Review militèr

"SEA BREEZE 2012" - tur pers penghancur USS JASON DUNHAM

23
Aku bakal nerusake crita babagan carane kita rampung ing wilayah Amerika telung jam, yaiku kapal perusak USS JASON DUNHAM (DDG 109). Situs web resmi ujar manawa iki yaiku The Best Destroyer in the Fleet.

USS Jason Dunham (DDG-109) - pangrusak 59th URO (rudal dipandu gaman) saka seri 13 kapal penghancur URO kelas Arleigh Burke sing direncanakake tanggal 2002 September 62, konstruksi sing disetujoni dening Kongres AS.

Jason Dunham, sawijining penghancur rudal jelajah Amerika, dijenengi sawise Kopral Marinir Jason Dunham, sing tilar donya amarga tatu sing ditanggung nalika nglindhungi kru saka detonasi piranti peledak improvisasi nalika patroli ing Irak. Ibune, Deborah Dunham, njaga hubungan karo kru, sing nerusake warisan putrane. Seragam lengkap Dunham digantung ing kamar petugas minangka pangeling babagan komitmen lan dedikasi kanggo layanan. Konstruksi kapal perusak diwiwiti ing 2008 ing Bath, Maine lan mlebu layanan ing November 2010. Kapal kasebut dawane 155 meter lan ambane 20 meter. Ana 325 wong ing kapal, kalebu 35 perwira lan 290 pelaut. Penghancur kasebut dilengkapi karo rong helikopter SH60B "Sea hawk", 96 peluncur vertikal Tomahawk, peluncur anti-kapal selam vertikal Asroc, lan rudal CM2.

Kapal kasebut adhedhasar ing Norfolk, Virginia lan saiki dadi kapal paling anyar ing dhaptar kapal operasional sing siap dipasang. Saiki perusak ing trip pisanan dheweke.

Kabeh foto bisa diselehake lan kasedhiya ing resolusi 1600px.

1) Sugeng rawuh


2) Sisih kiwa


3) Ngawal gendera Amerika


4) Perimeter disetel nganggo "senjata mesin" kasebut


5) Jembatan


6) Ing wutah lengkap
"SEA BREEZE 2012" - tur pers penghancur USS JASON DUNHAM


7) Brigade ngubengi kita ing saindhenging kita tetep ing kapal


8) Dheweke wis ngenteni kita


9) Lambang skuadron, kalebu kapal


10) Kepala latihan, kapten pangkat pertama D. Berezovsky, teka, wakil Qatar uga katon ing prau, Qatar melu latihan kanggo pisanan.


11) Foto Spy, bagéan saka kru film Angkatan Laut AS, ketoke teka saka Moskow kanthi pesawat Transaero saka Domodedovo


12) Ben Wall minangka wong Amerika, dheweke kerja minangka juru basa sajrone latihan kasebut, dheweke mung lancar ing basa Rusia, aku mikir yen penutur asli, kaya aku, bakal iri karo dheweke. Siji-sijine saka sisih Amerika sing aku ngobrol akeh, amarga dheweke urip ing Nizhny Novgorod suwene rong taun lan nikah karo bocah wadon Rusia. Sajrone 8 taun kepungkur, dheweke kerja ing kontrak, lelungan bisnis sing tetep menyang Rusia, amarga dheweke fasih nganggo basa kasebut. Kenalan paling padhang kanggo kula ing kabeh piwulang. Dheweke nerjemahake meh kabeh konferensi pers.


13) Kabeh wis ana lan siap kanggo resepsi


14) "Jancok, apa sing ditindakake wong Rusia?" - pikirane banter saka Amerika sing nonton nalika kita moored kanggo wong-wong mau, mbayar manungsa waé kanggo pasuryan


15) "Wah, aku wis nglakoni apa?" - pikirane banter saka pelaut ing ngarsane apa kita wis rampung


16) Iki carane kita direndhem account ngrusak Amérika anyar karo goresan tartamtu ing Papan anyar dicet. Wartawan kita langsung wiwit guyon yen Amerika bakal nagih kita, muga-muga iki mung guyon.


17) "Pak, Rusia iki syuting kita!"


