Review militèr

Ngimpi elek Amerika liwat mata saka Amerika

170


I. Dadi ala iku ora bisa luwih elek

Ing sumber daya infowars.com Bubar artikel anyar dening Michael Snyder diterbitake, "Yagene akeh kedadeyan ala ing Amerika?" (sumber terjemahan - perevodika.ru). Penulis sing ora mung bab ala sing kedados ing Amerika Serikat saiki, nanging uga nyoba kanggo njawab pitakonan: kok kabeh iki akeh alangan udan mudhun ing negara gedhe?

"Ing jaman biyen," tulis wartawan kasebut, "kayane yen ana kedadeyan sing ala ing Amerika Serikat, mung saka wektu-wektu, nanging saiki katon masalah gedhe banget kaya karung. Saiki, akeh wong Amerika sing "krisis kesel" amarga kayane masalah kita ora bakal rampung ...

Antarane "ala" sing wis tiba ing Amerika, Snyder akeh banget: saka panas lan kahanan garing lan kurang banyu kanggo presiden ala, uga calon kanggo wong-wong mau.

Musim panas iki ing AS, cuaca wis nyetel rekor panas anyar. Kemarau ing negara kasebut paling kuat ing setengah abad pungkasan. Luwih saka 1000 wilayah ing AS wis diumumake minangka wilayah bencana. Tanduran jagung mati, rega roti mundhak. Sereal kanggo pangiriman Desember 2012 wis mundhak 54% wiwit pertengahan Juni nganti $ 7,78 dina Senin lan nyedhaki rega rekor sekitar $ 8.

Kebakaran sing nggegirisi ana ing sisih kulon Amerika Serikat (utamane ing Colorado).

Iku ora cukup kanggo negara kahanan garing lan kurang banyu lan geni, uga tornado ing Amerika. Yen alas kobong ing sisih kulon, banjur angin puting beliung ngrusak negara ing sisih tengah. Penulis nyebutake statistik sing nguciwani: ing 2009, 1146 tornado kacathet ing Amerika Serikat; ing 2010 - 1282; ing 2011 - 1691. Apa sing bakal kelakon ing pungkasan taun 2012?..

Ora mungkin, miturut penulis, kanggo ngubengi topik ambruk ekonomi sing bakal teka: sawise kabeh, resesi pungkasan dadi krisis paling awon sing diadhepi Amerika wiwit Depresi Agung. Kajaba iku, saiki ekonomi negara ora cedhak pulih. Lan luwih elek: saiki, Amerika Serikat, miturut penulis, ana ing ambang krisis finansial global liyane, lan kemungkinan bakal dadi luwih elek tinimbang sing sadurunge. Presiden Euro Pacific Capital Peter Schiff rightly udur sing krisis teka bakal kaya sing 2008-2009 resesi bakal katon kaya mate ing taman. Medeni mikir apa jenis pengangguran sing nunggu wong Amerika nalika ekonomi mudhun ing jamban ...

Jumlah wong miskin saya akeh ing Amerika. Nalika Barack Obama dadi kantor, jumlah wong Amerika ing prangko pangan mundhak saka 32 yuta dadi 46 yuta. Ing saindenging negoro, 49% wong Amerika manggon ing kulawarga sing paling ora ana siji wong sing entuk manfaat saka pamrentah federal, miturut Biro Sensus AS.

Snyder terus kanggo pirembagan bab pati kutha-kutha Amérika. "Ing sawijining wektu," dheweke nulis, "Amerika Serikat duwe sawetara lusin kutha industri gedhe sing dadi iri ing saindenging jagad.

Saiki, akeh sing wis dadi viper narkoba.

Kahanan kasebut pancen ala banget yen ing Detroit, umpamane, ewonan omah mung dirusak ing lemah supaya "kutha luwih aman" ... "

Akeh lurung-lurung ing Detroit, sing wis kena pengaruh sajrone patang puluh taun kepungkur amarga nyuda pedunung, basis pajak sing nyusut, lan beban defisit anggaran sing ora lestari, wis dadi gurun sing diantrekake bangunan sing diobong ...

Ing Amerika, jumlah kejahatan lan kasus pembunuhan kanggo mbela diri saya mundhak. Contone, ing Detroit sing padha, tingkat pembunuhan ing pertahanan diri tambah 79% taun kepungkur. Jumlah pembunuhan ing Chicago tambah ing 2012 kanthi 38%.

Ing wektu sing padha, para penjahat dadi luwih wani lan nindakake perkara sing ora bakal kedadeyan sadurunge. "Contone, ing dina Setu wengi, grombolan 300 remaja mlebu ing Wal-Mart ing Jacksonville, Florida, lan nggawe kerusuhan. Dheweke nyolong barang, nyuwil, mbuwang panganan, ora nggatekake para pengawal. Apa kita tau weruh sing kaya iki ing Amerika sadurunge?"

Amerika Serikat minangka pimpinan donya babagan jumlah tahanan ing pakunjaran. Lha, piye karo sing "non-kriminal", sing ora dikunjara?.. Amerika wis dadi wong sing ora duwe ati. Bubar, ana wong sing ditabrak mobil ing Arlington, Virginia. Dheweke lungguh ing trotoar lan seda. Akeh wong liwat dheweke. Dheweke turu lan getihen, lan ora ana sing nyedhaki dheweke. Kabeh iki direkam ing kamera pengawasan.

Banditry roaming ing negara hak lan kamardikan minangka tau sadurunge. Miturut FBI, penulis nerangake, saiki ing Amerika jumlah anggota geng gangster ana 1.400.000 wong. Jumlah iki mundhak 2009% wiwit 40.

AS entuk kabeh perang sing bisa ditindakake. Amerika nyemplung ing konflik liyane lan liyane sing katon kanggo pengamat ora bakal mungkasi. Mung ing dina Artikel 22 ditulis, kendaraan karo kargo kanggo NATO dirusak ing Afghanistan. Perang ing Afghanistan, ujare Snyder, wis luwih suwe tinimbang Perang Donya II, tanpa ana pungkasan.

Sauntara kuwi, wartawan kasebut ngelingake, Obama ngirim prajurit Amerika kanggo melu konflik ing Yaman, Somalia, Pakistan lan wilayah liyane. Ing wektu sing padha, pemerintah ndhelikake akeh fakta saka populasi. Saiki media menehi tandha yen perang karo Suriah wis ditindakake lan perang karo Iran wis cedhak. "Kepiye bakal rampung kabeh?" panulis takon.

Minangka asil saka masalah sing numpuk ing wong-wong mau, Amerika wiwit nandhang sangsara marga saka apa sing disebut "epidemi kuatir." Ngutip Business Insider lan panaliten Organisasi Kesehatan Dunia sing anyar, Snyder nyebutake data ing ngisor iki: 31% wong Amerika nandhang kuatir ing sawetara titik ing urip (dibandhingake karo 25,3% ing Kolombia lan 24,6% ing Selandia Baru) - negara sing manggoni nomer 2. lan papan kaping 3 ing dhaptar "nguwatirake").

Siji bakal nganggep, wartawan ujar, manawa wong ing negara berkembang utawa ora stabil kudu duwe masalah luwih akeh tinimbang Amerika, nanging iki ora kedadeyan. Saiki AS dadi juara global saka kuatir.

Penulis uga ngelingi yen Amerika minangka pamimpin donya ing obesitas, mula akeh wong Amerika sing kuwatir. Ing taun 1962, ujare Snyder, mung 13% wong Amerika sing lemu, nanging saiki ing AS kira-kira 36% wong sing lemu.

Ing kecanduan narkoba, Amerika Serikat uga nggawe rekor. Persentase pecandu narkoba ing Amerika Serikat paling dhuwur ing antarane negara-negara industri utama. Perlu dielingake yen negara kasebut nduweni persentase paling dhuwur ing donya sing ketagihan obat resep.

Wong tuwa Amerika nyiksa anak-anake. Ana luwih saka 3 yuta laporan babagan penyalahgunaan bocah saben taun. Amerika Serikat nduwe tingkat kematian sing gegandhengan karo penyalahgunaan bocah paling dhuwur ing donya.

Lan epidemi elek liyane yaiku meteng remaja. Remaja Amerika sing aktif sacara seksual ngilangi rekor jumlah bocah wadon sing ngandhut. Penyakit sing ditularake seksual nyebar kanthi cepet ing kalangan remaja ing negara kasebut.

Ing Amerika Serikat, acara TV lan seri babagan kulawarga terus difilmkan, nanging ing wektu sing padha, Amerika ndadékaké jumlah pegatan ing donya. Institusi kulawarga ing negara wis suwe saya rusak. "Apa kita bisa menehi conto kanggo manungsa liyane?" - penulis ironis pait.

Amerika Serikat wis nglumpukake utang nasional sing ora bisa dipikirake - kanthi jumlah meh 16 triliun dolar (ing wektu nulis - 15.884.155.929.632 dolar lan 5 sen).

Iki minangka utang paling gedhe ing donya. crita, ujare wartawan. Lan, dheweke nambahake, manawa kita ngrencanakake utang iki menyang pundak generasi mbesuk ngluwihi konsep kejahatan. "Rakus kita wis ngrusak masa depan anak lan putu, nanging kita terus utang lan utang triliun amarga kita ora bisa mbantu awake dhewe."

Bebarengan karo kabeh iki, negara iki angker dening ngipi elek politik. Amerika saiki ora duwe pimpinan nyata. Papat presiden pungkasan, miturut penulis artikel kasebut, minangka presiden paling awon ing sejarah AS. Lan taun iki, Amerika kudu ngadhepi "pilihan sing luar biasa depressing."

Ing Obama, Snyder percaya, wong Amerika wis milih wong sing ora kompeten. Meh kabeh keputusane, penulis percaya, salah, lan meh kabeh sing ditindakake nalika ana ing Gedung Putih bakal gagal.

"Rakyat Republik," tulis Snyder, "ora seneng karo Barack Obama nganti dheweke milih calon saka latar mburi Republik sing paling mirip karo presiden saiki kanggo nglawan dheweke."

Wartawan ora ndeleng logika babagan iki. Pilih Romney mung amarga dheweke dudu Obama? Pancen, ujare Snyder, slogan Republik paling gedhe Romney yaiku: "Lewih apik milih dheweke tinimbang entuk Obama patang taun maneh."

Nanging Mitt Romney, wartawan percaya, uga bakal dadi presiden sing ala - lan bakal mimpin negara kasebut ing dalan sing padha karo Pak Obama.

"Musim gugur iki," tulis Snyder, "Amerika bakal milih presiden paling awon ing sejarah AS utawa wong liya sing meh mesthi dadi salah sawijining presiden paling ala ing sejarah AS."

Dadi kenapa kabeh kacilakan kasebut ditumpuk ing Amerika? Ora bisa ngerti iki, penulis ndudohke kesimpulan mistis: "Mbok menawa kita pancen dikutuk."

II. negara polisi

25 Juli ing sumber globalresearch.ca Artikel dening J. Petras lan R. I. Abaya "Munggahake Negara Polisi lan Ora Ana Oposisi Massa" diterbitake.

Miturut penulis, salah sawijining acara politik sing paling penting ing sejarah AS saiki yaiku kebangkitan negara polisi sing durung tau katon sadurunge, ditondoi kanthi ekspansi kekuwatan polisi ing cabang eksekutif, wutah sing luar biasa saka kabeh arsenal. agensi repressive karo atusan ewu karyawan, budget mbukak lan rahasia gigantic, lan ukuran pasukan polisi negara, pengawasan, ngawasi luwih saka 40 (!) yuta warga AS.

Yen ing awal taun 1950-an (wektu McCarthy ngresiki) lan nganti 1964, protes demokratis massa dumadi, banjur ing taun 1980-an. wiwit nolak gerakan kasebut. Ing 20 taun kepungkur, negara polisi wis berkembang lan dikuwatake sacara signifikan, nembus menyang kabeh bidang masyarakat sipil, lan ing wektu sing padha, ora ana oposisi massa sing stabil utawa malah spontan ing Amerika Serikat.

Kasunyatan manawa negara polisi wis ngluwihi periode repressive sadurunge ing sajarah negara, sing, sayangé, ora nyebabake munculé oposisi massa sing lestari, minangka prabédan utama antarane Amerika saiki lan sing sadurunge, ditondoi dening a gerakan demokratis sing amba saka tengah nganti pungkasan abad kaping XNUMX.

Aparat negara polisi sing saya tambah akeh minangka kasunyatan sing ora bisa dipungkiri. Sampeyan mung kudu ndeleng, panulis nulis, ing cathetan personel sing diterbitake, ing anggaran gedhe lan ing puluhan institusi sing melu spionase domestik marang puluhan yuta warga Amerika. Skala lan ambane tumindak negara polisi, para wartawan terus, wis tekan penahanan lan interogasi sewenang-wenang, panangkepan lan daftar ireng atusan ewu warga AS. Keputusan presiden nggawe basis kanggo mateni warga Amerika, kanggo panyiapan pengadilan militer, kemah lan rampasan properti pribadi.

Nanging ora ana protes massal marang kabeh iki. Mung ana swara sing wani ing AS sing nangis "kabebasan sipil."

Negara polisi nyakup kabeh populasi Amerika Serikat saiki, panulis nulis. Nyatane, iki ngoperasikake prinsip "lingkaran konsentris". Pusat bunder kasebut diarani "inti batin", kira-kira pirang-pirang yuta warga. Warga kasebut ngalami panganiaya polisi ing negarane. Pusat bunder kasebut minangka warga sing paling aktif sing dicathet dening panguwasa, kalebu minangka "teroris sing dicurigai". Iki uga kalebu imigran lan warga negara Arab lan Persia, Pakistan, Afghanistan lan wong asal Somali, uga Muslim Amerika. Masjid, amal Islam lan yayasan tetep diawasi ing AS. Yen perlu, razia ditindakake ing kana, penangkepan ditindakake, lan malah mateni kontrak.

Klompok utama nomer loro sing ditargetake dening negara polisi yaiku wong Afrika Amerika, Hispanik, lan aktivis hak asasi manungsa imigran (gunggunge jutaan). Wong saka "bunderan" iki bisa ditindakake kanthi "pembersihan", babak-up; bisa uga ditahan tanpa wates tanpa nyoba utawa diselidiki. Kajaba iku, cara pengaruh sing efektif kaya deportasi tanpa pandang bulu ditrapake kanggo wong-wong mau.

"Lingkaran njaba" kalebu pamimpin sosial, sipil, agama lan serikat pekerja lan aktivis sing, sajrone kegiatane, sesambungan karo utawa paling ora nyatakake dhukungan kanggo "lingkaran batin". Wong-wong saka "lingkaran njaba" uga dadi korban negara polisi sing nglanggar proses hukum. "Outer Circle" dumadi saka pirang-pirang yuta warga sing dipencil minangka wong sing duwe minat, sing bisa uga kalebu ngawasi email lan liya-liyane, nganti kapentingan ing pembayaran.

