Review militèr

Kesepakatan OPEC + anyar ditindakake: babagan sawetara paramèter

95

Ana acara sing ana pangarep-arep gedhe, yen ora ing saindenging jagad, banjur ing negara-negara sing dadi eksportir sumber daya energi - konferensi virtual saka plenipotentiaries negara sing ana ing antarane produser utama "emas ireng". Kajaba iku, miturut informasi media terkemuka ing donya lan reaksi pasar, acara iki cukup sukses.


Pihak-pihak kasebut bisa nggayuh konsensus lan mungkasi konfrontasi, sing ing sasi pungkasan duweni pengaruh negatif marang konjungsi rega pasar energi global. Ora ana rahasia manawa sandhungan utama kanggo nggayuh persetujuan kasebut yaiku kontradiksi antara Moskow lan Riyadh sing muncul ing wulan kepungkur, nalika negara kita ora gelem ndhukung pengurangan produksi minyak liyane, kanthi bener ndeleng proposal sing digarisake dening Arab Saudi mung konsesi anyar ing pasar. , muter menyang tangan saka expansion energi US. Sawise kabeh, Amerika Serikat ora bakal nyuda produksi ing wiwitan.

Akibaté, malah sadurunge kadaluwarsa persetujuan sadurungé kanggo ngurangi pasokan lenga, kang ing pasukan kanggo negara OPEC +, Arab Saudi tambah banget produksi lan ekspor "emas ireng" dhewe, minangka asil saka Maret. 9, regane mudhun 30%, pungkasane mudhun menyang tingkat paling murah sajrone 20 taun kepungkur. Kajaba iku, negara-negara ekspor ngadhepi masalah liyane, bisa uga luwih serius: amarga overproduksi lan keluwihan pasokan minyak, sing bertepatan karo penurunan permintaan sing durung ana sadurunge, mula ora ana sing bisa dilebokake. Donya ngadhepi prospek kebanjiran fisik fasilitas panyimpenan hidrokarbon.

Saiki, pangerten bebarengan katon: ora ana sing nganggep nyuda tingkat ekstraksi sumber daya sing terkenal saka weteng bumi, sing sewengi meh dadi barang ajur. Reaksi pasar donya langsung diterusake - tong minyak Brent pisanan munggah ing rega 8%, jam 18 wingi, wis munggah ing rega kanggo $ 35,5, lan banjur terus munggah, tekan 12% ing wutah. Bener, ana penurunan anyar - sawise dadi jelas yen persetujuan sing ditindakake, nyatane, ora final, nanging kanggo kerangka kerja saiki. Minyak mentah Brent saiki didol ing ngisor $ 32 saben barel. Pilihan iki...

Pitakonan apa? Kaping pisanan, ing parameter utama - volume pemotongan produksi. Wiwitane, volume kasebut diarani 10 yuta barel saben dina. Ing wektu sing padha, miturut data sing kasedhiya, negara kita siap njupuk 10% saka total beban.

Wis ing proses nyiapake rembugan, tandha-tandha sing beda-beda wiwit dituduhake, sing kudu diuripake crane minyak - 15 lan malah 20 yuta barel saben dina. Paling kamungkinan, ing nilai pungkasan, yaiku 20% saka kabeh produksi "emas ireng" saiki, negara-negara pengekspor kudu mandheg. Yen ora, kabeh persetujuan lan pangorbanan ekonomi sing digawe ing misbyah bakal mung ora masuk akal: sawise munggah short-term prices bakal bali menyang tiba, kang bakal dadi luwih angel kanggo mungkasi.

Ana siji liyane subtlety, utawa luwih, malah loro. Kaping pisanan, Riyadh, sing katon negosiasi sing apik banget lan nyatakake kesiapane kanggo ngasilake 4 yuta barel saben dina kurang, main trick. Mayuta-yuta iki bakal diitung saka rekor 12,3 yuta sing digayuh dening minyak Saudi ing wulan April. Kanggo alasan sing jelas, iki ora cocog karo Rusia. Titik kapindho yaiku posisi Amerika Serikat sing ora ditemtokake. Sawise ngomong babagan kesiapan kanggo melu rembugan lan moderat ketangkasan "pemain shale" dhewe, yen perlu, Washington wiwit ngumumake yen ora bakal nyuda produksi, amarga wis mudhun 2 yuta barel saben dinane. Amerika Serikat. Iku banget padha karo kasunyatan sing Amerika arep sepisan maneh rake panas karo tangan salah, nalika ora kurban piyambak.

Pangaturan anyar bisa ditindakake dening menteri energi G20 sing dijadwalake ing mangsa ngarep, sing arep nggawe panitia pemantauan khusus sing tugas utamane yaiku nyetabilake pasar minyak. Sing paling nyemangati ing aspek iki yaiku GXNUMX bisa nindakake, umpamane, tuku "emas ireng" terpusat kanggo cadangan strategis negara-negara utama kanggo mbongkar pasar oversaturated. Kajaba iku, ora kaya OPEC, Amerika Serikat minangka anggota saka GXNUMX, lan bakal padha kudu rembugan ing tingkat iki.

Siji cara utawa liyane, nanging malah gencatan senjata ing "perang minyak" - kabar iku positif sing ora ambigu. Mungsuh utama negara ekspor saiki dudu pesaing, ora preduli sepira tegase, nanging pandemi COVID-19, sing nyebabake pukulan gedhe kanggo kegiatan industri lan bisnis. Iku bakal bisa kanggo menehi hasil karo Saudis lan Amerika mengko (lan iki mesthi kudu rampung). Nanging, terus "ngukur" pengeboran ing krisis abot saiki, kabeh negara ngekspor ngalami risiko pungkasane ngrusak pasar energi global. Lan bebarengan karo ekonomi dhewe.
Pengarang:
95 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 10 april 2020 07:01
    + 16
    Carane! Pranyata iki dudu masalah kita (munggah rega dolar, mundhak rega barang, nyuda biaya tuku ...), nanging kudu ngeculake lenga sing diprodhuksi. fisik ora ono!
    Inggih, matur nuwun Gusti, nerangake! Banjur aku kuwatir yen mung aku ora sehat ...
    1. parabelum
      parabelum 10 april 2020 07:12
      -1
      Apa sampeyan pancen kaget banget? Ing mratelakake panemume amatir, kabeh iku logis, kita duwe sawetara masalah, padha duwe liyane.
      1. kuna
        kuna 10 april 2020 17:31
        +9
        Kutipan saka: Parabellum
        kita duwe masalah sing padha

        Kita ora duwe masalah ... nanging kita duwe ....... panggonan saka ngendi .. sikil tuwuh recourse
        Yen kita mbuwang "urya-patriotisme" nanging sejatine:

        Ana "rout" lengkap ... saka Rusia ing "perang minyak".
        Akibaté, Federasi Rusia bakal ngurangi volume produksi minyak sing signifikan.
        Ing awal Maret, amarga srakah, dheweke pengin ngapusi kabeh wong lan ngukum perusahaan minyak serpih saka Amerika Serikat, lan saiki ... ... ...

