Review militèr

Pentagon nuntut dana tambahan kanggo ngadhepi Rusia lan China

48
Pentagon nuntut dana tambahan kanggo ngadhepi Rusia lan China

Pentagon arep mbangun kemampuan militer ing wilayah Indo-Pasifik kanggo nglawan Rusia lan China. Kanggo tujuan iki, militer AS njaluk Kongres AS tambahan $ 20 milyar saliyane dana sing wis dianggarake. Breaking Defense nyerat babagan iki kanthi referensi kanggo teks pesen kasebut.


Miturut militèr, Amerika Serikat kelangan posisi utama ing wilayah Indo-Pasifik, nalika Rusia lan China terus ngembangake potensi militer, sing ing tembe bakal nyebabake pelanggaran kepentingan Amerika Serikat ing wilayah iki. .

Ora ana pencegah sing efektif lan bisa dipercaya ing wilayah kasebut bakal nyengkuyung China lan Rusia tumindak sing bakal nglanggar kepentingan AS.

ngandika pesen Pentagon kanggo Congress.

По планам военных, в дополнение к уже заложенным суммам, необходимо выделить в 2021 году еще 1,6 млрд. долларов, а в дальнейшем 18,5 млрд. долларов на 2022 - 2026 финансовые годы.

Miturut Departemen Pertahanan AS, dana sing diparengake bakal digunakake kanggo tuku radar anyar, rudal jelajah, panyebaran kontingen tambahan pasukan, nggawe pusat koleksi intelijen anyar, uga kanggo nindakake luwih akeh maneuver bebarengan karo sekutu.
Foto sing digunakake:
pentagon.afis.osd.mil
48 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Operator
    Operator 7 april 2020 09:15
    + 10
    Mesin cetak Amerika kena coronavirus keprungu
    1. roket757
      roket757 7 april 2020 09:17
      +6
      Lan ing ngendi para BABOSIK sadurunge? Apa sampeyan nglampahi kanggo jahitan topeng?
      1. Pemberontak
        Pemberontak 7 april 2020 09:19
        +2
        Pentagon nuntut dana tambahan kanggo ngadhepi Rusia lan China

        Apa sing sampeyan lakoni, wong bodho? Mesin cetak dadi panas banget ...
        1. Lipchanin
          Lipchanin 7 april 2020 10:04
          +1
          Quote: Pemberontak
          Mesin cetak dadi panas banget

          Ya, dheweke ora piyambak.
          Siji bakal wis kirdyknulsya dawa ago
        2. antivirus
          antivirus 7 april 2020 10:11
          -1
          panandha bakal -- ora penaklukan Bulan ---- !!! pangembangan Antartika lan Arktik - lan ing pangayoman saka kapentingan akeh ing bawana es, (bagean saka) khusus Angkatan Laut dibutuhake .. ora AUG karo Pimpinan
      2. Teberii
        Teberii 7 april 2020 09:20
        +3
        Sampeyan kudu nyedhiyakake peralatan medis, dudu bedhil - saiki iki luwih penting.
        1. antivirus
          antivirus 8 april 2020 10:06
          +1
          Simpenan kaping pindho dina

          ora sopan ... Nanging, miturut Obender
      3. Tatiana
        Tatiana 7 april 2020 09:22
        +3
        Pentagon nuntut dana tambahan kanggo ngadhepi Rusia lan China

        Coronavirus ora dadi alangan kanggo Pentagon! Pira dhuwit sing dijaluk Pentagon, pira US Federal Reserve $$$ bakal dicithak! Ora bakal ana penolakan.
        Ora AS sing tuku $$$ saka negara-negara ing donya, nanging ing nalisir, donya kabeh tuku dolar Amerika saka AS kanggo mata uang nasional kapenuhan isi materi.
      4. penembake gunung
        penembake gunung 7 april 2020 09:29
        +3
        Kutipan saka roket757
        Lan ing ngendi para BABOSIK sadurunge? Apa sampeyan nglampahi kanggo jahitan topeng?