Telung "bunderan" sing diterangake minangka tujuan utama negara polisi saiki - tujuan sing kalebu luwih saka 40 yuta warga AS lan imigran sing, kanthi cara, ora nindakake kejahatan. Kabeh wong iki tundhuk ing macem-macem tingkat represi polisi saka negara lan dianiaya mung kanggo ngleksanani hak konstitusional.

Nemokake kunci kanggo strategi negara polisi sing sukses iku gampang. Kaping pisanan, negara polisi, kanthi bantuan penindasan, "dipagar" bunderan njero saka njaba. Kapindho, penulis nulis, sabdhoning kabutuhan negara polisi wis nembus kesadaran saka massa utama populasi AS sing nggawe alangan sing ora bisa diatasi kanggo nggabungake unit sing ora seneng dadi massa protes - ora ana maneh pribadi, nanging umum. tumindak.

Panjelasan babagan pasif warga Amerika ora ana ing permukaan, tambah wartawan.

Salah sawijining alesan nyata kanggo pasif warga yaiku kekuwatan lan keterlibatan negara polisi wis nggawe rasa wedi sing jero, utamane ing kalangan kulawarga sing kerja sing cukup setya marang kebebasan demokratis. Klompok warga iki ngerti kasus-kasus ing ngendi kekuwatan polisi mengaruhi nasibe wong liya sing ngritik pamrentah lan akibate kelangan pakaryan lan ngukum awake dhewe kanggo macem-macem kasangsaran. Mula, wong sing "sederhana" ora gelem ngorbanake kaslametan lan kesejahteraan kulawargane. Gerakan Occupy Wall Street ilang akeh panyengkuyung nalika negara polisi ngobrak-abrik kemahe. Wedi lan ati-ati sing meksa akeh panyengkuyung ninggalake gerakan kasebut lan maneh njupuk pasuryan pasif.

Alasan kapindho kanggo nrima tacit babagan eksistensi negara polisi ing negara kasebut yaiku kecenderungan warga kanggo ndhukung negara iki, ngadopsi ideologi anti-teroris lan kena infeksi virus rasisme anti-Muslim. Kasunyatane, ujare penulis, rasa sengit marang umat Islam sengaja ditanam dening negara polisi lan media. Dhukungan sentimen publik sing kuat ing negara polisi munggah ing limang taun pisanan sawise 11/XNUMX lan banjur surut amarga krisis Wall Street, pengangguran mundhak, lan masalah ekonomi utama liyane. Nanging, isih paling ora katelu saka pemilih ndhukung negara polisi, apa iku bener utawa salah. Panyengkuyung banget percaya yen negara polisi nglindhungi "keamanan" lan para tersangka lan wong sing ditahan amarga dheweke "wis nindakake tindakan ilegal." Panyengkuyung negara polisi sing paling kuat saiki kalebu anggota kelompok anti-imigran sing ndhukung roundups sewenang-wenang, deportasi massal lan ekspansi kekuwatan polisi - kanthi biaya nglanggar jaminan konstitusional.

Motif katelu kanggo nrima anane negara polisi yaiku ora nggatekake prasaja. Ing kene penulis ngomong babagan jutaan warga AS sing ora ngerti ukuran utawa ruang lingkup lan kegiatan negara polisi. Prilaku praktis, ing basa Rusia, bisa ditondoi kanthi tembung: "Gubugku ana ing pinggir." Dheweke percaya yen amarga masalah iki ora mengaruhi aku, tegese ora ana. (Soko kaya idealisme subyektif homegrown. - O. Ch.)

Akeh wong sing wis ana ing mikrokosmos dhewe sing percaya yen masalah makroekonomi lan politik, kalebu babagan negara polisi, ngluwihi kepentingane. "Aku ora duwe wektu kanggo iki," padha shrug. Absenteeism lan ora nggatekake politik saiki nyebar ing AS.

Dadi, bebarengan karo wutah lan kamakmuran negara polisi, oposisi ing Amerika wis suda. Supaya luwih nyuda oposisi, negara wis sinau kanggo trampil misahake masalah politik saka ekonomi, fragmenting lan umume ngluwihi eling saka massa.

Kajaba iku, film Hollywood nggambarake negara polisi minangka patriotik, nindakake perang ing luar negeri kanthi jeneng nilai-nilai Amerika.

Apa sing kudu ditindakake? Penulis Amerika takon dhewe pitakonan Rusia.

Padha ngarep-arep yen masalah ekonomi gedhe ing Amerika Serikat bakal awaken aktivitas sipil massa ing pedunung negara. Liwat resesi ekonomi, wong dadi ngerti bebaya negara polisi. Lan pangerten kasebut, miturut penulis, bakal penting kanggo kemajuan ing gerakan menyang demokrasi lan kesejahteraan rakyat.

III. Cacahe kewan wis cedhak

Pangarep-arep mati pungkasan ... Nalika wartawan ngarep-arep kanggo pencerahan demokratis saka populasi, negara polisi Amerika wis teka karo cara anyar kontrol kanggo warga.

Edisi Pakalert Press 24 Juli diterbitake artikel dening Paul McGuire "Kabeh Amerika ing 2013 bakal nampa microchip implantable thanks kanggo" Obamacare ". Artikel kasebut dikhususake kanggo salah sawijining masalah reformasi asuransi kesehatan saka Pak Obama, kanggo ringkesan, diarani ing Amerika Serikat minangka "Obamacare".

Utama wartasing bubar nyebarake media Amerika yaiku, miturut Obama Health Bill, kabeh warga AS lan bayi bakal diwajibake nampa microchip (sing diarani chip medis) ing tanggal 23 Maret 2013. Persyaratan microchip bakal dileksanakake ing tagihan ing taun 2013. Lan, yen wis dileksanakake, bakal nggawe Amerika dadi negara pisanan ing donya sing saben warga ditanem mikrochip identifikasi frekuensi radio (RFID) kanggo tujuan ngawasi perawatan medis.

Sawetara negara, kayata Virginia, nuntut "mungkasi nomer kewan" lan nyoba kanggo mungkasi aturan iki.

Nanging ana uga panyengkuyung ardent saka reformasi chip. Senator Charles Schumer lan Lindsey Graham wis ngluwihi proyek kasebut: Medchip, miturut pendapate, kudu dadi kertu identitas biometrik nasional de facto sing bakal dibutuhake kabeh warga Amerika lan buruh sing manggon ing negara kasebut. Tanpa iku, iku bakal mokal kanggo bisa ing wilayah negara. Ora ketompo status apa sing sampeyan duwe, apa sampeyan imigran utawa ora, kabeh wong kudu duwe kertu identitas biometrik nasional, yaiku pemancar RFID, sing bakal ngidini Big Brother nglacak kabeh informasi pribadhi liwat database elektronik. Nanging kabeh iki, sing kudu kedadeyan kanthi cepet, panulis nulis, mung pucuk gunung es ...

Paul McGuire ndeleng machinations saka Bilderberg Club ing introduksi ngrancang microchips.

Teknologi anyar kanthi chip RFID, miturut penulis, wis maju banget nganti crita babagan iki kaya fiksi ilmiah. Sing diwiwiti minangka microchip implantable sing prasaja bisa dadi teknologi sing tanpa warga AS ora bisa digunakake ing sistem ekonomi. Amarga alam sing dibangun lan perkembangan teknologi kanthi cepet, kemungkinan microchip ing mangsa ngarep katon banget mbebayani.

Paul McGuire percaya yen ing bentuk chip medis, wong Amerika ngadhepi tantangan anyar.

* * *


Kita uga kudu ngelingi Keputusan No. 13603, sing jenenge nggegirisi "Ing Kesiapan Sumber Daya Pertahanan Nasional", ditandatangani dening Presiden Obama ing 16 Maret 2012, lan mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing wis ing 2016 Konsep operasional Angkatan Darat AS nuduhake kemungkinan nggunakake angkatan bersenjata ing wilayahe dhewe. Ing kasus terakhir, skenario hipotetis saka pemberontakan populer ing 2016 ing salah sawijining negara diterangake minangka asil saka "Resesi Agung".

Mangkono, negara polisi Amerika lan para wartawan ing kana uga mikir babagan sing padha. Nanging yen terakhir ngarep-arep kanggo mundhak massive ing eling umum ing Amerika Serikat, banjur mantan wis siyap kanggo mateni wick smoldering iki.

Dideleng lan diterjemahake dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
170 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vadivak
    Vadivak 31 Juli 2012 08:27
    + 31
    Wiwit Barack Obama dadi kantor, jumlah wong Amerika sing nampa prangko pangan mundhak saka 32 yuta dadi 46 yuta.

    Lan ing negara kita, kertu dibatalake ing Stalin, sanajan dheweke dikenalake maneh ing sangisore wong mabuk ...
    1. Kaa
      Kaa 31 Juli 2012 09:10
      + 16
      Kutipan saka Vadivak
      Bener, nalika mendem maneh dikenalake ...

      Ya, jelas karo Bush, dheweke diobati, lan presiden liyane? Apa aku ngerti sampeyan kanthi bener? Lan kanthi katon sampeyan ora bisa ngomong eseman
      1. Atia
        Atia 31 Juli 2012 09:17
        + 27
        Jancok demokrasi karo microchip ing sirah! Kaping pisanan, dheweke bakal ngumpulake informasi, banjur bakal menehi prentah: kanthi tenang, turu, wedi, mangan!
        1. Armata
          Armata 31 Juli 2012 09:32
          + 15
          Quote: Atia

          Jancok demokrasi karo microchip ing sirah!

          Ora ing sirah nanging ing tangan, ing endhas panggonan dikuwasani dening cangkang, hamburger lan dominasi donya. ngguyu

          Nanging kanthi serius, dheweke wis ngetrapake kabijakan iki kanggo wong. Iku menarik, mesthi, iku mokal kanggo printah liwat wong, nanging yen ngijini sampeyan kanggo nambah wong menyang bank saka biomas umum, iki ora nglanggar kamardikan, kang kabeh Yankees bangga?
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 31 Juli 2012 09:43
            + 13
            Quote: Lokomotif uap
            Iku menarik kanggo printah liwat iku, mesthi, iku mokal,

            Halo Zhenya, kok ora. Chip bakal ngidini sampeyan kanggo netepake ngendi wae wong ing wektu tartamtu lan apa kang dilakoni, yen ora nindakake apa perlu, Inquisition bakal teka lan menehi kick. Saben uwong bakal dikendhaleni 24 jam saben dina! Lan kabeh wong bakal ngerti lan wedi iki, lan tingkat wedi bakal gumantung apa fungsi chip bakal.
            1. Atia
              Atia 31 Juli 2012 09:48
              + 18
              Kutipan: Alexander Romanov
              Iku gumantung apa fungsi chip bakal duwe.

              Lan fungsi chip bakal dadi paling amba, ing antarane obat-obatan sing bakal dadi papan pungkasan, penjara wong - lan ora liya!
              1. Russlana
                Russlana 31 Juli 2012 10:08
                +6
                Kita uga duwe program kaya ngono ing tingkat pemerintah.

                KEMENTERIAN INDUSTRI DAN ENERGI
                RUSSIAN FEDERATION

                ORDER
                tanggal 7 Agustus 2007 N 311

                ING APPROVAL STRATEGI
                PENGEMBANGAN INDUSTRI ELEKTRONIK ING RUSIA
                Kanggo periode nganti 2025


                Kajaba iku, integrasi chip bakal ana ing otak.
                1. Armata
                  Armata 31 Juli 2012 10:26
                  +5
                  Kutipan saka Ruslana
                  Kajaba iku, integrasi chip bakal ana ing otak.

                  Lan kepiye sampeyan mbayangno? Apa ana sing setuju kanggo nindakake labotomi kanthi sukarela, nanging ora ana cara liya kanggo otak.
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Chip bakal ngidini sampeyan nemtokake endi wong ing wektu tartamtu lan apa sing ditindakake,
                  Hello Sasha. Aja angan-angan. Ora ana beacon radio, kanthi bantuan chip, sampeyan mung bisa nglacak tumindak tartamtu (ngitung nganggo kertu kredit, menyang dhokter, mbukak kunci elektronik) lan ing ngendi digawe, yaiku, kaya barcode ing mburi sirah, iku ora saged luwih.
                  1. Russlana
                    Russlana 31 Juli 2012 10:40
                    + 12
                    Aku ora bisa mbayangno, nanging ing dokumen sing dakkandhakake kanthi ireng lan putih ditulis - "Nanoelectronics bakal digabungake karo bio-obyek lan nyedhiyakake pemantauan terus-terusan kanggo njaga kegiatan penting, ningkatake kualitas urip, lan kanthi mangkono nyuda biaya sosial negara.
                    Piranti nanoelectronic nirkabel sing dibangun sing njamin kontak konstan wong karo lingkungan intelektual ing saubengé bakal nyebar, lan sarana kontak nirkabel langsung saka otak manungsa karo obyek, kendaraan lan wong liya bakal nyebar. Sirkulasi produk kasebut bakal ngluwihi milyaran potongan saben taun amarga distribusi sing ana ing endi-endi.
                    1. Armata
                      Armata 31 Juli 2012 11:09
                      +3
                      Dear Russlana . Aku ora ngerti sing teka munggah karo iki, nanging cetha sawetara jinis fiksi ilmiah eseman Ora ana teknologi kaya ngono nganti saiki wong bisa ngontrol kabeh kanthi daya pikir. Nyuwun pangapunten, nanging aku ora percaya yen aku bakal weruh iki sajrone uripku. Babagan lapangan sing padha karo nanodust ing dalan sing ngasilake listrik lan madhangi kabeh ing saubengé, nguwasani mobil lan ngidini wong bisa ngakses Internet nalika lelungan tanpa mbutuhake router. Aku maca artikel kasebut, kabeh wis diterangake kanthi lancar lan, kaya, saiki ditrapake yen ora akeh.
                      1. Russlana
                        Russlana 31 Juli 2012 11:19
                        +9
                        Dadi dokumen kita ditandatangani kanthi basis teknologi sing apik banget. Aku ngomong sampeyan krungu. Carane mbuwang kawruh iku bisnis sampeyan.
                      2. frolovvgg
                        frolovvgg 31 Juli 2012 13:48
                        +9
                        Napa sampeyan padu ... Nalika Chubais nyopir ing kana, dheweke ora bakal entuk apa-apa ... Dheweke mung bakal ngethok rampokan. lol
                      3. Russlana
                        Russlana 31 Juli 2012 11:44
                        +9
                        Ya, kanthi cara, ora ana tembung babagan manajemen ing segmen sing dakkandhakake. KOMUNIKASI lan MANAJEMEN ora padha. Aku pracaya iku bakal kaya ijol-ijolan pancet sinyal antarane Kripik, supaya iku bakal bisa kanggo nemtokake lokasi "bio-obyek" karo akurasi nganti centimeter. Ya, yen sampeyan durung ngerti, bio-obyek kita.
                      4. Sergh
                        Sergh 31 Juli 2012 16:45
                        +3
                        Kutipan saka Ruslana
                        njamin terus ngawasi dhukungan urip

                        Ruslana, aku wis urusan elektronik, aku wis kerja telung puluh taun, kanca-kanca lan sanak-sedulurku kerja ing wilayah iki. Mesthi, aku ora bakal ngomong apa-apa babagan nano-elektronik, nanging aku bakal ndhukung Parovoz.
                        Quote: Lokomotif uap
                        Aku ora ngerti sing teka munggah karo iki, nanging cetha sawetara jinis fiksi ilmiah

                        Nyuwun pangapunten Ruslan, nanging sampeyan njupuk fiksi eksplisit lan, saliyane, menehi menyang massa minangka penemuan ilmiah.
                        Kutipan saka Ruslana
                        nyetel lokasi "bio-obyek" menyang centimeter.