        Miwiti posisi Rusia sadurunge "perang":
        11.3 yuta b/d - rega lenga $50-60

        Saiki:
        8.47 yuta barel saben dina, rega lenga $30 karo rebound bisa ora luwih saka $38-40, kang isih ora cukup kanggo budget.

        Asil, kaya sing diomongake ......... ing pasuryan.

        Babad pasrah:
        06.03.2020/0.3/XNUMX: Rusia nolak nyuda produksi minyak nganti XNUMX yuta b/d
        08.04.2020/1.6/XNUMX: Rusia sarujuk kanggo nyuda produksi XNUMX mb / d
        08.04.2020/2/XNUMX: Rusia sarujuk kanggo nyuda produksi XNUMX mb / d
        09.04.2020/2.5/XNUMX: Rusia setuju kanggo nyuda produksi XNUMX mb / d

        Amerika Serikat minangka pemenang sing jelas.
        Amerika wis ora melu persetujuan lan duwe tangan free.
    2. Starover_Z
      Starover_Z 10 april 2020 07:18
      -2
      Quote: Pemimpin Redskins
      Carane! Pranyata metu

      "Hegemon" donya ndhikte aturan dhewe ing kene
      Washington wiwit ngumumake manawa ora bakal nyuda produksi

      Ngarep-arep persetujuan bebarengan karo negara liya lan rega bakal mundhak?
      Aku wonder apa Saudis bakal ngomong kanggo wong-wong mau?
      1. kjhg
        kjhg 10 april 2020 08:06
        + 11
        Kutipan saka: Starover_Z
        "Hegemon" donya ndhikte aturan dhewe ing kene
        Yen kesepakatan saiki wis tekan, umume matur nuwun kanggo Trump.
        Kutipan saka: Starover_Z
        Ngarep-arep persetujuan bebarengan karo negara liya lan rega bakal mundhak?

        pancen bener. Nanging sing paling menarik yaiku AS ora bakal menehi tandha syarat kanggo nyuda produksi. Dheweke nyebutake manawa produksi AS wis mudhun 2 yuta barel. Nanging trik kasebut, yen rega minyak wiwit mundhak, produksi AS uga bakal mundhak, amarga. padha ora njupuk ing tutup ing produksi, ora kaya kabeh negara liyane. Iki bakal dadi kamenangan gedhe, sanajan sementara, kanggo Trump. Ing kasus apa wae, iki dudu pungkasane perang minyak, nanging mung gencatan senjata sementara miturut syarat Amerika. Ing jangka menengah, Rusia utawa Arab Saudi ora puas karo persetujuan iki. Sanalika konsumsi lenga donya pulih kanthi lengkap, redistribusi anyar pasar minyak nunggu kita.
        1. kn54
          kn54 10 april 2020 09:29
          +1
          "Cute (USA lan KSA) scolding mung nyenengake".,.
          1. kucing_militer
            kucing_militer 10 april 2020 10:32
            +2
            Tegese, wingi Rusia "nglebokake syarat", dina iki kondisi kasebut durung bisa ditemokake, nanging kesepakatan kasebut rampung kaya-kaya ora ana apa-apa? Mungkin iku ora worth sijine nerusake banjur, yen sampeyan ora rencana kanggo nandheske ing selaras? Yen ora, suwene wektu, dheweke bakal mandheg nanggapi kahanan apa wae.
            1. Marine engineer
              Marine engineer 10 april 2020 11:08
              + 13
              AS ora ana ing kesepakatan kasebut. Saka kabeh wesi, kita dikandhani manawa Putin menehi syarat, sing kita, kanthi wedi, diarani ultimatum, yen Rusia bakal nyuda produksi mung yen Amerika Serikat melu perjanjian kasebut. Panemu Putin, kaya sing dikarepake, ora digatekake. "Sheriff ora peduli karo masalah ireng."
              1. Normal ok
                Normal ok 10 april 2020 12:03
                -2
                Quote: Marine engineer
                AS ora ana ing kesepakatan kasebut. Saka kabeh wesi, kita dikandhani manawa Putin menehi syarat, sing kita, kanthi wedi, diarani ultimatum, yen Rusia bakal nyuda produksi mung yen Amerika Serikat melu perjanjian kasebut. Panemu Putin, kaya sing dikarepake, ora digatekake. "Sheriff ora peduli karo masalah ireng."

                Lan Meksiko ora ndhukung persetujuan sing diusulake.
                1. Marine engineer
                  Marine engineer 10 april 2020 15:52
                  +2
                  Dhukungan, ora ana ngendi wae. Amerika Serikat ngandika iku perlu, banjur perlu.
              2. Silvestr
                Silvestr 10 april 2020 20:01
                + 10
                Quote: Marine engineer
                Mratelakake panemume Putin, kaya sing dikarepake

                ora ana sing kasengsem ing luar negeri, ngandika lan ngandika. Lan ing njero negara, mung sawetara wong sing ngrungokake, kajaba mung rombongane. Akeh tembung, sawetara asil
            2. kuna
              kuna 10 april 2020 17:35
              +6
              Kutipan saka military_cat
              Yaiku, wingi Rusia "nglebokake kahanan"

              Iku mung kanggo domestik "Wong" sing kondisi iki dinuga diajukake. Lan kabeh iku luwih prosaic keprungu
          2. kuna
            kuna 10 april 2020 17:34
            +3
            Kutipan saka knn54
            ngguyu mung ngguyu".

            pancen bener ombenan ...... nanging .... "sirkus, kaya biasane, lunga ... nanging badut ... kaya biasane ..... tetep" nangis
        2. Sergey39
          Sergey39 10 april 2020 13:08
          +1
          Kutipan saka kjhg
          Sanalika konsumsi lenga donya wis dibalekake kanthi lengkap, distribusi pasar minyak anyar nunggu kita.

          Ya, iki kompromi, nundha masalah. Coronafer bakal nyelehake kabeh ing panggonane.
          1. kuna
            kuna 10 april 2020 17:39
            +5
            Kutipan: Sergey39
            Ya, iki kompromi, nundha masalah.

            Ya... "kompromi" wassat kita "waxing" sumur ing wilayah lor, lan Saudis ing ara-ara samun ...... terus ngomong, utawa kabeh wis jelas. keprungu
            Inggih, aja lali babagan tingkat peralatan lan teknologi teknis nglirik
    3. Andobor
      Andobor 10 april 2020 07:22
      -15
      Quote: Pemimpin Redskins
      Pranyata dudu masalah kita.

