Pengintaian dhuwur-dhuwur Amérika U-2 Dragon Lady bakal ditingkatake

14
Pengintaian dhuwur-dhuwur Amérika U-2 Dragon Lady bakal ditingkatake

Pesawat pengintai strategis Amerika U-2 Dragon Lady bakal ngalami modernisasi, sajrone bakal nampa avionik anyar, komputer kontrol penerbangan lan panel instrumen. Iki dilaporake dening layanan pers Lockheed Martin.

Karya kasebut bakal ditindakake minangka bagean saka program OMS (Open Mission Systems), sing kalebu nglengkapi peralatan militer kanthi peralatan kanthi arsitektur terbuka. Ing wulan Maret taun kepungkur, dilaporake yen Raytheon wis ngrampungake pangembangan radar bukaan sintetik ASARS-2B anyar kanggo pesawat pengintai dhuwur U-2 Dragon Lady.



Miturut rencana Angkatan Udara AS, U-2 Dragon Lady pisanan sing ditingkatake bakal diwiwiti ing pertengahan 2021, lan upgrade bakal rampung ing awal 2022.

Pesawat pengintai U-2 ana ing layanan karo Angkatan Udara AS, lan ing periode saka 1956 nganti 1960 padha nindakake 24 penerbangan pengintaian ing wilayah USSR, nganti siji U-1960 ditembak mudhun ing Mei 2, sawise penerbangan pengintaian. liwat Uni Soviet mandhek , sanadyan terus ing sadawane wates negara.

Digawe ing awal 50s abad pungkasan, pesawat pengintaian bisa tekan kecepatan nganti 805 kilometer per jam lan mabur ing dhuwur luwih saka 21,3 ewu meter kanggo 12 jam. Ing wektu sing padha, radius tempur pesawat kasebut 10,3 ewu kilometer.

Ing 2014, Kongres AS ngetrapake anggaran anyar, sing nyedhiyakake periode nganti 2019 kanggo ngilangi kabeh pesawat pengintaian ing layanan, banjur ngganti karo pesawat strategis. drone RQ-4 Global Hawk. Alesan utama yaiku obsolescence pesawat lan biaya sing signifikan sajrone jam penerbangan dibandhingake karo UAV (36 ewu dolar kanggo U-2 lawan 24 ewu kanggo RQ-4 Global Hawk). Nanging, ing 2017, rencana kanggo mateni pesawat kasebut ditinggalake, nyatakake kebutuhan kanggo ngembangake peralatan pengawasan lan pengintaian anyar kanggo U-2.

Angkatan Udara AS saiki duwe 30 pesawat U-2S ing layanan. Umur rata-rata pesawat yaiku 36 lan setengah taun.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      April 14 2020
      Pengintaian dhuwur-dhuwur Amérika U-2 Dragon Lady bakal ditingkatake
      Aneh yen ora ana wong ing Amerika sing ngarani "mothballs".
      Sayange, sayangé Myasishchevskiye M-17 lan M-55 ora mlebu produksi.
    2. +4
      April 14 2020
      Manufaktur lan pangembangan wis kena banget ing kabeh negara sajrone 30 taun kepungkur. Saben uwong nyoba ngoptimalake dhasar sing isih ana ing jaman pembangunan "emas". Mulane, utamane modernisasi, ngembangake sing anyar mung ing kasus sing luar biasa.
      Pikiran lan fantasi sing misuwur dening para ilmuwan ing abad kaping 20 wis ilang
    3. -1
      April 14 2020
      Gol apik. lol
      1. +1
        April 14 2020
        Baere Gol apik.

        Ing abad 21, ya! Lan ing tengah abad kaping 20, iku masalah gedhe lan sirah kanggo kita nganti 1960. Sawisé iku, padha terus mabur, nanging mung ing sadawane "dalan" USSR lan negara "Warsaw Pakta".
        1. +2
          April 14 2020
          Oh, apa sing dipotong Amerika dadi: sawise kabeh, dheweke bakal nembak ing papan sing nyenengake, nanging sing ora interaktif - larang. Dadi sanajan sawise modernisasi, nasibe bakal teyeng ing sadawane hangar.
    4. Pesawat sing ayu. Utamane ing eksposisi TsMVS lan House of Officers kita. Ekaterinburg.
      1. +2
        April 14 2020
        Quote: Batalyon konstruksi cadangan
        Pesawat sing ayu. Utamane ing eksposisi TsMVS

        Ing kono disajikake awujud mozaik, yen ora salah? )))
        1. Sampeyan ora salah))) Aku ora bakal nindakake koleksi kasebut)))
      2. +1
        April 14 2020
        Quote: Batalyon konstruksi cadangan
        Pesawat sing ayu. Utamane ing eksposisi TsMVS lan House of Officers kita. Ekaterinburg.

        ing museum ing unit militèr ing "FANS" uga ana pecahan.
        1. Aku ora ngerti))) Aku durung ana)))
    5. +2
      April 14 2020
      peralatan pengintaian lan ing sawijining wektu iku unik ...
      Instrumen utama yaiku kamera sing dikembangake dening Perkin-Elmer, sing nduweni film 1800 m, lan bisa njupuk saka ketinggian penerbangan kanthi ambane 150 km lan dawane 3000 km, lan obyek sing ukurane kurang saka siji meter bisa dibedakake. gambar. Résolusi kamera yaiku 0,76 m nalika njupuk saka dhuwur 18000 m. Ing salah sawijining penerbangan, bagean saka Eisenhower dhewe difoto; ing gambar kang ditampilake, sampeyan bisa count sapi ing wilayah.
    6. +1
      April 14 2020
      pesawat pengintai bisa tekan kecepatan nganti 805 kilometer per jam lan mabur ing dhuwur luwih saka 21,3 ewu meter kanggo 12 jam.
      805 km/j * 12 jam = 9660 km. Nanging luwih ...
      Ing wektu sing padha, radius tempur pesawat kasebut 10,3 ewu kilometer.
      Penulis artikel ora ngrasakake bedane antarane radius tempur lan jarak penerbangan maksimal (jarak feri). Khusus kanggo penulis, aku nerangake kanthi driji:
      Radius tempur yaiku jarak maksimum (ing babagan bahan bakar) sing bisa mabur pesawat yen pengin bali menyang titik budhal.
      Jangkauan penerbangan (ferry) yaiku jarak maksimal sing bakal mabur ing garis lurus (utawa konvensional ing garis lurus).
      Mesthine, kanggo versi U-2R, jarak feri 17700 km dituduhake, nanging radius tempur (alias jarak penerbangan) kanggo versi iki dituduhake minangka 5600 km.
      1. Komentar wis dibusak.
    7. +1
      April 14 2020
      Saiki, sistem pertahanan udara tekan wates ngisor ruang, pesawat kasebut mung bisa digunakake ing endi wae ing Afrika, lan ora ana ing kabeh wilayah.
    8. 0
      April 15 2020
      12 jam ing bokong cangkang sing nyenyet kanggo njagong metu - Aku ora bisa mbayangno!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"