                        Aku ora bakal mlebu lemah, nanging luwih gampang ngomong, saben piranti elektronik, apa wae ukurane, kudu duwe sumber daya (baterei), mung aja ngomong yen sampeyan wis nggawe topi karo panel surya. karo transmisi voltase remot !!!
                      5. Kolonel
                        Kolonel 31 Juli 2012 18:00
                        +8
                        Sergh, sampeyan ora kudu nglawan Ruslana. Mesthi, nemokake nganti ndeleng ora nyata (durung). Nanging elinga elektronik telung puluh taun kepungkur. Yen sampeyan dikandhani manawa sampeyan duwe telpon ukurane sebungkus rokok lan sampeyan bisa nggunakake telpon kasebut kanggo nelpon ing endi wae ing Bumi (ing watesan sing cukup, mesthi). Apa ora iki Fantasi (ana iku)? Lan saiki kita nelpon. Nanging daya output saka ponsel ora malah kW. Chip kasebut minangka unsur infrastruktur, sanajan sing paling njijiki. Aku maca ing Internet padha Kripik lagi dikembangaké sing duwe loro sambungan langsung lan saran karo organ manungsa penting. Niate apik - wong cilik lara, lan dhokter wis menehi saran, utawa malah nambani. Agung!. Nanging saiki panggonane dokter digowo pak polisi. Gedhe? Lan sapa sing ngalang-alangi para abdine rakyat (maksudku kabeh jinis timbalan) kanggo ngadopsi sawise sepuluh wacan hukum babagan wajib nganggo ponsel? Iki, minangka conto saka téater saka khayal ing prakara naleni chip banget kanggo liyane saka infrastruktur. Absurd? Ya pancen ora masuk akal, nanging nyata. Banjur padha nindakake apik - padha introduce Kripik anyar sing ngrampungake karo kabeh tugas dhewe. Lan wong seneng. Ing nguripake wassat
                      6. Russlana
                        Russlana 1 Agustus 2012 08:50
                        +4
                        Bukak sistem referensi hukum apa wae, utawa golek majalah kaya Rossiyskaya Gazeta, lan golek pesenan iki. Iki diterbitake lan ditandatangani. Kutipan sing dakwenehake ana ing pungkasan. Aku ora ngerti apa sing sampeyan lakoni, nanging panguwasa kita mesthi duwe informasi luwih akeh tinimbang sampeyan, amarga padha mlebu dokumen kasebut.
                      7. Krumbumbes
                        Krumbumbes 31 Juli 2012 13:46
                        +5
                        Ora ana teknologi kaya ngono nganti saiki wong bisa ngontrol kabeh kanthi daya pikir.

                        ing Jepang, umume, ana perkembangan ing arah iki, ing ngendi perusahaan Neurowear ngeculake kuping kucing sing gumantung saka aktivitas otak. Lan considering jangkah ing kang teknolog berkembang, banjur manajemen obyek, lagi ngomong, mung watara sudhut ....
                      8. panas
                        panas 31 Juli 2012 20:51
                        +1
                        Aku nonton sawetara program ilmiah, ing ngendi wong-wong kita ngembangake teknologi kanggo ngontrol piranti elektronik kanthi bantuan pamikiran. padha sijine kothak karo sensor ing saham lan tester ngalih saluran TV. Dirancang kanggo wong lumpuh.
                    2. Swallowtail
                      Swallowtail 31 Juli 2012 11:13
                      + 14
                      Russlana,
                      Aku ora bakal nyerah! Aku bakal bali menyang peluru pungkasan, utawa aku bakal nggawe Tentara Abang, sing karo aku kanggo kamardikan lan rasa seneng rakyat?!.
                      1. Russlana
                        Russlana 31 Juli 2012 11:23
                        + 10
                        Aku ana cukup sukarelawan. Nanging yen, kaya sing diucapake ing artikel kasebut, "refuseniks" saka Kripik dibuwang saka urip sosial-ekonomi negara, bakal ana masalah sing cukup.

                        Saiki kertu elektronik universal wis dikenalake ing Rusia, nyatane, minangka prototipe chip, saengga dirancang kanggo "nggawa" kabeh dhewe, bakal dadi kertu identitas universal lan dokumen pembayaran. . Yen kita nambah iki, contone, mundur total awis saka circulation (sing akeh wong pengin), banjur tanpa kertu, lan banjur chip, sampeyan ora bakal apa-apa.
                      2. Perch_1
                        Perch_1 31 Juli 2012 12:08
                        0
                        Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo njupuk wayahe ing wektu lan kabeh Ortodoks pindhah menyang tumindak protes, ora ana kompromi. Chip RF gampang diblokir, contone, kanthi tutup sing digawe saka bahan metallized.
                      3. Perch_1
                        Perch_1 31 Juli 2012 12:09
                        +4
                        Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo njupuk wayahe ing wektu lan kabeh Ortodoks pindhah menyang tumindak protes, ora ana kompromi. Chip RF gampang diblokir, contone, kanthi tutup sing digawe saka bahan metallized.
                      4. Ruff
                        Ruff 31 Juli 2012 14:54
                        +8
                        Kutipan saka Perch_1
                        Chip RF gampang diblokir, contone nganggo tutup sing digawe saka bahan metallized

                        Apa iku panci?! Singkatipun; yen ana wong akeh ing pot, tegese obyek biologis sing mbrontak mutusake kanggo nganakake rapat umum! wassat
                      5. lds040580
                        lds040580 3 Agustus 2012 14:46
                        0
                        ya, lan ing sirah saka Kristen - gundy))) pengusaha - Foster
                      6. urzul
                        urzul 31 Juli 2012 12:21
                        +9
                        "CHIP" iki wis suwe awake dhewe nggendhong kanthi sukarela, jenenge HP.
                        Gerakan iki lan kabeh korespondensi karo sejarah kabeh kaca sing dibukak, ing ngendi, kapan lan wektu sampeyan nelpon.
                        Lan apa sing wis diganti?
                        Kanggo ngontrol otak liwat chip, teknologi durung tekan lan ora bakal tekan, iki dudu otot ing lengen utawa sikil.
                      7. Perch_1
                        Perch_1 31 Juli 2012 12:33
                        + 18
                        Sampeyan bisa urip tanpa seluler. Ponsel bisa dicolong. Sampeyan bisa tuku kertu SIM prabayar. Sampeyan bisa ngetokake menyang wong liya, sampeyan bisa nyelehake ponsel ing kasus pamblokiran, ana akeh solusi. Bab liyane yaiku nalika ngenalake paspor elektronik - tahap siji, tahap loro - kertu universal - paspor, data biometrik, dhaptar kabeh akun korban, banjur nolak awis - aja tuku utawa adol, tahap telu - seluler unik chip utawa barcode ing awak, kode pin mungguh - data biometrik (contone sidik jari), tataran papat - kontrol total warga, dissatisfaction slightest - rekaman diblokir, dhuwit diblokir. Kabèh - Kratoning Antikristus wis teka.
                      8. Churchill
                        Churchill 31 Juli 2012 12:43
                        +7
                        Kutipan saka Perch_1
                        . Kabèh - Kratoning Antikristus wis teka.

                        Dadi, apa sabanjure??? Donya bakal dadi abu-abu, ngubengi squalor, banjur ditutupi cekungan tembaga! Tanpa kreatifitas, tanpa seni - peradaban iki ora ana regane!
                      9. Russlana
                        Russlana 31 Juli 2012 13:06
                        + 13
                        Luwih adoh? Sampeyan bisa kanthi lengkap seneng donya sing wis rampung lan sadar nolak Gusti Allah. Yen kita nganggep kasunyatan manawa karya apa wae sing migunani minangka manifestasi saka Gusti Allah, mula sampeyan bakal ora seneng.

                        Ana proyek foresight, sampeyan bisa nelusuri salah siji saka skenario pribadi kanggo mangsa kuwi.

                        Ing asas, amarga Iblis ing asas ora bisa nitahaken sembarang, jawaban bab apa donya bakal kaya.
                      10. urzul
                        urzul 31 Juli 2012 13:56
                        +5
                        sampeyan bisa nyelehake ponsel ing kasus pamblokiran eseman
                        Ya, paling ora kanggo wong, obahe sampeyan. Salah siji saka kita uga mikir, nganti padha teka kanggo ngunjungi dheweke aran
                      11. lds040580
                        lds040580 3 Agustus 2012 14:49
                        0
                        sampeyan bisa luwih spesifik? yen ora angel - ing pribadi [email dilindhungi]
                      12. Tukang crito
                        Tukang crito 31 Juli 2012 14:24
                        +3
                        Ing paspor Rusia, misale jek wis ana chip sing quacks yen wis masak ing gelombang mikro. Bener, sawise iku paspor kudu diganti.
                      13. lds040580
                        lds040580 3 Agustus 2012 14:50
                        0
                        Kripik ing passport 2 - njupuk dipikir nyedhaki
                      14. Varog
                        Varog 31 Juli 2012 18:04
                        +2
                        Ponsel bisa dicolong. Sampeyan bisa tuku kertu SIM prabayar. Sampeyan bisa ngetokake menyang wong liya, sampeyan bisa nyelehake ponsel ing kasus pamblokiran, ana akeh solusi.

                        Ing kene, sampeyan bakal langsung mlebu ing dhaptar "wong sing curiga". "Lan kenapa warga iki ngenkripsi awake kaya ngono?" Iki minangka masalah utama babagan kebebasan pribadi (privasi) ing jaman saiki: amarga ana wong sing pengin ndhelikake, tegese dheweke wis ngandhut utawa nindakake perkara sing ora sopan / pidana. Kaya, wong sing jujur ​​​​ora ana sing didhelikake, dheweke ora butuh tirai ing jendela, kunci ing lawang, utawa sandhi ing akun.
                        Ponsel? Iki apik. Bisa ngetutake...bisa iradiasi Moskow..? Sapa sing peduli yen sampeyan ora duwe iPhone, lan ora ana sing ora duwe ponsel.
                      15. Russlana
                        Russlana 31 Juli 2012 13:10
                        +8
                        Apa karo kontrol otak? Kanggo apa? Sing luwih prasaja luwih apik. Chip kasebut, umpamane, ngasilake discharge elektronik sing dikirim menyang bagian otak sing tanggung jawab kanggo ngolah rasa nyeri. Sampeyan menyang tengen, panguwasa kudu sampeyan menyang kiwa, (aja lali, sampeyan wis dipanggonke kanthi akurasi nganti meter), sinyal kanggo chip, impuls chip menyang otak, voila! Sampeyan wis siyap ngetutake kabeh instruksi sing bakal diwenehake marang sampeyan liwat telpon, lan sampeyan uga bakal ngucapke matur nuwun amarga panyiksa wis mandheg ...
                      16. Ruff
                        Ruff 31 Juli 2012 14:58
                        +4
                        Kutipan saka Ruslana
                        , chip pulsa kanggo otak, voila

                        Otak opo??? Iku apa-apa nanging otak! prajurit prajurit prajurit
                      17. Sergh
                        Sergh 31 Juli 2012 17:00
                        0
                        Kutipan saka Ruslana
                        sinyal kanggo chip, impuls chip kanggo otak

                        Luwih becik maca dongeng Hans Christian Andersen ing wayah wengi, kabeh luwih migunani, yen ora, sampeyan wis pindhah saka Kalea menyang snowdrift. Inggih, sampeyan ora bisa moyoki dhewe kaya mengkono, ora adoh saka cuckoo.
                        Wong, uga, aku tiba saka kursi, uga, aku dhewe ngrokok ing muda, nanging ora kanggo ombone padha! Yen mung dheweke bakal takon ing Internet, amarga dheweke ana ing jejere Internet!
                      18. lds040580
                        lds040580 3 Agustus 2012 14:52
                        0
                        nonton paling ora film - semangat jaman (yen sampeyan males nonton kabeh, mung bagean 3)
                      19. Churchill
                        Churchill 31 Juli 2012 12:37
                        + 10
                        Kutipan saka Ruslana
                        tanpa kertu, lan banjur chip, sampeyan bakal ora ana.

                        Ya, iku luwih apik - ora ana siji saka - boten! Bioobject karo chip kanggo urip!
                      20. Russlana
                        Russlana 31 Juli 2012 13:06
                        +8
                        Aku ndhukung.
                      21. Tukang crito
                        Tukang crito 31 Juli 2012 14:20
                        +7
                        Aku pracaya iku bakal bisa kanggo ngontrol obyek biologi karo bantuan saka chip iki lan ngawasi uga. Sistem komunikasi seluler piye wae nemokake telpon sing bener. Chip iki bakal bisa pengaruhe karo arus banget supaya sirah wong bakal pamisah yen nuduhake awake salah. Dene panggantos awis nganggo kertu, awis ora bakal nyimpen yen dumadakan dibatalake.
                      22. Ruff
                        Ruff 31 Juli 2012 15:01
                        +7
                        Quote: tukang cerita
                        , banjur awis ora bakal nyimpen yen dumadakan dibatalake

                        Paragraf pisanan ing pembangkit listrik lan kabeh omong kosong elektronik iki bakal dadi sampah! Lan kanggo dhuwit hard-entuk, ora mung ATM bakal ngrusak kabeh, nanging uga bakal njupuk daya ing liwat!
                      23. Varog
                        Varog 31 Juli 2012 17:48
                        +2
                        Nanging yen, lagi ngomong ing artikel, "refuseniks" saka Kripik dibuwang metu saka urip sosial-ekonomi saka negara, bakal cukup masalah.