        Ora, ana ventilator ... karo vertikal take-off. Umumé, dheweke bakal kaget yen ujar - kita ora butuh akeh ... Lan syarat - luwih akeh dhuwit - iki wis akrab ... ngguyu
        1. roket757
          roket757 7 april 2020 09:52
          0
          Nalika kongres takon marang rakyate (kadhang kala), dhuwite Zin ngendi???
          Aku tansah eling babagan "pegangan ruang lan jamban"! Pira dhuwit sing sampeyan gunakake kanggo barang-barang liyane sing kaya ngono.
          Cetha yen militer ing kabeh negara kira-kira padha, nanging kanthi latar mburi global, Pentagon minangka pimpinan sing ora bisa dibantah.
      5. Lipchanin
        Lipchanin 7 april 2020 10:03
        +1
        Kutipan saka roket757
        Apa sampeyan nglampahi kanggo jahitan topeng?

        Apa jahitan. Dheweke kanthi ora sopan tuku awis saka wong Tionghoa, malah nyegat saka "mitra"
        Ing dina liyane, saka ngisor irunge wong Jerman, kumpulan sing dituju kanggo polisi Jerman digawa lunga
        1. roket757
          roket757 7 april 2020 11:08
          +1
          Ya, pasar wis mutusake kabeh kanggo wektu sing suwe!
          Mesthi, infèksi dadi nemen!
          Nanging ora dumadakan! A sasi, liyane kanggo preparation, buildup ana.
          1. Lipchanin
            Lipchanin 7 april 2020 11:16
            +1
            Kutipan saka roket757
            Nanging ora dumadakan! A sasi, liyane kanggo preparation, buildup ana.

            Dadi dheweke luar biasa.
            Sapa wae bakal kena infeksi, nanging ora
            1. roket757
              roket757 7 april 2020 12:41
              +1
              Iku hard kanggo pracaya sing sing mestine ora ngerti sing kacepetan panyebaran sembarang infèksi diwatesi dening kacepetan pangiriman infèksi saka titik A kanggo titik B dening aviation komersial padha!!!
              Utawa wong-wong sing mesthine wis ilang kompetensi ???
              1. Lipchanin
                Lipchanin 7 april 2020 12:45
                +1
                Inggih, padha ora bisa mbayangno sing iki bisa tiba ing wong.
                Inget tanggal 11 September. Dheweke kaget amarga terorisme bakal teka ing negarane, ing luar negeri.
                Dheweke ngira yen dheweke didhelikake kanthi aman ing mburi genangan, nanging ing kene sampeyan.
                Kejut ora saka carane akeh wong mati. Kaget amarga kasunyatan manawa teror bisa ditindakake lan dheweke ora diasuransiake kanthi cara apa wae.
                1. roket757
                  roket757 7 april 2020 13:02
                  +1
                  saiki dheweke bakal nggawe manawa dheweke ora diasuransiake marang akeh perkara liyane!
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 7 april 2020 13:04
                    +1
                    Ora ana gunane. Dheweke ora bisa sinau.
                    Ajar wong liya, ya. Sinau dhewe, ora.
                    Kanggo apa? Dheweke luar biasa
                2. Peter ora pisanan
                  Peter ora pisanan 7 april 2020 14:52
                  0
                  Sawise 11 September, dheweke ngurus keamanan ing wilayahe, lan saiki dheweke duwe serangan teroris ora saka klompok internasional, nanging mung saka wong gila dhewe. Kajaba iku, pertahanan paling apik nglawan terorisme yaiku intelijen proaktif aktif lan layanan khusus ing wilayah negara liya, sing dituduhake.
      6. Lamata
        Lamata 7 april 2020 14:29
        0
        padha ora bisa malah jahitan, lan lagi tyrating.
  2. Dmitry Donskoy
    Dmitry Donskoy 7 april 2020 09:16
    +2
    Ing kono dhuwit digergaji tanpa lelah.Pengemis. ya
    1. Pemberontak
      Pemberontak 7 april 2020 09:23
      +2
      Kutipan: Dmitry Donskoy
      Pengemis.

      Pengemis? belay
      Iku soko, nanging Pentagon ing peran saka petitioner, Aku ora bisa mbayangno.

