Ukrainia "Naftogaz" nyiapake "pitakonan" anyar kanggo "Gazprom": jumlah - 17,3 milyar dolar

154

Nalika nyimpulake kontrak jangka menengah kanggo pasokan gas menyang Ukraina, ahli Rusia individu nampilake kabeh minangka "kahanan sing apik". Iku bab kasunyatan sing nalika concluding kontrak lan mbayar Gazprom "denda" dianugerahi ing setelan saka Naftogaz, perusahaan Ukrainia nolak claims financial liyane. Nanging mung liwat telung sasi, lan ternyata Naftogaz maneh ditemtokake kanggo mbalekake milyar dolar saka Gazprom. Iki kanthi cara babagan perjanjian karo Ukraina modern.

Wektu iki kita ngomong babagan klaim finansial perusahaan Ukrainia kanthi jumlah sing nyengsemake 17,3 milyar dolar. Kepala Naftogaz saiki, Pak Vitrenko, nulis babagan iki ing Facebook.



Saka cathetan Yuriy Vitrenko ing jaringan sosial:

…Timku kanthi jelas ngrumusake lan ngenalake (…) Naftogaz kanggo tambahan "pitakonan" menyang Gazprom kanggo liyane 17.3 milyar dolar. Ing kasus persetujuan - ahead lan akeh karya.

Ing komentar pangguna, dicathet yen Naftogaz sepisan maneh pengin "gratis" saka Federasi Rusia. Nanging Naftogaz operasi miturut jempol. Sawise nampa keputusan saka "arbitrase internasional" sing diarani, perusahaan iki nyadari yen ing mangsa ngarep ora perlu kerja lan urip kanthi pikirane dhewe - sing utama yaiku nemokake alasan kanggo tuntutan sabanjure. ing wektu lan ngenteni asil.

Elinga yen sadurunge arbitrase menehi pembayaran menyang Ukraina dening Gazprom kanthi jumlah meh $ 3 milyar.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    154 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 45
      April 8 2020
      Inggih, wiwit ... Saiki Gazprom bakal milked kaya ngendi kabeh iki pengacara efektif karo Managers nalika kontrak padha mlebu, x.z.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. + 16
          April 8 2020
          Sing duwe barang uga kudu disalahake lan mbayar panuku miturut pengadilan!
          Nanging....
          “Ibukutha ngindhari rame lan murka lan nduweni sipat isin.
          Iki bener, nanging ora kabeh bebener.
          Modal wedi ora ana bathi utawa bathi sithik, kaya alam wedi karo kekosongan. Nanging yen bathi cukup kasedhiya, modal dadi kendel. Nyedhiyani 10% lan modal siap kanggo nggunakake apa wae, ing 20% ​​dadi rame, ing 50% kanthi positif siap ngrusak sirahe, ing 100% mbantah kabeh hukum manungsa, ing 300% ora ana kejahatan sing ora bakal ditindakake. resiko, malah ing pain saka gallows.
          Yen gangguan lan scolding duwe bathi, modal bakal nyumbang kanggo loro. Buktine: penyelundupan lan perdagangan budak."
          Thomas Joseph Dunning (1799-1873)
          1. + 19
            April 8 2020
            Quote: Dadi utawa ora dadi
            Sing duwe barang uga kudu disalahake lan mbayar panuku miturut pengadilan!

            Kita ora duwe cara efektif kanggo countering racketeers lan scammers saka Ukraina.
        2. + 17
          April 8 2020
          ... lan padha ora malah tanduran, ora siji, manager efektif, Lan padha susu iku.
          1. -4
            April 8 2020
            Kutipan: Andrey Nikolaevich
            Dadi dheweke bakal susu

            Sawetara sasi kepungkur aku menehi informasi babagan biaya "panduan" ing pengadilan kasebut. Yen kita nyuda biaya pengadilan saka 3 milyar dolar sing ditampa, banjur "panuntun" entuk dhuwit. Ngajokake tuntutan hukum marang Gazprom bakal nglanggar persetujuan sing wis rampung, sing menehi alasan kanggo mungkasi.
            1. + 15
              April 8 2020
              Biaya yen sampeyan ora gaul bakal menehi ganti rugi dening Gazprom minangka partai sing kalah ing pengadilan
              1. -1
                April 8 2020
                Ora kabeh tuntutan hukum sing diajukake bisa ditindakake. Miturut taun, gambar diaktifake metu kanggo "panuntun" ora minangka menang minangka padha wanted kanggo nuduhake.
            2. +4
              April 8 2020
              Kutipan: Mayor147
              Kutipan: Andrey Nikolaevich
              Dadi dheweke bakal susu

              Sawetara sasi kepungkur aku menehi informasi babagan biaya "panduan" ing pengadilan kasebut. Yen kita nyuda biaya pengadilan saka 3 milyar dolar sing ditampa, banjur "panuntun" entuk dhuwit. Ngajokake tuntutan hukum marang Gazprom bakal nglanggar persetujuan sing wis rampung, sing menehi alasan kanggo mungkasi.

              Sampeyan pengin ngomong yen biaya pengadilan wis ngluwihi milyar?
              Utawa atusan yuta?
              Aku ora ngandika sing biaya saka pihak liya biasane iso dibandhingke - sampeyan ora mikir?
              Lan mesthi biaya firma hukum jutaan, bisa uga puluhan, nanging mesthi ora luwih saka iku.
            3. + 17
              April 8 2020
              Kutipan: Mayor147
              Ngajokake tuntutan hukum marang Gazprom bakal nglanggar persetujuan sing wis rampung, sing menehi alasan kanggo mungkasi.

              Lan minangka asil, bakal ana tuntutan hukum anyar marang Gazprom, miturut Gazprom bakal mbayar maneh. Lan kabeh kerugian bakal tiba ing pundhak konsumen Rusia. Mungkin soko utawa wong kudu diganti?
              1. +2
                April 8 2020
                Duc, ngendi sampeyan ndeleng presiden non-alternatif ngganti manajer non-alternatif?
            4. +5
              April 8 2020
              Ana ketoke babagan mundur saka tuntutan hukum lawas lan claims, ora ana tembung bab "anyar", bab kang prediktor kursi malah sadurungé kalah, warning sing ora ana maneh bisa kanggo duwe perjanjian karo Ukraina, amarga. ora ana subyek sing bisa ngrampungake.
          2. + 16
            April 8 2020
            Kutipan: Andrey Nikolaevich
            lan padha ora malah dikunjara, ora siji, manager efektif,

            Sapa sing bakal ngunjara "manajer sing efektif"? Kita ora duwe alternatif, ora ana liyane. Lan supaya kita duwe nang endi wae. Ing negara sing akeh yuta, ora bisa nemokake panggantos kanggo kabeh manajer kasebut, aku malah ora ngerti apa sing diarani ...
        3. + 11
          April 8 2020
          Iku wektu kanggo njaluk digunakake kanggo kasunyatan sing disebut "pengadilan internasional" ora mutusaké, nanging milih.
          Penulis ora nyebutake arbitrase ing Crimea, ing ngendi kita ngomong babagan 8 milyar dolar kanggo mundhut aset. Naftogaz percaya yen pratelan babagan masalah iki bakal ditindakake marang Federasi Rusia, dudu Gazprom, lan mulane arbitrase iki ora ana ing persetujuan pemukiman karo perusahaan Rusia, sing ditandatangani ing Desember taun kepungkur.
        4. +5
          April 8 2020
          Kutipan: Far B

          Lan apa ora susu yen dheweke wis milked? Carane akeh ngguyu ana ing suckers nalika sing claims pisanan wiwit digawe?

