IMF ujar manawa bakal nggawe urip luwih gampang kanggo negara paling miskin ing donya

47

Komite Eksekutif Dana Moneter Internasional nyetujoni keputusan babagan ngilangi kewajiban utang, sing nduwe 25 negara paling miskin ing donya. Dana kanggo iki bakal dijupuk saka Dana kanggo ngemot lan ngilangi akibat saka bencana (CCRT).

Pernyataan iki digawe dening Kristalina Georgieva, sing nyekel posisi Direktur Ngatur IMF.



Dheweke njlentrehake kanggo tujuan apa bantuan kasebut bakal diarahake. IMF nyedhiyakake dana kanggo negara-negara miskin supaya bisa nggunakake dana kasebut kanggo mbayar utang IMF sajrone nem wulan pisanan, lan nggunakake dhuwit sing dibebasake kanggo medis darurat lan langkah-langkah liyane sing nylametake nyawa. Pembayaran saka IMF iki bakal mbantu nglawan pandemik COVID-19.

Georgieva ujar manawa CCRT saiki duwe $ 500 yuta sing bisa digunakake kanggo keuntungan. Jumlah iki kalebu kontribusi sing dijanjekake dening sawetara negara sing luwih sugih. Khususé, Inggris bakal nyumbang $185 yuta lan Jepang $100 yuta. Kajaba iku, dana bakal teka saka China, Walanda lan negara liya.

25 negara paling miskin sing nampa relief utang kalebu sawetara negara Afrika, uga Afghanistan, Yaman lan Tajikistan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    47 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      April 14 2020
      Apa sampeyan ora bisa menehi istirahat kredit?
      1. + 10
        April 14 2020
        Dheweke njlentrehake kanggo tujuan apa bantuan kasebut bakal diarahake. IMF nyedhiyakake hibah kanggo negara paling miskin, supaya padha bisa nggunakake dana iki kanggo mbayar utang saka IMF ing nem sasi pisanan, lan dhuwit sing dibebasake kanggo digunakake kanggo medis darurat sing penting lan langkah-langkah liyane. Pembayaran saka IMF iki bakal mbantu nglawan pandemik COVID-19.

        Banjur ing negara-negara sing duwe utang IMF (nimbang AS) bakal dadi luwih elek.
        Lan sing paling sedhih yaiku IMF (jumlah globalis AS) miturut hasil apik nekad munggah menyang Tajikistan!
        Yaiku.
        Ing antarane 25 negara paling miskin sing nampa dana bantuan utang yaiku sawetara negara Afrika, uga Afghanistan, Yaman lan Tajikistan.
        1. +4
          April 14 2020
          Kutipan: Tatyana
          Banjur ing negara-negara sing duwe utang IMF (nimbang AS) bakal dadi luwih elek.

          "Asu ajag melas marang kuda, ninggalake buntut lan mane."
          1. 0
            April 14 2020
            185 mil. nyumbang dening UK.
            Dheweke ngrampok setengah saka jagad nganti pirang-pirang abad, dheweke kudu nyumbang paling ora 185 milyar.
            1. 0
              April 14 2020
              Kutipan: Blacksmith 55
              Dheweke ngrampok setengah saka jagad nganti pirang-pirang abad, dheweke kudu nyumbang paling ora 185 milyar.

              Ya, isih terus.
      2. 0
        April 14 2020
        Dill, kaya aku ngerti, ora kalebu ing dhaptar iki. Ora ana paedahe.
        1. +1
          April 14 2020
          Kutipan saka 4ekist
          Dill, kaya aku ngerti, ora kalebu ing dhaptar iki. Ora ana paedahe.

          Yak bisa! Eropa OK!

        2. +1
          April 14 2020
          Kutipan saka 4ekist
          Dill, kaya aku ngerti, ora kalebu ing dhaptar iki. Ora ana paedahe.

          Kanggo entuk keuntungan, sampeyan kudu dilat boots saka pemilik kanggo wektu sing suwe, awan lan wengi.
          1. 0
            April 14 2020
            Kutipan saka tihonmarine
            Kutipan saka 4ekist
            Dill, kaya aku ngerti, ora kalebu ing dhaptar iki. Ora ana paedahe.

            Kanggo entuk keuntungan, sampeyan kudu dilat boots saka pemilik kanggo wektu sing suwe, awan lan wengi.

            Ya wis ora kaya ngono maneh. Ukrainians wis dawa didilat boots kanggo banget driji sikil master kanggo bendarane ing luar negeri.
            Saiki IMF (Washington) wis nuntut saka Ukraina kanggo ngedol tanah pribumi ing sangisore sikil Ukrainia marang pemilik manca!
            1. 0
              April 14 2020
              Kutipan: Tatyana
              Ya wis ora kaya ngono maneh. Ukrainians wis dawa didilat boots kanggo banget driji sikil master kanggo bendarane ing luar negeri.