18) "Roger, njupuk penarik kuku lan metu saka kamera wartawan Rusia edan iki, apa sampeyan ora tau weruh Rusia?"


19) Antarane wong-wong mau uga fotografer


20) Bocah-bocah wadon ing Angkatan Laut AS ora umum, utamane ing kapal.


21) Kita moor alon-alon


22) Awak Film Angkatan Laut AS


23) Sedulur jurnalistik kita wis siyap ndharat ing wilayah Amerika.


24) "Tanganmu, aja wedi, aku ora gigit"


25) Kabeh staf komando perusak. Prasasti ing basa Latin "SEMPER FIDELIS SEMPER FORTIS" tegese - "Tansah setya tansah kuwat" - "Tansah Setia, Tansah Kuwat"


26) Foto pemandangan


27) Gandhewa perusak kanthi bedhil utama


28) Wong lanang sing wani


29) Gun utama - close-up


30) Lan iki boneka niru wong overboard, Amerika karo raos banyolan


31) Ing postingan, ing latar mburi salah sawijining bangunan sing paling dikenal ing Odessa.


32) Ing kreteg kapten, ing latar ngarep - panuntun kanggo ngrusak



33) Nang endi wae tampilan sing padhet lan layar demek, amarga dokumentasi kertas ora digunakake.


34) Punika punika - setir


35) Kursi sing nyaman banget


36) Tampilan navigasi


37) Kabeh penet meh ora pas ing jembatan


38) "Kulemet"


39) Ana cooler banyu ing koridor


40) Tandha-tandha digantung ing kabeh rute delegasi kita


41) Ruangan petugas, ruang pengarahan.


42) Kepala latihan, kapten pangkat pertama D. Berezovsky


43) Jason Dunham sugih seragam. Iki diturunake dening ibune pahlawan sing wis tilar donya.


44) Pangrusak uga nyekel papan kayu jati saka kapal perang Amerika sing legendaris Missouri, ing papan kasebut Undhang-undhang Penyerahan Jepang ditandatangani tanggal 2 September 1945, mungkasi Perang Donya II. Ing April 2012, kapal perang Missouri tetep ditambatake ing Pearl Harbor.


45) Bocah-bocah wadon ngandhani babagan crita kapal lan tumindak heroik Jason Dunham.


46) Manis ing meja


47) Foto Jason ing kamp pelatihan


48) Helm Dunham


49) Sastra ing kapal, kabeh saka US Navy Library.


50) Layang sing ditampa kapal, uga DVD. Kabeh bagean "Alien" lan "Godfather", rasa apik.


51) Pedhang diwenehake marang kapal


52) Konferensi pers


53) Kabeh syarat kanggo nonton "The Godfather"


54) Lukisan dening penulis sing ora dingerteni ing ruang ringkes


55) Sapa sing butuh jus seger?


56) cangkir pribadi



57) Kita ora sengaja ngumbara menyang ruang makan, aku bisa njupuk gambar



58) Gear Khusus Nang endi wae



60) Skadovsk


61) Amerika langsung weruh game karo flu lan bokeh, lan padha marang kula kanggo pindhah adoh saka bedhil mesin lan ora njupuk nembak provokatif kuwi, nanging foto dadi apik banget, iku dosa ora nuduhake iki.


62) Komandan David A. Bretz menehi wawancara, ing jejere penerjemah kanca Ben Wall


63) Maneh aku ngumbara nang endi wae ing panggonan sing salah, nanging bisa njupuk gambar. Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana akeh kamera ing dek, lan saka kene sampeyan bisa ngawasi kabeh.


64) Stiker lawang sing menarik


65) Penyelam Amerika menehi wawancara, wis njabat 14 taun angkatan laut, rencana kanggo ngawula nganti 20.


66) Odessa sailor


67) Helikopter jinis SH60B "Sea hawk" ing hangar, kaya aku wrote ndhuwur, ana loro ing Papan.


68) Komandan David A. Bretz pamit, nganti ketemu maneh.


Kunjungan menyang pemusnah nggawe kesan sing ora bisa diilangake, ninggalake akeh emosi lan kenangan. Unprecedented luck kanggo ngunjungi kapal perang paling modern saka jinis iki. Mung wae aku ora nate weruh papan panggonane rudal jelajah, amarga wartawan dibagi dadi 2 kelompok.