          Kanthi "!Hetmanship 404" iki, wektune kanggo mungkasi kabeh hubungan, diplomatik, komunikasi perdagangan lan malah nutup surat.
          1. + 19
            April 8 2020
            Kutipan saka tihonmarine
            Iki wektu kanggo mungkasi kabeh hubungan karo iki "! Hetmanate 404"

            Masalah kasebut kudu dirampungake ing 2014. Lan saiki wis angel kanggo ngatasi masalah karo wong-wong mau, nanging bisa.
        5. + 17
          April 8 2020
          Kutipan: Far B
          Gazprom mlayu mbayar, kelangan celana

          Gazprom misale jek wis mapan ing pasukan anti-Rusia. Lan supaya kita duwe kabeh.
          Kutipan: Far B
          Iku jenis isin, jujur.
      2. + 27
        April 8 2020
        Wis sepisan, kok ora dibaleni, mung saiki ora 3 milyar, nanging nganti 17 milyar. Napsu teka karo pangan.
        1. +4
          April 8 2020
          Nanging mung liwat telung sasi, lan ternyata Naftogaz maneh ditemtokake kanggo mbalekake milyar dolar saka Gazprom.

      3. +8
        April 8 2020
        Svidomo sniffed kekirangan saka "Gazprom".
        "Efek perampok" makarya. Ana ing getihe - rampokan lan ngemis ...
        Saka kuldi mati, kuping, mesthi bakal entuk ...
        Nanging squeamishness marang wong-wong mau ora bakal menyang ngendi wae ...
        1. +3
          April 8 2020
          Quote: Paul Siebert
          Svidomo sniffed kekirangan saka "Gazprom".

          Ana pitakonan kanggo Rusia (ing gambar), saka kang kapindho nderek - negara arep nglindhungi sawijining ?

        2. +3
          April 8 2020
          Quote: Paul Siebert
          Svidomo nyedhot kelemahane "Gazprom"

          Mbokmenawa dheweke duwe penasehat apik ing gunung.
          1. 0
            April 8 2020
            Kutipan saka tihonmarine
            Mbokmenawa dheweke duwe penasehat apik ing gunung.


            "Ora ana nabi ing negarane dhewe." ?

            Makna ekspresi: wong ora pracaya marang bakat, genius wong Rusia, wong sing ana ing jejere kita. Dianggep kabeh sing wicaksana, bener, lan liya-liyane bisa dilahirake ora ing Rusia, nanging ing ngendi wae ing adoh sing ayu.
        3. +7
          April 8 2020
          Iki dudu kekirangan Gazprom, iki minangka kekirangan lan kekurangan karsane Negara Rusia ...
          1. 0
            April 8 2020
            Kabeh kewajiban sing ditulis metu ing kontrak, kalebu dening sisih Ukraina - yen padha miwiti Rolling metu claims anyar, kontrak kanggo transportasi lan sumber gas kanggo Ukraina bisa rightfully bejat dening Gazprom - rauh mangsa panas bakal weruh Eropah njaluk gas paling minimal, lan ing pungkasan taun Nord Stream 2 bakal rampung.
            1. +3
              April 9 2020
              Vadim, sampeyan mbokmenawa manggon ing rembulan. Dheweke ora bakal ngrampungake, amarga ora ana apa-apa! Kanggo 20 taun pamaréntahan "gedhe" kabeh wis numpes. Ing taun 2019, dheweke bisa nglumpukake 1 pesawat SU-57 lan tiwas, lan Amerika Serikat nyerahake 130 pesawat kasebut. Apa sampeyan ora ngerti ngendi dheweke nggawa kita?
        4. +4
          April 8 2020
          Power milks Gazprom. Forelocks biasa ora menek metu saka situs construction, ing Rusia. Akibaté, ing kutha-kutha regional paling ora ana sekolah kejuruan konstruksi dhasar, nanging ana omah, pusat perbelanjaan lan konstruksi industri. Saiki, kita gumantung sanajan ing spesialisasi konstruksi. Lan ing dhuwit entuk saka "muscovites dikutuk" luwih saka siji generasi zigging anak Ukrainia feed.
      4. + 23
        April 8 2020
        Batal kabeh kontrak lan perjanjian karo uk-roina! Babar blas ngusir para tamu tamu saka Rusia, tanpa hak bali!Aja nglilani wong-wong mau menyang wilayah Rusia, saka transfer menyang Ukraina, njupuk tambahan 15 persen saka jumlah saka jumlah transfer! Larangan transfer luwih saka 15000 rubel Rusia, utawa padha karo jumlah iki, menyang Ukraina! Iku wektu kanggo nyelehake wilayah Kiev ing panggonan, lan sijine hard, malah kejem! Mbukak miwiti bantuan Donbass, njaluk federalisasi langsung liwat PBB, kanthi resmi ngakoni republik-republik! Kanthi kabeh cara, entuk ambruk Ukraina, lan njupuk kabeh tanah Rusia maneh!
        1. +2
          April 8 2020
          Quote: Irit
          Larangan transfer luwih saka 15000 rubel Rusia, utawa padha karo jumlah iki, menyang Ukraina!

          Inggih, sampeyan generously swung soko, 15 rubles wis dhuwit. Potong nomer sampeyan kanthi faktor telu.
          1. + 15
            April 8 2020
            Kutipan saka tihonmarine
            Potong nomer sampeyan kanthi faktor telu.

            Lan luwih becik nglarang transfer menyang Ukraina kabeh.
        2. + 10
          April 8 2020
          Quote: Irit
          Batal kabeh kontrak lan perjanjian karo uk-roina! Babar blas ngusir para tamu tamu saka Rusia, tanpa hak bali!Aja nglilani wong-wong mau menyang wilayah Rusia, saka transfer menyang Ukraina, njupuk tambahan 15 persen saka jumlah saka jumlah transfer!

          Sampeyan manggon ing negara apa?! Langkah respon pisanan wis ana ing irung. Dadi, kita mutusake kanggo ndhukung masarakat ing perang nglawan coronovirus lan krisis ekonomi. Iki karo Mudhun prices gas.
          MOSCOW, 7 April. /TAS/. Layanan Antimonopoli Federal (FAS) Rusia ngusulake kanggo nambah rega grosir kanggo gas sing didol menyang populasi kanthi 1% wiwit 2020 Juli 3. Draf pesenan sing cocog diterbitake ing portal resmi rancangan undang-undang.
        3. -6
          April 8 2020
          Dadi LDNR diakoni - paspor Rusia ditanggepi.
          1. + 18
            April 8 2020
            Kutipan: Vadim237
            Dadi LDNR diakoni - paspor Rusia ditanggepi.

            Lan embassy dibukak? Apa kita wis ngrampungake perjanjian antar negara bagian?
        4. + 14
          April 8 2020
          Sampeyan nulis kabeh kanthi bener, nanging, sayange!, kita ora duwe politisi kaya ngono sing bisa nerjemahake kabeh sing wis ditulis dadi kasunyatan.
        5. -1
          April 9 2020
          pesenan militèr bakal dibatalake ing setengah lan Ukraina kudu mbayar
      5. + 15
        April 8 2020
        Kutipan: DMB 75
        Where padha kabeh pengacara efektif iki karo Managers nalika kontrak rampung, h.z.

        Lan padha tiba ..... ing "parasut emas" !!! Lan wong, bisa uga ing yacht.
        Iki "rake" ing mburi liyane perlu soko penting, mateni, iku perlu kanggo ndandani iku ing mburi liyane !!! Schaub sepisan lan ora ana wong liya sing bisa ngidhak maneh lan maneh !!! seleksi alam kudu digawa metu, Schaub ora adat sabanjuré am
        1. + 16
          April 8 2020
          Kutipan saka roket757
          Lan padha tiba ..... ing "parasut emas" !!!

