Proyek saka spaceport ngambang "Sea Launch" beku "nganti wektu sing luwih apik"

116
Proyek saka spaceport ngambang "Sea Launch" beku "nganti wektu sing luwih apik"

Proyek kanggo ngluncurake rudal saka platform ngambang "Sea Launch" wis beku kanggo wektu sing ora ditemtokake. Miturut Vladislav Filev, kepala S7, alasan iki yaiku kahanan ekonomi ing donya.

Miturut Filev, kabeh kompleks Sea Launch dikirim menyang Vladivostok, nanging amarga pandemi koronavirus, keputusan digawe kanggo beku program kasebut "nganti wektu sing luwih apik." Ing wektu sing padha, dheweke negesake manawa biaya parkir platform peluncuran lan kapal kontrol ing pelabuhan, uga kanggo panggunaan infrastruktur pelabuhan, kaping pindho luwih dhuwur tinimbang ing pesisir Amerika.



(...) Dina iki kita ora duwe kesempatan kanggo nindakake apa-apa, mula kita wis beku program nganti kaping luwih apik. (...) Sampeyan ngerti, saiki kita pancene ora duwe wektu kanggo iki

- Filev ngandika, nambah sing saiki ora bisa ngomong apa roket kanggo Komplek.

Elinga yen Sea Launch ngambang cosmodrome wis mothballed wiwit 2014, sawise Bukak saka roket Zenit Ukrainia pungkasan saka iku, produksi kang mandegake sawise severance saka hubungan ekonomi karo Rusia. Nganti Maret 2020, platform peluncuran lan kapal komando dumunung ing pesisir California, AS, banjur dipindhah menyang Teluk Slavyanka cedhak Vladivostok. Dianggep manawa kompleks kasebut bakal didandani lan bakal dikembangake roket, lan banjur direncanakake diluncurake maneh.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    116 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      April 23 2020
      Dadi sawise kabeh, ora ana roket kanggo dheweke.
      1. -4
        April 23 2020
        Lha, kok kategoris banget? Sawetara opsi lagi digarap.
        MOSCOW, 11 April - RIA Novosti. Roscosmos nimbang kemungkinan melu miwiti maneh peluncuran saka kosmodrom ngambang Sea Launch wiwit taun 2024, sing menehi pitunjuk marang perusahaan supaya bisa melu proyek kasebut, miturut surat saka perusahaan negara sing dikirim menyang perusahaan industri lan kasedhiya kanggo RIA Novosti.
        "Layanan peluncuran JSC Glavkosmos" (operator layanan peluncuran - ed.) kanggo nganakake analisis marketing babagan layanan peluncuran nggunakake roket lan komplek ruang angkasa Sea Launch, wiwit taun 2024, lan uga kanggo netepake daya saing kompleks kasebut dibandhingake karo komplek roket ruang angkasa "Soyuz-5" ing kosmodrom Baikonur lan Vostochny," ujare dokumen kasebut.
        Kajaba iku, Progress Rocket and Space Center (produsen roket) diprentahake kanggo ngira biaya ngembangake roket Soyuz-7 kanggo diluncurake saka Sea Launch, biaya produksi massal lan biaya nyiapake kanggo diluncurake.

        https://ria.ru/20200411/1569889649.html
        1. + 11
          April 23 2020
          Akeh perkara sing bisa "digarap", nanging nyatane ora ana roket kanggo spaceport ngambang.

          Filev mbokmenawa ngarepake yen dheweke bakal diidini tuku Zeniths, nanging dheweke dilarang amarga alasan politik: https://ria.ru/20190325/1552073624.html

          Politik mateni Sea Launch kaping pindho - ing 2014 lan 2019. Lan pandemi 2020 dadi wreath ing kuburane.
          1. +3
            April 23 2020
            Minangka kawicaksanan rakyat ngandika: "Apa sampeyan ndeleng gopher? -Ora - Aku ora weruh uga. Nanging dheweke ana lagi digarap.
            1. +9
              April 23 2020
              Angara wis dikembangake wiwit taun 1992...
              1. +2
                April 23 2020
                Kutipan saka Topgun
                Angara wis dikembangake wiwit taun 1992...

                Peluncuran Angara ana ing 2014. Ing mangsa ngarep, roket abot Angara-5 bakal diluncurake. Dheweke wis ngumpul.
                1. +9
                  April 23 2020
                  sampeyan ora nemokake "zrada" (tm) ing komentar sampeyan?
                  Kutipan: Sky Strike fighter
                  Angara diluncurake ing taun 2014

                  wis 2020 saiki ... apa sing kedadeyan kabeh taun iki? Mungkin dheweke dibagi tanah sing digawe? ...
                  1. -1
                    April 23 2020
                    Kutipan saka Topgun
                    apa kedaden kabeh iki taun?


                    Kabeh "taun-taun iki" Kementerian Pertahanan ngluncurake satelit ing roket Proton-M. Lan ing Omsk, produksi rudal anyar disiapake.
          2. -10
            April 23 2020
            Politik mateni Sea Launch kaping pindho - ing 2014 lan 2019. Lan pandemi 2020 dadi wreath ing kuburane.

            Ya, kenapa dheweke mateni dheweke? Saiki, dheweke mung beku topik kasebut nganti 2024, banjur sampeyan ndeleng lan bakal nggawe roket anyar kanggo Sea Launch tinimbang Zenith. Ing kasus apa wae, sampeyan bisa bali menyang topik Sea Bukak.
            1. +2
              April 23 2020
              Kutipan: Sky Strike fighter
              Ya, kenapa dheweke mateni dheweke? Saiki, dheweke mung beku topik kasebut nganti 2024, banjur sampeyan ndeleng lan bakal nggawe roket anyar kanggo Sea Launch tinimbang Zenith.
              Iku malah ora lucu.
              1. +2
                April 23 2020
                Iku ora masuk akal lan bodho saiki kanggo numpes mung spaceport kuwi ing donya. Cut menyang logam utawa ngedol kanggo apa-apa, lan sawise sawetara taun, miwiti Designing lan sarujuk. Mbangun maneh 10 taun.
                Banjur ora ngumumake untung.
                Iku reeks saka sabotase.
                Sky Strike Fighter dicopot amarga posisi swara amarga sawetara alasan.
                1. -1
                  April 23 2020
                  Kutipan saka patron
                  Iku ora masuk akal lan bodho saiki kanggo numpes mung spaceport kuwi ing donya.

                  Peluncuran Laut kosmodrom ngambang Rusia ("Peluncuran Laut"), amarga ora ana gunane, bakal dipotong dadi logam kethokan, Ivan Moiseev, kepala Institut Kebijakan Angkasa, marang RIA Novosti.

                  Pakar kasebut ngelingi yen saiki port ruang angkasa ngambang ora duwe roket. "Aku ora weruh prospek. Saiki ora ana konsumen. Pilihan mung kanggo ngirim (platform peluncuran - kira-kira "Lenta.ru") kanggo scrap metal. Ora ana rudal, ora ana pesenan. Apa sing dikarepake? nawakake pakar.

                  Miturut dheweke, wektu "Sea Launch" wis liwati.

                  lenta.ru/news/2020/03/31/sealaunch/
                  1. -1
                    April 24 2020
                    Pakar sing apik banget, ramalan sing apik banget.
                    Saka ahli sing pengin mbangun pusat bisnis ing situs pusat Khrunichev, amarga ora ana prospek.
                    Dheweke ora weruh amarga dheweke nggoleki ing papan sing salah.
                    Napa kosmodrom diangkut menyang Rusia?!
                    Apa kita duwe liyane scrap metal?
                    Kegilaan semakin kuat...
            2. +1
              April 23 2020
              Kutipan: Sky Strike fighter
              Ing kasus apa wae, mesthi bisa bali menyang topik Sea Launch.

