Trump mutusake mbantu Italia nglawan koronavirus

142
Trump mutusake mbantu Italia nglawan koronavirus

Amerika Serikat mutusake mbantu Italia nglawan koronavirus. Memorandum sing cocog ditandatangani dening Presiden AS Donald Trump.

Dokumen kasebut nyatakake yen Washington siyap menehi pitulung marang Italia kanggo nuduhake kepemimpinane "sanajan salah informasi saka Rusia lan China."



Nglindhungi rakyate tetep dadi prioritas, nanging ndhukung Italia sing kena koronavirus kudu nyuda dampak krisis kasebut, nyuda risiko transmisi virus maneh saka Eropa menyang AS, nalika nuduhake pimpinan AS.

- memorandum ngandika.

Miturut dokumen kasebut, sawetara menteri wis didhawuhi nindakake macem-macem langkah kanggo mbantu Italia, kalebu militer AS sing dipasang ing kana. Bantuan kudu kalebu pasokan medis, penyebaran rumah sakit lapangan lan transfer pasokan kamanungsan menyang republik.

Sekretaris Negara AS Mike Pompeo ujar sadurunge babagan tuduhan disinformasi saka Rusia lan China. Dheweke nuduh Moskow lan Beijing nyebar informasi manawa koronavirus digawe ing laboratorium AS.

Memorandum Amerika babagan bantuan kanggo Italia dikomentari dening Alexei Pushkov, Ketua Komisi Dewan Federasi babagan Kebijakan Informasi lan Interaksi karo Media.

Ing Italia, epidemi wiwit mudhun, nalika dumadakan Amerika Serikat mutusaké kanggo bantuan dheweke. Trump ora ndhelikake latar mburi politik. Miturut dheweke, iki kudu nuduhake "kepemimpinan AS"

- ngandika politisi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    142 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 25
      11 april 2020 16:15
      Aku mlumpat menyang gerbong pungkasan propaganda.
      Imam njupuk endhog nalika Paskah liwat ...
      Kepiye Stirlitz? Tembung pungkasan iku penting, sing bakal dieling-eling.
      Akibaté, sing nylametake Italia bakal dadi Amerika!
      1. +3
        11 april 2020 16:17
        Iki ora bisa dijupuk saka wong-wong mau.
        1. + 10
          11 april 2020 18:00
          Amerika, minangka tansah, ing repertoire; ing pungkasan banget karo statements banter babagan bantuan lan kekuwatan sing signifikan.
          1. +3
            12 april 2020 00:27
            Trump milih wektu sing paling pas kanggo nulung - nalika jumlah korban saka virus kasebut dhewe ngluwihi wong Italia apik
      2. +2
        11 april 2020 16:24
        Kutipan saka: Victor_B
        Aku mlumpat menyang gerbong pungkasan propaganda.
        Imam njupuk endhog nalika Paskah liwat..

        ngguyu apik Ya, saiki dheweke bakal ngidak-idak AUG menyang pesisir Italia kanggo mbantu ..))
        Kutipan saka: Victor_B
        Akibaté, sing nylametake Italia bakal dadi Amerika!


        Lan ora mung Italia, nanging ing saindenging jagad, ing kana Israel uga siyap tuku vaksin lan nyedhiyakake murah menyang Amerika Serikat, lsp.
        Hollywood wis nyiapake film lan perusahaan legal scribbling tuntutan hukum kanggo jumlah ageng marang .. Inggih, ngerti! Kabeh miturut cithakan lan ara sampeyan bakal mbuktekake sapa sing duwe topi ing sirahe .. hi
        1. +7
          11 april 2020 17:58
          Maskapai pesawat karantina saka Guam bakal lelayaran menyang pesisir Italia kanggo mbantu
      3. +4
        11 april 2020 16:26
        Kutipan saka: Victor_B
        Tembung pungkasan iku penting, sing bakal dieling-eling.

        Aku wedi yen ora ana ing kene.
        Kasep kanggo nggawe statement kaya mengkono.
        Padha kudu muni sadurungé.

        Lan saiki dheweke kudu meneng, supaya mengko bisa ujar manawa "kita wis nulungi banget wiwit wiwitan"
        1. +1
          11 april 2020 16:39
          Kutipan: Lopatov
          Kasep kanggo nggawe statement kaya mengkono.
          Padha kudu muni sadurungé.

          Ora masalah!
          Wangsulan: Bab ingkang utama iku lan ONLY iki "bener" teks kudu pour metu saka kabeh wesi, lan iki cukup nyata.
          1. +3
            11 april 2020 18:34
            Kutipan saka: Victor_B
            Kutipan: Lopatov
            Kasep kanggo nggawe statement kaya mengkono.
            Padha kudu muni sadurungé.

            Ora masalah!
            Wangsulan: Bab ingkang utama iku lan ONLY iki "bener" teks kudu pour metu saka kabeh wesi, lan iki cukup nyata.

            Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo Italia, sawise nampa topeng saka Amerika Serikat, iku kanggo ngelingi pengalaman sedih saka India, kanggo kang kasur dibuwang selimut infèksi cacar, lan mung ing kasus, mriksa kasur "kemanusiaan" kanggo ngarsane sawetara infeksi liyane sing ora dingerteni.
            1. +3
              11 april 2020 19:33
              Kutipan: Nyrobsky
              Kutipan saka: Victor_B
              Kutipan: Lopatov
              Kasep kanggo nggawe statement kaya mengkono.
              Padha kudu muni sadurungé.

              Ora masalah!
              Wangsulan: Bab ingkang utama iku lan ONLY iki "bener" teks kudu pour metu saka kabeh wesi, lan iki cukup nyata.

              Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo Italia, sawise nampa topeng saka Amerika Serikat, iku kanggo ngelingi pengalaman sedih saka India, kanggo kang kasur dibuwang selimut infèksi cacar, lan mung ing kasus, mriksa kasur "kemanusiaan" kanggo ngarsane sawetara infeksi liyane sing ora dingerteni.

              Iki bakal dadi topeng sing dicolong dening Amerika saka Prancis, ora mangu-mangu. Ing wektu sing padha, ora kabeh, nanging 10-15 persen saka dicolong, nanging PR bakal 1000-1500%.
              1. +2
                11 april 2020 20:01
                Kutipan saka: den3080
                Iki bakal dadi topeng sing dicolong dening Amerika saka Prancis, ora mangu-mangu. Ing wektu sing padha, ora kabeh, nanging 10-15 persen saka dicolong, nanging PR bakal 1000-1500%.