              Ing kene sampeyan salah. Ing sawetara panggonan padha didilat nganti 1654, lan ing sawetara panggonan nganti 1939, ana skills apik, banjur padha lali, pengalaman wis ilang. Saiki katrampilan lan pengalaman wis wiwit pulih, nanging isih adoh. Dadi gendéra ana ing tangane, ayo padha nyoba. Kaya sing dikandhakake, "Yen sampeyan nandhang sangsara suwe, ana sing bakal ditindakake."
        3. 0
          April 14 2020
          Kutipan saka 4ekist
          Dill, kaya aku ngerti, ora kalebu ing dhaptar iki. Ora ana paedahe.

          Dill bisa uga wis ngirim aplikasi luwih dhisik tinimbang jadwal, sanajan sadurunge coronavirus -
          "Madame Georgieva! Yaman, Tajikistan lan Afghanistan duwe paling sethithik tanah, nanging kita duwe anak yatim piatu lan wong miskin, lan kita ora duwe padha. Wong Ukraina, kabeh warisan leluhur lan sumpah saka "penjajah" saka Moscow kanggo 25 taun, squandered, ngalahaken karo brow lan pitados ing sih-rahmat karo andhap asor lan "gedhe-daya bangga" siap kanggo nampa minangka hadiah kabeh bantuan saka 500 yuta dolar, disinterestedly lan irrevocably! "Ze" Panjenengan!
        4. 0
          April 14 2020
          Kutipan saka 4ekist
          Dill, kaya aku ngerti, ora kalebu ing dhaptar iki. Ora ana paedahe.

          Liwat perusahaan padha nindakake chacha liwat irung Cherry plum .... Aku nangis saka Ukraina lan ngguyu saka padharan.
      3. 0
        April 14 2020
        Kutipan saka Voletsky
        Apa sampeyan ora bisa menehi istirahat kredit?

        IMF menehi dana, yaiku, menehi dhuwit, sing langsung pengin dicopot kanggo mbayar utang menyang IMF. Iki rada aneh, amarga apa sing ngalangi sampeyan mung ngilangi utang negara-negara sing paling miskin, nganggep iki minangka bantuan kanggo nglawan koronavirus? Mbok menawa prosedur padha duwe kuwi, accounting. Lan dheweke uga wedi yen kabeh wong bakal cepet-cepet nulis. Lan efek PR ora bakal padha.

        Nanging muni luwih apik tinimbang sing akrab:

        "liburan entuk manfaat" ... kanggo UKM ... saka industri sing paling angel ... lan sing nyuda penghasilan 30% dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur (nggawa sertifikat, lsp., nanging tetep ing omah ... yen ora, kita bakal nggoleki .. .) lan ing Maret 2020, sawetara penghasilan wong suda, amarga ambruk ing wulan April (kafe, penata rambut, tukang cuci garing, laundry ...), nanging pajak ing April 2020 (kanggo Maret) sampeyan kudu mbayar kanthi lengkap! lan kanggo taun pungkasan ing lengkap!
        Lan sawetara dina sabanjure, laporan ing ticker saluran warta - preian kredit diwenehake kanggo 40 ewu peminjam ...
        KAPAN kowe nglakoni??? adhedhasar "referensi" apa??? liwat periode apa dibandhingake karo apa?
        TAPI ... kabeh kudu dibalekake, kanthi% kanggo preian sing diwenehake, AJA lali !!!

        IMF katon luwih apik ing comparison iki, ing tampilan unenlightened sandi.
        Koreksi aku yen aku salah.
      4. -1
        April 14 2020
        Sing paling apik sing bisa ditindakake IMF kanggo negara-negara paling miskin ing donya yaiku ora ana maneh. Donya bakal ambegan lega.
    2. + 10
      April 14 2020
      IMF ujar manawa bakal nggawe urip luwih gampang kanggo negara paling miskin ing donya

      Lan dorong wong-wong mau dadi budak seumur hidup menyang Zaman Batu
      1. +3
        April 14 2020
        padha wis nindakake iku, nganti kita nyabrang Rubicon lan revolusi industri liyane karo automation mburi-kanggo-mburi kedaden; "donya" mbutuhake tenaga kerja sing murah lan ora duwe pendidikan, uga pasar kanggo produk
        1. +2
          April 14 2020
          "donya" butuh tenaga kerja sing murah lan ora duwe pendidikan,