              Yen wektu iku kabeh ora rot, miwiti karo struktur daya lan pungkasan karo kabel listrik. Utawa dheweke bakal debunk lan de-cannibalize ...
              1. -1
                April 23 2020
                Yen wektu iku kabeh ora rot, miwiti karo struktur daya lan pungkasan karo kabel listrik.

                Napa kabeh kudu bosok sajrone 4 taun, yen Sea Launch wis digunakake pirang-pirang dekade lan ora ana sing bosok sadurunge?
                Utawa dheweke bakal debunk lan de-cannibalize ...

                Dheweke mesthi bakal dijaga dening militer sing padha.
                1. +2
                  April 23 2020
                  kenapa militer bakal nglindhungi properti pribadi, lan S7, kaya umume operator udara liyane, saiki ora duwe dhuwit, lan khusus kanggo keamanan.
                2. +3
                  April 23 2020
                  Kutipan: Sky Strike fighter
                  Apa kabeh kudu bosok ing 4 taun

                  Pisanan: ngendi ana 4, 24 bakal pas ana.
                  Sarehne:
                  Kutipan: Sky Strike fighter
                  yen Sea Launch wis digunakake kanggo dekade

                  tembung kunci - digunakake. Apa aku kudu pitutur marang kowe carane peralatan Komplek crumbles lan morally cocog tanpa nggunakake pancet lan pangopènan?
                  Kaping telune:
                  Kutipan: Sky Strike fighter
                  Dheweke mesthi bakal dijaga dening militer sing padha.

                  Oh-oh-mas... ora
                  1. +1
                    April 23 2020
                    Pisanan: ngendi 4, 24 bakal pas ana.

                    Ngapunten, nanging iki wis narik manuk hantu ing globe.
                    1. +1
                      April 23 2020
                      Kutipan: Sky Strike fighter
                      Ngapunten, nanging iki wis narik manuk hantu ing globe.

                      Aku ngapura, mesthi, nanging aku ngutip artikel kasebut:
                      Proyek kanggo ngluncurake rudal saka platform ngambang "Sea Launch" beku tanpa wates

                      Apa sampeyan mikir kaya ngono:
                      Kutipan: Sky Strike fighter
                      Kok mesti bosok kabeh 4 taun
                      ? Senadyan kasunyatan sing
                      Miturut Filev: ... "Sampeyan ngerti, saiki kita pancene ora duwe wektu kanggo iki"
                      nambahake manawa saiki ora ana omongan babagan roket kanggo kompleks kasebut.
                      1. +2
                        April 23 2020
                        Tembung kunci yaiku "saiki". Krisis ana ing saindenging jagad. Sanalika kabeh wis rampung, sampeyan bisa mikir babagan Sea Launch.
                        1. +3
                          April 23 2020
                          Kutipan: Sky Strike fighter
                          Sanalika kabeh wis rampung, mula bisa mikir babagan Sea Launch.

                          Oh-oh-mas...
                          Proyek kanggo ngluncurake rudal saka platform ngambang "Sea Launch" wis beku kanggo wektu sing ora ditemtokake.

                          Mungkin padha ngomong babagan Buran ...
                          Lan ing kana, sultan mati, utawa kuldi, utawa Khoja.
                        2. +5
                          April 23 2020
                          Kutipan: Vasyan1971
                          Mungkin padha ngomong babagan Buran ...
                          Persis. Ing arsip saka koran "Kommersant" sampeyan bisa nemokake artikel kanggo 1993, ngendi padha wrote sing senadyan pendanaan kanggo program wis suda Ngartekno, tim pembangunan ora pundung lan isih ngarep-arep kanggo terus operasi kapal.
                          "Buran" bakal mabur maneh
                          Penerbangan kapindho Buran - sing pisanan ditindakake tanggal 15 November 1988 - bakal dadi acara penting kanggo kalangan internasional sing cedhak karo teknologi roket lan ruang angkasa. Kaya sing sampeyan ngerteni, panemu diucapake manawa, amarga sawetara alasan teknis lan organisasi, penerbangan pertama sistem kasebut uga sing pungkasan. Kanthi dana sing cukup pesawat tanpa awak anyar "Buran" bisa njupuk Panggonan ing spring taun sabanjuré. Sajrone pitung dina tetep ing orbit, Buran bakal kanthi otomatis dock karo Mir lan ngirim modul retrofit anyar menyang stasiun ing kompartemen kargo sawijining. Saiki, spesialis saka Asosiasi Riset lan Produksi Molniya, sing nggawe Buran, nyiapake kapal kanggo diluncurake ing Kosmodrom Baikonur, nanging negesake manawa penerbangan kasebut gumantung saka dhukungan anggaran. Tanpa iku, American Shuttle, docking kang dijadwal kanggo 1995, bisa dadi pisanan ing stasiun Mir.
                          ht tps://www.kommersant.ru/doc/35121
                        3. +2
                          April 23 2020
                          Kutipan saka Greenwood.
                          Tanpa iku, American Shuttle, docking kang dijadwal kanggo 1995, bisa dadi pisanan ing stasiun Mir.

                          Lan ing pungkasan: ora ana Buran, ora ana Shuttle. Apa ironi!
                        4. +7
                          April 23 2020
                          Ing keadilan, Shuttles wis mabur suwene 30 taun, wis nggawe luwih saka 100 penerbangan sing sukses. Lan Buran terus terang mudhun ing jamban, wis ngentekake dhuwit lan gaweyan kanggo pangembangane.
                        5. 0
                          April 23 2020
                          Kutipan saka Greenwood.
                          Ing keadilan, Shuttles wis mabur suwene 30 taun, wis nggawe luwih saka 100 penerbangan sing sukses.

                          ya wis. Nanging, dheweke uga disiram ing jamban. Iku luwih murah tinimbang ndandani sabab saka kacilakan. Saora-orane Buran ora suwe anggone nyedhot dhuwit.
                  2. -1
                    April 23 2020
                    Kanesh, luwih apik kanggo nyuwek, banjur ngrancang saka awal!
                    Lan whining yen struktur daya FSE bosok lan kabel ...
                    Apa ora bosok wiwit tanggal 14?
                    Nggawe pangopènan preventif lan ora bakal bosok.
                    Iku misale jek sing kene omo-minusers pegatan.
                    Sampeyan ngelingi sedulur Kuzi sing "ora duwe bathi".
                    Salah siji ing casino, banjur padha didol kanggo logam, nanging boten, floats sampurna.
                    Nanging ora ing kene, nanging ing China.
                    Dheweke ora rot, sing apik tenan.
                    Mosk rot luwih cepet tinimbang logam)
                    1. 0
                      April 23 2020
                      Kutipan saka patron
                      Nggawe pangopènan preventif lan ora bakal bosok.

                      Tindakna. Gratis. Utawa wong bakal nglampahi dhuwit iki? Ing
                      Sampeyan ngerti, kita pancene ora peduli babagan iki.
                      lan ing
                      ragad kanggo parkir platform peluncuran lan prau kontrol ing pelabuhan, uga kanggo nggunakake infrastruktur pelabuhan, kaping pindho minangka dhuwur saka pesisir Amérika.

                      Kutipan saka patron
                      Sampeyan ngelingi sedulur Kuzi sing "ora duwe bathi".

                      Persis. Banjur elinga sedulur "nguntungake" saka Pétrus Agung.
                      Kutipan saka patron
                      Nanging ora ing kene, nanging ing China.

