Awal mburi madness lenga

154

Minyak lan gas ora babagan kita?


Ing tengah-tengah histeria anti-virus global, Presiden AS Donald Trump mutusake kanggo ngumumake yen Amerika Serikat pancen siyap melu nyuda produksi minyak. Nanging, dheweke nggawe reservasi yen Amerika bisa nindakake iki bebarengan karo negara-negara prodhuksi minyak liyane, lan liyane, keputusan kasebut dhewe durung digawe.

Ing ringkes ing Gedung Putih, pimpinan Amerika umume ngomong kanthi cara sing ora biasa. Saora-orane dheweke ora medeni masyarakat kanthi atusan ewu sing bisa mati, ora nuduhake agresi. Nanging sanajan kasunyatane "kickbacks" biasa miturut prinsip "tembungku kraton, aku pengin wanita, aku pengin bali," umume wis mulai bosen, presiden, umume, ora miwiti. ngganti awake.



"Aku ora ngerti, kita kudu nggawe keputusan babagan iki. Mungkin kita bakal nindakake, bisa uga ora. Aku mikir pengurangan kasebut otomatis yen sampeyan percaya karo [hukum] pasar.

Katon yen jendhela ditutup, nanging jendhela tetep, lan ora mung Trump ngelingake yen perusahaan ing Amerika Serikat wis kepeksa nyuda produksi amarga rega minyak sing murah.


Apa pancen playboy ing kursi presiden ora ana sing bakal menehi ceruk pasar kanggo Amerika kaya ngono? Meksiko, kang ora paling sugih, nyediakke bahan bakar meh istimewa kanggo pasar Amérika, iki umume siap kanggo sawetara wektu kanggo pindhah meh negatif ing rega lenga.

Presiden Amerika menehi katrangan babagan pidato kasebut. Kanggo sing paling oblivious. "Amarga iki pasar - iki pasokan lan panjaluk," ujare Trump, mangsuli pitakon saka wartawan babagan apa dheweke bakal njaluk buruh minyak Amerika kanggo nyuda produksi.

Nanging ora ana sewulan sing duwe Gedung Putih ora ndhelikake rasa marem karo rega minyak sing murah, nganggep bisa migunani kanggo ekonomi donya. Dina iki, ora sopan ngomong babagan apa wae keuntungan kanggo ekonomi global ... Kita ngomong babagan carane nyimpen, sanajan ing China, sing, sanajan kanthi reset lengkap, bakal ngadhepi masalah penjualan sing gedhe banget.

Ora angel diterangake saiki manawa akibat saka ngisolasi diri global bisa luwih ala tinimbang pandemi kasebut. Nanging ing wektu sing padha, game para raja minyak dadi luwih mbebayani tinimbang langkah-langkah draconian sing ora ditrapake kanggo masarakat umum kanggo perusahaan sing relatif gratis. Nanging dudu prospek produksi lan pasokan gas sing ora diganggu sing langsung ana gandhengane karo pembongkaran minyak lan gas, nanging keamanan energi Eropa lan Amerika Serikat lan China umume.

Nyoba kanggo nyedhiyakake bahan mentah hidrokarbon kanthi rega murah, sing ditindakake dening negara loro kasebut kanthi wiwitan kampanye anti-virus sing gedhe, nyatane mung siji - entuk manfaat sedhela. Ing jangka panjang, entuk manfaat iki pancen ora ana gunane, utamane amarga flywheel ekonomi donya kudu diluncurake, preduli saka sing entuk manfaat saka redistribusi global sing diwiwiti dening wong.

Lali babagan Nord Stream


Siji aran kaya mbaleni tembung misuwur Laksamana Makarov, diukir ing pedestal tugu ing Kronstadt: "Elinga perang!" Saiki, perang donya sing sejatine wis kedadeyan. Tanpa nuklir gaman, tanpa fronts lan armada, siji bisa malah ngomong sing tanpa tentara, sanajan perwira penegak hukum diwenehi carte blanche kaya sing ora tau ngimpi. Ora ana darurat utawa darurat.


Elinga maneh: lenga lan gas bebarengan. Lan sapa wae saka sing ora ngerti mbayangake ing ngendi papan pipa Akademik Chersky saiki? Jaman saiki kabeh media lagi viral warta, mung pramuka lan pakar industri sing bisa nemokake informasi babagan iki. Nanging, sayangé, nganti saiki ora ana kabutuhan khusus kanggo siji utawa liyane.

Nanging, mung kanggo wong sing durung ngerti - informasi paling anyar saka portal navigasi Lalu Lintas Laut, tanggal 11:57 wektu Moskow tanggal 6 April. Pipelayer "Akademik Chersky" ngganti titik dalan saka Pointe-Noire ing Kongo dadi Las Palmas ing Spanyol. Miturut portal kasebut, kapal kasebut rencana teka ing kana tanggal 18 April.

Ing kasunyatan, iku cetha yen kapal pungkasanipun bakal tekan ing Baltik. Lan, mesthi, spesialis saka Gazprom Rusia, bebarengan karo mitra asing, bakal ngrampungake Nord Stream 2. Nanging ora ana maneh cepet-cepet lan tanpa tantrums lan confrontation angel karo negara padha. Kaya sing dikandhakake, posisi kasebut wajib. Perang gas ditundha, "perang" kanthi skala sing beda-beda ana ing agenda.

Saiki, kabeh pratandha yen rega minyak ora bakal diidini "metu abang" nganti suwe. Ayo sing terakhir tetep dadi berita utama saka kolega ing media. Futures, yaiku, kontrak karo rega tetep kanggo mangsa ngarep, ngarahake kanggo nambah.

Sanajan kita ing Rusia, kanthi ekonomi sing mandhiri, meh ora ana regane kanggo ndeleng kuotasi minyak kanthi alesan apa wae. Nanging, cepet utawa mengko, malah karo lenga lan gas, kabeh bakal bisa. Ora rampung, nanging mesthi kanggo dangu. Periode urip normal, miturut definisi, isih luwih suwe tinimbang perang lan krisis gedhe.

Kita bakal manggon nganti Kamis


"Yen virus ora ana, mesthine kudu diciptakake." Apa sampeyan ora mikir yen iki wis dicritakake kanthi tepat babagan apa sing kedadeyan saiki ing ngarep kita? Paling ora, raja-raja minyak, sing dikuwasani dening kaisar gas kanthi modestly, ora ndhelikake kepinginan kanggo mbales dendam saka financiers, lingkungan lan wakil saka industri digital.

Nanging, nalika padha isih sibuk dismantling antarane piyambak. Lan sanajan krisis lan perang lokal ora bakal mandheg. Kita ora biasa. Rega lenga, sanalika pandemi ora ana, bakal langsung bali saka lemah, nanging ora bakal bali menyang langit.

Iku paradoks, nanging malah proyek shale ing AS mesthi ora bakal diijini mati. Apa worth nerangake yen statement paling anyar Donald Trump digawe kanggo keplok saka lobi minyak AS? Kanthi pirang-pirang cara, kabeh sing kita deleng saiki kedadeyan amarga prospek industri ekstraktif saya tambah ragu saben taun. Tanpa virus lan tanpa pandemi.

Pimpinan komplek minyak lan gas donya kayane wis sinau kanggo rembugan ing antarane awake dhewe, minangka bukti transaksi sing padha karo plus. Ing wektu sing padha, "shale" Amerika isih nyoba kanggo muter sawetara jenis kamardikan, senajan game kuwi koyone bakal mungkasi.

Awal mburi madness lenga

Ing wektu sing padha, Rusia bisa uga dianggep minangka link sing lemah ing seri perjanjian karo OPEC, amarga duwe kesulitan liyane kanggo nerjemahake maksud sing apik kanggo nyuda tingkat produksi dadi kasunyatan. Lan teknologi, lan geografis, lan logistik, lan malah politik, Suriah mung worth soko, lan ing Libya, Rusia maneh ora ing peran pungkasan uga.

Industri lenga Rusia saiki kudu cepet ora mung kanggo nyimpen sumur sing ora duwe bathi, nanging uga nyiapake peluncuran, lan para pangeran saka Riyadh butuh tangan gratis ing OPEC sing padha. Ing rembugan karo Amerika Serikat, mesthi, ora ana pitakonan saka sembarang tangan free, lan mulane kita kudu maneuver ing ngarep liyane. Rusia mung ana, saliyane, bisa dirundingake nganti suwe, nanging tanggal 6 Maret 2020, dheweke njupuk lan mundur.

Iku langsung dadi cetha kanggo akeh sing Rusia lunga kanggo hard divorce saka OPEC mung amarga ora pengin menehi pangsa pasar kanggo wong-wong sing defiantly ora melu ing OPEC + menehi hasil. Sawise kabeh, saliyane Amerika Serikat, umume, ora bisa narik Meksiko lan Brasil. Saiki katon bisa.

Mung tetep nambahake yen Donald Trump uga bisa ngumumake yen dheweke ora janji bakal ngethok produksi minyak dening Amerika Serikat kanggo ngunggahake rega sajrone negosiasi karo Rusia lan Arab Saudi. Nanging iki ora ngalangi dheweke ngakoni yen rega murah nyebabake karusakan serius ing industri minyak Amerika. Trump wis bola-bali nyatakake yen dheweke ora mangu-mangu babagan asil sukses negosiasi karo Moskow lan Riyadh kanggo nyuda produksi minyak. Dadi ayo ngenteni nganti Kamis.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

154 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 14
    8 april 2020 15:10
    Mungkin kita bakal nyuda, nanging ... bisa uga ora. Para pangéran sumpah, lan bathuk para abdi dalêm.
    1. -14
      8 april 2020 16:17
      "Aku ora ngerti, kita kudu nggawe keputusan babagan iki. Mungkin kita bakal nindakake, bisa uga ora. Aku mikir pengurangan kasebut otomatis yen sampeyan percaya karo [hukum] pasar.

      Rusia ora njaluk ing dhengkul lan mung chuckles, bebarengan karo China .. Ayo, Donald muter maneh ing perang ekonomi tanpa guna iki!
      Sampeyan tuan-tuan kalah lan sampeyan dhewe tiba ing jugangan sing disiapake kanggo kita keprungu
      Lan utang triliunan kudu dibayar..!!! Lan kanggo perang donya, sampeyan ora bakal promosi negara ing bawana liyane wektu iki .. Kita ngerti trik lan pola sampeyan .. hi
      1. + 13
        8 april 2020 17:12
        Kutipan saka Mastodon
        Rusia ora dhengkul lan mung ngguyu, bebarengan karo China ..