Amerika, mesthi, nyogok kanthi keterbukaan lan ketulusan.
Sanalika sawise ngunjungi USS Jason Dunham, kita lunga menyang kapal penggedhe Ukrainia Hetman Sahaidachny, ing ngendi kita duwe rapat sing ditunggu-tunggu karo Ka-27.
Sumber asli:
http://david-cherkasov.livejournal.com
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tirpitz
    Tirpitz 30 Juli 2012 09:32
    +8
    Matur nuwun kanggo review. Foto sing menarik.
    1. Rider
      Rider 30 Juli 2012 14:00
      0
      Kapal permukaan tempur paling apik ing donya

      Arleigh Burke-kelas ngrusak
      Pamindahan: 10 ewu ton
      Kacepetan: 30 knot
      Jarak: 4400 mil ing 20 knot (St. Petersburg nganti New York tanpa ngisi bahan bakar)

      Persenjataan:
      96 peluncur vertikal
      - SAM "Standar-2" - sawetara geni nganti 240 km
      - SAM "Standar-3" - jarak geni 400 km ing cakrawala, ing dhuwur - tanpa watesan (spasi)
      - Rudal pelayaran "Tomahawk" - jarak penerbangan 1600 km
      artileri:
      - 127 mm Mk45 gun
      - loro 20 mm Phalanx bedhil anti-pesawat
      Aviation: 2 helikopter, loro hangar kanggo panyimpenan peralatan
      Elektronik paling canggih, sistem Aegis, antena 4 PAR

      Cruiser nuklir abot "Peter Agung" (bangga saka armada Rusia)
      Pamindahan 26 ewu ton (2,6 kaping luwih!!!!)
      Jarak lelungan: kanggo bahan bakar - tanpa watesan, kanggo pranata -60 dina
      Persenjataan:
      94 peluncur vertikal
      - Rudal anti-pesawat S-300F, jarak tembak 75 kilometer
      - Rudal anti-pesawat S-300FM, jarak tembak 120 kilometer
      20 roket "Granit"
      128 rudal (wow!) "Dagger", jarak tembak -12 kilometer (ndaa .. recourse )
      artileri:
      - 130 mm bedhil AK-130
      - 6 kompleks "Kashtan"
      Penerbangan: 2 helikopter

      Elektronik iku kuna, kaya din mammoth, kapal iku isin, nanging ageng - 2 kaping luwih saka karusakan Amérika, nanging kurang pangertèn. Kapal penggedhe armada ngguyu
      1. slas
        slas 30 Juli 2012 20:59
        -1
        Kutipan: Ryder
        Elektronik iku kuna, kaya drum mammoth, kapal isin, nanging gedhe

        kutipan sampeyan lan apa sing ditulis wartawan """ uga DVD. Kabeh bagean saka "Alien" lan "The Godfather", rasa apik. latihan, dheweke mung nganggo basa Rusia kanthi sampurna, aku mikir yen penutur asli bakal meri dheweke """ ----------------- FROM ONE trough
        1. Rider
          Rider 30 Juli 2012 21:39
          -2
          Kutipan saka slas
          kutipan sampeyan lan apa sing ditulis wartawan """ uga DVD. Kabeh bagean saka "Alien" lan "The Godfather", rasa apik. latihan, dheweke mung nganggo basa Rusia kanthi sampurna, aku mikir yen penutur asli bakal meri dheweke """ ----------------- FROM ONE trough


          Sing kaya sampeyan ing palung ora bisa parkir - dheweke mbanting ing sisih kanggo hiburan Amerika, isin.
          1. lelikas
            lelikas 31 Juli 2012 00:44
            0
            Apa sampeyan kabeh terus fap ing teknologi Amerika?
            1. penasaran
              penasaran 31 Juli 2012 12:43
              +1
              Matur nuwun kanggo karangan foto, terus terang lan warni banget
          2. slas
            slas 2 Agustus 2012 08:26
            0
            Kutipan: Ryder
            Sing kaya sampeyan ing palung ora bisa parkir - dheweke mbanting ing sisih kanggo hiburan Amerika, isin.

