Kalashnikov carbine self-loading 1948: conto senjata Soviet sing kurang dikenal

27

Warisan Mikhail Timofeevich Kalashnikov kalebu akeh conto senjata cilik gaman. Sawetara wong-wong mau wis dadi misuwur ing saindenging jagad, dene liyane isih ngalami pengalaman, lan meh ora ana sing ngerti babagan dheweke nganti saiki.

Salah sawijining penemuan saka desainer Soviet misuwur, kang tetep ing Shadow saka legendaris AK-47, ana gegaman langka - 1948 Kalashnikov carbine self-loading.



История sethitik dikenal bab carbine iki. Senjata iki kasebut ing buku "AK-47: senjata-legenda", diterbitake dening E.M. Kalashnikova, putri Mikhail Timofeevich.

Dumugi ing pabrik lan njupuk produksi senapan serbu Kalashnikov, Mikhail Timofeevich eling yen dheweke uga kerja ing karabin sing ngemot dhewe. Gagasan nggawe senjata kasebut uga menarik kanggo dheweke. Akibaté, dheweke nyuwun pangareping insinyur supaya diijini nggawe sawetara conto liyane saka senjata liyane ing proses nggarap senapan mesin, gagasan kanggo nggawe sing nurtured ing sirahe. Antarane gaman iki ana carbine self-loading.

Sayange, gegaman iki tetep ing pinggiran sajarah, sanajan saka titik tampilan saka kasampurnan mbangun, ing siji wektu ngluwihi carbine S.G. Simonov, kang wis siap ing wektu sing.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      3 april 2020 07:52
      "
      sanajan, saka titik tampilan saka kasampurnan mbangun, ing siji wektu ngluwihi carbine S.G. Simonov, kang wis siap ing wektu sing.
      Where kapercayan kuwi?
      1. 0
        3 april 2020 08:10
        Kutipan saka: matvey
        "
        sanajan, saka titik tampilan saka kasampurnan mbangun, ing siji wektu ngluwihi carbine S.G. Simonov, kang wis siap ing wektu sing.
        Where kapercayan kuwi?


        Aku ora bisa ngomong apa-apa bab karabin Kalashnikov, ing syarat-syarat karakteristik iki, amarga aku malah krungu bab iki kanggo pisanan ...
        Nanging, SKS, ing "body kit" Amerika kanthi majalah sing bisa dicopot, lan optik, aku duwe kesempatan kanggo nyekel lan njupuk ing tanganku. Ana siji, sniper "Pitu" ...

        SCS - piranti kasebut akurat banget...
        1. +3
          3 april 2020 08:17
          Quote: Pemberontak
          Aku ora bisa ngomong apa-apa bab karabin Kalashnikov, ing syarat-syarat karakteristik iki, amarga aku malah krungu bab iki kanggo pisanan ...

          Nanging aku ora ... Kalashnikov dadi peserta ing kompetisi bebarengan karo Simonov lan ninggalake dhewe, mengaruhi linuwih, banjur kabeh donya pungkasanipun teka menyang kaputusan sing tutup kupu dhewe.
        2. +3
          3 april 2020 08:25
          Wis pirang-pirang taun dheweke kerja ing flotilla mburu, senjata mburu utama yaiku SKS! Aku isih nambani wong karo simpati undisguised!
          1. -1
            3 april 2020 08:37
            Kutipan saka Pakdhe Lee
            Wis pirang-pirang taun dheweke kerja ing flotilla mburu, senjata mburu utama yaiku SKS! Aku isih nambani wong karo simpati undisguised!

            Aku utamané bakal Wigatiyen ing sawetara unit milisi DPR ing taun 2014, sadurunge munculé AK, SCS cukup masif disebarake. Lan memori, babagan awake dhewe minangka gaman, ninggalake sing apik ...

            Nanging, aku kudu Wigati, ana sawetara "guyonan" ing SCS sing muncul nalika sikap culika saka pejuang.
            Yen, contone, sawise ngresiki lan lubricating carbine, sampeyan ora mbusak keluwihan lenga, banjur ing kadhemen, amarga thickening, sawise siji klik ing pemicu, SCS kadhangkala "dadi bedhil mesin", lan "menehi metu" siji bledosan saka kabeh cartridges ing klip ...
            1. +2
              3 april 2020 08:40
              Quote: Pemberontak
              siji giliran

              Iki diamati, lan kanthi akeh nyandhang senjata ....
              1. -1
                3 april 2020 08:47
                Kutipan saka Pakdhe Lee
                Iki diamati, lan kanthi akeh nyandhang senjata ....

                Inggih, umume, arang banget yen ana gaman / tekan "saka anyar" ...