        Miturut Rospozorstat, kita koyone mung tangi saka dhengkul, lan yen tiba maneh, iki minangka latihan kanthi squats. lan apa hubungane China karo perang minyak?
        Kutipan saka Mastodon
        Ayo, Donald muter maneh ing perang ekonomi sing ora ana gunane!

        Iki minangka p-our, minangka koki sing ditresnani, Mikhal Ivanovich, ujar, ora ana wektu kanggo mbangun ..
        1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        8 april 2020 17:13
        Rusia ora dhengkul lan mung ngguyu, bebarengan karo China ..

        Sampeyan bisa ngalahake dhewe ing dhadha, sampeyan bisa mbuwang kupluk ing lemah, sampeyan bisa nyuwek klambi ing dhadha, nguwuh-uwuh: "Rusia durung sujud ..."
        Ing kasunyatan, Rusia ora dhengkul, iku ing pose saka panjaluk beggarly, karo tangan outstretched lan mbukak. Dheweke diwenehi ultimatum. Ultimatum muni kaya iki: Rusia, pilih ngendi kanggo njupuk sampeyan, ing sikil tengen utawa langsung ing sirah. Posisi zugzwang. Ora bakal ana dhuwit, utawa bakal ana sethithik. Kanggo kasunyatan sing bakal ana dhuwit sethithik, sampeyan kudu ngliwati penghinaan internasional lan ngakoni kabeh upaya kanggo mbengkongake Amerika Serikat lan Arab Saudi bebarengan minangka "multi-move" bodho. Nanging yen iki isih bisa ditindakake ing ajang internasional, mula ora bisa diulang maneh ing negara kasebut.
        Mulane, kabar bungah saka kamenangan gedhe nyebar saka kabeh wesi.
        Abadi kudu piyambak.
        1. +1
          8 april 2020 17:36
          Dhuh Allah ... omong kosong apa ... infantilisme mung alam bébas ... saka sapa lan apa sing kita takon? kita mung nolak kanggo nindakake soko sing ora ono gunane kanggo kita. kabeh liya minangka akibat. nyatane, yen negara-negara mlebu kesepakatan, mula dheweke wis entuk tujuane. lan kabeh. tanpa makna liyane.
          1. -4
            8 april 2020 18:06
            Dhuh Allah ... omong kosong apa ... infantilisme mung alam bébas ... saka sapa lan apa sing kita takon?
            Iku misale jek kaya kanggo sampeyan. Amarga sampeyan ora ngerti, utawa ora ngerti, utawa ngapusi.
            1. +6
              9 april 2020 00:27
              Quote: antik
              Amarga sampeyan ora ngerti, utawa ora ngerti, utawa ngapusi.

              Mungkin sampeyan ora ngerti, nanging sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng komentar lawas ing kene.

              Contone, sampeyan nulis ing Januari taun kepungkur:
              Quote: antik
              Ora ana "Hunter"! Tenang wae. Luwih, kanker ing gunung whistles. Dheweke isih diseret ing tali ing lemah. Tata letak wesi. Delengen yen gembong tiba utawa ora. Lan pemilih seneng. Dheweke mbuwang awake dhewe menyang diskusi sing nyenengake babagan apa sing durung ana. Maneh, patriotisme wis awakening. Iku kabeh teknologi manipulatif.


              Lan apa tenan kedaden?
              Apa sampeyan ora isin karo tembung kasebut ing akhir September? Nalika video sing misuwur kanthi penerbangan "Hunter" ditampilake ...
              1. -5
                9 april 2020 07:55
                Kutipan: Lopatov
                Lan apa tenan kedaden?
                Apa sampeyan ora isin karo tembung kasebut ing akhir September? Nalika video sing misuwur kanthi penerbangan "Hunter" ditampilake ...

                Sampeyan kudu biasa < Aku tansah nulis bebener lan aku tansah bener. Iki minangka aksioma. Ora ana Hunter. Lan dheweke ora mabur. Apa sing dituduhake yaiku wektu sing cendhak. Sistem ora siap< lan ora bakal siap ing mangsa ngarep. Sing nalika padha miwiti produksi massal, sing nalika iku nuduhake dhewe ing tumindak nyata, banjur bakal bisa kanggo pirembagan bab soko.
                1. 0
                  10 april 2020 12:54
                  nglirik
                  Quote: antik
                  Sampeyan kudu biasa < Aku tansah nulis bebener lan aku tansah bener. Iki minangka aksioma.

                  Lan definisi sampeyan apik, dawa kepungkur lan ringkes diwenehake dening Dmitry Puchkov tartamtu, alias "Goblin"
        2. -7
          8 april 2020 17:43
          Sawise kabeh, saliyane Amerika Serikat, umume, ora bisa narik Meksiko lan Brasil. Saiki katon bisa.

          -mung kanggo negara-negara belahan bumi Kulon, dipimpin dening Amerika Serikat, Venezuela kudu nyerah. kuota bakal ditulis dening Braza, Mexico lan liyane, minangka liwati saka Persia kanggo KSA
          1. -1
            10 april 2020 14:30
            Ing pungkasan Maret, Venezuela ngasilake 650 ewu barel saben dina. Apa sampeyan serius mikir sing akeh?
        3. 0
          8 april 2020 18:07
          Quote: antik
          . Dheweke diwenehi ultimatum. Ultimatum muni kaya iki: Rusia, pilih ngendi kanggo njupuk sampeyan, ing sikil tengen utawa langsung ing sirah. Posisi zugzwang. Ora bakal ana dhuwit babar pisan, utawa bakal ana sethithik.

          Apa sampeyan yakin banget yen aparat Putin ora ngetung kabeh opsi kanggo langkah kasebut, lan kahanan kaya mengkono kanthi tiba ing rega minyak dadi kejutan kanggo dheweke? Aja nggawe aku ngguyu. Malah ing pancasan prasaja sing lagi disiapake ing tingkat presiden lan pamaréntahan, penasehate ngetung kabeh jalaran, lan spesialis kuwi tansah katahan ing kuwasa, sanajan jeneng sing biasane ora diiklanake. Kaping pisanan, ora ana sing mbengkongake Putin - malah koronavirus, sanajan dheweke wiwit katon pucat minangka presiden. Kapindho, airbag ing wangun cadangan emas lan ijol-ijolan manca bakal mesthekake eksistensi prayoga kanggo negara kanggo sawetara taun. Lan kaping telune, sing paling penting yaiku Putin ora wedi karo ancaman Trump, yen mung amarga pemilihan sabanjure ora bakal teka, lan militer kita ora bakal ngidini wong ngontrol presiden kita.
          Quote: antik
          Kanggo kasunyatan sing bakal ana dhuwit sing sethithik, sampeyan kudu ngliwati penghinaan internasional lan ngakoni kabeh upaya kanggo mbengkongake Amerika Serikat lan Arab Saudi ing wektu sing padha minangka "multi-move" bodho.

          Ayo ndeleng sapa sing bakal ngobong sapa, nanging ing kasus iki sampeyan jelas dudu salah sawijining ramalan sing bisa dipercaya, yen mung amarga sampeyan ora bakal ngerti rencana tumindak Putin ing kahanan kritis. Miturut cara, ing kene kita wis duwe siji penulis sumpah sing dollar bakal rauh 100-110 rubles, lan saiki wis cetha yen rollback wis diwiwiti, sanajan aku ngerti banget yen 61 rubles. dheweke ora bakal dadi maneh. Dadi carane sampeyan pracaya - aja ngormati dhewe.
          1. -12
            8 april 2020 18:15
            Ayo ndeleng sapa sing bakal ngobong sapa, nanging ing kasus iki sampeyan jelas dudu salah sawijining ramalan sing bisa dipercaya, yen mung amarga sampeyan ora bakal ngerti rencana tumindak Putin ing kahanan kritis.
            Iku hak sampeyan kanggo mikir. Hakku kanggo mikir kanthi cara sing dakkarepake.
            Nanging kasunyatan iku obyektif lan mujudake dhewe kanthi bebas saka karsa utawa pikiran. Dadi kasunyatan ngandhani yen Putin durung ngrampungake meh kabeh tugas strategis. Ora bisa ngatasi. Bocah pekarangan sing mung bisa main catur mesthi kalah main catur karo master master internasional. Preduli saka Staff asisten.
            1. +2
              8 april 2020 18:31
              Quote: antik
              Dadi kasunyatan ngandhani yen Putin durung ngrampungake meh kabeh tugas strategis.

              Ya, kenapa dheweke ora mutusake manawa angkatan bersenjata sing dianyarake kanthi lengkap njamin keamanan kita ing mangsa ngarep, sanajan sawise dheweke lunga. Ya, paling ora, nanging pertumbuhan populasi wis digarisake, lan iki minangka tugas strategis sing gedhe banget, sing, contone, ora bisa ditanggulangi ing Eropa. Ya, lan negara berkembang - siji Crimea lan aksesi worth soko.
              Quote: antik
              Bocah pekarangan sing mung bisa main catur mesthi kalah main catur karo master master internasional.

              Kita krungu guyon iki saka Israel luwih saka sapisan, nanging urip wis nuduhake yen game catur ora malah cedhak karo kahanan urip kang Manajemen operasional saka negara iku luwih penting tinimbang planning strategis kanggo akèh taun teka. Ambruk USSR mung kedadeyan ora amarga dalan strategis (sosialisme) dipilih kanthi ora bener, nanging amarga manajemen operasional negara kasebut tiba ing tangan pembicara biasa lan awam Gorbachev, sing ngrusak kekuwatan gedhe.
              Quote: antik
              Preduli saka Staff asisten.