                Banget kepekso kanggo setuju karo sampeyan ya
              2. +1
                12 april 2020 00:54
                Iki bakal dadi topeng sing dicolong dening Amerika saka Prancis, ora mangu-mangu. Ing wektu sing padha, ora kabeh, nanging 10-15 persen saka dicolong, nanging PR bakal 1000-1500%.
                Lan topeng bakal digunakake.
            2. +1
              12 april 2020 14:16
              Aku krungu ide manawa koronavirus minangka virus entheng kanggo nutup tapel watese saben wong saka kabeh wong, sawise iku bakal bisa mbuwang virus sing luwih serius kanthi kematian sing luwih dhuwur menyang negara sing terpencil ... Mulane, asumsi sampeyan duwe papan kanggo manggon. !
        2. +4
          11 april 2020 17:15
          Kutipan: Lopatov
          "Kita wis nulungi akeh wiwit wiwitan"

          Aha. Nanging saka andhap asor padha meneng
          1. +1
            11 april 2020 21:01
            Kutipan: Lipchanin
            Kutipan: Lopatov
            "Kita wis nulungi akeh wiwit wiwitan"

            Aha. Nanging saka andhap asor padha meneng

            wong Farisi iki bisa nangani makutha
        3. -11
          11 april 2020 17:30
          Aku wedi yen ora ana ing kene. ngguyu Buktikan! Lopatov Buktikan! wassatApa dheweke pancene patah tangane? A
        4. +3
          11 april 2020 20:59
          Kutipan: Lopatov
          Kasep kanggo nggawe statement kaya mengkono.

          Saiki katon utamané lucu. ya
      4. +1
        11 april 2020 16:43
        Pedhet "penyayang" ...
      5. +8
        11 april 2020 17:14
        Kutipan saka: Victor_B
        Aku mlumpat menyang gerbong pungkasan propaganda.
        Imam njupuk endhog nalika Paskah liwat ...
        Kepiye Stirlitz? Tembung pungkasan iku penting, sing bakal dieling-eling.
        Akibaté, sing nylametake Italia bakal dadi Amerika!

        Paling apik M. Twain ngandika bab mau
      6. Komentar wis dibusak.
      7. +7
        11 april 2020 18:05
        Wektu kanggo wong Italia nyusup ing ngisor bunk ...
        American godfather teka kanggo bantuan! ngguyu
        1. +6
          11 april 2020 20:03
          Quote: Paul Siebert
          Wektu kanggo wong Italia nyusup ing ngisor bunk ...
          American godfather teka kanggo bantuan! ngguyu

          ngguyu Limang poin! Sayange yen ditambah siji ...
      8. sen
        +2
        12 april 2020 05:29
        Yen ora ana pitulungan Rusia menyang Italia, Amerika Serikat ora bakal ngangkat driji kanggo mbantu Italia.
    2. +6
      11 april 2020 16:16
      Washington siyap nulungi Italia kanggo nuduhake kepemimpinane "sanajan salah informasi saka Rusia lan China." Washington siyap nulungi Italia kanggo nuduhake kepemimpinane "sanajan salah informasi saka Rusia lan China."

      Apa tegese pimpinan ing jumlah sing kena infeksi lan korban coronovirus?
    3. +2
      11 april 2020 16:16
      Amerika Serikat mutusake mbantu Italia nglawan koronavirus.

      Lan kabeh sing ditindakake para dokter ing kana, Yankees bakal ngubungake awake dhewe.
      1. +2
        11 april 2020 16:48
        Ya, dheweke wis kaya ngono sajrone urip, sing utama yaiku supaya trompet luwih banter yen dheweke menang lan njupuk film.
      2. +3
        12 april 2020 02:26
        Ing keadilan - kabeh sing ditindakake dening Italia, Rusia, Cina, Kuba, Jerman lan uga Ukrainia
        Kutipan saka Piramidon
        Doctors, Yankees bakal ngubungake kanggo awake dhewe.
    4. +3
      11 april 2020 16:18
      Ing mratelakake panemume, iku Italia sing bakal enggal menehi bantuan kanggo Amerika Serikat lan ora kosok balene.
      Nanging ing Moskow kahanan banget nguwatirake.
      1. +1
        11 april 2020 16:22
        Dadi dheweke bakal dikirim menyang Moskow. Ora ing Italia. Wargane kudu dianggep dudu wong Eropa.
        1. +3
          11 april 2020 16:24
          Ing Moscow, kabeh iku rumit - Kapadhetan populasi ageng. Kita butuh karantina sing ketat lan suwe ... ing ibukutha.
          Aneh banget yen ing St. Petersburg ana kasus sing luwih sithik.
          1. +5
            11 april 2020 17:22
            Peter dudu pekarangan, ora kaya Moskow.
            1. 0
              11 april 2020 17:59
              Kutipan: Andrey Nikolaevich
              Peter dudu pekarangan, ora kaya Moskow.

              Lan wong luwih budaya
              1. +2
                11 april 2020 18:34
                Lan prabédan langsung katon. Kabeh saka kasunyatan sing Moscow tansah dadi lotus. Kaya ing lelucon; - cah, sampeyan wong Muscovite? - Ya. Lan apa?..)
                1. -1
                  11 april 2020 18:38
                  Snobbery saka Muscovites ngrusak. Padha tumindak kaya preman.
                  Nang endi wae padha nuduhake kaunggulan.
                  Carane ora nyoba kanggo ndhelikake, nanging mlumpat liwat
                  1. -8
                    11 april 2020 18:42
                    Native Muscovites wis suwe ana ing London, manggon ing istana. Kabeh sing saiki manggon ing Moskow 90 persen saka watesan lan anak saka wates Soviet. Plus, ,, sedulur, saka bekas republik Soviet. Peter minangka pasuryan negara. Moscow minangka titik alus dheweke.
                    1. +1
                      11 april 2020 18:44
                      Aku tenan getun sing aku ora ngunjungi St.
                      Tansah ngimpi kanggo ngunjungi 3 kutha.
                      Leningrad, Kyiv, Odessa
                  2. SSR
                    +3
                    11 april 2020 19:02
                    Kutipan: Lipchanin
                    Snobbery saka Muscovites ngrusak. Padha tumindak kaya preman.

                    Lan contone, sapa, Muscovite Sobyanin?)))
                    Mungkin Nabiulina iku Muscovite utawa VVP?
                    Aku dhewe ora tau dadi Muscovite, nanging kiriman bodho saka wong pinter sing jarring.
                    Mungkin Novak Alexander Valentinovich Muscovite?)))
                    Utawa St. Petersburg Miller?))
                    1. +1
                      11 april 2020 19:24
                      Ora kenal karo wong-wong iki. hi
                      Aku ngomong babagan Muscovites biasa sing aku dadi tentara, oh, lan dheweke ora seneng, sing aku ketemu ing lapangan kerja lan ing tingkat rumah tangga.
                      1. SSR
                        +1
                        11 april 2020 21:54
                        Kutipan: Lipchanin
                        Aku ngomong babagan Muscovites biasa sing aku dadi tentara, oh, lan dheweke ora seneng, sing aku ketemu ing lapangan kerja lan ing tingkat rumah tangga.