                      Tochnyak! Elinga ngendi Sea Launch saiki? Ing China?
                      Kutipan saka patron
                      Mosk rot luwih cepet tinimbang logam)

                      Sampeyan ngerti luwih apik, aku ora bakal mbantah ... Nyuwun
                3. +2
                  April 23 2020
                  "Iku mesthi bakal dijaga dening militer padha" - haha, banget. Lan saiki ayo ndeleng apa negara Armada Pasifik lan jelas yen platform kirdyk bakal teka yen militer uga melu. Iki dudu watu ing taman militer, amarga ing endi wae kabeh gampang, yen ora ana dhuwit, ora ana layanan. Ora bosok, amarga atusan yuta dolar saben taun dibayar kanggo layanan ing California. Lan saiki, ketoke, iku bakal mothballed.
                  1. -3
                    April 23 2020
                    Sing kanesh kurang dikelola dening kita.
                    Ayo ngirim armada ENTIRE, kok repot-repot karo trifles, lan peralatan tentara lan aviation, EVERYTHING ing California lan Florida, ngirim ?!
                    Ing kana, isine luwih apik, luwih murah lan luwih sehat, ta?
                    Dheweke nindakake perkara sing bener kanthi nyusul spaceport.
                    Kita lan titik
            3. +1
              April 23 2020
              Kutipan: Sky Strike fighter
              Lha, kenapa dheweke mateni dheweke?

              Mung ing kasus!


              Lan kene kanggo comparison
              SpaceX's 6th Falcon 9 diluncurake kanthi 60 satelit Starlink. Tahap takeoff lan landing. Output saka satelit.

              1. -3
                April 23 2020
                Quote: Malyuta
                Kutipan: Sky Strike fighter
                Lha, kenapa dheweke mateni dheweke?

                Mung ing kasus!


                mbuwang kotoran

                Quote: Malyuta
                Lan kene kanggo comparison
                SpaceX's 6th Falcon 9 diluncurake kanthi 60 satelit Starlink. Tahap takeoff lan landing. Output saka satelit.


                didilat w.... topeng

                lol

                kanca sing pinter ngguyu
          3. +3
            April 23 2020
            Filev ngaku manawa panguwasa Rusia menehi jaminan kanggo nggunakake Zeniths. Nanging mbuwang karo wong-wong mau
            1. -1
              April 23 2020
              Kutipan saka BlackMokona
              Filev ngaku manawa panguwasa Rusia menehi jaminan kanggo nggunakake Zeniths. Nanging mbuwang karo wong-wong mau


              Dheweke ditawani nggawe roket dhewe ing wilayah Rusia. Nanging sing duwe barin.
              1. -1
                April 23 2020
                Dheweke pengin tuku 50 roket saka Roscosmos dhisik, banjur digawe bebarengan. Nanging ing kene lan ing kana, Roscosmos nyetak bolt miturut Filev
                1. -2
                  April 23 2020
                  Kutipan saka BlackMokona
                  Dheweke pengin tuku 50 roket saka Roscosmos dhisik, banjur digawe bebarengan. Nanging ing kene lan ing kana, Roscosmos nyetak bolt miturut Filev


                  Apa dheweke ngandhani sampeyan babagan 50 misil? ngguyu Mungkin pitutur marang kowe carane Ukraina ora mbayar kanggo peralatan wis dikirim menyang wong?
                  1. 0
                    April 24 2020
                    Iki kue kucing.
                    https://tass.ru/interviews/5760322
                    CEO S7 Space: kita nawakake Roscosmos $ 2,5 milyar kanggo roket, lan nanggepi - meneng

                    - Taun kepungkur, ing konferensi Space minangka Bisnis, Vladislav Filev (pemilik S7 Group - cathetan TASS) ujar manawa S7 Space siap pesen 50 roket Soyuz-5 saka Roscosmos kanthi pilihan kanggo operator 35 liyane yen Roscosmos ngrampungake. syarat tartamtu kanggo roket. Apa ana reaksi saka perusahaan negara?

                    Ora, ora ana respon. Ayo kula ngelingake yen proposal kasebut digawe ing administrasi Roscosmos sadurunge. Apa adhedhasar gagasan Filev? Skema penerbangan standar kanggo pesenan pesawat anyar. Nalika padha rencana kanggo gawé pesawat anyar, padha golek pelanggan Bukak. Ing penerbangan, pesenan perusahaan pisanan kira-kira 50 pesawat. Ing kasus iki, wis cukup kanggo nyebarake produksi massal.

                    Iku Filev sing ngajokaken: 50 rudal plus pilihan. Pesenan tenan, kanthi advance 10%. Nanging ora ana reaksi saka Roskosmos sajrone taun kepungkur, kaya-kaya ora tau krungu proposal kasebut. Bisa diarani guyon, nanging kasunyatane. Kita wis siyap nerjemahake tembung kasebut dadi kontrak tenan. Obrolan kasebut babagan jumlah investasi $ 2,5 milyar ing proyek Soyuz-5.
                    1. -2
                      April 24 2020
                      Kutipan saka BlackMokona
                      Iki kue kucing.


                      pai kucing sampeyan wis bosok lan mambu sethitik wis

                      Kutipan saka BlackMokona
                      Taun kepungkur .... nalika Roscosmos ngrampungake syarat tartamtu kanggo roket


                      Taun kasebut (lan iki 2017), dheweke wis telat karo panjaluke. ngguyu Roket Soyuz-5 lagi digawe kanggo tugas tartamtu, adhedhasar kesempatan tartamtu kanggo nggawe ing wektu paling cendhak. Nggawe roket kanthi jeneng kerja "Soyuz-7" kanggo SL mung bisa ditindakake sawise nggawe roket Soyuz-6 ing program federal. Mulane, saiki Sea Launch bakal mothballed.
        2. -2
          April 24 2020
          Lha, kok kategoris banget? Sawetara opsi lagi digarap.
          MOSCOW, 11 April - RIA Novosti. Roscosmos nimbang kemungkinan melu miwiti maneh peluncuran saka kosmodrom ngambang Sea Launch wiwit taun 2024, sing menehi pitunjuk marang perusahaan supaya bisa melu proyek kasebut, miturut surat saka perusahaan negara sing dikirim menyang perusahaan industri lan kasedhiya kanggo RIA Novosti.
          "Layanan peluncuran JSC Glavkosmos" (operator layanan peluncuran - ed.) kanggo nganakake analisis marketing babagan layanan peluncuran nggunakake roket lan komplek ruang angkasa Sea Launch, wiwit taun 2024, lan uga kanggo netepake daya saing kompleks kasebut dibandhingake karo komplek roket ruang angkasa "Soyuz-5" ing kosmodrom Baikonur lan Vostochny," ujare dokumen kasebut.
          Kajaba iku, Progress Rocket and Space Center (produsen roket) diprentahake kanggo ngira biaya ngembangake roket Soyuz-7 kanggo diluncurake saka Sea Launch, biaya produksi massal lan biaya nyiapake kanggo diluncurake.

          https://ria.ru/20200411/1569889649.html

          Sanadyan modifikasi Soyuz-5 sing ditargetake ing SL, utawa Soyuz-5 dhasar semi-mitos, ora bakal bisa siyap ora mung kanggo wiwitan operasi komersial, nanging uga kanggo LKI skala penuh ing taun 2024. iku mung unrealistic.
      2. -1
        April 23 2020
        Ora saiki, nanging ana perkembangan.
        Lan yen saiki ora ana roket, nanging ing sawetara taun bakal ana?
        Apa sampeyan entuk?
        Spasi kethokan?
        Yen ora duwe bathi kanggo njaga kanggo struktur komersial, pass menyang HQS, dheweke bakal nemokake papan parkir lan cara nggunakake.
      3. +1
        April 23 2020
        Victor_B Dadi sawise kabeh, ora ana rudal kanggo dheweke.

