Review militèr

RLC 52E6 "String-1". Barrier radar multi-link

22

Prinsip mbangun kompleks radar multi-link 52E6MU


Negara-negara terkemuka ing donya nggarap pesawat lan sarana serangan udara kanthi visibilitas minimal kanggo sarana deteksi mungsuh. Ing paralel, nggawe sistem pengawasan lan deteksi sing bisa ndeteksi target kompleks kasebut ditindakake. Salah sawijining asil karya iki yaiku RLC 52E6 Struna-1 Rusia. Amarga prinsip operasi khusus, ndeteksi obyek sing cilik lan ora katon.

Saka R&D kanggo OCD


Ing pertengahan taun wolung puluhan, sawetara proyek riset diluncurake ing negara kita kanggo nemokake cara kanggo nglawan teknologi siluman kanggo pesawat. Mungsuh sing potensial wis nampa pesawat siluman anyar, lan tentara kita butuh alat deteksi sing cocog.

Ing taun 1986, Institut Riset Pusat Sistem Radioelektronik (TsNIIRES) lan sawetara organisasi liyane nampa tugas kanggo nindakake riset babagan topik sing diarani. radar bistatic. Riset njupuk sawetara taun lan rampung sukses. TsNIIRES dikonfirmasi kamungkinan dhasar nggawe radar ing prinsip non-standar.

Pangembangan langsung stasiun kasebut dipasrahake menyang Institut Riset Teknik Radio Nizhny Novgorod (NNIIRT). Ing separo pisanan taun 1997-an, Institut nindakake riset lan pangembangan karya anyar, minangka asil saka pangembangan radar dhewe wiwit. Ing taun 98-52 prototipe pisanan saka stasiun janjeni, sing nampa indeks 6E1, dikirim menyang situs test. Jeneng "String-XNUMX" uga digunakake. Ing sawetara sumber, cipher "Barrier-E" katon.

Ing tataran teori


Konsep radar bistatic, dikembangake dening TsNIIRES lan NNIIRT, ora anyar - miturut skema iki, locator Soviet pisanan RUS-1 dibangun ing pungkasan telung puluhan. Nanging, iki nduweni potensi sing signifikan lan nduweni minat ing konteks ndeteksi obyek subtle. Inti saka konsep iki yaiku kanggo mbagi stasiun kasebut dadi unit pemancar lan panampa, kanthi jarak sing cukup adoh.

Radar jinis aktif "tradisional" ngirim sinyal probing saka konfigurasi tartamtu menyang target, sawise iku nampa radiasi sing dibayangke sing dilereni. Intine sing diarani. teknologi siluman kasusun ing atenuasi cetha saka sinyal dibayangke, uga ing redirection adoh saka radar. Mangkono, sinyal sing dibayangke meh ora bisa dibedakake karo gangguan latar mburi, lan deteksi target angel.

Tipe radar bistatic 52E6 nggunakake lokasi "ing cahya". Sajrone operasi, pemancar ngirim sinyal menyang panrima remot. Kanthi distorsi pulsa sing tekan panrima, obyek statis utawa obah dideteksi. Salajengipun, otomatisasi radar bisa ngubungake trek lan ngirim data menyang konsumen.


Pos transceiver sing berpengalaman ing papan latihan

Cara operasi iki ngidini sampeyan nambah sacara dramatis area panyebaran target sing efektif dibandhingake karo EPR sajrone operasi radar "tradisional". Mangkono, kemungkinan ndeteksi target sing cilik, dhuwur utawa ora katon mundhak. Mangkono, nggawe radar bistatic "translucent" janji keuntungan gedhe ing konteks pangembangan pertahanan udara.

Sampel Nyata


Komplek radar 52E6 Struna-1 lulus tes negara ing taun 1998. Sajrone sawetara taun sabanjure, produk iki ditingkatake, lan ing taun 2005 dilebokake ing layanan. Ing wektu iki, karya RLC dicenthang ing kondisi test lan ing latihan militèr.

Sawetara taun sabanjure, versi kompleks sing luwih apik 52E6MU diajukake kanggo dites. Fine-tuning terus nganti pungkasan dasawarsa, lan ing 2010 RLC iki sijine menyang layanan. Ing wektu iki, NNIIRT lan perusahaan sing gegandhengan wis ngluncurake produksi lan bisa ngirim sawetara set menyang tentara. Kajaba iku, salah sawijining produk ditampilake ing pameran MAKS-2009.

