Penulis Tionghoa menehi jeneng alasan kanggo penerbangan militan saka zona kontrol Amerika ing Suriah

27

Media China nerbitake artikel babagan kehadiran militer AS ing Suriah. Penulis ing materi ing kaca Sohu nulis yen kanggo Suriah dhewe perang sing wis ana pirang-pirang taun iku sejatine perang kanggo kaslametane negara lan rakyate, mula kanggo Amerika Serikat tujuane iki. perang padha karo sing ditindakake nalika nyerang negara liya ing Timur Tengah lan Afrika Lor.

Pengarang materi:



Tujuan iki kanggo entuk akses menyang sumber daya, utamane minyak. Suriah duwe cadangan hidrokarbon sing signifikan, lan cara Amerika Serikat tumindak ing kana saiki, terus terang ujar manawa Washington utamane kasengsem ing minyak Siria.

Crita kasebut uga nyathet yen Amerika Serikat ing Suriah saiki dipeksa "ngrampungake masalah sing gegandhengan." Sohu ngelingi yen kanggo Amerika Serikat kahanan diganti radikal ing wayahe nalika militer Rusia teka ing Suriah - ing panjalukan saka Bashar al-Assad.

Saka artikel:

Lan saiki Amerika kudu ngurus kanggo ngrampungake masalah ngembangaken ngarsane Rusia lan wilayah pengaruh ing Timur Tengah.

Penulis nulis yen impen AS babagan owah-owahan rezim ing Suriah wis dadi "gelembung sabun".

Saka materi:

Lan saiki tugas utamane yaiku tetep ing Suriah, ing lapangan minyak.

Penulis ngelingi yen Suriah adoh saka siji-sijine negara ing ngendi Amerika Serikat, miturut slogan mbangun demokrasi, pindhah menyang pompa minyak.

Ing wektu sing padha, penulis Cina nulis kenapa para militan bubar wiwit ninggalake wilayah sing dikuwasani dening militer Amerika (salah sawijining penerbangan kasebut kedadeyan ing dina liyane - sekelompok militan ninggalake zona Al-Tanf lan nyerah menyang Siria. tentara, lempitan gaman). Materi kasebut nuduhake alasan penerbangan kasebut - para militan ngarep-arep ing ngisor iki: kanthi dhukungan marang Amerika ing lapangan minyak, dheweke bakal mbiayai kelompok kasebut kanthi adol minyak utawa ngidini para militan kasebut adol hidrokarbon. Nanging ora ana apa-apa sing kedadeyan - asil saka penyelundupan lenga sing diprodhuksi sacara ilegal menyang kanthong Amerika, sing nyebabake nesu saka para militan karo wong Amerika sing "nggoda". Para militan, sing ngarep-arep pendanaan Amerika, ngadhepi penipuan, lan mulane mutusake ninggalake zona kontrol Amerika lan nyerahake senjata, amunisi lan stasiun radio menyang CAA.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      April 20 2020
      Amerika Serikat, miturut slogan mbangun demokrasi, pindhah menyang pompa minyak.
      Ngompa sumber daya wong liya, iki "demokrasi" kanthi cara Amerika. Lan militan mung wayang.
      1. +5
        April 20 2020
        Paling ora sepisan dheweke bakal nulis apa cadangan minyak ing Suriah.
        1. +5
          April 20 2020
          Ing babagan cadangan minyak sing wis kabukten, Suriah duwe papan 31/32 ing donya karo Uganda lan 2,5 milyar barel, yaiku udakara 0,1% saka cadangan donya.
          1. +5
            April 20 2020
            Penulis Tionghoa menehi jeneng alasan kanggo penerbangan militan saka zona kontrol Amerika ing Suriah

            Lan iki minangka komentar Boris Rozhin (Kolonel Cassad) babagan acara kasebut:

            Klompok gedhe militan saka geng Komando Revolusioner https://twitter.com/MaghaweirThowra/with_replies on carts oncat saka At-Tanf sing dikuwasani Amerika lan nyerah marang militer Siria ing wilayah Palmyra, nransfer senjata cilik, gerobak lan peralatan menyang militèr SAA. Militan iki wis dilatih lan dilatih dening CIA lan militer AS wiwit 2016 ing Yordania.
            Komposisi utama yaiku mantan pejuang FSA, mantan pejuang ISIS, deserters saka tentara Siria, macem-macem tentara bayaran. Klompok kasebut ora duwe kasuksesan militer sing gedhe - nalika isih dadi bagian saka "Tentara Siria Anyar", dheweke dikalahake kanthi keras dening Igiloid, lan banjur entuk saka wong Siria. Wiwit 2017, dheweke wis lungguh tanpa metu ing At-Tanf (kajaba wong-wong sing ditransfer Amerika Serikat menyang Suriah sisih lor sajrone operasi nglawan Khilafah lan ngontrol wilayah Al-Shaddadi).


