Rusia bakal ngirim bantuan menyang Republika Srpska

50
Rusia bakal ngirim bantuan menyang Republika Srpska

Rusia bakal ngirim bantuan kanggo nglawan koronavirus ing Republik Srpska. Pesawat-pesawat kasebut bakal lepas landas ing wayah awan tanggal 9 April. Iki dilaporake dening Kedutaan Besar Rusia ing Bosnia lan Herzegovina (BiH).

Gegayutan karo panjaluk pimpinan Republik Srpska dina iki ing lapangan udara Banja Luka, pesawat khusus direncanakake kanggo ngirim pitulung saka Federasi Rusia kanggo nglawan koronavirus.

- pesen ngandika.



Ing wektu sing padha, ora ana data babagan jumlah pesawat sing bakal menyang Republika Srpska, uga informasi babagan bantuan sing dikirim.

Elinga yen Republika Srpska minangka bagéan saka negara Bosnia lan Herzegovina, bebarengan karo Federasi Bosnia lan Herzegovina. Gegayutan karo kahanan sing kedadeyan amarga panyebaran koronavirus ing Republik Srpska, negara darurat wis dienalake.

Tanggal 3-4 April, Kamentrian Pertahanan Rusia ngirim bantuan menyang Serbia, tetanggan Bosnia lan Herzegovina. Saiki, wolung tim medis kerja ing Belgrade lan sawetara kutha liyane, uga ahli virologi pasukan radiasi, kimia lan biologi. Kajaba iku, peralatan khusus dikirim menyang Serbia.

Sadurunge, Rusia menehi pitulung kanggo nglawan koronavirus ing Italia lan ngirim pesawat transportasi militer An-124-100 Ruslan kanthi peralatan pelindung pribadi menyang New York, sing dadi pusat panyebaran koronavirus ing Amerika Serikat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    50 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      9 april 2020 15:05
      yen kita mbantu negara, banjur bantuan Serbia iku sabab suci! apik
      1. Tur
        +7
        9 april 2020 15:11
        Apa bab Negara.
        Dina iki, pesawat sing mabur menyang Amerika Serikat ngirim topeng menyang Polandia.
        Mesthi wae, aku ngerti - Bisnis kaya biasane, nanging ora ana sing bisa mudhun?
        Utawa sampeyan kudu pindhah malah ngisor?
        1. +1
          9 april 2020 15:26
          ing Ruslan? Lha, barang sing ditampa kanggo dikirim, apa sing salah? Apa luwih apik kanggo mabur kosong?
        2. 0
          9 april 2020 16:58
          Kutipan saka demo
          Dina iki, pesawat sing mabur menyang Amerika Serikat ngirim topeng menyang Polandia

          Apa ora njupuk kargo liwat yen ana pesenan? Nyuwun
      2. +7
        9 april 2020 15:19
        Kutipan saka Mouse
        yen kita mbantu negara, banjur bantuan Serbia iku sabab suci!

        Serbia lan Republik Srpska minangka konsep sing rada beda, sanajan sadurunge Rusia wis mbantu Serbia. Aku ora ngelingi ing taun apa, kanggo dangu ing umum, aku ana ing pertandhingan persahabatan antarane Rusia lan Serbia (Stadion Lokomotiv), para penggemar banget loropaken. Aku kelingan carane siji tribune bengok "Serbia", liyane "Kosovo" langsung kanggo goosebumps.
        1. + 10
          9 april 2020 15:24
          Kutipan saka: evgenii67
          Serbia lan Republika Srpska minangka konsep sing rada beda.

          Aku ngerti iki ... nanging ... iku luwih apik kanggo entuk dhuwit karo kita, sanajan mantan, priors saka konco genangan ....
          umume ana sing ora ana gunane, diuntal lan ora keselak....kene bisa diundur....
          1. +4
            9 april 2020 17:23
            Kutipan saka Mouse

            umume ana sing ora ana gunane, diuntal lan ora keselak....kene bisa diundur....