Miturut laporan NNIIRT, set loro-link pisanan 52E6MU diprodhuksi ing 2008. Ing taun sabanjure, siji liyane dipasrahake. Ora ana informasi babagan pangiriman anyar sajrone sepuluh taun. Ora ana sing ngerti babagan pesenan ekspor.

Fitur teknis


Miturut data mbukak, produk 52E6MU minangka sistem radar bistatic / multi-link decimeter sing operasi "liwat cahya". Kabeh fasilitas radar diselehake ing wadhah ing chassis ditarik utawa poto-propelled, kang simplifies transportasi lan penyebaran prajurit. Komplek kasebut kalebu kabeh sarana sing dibutuhake kanggo nutupi wilayah gedhe lan ngawasi kahanan udara.

Set radar Struna-1 bisa kalebu nganti 10 kiriman nampa lan ngirim sing digandhengake karo mesin kontrol. Komplek kasebut uga kalebu macem-macem fasilitas pangopènan lan dhukungan. Komponen stasiun disebarake ing sadawane perimeter wilayah sing dilindhungi, kanthi nganggep watesan teknis. Fasilitas operasi komplek njaga komunikasi radio.

RLC 52E6 nampa lan ngirim kiriman minangka wadhah kanthi mast angkat ing ngendi piranti antena dipasang. Sing terakhir kalebu array transmisi lan array phased nampa kanthi telung pola radiasi. Radiasi ditindakake ing sektor kanthi ambane 55 ° ing azimuth lan 45 ° ing elevasi. Pos ngirim sinyal probing, lan uga nampa sinyal saka loro kiriman paling cedhak. Kanthi ngolah sinyal sing ditampa, saben kirim nemtokake anané target udara. Kabeh informasi babagan kahanan dikirim menyang pos komando.

RLC 52E6 "String-1". Barrier radar multi-link

Piranti antena saka kiriman panrima

RLC 52E6MU bisa mbentuk alangi radar terus-terusan saka wangun sembarang atusan kilometer dawa. Jarak maksimal antarane nampa lan ngirim kiriman yaiku 50 km. Gumantung saka kelas target, ambane zona penghalang tekan 12,8 km. Dhuwur deteksi saka 30 m nganti 7 km. Target dilacak kanthi kacepetan nganti 1500 km / jam. Nganalisa data sing mlebu, otomatisasi kompleks mbedakake antarane pengebom lan pejuang, helikopter, ASP, lsp.

Keunggulan lan kekurangan


Stasiun radar Struna-1 kanthi kiriman jarak nduweni kaluwihan penting tinimbang radar liyane, nanging ora tanpa kekurangan. Panyebaran sing tepat lan panggunaan teknologi kasebut ngidini sampeyan ngerti potensial.

Kauntungan utama yaiku kemampuan kanggo ndeteksi target subtle utawa cilik sing rumit banget kanggo radar "tradisional". Kanthi nggunakake siji komplek 52E6MU, sampeyan bisa nggawe zona kontrol nganti 500 km ing ngarep. Nggunakake teknik iki bebarengan karo radar liyane, bisa nggawe sistem deteksi lapisan sing efektif banget sing bisa ndeteksi kabeh obyek sing mbebayani - preduli saka kacepetan, dhuwur, panggunaan teknologi siluman, lsp.

Kerugian utama "Strings-1" bisa dianggep minangka konfigurasi tartamtu saka area tampilan. Stasiun kasebut nggawe "halangan" sing dawa lan sempit kanthi dhuwur sawetara kilometer. Iki nggawe angel kanggo ngrampungake sawetara tugas pengamatan, sing mbutuhake keterlibatan radar liyane. Fitur ambigu saka komplek bisa dianggep anané akeh cara sing beda-beda sing disebarake ing jarak sing cukup adoh saka saben liyane. Iki nggawe rumit proses persiapan kanggo kerja.