                        Inggih, ana rong cara, Muscovites saka kaping USSR lan saiki, iki langit lan bumi. Kanggo adhine dhokter, ing taun 88, guru nyoba kanggo ngalahake kuota kanggo Moscow, nanging waved lan milih salah siji kutha ditutup. Miturut cara, dheweke ngladeni babagan. Saarema. Tari Lezginka saiki ing KrPl (sanajan aku ngurmati tarian). Nalika aku kerja ing Mfilme, aku kaget karo jumlah "Muscovites" ing casting. Moskow minangka panci leleh negara.
                    2. +3
                      12 april 2020 00:28
                      Ora, apa sampeyan. Wong sing paling berbudaya, elit, supaya bisa ngomong, yaiku Shnurov. Pencipta lagu sing cerdas banget ("St. Petersburg). hi
              2. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            11 april 2020 19:15
            Karantina keras!?
            Dadi pemerintah melas karo dhuwit, yaiku kanggo mangan saben wong saka dhuwit "pribadi".
            Akèh-akèhé wis kelangan penghasilané.
        2. +8
          11 april 2020 16:55
          Divisi Dzerzhinsky kudu dikirim menyang Moskow
          Karantina ketat "wong lelungan" sing bali kanggo ngontrol. Apa sing durung ditindakake.
          Lan saiki wis kasep.
          1. 0
            11 april 2020 17:22
            Kutipan: Lopatov
            Karantina ketat "wong lelungan" sing bali kanggo ngontrol. Apa sing durung ditindakake.
            Lan saiki wis kasep.

            Bisa uga ngenalake kahanan darurat ing sawijining kutha
            1. 0
              11 april 2020 18:22
              Kutipan: Lipchanin
              Bisa uga nyatakake negara darurat

              Kenapa?
              Bantuan sing duwe pabrik - koran - kapal? Dheweke bakal nulungi dheweke

              Kanggo kula, obrolan babagan kahanan darurat iki ngelingake aku babagan histeria ing sekitar Plato.
              Nalika ing Internet mullions rompi nyuwek kanggo operator gedhe kena pengaruh sing dianakaké nuduhake singa saka pasar.
              1. +1
                11 april 2020 18:27
                Kutipan: Lopatov
                Bantuan sing duwe pabrik - koran - kapal?

                Ora. Tulung wong. Ora mung ing Moskow, nanging uga ing Rusia.
                Aku malah ora mikir bab pemilik iki.
                1. -1
                  11 april 2020 18:27
                  Kutipan: Lipchanin
                  Ora. bantuan wong

                  Carane?
                  1. +1
                    11 april 2020 18:33
                    Inggih, sepisanan, rezim ngasingake awake dhewe bakal dikencengake. Yen karantina ora mbantu.
                    Nutup Moscow kanggo mlebu lan metu.
                    Ora rahasia manawa virus kasebut nyebar saka Moskow.
          2. 0
            11 april 2020 19:21
            Paling ora wiwit Maret nganti quarantine kabeh wong sing teka saka Eropa lan nutup pesen kasebut, virus kasebut diimpor, nanging kepiye carane ngalangi wong-wong mau "wong apa" nalika liburan, lan saiki amarga iki .... ....... , sing pesen ora diblokir, kita lungguh tanpa dhuwit ing karantina gratis sing isin.
            Jebule #helplessanduseless, nol kon ngomong
            1. +1
              11 april 2020 19:27
              Kutipan saka Revival
              Paling ora wiwit Maret nganti quarantine kabeh pengunjung saka Eropa

              Wiwit wiwitan, sanalika langkah-langkah anti-epidemi diwiwiti ing tapel wates karo China.

              Sawise kabeh, iku SD.
              Taun Anyar Cina, turis saka China, buruh tamu saka panggonan sing padha ... Infeksi kasebut mesthi tekan Eropa. Lan potensial kanggo Eropa kanggo nyegah iki meh nol.

              Dadi ternyata dheweke mbela awake dhewe saka China, lan infeksi kasebut liwat gerbang liyane, sing ora ana alesan sing ora bisa dingerteni.
              1. 0
                11 april 2020 19:28
                Aku nulis panjelasan kanggo alesan ing komentar.
                Iki bisa dideleng saka paling ora sawetara pribadi sing kena infeksi sing teka saka kana.
      2. -3
        11 april 2020 16:29
        Kutipan saka alexmach
        Ing mratelakake panemume, iku Italia sing bakal enggal menehi bantuan kanggo Amerika Serikat lan ora kosok balene.

        Dheweke bakal njupuk getih saka dheweke, kanggo vaksin ing operator pesawat ..)))
        Kutipan saka alexmach
        Nanging ing Moskow kahanan banget nguwatirake.

        Para demonstran mlayu-mlayu lan njaluk.. Lha, buruh gastro njagong kaya tukang kayu ing hostel, lsp.
        1. 0
          11 april 2020 17:37
          Para demonstran mlayu-mlayu lan njaluk.. Lha, buruh gastro njagong kaya tukang kayu ing hostel, lsp.

          Ya, iki nang endi wae. Umpamane, aku wis ngeterke anakku menyang TK nganti sewulan, ya mung supaya ora ana sing edan. Lan ing Moskow, virus kasebut dudu guyonan, populasi sing akeh, kanthi kapadhetan dhuwur saben kothak, bangunan dhuwur.
          1. 0
            11 april 2020 18:12
            Kutipan saka alexmach
            Lan ing Moskow, virus kasebut dudu guyonan, populasi sing akeh, kanthi kapadhetan dhuwur saben kothak, bangunan dhuwur.

            Ya, sampeyan ora bakal meri wong-wong mau .. Lan ing provinsi kaya liburan, sanajan ana bebaya sing buruh shift bakal trampled bali saka Moscow lan rod wis .. Ora ana sing mriksa wong! Iki infeksi! Apa sing kudu dilakoni..
            1. 0
              11 april 2020 18:27
              Dadi sadar lan karantina mandiri
              1. 0
                11 april 2020 18:36
                Kutipan saka alexmach
                Dadi sadar lan karantina mandiri

                Ya, kita ora duwe iki ing pakulinan kita .. Wiwit jaman USSR!
                Dheweke wis slamet kabeh jinis typhus lan kolera.
              2. 0
                11 april 2020 19:24
                Eling, wenehi dhuwit, lan lungguhan kanthi sengaja ing karantina, amarga sampeyan nawakake tanpa dhuwit
                1. +1
                  11 april 2020 20:26
                  Eling, wenehi dhuwit, lan lungguhan kanthi sengaja ing karantina, amarga sampeyan nawakake tanpa dhuwit

                  Kanggo sapa iku? Pulang kerja shift? lan apa jenis buruh shift sing padha bali tanpa dhuwit?
                  1. -2
                    12 april 2020 02:36
                    Dadi ora kaya dheweke ujug-ujug mutusake bali, pamrentah dhawuh, lan bisa uga ana ing wayahe sing paling ora cocog mung tanpa dhuwit.
                    Dadi sapa sing tanggung jawab kanggo menehi ganti rugi? Ora siji dening kang kaputusan padha tanpa dhuwit? Apa sing bakal dipangan keluargane?
                    1. 0
                      12 april 2020 09:46
                      Takziah kanggo kabeh wong sing nandhang sangsara karo virus korona iki. Aku pancene ngarep-arep yen kabeh bakal terus apik kanggo aku. Nanging saben wong kudu ngurus kulawargane dhewe. Duwe kulawarga lan ora duwe bantal finansial sajrone sewulan utawa rong sasi sadurunge iku nglalu.
                      Dadi sapa sing tanggung jawab kanggo menehi ganti rugi? Ora siji dening kang kaputusan padha tanpa dhuwit?

