Kayane, miturut statistik, ana luwih akeh ing donya saben 100 wong. Secara visual ing wilayah kasebut ora ana siji-sijine. Siji rasukan katon liwat kamera ing tengah Simferopol, lan iku.

      Inggih, jelas:
      Ana sawetara polisi ing dalan - rezim sing dikutuk ninggalake wong-wong miskin ing nasibe.
      Akeh polisi - rezim sing dikutuk nyekèki wong mlarat.
      Секта Красных Клоунов вам всё объяснит.
  27. Vitaly Tsymbal
    Vitaly Tsymbal 3 april 2020 08:20
    + 15
    Пессимистично... но правда??? Например я "самоизолировался". Я пенсионер и живу только на пенсию, но после выступления Путина даже у меня "взыграла" тяга к бунту!!! Нет не к бессмысленному, кровавому и беспощадному, а к простому и тихому нарушению правил которые вводит власть... Причина тому - не понимание того что происходит в стране, не понимание того, чем пандемия отличается от эпидемии в мозгах президента... и самое главное - если это эпидемия, то очаги ее должны жёстко изолироваться, если - нет, то это игра власти по не понятным правилам для населения. Поэтому "бунтовать" - пока в своих головах, начинают не только мне подобные.... а бунт надо подавлять - например ввести налог на самоизолированных, и провести референдум по "вечности президента" - в противогазах (или противогазы из военных хранилищ Путин тоже отправил в виде гуманитарки в США,Италию и другие места обитания "родственничков" ???)
    1. 30143
      30143 3 april 2020 10:48
      0
      Gusti ngluwari! Sampeyan banjur, minangka pensiunan, ana ing resiko.
      Wong, rampung pemanasan dhewe!
  28. sedan
    sedan 3 april 2020 08:25
    +8
    Ing kahanan iki, mungkasi produksi minangka perkara paling ala sing bisa sampeyan pikirake. Iki mung nambah kahanan sing wis angel. Nggawe produksi topeng lan nyebarake menyang populasi minangka solusi sing rumit. Lan mung nganggo topeng sajrone sewulan lan kabeh infeksi pernapasan bakal ilang. Yen kita wis perang kaya iki ing Perang Patriotik Agung, kita ora bakal weruh Victory.
    1. kelip-kelip
      kelip-kelip 4 april 2020 14:42
      0
      Ing kahanan iki, mungkasi produksi minangka perkara paling ala sing bisa sampeyan pikirake.

      Lan sawetara jinis produksi dianggo ing telung shift
      "Langkah-langkah kanggo nglawan koronavirus: sewulan kepungkur, kita wis ngalih kabeh perusahaan menyang mode babak-jam, nambah kapasitas dadi 1600 topeng saben dina.
      Wiwit tanggal 2 Maret, dheweke nglarang ekspor"

      Prinsip operasi ventilator:
      "Lan yen kita ndeleng manawa kabeh ambegan ing kene ijo, kita bakal ngerti manawa wong kasebut pungkasane wiwit ambegan dhewe, lan iki tujuane," para dokter nerangake prinsip operasi ventilator.

      Ing Pabrik Ural Instrument-Making, ing ngendi piranti ventilasi paru-paru buatan diprodhuksi, 300 potongan diprodhuksi saben wulan. Nanging saiki kita wis siyap kanggo nindakake 10 kaping luwih.

      Ing Pabrik Optik lan Mekanik ing Yekaterinburg, dheweke uga nggawe ventilator, nanging uga ngasilake sistem anesthetic-respiratory kompleks kanggo ventilasi paru-paru lan anestesi simultan. Iki minangka inovasi Rusia.

      Perusahaan jahitan sing ngetokake 600 topeng pelindung saben dina saiki ngasilake kaping telu. Nanging kementerian ngrancang kanggo nggayuh volume gedhe.
      "Kanggo iki, akeh perusahaan industri ringan sing melu. Kita ngarepake total limang yuta topeng saben dina ing separo pisanan April"

      Meter suhu remot, imager termal - kabeh iki urip saben dina. Lan saiki sing nyekeli Shvabe, kang bagéan saka Rostec, wis siyap kanggo release piranti anyar sing bisa mindai akeh wong. Sapa wae sing duwe suhu ing njaba norma kasebut langsung diitung, kasus kasebut dilebokake ing database khusus. Scanner kuwi bisa digunakake, contone, ing subway.