          Apa sing mbayar "parasut emas"? Apa sing padha dibayar? Kanggo ngiyanati kepentingan nasional negara?
      6. 0
        April 8 2020
        Minangka ngendi? Ing ATM, dheweke mbatalake dhuwit saka payroll (aku mbayangno ukuran ATM nglirik )!
      7. +1
        April 8 2020
        Lan apa babagan kontrak? Kontrak kasebut ngrampungake klaim miturut kontrak transit-konsumen. Lan Naftogaz uga duwe klaim babagan properti sing ilang ing Crimea, umpamane.
      8. + 17
        April 8 2020
        Kutipan: DMB 75
        Saiki iki carane Gazprom bakal milked.

        Dheweke wis nemokake tambang emas lan saiki bakal terus susu.
        1. + 17
          April 8 2020
          Kutipan: Gena84
          Dheweke wis nemokake tambang emas lan saiki bakal terus susu.

          Padha kudu nutup sumber iki. Nanging sapa sing bakal nutupi? Kita ora duwe mungsuh, kita mung duwe mitra ...
      9. + 16
        April 8 2020
        Kutipan: DMB 75
        Nah iku mulai...

        Terus...
      10. 0
        April 9 2020
        Lan kepiye sampeyan bisa nindakake bisnis yen arbitrase internasional kanthi retroaktif ngganti syarat-syarat penting ing kontrak?
      11. -2
        April 23 2020
        Kutipan: DMB 75
        Saiki iki bakal dadi Gazprom

        =======
        Iki ora mungkin ... Kajaba iku, "Chersky" wis ana ing dalan, tegese rampung SP-2 uga "mung cedhak" ....
        Padha bakal nyoba kanggo "meksa" utawa "susu" - sawise kabeh, padha bisa "strike" persetujuan anyar ... Luwih kurang "manis" (kanggo kabeh brazen iki "vitrens", kobols lan ing, sing lungguh ana) ...
        Kajaba iku, Prajanjian RESEARCH saiki ngemot klausa babagan "ora ana pratelan bebarengan", minangka dhasar ... Lan iki "Khokhlo-vitrens" mung pengin Cut mudhun saperangan liyane "lyams ijo" kanggo free ....
        Iku misale jek sing padha ora bakal "motong", nanging "rake" (maneh, "Aku ora bisa"!)
        PS Nah, saiki - sampeyan bisa "mbuwang sandal"! basa
    2. + 15
      April 8 2020
      Miller ora bakal mundur?
      1. +4
        April 8 2020
        Ing endi sing katon weteng nuduhake roti? Iki minangka kahanan komik, nanging cukup serius. Anggere hukum njaba ngluwihi hukum Federasi Rusia, kahanan kuwi ora bisa dihindari. Kepiye carane bisa ana ing USSR yen ana wong sing nuntut ngrujuk marang keputusan sawetara pengadilan ing Stockholm?
        1. -2
          April 8 2020
          Kutipan saka Ugolek
          Anggere hukum njaba ngluwihi hukum Federasi Rusia, kahanan kuwi ora bisa dihindari.

          Apa sampeyan ngomong babagan owah-owahan konstitusi? Saiki ibu "patriot" bakal peck. Kita krungu bab Wishlist sabanjuré Ukraina, lan wis lolong menyang swarga. Kasunyatan yen 3 milyar dibayar menyang Ukraina minangka masalah sepuluh taun, sadurunge kudu dipikirake nalika kontrak jangka panjang digawe. Aku saiki, nomer kasebut ora bakal bisa digunakake maneh, saiki, kaya ing lelucon kasebut, Ukraina bakal dikubur. Zadolbala.
          1. + 17
            April 8 2020
            Kutipan saka orionvitt
            nomer kasebut ora bakal bisa maneh, saiki, kaya ing lelucon kasebut, Ukraina bakal dikubur. Zadolbala.

            Numpak lan ora mung sapisan.
            Kita ora duwe panti panguburan, kanggo ngubur Ukraina. ing 2014 kabeh iki bisa nyingkiri.
        2. +3
          April 8 2020
          Ora mungkin ora netepi keputusan pengadilan babagan produk sing sampeyan adol ing kana
      2. + 27
        April 8 2020
        Miller arep ngunggahake rega gas kanggo warga Rusia. Nglumpukake milyar kanggo Ukraina.
      3. +5
        April 8 2020
        Kutipan: Pesimis22
        Miller ora bakal mundur?

        Iku ora bakal ngandika ing nimbali Miller, nanging ing kahanan saiki, mung bagean saka fault kang.

        Tanggung jawab utama dumunung ing Kremlin, sing ditampa setengah langkah politik sing salah (keputusan) ing Outskirts bali ing 2014 ....

        Saiki, wektune kanggo panen "woh-wohan" ... Lan apa maneh sing bisa dadi "panen", meh ora ana sing bisa prédhiksi. ya
      4. + 10
        April 8 2020
        Aku arep ngunggahake rega gas kanggo populasi Rusia
        Layanan Antimonopoli Federal ngusulake kanggo ngunggahake rega grosir kanggo gas sing didol menyang populasi kanthi 3%.

        Tarif anyar diusulake bakal disetel wiwit 1 Juli 2020. Kanggo kategori konsumen liyane, ora ngetung populasi, rega diusulake bakal diunggahake 2,99%.

        Tambah sing diusulake bakal luwih gedhe tinimbang ing 2019, nalika rega gas grosir kanggo rumah tangga mundhak 1,4%.
        Tambah bakal mbantu Gazprom, harga gas kanggo pelanggan Eropa wis ambruk.

        Iku "harta nasional"
      5. + 15
        April 8 2020
        Kutipan: Pesimis22
        Miller ora bakal mundur?

        Ora mikir.
    3. +4
      April 8 2020
      wenehi driji lan bakal dipotong tangane, lan wong Gazprom wis anteng, amarga kudu dibayar, dheweke bakal susu ing salawas-lawase, utamane saka 404
      1. +4
        April 8 2020
        Aku kudu nindakake iki: ngirim menyang pengadilan sing padha kanggo nimbang kabeh kontrak sing durung rampung dening Ukraina wiwit 2014. Ana kesepakatan karo mesin kanggo kapal, lan sawetara kontrak mbokmenawa ambruk. Dadi sampeyan kudu tekan panggonan iki.
        1. +3
          April 8 2020
          Luwih becik ora ngirim, yen ora, kita kudu golek dhewe maneh. nglirik
          Lan pancen kudu dijawab supaya ora dadi kebiasaan.
        2. +2
          April 8 2020
          Kutipan saka Ugolek
          ngirim menyang pengadilan padha

          Pengadilan iki mung nggawe keputusan sing ora dikepengini dening para master. Apa sampeyan isih percaya marang kaadilan, kamardikan lan ora adil?
          1. + 19
            April 8 2020
            Kutipan saka Piramidon
            Pengadilan iki mung nggawe keputusan sing ora dikepengini dening para master.

            Ora ana pengadilan liyane kanggo perkara kasebut.
            Kutipan saka Piramidon
            Apa sampeyan isih percaya marang kaadilan, kamardikan lan ora adil?