                        Ana sing sadurunge. Padha disebut "pertapa", malah "wong suci". Kadhangkala "wong bodho suci". Saiki tembung anyar "marginals".

                        "Dibuwang saka urip", iki saka sudut pandang negara lan wong awam. Saka sudut pandang wong-wong mau, dheweke mbuwang "negara" lan "philistine" saka urip.

                        Masalah nyata yaiku wong-wong kuwi ora "dibuwang" maneh, nanging, sebaliknya, "didorong" kanthi paksa menyang massa umum lan diremuk lan rusak kanthi cara apa wae, lan iki ditindakake kanthi rajin khusus dening "massa". saka warga dhewe.
                    3. Varog
                      Varog 31 Juli 2012 17:33
                      +2
                      Luwih becik tuku kawruh babagan nir saka dukun voodoo Afrika langsung lan zombify kabeh wong. Pengeluaran sosial negara bakal suda bebarengan. Bakal ana negara sing cocog langsung, utopia kanggo kabeh utopia.
                  2. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 31 Juli 2012 10:49
                    +6
                    Zhenya, apa sampeyan yakin bakal ngandhani kabeh bebener babagan kemungkinan sampah iki? Lan apa ukurane? Ing telpon uga katon ora ana radio Mayak, nanging ngetung kertu SIM. Ya, lan kanthi wi-fi, dheweke bisa nemokake apa wae. Teknologi maju kanthi cepet lan akeh sing wis ana dadi misteri kanggo kita.
                    1. Armata
                      Armata 31 Juli 2012 11:12
                      +3
                      Sasha. Aku maca babagan Kripik iki. Iki minangka analog saka chip ing kertu bank, mung ora digawe saka logam. Iki minangka kapsul kaca sing diisi karo bumi langka, lan ora duwe sumber daya dhewe.
                      1. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 31 Juli 2012 11:18
                        +3
                        Quote: Lokomotif uap
                        ora sumber daya dhewe.

                        Zhenya, awak manungsa ora bisa dadi sumber nutrisi? Aku mirsani program ora dawa ago, kaya sing kasebut ing kono, lan cukup sukses, nanging tingkat NANO durung ngandika pungkasan.
                      2. Ruff
                        Ruff 31 Juli 2012 15:04
                        +8
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Apa awak manungsa dhewe ora bisa dadi sumber nutrisi?

                        Yen wis disiapake kanggo cacing lan kutu, mula chip luwih elek!
                      3. Kaa
                        Kaa 31 Juli 2012 22:25
                        +1
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Zhenya, awak manungsa ora bisa dadi sumber nutrisi?

                        Ora mung bisa, nanging uga. Saben sel nduweni potensial kira-kira -90mV, kanthi total (kira-kira) awak ngasilake sekitar 5000 kJ energi saben dina, 1,2-1,4 kilowatt-jam energi saben dina. Cukup kanggo sumber daya rampung, malah onanoelectronics ora dibutuhake
                    2. cerber
                      cerber 1 Agustus 2012 09:02
                      +1
                      kok ora ana mercusuar? wong bodho aja lali ana ijol-ijolan radio sing tetep antarane telpon lan stasiun pangkalan am
                  3. Varog
                    Varog 31 Juli 2012 17:27
                    +5
                    Secara teknis ora ana beacon kaya ngono, nanging ora ana sing ngalangi supaya ora diatur kanthi langkah-langkah. Ayo ngomong yen kanggo pindhah menyang endi wae, sampeyan kudu mbukak alangan karo kode. Kajaba iku, introduksi pengawasan TV ing papan-papan umum (ing ngendi wong ngrasa kurang luwih anonim) tambah akeh ditindakake. Dadi, kanggo ngetrapake saka endi wae lan teknologi sing wis ana wis nyata!
                  4. panas
                    panas 31 Juli 2012 20:44
                    +3
                    Kabeh wis bener, lan liyane ora perlu. Vyaknul lan chip dipateni kanggo sampeyan. Lan sampeyan ora duwe apa-apa. Sampeyan dadi apa-apa.
                  5. aksakal
                    aksakal 31 Juli 2012 22:45
                    +1
                    Quote: Lokomotif uap
                    Ora ana beacon radio, kanthi bantuan chip, sampeyan mung bisa nglacak tumindak tartamtu (ngitung nganggo kertu kredit, menyang dhokter, mbukak kunci elektronik) lan ing ngendi digawe, yaiku, kaya barcode ing mburi sirah, iku ora saged luwih.
                    - lan ing ngendi padha digawe? - Apa ora cukup? Lan yen maca saka chip disetel ing wektu nyata kanthi transfer asil maca menyang panggonan sing bener, banjur bisa kanggo netepake wektu cendhak ing ngendi klien saiki. Lan umume, RFID - google, nyatane, suar radio cilik kanthi minimal (sawetara kb) informasi, dipikirake ing dagang wit cemara, sampeyan ngetik barang ing supermarket, sensor RFID dipasang ing saben produk. bebarengan karo label, sampeyan nembus pigura karo cart barang, saben sensor menehi sinyal kanggo pigura - punika Bill Panjenengan, mbayar. Dramatically mundhak produktivitas saka kasir, iku mokal kanggo nyolong, kajaba sensor ambruk mati, nanging sing bakal menehi sampeyan? Nanging ing kasus iki karo chip medis, ing ngarsane peralatan sing sensitif banget ing UAV, sampeyan bisa ngetutake, kenapa ora?
                2. Russlana
                  Russlana 31 Juli 2012 11:55
                  +8
                  Oh, malah carane, cons kanggo bebener, Aku wonder ...
                3. denn
                  denn 10 September 2012 14:08
                  0
                  Aku pesen iki kudu ditliti dhisik kanggo asal. Mbok iku piye wae spilled liwat minangka akibat saka 90s.
          2. 11Guru11
            11Guru11 31 Juli 2012 18:11
            +3
            Lokomotif
            apa iki ora nglanggar kamardikan, sing kabeh Yankees bangga?

            Yen dikandhani manawa ora bisa ngapusi asil pemilihan presiden kanthi bantuan chip, mula chip kasebut bakal pangayoman demokrasi! wassat
            Lan sampeyan ngomong chip "nglanggar" ing wong
        2. tronin.maxim
          tronin.maxim 31 Juli 2012 13:10
          +5
          Sampeyan ngerti kanca! Aku mikir demokrasi kudu kaya iki:
          1. Armata
            Armata 31 Juli 2012 13:58
            +3
            Kutipan saka tronin.maxim
            Aku mikir demokrasi kudu kaya iki:

            Ora banjur kita bakal perang liwat dheweke.
        3. Odessa
          Odessa 31 Juli 2012 14:28
          + 13
          Atia,
          banjur padha miwiti prentah: meneng, turu, wedi, mangan!

          Ya, lan sampeyan ora perlu kanggo menehi printah maneh, padha mulang sampeyan, sijine sampeyan ing Big Mac lan mangan wong bodho dening inersia.
          1. Ruff
            Ruff 31 Juli 2012 15:07
            +8
            Odessa,
            Apa iku padha, supaya ngomong, sadurunge lan sawise?!. belay belay belay
            Aku lunga, jarene, menyang sedulur! ..
          2. Kaa
            Kaa 31 Juli 2012 23:59
            +4
            Kutipan: Odessa

            Odessa

            Minangka salah siji saka "murid" saka Uganda ngandika ing awal pendidikan ing USSR, "wong wadon kudu lemu lan putih, nanging yen dheweke lemu banget, dheweke uga bisa ireng" sad
        4. Sablezub
          Sablezub 31 Juli 2012 20:31
          +1
          Atia Apa ora nir lan budak? Kabeh dadi iki ing negara "loropaken" iki ... kontrol populasi ... malih, total ... nanging kanggo liyane donya iki ora buzzing, Mungkin negara kuwi, kanthi tong sampah lengkap, senjata nuklir bakal dadi ora bisa ditebak lan mbebayani ... kanthi tembung liya, kaya kethek karo granat.
        5. Tukang game
          Tukang game 1 Agustus 2012 08:38
          0
          Kang menehi kritik dening statements saka H. Clinton, prototipe pisanan wis implanted menyang dheweke.
      2. Vadivak
        Vadivak 31 Juli 2012 09:49
        +3
        Quote: Kaa
        Apa maneh presiden liyane? Apa aku ngerti sampeyan kanthi bener?


        Aku ngomong babagan domestik liyane lan liyane
        1. Kaa
          Kaa 1 Agustus 2012 02:18
          0
          Kutipan saka Vadivak
          Aku ngomong babagan domestik liyane lan liyane

          Inggih, kajaba loro pungkasan, siji ora mesthine ing layanan (ora ana sing sadurunge), sing kapindho yaiku yuppie murni (penyidik ​​​​ala lan apik).
    2. urzul
      urzul 31 Juli 2012 10:50
      +3
      Iku cukup kanggo ndeleng nomer mung sawetara menit, kaya aku ngerti, padha print dhuwit kanggo dina ing pungkasan.

      http://www.usdebtclock.org/
    3. maksman
      maksman 31 Juli 2012 12:41
      0
      Apa sampeyan bisa ngomong?! Kayane aku urip ing wektu sing apik banget - kekaisaran ambruk ing ngarep mata! Lan ora sacara artifisial, kaya sing ana ing USSR, nanging kanthi cara sing paling alami, kaya Romawi, Ottoman, lan liya-liyane, ngindhari endhog dhewe kanthi luwih lara.
      1. 11Guru11
        11Guru11 31 Juli 2012 18:40
        +3
        maksman
        kanthi cara sing paling alami

        Lan kepiye yen pimpinane nindakake kanthi sengaja, kanggo netepake kediktatoran kasebut minangka bagean saka "perang nglawan krisis" sing durung nate diimpiake sadurunge?
    4. wei
      wei 31 Juli 2012 20:07
      +2
      Wiwit Barack Obama dadi kantor, jumlah wong Amerika sing nampa prangko pangan mundhak saka 32 yuta dadi 46 yuta.

      lan apa iku ala? luwih apik tinimbang pipis dhuwit ing Courchevel
      Miturut cara, bagéan saka dhuwit punika dana rintisan kita digunakake kanggo ekonomi
      yen sampeyan ngukur kanthi standar prod. kertu ing negara kita kudu nampa 75%
      populasi yen ora luwih
      ing wilayah mung pejabat lan wong-wong sing dagang bahan mentah urip kanthi apik, lan yen kita ngomong babagan negara polisi, perhatian marang omah-omah polisi.
  2. Deniska999
    Deniska999 31 Juli 2012 08:32
    +4
    Ayo wong Amerika gugup, sampeyan ndeleng, bakal dadi ide sing apik)
    1. GES
      GES 31 Juli 2012 10:43
      + 10
      Ing wayah sore, lintang-belang opravzhentsy kumpul))) Saiki lagi turu dipompa munggah karo antidepresan Minangka wong padha mung nuwun ... padha ora duwe otak kanggo njaluk Bunch saka silihan, silihan, hipotek ing awal sing urip merdika, banjur njajal ngrampungi kanthi sekuat tenaga.Iki kabijakan demokrasi negara sing bener-bener demokratis.Njupuk warga negarane dhewe.
      1. kenvas
        kenvas 31 Juli 2012 19:11
        +4
        Dadi kenapa generalisasi kaya ngono? ora kabeh wong, oh, ora kabeh wong setuju karo apa sing kedadeyan ing kene (ing AS) ...
        1. Kolonel
          Kolonel 31 Juli 2012 23:30
          +1
          Kenvas, Apik banget yen ana (ing AS) ana wong sing normal lan waras. Sugeng dalu. Bakal urip!
  3. Sakhalin
    Sakhalin 31 Juli 2012 08:35
    + 10
    Secara pribadi, aku seneng karo artikel iki. Gusti Allah maringi sing dadi 100% bener. Aku bakal nonton ambruk Amerika Serikat kanthi seneng banget, kaya sing dikandhakake, pira regane, nanging kuldi duwe organ sing luwih kenthel! Dadi kabeh kacilakan sing digawa menyang mayuta-yuta wong ing saindenging jagad bakal diwutahake menyang juara shitokrasi. Mesthi, aku pengin negara neraka iki ambruk sanalika bisa lan ora ngisi sisa-sisa reruntuhan.
    1. kotdavin4i
      kotdavin4i 31 Juli 2012 09:21
      +8
      Sampeyan bisa lan bakal nonton - nanging mikir bab apa sing bakal kelakon sawise. Amerika ora ana ing planet liya - mung nyabrang segara, saliyane, globalisasi ekonomi saiki dadi kentut ing pawon - tanggane wis mulai goyang ... sawise Amerika, ekonomi Eropa lan Asia lan Rusia. bakal ngambang. dadi "radishes" iki bakal kebanjiran kabeh wong karo lebu ...
      1. Manager
        Manager 31 Juli 2012 10:19
        +8
        Kutipan saka kotdavin4i

        Sampeyan bisa lan bakal nonton - nanging mikir bab apa sing bakal kelakon sawise. Amerika ora ana ing planet liya - mung nyabrang segara, saliyane, globalisasi ekonomi saiki dadi kentut ing pawon - tanggane wis mulai goyang ... sawise Amerika, ekonomi Eropa lan Asia lan Rusia. bakal ngambang. dadi "radishes" iki bakal kebanjiran kabeh wong karo lebu ...


        Lan aja lali yen AS duweni potensi nuklir sing gedhe. Lan ing tangane sing bakal tiba durung dingerteni. Nelangsa.
        1. Dmitry.V
          Dmitry.V 31 Juli 2012 10:50
          +3
          Yagene kita ora duwe tangan iki, numpes wong-wong mau nganggo rencana kita dhewe, nggawa wayang kita.
    2. Rusian
      Rusian 1 Agustus 2012 23:27
      0
      Iki kanthi tenang, "ing ambene dhewe" ora bakal mati, "pengeling-eling" kasebut sadurunge mati bakal ngatur supaya kabeh planet bakal "lara".
  4. DNA
    DNA 31 Juli 2012 08:40
    + 16
    "Ora bisa ngerti iki, penulis nggawe kesimpulan mistis: "Mungkin kita pancen dikutuk." Ya, Amerika Serikat dikutuk nalika nyumbang kanggo ambruk USSR, nalika Uni ngalami defisit anggaran, amers ngedhunake rega dolar kanthi artifisial, sing nyebabake negara kasebut banget. Iki kanggo 90s kita, kanggo pengangguran kita ing 90s, kanggo apa kita sinau kanggo ragad nalika iku kudu free. Kanggo soko kita ora manggon ing 90s, nanging slamet. Negara iki wis rusak. Lan iki minangka respon Amerika Serikat kanggo dosane dhewe.
    1. julukan 1 lan 2
      julukan 1 lan 2 31 Juli 2012 09:52
      + 11
      INDIA ngipat-ipati Amerika, banjur kanggo Hirashima
    2. Tsim
      Tsim 31 Juli 2012 10:00
      + 10
      Dheweke ora mung ngatur urip "seneng" kanggo kita. Mulane, sundel bakal mbayar kasangsaran wong akeh.
  5. recon
    recon 31 Juli 2012 08:40
    +5
    Iku sumelang yen liyane donya uga bakal dadi kacang saka ambruk negara, amarga kabeh wis disambungake menyang dollar, lan Amerika ora bakal bali utang.
    .
    1. julukan 1 lan 2
      julukan 1 lan 2 31 Juli 2012 09:57
      +4
      Iku perlu kanggo babak "pungkasan" kita "kanggo terus metu lan dudu USSR nanging AS - padha bakal ambruk.