      Ing perusahaan, ing kantor, produk sing paling populer saiki yaiku sanitizer lan disinfektor. Sawijining tanduran ing Wilayah Krasnodar ngasilake 15 liter saben shift, dene liyane ngasilake 8 ton. Cukup kanggo kabeh kutha.

      "Saiki kita wis tekan volume telung yuta unit kanggo disinfeksi tangan lan 350 yuta liter kanggo disinfeksi papan lan pangolahan bangunan"

      Sawise rilis produk iki, sampeyan bisa nerusake kerja ing perusahaan liyane.
      Langkah-langkah sing ditindakake
      1. sedan
        sedan 5 april 2020 08:28
        0
        Iku ngelingaken kula saka "tong sampah dhasar saka motherland." Isih ora ana topeng ing apotek ing kuthaku.
        1. kelip-kelip
          kelip-kelip 5 april 2020 11:37
          +1
          Isih ora ana topeng ing apotek ing kuthaku.
          Akeh barang sing ilang. Mula, umume pendhudhuk ora bisa kerja, lan sing ngasilake produk sing dibutuhake kanggo nglindhungi bajak koronavirus kanthi telung shift.
          Kaping pisanan, sarana pangayoman bakal diwenehake marang wong-wong sing, amarga profesine, dipeksa kerja saiki.
          А потом уже остальных, которым сейчас рекомендованна самоизоляция.
  29. sala7111972
    sala7111972 3 april 2020 08:50
    +7
    Aku bakal ngomong nganggo frasa klasik: - kita ora bakal bisa urip kaya iki, nanging dheweke ora pengin kita urip.
  30. awdrgy
    awdrgy 3 april 2020 08:51
    +4
    Понятно что с подобными(биологическими) угрозами борются не так Все это похоже на сюжет голливудского фильма о зомби апокалипсисе где с самого начала власти делают ошибку за ошибкой Народ же насмотревшись подобных фильмов охотно принимает правила игры и становится участником грандиозного не смешного шоу Выполняется определенный план и сейчас проходит его очередной этап К чему надо быть готовым? К тому что будет предложение от которого люди не смогут отказаться Причина в отсутствии самодостаточности у подавляющей массы населения Те же кто подстелил соломку окажутся сильно в меньшинстве что для них серьезно осложнит и так не простую ситуацию
    1. Lokal
      Lokal 3 april 2020 11:08
      -14
      Kutipan saka awdrgy
      Cetha yen ancaman (biologis) kaya ngono dilawan kanthi cara sing beda-beda. Kabeh iki padha karo plot film Hollywood babagan kiamat zombie, sing wiwit wiwitan panguwasa nggawe kesalahan sawise kesalahan.

      Nanging minangka?
      Utawa ing pesen sampeyan sing utama yaiku nguwuh "panguwasa nggawe kesalahan"?
      1. awdrgy
        awdrgy 3 april 2020 13:26
        +2
        Aku dudu petugas layanan RCB lan dudu spesialis penyakit infèksius, nanging pengalaman acara ing Ural lan Moskow nalika jaman Soviet nyatake yen masalah kasebut kudu dihentikan kanthi cepet, kanthi kasar lan tanpa publisitas, lan ora nyeret. Kanggo sasi lan liwat kabeh saluran tanpa efek sing katon. Kanggo daya, sampeyan bakal nemtokake dhewe kanthi menehi saran (aku ora ngelingi kelas apa buku teks kasebut) apa bagean utama lan sekunder, lsp.) ) Inggih, saliyane guyonan, sampeyan bener, mesthi, dheweke ora nggawe kesalahan - iki minangka bagean saka rencana lan lagi ditindakake.
  31. Ivan Kolodin
    Ivan Kolodin 3 april 2020 08:56
    +7
    Kahanan kacilakan pembatalan pameran akhir minggu ing ngendi maneh bisa nggawa produk saka wilayah kasebut .... Kahanan sing ora bisa dingerteni karo musim nyebar, akeh wilayah sing ditutup minangka pamrentah feodal .... Aku wingi ngobrol ing pangkalan sayuran. karo wong-wong jarene dalane ditutup, ora ana bekal, sayur-sayuran, woh-wohan sing mbledhos.
    У многих заначки подошли к концу, как дальше люди в шоке... К сожалению президент очень далеко от народа и представляет как живет и на что наверное действительно на своих смотрит там трагедия Шувалов не может в свою квартиру в Лондоне слетать на маникюр своей собачке.....
    Apa sing ana ing Moskow lan St. Petersburg karo tentara migran saka Kyrgyzstan lan Uzbekistan, sing pemerintah ora nglilani mulih, nanging kita ora mikir babagan, apa sing bakal ditindakake tanpa dhuwit lan kerja?
    1. Popuas
      Popuas 3 april 2020 10:26
      +3
      Aja ngapusi produk ing endi wae, nanging kasunyatan manawa daya beli bakal mudhun ya
      1. Ivan Kolodin
        Ivan Kolodin 3 april 2020 15:12
        +3
        Endi lampu ijo saka ngendi padha nyembelih gobies, geese, biasane ing pameran dodolan utawa liwat pasar, nanging mung magnet lan fives bisa, padha nyoba kanggo ngirim ana, aku ora duwe dhuwit kanggo sogok kanggo mlebu jaringan.. .
        1. Igoresha
          Igoresha 9 april 2020 13:47
          0
          Quote: Ivan Kolodin
          mung magnet lan limang