                Kita dudu DRV, nanging Federasi Rusia dudu USSR ...

                Ya, lan piala ... Nganti tanggal 18, dill AK-74 karo tong minyak mbengkongaken, dibusak saka ngisor papan beton ing bandara Donetsk, digunakake.
                1. 0
                  3 april 2020 08:50
                  Ing "St. John's wort" SKS diganti Mosinka. Lan aku malah ora ngerti pirang taun SCS dioperasikake ....
            2. +1
              3 april 2020 10:16
              Ana sing kaya ngono ... Transbaikalia, sawise -40C, antrian ing jarak tembak saka SCS.
    2. +4
      3 april 2020 07:53
      Wingi aku nonton film "Kalashnikov". Film apik babagan Mikhail Trofimovich. Aku ora ngerti yen dheweke duwe senjata prototipe liyane sadurunge AK-47.
      1. +1
        3 april 2020 08:05
        Aku uga nembe rampung nonton film iki wingi (ing wektu aku ora cukup wektu). Film kasebut ditembak kanthi apik, nanging, miturut pendapatku, versi lengkap bisa digawe, ing ngendi conto liyane bakal kasebut.
        1. +1
          3 april 2020 15:13
          Kutipan: Ingvar 72
          Film apik babagan Mikhail Trofimovich.

          Quote: Pemimpin Redskins
          Film sing apik digawe

          Aku setuju ... film paweling
          Kutipan: Ingvar 72
          Aku ora ngerti yen dheweke duwe senjata prototipe liyane sadurunge AK-47.

          Quote: Pemimpin Redskins
          Film kasebut ditembak kanthi apik, nanging, miturut pendapatku, versi lengkap bisa digawe, ing ngendi conto liyane bakal kasebut.

          Lan ana akeh conto iki, lan aku sing iku bisa kanggo rada ngencengi episode karo GBist padha ing wektu, nanging marang, lan sing paling Jahwéh nuduhake crita minangka "liwat eri, kanggo lintang", MTK tindak menyang. gun mesin kang. Iku perlu kanggo nuduhake ing film iku perlu kanggo nuduhake sawetara conto senjata. Iki, mesthi, Schmeiser "SturmGever-44", iku naif kanggo mikir sing MKT ora njaluk kenalan karo senjata iki, Sudayev AS-44, dening cara, aku seneng banget sing penulis ora lali kanggo nuduhake. hubungan loro gunsmiths iki lan mesthi iku perlu kanggo ngomong carane iku ora banget sukses AK-46 diuripake, ing nglanggar aturan kompetisi, (bisa wis dibusak saka iku) menyang AK-47. Sawise kabeh, dheweke njupuk risiko gedhe banget, lan risiko iki ora bisa dibandhingake karo shooting sing padha ing pabrik, sanajan episode iki bisa dadi luwih dingerteni lan tegang ...
          1. 0
            3 april 2020 15:25
            Kutipan saka: svp67
            kepiye carane AK-46 sing ora sukses banget dadi nglanggar aturan kompetisi

            Kepriye laras siji-sijine sing manut aturan sayembara bisa nerak “aturan sayembara”?
            Kutipan saka: svp67
            Iki, mesthi, Schmeiser "SturmGever-44", iku naif kanggo mikir sing MKT

            Kalashnikov "kenal" karo MKb-42 (W), sing sadurunge katon saka StG-44 ing wangun "final".
            Soko sawise retelling sampeyan menehi kesan yen Buslov numpuk cranberry liyane ...
            Sampeyan bakal luwih apik ing paling maca Malimon.
            1. 0
              3 april 2020 15:33
              Kutipan saka: matvey
              Kepriye laras siji-sijine sing manut aturan sayembara bisa nerak “aturan sayembara”?

              Nanging kaya iki. Miturut aturan kompetisi ing taun kaping 47, mesin otomatis kanthi ngilangi, kekurangan sing diidentifikasi kudu diajukake kanggo tes luwih lanjut. Tegese, sing wis rampung padha karo kompetisi ing taun 46. Kalashnikov nyedhiyakake, ora diowahi, nanging senapan mesin anyar. Kaya iki...
              1. 0
                3 april 2020 15:37
                Kutipan saka: svp67
                Miturut aturan kompetisi ing taun kaping 47, mesin otomatis kanthi ngilangi, kekurangan sing diidentifikasi kudu diajukake kanggo tes luwih lanjut.

                Apa sampeyan bisa menehi "aturan" iki? Ing kene, ing tugas nggawe ana titik babagan ngisi ulang karo toko sing dipasang lan mung conto sing nindakake iki yaiku AK-46 ..
                1. 0
                  3 april 2020 15:48
                  Kutipan saka: matvey
                  Apa sampeyan bisa nyedhiyani "aturan" iki?