      Lan apa masalah kita? pinten kita ngedol, pinten lenga kita dhewe nganggo, rega wis tiba - kita nglampahi kurang, mung sing sistem tax wis diasah supaya konsumen ora weruh suda, pajak ora suda.
      1. kjhg
        kjhg 10 april 2020 08:00
        +6
        Kutipan saka Andobor
        Lan apa masalah kita? pinten ingkang kita adol, pinten lenga ingkang kita konsumsi piyambak, reginipun ambruk - kita nglampahi kirang

        Kepiye carane nulis ajaran sesat kaya ngono? Sing dimaksudaké kanggo sapa? Kanggo wong cacat mental?
        1. kuna
          kuna 10 april 2020 17:40
          +4
          Kutipan saka kjhg
          Kepiye carane nulis ajaran sesat kaya ngono? Sing dimaksudaké kanggo sapa?

          Apa maneh sing bisa ditulis? Ingkang dipuntetapaken wonten ing manual latihan punika lajeng "propaganda" ..... rating punika ... ing ancaman keprungu
          1. Fil743
            Fil743 10 april 2020 19:38
            -5
            Sing katulis ing manual latihan banjur "propaganda"
            Yaiku, "intine", kajaba prangko saka manual latihane, uga ora ana sing bisa dijawab. Kelas Master!
            1. Marine engineer
              Marine engineer 10 april 2020 21:45
              +2
              "Ora ana sing bisa dijawab kajaba prangko saka manual latihanku."

              Kanggo Rusia, pangurangan volume kasebut tegese celengan sing wis ilang lan angel dipulihake bakal ilang. Sacoro prakteke mokal (utawa ora duwe bathi) kanggo mulihake, tegese yen ambruk sapisan, produksi ora bakal bisa munggah menyang tingkat saiki.
              Kajaba iku, pangurangan produksi lan pangurangan ekspor sing ora bisa ditindakake bakal nyebabake kerugian pasar. Sawise ninggalake utawa nyuda kehadirane, Rusia ora bakal bisa bali maneh, amarga pesaing sing luwih maju kanthi teknologi bakal dikuwasani nalika dikarepake pulih.
              Iki minangka retribusi kanggo sikap barbar "jenderal minyak" Putin marang industri, saka ngendi jus pungkasan dicemplungake, nanging ora ana investasi sing cukup.
              Iki tegese ambruk model Putin saka superpower energi. Pemotongan produksi wis cedhak (AS nggawe "tawaran sampeyan ora bisa nolak"), pemulihan saka kenaikan permintaan ora mungkin.
              Anggaran bakal kelangan pangentukan ijol-ijolan manca sing signifikan, lan iki ing salawas-lawase. Ing wektu sing padha, ora ana lan ora samesthine kanggo ngganti kekurangan ing bathi lenga lan gas - ing model Putin, industri liyane sing digunakake kanggo ekspor wis suwe dirusak utawa ana ing sikil pungkasan.
        2. Steen
          Steen 11 april 2020 20:31
          0
          Tugas utama setan yaiku mbuktekake marang pendhudhuk neraka yen dheweke manggon ing swarga. Mungkin banget exaggerated, nanging kuwi bebener urip.
      2. Silvestr
        Silvestr 10 april 2020 20:02
        +7
        Kutipan saka Andobor
        Lan apa masalah kita?

        kanggo miwiti, ana ora ono kanggo sijine bensin, produksi ambruk dening 19%. Paradox - akeh bensin superfluous, nanging rega ora tiba ngguyu
    4. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 10 april 2020 07:26
      +8
      Quote: Pemimpin Redskins
      Alhamdulillah wis jelas! Banjur aku kuwatir yen mung aku ora sehat ...

      Pranyata sampeyan kuwatir tanpa guna, kancaku! Alarmist, sampeyan Pak! Iku ... "Apik banget yen kita rumangsa ala nganti saiki!" ... Njupuk conto saka "pahlawan" film "Aibolit-66"! Apa tegese: "mung aku ora sehat ..."? Lan bakal luwih elek ... huh ?! Nalika iku sampeyan bakal ngerti babagan "saiki", sing apik kanggo urip, urip menarik (!) ... nanging bakal kasep! recourse nangis
    5. Ilya spb
      Ilya spb 10 april 2020 07:27
      +4
      Bener! Kita manggon ing sistem ekonomi tertutup.

      Kaget liyane. Kenging menapa boten wonten regi BBM ingkang mudun nalika regi lenga mandhap.

      Ngurangi rega BBM minangka dhukungan sing apik kanggo ekonomi kita!
      1. Andobor
        Andobor 10 april 2020 07:37
        -14
        Kutipan: Ilya-spb
        Kenging menapa boten wonten regi BBM ingkang mudun nalika regi lenga mandhap.

        Pajak ora dikurangi, lan devaluasi rubel ndhelikake komponen minyak, yen regane dijupuk ing mata uang asing, banjur rega bensin dikurangi.
        1. Silvestr
          Silvestr 10 april 2020 20:04
          +7
          Kutipan saka Andobor
          yen regane dijupuk ing valuta asing, banjur rega bensin mudhun.