Umumé, radar bistatic Struna-52 6E1(MU) minangka alat khusus sing bisa ngrampungake tugas khusus sing ora bisa diakses sistem liyane sing wis ana. Ing wektu sing padha, dheweke ora bisa nindakake kabeh pakaryan sing dibutuhake lan butuh bantuan saka pencari liyane.

Teknik lan reaksi


Miturut data sing dikenal, ing jaman kepungkur, tentara Rusia mung nampa sawetara kompleks Struna-1, lan rauh peralatan iki njupuk tugas tempur. Miturut sawetara sumber, radar anyar disebarake ing arah kulon, ing endi katon target udara subtle paling mungkin. Kompleks 52E6 kerja bareng karo pencari liyane lan nglengkapi.

Senadyan jumlah cilik lan spesifik penyebaran, RLC 52E6 narik kawigatosan para ahli manca lan pers. Dadi, sajrone sawetara taun kepungkur, media asing wis rutin nerbitake materi babagan Struna-1 kanthi intonasi sing beda-beda, saka kaget nganti wedi. Reaksi kasebut utamane digandhengake karo kemampuan radar kanggo ndeteksi lan ngiringi pesawat siluman. Tentara asing mbokmenawa uga menehi perhatian marang Struna-1 lan nggawe kesimpulan, nanging ora cepet-cepet ngumumake pendapate.

Mangkono, ing konteks pangembangan peralatan radar, kahanan penasaran wis berkembang. Sawetara radar saka jinis anyar bisa ndeteksi target subtle ing wangun pesawat serangan modern lan gaman. Kanthi kemampuan kasebut, radar 52E6MU ora mung bisa nglindhungi wilayah sing ditutupi, nanging uga bisa nyegah mungsuh potensial sing gumantung ing pesawat siluman taktis lan strategis. penerbangan.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
NNIIRT, Bastion-karpenko.ru
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 21 april 2020 06:10
    +1
    Ya, angel nggawe ideal sing ngrampungake kabeh masalah, lan malah kanthong. aran
    1. 3danimal
      3danimal 26 Mei 2020 00:53
      0
      Intine yaiku prinsip transmisi lan resepsi. Kajaba iku, Komplek kuwi mung menehi lokasi kira-kira target ing kothak 300x300m.
      1. tima_ga
        tima_ga 19 Juli 2020 02:16
        0
        Ing asas, padha cukup kanggo ngetung lintasan saka target, target designation saka sistem pertahanan udhara, lan banjur diluncurake kanggo nyegat lan golek rudal bakal dijupuk lan kenek target, ing teori. ora?
        1. 3danimal
          3danimal 19 Juli 2020 05:43
          -1
          Kabeh radar iki loro-koordinat. Umume rudal pertahanan udara duwe pencari semi-aktif, butuh katerangan kanthi sinar radio dawa gelombang sentimeter, utawa ARL saka pencari rudal beroperasi ing frekuensi iki (iki njamin akurasi). Yaiku, kanggo frekuensi kasebut, teknologi siluman (bentuk pesawat udara + RPM) paling efektif. Cara metu yaiku nggunakake rudal anti-pesawat kanthi hulu ledak nuklir kanthi kapasitas pirang-pirang kiloton eseman Inggih, utawa sampeyan bisa ngarahake pesawat sampeyan. Nanging dheweke uga duwe masalah.
  2. VitaVKO
    VitaVKO 21 april 2020 06:57
    +9
    Nalika pisanan ndeleng Struna ing papan latihan, proyek kasebut langsung katon ragu, sanajan ana akeh kaluwihan radar koheren bistatic. Keperluan dhuwur banget kanggo percabangan infrastruktur, akurasi banget kanggo nemtokake koordinat, wates ngisor lapangan radar ora ngluwihi sawetara ewu meter. Nanging mengko, saka sudut pandang nggawe lapangan anti-rudal sing terus-terusan ing papan sing dhuwur, Struna luwih murah tinimbang radar dhuwur-dhuwur seluler, lan urutan gedhene luwih murah. Mulane, ing kombinasi karo sistem kontrol wilayah udara liyane, tambahan kuwi bisa Ngartekno nambah efektifitas saka sistem pertahanan udhara.
    Nanging bisa ngatasi masalah radar terus-terusan kanthi dhuwur kanthi kontrak karo operator seluler lan nggunakake radar pasif kayata American Silent Sentry, French Homeland Alerter 100 utawa Cassidian Jerman saka EADS.
    Bener, ing Lor lan Siberia kita duwe ketegangan karo operator seluler, nanging Struna uga mbutuhake nggawe infrastruktur sing ekstensif. Ing mratelakake panemume, sistem dual-nggunakake ing kasus apa wae bakal luwih efektif.
    1. Vladimir_2U
      Vladimir_2U 21 april 2020 08:43
      0
      Kutipan: VitaVKO
      Bener, kita duwe ketegangan karo operator seluler ing Lor lan Siberia