          сравнивал в Луганске сникерс 32р (сеть Спар) в Донецке Ростовской обл такой же 51 в Пятерочке. Про то что в Магнитах шебекенские макароны дороже чем в харькове я уже рассказывал
    2. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 3 april 2020 11:34
      0
      rame!!! produk diangkut tanpa masalah, tanduran sowing mlaku kaya biasane
      1. Ivan Kolodin
        Ivan Kolodin 3 april 2020 15:10
        +4
        Вы если не связаны с производством лучше и не пишите бред тошно читать, и и так спрашиваю, зарезал бычка ярморки нет куда вести мне и соседям свои заготовки от которых доход?
        1. Vadim237
          Vadim237 4 april 2020 11:44
          -3
          Sabar sewulan, kudu sabar rong sasi - lan yen sampeyan ora duwe tabungan kanggo dina udan, iki wis dadi masalah sampeyan, kabeh wong kudu duwe bantal finansial - kahanan saiki bakal nggawe kabeh wong mikir. iku.
  32. Hypatius
    Hypatius 3 april 2020 08:59
    + 18
    Опять, лицо замещающее должность президента, подтерлось конституцией и правами человека, запретив свободу передвижения, не вводя режим ЧП. Думал, хоть на вчерашнем обращении одумается, но нет - полная импотенция власти. Только подтвердил, что РФ не государство и граждан у него нет. Дабы отсидется в кустах и остатся нипричемышем, скинул ответственность на субъектов в регионах. Вот только, если люди ещё связаны кое-какими торговыми отношениями с управляйкой рф, то с субъектами никакими. У субъектов денег и ресурсов давно нет, остается только пугать и карать. Но ни одна иерархия, не удержится на одной силе карательного аппарата, от слова нигде и никогда.
    1. kelip-kelip
      kelip-kelip 3 april 2020 18:15
      -7
      impotensi lengkap daya
      Nanging apa sampeyan REACTIVATED
      Пока вы инет зарядили своими нервами, страна пашет 24/7. Выпускает маски миллионами в сутки, выпускает ИВЛ, тепловизоры для определения лиц с повышенной температурой и тд.
      Kita turu, wong mluku, ora ngeluh.
      1. Vadim237
        Vadim237 4 april 2020 11:46
        -5
        Ya, iki malah ora bisa njahit topeng kanggo awake dhewe - apa sampeyan bisa ngomong bab komplotan whiners armless.
        1. kelip-kelip
          kelip-kelip 4 april 2020 13:40
          -4
          merengek.
          Iku misale jek sing whining minangka profesi.
          Их любимый гуру (роман) выдаст очередной перл, как тут же его паства начинает причитать.
          Umume, wedhus-wedhus wong sing padha mangan gedhang, njalari welas asih, sampeyan bakal ngrungokake, amarga apes, malah ora bisa entuk urip.
          Lha, tambah merengek-rengek, mbok menawa bojone melas lan golek rezeki.
      2. sot
        sot 4 april 2020 20:56
        0
        5 yuta topeng saben dina kanthi kabutuhan 140 yuta? Iku salah siji mockery utawa genosida
  33. Komentar wis dibusak.
  34. Oleg1
    Oleg1 3 april 2020 09:11
    -13
    Kutipan: Hypatius
    Опять, лицо замещающее должность президента, подтерлось конституцией и правами человека, запретив свободу передвижения, не вводя режим ЧП. Думал, хоть на вчерашнем обращении одумается, но нет - полная импотенция власти. Только подтвердил, что РФ не государство и граждан у него нет. Дабы отсидется в кустах и остатся нипричемышем, скинул ответственность на субъектов в регионах. Вот только, если люди ещё связаны кое-какими торговыми отношениями с управляйкой рф, то с субъектами никакими. У субъектов денег и ресурсов давно нет, остается только пугать и карать. Но ни одна иерархия, не удержится на одной силе карательного аппарата, от слова нигде и никогда.