                  Sejarah kompetisi kasebut wis diterangake luwih saka sepisan. Yen sampeyan pengin ngerteni, banjur ketik ing mesin telusuran, babagan sejarah kompetisi 46 lan 47 ...
                  Mikhail Timofeevich piyambak ngelingi iki minangka nderek: "... Meneng-menengan saka manajemen, Sasha Zaitsev lan aku teka karo rencana wani: disguised minangka dandan, kanggo nggawe re-arrangement utama kabeh mesin ... Kita padha kuwatir bab siji bab: apa kita bisa ngrampungake tenggat wektu sing diwenehake kanggo ngrampungake siji sampel?
                  1. +1
                    3 april 2020 15:56
                    Kutipan saka: svp67
                    Sajarah kompetisi iki wis diterangake luwih saka sepisan. Yen sampeyan pengin ngerteni, banjur ketik ing mesin telusuran, babagan sejarah kompetisi 46 lan 47 taun ..

                    Sepisan maneh - maca Malimon. Dheweke dadi tester NIPSO GAU ing kompetisi iki lan liyane kanggo nggawe senjata cilik.
                    PySy M.T. Kalashnikov uga dadi tester ing papan latihan NIPSO suwene 3 wulan, banjur ditransfer menyang insinyur desain karo mentor master Sudayev ... dheweke duwe meja kerja ing salah sawijining kantor ing Shchurovo ..
                    1. 0
                      3 april 2020 16:05
                      Kutipan saka: matvey
                      Sepisan maneh - maca Malimon. Dheweke dadi tester NIPSO GAU ing kompetisi iki lan liyane kanggo nggawe senjata cilik.

                      Matur nuwun, aku bakal maca, lan kanthi biaya MKb-42 (W) skema kasebut mesthi menarik, nanging yen ana pengaruh ing karya Kalashnikov, mula ora langsung ...

                      Lan aku ora bakal kepikiran yen dheweke nuduhake, yen ora, kabeh wong ngerti babagan mirip eksternal saka SturmGever lan Kalash, nanging sawetara wong elinga babagan senjata iki. Nanging ora bakal lara yen nuduhake SKK-44 (Kalashnikov self-loading carbine - 44)

                      1. 0
                        3 april 2020 16:12
                        Ing foto sampeyan ora duwe MKb-42 (W) nanging MKb-42 (H) - kewan sing beda banget Salah Vatera, nanging Henel Kapindho.
                        1. 0
                          3 april 2020 16:18
                          Kutipan saka: matvey
                          kéwan temen beda Odin Vatera

                          Iki?
                        2. +1
                          3 april 2020 16:22
                          Dheweke iku ...
                          SKK-44 mung dadi peserta ing kompetisi ing ngendi SKS menang lan, kaya sing sampeyan duga, ing taun 1944 ....
                          Lan AK-46 uga ora dadi pilihan.
                          Mikhail Timofeevich mundur saka kompetisi, nanging ketoke ora mandheg nggarap laras pisanan "serius".
            2. 0
              6 april 2020 16:33
              O! Lan aku wis lurus lan bingung.

              Artikel babagan Mikhail Timofeevich Kalashnikov, ing ngendi, sanajan liwat, AK-47 kasebut, lan ora ana schmeisersrach ing komentar! Ya, kepiye carane?

              Nanging ora! Ana sing sayang ngguyu ngguyu ngguyu
      2. 0
        3 april 2020 08:38
        Malah sadurunge WAR Mikhail Timofeevich nemokke meter jam kanggo tank, nanging sakperangan alesan penulis film wanted kanggo utamané nandheske lack saka pendidikan.
        1. 0
          3 april 2020 08:49
          Kutipan: d ^ Amir
          nandheske kurang pendidikan

          Inggih, pancen ora. 7 kelas. Nyuwun
          1. +1
            3 april 2020 09:14
            Kutipan: Ingvar 72
            Inggih, pancen ora. 7 kelas.

            Ing wektu iku, iku luwih gampang kanggo jeneng sing duwe saka dhaftar sing digawe dening bakat alam.
            Shpagin lan Degtyarev malah kurang.
        2. 0
          3 april 2020 09:16
          Kutipan: d ^ Amir
          Malah sadurunge perang, Mikhail Timofeevich nemokke meter jam kanggo tank

          Piye wae aku wanted kanggo masang foto counter iki, supaya situs ora menehi.
    3. 0
      3 april 2020 19:52
      Ing taun 90-an, aku uga maca babagan counter, PP lan senapan mesin Kalashnikov. Mung saiki babagan karabin. Nanging master gedhe. hi

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"