      Sampeyan menehi kanggo kabeh wong penguin beruang kutub ing smartphone. )))
      1. tima_ga
        tima_ga 19 Juli 2020 02:22
        0
        Sampeyan bisa nindakake loro-lorone, nanging padha manggon ing macem-macem panggonan: penguin ing kawicaksanan kidul, lan bruwang putih ing sisih lor :)) Penguin ing bab iki, pungkasanipun, ora kita wong lanang :)
    2. KVIRTU
      KVIRTU 22 april 2020 01:12
      0
      Ing Baumanka, dheweke bakal ngarani "70anku", sayangé ...
  3. Peter ora pisanan
    Peter ora pisanan 21 april 2020 08:29
    +1
    Watesan sing paling penting kanggo Struna yaiku dawa wates kita, lan sesambungan karo iki, jumlah gedhe kanggo nembus wates kita kanthi pesawat sing bisa dideleng. Sampeyan ora bisa sabuk kabeh Rusia karo Strings. Mula, sistem iki cocog kanggo nglindhungi enclave kaya Kaliningrad lan Koym lan kanggo pertahanan udara obyek.
    Lan dhuwur kerja, 7 km, lan kacepetan, ora luwih saka 1500 km / h, ora cukup kanggo deteksi pesawat dipercaya, mung deteksi Tomahawks. Mulane, sistem iki isih bisa kanggo nglawan pangkalan pertahanan rudal Amerika ing Romania lan Polandia, dumadakan, bebarengan karo rudal anti-rudal, rudal Tomahawk uga ana ing kana.
    1. alstr
      alstr 21 april 2020 17:14
      +1
      Kacepetan iki cukup kanggo ndeteksi pesawat sing cedhak karo lemah. Kaping pisanan, kacepetan ing lemah luwih murah tinimbang ing dhuwur. Lan kaloro, mabur ngubengi terrain uga duwe watesan kacepetan.
      Lan ing dhuwur, radar liyane wis operasi, kang duwe sawetara luwih ing kacepetan.

      Mulane, kacepetan normal. Utamane yen dituduhake yen digunakake bebarengan.

      Semono uga kanggo dhuwur. Tugas utama radar iki yaiku nutup bolongan ing cedhak permukaan (nganti 1000) meter. Kabeh liyane iku bonus.
    2. KVIRTU
      KVIRTU 22 april 2020 01:15
      0
      Sampeyan ngerti, kasunyatan nyabrang sinar radiasi sawetara
  4. Operator
    Operator 21 april 2020 08:47
    -2
    Radar bistatic tembus ora cocok kanggo penghalang, nanging khusus kanggo deteksi lapangan target udhara ing dhuwur (nganti UAV cilik) ing wilayah jangkoan seluler.

    Radar bistatic barrier operasi liwat cahya iku sejatine sifate Motong budget, wiwit kanggo ndeteksi lan ngatasi alangan kuwi minangka loro driji ing aspal.