            sampeyan bener ing palung aku ora bisa))) Lan aku uga ora bisa nonton nalika nggodhok banyu pi-t looking ing wong liya (sanajan kaya kita lan malah luwih elek) lan utamané nalika iku bisa dadi sethitik. Samsaya Awon kanggo kita, nanging iki alesan kanggo sampeyan ing umum - m kanggo uncalan ing sisih lan banjur, karo katon sadomasorious kanggo seneng-seneng, Amerika padha smear kanggo dangu lan seneng.
            Kutipan: Ryder
            Elektronik iku kuna, kaya din mammoth, kapal iku isin, nanging ageng - 2 kaping luwih saka karusakan Amérika, nanging kurang pangertèn. Kapal penggedhe armada
  2. ZSU
    ZSU 30 Juli 2012 09:34
    +3
    Pengalaman sing apik banget lan kerjasama sing saling migunani.
  3. Lazer
    Lazer 30 Juli 2012 09:47
    +2
    Ben Wall - wong curiga, manggon ing Nizhny, lelungan bisnis pancet kanggo Federasi Rusia, bojoné - Russian ....
  4. vitus
    vitus 30 Juli 2012 09:53
    +9
    Penulis artikel kasebut mung wong enom! Iku tega sing plus mung siji bisa Hung (Aku plus)!
    Aku ngormati wartawan sing efisien, licik, hormat banget kanggo sampeyan, amarga penasaran. Bingkai siluet njaba kapal perusak Angkatan Laut AS asring banget dikirim, nanging saka njero aku mriksa kanthi kapentingan gedhe (matur nuwun kanggo penulis artikel) lan aku ora kuciwa. Kabeh wis diiseni karo elektronik lan otomatis, kamar well-groomed, kamar panedhaan apik lan openness saka kru Amérika tenan ing ndhuwur.
    Ya, sing paling aku kaget karo wektu pambangunan perusak, wiwit taun 2008, dikirim menyang armada ing taun 2010. Aku mung bisa nambah ekspresi RUSIA "OH-TH"!
    Kanggo nyoba nyerang penghancur Amerika, kita menehi ganjaran kanthi simpati universal !!! ombenan
    1. Tirpitz
      Tirpitz 30 Juli 2012 10:06
      +2
      vitus, Hey. ombenan
      Aku uga mriksa piranti internal kanthi kapentingan. Lan pelaut, sing ngeruk cat iku sayang, bakal dibuwang dening panguwasa amarga isin.
      1. vitus
        vitus 30 Juli 2012 10:30
        +5
        Tirpitz, Hello dear! ombenan
        Kutipan saka Tirpitz
        Lan pelaut, sing ngeruk cat iku sayang, bakal dibuwang dening panguwasa amarga isin.

        Ya, pelaut, ora kaya wartawan, mesthine kudu "rake" sleganutsuhi!
        Nanging banjur bakal ana sing kudu dieling-eling!
        Ayo mbayangno karo sampeyan gambar kuwi, saiki layanan heroik wis rampung ing bar nang endi wae ing KRESCHATIK; dheweke bakal ngandhani sawetara prawan ayu carane dheweke nyerang kapal Angkatan Laut AS.
        Slamet secara harfiah kanthi mukjizat: Bakal ana tembung pungkasan sadurunge ngundang dheweke, sawise nari alon!
        1. Kapten Vrungel
          Kapten Vrungel 30 Juli 2012 11:27
          +2
          Wisata sing menarik. Ana piranti navigasi khas ing jembatan navigasi. kaya kabeh kapal modern. Isi serius ora kanggo prying mata.
          Sebagéyan gedhé ing penghancur yaiku kesalahan langsung saka komandan kapal "artileri" iki adhedhasar "Grif" PSKA. Ing kahanan cuaca sing becik, aku ora bisa pas. Pitakonan. Kenapa? Jawabane ora laku. Mung ing olah raga Segara angin nyuwek buritan tembok. Pelabuhan militer ana ing ngisor jendelaku.
          1. Sergeev
            Sergeev 31 Juli 2012 06:48
            +1
            Aku setuju banget babagan gouging akeh
      2. Baron Wrangel
        Baron Wrangel 31 Juli 2012 14:41
        +1
        dheweke, pelaut, tumindak miturut pesenan pengintaian, mriksa kekuwatan sisih, yen ora, dheweke bakal ujug-ujug NEED "NAVAL", mula pilih kapal sing luwih kuwat!
        1. Rider
          Rider 31 Juli 2012 19:08
          0
          Quote: Baron Wrangel
          dheweke, sailor, tumindak ing pesenan saka Intelligence, mriksa kekuatan Papan