        Topik iki wis dirembug. Aku banjur nulis yen dheweke nggawa "koper tanpa gagang."
        Nanging ana - "ora mangertos." hi
      4. 0
        April 30 2020
        "Ana roket kaya ngono!" Iki minangka kendaraan peluncuran Proton-M, sing uga diilangi Rogozin
    2. +5
      April 23 2020
      Sapa sing bakal mangu-mangu lan kok aku ora kaget? Mung kepingin weruh yen ana khusus? ing guyon, lan penipu Musk ing kasusahan.
      1. +6
        April 23 2020
        Kutipan: Thunderbolt
        sing kudu disalahake, banjur pluru ayu kita tetep glethakaken munggah, lan penipu Musk ing kasusahan.
        Wektu mabur luar biasa cepet. Kayane mung wingi ana omongan yen ora ana sing bakal ngandelake SpaceX karo misi kritis, amarga Falcon minangka roket anyar, lan RD-180s kita wis kaping pirang-pirang tumindak, lan wingi Falcon ngliwati Atlas V, nggunakake RD-180. , ing babagan jumlah peluncuran lan dadi rudal aktif sing paling kerep diluncurake ing antarane perusahaan Amerika.
        1. -2
          April 23 2020
          Kutipan: Thunderbolt
          sing kudu disalahake, banjur pluru ayu kita tetep glethakaken munggah, lan penipu Musk ing kasusahan.


          Lan iki Soyuz-2.1a anyar karo TGC, sing disiapake kanggo diluncurake sajrone sawetara dina:



          Kurang kawruh babagan peluncuran kita? ngguyu

          Kutipan saka military_cat
          lan wingi Falcon nyusul Atlas V, sing nggunakake RD-180, babagan jumlah peluncuran lan dadi roket operasional sing paling kerep diluncurake ing antarane perusahaan Amerika.


          Lan iki Atlas-5 anyar, kanthi mesin RD-180 Rusia, sing mabur ing mburi, ta? ngguyu

          1. -1
            April 24 2020
            Kutipan saka: slipped
            Lan iki Atlas-5 anyar, kanthi mesin RD-180 Rusia, sing mabur ing mburi, ta? ngguyu

            Ya, apik banget, diluncurake sabanjure sawise nganti loro wiwit wiwitan taun 2020. Pira Musk sing wis diluncurake taun iki, pitu? Nambah keprigelan kahanan kasebut yaiku mesin RD-180 Rusia iki nyiapake kanggo ngluncurake X-37B, proyek rahasia Pentagon kanthi tujuan lan tujuan sing ora dingerteni.
            1. 0
              April 24 2020
              Kutipan saka military_cat
              Ya, apik banget, diluncurake sabanjure sawise nganti loro wiwit wiwitan taun 2020.


              Mesthine apik banget, teknologi kita ora gagal.

              Kutipan saka military_cat
              Pira Musk sing wis diluncurake taun iki, pitu?


              Ora ana bedane kanggo kita, kita ora duwe kerjasama karo dheweke babagan masalah ruang angkasa.

              Kutipan saka military_cat
              Nambah keprigelan kahanan kasebut yaiku mesin RD-180 Rusia iki lagi nyiapake kanggo ngluncurake X-37B, proyek rahasia Pentagon kanthi tujuan lan tujuan sing ora dingerteni.


              Dadi setan ora dadi elek sing padha Paint. ngguyu Nanging kanthi serius, peluncuran kasebut bakal nggawe kita, uga militer.
              1. -1
                April 24 2020
                Kutipan saka: slipped
                Ora ana bedane kanggo kita, kita ora duwe kerjasama karo dheweke babagan masalah ruang angkasa.

                "Yen aku ora nggatekake, mbok menawa bakal ilang."
                1. -1
                  April 24 2020
                  Kutipan saka military_cat
                  "Yen aku ora nggatekake, mbok menawa bakal ilang."


                  Preoccupation sampeyan karo topik mung ngomong babagan kecanduan sampeyan. ngguyu
    3. +2
      April 23 2020
      Proyek kanggo ngluncurake rudal saka platform ngambang "Sea Launch" wis beku kanggo wektu sing ora ditemtokake.
      Miturut Filev, kabeh kompleks Sea Launch dikirim menyang Vladivostok, nanging amarga pandemi koronavirus, keputusan digawe kanggo beku program kasebut "nganti wektu sing luwih apik."

      Saiki kabeh bakal digandhengake karo pandemi. Lan iki dudu proyek pungkasan sing bakal beku. Dalan-dalan wis mandeg didandani, biasane wektu kuwi ana bolongan-bolongan gedhe-gedhe.. Saiki sepi.
      1. +5
        April 23 2020
        Kutipan saka Svarog
        Dalan-dalan wis mandeg didandani, biasane wektu kuwi ana bolongan-bolongan gedhe-gedhe.. Saiki sepi.


        Nanging ing Moskow, kothak dipindhah banget. Ora ana coronavirus sing ngganggu.
        1. +2
          April 23 2020
          Sawetara wanita diijini nindakake kabeh.
      2. +1
        April 23 2020
        Kutipan saka Svarog
        Dalan-dalan wis mandeg didandani, biasane wektu kuwi ana bolongan-bolongan gedhe-gedhe.. Saiki sepi.

        Ngempet dhuwit saka dana dalan iku dongeng. nggegirisi. Pemukiman biasane ditindakake ing pungkasan Desember. Sadurunge - handouts sengsara. Lan sadurunge entuk apa sing sampeyan entuk, sampeyan kudu nandur modal dhuwit. Atusan lames umume. Sing, kanthi bathi sing sithik banget, umume nggawe acara sing diarani ndandani rada ragu babagan keuntungan. Lan ora bisa dibedakake saka gudang bodho kanthi biaya. Lan saiki ... Ex, lan bojoku lan kantor saiki, nyerahke volume kanggo 20 lyam tanpa kopecks, lan ing asas ora bakal pindhah nganti pembayaran lengkap. Mergo iki.
    4. +8
      April 23 2020
      Kutipan: Thunderbolt
      Sapa sing bakal mangu-mangu lan kok aku ora kaget? Mung kepingin weruh yen ana khusus? ing guyon, lan penipu Musk ing kasusahan.

      A swindler, bangkrut lan mung maling teknologi ora turu lan multiplies diluncurake darurat karo non-satelit ing roket sing ora bisa digunakake maneh. ngguyu
    5. +8
      April 23 2020
      Yaiku, sawise sawetara wektu, nalika platform wiwit bosok amarga kekurangan pendanaan sanajan kanggo pangopènan, peluncuran segara bakal diarani ora nguntungake lan ora ana gunane, sawise platform kasebut bakal dipotong dadi logam kethokan, utawa diwenehake meh ora ana gunane. Cina, kanthi rega logam kethokan!
      1. +2
        April 23 2020
        saka Cina iku bakal dituku ing rega kethokan, lan banjur diluncurake saka iku bakal digawa metu
      2. + 11
        April 23 2020
        Wong Tionghoa duwe dhewe ing LongMarsh11 / Kaizhou1/11
      3. +1
        April 23 2020
        Paling kamungkinan bakal. Minangka karo TAVKR Soviet lan Buran padha.
    6. 0
      April 23 2020
      Apa sing bakal kedadeyan ing platform iki padha karo sing kedadeyan ing Buran ((
    7. +7
      April 23 2020
      ragad kanggo parkir platform peluncuran lan prau kontrol ing pelabuhan, uga kanggo nggunakake infrastruktur pelabuhan, kaping pindho minangka dhuwur saka pesisir Amérika.