            Ing kaca grup kasebut, dheweke kanthi jelas mbenerake manawa sejatine dudu pejuang heroik nglawan "rezim Assad sing getihen", nanging pengedar obat-obatan lan anggota kulawargane sing ora tahan karo "upaya tegas kanggo nglawan narkoba" perdagangan liwat At-Tanf sing dikontrol Amerika."
            Wong-wong padha ngguyu karo panjelasan kasebut, amarga nganti saiki salah sawijining pimpinan klompok kasebut ngatur perdagangan narkoba liwat At-Tanf, lan ora ana sing nyekel dheweke - ora ana Amerika utawa militan.

            Komentar paling apik: "Sampeyan wis sawetara jam nanging mung bisa teka karo kawulo pathetic. Ora wonder sampeyan ora bisa ngalahake Assad wiwit 2011."
        2. +3
          April 20 2020
          Ora ana cadangan minyak sing signifikan ing kana. Nanging bakal cukup kanggo awake dhewe lan ora kudu njaluk minyak Iran. Nilai utama yaiku pipa ekspor saka Irak menyang pesisir, sing mung ngliwati ara-ara samun. Ing kono ana sisa-sisa geng ISIS. Kajaba iku, saka wektu kanggo wektu, kasur dibukak ana saka leladen militan. Tch serangan pancet lan sabotase ora ngidini kanggo mulihake ekspor lenga Irak utawa tuku kanggo Suriah.
          Ing wektu sing padha, ana lapangan gas ing Suriah - loro ing ara-ara samun lan ing beting. Lan ing kene kabeh luwih menarik. Perusahaan Rusia nganakake panaliten lan katon kaya lapangan lepas pantai sing cukup prayoga. Cukup kanggo kabutuhan dhewe lan didol. Kajaba iku, ora bisa ditolak manawa celengan kasebut ing rak Suriah lan Libanon minangka bagean saka siji gedhe. Lan banjur dadi luwih menarik.
          Ing dharatan, celengan dumunung kaya iki.
    2. +4
      April 20 2020
      Materi kasebut nuduhake alasan penerbangan kasebut - para militan ngarep-arep ing ngisor iki: kanthi dhukungan marang Amerika ing lapangan minyak, dheweke bakal mbiayai kelompok kasebut kanthi adol minyak utawa ngidini para militan kasebut adol hidrokarbon. Nanging ora ana apa-apa sing kedadeyan - asil saka penyelundupan lenga sing diprodhuksi sacara ilegal menyang kanthong Amerika, sing nyebabake nesu saka para militan karo wong Amerika sing "nggoda". Para militan, sing ngarep-arep pendanaan Amerika, ngadhepi penipuan, lan mulane mutusake ninggalake zona kontrol Amerika lan nyerahake senjata, amunisi lan stasiun radio menyang CAA.

      Para militan sing nesu kasebut ngirim telegram menyang penulis Cina babagan iki. ya Aneh. Lan kok padha ora nelpon lotto olahraga babagan kasunyatan egregious iki?
      1. +3
        April 20 2020
        padha arep mangan ... nanging bajingan iki malah ora Feed
        1. 0
          April 20 2020
          Apa gunane dipakani? Aja dipakani serigala, dheweke ora peduli nyawang menyang alas luntur
          1. +1
            April 20 2020
            nah, kaya ngono, kita ana ing jawaban ...
            1. +1
              April 20 2020
              nah, kaya ngono, kita ana ing jawaban ...

              Ora ngerti? Apa sampeyan babagan?
              1. +1
                April 20 2020
                Aku bodho babagan iki
                1. +2
                  April 20 2020
                  yaiku babagan
    3. +2
      April 20 2020
      militan ngarep-arep ing ngisor iki: karo dhukungan marang Amerika ing lapangan lenga, padha bakal mbiayai kelompok liwat Advertisement lenga utawa ngidini militan piyambak kanggo ngedol hidrokarbon. Nanging ora ana sing kedadeyan - asil saka penyelundupan minyak sing diproduksi sacara ilegal menyang kanthong Amerika.
      ... Dheweke ngira yen untune, nanging dadi Amerika ...
    4. +5
      April 20 2020
      militan ngarep-arep ing ngisor iki: karo dhukungan marang Amerika ing lapangan lenga, padha bakal mbiayai kelompok liwat Advertisement lenga utawa ngidini militan piyambak kanggo ngedol hidrokarbon. Nanging ora ana sing kedadeyan - asil saka penyelundupan minyak sing diproduksi sacara ilegal menyang kanthong Amerika.