          gaji ing Rusia ing masalah mata uang manca?
      2. DMB 75
        DMB 75 10 april 2020 07:38
        + 14
        Kapan bensin kita dadi luwih murah?Lenga murah apa larang, apa tentrem, apa ana perang ing endi wae, alien mabur utawa bali menyang Alpha Centauri - apa wae sing kedadeyan ing donya, nanging bensin kita tambah larang. Sanajan stabilitas kene.
        1. Keong N9
          Keong N9 10 april 2020 08:10
          + 13
          Aku ora ngerti: judhul ujar manawa "kesepakatan OPEC + wis kedadeyan," nanging nalika maca artikel kasebut, sampeyan ngerti manawa ora ana kesepakatan kasebut - ana pengurangan alami (lan ora jelas sing luwih sithik. ) produksi minyak, amarga nyuda permintaan. Lan babagan paramèter pangurangan saben negara sing kudu ditindakake, ora ana sing bisa dingerteni. Tegese, kita bisa nyimpulake yen khusus, durung ana sing disepakati. Sing paling penting, Amerika Serikat, nalika ngadeg ing pinggir, bakal terus ngadeg, Trump kanthi jelas ngandika wingi yen Amerika Serikat ora bakal njagong ing meja rembugan OPEC +. Dadi, tugas utama Rusia - kanggo nyelehake Amerika Serikat ing meja rembugan lan meksa wong-wong mau kanggo tundhuk marang pangurangan tartamtu ing produksi durung kawujud, lan paling kamungkinan ora bakal kawujud ing mangsa.
          1. Angkatan Udara
            Angkatan Udara 10 april 2020 11:32
            +3
            Ya, iki trik jurnalistik liyane, judhul artikel, supaya wong bisa maca. A letter of intent dudu kontrak pungkasan. Lan asil saka rembugan mung padha setuju kanggo rembugan, uga, Saudis ora mbanting lawang, nanging wektu iki Meksiko mbanting lawang (mungkin dhewe, utawa mungkin Amerika Serikat menehi saran yen ing kasus iki kita bakal duwe kertu trump, kaya sing bakal kita tekanan ing Meksiko, iki minangka kontribusi kita). Nanging ora preduli apa sing dikandhakake sapa wae, ora ketompo carane "metu", nanging "" siji kanggo kabeh eksportir minyak. Mulane, dheweke bakal rembugan, ora bakal menyang ngendi wae. Kabeh jinis wong sing merdika lan kuwat mbanting lawang kanggo wektu iki, nalika lawang mbukak kanggo wong-wong mau lan bisa mbanting wong-wong mau, nanging bakal ana wayahe nalika kabeh ekonomi inflated bisa ambruk, lan yen kabeh kahanan surreal ing donya, yaiku pandemi, tahan maneh 6 sasi , isolasi, krisis, rega murah lenga lan mineral liyane, mula ora ana sing butuh minyak. Lan aja lali yen hegemon saiki uga ora manis, iki dudu taun 90-an. Ora ketompo carane hegemon mutusake kanggo nandur demokrasi saka nekat. 10 yuta nganggur, setengah yuta sing kena infeksi uga "slate ditutupi", 2.5 triliun "duwit" wis dicithak paling henna, wis mambu mesiu.
          2. dgonni
            dgonni 10 april 2020 12:06
            +4
            (https://ic.pics.livejournal.com/el_murid/16552936/1603267/1603267_original.jpg) kok ora dimengerteni nang kene? Ing wulan Maret, OPEC njaluk pengurangan 0.5 yuta barel. Minangka asil saka multi-pindhah memikat, Rusia bakal ngurangi produksi dening 5 kaping luwih. Yen nyatane, meh 50% ekspor.
            Nyoba ngubengi lan ngekspor luwih akeh bakal nyebabake sanksi.
            Ahli geostrategis sing apik wis nindakake pakaryane. Saiki iki wektu kanggo nguripake pasar domestik lan dikarepake.
          3. Pilat2009
            Pilat2009 10 april 2020 12:11
            +2
            Kutipan: Keong N9
            tugas utama Rusia yaiku nyelehake Amerika Serikat ing meja negosiasi lan meksa supaya bisa nyuda produksi tartamtu.

            Kepiye carane sampeyan pengin meksa dheweke?
            1. Keong N9
              Keong N9 10 april 2020 12:23
              +2
              Kepiye carane sampeyan pengin meksa dheweke?

              Ora aku sing "pengin meksa dheweke," nanging Pak Putin lan Sechin sing "pengin meksa dheweke". ninggalake persetujuan karo OPEC + ing Maret. Ketoke, dheweke nganggep ninggalake konferensi OPEC + minangka jenis HSP, cukup kanggo nyelehake AS ing "stalemate" lan meksa dheweke njagong ing meja rembugan. Kajaba iku, sampeyan ora nonton pidato pungkasan saka presiden Rusia, ngendi ngandika sing ALL pemain ing pasar lenga kudu proportionally nyuda produksi, preduli saka "alam" "rugi" amarga gulung ing dikarepake.
          4. okinawo
            okinawo 14 april 2020 11:40
            +1
            Kepemilikan dhasar saka subyek bakal nunjukake "ultimatum" kita sing ora bisa ditindakake Amerika Serikat sing lungguh ing meja negosiasi, kanggo Undhang-undhang Sherman, sing diadopsi, yen aku ora salah, ing 1870, sing dimaksudake kanggo nglindhungi konsumen Amerika, nglarang. sembarang kolusi sing ngalangi perdagangan bebas. Miturut cara, kanggo nglanggar desyatochka nyuwil.
      3. Kubus123
        Kubus123 10 april 2020 08:00
        -9
        Kutipan: Ilya-spb
        Kenging menapa boten wonten regi BBM ingkang mudun nalika regi lenga mandhap.

        Malah ing sekolah padha mulang ora kanggo mbandhingaké "anget" karo "lembut". Rega lenga mudhun ing dolar. Lan rega lenga ing rubles ora ngganti. Napa bensin dadi luwih murah ing RUBLES? Apa sampeyan mbayar rubel ing stasiun gas?
        Kutipan: Ilya-spb
        Ngurangi rega BBM minangka dhukungan sing apik kanggo ekonomi kita!

        Iku gumantung apa sing bakal diitung. Nalika bathi ekspor tiba, sampeyan kudu ngganti karo liyane. Yen ora, kabeh kabijakan sosial negara bakal ambruk. Iku bakal mokal kanggo budget. Dadi mekanisme kanggo ngimbangi fluktuasi rega ing pasar donya liwat owah-owahan ing kurs ruble wis dipilih. Lan kanthi bener: ing wektu sing padha, ekonomi ora goyangake, lan populasi sing manggon ing rubel praktis ora ngelingi badai ing pasar donya.
        1. pmkemcity
          pmkemcity 10 april 2020 09:25
          +8
          Kutipan: Cube123
          populasi sing manggon ing rubles meh ora sok dong mirsani badai ing pasar donya

      4. 210okv
        210okv 10 april 2020 08:09
        + 12
        Ngurangi rega BBM minangka dhukungan sing apik kanggo ekonomi kita! Ya, sampeyan, kancaku, revolusioner! Lawan sistem sing ora becik saiki!
        1. Kubus123
          Kubus123 10 april 2020 08:13
          -8
          Kutipan: 210 okv
          Ngurangi rega BBM minangka dhukungan sing apik kanggo ekonomi kita! Ya, sampeyan, kancaku, revolusioner! Lawan sistem sing ora becik saiki!