      Luwih cepet Rusia - China lan liya-liyane - ngerti yen AS ana ing AGONIA lan dheweke "mayit"
      Lan, kanthi cara, lan dhasar kudu diuripake maneh lan dolar kudu diwenehi utang, lan liya-liyane, amarga DOLLAR minangka kopets.
    2. frolovvgg
      frolovvgg 31 Juli 2012 14:01
      +4
      Kertas dolar ora didukung apa-apa. Iku mitos yen jagad iki bakal mandheg, apa maneh digawe dening amers ... Amerika ora bakal mbayar utange, mung nggetak sing ditulis ing papan skor pira utange. Padha manggon ing prinsip saka sapa aku kudu ngapura, lan sing ora setuju, njaluk kenalan karo tentara AS. Lan luwih cepet padha rot saka njero, luwih cepet liyane donya bakal ambegan. Artikel kasebut akeh ngomong babagan negara polisi, nanging aku pengin takon yen iki dudu negara kasebut. Pulisi luwih akeh tinimbang militer, kok akeh banget lan sing dilindhungi saka sapa. Wedi pimpinan kita saka pambrontakan Rusia. Apa ora Amerika ing miniatur ....
  6. Alexander Romanov
    Alexander Romanov 31 Juli 2012 08:54
    +8
    Iku wiwit tekan sawetara sing Amerika ana ing anus jero. Wartawan bener, krisis bakal kaya tsunami lan bakal nyedhot kita, nanging sakperangan alesan, wong-wong sing gumantung banget ora pengin nggawe keputusan kanggo negara kasebut, nanging luwih cedhak karo Amerika liwat WTO. . Wong tuku emas ing bank tabungan, bakal migunani ing krisis lan adol dolar.
    1. Armata
      Armata 31 Juli 2012 09:36
      + 11
      Hello Sasha. Apa gunane ngedol barang sing ora ana? Aku duwe kabeh ing mata uang asli lan nandur modal ing real estate. Dadi yen bata Amerovsky ora tiba ing gendheng, mula aku ora peduli karo krisis kasebut. basa
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 31 Juli 2012 09:46
        +7
        Lokomotif,
        Quote: Lokomotif uap
        Aku duwe kabeh ing mata uang asli lan nandur modal ing real estate.

        SAIT, njupuk conto saka wong, ngandika NO kanggo dhuwit Amérika getih. Dheweke duwe kabeh ing rubles! Minangka wong enom ngandika - ngormati lan ngormati apik ombenan
    2. julukan 1 lan 2
      julukan 1 lan 2 31 Juli 2012 10:18
      +4
      (((((((Akeh wong sing wis dilebokake ing microworld dhewe) sing padha pracaya: masalah makroekonomi lan politik, ----)))))))))))
      Lan akeh kita - NDELENG pucuk "gunung es" - AS putih cilik - lan apa sing ana ing banyu ...... dheweke ora pengin ndeleng = lan muspra! - kacepetan bakal suda!
    3. zmerus
      zmerus 31 Juli 2012 17:01
      -6
      Oh, nabi lan mouthpiece ing siji wangun! :-)
      Khusus kanggo sampeyan, Alexander. Kita maca kanthi teliti:

      http://zhu-s.livejournal.com/154573.html
      и
      http://zhu-s.livejournal.com/201281.html

      Utamane kabeh jinis grafis ana sing menarik, ta? Kepiye investasi ing ekonomi Amerika sajrone taun kepungkur?
      Apa neraka ora guyon, mbok menawa worldview saestu childish proses ekonomi lan politik bakal suda ... Kenapa Rusia tetep 150-aneh milyar ing Amerika Serikat? Dolar minangka ukuran nilai ing ekonomi donya, supaya "printing exorbitant" omong kosong kanggo wong-wong sing ora banget melek ... Oh, sampeyan bakal nerangake manawa iki carane Rusia nyithak dhuwit 6 kaping luwih intensif? Ing Course sing Rusia mbayar pajeg Kanggo negara Amerika saben taun, saka 5 kanggo 15 milyar dolar saka investasi? Ya, ya, kaya ngono, nandur modal dhuwit ing Amerika - uga mbayar pajak, yen sampeyan pengin.
      Lan ya, ya, mesthi bakal ambruk, kita wis ngenteni 80 taun, ta? Aja lali, ujare, Menteri Lavrov kanggo ngelingake putrine, warga negara AS sing lulus saka Universitas Columbia, supaya bisa nggawa dheweke metu. Banjur dheweke, teh ora ngerti, cordial.
      Lan ewu liyane commerce, birokrat, pejabat keamanan lan ngapura, nyekeli dhuwit lan kulawargané ing "curving America". Che, wong bodho lan cendhak, apa ana panjaluk gedhe ... Sampeyan jelas luwih pinter tinimbang kabeh sing digabungake :-)

      Oh, lan babagan prangko panganan. Ya ana. Yen kulawarga 4 (bojo-bojo-loro anak) duwe income gabungan kurang saka $2389 saben kulawarga saben sasi. Utawa kira-kira 83 rubel. wah! iki dipercaya sing iki bodho ora cukup kanggo ora mati keluwen. Padha menehi prangko saka $000 kanggo $150 saben wong.
      Hehe... Kanthi rega panganan ing perdagangan eceran rata-rata 1,5-2 kaping luwih murah tinimbang ing Rusia.
      1. zmerus
        zmerus 31 Juli 2012 17:29
        -2
        Lan, iki sing paling penting:
        http://zhu-s.livejournal.com/201635.html#cutid1
        Sugeng enjing, kados ingkang dipun ucapaken, Bapak-bapak...
        1. 11Guru11
          11Guru11 31 Juli 2012 19:16
          +4
          Iku apik tenan carane padha nyoba kanggo pass mati negara kapal tenggelam minangka kahanan normal.
          Utamane nyenengake yen dheweke nyoba nuduh Rusia duwe hubungan finansial karo Amerika Serikat.
          Nanging iki:
          Apa Rusia mbayar pajak menyang negara Amerika saben taun, saka 5 nganti 15 milyar dolar saka investasi? Ya, ya, kaya ngono, nandur modal dhuwit ing Amerika - uga mbayar pajak, yen sampeyan pengin.

          Omong kosong langka. Amerikoid biasane ngomong omong kosong kaya ngono kanthi yakin, saengga para pamireng / pamaca wiwit ragu, "sapa sing ora kanca karo sirah ing kene?"
          Rusia mbayar utang njaba, lan ora kanggo apa sing nyilihake dhuwit Amerika, sing Amerika kudu mbayar. Sampeyan wis entuk kabeh dicampur lan dicampur.
      2. panas
        panas 31 Juli 2012 21:14
        +4
        Iku babagan wong kaya sampeyan ing artikel lan nulis. Sing duwe jadwal lan pajak, everyone mbayar Amerika, lan ing umum iku ora urip nanging dongeng. Kanggo iki dudu data sampeyan, nanging data sing diwenehake marang sampeyan.
      3. gerome
        gerome 5 Agustus 2012 00:56
        0
        Kutipan saka Zmerus
        Hehe... Kanthi rega panganan ing perdagangan eceran rata-rata 1,5-2 kaping luwih murah tinimbang ing Rusia


        Apa jenis rega panganan 2 kaping luwih murah tinimbang ing Rusia? Sing sapa sapratelon saka populasi "Kakaisaran Kabecikan lan Demokrasi" katon kaya babi lemak karo sele selulit ing keliling awak?
        Lan ing umum, comparison karo Rusia punika ridiculous, kaya-kaya ana ing Amerika ing 90s karo kita. Urusan sampeyan jelas ora ditarik karo pernyataan sampeyan - kita minangka pusar Bumi, luwih manusiawi tinimbang Yesus, lan saben wong kudu urip miturut demokrasi kita sing ora bisa salah lan mirip.
  7. bacut
    bacut 31 Juli 2012 09:04
    0
    Lha, dudu Amerika, nanging neraka sing urip ... Yen USA ana ing "anus jero", banjur ing ngendi liyane? menyang AS?
    Nggawe statistik tentara? Indikator sosial? Industri? Foto pabrik sing rusak lan pemukiman sing ilang? Korupsi? Statistik kejahatan
    1. bacut
      bacut 31 Juli 2012 09:13
      0
      Nggawe statistik tentara? Indikator sosial? Industri? Foto pabrik sing rusak lan pemukiman sing ilang? Korupsi? Statistik kejahatan?
      1. Tembung
        Tembung 31 Juli 2012 09:30
        -1
        Luwih becik fotokopi buku medis sampeyan, yen ora, sampeyan banget kasar!
    2. evgenm55
      evgenm55 31 Juli 2012 10:39
      -2
      Aku setuju banget, Amerika, kanggo kabeh masalah, urip lan urip ora ala, nanging kita kabeh ngrungokake dongeng Medvoputov.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 31 Juli 2012 10:43
        +5
        Kutipan saka: evgenm55

        Aku setuju banget, Amerika, kanggo kabeh masalah, urip lan urip ora ala, nanging kita kabeh ngrungokake dongeng Medvoputov.

        Lan tanpa ngrungokake, kanggo mikir dhewe bab utang Amérika lan masalah ing ekonomi, sampeyan mbokmenawa teka menyang kesimpulan sing kita uga kudu. Gusti Allah ngalang-alangi Rusia urip kaya wong-wong mau. Padha ora manggon - padha ana!
        1. Morani
          Morani 1 Agustus 2012 00:08
          +2
          Kutipan: Alexander Romanov
          Padha ora manggon - padha ana!

          Nangis limang menit. Malay - sampeyan bisa seneng-seneng.
          1. phantom359
            phantom359 1 Agustus 2012 01:04
            0
            Morani, Iki fotomu? bom.
        2. Kaa
          Kaa 1 Agustus 2012 02:26
          +1
          Kutipan: Alexander Romanov
          Padha ora manggon - padha ana!

          Padha manggon nanging ana!
      2. Russlana
        Russlana 31 Juli 2012 13:18
        + 14
        Apa sampeyan ora mikir yen iki minangka oyod saka masalahe? Sing, wis tekan kanggo "pedhet emas", padha nilar urip kasukman, mlebu ukara kanggo awake dhewe, mlaku ing nguber telas mobil utawa omah malah luwih larang?
      3. frolovvgg
        frolovvgg 31 Juli 2012 14:04
        +1
        Dadi, kita njupuk nyawa sing padha bosok ana, lan kita makmur ...
      4. panas
        panas 31 Juli 2012 21:09
        +1
        Sampeyan uga terus-terusan njupuk silihan saka bank-bank lan sampeyan uga bakal urip tanpa masalah, kanggo wektu iki.
    3. julukan 1 lan 2
      julukan 1 lan 2 31 Juli 2012 11:10
      +6
      BACHAST ----(((((

      Lan apa: Apa sampeyan bisa menehi data objektif babagan penilaian ngelawan kahanan ing AS?
      Lan wangsulana pitakon (uga): Kepiye carane sampeyan bisa netepake kahanan negara sing duwe utang kaya ngono?
      Mung sawetara taun kepungkur (kira-kira rolas) - ana justifikasi ekonomi kanggo RUNTUH Brasil minangka negara (yen ora salah, utange udakara 800 milyar)
      Lan babagan Brasil - apa sampeyan bisa ngomong babagan AS = utang akeh? Utawa apa sampeyan mikir yen ora ana hukum ekonomi sing ditrapake kanggo Amerika Serikat?

      Persis! = Ya, kanggo iki padha arep mbales! Kanggo apa sing digawa menyang AS lan negara liya ing DUNIA!

      Utawa apa sampeyan mikir yen Gaidar, Kozyrev, Chubais, Nemtsov, lan liya-liyane wis nindakake marang negara kasebut NANGGO NABIS sing wicaksana sing diiseni ing AS???
      BNE-? - Iku kabeh saka KREDIBILITY kita! Saka ora pengin MEETLY sinau masalah! Saka kesusu nggawe keputusan PENTING!
      ya wis! Lan Saka "acak" wong ing setir!


      Ya, malah saka wong sing PINTER, saka kepinginan kanggo NDELENG WIKI! "Aku ngerti, nanging aku menehi pitunjuk - pikirake!" Aku ora saka kene!

      ((((Inggih, iku dudu Amerika, nanging neraka urip ...)))) = Buktine ngelawan! opo ? Mung pitakonan kanggo pitakonan? Apa sampeyan mung kanggo bazaar? Lan kanggo bebener?
    4. alexandroff
      alexandroff 31 Juli 2012 11:14
      +4
      Skor kita luwih apik. Amerika Serikat tansah dadi sing pertama ing kabeh, yaiku ing ala. lan korupsi lan kadurjanan tansah luwih dhuwur tinimbang kita. lan pil kaya ora bledosan saka depresi ing kilogram. lan pabrik-pabrik kita wis dirusak, umume, sing ora dibutuhake. lan sing anyar lagi dibangun. lan yen sampeyan ana ing dermis lan tanpa kerja, mula iki mung masalah sampeyan. ing Rusia saiki ora ana pengangguran, nanging ana sing ora gelem kerja. lan yen katon watara karo mata normal, sampeyan bakal weruh carane uga kita manggon. lan mung amers inspirasi kita dadi ala sing ngapusi mudhun lan mati, lan kita pracaya lan wong kaya sampeyan ndhukung wong. Putin kudu disalahake kanggo kabeh wong, lan ora ana sing pengin ndeleng awake dhewe. elinga siji bab sing Rusia urip dening raos lan ora dening weteng, lan iku invincible ora mung ing perang, nanging uga ing industri. lan harvests ing Rusia ing taun anyar elek. iku aku ngerti. lan supaya kita bakal urip. malah 90s ora ngalahake kita mudhun. lan malah luwih saiki, nalika mayoritas mobil manca drive lan iki nuduhake tingkat apik. wong lanang kudu bisa (lan ana akèh karya) lan bakal ana pikirane rawa kurang.
      1. zmerus
        zmerus 1 Agustus 2012 05:04
        +1
        Nashit Svetlan saka Ivanovo? Apa sampeyan uga sugih luwih apik? )))
        About korupsi lan angkara pleased kapisah.
        Pancen, kanthi "patriot" kaya ngono, ora ana mungsuh sing dibutuhake ... Produk sing murni lan kristal, persis kaya sing dikarepake pemerintah saiki ing Federasi Rusia. Referensi!
    5. Russlana
      Russlana 31 Juli 2012 13:16
      + 14
      Ing asas, bachast nulis kabeh kanthi bener. Mung dheweke ora njupuk menyang akun siji bab - liwat Amerika Serikat, pisanan kabeh, pengalaman sijine ing fooling populasi, lan mung banjur ing kita. Aku percaya yen Amerika minangka papan latihan kanggo ngolah macem-macem jinis perang informasi. Sing ngatur proses ing Amerika Serikat wis suwe ngilangi warga biasa sing ora pengin luwih saka kabeh wong normal ing saindenging jagad - tresna, kerja, santai lan yakin ing mangsa ngarep ...