                      Lan kenapa sampeyan ngapura kula? Kaputusan, saka kang nandhang sangsara, iku ora dijupuk saka teluk floundering. Ora saka kasunyatan sing wong nang endi wae gatel soko? Iki diadopsi amarga bebaya nyata, lan ing kasus apa wae, ing Moskow, ora ana pilihan liyane kajaba introduksi watesan saiki.
                      1. 0
                        12 april 2020 10:50
                        Iki sing mbedakake negara kasebut, nalika nggawe keputusan paksa sing angel, uga tanggung jawab kanggo dheweke.
                        Yen ora, kanthi pendekatan kasebut, mobilisasi menyang tentara uga bisa ditindakake: mobilisasi "ora saka teluk sing nggegirisi, ora amarga ana wong sing gatel, nanging amarga bebaya nyata" lan ujar ora, kenapa sampeyan kudu diwenehi panganan. lan lengen, ayo padha nindakake dhewe.
                        1. 0
                          12 april 2020 12:05
                          Maksimum sing bisa ditindakake yaiku nyedhiyakake sembako dhasar kanggo wong sing butuh.

                          Iki sing mbedakake negara kasebut, nalika nggawe keputusan paksa sing angel, uga tanggung jawab kanggo dheweke.


                          Apa maneh sing bisa dadi solusi? Singidaken sirahmu ing wedhi kaya Lukashenka lan pura-pura ora ana sing kedadeyan? Ayo sing ringkih mati dhewe, mung sing kuwat bakal tetep?
              3. 0
                12 april 2020 02:40
                Ngasingake diri ing omah sing disewa? Sampeyan kudu mbayar! Kesadaran kanggo nuduhake negara (apa sing diarani salah) ora pengin.
                Lan carane nuduhake yen, kanthi keputusan saka ndhuwur, sampeyan ora duwe dhuwit lan sampeyan diusir?
                Ngenteni jawaban yen sampeyan ora dibayar propaganda ..ist
                1. +1
                  12 april 2020 09:52
                  Ngasingake diri ing omah sing disewa?

                  Properti sing disewakake? Apa sing kita rembugan, sampeyan wis maca paling ora?
                  Lan ing provinsi-provinsi kayane preian ing provinsi-provinsi, sanajan ana bebaya yen para pekerja shift bakal diidak-idak bali saka Moskow lan rod kasebut wis ana.

                  Napa buruh shift pindhah saka Moskow menyang provinsi? Apa padha ing rod omah disewakake utawa ngarep? Aku mulih, ora ana dalan liyane, iki bisa dingerteni - lan tetep ing omah 2 minggu nganti sampeyan ngerti yen sampeyan ora lara, paling ora 10 dina, lan mbatesi komunikasi karo wong sing dikasihi, yen bisa. Mlaku-mlaku karo kulawarga ing hawa seger, nanging aja komunikasi karo wong liya.
                  Nanging sapa sing bakal nindakake iki? Saben uwong bakal menyang warung kanggo kanca-kanca, kanggo sederek. Lan sapa sing kudu disalahake kanggo iki? Inggih Putin mesthi, sapa maneh.
                  1. -1
                    12 april 2020 10:45
                    Buruh shift mulih amarga ing Moskow mandheg mbayar, amarga ora bisa kerja, mula dheweke ora bisa terus nyewa omah ing kene.
                    Dadi rod kasebut kepeksa mulih, lan iki ora bener, kekurangan dhukungan, kalebu meksa wong njupuk risiko nyebarake infeksi ing saindenging Rusia.
                    Lan kanthi becik, dheweke kudu diisolasi ing Moskow kanggo karantina, nanging sapa sing bakal ndhukung dheweke "anggaran bakal retak."
                    1. 0
                      12 april 2020 12:15
                      Lan kanthi becik, dheweke kudu diisolasi ing Moskow kanggo karantina, nanging sapa sing bakal ndhukung dheweke "anggaran bakal retak."

                      Bisa debat. Ngendi bisa ngisolasi kanthi efektif? Ora mungkin lan ora rasional kanggo nyedhiyakake kothak infèksi kanggo saben wong. Kanggo ngumpulake kabeh wong ing kutha militer - kemah perintis - sebaliknya, nggawe kahanan kanggo nyebarake virus. Sing paling penting yaiku carane ngenali "pekerja shift" kasebut. Yen sampeyan menehi apa-apa, banjur menehi sing rasional lan disengaja lan aja mung nyatakake rasa ora seneng.
                2. SSR
                  0
                  12 april 2020 10:17
                  Kutipan saka Revival
                  Ngasingake diri ing omah sing disewa? Sampeyan kudu mbayar!

                  Nyuwun pangapunten kanggo ketemu sampeyan, nanging urip iku rumit banget sing negara ora bisa menehi saben wong "jerami".
                  Aku ngerti, wong sing ora duwe omah kudu metu ing dalan lan njaluk ganti rugi kanggo omah, mabuk amarga ora duwe dhuwit kanggo minuman keras,?!
                  Aku duwe loro silihan, muga-muga nganti "pungkasan" bank bakal menehi "preian", nanging dina iki aku bakal nelpon Tinkoff, ditampilake yen pembayaran minimal 10000 lan sawise pembayaran nuduhake utang 510 rubel. saiki denda lan reputasi sing rusak.
                  Dadi apa sing kudu ditindakake? Awake dhewe kepingin kapitalisme lan demokrasi.
        2. 0
          11 april 2020 19:22
          Para demonstran? Apa sampeyan ngomong babagan sing mlaku-mlaku lan njaluk denda 15000 rubel, utawa sing njaluk terus mbayar bunga, utangan, pajak, sewa, banjur ya
    5. 0
      11 april 2020 16:18
      Hyenas tansah ngalahake singa sing mati.
    6. +4
      11 april 2020 16:18
      Ing omahe, ditata dhisik. Amerika Serikat, miturut statistik sing nggegirisi, luwih dhisik tinimbang liyane.
      1. +1
        11 april 2020 17:24
        Kutipan saka doccor18
        Ing omahe, ditata dhisik. Amerika Serikat, miturut statistik sing nggegirisi, luwih dhisik tinimbang liyane.

