Pentagon ngenalake karantina 14 dina kanggo Angkatan Laut lan kabeh pasukan "triad nuklir"

25
Pentagon ngenalake karantina 14 dina kanggo Angkatan Laut lan kabeh pasukan "triad nuklir"

Pentagon mutusake kanggo nyoba kabeh personel Angkatan Laut lan pasukan "triad nuklir" kanggo coronavirus. Iki diumumake dening Ketua Kepala Staf Gabungan Angkatan Bersenjata AS, Jenderal Mark Milley.

Ngandika ing konferensi pers ing Pentagon, jenderal kasebut ujar manawa kabeh kru kapal lan kapal selam bakal dikirim menyang karantina 14 dina, perhatian khusus bakal diwenehake marang kru kapal sing dadi bagean saka "triad nuklir". Saliyane karantina, tes wajib kanggo coronavirus bakal ditindakake. Kaputusan kanggo ngenalake kuarantin lan tes wajib ditindakake sawise wabah koronavirus ing kapal induk pesawat nuklir Theodore Roosevelt.



Kabeh kru kapal bakal diisolasi sajrone 14 dina, kanthi fokus khusus ing kapal selam nuklir strategis lan kapal selam, utamane triad nuklir. Kabeh kru kasebut disaring sadurunge lelayaran amarga tes (kanggo coronavirus) kasedhiya

Millie ngandika.

Miturut dheweke, karantina wajib lan uji coba uga bakal ditindakake gegayutan karo komponen liyane saka "triad nuklir" AS - kru pesawat strategis. penerbangan lan petungan rudal balistik antarbenua.

Kita nindakake perkara sing padha karo komponen kritis liyane saka triad nuklir - misil balistik antarbenua, penerbangan strategis ... sawetara pasukan penyebaran cepet. (...) kanggo mesthekake yen kita duwe (...) kesiapan kanggo nyebarake kanthi cepet yen perlu ing darurat tartamtu


Elinga yen sadurunge Angkatan Laut AS mutusake mung ninggalake rong operator pesawat ing tugas tempur - Theodore Roosevelt lan Harry Truman.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    25 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      April 16 2020
      Apa iki minangka tandha yen ing wektu iki wektu sing tepat kanggo ngluncurake hulu ledak kita?
      1. +2
        April 16 2020
        Kutipan saka Irokez
        Apa iki minangka tandha yen ing wektu iki wektu sing tepat kanggo ngluncurake hulu ledak kita?

        ngguyu Lurus Sergey dicopot saka ilat))) Pikiran pisanan langsung yaiku wayahe wis udan ...
        1. +5
          April 16 2020
          lan target manis ing foto ...
        2. +2
          April 16 2020
          Kita kudu bungah, saiki bakal ana tentrem ing Bumi sajrone rong minggu!

          Utawa mungkin kita bakal?
          Mesthi zhahny, nanging mengko!
          1. +2
            April 16 2020
            Kutipan: Varyag_0711
            Kita kudu bungah, saiki bakal ana tentrem ing Bumi sajrone rong minggu!

            Ya wis sepi, ora ana sing ngebom, malah Israel wis meneng))))
            1. +6
              April 16 2020
              Mastodon
              Ya wis sepi, ora ana sing ngebom, malah Israel wis meneng))))
              Sing apa salib sing menehi urip Coronavirus nggawe ... ngguyu
              1. -1
                April 16 2020
                Kutipan: Alex_1973
                Mastodon
                Ya wis sepi, ora ana sing ngebom, malah Israel wis meneng))))
                Sing apa salib sing menehi urip Coronavirus nggawe ... ngguyu

                Sial, aku uga pengin nulis iki, nanging aku mikir yen bakal nyenyamah.. apik
      2. 0
        April 16 2020
        Luwih telat tinimbang ora tau, mung sadurunge kudu kuwatir babagan safety personel militer.
      3. +1
        April 16 2020
        Kutipan saka Irokez
        Apa iki minangka tandha yen ing wektu iki wektu sing tepat kanggo ngluncurake hulu ledak kita?

        Intelijen buatan "Perimeter", maca warta iki, ngeruk sirahe, madhangi Segara Putih lan mikir kanthi jero ... nglirik
    2. 0
      April 16 2020
      Meh limalas dina...
      Sampeyan ora bisa miwiti karantina. Yen mandhiri (kanthi biaya dhewe), mula dadi masalah liyane.
    3. 0
      April 16 2020
      "Miturut dheweke, karantina wajib lan uji coba uga bakal ditindakake ing hubungane karo komponen liyane saka "triad nuklir" AS - kru pesawat strategis lan kru rudal balistik antarbenua.