          Lan wong, sampeyan bakal setuju kanggo manggon ing sistem nalika Kurangé populasi ing prices lenga ing pasar donya ing dina sing padha Cut gaji utawa pensiun ing setengah? Inggih, bensin ing pom bensin bakal dadi luwih murah. Ora kaping pindho, mesthi.
          1. okinawo
            okinawo 14 april 2020 11:56
            0
            Soko sampeyan, kancaku, kacarita. Pilih salib bathuk utawa kathok cendhak. Dadi, panyusutan rubel ora ngganti rega minyak lan bensin, sing luwih murah ing dolar, lan iki apik amarga "stabilitas". Nanging pegging ruble menyang dolar bakal diduga langsung nyebabake kemiskinan, amarga upah bakal langsung mudhun (sanajan iki diragukan amarga volume impor konsumen kita).
            Inggih, kanggo wiwitan, gaji ing negara kita, alhamdulillah, ora langsung utawa ora langsung gumantung ing kurs dolar. Lan nomer loro, pitakonan iki, nalika rega produk petroleum ing rubles kudu tetep ing rubles? Kowe ngerti saka apa? Lan saka kuwi sing diadegaké ora dening pasar, nanging dening camarilla lenga. Apa sampeyan krungu yen impor bensin dilarang nganti pirang-pirang dina? Iki supaya, Gusti Allah, ora tiba ing rega, yen stabilitas bakal nerak.
            Pitakonan kanggo sampeyan. Apa sampeyan tulus mikir kaya sing sampeyan tulis?
      5. kuna
        kuna 10 april 2020 17:42
        +4
        Kutipan: Ilya-spb
        Kok ora ana mudun rega bensin nalika rega lenga mudhun

        Lan kepiye carane "Igorek" nyedhiyakake "gaji" puluhan lyam lan ... tuku "steamboat" anyar? lol
    6. wong sing nonton
      wong sing nonton 10 april 2020 08:01
      + 15
      Aku ora ngerti humor ing kabeh, mung ing 8 Maret Rosneft kita ngomong bab beboyo saka persetujuan karo OPEC +, amarga. watesan ing sumber lenga Russian entails panggantos karo lenga Amérika ing pasar. Saiki Rusia setuju kanggo mbatesi pasokan minyak, nanging saiki ujar manawa migunani. Pranyata yen dheweke ngapusi tanggal 8 Maret utawa saiki ngapusi. Yagene wong-wong sing ngapusi terus lungguh ing kursi lan pipine?
      1. Kubus123
        Kubus123 10 april 2020 08:04
        -10
        Quote: passerby acak
        Aku ora ngerti humor ing kabeh, mung ing 8 Maret Rosneft kita ngomong bab beboyo saka persetujuan karo OPEC +, amarga. watesan ing sumber lenga Russian entails panggantos karo lenga Amérika ing pasar. Saiki Rusia setuju kanggo mbatesi pasokan minyak, nanging saiki ujar manawa migunani. Pranyata yen dheweke ngapusi tanggal 8 Maret utawa saiki ngapusi. Yagene wong-wong sing ngapusi terus lungguh ing kursi lan pipine?

        Panemu Sechin lan panemu Rusia iku rada beda ngguyu
        1. Keong N9
          Keong N9 10 april 2020 08:35
          + 12
          Financial Times nulis kanthi luwih cetha apa sing bener "digayuh" Rusia:
          2,5 yuta tinimbang 1,5 yuta ing Maret: OPEC meksa Rusia nyuda produksi kanthi massal

          http://realtribune.ru/news/economics/4026?utm_source=finobzor.ru
        2. wong sing nonton
          wong sing nonton 10 april 2020 08:48
          + 11
          Kutipan: Cube123
          Quote: passerby acak
          Aku ora ngerti humor ing kabeh, mung ing 8 Maret Rosneft kita ngomong bab beboyo saka persetujuan karo OPEC +, amarga. watesan ing sumber lenga Russian entails panggantos karo lenga Amérika ing pasar. Saiki Rusia setuju kanggo mbatesi pasokan minyak, nanging saiki ujar manawa migunani. Pranyata yen dheweke ngapusi tanggal 8 Maret utawa saiki ngapusi. Yagene wong-wong sing ngapusi terus lungguh ing kursi lan pipine?

          Panemu Sechin lan panemu Rusia iku rada beda ngguyu


          Aku ora mikir sing Sechin bisa siji-handedly nggawe kaputusan kanggo mbatalake saka persetujuan, kang rampung antarane sawetara negara.
      2. kuna
        kuna 10 april 2020 17:44
        +3
        Quote: passerby acak
        Yagene wong-wong sing ngapusi terus lungguh ing kursi lan pipine?

        Amarga ... "dheweke ... ora ninggalake duweke" keprungu
      3. Silvestr
        Silvestr 10 april 2020 20:05
        +9
        Quote: passerby acak
        Pranyata yen dheweke ngapusi tanggal 8 Maret utawa saiki ngapusi. Yagene wong-wong sing ngapusi terus lungguh ing kursi lan pipine?

        padha ngapusi kabeh wektu, nanging padha lungguh, amarga kita ngrungokake goroh lan pracaya marang apa sing diomongake
  2. Avior
    Avior 10 april 2020 07:16
    +7
    Penulis nulis akeh, nanging ora ing inti
    Iki carane pers nggambarake paramèter saka kesepakatan anyar, nyatane, utamane antarane Saudis lan Rusia
    loro negara bakal ngurangi produksi dhewe dening 2,5 yuta barel saben dina saka tingkat dhasar, kang wis mutusaké kanggo njupuk 11 yuta barel saben dina. Kuota sing padha kanggo Rusia lan Arab Saudi, sing ora bisa ngluwihi nganti Juli, bakal dadi 8,5 yuta barel saben dina. Kajaba iku, Irak bakal nyuda produksi 1,06 yuta barel saben dina, Uni Emirat Arab - 720 ewu, Kuwait - 640 ewu, Kazakhstan lan Nigeria - 400 ewu barel saben. Babagan volume total pengurangan, uga ora ana kajelasan nganti pungkasan. Malah 20 yuta barel padha disebut (njupuk menyang akun bisa nuduhake ing Amerika Serikat), nanging tokoh saiki iku setengah.

    Bener, dheweke ora setuju amarga Meksiko. Dheweke kudu nyuda produksi nganti 400, nalika dheweke mung setuju 100.
    Minangka sampeyan bisa ngerti, Amerika Serikat ora langsung melu perjanjian kasebut, bisa uga kanthi ora langsung?
    1. Andobor
      Andobor 10 april 2020 07:45
      -10
      Kutipan saka Avior
      Minangka sampeyan bisa ngerti, Amerika Serikat ora langsung melu perjanjian kasebut, bisa uga kanthi ora langsung?