            Yagene teka munggah? Ora ana sing kudu tundhuk karo keputusan pengadilan iki. Oh ya, aku lali, neo-borjuis kita ing luar negeri duwe anak, nyonya, real estate ... Dadi, kita kudu netepi keputusan pengadilan ...
    4. +5
      April 8 2020
      Ing Ukraina, ana owah-owahan personel ing Naftogaz, ana pitakonan kanggo ngganti Vitrenko. Nganti saiki dheweke durung nemokake calon sing cocog.
      Iku misale jek sing Vitrenko dhewe urusan jotosan counter, kang digawe angel kanggo ngganti wong.
      Vitrenko minangka putrane Natalia Vitrenko, salah sawijining politisi paling pro-Rusia ing Ukraina, saiki pensiun saka politik.
      Iki aku mikir. Ngelingi carane Vitrenko nyurung utang iki 3 milyar saka Gazprom, yen dheweke diganti ing Naftogaz, bakal migunani banget kanggo ngajak dheweke menyang Gazprom lan supaya dheweke nuntut Naftogaz lan liya-liyane, dheweke katon sukses. eseman
      1. 0
        April 8 2020
        Kutipan saka Avior
        Natalia Vitrenko, salah sawijining politisi paling pro-Rusia ing Ukraina

        Vetrenko, politisi pro-Rusia? Nanging wedi marang Gusti Allah. Ora ana wong sing kaya ngono ing Ukraina, lan umume ora nate kedadeyan. Titik kabeh saka Ukrainianism dumunung ing kasunyatan sing yen iku kanggo kabecikan saka Ukraina, iku kudu ngrugekake lan ing beyo saka Rusia. Dheweke ora duwe postulat liyane.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +6
          April 8 2020
          Kutipan saka orionvitt
          Kutipan saka Avior
          Natalia Vitrenko, salah sawijining politisi paling pro-Rusia ing Ukraina

          Vetrenko, politisi pro-Rusia? Nanging wedi marang Gusti Allah. Ora ana wong sing kaya ngono ing Ukraina, lan umume ora nate kedadeyan. Titik kabeh Ukrainianisme dumunung ing kasunyatan manawa kanggo kabecikan Ukraina, tegese kudu ngrugekake lan biaya Rusia. Dheweke ora duwe postulat liyane.

          Inggih, babagan Yanukovych, oke, ayo ora nglilani dheweke manggon ing Rostov (sanajan dheweke nulis yen dheweke uga nyepelekake lan wong ora seneng karo prilaku dheweke).
          Nanging apa bab godfather saka Pak Putin? Ana sing sampeyan mbingungake ing kene, bisa uga kanthi sengaja. Yen Medvedchuk dudu politisi pro-Rusia, mula kenapa Kremlin mlaku-mlaku karo dheweke kaya nganggo karung sing ditulis tangan? Yen Medvedchuk ora pro-Rusia, banjur dadi metu sing Putin sepisan maneh nggawe kesalahan dening ndhukung (godfather) liyane politisi anti-Rusia.
          tegese kudu ngrugekake lan biaya Rusia.
          Lan amarga Pak Putin nyengkuyung Pak Medvedchuk, pranyata dheweke uga tumindak bebarengan karo dheweke
          kanggo ngrugekake lan biaya Rusia
          .
          Apa kabijakan Kremlin, utamane ing arah Ukrainia, katon kaya kekacauan biasa kanggo sampeyan? Yen nganti pirang-pirang taun, dheweke ora bisa nemokake lan ningkatake politisi pro-Rusia sing nyata.

          PS Banyu ora mili ing watu goroh. Aku kepengin weruh saka ngendi asale wong-wong sing pro-Amerika, bisa uga dheweke lair kaya ngono? hi
          1. +2
            April 8 2020
            ana cukup sawetara pro-Rusia ing Ukraina kajaba Medvedchuk. Miturut cara, dheweke, minangka aturan, nyoba kanggo tetep ing latar mburi, sijine liyane ing latar ngarep, sanajan vektor saka views cetha kanggo saben wong.
            Apa babagan Vitrenko
            https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Витренко,_Наталья_Михайловна
            Ing April 1996, bebarengan karo Vladimir Marchenko, dheweke nggawe Partai Sosialis Progresif Ukraina (PSPU), sing nyatakake tujuane kanggo mulihake kekuwatan Soviet minangka kekuwatane wong sing kerja, nggawe ekonomi sosialis sing direncanakake, mlebu Ukraina. aliansi karo Rusia lan Belarus.

            hi
            1. +7
              April 8 2020
              Kutipan saka Avior
              ana cukup sawetara pro-Rusia ing Ukraina kajaba Medvedchuk. Miturut cara, dheweke, minangka aturan, nyoba kanggo tetep ing latar mburi, sijine liyane ing latar ngarep, sanajan vektor saka views cetha kanggo saben wong.
              Apa babagan Vitrenko
              https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Витренко,_Наталья_Михайловна
              Ing April 1996, bebarengan karo Vladimir Marchenko, dheweke nggawe Partai Sosialis Progresif Ukraina (PSPU), sing nyatakake tujuane kanggo mulihake kekuwatan Soviet minangka kekuwatane wong sing kerja, nggawe ekonomi sosialis sing direncanakake, mlebu Ukraina. aliansi karo Rusia lan Belarus.

              hi

              Aku karo kowe hi Aku setuju banget. Aku nulis kok ndhuwur. Sanalika kegagalan liyane saka kabijakan "paling wicaksana" ditemokake, pernyataan kaya iki mesthi bakal katon: ya, aku ora pengin, nanging ora ana sing nyoba, nanging ora ana sing pro-Rusia lan mesthi muni kaya apotheosis yen Rusia mung duwe loro sekutu.
              Kaya-kaya ora ana sing ngelingi kedadeyan sing kepungkur lan ora weruh apa sing kedadeyan saiki. Apa wae kajaba ngakoni kesalahan lan kegagalan. Inggih, lan kanthi mangkono, dheweke wiwit nggawe kesalahan logis "metu sajrone diselidiki dhewe." Yen ora ana politisi pro-Rusia ing Ukraina lan mung tumindak kanggo ngrugekake Federasi Rusia, mula nyatane yen pamrentah Federasi Rusia ndhukung wong, banjur ngetutake logika iki, dheweke uga tumindak bebarengan kanggo ngrugekake. awake dhewe. ngguyu Sawijining klompok kejahatan terorganisir internasional sing ala lagi dibentuk.
              Ing kene, akeh wong sing mikir yen saka sawetara permusuhan pribadi, aku terus-terusan ngritik Pak Putin. Nanging ing jantung sikapku iku logika murni. Wis suwe katon lan jelas manawa pamrentah saiki, sing dipimpin dening Pak Putin, kanthi kategorine ora gelem ngakoni kekalahan lan kegagalan. Putin mung ing ngendi ana kamenangan. Lan kabeh propaganda fokus ing iki, nyatakake kekalahan apa wae minangka kamenangan, sikil HPP tuwuh saka kono. Lan ing kene logika diwiwiti.
              Kanggo ngatasi masalah utawa ndandani kesalahan, sampeyan kudu nindakake paling ora rong langkah minimal:
              1) ngakoni kesalahan (mahami)
              2) ndandani kesalahan
              Nanging yen sampeyan mung ing ngendi sampeyan ora ngerti kamenangan lan kesalahan, sampeyan ora bisa mbenerake. Iki minangka buntu logis kanggo pembangunan negara uga. Mulane, kalebu. lan amarga karakteristik psikologis kaya sawetara wong ing negara kita, ora ana sing paling dhuwur sing praktis tanggung jawab (amarga kekalahan ora diakoni, kok ngukum), lan Amerika Serikat disalahake kanggo kabeh, lan mesthi, tanpa Israel ora ana. ngguyu
              Posisi iki tansah ketoke ridiculous kanggo kula, nalika wong liya tansah kanggo nyalahke, lan sampeyan nguripake metu dadi pemenang, nanging iki ala liyane (USA, Israel) ing wektu sing padha nindakake apa-apa kanggo sampeyan lan kanggo nyalahke kanggo kabeh.
              Kanthi Ukraina, umume nggumunake: Kita ngalahake kabeh wong ing Ukraina (ing taun-taun pungkasan, dhiskusi politik ing Federasi Rusia mung babagan iki), nanging saiki ora ana, amarga Amerika Serikat kudu disalahake. Nyuwun
              1. +4
                April 8 2020
                kanggo kula, evaluasi tumindak apa wae kudu diwiwiti kanthi nyuarakan rencana menyang tumindak kasebut.
                uga, contone, Cut industri shale US 80 persen.
                banjur mbanting lawang.
                utawa- nambah GDP dening 5 persen.
                utawa sawetara rencana liyane.
                Banjur sampeyan bisa ngira-ngira carane sukses rencana kasebut, mbandhingake karo asil nyata.
                Lan yen ora ana rencana sing disuarakake, sampeyan bisa kanthi surut nyetel rencana sing diduga menyang asil sing wis ana.
                Nanging misale jek sing ndhuwur mangertos iki banget. eseman
      2. -1
        April 8 2020
        Kutipan saka Avior
        Vitrenko minangka putrane Natalia Vitrenko, salah sawijining politisi paling pro-Rusia ing Ukraina, saiki pensiun saka politik.