      Lan apa acara kasebut bakal dianakake ing Kementerian Pertahanan? Kahanan kasebut nuduhake yen iki perlu kanggo nyegah force majeure sabanjure.
    4. 0
      April 16 2020
      Soko lan personel pasukan nuklir, ing kabeh negara sing duwe senjata iki, kudu ditransfer menyang barak, diisolasi saka jagad njaba, nalika kena infeksi ing negara kasebut. Kabeh padha, biaya nuklir ora cartridges lan bayonet.
      1. 0
        April 16 2020
        Soko lan personel pasukan nuklir, ing kabeh negara sing duwe senjata kasebut, kudu ditransfer menyang barak, diisolasi saka jagad njaba.
        Contone, ing pembangkit listrik tenaga nuklir kita, kabeh VIUBs lan NSSs ditetepake ing dispensary supaya ora mlaku-mlaku ing kutha, diangkut kanthi kapisah saka shift menyang shift.
    5. +2
      April 16 2020
      Prau karo database bakal teka .. lan kru ora bakal menyang dharat kanggo rong minggu maneh .. Banjur, sawise mudhun, bakal njupuk virus iki ing bar pisanan ..
    6. +6
      April 16 2020
      Pentagon ngenalake karantina 14 dina kanggo Angkatan Laut lan kabeh pasukan "triad nuklir"


      Nanging apa bab pangayoman saka "elek" Rusia? Kita ora bakal ngenteni. ngguyu
      1. 0
        April 16 2020
        Kutipan saka cniza
        Pentagon ngenalake karantina 14 dina kanggo Angkatan Laut lan kabeh pasukan "triad nuklir"


        Nanging apa bab pangayoman saka "elek" Rusia? Kita ora bakal ngenteni. ngguyu

        Lan padha nyedhiyakake 17 yuta kanggo Georgia. kanggo perang nglawan Rusia lan liyane padha kanggo perang info .. Kanggo terus bark ing Internet .. Nalika padha duwe ambruk ana lan AUGs rampung infèksi ..))))
        Lan ngguyu lan dosa Victor ..!!!! Acarane terus..
        1. +4
          April 16 2020
          Dhuwit iki boroske, kabeh bakal dijarah.
          1. -2
            April 16 2020
            Kutipan saka cniza
            Dhuwit iki boroske, kabeh bakal dijarah.

            Lho, ora kabeh, sampeyan mung ngrasakake akeh sing ana ing kene, mung dikurangi (dina wengi) kene, menyang endi dolar. ngguyu Wah, macem-macem artikel.. nglirik
            1. +2
              April 16 2020
              Ana cukup sukarelawan ing kene, nanging kita ora asing. ya
    7. -1
      April 16 2020
      Biyen ana General Frost, lan saiki dadi Virus Admiral! Ing AS, kuburan massal wis digali kanggo wong mati. Kayane Amerika ora suwe ...
    8. +2
      April 16 2020
      Tentara AS wis kalah karo coronavirus.
      Ora. Coronavirus wis ngalahake militer AS, sanajan ana gaman nuklir lan gaman paling canggih.
      Yankees angkat tangan..
    9. -1
      April 16 2020
      Prajurit iku mabuk - luh mudhun,
      Saksofon trofi berbunyi,
      Lan ing dhadhane sumunar
      Medali kanggo Kutha Washington
    10. 0
      April 16 2020
      Trump saiki gumunggung manawa duwe persentase kasus sing dhuwur saka tes massal kanggo coronavirus. Yen saiki kabeh wadyabala dipriksa
      minangka tes (kanggo coronavirus) kasedhiya
      Apa sing bakal dadi asil, aku kepengin weruh? Bakal padha ngomong iku banter? Deleng ing Prancis - nix ing "Charles de Gaulle" ora kuwat, apa!
    11. 0
      April 16 2020
      Mungkin unit militer kita uga ana ing karantina, aku wis suwe ora weruh ing dalan lan transportasi ...
    12. +2
      April 16 2020
      Iki diumumake dening Ketua Kepala Staf Gabungan Angkatan Bersenjata AS, Jenderal Mark Milley.

      Tokoh sing serius! Amerika Serikat suwene rong minggu nyerahake "keamanan nasional" sing ora bisa diganggu menyang weteng "mungsuh" utama. Dipuntedahaken logika iki - padha ora wedi sapa! Lan iki tegese Amerika Serikat ora duwe mungsuh nyata. Lan iki tegese mung ana "mungsuh" fiksi dening wong-wong mau supaya jagad iki wedi, nyopir menyang "kakacauan sing dikontrol" lan entuk triliun.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"