      Carane lan kok padha kudu melu, Kurangé populasi ing produksi ing pitakonan mranata tingkat rega, kang matèni loro shale lan beting kanggo wong-wong mau tho, - padha duwe nyuda kanthi otomatis, - pasar settles, lan Rusia lan Saudis nggawe MediaWiki, sanajan iku ora mutusaké masalah budgetary, - napsu dhuwur.
      1. Avior
        Avior 10 april 2020 07:52
        +4
        Kosok baline, perjanjian kasebut ngunggahake rega minyak
  3. partisan lawas
    partisan lawas 10 april 2020 07:17
    + 15
    Ing puncak keputusan OPEC +, kanggo kabeh wong, aku njaluk sampeyan ngunggahake rega bensin lan solar nganti 40% nganti 50%, iki mesthi bakal nambah kesejahteraan rakyat lan nyebabake karusakan moral kanggo internasional. imperialisme!!!
  4. barmaleyka
    barmaleyka 10 april 2020 07:31
    -3
    Kesepakatan OPEC + anyar ditindakake: babagan sawetara paramèter
    kapan iki?!!!!!
    Peserta ing rembugan OPEC + babagan nyuda produksi minyak, sawise sangang jam konferensi video, mutusake kanggo nerusake diskusi ing dina Jumuah, 10 April. Negara-negara gagal nggayuh persetujuan pungkasan amarga posisi Meksiko
    Rincian liyane ing RBC:
    https://www.rbc.ru/economics/10/04/2020/5e8fb4ae9a79476f9152bb07?from=from_main
  5. Sovetskiy
    Sovetskiy 10 april 2020 07:34
    +5
    Aku ora ngerti, nanging apa "menang" kanggo populasi Federasi Rusia ing persetujuan iki? Bakal bensin dadi luwih murah, lan sawise iku liyane saka prices kanggo kabeh barang, utawa bakal dollar bali kanggo 30 pe? Wong-wong padha prihatin karo pitakonan, pira regane weteng tanah kita? Apa kita kabeh duwe pemegang saham Rosneft? ngguyu
    1. Tzar
      Tzar 10 april 2020 07:52
      -2
      Kutipan saka Sovetsky
      Aku ora ngerti, nanging apa "menang" kanggo populasi Federasi Rusia ing persetujuan iki?

      Ngisi anggaran Federasi Rusia, ora?
      1. Sovetskiy
        Sovetskiy 10 april 2020 08:13
        +5
        Kutipan saka Tzar
        Ngisi anggaran Federasi Rusia, ora?

        Inggih, yen ora ana apa-apa liyane, banjur mung gumantung ing. lol ora?
        1. Evilillion
          Evilillion 10 april 2020 08:42
          -8
          Nah, yen sampeyan ora peduli babagan adol produk sampeyan, mula masalah sampeyan. Lan aku, contone, ora peduli apa rega lenga murah apik utawa ora kanggo ekonomi donya. Ing rega dhuwur, bageanku ing ekonomi iki luwih dhuwur.
          1. Sovetskiy
            Sovetskiy 10 april 2020 08:51
            +6
            Kutipan saka EvilLion
            Inggih, yen sampeyan ora peduli carane adol produk sampeyan

            Wiwit kapan lenga dadi komoditas?
            1. Evilillion
              Evilillion 10 april 2020 09:09
              -4
              Mbokmenawa saka kasunyatan sing aku manggon kene, lan dhuwit saka Advertisement saka lenga uga nandur modhal kanggo apa aku bakal nggunakake. Nanging, ketoke, angel kanggo sampeyan ngerti struktur kompleks kasebut. Sawise kabeh, padha ora menehi dhuwit ing awis.
    2. Gost2012
      Gost2012 10 april 2020 07:55
      0
      Kutipan saka Sovetsky
      Aku ora ngerti, nanging apa "menang" kanggo populasi Federasi Rusia ing persetujuan iki? Bakal bensin dadi luwih murah, lan sawise iku liyane saka prices kanggo kabeh barang, utawa bakal dollar bali kanggo 30 pe? Wong-wong padha prihatin karo pitakonan, pira regane weteng tanah kita? Apa kita kabeh duwe pemegang saham Rosneft? ngguyu

      kesepakatan minyak - Aku ora ngerti apa sing menang, ora ana apa-apa kanggo aku ...
      quarantine - kok neraka, aku ora ngerti, iku ora nyaman lan ala kanggo kula ...
      ana sing bakal ditampa ing "energi 20" - lan apa persis iki kanggo aku, aku ora apa-apa ...
      ora ketompo ngendi iku kedaden - lan sampeyan iku e..t? Aku ora, aku ora peduli ...
      dheweke bakal mabur menyang rembulan - dadi apa prestasine? apa aku entuk saka iki?

      Iku misale jek kula sing Comrade Sovetskiy bakal nampa siji-sijine kaputusan saka badan apa wae organisasi - kanggo nyedhiakke dana lan sumber daya gratis khusus kanggo Comrade Sovetskiy, lan kudu ana akeh lan liyane pancasan kuwi, amarga iki sabenere kanggo entuk manfaat saka wong ngguyu
    3. Komentar wis dibusak.
  6. nikvic46
    nikvic46 10 april 2020 07:35
    +1
    Nganti saiki para importir lenga wis menang, mesthine bisa mupakat mung sedhela, nanging bakal ana sing ora setuju babagan volume, lan mula rega lenga, ing tembe mburi, iki cara kerja pasar modal. Kolusi kuwi ora suwe.
  7. Svetlan
    Svetlan 10 april 2020 07:57
    +5
    Konspirasi kartel, sing nglawan kabeh jinis komite antimonopoli ing kabeh negara, yaiku banyu murni.
    1. Evilillion
      Evilillion 10 april 2020 08:42
      +1
      OPEC minangka kartel.
      1. Svetlan
        Svetlan 10 april 2020 11:41
        +2
        Ya, kartel. Nanging padha wedi ora karo wong-wong mau, nanging karo collusion sing.
        Ayo, yen kabeh bakery, wis sarujuk ing antarane piyambak, bakal mundhakaken rega roti wiwit sesuk. Dipuntepangaken? Iki sing dicekel panitia anti-sonopol. Kepiye lenga beda karo roti?
        1. Evilillion
          Evilillion 10 april 2020 15:06
          -1
          Contone, kasunyatan sing lack saka roti bakal manifested dhewe ing sawetara dina, lan lenga, sawetara sasi. Iki minangka pitakonan, tanpa roti, wong bakal mati. Panitia antimonopoli bisa ngalami perkara sing ora kritis kanggo kaslametan.
  8. Barabashka
    Barabashka 10 april 2020 08:48
    + 15
    Carane uga kita kabeh menang
    Kita dijaluk nyuda produksi nganti 1,5 yuta lan saiki bakal nyuda mung 10% saka 15-20 yuta !!
    Hore sobat!!!
    Rubel pancen mudhun sithik, ora ana apa-apa, nanging ing endi wae kita ngandhani kepiye Saudi nyerah
    1. Komentar wis dibusak.
  9. Ivan Kolodin
    Ivan Kolodin 10 april 2020 09:01
    +8
    Yagene penulis ora ngomong yen kita gagal rembugan, yen kita nampa kabeh sing dileksanakake ing kita lan kita bakal Cut paling? Kita bakal kepeksa nyuda nganti 2.5 yuta. (wingi aku wis nulis postingan sing dakkandhakake yen kita ora setuju 400 ewu ing wulan Maret) akibate, kita kabeh mangan kuping nalika nyopir shale menyang pojok. sing kita ora bakal mlebu apa-apa tanpa Amerika Serikat, asil kita kita setuju kanggo 25% abang ing produksi, lan tanpa Amerika Serikat, ing umum, minangka Trump wrote ing Twitter, kita iya, malah Mexico ngerti lan ninggalake. rapat kasebut .... Lan padha duwe sekitar 230000 ewu ...
    Lan kepiye carane bisa nyuda produksi, para amatir bisa uga mikir yen tunyuk wis dipateni .... Ing kasunyatan, proses teknologi sing paling rumit, ing kahanan Far North, mung minangka pukulan kanggo kabeh industri minyak ing ngendi atusan ewonan warga kerja, lan dadi dosa kanggo ndhelikake anggaran pertahanan, obat-obatan, budaya gaji polisi, Garda Nasional, lan liya-liyane .... Iku mung isin ...
    Igor Ivanovich Sechin, amarga srakah patologis, maneh pigura kabeh negara ...
    1. partisan lawas
      partisan lawas 10 april 2020 09:21
      +8
      Kaya sing diomongake Pakdhe Trump, mesthine. Iki kudu dimangerteni dening pihak sing duwe kontrak dhuwur.
    2. Marine engineer
      Marine engineer 10 april 2020 09:39
      +5
      Rega saka incompetence tansah dhuwur.
  10. Grading
    Grading 10 april 2020 09:07
    +6
    Kutipan: Keong N9
    Financial Times nulis kanthi luwih cetha apa sing bener "digayuh" Rusia:
    2,5 yuta tinimbang 1,5 yuta ing Maret: OPEC meksa Rusia nyuda produksi kanthi massal