        sing ya .. sawise 14 taun, padha ora pracaya pro-Rusia ing kabeh. Ora populer. Sing jelas kok.
        Nanging ana sing netral.
        Kutipan saka Avior
        Iki aku mikir. Ngelingi carane Vitrenko nyurung utang iki 3 milyar saka Gazprom, yen dheweke diganti ing Naftogaz, bakal migunani banget kanggo ngajak dheweke menyang Gazprom lan supaya dheweke nuntut Naftogaz lan liya-liyane, dheweke katon sukses.

        opo kowe? Dheweke sesat. Kanthi karakter. Ora cocok kanggo braces lan prilaku.
        Wong-wong kuwi mutusaké kanggo awake dhewe carane dadi. Lan ora ana panggonan kanggo wong-wong kuwi ing Gazprom.
        1. 0
          April 8 2020
          Kutipan: Σελήνη
          ana sing netral.

          ngguyu ngguyu ngguyu Carane sampeyan ketemu. ya Mung wong-wong mau diarani beda - hataskrainiki, kaya siji ing Odessian sing nyumerepi ing kene nganti saiki. "Neutral" kasebut katon ing peti mati. am
          Kanthi banderlog sing padha, kabeh luwih gampang lan luwih jelas.
    5. -7
      April 8 2020
      Dill seneng freebie!
      Dill seneng sing gratis!
      1. +5
        April 8 2020
        Dill seneng freebie!
        Dill seneng sing gratis!
        Lha kok ora, yen ana "sabar" sing bisa disusui tanpa paukuman.....
        1. + 13
          April 8 2020
          Kutipan saka: 72jora72
          Lha kok ora, yen ana "sabar" sing bisa disusui tanpa paukuman.....

          Lan sing, apa maneh, ora averse kanggo kang milked
    6. +4
      April 8 2020
      Bajingan impudent wrote soko ana ing Facebook, mutusaké kanggo pamer. Iki dudu dokumen, mung goyangake saraf.
      Bisa uga dadi "tur perpisahan" sadurunge dipecat, umpamane.
      Ing kasus apa wae, iku hype, ora liya.
    7. -2
      April 8 2020
      Ukraina ing dhaptar - maneh kepengin menyang swarga ing penis wong. hi
      1. + 11
        April 8 2020
        Utawa mungkin perlu, amarga Gazprom kanthi gampang ngrampungake syarat-syarat Pengadilan Eropa, apa warga Rusia uga bisa nuntut Gazprom lan liyane ing kana?
        Peti mati mung mbukak .... utawa "padha manggon ing kono"?
        1. +1
          April 8 2020
          Kutipan: 75 Sergey
          Utawa bisa uga perlu, amarga Gazprom kanthi gampang ngrampungake syarat-syarat Pengadilan Eropa,

          Utawa bisa ngirim menyang alas. Pengadilan lan freeloaders kaya Ukraina, Polandia, Tribaltics duwe siji bab sing padha karo claims, kepinginan sing Rusia "Tobat lan mbayar.". Tobat iku bonus, mbayar sing utama.
          Mesthi, aku guess sing menehi kula minuses kanggo komentar pungkasan. Padha bakal njagong ing Nezalezhnaya lan ora blather, penyayang jaran nunggang ing sampeyan ngerti apa. hi
          1. 0
            April 8 2020
            Quote: Evdokim
            Aku guess sing menehi kula minuses kanggo komentar pungkasan.

            Sampeyan rada salah. Lan ing Rusia, banget "melek" pegatan, ora mung ing Ukraina. Mikir sacara eksklusif miturut metode Sharikov. Yaiku, ing pitakonan babagan kerumitan kosmik, dheweke menehi saran babagan kabodhoan kosmik. Sing utama yaiku kanggo hype babagan perasaan. Aku maca komentar ing artikel iki lan wonder. Apa wong pancen bodho ing karantina?
            1. -3
              April 8 2020
              Kutipan saka orionvitt
              Sampeyan rada salah.

              Aku salah apa ora, skakuas lokal utawa manca, ora masalah. Ingkang utama yaiku ana lan aktif.
              Lan Sharikov sing aktif lan aktif mbebayani ora mung kanggo kabodhoan kosmik, nanging uga amarga dheweke pengin ngetrapake kabodhoan iki, preduli saka apa wae, lan iki minangka urutan gedhene sing luwih mbebayani.
              Ya, lan saiki sampeyan bakal entuk Sharikoids saka minus. hi
            2. +3
              April 8 2020
              Kutipan saka orionvitt
              Apa wong pancen bodho ing karantina?

              Kabeh kedadeyan luwih dhisik. ya Lan karantina wis mbebasake akeh wektu kanggo organisme sing kasebut ing ndhuwur, mula wong-wong sing pikirane sempit. Tellingly, sawetara ing kaca - mulane, akeh sing gaib ing urip. wassat
        2. + 18
          April 8 2020
          Kutipan: 75 Sergey
          apa wong Rusia uga bisa menyang pengadilan kanggo nuntut Gazprom lan liyane?

          Lan sapa sing bakal nindakaké putusan pengadilan marang rakyat? Padha njaga pasuryane ing ngarepe mitrane, nanging ing ngarepe wong-wong padha ora peduli.
    8. + 19
      April 8 2020
      Gazprom mbayar 3 lard lan ora blather, supaya ana akeh saham. Aku wonder sing kontrak ana? Sapa sing pengacara? Warisan nasional iki larang regane. Kita kudu mbayar kabeh iki.
      1. + 16
        April 8 2020
        Sing paling penting, kabeh wong nampa bonus lan bonus.
      2. -16
        April 8 2020
        Gazprom mbayar 3 gajih lan ora blather....apa sampeyan yakin Gazprom mbayar telung gajih kanggo Naftagaz??? yen yakin. banjur ngaturake ngendi. utawa rodo, kanggo maksud apa padha dikirim menyang 404, nanging Aku manawa ora ana sing mbayar sapa. telung lards iki mung stupidly digawa metu liwat gunung dening gilingan. lan kanggo wilayah y, 404, dening cara, padha ora perlu mbayar apa-apa. zemlyanitsa ing sale bank sentral ing Manajemen external lengkap tanpa kepuasan
      3. -2
        April 8 2020
        Quote: Angin bebas
        tegese ana akeh kewan omo. Aku wonder sing kontrak ana?