              Miturut cara, kabeh pemain catur sing pinunjul mesthi duwe pelatih utawa asisten, nanging iki dudu titikane, nanging nyatane wong sing main catur luwih elek tinimbang wong-wong mau wis nggawe algoritma win-win, lan saiki ora ana grandmaster siji. resiko muter karo komputer. Iki regane grandmaster kabeh - urip rumit banget kanggo grandmaster, mulane dheweke ora ana ing antarane para panguwasa.
              1. -13
                8 april 2020 18:51
                Ya, kenapa dheweke ora mutusake manawa angkatan bersenjata sing dianyarake kanthi lengkap njamin keamanan kita ing mangsa ngarep, sanajan sawise dheweke lunga. Ya, lan paling ora, nanging pertumbuhan populasi wis digarisake, lan iki minangka tugas strategis sing gedhe banget,
                Kaya sing ditulis ing TV. Sawetara jinis propaganda. Kanggo pesawat sing dianyari, iki minangka pitakonan gedhe. Dheweke ora dianyari, nanging isih dianyari. Pertumbuhan populasi ora bener. Rusia mati. Iki kasunyatan. Matur nuwun kanggo Crimea.
                Babagan bocah halaman sing main catur, aku teka. Israel ora ana apa-apa, ora perlu. Iki sketsaku. Aku nggunakake cukup kerep.
                Babagan alasan ambruk Uni, luwih becik ora. Nanging siji
                saka faktor, iki holuyazh massa lan oportunisme. Bab sing padha saiki kedadeyan. Nalika akeh pejabat balapan kanggo dilat lan memuji Imam Agung, ngyakinake yen Pemimpin iku sing paling enom, paling trampil lan atletis, lan mesthi paling cerdas. Mulane, pimpinan ora mikir, nanging invents dhewe multi-pindhah. Sing banjur dadi kamenangan sing apik banget ing skenario apa wae. Sawise kabeh, kita ora duwe gol lan kerugian ing arena politik internasional.
                Lan wong sing duwe kawruh kaya sampeyan ngandhani babagan iki. Matur nuwun kanggo sing.
                1. +6
                  8 april 2020 19:03
                  Quote: antik
                  Kaya sing ditulis ing TV. Sawetara jinis propaganda.

                  Urip karo mine, mbok menawa sinau kanggo misahake gandum saka mrambut. Ing sawetoro wektu, sampeyan bisa pracaya marang kejujuran Navalny lan perusahaan gop ...
                  Quote: antik
                  Babagan bocah halaman sing main catur, aku teka. Israel ora ana apa-apa, ora perlu. Iki sketsaku. Aku nggunakake cukup kerep.

                  Dadi aku arep njawab -
                  Sampeyan tramp, Shura, jinis Gorky! Sampeyan kudu macak, wisuh, menehi mrikso gedhe.
                  Ostap Bender. (c)
                  Quote: antik
                  Babagan alasan ambruk Uni, luwih becik ora.

                  Kalebu sampeyan, nanging manawa sampeyan nuduhake sapa sampeyan ing wektu kasebut supaya sampeyan bisa ngerti tingkat kompetensi sampeyan.
                  1. -4
                    8 april 2020 22:48
                    Kutipan saka ccsr
                    Kalebu sampeyan, nanging manawa sampeyan nuduhake sapa sampeyan ing wektu kasebut supaya sampeyan bisa ngerti tingkat kompetensi sampeyan.

                    Kutipan saka ccsr
                    Dadi aku arep njawab -
                    Sampeyan tramp, Shura, jinis Gorky! Sampeyan kudu macak, wisuh, menehi mrikso gedhe.
                    Ostap Bender. (c)

                    Wis wayahe sampeyan, pimpinan, diobati nganggo listrik. Ostap Bender.
                2. -1
                  8 april 2020 22:35
                  Rapat Putin karo spesialis virologi. Holuizh langka, khas kanggo panguwasa. Lan sapa sing wani nyalahake Stalin sawise kultus pribadine?

                  Cit Aku melu likuidasi akibat saka tragedi Chernobyl. Tingkat organisasi lan efisiensi ora bisa dibandhingake karo sing diraih thanks kanggo sampeyan, Vladimir Vladimirovich ...

                  ... Daya tahan lan ambane visi masalah sampeyan, Vladimir Vladimirovich, ora seneng ...

                  ... Ketenangan lan kawicaksanan sing ditindakake presiden nggawe keputusan sing diverifikasi kanthi rinci ...

                  ... Dear Vladimir Vladimirovich!
                  Aku pancen yakin yen Rusia bakal metu saka kahanan sing angel banget iki kanthi kerugian minimal. Kunci kanggo iman kasebut, kapercayanku yaiku cara kabijakan negara lan pamrentah sing diimbangi kanthi apik lan diwilang ing dina iki ing kahanan sing angel banget, ekonomi sing angel lan, mesthine, kemanusiaan sing angel ...
                  1. -5
                    8 april 2020 22:39
                    A tutugan cilik saka prilaku lackey padha kayata virologists. Kang, tinimbang dilat wong pisanan, kudu menehi jawaban tartamtu kanggo pitakonan. Nanging tinimbang ...
                    Kutipan .... Kanggo tim Vladimir Vladimirovich, kanggo panguwasa saiki, kontrol diri lan kompetensi minangka ciri, iki penting banget. Aku ngerti akeh masalah sing, kaya gunung es ing ngisor iki, tim Pamrentah, Presiden, kudu ngrampungake. Nanging sawise kabeh, sampeyan kudu metu menyang wong lan sampeyan kudu ngandhani. Dadi, minangka Vladimir Vladimirovich ngandika kaping pindho. Dheweke nemokake nada obrolan nalika dheweke bali menyang kita, dokter, dadi sukarelawan, dheweke nom-noman, dheweke dadi para veteran: ayo padha kumpul, mung bebarengan kita bisa ngatasi kahanan sing angel banget kanggo negara iki ...

                    ... Lan ing wektu sing padha, Vladimir Vladimirovich, aku bisa krungu pain, pain kanggo losses, pain, mesthi, kanggo negara. Nanging nada obrolan sing bener iki, bener banget, wicaksana, cocog karo ati kita ...
            2. -2
              8 april 2020 18:37
              Nanging panemu saka wong sing kompeten. Kabeh ditata ing rak-rak. Aku nyaranake ndeleng.
              https://www.youtube.com/watch?v=mc3aJMm143Y
          2. -1
            8 april 2020 19:02
            Kutipan saka ccsr
            Miturut cara, ing kene kita wis duwe siji penulis sumpah sing dollar bakal rauh 100-110 rubles, lan saiki wis cetha yen rollback wis diwiwiti, sanajan aku ngerti banget yen 61 rubles. dheweke ora bakal dadi maneh. Dadi carane sampeyan pracaya - ora ngormati dhewe.

            Ya, iki mung diterangake - Bank Sentral adol dolar.
            Tanpa iku, dheweke mesthi wis nyedhaki 90
            1. +4
              8 april 2020 19:09
              Kutipan saka atalef
              Ya, iki mung diterangake - Bank Sentral adol dolar.
              Tanpa iku, dheweke mesthi wis nyedhaki 90

              Setuju yen dheweke wis nyiapake sadurunge, amarga padha tuku emas, lan nggawe cadangan mata uang, lan dudu treasuries AS, sing dibuwang. Paling ora pilihan iki wis digarap - iku ketok.
              1. 0
                9 april 2020 08:03
                Kutipan saka ccsr
                Setuju yen dheweke wis nyiapake sadurunge, amarga padha tuku emas, lan nggawe cadangan mata uang, lan dudu treasuries AS, sing dibuwang.

                Iku kabeh misale jek sing wong nang endi wae lungguh paling perspicacious, karo multi-pindhah lan ngetung kabeh. Ora ana iki. Ana wong maling sinis biasa ing kono. Padha ing ngendi wae.
                Cit. MOSCOW, 7 April 2020, 15:13 — REGNUM Ing rong wulan pisanan taun 2020, Rusia adol bar emas senilai $854 yuta ing luar negeri. Iki dibuktekake kanthi statistik Layanan Pabean Federal. Dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, ekspor logam mulia mundhak kaping pitu.

                Umume emas saka Rusia diekspor menyang ibukutha Inggris - pusat paling gedhe ing donya kanggo dagang bullion fisik, portal Finanz.ru nyerat. Ing Januari-Februari 2020, angka iki udakara 15,4 ton kanggo $775 yuta.
                Kene padha RESERVES, miber menyang Inggris. Silent glanders lan ora ngerti sebabe. Kayane kabeh tim multi-pass wis nyiapake lapangan udara alternatif.
                1. 0
                  9 april 2020 11:20
                  Quote: antik
                  Kene padha RESERVES, miber menyang Inggris. Silent glanders lan ora ngerti sebabe.

                  Yen sampeyan ngerti apa rega emas sing dituku lan apa rega sing didol, sampeyan ora bakal takon pitakonan bodho kasebut.
                  Quote: antik
                  Kayane kabeh tim multi-pass wis nyiapake lapangan udara alternatif.

                  Wong-wong mau bakal dicabut ing kana, mulane ora bakal duwe lapangan udara alternatif ing kana - ing nalisir, dheweke bakal nindakake kabeh supaya ora ana sing ngancam ibukutha ing Rusia, tegese bakal ngupaya stabilitas ing negara kasebut.
                  Miturut cara, apa sing sampeyan tindakake ing USSR - aja nyingkiri pitakonan "teoretikus".
                  1. -2
                    9 april 2020 12:31
                    Kutipan saka ccsr
                    Miturut cara, apa sing sampeyan tindakake ing USSR - aja nyingkiri pitakonan "teoretikus".

                    Sampeyan kudu sinau sopan santun dhisik, banjur takon.
            2. +1
              10 april 2020 09:46
              Intervensi Bank Sentral Federasi Rusia katon ing grafik Forex. Pira padha nyelehake usd saben dina?
            3. -1
              10 april 2020 12:57
              Kutipan saka atalef
              Ya, iki mung diterangake - Bank Sentral adol dolar.
              Tanpa iku, dheweke mesthi wis nyedhaki 90

              Ing kasus iki, Bank Sentral kudu duwe dolar luwih akeh tinimbang Amerika Serikat ...
          3. +1
            9 april 2020 00:20
            Apa sampeyan yakin banget yen aparat Putin ora ngetung kabeh opsi kanggo langkah kasebut, lan kahanan kaya mengkono kanthi tiba ing rega minyak dadi kejutan kanggo dheweke? Aja nggawe aku ngguyu.
            Ing conto Belarus, sing saiki tuku lenga ing $ 4-5, tinimbang $ 60, kita ndeleng pitungan sing alus lan kabeh genius HPP. ngguyu . Sampeyan kudu nyewa luwih akeh Kremlinbots supaya bisa dadi kamenangan, lan ahli geostrategis sing rakus.
            Ayo ndeleng sapa sing entuk ...
            Lan kanggo bend, wong bodho-geostrategists mung bisa Rusia. Ya, kita wis miwiti: Gas + 3%, watesan impor bensin.
            Dadi carane sampeyan pracaya - aja ngormati dhewe.
            1. -2
              9 april 2020 07:50
              Kutipan: Hypatius
              Ing conto Belarus, sing saiki tuku lenga ing $ 4-5, tinimbang $ 60, kita ndeleng pitungan sing alus lan kabeh genius HPP. Sampeyan kudu nyewa luwih akeh Kremlinbots supaya bisa dadi kamenangan, lan ahli geostrategis sing rakus.