      Yen ana sing kasengsem, iki koper tanpa gagang.
      1. +2
        April 23 2020
        Iki kurang ajar wong ing Vladik Filev mbungkuk. Aku wonder sing iki "gypsies"? Sapa sing ngisi bahan bakar ing pelabuhan "Slavyanka"? Apa ora bisa dikirim? Ana rolas bandar ing Primorye, lan atusan ing kabeh Timur Jauh, karo Japanese, Korea, etc.. Apa sampeyan ora bisa njupuk lan lelayaran adoh? Akeh pitakonan.
        1. +1
          April 23 2020
          Kutipan saka d4rkmesa
          Apa sampeyan ora bisa njupuk lan lunga?

          Kanthi blamba sing kaya mengkono, "mung njupuk lan layar adoh" ora mungkin.
          "A detasemen iki ambushed" ©.
    8. +3
      April 23 2020
      "Carane ngilangi 20 taun aturan biasa-biasa wae kanggo virus .." (c)
    9. +2
      April 23 2020
      "Ilmu minangka conto kanggo wong liya" ...
    10. +3
      April 23 2020
      Proyek kasebut isih lair wiwit wiwitan. Apa padha tuku iku ora cetha. Ora ana rudal, adhedhasar Timur Jauh, apa teknis bisa njaga lan njaga utawa ora, ing endi kanggo nyelehake personel lan platform lan kapal? Ora ana peluncuran kanggo ngilangi staf, banjur ing ngendi lan apa dhuwit sing direkrut? Ing cendhak, pitakonan luwih saka jawaban?
      1. +4
        April 23 2020
        saka awal banget ana prospek cukup janjeni
        roket kasebut, Zenith Rusia-Ukraina, dipercaya lan diuji, dheweke wis menehi pesenan, ing 2019 bisa miwiti peluncuran aktif, 3-4 diluncurake saben taun, mung wong sing apikan sing ngilangi pesenan iki.
        Apa iku - dhukungan saka pabrikan domestik STATE saka roket Soyuz-5 sing ora ana, utawa kepinginan kanggo ngepung Yuzhmash Ukrainia, utawa loro-lorone - saiki padha isin ngomong, ternyata, sanajan kuping ibu. , padha tak frostbite, losses kanggo Roskosmos saka losses ing pesenan ing Zenith, lan S7 , iki umume ing span lengkap.
        Ya, lan karo Yuzhmash, ana sing ora bisa ditindakake kanthi apik - dheweke kerja sama karo Kanada lan Amerika, bagean saka stafe menyang Fireflies, sing ora nggumunake, kantor kasebut ana ing jarak mlaku.
        Lan kenapa kudu rot S7 pribadi - saiki dadi salah paham
        hi
        1. +6
          April 23 2020
          Supaya Roskosmos ora duwe saingan.

          Svetlyakov, kanthi cara, ngonsumsi coronovirus, lan dheweke mlayu 3-4 wulan kanthi penerbangan pertama. Nanging dheweke mlebu kontrak anyar kanggo sawetara peluncuran ing 2021.

        2. -3
          April 23 2020
          ... Lan kenapa kudu ngrusak S7 pribadi - saiki dadi salah paham ...
          Kenapa bosok? Ayo mudhun sikap kanggo roket minangka kanggo kuthah saka ombenan.
          1. -1
            April 23 2020
            s7 apik karo iki, dheweke entuk janji ora bakal ngganggu tuku Zeniths, nanging dibuwang - dheweke ora nate menehi ijin.
        3. -2
          April 24 2020
          roket ana, Russian-Ukrainian Zenit, dipercaya lan dites

          Statistik peluncuran Zenit ora konfirmasi "kapercayan" ... hi
    11. -2
      April 23 2020
      Amarga disegel kanggo rudal Zenit-3SL Ukrainia, sing ora ana lan ora bakal ana ing Federasi Rusia. Nalika ing Rusia lagi scratching turnips ing wektu iki ing Kanada padha wiwiti mbangun cosmodrome kanggo rudal Cyclone-4M Ukraina. Ukraina, AS lan Kanada njupuk bagéyan ing construction. Nggawe infrastruktur ditindakake dening perusahaan Amerika Maritime Launch Services, pangembangan roket ditindakake dening biro desain Yuzhnoye, lan nggawe pabrik Yuzhmash. Saiki MLS koordinasi dokumentasi babagan syarat lingkungan karo panguwasa, lan uga mbentuk perbendaharaan kanggo njamin operasi situs peluncuran.
      Pelabuhan antariksa bakal ana ing cedhak kutha Canso ing pesisir Atlantik, lan peluncuran roket pisanan dijadwalake ing 2021. Ing rong taun sawise iku, MLS ngarep-arep tekan 8-12 wiwitan taunan kanthi biaya ora luwih saka $50 yuta saben.


      Siklon-4M yaiku roket propelan cair 39 meter, diameter 4 meter, rong tahap saka kelas menengah; Iki dirancang kanggo nggawa kargo menyang orbit bunder lan medium lan elips cedhak Bumi, kalebu orbit sinkron srengenge. Yen perlu - lan Bukak saka International Space Station menyang orbit.

      Roket digawe nggunakake teknologi lan pangembangan roket sadurunge seri - Zenit-2 lan Cyclone. Tahap marching nganggo minyak tanah kanthi oksigen cair, sing kapindho nggunakake heptil lan amil. Bobot wiwitan - nganti 274 ton. Pangembang njamin yen Cyclone-4M bakal bisa ngluncurake nganti 3,7 ton menyang orbit kanthi dhuwur 450 km utawa 3 ton - nganti dhuwure 1200 km kanthi inklinasi orbit 87,4-87,9 derajat.

      "Implementasi proyek Cyclone-4M bakal nggawe kesempatan anyar lan menehi dorongan tambahan kanggo pangembangan industri roket lan ruang angkasa ing Ukraina, nambah daya tarik teknologi lan investasi negara," tulis biro desain. Yuzhny/Yuzhmash nduwe 876 roket lan roket sing sukses.
      1. +1
        April 23 2020
        amarga siklon kasebut adhedhasar R-36, ing ngendi akeh komponen Rusia, proyek kasebut wis nyeret wiwit 2017, regane saya tambah akeh ing tradhisi pemotongan dill sing paling apik, banjur apik ... cara, ora ana roket ing logam, mung mock-up)))
        1. Komentar wis dibusak.
        2. -4
          April 23 2020
          pembangunan lagi ditindakake, mesin lagi dites (kasil). "Roket kasebut digawe kanthi nggunakake teknologi lan pangembangan roket sadurunge seri - Zenit-2 lan Cyclone", artikel kasebut nyatakake yen roket lagi digawe, aku weruh yen sampeyan ndemek sampeyan, dheweke malah munggah kanggo golek informasi. ngguyu , lan breathed a desahan saka relief kaya ing jamban sawise sinau sing nalika iku ora ing logam ngguyu
          1. +2
            April 23 2020
            Dheweke wis nggawe Cyclone karo Brasil, saiki bakal nggawe karo AS lan Kanada, sing ora duwe rudal dhewe. Ya, sukses.
            1. -3
              April 23 2020
              Thanks kanggo luck apik, kabeh bakal bisa! Apa sampeyan pengin kabeh bisa ditindakake ing Ukraina, AS lan Kanada? Lan ing beyo saka Brazil, supaya Brazil dhewe announced sing iki pembekuan sawijining bagean saka karya ing project, nalika Yuzhnoye lan Yuzhmash rampung karya dening 87%, padha teka menyang kesimpulan sing iki tumindak politicized ing saran saka Federasi Rusia, amarga Brasil minangka bagéan saka Brix. RF ora kaya saingan.
              1. +2
                April 23 2020
                Thanks kanggo luck apik, kabeh bakal bisa!