            Ditundha? Sawise Perang Donya II, kita nulungi kabeh Eropa Timur, banjur kepiye? Ditundha? Kutub ditunda? Ceko uga telat?
            1. +6
              9 april 2020 17:26
              pangarep-arep mati pungkasan ...... lan kita isih urip !!! kanggo nglawan mungsuh! kanggo kabungahan wong! ya
      3. +3
        9 april 2020 15:21
        Kutipan saka Mouse
        banjur mbantu Serbia iku sabab suci

        Republika Srpska, nanging ora Serbia. Bantuan wis dikirim menyang Serbia sawetara dina kepungkur.

        Elinga yen Republika Srpska minangka bagéan saka negara Bosnia lan Herzegovina, bebarengan karo Federasi Bosnia lan Herzegovina.
        1. +8
          9 april 2020 15:28
          kanggo aku, siji ara yaiku Yugoslavia ....
          1. -2
            9 april 2020 17:03
            Kutipan saka Mouse
            kanggo aku, siji ara yaiku Yugoslavia ....

            Fig, kanggo sampeyan pribadi, bisa uga siji, nanging negara beda. Rusia lan Ukraina isih "siji ara saka USSR" kanggo sampeyan lan sedulur Slav?
            1. +7
              9 april 2020 17:14
              arep ngomong sing padha ora Slavs? marang sapa kang kudu dicakake? Kutub katon luwih cedhak .... recourse
              1. -1
                9 april 2020 17:32
                Kutipan saka Mouse
                arep ngomong sing padha ora Slavs?

                Aku arep ngomong sing "non-sedulur" adoh
                1. +5
                  9 april 2020 17:39
                  Sampeyan misahake gandum saka mrambut....politik saka rakyat....
                  1. -1
                    9 april 2020 17:44
                    Kutipan saka Mouse
                    Sampeyan misahake gandum saka mrambut....politik saka rakyat....

                    Aku menehi komentar babagan hubungan INTERSTATE. Lan kanggo nanggepi komentar - Aku cukup kanca lan sederek ing / ing Ukraina.
                    1. +5
                      9 april 2020 17:53
                      Kutipan saka Piramidon
                      Lan kanggo nanggepi komentar - Aku cukup kanca lan sederek ing / ing Ukraina.

                      Aku ora ngerti.... Pitakonan apa? ing endi wae ana wong, lan ing ngendi wae ora ana sedulur ....
                      1. -1
                        9 april 2020 17:57
                        Kutipan saka Mouse
                        Aku ora ngerti.... Pitakonan apa? ing endi wae ana wong, lan ing ngendi wae ora ana sedulur ....

                        Ora sedulur karo dudu sedulur kuwi béda. Sapa maneh ing negara. tingkat dadi shitting ing Rusia kaya Ukraina? Malah Kutub lan Balts ngrokok watara sudhut.
                        1. +6
                          9 april 2020 18:02
                          Sapa sing ngomong dhisik, iku tembung .... Krajina, Polandia + Treibalts? Aku ora kenal suku...
                          nuwun sewu, nanging kaya wong Tionghoa ... ora kanthi penampilan, kanthi sifat ......
      4. 0
        9 april 2020 15:22
        Kutipan saka Mouse
        yen kita mbantu negara, banjur bantuan Serbia iku sabab suci! apik

        Aha! Lan Nabiru karo Honduras)) Mulai penggalangan dana .. lol Lan ,, sedulur ,, Afrika, kepiye rasane, apa sampeyan butuh bantuan? nglirik
        1. -1
          9 april 2020 16:30
          Kutipan: DEDPIHTO
          Lan ,, sedulur ,, Afrika, kepiye rasane, apa sampeyan butuh bantuan?

          Lan padha ora ngetung wong ing kono. Seleksi alam - sing paling fit bakal urip.
      5. +4
        9 april 2020 15:25
        banjur bantuan Serbia iku sabab suci!