        Nah, wis suwe ngerti yen jubin lan jendhela tanggane tansah reged
    7. 0
      11 april 2020 16:20
      Ya, matur nuwun kanggo kita, Amerika uga bakal loman kanthi bantuan, aku kepengin weruh yen wong Italia paling ora matur nuwun kanggo iki ...
      1. 0
        11 april 2020 17:25
        Kutipan saka: svp67
        Inggih, matur nuwun kanggo kita lan Amerika kanthi bantuan loman,

        Szzzz. Wis pira kargo sing dicepit saka wong liya. Iki sing bakal diwenehi
        1. +3
          11 april 2020 17:42
          Bakal padha menehi? ora, padha ngedol kanggo liyane.
        2. 0
          11 april 2020 17:50
          Kutipan: Lipchanin
          Iki sing bakal diwenehi

          Sabanjure "Ruslan", saka kamanungsan kanggo Amerika, mung bakal dialihake ... saka "wong Amerika"
      2. +2
        11 april 2020 17:43
        Kutipan saka: svp67
        Ya, matur nuwun kanggo kita, Amerika uga bakal loman kanthi bantuan, aku kepengin weruh yen wong Italia paling ora matur nuwun kanggo iki ...


        Wong-wong bakal ujar, nanging para politisi ana ing Amerika Serikat ...
      3. +1
        11 april 2020 18:05
        Kutipan saka: svp67
        ...menarik, Italia bakal paling matur nuwun kanggo iki...

        hi , Sergey.
        Prasaja lan wong-wong sing padha disimpen, supaya padha ngomong, nanging ora ana liyane sing perlu. Yen ora, kabeh bakal tetep kaya sadurunge pandemi. Nanging "Eropa" dhewe ora bakal tetep padha sawise krisis medis lan ekonomi. Ing dina liyane aku maca artikel dening Alexander Rahr, prédhiksi akèh kanggo loro EU lan NATO. Dene Amerika kok gumun – bangsa kang madeg bosok, presidhene panyandra, wadya bala lan pengusaha maling. Inggih, punika (ugh!).
        1. -2
          11 april 2020 23:49
          Ya, kaya-kaya Italia lan Spanyol pengin nampa bantuan kanthi gratis, lan Jerman nawakake kredit. Jerman narik kabeh Eropa dhewe, mula uga nggantung parasit ing gulu.
    8. 0
      11 april 2020 16:20
      Gusti tulung! Italia minangka anggota NATO, EU. Lan ora ana sing kudu ditindakake ing kana. Dheweke bisa ngrungokake lagu saka loteng sanajan ing omah.
    9. 0
      11 april 2020 16:22
      ya mung bisa janji ora nyegat topenge wong liya
    10. +2
      11 april 2020 16:22
      Dheweke bakal nulungi awake dhewe ... nalika kahanane luwih elek tinimbang ing Italia, lan saya tambah parah ... Kasunyatan manawa dheweke nyekel awake dhewe nalika kamenangan Italia nglawan wabah kasebut uga bisa dingerteni. Taktik biasanipun mung teka ing kamenangan sing wis siyap, lan cocog kabeh prestasi kanggo awake dhewe ... Nanging, kadhangkala ... Ardennes kelakon. Nanging kok ngelingi wong-wong mau?
    11. -2
      11 april 2020 16:23
      kanggo nuduhake kepemimpinan "senadyan misinformasi Rusia lan China."

      Ora ana "kabagjaan", nanging "informasi sing salah" bakal mbantu ...
    12. +2
      11 april 2020 16:27
      Ora suwe, enggal, ONLY EKONOMI, Dhukungan FINANCIAL bakal dadi penting kanggo Italia lan akeh negara liyane ... saka ngendi wae, yen mung luwih lan kanthi istilah sing lembut !!!
      Banjur kita bakal weruh sapa sing?
      "Kandhaa kancamu sapa?"
      1. +2
        11 april 2020 17:41
        Mulane AS wis cepet-cepet duwe wektu kanggo ngilangi krim kasebut, banjur ...
        1. +1
          11 april 2020 18:30
          Hello prajurit
          Nalika sampeyan bisa, sampeyan bisa, print "bantuan", ora utamané straining .... sampeyan uga bisa nggambarake "kanca apik"! Malah bungkus ijo sing anyar dicithak ora mung kertas, amarga dituku lan didol! Mungkin kabeh ora disederhanakake, dheweke bakal nemokake cara kanggo mindhah beban iki marang wong liya, lan cocog karo kabeh kamulyan para penyelamat kanggo awake dhewe. Padha master ing iki!
          1. +2
            11 april 2020 18:44
            Wektu sing apik! hi

            Dheweke dadi master ngrampok kulit lan njupuk kabeh laurel kanggo awake dhewe ...
    13. +2
      11 april 2020 16:28
      Inggih, yen trump ngandika, banjur mesthi bakal bantuan ....... iku wektu kanggo Italia kanggo nyiapake kanggo kerugian Finlandia ... sawise kabeh, altruist, philanthropist lan jujur ​​wong minangka luh ngandika iku .. .lan yen tanpa sarkasme, kaya amers sampeyan bisa percaya yen ora bisa dirundingake ... ana akeh bukti ... aku bakal ngirim dheweke lan Angles metu saka negara lan mandheg komunikasi karo dheweke ... perlu punika sumber daya saka Federasi Rusia, Lan padha arep mbayar nganggo kertas jamban ijo .... padha pengin supaya sumber daya menehi barter gandum lan ing ... lan kertas ... uga, mung tikus mangan iku ...
      1. 0
        11 april 2020 18:36
        Nyatane, bungkus permen Amerika ijo minangka alat kanggo politik lan ekspansi, lan argumentasi ing akeh perselisihan.
        Mesthine, dheweke wis ilang bobot lan bakal terus ilang bobote, nanging nganti saiki dheweke kerja ing pirang-pirang papan. Lan sing paling penting, paus minke ora banget prihatin babagan utange .... i.e. padha ngapura dhewe, gampang lan kendel. padha dicithak, padha print lan padha bakal print, nganti wayahe ... wayahe kuwi bakal teka, iku tansah nerangake kabeh.
    14. -1
      11 april 2020 16:31
      Apa Trump uga Knight of Malta?
    15. -2
      11 april 2020 16:41
      Trump ngambang. Ing kene Federasi Rusia langsung mbantu Inggris mlarat karo emas.
      1. +2
        11 april 2020 17:00
        Kutipan saka: onix757
        Trump ngambang. Ing kene Federasi Rusia langsung mbantu Inggris mlarat karo emas.

        Ora mbantu, nanging ngedol. Iku apik tenan apa Inggris tuku. mungsuh
        1. -2
          11 april 2020 17:04
          Ora mbantu, nanging ngedol.

          Oh ya. Kayane Trump tuku topeng nganggo ventilator ing Federasi Rusia. Kayane aku tuku, nanging kayane aku tuku setengah.
          1. 0
            11 april 2020 17:11
            Kutipan saka: onix757
            Kayane aku tuku, nanging kayane aku tuku setengah.