    Sampeyan bisa mlebu kamar kanthi pasien koronavirus, ruang reaktor pembangkit listrik tenaga nuklir lan lemari kanthi tandha "Aja menek, voltase dhuwur" ...
    1. Lokal
      Lokal 3 april 2020 11:15
      -19
      Panjenenganipun pribadi sarujuk. Lan akeh liyane sing kaya ngono.
      Nanging dheweke ora bakal lunga dhewe. Dheweke kudu nylametake nyawane - sawise tiba saka rezim sing disengiti, dheweke bakal nyekel lan ngrampok rampokan. Carane karo wong-wong mau, bandit saka revolusi miwiti.
      1. Kronos
        Kronos 3 april 2020 14:44
        +8
        Para bandit saiki ana ing kuwasane borjuis
        1. kelip-kelip
          kelip-kelip 4 april 2020 14:27
          -6
          Nalika tryndim - negara plows 24/7

          "Langkah-langkah kanggo nglawan koronavirus: sewulan kepungkur, kita wis ngalih kabeh perusahaan menyang mode babak-jam, nambah kapasitas dadi 1600 topeng saben dina.
          Wiwit tanggal 2 Maret, dheweke nglarang ekspor"

          Prinsip operasi ventilator:
          "Lan yen kita ndeleng manawa kabeh ambegan ing kene ijo, kita bakal ngerti manawa wong kasebut pungkasane wiwit ambegan dhewe, lan iki tujuane," para dokter nerangake prinsip operasi ventilator.

          Ing Pabrik Ural Instrument-Making, ing ngendi piranti ventilasi paru-paru buatan diprodhuksi, 300 potongan diprodhuksi saben wulan. Nanging saiki kita wis siyap kanggo nindakake 10 kaping luwih.

          Ing Pabrik Optik lan Mekanik ing Yekaterinburg, dheweke uga nggawe ventilator, nanging uga ngasilake sistem anesthetic-respiratory kompleks kanggo ventilasi paru-paru lan anestesi simultan. Iki minangka inovasi Rusia.

          Perusahaan jahitan sing ngetokake 600 topeng pelindung saben dina saiki ngasilake kaping telu. Nanging kementerian ngrancang kanggo nggayuh volume gedhe.
          "Для этого подключили большое количество предприятий легкой промышленности. Рассчитываем в общей сложности выйти в первую половину апреля на пять миллионов масок в сутки"

          Meter suhu remot, imager termal - kabeh iki urip saben dina. Lan saiki sing nyekeli Shvabe, kang bagéan saka Rostec, wis siyap kanggo release piranti anyar sing bisa mindai akeh wong. Sapa wae sing duwe suhu ing njaba norma kasebut langsung diitung, kasus kasebut dilebokake ing database khusus. Scanner kuwi bisa digunakake, contone, ing subway.

          Ing perusahaan, ing kantor, produk sing paling populer saiki yaiku sanitizer lan disinfektor. Sawijining tanduran ing Wilayah Krasnodar ngasilake 15 liter saben shift, dene liyane ngasilake 8 ton. Cukup kanggo kabeh kutha.