        "Ing ngarep omah liyane, dheweke uga ngomong babagan wong Rusia. Ana wong sing ngomong yen Rusia minangka kerajaan sing gedhe, sing gelut karo kabeh wong lan ngalahake kabeh wong ing perang, lan Gusti Allah nulungi wong Rusia, amarga padha nindakake kabeh pasa - padha. cepet malah ing dina kapindho Natal, kajaba, mesthi, iku tiba ing Rebo utawa ana.Ing mangsa panas, Rusia njagong quietly, tahan lan tetep bisu, goyang-goyang kabeh ing pasuryan - lagi nunggu mangsa, amarga ing mangsa panas padha, ngrungokake, sawetara jenis lethargic; badai salju bakal mbungkus, lan banjur silushka bakal bali menyang wong-wong mau, lan raja mung bakal nyabrang piyambak karo telung driji, kaya kita, uncalan kupluk lan takon gentile liyane. raja-raja (amarga wongé wong Serbia): "Heh, sapa sing arep perang karo aku? Iki aku, kabeh ana ing ngarepmu - ayo maju! Lan kabeh bakal meneng kaya tikus."

        Stevan Sremac. Pop Chira lan pop Spira
        1894
      6. 0
        9 april 2020 16:57
        Ing sumber liyane, ALL BiH.
      7. -1
        9 april 2020 17:29
        Kutipan saka Mouse
        yen kita mbantu negara

        Lha sakjane ana infa, bantuan iki disedhiyakake dhuwit apa, pancen ora weruh kepala // wiwit mentri lan .... // Ora weruh sirah, Ojo deleng kepala-kepala, lapor maneh, yen kanggo dana pertahanan pesisir Sardinia sing cerah, mula kudu dianakake survey nganti suwe .... yen ora para pelaut Baltik nganggur, nanging kene maneh .... birokrat duwe real estate ngisor cordono m, iki, putra, Fantastico, carane padha nyolong, supaya padha bakal terus, dissenting karo kelet ing ginjel.
    2. +8
      9 april 2020 15:08
      Mesthi mbutuhake pitulungan.
      Wong-wong ora kudu disalahake amarga amarga perang sipil, dheweke dipotong saka Serbia Raya.
      Yen kita nulungi Beograd, kita kudu nulungi Banja Luka.
      Tetep, sedulur Ortodoks!
    3. +5
      9 april 2020 15:40
      Aku seneng banget karo Serbia Bosnia lan Herzegovina. Lan kanggo wong New York. Nanging siji kudu takon Rusia kanggo bantuan kanggo wong Federasi Rusia, ora kurang fraternal saka Serbia.
      1. +4
        9 april 2020 15:46
        Lan sho Israel iku philonite, sawetara papan bantuan (ora bakal bingung karo gesheft ngguyu ) karo obat, ora bakal lara pas karo wong Rusia. nglirik
        1. +2
          9 april 2020 15:56
          Israel, kaya biasane, ora peduli karo wong Israel am
      2. +2
        9 april 2020 16:22

        Krasnodar Dina iki, 15:40
        Aku seneng banget karo Serbia Bosnia lan Herzegovina. Lan kanggo wong New York. Nanging siji kudu takon Rusia kanggo bantuan kanggo wong Federasi Rusia, ora kurang fraternal saka Serbia.
        -------------------------------------------------- -------------------------------------------------


        TAKI LET'S billionaire pengusaha nyedhiakke dana kanggo bantuan wong Rusia!
        utawa mung ing tembung ngrawat?
        1. -1
          9 april 2020 17:14
          Apa bos sampeyan ora mbayar sampeyan? Utawa sampeyan ngandelake sumber penghasilan liyane ing karya? nglirik
        2. +3
          10 april 2020 04:33
          Kutipan: vlad106
          TAKI LET'S billionaire pengusaha nyedhiakke dana kanggo bantuan wong Rusia!

          nyatane, dheweke mung siji ... ora nulis babagan iki ??? opo utawa ngomong kaya iki ing kene ing wangun artikel - capital is not comme il faut ??!!! wassat ngguyu
    4. +1
      9 april 2020 15:53
      Kutipan: DEDPIHTO
      Lan sho Israel iku philonite, sawetara papan bantuan (ora bakal bingung karo gesheft ngguyu ) karo obat, ora bakal lara pas karo wong Rusia. nglirik