        Aku wis nulis, nanging aku bakal mbaleni. Masalah karo pembayaran saka pengadilan Fees kanggo Ukraina jumeneng sepuluh taun kepungkur, nalika long-term gas kontrak padha rampung karo Eropah lan Ukraina (banjur mantan, misale jek, cukup setya). Sawise Maidan, "kabeh umat manungsa progresif", dipimpin dening "Demokratis Kulon", nindakake kabeh kanggo ngremehake Rusia. Ya, aku setuju, kudu dipikir sadurunge, nanging kaya sing diucapake "yen aku ngerti tuku maneh, aku mesthi manggon ing Sochi." Aku sing opsi kuwi ora maneh kulo. Lan pungkasane. Salah sawijining fitur sing mbedakake Rusia yaiku eksekusi wajib kabeh perjanjian internasional, nalika "manusia progresif", gampang banget, mung ngidoni perjanjian kasebut. Mungkin kadhangkala sampeyan mung kudu nindakake apa sing migunani kanggo Rusia dhewe, supaya bisa ngomong, "ing kahanan sing wis muncul"? Lan ora peduli karo masyarakat donya, sing mbutuhake, dheweke wis ngerti kabeh.
    9. +1
      April 8 2020
      Cepet utawa mengko, bakal perlu kanggo ngatasi masalah karo negara musuhan saka Ukro-In, amarga kanggo ngrusak Rusia, dina iki gagasan utama Ukrainianism lan privasi Ukraina minangka negara.
    10. +2
      April 8 2020
      ing mratelakake panemume iku luwih murah kanggo bom mau, amarga iku ora bakal mandheg
      1. + 16
        April 8 2020
        Ora ana sing bakal nggawe keputusan kaya ngono ing negara kita. Iku ora adat kanggo kita kanggo bom partners.
      2. AAG
        0
        April 8 2020
        Apa sampeyan ngomong babagan Gazprom? apik
    11. +2
      April 8 2020
      Tionghoa wis nuduhake yen Arbitrase kanggo wong-wong mau. Ing Gbr. Bulik sing ora puas,
      1. + 14
        April 8 2020
        Wong Cina, banjur kita ...
    12. +3
      April 8 2020
      Ya, iku pancene worth menehi sapisan kanggo "gopniks" kuwi lan panjalukane mung bakal tuwuh ... Kanggo $ 17 milyar, luwih gampang kanggo equalize ora mung Naftogaz, nanging kabeh Ukraina karo segara.
      1. +9
        April 8 2020
        Yaiku, apa sampeyan mikir yen wong Ukrainia kudu disalahake, lan dudu atom kasebut, ilang sandal, mlayu mbayar?
        1. -6
          April 8 2020
          Kutipan: Gardamir
          Yaiku, apa sampeyan mikir yen wong Ukrainia kudu disalahake, lan dudu atom kasebut, ilang sandal, mlayu mbayar?

          Ora, iku salah Rogers Rabbit.
          1. + 11
            April 8 2020
            Nanging muspra. Kahanan sing padha bisa diramalake ing 2014, luwih becik sadurunge. Nanging kenapa ora ana sing mikir babagan iki?
            Siapke lan metu karo mundhut paling. Nanging wong-wong ing Kremlin pengin duwe dolar saiki, ora ngerti yen sesuk dheweke bisa nyopot klambi sing pungkasan.
            Sampeyan kudu duwe otak kanggo ngerti yen Uni Soviet ora ala. Nalika iku Kulon ngubengi kita karo Tirai Wesi. Lan kabeh bola-bali ora preduli saka ideologi.
            1. -8
              April 8 2020
              Kutipan: Gardamir
              Nanging wong-wong ing Kremlin saiki pengin dolar

              Apa sampeyan kerep dolan ing kana? Apa dheweke ngandhani sampeyan babagan iki?
              1. + 11
                April 8 2020
                Sampeyan ngerti, aku sinau ing sekolah lan nambah loro tambah loro ora angel, luwih-luwih yen masalah kasebut bola-bali.
                1. -4
                  April 8 2020
                  Kutipan: Gardamir
                  Sampeyan ngerti, aku sinau ing sekolah lan nambah loro tambah loro ora angel, luwih-luwih yen masalah kasebut bola-bali.

                  Ah, banjur oh...
                2. -6
                  April 8 2020
                  Sampeyan ngerti, aku sinau ing sekolah lan nambah loro tambah loro ora angel, ......... Aku sinau kurang, sistem keuangan urip ing kode biner sing mung ana rong nomer 0 lan 1, ing tembung liyane. , "ana saiki lan ora ana saiki",
                  1. +4
                    April 8 2020
                    Ah, aku ngomong apa? Utawa ing Rusia ana produksi dhewe lan kita ora wedi denda utawa sanksi. Salah siji ekonomi kita nol lan kita mbayar kabeh wong.
                    1. + 20
                      April 8 2020
                      Kutipan: Gardamir
                      Salah siji ekonomi kita nol lan kita mbayar kabeh wong.

                      Kita ora duwe ekonomi, kita duwe pasar loak.
    13. +8
      April 8 2020
      Sapa sing bakal ragu?!
      Dheweke ora langsung ngirim, saiki bakal ngemis kabeh.
      Lan sapa sing mutusake dadi kanca karo Europa miturut hukume?
    14. +8
      April 8 2020
      Naftogaz maneh ditemtokake kanggo mbalekake milyar dolar saka Gazprom
      Pawulangan kanggo Gazprom (sanajan dudu sing pisanan) - apa sampeyan pancene ora ngerti sapa sing sampeyan lakoni. Ukrainia free slurp bakal terus dibeberke, preduli saka persetujuan rampung. Lan bisa ditutup mung sapisan dening kaputusan ekonomi angel ing hubungan ora mung kanggo Naftogaz, nanging kanggo Ukraina minangka kabèh.
      1. 0
        April 8 2020
        Kita sarujuk kanggo mbatalake kasus sing ana ing wayahe, ora ana omongan sing anyar.
        Apa Gazprom maca persetujuan kasebut kanthi sedhela lan ora nggatekake, utawa mung yakin yen ora ana sing bisa nuntut?
    15. + 12
      April 8 2020
      Kutipan: Gardamir
      Miller arep ngunggahake rega gas kanggo warga Rusia. Nglumpukake milyar kanggo Ukraina.