            Ora peduli. Saiki, yen aku njupuk, ya. Dadi, kanggo bantuan apa wae saka Federasi Rusia, Yankees. Ya, lan Ruslana. Kita duwe, dheweke ora
            1. -2
              11 april 2020 17:19
              Ora peduli. Saiki, yen aku njupuk, ya.

              Dheweke ora perlu milih apa-apa, negara peripheral diajeni nalika hadiah sing ditampa dening metropolis.
              Lan ya, sampeyan ngerti pira regane emas sing didol?
              1. +1
                11 april 2020 17:22
                Kutipan saka: onix757
                Dheweke ora perlu milih apa-apa, negara peripheral diajeni nalika hadiah sing ditampa dening metropolis.

                Aku ora ngerti. Apa sampeyan nelpon bawana Rusia minangka negara periferal?
                1. +1
                  11 april 2020 17:37
                  Antartika uga minangka bawana.
                  Hak kanggo nggawe keputusan independen lan ing wektu sing padha ora ngetutake kabijakan negara liya sing duwe pengaruh ora ditemtokake dening ukuran.
                  1. -3
                    11 april 2020 17:52
                    Sampeyan njawab pitakonan sing dijaluk, lan ora ndhelikake Antartika. Aku ora sijine minus ing prinsip, mung yen iku ngenyek langsung kanggo Motherland sandi. Iki aku takon. Apa sampeyan ngina Negaraku langsung utawa liwat Antartika? Utawa iku salah pangerten?
                    1. +1
                      11 april 2020 18:10
                      Sampeyan njawab pitakonan sing dijaluk, lan ora ndhelikake Antartika. Aku ora sijine cons

                      Aku ora kelingan yen aku duwe utang marang kowe. Cons ora ngganggu kula.
                      Mung yen ngenyek langsung menyang Tanah Air

                      Nesu, hak sampeyan. Ing tanah airku, populasine mung akeh, ora ana sing ora duwe omah, mlarat, keluwen, lan sing paling penting, ana kapercayan ing mangsa ngarep. Tanah kelairanmu minangka antipode lengkap kanggo tanah airku, mula kita duwe tanah air sing beda.
      2. +1
        11 april 2020 20:47
        Kutipan saka: onix757
        Trump ngambang. Ing kene Federasi Rusia langsung mbantu Inggris mlarat karo emas.
        Nah, kepiye carane mbantu? Sadean.!!! Lan sadean kanggo mina, kang sterling!!! Kajaba iku, dheweke ngedol apa sing ora kita butuhake lan ora tuku maneh saka tambang. Tambang kasebut, uga ana ing wilayah kita !!! Tambang kasebut dibayar kanthi rubel, lan "Inggris miskin" didol kanthi mata uang sing angel. Sampeyan mbokmenawa ndeleng prabédan ing kurs ing ruble lan pound? Dadi ya, surplus iki luwih nguntungake kanggo didol! Emas minangka komoditas kaya papan edged, kertas jamban, mesin penggilingan lan dhaptar terus, mula kenapa ora ngedol komoditas kasebut? Aku ngerti yen sampeyan kobong saka "kasenengan" kanggo nggawe "topik" ing topik iki, nanging "kasenengan" Panjenengan, ayo ngomong, iku piye wae unconvincing.
    16. Ham
      0
      11 april 2020 16:50
      Ketoke cukup topeng medis wis dirampok ing saindenging jagad, sampeyan bisa uga nuduhake dhuwit karo wong Italia ...
    17. 0
      11 april 2020 16:56
      Kelangan. Kanthi tambah kurang saka 500 wong saben dina, kita duwe gelombang nesu kanggo bantuan Italia lan Amerika Serikat. Ruslan ngirim bantuan saka China, kanthi tambah meh 2 sing kena infeksi saben dina ing omah. Dheweke ujar yen AS wis tekan dataran tinggi. Wiwit 30 April, rata-rata XNUMX ewu sing kena infeksi saben dina. Negara, kaya biasane, tumindak minangka penyelamat manungsa. Kita ora bisa ngatasi kahanan, mula kita kudu mimpin. Nanging kepiye pembayar pajak Amerika bakal njupuk kabeh iki?
    18. 0
      11 april 2020 16:57
      Kepiye carane dheweke bakal nulungi?
      1. 0
        11 april 2020 17:04
        Kutipan saka Mylenef
        Kepiye carane dheweke bakal nulungi?

        Kanthi tembung apik lan bedhil. Aku mikir
    19. +2
      11 april 2020 17:02
      Amerika Serikat, pimpinan koronavirus, mesthi bakal ndhukung Italia ing perang nglawan koronavirus - sawise rampung ing Italia keprungu
    20. -1
      11 april 2020 17:04
      Inggih, iku soko kanggo ngomong mengko iku ora Rusia nyumbang kanggo nuduhake bantuan, nanging padha))) padha bakal bantuan piyambak ing timah piyambak, apa mengkono! lan sing paling Jahwéh ing Italia kanggo bantuan ngendi Rusia mbantu ora ing Spanyol ngendi ora kurang, nanging ora ana Rusia ana, padha ngandika kita bakal bantuan ana, kita kudu ngendi Rusia ngandika mengko iku kita Amerika sing kabeh mbantu!
    21. 0
      11 april 2020 17:07
      Aku elinga comrades Amérika ora dangu ngandika bab "Rencana Marshal 2.0"; Sing, ditokake saka silihan sing mung bisa ngginakaken ing SGA, suap sakteruse saka elit; sing bakal nyebabake ekonomi Amerika diwiwiti maneh.

      Dadi, wong sing pertama ngerti lan sing pertama muter flywheel ekonomi bakal skim krim; menehi bantuan kanggo dhuwit

      Yen SGA sukses dhisik; Aku ora bakal nerangake, yen sampeyan bakal downvote tanpa dewa :)
      1. -6
        11 april 2020 17:17
        Wis rampung, aja ngomong apa-apa. Lan sawise kabeh, Amerika bakal metu ing ireng, carane ngombe. Alasan kita sinau saka wong-wong mau lan sinau.
        1. 0
          11 april 2020 17:20
          Kutipan: AS Ivanov.
          Wis rampung, aja ngomong apa-apa. Lan sawise kabeh, Amerika bakal metu ing ireng, carane ngombe. Alasan kita sinau saka wong-wong mau lan sinau.

          dudu kasunyatan :)