      Ha! ping telungguyu figli shtatovtsy kanggo kang padha bakal menehi dhuwit, nalika sampeyan bisa sampurna sijine iku ing kanthong ... sing militan pracaya? lanang naif....
      1. +5
        April 20 2020
        lanang jenggot naif... lol Vasya hi
        1. +5
          April 20 2020
          Novel! hi
          Kutipan: novel66
          lanang jenggot naif...

          terus lan kudu tetep .... nglirik
          1. +4
            April 20 2020
            saka kolektor lan mlayu ....
    5. +1
      April 20 2020
      militan ngarep-arep ing ngisor iki: karo dhukungan marang Amerika ing lapangan lenga, padha bakal mbiayai kelompok liwat Advertisement lenga utawa ngidini militan piyambak kanggo ngedol hidrokarbon.

      Penjajah ora tau teka ing ngendi wae kanggo menehi apa-apa marang wong liya.
      Wong-wong sing ngarep-arep yen Amerika bakal ngidini dheweke entuk bathi wis suwe ana ing lemah, sing duwe bathi dhewe.
      Nanging wong-wong sing nyerah marang panguwasa bisa dadi "Cossacks" dikirim lan ing sembarang wektu nusuk ing mburi.
      Kita wis ngalami iki wiwit Afghanistan, mula sampeyan kudu waspada.
    6. +2
      April 20 2020
      Kutipan saka: sanik2020
      Penjajah ora tau teka ing ngendi wae kanggo menehi apa-apa marang wong liya.


      Tujuane wong Amer lan Turki langsung jelas. Kulawarga Erdogan tuku tanker lan truk bahan bakar kanggo iki. Ana informasi yen kulawarga Erdogan ngedol bagean minyak menyang lan liwat Ukraina.
    7. -3
      April 20 2020
      Kutipan saka Deniska999
      Paling ora sepisan dheweke bakal nulis apa cadangan minyak ing Suriah.

      Lapangan minyak lan gas paling gedhe ing Suriah yaiku: Al-Omar, ing ngendi nganti 2011 produksi minyak 80 barel saben dina, At-Tanak ing Deir ez-Zor, ing ngendi 000 ewu barel minyak diprodhuksi saben dina, Ar-Rumeilan, minangka -Suwaydia , uga 40 sumur minyak lan 1322 sumur gas dumunung ing wilayah Al-Shaddadi, Al-Jibsa lan Al-Ghul ing sisih kidul provinsi Al-Hasakah. Miturut cara, produksi minyak ing rong wilayah minyak lan gas paling gedhe nganti 25 kira-kira 2011 ewu barel saben dina, yaiku kira-kira 200% kabeh produksi minyak ing Suriah.
    8. -1
      April 20 2020
      militan ngarep-arep ing ngisor iki: karo dhukungan marang Amerika ing lapangan lenga, padha bakal mbiayai kelompok liwat Advertisement lenga utawa ngidini militan piyambak kanggo ngedol hidrokarbon. Nanging ora ana apa-apa sing kedadeyan - asil saka penyelundupan lenga sing diprodhuksi sacara ilegal menyang kanthong Amerika, sing nyebabake murka para militan karo wong Amerika "nggoda". Para militan, sing ngarep-arep pendanaan Amerika, ngadhepi penipuan, lan mulane mutusake ninggalake zona kontrol Amerika lan nyerahake senjata, amunisi lan stasiun radio menyang CAA.

      kang dibutuhake kanggo mbuktekaken sak kissing nyata barmaley karo Staff, bisnis lan boten pribadi.
      Amerika Serikat wis siyap ngwutahake getih ing Suriah kanthi tangan geng lokal lan siap perang nganti wong Siria pungkasan. hi
    9. -2
      April 20 2020
      Tujuan iki kanggo entuk akses menyang sumber daya, utamane minyak. Suriah duwe cadangan hidrokarbon sing signifikan, lan cara Amerika Serikat tumindak ing kana saiki, terus terang ujar manawa Washington utamane kasengsem ing minyak Siria.

      Aku ngormati pendapat saka penulis Cina. Bener, ora kurang, aku ngajeni pendapat penulis Eskimo lan pendapat penulis saka wong asli Australia. Nanging, artikel kasebut mung kudu nyebabake keraguan ing antarane para pamaca, aku wis nulis babagan iki luwih saka sepisan ing kaca VO.
      Malah ing jaman pra-perang sing apik, Suriah mung ngasilake sekitar 400 ewu barel minyak kualitas medium saben dina, sing 80% langsung dikonsumsi dhewe. Timur Tengah saiki ngasilake 1.4 yuta barel saben dina, konsumsi donya nganti 1.8 yuta barel saben dina). ing AS, mung cadangan lenga strategis meh 700 yuta barel. Ing tembung liyane, iki kabeh lenga Siria kanggo tepak pungkasan kanggo 5 (limang!) taun produksi intensif pra-perang. Kanthi pasokan awis, AS bisa menehi panganan ing saindenging jagad sajrone seminggu. hi

      militan ngarep-arep ing ngisor iki: karo dhukungan marang Amerika ing lapangan lenga, padha bakal mbiayai kelompok liwat Advertisement lenga utawa ngidini militan piyambak kanggo ngedol hidrokarbon. Nanging ora ana sing kedadeyan - asil saka penyelundupan minyak sing diproduksi sacara ilegal menyang kanthong Amerika.