      Ayo kabeh mbantu Miller. Aja ninggalake wong! Putin ora nyerah!
    16. + 10
      April 8 2020
      Aku luwih prihatin babagan Rusia. FAS ngusulake kanggo ngunggahake rega gas kanggo populasi wiwit 1 Juli nganti 2,99 persen. Kesasar, kita urip.
      1. -11
        April 8 2020
        Aku luwih prihatin babagan Rusia. FAS ngusulake kanggo ngunggahake rega gas kanggo populasi wiwit 1 Juli nganti 2,99 persen. Zashib manggon ..... tegese 20 kopecks? lan apa wedi saka mung asumsi sawetara jenis FAS? uga bakal 5.50 lan apa??? Ing Eropa mung 20 RUB, lan ing Eropa ora ana diskon khusus kanggo populasi kanggo kelompok kaya pensiunan, wong cacat, kulawarga gedhe ..... ing cendhak, gupuh kosong.
        1. + 10
          April 8 2020
          Kasunyatan dhewe ora kuwatir nalika, tinimbang mbantu wong urip ing wektu sing angel iki, rega "pusaka rakyat" mundhak?
          1. -1
            April 8 2020
            wektu angel, ing nalisir, padha mundhakaken prices kanggo "properti umum"? ...... ora, iku ora keganggu. ana ing pom bensin dina iki. ora mirsani owah-owahan. kaya ing wilayah liyane. Ing kasus apa wae, garwane kerja ing kantor pos lan ora ngomong babagan owah-owahan, yen ana apa-apa, ora perlu narik ilat, ana sing ngganggu aku. hozmags dijamin, kanggo apa ora cetha. jinis kelontong kurang mbebayani kanggo infèksi? lan ing njaba musim semi. wektu kanggo nindakake tugas. lan kene oops. toko hardware ditutup
            1. +1
              April 8 2020
              Kita duwe sing gedhe, kaya Leroy, sing kerja, lan sing cilik - ya, dheweke uga ditutup.
        2. +7
          April 8 2020
          "Lan apa"? Ya, ora: 20 kopecks saben meter kubik. Biayaku kira-kira +150₽/wulan, kurang saka 1800₽ saben taun.
          Peni, tunggul wit awu
          Wong kaya aku, sing mbayar kurang saka 10 yuta.
          Ora ala kanggo Miller maneh
          * kanggo referensi: ing Eropah, gas saiki didol ing grosir kurang saka $100, kalebu 20₽/kubus ora bakal ana.
          Ya, lan ngidoni Lope ana ing Eropah gas punika. Paling ora 20 euro / cu.
          Yen sampeyan nyiarake, banjur enlighten pinten biaya gas ing Qatar kanggo populasi !?
          Kita kasengsem ing negara kita:
          “ Tanah kelairan.
          Aku arep menyang tanah air
          Ayo padha njerit - elek
          Lan kita seneng dheweke
          Senajan ora ayu,
          Tanah Air kita, siji-sijine negara sing, sajrone pandemi K-19:
          - mundhakaken pajak
          - biaya bensin ing stasiun bensin tambah 2-3 rubel (kanthi rega lenga mudhun kaping 3)
          - Inggih, gas bakal mundhak.
          "Pancen bener."
          Kanggo lackeys padha bakal nerangake bab wayahe saiki
    17. + 18
      April 8 2020
      Cowardice Putin ing 14, pangenalan saka kudeta, penolakan kanggo mulihake tatanan ing tanah Novorossia, Little Rusia bakal regurgitate Rusia luwih saka sapisan. Lan pirang-pirang tembung ana ... "Penjamin" jebule ringkih. Iku worth muter Buchalter ...
      Lan saiki Rusia lagi disusu, tanpa nyedhot, lan urip ala.
    18. +9
      April 8 2020
      Ing tangane para pemimpin negara kita, kaya sadurunge, ambisi kekaisaran - wong-wong persaudaraan tambah akeh mbayangake, Iku wektu kanggo lali babagan iki, amarga kabeh bangsa persaudaraan iki mungkasi sanalika kita mandheg dipakani kanthi gratis.
      1. 0
        April 8 2020
        ya. Aku uga nulis babagan iki lan entuk minus. Muga-muga bisa tekan wong-wong sing kita ngrusak negara kita, kanggo sawetara ,, sedulur ,,
    19. -4
      April 8 2020
      Kutipan saka Mytholog
      Bajingan impudent wrote soko ana ing Facebook, mutusaké kanggo pamer. Iki dudu dokumen, mung goyangake saraf.
      Bisa uga dadi "tur perpisahan" sadurunge dipecat, umpamane.
      Ing kasus apa wae, iku hype, ora liya.

      Apike, komentar sing paling nyukupi nampa minus paling akeh. Apa nglarani mata para hypeist lokal?
      1. +1
        April 8 2020
        Kutipan saka Termit1309
        Apike, komentar sing paling nyukupi nampa minus paling akeh. Apa nglarani mata para hypeist lokal?

        Yen kita mbuwang bagean emosional, mula ora bener.
        Persiapan informasi wis diwiwiti, Persiapan perkara pengadilan dudu perkara sing cepet.
    20. -1
      April 8 2020
      Gazprom, aja dadi bajingan. ,, elektif ,, manajer, sialan. Sampeyan ora bisa dipercaya wong bodho. Utamane yen kanker babagan dhuwit.
    21. +7
      April 8 2020
      Lan Miller, sing ora bisa diganti kanggo kita
    22. -1
      April 8 2020
      Kesel banget karo epik Naftogaz iki!!!! Ora suwe Belarus bakal miwiti tumindak sing padha!!!! Saiki kabeh wis extorted lan milked tanpa pengadilan, nanging nalika milking garing munggah, tuntutan hukum bakal tiba ing pengadilan internasional, ngendi Rusia wis guilty saka kasunyatan sing ana wiwit awal .....
    23. +8
      April 8 2020
      . Wektu iki kita ngomong babagan klaim finansial perusahaan Ukrainia kanthi jumlah sing nyengsemake 17,3 milyar dolar.

      Miser mbayar kaping pindho
      kethul kaping telu
      Gazprom terus-terusan ....
    24. 0
      April 8 2020
      Miturut hukum Federasi Rusia, perlu kanggo aplikasi menyang pengadilan kanthi pratelan ing panggonan registrasi terdakwa.
    25. +1
      April 8 2020
      Apa bisa kerja nalika sampeyan bisa melu pengadilan.
    26. -8
      April 8 2020
      Lan bakal diadopsi amandemen Konstitusi, ing wilayah Rusia, pancasan pengadilan manca lan hukum negara manca bakal drummed.
      1. +6
        April 8 2020
        Kutipan: Valery Charushin
        Lan bakal diadopsi amandemen Konstitusi, ing wilayah Rusia, pancasan pengadilan manca lan hukum negara manca bakal drummed.

        Gazprom wis luar negeri: akun bank, real estate lan panuku. Mula, dheweke bakal, kaya bocah cilik, nglakokake keputusan pengadilan internasional.
      2. -1
        April 8 2020
        Lan ing tlatah Rusia, lan saiki, ora ana sing bakal nyekel yacht lan dhuwit Gazprom. Lan kanthi cara kasebut, edisi kaping 20 saka rancangan konstitusi sing ora ditampa diadopsi, ditandatangani, lan malah disetujoni dening Pengadilan Konstitusi Federasi Rusia.
        1. +1
          April 8 2020
          Kutipan: Hypatius
          Lan ing tlatah Rusia, lan saiki, ora ana sing bakal nyekel yacht lan dhuwit Gazprom