          "Saiki kita wis tekan volume telung yuta unit kanggo disinfeksi tangan lan 350 yuta liter kanggo disinfeksi papan lan pangolahan bangunan"
  35. avdkrd
    avdkrd 3 april 2020 09:14
    + 17
    Ya, banding saka penjamin iku bodho sinis. Gaji mung icing. Iki saliyane kasunyatan manawa kabeh bacchanalia kanthi karantina lan ngasingake awake dhewe pancen ilegal.
    Aku dudu ahli, nanging ahli virologi sing misuwur ing saindenging jagad njerit babagan karantina sing ora ana gunane lan mbebayani ora mung kanggo ekonomi, nanging uga kanggo kesehatan. Kaku lan hawa basi, iki dudu sing dibutuhake kanggo kekebalan.
    Ing China, ana statistik sing menarik - persentase kematian paling dhuwur ing antarane sing kena infeksi yaiku ing wilayah karantina. Persentase ora saka kapadhetan populasi, nanging saka sing kena infeksi.
    Sampeyan uga penasaran, miturut ahli virolog Italia Stefano Montanari, kekebalan saka coronovirus ora bisa dadi priori, kaya vaksin sing wis dijanjekake. Kajaba iku, miturut dheweke, pati saka coronovirus ing Italia meh ora ana 3 kasus lan ora ana obat minangka fenomena.
    В общем информации море, но одно понятно-ставки невероятно высоки, раз несмотря на абсурдность применяются бессмысленные и не популярные меры, к тому же с нарушением закона и конституции. Попытка ввести qr пропуска в Москве с оборудованием, которая передаёт в незашифрованном виде ВСЕ данные в Латвию и Германию. Карантин в регионах, который введён без режима ЧС и как минимум является превышение полномочий. Понятно, что найдут стрелочников и спишут на перегибы, но Гарант на месяц продлил уничтожение МСБ. В принципе бросил на произвол все население страны, за исключением бюджетников и силовиков. Ещё очень интересные моменты с законно работающими стройками крупных компаний. Чем строители стройтрестов лучше или хуже плотников из частного мебельного цеха? Как защитит само изоляция, если мы все ходим в одни магазины? Телешоу, на которых вчерашние специалисты по Украине, дают советы как бороться с эпидемией, но при этом прутся через всю Москву на сьемки и часами сидят под софитами, то же бессмертные?
    Kanggo apa?
    Pilihan sing medeni.
    Vaksinasi paksa? Chipization digabungake karo vaksinasi? Utawa apa langkah-langkah iki ndhelikake soko sing wedi banget supaya ora peduli babagan popularitas lan legalitas, sing utama yaiku nyegah panik, mula kabeh wong bakal ngerti ....
    1. kelip-kelip
      kelip-kelip 3 april 2020 20:11
      -6
      Ya, banding saka penjamin iku bodho sinis.

      Oh, tembung sampeyan bakal dadi kupinge 825 sing bali menyang Rusia!

      "Sajrone telung minggu kepungkur, wiwit 11 Maret 825 wong teka ing Rusia ... ing antarane wong sing bali, akeh sing manggon ing luar negeri kanthi permanen. Nanging amarga koronavirus, dheweke duwe masalah karo panyedhiya perawatan medis, lan Rusia. mutusaké kanggo bali menyang negara."