      Minyak dudu inten. Ora bisa dilebokake ing kanthong, koper, utawa malah wadhah. Supaya bisa ngedol lan entuk apa-apa, sampeyan kudu njaluk menyang endi wae, nyimpen ing soko, transportasi piye wae, pour menyang soko, njupuk menyang ngendi wae, ngedol menyang wong, piye wae banjur entuk dhuwit kanggo iku, lan yen iku smuggling, banjur piye wae launder dhuwit iki, etc .... Militan ora bisa nindakake iki dening definisi. Dheweke bisa perang luwih apik utawa luwih elek, njupuk soko saka wong lan cocog. Ya, aerobatik bisa ngetrapake upeti marang wong liya. Kabeh. Titik. Iku nderek saka artikel sing Amerika Serikat dhewe wis extract lenga iki lan wis adol minangka smuggler lan wis nggawe dhuwit ing. Nanging carane? Nyuwun
      Suriah ora tau dadi hub transit kanggo ekspor minyak, ora ana pelabuhan minyak sing dilengkapi modern, sanajan lenga Irak sadurunge dipompa ana liwat pipa minyak lan diwutahake menyang tanker. Ya, kabeh jinis bandit diwutahake menyang truk minyak lan didol nang endi wae (aku elinga, malah menyang Turki) kanthi sepele, nanging iki kabeh omong kosong ing aliran lenga umum.

      Minyak mili ing saindenging jagad saka Timur Tengah dadi telung arah: liwat Segara Arab menyang pasar Asia utawa, ngliwati Afrika kanthi akses menyang Samudra Atlantik, lan pilihan pungkasan - liwat Terusan Suez lan ing sadawane Segara Mediterania menyang pasar Eropa. .
      Luwih saka 80% kapal kargo sing menyang Mediterania ora teka ing pesisir Suriah. Sawetara atus kilometer ing cedhak tapel wates Siria ana pelabuhan gedhe ing Turki sing nggabungake aliran minyak saka Irak lan Azerbaijan - Terminal Minyak Ceyhan, sing nduweni beban puncak nganti 2 yuta barel saben dina, nanging bener-bener nangani babagan 1.1 yuta barel saben dina. dina. Suriah, kanthi kemampuan minyak, ora ana sing bisa ditindakake. hi
    10. 0
      April 20 2020
      militan ngarep-arep ing ngisor iki: karo dhukungan marang Amerika ing lapangan lenga, padha bakal mbiayai kelompok liwat Advertisement lenga utawa ngidini militan piyambak kanggo ngedol hidrokarbon. Nanging ora ana sing kedadeyan - asil saka penyelundupan minyak sing diproduksi sacara ilegal menyang kanthong Amerika.

      Apa kuldi lan sopir unta sing naif ngarep-arep mlebu ing Eropa lan AS kanthi mbukak lawang?
    11. 0
      April 20 2020
      EVOLUSI Amerika: Bandit Inggris sing diasingake, pervert, narapidana, bajak laut ------------- "Gangs of New York butchers and renegades" ----------- Bootleg gangs- -- --------
      Geng negara penjajah saka negara merdika kanggo nglindhungi minyak lan gas transnasional predator lan liya-liyane. monopoli sumber daya-extracting ing gendheng saka PBB bisu.
    12. 0
      April 20 2020
      Delengen, ISIS bakal mulai mbayar ekstra menyang Amerika Serikat supaya terus ana ing wilayah kasebut!
    13. -2
      April 20 2020
      Tujuan iki kanggo entuk akses menyang sumber daya, utamane minyak. Suriah duwe cadangan hidrokarbon sing signifikan, lan cara Amerika Serikat tumindak ing kana saiki, terus terang ujar manawa Washington utamane kasengsem ing minyak Siria.

      Yaiku, kanggo lenga, ta? Apa ana wong liya sing seneng karo omong kosong iki? Apa kanggo lenga sing didol 2 dolar? Apa kanggo lenga sing ora ana ing Amerika Serikat amarga fasilitas panyimpenan lenga kebak? Iki kanggo lenga sing diprodhuksi dening Amerika Serikat 12 yuta barel. ing dina? Serius bener?
      Lho, ampas iki nyetak bajak iki, nanging kok ana kene?
    14. 0
      April 20 2020
      Maneh, Amerika mbuwang dhewe.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"