      Lan ya, Rusia tansah ana ora amarga, nanging ing éwadéné. Apa sing kita wedi nalika Gusti Allah ana ing sisih kita lan kita ana ing sisihe?
    6. panas
      panas 31 Juli 2012 21:12
      +2
      Aku ora ngerti carane manggon ing Amerika, aku wis ora ana. Lan nyatane yen nilai nyata dolar yaiku 4 sen minangka kasunyatan. Iki biaya nyetak. Saiki akeh negara sing ngomong babagan bali menyang standar emas. Yen kedadeyan kasebut, mesthine pipa Amerika.
      1. Kaa
        Kaa 1 Agustus 2012 02:29
        0
        Kutipan saka: panas
        biaya dollar punika 4 sen - kasunyatan. Iki biaya nyetak.

        Aku mbantah! Biaya nyetak siji tagihan 100 dolar yaiku 5 sen!
  8. kotdavin4i
    kotdavin4i 31 Juli 2012 09:24
    +3
    Ngomong-ngomong, bubar ana pangguna saka Amerika, saka Norwegia, sing terus-terusan mabur ... mula dheweke bakal maca kumpulan iki, yen ora, dheweke ora bisa ngomong apa-apa kajaba "ahaha, menehi tautan."
  9. vorobey
    vorobey 31 Juli 2012 09:26
    +5
    Thanks kanggo Oleg mung ora wedi ndemek topik sensitif kaya chipping.

    Zoya Voskresenskaya nduweni crita sing ditulis ing gaya fantasi "Journey with Pasta". gampang diwaca lan narik kawigaten. Aku menehi saran supaya katon ing mangsa ngarep.
    1. Manager
      Manager 31 Juli 2012 10:24
      +3
      Kutipan saka vorobey

      Thanks kanggo Oleg mung ora wedi ndemek topik sensitif kaya chipping.

      Zoya Voskresenskaya nduweni crita sing ditulis ing gaya fantasi "Journey with Pasta". gampang diwaca lan narik kawigaten. Aku menehi saran supaya katon ing mangsa ngarep.


      Lan aku nyaranake maca: Grigory Klimov "Protokol Wong Wicaksana Soviet"
      Buku kasebut wis ditulis ing jaman biyen, nanging kanthi akurat nggambarake kabeh sing kedadeyan saiki.
      1. evgenm55
        evgenm55 31 Juli 2012 10:42
        +2
        Lan aku menehi saran supaya sampeyan maca N. Ostrovsky - "KAPI CARA STEEL HARDENED", lan banjur Simonov: "Wong urip lan mati" lan "Prajurit ora lair".
      2. Russlana
        Russlana 31 Juli 2012 14:12
        +5
        "protokol wong wicaksana Sion", misale jek dadi =)
        1. Kolonel
          Kolonel 31 Juli 2012 16:35
          +3
          Klimov babagan "Soviet". Ana babagan Marxis, lsp. Buku kasebut kontroversial nanging menarik.
  10. Kakang tengah
    Kakang tengah 31 Juli 2012 09:33
    +3
    Ora ketompo carane para panguwasa kita wiwit nyilih solusi teknis sing modis lan nyoba ing praktik ... "Mbok menawa kita pancen dikutuk" - aja menyang peramal. Bangsa, yen sampeyan bisa ngarani, tanpa masa depan.
  11. Nursultan
    Nursultan 31 Juli 2012 09:40
    +3
    Lan negara iki ndhikte kita carane nggayuh demokrasi !!! iku bakal luwih apik yen padha miwiti karo piyambak
    1. Armata
      Armata 31 Juli 2012 10:32
      +2
      Lan dheweke wis suwe ngembangake demokrasi.
  12. ughhh
    ughhh 31 Juli 2012 09:42
    +4
    Bakal dadi cetha yen Obama minangka agen Kremlin.
    1. Manager
      Manager 31 Juli 2012 11:14
      +2
      Kutipan saka ugh

      Bakal dadi cetha yen Obama minangka agen Kremlin.

      yeah)) Maxim saka film Grew up)
  13. bosst64
    bosst64 31 Juli 2012 09:49
    +7
    Ing AS, bisnis iklan, tuku lan adol saham, lan liya-liyane dianggep minangka karya. Lan yen welder iku salah siji ing mesin, banjur iki salah siji Mexican utawa Indian (nanging ora Niger, iki kasta untouchables), supaya kita entuk asil. Negara parasit.
    1. Rashid
      Rashid 31 Juli 2012 10:45
      + 11
      Lan ora kita? Sadurunge, ana film babagan buruh, "Girls", "Dhuwur", lan liya-liyane, nanging saiki sing dadi pahlawan ing seri kasebut? Bankir, model paling dhuwur, "lintang" lan parasit sing apik banget.
    2. Swallowtail
      Swallowtail 31 Juli 2012 11:08
      + 11
      Yagene aku ora ndeleng film babagan tukang baja utawa pabrik baja Amerika! Ing Amerika, karakter kasebut ora bisa dadi pahlawan!
  14. wolverine7778
    wolverine7778 31 Juli 2012 10:04
    +8
    Lan iki jawaban singkat kanggo artikel Snyder ngguyu
    1. zmerus
      zmerus 1 Agustus 2012 03:44
      -1
      Bravo, Wolverine!
      Tipis, dadi ngomong, banter. Nutul nomer plus sing wis diwenehi. Wong-wong mau mikir tenan yen ngono. Lucu...
      PySy: Matur nuwun kanggo pesen pribadi
    2. iSpoiler
      iSpoiler 1 Agustus 2012 09:45
      -1
      Spesifik nonsense...
      Aku kabeh bakal setuju karo iki..!!!!
  15. Russlana
    Russlana 31 Juli 2012 10:12
    + 26
    "Nalika aku mikir yen Gusti Allah isih ana, aku wedi kanggo Amerika, amarga aku ngerti yen sabar iku ora telas."

    Jefferson.
  16. Dimyan
    Dimyan 31 Juli 2012 10:25
    +4
    Ing kene sampeyan kabeh ngejar AS. Aku dhewe ora seneng karo negara sing duwe ideologi Yahudi sing wis kristal. Dhiskusi bab chipization, bab bombing negara liyane, etc. Aku setuju. Piye wae aku ketemu siji film (Inggris, dening cara) disebut The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Ana tembung kasebut "Presiden ora mutusake apa-apa, dheweke ana kanggo ngalihake perhatian." Ukara iki nyatakake kabeh babagan Amerika Serikat, lan ora mung. Aku ora bakal nerangake apa, sing bakal ngerti karo sirahe, sing durung duwe pikirane dhewe, supaya wong nonton film kasebut ing ndhuwur (kanggo pembangunan umum) lan menehi rekomendasi film disebut "Indisputable bukti saka unreliability kabeh sajarah kita. ". Ora angel golek. Dheweke nempatake kabeh kanthi sampurna lan nyebutake meh kabeh kanthi jeneng sing tepat.
  17. Rum 3671
    Rum 3671 31 Juli 2012 10:29
    + 11
    "Psikopat, sosiopat, lan mung sing menang ing Washington, nuntun jagad iki menyang karusakan.

    Pamrentahan sing edan lan kriminal ing Washington, manawa Demokrat utawa Republik, preduli saka asil pemilihan sabanjure, minangka ancaman paling gedhe kanggo urip ing bumi sing wis ana.

    - Profesor Ekonomi, Dr Roberts - mantan Wakil Sekretaris Keuangan, Wakil Editor saka Wall Street Journal, kolumnis kanggo Business Week.
  18. anconsha
    anconsha 31 Juli 2012 10:47
    +5
    Nanging Romney, lan malah Hillary, ora nggatekake apa negarane. Padha kasengsem ing Rusia karo Suriah, Iran, ngendi sampeyan bisa MediaWiki.
  19. urzul
    urzul 31 Juli 2012 10:49
    0
    Iku cukup kanggo ndeleng nomer mung sawetara menit, kaya aku ngerti, padha print dhuwit kanggo dina ing pungkasan.
  20. Rovich
    Rovich 31 Juli 2012 10:53
    +4
    Ya..... kaya guyon "Lan wong-wong iki nglarang aku nyuwil irung!"
  21. Alx1miK
    Alx1miK 31 Juli 2012 10:57
    +5
    Negara-negara bakal ngrusak awake dhewe. Lan kita bakal nulungi dheweke. Padha numpes kita, kita bakal numpes wong-wong mau. Gigi kanggo untu.
  22. Delink
    Delink 31 Juli 2012 11:14
    +4
    Kabeh sing penulis fiksi ilmiah teka lan ditampilake ing film, saiki lagi nyoba kanggo nyeret liwat hukum.
    Kanthi implanting microchip, padha nyoba kanggo njaluk adoh saka document kertas, lan kabeh informasi bakal disimpen ing database elektronik. Banjur dheweke bakal miwiti ngontrol dina kerja. Ujug-ujug sampeyan ninggalake menit awal utawa pungkasan. Gerakan sampeyan ing saindhenging negara. A microtransmitter bisa kepasang menyang microchip iki. Sing bisa nyebabake kontrol total dening pemerintah. Dheweke bisa nglacak kabeh wong, kabeh lan kabeh kanthi cara iki.
    Lan kabeh iki ora adoh. Siji mung bisa simpati karo Amerika.

    Ora bisa ngerti iki, penulis nggawe kesimpulan mistis: "Mungkin kita pancen dikutuk."


    Lan iki uga bisa.

    Lan artikel kasebut minangka piwulang kanggo pamrentah kita, nuduhake carane ora nindakake.
  23. Manager
    Manager 31 Juli 2012 11:22
    +2
    Yen, Nanging, Amerika mutusaké kanggo implant Kripik ing wong, iki bakal dadi dina pisanan perang sipil ing tilas USA.

    kula.
    1. Odessa
      Odessa 31 Juli 2012 14:46
      + 11
      Manager,
      Yen, Nanging, Amerika mutusaké kanggo implant Kripik ing wong, iki bakal dadi dina pisanan perang sipil ing tilas USA.

      Ya, Amerika dhewe pengin dicelupake, kanthi pretext sing apik, lan kanthi sukarela.
      1. Ruff
        Ruff 31 Juli 2012 15:20
        +7
        Odessa,
        Lan dheweke uga dibayar! mandheg mandheg mandheg
        1. Odessa
          Odessa 31 Juli 2012 15:25
          +7
          Ruff,
          Lan dheweke uga dibayar!

          Aku nonton video iki, kaya sampeyan. Lan umume, mabur, kanca minus siji! wassat
      2. Russlana
        Russlana 31 Juli 2012 16:04
        +7
        Apa ana sing weruh yen teks ing pungkasan video diwaca kanthi bengkok?

        Minangka kanggo dhuwit kanggo Kripik, iku umume idea apik, amarga everyone ngelingi sing keju free ana ing mousetrap =)

        Kasihan orang Amerika...
  24. gunung
    gunung 31 Juli 2012 11:22
    +3
    Lan kok penulis kaget.
    proses rampung alam kanggo negara sing tau moralitas. Martakaké kultus konsumsi. Iku nutup mata (lan asring diwanti-wanti) kabeh limo perversions. Perang ing ngendi wae.
    Wong yakin yen impen Amerika (silihan, mobil kanthi mesin kaya traktor utama, omah ing negara kasebut, hamburger, Coca-Cola lan luwih becik yen sampeyan homo utawa LGBT liyane) minangka impen paling apik ing donya. . Iku sing kudu sampeyan usahakake.
    Aku pengin congratulate Amerika. Sampeyan wis meh tekan impen sampeyan.
    Ya, amarga sampeyan wis ngrampungake tugas kasebut, sampeyan ora bisa ngebotake jagad iki maneh.
    Kita isih adoh saka impen.
  25. DNA
    DNA 31 Juli 2012 11:27
    +6
    Fiksi!!!
  26. Vasily79
    Vasily79 31 Juli 2012 11:41
    +1
    Michael Snyder minangka wartawan nulis lan massa Amerika nonton. Dadi review iki ora kanggo wong-wong mau. Dadi dadi metu sawetara jenis am. mbantah. A review karo pendekatan iki bisa concocted bab sembarang negara lan gambar nyata saka apa sing kedados ana ora katon, nanging akeh indikator, pratondho sing nyuwek nomer metu saka laporan tanpa njlentrehake mau bisa diinterpretasikake kanggo sampeyan dhewe. pasukan keamanan kita bisa nulis soko beda gumantung apa padha nggawe munggah (kanggo lintang ing nyudo Pundhak, kanggo nuthuk metu omah, budget) lan Amerika sing pro ing iki, ora ana mungsuh, kita bakal nggawe, yen sampeyan pengin. turu kanthi tentrem, mbayar.
  27. MolGro
    MolGro 31 Juli 2012 11:43
    +6
    Sawise ambruk Amerika Serikat, donya bakal dibebasake!Kabeh rezim wayang bakal tiba, kabeh organisasi departemen negara bakal ditinggal tanpa keuangan, ketergantungan marang dolar bakal ilang, sing bakal ngidini mata uang nasional bisa digunakake kanggo negarane dhewe.
    akeh konflik uga bakal metu, NATO bakal ambruk, sing bakal mimpin kanggo demolition donya.
    Ambruk AS bakal nyebabake kerusuhan panganan ing China, India lan Pakistan.
    Logistik donya bakal kaganggu, struktur transportasi bakal cendhak utawa ana ing pinggir.
    Properti militer AS ing saindenging jagad bakal dijupuk utang utawa bakal karat.Yen ana sing ngerti, elinga USSR
    pinten lan pinten rusted. Amarga biaya dhuwur kanggo njaga struktur Angkatan Darat AS, kabeh bakal dadi luwih elek.
    Apa sing bakal kelakon ing Amerika Serikat meh padha karo taun-taun 17, nanging mung karo senjata nuklir ing saham, apa sing bakal kelakon ing arsenal nuklir dheweke dadi pitakonan, nanging aku mikir yen kabeh pasukan lan sarana militer. bakal di buwang sabenere kanggo ngreksa minangka kita wis, kang padha bisa ngemot ing paling Piye wae ninggalake liyane kanggo Cut.