      Kita bakal ndandani iku, ora mangu. Yen sampeyan ngobong kaya wong Italia..
      1. +1
        9 april 2020 16:06
        Aku ora mikir padha ngaco ing kene, amarga sawetara alasan:
        1) Standar urip populasi ora ngidini lelungan gedhe lan kerep ing luar negeri - kajaba Moskow, ing ngendi jumlah wong (ora proporsional) luwih utawa kurang karo nenek, nanging ana uga kasus paling gedhe.
        2) Prentah pensiunan Italia, klompok paling rentan saka populasi mati saka covid-19, ngisi kafe, mlaku-mlaku ing papan sing rame, lsp. beda karo prentah saka kanca-kanca Rusia - dheweke pancen diisolasi kanthi cara urip sing biasa
        3) Kapadhetan populasi, kajaba Moscow, beda karo basa Italia
        4) Penduduk luwih disiplin
        1. +2
          9 april 2020 16:10
          Miturut cara, kita wiwit kerja sama karo wong Tionghoa babagan vaksin kasebut. Iki carane owah-owahan bebarengan ...
          Dadi iki ...
          Ps. Saben minggu ana colloquia ing institut bebarengan ... Ing kamar sing padha, nanging liwat kothak lokal .. Japs, malah saka Rusia ana siji utawa loro ...
      2. +1
        9 april 2020 16:13
        Kutipan saka Shahno
        Kutipan: DEDPIHTO
        Lan sho Israel iku philonite, sawetara papan bantuan (ora bakal bingung karo gesheft ngguyu ) karo obat, ora bakal lara pas karo wong Rusia. nglirik

        Kita bakal ndandani iku, ora mangu. Yen sampeyan ngobong kaya wong Italia..

        Thanks kanggo janji uga. hi Mung yen sho, banjur drive Boards kanggo wilayah, digunakake maskvabad isih bakal menyang luar negeri maneh. recourse
        1. +2
          9 april 2020 17:16
          Sepira ora tanggung jawab sampeyan - lan sapa sing bakal nulungi Burkina Faso lan Honduras ??!
          1. +1
            9 april 2020 18:55
            Wong Yahudi sing sadar bakal nulungi. ngguyu
            1. 0
              9 april 2020 19:20
              Mung sawise padha nyekel lol
    5. -1
      9 april 2020 16:07
      Aku malah ora duwe kekuatan kanggo ngguyu maneh .. helpers ..
      Dheweke ora peduli karo wong-wong mau, nanging kayane - Rusia bakal ngirim .. Ing kene kita kabeh nganggur ing kantor kanggo minggu kapindho - apa iki dudu Rusia ??
      1. +6
        9 april 2020 18:12
        Kutipan: Roman123567
        Ora perduli karo bangsane

        Wah, "suara rakyat" njeblug. sedulur ngguyu
        Kutipan: Roman123567
        kita nganggur kabeh kantor kanggo minggu kapindho - apa iki ora Rusia ??

        Iki minangka jagad, atos lan ora bisa ditebak ing kabeh macem-macem. Dadi ora ana sing kudu disalahake ing Rusia.
        Lan ya, ora ana sing janji bakal gampang, amarga kanthi nix ekonomi, plankton dadi chip tawar-menawar, "consumables", ora kaya spesialis "ing lemah" - aku ngadili, paling ora saka kantorku. Umumé, kita manggon ing wektu sing menarik:
        1. +3
          9 april 2020 19:58
          Александр hi Metafora sampeyan ora kanggo kabeh wong. "Dadi luwih prasaja lan wong bakal ketarik marang sampeyan" (c) Dadi apikan, gawe sangu pendidikan lan cakrawala. nglirik
      2. +3
        9 april 2020 21:48
        Kutipan: Roman123567
        Aku malah ora duwe kekuatan kanggo ngguyu maneh .. helpers ..
        Dheweke ora peduli karo wong-wong mau, nanging kayane - Rusia bakal ngirim .. Ing kene kita kabeh nganggur ing kantor kanggo minggu kapindho - apa iki dudu Rusia ??