          Ora bakal nggawe wong ngguyu. biasa-biasa wae
  5. PARROT
    PARROT 30 Juli 2012 10:06
    0
    Ya, penulis wis rampung) review menarik, matur nuwun. Sampeyan wong sing wani)
  6. pring
    pring 30 Juli 2012 10:22
    +3
    Matur nuwun, kabeh menarik banget))))
    lan senapan mesin pisanan duwe kartrid kanggo wong sing wis duwe ty r lan l)))) ngguyu
  7. Svistopleaskov
    Svistopleaskov 30 Juli 2012 11:58
    +1
    Kapal oke, aku seneng, sanajan saka saingan.
    Nanging aku ora seneng seragam Amerika - kita luwih ayu.
    Karangan foto +
  8. Nubia2
    Nubia2 30 Juli 2012 13:39
    +2
    Laporan apik babagan kapal sing apik.
  9. bosst64
    bosst64 30 Juli 2012 13:41
    +4
    Panganan sing enak ing meja dikurangi, ing gubug sing paling reged bakal luwih apik. bocah-bocah wadon Amérika minus, werna seragam wanita, nanging ora iki.
    Kanggo sing aku ngurmati Amerika, patriotisme wiwit cilik, lagu kabangsan lan liya-liyane. Pancen, padha bangga tenan ing prestasi Dunham, lan ora ketompo carane kita pitenah shtatovtsy (ing cara, ana soko kanggo sing), padha perang kanggo nyata.
  10. wolverine7778
    wolverine7778 30 Juli 2012 17:11
    0
    Lan ing foto kaping 25, ing baris kapindho saka ngisor, ana lowongan pejabat chtoli utawa sing uga nyolong foto ???
  11. Melchakov
    Melchakov 30 Juli 2012 17:15
    +2
    Kutipan: Ryder
    Kapal permukaan tempur paling apik ing donya

    Arleigh Burke-kelas ngrusak
    Pamindahan: 10 ewu ton
    Kacepetan: 30 knot
    Jarak: 4400 mil ing 20 knot (St. Petersburg nganti New York tanpa ngisi bahan bakar)

    Persenjataan:
    96 peluncur vertikal
    - SAM "Standar-2" - sawetara geni nganti 240 km
    - SAM "Standar-3" - jarak geni 400 km ing cakrawala, ing dhuwur - tanpa watesan (spasi)
    - Rudal pelayaran "Tomahawk" - jarak penerbangan 1600 km
    artileri:
    - 127 mm Mk45 gun
    - loro 20 mm Phalanx bedhil anti-pesawat
    Aviation: 2 helikopter, loro hangar kanggo panyimpenan peralatan
    Elektronik paling canggih, sistem Aegis, antena 4 PAR

    Cruiser nuklir abot "Peter Agung" (bangga saka armada Rusia)
    Pamindahan 26 ewu ton (2,6 kaping luwih!!!!)
    Jarak lelungan: kanggo bahan bakar - tanpa watesan, kanggo pranata -60 dina
    Persenjataan:
    94 peluncur vertikal
    - Rudal anti-pesawat S-300F, jarak tembak 75 kilometer
    - Rudal anti-pesawat S-300FM, jarak tembak 120 kilometer
    20 roket "Granit"
    128 rudal (wow!) "Dagger", jarak tembak -12 kilometer (ndaa ..)
    artileri:
    - 130 mm bedhil AK-130
    - 6 kompleks "Kashtan"
    Penerbangan: 2 helikopter

    Elektronik iku kuna, kaya din mammoth, kapal iku isin, nanging ageng - 2 kaping luwih saka karusakan Amérika, nanging kurang pangertèn. Kapal penggedhe armada