              Aku setuju. Wizards pen lan keyboard iki ora kaetung.
              1. MMX
                +4
                9 april 2020 11:06
                Quote: antik
                Kutipan: Hypatius
                Ing conto Belarus, sing saiki tuku lenga ing $ 4-5, tinimbang $ 60, kita ndeleng pitungan sing alus lan kabeh genius HPP. Sampeyan kudu nyewa luwih akeh Kremlinbots supaya bisa dadi kamenangan, lan ahli geostrategis sing rakus.

                Aku setuju. Wizards pen lan keyboard iki ora kaetung.


                Kaya ngono.
                1. 0
                  9 april 2020 11:56
                  Gambar sampeyan salah. Sampeyan nglebokake tanpa mangerteni bedane struktur kekuwatan antarane Rusia lan Amerika Serikat. Administrasi Presiden Amerika Serikat dianggep minangka staf asisten lan karyawan departemen eksekutif. Badan eksekutif federal lan pimpinane uga disebut Administrasi Presiden utawa Kabinet. Yaiku, iki sing diarani Pemerintah Rusia. Mulane, ing gambar sampeyan kaya tokoh edan. Ing kene, tambahake jumlah karyawan Administrasi Presiden Rusia, kabeh Kabinet Menteri lan ndeleng apa sing kedadeyan. Iki minangka perbandingan sing bener.
                  1. MMX
                    0
                    9 april 2020 13:29
                    Quote: antik
                    Gambar sampeyan salah. Sampeyan nglebokake tanpa mangerteni bedane struktur kekuwatan antarane Rusia lan Amerika Serikat. Administrasi Presiden Amerika Serikat dianggep minangka staf asisten lan karyawan departemen eksekutif. Badan eksekutif federal lan pimpinane uga disebut Administrasi Presiden utawa Kabinet. Yaiku, iki sing diarani Pemerintah Rusia. Mulane, ing gambar sampeyan kaya tokoh edan. Ing kene, tambahake jumlah karyawan Administrasi Presiden Rusia, kabeh Kabinet Menteri lan ndeleng apa sing kedadeyan. Iki minangka perbandingan sing bener.


                    Sapa sing dianggep? Sampeyan?
                    Nanging ing kasunyatan, kabeh beda:

                    1. -1
                      9 april 2020 14:18
                      Wikipedia ora mung sumber kawruh. Yen sampeyan ora bisa ngerti apa sing ditulis lan ngerti, topik ditutup.
                      1. MMX
                        +1
                        9 april 2020 15:02
                        Quote: antik
                        Wikipedia ora mung sumber kawruh. Yen sampeyan ora bisa ngerti apa sing ditulis lan ngerti, topik ditutup.


                        Ing kasus sampeyan, sampeyan ora nyedhiyakake sumber apa wae.
                        Iki pisanan.
                        Kapindho, kabinèt Présidhèn Amérika Sarékat (pamaréntah) lan kantor eksekutif Présidhèn Amérika Sarékat iku badan sing béda-béda lan dibentuk kanthi cara sing béda-béda. Yen kantor minangka struktur sing ditunjuk mung dening Presiden Amerika Serikat, banjur Kabinet Menteri dibentuk dening Presiden kanthi persetujuan Senat.

                        Yen sampeyan ora bisa ngerti apa sing ditulis lan ngerti, topik ditutup.

                        Padha dikirim gambar palsu ing komentar, lan nalika sampeyan diiseni nganti tonsils banget kanggo gambar iki (pointing kasunyatan), mbukak "bangga" tinimbang ngakoni kesalahan. Aku ngerti wong kaya sampeyan. Iku pantes kanggo sampeyan.
                  2. 0
                    10 april 2020 03:18
                    Ing kene, uga nyenengake lan informatif kanggo mbandhingake jumlah karyawan Fed (??% perdagangan donya), Eurobank lan "kita" Bank Sentral Federasi Rusia nyetak tiket tinimbang dhuwit.
            2. -1
              9 april 2020 11:25
              Kutipan: Hypatius
              Ing conto Belarus, sing saiki tuku lenga ing $ 4-5, tinimbang $ 60, kita ndeleng pitungan sing alus lan kabeh genius HPP.

              Sampeyan isih "analis" - sampeyan isih ora ngerti apa negara serikat pisanan digawe, sanajan nyatane, wino ora kejawab babagan iki. Nanging Belarus, ing pungkasan, ora bakal entuk manfaat saka ambruk negara serikat - supaya "bapak" isih Susanin.
              Kutipan: Hypatius
              Kudu nyewa Kremlinbots liyane

              Nyewa - sapa sing ngalangi sampeyan, muga-muga dudu Grudinin?
              Kutipan: Hypatius
              Lan kanggo bend, wong bodho-geostrategists mung bisa Rusia.

              Aku ora weruh defleksi Rusia - ketoke mung ana ing bayangan sampeyan. Apa sampeyan bisa ngomong apa gunane ing kene?
              1. 0
                10 april 2020 03:13
                Nanging Belarus, ing pungkasan, ora bakal entuk manfaat saka ambruk negara serikat - supaya "bapak" isih Susanin.
                Piye wae Old Man 1/4 abad kalem, nanging aku siap milih dheweke ing taun 1996, kaya presiden Uni, miturut karsane wong Soviet saka referendum 1991. Cukup, iki omong kosong. saka Managers sing dikuwasani Kremlin, kang pemugaran saka Uni ngalangi saka njarah-rayah negara USSR.
                Aku ora weruh defleksi Rusia - ketoke mung ana ing bayangan sampeyan. Apa sampeyan bisa ngomong apa gunane ing kene?
                Kasunyatan bilih Rusia lan wong-wong padha sagging dening kekuwatan Erefia sing dipilih dhewe ora bisa dideleng mung yen sampeyan nyelehake 30 potongan perak ing mripatmu. Lan trik kasebut yaiku nalika sampeyan nampa dhuwit saka maling Kremlin (saka juru masak), sampeyan wis siyap mbela pengkhianat Tanah Air. Nanging, ing kene ing VO, sawetara brigade sampeyan ora bisa ngetrapake gambar palsu, amarga ora ana shkololo ing kene lan duwe otak. Nanging USSR bakal dibalèkaké, lan ora ana sing mbatalake Artikel 64 - ngiyanati Motherland. Lan upaya iki, kanthi amandemen saka rancangan konstitusi sing ora ditampa, ora bakal mbantu para pengkhianat supaya ora nyoba adil saka USSR. Erefia wis siji utawa rong taun, lan ghouls wis repot, nyoba kanggo mimpin lan pervert. Bebener bakal menang.
                1. -1
                  10 april 2020 11:52
                  Kutipan: Hypatius
                  Cukup, iki omong kosong saka manajer sing dikuwasani Kremlin, sing pemugaran Uni ngalangi saka plundering negara USSR.

                  Nyatane, ora babagan USSR, nanging babagan negara kesatuan Rusia lan Belarus. Ora ana sing teka saka usaha iki, lan adoh saka kesalahan Kremlin.

                  Kutipan: Hypatius
                  . Lan trik kasebut yaiku nalika sampeyan nampa dhuwit saka maling Kremlin (saka juru masak), sampeyan wis siyap mbela pengkhianat Tanah Air.

                  Nyatane, mayoritas warga Rusia milih Putin - apa dheweke uga kabeh pengkhianat menyang Tanah Air?
                  Kutipan: Hypatius
                  Nanging USSR bakal dibalèkaké,

                  Ngimpi, aku ora bakal ngganggu sampeyan.

                  Kutipan: Hypatius
                  Bebener bakal menang.

                  Sayange, konsep "bebener" beda-beda kanggo kabeh wong, mula "kebeneran" sing sampeyan gunakake - Ukrainia, Belarusia, Rusia utawa Soviet?
            3. 0
              10 april 2020 15:25
              Kutipan: Hypatius
              Ing conto Belarus, sing saiki tuku lenga ing $ 4-5, tinimbang $ 60, kita ndeleng pitungan sing alus lan kabeh genius HPP.

              Apa sampeyan mikir, pira Belarus bakal tuku lenga sawise krisis iki?
      3. + 20
        8 april 2020 17:25
        Kutipan saka Mastodon
        Rusia ora tumungkul lan mung ngguyu, bebarengan karo China

        Lali Cina. China dudu kanca kita. Wektu bakal teka, China bakal nempelake piso ing punggung kita.
      4. +2
        9 april 2020 00:08
        Kutipan saka Mastodon
        Rusia ora dhengkul lan mung ngguyu, bebarengan karo China.

        China ngguyu ora karo kita, nanging kita.
    2. + 17
      8 april 2020 17:24
      Kutipan saka doccor18
      Mungkin kita bakal nyuda, nanging ... bisa uga ora.

      Ayo disingkat. Kita ora entuk manfaat saka lenga murah.
  2. -4
    8 april 2020 15:10
    Dadi artikel babagan apa? Trump ngurmati.
    1. + 12
      8 april 2020 15:27
      Artikel babagan kasunyatan sing ing kasus apa wae, saka kabeh kothak bakal nyebarake babagan kamenangan Rosneft. Malah Pyrrhic!
      1. +3
        8 april 2020 15:35
        Dadi ana Sechin!!!!! Kabeh kita, sing ora bisa ditinggalake lan ora ana dhuwit sing kudu dibayar, amarga pesaing kita bakal langsung njupuk dheweke.
        1. -2
          8 april 2020 15:38
          Apa "Nashe Vse" bisa didol utawa disewakake menyang pinggir?
          1. -1
            8 april 2020 15:56
            Ora, dheweke ikatan kita)))) Nanging sayang.
            1. -4
              8 april 2020 16:18
              Ora, ora "kita". iku dudu kancamu? Lan ing ukuran budget - Penny.
              Anggaran gedhe, cukup kanggo kabeh wong!
              1. -2
                8 april 2020 16:20
                Penjamin ujar, dudu aku)))) dheweke mesthi dudu jaminanku)))
              2. + 14
                8 april 2020 17:29
                Kutipan saka Mole
                Anggaran gedhe, cukup kanggo kabeh wong!

                Anggaran bisa uga ora cukup kanggo kabeh wong yen ora setuju babagan minyak.
                1. +1
                  8 april 2020 17:57
                  Banjur anggaran dioptimalake!
                  Nyatane, cukup wis dadi ironis, dipoyoki lan cukup.
                2. +1
                  8 april 2020 19:47
                  Anggaran sing sithik cukup
            2. + 11
              8 april 2020 17:29
              Quote: Lamata
              Nanging sayang

              Iku biaya kita akeh banget ...
          2. + 14
            8 april 2020 17:27
            Kutipan saka Mole
            Apa "Nashe Vse" bisa didol utawa disewakake menyang pinggir?