                Nah, kapan ana sing gagal ing Ukraina?
                Apa sampeyan pengin kabeh bisa ditindakake ing Ukraina, AS lan Kanada?

                Gagasan kriting lan kriting.Temtunipun kita "pengin" sampeyan sukses.
                Lan ing beyo saka Brazil, supaya Brazil dhewe announced sing iki pembekuan sawijining bagean saka karya ing project, nalika Yuzhnoye lan Yuzhmash rampung karya dening 87%, padha teka menyang kesimpulan sing iki tumindak politicized ing saran saka Federasi Rusia, amarga Brasil minangka bagéan saka Brix. RF ora kaya saingan.

                Ya, tangan Kremlin sing misuwur tekan. Perang hibrida.
    12. +1
      April 23 2020
      Ing wektu sing padha, dheweke negesake manawa biaya parkir platform peluncuran lan kapal kontrol ing pelabuhan, uga kanggo panggunaan infrastruktur pelabuhan, kaping pindho luwih dhuwur tinimbang ing pesisir Amerika.

      Yen sampeyan arep rot, supaya padha rot ing Amerika lan nyimpen dhuwit, nanging bakal nglampahi dhuwit lan ora ana gagasan.
    13. +7
      April 23 2020
      Lan kepiye babagan pandemi?
      Ora ana roket kanggo Sea Launch, apa sing bakal diluncurake?
      S7 mrentahake roket Ukrainia Yuzhmash 12 kanggo diluncurake nganti 2023, dheweke mbayar bagean dhuwit, pesenan kasebut ditindakake ing Yuzhmash, dheweke bisa miwiti ing 2019, nanging sanajan janji awal, pamrentah Rusia nglarang kerjasama karo Yuzhmash, kalebu pasokan komponen. kanggo Zenit, kalebu mesin tataran pisanan lan liyane
      Komposisi operator iki kalebu engine RD-171 tahap pisanan, rampung ing Rusia, kamar pangobongan tataran kapindho, sistem kontrol lan akeh komponen liyane. Secara total, kira-kira 150 perusahaan domestik melu kerjasama kasebut. Bagean saka regane roket yaiku 80%. Pemenuhan kontrak kanggo 12 Zeniths bakal nggawa setengah milyar dolar kanggo perusahaan Rusia.

      https://iz.ru/689548/dmitrii-strugovetc/s7-gotova-vziat-v-kontcessiiu-rossiiskii-segment-mks
      Nanging dumadakan pemerintah nglarang pasokan komponen kanggo Zenith, lan S7 mungkasi kontrak karo Yuzhmash, mesthi.
      Napa iki kedadeyan?
      Ora ana rahasia, aku mung pengin njamin pesenan kanggo Soyuz-5. Mulane, mung ing kasus, kontak karo Yuzhmash dipotong.
      Ing September 2016, Presiden RSC Energia Vladimir Solntsev ngumumake yen jadwal kerja bisa dikurangi dadi 5 taun [56] yen proyek kasebut entuk dhukungan finansial tambahan saka perusahaan Rusia S7 Group. Kanggo iki, kemungkinan ngembangake roket Sunkar ing versi sing digunakake ing Sea Launch floating cosmodrome tinimbang roket Zenit Ukrainia, sing diadaptasi kosmodrom ngambang iki. Ing September 2016, kontrak ditandatangani lan prosedur 6 sasi kanggo akuisisi Sea Launch dening S7 Space diwiwiti. Uga ing dina sing padha, kontrak kerjasama ditandatangani antarane S7 Group lan RSC Energia[57]

      Nanging Soyuz-5 ora ana, lan ora ana, lan Sea Launch ora bisa disimpen ing salawas-lawase.
      hi
      1. -1
        April 23 2020
        Kutipan saka Avior
        Aku ndeleng.

        ===
        https://ria.ru/20191009/1559564236.html?in=t
      2. -1
        April 23 2020
        Nanging Soyuz-5 ora ana, lan ora ana, lan Sea Launch ora bisa disimpen ing salawas-lawase.

        Saran panjenengan?
        1. 0
          April 23 2020
          Kasep kanggo menehi saran, wektu kanggo nggawe kesimpulan
      3. -1
        April 23 2020
        Kutipan saka Avior
        Napa iki kedadeyan?


        Amarga Ukraina wis ngilangi kabeh hubungan produksi.

        Kutipan saka Avior
        Nanging Soyuz-5 ora ana, lan ora ana, lan Sea Launch ora bisa disimpen ing salawas-lawase.


        Tanggal peluncuran Soyuz-5 yaiku 2023 lan ora owah. Dheweke nggawe roket.
        1. 0
          April 24 2020
          Miturut Zenith, dheweke ora nyuwek apa-apa, celah kasebut mung saka sisih Rusia
          1. -2
            April 24 2020
            Kutipan saka Avior
            Miturut Zenith, dheweke ora nyuwek apa-apa, celah kasebut mung saka sisih Rusia


            STA? kelingan pernyataan Poroshenko babagan "cukup ngapura"? ngguyu
            1. 0
              April 24 2020
              Ing kana, ing ndhuwur, kabeh ditulis nganggo kuotasi lan sumber, sapa lan kenapa produksi bareng Zenith pecah.
              1. -1
                April 24 2020
                Kutipan saka Avior
                Ing kana, ing ndhuwur, kabeh ditulis nganggo kuotasi lan sumber, sapa lan kenapa produksi bareng Zenith pecah.


                Produksi gabungan "Zenith" mandheg luwih awal - ing 2014. Ana pangarep-arep yen paling ora dhuwit sing sadurunge mbayar kanggo ngrampungake salah siji saka rong rudal pungkasan bakal bali, nanging ora, Yuzhmash diarani force majeure - padha langsung dilarang kanggo nyedhiyakake roket, nalika Yuzhmash terus njaluk dhuwit saka Rusia. Miturut cara, padha bodho nilar satelit ing Rusia, dibangun karo dhuwit Canadian.
                Lan ing peluncuran pungkasan "Zenith" ing pungkasan 17, spesialis saka "Yuzhmash" teka semi-lemah, nyoba ora sumunar menyang kamera.

                Sampeyan nulis - "S7 mrentahake misil Ukrainia Yuzhmash 12 kanggo diluncurake nganti 2023." Kepiye carane bisa "mesen" misil sing ora diluncurake Yuzhmash? Iku ora pesenan, nanging kontrak saka maksud. Nanging kembang watu ora metu ing S7 ing pungkasan.
                1. 0
                  April 24 2020
                  Carane sampeyan bisa takon c7 carane dheweke nindakake.
                  Sawise maneh, ana pranala lan kuotasi, c7 dhawuh misil, ana persetujuan lan lagi ditindakake nganti pihak Rusia nglarang.
                  1. -1
                    April 24 2020
                    Kutipan saka Avior
                    nganti pihak Rusia nglarang wong-wong mau


                    Sampeyan ora ngerti? Sisih Rusia mungkasi karya ing roket kanggo nanggepi non-bali dhuwit kanggo karya wis rampung ing urutan ing 2014. Lan yen ana keraguan kanggo terus utawa ora nerusake produksi bareng, dheweke nguap ing taun 2018, amarga diputusake kanggo nggawe panggantos domestik.