          Ing kertas, kabeh rencana muluk-muluk, nanging ing laku ora kabeh; nanging siji kudu ngerti yen banjur hegemon bakal dadi, bener, hegemon.
          dheweke mung kudu ngremukake Eropa kanggo awake dhewe, pasar sing dikembangake 400 yuta kanthi teknologi, iki ora kanggo sampeyan.
    22. 0
      11 april 2020 17:08
      Ai wis rampung. AS ana ing repertoar kanggo mlumpat menyang masalah sing wis ditanggulangi supaya bisa nyatakake dheweke minangka pemenang. Dorong kertas ijo sing anyar dicithak. Ing kredit. Lan nyolong luwih sithik: lenga, topeng, sumur, utawa apa wae sing ana ing kono. A negara hucksters, spekulator lan gopniks outright.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        11 april 2020 17:15
        Dadi opo?! 5 taun dheweke bakal nyritakake babagan zombie, lan bakal njupuk sawetara film lan serial; Sing utama dudu apa sing bener, nanging apa sing dipikirake wong.
        Lan apa sing dikira, paman sing pinter bakal mutusake ing dalan
        1. +1
          11 april 2020 17:25
          Meh 2 taun wis liwati wiwit pungkasan Perang Donya II. Nanging umume wong Amerika, lan uga sawetara wong Eropa, saiki mikir yen Amerika Serikat lan sekutu menang perang iki. USSR dadi ... mbantu sethitik ing ngarep wétan. Plus kursi terry Russophobia. Lan saiki, ing taun mengeti 75th saka kamenangan, Eropah wis distancing dhewe, sawetara wong ndeleng liwat pandelengan, lan utamané sregep nindakake mars saka pasukan SS. Mung kothak TV proyek lan media.
          1. 0
            11 april 2020 17:33
            Lha, aku ngomong opo?!

            Sampeyan duwe massively, ing sawetara sumber padha marang bab sing padha; Contone, contone, Stalin minangka ghoul (aku pancene nganggep dheweke kaya ngono) mateni dhewe, nanging Hitler ora ndemek dhewe (dheweke isih ndemek goroh, saka 200k nganti 300k dheweke bosok ing macem-macem dispensaries, nanging aku umume meneng. bab wong Yahudi lan liya-liyane). Nanging sampeyan lali kanggo sebutno kasunyatan iki lan mung ngomong bab Teror Abang. Utawa apa liyane menarik ing Amerika ana kuwi kesehatan camp Manzanar lan kaya, akeh saka babu mbangun "golden gapura" lan kamulyan liyane New York; Ana uga Franco, Vichy, Pilsudski, lsp. lan liya-liyane. Ana ghouls ibu ora kuwatir pira iku
          2. 0
            11 april 2020 18:11
            Aku uga langsung duwe asosiasi karo "front kapindho". Saiki Amerika Serikat kudu duwe wektu kanggo dadi salah sawijining sing melu kamenangan, banjur bakal nggawe awake dhewe "pemenang utama" - dudu sing sepisanan. Mung ana siji pitakonan: apa padha duwe, lan wektu iki bisa kanggo mlebu swarga ing punuk wong liya?
            1. 0
              11 april 2020 18:26
              apa padha duwe, lan wektu iki bakal bisa kanggo mlebu swarga ing punuk wong liya?

              Pitakonan kasebut pancen menarik. Sampeyan bisa nganggep akeh, nanging miturut pendapatku, saiki Amerika Serikat ora ana ing posisi sing padha sadurunge Perang Dunia 1 utawa 2. Dheweke dhewe saiki wis kekacoan lengkap: rumah sakit wis rame, ora bisa ngatasi, peti mati wis ana ing baris produksi. Lan pirang-pirang kasus sing durung dianggep nalika wong tanpa asuransi lan dheweke mung menehi saran supaya diobati karo parasetamol, lan dheweke tiba-tiba mati?
              Sing ala yaiku iki minangka negara gedhe kanthi tentara gedhe, senjata nuklir lan persentasi senjata api paling gedhe ing tangan. Yen ana sing ambruk ana ... ana ... operator pesawat ora bakal nulungi, mesthine, nanging bisa mecah kayu bakar oh banget.
              1. 0
                11 april 2020 18:47
                Pitakonan dudu apa sing kedadeyan karo dheweke utawa apa sing bisa ditindakake, nanging apa dheweke bakal diidini nindakake maneh?
                1. 0
                  11 april 2020 19:09
                  Dadi nyambung. Delengen, dheweke wis ngusulake kanggo ngetokake surat marque kanggo nglawan China. Apa dheweke ora wedi yen dheweke bakal nyelehake kesaksian kasebut ing papan sing jambon? 100% padha ora mikir babagan - Amerika ndhuwur kabeh. KABEH. Banjur otak ora mikir. Ing Amerika Serikat, kabeh wis subordinated kanggo dipatèni saingan dening kabeh cara kasedhiya. Dheweke ora duwe rencana kerjasama, mung karusakan lan rampokan.
                  Kayane wektu iki Amerika Serikat bakal kalah lan ora entuk bathi. Donya wis akeh owah-owahan, pola pikir Amerika ora.
                  1. 0
                    11 april 2020 19:10
                    Kutipan saka Wedmak
                    Kayane wektu iki Amerika Serikat bakal kalah lan ora entuk bathi.

                    Aku pengin pracaya ...
    23. 0
      11 april 2020 17:21
      bantuin diri dulu... am
    24. +3
      11 april 2020 17:38
      Dokumen kasebut nyatakake yen Washington siyap menehi pitulung marang Italia kanggo nuduhake kepemimpinane "sanajan salah informasi saka Rusia lan China."


      Aja pipis metu, nanging asil katon kanggo anti-pemimpin AS ...
      1. +1
        11 april 2020 18:40
        Kutipan saka cniza
        asil katon kanggo anti-pemimpin AS ...

        malah mungkin banget ... padha wedi ngomong langsung ing pasuryan / nerangake!
        1. +2
          11 april 2020 18:46
          Angka minangka barang sing wangkal lan adoh saka pungkasan ...
          1. +1
            11 april 2020 18:51
            Infeksi ora dikalahake lan terus ngubengi planet! Ing sawetara negara, dheweke duwe modal super lan bakal njupuk "norma"!
            1. +2
              11 april 2020 20:53
              Bener, dheweke bakal entuk panen tartamtu, ora preduli saka negara lan posisi ...
    25. +1
      11 april 2020 17:58
      bantuan kanggo Italia, kalebu militèr AS dipasang ing kono.

      Inggih, ya, ngirim topeng menyang Amerika (!) Bases lan bengok-bengok yen dheweke nulungi Italia pancen apik! Dheweke lan Kim Jong-un mbantu kanthi ngevakuasi kru Roosevelt menyang resort.
    26. 0
      11 april 2020 17:58
      Alokasi 100 yuta seminggu kepungkur, malah telat
    27. 0
      11 april 2020 18:01
      Saiki seri kasebut bakal miwiti syuting babagan carane mbantu koronavirus.
      Iku tega sing Jack Bauer wis thukul lawas lan pindhah menyang Présidhèn, brutalitas wis ilang.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. 0
          11 april 2020 18:12
          Quote: Rambam
          Dadi Rusia wis nggawe syuting seri kasebut, diputer ing kabeh saluran, dikirim kanthi pesawat ing dina kasebut, banjur nonton pawai kanggo 600 km sajrone seminggu. Galivud lagi ngaso.