      Lan kenapa para eksentrik ing Kulon ora lungguh?
      Dheweke bali menyang sawetara jinis Rusia.
  36. avdkrd
    avdkrd 3 april 2020 09:23
    + 10
    "Sapa sing ngorbanake kamardikan kanggo keamanan ora pantes kebebasan utawa keamanan"
    Benjamin Franklin.
  37. roket757
    roket757 3 april 2020 09:25
    +3
    Susah, ora jelas...
    Iku banget kamungkinan sing akeh bakal rampung maneh liwat w w w.
    Nanging, kanthi kabeh, sanajan aku tansah nganggep SISTEM kekuwatan iki kanthi ora becik, umume, aku ragu manawa dheweke pengin mati kaliren, ngrusak kabeh negara.
    Dheweke ora diasah kanggo ngurus kabeh wong, kanggo wong-wong mau ana DIRI lan wong liya, nanging ora mungkin kanggo ngowahi kabeh wong.
    Ayo ndeleng kepiye carane.
    PS ..... manggon adoh saka ibu kota, ing desa, saben wong wis biasa dhewe, dhewe. Aku arep rampung mbangun kandang pitik anyar, kanggo nindakake program ketahanan pangan kulawarga.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. roket757
        roket757 3 april 2020 19:00
        0
        langkah darurat. Ora bisa tanpa iku....
        Aku ora ngandel marang panguwasa saiki, ana alasan kanggo iku, nanging kaya sing wis dakcritakake, ora ana sing kudu nggawa negara kasebut menyang ambruk lengkap, iki kanggo kepentingane saiki.
        Ayo ngenteni lan ndeleng. Epidemi kasebut duwe akeh aspek, kajaba kanggo medis, lan kita bakal ngevaluasi kepiye cara ngatasi masalah kasebut lan sabanjure. Mung ing kasunyatan lan tumindak.
        1. kelip-kelip
          kelip-kelip 3 april 2020 19:43
          -6
          ayo ngira. Mung ing kasunyatan lan tumindak.
          nggih.
          Aku ora percaya karo pemerintah saiki
          Kekuwatan ora manunggal, dumadi saka wong (politik) sing beda.
          Saiki ana transformasi kekuwatan (mundur saka pamrentah Medvedev - lan iki minangka tandha owah-owahan, paling ora ekonomi.)
          1. roket757
            roket757 3 april 2020 20:34
            +4
            Kanggo kita, ing ngisor iki, ora ana owah-owahan dhasar.
            Iki minangka kekuwatane wong sugih lan kabeh perhatian mung kanggo wong sing ditresnani. Kita, mudhun, sisa....
            1. kelip-kelip
              kelip-kelip 3 april 2020 21:08
              -4
              Kanggo kita, ing ngisor iki, ora ana owah-owahan dhasar.
              Leluhur kita tilar donya nalika Perang Donya II. Sing. ora ninggalake apa-apa kanggo awake dhewe ... nanging kanggo kita padha ninggalake NEGARA.
              Para elit bisa lan bisa urip tanpa negarane,
              mbok menawa negara bakal diganti karo kemewahan (sanajan aku ragu babagan iki), nanging RAKYAT ora bakal bisa urip tanpa negara, amarga ora ana sing bakal ngganti negara kanggo dheweke.
              Lan saiki sing utama: yen kita pengin ngganti urip ing negara dadi luwih apik, mula iki, paling ora, kudu nylametake NEGARA.
              Negara sing wis diparingake dening leluhur kita.
              Lan dina iki, pasukan ageng dibuwang ing kasunyatan sing RUSSIA, minangka negara, wis liquidated.
              Lan aku uga ora seneng carane urip ing Rusia saiki.
              Yen kita nylametake negara kasebut (lan bagean saka pamrentah saiki uga nyoba nylametake), kita bakal entuk kesempatan kanggo nggawe luwih apik. Yen kita ora nyimpen, banjur ora bakal ana kesempatan.
              1. Essex62
                Essex62 5 april 2020 18:12
                -1
                Наши предки в ВОВ насмерть дрались за другую страну. Рабоче-крестьянскую,за Советскую Власть под серпасто- молоткастым .Эти ,которые сейчас власть, последыши что с агрессором вместе шли ее порабощать. Буржуазия может быть патриотичной, патриотами нахапанного. И посмотрим ,что это "новое" правительство будет делать когда крайние зарплаты у народа иссякнут на т.н. карантине.
                Lan kita ora lali bab Tajik, karo Uzbeks, mung sawetara yuta wong ing Moscow, Aku guess. Padha ngirim dhuwit karo gulchat, padha ora bakal nampa maneh, construction wis mandegake. Kadurjanan dalan wong manca massal, iki ora guyon.
  38. Oleg1
    Oleg1 3 april 2020 09:29
    -11
    Kutipan saka avdkrd
    "Sapa sing ngorbanake kamardikan kanggo keamanan ora pantes kebebasan utawa keamanan"
    Benjamin Franklin.


    Aja kurban kamardikan, ing kasus! Mlaku-mlaku nang endi wae, lelungan menyang bangsal karo pasien coronovirus utamane dianjurake ....
  39. Oleg1
    Oleg1 3 april 2020 09:37
    -11
    Quote: Analisis Kabeh
    Kebebasan ora mung gerakan ing papan


    Iku hak bebas! Contone kaya iki:
    Blogger kasebut didilat jamban kanggo ketenaran lan kena coronavirus
    https://www.mk.ru/social/2020/03/26/bloger-oblizal-unitaz-radi-slavy-i-zarazilsya-koronavirusom.html
  40. Overlock
    Overlock 3 april 2020 09:50
    + 26
    kita ngadhepi kesalahpahaman lengkap presiden lan pamrentah babagan efektifitas langkah-langkah sing ditindakake.