          Kanggo sing wasis, amarga kapitalisme. Ing kapitalisme, ora ana sing nglarang duwe yacht lan dhuwit. Lagi ngomong, apa padha perang kanggo.
          1. +2
            April 8 2020
            Dhiskusi babagan yurisdiksi lan amandemen. Aku ora dadi wasis kanggo ndeleng sambungan antarane perjanjian internasional lan struktur ekonomi masyarakat. Aku iri tenan karo kowe. ngguyu
            1. +4
              April 8 2020
              amandemen sing diadopsi ora bakal nyegah penahanan properti Rusia ing luar negeri
              1. 0
                April 8 2020
                Kanthi medeni, padha arep nyekel soko, pil mati kertas kanggo scribble, Mung Kita duwe hukum Lan artikel ngandika ana statute watesan kanggo Kadurjanan financial, Ora ala, Iku voiced dening Pak Medvedev piyambak nalika Wong Yunani nangkep jenderal-jenderal amarga korupsi lan kita sing melu statute watesan, apik banget,
    27. 0
      April 8 2020
      Sawise digoda, dheweke mbayar, nanging saiki ora bakal ana pungkasane. Apa pimpinan Gazprom ora ngerti iki? Utawa ora Gazprom ...
    28. +2
      April 8 2020
      Aku ora ngerti siji bab, iku siji Miller wedhus karo gopmengers utawa kabeh blok ekonomi pamaréntah kita?
    29. +3
      April 8 2020
      We tak rampung nesu.
      Sanajan ora ana sing mbatalake rollback. Aku wonder carane akeh saka jumlah iki 17 yuta bakal menyang pengacara lan Managers minangka suap kanggo push liwat kaputusan kanggo ngumpulake utang saka Gazprom? Sawise kabeh, manajemen puncak bandha nasional kudu njaga vila-vila ing ndhuwur bukit
      1. +2
        April 8 2020
        Ya, kaya-kaya ora ana yuta yuta, nanging udakara 17 milyar
        Luwih sithik
    30. +2
      April 8 2020
      Kirim SMS menyang nomer 8-800-700-87-78 lan nuduhake ing teks pesen jumlah sing operator bakal nulis mati kanggo biaya mbesuk saka Gazprom.
      Ndhukung warisan Rusia!
      Elinga, wong Rusia ora ninggalke dhewe!
    31. +1
      April 8 2020
      Apa bakal luwih murah kanggo ngatur Maidan ing Ukraina lan masang menyang Rusia!? Aku bakal nglakoni.
      "Baji iku kalah karo baji!"
      1. +1
        April 8 2020
        Iki mung cara metu. Iku wektu kanggo mungkasi mitologi "pamaréntah iku siji, nanging wong ora duwe apa-apa apa karo", ngawut-awut ing Ukraina kudu tightened supaya wong iki dhewe (!) Bakal mundhakaken daya iki ing pitchfork, lan banjur bakal. bisa kanggo rembugan. Kabijakan Federasi Rusia saiki kalah.
        1. 0
          April 8 2020
          Carane urip ing Rusia ing 90s? Ora ana sing ngangkat wong ing garpu
    32. +1
      April 8 2020
      Sapa sing bakal mangu yen Naftogaz bakal mandheg nindakake pemerahan.
    33. Komentar wis dibusak.
    34. +3
      April 8 2020
      Apa kabeh manajer, pengacara lan sechin liyane, sing nampa jutaan gaji, mlebu kontrak karo Naftogaz minangka bajingan?
    35. +2
      April 8 2020
      Nanging iki carane dheweke bakal nyedhot cah wadon Rusia ing pimpinan spineless kita!
    36. 0
      April 8 2020
      Aku ndeleng laporan kasebut, sekelompok banderlog mlayu liwat kabeh minus.)))
    37. +3
      April 8 2020
      Inggih, iki wis samesthine amarga kita mung mbayar, kok ora nyedhiyani claims anyar kanggo Gazprom kita, kabeh wong wis lali bab utang kanggo kita. ing kene mung siji paribasan mathuk "tanpa bajingan lan urip iku ala" apes banget.
    38. Hiu
      +2
      April 8 2020
      Ing kawitan padha ngguyu, banjur padha ngandika, uga, iki perlu kanggo mesthekake operasi saka "properti Rusia", menarik, kang versi bakal padha Feed kita saiki? Wirang negara.
    39. -5
      April 8 2020
      Aku wis nulis lan nulis maneh: mung ana siji cara kanggo mungkasi pelanggaran hukum iki - kanggo ngrusak bangunan Minyak lan Gas nganggo Kaliber. Lan kanggo ngelingake yen maneh bakal miwiti muddying banyu, banjur kita bakal kenek karo warheads nuklir.
    40. -1
      April 8 2020
      PDB: sampeyan lara ngulu bledug
      Naftogaz: Gazprom wis mbayar
    41. +2
      April 8 2020
      Aku rumangsa bakal sukses, kaya ing kunjungan sadurunge .... (
    42. +2
      April 8 2020
      Aja kuwatir, kabeh ora apa-apa, iki uga dadi bagian saka HSP sing wiwit tanggal 14, amarga dheweke nerangake kabeh tumindak lan tumindak pimpinan negara. Kepengecutan kepemimpinan 14 taun bakal teka maneh kanggo ngganggu kita luwih saka sepisan. Nganti kita njupuk Ukraina adoh saka AS lan Kulon lan bali menyang pengaruh kita, nanging iki ora bakal kelakon ing pamaréntahan iki, amarga Kulon nyimpen kabeh sing wis dirampok wiwit 91. Omahe yaiku dhuwit lan kulawargane, lan iki dudu Rusia.
      1. 0
        April 8 2020
        Mbokmenawa wis kasep, Amerika Serikat wis ngumumake Georgia lan Ukraina bakal gabung karo NATO,
    43. +1
      April 8 2020
      Nanging mung liwat telung sasi, lan ternyata Naftogaz maneh ditemtokake kanggo mbalekake milyar dolar saka Gazprom.


      Mung kuburan sing bakal ndandani sing bongkok ...
    44. +1
      April 8 2020
      Hey wong enom!
      Sepatu sapisan, kok mandheg.
    45. Bai
      0
      April 8 2020
      Muga-muga Gazprom duwe akal supaya ora menyang Stockholm kanggo nyoba.
    46. 0
      April 8 2020
      Iku mbokmenawa luwih gampang kanggo break kabeh kontrak karo Ukrainians (ara karo wong, mbayar paukuman) lan mungkasi kabeh kontak karo wong-wong mau ing gas. Nyetel syarat kanggo Eropa yen Rusia ora ana hubungane karo 404 sing ora bisa ditindakake, yen ora bakal ngompa gas - yen sampeyan pengin gas, mbantu ngrampungake konstruksi SP-2, nanging ora ana gas maneh. liwat liwat 404 lan iki penting. Aku mikir dheweke bakal ditiup ing Eropa.
      Nanging ... Nanging ana sing katon yen pemerintah saiki bakal kaya landak sing nangis, dicucuk, nanging terus mangan kaktus. Dheweke ora duwe kekarepan politik saka tembung kasebut. Alah...
    47. 0
      April 8 2020
      Miller lan tahanan liyane kudu diwenehi tendhangan sing apik amarga ora efisien.
    48. 0
      April 8 2020
      naftogaz a priori ora bisa terus ana ing proses pengadilan, yen ora ana pasokan liwat khokhlyanbia. Kabeh palsu terus ...
    49. 0
      April 8 2020
      Apa kabeh pengunjung wis diserang virus. Ora coronovirus, nanging iki ora diobati Kucing mbuwang ... lsp Ana sing nuduhake bayaran kanggo nyoba sadurunge.
    50. +1
      April 8 2020
      Pitakonan sing luwih akeh kaya ngono, luwih cepet Federasi Rusia bakal nutup tapel wates karo negara Russophobic iki lan mungkasi kabeh hubungane karo ... Dene aku, wis wektune Federasi Rusia nindakake iki !!!
    51. 0
      April 9 2020
      Mugi saiki njagong ing pinggiran tanpa bensin
    52. 0
      April 9 2020
      iku perlu kanggo cepet mbenake Konstitusi gegayutan supremasi hukum Rusia liwat hukum internasional. Kanggo lay bolt railway sadurunge construction saka North Stream 2, lan sawise construction kanggo Cut mudhun pipe sing dadi liwat Ukraina ing tapel wates lan ngomong sing kedaden.
    53. 0
      April 9 2020
      Isin karo pamrentah sing ngatur. Sepisan maneh bakal njupuk dhuwit saka rakyat, sanajan kudu mbayar kesalahane saka kanthong dhewe

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"