            Sapa sing bakal njupuk "kabeh kita"?
        2. +2
          8 april 2020 17:23
          Quote: Lamata
          Dadi ana Sechin!!!!! Kabeh kita, sing ora bisa ditinggalake lan ora ana dhuwit sing kudu dibayar, amarga pesaing kita bakal langsung njupuk dheweke.

          Apa pesaing kita kekurangan wong sing nduweni kualifikasi minangka janitor lan ambisi Napoleon?
          1. +2
            8 april 2020 17:26
            Ketoke, yen, ora ana siji-sijia kajaba Sechin lan Miller, dheweke dadi inti ekonomi kita.
        3. + 16
          8 april 2020 17:27
          Quote: Lamata
          Dadi ana Sechin

          Sechin - Chubais saka lenga. loro-lorone, ing daya kita, dianggep ora bisa digantiya
          1. -3
            8 april 2020 17:42
            Lha piye, karo sapa sing ngganti kaya kodok iki
        4. 0
          8 april 2020 17:44
          langsung dijupuk dening saingan kita.

          lan apa, wis padha mabur saka Alpha Centauri, takon kanggo dirilis?
          1. 0
            8 april 2020 17:45
            Ing antrian ana centaur lan aldebaran lan proxima centaur
      2. + 15
        8 april 2020 17:27
        Kutipan saka Mole
        Malah Pyrrhic!

        Ora bakal ana kamenangan Pyrrhic. Kabeh dadi kasunyatan manawa kita bakal setuju lan ora kudu miturut syarat kita. Nanging propaganda ing TV bakal ngumumake kamenangan sing lengkap lan yakin!
        1. +1
          8 april 2020 17:59
          Aku nganggep minangka asil banget kanggo tetep paling taruhan dhewe. Senajan meh ora!
      3. -5
        8 april 2020 17:37
        umum, yen negara mlebu menyang menehi hasil, iki ora kamenangan , nanging mung Indikator saka bener saka kaputusan ora setuju kanggo menehi hasil karo ditahan lan iku. ora ana menang utawa kalah. mung duwe kepentingan dhewe-dhewe.
        1. +4
          8 april 2020 18:15
          Negara-negara kasebut ora bakal kalebu ing kesepakatan kasebut. Mulane:
          1. Aku ora njupuk statements saka Presiden ing iman.
          2. Saka awal slates sing, drop ing segara budget sing.
          3. Dheweke ngrampungake krisis hipotek. Regane akeh. Buruh shale kaya pelet kanggo gajah.
          4. posisi indistinct saka Rosneft.
      4. + 12
        8 april 2020 18:06
        Kutipan saka Mole
        Artikel babagan kasunyatan sing ing kasus apa wae, saka kabeh kothak bakal nyebarake babagan kamenangan Rosneft. Malah Pyrrhic!

        Aku ngerti kok ora ana apologists ing situs saiki, padha njelaske nganggo bentuk garis Offshore Panamovich Kabay.
    2. +6
      8 april 2020 17:05
      Quote: Lamata
      Dadi babagan apa artikel kasebut?

      Babagan apa-apa.
      Quote: Lamata
      Trump ngurmati.

      Iku bab briefing iki, misale jek. Mungkin sawetara liyane, dheweke duwe briefing kabeh wektu.
      https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/remarks-president-trump-vice-president-pence-members-coronavirus-task-force-press-briefing-18/
      Trump ora ujar apa-apa.
      apa AS gelem nyuda produksi minyak domestik? Apa sing metu saka rapat kasebut? Apa konsensus?

      PRESIDEN: Wah, akeh sing metu. Iki minangka industri sing apik, industri sing penting, industri sing ngasilake proyek sing luar biasa. Lan iku mung penting. Lan iku uga menarik banget amarga kabeh padha diwenehi test sadurunge padha teka ing kamar. Dadi sampeyan duwe kepala Exxon Mobil, sampeyan duwe kabeh wong lanang sing njupuk tes, lan kabeh padha lulus kanthi warna mabur. Dadi sing apik. Padha ninggalake seneng, ing bab, paling.

      Saiki mung ana lenga sing akeh banget - lenga lan gas. Overabundance banget. Lan iki disebabake - padha nindakake proyek gedhe. Dheweke ngasilake akeh energi. Nanging sampeyan duwe virus teka lan nyebabake 35 persen liyane, bisa uga 40 persen, saka pasar.

      Dadi akeh banget lenga. Ana glut. Lan iki minangka perusahaan gedhe lan bakal ngerti. Iku pasar bebas. Kita bakal ngerti.

      Q Sampeyan ngomong karo Presiden Putin. Maksudku, apa sing ana ing meja kene karo dheweke

      PRESIDEN: Lan karo Putra Mahkota. loro-lorone.

      Q Ya.

      PRESIDEN: Dheweke duwe kompetisi. Kita bakal weruh carane kabeh bisa metu. Aku iku bakal bisa metu banget. Iku bakal njupuk wektu dawa kanggo - kanggo njaluk nyisihaken saka iku. Ana jumlah lenga lan gas sing akeh banget. Massive. Kaya mbokmenawa ora tau ana.

      Dadi ing endi sing bisa ditindakake kanthi becik, aku bisa ngomong, kanggo para pembalap. Aku, ing lokasi tartamtu, iku mudhun kanggo 90 lan 95 sen galon, saiki, ing dalan.

      Nanging kita duwe industri sing luar biasa, industri sing apik. Industri sing penting banget saka sudut pandang kerja. Lan kita mandiri energi. Kita kudu nggawe manawa kita tetep kaya ngono.


      Ya, ujare Trump, akeh banget minyak ing pasar, ana sing kudu ditindakake.

      Masalahe yaiku Trump ing briefing sing padha, lan mengko ing briefing tanggal 6 April, ujar manawa dheweke bakal mutusake manawa bakal ngetrapake tarif minyak sing diimpor. Lan iki bakal nyuda permintaan minyak non-Amerika luwih akeh.
    3. + 18
      8 april 2020 17:26
      Quote: Lamata
      Dadi babagan apa artikel kasebut?

      Sing Trump mrentahake kesepakatan minyak.
      1. -3
        8 april 2020 18:12
        Kutipan: Vladimir B.
        Sing Trump mrentahake kesepakatan minyak.

        Ora, titik artikel kasebut yaiku Trump dhewe ngaco, lan saiki dheweke ora ngerti carane ngowahi kahanan kasebut ing wayah wengi pemilihan, mula mula flirting kasebut diwiwiti. Ing kasus apa wae, dheweke bakal nggawe mungsuh apa wae sing ditindakake - ing antarane industri minyak utawa ing antarane elit bisnis, sing wis nandhang kerugian amarga koronavirus, lan ora kasengsem karo ambisi Trump dadi superpower minyak shale. Dheweke uga ngerti carane ngetung dhuwit lan wis suwe ngerti manawa proyek minyak shale Amerika lan pangiriman LNG isih bakal ora nguntungake kanggo Eropa, mula ora ana sing bakal nandur modal kanthi lengkap. Dadi Trump mung entuk pojok, lan saiki dheweke nggawe pasuryan sing apik ing game sing ala.
  3. 0
    8 april 2020 15:11
    Aku wis suwe ngomong yen krisis energi wis nyapu bumi suwene suwe. Sumber energi alternatif bakal ngganti gas lan lenga lan batu bara ... nanging apa Rothschilds lan Morgan bakal seneng? Aku mamang banget.
    1. +7
      8 april 2020 15:33
      hi Inggih, pegatan global saka "alternatif", i.e. "Ijo" ngubengi jagad kanthi praktis. Aku ora bakal kaget karo pandemi saiki saka sudut iki.
      Ya, kita malah bakal nyikat untu nganggo lenga nganti suwe)
    2. +2
      8 april 2020 15:55
      Kanggo hidrokarbon (lenga lan gas) mung ana siji sumber alternatif - bahan bakar nuklir. Nanging sumber iki mung sebagean, lan mung cocok kanggo ngasilake listrik. Kendaraan listrik ora bakal duwe peran penting ing transportasi.
      Energi alternatif arupa kincir angin lan panel surya minangka pacelathon kanggo para kamanungsan sing buta huruf. Ora ana sumber energi alternatif kasebut.
      Rega lenga ngisor $30 saben barel mung bisa kanggo wektu cendhak banget. Sampeyan ora bisa ngedol lenga kanggo dangu ing ngisor biaya produksi.
      Gas malah luwih angel. EU nganggo luwih saka 400 milyar meter kubik saben taun. Saka jumlah kasebut, Norwegia lan negara-negara Uni Eropa liyane ngasilake udakara 100 milyar. Sisa 300 kudu dituku. 200 teka saka Rusia liwat pipa, lan 100 sing isih ana ing bentuk LNG. Rega gas saiki ing EU kira-kira $100/1000 meter kubik. Ora ana sing bisa ngedol LNG kanthi rega kaya ngono, amarga biaya liquefaction + transportasi luwih larang.
      Pemasok energi ora bakal rugi.
      1. 0
        8 april 2020 15:56
        Kutipan: Egor53
        Kanggo hidrokarbon (lenga lan gas) mung ana siji sumber alternatif - bahan bakar nuklir.

        Sing saiki wis ketinggalan jaman ... wis suwe diomongake babagan metode termonuklir.
        1. 0
          8 april 2020 16:47
          Kutipan: NEXUS
          wis suwe dirembug babagan metode termonuklir

          ora mung tembung - deleng ITER, nanging masalahe rumit - luwih becik yen desain industri sing bisa digunakake sajrone 30 taun .... Nyuwun
        2. +2
          8 april 2020 17:18
          Kutipan: NEXUS
          wis suwe rembugan babagan metode termonuklir, lan ana pirang-pirang urutan energi sing luwih gedhe ing kana.