      Pentagon tansah nuntut ...
      1. Lelek
        Lelek 7 april 2020 11:12
        +1
        Quote: Pemberontak
        Pentagon tansah nuntut ...

        hi
        Lan kita tansah karo kabecikan kita, nanging apa iku worth nindakake - mbuwang manik-manik kanggo babi lan njaluk gurih muntahake kanggo iku?
  3. aszz888
    aszz888 7 april 2020 09:23
    +1
    Ijo ing Pentagon ora mili kaya kali, nanging kaya grojogan.
    1. Möbiuss
      Möbiuss 7 april 2020 10:17
      -2
      Kutipan saka aszzz888
      Ijo ing Pentagon ora mili kaya kali, nanging kaya grojogan.

      Ing kene aku isih mikir yen saiki AUG wis ora mbebayani maneh kaya sadurunge .. Saperangan "Daggers" hipersonik lan ora ana kapal induk.. Iki dudu tembungku, nanging Ya. Kedmi ..
      Yen ora salah, "Daggers" kenek target ora grizontally, nanging saka dhuwur, vertikal ing kacepetan gedhe.. Dadi "Saw SHURA, saw")))
  4. askort154
    askort154 7 april 2020 09:34
    +3
    Pentagon nuntut dana tambahan kanggo ngadhepi Rusia lan China


    Весь Мир о коронавирусе, а Пентагон, как всегда, о бобле.
    1. Lelek
      Lelek 7 april 2020 11:22
      +1
      Kutipan saka: askort154
      Donya kabeh babagan coronavirus, lan Pentagon, kaya biasane, babagan bobble.

      hi
      Ora mung. Trump malah dina liyane wanted ... rembulan. Dheweke ngidoni persetujuan internasional babagan satelit bumi lan nyatane minangka zona kepentingan sumber daya Amerika (sing ora ngilangi kepinginan kanggo bathi lan "kautamaan" ing donya).
  5. kn54
    kn54 7 april 2020 09:35
    +1
    dudu tembung babagan obat militer, perawatan medis, disinfeksi peralatan, rumah sakit anyar ...
  6. Aliken
    Aliken 7 april 2020 09:36
    +4
    Это не Пентагон, а какая-то прорва. Им уже 700 млрд. не хватает, куда они их девают, печки ими топят, что ли.
    1. lanang landhep
      lanang landhep 7 april 2020 19:57
      +1
      Sampeyan ora bisa panas kompor karo wong-wong mau! Iku dudu kertas! Iku mung apa-apa lan malah kurang! Apa sing ana ing mburi dolar saliyane Pentagon? Babagan kekuwatan ekonomi Amerika, aja "isi", ora worth jumlah virtual sing diarani dolar! hi
  7. Paul Siebert
    Paul Siebert 7 april 2020 09:37
    +4
    Pentagon arep nambah kapabilitas militer ing wilayah Indo-Pasifik

    Ya, ing Samudra Pasifik isih cetha, nanging ing Samudra Hindia, kenapa Rusia kudu nolak?
    Apa jenis pasukan lan sarana sing kita duwe ing kono?
    Lan sanajan - kertas bakal tahan kabeh! Print sedulur.
    Sing luwih jero sampeyan ndhudhuk dhewe menyang bolongan utang, luwih "nyenengake" sampeyan bakal ana!
    Apa utang nasional AS? Ing triliun?
    Gimme quadrillions! ngguyu
    1. lanang landhep
      lanang landhep 7 april 2020 19:59
      0
      Dadi dheweke wis nyedhaki. Apa apa yen tombol nul ing clave ing Fed dicemplungke! ngguyu hi
  8. Ham
    Ham 7 april 2020 10:06
    +1
    perlu liyane ijo, Cut kertas!
    Ora seminggu kepungkur, ora ketompo benang apa wae sing dikepengini dening pengemis multi-bintang kanthi tembung: "Wenehana aku milyar! Menehi aku milyar!"
  9. Möbiuss
    Möbiuss 7 april 2020 10:12
    -1
    A triliun dolar Yankee ora cukup maneh wassat wassat ? Mangkene carane nggawe anggaran! Lan kita, ing comparison, njupuk mati mung cah ayu kuning-mouthed
    1. lanang landhep
      lanang landhep 7 april 2020 20:00
      0
      Весь мир пилит бюджеты, а wong amerika пилят нули за счёт неумных людишек верящих в стоимость доллара! hi
  10. rotmistr60
    rotmistr60 7 april 2020 10:49
    +3
    kasurung China lan Rusia kanggo njupuk tindakan sing bakal nglanggar kapentingan US
    Umumé, saiki wis wayahe ora nglanggar tumindak sampeyan, nanging jiwitake sampeyan minangka negara beracun ing saindenging jagad.
    ... penyebaran kontingen pasukan tambahan ...
    Kanthi pitungan kanggo panggonan ing rembulan? Nang endi wae sampeyan poke ing endi wae ing Bumi, sampeyan bakal kenek Amerika.
  11. Igor Borisov_2
    Igor Borisov_2 7 april 2020 10:49
    0
    Ora ana pencegah sing efektif lan bisa dipercaya ing wilayah kasebut bakal nyengkuyung China lan Rusia tumindak sing bakal nglanggar kepentingan AS.