                    Filev mlebu menyang persetujuan mung ing inisiatif dhewe.
                    1. -1
                      April 24 2020
                      Filev mlebu menyang persetujuan mung ing inisiatif dhewe.

                      ing janji ora sijine ngandika ing gembong saka pamaréntah
                      dheweke tuku Sea Launch ing janji iki.
                      Nanging diuncalake ..... Kaping pindho ....
                      lan ing wektu sing padha, siji lan setengah atus perusahaan Rusia sing bisa entuk dhuwit.
                      rincian ndhuwur.
                      1. -1
                        April 24 2020
                        Kutipan saka Avior
                        ing janji ora sijine ngandika ing gembong saka pamaréntah


                        Bajingan? ngguyu

                        Kutipan saka Avior
                        dheweke tuku Sea Launch ing janji iki.


                        "Kita percaya banget karo sampeyan, Kawan Stalin!" © ora mine.

                        Kutipan saka Avior
                        Nanging diuncalake ..... Kaping pindho ....


                        "Sampeyan ditched sampeyan! apa sampeyan .. apa sampeyan ... selokan? Sampeyan!" © ora mine.

                        Apa ora lucu dhewe? ngguyu

                        Kutipan saka Avior
                        lan ing wektu sing padha, siji setengah atus perusahaan Rusia sing bisa entuk dhuwit.


                        Lan aja kuwatir, gaji ing RCC dibayar kanthi tepat. Lan karo negara ngendi pahlawan nasional Bandera lan Shukhevych, perusahaan wis boten apa lan ora bakal.
    14. 0
      April 23 2020
      Kanggo neraka karo kita sampah iki?
    15. 0
      April 23 2020
      Proyek gabungan karo Kulon, lan luwih-luwih karo Ukraina, ora katon janjeni ing kahanan saiki.
      1. + 10
        April 23 2020
        Inggih, aku asline nulis, nanging apa ekonomi kabeh iki ??? Mangkene kaluwihan, saliyane kabeh mantra, nyeret menyang khatulistiwa lan miwiti ngirit bahan bakar. Diwenehi kasunyatan sing kakehan saiki kurang lan kurang.

        Ekonomi asli prasaja:
        - Pelabuhan angkasa AS
        - perusahaan bisa ngirit akeh dokumen, ijin, amarga beban kerjane ora ana ing njaba AS
        - roket murah, diluncurake ing lintasan optimal = kita mangan meh kabeh pasar peluncuran

        Nanging, ing laku, mung 2006 lan 2008 bisa metu normal, 5 diluncurake saben. Sawetara taun maneh, meh. Liyane iku gagal. Lan iki njupuk akun peluncuran saka AS, tanpa sanksi lan SpaceX liyane.

        Apa beban sing saiki bakal diluncurake paling ora 4-5 diluncurake saben taun ??? Sapa sing dadi pelanggan? Apa customer fly khusus kanggo Sea Launch, lan ora kanggo Baikonur utawa Vostochny, utawa malah kanggo Kura karo Eurocredit kanggo 7 taun ing saperangan saka% ???
    16. -1
      April 23 2020
      Dikarepake yen resesi ekonomi ora bisa mengaruhi industri antariksa.
    17. -2
      April 23 2020
      Biro Desain Yuzhnoye wis nampilake baris papat kendaraan peluncuran ruang kelas super abot. Iki diarani Mayak lan bisa digunakake kanggo ngluncurake sistem transportasi ruang angkasa Ukraina Bumi-Bulan-Bumi menyang orbit.

      Dadi, sing paling abot - Mayak-SH-7 - bisa nyelehake muatan 125 ton menyang orbit bumi, Mayak-SH-6 - 109 ton, Mayak-SH-5 - 93 ton lan Mayak-SH-3 - 59 ton. Nomer ing jeneng rudal nuduhake jumlah pamblokiran sisih, laporan RIA Novosti. Saliyane rudal Mayak, Biro Desain Ukrainia uga nampilake misil saka kulawarga Siklon.

      Saiki, mung siji roket super-heavy digunakake ing donya - American Falcon Heavy saka SpaceX. Nanging Rusia ngembangake roket Yenisei lan Don, China ngembangake Chang Zheng-9, lan Amerika Serikat ngembangake SLS lan Roket Big Falcon. Ing pungkasan Februari 2020, kepala NASA, Jim Bridenstine, ujar manawa agensi antariksa Amerika kepengin melu Ukraina ing eksplorasi rembulan.
      1. 0
        April 23 2020
        Dheweke nyolong ide kanggo Angara. Deleng baris rudal Angara.
        1. -3
          April 23 2020
          Ing endi ditulis yen dheweke nyolong, saka ngendi kesimpulan kasebut, apa ora ana roket sing padha ing donya utawa apa? Ora ana sing kasengsem ing proyek gergaji Rogozin sampeyan, mungkasi raving, sampeyan ora bisa ngembangake mesin wiwit awal, nanging nggunakake pangembangan GlushKO!
          1. 0
            April 23 2020
            Mung sakperangan alesan, tanpa mesin lan komponen Russian, Zenith ora mabur, tanpa sing
            sampeyan ora bisa malah berkembang engine saka ngeruk, nanging sampeyan nggunakake pembangunan GlushKO!
            .
            Iki, Mikhalych.
            Rogozin weruh proyek sing ora ana kapentingan kanggo sapa wae, mandheg raving

            Lan sapa sing delirious ing kene? Misil Angara mabur. Lan sampeyan nyalin lan nempel garis rudal Angara saka kita kanthi visual, menehi jeneng sampeyan lan nyoba mbuktekake apa wae ing kene.
            1. -3
              April 23 2020
              Ya, Mikhalych, iku! JSC NPO Energomash dijenengi sawise akademisi V.P. Glushko, perhatian" "dijenengi sawise akademisi V.P. Glushko "apa iki menehi pitutur marang kowe? Lan saiki kita cepet-cepet mlayu menyang Wikipedia lan kenal karo biografi Glushko, kanthi cepet! Sawise teka, laporake marang aku babagan apa sing kita sinau! Ayo kula ngelingake yen NPO Energomash minangka pangembang lan pabrikan mesin roket propelan cair tahap pertama sing kuat kanggo kendaraan peluncuran ruang angkasa Rusia lan manca.
              1. +2
                April 23 2020
                cepet! Sawise teka, laporake apa sing wis sampeyan sinau!

                Ya, aku mlayu. Apa sampeyan duwe stopwatch? Ing wiwitan! Maret!!!
                JSC NPO Energomash dijenengi sawise akademisi V.P. Glushko, perhatian" "dijenengi sawise akademisi V.P. Glushko" apa iki menehi pitutur marang kowe? Lan saiki kita cepet-cepet mlayu menyang Wikipedia lan kenal karo biografi Glushko,

                Lan sapa jenenge perusahaan manufaktur pesawat AntonOV? Priksa biografi Antonov lan, ing umum, kabeh biro desain, dijupuk saka Novosibirsk menyang Kyiv kanthi desakan Khrushchev.
                1. -4
                  April 23 2020
                  Pilot sing mudhun, saiki kita ngomong babagan ilmu roket utawa konstruksi pesawat, isin yen sampeyan mlumpat karo wong-wong mau, dadi yen ana topik babagan pesawat, aku bakal nemokake sampeyan lan ngrembug, amarga konstruksi pesawat sampeyan kuwatir banget, kita bakal nyekel sethitik! Russian Superjet SSJ-100 ngendi sampeyan bangga, construction kang ditutupi cekungan tembaga amarga sanksi, amarga iku gumantung ing komponen manca, ing wektu nalika ing Ukraina padha rampung produksi Ukrainia saka ngeruk tanpa Panjenengan. Z\P AN-178.. Ukraina lan Türkiye sarujuk bantuan militer lan pasokan AN-178
                  1. +1
                    April 23 2020
                    pilot mudhun

                    Dheweke durung nggawe roket sing bisa nggawa aku mudhun. Sampeyan tindakake tembung kasebut.
                    Ing endi Rusia Superjet SSJ-100, konstruksi sing ditutupi cekungan tembaga amarga sanksi, amarga gumantung banget karo komponen manca,

                    Ora ditutupi. Sanksi minangka mitos. Iki minangka data kanggo 2019.
                    Apa sing bisa ngeculake KLA liwat garis sipil? Kaya biasane, pesawat penumpang SSJ 100 kalebu akeh produksi, 19 sing diterbangake.
                    https://vpk-news.ru/articles/56321
                    ing wektu nalika ing Ukraina rampung produksi Ukrainia digawe saka ngeruk tanpa Z \ P AN-178 Panjenengan.