          Fusion Dhiskusi wis lumaku luwih saka sewidak taun.
          Lan ora ana owah-owahan.
          Ngomong babagan dheweke. Dina sadurunge wingi, Trump ngumumake wiwitan program lunar Amerika sing anyar.
          Ing nggawe dhasar ing rembulan kanggo eksplorasi lan ekstraksi mineral.
          Sawise kabeh, Rembulan minangka sumber Helium-3 sing ora bisa entek, bahan bakar utama kanggo fusi termonuklir. Sawetara kilogram isotop iki bisa nguwasani kutha gedhe kaya Moskow sajrone setaun.
          Inggih, punika ing perspektif. Ing sawetoro wektu, sawise disetujoni program iki, Amerika Serikat bakal melu ngembangake industri ruang angkasa, elektronik, lan teknologi komputer.
          Ing mratelakake panemume - pendekatan banget cukup kanggo bisnis.
          Iku ora babras kanggo kita uga hustle. Aja tetep ing sela-sela pembangunan donya.
          Kanggo ngrancang. Impian, Raih.
          Tinimbang ngaso ing awake dhewe lan ngimpi rega minyak sing dhuwur ... nglirik
          1. + 17
            8 april 2020 17:31
            Quote: Paul Siebert
            Iku ora babras kanggo kita uga hustle. Aja tetep ing sela-sela pembangunan donya.
            Kanggo ngrancang. Impian, Raih.
            Tinimbang ngaso ing awake dhewe lan ngimpi babagan rega minyak sing dhuwur

            Ora ngganggu. Nanging kahanan karo program ruang angkasa kita luwih elek tinimbang rega minyak ...
          2. 0
            9 april 2020 00:37
            Sawise kabeh, Rembulan minangka sumber Helium-3 sing ora bisa entek, bahan bakar utama kanggo fusi termonuklir.
            Lan bumi iku hidrogen. Ing cedhak Voronezh, contone, ngasilake hidrogen sing gedhe banget wis suwe dikenal, mung ngumpulake lan liquefy. Mobil hidrogen gampang digawe. Yen Putin menehi tugas kanggo Chubais, banjur ing sawetara triliun lan 20 taun bakal nggawe mobil ing hidrogen (utawa malah loro) ngguyu
      2. +3
        8 april 2020 16:47
        Biaya produksi beda-beda ing endi wae, lan kanggo Saudis kurang saka 30, contone
      3. 0
        8 april 2020 16:48
        Kutipan: Egor53
        Nanging sumber iki mung sebagean, lan mung cocok kanggo ngasilake listrik.

        isih panas...
    3. +2
      8 april 2020 16:22
      Kutipan: NEXUS
      Aku wis suwe ngomong yen krisis energi wis nyapu bumi suwene suwe. Sumber energi alternatif bakal ngganti gas lan lenga lan batu bara ... nanging apa Rothschilds lan Morgan bakal seneng? Aku mamang banget.

      Sampeyan ngangkat topik mbebayani Andrey .. nglirik Umumé, lenga lan gas ora mung sumber energi, bensin lan stasiun pembangkit listrik panas, lsp.
      Iki minangka produksi kimia, plastik sing padha lan unsur kimia liyane
      Iki kanggo apa perang!
      1. +3
        8 april 2020 16:25
        Kutipan saka Mastodon
        Sampeyan ngangkat topik mbebayani Andrey ..

        Aku ora ngunggahake topik iki, nanging wis suwe banget ... lan yen sampeyan ngomong babagan minus khusus ing VO, mula aku wis suwe banget kanggo menehi perhatian marang iki.
        Kutipan saka Mastodon
        Iki minangka produksi kimia, plastik sing padha lan unsur kimia liyane

        Perang utama yaiku babagan sawetara perkara: energi, sumber informasi lan banyu. Liyane mung turunan saka apa sing wis kadhaptar.
    4. +3
      8 april 2020 16:59
      ya, padha ora bakal ngganti apa-apa! lenga lan gas bakal kobong nganti entek! kok invent anyar yen lawas ndadekke bathi apik. Utawa apa sampeyan mikir yen isih ora ana sumber energi alternatif?
    5. + 16
      8 april 2020 17:29
      Kutipan: NEXUS
      nanging bakal Rothschilds lan Morgans seneng?

      Padha nang endi wae ngendi sampeyan bisa njupuk Piece fatter.
    6. + 14
      8 april 2020 17:56
      Kutipan: NEXUS
      Aku wis suwe ngomong yen krisis energi wis nyapu bumi suwene suwe. Sumber energi alternatif bakal ngganti gas lan lenga lan batu bara ... nanging apa Rothschilds lan Morgan bakal seneng? Aku mamang banget.

      Kolega, aku ora ngerti apa sing ana ing sirah Morgins lan Rothschilds, nanging kasunyatan sing miturut dekrit Presiden Federasi Rusia energi terbarukan minangka ancaman kanggo keamanan Federasi Rusia. Bab 2 paragraf 8.
      Dadi sampeyan lan aku ora bakal weruh kendaraan listrik ing Putin !!!
      Keputusan Presiden Federasi Rusia tanggal 13 Mei 2019 No. 216 "Ing Persetujuan Doktrin Keamanan Energi Federasi Rusia"
      14 May 2019
      II. Tantangan lan ancaman kanggo keamanan energi, risiko ing bidang keamanan energi:
      8. Tantangan ekonomi eksternal kanggo keamanan energi yaiku:

      a) mindhah pusat pertumbuhan ekonomi donya menyang wilayah Asia-Pasifik;

      b) kalem ing wutah permintaan donya kanggo sumber energi lan owah-owahan ing struktur, kalebu amarga substitusi produk lenga dening jinis sumber energi liyane, pangembangan konservasi energi lan efisiensi energi;

      c) Tambah ing basis sumber daya global bahan mentah hidrokarbon, tambah kompetisi antarane eksportir energi, kalebu sing ana hubungane karo munculé eksportir anyar;

      d) owah-owahan angger-angger internasional lan hukum ing bidang energi lan kondisi kanggo fungsi pasar energi donya, nguatake posisi konsumen;

      e) wutah ing produksi gas alam liquefied lan bagean ing pasar energi donya, tatanan saka pasar gas alam global;

      f) nambah bagean saka sumber energi dianyari ing bahan bakar donya lan imbangan energi.

      9. Tantangan kebijakan luar negeri kanggo keamanan energi yaiku intensifikasi upaya internasional kanggo ngetrapake kebijakan iklim lan nyepetake transisi menyang "ekonomi ijo".
  4. + 15
    8 april 2020 15:16
    prices murah njupuk tol abot ing industri lenga US.

    Lan penulis sing dihormati ora nyebutake apa karusakan serius sing nyebabake rega murah kanggo kita ..
    Trump wis bola-bali nyatakake yen dheweke ora mangu-mangu babagan asil sukses negosiasi karo Moskow lan Riyadh kanggo nyuda produksi minyak.

    Aku mikir iki kedadeyan sing sanajan kabeh ora setuju, persetujuan sing kurang luwih bakal ditindakake, amarga kahanan saiki ora cocog kanggo kabeh wong ...
  5. +6
    8 april 2020 15:22
    Trump wis bola-bali nyatakake ora mangu bab sukses rembugan karo Moscow lan Riyadh kanggo ngurangi produksi lenga. Dadi ayo ngenteni nganti Kamis.

    Minggu kepungkur padha siaran: "Kita bakal urip nganti Senin (06.04)" ... Saiki - "kita bakal ngenteni nganti Kamis" ... ngguyu
    Aku wonder yen bakal "sadurunge" utawa "sawise" udan ana?
    1. +9
      8 april 2020 15:27
      Kutipan saka: ROSS 42
      sawise udan?

      Rega bensin mundhak ora preduli sadurunge utawa sawise ...
      1. + 17
        8 april 2020 17:32
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Bensin mundhak regane

        Bensin tansah luwih larang ing negara kita, preduli saka rega lenga.
    2. + 14
      8 april 2020 17:31
      Kutipan saka: ROSS 42
      Aku wonder yen bakal "sadurunge" utawa "sawise" udan ana?

      Tinimbang udan ya
      Akibaté, padha bisa reschedule maneh kanggo Senin.
  6. +2
    8 april 2020 15:24
    Trump paling ora nulungi wong dhewe, lan ora nyepak kothak, kanthi ekspresi, kaya sing wis sampeyan entuk, aku dadi abdi ing galleys, tanganku lara.
    1. -3
      8 april 2020 16:45
      Quote: Lamata
      Trump paling ora mbantu dhewe

      khusus kanggo sapa, pira, kapan?!!!!
      1. -1
        8 april 2020 17:43
        uga, ora Medved utawa Golikova ana, sing duwe income kurang saka 75 sayuran ijo, ora chatter, adhine ditampa ing Seattle.
        1. +1
          8 april 2020 18:21
          persis pira?
          1. -1
            8 april 2020 19:13
            Dolar 1150
            1. -1
              8 april 2020 19:40
              lan saiki mbandhingake karo biaya yen, diterjemahake menyang rubel, banjur iki padha karo 4000-5000 rubel, yaiku, ora ana, dhuwit sing ditindakake tanpa asil
              1. +1
                8 april 2020 20:48
                yacht sampeyan duweke. 1150 sayuran ijo - 5000 rubel? Sampeyan manggon ing ngendi?
                1. -3
                  8 april 2020 21:11
                  pitakonan bodho iki ngandika bab kawruh ekonomi
                  sadurunge sampeyan takon, njupuk kapentingan ing istilah daya beli, saiki sampeyan ora bakal nolak, iku ora mungkin sing bakal nolak freebie, pitakonan ora iku, nanging bakal ana bali ing freebie kuwi, sampeyan bakal ' ora cukup seminggu, nanging ing wektu sing padha, asil ing skala nasional ora bakal lan dhuwit bakal digunakake
                  iku kaya nganggo pesawat tempur ing sasi panas 41 taun kono, pesawat kene, pesawat lan pasukan, minangka asil, padha ora nutupi lan pesawat ilang, nanging padha kumpul dadi ajiné, sampeyan katon. paling ing siji arah, nanging padha nindakake soko
                  1. 0
                    8 april 2020 22:36
                    Menyang toko lan tuku, kanggo 5000 rubel panganan sing padha, Cukup tuku, sampeyan ora butuh))))
                  2. 0
                    8 april 2020 22:38
                    Sampeyan bakal menehi 5000 rubel kanggo mbah putri, sapa sing mbutuhake, Pliz. Dadi lanang.
                    1. -1
                      9 april 2020 07:47
                      sepisan maneh, entuk manfaat bakal kanggo ruble lan biaya kanggo 100, iku mokal kanggo argue ing skala negara "Sampeyan bakal menehi 5000 rubles kanggo mbah putri"
  7. -2
    8 april 2020 15:29
    Presiden Amerika Serikat ora duwe pengaruh marang TNC! Dheweke bisa nggawe keputusan apa wae - nanging Exxon Mobile utawa Chevron sing padha bakal dikirim menyang ngendi dheweke bubar bali. nalika dheweke nawakake Bezos lan Amazon kanggo mbayar pajak sajrone rong taun.
    Lan rega lenga bali langsung sawise dadi cetha. yen Saudi ora mung bisa ngganda produksi, nanging nyatane, produksi trumping 9,8 yuta barel / dina (diduga 16% saka ekspor donya), nyatane, Arab Saudi mung ngasilake 7,8 yuta barel / dina, kang 3,2 yuta uga ngginakaken. kanggo kabutuhan internal. Lan mekaten.
    1. +2
      8 april 2020 17:01
      Kutipan saka Cowbra.
      Rega lenga bali

      Apa-apa?
    2. + 14
      8 april 2020 17:32
      Kutipan saka Cowbra.
      Presiden Amerika Serikat ora duwe pengaruh marang TNC!