    http://realtribune.ru/news/economics/4026?utm_source=finobzor.ru

    Iki minangka lompatan multi-cara ing rake kanggo beku kuping hi
    1. Marine engineer
      Marine engineer 10 april 2020 11:33
      + 11
      Tahap "multi-move":

      5 Maret - Rusia ngeculake tawaran kanggo nyuda produksi nganti 0,5 yuta barel saben dina lan ngrusak kesepakatan OPEC

      8 April - Rusia siyap nyuda produksi nganti 1,6 yuta barel saben dina.

      9 April - Rusia siyap nyuda produksi nganti 2,5 yuta barel saben dina.

      Umumé, aja gupuh - "profesional" kerja.
      1. Evilillion
        Evilillion 10 april 2020 15:11
        -6
        Pitakonan ora pira Rusia bakal dipotong, nanging carane akeh liyane bakal Cut. Yen wong liya nggawe konsesi gedhe, mula Rusia bisa nggawe konsesi liyane. Lan kanggo ngurangi dening 0.5 unilaterally, nuwun, nanging kok ing bumi. Salah siji kita tenggelam bebarengan utawa kita nglangi metu bebarengan. Bener, aku isih ora ngerti apa kabar kasebut, yen dheweke isih ora bisa dagang karo Meksiko.
        1. Marine engineer
          Marine engineer 10 april 2020 16:22
          +3
          Basis saka Rusia lan Saudis sarujuk kanggo ngetung pengurangan yaiku 11 yuta barel.
          Rusia nyuda saka 11,2 yuta barel saiki dadi 8,47 yuta, ilang 2,73 yuta barel.
          Arab Saudi - saka 10,150 (produksi nyata ing pungkasan Maret) nganti 8,47 padha, ilang 1,68 yuta ton.
          Persetujuan kasebut sah nganti 10 Juni, sawise kuota bakal dideleng maneh gumantung saka kahanan sing dikarepake.
          Aja kuwatir babagan Meksiko, dheweke bakal "bazar maneh".
  11. Max1995
    Max1995 10 april 2020 09:14
    +3
    Ya, bensin ora dadi luwih murah lan ora bakal luwih murah.

    Operatif. Sanalika dheweke yakin yen sampeyan ora bisa ngethok adonan dhewe, dheweke langsung mlebu perjanjian kartel "ora demokratis". Lan ora peduli karo "persaingan suci"

    Lan Amerika Serikat, minangka salah sawijining konsumen utama minyak, ora peduli. Teguran, aja nganti umpluk ing cangkeme, nanging ora perlu persetujuan, kajaba kanthi ora langsung.
    Rega bakal mudhun - bensin bakal luwih murah, ekonomi bakal maju. Eropa uga.
    Rega bakal mundhak - bathi industri minyak.

    "Ing wektu sing padha, ekonomi dhewe" - sayangé, iki kasus kanggo negara undeveloped.
    1. Gena84
      Gena84 10 april 2020 17:59
      + 17
      Kutipan: Max1995
      Ya, bensin ora dadi luwih murah lan ora bakal luwih murah.

      Bakal ora. Ibarat lenga tambah larang, bensin tambah larang. Minyak tambah murah, bensin tambah larang. Alah, oligarki ora pengin kelangan bathi amarga lenga sing murah, mula dheweke nyoba entuk bathi sing ilang saka rakyat ...
  12. ANB
    ANB 10 april 2020 09:24
    +4
    Quote: passerby acak
    Aku ora ngerti humor ing kabeh, mung ing 8 Maret Rosneft kita ngomong bab beboyo saka persetujuan karo OPEC +, amarga. watesan ing sumber lenga Russian entails panggantos karo lenga Amérika ing pasar. Saiki Rusia setuju kanggo mbatesi pasokan minyak, nanging saiki ujar manawa migunani. Pranyata yen dheweke ngapusi tanggal 8 Maret utawa saiki ngapusi. Yagene wong-wong sing ngapusi terus lungguh ing kursi lan pipine?

    Ora, ora kaya ngono. Dheweke ngapusi banjur saiki ngapusi. Lan padha lungguh ing kursi, amarga iki tugase.
  13. Cowbra
    Cowbra 10 april 2020 09:34
    -8
    mayuta-yuta ana disetel kanggo count mati rekor 12,3 yuta hit dening oilmen Saudi ing April.

    12 ora ana. Dheweke entuk 7,8 !!! Kajaba iku, 3-plus yuta barel saben dina mlebu ing negara kasebut, paningkatan kasebut direncanakake amarga nyuda konsumsi DOMESTIK.
    Ya, Amerika Serikat ora duwe niat kanggo ngethok apa-apa, pancen bener, amarga Rusia mung ora butuh persetujuan kaya ngono, kesepakatan kasebut ora bakal ditindakake - lan kita ora peduli, bakal ngilangi kita. pasar, nanging Saudis (sanajan ing rega 65 dolar padha duwe defisit budget 20%) lan kabeh slates US
  14. v.biseroff
    v.biseroff 10 april 2020 10:06
    -5
    Aku mikir topik PDB yaiku ngunggahake rega minyak ing wilayah $ 35-45, i.e. ing minimal perlu kanggo kita, kanggo ngenteni metu gelombang virus lan banjur nerusake multi-pindhah.
  15. Grading
    Grading 10 april 2020 10:42
    +2
    Ora bakal ana happy ending, iku multi-move! sedulur
  16. tukang baja
    tukang baja 10 april 2020 10:47
    +3
    Lan iku worth iku kanggo miwiti! Takdir kekuwatan, kanggo ngrampungake ultimatum lan ngilangke awake dhewe saka idu. Isin! Sawetara bisa tekan ing 2024.
  17. smaug78
    smaug78 10 april 2020 10:48
    0
    Penulis, sampeyan Kesepakatan kasebut ora rampung, maju ...
  18. 123456789
    123456789 10 april 2020 10:49
    -2
    Kutipan: Keong N9
    Dadi, tugas utama Rusia yaiku nyelehake Amerika Serikat ing meja negosiasi lan meksa supaya bisa nyuda produksi tartamtu.