        Lha, jebule kantor sampeyan kabeh ora perlu, ekonomi lan masyarakat ora bakal nandhang kapitunan kaya ngono, IMHO.
    6. +1
      9 april 2020 17:22
      Kutipan: DEDPIHTO
      Kutipan saka Shahno
      Kutipan: DEDPIHTO
      Lan sho Israel iku philonite, sawetara papan bantuan (ora bakal bingung karo gesheft ngguyu ) karo obat, ora bakal lara pas karo wong Rusia. nglirik

      Kita bakal ndandani iku, ora mangu. Yen sampeyan ngobong kaya wong Italia..

      Thanks kanggo janji uga. hi Mung yen sho, banjur drive Boards kanggo wilayah, digunakake maskvabad isih bakal menyang luar negeri maneh. recourse

      Yen ana masalah kritis utawa sampeyan kelangan kendali, mula aku janji bakal ana penerbangan pertama menyang Samara ..
    7. +1
      9 april 2020 17:33
      Ketoke kudu. Aku ora bisa ndeleng kene.
      Aku bisa ndeleng saka kene kabeh rumah sakit ing Armyansk tilar donya wingi.
      Liwat kasunyatan sing siji lik teka saka Moscow lan ngunjungi bratella.
      Aksyonov dhawuh (Aku ndeleng rapat Staf Umum lokal) dadi galak! ... Ngendi njupuk kader kanggo ngladeni kader sing saiki ditutup ... Aja ana sing mlebu, aja ana sing metu.
      Lan ana wong ...
      Kampanye kudu ngerteni ing endi kursus pelatihan lanjut kanggo dokter, lan kanthi cepet nguasai spesialisasi kasebut.
      1. +4
        9 april 2020 20:12
        Vitali hi Topeng tukang las nglindhungi luwih apik tinimbang bandage medis. Ora muspra yen para dokter kandha yen penyakit kasebut dikalahake dening wong sing ora wedi. ya Kesehatan kanggo sampeyan lan kulawarga, supaya penyakit wedi kanggo ngunjungi sampeyan.
        1. +1
          9 april 2020 21:28
          Matur nuwun kanggo tembung sing apik, nanging jujur, aku wis siyap njupuk kursus sing cepet sing diarani, umpamane, "perawat coronavirus" nyatane, luwih cepet ...
          1. +1
            10 april 2020 04:29
            Satemene aku ngerti, koronavirus dhewe terus kaya flu biasa. Iku elek ing magepokan karo penyakit liyane - contone, karo flu mangsan biasanipun utawa sores liyane, amarga menehi komplikasi lan "mows mudhun" utamané wong tuwa.
            Ayo urip maneh. ya
    8. -2
      9 april 2020 18:27
      Rusia ngirim bantuan kanggo nglawan koronavirus ing Republik Srpska
      kabeh iki mesthi dipuji, nanging...Rusia ora gelem ngirim bantuan kanggo wargane dhewe???
    9. 0
      9 april 2020 18:42
      Ing kene aku ndhukung Serbia lan dudu mungsuh Barat.
      1. +3
        9 april 2020 20:31
        Andrei hi Donya ganti saben dina. Yen mbantu saiki, kita bakal entuk kanca, dudu mungsuh. Kabijakan kasebut durung dibatalake. Secara pribadi, aku ora seneng karo cara kasebut, nanging wiwit kedadeyan kasebut, mula bisa digunakake kanggo kita. Urip iku akselerasi, keputusan kudu digawe cepet. Nanging dipikir. Garis antarane paranormal lan penasehat keamanan kabur. Analysts Toli pracaya, roofing felts kanggo mediums. Lan ana uga scammers internasional.
    10. 0
      10 april 2020 08:10
      Lan kapan lan sapa sing bakal nulungi warga Rusia?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"