    1. Komentar wis dibusak.
      1. sot
        sot 4 april 2020 21:08
        0
        Lan 10 yuta nganggur.
  41. yuta
    yuta 3 april 2020 10:01
    + 11
    Aku kelingan soko, carane akeh kene congratulated Pak Putin ing mangsa presiden anyar ....
    1. Lokal
      Lokal 3 april 2020 11:21
      -22
      Pak Putin minangka Presiden negara sing kita manggon.
      Nanging kanggo pribadi sing gratis lan padhang kaya sampeyan, iki ora ana gunane, ta? Sampeyan luwih apik ing kabeh lan ngerti carane nindakake. Cukup aja ngomong sapa-sapa.
      1. yuta
        yuta 3 april 2020 11:25
        + 17
        Mung kabeh sing ditindakake ora entuk manfaat kanggo 99% saka populasi negara sing dadi presiden
        1. Lokal
          Lokal 3 april 2020 11:53
          -23
          Koreksi cilik - 90% komentator ing VO ora entuk manfaat.
          Aku ora nyoba ngyakinake sampeyan babagan apa wae. Iki ngluwihi kemampuanku.
          Aku nyoba kanggo nduduhake kanggo wong sing nyukupi apa sejatine, "perang nglawan rezim" sampeyan, lan apa sing bisa nyebabake.
          1. Silvestr
            Silvestr 3 april 2020 13:08
            + 20
            Kutipan saka Lokal
            Koreksi cilik - 90% komentator ing VO ora entuk manfaat.

            Очвидно, что остальные счастливы вместе с вами:
            1. Jumlah wong sing duwe penghasilan ing ngisor tingkat subsistensi ing istilah taunan tambah 2020 yuta wong ing kuartal pisanan 0,5 dadi 20,9 yuta, lapor Rosstat. Iki minangka 14,3% saka populasi negara (marang 13,9% ing kuartal pisanan 2018).
            2. Ing Agustus 2019, statistik sing dianyari babagan kemiskinan bocah ing salah sawijining negara paling sugih ing donya, Rusia, diterbitake. Rosstat, sing dadi salah sawijining warta utama ing negara kasebut sawise owah-owahan kepala, nglaporake manawa 26% bocah-bocah Rusia (ing umur 18 taun) manggon ing kulawargane kanthi penghasilan ing ngisor tingkat subsistensi - iki kaping pindho tinimbang ing kabeh negara, preduli saka umur. Cukup, kulawarga sing duwe anak miskin banget, lan utamane sing duwe anak akeh, sing tingkat kemiskinan tekan 50%.
  42. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. yuta
        yuta 3 april 2020 11:34
        + 10
        Kapungkur. Uripake utekmu. Yen duwe
        1. Lokal
          Lokal 3 april 2020 11:55
          -21
          Ora kaya kowe. Iki kanggo sing bener.
          Такого мозга как у ваших единомышленников почти ни у кого нет. У большинства нормальные человеческие.
          Lan padha klebu.
          Nanging mesthi sampeyan ora ngerti.
          1. yuta
            yuta 3 april 2020 12:04
            + 17
            sampeyan ora nyukupi, sampeyan mung duwe pensiun apik
  43. Andrey VOV
    Andrey VOV 3 april 2020 10:22
    -11
    Penulis, apa sing sampeyan usul? Khusus, apa sing bakal sampeyan lakoni? Ya, paling ora 5 poin ...
    1. Komentar wis dibusak.
      1. sot
        sot 4 april 2020 21:10
        +1
        Padha plow 24/7 numpes yuta proyek.
    2. Vadim237
      Vadim237 4 april 2020 11:49
      -6
      Эти авторы и им подобные только и могут критиковать и хаять - а вот реально что то сделать не может никто из них, вся их сила это удары по клаве и сплошное бла бла на один день.
  44. Mikhail55
    Mikhail55 3 april 2020 10:39
    -5
    Kabeh padha, ana ONE plus ing kabeh. Infèksi ndamel kita mati jarum lenga. Ora bakal ana dalan bali! Pejabat kudu dipeksa KERJA ... isih angel dipercaya yen iki bakal bisa.
    1. Avior
      Avior 3 april 2020 10:45
      +6
      Ora mung infeksi. Dheweke ditulungi kanthi mbanting lawang eseman .
    2. 30143
      30143 3 april 2020 10:55
      +4
      Sampeyan perlu kanggo ngurangi minangka rasah, supaya padha manggon ing siji gaji!
  45. Goldmitro
    Goldmitro 3 april 2020 10:52
    +4
    Sewa, gaji lan kesenengan liyane durung dibatalake lan ora bakal dibatalake, nanging ing ngendi perusahaan sing ora kerja bakal entuk penghasilan yen ditutup?