    Kanggo miwiti, informasi kasebut dipilih sebagian, babagan jangkoan lan pranata, kenapa sampeyan ora nulis babagan saham pranata ing Arly Burke, ora ana sing ngomong babagan elektronik ing Peter the Great, lan kasunyatane IJIS iku sistem super isih kudu mbuktekaken, oh pluru, dagger punika CLOSE sistem nimbali udhara pertempuran, lan kasunyatan sing "Peter Agung" saged ngirim AUG Amérika kanggo ngisor karo salvo rudal.
    1. 77 ing 1973
      77 ing 1973 30 Juli 2012 21:20
      0
      Keanehan, miturut pendapatku, "Aegis" yaiku pertahanan udara digabungake karo pertahanan anti-pesawat lan uga ana kemungkinan kanggo ngenali target ing bentuk garis nyata, nanging iki rata-rata, ora ana sing spesifik. data. "Stark" bajingan lan ora ana sing mbantu!
      1. Rider
        Rider 30 Juli 2012 21:35
        +3
        Kutipan: 77bor1973
        "Stark" bajingan lan ora ana sing mbantu!


        Stark ora duwe Aegis.
        Iku Oliver H. Perry kelas frigate lawas. Iku ora malah duwe Phalanx kanggo pangayoman ing wilahan ngarep

        Keanehan, miturut pendapatku, "Aegis" yaiku pertahanan udara digabungake karo pertahanan anti-pesawat.

        Keanehan Aegis yaiku dheweke njupuk akeh target kanggo ngiringan, kanthi otomatis milih 18 sing paling mbebayani, milih senjata lan miwiti nembak.
        Fitur kapindho yaiku kabeh sistem kapal: artileri, misil, elektronik, komunikasi, radar disambungake dadi siji.
  12. Konsmo
    Konsmo 30 Juli 2012 19:31
    -1
    Rider,
    Ora perbandingan sing bener.
    Kita kaya pi .... nuklir ing pangkalan, ing ngendi rolas ngadeg lan humanoid iki ora bakal urip maneh. Aku ngeweruhi kekacoan karo kabel, ngendi elektronik kelangan dadi ... mouse bakal tiba mati ing wektu tengen lan njupuk loro oars ing prau.
    Lan ora persis kaya ngono. Yen tanggi kita ing 200 kilometer Cut mudhun pesawat saka 200 seri C. Banjur kok seri 300 ngalahake sampeyan ing 120 kilometer. Paling kamungkinan iku ciri kita sing menehi metu kuwi. Kaya, mabur, wong apik, kita ngombe bir kanthi kostum dara perdamaian.
    1. slas
      slas 30 Juli 2012 21:38
      +2
      Kutipan saka Konsmo
      Ora perbandingan sing bener.

      Lan wong-wong iki terus-terusan salivate nalika ndeleng kabeh Barat. Iki wis miturut Pavlov karo asu-asune)
  13. Dimon-Lviv
    Dimon-Lviv 30 Juli 2012 21:12
    +2
    Mungsuh kudu dingerteni. Wong-wong sing apik lan apik iki nganggo seragam militer ing kapal perusak Amerika, yen ana, kita bakal mateni, amarga dheweke bakal mateni kita. Ora percoyo? Ing Yugoslavia, Libya, lan negara-negara liyane ing ngendi boot Amerika pecah, dheweke uga ora percaya, lan ing ngendi negara kasebut saiki?
    1. Lazer
      Lazer 31 Juli 2012 08:11
      +1
      Mbebayani kanggo ngremehake wong sing apik lan apik iki nganggo seragam militer. Padha njupuk lan pipis kanggo numpuk.
  14. pripyatchanin
    pripyatchanin 30 Juli 2012 21:55
    +1
    Amerika nindakake perkara sing bener kanthi tetep ngeling-eling marang pahlawan-pahlawane.
  15. Andrey Fuks
    Andrey Fuks 8 Agustus 2017 18:58
    0
    Stop spouting omong kosong! Rusia duwe sing kudu dijawab. Lan bakal, ing kasus! Mung siji lan minus gedhe-ora ana maneh kudu ngomong karo sampeyan !!!