    Nanging jagad iki uga bakal goyangake kabeh strukture, sing bakal nyebabake pengangguran lan kerusuhan sajrone wektu tartamtu - ing kene kaya sapa sing metu lan coklat.
    asil pungkasan kabeh iki bakal dadi rong pilihan
    1 pamaréntahan donya
    2 donya kekaisaran regional.
    Aku kanggo kaloro, nanging wong wis planning pisanan.
  28. Robin_3ON
    Robin_3ON 31 Juli 2012 12:21
    +8
    Aku nampilake kripik ing Rusia, chip kasebut luwih cilik tinimbang sirah, baterei ana ing rong koper lan buggy amarga vodka ...
  29. kn54
    kn54 31 Juli 2012 12:34
    +2
    Sing diarani pamrentah donya ora nggatekake - padha kosmopolitan, lan Amerika Serikat mung nggunakake. Lan yen Federasi Rusia tetep, mula Amerika Serikat mung bakal ambruk ... kaya USSR, Yugoslavia, lsp.
    PS
    Lan yen Kripik Cina.
  30. Guun
    Guun 31 Juli 2012 14:13
    +3
    Lan ing ngendi wong-wong sing nyebarake kabeh jinis rereget ing Putin ing situs iki? Endi komentar sampeyan yen kabeh salah ing Amerika Serikat? Negara iki lan bangsa iki dikutuk dening ibu-ibu, randha, bocah-bocah yatim piatu saka negara sing padha dibukak! I ora bakal lali karo bayi umur setaun sing diobong nganggo napalm!Ya negara maniak getih Amerika Serikat bakal mati!
  31. Pilot200809
    Pilot200809 31 Juli 2012 14:26
    +2
    iku wektu kanggo pin-do-dhewe njaluk apa sing pantes am
  32. AK-74-1
    AK-74-1 31 Juli 2012 15:05
    +2
    Artikel sing apik. Babagan kasunyatan manawa amers bakal dadi kaya batur, dadi jelas sawise ngganti keseimbangan ing jagad iki.
    Babagan bioteknologi kanthi nanochips pancen apik banget. Ing mratelakake panemume, iku ora bisa kanggo gabungke sistem sumber daya ing piranti mikro kanggo karya, utawa piranti iki bisa ing energi biobody dhewe?
    Aku meneng babagan chip Cina lan ruang terbuka asli.
    1. Guun
      Guun 31 Juli 2012 15:08
      +1
      Dene aku iki pemancar radhio, yen ana kerusuhan ing Amerika Serikat, mesthi gampang kanggo nyegah.
  33. Kobra66
    Kobra66 31 Juli 2012 15:55
    +2
    Ora mung kita duwe masalah karo alam, nanging kanthi biaya prajurit mung kanthi biaya Amerika ndhukung kurs dolar amarga ora duwe cadangan emas.
  34. nik4950
    nik4950 31 Juli 2012 16:24
    +3
    Ing babagan iki, migunani kanggo ngelingi yen tanggal 21 Desember 2012, grafik 99 taun (sewa mesin dhuwit) dening Federal Reserve System (FRS), sing diwenehake ing taun 1913 dening Kongres AS, kadaluwarsa. Kanggo nganyarake sewa, tanggal 21 Desember 2012, Fed ora mung butuh suara mayoritas ing Senat lan DPR, nanging uga telung perempat suara saka legislator ing saben 50 negara. Ora ana rahasia manawa iki bakal angel ditindakake, amarga utang gedhe lan panyusutan dolar, ora dipasang ing emas. Sertifikat emas sing dibayar Fed kanggo nyithak dolar mung bisa ditebus nganggo emas, nanging Fed wis suwe ora duwe emas.

    Ora kaget, pungkasan kalender Maya dijadwalake tanggal 21 Desember 2012. Ambruk finansial saka dolar AS mesthi bakal nyebabake krisis politik sing paling jero, lan supaya bisa metu saka iku, pamrentah AS bakal siyap kanggo ngeculake perang, utawa paling ora destabilisasi lengkap, sing ora ana sing perlu khusus. rampung. Sampeyan mung perlu nyetel tenggat wektu sing wis entek - 21 Desember 2012 http://martinis09.livejournal.com/360106.html http://www.imperiya.by/politics1-12315.html
    1. Kobra66
      Kobra66 31 Juli 2012 16:53
      0
      Nanging umume utang AS menyang China kanggo Irak
  35. 3 poin saka Ilyich
    3 poin saka Ilyich 31 Juli 2012 16:47
    +3
    Miturut komentar, kita kabeh bakal dadi teroris komunis potensial (utawa liyane) ngrusak kamardikan lan hak-hak "terhormat" (Ora mikir, dheweke mikir) warga AS. Sarehne sing duwe sejatine pati iku kaya pamarentah...
  36. iSpoiler
    iSpoiler 31 Juli 2012 17:01
    +1
    Aku ing dalan kanggo masa depan ...
    Aku wis krungu sawetara obrolan babagan kemungkinan standar global.
    lan bali menyang emas minangka mata uang tunggal ing donya ...
    Secara konkrit, adhiku aktif tuku emas ing emgoldex, ora melu sistem pemasaran dhewe, yaiku, dheweke tuku emas saka Emirat Arab ing toko Internet ....
  37. KAZAKHSTANIAN
    KAZAKHSTANIAN 31 Juli 2012 17:39
    0
    Halo kabeh! Kabar apik, ambruk dolar bakal teka, Ya, aku mung duwe utangan dolar lan yen, ngomong, mata uang ambruk, banjur rong puluh sayuran ijo sing kudu dakbalikake menyang bank bakal biaya satus gulungan kertas jamban. .. :) Ing dina nalika dollar ambruk, akeh bakal tangi wis mlarat, wis ilang Everyone Hey! Kabar apik, ambruk dolar bakal teka, Ya, aku mung duwe utangan dolar lan yen, ngomong, mata uang ambruk, banjur rong puluh sayuran ijo sing kudu dakbalikake menyang bank bakal biaya satus gulungan kertas jamban. .. :) Ing dina nalika dollar ambruk, akeh bakal tangi wis mlarat, wis ilang kabeh ing simpenan Hello everyone! Kabar apik, ambruk dolar bakal teka, Ya, aku mung duwe utangan dolar lan yen, ngomong, mata uang ambruk, banjur rong puluh sayuran ijo sing kudu dakbalikake menyang bank bakal biaya satus gulungan kertas jamban. .. :) Ing dina nalika dollar ambruk, akeh bakal tangi wis mlarat, wis ilang Everyone Hey! Kabar apik, ambruk dolar bakal teka, Ya, aku mung duwe utangan dolar lan yen, ngomong, mata uang ambruk, banjur rong puluh sayuran ijo sing kudu dakbalikake menyang bank bakal biaya satus gulungan kertas jamban. .. :) Ing dina nalika dolar ambruk, akeh sing bakal tangi wis mlarat, ilang kabeh simpenan.
  38. IRBIS
    IRBIS 31 Juli 2012 18:20
    +1
    Kanggo Amerika Serikat, wayahe bebener bakal teka, lan ora preduli apa jenis Presiden sing diduweni, asile bakal padha, cepet utawa mengko bakal ana ambruk. Nanging bakal gumantung ing jinis iki carane akeh wong bakal njupuk karo wong-wong mau. Lan, miturut kuldi, bakal ana akeh woof saka wong-wong mau!
  39. Apollo
    Apollo 31 Juli 2012 20:14
    +2
    Sugeng sonten kabeh, dina iki sibuk banget, nanging aku ngimbangi kekurangan informasi kanthi informasi iki, muga-muga sampeyan seneng.

    Penculikan abad: gendéra Amerika ilang ing rembulan
    Kanvas belang lintang ing satelit bumi ilang tanpa tilak
    30 Juli, 16:32 pm | Anton Podlesny.Utro.ru

    FOTO: NASA



    40 taun sawise kebangkrutan pungkasan astronot Amerika ing rembulan, pikiran para spesialis NASA dikuwasani karo pitakonan paradoks: ing ngendi salah sawijining kanvas sing dipasang ing lemah rembulan? Ing taun 1960-an astronot digawe enem landings, sak saben wong padha ninggalake gendéra star-belang, nanging gambar seger dijupuk dening stasiun antarplanet otomatis nuduhake yen salah siji saka wong-wong mau ilang tanpa tilak saka satelit bumi.
    Mark Robinson, salah sawijining ilmuwan sing melu program rembulan, ngandhani Daily Mail manawa foto kasebut nuduhake kepiye limang kanvas sing isih ana ing permukaan rembulan, nanging ora ana gendera utawa bayangan ing papan sing kaping enem. NASA durung duwe jawaban sing jelas babagan spanduk kasebut.
    Njlèntrèhaké kawontenan gendéra sing isih ana ing rembulan, peneliti nambah: "Minangka kula, mesthi, aku rada bingung yen panji-panji kasebut malah ngalami radiasi ultraviolet sing kuat lan owah-owahan suhu nganti pirang-pirang taun. , pitakon liyane." Miturut Robinson, suhu udhara ing satelit bumi, gumantung saka wilayah kasebut, kisaran saka -120°C nganti -140°C.
    Program penerbangan luar angkasa berawak Apollo NASA diluncurake ing taun 1961. Tujuane yaiku kanggo nindakake pendaratan pisanan ing rembulan. Syarat kanggo dadi sing pertama ing satelit bumi lan nindakake sadurunge 1970 disuarakake dening Presiden AS John F. Kennedy.
    Ing taun 1969, ekspedisi sing misuwur, sing kalebu telu astronot Amerika - Neil Armstrong, Edward Aldrin lan Michael Collins - tekan rembulan. Armstrong minangka wong pisanan sing mlaku ing permukaan rembulan. Laporan babagan penerbangan kasebut ditindakake dening kabeh perusahaan televisi terkemuka ing donya, kajaba Soviet lan China. Program Apollo rampung mung ing taun 1975.

    Komentar-Amerika entuk ora mung wong bumi nanging uga kabeh makhluk cerdas ing tata surya.
  40. Rum 3671
    Rum 3671 31 Juli 2012 20:39
    +7
    Evolusi pendidikan lan hukum:
    FW: 1957 vs. 2007 babagan conto Amerika super-demokratis...
    Jack mburu bebek ing ngarepe sekolah lan arrives ing sekolah karo bedhil ing mobil.
    1957 - Kepala sekolah mriksa bedhil Jack, menyang mobil, njupuk bedhil lan nuduhake menyang Jack.
    2007 - Evakuasi lengkap sekolah, FBI teka lan njupuk Jack menyang kunjara. Jack ora bakal duwe akses menyang gegaman maneh.
    Psikolog nyenengake siswa lan guru sing trauma mental.

    John lan Mark adu tinju sawise sekolah.
    1957 - Wong akeh kumpul, Mark menang, Johnny lan Mark salaman lan dadi kanca sing paling apik.
    2007 - Ana sing nelpon polisi, Johnny lan Mark ditangkep. Loro-lorone nampa wektu ing koloni anak lan diusir saka sekolah.

    Geoffrey rame ing kelas, ngganggu siswa liyane.
    1957 - Jeffrey nampa komentar lan tindak menyang direktur, ngendi dheweke ngrungokake ceramah serius. Sawise iku, dheweke bali menyang kelas lan ora ngganggu sapa wae.
    2007 - Jeffrey overdosis ing Ritalin, dadi zombie lan dites kanggo Attention Deficit Disorder. Sekolah entuk dhuwit ekstra saka negara amarga Jeffrey dipatèni.

    Billy mecah kaca ing mobil pepadhamu lan bapake fgs wong karo sabuk.
    1957 - Billy ora ngrusak kaca tingal maneh, tuwuh dadi wong enom normal, kuliah lan dadi pengusaha sukses.
    2007 - Bapake Billy ditangkep amarga nyiksa bocah. Billy mlebu sekolah asrama lan banjur melu geng jalanan. Psikolog ngyakinake adhine Billy yen dheweke uga dicegat nalika isih cilik lan bapake dipenjara. Ibune Billy wiwit urip karo psikolog.

    Mark lara sirah lan njupuk aspirin menyang sekolah.
    1957 - Direktur uga lara sirah lan Mark nuduhake aspirin karo dheweke ing area udud.
    2007 - Polisi diarani, Mark diusir saka sekolah amarga nglanggar rezim kontrol narkoba sekolah, mobile digoleki obat-obatan lan senjata.

    Pedro gagal ujian Inggris.
    1957 - Pedro sekolah musim panas, ngrampungake basa Inggris, lulus ujian lan kuliah.
    2007 - Kasus Pedro menyang pengadilan agung negara. Koran-koran negesake manawa syarat basa Inggris kanggo lulus sekolah iku rasis. Organisasi hak-hak sipil nggugat kabeh sistem sekolah lan, bebarengan karo guru basa Inggris ing sekolah Pedro. Basa Inggris ora kalebu saka dhaptar mata pelajaran wajib. Pedro nampa diploma, nanging sawise lulus isih kerja minangka mower rumput, amarga ora ngerti basa Inggris.

    Johnny mbongkar krupuk Natal, dilebokake ing jar saka bahan sing gampang kobong lan njeblug semut ing latar sekolah.
    1957 - Semut mati.
    2007 - Biro Kontrol Alkohol, Tembakau lan Gun, FBI lan Departemen Pertahanan Tanah Air diarani. Johnny ditangkep amarga nyoba tumindak teroris, FBI interogasi lan mbukak kasus marang wong tuwane, sedulur-sedulur dikirim menyang sekolah asrama, komputer dirampas. Bapake Johnny ana ing daftar teroris potensial lan ora bisa mabur maneh.