    Informasi sing dikirim kanthi kapisah babagan reresik target udara ing dhuwur sing ngluwihi dhuwur menara radar bistatic ngguyu
  5. YuryPVO
    YuryPVO 21 april 2020 08:47
    +5
    Prinsip radar keragaman wis digunakake kanggo wektu sing suwe. Conto sing jelas babagan sistem pertahanan udara S200, ing ngendi ROC madhangi target, lan para pencari rudal nampa sinyal sing dibayangke. Kanggo aplikasi prinsip iki kanggo nggawe lapangan radar, eksperimen ditindakake ing Minsk VIZRU kanthi basis jaringan repeater televisi ing Belarus. Panrima digawe sing nampa sinyal televisi lan koordinat target ditemtokake saka distorsi. Peralatan ing wektu iku analog lan pangolahan digital ora digunakake. Akibaté, padha teka menyang kesimpulan sing asas iki bisa, nanging mbutuhake biaya serius kanggo nggawe sistem specialized adhedhasar Processing sinyal digital, kang ing 70s mbutuhake sistem komputer serius. Disertasi kasebut dibela lan topik kasebut mandheg. Upaya diarahake menyang digitalisasi radar standar lan cara kanggo ngolah sinyal radar.
  6. Usher
    Usher 21 april 2020 09:08
    0
    Lan kepiye dheweke nuduhake awake dhewe utawa nuduhake awake dhewe ing gunung? Tim Penjelasan!
  7. kn54
    kn54 21 april 2020 09:30
    0
    -Tentara manca mbokmenawa uga menehi perhatian marang Struna-1 lan nggawe kesimpulan, nanging ora cepet-cepet ngumumake pendapate.
    "VO" tanggal 18 Oktober 2017 Tinjauan artikel dening Charlie Dao kanthi irah-irahan "Carane Rusia nyoba nggawe F-22 lan F-35 Amerika dadi lungse kaya kapal perang." Artikel kasebut diterbitake tanggal 14 Oktober dening The National Interest.
    1. 3danimal
      3danimal 19 Juli 2020 05:54
      -1
      IMHO, ngimpi sing apik banget kanggo nggawe langkah-langkah kanggo nyuda visibilitas radar. Iki bakal tansah menehi kauntungan taktik. Kaya sepi kapal selam: kita nggawa menyang tingkat sing bisa dibandhingake karo Amerika, tinimbang terus-terusan, "nyoba nggawe swara sing ora bisa dienggo." Nalika jumlah pesawat sing cukup karo EPR sing sithik katon ing negara kita, intensitas panelusuran kanggo "imba" anti-siluman bakal mudhun banget.
  8. Ua3qhp
    Ua3qhp 21 april 2020 09:32
    +3
    Ana siji kekurangan liyane ing radar "liwat-the-kabel". Kita ndeleng target nalika wis "teka", beda karo skema "refleksi" klasik, nalika ndeleng target adoh lan bisa nyiapake rapat kasebut.
    Nanging ing kahanan tartamtu, skema kasebut nduweni kaluwihan.
    1. alstr
      alstr 21 april 2020 17:16
      0
      Masalahe yaiku ing dataran rendah, radar klasik bisa uga ora weruh apa-apa amarga medan.

      Lan paling ora kita bakal weruh soko supaya bisa nanggepi ing wektu.
      1. Ua3qhp
        Ua3qhp 22 april 2020 09:37
        0
        Stasiun radar "ing cahya" nduweni spesialisasi niche sing sempit.
        Dadi, kanggo dataran rendah, 39H6 cukup. Ndeleng kabeh. Potensi gedhe kanggo modernisasi.
        https://ru.wikipedia.org/wiki/39%D0%9D6
        1. alstr
          alstr 22 april 2020 10:45
          0
          Punika conto prasaja. wilayah Len.
          Ana punggungan cilik antarane divisi PMD ing arah Zelenogorsk lan tapel wates karo Finlandia. Akibaté, ana penurunan ing dataran rendah kanthi PMD. Panggunaan stasiun radar sing diselehake ing njaba punggung bukit bakal nutup bolongan iki.

          Lan ing kasus apa wae, radar kasebut migunani minangka alat remot, amarga. sanajan ing steppe sing rata, jarak deteksi 39N6 kira-kira 40 km (saenipun). Liyane plus iku cemlorot liyane menyang sisih target, ngendi siluman kurang.
  9. Dmitry Vladimirovich
    Dmitry Vladimirovich 22 april 2020 13:41
    0
    Kanggo radar bisa liwat cahya, iku perlu sing pesawat pass ANTARA loro stasiun nampa lan ngirim.
    Ing kahanan pertempuran, stasiun kasebut ora bakal bisa ngusir serangan lan bakal dirusak.
    Eksperimen sing menarik, kanthi asil sing bisa dipertanyakan.
    1. 3danimal
      3danimal 19 Juli 2020 05:55
      -1
      Komentar sing bener.