    mung bisa ditindakake nalika njaga rega ing ngisor bathi produksi shale
    1. 123456789
      123456789 10 april 2020 18:55
      -3
      Apa minus kolom kaping lima klelep kanggo AS utawa dhuwit? ngguyu
  19. roket757
    roket757 10 april 2020 11:01
    0
    Kene, giliran anyar .... lan sawise iku siji liyane, banjur sabanjuré!
    Ora ana sing rampung, amarga nyatane mung diwiwiti!
  20. shonsu
    shonsu 10 april 2020 15:10
    +1
    Ahaha! .. Kesimpulan meh tembung kanggo tembung apa aku nulis ing blog K. Dvinsky. Partai ditunda, gencatan senjata kanggo kaslametane kabeh. )))
    1. Gena84
      Gena84 10 april 2020 17:53
      + 14
      Iku bakal aneh kanggo kula yen dheweke ora setuju ...
  21. garri lin
    garri lin 10 april 2020 15:11
    +1
    Ngurangi rega minyak yaiku nyuda biaya dhaptar barang sing akeh banget. Industri petrokimia minangka wilayah sing ageng. Meh kabeh barang kudu dadi luwih murah. Mung kanthi nyuda biaya transportasi. Stop kabeh donya smacking omong kosong. Sembarang nyuda biaya apik kanggo ekonomi. Ngurangi produksi iku ngrusak. Iki minangka langkah-langkah kanggo nggedhekake rega kabeh ing jagad iki kanthi artifisial.
    1. Gena84
      Gena84 10 april 2020 17:51
      + 15
      Kutipan saka garri lin
      Ngurangi produksi iku ngrusak

      Ekonom pemerintah duwe panemu sing beda babagan perkara kasebut.
      1. garri lin
        garri lin 10 april 2020 18:38
        -1
        Ekonom pamrentah fokus ing perkara sing paling konyol sing diciptakake. Ing ekonomi adhedhasar kredit. Kepiye carane bisa dipercaya wong kaya ngono? Panjaluk kabutuhan dhasar ora mudhun. Biaya wis suda. Panjaluk produk medis saya tambah akeh. Iki apik. Ing kahanan saiki, Rusia kudu fokus ing ekspor produk panganan. Nambah produksi lan nyuda biaya. Ngurangi biaya bahan bakar lan pelumas. Lan rega minyak bisa disimpen ing ngisor anggaran sajrone setahun. Iku bakal nyuwek Amerika mati. Lan ngrusak konsep OilDollar. Kahanan sing apik tenan saiki.
        1. okinawo
          okinawo 14 april 2020 12:51
          0
          Kabèh medeni yaiku sampeyan, tanpa mangu-mangu, nindakake game kasebut supaya ora bisa mbantah kanthi rinci. Nanging wong bisa njupuk iku serius.
          1. garri lin
            garri lin 15 april 2020 10:18
            0
            Kabèh medeni iku mung wong sing ora ngerti prabédan antarane ekonomi pasar lan ekonomi ngrancang adhedhasar overpricing kanggo maksimum ditrima kanggo konsumen bisa nelpon abang ing biaya produk penting game.
  22. Gena84
    Gena84 10 april 2020 17:54
    + 16
    miturut informasi media terkemuka ing donya lan reaksi pasar, acara iki cukup sukses

    Sapa sing bakal mangu-mangu. Aku tansah ngandika padha bakal setuju. Ora ana sing butuh perang minyak lan ora duwe bathi.
  23. Grading
    Grading 11 april 2020 05:48
    0
    Quote: kuna
    Kutipan saka: Parabellum
    kita duwe masalah sing padha

    Kita ora duwe masalah ... nanging kita duwe ....... panggonan saka ngendi .. sikil tuwuh recourse
    Yen kita mbuwang "urya-patriotisme" nanging sejatine:

    Ana "rout" lengkap ... saka Rusia ing "perang minyak".
    Akibaté, Federasi Rusia bakal ngurangi volume produksi minyak sing signifikan.
    Ing awal Maret, amarga srakah, dheweke pengin ngapusi kabeh wong lan ngukum perusahaan minyak serpih saka Amerika Serikat, lan saiki ... ... ...

    Miwiti posisi Rusia sadurunge "perang":
    11.3 yuta b/d - rega lenga $50-60

    Saiki:
    8.47 yuta barel saben dina, rega lenga $30 karo rebound bisa ora luwih saka $38-40, kang isih ora cukup kanggo budget.

    Asil, kaya sing diomongake ......... ing pasuryan.

    Babad pasrah:
    06.03.2020/0.3/XNUMX: Rusia nolak nyuda produksi minyak nganti XNUMX yuta b/d
    08.04.2020/1.6/XNUMX: Rusia sarujuk kanggo nyuda produksi XNUMX mb / d
    08.04.2020/2/XNUMX: Rusia sarujuk kanggo nyuda produksi XNUMX mb / d
    09.04.2020/2.5/XNUMX: Rusia setuju kanggo nyuda produksi XNUMX mb / d

    Amerika Serikat minangka pemenang sing jelas.
    Amerika wis ora melu persetujuan lan duwe tangan free.

  24. johnht
    johnht 12 april 2020 07:02
    0
    Ora ana perjanjian! Rusak pasar iki nganti lemah, ayo padha nyedeki lenga sing murah. wassat
    Negara kita mandhiri, lan kita wis biasa ngatasi kesulitan. Sawetara taun rega kasebut lan proses mbalikke bakal diwiwiti, rega mundhak lan kekurangan minyak. Ora preduli sepira lenga sing dilebokake, sampeyan ora bakal entuk seumur urip. hi
  25. okinawo
    okinawo 14 april 2020 12:47
    +1
    Kutipan saka Gost2012
    kesepakatan minyak - Aku ora ngerti apa sing menang, ora ana apa-apa kanggo aku ...
    ...
    dheweke bakal mabur menyang rembulan - dadi apa prestasine? apa aku entuk saka iki?

    Sampeyan bingung horseradish (dudu sayuran) karo wortel. Napa jenengmu Soloviev, Kiselev?