    Nalika AS bakal nglanggar bab tartamtu lan nglarani?
    1. lanang landhep
      lanang landhep 7 april 2020 20:02
      0
      Sing wis kedaden! Dheweke nggawe dhewe, dheweke ngeculake dhewe, dheweke bakal mati! hi
  12. sanik2020
    sanik2020 7 april 2020 10:58
    0
    Pentagon nuntut dana tambahan kanggo ngadhepi Rusia lan China

    Коронавирусу,вот чему им надо противостоять а то к концу года и пентагона может не быть. В его коридорах демократично будет гулять ветер.
    Ora ketompo carane Amerika Serikat wis, juara ing mortalitas lan morbiditas.
  13. Chingachgook
    Chingachgook 7 april 2020 11:19
    +1
    Lan apa gatel kanggo Pentagon iki? Wis suwe ora nampa cuckoo? Iku wis padha kanggo nolak, Ajaib Amérika! duka
  14. Chingachgook
    Chingachgook 7 april 2020 11:22
    +1
    Aku uga pengin nglawan! Sampeyan menyang ngendi kanggo dhuwit? sad
  15. faterdom
    faterdom 7 april 2020 11:54
    +1
    Pancen bener. Kita kudu nyedhiyakake dhuwit menyang Pentagon. Kanggo tuku topeng ing China. Kanggo luwih ngadhepi China.
    1. lanang landhep
      lanang landhep 7 april 2020 20:03
      0
      Lan nalika donya bakal ngerti yen dagang kanggo dolar = hadiah loman! hi
  16. Roso 56
    Roso 56 7 april 2020 12:32
    0
    Sing belang wis duwe anggaran militer kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang global, nanging kabeh ora cukup kanggo dheweke. Inggih, padha bodho ing urip, lan iki ditrapake ora mung kanggo commissars militèr, lan medicine wis ditampilake dhewe. Kesimpulan: ora preduli yen sampeyan menehi pakan asu ajag, gajah luwih lemu.
  17. Andrey Gurenkov
    Andrey Gurenkov 7 april 2020 13:15
    +1
    Aku isih ora ngerti. Kepiye sampeyan bisa nulungi negara kanthi topeng lan ventilator sing sampeyan dadi ancaman nomer 1?
  18. Lamata
    Lamata 7 april 2020 14:29
    -1
    thoughtfully, 740 yard, LITTLE?
  19. NF68
    NF68 7 april 2020 16:36
    0
    Padha wis rampung ambruk saka Oak. Ing tingkat iki, dheweke bakal nuntut triliun dolar ing sawetara taun, nalika bengok-bengok babagan ancaman sing saya tambah saka Rusia.
    1. lanang landhep
      lanang landhep 7 april 2020 20:06
      +1
      Yen $1 = 0, banjur $1000000000000 = 0! Supaya sampeyan bisa ngaku! Bajingan sing pracaya ing dollar mbayar kabeh!
  20. Sith Gusti
    Sith Gusti 7 april 2020 21:08
    +1
    We kudu liyane emas ... Lan kita kudu mbangun ziggurat a ngguyu