    Бонзы - владельцы торгового центра (которые закрыты по указаниям власти) сообщили арендаторам - малому бизнесу - sampeyan bisa uga ora bisa, nanging sampeyan kudu mbayar sewa!!! Iki kedadeyan ing laku perawatan pemerintah kanggo usaha cilik lan menengah, которая явно не поможет ему и не принесет авторитета власти, о котором она так беспокоится! Нет, чтобы власть серьезно предупредила этих рвачей из крупного бизнеса, чтобы те, бедные не наглели и не использовали ситуацию для своего обогащения! Sawise kabeh, dheweke duwe kesempatan kasebut - bakal ana kepinginan!
    1. kelip-kelip
      kelip-kelip 3 april 2020 17:50
      -2
      Bukak lan nuntut AS, sing (akeh fakta sing nuduhake iki) ngluncurake koronavirus.
      Kajaba iku, gelding wis ora turu maneh lan wis ngajokake tuntutan hukum marang China, ora kurang, 20 triliun. $
  46. Oleg1
    Oleg1 3 april 2020 11:14
    -9
    Kutipan: Front Komunis-Bolshevik
    Tanpa langsung ngenalake kahanan darurat sajrone kuarantin lan tanpa njupuk langkah-langkah mendesak kanggo ndhukung finansial kanggo populasi lan ekonomi, Putin kanthi bodho mimpin ekonomi lan kabeh negara ambruk, bingung lan revolusi.


    Kepiye menarik, ora ngerti apa kahanan darurat, kapan lan kenapa dienalake lan apa sing bakal ditindakake, dheweke wis mrentah negara kasebut. Oh, analis sofa kasebut ...
  47. fk7777777
    fk7777777 3 april 2020 11:32
    +8
    Matur nuwun kanggo penulis kanthi jelas, jelas. Wong-wong isih urip ing abad kaping 19, kabeh wong mikir yen ... Kawicaksanan pembantaian wiwit malah ing ngisor bongkok lan iku, banjur kita marang kabeh dongeng babagan ekonomi sing berkembang. Kanggo sing ora ngerti pertumbuhane, iki minangka ekonomi inflasi. Dadi inflasi mundhak, sing ora jelas, teori kekacauan kontrol ing tumindak.
  48. Ryaruav
    Ryaruav 3 april 2020 11:42
    -1
    kabeh apik amarga dheweke janji swarga lan wong liya bakal mati, utawa dheweke bakal rendhem ing jamban.
  49. faterdom
    faterdom 3 april 2020 11:44
    +4
    Zakhar Prilepin ngomong babagan kenaikan angkara sing katon banget (kanggo cukup) sing nunggu kita.
    Aku pracaya. Iki mesthi kedadeyan ing wektu krisis. Sanajan ana "dekriminalisasi" sawetara artikel KUHP, mesthi bakal tuwuh. Kadurjanan ora bakal mbuwang wektu, ora liya.
    Menapa malih, iku cenderung kanggo nyawiji ing kelompok (OCG), nanging wong-wong sing kudu nglawan iki, sing padha buyar (RUBOP - ing 2008), sing padha suda (Kamentrian Dalam Negeri ing 2011, 2012, 2014, ing 2016 bagean dipérang dadi. Pengawal Rusia).
    Dadi, sawise ndeleng asil "reformasi perawatan kesehatan", kita bakal terus ndeleng asil "reformasi Kementerian Dalam Negeri".
    Ing sawetoro wektu, dheweke wiwit ngganti gubernur: wingi Komi lan wilayah Arkhangelsk, dina iki - Kamchatka ...
    Apa urgent saiki?
    Mungkin iku kudu wis sadurungé?
    Utawa luwih becik mengko?
  50. Komentar wis dibusak.