          Iku bener. Mung totohan ing ireng lan Muslim ora materialize. Dheweke ora bakal bisa lan putih ora bakal diganti.
          1. -1
            April 14 2020
            iya kan?! kabeh wong iki ngungsi negarane menyang panggonan kang urip luwih apik; ana padha bisa dadi gasters lan tuku produk, lan kontingen isih dadi radicalized lan nggawe malah luwih masalah kanggo negara, lan nggawe hotbed saka tension kanggo tanggi.
            1. +4
              April 14 2020
              Bubar, dheweke tuku produk kanggo entuk manfaat, tanpa ngasilake apa-apa dhewe. Kanthi sukses sing padha bakal bisa nyebarake dhuwit menyang populasi pribumi.
              1. +3
                April 14 2020
                tunjangan saka negara - bathi saka perusahaan transnasional; + ana macem-macem aspek, mung yen sampeyan takon sapa sing lunga menyang ngendi, rantai sing menarik muncul ing kana - kanibalistik, nanging menarik banget.

                sing paling menarik yaiku perusahaan multinasional ora nindakake apa-apa, mung apik; nanging padha nggunakake layanan saka karakter beda sing mung tumindak ala lan kontribusi kanggo pembangunan.
                1. +1
                  April 14 2020
                  Yen sampeyan nyelidiki kegiatan perusahaan transnasional sing apik, uga bakal akeh kanibalisme sing menarik.
          2. +4
            April 14 2020
            Quote: Pereira
            Dheweke ora bakal bisa lan putih ora bakal diganti.

            guyon. Rada adoh saka topik, nanging cedhak.
            1. +3
              April 14 2020
              Kajaba pembayaran piecework - kanggo bricks dikirim. Banjur dadi metu, wong Yahudi bali-bali gratis paling dina.
              Nanging guyon apik tenan. Iki bener. Iku luwih apik kanggo ketegangan sethitik, banjur ngapusi mudhun ing suket. Sing bakal daklakoni.
              1. -2
                April 14 2020
                Quote: Pereira
                Kajaba pembayaran piecework - kanggo bricks dikirim.

                Kaya sing kedadeyan ing robot kasebut.
                Guru wanita menehi pitunjuk marang aku, ora ana aplikasi, aku lungguh njupuk irung ngguyu , nggawa potongan 20 bata menyang tukang batu. Ana mobil cedhak. Aku ngomong yen luwih gampang nggawa dheweke nganggo mobil, nanging dheweke nolak.
                Iku perlu kanggo nyandhang 150 meter.
                Aku wiwit nganggo. Dheweke njupuk bata siji lan digawa. Digawa, lungguh lan ngrokok karo tukang batu. Bali menyang bengkel. Obrolan karo wong lanang ing kana. Banjur njupuk bata siji lan digawa menyang tukang batu. Nalika dheweke weruh iki, ing wiwitan dheweke kaget, banjur mabur kanthi pratelan kenapa aku nggawa bata sithik.
                Nalika ditakoni ing ngendi persise pirang-pirang bata sing kudu dakanggo, dheweke ora nemokake jawaban.
                Aku nganggo bata persis nganti nedha bengi ngguyu
          3. -1
            April 14 2020
            Dadi ana Rusia. Ora suwe, kanggo sawetara sereal, kaya sing diomongake dening imam, kita bakal kerja kanggo sedekah.
            1. -1
              April 14 2020
              Pop yakin banget. Ketoke dheweke ngerti soko.
              1. 0
                April 14 2020
                pasang imam iki ing cagak kanggo pasar bosok. kandel raine. Aku weruh pagelaran iki, dina godhok kanggo uap.
      2. +1
        April 14 2020
        Kutipan: Lipchanin
        Lan dorong wong-wong mau dadi budak seumur hidup menyang Zaman Batu

        Asu ajag dadi pangon wedhus.
    3. +7
      April 14 2020
      IMF nyedhiyakake dana kanggo negara-negara miskin supaya bisa nggunakake dana kasebut kanggo mbayar utang IMF sajrone nem wulan pisanan, lan nggunakake dhuwit sing dibebasake kanggo medis darurat lan langkah-langkah liyane sing nylametake nyawa.

      Apa ora luwih gampang kanggo nyaur utang, tanpa pamer-pameran karo mesthine ngrawat wong miskin.
      1. + 10
        April 14 2020
        ALL iki ora diwiwiti kanggo nulis utang.
      2. +3
        April 14 2020
        Kanggo ngilangi utang, sampeyan butuh ijin saka negara sing menehi dhuwit menyang IMF, AS, EU, Rusia, lsp.
      3. +3
        April 14 2020
        Off the hook? Kowe guyonan? Kajaba dina iki ngapura, lan sesuk menehi maneh.
    4. + 10
      April 14 2020
      IMF ujar manawa bakal nggawe urip luwih gampang kanggo negara paling miskin ing donya

      Legenda anyar, nanging angel dipercaya.
      25 negara paling miskin sing nampa relief utang kalebu sawetara negara Afrika, uga Afghanistan, Yaman lan Tajikistan.