                    Tanpa kita? Ya, mesthi. Banjur ditarik maneh ing 2015, lan sawise 5 taun, dheweke ora bisa nggawe pesawat siji tanpa komponen kita. .
                    1. -2
                      April 24 2020
                      "Superjet Rusia SSJ-100 ing ngendi sampeyan bangga, konstruksi kang ditutupi cekungan tembaga amarga sanksi, amarga iku gumantung ing komponen manca"

                      Ora ditutupi. Sanksi minangka mitos. Iki minangka data kanggo 2019.

                      "Apa UAC ngatur kanggo gawé ing baris sipil? Minangka biasanipun, bagean utama produksi punika SSJ 100 pesawat penumpang, kang 19 padha miber."

                      Oke, google lan ndeleng:
                      Sukhoi Civil Aircraft Company (SCAC) ora netepi rencana penjualan Sukhoi Superjet 100 kanggo taun 2019. Ing pertengahan DesemberPerusahaan nyedhiyakake один pesawat.

                      Rincian liyane ing RBC:
                      https://www.rbc.ru/politics/17/12/2019/5df0d2679a7947c1824adb69

                      Apa sampeyan butuh kamera?
                      1. -1
                        April 26 2020
                        Quote: Sniper amatir
                        Rincian liyane ing RBC:
                        https: //www.rbc.ru/politics/17/12/2019/5df0d2679a7947c1824adb69

                        Apa sampeyan butuh kamera?

                        ====
                        dibutuhake! uga sumber biso dipercoyo. kene luwih tepat https://aviation21.ru/superjet-100-itogi-2019-goda/
                        1. -3
                          April 27 2020
                          Lha, ana apa?
                          Kanggo pesawat regional Rusia SSJ100, 2019 dudu taun sing paling sukses - 18 pesawat diprodhuksi sajrone taun kasebut lan mung enem sing ditransfer menyang maskapai. Ana masalah akut karo layanan sawise-sales pesawat lan sumber spare parts.

                          Saka 18 pesawat sing diprodhuksi ing taun 2019, mung rong pesawat mlebu layanan komersial

                          Tse kamenangan! keprungu
                        2. -1
                          April 27 2020
                          Quote: Sniper amatir
                          Lha, ana apa?

                          ===
                          uga, ora iki: "Minangka agêng-Desember, perusahaan ngirim pesawat siji."
                  2. -1
                    April 24 2020
                    Kutipan: Mayak-SH-7
                    Russian Superjet SSJ-100 ngendi sampeyan bangga, construction kang ditutupi karo cekungan tembaga amarga sanksi


                    kene. Superjet serial kaping 195 nglakokaké penerbangan pisanan ing tanggal 4 Maret.



                    Lan iki minangka uji coba reguler anyar saka MS-21 kaping papat

        2. -1
          April 23 2020
          roket American Falcon Heavy, mung ora ngomong sing Angara Panjenengan ora katon kaya
          1. 0
            April 30 2020
            "Angara-A5" ing ideologi (conceptually), ing syarat-syarat cara kerjane, salinan Delta 4 X. Senajan, ing siji, Delta 4 X minangka plagiarism saka "Pitu". Kanthi prabédan ing "pitu" mesin sing siji-mode lan tikaman pancet. Lan tank CB kanggo bahan bakar digawe saka volume sing luwih gedhe, sing menehi CB kesempatan kanggo bisa malah sawise pamisahan BB. Amerika (Boeing) nuduhake "kreativitas" lan nggawe mesin roket dual-mode: 100% lan 58%. Ing "Angara-A5" RD 191, CB wis throttle nganti 30% sajrone operasi tahap pertama, sing entuk cadangan bahan bakar ing tangki CB kira-kira 50% saka pengisian bahan bakar awal kanggo operasi ing tahap kapindho.
    18. +1
      April 23 2020
      Kowe bungah tenan. Ust isih FNB. Ing kene dheweke bakal jiwitake. Bude lan miwiti lan rampung. Dheweke bakal nangis kaya oligarki liyane.
    19. -1
      April 23 2020
      Aku maca nganti pungkasan lan ngerti yen aku wis ndharat ing situs Ukrainia.
    20. 0
      April 23 2020
      Kutipan saka: Victor_B
      Dadi sawise kabeh, ora ana roket kanggo dheweke.

      Aku ora mikir ana apa-apa liyane.
    21. 0
      April 23 2020
      Ing wektu sing padha, dheweke negesake manawa biaya parkir platform peluncuran lan kapal kontrol ing pelabuhan, uga kanggo panggunaan infrastruktur pelabuhan, kaping pindho luwih dhuwur tinimbang ing pesisir Amerika.

      Dhukungan kanggo bisnis domestik.
    22. +2
      April 24 2020
      Inggih, supaya wong cepet ngedol platform kanggo China .. utawa Hindu .. - ana lan nyedhaki khatulistiwa, lan bakal ana dhuwit kanggo pangopènan .. Lan kita mesthi bakal sawn menyang jarum .. Paling kamungkinan S7 mung persistently dijaluk kanggo tuku Sea Launch, supaya "ora kanggo aku utawa kanggo wong"... Ora ana gunane diluncurake saka ing Timur Jauh kita .. - bakal luwih murah saka Timur sing kondhang .. Negarawan ora bisa maneh. nyekel munggah karo Bukak saka Fry cilik menyang papan .. mbuwang ora bakal bisa .. Lan menehi kritik dening Interview anyar karo kepala S7 ing resumption saka lelungan udhara internasional .. - "iku luwih penting kanggo tindakake aturan saka game saiki .." Guys .. dheweke ngomong babagan "epidemi global" .. Akibate, miturut ramalane, Rusia bakal dibebasake ing luar negeri ing musim gugur tanggal 21.. Ya, Gusti mberkahi wong-wong mau, karo turis .. - Lan kepiye babagan transportasi kargo internasional?!! Padha muter, sampeyan ndeleng .. Dadi padha ngalahake S7 karo Sea Launch. . Lan babagan proyèk .. Ing wong-wong mau uga, dhuwit diparengake lan ngginakaken ora ana gunane .. lan sing paling Jahwéh, padha ora looking for guilty .. Padha mbela project, wrote mati dhuwit - lan kabeh wong apik ..
    23. +2
      April 24 2020
      Pira kabodhoan lan kebingungan bakal "dibuwang" kanggo coronovirus !!! Adol menyang wong Tionghoa, dheweke bakal duwe kabeh.
    24. -2
      April 24 2020
      Dikarepake final ... negatif
    25. 0
      April 30 2020
      Sing sadurunge wis dibusak. Ana roket kuwi! Roket iki yaiku "Proton-M"

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"