          Ya, sayangé, aku durung weruh, sanajan mung ana remake saka acara TV populer.
          Ya, aku ora bisa ngelingi kajaba Shit lan pedhang lan 17 wayahe musim semi, Tass duwe wewenang kanggo ngumumake perkara sing padha.
    28. 0
      11 april 2020 18:09
      Wong kudu mikir lan golek cara kanggo nglawan penyakit kasebut, lan trik kasebut mung nutup jendela lan munafik.
    29. 0
      11 april 2020 18:28
      Nah, carane mbantu? Saiki dheweke bakal ngrembug babagan seminggu, banjur ngirim kapal sing bakal berlayar seminggu maneh lan nggawa kertas jamban. Ayo padha nulungi awake dhewe, Amerika Serikat minangka infeksi utama ing jagad iki.
    30. 0
      11 april 2020 18:43
      Lan padha uga ngguyu ing est-o-o-ons. Utawa Trump uga wong Estonia? ngguyu
    31. Ham
      0
      11 april 2020 19:13
      Ana paribasan Rusia sing apik:
      Dear testicle kanggo dina Kristus!
      lan ora kanggo analisis tutup ...
    32. 0
      11 april 2020 19:37
      bebarengan nduduhake kepemimpinan Amerika Serikat


      Ora ing wektu sing padha, nanging mung kanggo kepentingan.

      Nalika Italia mbutuhake pitulungan, ing Amerika Serikat ora ana siji-sijia sing kesusu nulungi, nanging bareng weruh yen Rusia ngirim dokter militer menyang Italia, dheweke uga mutusake kanggo nyamar dadi dermawan, supaya mengko maneh bakal ngaku yen iku. Amerika Serikat sing ngalahake kabeh wong lan kabeh.
    33. 0
      11 april 2020 20:03
      Kangge, ewonan wong Amerika dikubur kanthi tenang ing kuburan massal ing sawijining pulo cedhak New York.
      1. -1
        11 april 2020 20:19
        ,,, pentas omong kosong ora
    34. +1
      11 april 2020 20:13
      Teknik sing padha karo negara-negara sing digunakake ing perang donya - ngenteni nganti wong liya ngeculake, lan muncul ing pungkasane - kaya kita menang kabeh wong ing kene.
    35. 0
      11 april 2020 20:48
      Inggih, ing gaya amers, fly nanging punuk. Kanggo kabeh sing siap teka lan mimpin, sing utama yaiku bengok-bengok kanthi luwih banter.
    36. 0
      11 april 2020 21:13
      Kasep, sepur wis mangkat))
      Road sendok kanggo nedha bengi.
      1. -1
        12 april 2020 08:18
        Amerika percaya yen wektune wis teka saiki !!! Kaya ing perang karo Hitler ..... Dheweke ngenteni nganti pungkasan, banjur bam !!!! Pemenang! Ayo bareng-bareng bareng-bareng, dolar wis dadi mata uang donya lan liya-liyane. Lan wektu iki bakal padha. Kita ora ngerti carane mbela kaluwihan kita kanthi bener.
    37. 0
      11 april 2020 21:23
      Ora preduli sapa sing diarani Juruwilujeng. Sing utama yaiku para narapidana ngonfirmasi hak duwe kebon anggur lan vila ing Italia.
    38. +1
      11 april 2020 21:34
      Asil kasebut cukup bisa ditebak. Minangka Rabinovich ngandika ing lelucon lawas: "Kabeh ana ing taek, aku mung putih!" Inggih, sanksi Rusia, minangka culprit saka EVERYTHING ................
    39. Komentar wis dibusak.
    40. -1
      12 april 2020 08:14
      Sing paling menarik yaiku tumindak AS iki bakal dibuwang, digedhekake dening media internasional minangka bantuan saka ndhuwur, lan minangka asil, kabeh wong bakal nganggep yen ora kanggo AS, Italia bakal mati saka virus! Lan Rusia ing Italia mung nambah bahan bakar kanggo geni lan mapan mata-mata.
    41. +1
      12 april 2020 09:14
      Kaping pisanan, wong Amerika kudu ngatasi epidemi ing Amerika Serikat, ing ngendi ambruk es dikubur ing parit klompok ing New York. Dheweke ora bisa nulungi awake dhewe, nanging ujar manawa dheweke bakal nulungi wong liya? Troubadour overestimates kemampuan AS lan ngremehake kemampuan virus Bill Gates lan Cabalist. VIRUS ITU DIBUAT MANUNGSA, lan kabeh wong meneng babagan iki !!! SAPA ING DUNIA IKI NDUWE BIOLABARATORY SAWONG ndonya lan kanggo apa? Troubadour bisa nulungi yen dheweke nutup kabeh AS BIOLABARATIES van wates AS!
      1. -1
        12 april 2020 09:28
        Cukup game WONG dudu sapi lan ndeleng lan ngerti. Kita kudu ngomong sing BENER. BILL GATES PARASITE TURUN 6-7 PABRIK VAKSIN lan saiki dadi pabrikan vaksin paling gedhe ing donya, manungsa iku parasit ing hakekate, siji WINDOWS (sing Steve Jobs sadar) nggawe eksistensi Microsoft parasit lan mnopol nggedhekake bobote jagad. , saiki dheweke nampa bobot donya ing vaksin parasit ego lan plus microchip sing kudu konfirmasi sing nampa vaksin Bill Gates.
        Dina iki lyudi mati kaya tikus lan THREADS ONE WARTAWAN ORA DUWE DUWE MENEH LAN ORA BERITA BENER, KARENA MANEH KOWE MENENG DUNYA.
        Iki uga penting kanggo ADMIN IN !!!
    42. -1
      12 april 2020 19:04
      Kutipan: Wolf
      Cukup game WONG dudu sapi lan ndeleng lan ngerti. Kita kudu ngomong sing BENER. BILL GATES PARASITE TURUN 6-7 PABRIK VAKSIN lan saiki dadi pabrikan vaksin paling gedhe ing donya, manungsa iku parasit ing hakekate, siji WINDOWS (sing Steve Jobs sadar) nggawe eksistensi Microsoft parasit lan mnopol nggedhekake bobote jagad. , saiki dheweke nampa bobot donya ing vaksin parasit ego lan plus microchip sing kudu konfirmasi sing nampa vaksin Bill Gates.
      Dina iki lyudi mati kaya tikus lan THREADS ONE WARTAWAN ORA DUWE DUWE MENEH LAN ORA BERITA BENER, KARENA MANEH KOWE MENENG DUNYA.
      Iki uga penting kanggo ADMIN IN !!!

      liwat penerjemah apa sampeyan nindakake iki - melek?
    43. 0
      16 april 2020 00:28
      isih pengin nggawa covid

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"