      Wedi karo wong Denmark sing nggawa hadiah..
    5. +4
      April 14 2020
      A-a-a iki? Aku panginten padha poto-dissolving.
    6. +3
      April 14 2020
      IMF ujar manawa bakal nggawe urip luwih gampang kanggo negara paling miskin ing donya
      IMF lan nggawe urip luwih gampang? Nalika iku cara liyane - wis tiba ing pangawulan IMF, negara padha sangsoro saka kadhaulatan lan ambruk ing kontrol external. "Eggheads" saka keuangan wis nyiapake jebakan liyane.
    7. +2
      April 14 2020
      Pitakonan ana ing kewajiban apa? Lan ora bakal ana "sengaja" kuwi "ora penting" iku minangka requirement kanggo matesi kamardikan saka gerakan (lan utawa komunikasi njaba papan jaringan kontrol), transfer bertahap nanging prentah saka populasi kanggo pembayaran cashless, introduksi saka dokumen elektronik ( utawa macem-macem kode elektronik lan pass sing disambungake menyang wong tartamtu ) implementasine wajib saka rekomendasi medis tartamtu (pemeriksaan medis sing ora bisa dingerteni saka populasi dening spesialis manca lan vaksinasi licik "rampung aman")? Lan apa ora bakal ana "huruf cilik" yen kabeh langkah kasebut ora kudu dibatalake nganti virus ala surut (lan bisa uga ora surut) utawa dikalahake kabeh ing planet (kaya cacar ing Rusia) sing jelas bakal kelakon banget ora rauh
    8. +3
      April 14 2020
      Kaping pisanan, dheweke nggawe masalah, banjur janji bakal ngrampungake.
    9. +4
      April 14 2020
      25 negara paling miskin sing nampa relief utang kalebu sawetara negara Afrika, uga Afghanistan, Yaman lan Tajikistan.

      Minggu kepungkur, Presiden Ukrainia Zelensky nguripake menyang IMF kanthi panjaluk
      kalebu Ukraina ing dhaptar "500", lan menehi pitulung kanthi jumlah 50 yuta dolar kanggo nglawan COVID-19. Iku ing sumber Ukrainia - "Koresponden. ora."
      (Nanging 50 ora bisa maneh - 500:25 = 20).
      1. Komentar wis dibusak.
      2. -1
        April 14 2020
        Kutipan saka: askort154
        menehi pitulungan kanthi jumlah 50 mln.dlr.

        Aja ngomong belay ora
    10. +2
      April 14 2020
      Ana maneh campur tangan Yankee liyane kanthi pretext benevolent ....
    11. +3
      April 14 2020
      IMF bakal mbantu! More utangan. Gedhe lan cilik.
      Nganti owah-owahan rezim.
    12. -1
      April 14 2020
      IMF bisa, nanging Putin lan Koresh, ora! Sanajan dheweke ngomong apa-apa ing TV, dheweke ketoke ngapusi, kaya biasane.
    13. +1
      April 14 2020
      Ha ha ha, iku kaya nendhang wong ing panggonan sabab, lan ing wektu sing padha gawe uwong yakin wong iku nggoleki, lan pengin luwih, yen ora gelem kick luwih.
    14. 0
      April 14 2020
      Yen sampeyan ora nyopot iker-iker rasukan kanggo sawetara wektu, padha ora bakal bisa mbayar ing kabeh.
    15. -2
      April 14 2020
      MFF lan ngomong kabeh ...
      Aja percaya marang wong Denmark sing menehi hadiah ... duka
      Ing pungkasan taun 80-an lan awal 90-an, sepira misuwur dheweke mbantu lan kahanan sing nggegirisi wis disetel ..
    16. -1
      April 14 2020
      IMF minangka maling lan racketeers ing skala internasional. Sembarang interaksi karo almshouse iki complicity ing Kadurjanan. Kabeh amale mung tembung. Ora ana kasunyatan siji-sijine pitulung, mung nyurung menyang jurang. Sembarang "bantuan" saka IMF rampung kanthi nambah krisis lan kemiskinan negara sing diwenehake bantuan kasebut. 404 minangka baris sabanjure, nanging sampeyan bisa mirsani dinamika IMF ing negara sing lali karo Gusti Allah iki.
      Keanggotaan Rusia ing IMF minangka isin, lan isin sing ora duwe daya, amarga Rusia ora mengaruhi keputusan para gangster. Kajaba iku, Rusia ora kebal saka penyakit iki. Reformasi pensiun minangka conto iki. Media kita sing ora jujur ​​ora nyorot titik yen reformasi kasebut ditindakake kanthi tekanan saka IMF.
    17. 0
      April 15 2020
      Nggampangake, nanging ora urip, nanging kanthong.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"