      Kowe bener. Nanging taipan finansial duwe pengaruh marang Presiden Amerika Serikat. Iki tegese ing kasus iki, Trump bakal nyatakake pikirane lan keputusane.
    3. -1
      10 april 2020 14:48
      Ora ana pengungkit langsung, nanging sing ora langsung cukup
  8. +3
    8 april 2020 15:34
    Dadi ayo ngenteni nganti Kamis.
    .... Ngenteni, ora suwe ditinggal
  9. +3
    8 april 2020 15:36
    Ya, tunggul wit awu, kabeh oligarki butuh jarahan lan jarahan ora mambu.
    Parroted, saiki setuju. Putin wis setuju kanggo nyuda 10 yuta.

    Nanging ing kabeh situs, akeh artikel babagan Saudis sing jahat ...
    Poros pungkasan, nalika kita mbengkongake, wis nguap ...
    1. -2
      8 april 2020 16:44
      Kutipan: Max1995
      Putin wis setuju kanggo nyuda 10 yuta.

      apa dheweke ngandhani sampeyan kanthi pribadi?
      1. + 12
        8 april 2020 17:33
        Kutipan: Barmaleyka
        apa dheweke ngandhani sampeyan kanthi pribadi?

        Dheweke ujar kanthi pribadi ing wawancara. Deleng situs warta, kanthi warta sawetara dina.
        1. -2
          8 april 2020 18:22
          link menyang studio utawa kutipan
          1. +9
            8 april 2020 20:08
            Kutipan: Barmaleyka
            link menyang studio utawa kutipan

            Lemah ndeleng situs berita? Utawa sampeyan seneng provokasi?
            Rusia siyap gabung lan, bebarengan karo negara liya, nyuda produksi minyak sekitar 10 yuta barel. saben dina, ngandika Presiden Vladimir Putin ana, April 3, sak rapat karo kepala perusahaan lenga Russian, dianakaké liwat videoconference.
            Rincian liyane ing RBC:
            https://www.rbc.ru/economics/03/04/2020/5e8766099a794723a8097c72
            1. -1
              10 april 2020 13:25
              Quote: Arlen
              Lemah ndeleng situs berita? Utawa sampeyan seneng provokasi?

              sampeyan melu provokasi, bukak mata lan waca APA PDB sing disepakati
              Putin ngumumake kesiapane kanggo nyuda produksi minyak bebarengan karo OPEC+ lan AS

              Rincian liyane ing RBC:
              https://www.rbc.ru/economics/03/04/2020/5e8766099a794723a8097c72
              1. -2
                10 april 2020 14:50
                Apa sampeyan mikir yen ana wong sing kasengsem karo GDP sing disepakati?
                1. 0
                  10 april 2020 16:01
                  cukup verbiage, maca topik regejegan lan ya, aku mikir menarik yen ora, dheweke ora bakal nelpon dheweke
    2. + 14
      8 april 2020 17:33
      Kutipan: Max1995
      Parroted, saiki setuju.

      Temtunipun sarujuk. Ora ana sing pengin lenga murah. Punika sethitik beda. Sawise perang minyak cilik iki, apa pihak bakal bisa rembugan kanthi tentrem mengko, utawa mung sawise perang minyak sabanjure?
      1. -1
        9 april 2020 00:51
        Lan banjur menyang ngendi.
        Metu karo Ukraina - sanksi, saenkuii, provokasi, lan nalika perdagangan wiwit tuwuh, banjur Putin: "Kita kudu bungah"
        Semono uga Endogan, Yusa lsp.
        Dhuwit ora mambu.
  10. DPN
    +4
    8 april 2020 15:44
    Ing foto kasebut, Trump nuduhake kabeh ing basa Rusia, ora ana sing bisa dibantah ing kene.
    1. +1
      8 april 2020 15:58
      Pramila nyebabake rasa hormat, yen kita, kanthi cara Brasil))) lan ora kaya Clinton, Monica nglebokake cerutu))))
  11. +8
    8 april 2020 16:06
    Wangyu - padha ora setuju ing 9.
    Ora ana prasyarat.
    Nganti shatas njagong mudhun ing meja rembugan, lan uga Cut produksi, sembarang opec2 + kesepakatan ora bakal kelakon.
    Lan banjur Federasi Rusia saiki duwe posisi kanggo ndeleng apa sing bakal kelakon ing pasar minyak sawise coronovirus, sing bakal mati ing shatath saka shale ing musim gugur, lan banjur nyimpulake perjanjian. Dadi kita ora kesusu. Ayo padha ngrungokake apa sing diomongake, nanging meh ora kontrak.
    1. + 14
      8 april 2020 17:38
      Kutipan saka EXPrompt
      Wangyu - padha ora setuju ing 9.

      Kita kudu setuju. Rega lenga kaya ngono ora ana gunane kanggo sapa wae.
      Kutipan saka EXPrompt
      Lan banjur Federasi Rusia saiki duwe posisi kanggo ndeleng apa sing bakal kelakon sawise coronovirus karo pasar minyak

      Iku ora mung babagan lenga, iku ora ngerti apa sing bakal kelakon kanggo ekonomi ing umum. Adhedhasar iki, aku yakin para pihak bakal setuju. Kajaba rapat kasebut dijadwal maneh ing dina Senin.
      1. 0
        8 april 2020 18:20
        Kasebut kanthi teliti, sinau apa GDP ngandika.
        Dheweke wis ngandika ing OPEC2 + kita setuju, nanging yen kabeh negara prodhuksi lenga utama njagong mudhun ing meja rembugan. Ora ana sing bakal nyuda produksi kanggo nylametake shale ing AS.
        Ora Federasi Rusia sing kobong, nanging Saudis lan Amerika Serikat.
        1. -1
          9 april 2020 15:05
          Duc GDP ora mbutuhake perang iki, bakal kepenak karo asil apa wae yen ana gunane kanggo Rusia. Apa bakal ana OPEC-2? Demi Allah.
  12. +5
    8 april 2020 16:10
    pengarang...
    Kene karo iki
    Iku paradoks, nanging malah proyek shale ing AS mesthi ora bakal diijini mati. Apa worth nerangake yen statement paling anyar Donald Trump digawe kanggo keplok saka lobi minyak AS? Kanthi pirang-pirang cara, kabeh sing kita deleng saiki kedadeyan amarga prospek industri ekstraktif saya tambah ragu saben taun. Tanpa virus lan tanpa pandemi.

    Aku categorically ora setuju..sampeyan bisa nerangake mekanisme kanggo nyimpen ngrancang produksi ora duwe bathi ing 50 dolar tong minyak, ing 30-40, kang, ing teori, lenga bakal munggah sawise krisis. Kepiye sampeyan ndeleng dhewe?
  13. 0
    8 april 2020 16:43
    Nah, yen kutipan iki bener
    Mungkin kita bakal nggawe, bisa uga ora

    banjur trump durung setuju apa-apa, kaya biasane, dheweke bakal tangi esuk, ndeleng lan mutusake.
  14. 0
    8 april 2020 16:49
    Indeks ekonomi donya dadi minus. Panjaluk domestik kanggo bahan bakar saka lenga tiba (watesan gerakan ......) Mung solusi sing cukup ing kahanan iki yaiku nyuda produksi. Yen ALL negara prodhuksi lenga nyuda produksi dening 10-20% (kartel), banjur prices bakal bali menyang nilai sadurunge. Yen ana wong sing nyoba ngrebut hak istimewa kanggo awake dhewe, mula perjanjian kasebut ora kena ditandatangani. Aku ora mikir dheweke bakal setuju. Produsen kasur lan sopir unta mung bisa dipeksa nyuda produksi minyak yen kewan lor (juru tulis) nuduhake untu. hi
    1. +1
      8 april 2020 17:02
      Ing teori, padha kudu teka menyang persetujuan. Ing latar mburi koronavirus sing nesu lan krisis ekonomi sing saya suwe, dheweke butuh. Supaya alon-alon mlebu krisis lan metu saka iku.
  15. +1
    8 april 2020 16:52
    Donald Trump uga bisa ngumumake yen dheweke ora janji bakal nyuda produksi minyak dening Amerika Serikat - lan dheweke ora bisa nindakake. AS dudu Rusia karo Saudi ...
  16. 0
    8 april 2020 16:57
    Sanajan kita ing Rusia, kanthi ekonomi sing mandhiri, meh ora ana regane kanggo ndeleng kuotasi minyak kanthi alesan apa wae.
    Dene swasembada, awit yakin banget. Kanggo negara sing ora duwe kabeh industri, ora bisa nindakake apa sing ditindakake dening negara maju, sing wis ilang lan ngrusak apa sing diduweni, sing malah tetanen sing 80% gumantung saka impor, ora ana apa-apa kajaba mung ndeleng kuotasi minyak. Amarga ora ana liyane.
    1. -1
      9 april 2020 15:03
      Lan umume, jagad menehi penghargaan marang kita, kita ora ngasilake apa-apa dhewe.
  17. +1
    8 april 2020 17:32
    Ing perang, kaya perang, sampeyan pengin ngombe kaping pindho.
  18. +1
    8 april 2020 17:34
    Sawise kabeh, saliyane Amerika Serikat, umume, ora bisa narik Meksiko lan Brasil. Saiki katon bisa.