    Johnny tiba ing recess lan break dhengkul. Gurune Maryam weruh dheweke nangis. Mary ngrangkul Johnny lan ngelus sirahe.
    1957 - Ora suwe Johnny mandheg nangis lan mlayu kanggo muter.
    2007 - Mary dituduh pelecehan seksual lan kelangan pakaryan. Dheweke ngadhepi 3 taun ing pakunjaran negara. Johnny mencorong 5 taun terapi psikologis
    1. laksamana
      laksamana 31 Juli 2012 22:24
      +3
      Romawi 3671,
      Matur nuwun Gusti, meh ora ana owah-owahan ing negara kita sajrone taun-taun sing angel iki.
    2. Dimyan
      Dimyan 31 Juli 2012 23:20
      0
      Rum 3671

      mesem. apik
  41. Pakdhe
    Pakdhe 31 Juli 2012 22:16
    +3
    Kutipan saka Ruslana
    Kajaba iku, integrasi chip bakal ana ing otak.

    Kita kabeh wis duwe "chip" ing otak kita. Iki karep. Kita wis ing pancing. Aku maca kiriman lan setuju karo akeh. Ing lingkungan Ortodoks, tingkat sentimen anti-chip dhuwur banget. Elinga apa sing kedadeyan nalika TIN dibahas? Lan konco kampanye nglawan wong dibukak Gleb Pavlovsky. Saiki UEC, kertu Muscovite, uga ana sing ngerti yen iki minangka prototipe "segel kewan" sing misuwur. Mulane, ing wusana, aku ngedika karo siji wong serius urip suci, Aku ora jeneng jeneng, ora situs sing. Dadi, aku nggawe argumentasi babagan kasunyatan manawa wong ora pengin nampa "tandha", kanthi fisik ora bisa nampa. Minangka conto, dheweke nyebutake wong Kristen sing duwe nomer tinimbang jeneng ing kemah. Satemené, aku kandha, Pangéran ora bakal nampa wong-wong mau menyang padalemané? Dheweke kepengin weruh sapa. Ayo, aku ngomong. Umumé, ing ngisor iki sampeyan ora perlu ngerti segel kanthi harfiah, "kene kawicaksanan," elinga Kohelet. Ora ana barang njaba sing bisa ngrusak jiwa, mung dosa pribadi. Sanadyan biografi para mursid kuna dieling-eling, sing nampa pati, nanging ora nyembah brahala. Malah sing ora dingerteni bisa lara banget, elinga kepiye Theodore the Tyrone dadi misuwur. Maksudku peringatan babagan panyiraman kabeh panganan kanthi getih kurban. Umumé, topik sing rumit, luwih akeh publikasi babagan topik iki bakal dikarepake.
  42. Morani
    Morani 31 Juli 2012 23:51
    0
    NASA ing dina Minggu kasil nindakake koreksi pungkasan saka lintasan saka American Curiosity rover. Kebangkrutan ing Planet Abang dijadwalake tanggal 6 Agustus jam 01:31 wektu Pantai Timur AS / 09:31 wektu Moskow /. Kompleksitas proyek ngluwihi kabeh sing sadurunge. Ukuran rover kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang sadurunge, wis diinstal pembangkit listrik tenaga nuklir.
    http://www.youtube.com/watch?v=P4boyXQuUIw&feature=relmfu
  43. Stasi.
    Stasi. 31 Juli 2012 23:59
    +1
    Kabeh masalah sing kasebut ing artikel kasebut pancen ana lan mundhak kanthi eksponensial. Kanggo panguwasa AS, siji-sijine cara metu yaiku ngenalake kediktatoran jinis Stalin supaya populasi tetep manut lan negara kasebut ora disintegrasi. Yen kedadeyan kasebut, kita bakal weruh pasuryan Amerika sing sejatine. Bakal dadi Reich Papat, wis meh digawe. Simbah lan bapak-bapak kita numpes Reich Katelu, nanging sing slamet sing mlayu menyang Argentina lan negara liya bisa nggawé ulang Reich Papat. Cepet utawa mengko, kita kudu ngadhepi dheweke ing perang agawe, ing perang kanggo mangsa ora mung kanggo Rusia, nanging kanggo kabeh donya. Rusia bakal menang - bakal ana urip ing Bumi. Reich Papat bakal menang - kiamat sing diprediksi bakal teka. Ora ana sing katelu.
    1. Morani
      Morani 1 Agustus 2012 00:15
      -2
      kaya ngono.
  44. pribol
    pribol 1 Agustus 2012 00:23
    +1
    Aku ora sabar ngenteni AS ambruk
    1. phantom359
      phantom359 1 Agustus 2012 01:12
      +1
      pribol, Kabeh ana wektune. Kasunyatan manawa komplotan iki ora diragukan, nanging ing wektu sing padha, ana sing bisa disinaoni saka dheweke. Sing paling dhasar yaiku keprihatinan kanggo militer lan propaganda sing apik, ing ngendi ireng ditampilake putih. Dheweke isih mikir yen dheweke pancene mbantu wong ing kabeh pojok donya (mesthi, kajaba sing langsung "mbantu"), uga peralatan sing apik kanggo para prajurit. Nyaman banget. Aku mriksa dhewe.
  45. vikrus
    vikrus 1 Agustus 2012 01:00
    +3
    Artikel kasebut sayangé banget nggambarake kasunyatan ing Amerika Serikat. Mung alesan kanggo kabeh iku dosa lan murtad saka Gusti Allah, lan minangka akibat saka iki, buron saka srakah pribadi lan kepinginan saka jiwa manungsa iku liberalisme vile. Ana wektu nalika Amerika ngurmati lan ngurmati Gusti Allah, kira-kira 30 taun kepungkur, negara-negara kasebut terjun menyang "pesona kebebasan lan demokrasi", Revolusi Budaya utawa Dermokrasi. Sayange, bangsa utawa negara apa wae bisa ngalami nasib sing kaya ngono. Kurang nilai spiritual lan kebencian marang Gusti Allah lan Putrane Yesus Kristus bakal nyebabake asil sing padha. Ing 90s, ing tilas USSR, ana akèh elek lan elek, lan iki minangka salah siji saka jalaran saka ateisme lan godlessness. Tiyang ingkang tanpa iman ingkang leres dhumateng Gusti Allah punika pinasthi lan mbebayani, amargi piyambakipun boten ngajeni lan boten mangertos punapa ingkang leres lan ingkang Sejati, gesangipun piyambak, malah langkung-langkung gesangipun tiyang sanes, mila namung sipat dosa ingkang srakah. Iki kira-kira alesan utama kanggo tiba ing Kulon. Gusti Allah ngalang-alangi Rusia ora mbaleni nasib sing padha ... mandheg
  46. Magadan
    Magadan 1 Agustus 2012 01:22
    +4
    Matur nuwun Oleg kanggo artikel kasebut. Aku wis kesel klise iki kanggo dangu, kaya "kita kabeh ing telek kene, lan padha ngrembaka ing liberalisme ana." Sampeyan perlu kanggo nerangake terus-terusan lan kasunyatan sing ora ana gula ing Zabugoriya. Lan ora bakal ana swarga ing bumi. Inggih, sing malah tokoh-tokoh karo kasunyatan ora tekan, supaya wong-wong mau cepet metu saka negara kita lan aja ngrusak udhara kanggo anak-anakku.
  47. zmerus
    zmerus 1 Agustus 2012 05:54
    +1
    Ing asas, artikel ing factology "ngalahake karo jiwit"
    Ana akeh klompok protes lan individu ing Amerika, nulis lan maca apa sing sampeyan bisa - aku ora pengin. Lan presentation asring provokatif lan sengaja exaggerated kanggo narik kawigaten manungsa waé.
    Aku kudu langsung ngomong yen kesed kanggo mbongkar kabeh, nanging kanggo debunk meh kabeh titik, ing asas, ora angel.
    Ayo diwiwiti kanthi jumlah total pembunuhan ing Amerika Serikat, dinamika sajrone pirang-pirang taun minangka tren mudhun sing positif:
    http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2011/jan/10/gun-crime-us-state
    Yen ing Chicago, contone, wis thukul, ing New York wis tiba 5 kaping wiwit 1990 .... Lan?

    Sabanjure:
    http://www.nationmaster.com/compare/Russia/United-States/Crime
    Kabeh wis dikenal ing comparison, lagi ngomong.
    Menapa malih, kanggo paten pinaten, rudo pekso jasmani serius - ing Rusia angka bisa aman pingan dening loro, iki miturut data Rusia. Akeh sing ora nglamar utawa ora mbukak kasus. Senadyan kasunyatan manawa ana 8 polisi ing Rusia saben 1000 populasi (mayuta-yuta parasit, disengiti lan disengiti dening populasi dhewe), lan ing Amerika Serikat - 2,2. (Aku ngomong babagan negara polisi.)


    Ing babagan "kekandelan" - Amerika dudu sing pertama, nanging sing katelu (Micronesia lan Tonga luwih maju)

    Kanggo "kekeringan lan paceklik" - LOL kapisah. Sajrone taun kepungkur, Amerika Serikat ngekspor panganan kanthi rega $ 136,5 milyar. Rekor kasebut mutlak lan durung ana sadurunge. Saben taun, mayuta-yuta ton panganan dirusak sawise dituku dening negara saka petani, amarga ora ana papan kanggo nyelehake. Pengin ngomong babagan katergantungan Rusia marang impor panganan?

    Inggih, ing cendhak, etc. lsp. Umum outcry lan ora liya. Ora ana kekurangan kritikus umum babagan apa wae lan kabeh ing AS, tradisi lawas.

    Babagan prangko pangan - ora dadi luwih akeh wong miskin, nanging "bar wis diunggahake".

    Nanging ana masalah ing negara, mesthi, ing ngendi tanpa. Bubar kantor Fed iki, mundur pasukan lan fokus ing urusan internal, obah peradaban kaya biasane.
    1. julukan 1 lan 2
      julukan 1 lan 2 1 Agustus 2012 10:12
      0
      (((Saben taun, mayuta-yuta ton panganan rusak sawise dituku negara saka petani, amarga ora ana papan kanggo nyelehake. -----)))))
      MUNG kanggo IKI - siji kudu pengin mati! Kepiye - Afrika terus-terusan keluwen - GIVE IT AWAY, utawa CARA bakal mengaruhi EKONOMI! ORA-!?
      1. zmerus
        zmerus 3 Agustus 2012 10:16
        -1
        Piye wae aku kelingan menehi wong. Rusia diarani. Ing taun 1920, nylametake udakara 10 yuta wong saka keluwen. Kanggo apa? Supaya wong-wong kaya sampeyan pengin padha mati dina iki; ngidoni ing tangan sing feed wong? Negara-negara ajeg mbantu malah Korea Utara lan kabeh jinis Uganda liyane, malah kanggo nanggepi bau rabid minangka matur nuwun. Beda karo "demokrasi berdaulat". Piye wae aku kelingan menehi wong. Rusia diarani. Ing taun 1920, nylametake udakara 10 yuta wong saka keluwen. Kanggo apa? Supaya wong-wong kaya sampeyan pengin padha mati dina iki; ngidoni ing tangan sing feed wong? Negara-negara ajeg mbantu malah Korea Utara lan kabeh jinis Uganda liyane, malah kanggo nanggepi bau rabid minangka matur nuwun. Beda karo "demokrasi berdaulat".

        Piye wae aku kelingan menehi wong. Rusia diarani. Ing taun 1920, nylametake udakara 10 yuta wong saka keluwen. Kanggo apa? Supaya wong-wong kaya sampeyan pengin padha mati dina iki; ngidoni ing tangan sing feed wong? Negara-negara ajeg mbantu malah Korea Utara lan kabeh jinis Uganda liyane, malah kanggo nanggepi bau rabid minangka matur nuwun. Beda karo "demokrasi berdaulat". Piye wae aku kelingan menehi wong. Rusia diarani. Ing taun 1920, nylametake udakara 10 yuta wong saka keluwen. Kanggo apa? Supaya wong-wong kaya sampeyan pengin padha mati dina iki; ngidoni ing tangan sing feed wong? Negara-negara ajeg mbantu malah Korea Utara lan kabeh jinis Uganda liyane, malah kanggo nanggepi bau rabid minangka matur nuwun. Beda karo "demokrasi berdaulat".
    2. SSR
      SSR 2 Agustus 2012 00:07
      0
      dibandingke.. dibandingke opo? ora luwih saka 100000 ewu veteran AS sing ora duwe omah?
      1. zmerus
        zmerus 3 Agustus 2012 10:36
        +1
        Taun iki mung, lan mung kanggo para veteran sing ora duwe omah, pamrentah AS wis nyedhiyakake $ 1,35 milyar.
        http://www.endhomelessness.org/section/policy/legislative_updates/homeless_vets_
        Aturan
        Sing rata-rata luwih saka $ 20 kanggo saben veteran sing ora duwe omah.
        Pira sing diwenehake pamrentah Rusia kanggo para veteran sing ora duwe omah ing taun iki?

        Ora 100, nanging 67 ewu.

        http://www.endhomelessness.org/section/about_homelessness/snapshot_of_homelessne
        ss
        Secara total, ana udakara 8 yuta veteran kabeh perang lan konflik sing urip saiki ing Amerika Serikat. Sing. ora duwe omah - 0,83%. Saben kaping 120.
    3. gerome
      gerome 5 Agustus 2012 00:46
      0
      Kutipan saka Zmerus
      Menapa malih, kanggo paten pinaten, rudo pekso jasmani serius - ing Rusia angka bisa aman pingan dening loro


      ya. Lan pira jumlah sing dipateni, lan liya-liyane, kudu dilipat? ing Amerika ngendi ing kutha-kutha ana kabèh pamblokiran ngendi polisi seneng ora kanggo pindhah?
  48. Lustrator
    Lustrator 1 Agustus 2012 12:58
    0
    Boten, biasanipun.
    Apa sing dikethok, apa sing ora dikethok, wong-wong sing ana ing wong akeh wis biasa karo kabeh. Ing negara apa wae.
    Deleng, AS bakal miwiti mode anyar. Lan banjur generasi kapindho Kripik bakal metu: tumindak salah - kejut listrik, rada, nanging ora nyenengake. Lan saben wong bakal ngetutake dalan sing bener - kaya tikus ing mbingungake.
    Generasi katelu mbokmenawa bakal sinau kanggo langsung ngontrol wong, lan urip Anthill!!!
  49. priyayi
    priyayi 1 Agustus 2012 15:21
    0
    Amerika miskin, apa sing bakal kelakon, carane bisa, nanging apa ngimpi Amerika, wis obah menyang iki kanggo dangu, iku mokal kanggo duwe kamenangan ing kabeh ngarep, amarga saka kabeh kamenangan iki nomer korban tambah akeh.
  50. denn
    denn 1 Agustus 2012 19:37
    0
    Nalika padha wis macet pasuryan kanggo ngadhepi masalah dhewe ing umum, padha Clinton contone. Banjur kabeh wong ora bosen ngebom demokrasi.