    Saben uwong entuk manfaat saka persetujuan.
    1. 0
      8 april 2020 18:25
      Yen kita ngatur kanggo ngowahi OPEC + dadi organisasi OPEC ++, iku bakal apik.
      1. +1
        8 april 2020 21:51
        Ora bakal bisa.
  19. +2
    8 april 2020 18:47
    Menteri Tenaga Rusia Alexander Novak, sing spektakuler mbanting lawang ing rembugan OPEC + suwene sasi ing wulan Maret, katon bakal ngalami minggu sing angel kanggo nyoba nylametake ing panggung internasional lan golek cara kanggo nampilake asil perang minyak minangka a menang combo kanggo Kremlin.
    Arab Saudi wis njupuk sikap sing angel banget nglawan Rusia nalika ngrembug kesepakatan pemotongan produksi anyar lan nuntut supaya luwih akeh minyak Rusia ninggalake pasar tinimbang minyak Saudi.
    Nganti saiki, ora bisa entuk persetujuan - mula, negosiasi ing format konferensi video, sing dijadwalake tanggal 6 April, kudu ditundha nganti Kamis, rong sumber ing delegasi kasebut marang TASS.
  20. +1
    8 april 2020 18:52
    Sembarang regejegan rampung. Kaya ngono utawa kanthi asil tartamtu kanggo wong !!!
    Ayo ngenteni lan ndeleng sapa sing ngombe sampanye lan sapa sing ngumpulake "apel jaran".
  21. +3
    8 april 2020 20:04
    Kutipan saka Mole
    Negara-negara kasebut ora bakal kalebu ing kesepakatan kasebut. Mulane:
    1. Aku ora njupuk statements saka Presiden ing iman.
    2. Saka awal slates sing, drop ing segara budget sing.
    3. Dheweke ngrampungake krisis hipotek. Regane akeh. Buruh shale kaya pelet kanggo gajah.
    4. posisi indistinct saka Rosneft.


    Ing AS, misale jek ana hukum sing nglarang partisipasi pemerintah federal ing transaksi kartel (guardianship). Iku kaya titik kaping lima.

    Nanging, wong-wong sing wis tradisional ndhukung Trump nandhang sangsara marga saka rega lenga banget kurang (Texas - produksi lenga tradisional lan shale).
    Trump kudu nindakake babagan iki.
  22. 0
    8 april 2020 21:54
    Rembugan karo wong-wong sing nganggep awake dhewe "alpha lan omega", "puser alam semesta", "bangsa sing luar biasa"
    Kaya mengkono, ngelingake aku kepiye carane "luar biasa" sajrone 3 taun kepungkur wis metu saka kabeh sing bisa ditindakake?
  23. -1
    9 april 2020 08:13
    Kutipan: saka feed warta 09.04.2020/XNUMX/XNUMX
    Saudi kesusu tuku perusahaan minyak

    ...iki jawabane, sapa sing nyebabake ambruk lenga lan apa sebabe.
  24. -2
    9 april 2020 09:46
    Amarga iki pasar - iki pasokan lan panjaluk, "ujare Trump, mangsuli pitakon saka wartawan babagan apa dheweke bakal njaluk buruh minyak Amerika nyuda volume produksi.

    Nanging durung ana sasi sing duwe Gedung Putih ora ndhelikake rasa marem marang rega minyak sing murah.


    Lan ing ngendi kontradiksi?
    Bener, jarene kabeh - pasar..
    Dina iki regane murah - Baba Nyura ora menyang susu wedhus lan ngadeg ing pasar karo susu, amarga ora ana alesan.
    Sesuk sapi pepadhane bakal mati, utawa kanggo sawetara alesan liyane dikarepake lan rega bakal mundhak - Baba Nyura bakal pisanan mlayu karo ember ing 5 esuk.. lan isi ceruk iki !!
    Nah, ing latar mburi iki, sapa sing bisa ngomong yen susu murah iku ala?
    1. -1
      9 april 2020 15:02
      Sapa sing ala? Kanggo sing tuku, utawa marang Baba Nyura? Kajaba iku, wedhus kudu diperah saben dina, ora bakal bisa mungkasi produksi.
      1. +1
        9 april 2020 15:27
        Wedhus batu tulis ora bisa diperah..
        Lan iku apik kanggo panuku! Amerika Serikat, kanthi cara, luwih akeh sing tuku..
        Inggih, babagan kontradiksi - aku ora tau krungu apa iku ..
    2. -1
      10 april 2020 14:55
      Kuwi bab wedhus. Wedhus, pranyata, beda. Sawetara wedhus bisa ditinggalake kanthi aman lan ora ana sing kedadeyan. Lan wedhus liyane mati saka iku.
  25. -1
    9 april 2020 15:00
    Iku bakal wektu kanggo muter maneh dollar kanggo 20-25 rubles sah.
    1. -1
      10 april 2020 14:57
      Pernyataan skala kosmik lan kabodhoan kosmik.
  26. -2
    9 april 2020 19:17
    Rega lenga sing murah ora ana gunane kanggo Federasi Rusia, nanging menehi bagean menyang Amerika Serikat kanthi non-saing luwih saka konyol ... kita kudu setuju ... donya nunggu krisis lan kita mung ing wiwitan ... ora suwe dheweke bakal ngusapi awake dhewe nganggo kertas ijo ... amarga sing utama yaiku panganan ...
  27. 0
    9 april 2020 20:09
    nyuwun pangapunten kanggo pronunciation - nanging kabeh iki sampah, konfrontasi tetep ing tingkat sing padha, padha mung mutusaké kanggo mundhakaken rega kanggo tong minyak sethitik, nanging pitakonan ora rega nanging panggonan ing pasar. ngguyu
  28. +1
    10 april 2020 01:51
    Pamrentah Mishustin ora peduli babagan industri Rusia, luwih seneng menehi tanggal saka anggaran negara menyang perusahaan manca, toko sing adol kain lan malah bisnis game, aja lali, salah sawijining bandar taruhan paling gedhe kanthi milyaran dolar. kadhaptar ing nomer 76
    1. +1
      10 april 2020 05:44

      Sanajan kita ing Rusia, kanthi ekonomi sing mandhiri, meh ora ana regane kanggo ndeleng kuotasi minyak kanthi alesan apa wae.


      Ora artikel, nanging mutiara ing mutiara, paling iki sing kasebut ing ndhuwur. Katon yen bocah Komsomol nulis kanthi semangat patriotik lan gatel karya heroik. Sing lucu ora ana sing setuju apa-apa. Lan pitakonan kasebut yaiku apa Amerika Serikat bakal nyuda produksi minyak kanthi paling sethithik jumlah sing layak supaya negosiasi babagan sing anyar bisa diwiwiti.
      Dene pangandikane pangripta, mung ngguyu ora liya. Padha blatantly ngapusi ing artikel sing.
      1. 0
        10 april 2020 09:58
        Nalika USA pindhah menyang wishes wong, yen padha ora aran sumbu keuntungan cetha lan cepet?
  29. -1
    10 april 2020 10:59
    Ing Amerika Serikat, ing ngendi wae sampeyan mbuwang, ana baji ing endi wae. Rega minyak sing murah - para penambang (sing nandur modal ing shale) bakal mati, bebarengan karo bank-bank lan liya-liyane sing menehi dhuwit. Rega lenga dhuwur - kabeh produser liyane nguwuh yen sumber daya larang, biaya dhuwur, bisnis ora nguntungake.
    Yen sampeyan nyithak dhuwit - inflasi, yen sampeyan ora nyithak - gelembung bakal pecah.
    1. -1
      10 april 2020 14:25
      Industri minyak (ekstraksi, tanpa panyulingan) ing AS nyedhiyakake 1% saka PDB. Sepisan maneh: SATU. Lan iki shale + cara pertambangan tradisional. Malah yen industri lenga shale mati saka tembung rampung, ora bakal ana tragedi kanggo ekonomi AS. Dadi wedge jelas ora ing ngendi sampeyan ndeleng
      1. 0
        10 april 2020 17:57
        Iku sing dikuwatirake Trump. Dheweke ngerti yen PDB AS ora tuwuh luwih saka setahun, lan saben persentase kudu diperjuangake. Lan pinten utang "shales" ora bakal bali?

        Lan mbokmenawa ngerti yen PDB AS dianggep aneh banget, dheweke nganggep sampah sing jelas. Lan yen sampeyan ngetung PDB nyata, ing produk alami, sing bisa dirasakake, ternyata "shale" luwih saka siji persen.
  30. +1
    10 april 2020 11:45
    Sugeng para ahli strategi pasar minyak (Sechin lan GDP), dheweke menehi hadiah pasar minyak AS, mbuwang Rusia lan Rusia, sing, nanging, matur nuwun banget marang Trump. Sing duwe seneng lan apik.
  31. -1
    10 april 2020 14:21
    Utamane kesengsem yaiku wacana babagan "ekonomi sing cukup mandiri." Aku ora ngerti negara kanthi ekonomi "mandiri". Matur nuwun kanggo enlightening kula. Iku bakal migunani kanggo ngelingake penulis sing pancasan saka Opec ++ durung dijupuk. Ing ngarep isih ana rapat para menteri energi lan rapat pungkasan kanthi ngetrapake keputusan pungkasan. Kepiye carane bakal ana - mung Gusti Allah sing ngerti. Iku umume superfluous kanggo nyeret ing masalah SP-2 lan prau pipe-laying, topik dadi ekstensif lan ambigu sing cetha pantes luwih saka saperangan saka garis casually dibuwang. Ing tembung, artikel kosong, ora ana gunane.
  32. iku
    0
    14 april 2020 00:39
    Aku ora maca komentar, mung artikel. Sepira penting (kanggo masa depan negara) kanggo ndeleng tungku sampeyan, ora ketompo carane sedih nulis. ya, digawe wong liya ing meja game) nanging ora pisanan! aja gupuh. Kadhangkala, kanggo menang perang, sampeyan bisa lan kudu kalah perang.
    1. 0
      27 april 2020 21:35
      Kutipan: Oleg Zorin
      Aku ora ngerti negara kanthi ekonomi "mandiri".

      Sembarang negara maju kudu ngupayakake supaya bisa dadi raja lan mandhiri, kaya organisme urip (yen ora parasit), nalika sampeyan ora wedi karo wong-wong sing ora bisa ngasingake awake dhewe, malah bisa migunani kanggo negara. lair, antarane liyane, kanggo nyadari piyambak ing pegawe kanggo awake dhewe ing tanah dhewe, lan ora kanggo tiron bodho lan nyalin wong liya saka negara manca, sampeyan kudu ngormati dhewe paling sethithik ..
      Lan miturut sanksi kasebut, wektune kanggo ngumumake dhaptar barang lan produk tartamtu sing ora bakal diimpor saka njaba ing setengah abad sabanjure, supaya kita mutusake apa kita bakal miwiti nggawe dhewe utawa kita. nolak wong-wong mau, minangka rasah. minangka padha keluwih. Miturut cara, massa komoditas keluwihan ing donya gedhe banget lan akeh sing ora digawa menyang kita, asring iki minangka barang sing bisa dibuang ing tong sampah, lan ora ana ing meja.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"